Lilla stræklofter

Lilac - ganske sjælden farve. Ikke desto mindre sikrer designerne, at ved at vælge det til rumdesign, vil du hurtigt se, hvor godt det er. Først og fremmest bringer lilla ind i rummet en følelse af ømhed og blødhed, skaber varme og komfort. Indtast skyggen ind i rummet på flere måder. Vi foreslår at gøre dette ved at vælge stræklofter med lilla farve. Du kan finde oplysninger om timingen af ​​deres installation fra vores ledere, og de nuværende priser for arbejde fremgår af nedenstående tabel.

Priser med installation

Lilla nuancer

Den lilla farve har flere nuancer: blåregn, orkidé, lilla lys, mørk lilla, pink lavendel, blomme, fuchsia, lilla og andre. Der er mange muligheder, og hver af dem kan være et udgangspunkt i indretning. Bemærk, at stretchlakens lilla farve ser smuk ud med lignende nuancer og kontrast. Du kan bruge det i udformningen af ​​private huse og lejligheder samt i arrangement af offentlige bygninger, såsom butikker eller skønhedssaloner.

Hvilke værelser passer til lilla lofter

Den lilla stretch loft er egnet til alle værelser, nemlig:

 • Stue. Hvis du vil gøre dette værelse lyst, skal du vælge lilla lofter og lyse indretninger, for eksempel et grønt tæppe eller gule puder. Et sådant design værelse er ideelt for positive mennesker, en stor og venlig familie.
 • Soveværelset. For design af soveværelset er bedre at vælge farven på lavendel. Det er bevist, at det har en positiv effekt på psyken, hjælper med at slappe af. Og for at skabe en mere luksuriøs atmosfære i soveværelset skal du placere LED-pærer rundt om loftets omkreds. De vil gøre en lavendel skygge endnu mere blid og interessant. Farven på væggene og gulvet i et sådant rum skal være neutralt, for eksempel beige.
 • Køkken. Vælg lilla stræklofter til køkkenet og "levendegøre" rummet ved hjælp af gul eller rød. Disse nuancer kombineres godt med både lyse og mørke nuancer af lilla, gør dem mere saftige.
 • Børn. Lilac er egnet til udsmykning af en dreng og en pige. Det er bedre at kombinere det med bløde pastelltoner.
 • Badeværelse. I dette rum harmonerer lilla perfekt med hvid og lysegrå, som visuelt udvider rummet.

Farvefunktioner

Lilac farve kombineres med forskellige nuancer. Vær dog forsigtig med farver som orange og gul. De burde ikke være meget. Ellers vil værelset se ud og være uinteressant.

Kombination med andre farver

Lilac farve går godt sammen med mange andre. Her er blot nogle få af dem: sort, guld, indigo, sølv, beige, mørkebrun. Nogle af disse farver er perfekte til at dekorere vægge og gulve, og nogle vil være den perfekte løsning til møbler. Vær opmærksom på dette, når du overvejer, hvordan du bedst kan arrangere dette eller det pågældende rum.

Lilla strækloft: følelsesmæssig og semantisk farveopfattelse, brug i små og rummelige værelser

Lilla strækloft til stuen

Design og sortiment af farver, der tilbydes af stretch loftsystemer på byggemarkedet er fantastisk. Men du bør være opmærksom på nogle grundlæggende regler for farve og stilistisk design af rummet, som skal tages i betragtning ved køb af loftet på et bestemt design. Violet strækloft er en fashionabel trend i dette år i design af værelser (se Palme på loftet: Tips fra håndværkere om, hvordan man vælger en farve).

Afhængigt af rummets størrelse og dens højde vælges strækloftets hovedfarveområde. For eksempel er et strækloft lilla eller stål uden dekorative farveindsatser bedst egnet til indretning af rummelige og høje værelser.

Også vigtigt i valget af farve er funktionaliteten af ​​et værelse:

 • Til stuer og spisestuer kan du vælge en rig lilla farve med spektakulære sølv- eller guldindlæg;
 • For børns værelser og soveværelser er der fortrinsvis lilla, fortyndet med lyserøde og blå nuancer;
 • Til køkkenet eller gangen er kombinationen af ​​lilla og violet ideel;
 • Til et badeværelse eller en pool anbefales lilla med turkis, en fuld efterligning af aftenens havlandskab.

Violet - følelsesmæssig og semantisk opfattelse

Violet farve disponerer for kontemplation og ensomhed, tilpasser sig den filosofiske opfattelse af virkeligheden. Denne farve anbefales af psykologer som stimulerende fantasi og kreativitet. Derfor ville et lilla strækloft være passende i forfatterens kontor eller kunstværksted (se Brown stretch ceiling: anbefalinger til brug).

Strekak i to niveauer med lilla accenter

Den moderne psykologi hævder også, at lyset nuancer af lilla og lilla farve giver et roligt, let og kreativt humør til en person. Mens den mørke nuance af denne farve giver en undertrykkende og irriterende effekt.

Lilac - et alternativ til rige lilla

Lysetoner af lilla stimulerer også udviklingen af ​​kreative evner og skærper intuition. Og det lilla stretchloft kombineret med blå eller hvide dekorative elementer vil være den ideelle løsning til design af et bibliotek eller et rygerum (se Orange stretchloft: måder at vælge og male funktioner på).

I modsætning til violet, lilla farve kombinerer violet og rødt (to begyndelser "mand" og "kvindelig") introducerer mysterium og romantik til indretning. Derfor bruger designere ofte denne farve i design af soveværelser og værelser til teenagere. Dette er farven på nye begyndelser, vækst og fremtidige præstationer.

Spektakulært og stilfuldt soveværelse i lilla toner

Lilac stræklofter, såvel som lilla, i kombination med blå eller hvid farve harmonisk se i design af stuen eller musikrummet.

Skyer på en blå-violet baggrund.

Rådet. Når du vælger en lilla eller lilla farve på strækloftet til teenagerens værelse, skal du overveje hans reaktion på denne rumindretning omhyggeligt. Lilla er ikke egnet til alle, og det er helt muligt, at barnet opfatter det negativt. Virksomheder og aktive mennesker tager alle nuancer af lilla negativ. Denne farve får dem til angst og depression.

Lilla strækloft i små værelser

I små værelser giver en solid lys eller mørk lilla farve et undertrykkende indtryk, så designere forsøger at bruge det i målte mængder, hovedsagelig i form af spektakulære indlæg, som ikke kun ser godt ud, men også hjælper med at opdele rummet i funktionelle zoner.

Lilla strækloft i et lille område bør kun være lyse nuancer. Det er ønskeligt, at lærredets loft er lavet i form af en kuppel, så vil denne farve blive opfattet harmonisk.

Gentag og effektiv løsning til stuen

En god løsning til små værelser vil være valget af et strækloft af lilla eller cornflower blå, hvilket visuelt gør rummets rum mere rummeligt og lettere.

Rådet. Alle nuancer af violet er kølige farver og bruges til at dekorere værelser med et sydligt eller østligt arrangement af vinduer.

Lilla farve i designet af rummelige værelser

Tværtimod anvendes alle nyanser af lilla i udformningen af ​​offentlige rum.

Stretch lilla loft er ideel til dekoration:

 • Cafe, barer og restauranter;
 • Haller af hoteller, underholdning og indkøbscentre;
 • Registrering af billard og rygerum.

Alle lilla nuancer er flotte i design af stræklofter, lavet i designversionen af ​​"stjerneklar himmel" eller "havdybder".

Stilfuld og moderne løsning til strækloftdesign, specielt fashionabelt i år.

Brug af lilla variationer i design af natklubber og restauranter

Den luksus og respekt for en mørk skygge af lilla farve, få en person til at bruge penge uden at tænke. Lilla stræklofter er en farveopløsning til konger og filosoffer eller til filosoferende konger. Og derfor ser variationerne af mørke nuancer af denne farve i kombination med guld eller sølv indslag effektivt og stilfuldt ud i designet af natklubber og restauranter.

Anstændigt indretning til en restaurant eller natklub

Forsigtig - lilla

At vælge at dekorere rummet lilla farve skal være meget forsigtig. Fordi i stedet for et spektakulært og stilfuldt design af rummet, kan du opnå et helt modsat resultat.

Lilla stræklofter, såvel som lilla, kan forårsage modstridende følelser og ambivalent opfattelse. Derfor er det bedre at henvende sig til professionelle designere, og beslutter at arrangere rummet i dette farveskema.

Hvis ejeren er en kreativ person, så vil denne farve afsløre alle hans talenter og evner. Violet er mystikens farve og det ukendte, som bedre kan give impulser til fantasien og forårsage inspiration.

Afslutningsvis vil jeg gerne tilføje, at hvis ejeren af ​​lejligheden foretrækker alle nuancer af lilla, så er dette en fremragende og talentfuld person, der er i stand til at eksperimentere og have rig fantasi. Måske er det derfor, at stretch lilla loftet er valgt af dig?

Den unikke aura af lilla strækloft

Farven i indretningen bestemmer ikke kun rummets atmosfære, men også stemningen hos de mennesker der bor i den. Det lyse røde design af soveværelset øger lidenskaben og sensualiteten, men røde dominans i stuen kan føre til en øget aggressivitet. Som du kan se, kan farve føre til forskellige resultater afhængigt af hvilket rum det blev brugt i.

Men vi hævder, at for farvets opfattelse er det vigtigt ikke kun i hvilket rum det blev brugt, men også hvor det blev placeret. Og vi vil bevise denne erklæring på eksemplet om et violet strækloft.

Fordelene ved lilla strækloft

I dette tilfælde skal du tale om den lilla farve som en kilde til fred, ro og endda intuitiv indsigt.

Hvordan opnås dette resultat? Mal det sædvanlige pudsede loft lilla? Det vil være en ekstremt upraktisk og ikke-æstetisk løsning. Men at installere et lilla strækloft i dit hjem, tværtimod, vil være en meget praktisk, stilfuld og rimelig løsning. Vi påpeger straks, at ved lilla menes alle sine nuancer:

Valgmuligheder for strækloftets konsistens

For at øge den visuelle effekt kan du anvende forskellige muligheder for tekstur af stræklofter.

Matte tekstur.

Dette er den mest overkommelige tekstur. Det ligner almindelige blegede lofter, men på den anden side vil en rig lilla nuance med en mat tekstur skabe effekten af ​​en solnedgangshimmel i det øjeblik natten kommer. Denne effekt vil øge spot-LED-belysningen, som opfattes som store stjerner i himlen.

Glansig tekstur.

Denne udgave af strækloftet er den mest populære. Dens funktion er praktisk taget en spejloverflade, som visuelt øger lokalet. Derfor anbefales et blankt strækloft til at blive installeret i små værelser - i køkkener, i badeværelser, badeværelser og i gange.

Satin tekstur.

Denne tekstur er skabt af stofbasen. Det kombinerer praktiske funktioner i traditionelle stræklofter og skønhed med lindring af stofbelægninger. Desuden vil skyggen af ​​lilla variere afhængigt af den særlige belysning. Generelt har satinteksturen et dyrt og meget respektabelt udseende, men prisen er også ret høj. Den eneste begrænsning er, at satinstræklofter ikke kan bruges i strukturer på flere niveauer.

Tekstur, efterligning af sten, marmor og andre relief overflader.

I dette tilfælde er det bedst at kombinere lilla nuancer med andre farver. Så du får de originale og endda uventede resultater.

Vi noterer også de strukturelle typer af stræklofter: en- og to-niveau strukturer, flertallede strukturer bestående af tre eller flere lag samt stræklofter med belysning.

Enkeltstræk lofter er installeret i små værelser. To eller flere niveauer stræklofter er monteret på specialfremstillede rammer. Rammerne er også udstyret til installation af belysning i stræklofterne. Derudover er gipspladerne skabt til fremhævning.

Brugen af ​​lilla lofter i forskellige værelser

Overvej funktionerne ved brugen af ​​lilla stræklofter i forskellige områder af huset.

køkken

Typisk er køkkener i lejlighedskomplekser relativt små, især når det kommer til sovjetiske huse eller med små lejligheder. Derfor er det bedst for sådanne køkkener at vælge en blank tekstur, der visuelt øger rummet i rummet.

Matte tekstur passer bedst til køkkenets strenge klassiske indretning. Satin er ens i struktur til en mat tekstur, men i modsætning til sidstnævnte har den en lille glans.

Hvis vi taler om lilla nuancer til køkkenet, bør de vælges ud fra traditionerne i din familie.

Hvis du har fælles familie morgenmad i reglerne, før du går på arbejde, så kan du give preference til farven persiske blå, som er grænsen skygge mellem blå og violet. Persisk blå er en rig dyb blå farve, der gør det muligt for dit sind at vågne op hurtigere og nulstille søvnfølelse.

Under en fælles middag bliver persisk blå et symbol på aftenhimlen og hjælper med at lindre dagens nervespænding og bidrage til afslapning af både krop og sind.

Endelig, hvis du foretrækker at spise uden for køkkenet, så giv præference til en rig lilla farve. Denne floral skygge vil sikkert være venlig i køkkenet og give hende lidt positivt humør.

Stue

I dette rum bruger vi det meste af vores tid i huset. Derfor bør man ikke foretrække mørkeviolette eller mørkeblå nuancer, medmindre det naturligvis kræver det designkoncept, som du vælger til stuen.

Generelt anbefaler designere at eksperimentere med lilla farve med belysning og strukturelle funktioner i strukturelt loft. Multi-tier-designet spænder ikke kun det indre af stuen, men giver dig også mulighed for at løse f.eks. Problemet med stearinlysbelysningen.

På grund af belysningsenheden kan du opnå en ændring i loftets farvetone uden at ændre hovedskyggen.

badeværelse

Et hvidt badeværelse er for traditionelt, blå eller blå er for træt. Violette nuancer er en ideel variant, der kombinerer både harmoni og originalitet. Tross alt er alle farver af lilla farverne i det dybe blå hav.

Endelig vidner hans evne til at slappe af sine tanker og lede dem til det uhyggelige meditative kursus, og vidner for den violette farve. Og hvad er der mere nødvendigt, at være på badeværelset, uanset hvordan du slapper af med din krop og sjæl?

soveværelse

Jo ældre vi får, jo mere forstår vi, at soveværelset er designet til at sove. Og det lilla stretchloft hjælper virkelig i dette vores ønske. Violet er farven på nattehimmelen og farvetone, slapper af i vores sind og vågner søvn på den.

Og så de lilla nuancer ikke bidrager til udviklingen af ​​deprimerede humør, fortynd dem med enten spotlights eller skjulte belysningsenheder. Og den bedste måde at kombinere begge disse belysningsmuligheder på. Om aftenen skaber spotlights effekten af ​​stearinlys, og om morgenen skaber de skjulte lys effekten af ​​morgenhimlen, oplyst af solens stråler.

Installationsfunktioner

Stretch loft monteret på to måder:

Shtapikovy metode.

Lerret er fastgjort i profilen med plastikklip. Fordelen ved denne metode er enkelhed, da det ikke kræver komplekse beregninger og forberedende forberedelser. Denne metode anbefales til dem, der ønsker at spare på bekostning af at arrangere loftet, eller vælger muligheder for en økonomiklasse, for eksempel fremstillet af russiske eller indenlandske producenter.

Ulempen ved denne metode er dens bortskaffelse. Det er umuligt at demontere lærredet uden at beskadige det. Derfor skal den efterfølgende reparation genbruge hele materialet.

Harpoon metode.

I første omgang skæres lærredet ud i rummet. Netop fordi målingernes rigtighed bliver så vigtig Derefter fastgøres lærredstykkerne i profilen, som er forstærket i væggene. Som følge af sådan montering opnås en glat overflade, som absolut ikke er tilbøjelig til nogen deformation. Det er også harpunmetoden, som giver dig mulighed for at oprette komplekse strukturer og montere skjulte elektriske ledninger over dem.

Bagsiden af ​​disse funktioner er de højere omkostninger ved installationen. Men harpunmetoden giver dig mulighed for nemt at fjerne lærredet, og derefter sætte det tilbage. Så betaler du en engang betydelig pengesum i fremtiden vil du kun spare.

Generelt er det lilla strækloft et originalt og uventet designbeslutning, der skaber en unik og unik atmosfære i rummets atmosfære. Men for at opnå et lignende resultat skal du omhyggeligt henvende sig til planlægning og design af indvendige løsninger til dit hjem.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Moderigtige stretch lofter lilla eller lilla

Lilac stretch loft, som lilla, er i dag en af ​​de mest fashionable.

Hvis du har tænkt dig at få et smukt og fashionabelt stretchloft, så skal du ikke glemme dit interiør, når du vælger det. Det er nødvendigt at det passer godt sammen med indretningen. Ikke alle farver vil være i harmoni med lilla eller lilla. Disse farver passer bedst ud til den klassiske hvide, nogle nuancer af gul eller grøn (lysegrøn).

Violet farve passer bedst til indretning i moderne stil.

Om lilla farve

Lilla er mere velegnet i indretningen til værelser med høje vægge. Violette lofter ser bedre ud med indsatser fra en anden farve, der er i harmoni med den, som mange tror, ​​at den violette farve selv er ret mørk og kan skabe et ubehageligt, deprimerende indtryk. Men det er ikke en generel mening.

Hvis rummet ikke dominerer violet, så er det helt muligt, at med violet farve vil du føle dig meget komfortabel og hyggelig i dette rum. For fællesrum, som spisestue og stue, kan lilla kombineres med guld eller sølvindlæg. For et badeværelse er det bedre at kombinere det med turkis og derved skabe en efterligning af havkyst om aftenen.

Violet kan også være egnet til udsmykning af haller af hoteller, indkøbs- og underholdningscentre, billardhaller, natklubber, restauranter.

Om lilla farve

Det er godt at bruge et lilla loft til køkken, et soveværelse, børnehaverne - ethvert værelse får lethed og legetid.

I soveværelserne eller børnenes værelser i indretningen bliver det bedre at se lilla strækloft, da lyset nyder godt af, opretter en drømmende og romantisk stemning. For små værelser, køkken eller hallway, er det bedre at kombinere lilla med lilla.

Lilac går godt med hvid eller beige, grå eller lys oliven. Hvis du vil have originalitet, kan du kombinere den med pink, gul eller rød. Hvis du har brug for soliditet, kan lilla farve blive fortyndet med brun eller guldfarve på interiøret.

Spændingsbelægninger producerer forskellige farver og mønstre. Valget er meget stort, og det er meget vigtigt at ikke begå en fejl i den. Hvis du vil have lilla, så kan den findes uden problemer, selvom den er meget fashionabel og smuk. Men vær ikke involveret i en lilla farve i interiøret. Hvis lofterne i din lejlighed er af denne særlige farve, skal tapetet vælges i andre nuancer, med held med harmonisering med lilla eller med blak af lilla.

Om strækloft

I rum af et lille område bør stræklofter af violet farve kun være af lys nuancer.

Stræklofter af enhver farve ser meget godt ud, hvis de installeres af fagfolk. Men alle kan eksperimentere i deres hjem ved at forsøge at gøre det med egne hænder.

Stretch loft - et lærred, der består af en speciel film, og dele til sin vedhæftning. Dens yderside er helt glat og jævnt uden sømme, selv om arkene ikke er mere end 1,5 m. Dette skyldes, at denne film er "syet" med en speciel svejsningsenhed. Disse sømme er ikke synlige udefra, men meget holdbare. Du kan ikke være bange for, at de vil sprede eller deformere, de er forbundet meget sikkert. Disse klæder er lavet af PFH.

De produceres ikke kun af importvirksomheder, men også af russiske. Dette gør dem billigere, snart vil sådanne indenlandske loftsbeklædning være tilgængelige for alle, selvom de stadig er ret dyre.

De er ikke bange for vand, brandsikker og miljøvenlig. Hvis naboerne uheldigvis oversvømmer dig fra overetagen, sparer spændedækslet værelser og indretning, da det kan modstå en belastning på op til 100 kg pr. 1 m². Desuden savner det helt vandet. I dette tilfælde er du nødt til at ændre kun en loftsbeklædning, og ikke gøre en komplet renovering af lokalerne.

Hvilke baggrunde passer til lilla loft?

Interiører, der skaber som lilla og violette nuancer af paletten, vil aldrig gå ubemærket og vil forbløffe i lang tid. Det er altid originalt og moderigtigt. Men glem ikke at vælge lofter af tilsvarende farver, det er nødvendigt at evaluere rummet som helhed. Loftet skal se harmonisk ud, uden at ødelægge rummets overordnede design. Det er nødvendigt at vælge de korrekte toner af lodrette indeslutninger af vægge og objekter i rummet, så du kan skabe et godt humør og finde balance i farvekombinationen.

Farvefunktioner

Det antages, at valget af lilla, lilla blomster taler om kreativitet, fantasi og noget mod, men den lilla farve er dybere og mere mystisk, da det er nødvendigt at blande blå og rød maling, og der opnås lilla med et hvidt farveskema. I det indre er lilla ømhed, romantik og forfining. Derfor er det nødvendigt at indføre denne farve forsigtigt i rummet og forsøge ikke at overbelaste med monotoni.

Designere og psykologer siger, at lilla folk vælger romantiske, drømmere, bruger det ofte til børn.

Ved installation af stræklofter med lilla farve anbefales det at bruge tapet på væggene i andre nuancer, kontrasterende eller tæt på denne komplekse tone.

Et stort loftareal kan slås op med interessante kombinationer af vægmaling og loftslister.

Smukke kombinationer

Til forskellige nuancer af lilla stretchloft vil baggrundsbilleder af hvid, beige, sølv eller gylden skygge med forskellige indeslutninger eller mønstre af mørkere violet, lilla eller sort passe. Også, når der laves stærkere interiører, anvendes mættede farver som rød, orange og gul som accenter.

Meget smuk og blid lilla skygge ser ud med toner fortyndet med hvid farve, fx pink, turkis, blå, grå tone. Du kan eksperimentere med kombinationer af indigo, lysegrøn eller mørkebrune nuancer.

Effektivt og elegant i indretningen ligner en blanding af lilla med mørk lilla og hvid.

Glatte stræklofter øger rummet i rummet, og matte skaber en mere diffust og fredelig atmosfære. Hvis du vælger væggenes vægge og loftsplinten, skal du være opmærksom på det.

Det er nødvendigt at huske, at lilla er en kold farve, og det er nødvendigt at tage hensyn til kunstig belysning og det naturlige fra vinduer, selvom nogle designere mener, at mængden af ​​lys ikke betyder noget. Du kan korrekt udvalgte farver på væggene belyse rummet, hvilket giver det en adel.

Design muligheder

For forskellige værelser er det værd at vælge forskellige løsninger.

Til soveværelset

Delikate nuancer af lilla farver anses for egnede til udsmykning af lofterne i børns soveværelser, hvilket giver en følelse af øjeblikkelig lyshed, blødhed og renlighed, så karakteristisk for børn.

Det matte loft bliver stille. Farveskemaet på væggene kan enten være kontrasterende med indførelsen af ​​gul, kold rød, lyseblå eller klassisk ved hjælp af hvide, lyserøde, cremefarver.

Det er interessant at anvende et kontrasterende mønster eller mønster, fx lyse lilla, gule eller røde på en kold beige eller grå baggrund på mere støjsvage vægge. Du kan bruge disse farver i tekstiler eller indvendige genstande med vægt på legetid.

For voksne soveværelser kan lilla lofterne installeres både i mættede og sløret nuancer, hvilket skaber stemning til pacificering og opladning med energi. Og væggene med harmonisk udvalgte tapeter understreger kun originaliteten af ​​ideen. Det vigtigste er, at værelserne er lyse og sollyset kommer ind i dem, ellers vil lilla loften blive svag og undertrykkende, og selv væggenes farver vil ikke være i stand til at hjælpe med at eliminere dysterhed.

Glatte hylder med farverne på væggene og interiøret reflekteret i dem, generelt kan udvide rummet.

Til køkkenet

I køkkener med lilla lofter er det bedre at bruge lys nuancer af tapet eller andre overflader, da disse værelser normalt er små. Hvide, beige, lysegrå eller lyserøde vægge kan oprindeligt kombineres med rige accenter af lilla, røde, mørkebrune eller sorte, og hvis du lægger disse accenter i toner af møbler, tekstiler eller retter, bliver køkkenet endnu mere stilfuldt.

Psykologer siger, at den lilla nuance i køkkenet undertrykker appetit, hvilket bidrager til korrekt ernæring.

Når du kombinerer lilla lofter med en kombination af chokolade, sølv, mentol og ferskenfarver på væggene, vil appetitten ikke vare lang tid.

Du kan bruge kontrasterende eller tværtimod mufflede mønstre med moderne abstrakte mønstre eller grafik. De skal understreges med korrekt belysning.

Lilla strækloft

Hvis først alle foretrak hvide strakte dåser, så er farverige film i dag mere populært, og strækloftets lilla farve anses for at være en af ​​de mest populære. Hvordan forklarer dette, med hvilke nyanser i interiøret violet kombinerer og hvad psykologisk belastning bærer det i sig selv, overvejer vi i denne artikel.

Strækloftets lilla farve: betydning og indflydelse

Violet eller lilla farve er den mest mystiske af farvepaletten, han er deltager i mange eventyr, legender og myter. Husk: lilla kugle, lilla kasketter og heksens kappe? Fremkaldt af sammenfaldet mellem to modsatrettede farver: blå og rød.

Resultatet er en unik symbiose: ro og sind (blå) forveksles med styrke og energi (rødhed), afhængigt af hvilken farve der hersker, har lofteffekten sådan effekt og effekt.

Det mørke lilla loft er egnet til hovedets kontor - han belyser kraft og kraft, visdom og rigdom. Men det lyse lilla stretchloft i soveværelset af en alarmerende teenagepige er i stand til at berolige hende og endda reducere tegn på neurose.

Lilla stretchstrækstoffer er gode til børns værelser og ægteskabsværelser, hvor de skaber en romantisk stemning. Violette lofter har en fremragende egenskab - de gider ikke. Det er rart at være i lilla rummet, og du vil ikke forlade det.

Classic lilla øger følsomheden, inspirerer, udvikler intuition og kunstskab. Lilla strækloft og vægdekoration af samme nuance er nyttige for kvinder, der lider af vegetativ-vaskulær dystoni. Denne farve forbedrer også syn i nærsynthed.

Lilacophæng i loftet

Hvis du vælger en lilla lakfilm, desto mørkere er den, jo mere rigeligt indretningen vil se ud, og spejleffekten bliver maksimalt. Som du bemærkede, på grund af overflod af nuancer, er lilla farven på universel anvendelse.

Den er ideel til børns og soveværelser, stuer og badeværelser, kontorer og køkkener. Hvis du har brug for et værelse for at gøre et imponerende, dyrt og seriøst indtryk - gør det til en sort / hvid-lilla finish med en bred vifte fra lyseblå til lilla eller mørk lilla.

Som billedet viser: lilla strækloft i kombination med munter lime vægge, gul puder og lilla møbler indretning skabe et glædeligt, varmt humør, værelset bliver hyggeligt, gæstfri, det er behageligt at samle støjende virksomheder med børn, latter og sjove spil.

Harmoniske ser bare lilla strækloft i soveværelset. En lys lærred er selvforsynende, den gennemsnitlige mætningsfilm kan indrammes rundt omkretsen med en hvid drywall-boks eller et matte lærred på andet niveau. Men de mørke lilla glatte membraner er optimale som grundlag for systemet "stjerneklar himmel".

Stræklofter med billedudskrivning er et særskilt emne. For at designet og farverne ikke skal forvrænges, bruges der normalt et hvidt lærred til kunsttryk. Det viser ofte lilla lavendel og flerfarvet lilla, iriser, der kombinerer mange nuancer af blommefarvet og berører violer.

Det sarte elegante mønster af blomster og krøller, der er lavet i en mørk nuance af lilla på en lys base, er imidlertid et meget elegant strækloft, der passer til soveværelset af en kvinde eller pige.

Lilla strækloft i køkkenets indre er at vælge de nuancer, der indeholder mere rødt. Hvis du kan lide kontrastdesign, kan du fortynde det lyse lilla lærred i loftet med en sort og hvid vifte af vægge, gulv og møbler og desuden bruge den violette lysstyrke som indretningen.

Alle de beskrevne valgmuligheder opnås mest effektivt i en blank version, men for børn er det mere praktisk at tage et mat eller satin lærred med en lys skygge. Ved at tilføje grønne vægge og møbler til det samt varme gule tilbehør, vil du skabe en eventyr atmosfære, hvor barnets fantasi og kreativitet vil udvikle sig.

Det blå badeværelse er allerede banalt, i dag er lofterne af badeværelser og brusere indrettet i indigo eller ametystfarve, der kombinerer den med røgfyldte fliser på væggene og gulvet, eller de er lyseblå, med auberginefries og lette kirsebærvægge.

Hvad er kombineret lilla stretch loft?

 1. Lilla lærred i forskellige nuancer harmonerer perfekt med guld og sølv indretning, der skaber et luksuriøst indretning. Mørke lilla membraner blødgøres med lyse nuancer af andre områder: beige, creme, lysegul, sandagtig.
 2. Lilla farven på strækloftet ser fantastisk ud i den hvide indramning af loftet på to niveauer eller som et lilla fotoprint på en hvid baggrund. Det ser også godt violet loft med hvide vægge eller klistret mælk tapet med et billede af en mørk skygge af indigo.
 3. Utrolig elegant kombination af perle-grå ​​vægge og stretch lærred fuchsia. Lys grå nuancer perfekt komplementere og forene lilla film af lofter.
 4. Men med de røde vægge, møbler og tekstiler lilla loft er bedre at kombinere, undertrykker disse maler hinanden.
 5. Det skal bemærkes, at med den mørke farve på væggene harmoniserer lilla glans også godt, for eksempel med brun eller mørkegrå - interiøret bliver en hermithule - hyggeligt og intimt.

konklusion

Design rådgivning er baseret på psykologi, visse kanoner og kunstnerisk smag. Men din opfattelse af farve er individuel, og den kan være i strid med almindeligt anerkendte dogmer og selv de mest ærværdige designers mening.

At skabe det indre af dit hjem, lejligheder, fokuserer primært på din smag, erfaring, fornemmelser og intuition. Hvis du kan lide farven lilla i kombination med blå, orange eller en anden ubeskrivelig farve - når du træffer en beslutning, lyt mere til din indre stemme, og så vil det lilla stretchloft i interiøret glæde dig.

Violet loft - 90 billeder af den perfekte kombination i interiøret

At lave loftet spiller en stor rolle for at skabe et generelt visuelt billede i rummet. Dette element er en af ​​de mest betydningsfulde, derfor skal dets form, stil og lys være bevidst omvendt.

Lad os se nærmere på en sådan teknik som - lilla loft. Nyligt er lyse farver aktivt brugt til at dekorere rummet og lilla, samt dets forskellige nuancer, som lilla, lilla og andre, er meget populære.

Lilla lofter, hvis billeder er præsenteret nedenfor, er en fed design beslutning og på trods af forekomsten og populariteten af ​​en sådan teknik, det ser usædvanligt og frisk.

Denne farve er god, fordi der er et stort udvalg af lilla, fra overgangen fra blå til rød. For dem der foretrækker kolde farver, kan du vælge den indstilling, hvor blå råder i forholdet mellem de to farver og omvendt, for den "varme" effekt, brug farven i en større del af rødt.

Designere anser lilla for at være en kompleks farve, som du behøver dygtigt håndtere og kompetent kombinere med andre farver, men folk arbejder meget med det på grund af dets rigdom og dybde.

Virkningen af ​​denne farve på en person

Psykologer siger, at ovenstående farve har en stor effekt på en person. Det er kendt, at violet hjælper med at fokusere, aktiverer kreativ aktivitet og, på trods af dens lysstyrke, beroliger og slapper af.

Farveffekten er dog direkte relateret til skygge. Nogle nuancer ophidser psyken, andre omvendt. For at denne farve skal være fordelagtig, skal den bruges forsigtigt, med et overskud af det vil have en negativ indvirkning.

Violet farve i loftsdesign Denne farve er ikke ny til brug i udformningen af ​​en bolig, men på grund af lysstyrken beslutter det sig ikke alle at anvende hjemme. Designere siger, at jo mørkere skyggen, jo mere luksuriøse og rigere ser det ud.

Lilla kan bruges til dekoration i alle rum i huset, fra gangen til badeværelset og køkkenet. Lilla stræklofter udstyre oftest i soveværelser og stuer.

Strækloftet med lilla farve ser stilfuldt ud og ser på sig selv, når en person kommer ind i lokalet. Lyset reflekteres på den glatte overflade, og indsatsen fokuserer på loftet i det samlede design-ensemble.

Til køkkener er standardloftindstillingen perfekt. Lilla strækloft, som i billedet præsenteret i artiklen, vil være en glimrende løsning og tilføjelse til mange stilarter: moderne, minimalisme, hi-tech, futurisme og mere.

I kombination med et lyst loft vil du se flotte forskellige møbler, dekorative elementer mv i lilla. Dette farveskema er et glimrende værktøj til at skabe en romantisk og ultramoderne atmosfære i et rum, for ikke at nævne den luksus og ømhed, som denne farve bærer i den.

Violette stræklofter ser godt ud i et ensemble med en række naturlige materialer. Denne farve bliver perfekt kombineret med belægninger lavet i sådanne farver: gul, blå, lyserød, forskellige nuancer af grønt. For at skabe et luksuriøst udseende bør lilla kombineres med hvidt.

Forskellige anvendelser til lilla

Standard lilla repræsenterer kold gummi. På grund af effekten af ​​visuelt at forøge rummet kan denne farve på en sikker måde anvendes i små rum.

Afhængig af lejernes præferencer og det endelige resultat kan du bruge forskellige versioner af denne farve til huset: klassiske lilla, lilla, lilla, fuchsia, aubergine og andre.

Indstillingerne er virkelig enorme. For at gøre lilla nuancer behagelige anbefales det at fortynde dem med andre farver. Mørke, vinfarver passer perfekt ind i designet af hallen, kontoret eller spisestuen.

Til badeværelset og køkkenet samt stuer er den bedste mulighed lilla og lilla sorter af violet. Når man laver et soveværelse, en vidunderlig lavendel eller lilla farve med en skråning af blå.

For dem, der foretrækker et klassisk interiør, er det bedre at vælge blå nuancer, såsom iris eller mallow. De bliver perfekt kombineret med naturligt træ og alle former for forgyldte elementer.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lilac er farven af ​​ømhed, blødhed, romantik. Oprettelse af interiører ved hjælp af lilla paletten, du vil se, hvor originalt resultatet bliver.
Indledningsvis valgte farver i loftet og væggene. Det er bedst at vælge et strækloft med en mat eller blank overflade.
Men bemærk at det blanke loft vil se dystre ud og fokusere på dig selv.

Farvekombination

I lilla paletten ser det godt ud:

I lilla interiører er tekstiler af stor betydning: gardiner, puder, borddekorationer (duge, gangbroer) og polstrede møbler. Efter at have valgt lilla stræklofter, frigør din fantasi til frihed og lad diamanterne, ærterne og et bur ses i dit interiør.

Fantasy stretch lofter lilla kræver en ikke-standard tilgang til gulvet. I børnehaven vil et trægulv i en humørbrun farve se grove ud.
Derfor er designeren foretrukne koncentriske kvadrater med lys farve.

I enkle interiører vil et lilla strækloft se prætentiøst, når du bare skal tage en pensel, blande i maling og male alt sammen i en flot udseende farve. Forresten, i Vesten er det en meget hyppig praksis.

Ved første øjekast giver dette interiør følelsen af ​​sin høje pris: naturligt træ, sjælden indretning, eksklusive møbler - prisen for en sådan luksus vil være passende. Jeg må sige, at lofterne og væggens farver kombineret med det mørke trægulv gør det muligt at vise dyre ting i et gunstigt lys.

Populært design til piger: lilla lofter og lyse indretninger.

Når det kommer til hvordan man vælger tapetet til lilla loftet, skal man stoppe ved kombinationerne med en strimmel, et lille blomstermønster, asymmetri, abstraktion (lille størrelse). Selv en lille speck vil se på emnet.

Det rørende interiør i børnehaven er lavet med kærlighed i hånden: maling til vægge, retrohylder, opdateret vinduet tekstiler og gardiner til store hylder, hvor legetøj er opbevaret. Alt sødt er nemt!

Dette billede skaber en følelse af god kvalitet og samtidig lysstyrke takket være en kombination af nuancer i paletten og materialer: glas, lervarer, plastik, træ.

Alle principperne for den østlige filosofi er indbefattet her: den stjerneklare himmel overhead, klare plads, flere energisk stærke dekorative elementer - drager, krigere, gamle papyrus på væggene og en dejlig udsigt over naturen uden for et halvcirkelformet vindue. Kina bliver tættere på dig, hvis du introducerer etnikker i dit indre.

Vægmaleri er blevet populært for nylig. På YouTube er der en videoinstruktion om hvordan man ved hjælp af lette bevægelser af penslen kan tegne en sød blomst og grønne i børnenes værelse.

Billeder af Lilacloftet i interiøret

Når lilla farve i interiøret var en uundværlig egenskab af den barokke stil, der hersker i XVII-XIX århundreder. I det urolige tyvende århundrede om ham grundigt glemt. Loftene blev hvidkalkede med kridt eller lime, for at opretholde renlighed. Lilla strækloft blev for nylig i interiørdesign.

Det ser usædvanligt ud, så holdningen til en sådan designbeslutning er tvetydig. Unge, kreativt indstillede boligejere opfatter lilla farver i det indre af loftet positivt, tilhængerne af klassikerne foretrækker traditionelle nuancer.

Hvad er lilla farve?

Lilac farve er romantisk og mystisk på samme tid. Det har mange nuancer mellem lyserød og blå. Er der en linje mellem lilla og violet? Lad det usynlige, men sådan et ansigt eksisterer. Violet er mere intens og mørkere, den er sammensat af rød og blå. Lilac refererer til lys nuancer, er en blanding af lyserød og blå.

Healers, der levede i oldtiden, gjorde opmærksom på, at farven på duftende lilla giver fred til den menneskelige sjæl, hjælper med at slippe af med oplevelser, angst og frygt.

Stretch loft i interiøret

Stække lofter i stuen er single-level og komposit. Enkeltniveau lofter opnås ved at strække film eller stof på en ramme af en bestemt form, som følge af hvilken den øverste del af rummet opnås

 • glat,
 • kuppel,
 • kuperet,
 • med vanskeligt terræn.

Sammensatte lofter består af to eller flere tier, der danner en dekorativ struktur. De samles fra plader af gipsvæg, skæres og installeres i den stil, der svarer til designernes plan. Men selv lavet med et lærreds loftkonstruktioner med kompleks relief relief skygge afhængigt af formen af ​​relief og belysning.

Kompositpaneler ser stilfulde ud, hvor strukturelementerne har forskellige nuancer af samme farve eller er lavet i kontrastfarver. Belysning spiller en væsentlig rolle i loftet indvendigt.

Lilac farve i det indre af loftet

Lilla strækloft, såvel som hvidt, fordyber visuelt rummet. Og hvis loftet er malet med blank emalje, der afspejler lys, så ser det ud til at loftet er højere end det faktisk er.

Enkeltstræk lofter er normalt lavet i en enkelt farve, og her er placeringen af ​​lamper, LED-strimler af særlig betydning. De dybtgående zoner fremhæves som regel, hvilket giver et interessant, spektakulært spil af lys og skygger på en lys baggrund.

Sammensatte lofter opnås stilfuldt, når forskellige farver af samme farve anvendes i deres maleri. Lilac i denne henseende er multifacetteret. Det kan læne mod pink eller mod blå, være lysere eller mørkere.

Når de hængslede elementer i kompositloftet er anbragt i tier til kanterne, bliver den højere del af det lavet. Tierne, som de sænkes, er farvet i en noget mørk farve. Mellem dem er der en LED stripe.

Hvilken tapet at vælge til lilla loft

At vælge et lyst lilla loft i det indre af et soveværelse eller stue, spekulerer husejere, hvilken slags tapet der passer til et bestemt rum.

Lilac farve i naturen er sjælden. Og det hører hovedsagelig til planter. Derfor er denne farve harmonisk med tapetfarve på forårsblade. Denne kombination i det indre af rummet vil minde om foråret.

Elegante sølv-hvide eller lysegrå nuancer af tapet vil fortynde det lilla loft, vil ikke tillade den visuelle reduktion af rummet. Billedet viser, hvordan harmonisk og elegant disse nuancer ser ud på baggrund af et lyst lilla loft.

Coldish lilla farveskema kombinerer perfekt med beige og fersken nuancer af vægge og tekstiler. Glimringen af ​​forgyldning vil understrege aristokratiet i lilla indretning.

Eventuelle nuancer af orange, kobber, røde farver er dårligt kombineret med lilla toner. Et sådant interiør vil trætte, vil ikke tillade at koncentrere sig.

Det anbefales ikke at kombinere lilla loft med tapet af sort, chokolade, blå nuancer. Og selv om disse farver er i harmoni med lilla farver, bør de bruges forsigtigt som små accenter (møbler møbel, farve af snedkerarbejde, tekstiler). Disse farver bør ikke dominere i interiøret, fordi de visuelt reducerer rummet og absorberer lys.

Lilla strækloft - en usædvanlig udgave af designrummet

Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe stræklofter af enhver kompleksitet med det mest fantastiske design. De kan have flere niveauer, være volumetriske og flerfarvede. Men spørgsmålet om farve harmoni med det omgivende interiør er altid i første omgang. Det forkerte valg af farver til lærredet kan negere al den udnyttede indsats og håbløst ødelægge udseendet af rummet. Lilla loftsloft er en ganske interessant mulighed for at dekorere værelser af forskellige størrelser og formål. Læseren tilbydes en beskrivelse af funktionerne i sådanne strukturer og muligheden for deres tilpasning til forskellige elementer i interiøret.

Funktioner lilla farveskema

Den lilla farve er en variation af den lilla farve lysrosa. Farvepaletten med violette nuancer indeholder flere varianter af toner, fra næsten hvid til tæt på violet. Varierende toner og nuancer kan du skabe en blød og rolig romantisk atmosfære i forskellige rum.

Denne farveskema har en lang historie og blev brugt i middelalderen. Én gang blev det glemt, men nu bliver denne type finish igen populær. Lilac forårsager behagelige foreninger i mennesker, beroliger nerver og forbedrer humør.

Årsagerne til, at du kan vælge dette farveskema, kan være som følger:

 1. Lilac er en plante af forår, og kun lyse følelser og minder er forbundet med foråret. Dette er en slags afslutning af kulden og aftenen til den efterlengtede sommer.
 2. Disse nuancer er forbundet med kærlighed og ømhed. De kan blødgøre den overdrevent aggressive farve af lejlighedens interiør. Billeder af stretch lilla lofter tydeligt viser. De kan installeres i værelser af enhver type og størrelse.
 3. Ved at vælge tonalitet og materiale kan du opnå en række resultater, hvor overfladen kan se både beroligende og utroligt træt.
 4. Lilla nuancer går godt med mange farver. Som regel har designere ikke problemer med at planlægge boligindretningen i sådanne farveindstillinger. Den lilla farve på lærredet i spændingsstrukturerne vil se godt ud, både i det moderne og det klassiske interiør, ved hjælp af antikke møbler.
 5. Denne farve er klassificeret som kold. Dens brug giver dig mulighed for at skabe i rummet en visuel følelse af rummelighed, renlighed og friskhed i foråret.

Som regel er en tilsvarende farve mere egnet til bolig- og underholdningsfaciliteter. I kontorer og offentlige institutioner vil det se lidt underligt ud.

Anvendte fakturaer

Slutresultatet af målingen bestemmes i vid udstrækning af teksturen af ​​filmen, der anvendes til at skabe spændingsoverfladen. Ved valg af materialet skal der tages højde for mange parametre: rummets højde og areal, dens konfiguration, gulvets farve, møbler og tapet. Ikke sidst i denne liste er formålet med rummet. Lerret kan tiltrække opmærksomhed eller "opløses" i miljøet.

Glat stof

Filmen af ​​denne type er dækket af et tyndt lag lak og har fremragende refleksivitet. Glansig lilla lærred af spændingsstrukturen passer godt ind i interiøret, hvor hovedstedet er optaget af genstande af lyse og hvide toner. Deres refleksion på lærredet vil skabe illusionen om at øge rummet. En god visuel effekt opnås i kombination med lysegrøn eller beige tapet, lys gulve og hvide møbler.

Til noten: Med et blankt stof skal der udvises en vis forsigtighed, da de mørke lilla toner vil se for farverige, konstant distraherende opmærksomhed og ikke tillade koncentrering. De vil perfekt opfylde deres formål som en dekoration i en café eller et udstillingscenter.

Velvet stof

Lilla strækloft lavet af fløjlfilm, ser organisk ud i ethvert rum og skaber en følelse af varme, komfort og hygge. Overfladen af ​​dette materiale er ikke et spejl, men det reflekterer og diffunderer let godt. Fra forskellige synsvinkler skinner lærredene smukt, skiftende nuancer.

I lyset af dette kan lysdækket se helt harmonisk ud med møblerne af lyse og mørke farver, op til sort. Denne type film kan tjene som et godt grundlag for at anvende fotoudskrivning på en storformat inkjet printer. Selvfølgelig, mod en sådan baggrund vil kun blomster se logisk ud.

Matte stof

Dette materiale i færdig form ligner meget et højkvalitets puttiedloft, malet med vandbaseret maling med visse tilsætningsstoffer. Overfladen afspejler ikke lys eller indvendige elementer.

Denne type dekoration hævdes af tilhængerne af klassikere og romantik. Den lyse, uklare overflade kan organisk passe ind i ethvert interiør og komplementere det med dets friskhed.

Opmærksomhed: Moderne arkitektur foreslår ikke at være begrænset til et glat plan, men at gå videre, fantasere og eksperimentere med former og lys.

Form og volumen design

Nye teknologier har fjernet alle restriktioner for flyvningen af ​​fantasy-lejlighedens indretningsarkitekter. I dag er det ved hjælp af monteringsprofiler af forskellige konfigurationer og unikke byggematerialer muligt at skabe strukturer af enhver kompleksitet.

På billedet af lilla stræklofter kan du se, at de kan være af dette design:

 1. Enkelt niveau. Dette er et fladt plan fra væg til væg. Du kan dekorere en sådan overflade med grønne indlæg og spot LED-lamper.
 2. Multilevel. Det første niveau anbefales at gøre det lilla. Det andet niveau kan udføres i et hvidt eller orange farveskema. Disse farver kombinerer godt og symboliserer enhed i naturen. Som et materiale til konstruktion af andet niveau kan du bruge en film på rammen eller en buet gipspladekanal. Selvfølgelig understreger dimlys kun skønhed og brugervenlighed.
 3. Soaring. Visuelt adskilt fra væggene og gulvpladen kan lysplanet dekorere rummet som i lyset og så i mørket.
 4. Bulk. På billedet af spændbeklædningerne af violet farve kan det ses, at ved hjælp af forskellige strukturelle profiler kan de gives ret indviklede volumetriske former. De mest populære er buer, kupler og kegler.

Det er ret nemt at vælge interiørelementer under den lilla overflade af loftet, da det passer godt sammen med mange relaterede og kontrasterende farver.

Farve harmoni

Hvis tapet, møbler og gulve er genstande stabile, så kan individuelle møbler betydeligt forbedre udseendet og understrege skønhed af spændingsoverfladen.

Så en god løsning til værelser med lilla stræklofter, hvoraf fotos kan ses på adskillige hjemmesider, vil være tilføjelsen til det indre af forskellige ting:

På gulvet

Sådanne ting kan placeres på gulvet:

 • tæpper af lyse grønne nuancer;
 • spor i lyse lyse striber;
 • parket lys nuancer af bøg;
 • Hvide, beige og lyserøde møbler (sidstnævnte gælder kun for børnerum til piger);
 • Kapsler af lyse farver på sofaer og lænestole;
 • antikke statuer.

Bløde lilla toner er forbundet med forfining og ømhed, så du bør undgå kontrast og mørke farver.

På væggen

Under indretningen af ​​væggene betyder stilen af ​​tapet klistret på dem og hængt malerier.

Så billeder med sådant indhold vil se godt ud:

 • skov og eng landskaber;
 • pittoreske bredder af floder og søer;
 • lever stadig fra forårsbær;
 • portrætter af kære;
 • sommerfugle og fugle;
 • forskellige dyrelivskollager.

Valget af tapet i dag er så stort, at det ikke bliver svært at vælge den rigtige farve til værelse dekoration lys lilla nuancer.

Hun kan være sådan:

 • lysebrun mursten;
 • kontraststriber
 • lavendel grå;
 • træstruktur;
 • marmoreret eller granit;
 • blomster tegninger;
 • lyse grønne;
 • appelsin.

En af mulighederne for at færdiggøre væggen foran vinduet klæber den med vægmalerier, der viser buske af en blomstrende lilla. Sådanne få kan forlade ligeglade.

Du bør ikke være begrænset til kun en type tapet. Metoden til at indsætte hver væg med forskellige tapet har vist sig godt. En god løsning er at skabe figurer på væggene og gentage formen og farven på spændingsstrukturen.