Hvordan man vælger og hvordan man installerer et to-niveau strækloft

To-niveau stretch loftet er en enkel og bekvem mulighed for zonering et værelse. Det hjælper med at skjule tekniske kommunikation og giver tilstrækkelig belysning på værelset. Derudover hængende foring - det er ekstremt lyst og meget smukt indretning.

I denne artikel vil jeg fortælle dig detaljeret, hvordan man installerer et todelt loft fra PVC-film alene. Jeg vil ikke glemme at minde dig om de fejl, du skal undgå.

Du kan selv lave dette design.

Hvordan vælger du et lærred?

Spændbelægningen er fremstillet af en sådan polyvinylchloridfilm.

Streklofter er et panel af film baseret på polyvinylchlorid. Det kan dog have en anden tekstur: matte, blank, satin. Varieret og farver, samt billeder på filmen. Det er fastgjort på rammen af ​​metalprofiler.

Efter installationen danner materialet et fladt, glat og problemfrit plan. Imidlertid består denne polymercoating faktisk af flere stærkt svejsede paneler.

To-niveau lofter ser særligt godt ud i store og højt til loftet værelser. I dem kan du ikke holde din fantasi tilbage og arrangere belægningen af ​​en kompleks, bizar form.

Vigtige fordele

To-tier loftet justerer loftet godt.

 1. Rekreation af en glat loftoverflade. I de fleste tilfælde er gulvene i lejlighederne ujævne, med betydelige højdeforskelle.
  For at slippe af med dette problem på den sædvanlige måde - ved hjælp af plastering og påfyldning af loftet, vil du bruge en masse tid og kræfter. Stretch loft justerer perfekt basisoverfladen. Samtidig behøver du ikke bruge penge på yderligere byggematerialer og rake bjerge af skrald.
 2. Lønomkostninger ved montering af spændedæksel med egne hænder er forholdsvis små. Derudover har denne finish en så stor fordel som installationens hastighed. Du bruger en eller to dage på den.
 3. Evnen til at skjule kommunikation: ledninger, telefon, fjernsynskabler, ventilationskanaler mv.

Sådan en smuk finish er svært at værdsætte.

 1. Høj æstetisk udseende. Sådan en smuk belægning som de fleste mennesker, uanset forskelle i deres smag og præferencer.
 2. Strek loft niveau 2 er universel. Du kan vælge en række forskellige former og farver, der passer til enhver indretningstilstand.

Oversvømmelsen skete ikke - filmen holder hele vandet.

 1. Fugt og oversvømmelsesbeskyttelse. I flerelejlighedskomplekser er der hyppige ulykker, som følge af, at de, der lever over, oversvømmer deres nedre naboer. Ved at montere en todelt loftkonstruktion beskytter du rummet mod en sådan fare.

Polyvinylchloridfilm holder vandet og vil ikke gå glip af det yderligere. Du behøver kun at sænke væsken i et bassin, en spand gennem en lille punktering. Og stram derefter det saggende lærred med en varmepistol.

Ulemper, der skal nævnes

Med uforsigtig håndtering kan du rive filmen.

 1. Sammenligningsfragmentbelægning. Hvis du rører panelet med et objekt med skarpe kanter, kan du beskadige det - punktere eller ridse det.
 2. Jeg anbefaler ikke at installere PVC lofter i landhuse og hytter. Men på betingelse af din sæsonbestemte bolig der og manglen på opvarmning i dem om vinteren. Under påvirkning af lave temperaturer bliver den polymere klud ubrugelig.

Tekstilkluden kan erstatte film.

I dette tilfælde kan jeg anbefale dig at anvende stofversionen af ​​strækloftet. Tekstiler er ikke bange for de negative virkninger af ekstreme temperaturer. Det er derfor den bedste løsning til beklædning lofter i et uopvarmet hus.

 1. Høj nok pris. Stretch design og de mere to-tier - sagen er ikke billig. Imidlertid kompenseres de betydelige omkostninger ved en sådan foring af dens lange levetid og et højt æstetikniveau.

Hvis du selv indsamler en sådan dækning, reducerer du prisen for prisen.

Hvad skal man overveje, når man designer et loft med to niveauer

Lofter, der er komplekse i form, er nemme at lave.

Det filmstrækloft er bedst egnet til arrangementet af kompleks konfiguration af to-tierstrukturer. Den polymere klud fleksibel og plastisk. Derfor gør det muligt at gennemføre de mest modige designbeslutninger.

Når du tænker på, hvordan dine stræklofter skal være niveau 2, skal du overveje to afgørende faktorer.

Dette er det ønskede æstetiske og stilistiske resultat såvel som funktionelle funktioner i belægningen.

I to-tier-designet kan du indlejre en smuk belysning.

 1. Ved hjælp af et loft på to niveauer vil du kunne skjule lofterne uregelmæssigheder og give rummet en effektiv og spektakulær belysning.

Et eksempel på at dele et værelse i zoner med et strækloft.

 1. Du vil være i stand til at zonede rummet i rummet uden særlige udgifter Til dette formål anvender du en kombination af forskellige former, farver og teksturer af polymerpladen. Så du vil være i stand til at opdele rummet i separate funktionelle områder, såvel som visuelt udvide det.

I det slanke interiør er det lyse loft misplaceret.

 1. Ved valg af farvedesign og konfiguration af et to-tags hæftet loft tages der hensyn til den overordnede stil i det indre rum.
  For eksempel, hvis det er minimalistisk i layout, design og farver, bør du ikke montere et lyst loft med en kompleks konfiguration, fantasifulde bølger og krøller. En sådan konstruktion vil "knuse" rummet med sit udseende, da det vil se meget stærkere ud end resten af ​​de indre elementer.
 2. Separat vil jeg sige om panelerne med fotoudskrivning og 3D-billeder. Jeg argumenterer ikke - sådan et design ser spektakulært og ubanigt ud.
  Et uforholdsmæssigt fokus på loftet med usædvanlig form og med et lyst farvet design vil dog trække for meget opmærksomhed på det. En sådan situation kan kun være hensigtsmæssig i store og høje loftsværelser.

Fotoprint er kun relevant, hvis dets mønster falder sammen med rummets generelle koncept.

Hvis du vil bruge et stræk lærred med et mønster, skal du overveje at den glatte belægning kan blinke, det vil sige at reflektere lyset kraftigt. Prøv om muligt at montere materiale med billeder på det øverste niveau af et todelt loft.

Forberedelse til arbejde

At lægge et falsk loft skal være i den afsluttende fase af konstruktionen, når alle de støvede og beskidte faser er fuldt ud afsluttet.

Krav til at overveje

Gammel belægning i denne tilstand skal rengøres.

Inden du installerer det nedhængte loft, bemærk:

 1. Rammeprofilerne kan fastgøres til mursten, beton, træ, gipsvæg, gips og keramiske fliser.
  Sørg for at det underliggende loft er holdbart. Hvis det smuldrer, skal du først strikke det af og derefter prale det.

Ved montering af loftkonstruktion møbel gør valgfri.

 1. Det er ikke forbudt at lægge et todelt filmloft i et værelse med husholdningsudstyr, møbler og andre redskaber. Dog skal der tages højde for, at afstanden fra loftet til toppen af ​​indretningen ikke må være mindre end 0,7 meter.
 2. Sørg for at tegne et diagram over elektriske ledninger, installation af belysning og kommunikation, hvor det nedhængte loft monteres. Dette er nyttigt i efterfølgende reparationer.
 3. Højkvalitetsinstallation af filmstrukturen er kun mulig ved en vis varmeoverførsel af elektriske enheder indlejret i belægningen. Udstyret skal varme lidt.

Det samme krav gælder for klimaanlæg, brandsluknings- og ventilationssystemer.

Glødelampe - ikke den bedste mulighed for filmloftet.

Brug ikke pærer i lamperne, som er meget varme.

De kan få filmen til at sænke og endda smelte.

 1. Det maksimale tilladte effektniveau for glødelamper og fluorescerende modparter er 60 watt.
 2. For halogen 12 volt lyskilder skal den maksimale effekt være 35 watt. For analoger på 220 volt skal denne figur være 20 watt.
 3. Til montering af 12-volt LED-spotlights skal du bruge 11,5-volt glidetransformatorer.

Nødvendige værktøjer

Udstyr, der kræves til montering af spændedækslet.

Forbered dig før arbejde:

 • perforator til fastgørelse af rammeprofiler til væggene;
 • skruetrækker til skruer;
 • gas eller elektrisk varmepistol til opvarmning af et værelse og PVC-klud;
 • blyant, stansning og konstruktion (laser, boble eller hydraulisk) til markering af strukturen;
 • Stigestige til højhuse;
 • specielle knive og spatler til spænding og fastgørelse af PVC-folien i baguetter.

Nødvendige materialer

Baguette til fastgørelse af filmen.

Nedenfor er de grundlæggende materialer og strukturelle elementer, du skal bruge.

 1. Aluminiums- eller plastposepose, væg eller tilslutningstype. Det er nødvendigt for at fastgøre lærredet til boksen eller loftet.
 2. Spændings klud, allerede skåret til loftets størrelse (og reduceret med 7 procent for spænding). Hvis du vælger en harpunmetode til montering af belægningen, skal den være omkranset rundt omkretsen med en fleksibel plastisk harpoon.
 3. Dekorative strimler maskerer monteringsgab mellem film og vægge.

Gipsplader materialer.

 1. Metalprofiler til at arrangere rammen af ​​anden tier.
 2. Gipsvæg hvis ekstra niveau du vil gøre fra det.
 3. Plast dykker og skruer.

Installation af et køje loft

Før strækloftet er monteret, er det nødvendigt at etablere en ramme for det fra metalprofiler.

Rammearrangement

Mærkning til montering af profiler.

Bemærk, at strækloftets plan skal være nøjagtigt vandret.

 1. Ved hjælp af et laserniveau i hvert hjørne af rummærket. Herefter slå dem en solid linje med en ledning og pigment. Det angiver niveauet for montering af rammen til loftets anden niveau.

Rammen under kassen skal se sådan ud.

 1. Fastgør U-formede profilstrimler langs denne linje med dowels og perforator. Monter de samme guider langs loftet foran den markerede linje.
 2. Konfigurationen af ​​kassen kan være lige eller bølget, krøllet.

For at rette profiler langs en buet sti skal deres hylder trimmes med metal saks i 4 cm trin. Gør dette på en sådan måde, at det bliver muligt at bøje stangen til den ønskede krumning.

 1. For at fastgøre styrene fastgjort på loftet, der er fremstillet af stykker af rackmonterede profiler. De nederste ender af stativene skal placeres med vægstrimler på samme niveau (vandret).
  Sammen udgør disse profiler bunden af ​​planerne i en todelt struktur. Monter stativet i trin på 0,25-0,3 meter.

Fastgør kassen for at komme ned.

 1. Monter en kasse ud af et par stykker rackprofiler og glideskinner. Fastgør dem med metalskærende skruer for at danne en struktur, der ligner et rør med et rektangulært tværsnit.
 2. Løs denne boks til de allerede monterede nedstigninger. Fastgør med små selvdrejende skruer (de kaldes "fejl") med en skruetrækker.
 3. Til vægprofiler skal du rette denne struktur med en understøttende (bred) profil.

Kontroller jævnheden af ​​installerede elementer efter niveau.

Sørg for at følge den nøjagtige justering af lodret og konturerne på rammen. Kontroller vinklerne med et bobleniveau.

 1. På denne måde samles hele støttestrukturen omkring rummets omkreds.
 2. Derefter skrues monteringsposen til PVC-folie til kassen.

Jeg vil advare dig om, at polymerbanen, køling ned, vil skabe en stærk spænding. På dette grundlag bør rammestrukturen have et højt niveau af styrke, der er tilstrækkeligt til en sådan belastning.

Gipsplade installation

Det næste trin i installationen af ​​et todelt loft er installationen af ​​elektriske ledninger, der kræves til montering af belysningen og beklædning af rammen med plader af gipsplader.

Installation af gipsvæg på rammen.

 1. Skær gipsvægstykkerne af den fornødne størrelse og monter dem på kassen. Fastgør gipsen til rammen med selvdrejende skruer.

Beskyt hjørner med specielle profiler.

 1. Når du monterer alt gipsvæg, skal du styrke alle hjørner med perforerede hjørner. Du kan reparere dem med gipsbaseret kit.

Putty putty sømme og huller fra skruerne.

 1. Derefter sætte alle led og huller ud af skruerne. Når kittet tørrer, sænk gipspladelaget med fint smørklud.

Huller til lys kan bores "krone".

 1. Marker derefter placeringspunkterne på de monterede armaturer. Derefter klippe huller til dem ved hjælp af en boredyse - "kroner" eller "ballerinas".
 2. Dernæst pryder overfladen af ​​tieret og dækker med maling af den valgte farve eller anvender tapet.

Det andet niveau af loftet er klar. Yderligere kan du begynde at installere en spændeklud.

Fastgørende film

Måder at fastgøre filmen i baguetter.

Nu om hvordan man installerer hævede lofter. Selve kluden kan fastgøres til baguetter ved tre metoder: shtapikovym, kil og harpun.

Sidstnævnte typer er mest almindelige:

 1. Harpoon fastgørelsessystem er den mest populære på grund af den nemme installation og den valgfrie tilgængelighed af særlige færdigheder til at arbejde med det. I dette tilfælde er en harpunkrog svejset rundt om lærredets omkreds på fabrikken. Det tjener til spænding og fikser filmen i baguetter.

Harpunen er knyttet til lærredet på fabrikken.

Da harpunerne allerede er fastgjort under kludets fremstilling, er det meget vigtigt at måle loftets dimensioner præcist. Jeg anbefaler, at du tager højde for, at bestilling af en film er nødvendig i dimensioner, der er 7-10 procent mindre end området for overlapning.

 1. Kile-metoden til fastsættelse af kluden er mere teknologisk kompleks.

Det kræver visse færdigheder:

Tøj kan demonteres og sættes på et andet sted.

 • Metoden har imidlertid en vigtig fordel, nemlig universalitet, da der ikke er nogen harpun omkring filmens omkreds. På grund af dette behøver du ikke at overholde de eksakte dimensioner af lærredet. Det er muligt at trække det mange gange, ændre strækningen, skære det overskydende;
 • spændingsbelægning, fast kilemetode, kan du hurtigt fjerne og vende tilbage under reparationer eller lækager;

Trim overflødig stof.

 • Når du vælger et kile monteringssystem, har filmen ofte et område større end selve loftet. Ud fra dette måler lærredet først og fremmest og efter spændingen det overskydende snit.

Shtapikovy-system til fastsættelse af en belægning ligner maple-vejen. Men her er lærredet fastgjort i baguetter med et specielt bånd. Denne metode sikrer en god strækning af filmen.

Kraftigt tegnet tegning af loftet.

Dernæst er mine instruktioner til installation af spændingsfilm, det vil sige det første niveau af et todelt loft. Jeg beder dig om at overveje, at den kompetente teknologi til installation af en sådan konstruktion sørger for den forberedende forberedelse af dens nøjagtige tegning.

Det skal vise dimensionerne af alle dets elementer.

Filmen skal kun klippes og syes efter måling af rummet:

 1. Ved fastgørelse af spændematerialet til rammen eller kanalen fra gipspladen skal du sikre en sikker fastgørelse af baguetter. Tætheden af ​​profilerne passer til strukturen skal være høj. Overvej at udseendet og holdbarheden af ​​det hængende loft afhænger af opfyldelsen af ​​disse betingelser.

Varmefilmvarmepistol.

 1. Før du installerer PVC-arket, er det nødvendigt at varme det op til + 60-70 grader. Gør det en varmepistol eller en stor tørretumbler. Når den opvarmes, bliver filmen mere elastisk, og den kan strækkes.
 2. Værelset selv, hvor installationen af ​​spændingsvævet skal udføres, skal også opvarmes. Men op til en temperatur på + 40-45 grader.

Fastgørelse af filmen i hjørnerne af rummet.

 1. Når panelet varmes op, sikres det først med en spatel i et hjørne af rummet. Løs det derefter på den modsatte side. Og kun derefter reparere filmen på de andre hjørner.

Jeg advarer dig straks, at i de sidste af dem er lærredet det sværeste at rette. Men vær ikke nervøs, gør alt omhyggeligt og ikke beskadige filmen.

Fastgør belægningen i baguetter.

 1. Træk derefter dækslet i baguettes. Gør dette i trin på 8-10 centimeter. Fiksér således panelet med en spatel rundt om hele loftets omkreds. Samtidig strække det jævnt.
 2. Afskær den overskydende film, hvis du vælger en fastgørelses- eller kile monteringsmetode.
 3. Opvarmning af kluden med en hårtørrer, rette alle foldene og fastklemte strimler på den.
 4. Når filmen køler til sin naturlige temperatur, vil den strække sig. På grund af dette vil belægningen være helt glat og jævnt.

Gør slots med et specielt bånd.

 1. Dernæst maskerer teknologiske huller rundt om periferien af ​​tieret med et dekorativt bånd.

Installationsskema af armaturer monteret i et spændedæksel.

 1. Den sidste snit i filmhullerne til belysning. For at beskytte lærredet fra opvarmede lamper skal du holde varmeisolerende ringe på hullerne.

Hvis lamperne er anbragt inde i mellemrummet mellem bund og spændingsloft, vil de ikke berøre filmen. Derfor behøver det ikke at være beskyttet mod dem.

konklusion

Belønningen for arbejdet vil du være smuk og holdbar loftbelægning.

Som du forstod fra artiklen, er det helt muligt at installere et to-niveau strækloft alene. Med relativt lave arbejds- og tidsomkostninger vil du designe dit hjem med en smuk belægning, der vil skjule alle ulemperne ved loftet. Videoen i denne artikel fortsætter sit tema. Og spørgsmål kan stilles i kommentarerne.

To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

Strekak i to niveauer

Ubegrænset designer fantasi stoppede ikke ved de sædvanlige flade lofter. Stretch loft i to niveauer - dette er kronen af ​​deres skabelse. Muligheden for at kombinere forskellige farver og teksturer af stoffer giver designere ubegrænsede pladser til kreativitet.

 1. Indeholder to niveauer med loftslofter
 2. Fordele og ulemper
 3. Installation af strækloft i to niveauer
 4. Design af stræklofter i to niveauer

Indeholder to niveauer med loftslofter

Forvirre ikke de sædvanlige lofter på to plan med stræklofter i to niveauer. I det første tilfælde kan kombinationer af forskellige materialer anvendes til at arrangere loftets niveauer:

 • spændingsstof og gipspladekonstruktion;
 • plast og gipsvæg;
 • Alle niveauer kan kun laves af gipsvæg eller plast.

To-niveau stretch loft er kun lavet af stretch stof og fixering baguettes. Som det ses i nedenstående diagram, er både første og andet niveau lavet af PVC film eller stofklæde (åndbart loft).

Fordele og ulemper

Disse loftkonstruktioner har alle fordelene ved stræklofter. Blandt dem er følgende:

 • Den nemme og hurtige installation.
 • Høj æstetiske kvaliteter.
 • Holdbarhed (stoffet falmer ikke med tiden, giver ikke skade på mikroorganismer).
 • Nem pleje.
 • Mulighed for brug i ethvert rum.
 • Diverse og originalt design.
 • Fugtbestandighed (på betingelse af brug af klud fra PVC af en film).
 • Loftet understøtter ikke brænding.
 • Ufarlig for mennesker.

Vi bør også separat opregne fordelene ved to-niveau-stræklofter, som adskiller dem fordelagtigt på baggrund af enkeltsystemer:

 • Muligheden for funktionel zoneinddeling af rummet.
 • Loftet giver dig mulighed for nemt at skjule eventuelle fejl i bundloft og loftkommunikation.
 • På disse lofter kan du bruge forskellige typer belysning og belysning.
 • Udseendet er langt mere spektakulært og smukkere end strukturen på et niveau.

For at være helt ærlig, lad os nævne de små ulemper ved denne type stræklofter, nemlig:

 • Høj pris Omkostningerne ved sådanne lofter stiger på grund af det større forbrug af materialer (linned, baguetter, ramme på andet niveau) samt på grund af større arbejde med at installere loftet.
 • Hvis enheden af ​​enkeltniveau strukturer ikke tager meget tid og ikke kræver fjernelse af møbler fra lokalerne, vil installationen af ​​to niveauer tage længere tid. Desuden skal rummet tage møblerne ud, fordi det i processen kan blive støvet.

Installation af strækloft i to niveauer

Inden du laver et strækloft i to niveauer, skal du tænke på dets fremtidige design og tegne en plan med detaljerede dimensioner. Det er værd at sætte op på følgende værktøjer: Laser niveau, cutter, målebånd, spatel med afrundede hjørner, bor med perforator, hammer, hacksaw, hårtørrer til byggearbejde.

Stræklofter i to niveauer (installation):

 1. Først og fremmest skal du installere rammen under spændevævet. For at gøre dette, er et loft lavet på loftet af loftsniveauforskellen. På væggene i rummet ved hjælp af et laserniveau forårsager linjen i den nederste del.
 2. Derefter bruges krydsfiner eller OSB-plader til at lave en ramme til montering af baguetter langs linjen af ​​loftet. Krydsfinerstrimlen er skåret med en bredde svarende til forskellen i dråbeindikatorerne, plus margin for indtrækningen af ​​strækmaterialet i den øverste del af basisfladen (5-10 cm afhængigt af de anvendte armaturer). Tip: Hvis krydsfiner eller OSB skal fastgøres langs en buet linje, skal de først fugtes med vand. Efter befugtning vil båndet let bøje sig langs en given kurve.
 3. En bånd af krydsfiner eller OSB fastgjort til bundloftet med selvlukkende skruer og dowels. Fastgørelsespunktet vælges afhængigt af krumningens bue, men ikke mindre end 20 cm.
 4. Derefter fastgøres baguetten til montering af spændt stof. På den øverste del af krydsfinerstrimlen og langs omkredsen af ​​rummet monterer vi den sædvanlige monteringspose, og på bunden af ​​krydsfinerrammen installeres en speciel baguette til to niveauer.
 5. For at strække strækloftet i to niveauer begynder vi fra den nederste del. Hertil kommer, at lærredet hænger på klipene i hjørnerne af rummet og efter opvarmning med en varmepistol, gemt i en baguette med en spatel med runde hjørner.
 6. Så på samme måde er det andet niveau strækloft monteret.

Endelig udføres installationen af ​​inventar og installation af dekorative strimler.

For at forstå, hvordan stræklofter udføres i to niveauer med belysning, skal du se på diagrammet herunder. Som du kan se, er der i det nederste niveau af loftet lavet noget som en hylde, hvor LED-båndet til belysning er placeret.

Design af stræklofter i to niveauer

Som sagt ovenfor er disse loftkonstruktioner simpelthen ubegrænsede muligheder med hensyn til design. Dette opnås gennem en kombination af lærred af forskellige farver og tekstur. Hertil kommer, at loftets højdeforskellinje kan blive brudt eller glat og gentage konturerne af rummets funktionelle områder.

Udformningen af ​​et to-niveau strækloft afhænger af din fantasi, designerens ide og den generelle stil i rummet. Vi kan kun tilbyde dig nogle af de mest almindelige ideer til at designe et strækloft på to niveauer:

 1. Den mest almindeligt anvendte kombination af lærred af forskellige farver. Det kan være blader af pastellfarver, ikke meget anderledes i tone eller omvendt kontrasterende kombination af rige, lyse farver. Det hele afhænger af formålet med rummet. For børneværelser og soveværelser er bløde, rolige toner passende, og i stuen kan du eksperimentere med lyse farver.
 2. Stræklofter i to niveauer, hvoraf du kan se billeder nedenfor, er en anden designmulighed. Her forskellene på forskellige niveauer afviger ikke kun i farve, men også i tekstur af materialet. Matt sort linned i kombination med hvidglans ser meget flot ud.
 3. En vigtig rolle i organisering af designet af et sådant loft afspilles af belysning. Det samme loft ser anderledes ud, afhængigt af om det har indbygget eller indendørs belysning, halogenlamper eller en lysekrone.
 4. Betydeligt omdanner strækloftet i to niveauer fotoudskrivning og maleri på lærred.

Stræklofter i to niveauer (video af installationsprocessen):

Stræklofter i 2 niveauer

I denne lille instruktion vil vi forklare, hvordan du installerer et to-niveau stretch stofloft med dine egne hænder. Installationsværktøjet vil blive udført på eksempelet af Clipso spændingsstof.

Inden du installerer Clipso-strækloftet, skal du udføre følgende arbejde:

 • Rengør og præg overfladen af ​​betonloftet, pudsede revner og ruster.
 • Forbered væggene.
 • Kabler, slanger, rør skal fastgøres til loftet, enderne af ledningerne skal ende med en kontaktgruppe.

Enig på den krævede højde på andet niveau og installer en baguette rundt om væggenes omkreds, alt efter det markerede niveau. Ifølge tegningerne skal du installere profilen til betonloftet, hvorefter overgangen til andet niveau begynder.

Monter til profil, krydsfiner.

På bagsiden af ​​krydsfiner skal du installere profil og understøtninger.

Monter baguetten til krydsfiner, ifølge fotos.

Advarsel. For at strække et to-niveau loft er det tilrådeligt at bruge stoffer på de øverste og nederste niveauer fra en rulle for at undgå forskelle i lærredens nuancer og at observere samme retning af mønsteret.

Tilbring alle de nødvendige ledninger og installer realkreditlån.

Stræk det andet niveau af strækloftet.

Flytning langs den indvendige omkreds af andet niveau gør vi små stykker i stoffet og fylder det med en baguette, så fylder vi stoffet helt ind i baguetten.

Vi udfylder de klargjorte strimler i en baguette, indersiden mellem første og andet niveau.

Installer belysning.

For alle punkter, der ikke er angivet i vejledningen, kontakt venligst NIKOMAX-specialister. Også, når man køber et stof til et snit, er det muligt at lære teknikken til at installere stofstræklofter. Tlf.: 8 (499) 408-37-52

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Arbejdsmæssige fordele
hos os

Perfekt løsning
til dit badeværelse

Badeværelset er ikke et meget simpelt teknisk rum. Og ophængt loft - den perfekte løsning til badeværelset.

Komplet spændings katalog
Lofter "NikoMax"

Valget af stræklofter i vores katalog er ekstremt bredt og varieret. Vi inviterer dig til at kigge og vælge.

Stræklofter
i køkkenet

Stræklofter
i badeværelset

Stræklofter
i soveværelset

Stræklofter
i børnehaven

Stræklofter
i poolen

Stræklofter i gangen

Stræklofter på loftet

Stræklofter på balkonen

Stræklofter i rummet

Stræklofter på kontoret

Stræklofter på hotellet

Stræklofter i gangen

Stræklofter i lejligheden

Stræklofter i hytten

Stræklofter i et træhus

Stræklofter med et mønster

Eksklusive stræklofter

To-niveau stretch lofter

Stræklofter i landet

Stretch loft til dit budget!

Vores firma tilbyder dig et stort udvalg af hævede lofter, uden nedbetaling og ingen overbetaling

Stræklofter uden forudbetaling

I vores firma kan du bestille uden forudbetaling!

Betalingen udføres først efter færdiggørelsen af ​​alle arbejder på installation og installation af loftet.

Afgang af skibsføreren om foreløbige målinger og beregning af omkostningerne til stræklofter med installation - helt gratis!

Selskabet "Nikomaks"

© 2008 - 2018 - Stræklofter - Det officielle websted for Nikomaks firma
Alle rettigheder forbeholdes. Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Webstedet respekterer og overholder lovgivningen i Den Russiske Føderation. Vi respekterer også dine rettigheder og respekterer fortroligheden af ​​påfyldning, overførsel og opbevaring af dine fortrolige oplysninger.

Vi anmoder om dine personlige oplysninger udelukkende for at informere dig om de tjenester, der leveres af hjemmesiden.

Personoplysninger er oplysninger om emnet for personoplysninger, det vil sige en potentiel køber. Dette er især efternavn, navn og patronym, fødselsdato, adresse, kontaktoplysninger (telefon, email), ægteskabelig, ejendomsstatus og andre data, der tilskrives forbundslov af 27. juli 2006 nr. 152-ФЗ "On Personal Data" til kategorien af ​​personoplysninger.

Hvis du har lagt dine kontaktoplysninger på webstedet, så accepterede du automatisk behandlingen af ​​data og videre overførsel af dine kontaktoplysninger til vores webstedsansvarlige.

I tilfælde af tilbagekaldelse af samtykke til behandling af vores personoplysninger forpligter vi os til at slette dine personoplysninger senest 3 hverdage.

Hvordan man laver to-niveau-lofter - en trinvis vejledning

Under to-niveau strækloft med belysning refererer til et hængende system til dekorative formål. Den består af metal- eller plastprofiler, dekoreret med et elastisk lærred.

tid

To-niveau-lofter har enormt potentiale til at skabe en unik atmosfære i det færdige rum. Med deres hjælp kan du implementere mange design ideer. Moderne systemer af denne type kan dybest set indeholde stof eller PVC film. Til pålidelig fastgørelse af materialet er der tilvejebragt en rammekonstruktion bestående af en holdbar profil lavet af aluminium eller plast.

Takket være loftet på to niveauer er det praktisk at opnå effekten af ​​at udvide pladsen ved zoneindretninger. Når du bruger satin og blanke klæder, kan hjemmet gøres lettere og mere behageligt. På trods af dets alsidighed anvendes to-niveau-lofter i hallen oftest.

Samlingsarbejde

Installation af en to-tier struktur vil kræve nogle byggeri erfaring.

uddannelse

Fordelen ved ethvert loftloftsystem - evnen til at skjule uregelmæssighederne og manglerne i udkastet til fundamentet. I modsætning til maling eller indsættelse af tapet, er det ikke nødvendigt med en omhyggelig justering af betonggulvet.

Forberedende aktiviteter udføres som følger:

 1. Frigør rummet fra unødvendige ting. Enhver loftindretning kræver fri adgang til hele området. Den ideelle løsning er at fjerne alle møbler fra værelset helt. For store dele kan flyttes til midten ved at dække med en vandtæt film. Også fra loftets overflade skal du demontere lysekroner, lamper, kroge og alle andre elementer.
 2. Rengøring af bunden. Hvis hvidvaskning eller maling blev brugt som en gammel finish, anbefales det at fjerne det. Faktum er, at udslip af små partikler i fremtiden kan beskadige spændevævet. Ideelt set skal du rense alt op til betonpladen. Denne procedure udføres med en slidstærk scraper.
 3. Tætning af leddene. I nogle boliger er loftet ikke en fast plade, men flere. De forbundne dele mellem dem begynder til sidst at smuldre. Det samme gælder for hjørnerne. Alle disse områder skal forsegles med en ny løsning efter fjernelse af den gamle. Som en blanding er det bedst at bruge startkittet som Rotband eller Iso-gips. Fra værktøjerne her har du brug for et sæt spatler og en plastikbeholder til blanding.
 4. Primer ansøgning. Anvendt imprægnering danner et fugtighedsikkert lag på gulvet, hvilket efterfølgende forhindrer udvikling af svamp og skimmelsvamp. Vist sig i denne forbindelse akryl primer dyb indtrængning: væsken hældes i en plastspand og anvendt maklovitsej pensel eller rulle. Hvis der allerede er spor af skimmel på gulvet, udføres yderligere behandling af de berørte områder med et særligt antiseptisk middel.
 5. Lægge kommunikation Det skal bemærkes, at efter afslutningen af ​​installationen af ​​konstruktionen af ​​et to-niveau-strækloft, vil adgangen til udkastet til substrat blive lukket. Derfor skal alt det nødvendige elektriske arbejde på lægning af ledninger og kabler udføres i forberedelsesfasen.

I løbet af denne procedure opstår der ofte meget snavs og støv, derfor er det også ønskeligt at beskytte væggene, gulvet og vinduerne med plastfolie. Du bør også sørge for tilgængeligheden af ​​arbejdstøj og beskyttelse for vejrtrækning.

Udvikling af installationsordningen

Under de forberedende aktiviteter kortlægges et to-niveau strækloft. Hovedopgaven er at bestemme lampens installationspunkter.

I betragtning af systemets specifikationer er det bedst at anvende to niveauer af belysning:

 1. Den vigtigste. Inkluderer en traditionel lysekrone og lamper.
 2. Lokal (skjult). Det er organiseret ved hjælp af LED-strimler og indbyggede spotlights.

Systemarrangement

Det er kun tilladt at starte monteringsaktiviteterne først efter at primeren og de patched områder er helt tørret. For at fremskynde tørringsproceduren anbefales det at bruge lufting. Luftfugtigheden i rummet bør ikke overstige 75%, med en gennemsnitlig lufttemperatur på +24 grader. Det er dette mikroklima, der mest fremmer den korrekte udjævning af den spændte bane og forhindrer dens krympning. Mens Værelset tørt, kan du begynde at udvikle en skitse af to-niveau loftet, med en klar angivelse af konfigurationen af ​​hvert niveau og de vigtigste belysning steder.

Den færdige tegning af strækloftet i to niveauer fra papiret overføres til basen. Til anvendelse af buede linjer er det bedst at anvende en plastikprofil. Denne designdetalje kan let bøjes, uden at det berører glatte overgange. Efter at have gennemført processen med at lave en tegning til udjævning, skal du bestemme højden af ​​det nedre niveau af strækloftet. Den optimale hastighed er mindst 15 cm.

I tilfælde af uregelmæssigheder og forskelle i overlapningen er det bedst at bruge et laserniveau. Med den er hver af væggene mærket med markeringer af profilens fastgørelsespunkter, over hvilke det elastiske stof eller folien vil strække sig. Dele af placeringen af ​​lamper og lysekroner er udstyret med træforinger, så du kan justere niveauet. Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet på disse punkter med loddejern, laves huller til lamper. Særlige beslag bruges til deres installation, og dekorative indsatser bruges til at lukke hullerne.

Plastramme

Montering af en ramme til et to-niveau strækloft indeholder flere faser:

 1. Fastgørelse af træstænger, som vil blive knyttet til den fremtidige profil. Dowels bruges som fastgørelsesanordninger. Strengt set er dette en forenklet version af rammen. Der er mulighed for at bruge metal U- og C-formede profiler til at skabe det, men i dette tilfælde vil du have brug for en del erfaring med lignende elementer. Begyndere rådes til at vælge træstænger, under installation, hvor et trin på 20-30 cm påføres.
 2. Montering af en plastikprofil. En vejledning tjener som en tidligere anvendt markering. Til fastgørelse på træstænger anvendes konventionelle skruer på træet. Tilslutningen af ​​profilens ender af systemet indeholder specielle plastikadaptere, der også er fastgjort på foringen. For at lukke plastprofilen fra bunden skal der påføres en vinkel, fleksibel perforeret indsats. Den er fastgjort med polyurethanlim. På grund af dette er systemets nedre plan berøvet skarpe fremspring, som ofte bliver årsag til vindstød af en elastisk bane.
 3. Ved installation af et to-niveau strækloft skal enhver beskadigelse af kommunikationslinjerne eller brandalarmen undgås. Kabler bruges til at beskytte ledningerne. Der er også mulighed for at fastgøre ledningerne til loftet ved hjælp af specielle beslag. Områder i rammen, som er i berøring med kablet, er udstyret med små udskæringer.
 4. Plastprofilens opgave er at bestemme højden på det nederste niveau af systemet. Dens fiksering skal være så pålidelig som muligt (den normale indikator for en punktbelastning er mindst 15 kg). En sådan sikkerhedsmargen er i stand til at overføre selv oversvømmelse ovenfra, hvilket nogle gange sker i højhuse.
 5. I forbindelse med kontakt mellem plastik og væg skal profilens hjørne dele afskæres. Hertil kommer, at slibemaskinen med et Emery-ark eller en almindelig fil bruges mest. Dette sikrer en glat hældning mod væggen. Det er meget vigtigt at opnå et smidigt kontaktpunkt: Der må undgås ru overgange. Kontaktpunktet er udstyret med en metalprofil med en harpun - denne linie vil også blive udarbejdet med et stræk lærred.

Metal profil

Efter færdiggørelsen af ​​installationen af ​​plastelementer, gå til metalprofilen. Fastgørelsespunktet er væggenes omkreds med en tidligere indstillet højde. For at gøre dette skal du bruge et laserniveau. Det er kun nødvendigt at anvende den profil, der er inkluderet i pakken af ​​et strækloft. Dette element er specifikt, fordi det har en elastisk trykindsats (med andre ord en harpun). Takket være indsatsen er kantene på banen strækket over rammen fastgjort. Dowels bruges til at fastsætte profilen til væggen.

En anden metalprofil er udstyret med et plastikelement på siden, hvor der ikke er stænger. Derefter udføres maskeringen af ​​alle fastgørelseshætterne med hjælp af lysmasker. Hvis dette ikke er gjort, vil de vise sig mod et hvidt to-niveau strækloft. Dette gælder især for solrige dage, eller når alle lamperne tændes.

Udfordringen er at opretholde et givet niveau af installationsprofiler. Gennemførelsen af ​​hvert trin skal kontrolleres på bygningsniveau. Hvis der opdages en defekt i installationsfasen, er det let at reparere det. Efter at have strækket filmen, vil det være meget sværere at gøre dette, bortset fra gennem mærkbar demontering af rammen.

Valg af lærred

Udformningen af ​​to-niveau-stræklofter tyder på muligheden for at bruge to typer lærred:

 1. PVC film. Holdbart materiale, der er kendetegnet ved elasticitet, fugtmodstand og lave omkostninger. I tilfælde af kontaminering må filmen vaskes med en svamp og sæbevand.
 2. Polyester stof. Dårligere end filmen i form af fugtighedsbestandighed, der overstiger dens dekorative virkning. Opvarmning er ikke nødvendig under installationen (i modsætning til PVC). Stoffet er åndbart, så effekten af ​​et lukket rum forekommer ikke. Det bruges hovedsagelig i køjesække i hallen.

To-tier systemer kan udstyres med flere materialer på én gang. Det er ofte tilfældet, at blank PVC-film anvendes til at arrangere første niveau, hvilket resulterer i en visuel udvidelse af rummet. Stretch loft 2 niveauer kan være dekoreret med struktureret satin stof. Denne kombination ser meget smuk ud, hvilket forklarer dens popularitet i implementeringen af ​​designideer.

Det endelige valg af materiale til lærredet afhænger af kundens smag. I specialforretninger er der mulighed for selvstændigt at vurdere parametrene af materialer, idet de har bestemt skyggerne og teksturerne. En mulighed for at bestille film på et individuelt billede. Afhængig af kompleksiteten og kvaliteten dannes produktionsomkostningerne.

Hvad angår kombinationen af ​​strækloft i to niveauer og gipsplader, er denne løsning ikke særlig praktisk. En undtagelse er tvunget zoneinddeling af et rum i et stort område. I dette tilfælde skal den stive bund være forsynet med en aluminiumramme af C-formede profiler.

Montering af spændingsmateriel

Det første skridt er at slå sig ned på det nedre niveau af strukturen og derefter den øverste.

Installationsprocedure 2 niveau strækloft:

 1. Retningen af ​​PVC-stof ledsages af en blæser med en gasvarmepistol. Ved brug af polyesterstof er denne procedure ikke nødvendig.
 2. Det rette lærred bør fastgøres i en højde på 1,5-2 meter med specielle gummipinde. For at opnå fuldstændig fjernelse af alle folder, blæses filmen fra neden med en gaspistol. På trods af stigningen i lufttemperaturen i rummet er det forbudt at åbne vinduerne.
 3. Spændingsproceduren skal startes fra plastprofilen, fra hjørnesektionen. Som et værktøj i dette tilfælde skal du have en plastikspatel. Kanten af ​​materialet satte på fanerne og skubbede ind i harpunen. Pålidelig fastgørelse af nettet er forsynet med specielle indsatser. Ligeledes går ind i hvert hjørne. Dette efterfølges af en anden blæsepistol.
 4. Efter at have ventet på, at filmen køler ned, er den fastgjort langs omkredsen af ​​to-niveau strækloftet. Det er vigtigt at opnå ensartethed af spændinger, ellers vil der være bånd. Fastgørelsesområder på nettet til plastprofilen er fremstillet med forstærkede tape: På disse steder er profilen til det øvre niveau af strækloftet fastgjort til skruerne.
 5. Installationen af ​​den anden web er helt identisk.

To-niveau loftsbelysning

For at bestemme hullernes punkter for lamperne, er kluden presset med hånden, følelse for stænger eller plastringe. Skæring i denne sag er ikke egnet: brænding er nødvendig. Til dette kan du bruge opvarmet afrundet forstærkning. Det vigtigste er at få kanterne smeltet, ellers vil filmen rive. Skæring kan kun bruges i kombination med en speciel plastik termisk ring limet på stedet for det fremtidige hul. For at skære et hul langs ringens indre kontur opstår der normalt ikke problemer.

Derefter kan du begynde at reparere armaturerne med suspensioner. For at maskere fastgørelsespunkterne bruges indlejringer. Om nødvendigt er strømforsyningsenheder og automatiske enheder fastgjort til gulvpladen. I løbet af implementeringen af ​​denne procedure er spændingen på den elektriske sluk. Der er mulighed for at belyse strækloftet ved hjælp af LED-strimler installeret bag loftet. Sådan belysning tillader brugen af ​​farveændring og en fjernbetjening.

Stræklofter 2 niveauer

Hvis du har et værelse, hvis vægge kan reduceres med 7 cm, strækker lofter 2 niveauer fra firmaet Mos Siling - en fremragende løsning til loftet. To plan lofter giver mulighed for at skabe et spektakulært, usædvanligt indretning og æstetisk dekorere ikke kun forskellene i gulvplader, men også store strukturer som bjælker, rør, varmeanlæg, ventilation osv.

Fælles designmuligheder: Omkreds, oval, firkantet, rektangel i midten af ​​rummet, ofte konkav, nogle gange konveks, også bølgete kombinationer af niveauer med en film af to nuancer af samme farve eller kontrasterende.

Tøj til 2 niveauer

Oftest strækker lofter 2 niveauer er lavet af blank og mat eller satin PVC film. Mat og satin ligner hinanden meget, men hvis du har brug for en perfekt hvid farve, er det bedst at vælge en satinstruktur. Det er glat, blændende hvidt, og når det lyser, skinner det med en delikat perle glans.

Filmen af ​​den matte struktur er lidt ru, den ligner meget kridtet kridtet loft, helt blottet for glans. Det er normalt placeret omkring omkredsen af ​​rummet, hvis det er nødvendigt, så loftet ikke tiltrækker øget opmærksomhed for sig selv.

I midten af ​​en to-tierstruktur bruges et blankt lærred oftest i en duet med en lysekrone, det reflekterer lyset perfekt, så på baggrund af refleksionen ser lysekronen ud og skinner flere gange lysere og mere. Også en lakfilm anvendes, hvis det er nødvendigt at visuelt gøre rummet højere. I sådanne situationer kan begge niveauer af loftet laves af glans af forskellige nuancer.

To-niveau stretch lofter

Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

to-niveau stretch lofter

For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

 • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
 • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
 • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
 • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
 • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
 • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
 • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

Typer af stræklofter

Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

Ifølge lærredets materiale

Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

PVC film

Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

 • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
 • Materiale er billigere end stoflofter.
 • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
 • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
 • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
 • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

 • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
 • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
 • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

 • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
 • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
 • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
 • Brandmodstand - ved brænding smelter.
 • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

Stoflofter

Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

Stof har sine fordele:

 • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
 • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
 • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
 • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
 • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

Materialet har nogle svagheder:

 • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
 • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
 • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
 • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
 • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

 • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
 • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
 • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
 • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
 • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
 • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
 • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

Video - installationsfunktioner stofstræklofter

Overfladestruktur

I udseende er der tre typer af lofter:

Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

 • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!