Strækloft i køkkenet (65 billeder)

Reparation er ikke en nem opgave, der kræver koncentration på de mindste detaljer af interiøret. Og når det kommer til et rum med konstante temperaturfald, der flyver i alle retninger med stænk af fedt og høj luftfugtighed, skal du omhyggeligt vælge materialet for hvert afsnit, selvom det ser ud til fare. Stretchloft i køkkenet - en populær løsning, men så vidt de er komfortable, stabile eller æstetiske? Lad os prøve at finde ud af det sammen!

Stræklofter i køkkenet: fordele og ulemper

Under stræklofterne menes en type suspenderede strukturer, der er fastgjort til overfladen ved hjælp af en ramme, helt eller delvis blokere den med et lag af lærred. Der er to typer stof - PVC film og stof. Sidstnævnte bruges sjældent i køkkenrummet: Det har evnen til at absorbere lugt, røg og fugt. Men PVC-belægningen er modstandsdygtig over for specifikke forhold i rummet, takket være dens gode præstationer og praktiske egenskaber.

- Loftet på den straks strakte film er ikke bange for fugt. Dette gælder for interne og eksterne forhold. For eksempel, hvis naboer ovenfra ved et uheld oversvømmer en lejlighed - et lærred af høj kvalitet er i stand til at holde op til 100 liter vand, efter at det er fjernet, som det vil vende tilbage til sin oprindelige position.

- Overfladen af ​​filmen samler ikke støv, opsamler ikke fugt og undergår derfor ikke reproduktion af svampe eller uønskede mikroorganismer. Ethvert snavs kan let fjernes med en fugtig klud samt et almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder alkohol.

- En anden vigtig faktor er miljøvenlighed. Syntetiske materialer har alle kvalitetscertifikater på grund af hvad der er helt sikkert for menneskers sundhed.

- Stræklofter er en rentabel investering ikke i et år, men for alle ti, som de fleste producenter lover. Men praksis viser, at med passende pleje bevarer belægningen sit præsentative udseende 15 år senere.

- Du kan ikke bare skjule loftets fejl, men også rør, bjælker eller elektriske ledninger bag spændingsfilmen. Den er ideel til installation af indbyggede lamper, der jævnt oplyser alle dele af køkkenet.

- Ved hjælp af et strækloft i køkkenet kan du zonere rummet og fremhæve spisestue eller arbejdsområder. Dette vil hjælpe forskellige farver, mønstre og teksturer.

- Rammen og en klud monteres hurtigt, uden at forlade sædvanlige byggepladser på hvert emne i rummet. Du kan tage sig af deres installation selv i slutningen af ​​reparationen, når alle møbler er på plads.

Men hvis strækloftet er i stand til at holde sådan en imponerende mængde vand, så er andre belastninger ikke en hindring for det? Desværre er det ikke. En tynd lærred kan gennemboret med en almindelig nål, således at selv en omlægning af høje møbler bliver til en dramatik for filmen.

Design æstetik kan også bryde de sømme, der forbliver efter installationen, og stemningen - en ubehagelig lugt i de første dage. Denne mulighed er ikke egnet til et værelse med lave vægge, da det vil sænke den øverste del endnu mere.

Lovers af gør-det-selv reparationer bør bedre "give op" loftet i hænderne på fagfolk, hvis du ikke ønsker at stå over for at falde bagpå. Opkaldet af herrer vil naturligvis koste en dejlig øre, men de vigtigste omkostninger vil blive brugt på de nødvendige materialer. Stræklofter har gode egenskaber, som du skal betale en betydelig mængde.

Typer af lofter

PVC film har en fremragende egenskab - en række overflader, som kan variere ikke kun i farver eller mønstre. Overvej de populære muligheder sammen med deres potentiale for design.

Uigennemsigtige stræklofter til køkken

De har et klassisk udseende, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i køkkenet. På grund af det faktum, at belægningen ikke afspejler blænding og ikke skaber en spejl effekt, gør lampens lysere blødere og jævnt fordeler lyset.

Strimlerne efterlader spor af sømme, men sløvhed gør dem mere usynlige, i modsætning til andre muligheder. Et enkeltniveau strækloft er ideelt til køkkenet i klassisk, skandinavisk stil eller provance.

Glossy stretch lofter til køkkenet

Den modsatte ejendom har blanke stræklofter, der afspejler interiøret, visuelt øger det og skaber illusionen af ​​det fortsatte rum. De ser moderne ud, på en måde luksuriøse, mere præcist formidler skærmens lysstyrke.

Desværre er det på et blankt loft lettere at se sømmen mellem striberne. I køkkenet af en lille størrelse med en kold størrelse kan en "uvenlig" atmosfære forekomme, typisk for offentlige rum. For at undgå dette skal du balancere designet korrekt.

Sateen strækker lofter til køkken

Denne opfattelse kan betragtes som en mellemliggende mulighed mellem de to foregående. Det har effekten af ​​nacre, hvilket giver en blød, sløret afspejling af lys. Sateen stretch loft kan ændre sin skygge afhængigt af typen af ​​belysning.

Et sådant materiale er mere holdbart og har den bedste tæthed. Dens belægning ligner satin stof, så det ser dyrt ud. Ideel til at skabe multi-level strukturer.

Stræklofter med fotoudskrivning til køkkenet

PVC-film anses for at være det ideelle "lærred" til tegninger og realistisk fotoudskrivning. Når du bruger et billede, bruges der normalt en speciel printer på miljøopløsningsmiddelfarver.

Du kan vælge et solidt udskriv eller fragmentarisk, afhængigt af størrelsen af ​​billedet eller panelet. Sådanne tjenester er dyrere end traditionelle spændingsstrukturer. Vi anbefaler ikke at bruge et sådant loftdesign til et køkken med en lille firkantet optagelse.

Belysning og baggrundsbelysning

Belysningssystemet skal udtænkes, inden du strækker loftet i køkkenet, da det kan være problematisk at tilføje ekstra lyspærer efter tilslutning. PVC film er et meget delikat materiale, der ikke kan lide høje temperaturer, så det er bedre at forblive på LED og energibesparende typer.

Streklofter tilbyder tre grundlæggende belysningsmuligheder: centralt, lineært og spot. De kan kombineres for at give alle områder af køkkenet med lys.

Dette valg skal fokusere ikke kun på deres behov, men også på funktionerne i filmovertræk og farve. For eksempel afspejler glatte lofter lys, hvilket øger den samlede lysstyrke. For matte muligheder er det værd at købe flere apparater, da belysningen måske ser lidt dæmpet ud.

Strekak til et lille køkken

Lille køkken kan lide af noget udslætstrin i designet. For at finde det perfekte loft for dit rum skal du følge disse retningslinjer:

- Farven på strækloftet i køkkenet skal være et par toner lettere end væggene eller i det mindste ikke mørkere. Ideel til vores mission er en hvid neutral belægning, men lyse nuancer skal opgives.

- Glans, som et spejl, afspejler interiøret og giver dig mulighed for at øge den øvre grænse lidt. Men som nævnt kan sådan sag være ubehagelig i trange rum.

- Undgå dekorative elementer: billeder, multi-level designs eller figurerede produkter. De vil ikke kun visuelt reducere området, men vil også se upassende ud i et lille køkken.

- Hvis det er muligt, er det bedre ikke at købe omfangsrige lysekroner, men begræns dig selv med indbyggede spotlights.

Således vil et jævnt hvidt strækloft med en satintekstur, forsigtigt oplyst af indbyggede lys, være en ideel mulighed for et lille køkken.

Stræklofter i køkkenet - foto

Bedre end nogen ord om dykker og æstetik i stræklofter i køkkenet fortæller de gennemførte projekter. Vi har valgt dig farverige billeder, der kan skubbe den rigtige beslutning. Glad visning!

Stræklofter i køkkenet: en gennemgang af designmuligheder

Strækloft er en af ​​måderne at skabe et stilfuldt og smart design i eget køkken, hvoraf mange er præsenteret i vores udvalg af billeder. I dag vil du se nærmere på denne type loftindretning, lære om dens evner, typer og egenskaber samt få ideer til design.

Loftet er det mest uudnyttede plan i rummet, hvilket nemt erstatter accentvæggen og bliver højdepunktet for interiøret. Dette er et kraftfuldt designværktøj, som vil bidrage til visuelt at opdele rummet i funktionelle zoner og give hver af dem den nødvendige belysning.

Hvorfor stræk lærred er en stærk konkurrence på andre måder at efterbehandling? Lad os starte med, hvad de er lavet af forskellige materialer, som hver især har sine egenskaber og særpræg.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Årsagen til populariteten af ​​disse malerier er, at de har flere plusser end minusser.

Så fordelene ved stræklofter i køkkenet omfatter:

 • en simpel (og muligvis billigere) installation, der tager flere timer;
 • støvfri reparation, som det ikke altid er nødvendigt at lave møbler;
 • hurtig opdatering af interiøret på grund af ændring af lærredet;
 • fugtmodstand og brandsikkerhed af materialet;
 • let pleje
 • mangel på kondensat og dermed - en grund til dannelse af skimmel og svampe;
 • maskerende loft uregelmæssigheder og kommunikation;
 • et væld af farver og teksturer;
 • Rige muligheder for lysdesign;
 • holdbarhed (12-15 år).

Og vigtigst af alt - takket være dens mangfoldighed vil de hævede lofter passe ind i enhver indretningstilstand, som det fremgår af disse fotos.

Stakloftlofter er ofte forbundet med materialer af dårlig kvalitet eller uretfærdig installation.

Hvis du udelukker disse faktorer, kan stræklofter i dit køkken have disse ulemper:

 • Tilstedeværelsen af ​​forbindende sømme i udformningen af ​​store rum (med en bredde på mere end 3,2 m);
 • tab af 5-10 cm i højden af ​​rummet;
 • Effektgrænser for loftmonterede pærer.

Alle andre anklager mod stræklofter kan kaldes fordomme relateret til:

 • mangel på viden om egenskaber og anvendelsesområde for polyvinylchlorid, polyester og polyurethan;
 • mangel på nødvendig ventilation til køkkenet;
 • lavkvalitetsforfalskninger med en karakteristisk skarp lugt, der ikke eroderer inden for et par dage efter installationen.

Valgfunktioner

Et interessant design af strækloftet antyder følgende punkter:

niveauer

Hvis lofterne i køkkenet er høje, har du godt råd til en to-tier-design af matte og blanke, stof- og PVC-lærred.

Du kan også lave en kombination af hævede lofter med gips. Den er mindre modstandsdygtig overfor fugt, men mere modstandsdygtig over for høje temperaturer, hvilket giver flere muligheder for belysning. Glansstramt lærred og gipsvæg er involveret i skabelsen af ​​dekompressionslofter.

To niveauer i loftet - dette er en glimrende løsning til zonering af køkken-stuen eller adskillelse af spisestuen fra arbejdsområdet i rummelige køkkener. Derudover, som du supplerer farveskemaet i køkkenet.

Det nederste niveau af loftet, som gentager bøjningerne i køkkenet, vil give dig en harmoni af former, og spotlightsne indbygget i den vil give kraftig belysning, der bare er nødvendigt for arbejdsområdet.

På samme måde kan loftet duplikere bordets konturer, og billedet, der er trykt på den med den passende belysning, vil skabe et romantisk eller festligt humør.

Man ville antage, at for et lille køkkenkompleks er suspenderede strukturer ikke en mulighed, men det er ikke altid tilfældet.

Design muligheder for bunk eller tiered stretch lofter venter på dig i de følgende fotos.

Enkelt niveau

Ejere af lave lokaler vil ikke gerne ofre ekstra centimeter for at spise op højde. Her vil vi anbefale at være opmærksom på de blanke lofter på et niveau, hvis reflektivitet ændrer situationen radikalt.

Du vil ikke mærke tabet af højde og gøre hele køkkenet mærkbart mere rummeligt. En advarsel - det mindste antal genstande skal afspejles i refleksionen, ellers vil effekten være modsat.

Interiører med en overflod af indretning eller lige netop indrettede køkkenredskaber er mere sandsynlige matte lofter, der ligner tekstur af de mest almindelige gips.

Satin linned er et elegant design med karakteristiske naturlige stoffer iriserende. Hvis hvide stoflofter ser ud som en standard, men faktisk - mere praktisk hvidvaskning, ser de farvede ud som dyre, strygte og stivelsesholdige stoffer. Hvordan ser satin stræklofter i køkkenet - fremgår af billedet nedenfor.

Der er også et kryds mellem glatte og matte belægninger - halvglansede lofter med perlemor eller metallreflektioner. Sammenlignet med glans er de meget mindre reflekterende og lidt "kornede", hvilket er særligt synligt, når de lyser.

Disse lærred harmoniserer perfekt med chrome eller metalindvendige elementer, karakteristiske stilarter som hi-tech, futurisme eller techno. Et sådant overtræk ændrer dets udseende afhængigt af lysstyrkenes intensitet og lysstyrke.

Interessante teksturer

Under sin relativt korte eksistens er strakte lærred genopfyldt med en række nye usædvanlige teksturer.

For eksempel tager chameleon canvases på nuancer af deres omgivelser.

Stræklofter efterligner:

 • marmor;
 • ruskind;
 • guld;
 • messing;
 • sølv;
 • kobber;
 • et træ;
 • et spejl;
 • perlemor;
 • krøllet papir eller klud.

Forestil dig nu, hvor mange designmuligheder deres kombinationer vil give!

Smukt forkrøllet materiale på loftet vil tilføje volumen til avantgarde køkkenet, boheme forgyldning vil supplere værelserne i art deco, barokke og andre luksuriøse retninger. Efterligning af træbjælker vil hjælpe med at fuldende billedet af køkkenet, indrettet i stilarter som Biedermeier, land, rustikke, chalet, hygge. Sammenlignet med naturlige træ strakte lærred til køkkenet mere praktisk, for ikke at nævne forskellen i prisen.

Denne overflod af stræklofter giver adgang til luksuriøse, elegante og enkle, rustikke stilarter. Og her bekræfter dette foto eksempler.

Lidenskaben hos moderne designere til at kombinere materialer har skabt en ny slags stræklofter, der minder om udformningen af ​​et rumskib eller lejlighed i den fjerne fremtid.

Perforerede lofter

Til at begynde med foreslår vi at du sørger for, at de virkelig ser fantastiske ud ved at se disse fotos. Opskriften på dette skuespil er ret simpel: belysning, speciel sokkel, ventilationssystem og to overlejrede dåser - enkeltstykke og med slidser.

Huller er ikke kun runde, men også openwork, i form af tegninger eller ornamenter. Ud over det uforlignelige udseende omfatter fordelene ved denne innovation, idet den adskiller den fra almindelige enkeltlagsduv, herunder:

 • øget modstandsdygtighed mod fugt
 • forbedret stofventilation;
 • få 3d effekt.

Men det var heller ikke uden sine ulemper:

 • mere kompleks installation;
 • støvakkumulering mellem lærredene;
 • tab af mindst 25 cm i højden af ​​rummet.

Nå, det er helt naturligt, at perforerede lofter er dyrere end normalt.

Stjerneklar himmel

Det er usandsynligt, at alle vil nægte at nyde den stjerneklare himmel, kometer, planeter eller hele galakser, sidder i deres køkken. Derfor mister et sådant design gennem årene ikke sin popularitet, og snart vil det nok modtage titlen på den klassiske.

Du kan overføre himlen til loftet på forskellige måder - for eksempel ved hjælp af:

 • grafiske billeder;
 • fiberoptik;
 • diode baggrundsbelysning;
 • luminescerende maling;
 • Starpins pins;
 • Swarovski scattering linser;
 • kombinationer af alle ovenstående.

En speciel lysgenerator vil give monotont blinkende stjerner, og hvis du vil have alle slags specielle effekter som flyvende kometer, der vises på horisonten af ​​nye konstellationer og faldende stjerner. Og her er et par billeder af, hvad stjernens lofter ligner i køkkenet.

Svævende loft

Og her er en anden fantastisk symbiose af lofter og LED-belysning. Selv det mest stygge strakte stof, der er installeret af denne teknologi, ser ekstraordinært ud. Hemmeligheden bag et flyvende loft er en speciel profil, hvori en LED-strimmel er indlejret i en vis vinkel.

Fuldt begrundende sit navn, disse lofter visuelt forbedre rummet. En "men" - virkningen af ​​at skyde vil være skjult af et vægsæt eller høje køkkenmoduler, fordi dioder belyser 10-20 cm af væggen under loftet.

Fotoprint

Mål for unikhed i design? Eller vil du gøre køkkenet mere rummeligt og højere? Stop valget på lærredet med fotoudskrivning, og endnu bedre - med 3D-effekten. De individualiserer indretningen af ​​køkkenet, hvilket gør det ulig anderledes.

Derudover er stræklofter med billeder universelle, fordi du nemt kan vælge noget, der passer bedst til køkkenets stil. Selvom nej, skal du stadig arbejde hårdt - valget er så stort, at du er nødt til at arme dig selv med beslutsomhed og bare tvinge dig til at stoppe.

Hvor forskelligt er de tredimensionale og mest almindelige strækfotos lofter i køkkenet - dette valg vil bekræfte.

Farve løsninger

At hente en farve til et strækloft hjælper andre elementer i et interiør - og ikke nødvendigvis de store størrelser.

Hvis du har to niveauer i loftet, kan en af ​​dem smelte sammen med væggene, mens den anden supplerer suite, bord, gardiner, lysekrone, billede, gulvbelægning eller køkkenforklæde - for eksempel som i disse billeder.

Loftene matcher vinduesrammerne eller skråninger, døre eller dørrammer harmonisk.

Et loft på et niveau, der fusionerer med væggene - det er en klassisk løsning, at nogen virker kedeligt. Hjem tekstiler, inventar, glasmalerier eller glasindsatser på dørene, bordpladen, sæt og andre indvendige detaljer hjælper.

Stretch lærred med fotoudskrivning vil se godt ud i sort / hvid eller tofarvet interiør. I tilfælde af at køkkenet har 3 eller flere farver, er en af ​​dem bedre at matche billedet. Reducerede kopier af mønsteret på loftet kan være til stede på køkkenet forklæde eller duge.

Hvis du stadig er ubestemt om væggenes farver, skal du stoppe med at vælge universelle farver - creme, hvidblå, grå, hvid, lysebrun, som organisk passer ind i ethvert interiør.

Nogle designere anbefaler, at køkkenet designes med en modley beige gamut. Det er praktisk og passer godt sammen med alle andre farver, herunder lyse.

Med hensyn til de mættede, skrigende farver - her kan designerne sige, at de er i konflikt med psykologerne, mere præcist - eksperterne i farveterapi.

Piercing rødt, orange, gule farver opfrisker, energiserer, ser meget stilfuldt ud, men du skal bruge dem med forsigtighed. Det er bedre, at de var i mindretallet. Og alligevel er det individuelt.

Mørke farver i køkkenets design - dette er praktisk, fordi forureningen ikke vil være synlig, og rengøringen bliver en mere sjælden begivenhed. Men også mørke farver anses for at være spildens ildnere, derfor er det bedre at bruge dem i doser eller for at kompensere med forbedret belysning.

belysning

Lys i køkkenet, ser du, skal være så meget som muligt og bedst af alt - naturligt. Men selvom arbejdsområdet ligger ved vinduet, skal hun have brug for belysning om aftenen eller om natten. Derudover vil du sandsynligvis understrege skønhedens stræklofter eller andre accent detaljer af køkkenet.

1. Central, normalt repræsenteret af en lysekrone, i det mindste - en tablet eller et panel i midten af ​​loftet. I store rum kræver sådan belysning yderligere belysning omkring omkredsen, ellers bliver det mørkt i hjørnerne.

2. Spotlights, jævnt fordelt på loftplanet. En stilfuld og meget økonomisk løsning, der giver de nødvendige køkkenarealer med stærkt lys.

3. Contour LED strip belysning er også en rentabel løsning med færre kombinationer og placeringsmetoder. LED'er, der forbruger en symbolsk mængde energi, placeres rundt om loftet, langs et af niveauerne, i et headset, spejle og faktisk i en hvilken som helst anden genstand.

Som tilføjelser skal du bruge vægsconces, lamper og drejepladser, der er indlejret i køkkenindretningens øverste niveau.

Glem det ikke:

 • Spændingsdække er ikke venlige med høje temperaturer;
 • varm belysning er mere passende varme farver;
 • blankt lærred fordobler mængden af ​​lys;
 • beregne mængden af ​​kunstig belysning, der er nødvendig for køkkenet
 • Jo mindre køkkenet er, jo mere lys skal det have.

Stræklofter i et lille køkken

Hvis dit køkken ikke er forskelligt i størrelse, er det ikke en grund til at opgive spændeskiverne. Alt er lige modsat: stræklofter - en fantastisk løsning til et lille køkken.

Og her er nogle værktøjer til at øge pladsen til din rådighed:

 • lyse og kolde farver. Utvivlsomt er hvid farve den bedste "dilator" af vægge;
 • flere niveauer af belysning: loft, væg, indbygget sæt;
 • spejlblank stræk lærred, måske i kombination med matte omkring omkredsen;
 • taklamper omkring omkredsen.

Hvis gulvet er lyst, kan loftet være identisk. Men kombinationen af ​​et mørkt gulv-mørkt loft reducerer rummets højde.

Ligegyldigt for glans af ejerne af små køkkenrum er det bedre at vælge et strækloft med effekten af ​​skyhøje, visuelt hæve flyet over hovedet.

Ikke mindre effektiv i denne henseende, og lofterne med et tredimensionelt billede. Kronen af ​​træer, skyskrabere eller fantastiske slotte, skyer eller faldende druer klynger - sådanne tegninger fremmer loftet, fuldt ud kompenserer for den 10 cm højde brugt på den.

Tredimensionelle stræklofter med belysning vil blive en klar accent og bringe en atmosfære til afslapning til køkkenet - du skal bare vælge et foto, tænke over belysningsdesignet og tage et nyt kig på dit lille køkken.

Måske er det alt, hvad vi ønskede at dele med dig. Lad din reparation overstige alle forventninger!

Strækloft i køkkenet: muligheder, fordele og ulemper, design

Skal jeg lave et loft i køkkenet, som har meget specifikke temperaturforhold og høj luftfugtighed? Svaret er enkelt - det er det værd. Moderne materialer giver mulighed for at levere af høj kvalitet, og pleje af sådanne belægninger er meget lettere.

Stræklofterne til køkkenet er som regel lavet af syntetiske materialer, der er designet til mange års drift. De tændes ikke, absorber ikke lugt, som er særlig vigtigt på det sted, hvor de laver mad, svampe udvikler sig ikke på dem, og statisk elektricitet ophobes ikke.

Udformningen af ​​strækloftet i køkkenet kan laves i næsten enhver stil, og selve loftet kan være på flere niveauer. Dette giver dig mulighed for at fjerne uregelmæssighederne i loftoverfladen, skjule kommunikation og ledninger, understrege opdelingen af ​​rummet i separate zoner. Ved hjælp af en kombination af forskellige farver og materialer kan du visuelt øge rummets højde eller endda dens område.

Typer af stræklofter i køkkenet

Afhængigt af det materiale, hvor stoffet strækker loftet i køkkenet, er de opdelt i to hovedtyper:

Derudover er der forskelle i loftets overflade, som deres ydre kvaliteter afhænger af. De kan være tekstureret eller glat. Derfor er lofterne opdelt i:

Du kan vælge enhver farve, eller bestil en belægning under metallet eller endda gennemskinnelig - det giver mening at skabe specielle lyseffekter. Lad os se nærmere på hver af disse arter.

Blankt strækloft i køkkenet

Måske er dette den mest egnede mulighed, da glatte overflader er nemmeste at rengøre, de er nemme at vaske, de absorberer ikke fedt og snavs og holder dem ikke på overfladen. Glans afspejler lys, hvilket gør overfladen af ​​et sådant loft tættere på et spejl. Det hjælper med at øge belysningen, køkkenet virker mere rummeligt.

 • Visuelt øger rummet, dets højde og volumen;
 • Øger belysningen;
 • Det har en bred vifte af mulige farver;
 • Afviger i lang levetid uden tab af udseende;
 • Giver pålidelig beskyttelse mod lækage.

Sådanne lofter anvendes med succes i forskellige indretningstilstande, både de mest moderne og traditionelle, såsom Provence eller Country. Farven på loftet er valgt baseret på ikke kun interiørets stil, men også størrelsen af ​​rummet. Som i tilfældet med udvælgelsen af ​​andre efterbehandling materialer, i små værelser bør du bruge lyse farver, de rummelige dem tillader brugen af ​​mørke, mættede farver.

Børstet strækloft i køkkenet

Eksternt vil det matte loft ikke afvige fra det sædvanlige, pudsede og malede. Lyset, der reflekteres fra et sådant loft, vil forsigtigt blive diffunderet rundt i rummet uden at danne glares og zoner med forskellig belysning. Den eneste ulempe - rummet kan virke lidt lavere end det faktisk er.

 • Loftets farve opfattes som ensartet på grund af manglende blænding;
 • Passer til enhver indretningstilstand;
 • Sømene på lærredet er usynlige, hvilket gør det muligt at montere et stort areal på et niveau.
 • Gør lokalet mere behageligt, "hjem".

Sateen strækker loftet i køkkenet

Ifølge deres egenskaber er sådanne lofter tæt på mat, men de har ikke deres ulempe: de reflekterer lyset bedre og dermed visuelt "løfter" loftet. Glans af satinoverflader ligner perlemorespil, æstetisk ser det ud til at være meget fordelagtigt.

 • Pearlescent glans tilføjer elegance til ethvert interiør;
 • Værelset synes mere rummeligt;
 • Øget belysning;
 • Sømene på lærredet er usynlige.

Stræklofter i køkkenet med fotoudskrivning

På det materiale, som stræklofterne er lavet i køkkenet, kan du anvende et billede. Dette gøres ved fotoudskrivning. Kompetent udvælgelse af tegninger til applikation kan helt omdanne et værelse, rette dets proportioner, gøre det lettere eller omvendt, fjern overdreven belysning, hvis køkkenet vender mod syd og har store vinduer.

Konventionelt kan tegningerne på lærredet opdeles i følgende grupper:

 • Sky (skyer, stjerner);
 • Dyr;
 • Blomster, frugter, grøntsager;
 • Bygninger, broer, tårne.

Brugen af ​​forskellige mønstre giver designet af strækloftet i køkkenets eksklusivitet. Med deres hjælp kan du opnå usædvanlige virkninger: For eksempel kan du ved at placere et billede af en bro span på loftet være under broen.

Populære "stjerne" lofter i køkkener er som regel uhensigtsmæssige - her er frugtmotiver mere egnede. Billedet af en blå himmel med lyse skyer eller flyvende fugle gør det muligt at "fjerne" loftet helt, hvilket straks ændrer ikke kun lofts visuelle højde, men også hele opfattelsen af ​​interiøret.

Alle overvejede typer lofter hører til den første type og er lavet af PVC film. Er det muligt at lave stræklofter i køkkenet af den anden type, det vil sige fra stof? Dette er i princippet muligt, hvis systemet fungerer godt med udstødningssystemet over ovnen, og den mindste mængde brændende og fedt ind i luften.

Det er imidlertid umuligt at fjerne forureningen af ​​loftet fuldstændigt, og stoffet, som det er fremstillet af, er meget mere modtageligt for lugt og fedt end filmen. Hertil kommer, at pleje af sådanne lofter er vanskeligere, de er ikke nok til kun at vaske med vaskemiddel. Derfor anvendes stoflofter som regel i sådanne værelser som stuer eller soveværelser.

Farve strækloft i køkkenet

Der er ingen begrænsninger for at vælge loftets farve, det kan være hvidt, beige, rødt og endda sort - alt afhænger af kundens ønsker. Men det er værd at udforske rådgiveres råd om valget af farver i rummet, hvis du vil have det til at se harmonisk ud.

 • Med højt til loftet, skal du vælge mørkere nuancer til lærredet.
 • De lyse farver i loftet kanvaser vil bidrage til visuelt at øge højden af ​​rummet, det vil virke mere rummelige og lettere.
 • Varme toner tilføjer komfort, men samtidig "smalt" rum.
 • Kolde nuancer "skubber" overfladen, hvor de er malet.
 • Valget til loftet og gulvet i kontrasterende nuancer ser imponerende ud, men det kan visuelt gøre rummet mindre.
 • Store tegninger i loftet er passende i store køkkener, i små er det bedre at nægte sådant design.

Design af strækloftet i køkkenet

Loftdesignets stil bør ikke være i modstrid med de øvrige elementer i rumindretningen. Hvis køkkenet er designet i en klassisk stil, vil loftet "stjerneklar himmel" eller billeder af dyr på det næppe være passende. I dette tilfælde er det bedre at blive på et matt lærred med en rolig tone - mælk, perle eller lys beige. For et højteknologisk køkken ville et blankt loft eller et metallisk loft være et glimrende valg.

Hvis køkkenet er opdelt i flere funktionelle områder, kan du understrege zoneindstillingsloftet i forskellige niveauer over forskellige zoner. Det korrekte valg af farve er meget vigtigt. Nu tilgængelige lofter af enhver farve er det kun vigtigt at overholde visse regler for valg:

 • Den lyse farve i loftet vil øge appetitten og muntre op. Dette gælder især for farver som rød, orange, gul. Men rødt kan medføre øget træthed.
 • Rolige toner har en beroligende effekt, reducerer appetitten. Først og fremmest er disse blå og lyse violet nuancer.
 • Hvid hjælper med at "løfte" lofterne, men er ret kedeligt.
 • Sort farve er doseret, og kun i de tilfælde, hvor rummet er meget godt oplyst.

Belysning i køkkenet med et strækloft

Stræklofter - ikke en hindring for at hænge din yndlingslysekrone eller rette spotlights. Særlige embedded systemer, der er fastgjort til loftet og dækket med et spændende lærred ovenpå, vil give solid støtte til lamper. De kan monteres pletter eller kroge til hængende lysekroner. Du kan bruge lamper i køkkenet med loftslofter, du behøver kun at forudinstallere fastgørelseselementer til dem.

Tip: Lysekronen kan til enhver tid monteres i loftet, og selv gør det uden involvering af installatører. På det sted, hvor det er nødvendigt at installere det, limes en plastring med en diameter, der er mindre end den dekorative skål under fastgørelsen, fast i spændingsvævet med en speciel lim. Endvidere skæres den indre del af ringen igennem, en krog fastgøres i loftet på den sædvanlige måde, hvorpå lysekronen er hængt.

Strekak i et lille køkken

Hvis køkkenet er lille i størrelse, skal du være særlig forsigtig med at vælge farveskemaet for dets design, og følg også råd fra designere, der vil bidrage til visuelt at gøre dit køkken større:

 • Vælg for strækloftet samme farve som for væggene - men i en anden nuance;
 • Undgå store fotoprints på loftet, den eneste undtagelse er billedet af en blå himmel med lyse skyer;
 • Det blanke loft vil bidrage til at gøre køkkenet mere rummeligt og let "løfte" lofterne ved at spille refleksioner;
 • I små værelser er fladskærme af komplekse former næppe egnede, det er bedre at bruge et direkte lærred.

Fordele og ulemper ved stræklofter i køkkenet

Fordele ved stræklofter i køkkenet:

 • Nem installation, der ikke kræver dyrt, langt og "snavset" arbejde med gips og maling;
 • Forebyggelse af "bugten" fra de øvre naboer (PVC-stof kan rumme op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter);
 • Evnen til at skjult lægge kommunikation og ledninger;
 • Brandsikkerhed;
 • Langt liv uden tab af kvalitet - omkring tyve år;
 • Evne til at vælge et andet design.

Ulemper ved stræklofter i køkkenet:

 • Det er let at ødelægge materialet under spænding mekanisk - ved punktering eller skæring;
 • I store områder kan forbindelsessømmer være mærkbare, især på blankt lærred;
 • Nogen tid efter installationen udsender stoffet en ubehagelig lugt;
 • Fra den faktiske højde af loftet "spist" mindst fem centimeter.

Tip: I et stort køkken er det bedre at bruge matte eller satinlofter - de er ikke så mærkbare sømme. Hvis du planlægger at installere et blankt loft, er det bedre, hvis det er placeret i forskellige niveauer - det gør det muligt at gøre uden synlige sømme.

For at tjene loftet i lang tid, skal du passe på ham. Periodisk vaskes kluden med konventionelle bløde midler, der ikke indeholder slibemidler. Fedtforurening kan forsøge at fjerne den svagt sure opløsning af eddikesyre eller citronsaft. Mindst en gang om måneden skal loftet rengøres.

Tip: En sløv glans vil skinne igen, hvis du tørrer loftet med ammoniak og derefter med en fugtig klud.

Design af strækloftet i køkkenfotoet

På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

Særlige egenskaber

Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

værdighed

De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

 • Der er ingen grund til at forudse basisen;
 • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
 • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
 • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
 • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
 • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
 • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

mangler

Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

 • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
 • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
 • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
 • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
 • Vanskelig dyr installation.

På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

Materialer og typer af klæder

Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

Glossy lærred

Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

Matt finish

Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

Satin loft

I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

 • Et lille udvalg af farver;
 • Det er umuligt at sætte et fotoprint
 • Høj pris

Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

Kunst lærred

Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

Mest populære billeder:

 • Stjerneklar himmel eller universet;
 • Lyse skyer
 • Flyver eller sidder på fuglens grene
 • Dyr;
 • Cityscape, arkitektoniske elementer;
 • vægmalerier;
 • Flower ornament;
 • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
 • Portrætter.

Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

Hvad skal overvejes, når du vælger

Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

Gipsplader belægning

Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

Enkelt niveau

Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

differentieret

Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Valg af farve og design

Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

Stilvalg

Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

belysning

Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

Hvad bestemmer prisen

Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

 • Rummets område;
 • Tilstedeværelsen af ​​rør;
 • Nicher og ledges;
 • Rummets form
 • Antal lamper;
 • Antal niveauer;
 • Formenes kompleksitet.

Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.

Strækloft i køkkenet: anmeldelser

Hver værtinde drømmer om et moderne og smukt køkken. For at hjælpe med gennemførelsen af ​​denne ide kan strække loftet, hvilket giver interiøret en adel og udvider visuelt selv et lille rum.

Særlige egenskaber

Stretch loft er en speciel film eller stof fastgjort til 2 cm, og nogle gange mere til hovedloftet. Monteret design på profilen baguette, lavet af plastik, metal eller aluminium. Som et resultat får loftet perfekt glathed og ensartethed, skjuler alle kabler og andre dele, der ikke bringer trøst til rummet.

Stretchloft har sine egne installationsfunktioner og nogle gange ikke egnede til ethvert køkken. Så anbefales det ikke at lave lave lofter, der er typiske for private huse, for at blive suppleret med et stræk lærred, fordi deres højde vil falde yderligere. Desuden vil møblernes skifte medføre mekanisk skade på designet.

Det oprindelige udseende af loftet er også vigtigt, når du installerer. Ødelagt og med en hulpladeplade, der er karakteristisk for gamle bygninger, vil bidrage til at sænke og stramme filmoverfladen på grund af fri luftstrømning. Stofmateriale er mindre modtagelige for sådanne ændringer, men det er stadig ikke risikoen værd.

Det sidste punkt i installationsfunktionerne i strækloftet vender igen til loftpladen. Hvis gamle gips og andre efterbehandlingsmaterialer bliver drænet af det, kan det næppe kaldes præsentationen af ​​det nye strækloft.

I tilfælde af at loftet og rummet ikke forstyrrer installationen af ​​stræklofter, vil et fremragende resultat af præstationen ikke vare lang tid.

fordele

Stræklofterne viste sig for nylig på det russiske marked. På grund af den høje pris for tilgængelighed af malerier var slet ikke. I dag er spændingsstrukturer i stigende grad blevet mere populære på grund af udviklingen af ​​konkurrencen i denne industri og som følge heraf større prislojalitet.

Fordele ved stræklofter:

 • Forskellige former: flad, oval, buet. Mulige muligheder for køkkenbordet på flere niveauer;
 • nem rengøring af filmlofter med de fleste vandbaserede vaskemidler;
 • antibakteriel imprægnering er særligt relevant fra ophobning af ubehagelige lugte, svampeinfektioner i køkkenet;
 • høj hastighed på installationen;
 • garanteret levetid - 12 år;

Alle fordelene ved denne type belægning er kun mulige for højkvalitetsstoffer, såvel som erfarne håndværkere, der producerer installationen.

mangler

Stræklofter er opdelt i to store grupper:

Hver type har sine egne karakteristika, nogle gange har en negativ karakter. Så, film lofter er bange for skarpe genstande. Selvfølgelig er ejeren af ​​boligen usandsynligt at tørre at ødelægge konstruktionen, men man bør tage højde for opholdet i det lille rastløse vand.

En anden negativ faktor for filmlofter er temperatur ekstremer. Ønsker at udstyre køkkenet i et landhus uden konstant opvarmning med spændetøj, kan man ikke regne med et positivt resultat. Derudover er der problemer, når man vælger inventar. De er bedre at vælge en større mængde med mindre strøm, idet man er forsigtig med ikke at smelte filmen.

Hvis køkkenet har et stort areal, er filmlofterne ikke uden sømme. Det skal bemærkes, at de ikke vil bringe en skarp negativ bemærkning til indretningen, men det vil ikke være muligt at realisere ideen om et loft uden led.

De subjektive mangler omfatter umuligheden af ​​selvinstallation, fordi det er vigtigt at få en perfekt skitse, specielt udstyr og færdigheder. På den anden side vil kun mesteren være i stand til at sikre en garanteret god præstation.

Med hensyn til stoflofter er det værd at sige, at her kan du også finde en række ulemper, hvoraf den ene er en vis begrænsning i nuancer. Her kan du ikke finde frugt, der er indsamlet i et stille liv i loftet, som det kunne være i filmversionen. Men ifølge mestere reagerer stoflofter godt på maleri.

En væsentlig ulempe med stof til køkkenet er kun rensning med en tør eller fugtig klud. Først og fremmest i farezonen vil der være en sektion af loftet placeret over pladen.

Den fælles og subjektive mangel på arter er omkostningerne ved arbejde og materialer. For mange er det stadig højt. Imidlertid ophører indretningsarkitekterne ikke med at stoppe i deres valg på spændingsdugerne, fordi deres levetid og niveauet af præsentation er på et højt niveau.

Varianter og anmeldelser

I dag tilbyder markedet mange variationer af stræklofter. Ud over materialet i udførelsen varierer webs i udseende. Glatte, matte og andre valgmuligheder kanvaser bidrager til at gøre køkkenet interiør design harmonisk og individuel.

film

Filmdugen er lavet af polyvinylchlorid. Hvorfor blev dette materiale valgt? Det handler om filmens unikke egenskab, at den strækker sig, når den opvarmes. Guiden opnår den ønskede temperatur ved hjælp af en varmepistol. Filmdug er opdelt i matte, satin og blanke typer.

Hvad er gode stræklofter lavet af PVC film? Først og fremmest er de i en mere demokratisk priskategori i sammenligning med stofkonkurrenter. Desuden kan filmen ses ikke kun i absolut noget farveskema, men også ved anvendelse af fotografier, billeder og andre billeder. Og filmen er ikke modtagelig for lugt af fedt og sod, som gør det muligt for husmødrene at udføre kulinariske fantasier i køkkenet uden frygt for loftets tilstand. Plus, at finde et sådant lærred i køkkenet - lav brandfare begynder materialet ved høje temperaturer at smelte, men brænder ikke.

For ikke at sige guiden om installationen af ​​hævede lofter, styres potentielle købere af brugernes meninger. Anmeldelser, det skal siges, er forskellige og vrimler med modsatte synspunkter. Så hævder ejere af strækfilmloftet, at alle lærredene tilhører produktionen af ​​Kina, og Italien og Tyskland i titlen er bare et trick af initiativrige sælgere. Brugere siger om miljøvenlighed, som er lav for PVC-film, men ved at nævne vinyl tapet, plastikvinduer og deres fare for kroppen, synes skaderne fra loftet ikke så signifikant.

Mange mennesker behandler filmen positivt og nyder et præsentabelt udseende og nem rengøring. Flere års brug bringer fornøjelsen til værtinden. Andre bemærker efter en lang levetid lyden af ​​bomuld, når der udarbejdes eller åbnes et vindue. Det handler om filmens svingning.

Der er en skarp lugt under installationen. Nogle mennesker føler det hele ugen, andre holder op med at føle på den anden dag. For nogle bliver den kemiske lugt en skuffelse, men i de fleste tilfælde er det ikke længere lagt mærke til, at man nyder det færdige design over hovedet.

Fordelene ved filmloftsejere omfatter en række fotoprints. Således overgår den blå himmel med skyer over dit hoved i en lille lejlighed med originalitet og naturlig ro. Populære og billeder af frugt, især appetitvækkende og velsmagende i køkkenet.

Sammenfatning af de mangefarvede anmeldelser om PVC-film og dens placering i loftet, kan man sige, at stræklofter blev elsket af deres ejere. Men hver af dem bemærker, at der er bedre og mere attraktive materialer til et moderne interiør.

klud

Stofflofter - den største konkurrent af filmmodeller. Deres karakteristiske forskel er en højere omkostning, men ifølge eksperter er dette ikke et marketinggreb, men faktisk materiale af høj kvalitet, der ikke kan være billigt.