Hvordan man laver lofter i et lille rum: Vælg design

Moderne bylejligheder "glæder" deres ejere og værelser af passende dimensioner. Det lille område og den lave højde gør det muligt at vise alle mulige fantasi, da de sædvanlige metoder til efterbehandling og klassiske farveløsninger ikke passer her. Lofter i et lille lavt rum har brug for specielle løsninger.

Mulige loftsstrukturer

Ofte i små værelser, især med lav højde, er der præference for traditionelle finish: hvidvask, maling, vægpapir. Basen - denne metode reducerer ikke den faktiske højde og gør derfor ikke lofterne endnu lavere. Desværre retfærdiggør denne tilgang ikke altid sig selv, da det ikke kun er nødvendigt ikke kun at reducere rummets højde, men også for visuelt at udvide den.

Og det kræver andre løsninger.

 • Hvis de allerede tyder på farvning, er det absolut nødvendigt at anvende farveteknikker. Et lige plan af selv den hvideste farve i et lille badeværelse eller køkken, desværre, vil ikke give noget indtryk på de visuelle proportioner. Men en jævn eller konstant overgang af lyscentret øger visuelt højden.
 • Strekak i en lille stue vil udføre den samme funktion, men tillader flere dekorative løsninger. Så kombinationer af ikke kun farver, men også teksturer gør det muligt at skabe ikke kun et smukt loft, men også en visuelt høj. Og brugen af ​​et 3D-billede, selv i køkkenet, giver dig mulighed for at oprette det manglende rum.
 • Suspended strukturer - reducere rummet fysiske højde og meget mærkbar. Men fra et dekorativt synspunkt er dette en meget effektiv mulighed: en kunstigt skabt højdeforskel i tallene på første og andet niveau ændrer visuelt det lille rum.

Hvis området er lille, er det bedst at bruge gips. For det første er dette materiale fleksibelt, som giver dig mulighed for at danne krøllede figurer, og for det andet bliver gips færdig og malet på en række måder.

Suspended strukturer kan og bør kombineres med et spændingsark. Sådanne modeller er de smukkeste og egnede til ethvert rum: køkken, spisestue, børnerum til en pige og så videre. På billedet - en kombination af strækstof og gipsloft.

Værelse konfiguration

De vigtigste afgørende faktorer for udformningen af ​​et lille rum er ikke engang størrelsen, men proportionerne. De skal overvejes, hvis de ønsker at opnå en vis effekt.

 • Et lille firkantet værelse med et højt loft er den nemmeste mulighed, da de korrekte proportioner og høj højde gør det muligt at anvende en hvilken som helst metode: både PVC-film og en to-niveau konstruktion lavet af gipsplader. Her kan du bruge alt. Desuden er krøllinearitet og asymmetri i udformningen af ​​et sådant rum velkomne. På billedet - udformningen af ​​børnehaven for pigen.
 • Et udvidet rum med stor højde - i dette tilfælde skal valget af figurer på andet niveau tage højde for de forkerte proportioner. Asymmetri er velkommen, men dens overordnede retning skal kompensere for overdreven længde. Den samme effekt kan opnås ved kun at bruge et farveskema eller en kombination af teksturer på et spændingsark. Men med deltagelse af gipsvæg for at gennemføre ideen lettere.
 • Værelset er firkantet lavt - her er det ikke nødvendigt at ændre proportionerne, og et fald i skygge og tekstur vil visuelt hæve loftoverfladen. Så i f.eks. Soveværelset udsender de en zone over sengen i lys farve, efterligner et loft niche. I dette tilfælde ser et lille værelse højere ud. Loftet i et lille badeværelse er bedre at vælge et spejl eller skinnende, da overfladen, der afspejler lys og genstande, øger visuelt højden.

Glatte PVC-film anvendes aktivt i udformningen af ​​store rum med utilstrækkelig højde, men i dette tilfælde er det bedre at kombinere dem med matte eller satinerede.

 • Et langstrakt soveværelse med lille højde kræver visuel kompensation for længden. Med meget lave lofter, kan du komme videre med en enkelt niveau konstruktion. Visuelt udvidelse af rummet kan arrangeres i træk og mere end et, spotlights parallelt med en kort væg. I boligområder forbedres effekten af ​​en kombination af lys og asymmetriske krøllede figurer på andet niveau.
 • Vanskelig konfiguration - stræklofter i små værelser med sådanne proportioner er den bedste løsning. For det første giver dette system enkel og hurtig installation i enhver rumkonfiguration - med nicher, kolonner og talrige vinkler. For det andet kan du her med hjælp af farveovergange meget effektivt kompensere for uregelmæssigheder eller understrege, hvilket skaber et meget usædvanligt interiør. Loftet i det lille rum på billedet understreger "uregelmæssigheden" af rummet med 5 hjørner.

Farve løsninger

Som regel er lofter i små værelser malet i lyse farver. Dette er en ganske fornuftig beslutning, især i det klassiske interiør, men i dette tilfælde skal du følge nogle regler.

 • Således skal loftets skygge være 3-4 tone lysere, og ikke være en blændende hvid side om side og med gule eller grønne vægge.
 • Hvis du udvej til lyse farvning, hvilket er en god ide til et lille boligområde, skal du bruge en af ​​de lyse nuancer i udsmykningen af ​​væggen til at dekorere loftoverfladen.

Der er ingen grund til at male hele flyet, men en efterligning af et loftnit, en strimmel parallelt med en kort væg og endda en strimmel med et ornament, som en form for fortsættelse af et køkkenforklæde, skaber den nødvendige effekt.

Hvis der anvendes blankt PVC-film, er mørke farver tilladt. Maroon og endda sort blank overflade af loftet vil være helt til stedet i avant-garde badeværelse eller i high-tech stil værelse og visuelt ikke reducere rummet.

Stretch loft muligheder for et lille soveværelse

Soveværelset er et sted, som alle traditionelt forbinder med hvile og afslapning. Og selvfølgelig vil jeg have hende til at være smuk og hyggelig. Korrekt design hjælper med til at opnå dette - selvom rummet ikke kan prale med store dimensioner. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning - de kan både øge og "klemme" rummet endnu mere.

Vi har samlet mere end 40 billeder af stræklofter i et lille soveværelse, der viser vellykkede eksempler på at arbejde med rummet.

Generelle anbefalinger

Før du går for at se det smukke interiør, vil jeg gerne give dig nogle tip.

 1. 1. Du skal omhyggeligt måle væggenes højde - for et enkeltniveau strækloft skal du have mindst 2,5 meter, og mere komplekse strukturer kræver nogle gange 2,7-3 m. Ellers bliver rummet mærkbart lavere og som følge heraf mørkere.
 2. 2. To eller flere niveauer er måske ikke den bedste løsning i princippet. Tal med designeren, hvis et simpelt lærred virker kedeligt for dig - du skal være forsigtig.
 3. 3. Arbejde med farve - mast. Alle ved, at lys toner stiger, og mørkere tværtimod falder. Det kan være smukt beat. Det blev dog ikke gjort uden undtagelser - vi vil fortælle om dem mere detaljeret nedenfor og vise ved eksempler.
 4. 4. Overdrive det ikke med dekorationer. Overfladen af ​​dekorative elementer ser godt ud i rummelige værelser.
 5. 5. Glem ikke lyset! Han er i stand til at påvirke atmosfæren i rummet væsentligt, hvilket skaber den ønskede effekt.

Iagttagelse af disse fem enkle anbefalinger kan du nemt arrangere et stilfuldt og hyggeligt design selv i det mindste soveværelse.

Ansøgning i interiøret

Stræklofter giver et stort rum for fantasi - forskellige teksturer, en stor farvepalette, muligheden for at anvende fotoprints, komplekse designs. Lad os se, hvordan al denne mangfoldighed sættes i praksis i små spalenki.

Standardversionen er minimalistisk stil. Enkle, men højkvalitetsmøbler, pæne finishvægge og frostet lys lærred. Det er ikke nødvendigt at tage præcis hvid - beige vil også være passende. Det vigtigste er, at det kombineres med resten af ​​interiøret.

At dekorere loftet vil hjælpe en usædvanlig lysekrone med nuancer til at matche væggene - vælg en ikke for massiv, ellers vil du smøre indtrykket.

Det kombinerede loft med en blank indsats i en gipsplade er en anden populær løsning. Det er vigtigt ikke at lave niveauovergange for stærke - 5-8 centimeter er nok.

Et interessant trick: Bestil en trykt belægning, som et reflekterende tapetmønster. Dette vil tilføje originalitet og stil til dit design.

Ud over spotlights skal du bruge LED-strimmel til at belyse spændingsvævet omkring omkredsen. Sådan vælges det, læs her.

Ligesom den stjerneklare himmel, men ønsker ikke at lave hele loftet? Indsatsen hjælper dig også i dette tilfælde. Du skal blot placere det formede element med spotlights over sengen - som falder i søvn under overstrømningen af ​​stjerner, du har angivet.

Forresten, i dette tilfælde kan du uden en lysekrone - lyset fra små lamper vil være nok for dig.

Hvis soveværelset er kombineret, for eksempel med en undersøgelse, prøv at bruge et tofarvet loft til at adskille zonerne. Det ser meget flot kontrasterende finish på dette billede. Vælg nuancer, som du personligt kan lide. Men husk at for mørke farver reducere visuelt rummet.

Bemærk: effekten af ​​"stjerneklar himmel" er let at gøre på enhver baggrund, og ikke kun på nogen mørk. Hvorfor udnytter du ikke det? Så på dagtimerne får du muligheden i blide toner, og om natten føler du dig selv i det åbne rum.

Husk, vi sagde, at alle restriktioner har deres undtagelser? Glossy sort indsats hjælper dig med at slå den lille størrelse på rummet. På grund af dens tekstur, skjuler det ikke rummet - Bemærk venligst, at dette trick ikke vil fungere med matte og satin lærred.

Vælg en krøllet lysekrone, men sørg for, at hornene ikke er rettet opad - det vil dræbe to fugle med en sten. For det første undgå overophedning, der ødelægger lærredet. For det andet vil udseendet af rummet ikke lide af den grimme afspejling af lampens indside.

Vi kan lide denne mulighed, som i dette eksempel. Hvidt loft, reflekteret i lærredet, kontrasterer positivt med en sort baggrund. Vi anbefaler at prøve.

Vil du have noget mere sjovt? Vær opmærksom på vinyl klistermærker på loftet. De koster mindre end trykning, og de er let at ændre i humør.

Overvej at et lille soveværelse sandsynligvis ikke ændres til det bedre, hvis du foretrækker store tegninger: emne lærred, store billeder, fresker. Vælg små billeder, der bliver en lys farve accent - sommerfugle, blomster, stjerner.

Forresten, i dette tilfælde kan du flytte væk fra den uforanderlige regel - ikke mere end tre farver. I tilfælde af vinylbilleder tager du dristigt det lyseste - sandt, kun hvis soveværelset design er ensfarvet.

Forskellen i teksturer tjener ofte som en værdig udsmykning. Hvad med en lille skinnende blank indsats af en blid lilla skygge på en beige mat baggrund? På den ene side er en sådan modtagelse god selv for de mindste værelser. På den anden side ser det ud til at være stilfuldt og usædvanligt.

Vigtigt: Vi anbefaler at kontakte byggefirmaet og ikke selv foretage installationen. Installation af krøllede elementer kræver visse færdigheder og erfaring, så du selv risikerer at ødelægge lærredet.

Væggen og loftet kan dekoreres med et enkelt blomstermønster. I de senere år er denne teknik i stigende grad mere populær. Hvorfor vender du ikke til ham? Derudover vil maleri (eller rettere sagt dens efterligning ved hjælp af fotoudskrivning) fortynde det indre og adskille sengen fra resten af ​​møblerne. I små soveværelser hjælper sådan zoneinddeling ikke kun for at give rummet nøjagtigheden, men også for at gøre det mere visuelt.

Har du et temmelig langt, men smalt soveværelse? To-niveau strækloft hjælper med at korrigere indtrykket. Beige eksteriør med spotlights er smukt indrammet med et trykt lærred. Vælg enten abstrakte mønstre (røg, svetoperelivy osv.), Eller bare bløde skyer, belyst for at matche væggene.

Forresten, prøv at bruge skjulte lys for at skabe en mere luftig effekt. Det løfter visuelt loftet og gør billedet volumetrisk og realistisk.

En anden interessant løsning til et lille soveværelse er det flydende loft. Et todelt design med LED-strimler monteret på niveau grænsen giver dig en følelse af rummelighed. Det vigtigste er ikke at blive involveret i for mættede eller kontrasterende farver - hvide eller delikate, pastell nuancer, som du kan lide.

En satinindsats med en usædvanlig belysning, der tjener som hovedkilden til belysning, er en smuk måde at dekorere et lille rum på. Sandt nok kan installationen forårsage visse problemer. Du skal nøje overveje ledningerne.

Stoffet med foldninger bliver mere og mere populært. På den ene side ser det ud til, at dets masse er en minus. Men det er det ikke. At skabe relief på lærredet hjælper med at aflede opmærksomheden fra rummets beskedne dimensioner. Ja, og det ser meget stilfuldt ud.

Kan du lide sorte og hvide værelser? Lys indsats i en blank mørk boks - hvad du har brug for! Sandt, sørg for at du har nok højde. Ellers vil du i stedet for et smukt design få et lille rum, hvor loftet hænger over hovedet.

Som du kan se, er brugen af ​​stræklofter i et lille soveværelse en fantastisk måde at skabe et originalt interiør på og gøre rummet større. Vi håber du inspirerer vores ideer. Et udvalg af muligheder for større størrelser af soveværelser - se denne artikel.

Lille strækloft, fotos, priser.

I dag har ikke alle råd til at købe en stor rummelig lejlighed. Ofte har boligarealet små lokaler, der kræver en særlig tilnærmelse, når man udfører reparationer. Hvis du er ejer af en lille lejlighed, fortvivl ikke - det er ikke en sætning, fordi du ved hjælp af moderne færdiggørelsesmaterialer kan visuelt ændre rummetes opfattelse, gøre rummet mere rummeligt og lettere. Stræklofter hjælper med at løse problemet med små værelser. Med deres hjælp bliver selv det mindste rum større og lettere.

Glatte eller laklofter har evnen til at reflektere genstande og derved skabe illusionen af ​​loftets dybde i rummet. For små værelser er det bedre at vælge lyse nuancer af glans, ens i farver til resten af ​​indvendige detaljer - vægge, gulv og møbler.

Strekak i et lille køkken på 8 m2, pris fra: 3800 til kampagner, i stedet 7000 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans Euro-klasse;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard perimeter indsats;

Spejlstrækloftet, hvor de reflekterende egenskaber er 100%, er meget populært i udsmykningen af ​​små værelser. Det er ikke svært at forestille sig, hvor visuelt rummet med et sådant loft vil stige. Ved brug af spejldug til indretning af lofter vælges mørke nuancer ofte fordi de har den højeste reflektivitet.

Lille spejlstræk loft på balkonen på 5 m2, pris fra: 7950 for kampagner, i stedet 16950 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale spejl PVC;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard perimeter indsats;

Særlig opmærksomhed gives til ejere af små lejligheder strakte lærred teksturer metallisk. Den vigtigste effekt af denne teksturerede lærred er en specifik metallisk glans, der ligner legemet af ædle metaller, som guld. Sådanne lofter kan ændre farvemætningen og dens nuance afhængigt af lysstyrken. Ofte anvendes et tekstureret metalark til indretning i højteknologisk stil eller futurisme.

Strek lofter i en lille hall på 7 m2, pris fra: 7620 på kampagner, i stedet 9650 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale metallisk (guld);
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af nøglefærdige strækloft
 • Loftplint omkring omkredsen;

Visuelt hæve loftet og lave et lille rum mere rummeligt vil hjælpe gennemskinnelige teksturer af loftet. Hemmeligheden bag sådanne lofter ligger i evnen til delvist at passere gennem lyset, forsigtigt at fordrive det. Den ønskede effekt ved installation af gennemskinnelige klæder opnås ved hjælp af belysning, som er monteret mellem bunden og strækloftet. Resultatet er et loft med illusionen af ​​et gennemskinneligt tag eller et vindue i loftet. Med et sådant loft bliver rummet meget lettere og mere rummeligt.

Lille gennemskinneligt strækloft 2 m2 i korridoren, pris fra: 1890 til kampagner, i stedet 3200 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Gennemsigtig PVC materiale;
 • LED baggrundsbelysning med installation;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard perimeter indsats;

Hvis dit værelse ikke er stort, bør du ikke bruge massive genstande i sit design. Dette gælder også for lofter. Kæmpe lysekroner med hængende detaljer vil se besværlige. Til udsmykningen af ​​loftet i et lille rum er det bedre at bruge de indbyggede spotlights eller LED-stripe.

Et hvilket som helst lille værelse kan gøres lysere og mere, og dette vil hjælpe dig med at strække lofter. De har mange fordele - attraktivitet, holdbarhed, styrke og miljøvenlighed. Vi tilbyder dig det bedste af de eksisterende. Ring til os til enhver tid og foretag din ordre. Vi vil besvare alle dine spørgsmål og tage hensyn til eventuelle ønsker. Virksomheden "NPO RPS" - reparation uden bekymringer.

Anvendelse i udformningen af ​​et lille rumsloft

Ikke alle kan prale af, at de bor i lejligheder eller huse i et stort område. De fleste mennesker har lejligheder, der er langt fra de største. Dette er især karakteristisk for den gamle boligmasse. Korrekt valgt materiale til udsmykning af gulve i sådanne rum kan bidrage til at udvide det tilgængelige rum lidt visuelt. Dette bliver muligt, hvis du vælger de rigtige efterbehandling materialer. En af de bedste muligheder for et lille værelse ville være et ophængt loft. Med en sådan belægning kan du opnå en mærkbar visuel effekt ved at øge højden og arealet.

Fordelene ved løsningen

Om fordelene ved sådanne lofter sagde nok. Men i små områder af plads eller højde vil disse fordele være meget mere betydningsfulde end i store. Derfor er de vigtigste positive kvaliteter stadig værd at notere.

 • Den mindste afstand fra basisplanet til den strakte film giver dig mulighed for at spare så meget plads som muligt.
 • Glatte film øger visuelt højden af ​​væggene
 • Når du bruger denne finish, kan du installere forsænket lys, der vil belyse området jævnt
 • Valget af farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge en belægning, der er egnet selv for de mest beskedne størrelse lejligheder

Og med så mange nyttige kvaliteter er den eneste ulempe den PVC-film, der ikke er for høj. Denne ulempe kan delvist elimineres ved at vælge en tekstilcoating til installation.

Valgfunktioner

I betragtning af at designet er valgt til små værelser, skal du først opgive de mørke indretningsindstillinger. Dette er dårligt for visuel komfort og fornemmelser.

Det andet punkt, der er værd at være opmærksom på, vil være tekstur af lærredet. Hvis du vil visuelt give rummet mere volumen end det er i virkeligheden, så skal du vælge glansede film. De vil afspejle alt nedenunder, og fra dette ser værelset mærkbart højere ud.

Den tredje vigtige nuance er farve. De bedste muligheder vil være "kolde" nuancer, der giver pladsen mere volumen. Du kan anvende andre toner, men det er værd at kombinere dem korrekt med resten af ​​designet.

Design funktioner

Udover tekstur og farve påvirkes de overordnede designindtryk også af konstruktionens egenskaber ved konstruktionen. For lave værelser er det ikke nødvendigt at vælge meget omfangsrige modeller. Du kan blive på to lave niveauer eller en lille tredimensionel figur.

Kombinationen af ​​kontrasterende toner i en sammensætning vil se særligt godt ud. For eksempel, hvis du arrangerer et strækloft i et lille rum, som vist på billedet nedenfor, vil alle indgående have følelsen af ​​en meget stor lofthøjde.

kombinationer

Et meget vigtigt punkt vil være en kompetent kombination af loftindretning med resten af ​​designet. Hvis du vælger den rigtige farve og tekstur af lærredet, kan du opnå den ønskede effekt ved at udvide rummet. Monokrome kombinationer virker særligt godt.

Sådanne løsninger omfatter ikke kun sort-hvide versioner, men også alle andre, hvor der ikke anvendes en kombination af højst to farver. Hvis der samtidig er en lodret rettet tegning på tapetet, så øges effekten markant.

udseende

Få en bedre ide om udseendet af disse lofter, du kan bruge de offentliggjorte fotos. Nogle af løsningerne ser bedre ud end andre og er angivet nedenfor som eksempler.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I de senere år bruger de i boligbyggeri mere og mere ofte layoutet, hvor lejligheden ser mere ud som et studie. Dette er gjort, så en person selv kan bestemme, hvor meget plads han har brug for.

Studierummet er om nødvendigt let at opdele ved gipsplader og få to mindre værelser. Og hvad skal de, der bor i huse af sovjetisk konstruktion, gøre, hvor selv i tre-værelseslejligheder er der seks firkantede køkkener og fire badeværelser.

Nå er et soveværelse ikke mere end ni kvadratmeter, og selv da ser det mere ud som et blyantshus. Nogle ejere af sådanne lejligheder løser problemet med kardinal metoder: forene badeværelser; overføre skillevægge, udvide køkkenet på bekostning af soveværelset; rengør spisekammeret, så du kan øge børnehaven.
Pointen er ikke let, dyrt og ikke altid muligt. Det er den eneste chance - at opnå mindst en visuel udvidelse af rummet.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man løser dette problem ved hjælp af designet, og hvilken slags strækloft i et lille rum kan gøres.

Sådan øges rummet

Det er klart, at hvis et værelse er rodet med mange detaljer, vil det virke endnu mindre. Hvad angår møblerne, er der nu mange muligheder for at løse dette problem: køjesenge eller senge, der stiger op til væggen, væghyller og skabe, indbyggede skabe.
Dette gør rummet mere funktionelt, og den visuelle opfattelse afhænger af indretningens farveopløsninger.

Hovedreglen i designet af et lille rum er, at alle detaljer i interiøret skal vælges i en farve og helst lys. Dette gælder ikke kun loftet eller væggene, men også situationen, som på billedet.

Spændingsoverfladernes rolle

Og alligevel vil hovedrollen i den visuelle udvidelse af rummet spille overfladen af ​​loftet. Der er mange teknikker i sin udsmykning, der er i stand til at gøre rummet og over og bredere.
Designere har længe vedtaget materialer med reflekterende virkning:

 • Og det behøver ikke at være et spejl: Hvad er godt for et badeværelse er ikke egnet til et soveværelse eller en børnehave. Blot blank overflade.
  Og den første ting at tilbyde i denne henseende - strække lofter for små værelser ved hjælp af blankt lærred.
 • Det er ikke nødvendigt, at hele overfladen var blank. Det er nok, at den glatte del er indlejret i den matte overflade.
  I et lille rum er det ønskeligt, at denne del er firkantet eller flerfacetteret som i ovenstående billede.
 • Konfigurationen og placeringen på loftet på den glatte indsats kan tilpasse rummets form. For eksempel: Et smalt langt rum, der ligner en parallelepiped, kan således zoneres ved at dividere det i to eller tre dele med et kontrastfarget blankt lærred.
 • Og det er muligt at placere et rektangulært indlæg over rummet og dermed kompensere for manglen på bredde. Streklofter til et lille rum, der viser den stjerneklare himmel (se Stretch-loftet "Starry Sky": materialer og teknologiske værker) eller skyer, ville være en ideel mulighed.
  Og det er ikke engang noget, hvad funktionaliteten i dette rum er.
 • Et hvilket som helst billede af himlen, selv om natten, får os til at forbinde med de endeløse udvidelser af rummet. I princippet kan et sådant billede oprettes ved hjælp af loft tapet eller selvklæbende film med et tilsvarende mønster.

Inden du vælger et strækloft til et lille rum, skal du tænke på, hvordan det kombineres med dets interiør.

Kombinationen af ​​loftet med væggene

Det indre af rummet bør selvfølgelig ikke være helt ensformigt, ellers vil det ligne en hospitalsafdeling. Hvis det er et soveværelse, er mørke farver kun tilladt i en kontrasterende kombination.

 • Denne rolle kan spille som møbler, og en væg, resten - i farven på loftet. I stuen kan dette gøres med tapet eller selvklæbende film med et klart, lyst mønster, indsat i form af paneler.
  Kontrast kan være cornices, lamper, gardiner.
 • Et indendørs lysdimensionelt loft, eller dele af væggen, udvider også visuelt rummets rumfang. Ikke kun over hovedet, men også på væggene kan du arrangere de originale spejle.

Til visuel udvidelse af rummet kombinerer designere ofte flere sådanne teknikker. På billedet ovenfor, i det indre af et lille soveværelse og et blankt loft, og lys og spejlelementer på væggen.

Andre typer af loftkonstruktioner

Opret en illusion af et rummeligt værelse kan ikke kun strække blankt lærred. Effekten af ​​lysreflektion har nogle andre materialer: latexmaling, plastpaneler, glatte film, som er plasteret med gipsplader.

 • Men den bedste mulighed kan kaldes et spejlhængt loft - i et lille rum udvider det meget effektivt rummet. Ligesom et blankt lærred er en spejlindsats bedre at gøre i midten af ​​rummet.
  Så er der ingen følelse af en bundløs brønd.
 • Med samme succes kan du lave et glasloft. Glas anvendes både naturligt og akryl.
  Forskellige mønstre eller billeder kan anvendes til det. Frostet glas med intern belysning løser problemet med visuel ekspansion.
 • Der er mange typer af lofter: helt fremstillet af glas eller ved hjælp af indsatser af forskellige konfigurationer. Glasindsatser kan indbygges i alle typer lofter og perfekt kombineret med træ, plast, gipsvæg.
 • Ikke alle kan skabe en sådan struktur med egne hænder, og prisen er ret høj, men slutresultatet vil ikke forlade nogen ligeglade. Som eksperter gør, kan du se videoen.
 • Frostet akrylglas bruges også til vinduer på loftet. I dette tilfælde skaber de samme effekt som et falskt loft med glasindsats.
 • Kun dens belysning vil være naturlig og ikke skabt ved hjælp af belysningsenheder. Takket være disse vinduer ser loftet ikke så trængt ud.
 • Hvis du synes det godt, kan du endda komme ind i et to-niveau loft i et lille rum. For at undgå fornemmelsen af ​​en pressende overflade er det andet niveau muligvis ikke konveks, men konkave.
  Den indre del kan laves i det mindste blank og kontrast.
 • I ovenstående billede er loftet lavet af gipsplader i to niveauer - dets indre sektor er dækket af tapet med fotoprint i harmoni med væggene. To typer kontrastarmaturer gør loftets design interessant og usædvanligt.
 • Hvis du ikke ønsker en suspenderet struktur, kan du bruge tapet med et lille mønster, ligesom på væggene, for at afslutte loftet på et lille rum. De lim ikke over hele området, men kun en del i midten i form af et tæppe.
 • Ikke-limede sektioner af loftet og væggene er dekoreret med dekorative lister, der skitserer omkredsen af ​​den indsatte overflade. Dette skaber effekten af ​​et fjernt loft, hvilket betyder, at det visuelt gør rummet højere.
 • I et værelse med en lille højde for at dekorere loftet kan du bruge 3D tapet (se 3d tapet på loftet: fordele og funktioner), der viser en kuppel eller individuelle konkave elementer, som i vores eksempel. Billeder med himlenes billede, stjernens galakser er perfekte.

Vi håber meget, at vores lille instruktion hjalp dig med at træffe det rigtige valg, og for at opnå effekten af ​​visuel udvidelse af rummet. Kompetent kombination af teksturer af efterbehandling materialer med hjem tekstiler vil gøre indre af rummet komplet og skabe harmoni og komfort.

Stræklofter i et lille soveværelse

Udsmykning af et lille rum kræver særlig opmærksomhed og indsats. På grund af sine unikke egenskaber kan hævede lofter i et lille soveværelse dramatisk ændre indretningen af ​​rummet, gøre det visuelt mere rummeligt, højere og lettere.

Egenskaber og specifikationer for hævede lofter

Stræklofter er i øjeblikket en populær type finish, der er lavet af to materialer: PVC (polyvinylchlorid) film og sømløst polyesterstof. Filmstræklofter er monteret ved hjælp af metoden til termisk krympning, først opvarmning af materialet til den ønskede temperatur og derefter afkøling. I praksis anvendes disse lofter oftest på grund af det brede udvalg af teksturer, farver og designmuligheder. Ifølge tekstur er filmlofterne blanke, matte, satin, metalliske, stjerneklar himmel. Hvad angår klassificering i form af farve, er det en enkelt farve, en flerfarvet og kunstnerisk lærred.

Stoffets lofter er noget stærkere end film, og de er ikke bange for høje temperaturer. Imidlertid er plastik og farvepalet begrænset i dette tilfælde. I nærvær af nogle forskelle er alle spændingsbelægninger fremstillet af miljøvenlige og sikre materialer. Derfor kan de installeres sikkert i et soveværelse uden at bekymre sig om truslen mod familiens sundhed. Strækloft er lugtfri, giftfri og er heller ikke et gunstigt miljø for udviklingen af ​​patogene bakterier og svampe. Hvis soveværelset er beliggende i en lejlighedsbygning, er installationen af ​​PVC-lærred særligt relevant, da materialet har ekstra lyd- og lydisoleringsegenskaber, som er nødvendige for korrekt hvile og søvn. På grund af materialets høje plastikhed, kan du ikke være bange for oversvømmelse, strækloft er i stand til at modstå en stor mængde vand. Denne type finish har lang levetid og kræver ikke renovering.

Anbefalinger til udformning af et strækloft i små soveværelser

For mange boligblokke og ikke kun problemet med små rumdimensioner er relevant. Sådanne boliger er vanskelige at reparere, samt at afhente det moderne byggemateriale. Hovedformålet med gennemførelsen af ​​sådanne reparationer bør være det indre design og brug af værktøjer, udviklinger og teknologier, der er rettet mod den visuelle udvidelse af boligen. Udviklingen af ​​specialister vedrørende installation af stræklofter i et lille soveværelse har eksisteret i temmelig lang tid. Derfor er det hensigtsmæssigt at bruge anbefalinger, der bidrager til visuelt at forstørre rummet:

1) Det er nødvendigt at overholde princippet om monokrom. I et enkelt farveskema skal ikke kun loftet indrettes, men også andre elementer i interiøret;

2) Det er nødvendigt at vælge lys nuancer af lærredet (hvide, beige, pastelfarver), der vil forøge soveværelset, samt fylde det med lyshed, lys og lys;

3) Glatte loftslofter med reflekterende egenskaber, øger også rummets rumfang visuelt;

4) I et lille soveværelse er meget vigtigt den korrekte indstilling af lyset. Belysning skal have en blød diffuserende effekt. Faktisk lokaliseres omkring omkredsen af ​​LED-belysningen i rummet, skjult under en dekorativ kant.

Tilhængere af den klassiske stil i det indre, vælger oftest en matte eller satin tekstur af lærredet. Frostet loft ser perfekt glat og pænt ud, og satin, med svage perlerefleksioner, kan lidt forøge soveværelset.

For at skabe et originalt design kan du bruge forskellige muligheder for konstruktion af loftet. Så for soveværelset er hensigtsmæssig installation af loftet "himmel i skyerne", hvilket vil øge højden af ​​rummet, skabe en følelse af komfort, ro og sindsro. Eksperter anbefaler kun at installere enkeltsystemer i små rum, men det er muligt at anvende tofarvede kombinerede lærred.

Til gengæld skelner designerne en række teknikker, der ikke anbefales til brug ved design af et lille soveværelse:

1) Det er uønsket at anvende strukturerede loftsstrukturer, dvs. lærred efterligner sten, marmor, træ, ruskind, som kan vægte interiøret;

2) Store og lyse mønstre vil heller ikke være hensigtsmæssige, da skiftende visuelle accenter er uacceptable for et rum i et lille område;

3) mørke nuancer af loftet smalle og reducere højden af ​​rummet;

4) Installer ikke en stor lysekrone i et lille soveværelse. Giv bedre belysning med indbyggede spotlights.

At vælge det bedst egnede loft til et lille soveværelse hjælper teknologisk måler, hvem vil vurdere de eksisterende installationsbetingelser og rådgive de tilgængelige muligheder.

Stræklofter i et lille soveværelse foto

Den begrænsede plads i et lille soveværelse kan øge ikke kun tekstur, form af loftet, men også dens farveskema. Som allerede nævnt anbefaler eksperter at vælge lys nuancer af malerier samt deres kombinationer. Hvid farve vil være en universel løsning til ethvert interiør. Beige og pastell nuancer også "passer" i selv den mest komplekse design, men de ser mere oprindelige og moderne. Lyseblå farve har en positiv effekt på en persons mentale tilstand, afslappende og tiltalende. Kalk stimulerer nervesystemet og mental aktivitet. Det er også muligt at installere et let lilla strækloft til soveværelset, hvilket skaber en romantisk og kreativ atmosfære på værelset.

For at lære mere om mulighederne for at dekorere strækloftet i et lille rum, farvepalet af malerier, kan du kontakte lederne af vores firma, som vil give dig alle de oplysninger af interesse. Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden.

Hvordan man laver lofter i et lille rum: Vælg design

Moderne bylejligheder "glæder" deres ejere og værelser af passende dimensioner. Det lille område og den lave højde gør det muligt at vise alle mulige fantasi, da de sædvanlige metoder til efterbehandling og klassiske farveløsninger ikke passer her. Lofter i et lille lavt rum har brug for specielle løsninger.

Mulige loftsstrukturer

Ofte i små værelser, især med lav højde, er der præference for traditionelle finish: hvidvask, maling, vægpapir. Basen - denne metode reducerer ikke den faktiske højde og gør derfor ikke lofterne endnu lavere. Desværre retfærdiggør denne tilgang ikke altid sig selv, da det ikke kun er nødvendigt ikke kun at reducere rummets højde, men også for visuelt at udvide den.

Og det kræver andre løsninger.

 • Hvis de allerede tyder på farvning, er det absolut nødvendigt at anvende farveteknikker. Et lige plan af selv den hvideste farve i et lille badeværelse eller køkken, desværre, vil ikke give noget indtryk på de visuelle proportioner. Men en jævn eller konstant overgang af lyscentret øger visuelt højden.
 • Strekak i en lille stue vil udføre den samme funktion, men tillader flere dekorative løsninger. Så kombinationer af ikke kun farver, men også teksturer gør det muligt at skabe ikke kun et smukt loft, men også en visuelt høj. Og brugen af ​​et 3D-billede, selv i køkkenet, giver dig mulighed for at oprette det manglende rum.
 • Suspended strukturer - reducere rummet fysiske højde og meget mærkbar. Men fra et dekorativt synspunkt er dette en meget effektiv mulighed: en kunstigt skabt højdeforskel i tallene på første og andet niveau ændrer visuelt det lille rum.

Hvis området er lille, er det bedst at bruge gips. For det første er dette materiale fleksibelt, som giver dig mulighed for at danne krøllede figurer, og for det andet bliver gips færdig og malet på en række måder.

Suspended strukturer kan og bør kombineres med et spændingsark. Sådanne modeller er de smukkeste og egnede til ethvert rum: køkken, spisestue, børnerum til en pige og så videre. På billedet - en kombination af strækstof og gipsloft.

Værelse konfiguration

De vigtigste afgørende faktorer for udformningen af ​​et lille rum er ikke engang størrelsen, men proportionerne. De skal overvejes, hvis de ønsker at opnå en vis effekt.

 • Et lille firkantet værelse med et højt loft er den nemmeste mulighed, da de korrekte proportioner og høj højde gør det muligt at anvende en hvilken som helst metode: både PVC-film og en to-niveau konstruktion lavet af gipsplader. Her kan du bruge alt. Desuden er krøllinearitet og asymmetri i udformningen af ​​et sådant rum velkomne. På billedet - udformningen af ​​børnehaven for pigen.
 • Et udvidet rum med stor højde - i dette tilfælde skal valget af figurer på andet niveau tage højde for de forkerte proportioner. Asymmetri er velkommen, men dens overordnede retning skal kompensere for overdreven længde. Den samme effekt kan opnås ved kun at bruge et farveskema eller en kombination af teksturer på et spændingsark. Men med deltagelse af gipsvæg for at gennemføre ideen lettere.
 • Værelset er firkantet lavt - her er det ikke nødvendigt at ændre proportionerne, og et fald i skygge og tekstur vil visuelt hæve loftoverfladen. Så i f.eks. Soveværelset udsender de en zone over sengen i lys farve, efterligner et loft niche. I dette tilfælde ser et lille værelse højere ud. Loftet i et lille badeværelse er bedre at vælge et spejl eller skinnende, da overfladen, der afspejler lys og genstande, øger visuelt højden.

Glatte PVC-film anvendes aktivt i udformningen af ​​store rum med utilstrækkelig højde, men i dette tilfælde er det bedre at kombinere dem med matte eller satinerede.

 • Et langstrakt soveværelse med lille højde kræver visuel kompensation for længden. Med meget lave lofter, kan du komme videre med en enkelt niveau konstruktion. Visuelt udvidelse af rummet kan arrangeres i træk og mere end et, spotlights parallelt med en kort væg. I boligområder forbedres effekten af ​​en kombination af lys og asymmetriske krøllede figurer på andet niveau.
 • Vanskelig konfiguration - stræklofter i små værelser med sådanne proportioner er den bedste løsning. For det første giver dette system enkel og hurtig installation i enhver rumkonfiguration - med nicher, kolonner og talrige vinkler. For det andet kan du her med hjælp af farveovergange meget effektivt kompensere for uregelmæssigheder eller understrege, hvilket skaber et meget usædvanligt interiør. Loftet i det lille rum på billedet understreger "uregelmæssigheden" af rummet med 5 hjørner.

Farve løsninger

Som regel er lofter i små værelser malet i lyse farver. Dette er en ganske fornuftig beslutning, især i det klassiske interiør, men i dette tilfælde skal du følge nogle regler.

 • Således skal loftets skygge være 3-4 tone lysere, og ikke være en blændende hvid side om side og med gule eller grønne vægge.
 • Hvis du udvej til lyse farvning, hvilket er en god ide til et lille boligområde, skal du bruge en af ​​de lyse nuancer i udsmykningen af ​​væggen til at dekorere loftoverfladen.

Der er ingen grund til at male hele flyet, men en efterligning af et loftnit, en strimmel parallelt med en kort væg og endda en strimmel med et ornament, som en form for fortsættelse af et køkkenforklæde, skaber den nødvendige effekt.

Hvis der anvendes blankt PVC-film, er mørke farver tilladt. Maroon og endda sort blank overflade af loftet vil være helt til stedet i avant-garde badeværelse eller i high-tech stil værelse og visuelt ikke reducere rummet.

Stræklofter i soveværelset: 60 moderne muligheder, et billede i interiøret

Stræklofter i soveværelset forkorte ikke kun reparationstiden, men hjælper også visuelt at justere rummets højde, tilføjer lys til det, skaber en hyggelig atmosfære og endda omdanner et standardrum til et usædvanligt rum, f.eks. Ved fotoudskrivning.

For at vælge de rette stræklofter i soveværelset skal du være klar over, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du har et værelse med lave lofter og et lille vindue, kan du gøre det lettere og højere ved hjælp af hvide blanke lofter.

For stort et værelse kan gøres mere behageligt og intimt, hvis man bruger matt strækstof i mørke nuancer. Multi-niveau lofter giver mulighed for at organisere rummet, for at realisere interessante lysordninger, for at skabe uventede effekter. Overvej flere muligheder.

Indstillinger for strækloft i soveværelset

Ved udformning kan hævede lofter være af tre hovedtyper:

 • enkelt niveau
 • to-niveau,
 • multi-level (tre eller flere niveauer).

Ved installation af ethvert loft er værdifulde centimeter af højden af ​​rummet "spist". Hvis loftet er enkeltniveauet, vil tabet være fem til syv centimeter, loftet på tre niveauer vil "tage væk" dobbelt så meget. Dette skal overvejes ved planlægning af reparationer.

Enkeltstræk lofter i soveværelset af enhver størrelse ser stilfulde og moderne. For små værelser og lave lofter, kan dette være den bedste løsning. Enkeltstående modeller er velegnede til alle indretningstilstande, og sammenlignes gunstigt med andre budgetpriser.

I tilfælde af at værelset er ret stort, vil to niveauer i loftsloftet bidrage til visuelt at identificere funktionelle områder, for eksempel et læsningsområde, en undersøgelse eller hovedområdet - søvn. I sådanne tilfælde kan lærredet, der ligger i forskellige højder, variere i tekstur og farve.

Komplekse strukturer på flere niveauer, herunder tre eller flere fly, bruges i store soveværelser, når de vil fremhæve et område til at sove, gør det mere intimt.

Tekstur af materialerne i stræklofter i soveværelset

Materialet til fremstilling af hævede lofter kan variere overfladens tekstur. Der er tre af dem:

Det blanke strækloft i soveværelset kaldes undertiden lak - overfladen har en meget høj refleksionskoefficient, der kan sammenlignes med et spejl - op til 90%. Et stort rum med lave lofter bliver visuelt dobbelt så højt, hvis det glatte loftsstof anvendes i dets udsmykning. Øger og lyser.

Matt stræklofter ser godt ud i soveværelset - en klassisk version, der passer til alle uden undtagelse af indretningsstil. Udvendigt er dette loft ikke anderledes end det sædvanlige, der kan laves i enhver farve.

Den reflekterende koefficient for matte overflader er lav, men de gør godt diffust lys og fordeler det jævnt rundt i rummet. Et stort plus, især for klassiske interiører - manglen på blænding, knusende opmærksomhed. Derudover er det den mest budgetmæssige mulighed for alle tilgængelige.

Sateen lofter ligner almindelig matte, men deres overflade er mere silkeagtig. Tekstur efterligner naturligt stof. Refleksionskoefficienten er højere end den matte, men samtidig blinker den ikke og interfererer ikke med at opfatte interiøret.

Måske kan kombinationen af ​​to teksturer i flerniveau stræklofter - den del, der ligger direkte over søvnområdet - være lavet af blank materiale og resten af ​​loftet - fra matte.

Farven på strækloftet i soveværelset

Når du vælger en farve, skal du følge tre grundlæggende regler:

 1. Loftets farve skal være i harmoni med resten af ​​rummets indvendige farver;
 2. Farve skal have en positiv virkning på psyken;
 3. Farven skal vælges under hensyntagen til præferencerne hos rummets ejere.

Den klassiske version er hvid. Den kombinerer perfekt med andre farver, giver en renhed, øger rummet visuelt. Men i nogle tilfælde kan hvid opfattes som for kold, ubehagelig, "officiel" farve.

Blå, grønne og lyserøde farver har en afslappende effekt og er derfor velegnede til soveværelser. Rød, orange, gule toner, især lyse, ophidser nervesystemet, så er de normalt ikke brugt i værelser designet til afslapning. Brown nuancer kan have en deprimerende virkning på psyken, såvel som sort.

Designere anbefaler at tage hensyn til effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet som helhed.

 • I et lavt soveværelse skal loftet være lys og gulvet skal være mørkt, hvilket vil "tilføje højde".
 • For højt lofter skal gøres mørke for at undgå "rumbrønd" effekten.
 • Hvis vinduerne vender mod nordsiden, foretrækkes varme farver til loftet og omvendt.
 • Små værelser kan færdiggøres i en enkelt farve, men samtidig skal skyggen skifte fra et mørkere rum til en lysere ovenpå.
 • Det er også værd at bruge relief baseboards til rumdeling.

Ud over monokromatisk farve kan du bruge stræklofter med fotoprint i soveværelset, som giver dig mulighed for at skabe eksklusive interiører og bringe de mest uventede fantasier til livs. Valget af mønstre anvendt på stoffet til strækning er næsten ubegrænset. Men det er værd at overveje, at de med tiden kan blive kede, og så skal du ændre loftet, hvilket er ret dyrt.

Soveværelse design med hævede lofter

Denne type loft kan bruges i næsten enhver stil - det er kun at vælge den rigtige type lærred. Nedenfor giver vi korrespondance af typer af lofter til forskellige stilarter.

 • Classic. Matt eller satin linned i hvid, samt ecru, elfenben, farver af fløde, mælk, kolde sne nuancer. Det er muligt at benytte både lofter på enkeltniveau og på flere niveauer, men der gives fortrinsvis monokrome varianter.
 • Moderne. Matte lærred klare farver, der passer til rækkevidden af ​​andre elementer af interiøret. Brug enkle geometriske former, når du opretter lofter på forskellige niveauer.
 • Minimalisme. Som regel, hvide matte eller blanke lofter. Kontrast til væggene er også muligt - men kun hvis rummets dimensioner tillader det.
 • Moderne. Glatte lofter, malet i forskellige farver, samt med fotoprints. Multilevel lofter er tilladt.
 • Loft. Børstet loft med fotoprints "murværk", "gamle brædder" eller "betonoverflade". Sådanne lofter er kun lavet på et enkelt niveau.
 • Ethnics. Satinlofter, der passer til indretningen, vil gøre etniske stilarter mere ekspressive. Tilladt overflod af niveauer og dekorative elementer, hvis dette kræver stil.

Belysning i soveværelset med hævede lofter

Lys er et delikat værktøj, som du kan ændre stemningen i indretningen, vise sine fordele og skjule fejlene. For nylig anses en lysordning for at være klassisk, som omfatter tre belysningslinjer: toppen, fyldlys, mellemlinjen - væglamper og "nedre" belysning, herunder gulvlamper og bordlamper. Derudover kan der være sådanne tilføjelser som belysningsmøbler, vægafsnit og endda gulvet.

Lyset vil bidrage til at ændre rummets visuelle dimensioner, gøre det større, højere, justere proportionerne. Et antal lamper på kortsiden, forlæng det visuelt. En væg, der er for smal, vises bredere, hvis du fremhæver den med lys baggrundsbelysning. Alle moderne enheder, der sikrer driften af ​​lyssystemer og skabelsen af ​​forskellige lys scenarier kan også bruges, hvis lofterne i soveværelset er strækkede.

Vigtigt: Undgå glødelamper - de udsender for meget varme og kan have en negativ effekt på PVC-film. Det er bedre at vælge LED eller energibesparende moderne lamper.

lysekrone

Klassiske lysekroner kan installeres hvor som helst i strækloftet, en betingelse - installationsstedet skal bestemmes på forhånd, inden den endelige installation.

Indbyggede lys

Spotlights, pletter - en fremragende mulighed for indlejring i loftslofter, herunder - i strækningen. Indbyggede lamper i strækloftet i soveværelset kan give et værelse eller et påklædningsområde. De bruges både til at skabe et påfyldningslys og til at fremhæve individuelle dele af et rum og at understrege opdelingen i funktionelle zoner.

LED strip

Du kan give et loft i soveværelset med belysning, for hvilket du kan montere en specialkasse rundt om hele rummet. LED-båndet i det vil skabe effekten af ​​det "skyhøje" loft, som visuelt vil øge rummets højde. Kassen kan udskiftes med en speciel polystyren cornice.

"Starry Sky"

Lysskema designet specielt til loftslofter. Huller er lavet i lærredet - fremtidige "stjerner", og i loftet er der installeret lys.

Foto stræk lofter i det indre af soveværelset

Foto 1. Over den store oval seng stræk loft sektion er lavet i form af en seng og har samme farve som dets tekstiler.

Foto 2. I dette soveværelse gjorde de uden et centralt armatur - lyse pletter blev monteret i det falske loft omkring omkredsen af ​​rummet og suppleret med vægsconces og bordlamper.

Foto 3. Fotoprint på loftet med billedet af den natskyede himmel giver dig mulighed for at skabe en romantisk stemning.

Foto 4. Det mørke blanke loft ser ud til at være højere, udover at øge rummets rum og dens dybde.

Foto 5. To-niveau loft giver dig mulighed for at accentere soveområdet og visuelt øge højden af ​​rummet.

Foto 6. Kombinationen af ​​glatte og matte fly understreger volumens spil og giver interiøret den nødvendige kompleksitet og dybde.

Foto 7. Blomster, der blomstrer på loftet, giver et strejf af romantik til den rolige atmosfære i soveværelset.

Foto 8. Vedhængslampe i midten af ​​den blanke overflade af loftet giver lys og glans.

Foto 9. Farven på hoveddelen af ​​strækloftet understøttes af farverne på soveværelsesmøbler og tekstiler.

Foto 10. To-niveau hvide loft giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.