Valg af lofter til kontorlokaler

Et smukt kontorloft er i stand til at give harmoni og komfort til indretningens overordnede stil. En god og moderne leder ved, at komfortable forhold er nødvendige for høj produktivitet af deres medarbejdere. Derfor er indretningen af ​​kontorlokalet særligt opmærksom. Lofter til kontorer skal kombinere praktisk, bekvem og et godt æstetisk udseende.

Kontorloftkrav

Ved kontoret loft fremsatte en række krav.

Loftet på kontoret skal have fremragende støjisolering og lysreflektion

Den mest grundlæggende:

 • Et godt niveau af støjisolering, da fraværet af støj bidrager til god ydeevne.
 • Miljøvenlige materialer. Personer, der bruger 8-10 timer i kontorer, skal bare skabe sikre arbejdsvilkår.
 • Lysrefleksion Afhængig af denne faktor, om det er muligt at styre naturlig belysning eller det er nødvendigt yderligere.
 • Brug af brandhæmmende materialer. Loftet må ikke producere giftige eller skadelige stoffer ved høje temperaturer. Denne faktor er især vigtig, hvis kontorpladsen er placeret i en højhus, fordi det tager meget længere tid at evakuere folk fra en højhus.
 • Kontorloft skal matche det samlede interiør og din økonomi.

Kontorloft (video)

Lofter til kontorer, deres typer

Plastering er den billigste metode. Selv om denne metode er mere almindelig i boligbyggeri, forhindrer intet det i at blive brugt på kontorer. Da gipset påføres loftet, er det muligt at installere overfladeudstyr, hvilket medfører udseende af ledninger i loftet. Også til æstetisk udseende er det nødvendigt at niveauer lofterne.

Gipsplanklofter: fordele og ulemper

Den største fordel ved dette design er evnen til at skjule fejl og fejl i loftpladen. Denne type loft giver dig mulighed for at bruge næsten enhver form for belysning. Et andet plus er en god pris. Derudover gipsvæg - et miljøvenligt materiale. Det indeholder ikke giftige stoffer samt urenheder, der er sundhedsfarlige, og det er samtidig ret brandhæmmende.

Af minerne kan vi bemærke det faktum, at det ikke er værd at installere gipslofter i værelser med høj luftfugtighed, da dette materiale hurtigt bliver ubrugeligt.

Ved installation fra kontorets højde tager det ca. 10 centimeter, og det er meget meget i forhold til andre lofter.

Loftet på gipsvæggen på kontoret - en budgetmulighed, der kan skjule alle uregelmæssigheder i loftet. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et individuelt og unikt loftdesign.

Stræklofter: fordele og ulemper

Installation af stræklofter tager ikke mere end en dag, hvilket er meget vigtigt for medarbejderarbejdet. Også filmen, hvorfra stoffet er lavet, er meget praktisk. Den er velegnet til lofter på flere niveauer samt andre komplekse konfigurationer. På trods af at filmen er film, skabes effekten af ​​et perfekt fladt og fast loft.

Stræklofter har antistatiske egenskaber og tiltrækker ikke støv og snavs. Praktisk set er det ikke nødvendigt at passe på dette loft, kun lejlighedsvis at tørre. Det danner ikke kondensat, hvilket er vigtigt for flere etager kontorer.

Der er også ulemper. For eksempel er stræklofter meget afhængige af temperatur. Derfor skal du være forsigtig med ikke at beskadige loftet med belysningen.

Derudover er det muligt at bemærke tilstedeværelsen af ​​en bestemt lugt. Dette problem kan løses relativt hurtigt. Hvis rummet er godt ventileret, så forsvinder lugten inden for 2-3 dage. En anden ting er, hvis loftet er installeret om vinteren.

Det skal huskes, at filmen er udsat for mekanisk skade med skarpe genstande. Og det er næsten umuligt at reparere sådanne skader.

Den mest populære mulighed for at afslutte loftet på kontoret er en strækning. På grund af antistatiske egenskaber bliver det simpelthen uundværlig og fremragende måde at afslutte loftet på kontoret.

Og den største ulempe er prisen. Stræklofter - det er dyrt, og det er ikke alle, der har råd til det.

Typer af hævede lofter

 • Rack lofter.
 • Kassette lofter.

Racklofter består af en aluminiumsramme, der er fastgjort til loftet, og lange smalle paneler, der er fastgjort til rammen. Om nødvendigt kan disse lameller let demonteres.

Kassettelofter består også af en aluminiumsramme, men har en anden struktur. I stedet for lange smalle paneler er paneler i form af små celler fastgjort til rammen.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Nedhængt loft har følgende fordele: brandsikre, økologiske, har fremragende reflekterende evne

Den største fordel ved denne type loft er et stort udvalg af farver og teksturer af paneler til loftet. De er brandhæmmende og miljøvenlige, og nogle har endda en antibakteriel belægning. Suspended lofter har en god reflekterende evne, og de tillader også i interceiling rummet at lægge lydisolering og de nødvendige ledninger. Til denne type loft sælges specielle lamper, samt fans.

Det vigtigste plus i lofterne er, at du hurtigt kan åbne den ønskede del af loftet og for eksempel udskifte ledninger eller noget andet.

Den eneste ulempe ved denne type loft er den høje pris.

Lofthøjde til kontorlokaler

Kontorrummets loft skal være så stort, at det kan skelnes fra det under et loft på 15-25 centimeter. Installationen af ​​hævede lofter bør kun udføres af en specialist, og hvis han ikke gør det helt dygtigt, vil leddene og hullerne mellem pladerne være synlige.

Til kontorer er den mindste lofthøjde 3 meter

I tilfælde af plastering af kontorrum ændrer rummets højde sig ikke, det kan ikke siges om de andre muligheder:

 • gipsplader lofter vil tage væk fra en samlet højde på omkring 10 centimeter.
 • lofter vil tage omkring 5 centimeter.
 • nedhængte lofter vil tage 15-25 centimeter.

Det skal huskes, at for installation af ledninger skal belysning og støjisolering efterlades nok plads.

Installation af lofter på kontoret

Placeringen af ​​lofter må ikke tages uforsigtigt, fordi hvis installationen udføres dårligt, vil det påvirke udseendet.

Du kan selv gøre plasteringen, hvis du har visse færdigheder. Hvis ikke, så vil mesterens arbejde ikke være dyrt.

Den mest almindelige og bekvemme mulighed for store kontorer er installation af kassettelofter.

Installation af gipsplader lofter

Når du installerer sådanne lofter, skal du følge denne regel - du skal installere arkene i et rutebordmønster.

Så at når skruen ikke skrues op, går det ikke igennem gipspladen, du kan bruge en speciel dyse til en skruetrækker med en limiter.

Moderne kontorloft

Loftet på kontoret skal passe harmonisk ind i det samlede billede. Multilevellofter og spotbelysning ser særligt godt ud, da det giver mulighed for at harmonisere rummets rum harmonisk. Moderne lofter er i stigende grad blevet udstyret med fans og klimaanlæg samt et lydsystem til advarsler.

Hvis organisationens budget tillader det, kan du implementere de mest dristige og originale ideer til konstruktion af loftet

Nu trendlofterne med et trykt billede på dem. Billeder kan være meget forskellige - så længe de ikke forstyrrer arbejde. For det meste er billeder trykt på stræklofter.

Kontorlys på loftet

Kontorbelysningsfaktoren spiller en vigtig rolle, da medarbejderproduktiviteten afhænger af det. Normalt er arbejdszoner afgrænset ved hjælp af belysning.

Belysning på kontoret - den vigtigste faktor, der afgør medarbejdernes effektivitet

Til kontorer med højt til loftet egnede lamper med maksimal spredning og til lofter med lavt loft med retnings- eller direkte lys.

I dag er LED-belysning på toppen af ​​populariteten, men dens ulempe er, at de kun udsender lys kun i en retning. I modsætning hertil lyser fluorescerende lamper lys i forskellige retninger.

LED lys på kontoret (video)

Efter at have overvejet alle typer lofter, kan du vælge den mest passende løsning, i betragtning af kontorets højde, dets konfiguration og belysning. Det vigtigste er, at loftet var praktisk, og samtidig korrekt kombineret med det overordnede design. Hvis du følger alle de tips, der er beskrevet tidligere, så fungerer alt for dig!

Streklofter til kontorlokaler

Producent: Rusland
Pris: fra 330 s. mere

Producent: Tyskland
Pris: fra 540 s. mere

Producent: Tyskland (Descor)
Pris: fra 700 r. mere

Kontorindretning bør være upåklagelig, da det danner billedet af virksomheden og skaber en gunstig arbejdsstat. For nylig er gipsplader og andre ufuldkomne loftsstrukturer i kontorbygninger udskiftet med hævede lofter.

Reparation på kontoret udskydes ofte, og det skyldes i mange tilfælde takets kompleksitet. Det er denne fase af reparationsarbejde, der er den længste og mest komplicerede af mange forhold, fra en stor mængde byggaffald til nedlukning af et værk under reparation i lang tid. En glimrende løsning her er installationen af ​​stræklofter, der udføres på kort tid og kræver ikke forberedelse af loftoverfladen. Den fleksible lærred er strakt strakt og gemmer sig under de eksisterende mangler og kommunikation. Installationsprocessen i samme rum tager kun et par timer og kræver ikke fjernelse af møbler og udstyr. Det maksimale, der kan kræves, er at frigøre passagen til væggene, da baguetter, der holder loftsdugen, er fastgjort på dem.

Overfladen af ​​stræklofterne er altid helt glat, og du kan vælge sin tekstur på forhånd. Det kan være blankt, mat, efterligne stof og andre strukturer, samt malet i enhver farve. Til kontorer er eksklusive lofter ofte bestilt med firmaets farver og symboler anvendt på dem.

Strukturpanelkonstruktioner kan udstyres med en bred vifte af belysningsenheder, hvilket gør det muligt at opnå de ønskede egenskaber ved belysning af kontorlokaler.

Det er meget nemt at passe på stræklofter. Materialet tiltrækker ikke støv, og snavs er let at fjerne med en fugtig klud og en mild opløsning af konventionelt rengøringsmiddel.

Afsluttet arbejde

PVC stræklofter

Stræklofter

Designløsninger

"Sektion i udvikling"

Streklofter på kontoret fra Nikomaks

Stræklofter - det mest populære loftbeklædning i dag. De er praktiske, holdbare, markedet tilbyder et stort udvalg af produkter, en bred vifte af priser. På grund af disse faktorer har denne belægning fået popularitet næsten siden starten.

Materialer til fremstilling af stoffer til stræklofter anvendes således:

Filmmateriale er mest praktisk at bruge. Det er perfekt strakt, det er et plus ved installationen. Det er trods alt netop på grund af dette, at der er mindre chance for at beskadige lærredet. Lærredet holder farven perfekt, bevarer sin lysstyrke i meget lang tid, solens stråler og lyset fra belysningsanordningerne påvirker ikke ændringerne i farvemætning.

Levetiden for disse malerier omkring 20 år. De er lette at passe på, fordi filmen afviser støv og snavs. Tør kun af med en fugtig klud, og alt støv fjernes.

Filmklædet har blandt andet en unik egenskab: Den tjener som en barriere mellem den trængte fugt og dine møbler. Derfor, hvis naboerne på toppen af ​​dig oversvømmes, trænger vandet simpelthen ikke igennem loftets materiale. For at smøre det vil det være nok bare at løsne hjørnet af materialet og dræne vandet.

Tyg stof dyrere. Det er mindre praktisk end film, men det ser naturligt ud. Derfor vælges det ofte af elskere af alt det naturlige i det indre.

At rengøre dette materiale er meget vanskeligere. Faktum er, at stofmaterialet ikke er solidt, det består af fibre, mellem hvilken snavs er fyldt. Dette gør det svært at rengøre. Særlige værktøjer er nødvendige for at fjerne snavs.

Et sådant lærred tåler bl.a. ikke fugt. Hvis du pludselig oversvømmes, bliver du nødt til at ændre den. Det dimmer hurtigt nok under påvirkning af sollys.

Stretchloft på kontorfoto nedenfor.

Funktioner af stræklofter i kontorer

Office er en forretningsbygning. Værelset har sit eget specifikke formål. Daglige kontorbygninger er besøgt af hundredvis af mennesker. Derfor kan aflejring af støv på overflader simpelthen ikke undgås, uanset hvor god rengøringen er. Derfor vælger man i kontorbygninger oftest blæser fra filmen, fordi de er lettere at passe på.

Hvis kontorets indretning er bygget på grundlag af naturlige elementer, vil et stofmateriale passe dig bedst. De passer mere harmonisk ind i det store billede. Men du skal være forberedt på, at rengøring af en sådan overflade skal udføres meget oftere end filmdug.

Belysningsfunktioner

Stræklofter i kontorer og butikker bruges ofte. Den største forskel mellem belysningen af ​​sådanne rum er, at de skal dækkes meget bedre.

Hvis du i et opholdsstue kan komme med et lille antal spotlights og en lysekrone, så er det i dette tilfælde nødvendigt at installere flere armaturer til hovedlyset.

Typer af belysningsenheder:

 1. yderligere belysning;
 2. lysekroner;
 3. diode strips.

Hvert af disse elementer har sine egne egenskaber.

Yderligere belysning hjælper med at fylde en bestemt del af rummet med lys. For eksempel modtager receptionen ofte spotlights. Blødt lys, som ikke gør ondt i øjnene, har en positiv effekt på nervesystemet.

Lysekroner - en vigtig egenskab af belysning på kontorer. Det er især vigtigt at installere hovedlyset i de dele af lokalet, hvor dokumenter underskrives. Selvom mange uærlige forretningsmænd går på knebet og bevidst vælger lamper med et blødt lys, så det bliver sværere at læse dokumenter, når de underskriver.

Hvis du bemærkede i mange banker, når du underskriver lånedokumenter, er du placeret i et område, hvor der simpelthen ikke er nok lys. Dette er gjort, så klienten ikke er i stand til at læse dokumenterne fuldstændigt og omhyggeligt.

Diodebånd er en del af designet i stedet for belysningselementet. De giver ikke den nødvendige mængde lys, selv for yderligere belysning. Ved hjælp af dette element adskilles en zone fra en anden.

Installation af strækloft til kontor

Installation af dette design til et kontor er ikke anderledes end processen med at installere det i et boligområde.

 • rengør overfladen af ​​hovedloftet fra snavs;
 • anbring markeringen af ​​rammebelægningerne på væggene;
 • mærke fastgørelsespunkterne på armaturerne
 • Træk ledningerne til markeringerne;
 • fastgør metalbåndene
 • danner en ramme
 • Fyld leddene af ark med specielle midler;
 • sikre lærredet
 • skær huller i materialet til lamperne;
 • Fix særlige huller i hullerne;
 • installere lys;
 • behandle en sæbeopløsning en klud (film).

Vi opsummerer råd fra eksperter:

 1. For kontoret er det bedre at vælge filmen. Det er lettere at rengøre, og det tjener længere.
 2. Over bordet er det bedre at montere hovedlyset, fordi spotlysene ikke er i stand til at producere et tilstrækkeligt stærkt lys til at læse dokumenterne.
 3. Modtagelse anbefales til at belyse det ekstra bløde lys.
 4. Farveskemaet af malerierne til forretningslokalerne bør begrænses, helst monofonisk.

Selskabet "Nikomaks"

Virksomheden "Nikomaks" sælger hævede lofter. Desuden kan du på vores hjemmeside bestille et komplet udvalg af tjenester relateret til hævede lofter, beregne prisen på det valgte materiale, bestille levering og installation af strukturen, vælg den passende belysning.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Kontorlofter: Belægningskrav, gipsplader, stræk og suspenderede typer

I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvilke typer loftindretning i kontorer i dag er de mest populære, og hvorfor suspenderede kontorlofter er blevet de mest populære.

Loft i et moderne kontor

Moderne ledere er velbevidste om, hvor vigtigt det er at skabe behagelige arbejdsvilkår for deres medarbejdere. Derfor søger medarbejdernes arbejdspladser at gøre det mest behagelige, bekvemme og tilpassede til en bestemt type aktivitet.

Og da et kontor også er et sted for forretningsforhandlinger, bør kundemøder, præsentationer, udseende svare til virksomhedens image. Det vil sige, at alt i det skal være praktisk, behageligt og smukt.

Loftet, som et element i kontorets indretning, skal også opfylde alle disse krav. Derfor er hans opmærksomhed ikke mindre opmærksom end resten.

Krav til kontorlofter

Før du vælger en hvilken som helst type finish, skal du sørge for, at det nye kontorloft har de ønskede egenskaber.

Først og fremmest skal følgende parametre henføres til dem:

 • God lydisolering. Det er især vigtigt for at skabe en normal arbejdsstat, da ekstern støj interfererer med arbejde og forhandlinger.

I nogle kontorrum er der installeret særlige akustiske lofter.

 • Brandsikkerhed. Materialet, hvorfra kontorloftet er lavet, skal være ubrændbart eller i det mindste vanskeligt at antænde. Det bør ikke udløse skadelige stoffer ved høje temperaturer. Dette er et obligatorisk krav til de kontorer, der er placeret i højhuse, hvor evakueringen er vanskelig.
 • Økologisk renhed. På arbejdspladsen bruger folk en tredjedel af deres liv, så hele tiden skal de være i en sund atmosfære.
 • Lysrefleksion Denne indikator bør overvejes sammen med intensiteten af ​​kunstigt og naturligt lys. Jo værre overfladen af ​​loftet afspejler lys, desto alvorligere vil det være at overveje spørgsmålet om yderligere belysning.

Lys nuancer - den bedste løsning til kontorlofter

Til reference. Kendetegn som fugtighedsbestandighed, vigtigere for lofter i boliger. På kontorer er der ikke så mange vandpunkter, der forårsager lækager, og de er normalt ikke så tætte som i boliger. Derfor er sandsynligheden for lækage ikke så stor.

Typer af kontorlofter

Som i lejligheden, begynder på ethvert kontor reparation med vurderingen af ​​de oprindelige data. Sommetider er forholdene således, at det hæmmede loft til kontoret ikke kan laves på grund af rummets lille højde. Det er kun at bruge sådanne traditionelle metoder til efterbehandling som hvidvaskning eller maling lofter.

Men sådanne lokaler i dag kan kun findes i gamle bygninger, og moderne kontorer forsøger at være placeret i specialdesignede forretningskvarterer. Hvilke muligheder kan du bruge her?

Gipsplankloft

Det er en acceptabel mulighed for at skjule fejl i gulve og kontorhængende lamper. Den eneste ulempe er behovet for permanent at suspendere kontorets arbejde under renoveringen, da processen med at skabe sådanne lofter er kompliceret og tager meget tid.

Loft gipsvæg i forhandling

Strekak

Det har alle de fordele, der allerede er beskrevet gipsloft, plus sådanne lofter på kontoret varer meget lang tid uden reparation og udskiftning. Men det vigtigste er, at de kan monteres bogstaveligt på en dag eller endda om aftenen, uden at distrahere medarbejderne fra den sædvanlige rutine.

Strækloft giver kontoret et respektabelt udseende

Nedhængt loft

Som allerede nævnt er dette den mest praktiske, bekvemme og funktionelle løsning. Derfor er det værd at tale om det mere detaljeret.

Sådanne lofter er opdelt i to hovedtyper: rack og kassette.

 • Racklofter er lavet af aluminium eller rustfrit stål. De er lange, smalle paneler monteret på en metalramme. Rammen er igen fastgjort til hovedloftet i en vis afstand fra den. Listerne er nemme at installere og kan også nemt fjernes, hvis det er nødvendigt.
 • Kassettebordets lofter består også af en metalramme, men det skelnes af en cellulær konstruktion. Hver sådan celle tjener som en understøtning eller grundlaget for en separat kassette - et panel af metal, glas eller mineralfiber.

Kassette loft installation

Fordelene ved ophængte lofter til kontoret

Hvorfor er sådanne konstruktioner mest almindelige i offentlige bygninger? Der er mange grunde til dette.

 • Både kassette og slatted lofter til kontoret opfylder ovenstående krav til maksimum. De er brandhæmmende og miljøvenlige, og nogle typer af sådanne lofter har endda antibakteriel belægning. De giver dig mulighed for at lægge lydisolerende materialer i tagloftet. Endelig har disse lofter fremragende reflekterende kraft.
 • Stort udvalg af farver og teksturer af hævede lofter - det er gode muligheder for at skabe interessant kontordesign.

Tekstur og farve kan findes for enhver smag.

 • Til ophængte lofter er der specielle indbyggede lamper og loftsventilatorer, som giver mulighed for at løse problemet med belysning og et behageligt mikroklima på kontoret.
 • Men den vigtigste fordel ved sådanne loftsstrukturer er aftagelige beklædningselementer. Både lameller og kassetter kan demonteres overalt på loftet for at få adgang til kommunikation placeret i loftrummet. Dette er nødvendigt ikke kun for deres reparation eller revision. Moderne teknologier udvikler sig meget hurtigt, og på ethvert kontor kan det være nødvendigt at lægge nye netværk. Den nemmeste måde at gøre dette på, hvis du giver ophængte lofter til kontoret. I slutningen af ​​arbejdet er alle de fjernede elementer let installeret på plads. Samtidig er hverken strukturens integritet eller dets udseende forstyrret.

konklusion

Eventuelle kendte metoder til afslutning af lofter kan bruges på kontorer. Men hvis du vil have et pålideligt, smukt, praktisk og holdbart loft, er det bedre ikke at finde suspenderede strukturer.

Stræklofter på kontoret: eksempler i interiøret

Interiøret på ethvert kontor er faktisk ansigtet af virksomheden. Det første indtryk er lavet på det, og det har stor indflydelse på arbejdskraftens effektivitet. Bevist af psykologer: En kendsgerning, at folk arbejder bedre i komfortable værelser. Derfor sker der ikke små ting - alt skal gøres på højeste niveau.

Et fremragende valg til afslutning af kontoret - stræklofter, billeder af hvilke vi har forberedt til dig. Takket være alsidigheden af ​​sådanne belægninger kan du skabe næsten enhver form for rum - fra strenge til moderne, lyse samarbejdsvillige.

Fordele ved at bruge

Du kan læse mere om fordelene ved strækstof i denne artikel. Her vil vi gerne understrege de punkter, der er af særlig betydning for kontorer:

 • Hurtig installation. Du behøver ikke at stoppe virksomheden i lang tid at installere lofter.
 • Tilgængeligt udseende, der vil imponere partnere, kunder og medarbejdere.
 • Evnen til at sætte et firmas logo eller vælge et tematisk design ved hjælp af fotoudskrivning.
 • Nempleje - lofter kræver ikke dyre vaskemidler og rengøres hurtigt af støv.

Det er imidlertid meningsløst at tale om fordelene ved sådanne overtræk uden illustrative eksempler. Vi anbefaler, at du ser de følgende billeder - måske et par tricks du vil vedtage.

Stræklofter i kontorets indre

En fremragende løsning til en konferencehal er et to-niveau design i kontrastfarver. Det vil medvirke til at fremhæve bordområdet, der smukt grænser op omkring omkredsen. Lamperne vælger forskellige former - for eksempel langstrakt indvendig og rund på yderkanten.

Hvad angår farve matching, skal du være forsigtig. Kontrast er flot, men kabinettet skal give et seriøst indtryk. Derfor råder vi dig til dokumenterede klassikere: sort med hvid eller beige, blå med grå og så videre.

Men hvis virksomhedens politik tillader det, kan du tilføje lyse farver. Helt uventet for kontordesignet - Trykt indsættelse på det kombinerede loft. Sandt nok er det bedre at undvære chokerende - natur, skyer, smukke abstraktion.

Men fra plottet malerier og fængsomme indskrifter bør afstå - medmindre du selvfølgelig ikke arbejder i animationsselskabet, hvor du besluttede at dekorere loftet med dine tegn.

Mættet blankt lærred med neutrale vægge og strenge møbler passer vel til små konferencelokaler, hvilket gør dem lidt mere rummelige. Men i dette tilfælde anbefaler vi stærkt at vise moderation i indretningen: dets overskydende vil gøre rummet for lyst og ødelægge hele indtrykket.

Vi tilbyder et komplet mødelokale med et sofistikeret design lavet af flere forskellige typer stretchstof: mattegrå, baggrundsbelyst og blank med skjult baggrundsbelysning.

Ved første øjekast ser det ud til, at det bliver lidt for meget - men resultatet vil overraske dig. Klare linjer og et pænt mønster tjener som en ekstra dekoration af rummet, og et interessant spil af teksturer tilføjer volumen til loftet.

Vigtigt: Sørg for, at du har plads nok til en sådan modtagelse. Ellers risikerer du at forvrænge indtrykket.

Ønsker du hovedkontoret at have en god stil, men samtidig ser det ud til at det er solidt og dyrt? Prøv at "trække" det mørke spændingsfarve på en af ​​væggene. Resten er bedre at lave lys - til kontrast. Så kabinettet vil se større og dybere, men dette design ser ret godt ud.

Sandt nok skal du passe indretningen: Få gode malerier og møbler af høj kvalitet. Ellers kan alle tricks med loftet være forgæves.

3D-print på hele overfladen - en fed og ekstraordinær løsning. Hvis du er sikker på at du har råd til det - hvorfor ikke? Rum- og geografiske temaer ser smukke ud - for eksempel skematiske billeder af en kloden eller et volumetrisk billede af planeten.

Vælg et billede af høj kvalitet, ellers får du ikke det ønskede resultat. Det er bedre at hente dem i det rigtige katalog eller bestille dem i et trykkeri - det skal ikke gemmes.

Sørg for at interiøret svarer til loftet - du vil ikke have dit kontor til at se latterligt ud?

Vil du have noget mere klassisk? Vi anbefaler dig at tænke på kombinationen af ​​strækstof med gipsvæg - med det rigtige udvalg af farver kan det se helt imponerende ud.

Overvej at konstruktionen på flere niveauer kun er egnet til værelser med høje vægge - det tager meget plads. Køb en lys baggrund for hvide paneler, for eksempel rød eller blå.

Eller vælg en diskret kombination af rig chokolade med beige - afhænger af virksomhedens image og dine personlige præferencer.

Du ved ikke, hvordan man kan arrangere forhandlinger? Tænk på kombinationen af ​​blank sort tekstur med en gennemskinnelig, med skjult belysning. Det er ikke bare smukt, men også meget funktionelt, hvis du skal zone et værelse.

En kombination af nuancer er dog acceptabel. Og alligevel er det efter vores mening den rige sort tone, der ser bedst ud i denne version.

En anden interessant måde - det kombinerede loft. Du kan med rette hævde, at vi allerede har talt om ham. Men det hele er i detaljerne: En usædvanlig mønstreret baggrundsbelysning kombineret med originale lamper skaber en overraskende volumetrisk effekt.

Samtidig forbliver indtryket ret solidt: Lys og skygge spiller en række normalt kedelige kontorlokaler ind i indretningen, men distraherer ikke fra arbejde og tæler ikke øjnene.

Hvis vi taler om design af kontorer, hvor mere end én person konstant arbejder, er der også nogle nuancer der. Vi tilbyder at se på flere værdige muligheder, der vil bidrage til at skabe et stilfuldt interiør og appellerer til dine medarbejdere.

Et klassisk eksempel på denne stil er et to-niveau, matt, lystfarvet loft med spotlights. Det er simpelt og billigt at installere, og det ser smukt ud. Desuden, hvis rummet er lille, vil hvid farve visuelt gøre det mere rummeligt.

Universal design er en garanti for, at dækningen ikke irriterer nogen, som ofte sker med lysere ideer.

En anden interessant metode er en kombination af forskellige teksturer på et enkelt lærred. Glans, diskret mat, gennemskinnelig belysning - et fladt loft bliver pludselig voluminøst. Enig, en meget flot modtagelse?

Så glem ikke denne metode, hvis du vil skabe et harmonisk interiør i et lavt rum.

Ja, det er nødvendigt at finde en god entreprenør - i dette tilfælde afhænger alt af installationens kvalitet. Resultatet er dog det værd.

Planlægger at tilføje originalitet? Prægede lærred med et lyst tryk - hvad du har brug for! Sandt nok skal du beregne højden af ​​væggene godt - alligevel er rummets rum så mærkbart, at dette design skjuler.

Bløde bølgede dråber i kombination med den blanke tekstur skaber et fantastisk lysstykke, og usædvanlig abstrakt fotoprint er en fantastisk måde at dekorere medarbejderkontoret på. Fremhæv det indvendigt for at gøre designet komplet.

Er din virksomhed fremmede for konventioner? Lyse striber i kombination med spotlights kan glæde alle sammen. Vælg nuancer, der er kombineret med hinanden, ellers får du et unødigt modley loft.

Teksten i dette tilfælde skal du vælge den blanke - så kontrasten bliver endnu mere mærkbar. Men overdriv ikke det - tre eller fire strimler vil være nok, hvis du ikke ønsker at gøre dækslet ligner huden på en regnbuezebra.

Mattelofter er bedre egnet til mere tilbageholdte typer af design - for eksempel som i dette billede. En elegant beige farve vil supplere den sorte indsats. Vær forsigtig, når du vælger lamper - de bør lægge vægt på beklædningens korthed, så køb lysekroner så enkelt som muligt.

Belysning omkring omkredsen vil skabe en fantastisk effekt af et skyhøje loft - ikke helt en typisk kontorløsning, men hvorfor ikke? Du bør ikke forsøge at dekorere det yderligere - denne løsning er selvforsynende og behøver ikke en ramme.

Vi kan lide dette eksempel - den dybe matte tone fra havbølgen og blød LED-baggrundsbelysning giver et fantastisk indtryk. Faktisk er dette en universel designmetode, der passer til næsten ethvert kontorrum.

Som du kan se, ser lofterne godt ud i kontoret - det vigtigste er at vælge en stil, der afspejler din virksomheds indre ånd.

Typer af lofter til kontoret (6 billeder)

I moderne sammenhænge åbnes der unikke teknologiske muligheder for at realisere de mest varierede varianter af indretning af arbejdslokaler, når der er en bred vifte på markedet for byggematerialer. Kontoret i denne plan indtager et særligt sted, der ofte kombinerer produktionsfaciliteter og administrative afdelinger. På grund af dette bliver indretning af kontorlokaler en nøglefaktor i effektiviteten af ​​arbejdsgangen.

Under reparationsarbejdet lægges der særlig vægt på alle indretningens strukturelementer, blandt hvilke i første omgang lofterne er til kontoret. Det er denne del af rummet, der først og fremmest fanger øjet, vurderer det indre rum. Kvaliteten af ​​loftet i kontorlokaler afspejler stort set virksomhedens niveau og skaber billedet af en institution, en virksomhed. Takket være moderne teknologi er det blevet muligt at oprette originale loftsstrukturer, hvilket gør kontorlokalet multifunktionelt, komfortabelt og praktisk. Den æstetiske side af spørgsmålet var også vigtig. Nye teknologier gør det muligt at lave selv de mest stygge haller og værelser, der kan præsenteres på bekostning af lofter.

Overvej detaljer og detaljer. Besvar spørgsmålene. Hvad er kontorlofter, og hvilke typer loftkonstruktioner anvendes i dag?

Hvad er lofterne. Teknologiske kriterier for lofter

Lofter for ethvert rum spiller en stor rolle. Afhængig af indretningernes funktionalitet bestemmes også loftets type. Ofte afspejler kontorloftet bygningens designfunktioner, tilstanden af ​​de vigtigste elementer i bygningen. Moderne loftstrukturer gør det muligt at løse flere teknologiske problemer, som tidligere måtte løses individuelt.

Til reference: gamle bygninger og bygninger, hvor kontorlokaler ofte ligger i dag, opfylder sjældent moderne tekniske og teknologiske krav, standarder og brandsikkerhedsstandarder. I de fleste tilfælde er de gamle interfloor overlapninger ikke betinget af indretningen af ​​loftet, men det er ikke egnet til at installere yderligere belysningsarmaturer og lægge kommunikationssystemer.

Korrekt og korrekt lavede lofter på kontoret - dette er primært smukt, praktisk og praktisk. I dag udfører loftet ikke kun æstetiske opgaver, men også et stort teknologisk volumen.

 • optimal niveau støj og lydisolering;
 • Tilstedeværelsen af ​​brandsikkert, ubrændbart materiale og komponenter i den udstyrede del;
 • miljømæssig renlighed, ingen skadelige emissioner
 • højreflekterende evne til loftbeklædning.

I hvert tilfælde skal du tage hensyn til alle de angivne kriterier. Det sker ofte, når lofterne på kontoret i udøvelse af skønhed og æstetik af udseende bliver en ubrugelig og dyr virksomhed.

Det er vigtigt! Ved udformning af lofter til industri- og kontorlokaler bør muligheden for teknologisk arbejde overvejes. Materialer skal opfylde brandsikkerhedskrav, og selve designet skal være holdbart og pålideligt.

Hvad er typerne af lofter til kontorbygninger

Før du begynder at afslutte loftets del af rummet, bør du bestemme, hvad de karakteristiske træk ved dette eller det pågældende rum. Ofte, når der monteres yderligere ophængningselementer, reduceres rummets interne rumfang betydeligt. Tilstedeværelsen i et stort antal arbejdspladser rummer et vist belysningsniveau, og derfor er det nødvendigt at installere yderligere kilder til kunstig belysning i loftsdelen. Lige så vigtigt er det korrekte valg af farver. Loftet på kontoret skal skabe indtryk af et rummeligt forretningsområde, hvor firmaets medarbejdere, gæster og besøgende føler sig lige så behagelige.

Til noten: Til kontorer er kabinetsystemet lokalisering af interne lokaler, zonal og kombineret åbent rum, der kombinerer zonalyset og kabinettet.

I betragtning af alle rummets egenskaber bestemmes bygningens designfunktioner, virksomhedens art og profil, hvilken type loft til kontoret som helhed eller loftoverfladen i hvert enkelt rum bestemmes. Af de mest hensigtsmæssige og acceptable under de nuværende forhold kan følgende typer loftbelægninger noteres:

 • nedhængte lofter
 • stræklofter
 • kombinerede designløsninger.

Suspended ceiling strukturer

Denne variant af loftbelægninger er den mest almindelige. Du kan finde ophængte lofter i næsten enhver institution, i kontorlokaler og i produktion. I dette tilfælde kan vi trygt tale om en bekvem og ret simpel installationsteknologi. De typer af lofter, der anvendes i dag i kontorer og kontorer, er præget af fremragende præstationsegenskaber og fremragende æstetiske data.

Vedhænget ser perfekt maskerer defekter af den primære base, givet sin dysfunktionelle tilstand. Til sidst viser det sig en færdig glat og plan overflade, og mellemrummet mellem den samlede ramme og bunden kan bruges til at lægge yderligere kommunikation og installere stiliserede lamper.

Til gengæld er ophængte loftkonstruktioner opdelt i tre typer:

 • sømløse design;
 • modulopbygget;
 • dekorative design til stilfuld belysning.

I det første tilfælde er hovedmaterialet plader af gipsvæg, som sikrer en jævn lukning af et stort område af loftoverfladen. For den anden variant er basislaget for designet en gitterramme, på grundlag af hvilken loftdelen eller de enkelte elementer (moduler) allerede er samlet. Elementer kan være lavet af metal, gips og plast.

Den nyeste version er mere en designløsning og passer bedst til indretningen af ​​handelshuse og udstillingscentre. Dekorative design er meget bekvemt for udstyr til yderligere belysningsudstyr.

Spændingsstrukturer

Til noten: Den eksisterende opfattelse, at strækningslofter er en slags suspenderede strukturer, er en vildfarelse. Teknologien i dette tilfælde er radikalt forskellig fra mulighederne med hævede lofter.

Lerret, som i dette tilfælde udfører hovedarbejdet, strækker sig på en ramme, som er monteret omkring rummets omkreds. På grund af stræklofterne blev det muligt helt at skjule fejlene i loftbunden, for at dække kommunikationssystemer og belysningsudstyr.

Denne teknologi er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​to versioner. Vi taler om filmlofter og sømløse overflader. Til den første mulighed anvendes vinylfilm, mat eller blank. For den anden mulighed er det vigtigste arbejdsmateriale tekstiler - en tæt og slidstærk lærred, monofonisk eller farvet.

Kombinerede designløsninger

Den tredje og mest usædvanlige type loftkonstruktioner er realiseringen af ​​ingeniør- og designideer. Her er der en kombination af forskellige muligheder for montering af teknologier og materialer. På ét sted kan du se elementerne i ramme og modulær teknologi. Samtidig på loftet er der gipsvæg, plast og stofbase. På grund af en sådan kombination er det muligt at skabe loftlofter, der er unikke i deres teknologiske effektivitet og original i deres kunstneriske og æstetiske data.

Afslutningsvis

Smukke, stilfulde og moderne lofter til kontorlokaler - et fænomen, der er almindeligt i dag. Fra et teknologisk synspunkt, i ethvert rum kan du lave loftet af et hvilket som helst design. Det vigtigste er, at loftet ville udføre sin hovedfunktion. Kvalitet i dette tilfælde og pålidelighed er hovedargumenterne.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Kontorkonceptet omfatter ikke kun et bestemt administrativt rum, et kontor, men også workshops, handelsrum og underholdningskomplekser. Ja, mange ting.
Det vigtigste er at i disse værelser arbejder mange mennesker, eller det sker der som besøgende. Og loftet spiller en vigtig rolle i atmosfæren og stemningen der hersker der.
Det afhænger af funktionaliteten af ​​et bestemt rum, hvilket bestemt kontorloft er bedst egnet til det, og hvilke kontorlamper kan bedst løse problemet med dets belysning. Vi bør ikke glemme den æstetiske komponent i designet, fordi det vil være en del af institutionens image.
Vi vil hjælpe dig med at forstå det hav af muligheder, som den moderne byggebranche tilbyder til kontorer i dag.

Kassetteflader

De er i dag den mest anvendte i kontorinteriør.
Dette gælder især for store områder:

 • lange korridorer af offentlige bygninger;
 • catering;
 • underholdningsfaciliteter;
 • kombineret kontorlokale, hvilken mode der kom til os fra Vesten.

Kassettelofter på kontoret er mest hensigtsmæssige til installation og vigtigere for demontering. Faktisk er der i sådanne steder en stor mængde ledninger, der skal skjules.
Disse er sikkerheds- og brandalarmer, telefon- og videokabler, computernetværk. Kontorloftlamper vælges også efter områdets størrelse.
Som regel er der mange af dem, og de kræver regelmæssig udskiftning. For at kunne betjene hele gården eller søge efter en defekt tråd, er det nødvendigt at trænge ind i loftrummet.
I dette kassette loft til kontoret er praktisk, ligesom ingen anden. Kassetter, ofte i form af firkanter 50 * 50cm, med et let håndtryk på siden, og adgang til ledningerne er gratis.
Der er et andet stort plus i dette design. Hvis en del er beskadiget, er det nok at udskifte en eller to kassetter, det er ikke nødvendigt at reparere hele overfladen.
Det vigtigste er, at et par kassetter fra denne fest var på lager.
Kassettelofter klassificeres som ophængte stelkonstruktioner. Af alle de andre sorter af ophængningssystemer er de let monteret.
I et lille kontor er det helt muligt at gøre dette arbejde med egne hænder. Kassettelofter adskiller sig kun i den type paneler, der anvendes til beklædning.
Og de mest populære er perforerede gipskassetter. De bruges til at forbedre rummets ventilation og lydisolering, den lave pris på denne type kassetter bidrager også til deres udbredt anvendelse.
Størrelsen af ​​hullerne på panelerne kan variere, men oftest er den ikke mere end to millimeter. For at undgå monotoni af overfladen kan kassetter kombineres i farve og tekstur, og den såkaldte skakkombination er den mest populære.

Forskellige kassette design

Paneler til sådanne lofter kan stemples. I dette tilfælde producerer man et billede for at forbedre de æstetiske kvaliteter på forsiden af ​​kassetteproducenterne.
Der er en mulighed, når glatte paneler er malet og belagt med en anti-korrosionsforbindelse.
Kontorlofter lavet af spejlede kassetter fandt også deres beundrere. De ser især godt ud i hyggelige barer eller caféer, udstillingshaller og skønhedssaloner.

Spejl kan kaldes ikke kun loftet, lavet direkte af spejlglas. Det kan være både uigennemsigtigt og farvet glas.
De ubegrænsede muligheder for at kombinere dem tiltrækker designere, der skaber eksklusive interiører.

Spejloverfladen gør det muligt at bruge i belysningen ikke kun kontorlysstofrør, som normalt er monteret på et glat eller perforeret kassettloft. Takket være glasets reflekterende overflade eller gennemsigtige egenskaber er der ubegrænsede muligheder for at skabe smuk belysning.

Derfor er anvendelsesområdet for denne type kassettestrukturer meget bredere end nogen anden. I lejligheder og palæer fandt de også ansøgning.
Glas kassette lofter ser godt ud i badeværelset, spisestuen eller gangen. Forresten, de har den ejendommelighed at visuelt øge rummet.
Spejlvendte er ikke bare smukke - de er praktiske: De er ikke bange for fugt, damp eller forhøjede temperaturer. Paneler kan være aluminium: både glatte og perforerede.
Dette er en dyrere mulighed, men også holdbar. Den glatte overflade gør rummet meget let, hvilket eliminerer behovet for at bruge et stort antal lamper og yderligere belysning.

installation

Fra den anvendte type kassetter ændres teknologien i deres installation ikke. Derfor er den instruktion, der er givet af os, anvendelig i alle varianter.
Du kan også se en video, hvor alle faser af arbejdet vises detaljeret.
Kassetteloftet på kontoret er monteret på samme princip som andre suspenderede strukturer - først er en ramme af styret og metalprofilerne monteret.
Altså:

 • Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at markere omkredsen af ​​basisfladen ved hjælp af byggeniveauet. Markeringen af ​​den ophængte struktur skal være i en afstand på 10-12 cm fra bundloftet.
 • Langs den trækede linje til væggen med klap eller skruer er der monteret en styreprofil PN27 * 28mm. Så i trin på 50 cm (det afhænger af kassettens størrelse), er profilen PP27 * 60mm monteret i tværretningen. Til PP'ens plan er fastgjort med direkte suspensioner.
 • På steder, hvor lamper eller andet udstyr (f.eks. Ventilation) installeres, samt i hjørner, hvor styringsprofilerne er tilsluttet, er det nødvendigt at installere yderligere suspensioner. For at rette dem er der specielle ankre.
 • Her er faktisk rammen og klar. Så kan du begynde at installere frontfladen, og du skal starte fra midten af ​​rummet.
  Hvis hele kassetten ikke passer i sidste række, er den skåret i størrelse og lagt med et snit til væggen. Derefter lukkes denne fuge med en dekorativ støbning eller baguette.
 • Alle nødvendige detaljer for spejl og aluminiumsoverflader sælges som regel i et sæt fra producenten - dette garanterer deres højkvalitets docking. Kassetter installeres i stramme rækker uden hul.
  Men nogle designs giver specielle dekorative indlæg til sømme, det ser meget originalt ud.

Loftslamper

Korrekt arrangeret loftbelysning til kontoret er den vigtigste opgave, fordi det er umuligt at arbejde hele dagen i halvmørke værelser, især om vinteren.
Yderligere belysning kan ikke bruges i alle rum. I butikens salgsområde er dette helt acceptabelt, og i kontorer af administrative institutioner eller f.eks. Hotelkorridorer er fokus kun på de vigtigste belysningskilder.
I de enkleste og mest almindelige versioner af gips eller metal kassette lofter bruge raster inventar. De kan være inline (LVO) eller eksterne, overhead (LPO).

 • For disse lamper kan bruges helt forskellige kontor loft lamper. Office de kaldes, fordi de aldrig er monteret i boligområder.
 • Lamper til raster-flade armaturer kan være fluorescerende eller LED. I udseende kan de ikke altid adskilles - de er ens i form.
 • LED-lamper er lamperne i den nye generation: meget økonomiske, med relativt lav varmeafledning og lang levetid.
  De har et stort udvalg af former og bruges ikke kun som kontorloftlamper til rasterarmaturer, men også til spotbelysningsudstyr samt i forskellige typer væglamper og lysekroner.

I første del af artiklen fortalte vi dig om de typer lofter, der oftest bruges i kontorer og offentlige bygninger. Men i kontoret for enhver virksomhed er der ikke kun værelser til medarbejdere og korridorer - der er også ledelsesrum, forsamlingshuse, foyer og rekreation.
Interiøret i disse lokaler kan være fundamentalt forskellige både i sorterne og i prisen på de anvendte efterbehandling materialer.

Træbeskyttelse

På trods af den enorme mængde materialer, der er skabt af mennesker til indretning, taber naturligt træ ikke relevansen, selv efter århundreder. Fra det kan du ikke kun lave møbler eller tømrerarbejde, og skabe et loft med stor skønhed.
Træet er universelt anvendt og ser godt ud i boliger, landhuse og på kontorer, hvilket giver dem et respektabelt udseende. Der er et stort antal muligheder, du kan altid finde en, der passer til enhver stil af indretning.
Trælofter er dækket af plet, udskæring og lak, kombineret med farvet glas, skabe multi-level strukturer. Samtidig glemmer de ikke højkvalitetsbelysning, for at skabe, som de bruger kontorloftlamper af alle mulige typer.
De vigtigste metoder til træ trim er paneler clapboard og firkantede eller rektangulære træ paneler.

 • I stigende grad anvendes i stedet for massivt træmaterialer MDF-paneler til plettering. Denne metode er noget billigere og giver mulighed for kombineret brug (for eksempel med lette elementer).
 • Et af de mest originale design af et træloft er caissons. Deres navn kommer fra det franske ord "caisson", oversat til russisk - boksen.
  Det vil sige indrykkninger er specielt skabt i overfladen, der danner celler af forskellige geometriske former, som er fyldt med træelementer, der er dækket med udskæringer eller malerier. Caisson loftet bruges i efterbehandling af rummet i barok stil, imperium, renæssance.
 • Loftets konstruktion kan give rummet ikke kun rigor og pompositet, der støtter antikken. Det kan være så varmt og hyggeligt som denne malede version.
 • Multi-level konstruktion kan skabes ikke kun fra gips eller PVC-plader - træ er også velegnet til dette formål. Nedenstående billede viser denne version af træloftet i restauranten.
  Det er ikke kun meget smukt.
 • Træet udgiver altid sin egen unikke aroma, derfor vil der være et specielt mikroklima i rummet, som vil fremme den bedste afslapning og resten af ​​en person. Efter at have været engang i en sådan institution, vil du helt sikkert gå tilbage der.
 • Et hvilket som helst design på flere planer gør det muligt at skjule fejlene på basisoverfladen og kommunikationen samt arrangere loftventilation. Denne metode til ventilationsrum er mere bekvem end arrangementet af split-systemer, som ikke passer ind i det indre, på væggene.

Når du vælger et materiale til loftet, skal du fokusere på både rummets overordnede design og dets funktionalitet. Budgettet for bygning eller reparation spiller også en stor rolle.
Vi fortalte dig om billige massemuligheder og om eksklusive og dyre. Vi håber, at du har valgt dit valg, og der vil være et loft på dit kontor, der vil glæde både medarbejdere og kunder.