Ændring af de indre værelser

Værdsat og sæt det nedhængte loft allerede et stort antal mennesker. Tidligere var det et tegn på stor materiel velvære. Nu kun et tegn på god smag og praktisk. Hvis alt er klart med værelserne, er der et spørgsmål med badeværelset. Gør strækloftene i badeværelset, og er de forskellige fra de sædvanlige? Vi vil fortælle om det i vores artikel.

Er det muligt at lave stræklofter i badeværelset?

I det væsentlige er strækloftet et lærred af polyvinylchloridfilm eller stof. Den strækkes på en ramme (aluminium) med et interval på 5-6 cm fra loftet. Materialet er ekstremt tyndt (0,3 - 0,16 mm).

Gør dette med en varmepistol. Materialet skal opvarmes ved høj temperatur. Når det er køligt, vil filmen strække og formindske i størrelse, få en flad og glat overflade.

Er det muligt at lave et loft i badeværelset og toilet? Du skal håndtere dette i orden. Disse værelser er de vådeste i lejligheden, når vi vasker og vasker ophobning af kondensat opstår:

Når vi starter reparationer, stræber vi efter at vælge kun en fugtsikker finish til: vægge, gulv og loft. Og det er ønskeligt, at hun var:

 • holdbar;
 • blev ikke påvirket af skimmel;
 • generelt var praktisk.

Så vi har brug for et materiale med alle disse egenskaber. Det er disse kvaliteter og har et falsk loft. Og betragtes som den bedste belægning for disse værelser.

Foto stræk loft på badeværelset:

fordele

Fordelene ved strækloftet er mange, takket være dem overhaler det altid mange andre materialer. Strækloftet har:

 1. Flot udseende.
 2. Materialet er miljøvenligt.
 3. Øget fugtmodstand.
 4. Støvsikker effekt.
 5. Nem installation, meget hurtigt installeret.
 6. Det vil være svært for naboerne at oversvømme dig (lærredet kan klare op til to hundrede liter vand.
 7. Et stort udvalg: alle farver, teksturer, uudtømmelige muligheder for efterbehandling.
 8. Let at passe på ham.
 9. Belægningens holdbarhed garanterer brugen af ​​produktet: op til femten år (og bevar det oprindelige udseende).
 10. Du kan skjule enhver kommunikation under den.
 11. Før installationen er der ingen grund til at forberede overfladen, vil det nye loft skjule alle fejl.
 12. Tiltræk ikke støv.
 13. Indeholder ikke farlige tilsætningsstoffer, lugtfri.
 14. Danner ikke kondensat.
 15. Mikroorganismer multiplicerer ikke under det.

mangler

Strækloft - det er ikke kun praktisk, men også elegant. Og ulemperne omfatter kun:

 1. Du kan ikke sætte det selv;
 2. Omkostningerne er ret høje;
 3. Spor vil være mærkbar på spejlet loft: stænk, dråber, misting (du bliver nødt til at vaske det ofte);
 4. Der er en lille chance for skade. Men hvis du ikke smider skarpe genstande i loftet, er denne mulighed udelukket.
 5. Hvis størrelsen af ​​badeværelset er stor, så kan du ikke gøre uden søm;
 6. Det anbefales ikke at sætte i uopvarmede lokaler.
 7. På grund af stoffets høje densitet er kløften ud over loftet ikke tilstrækkeligt ventileret. Det betyder, at kondens kan dannes og forme kan danne sig. Men vi vil rette op på denne ulempe: Du behøver kun at behandle hele overfladen, før du installerer PVC-loftet (med et middel til beskyttelse mod skimmel).

Skimmel og kondens under lofter i badeværelset

Mold svamp repræsenterer:

 • koloni af de enkleste encellulære organismer;
 • de er skilt af tvister
 • meget produktiv.

Og derfor vil han være til stede, hvor der er fugt. Og hvis svampen viser sig i et gunstigt miljø, begynder den at vokse og formere sig aktivt. Det føder på gips, derfor vil efterbehandlingens materiale over tid begynde at smuldre.

Og du vil risikere dit helbred. Suspenderede lofter er meget fugtighedsbestandige, er ikke bange for vådrum og skaber ikke kondens. Hvis skimmel dukkede op på dine vægge:

 • Hvor ultraviolet stråling ikke falder på den.
 • Med dårlig ventilation.

Badeværelse er bedst til dette. Hvis svampen begyndte at ramme væggene, skal du starte en krig med ham. Bare du kan ikke fjerne det med vand, hvilket betyder at du skal købe et kemisk middel.

I butikken skal du være opmærksom på etiketten. Skal skrives, at værktøjet ødelægger formen og ikke for forebyggelse. For det første skal du vurdere, hvor langt denne proces allerede er gået.

Hvis overfladeanvendelsen af ​​kemiske væsker ikke længere kan fjerne sporer. Så de spiste dybt ind i det færdige materiale, så skal du overhale:

 • Gør demontering og fjern alt op til betonbasen.
 • Behandle hele rummet med antiseptiske, anti-fungicide midler, to gange.
 • Det er godt at tørre alt, du kan bruge en bygnings hårtørrer eller andre.
 • Så kan du begynde at afslutte.

Og hvis ejerne ikke planlægger at reparere, og slippe af med svampen er nødvendig og bedre billig så:

 • vi får kobbersulfat (0,5 liter vand, 0,5 tsk. af vitriol), hvis du gør dette omhyggeligt, så vil effekten være;
 • den sædvanlige "hvide"

Traditionelle måder at bekæmpe skimmel på

Den første vej. I en halv liter vand opløses 1 tsk. olie (te træ). Påfør sammensætningen med en spray, skyll efter 15 timer.

Den anden vej. Alle opløses:

 • 200 ml vand
 • 60 gr. hydrogenperoxid;
 • 30 gr. borsyre;
 • 70 gr. eddike.

Denne sammensætning tørrer de berørte områder;

Den tredje vej. Fyld områderne med bagepulver og sluk med eddike, skyll med vand om en halv time (kun egnet til vandrette overflader).

Læs også: hvordan man kombinerer et kreativt kontor og en stue i et rum?

Sådan vælger du fuglens farve til flisen: De mulige løsninger vises på dette link

Det er bedre at forhindre udseendet af mug:

Før reparationens start er det nødvendigt at behandle alt med antifungiske opløsninger, og kun derefter fortsætte til mål.

 • Har brug for god ventilation
 • Det er ønskeligt at sætte døren med huller.
 • For at overvåge brugen af ​​kraner (når de lækker, øges fugtigheden);
 • Det er nødvendigt at forsyne værelset med gode varmelegemer, hvis batterierne ikke er nok til dette, kan du tænke på gulvvarmemetoden;

Sikkerhedsregler:

Når du anvender disse metoder (ovenstående), skal du overholde nogle forholdsregler. Kemiske væsker kan:

 • påvirker huden
 • fordampning: øjne, åndedrætssystem.

bruge:

Forsigtig ikke dit helbred. Hvis opløsningen kommer i øjnene eller på huden, vaskes det straks med vand, helst med sæbe. Hvis du føler ubehag på dette sted, skal du straks kontakte en læge.

Et sådant loft kan og bør placeres på toilettet og i badeværelset. Det besidder ikke kun fremragende operationelle egenskaber:

 • udholdenhed, når temperaturen falder;
 • ikke bange for fugt.

Kun skønhed og praktiske!

Se også videoen om hvilket loft der bedst udføres i badeværelset:

Stretchloft på toilettet (7 billeder)

Toilettet er det mindste værelse i lejligheden, og meget ofte ønsker beboerne ikke at lave et særligt originalt design her, der styres mere af praktiske kriterium. Væggene er normalt finérede med plast eller fliser, fordi disse materialer er praktiske og vaskes godt. Men over loftindretningen tænker mange på det, for i dag er der mange muligheder for at stå over for det: skumpaneler, batten og plastpaneler, bånd, gipsvæg, stræklofter, traditionelle malerier og hvidvaskning. Og jeg må sige, at samtidige meget ofte stopper deres valg af stræklofter. I denne artikel vil vi diskutere nuancerne ved at vælge dette materiale, når vi afslutter toilettet.

Krav til efterbehandling af badeværelset

Hovedforskellen mellem toilettet er et lille område, på hvilket der er kloak og vandrør og toilettet selv. Som regel er der også switche, blokering af vandet i lejligheden, tællere og i et privat hus ofte en vandvarmer. Da rummet er ret specifikt, vil kravene til efterbehandling være det samme, nemlig:

 • Modstandsdygtighed over for fugt, fordi udseendet af kondensat i dette rum er uundgåeligt. Lavt modstandsdygtige materialer i denne henseende er let opsvulmede, dækket af muldvarp, i et ord vil de miste deres oprindelige udseende.

Fra denne regel er det let at forstå, at gipsvæg, hvidvaskning og maling ikke er relevante for efterbehandling på badeværelset.

 • Stramhed og holdbarhed. Alle vandoverflader fra oven som regel foregår i badeværelset eller toilettet, derfor er det vigtigt at anvende en sådan finish, der ikke lider, når den udsættes for vand, og om muligt beskytte rummet mod oversvømmelser. Dette kræver en høj grad af materialestyrke for at beholde et stort volumen vand.
 • Fri adgang til kommunikation. Da enhver kommunikation kræver reparation eller udskiftning før eller senere, er det vigtigt, at loftet ikke forstyrrer dette.
 • Må ikke absorbere lugte. Det er meget vigtigt, at indretningen af ​​toilettet ikke absorberer lugt, som det er tilfældet med brug af tapet eller stoflofter. Det er bedst at anvende polymere materialer, der afviser fugt, snavs og ikke absorberer lugt.
 • Designet bør ikke være for lyst, "fantasifuldt" - for et lille rum er det upassende. Det er bedre at opgive udskårne mønstre, forgyldning og andre elementer af luksus. Men hvis dit badeværelse er kombineret med et badeværelse eller blot har mere rummelige dimensioner end i lejligheder, så er det helt muligt at dekorere strækloftet i toilettet med et mønster eller et svagt mønster.
 • Hvis du vælger ophængte strukturer, er det vigtigt, at de ikke tager for meget højde. Når alt kommer til alt, kan toiletter og så ikke prale af åbent rum, fordi du ikke bør tage væk fra deres optagelser. Stræklofter i denne henseende er meget bedre end gips.
 • Det er bedre at vælge en farve, der visuelt udvider rummet. Loftet skal som regel ikke være nogle få toner lettere end væggene for at opnå denne effekt.

Hvilket spændedæksel er optimalt til toilettet

Ud fra ovenstående krav bliver det klart, at spændbeklædningerne er ideelle til at afslutte loftet i toilettet. De er ikke bange for fugt og oversvømmelser, er holdbare, praktiske, må ikke "spise op" meget højde og have et rigt farveskala. Imidlertid er ikke alle typer spændeklude relevant i toilettet, og her er hvorfor.

Stoflofter, selvom miljøvenlige og åndbare, men de har ikke den nødvendige fugtighedsbestandighed og absorberer også lugt, hvilket i vores tilfælde er uacceptabelt. Fordi denne finish er bedre at forlade til stuer, hvor det vil være mest relevant.

For et badeværelse er det optimalt at stoppe valget på filmbeklædningen lavet af polyvinylchlorid. Sådanne lofter er af tre typer: blank, mat og satin. Ved deres egenskaber er de identiske, alle er vandtætte og holdbare, deres forskel er kun i udseende og egenskaber ved pleje.

Fordelene ved at bruge PVC-filmloft

Ethvert filmloft er velegnet til et toilet, men glatte overtræk er mere effektive og praktiske, fordi de:

 • På grund af den spejlglatte overflade kan du visuelt fordoble rummet, det vil sige at gøre rummet mere.
 • Den samme reflektivitet gør det muligt for os at oplyse rummet på en særlig måde, da lyset fra armaturerne fra spejlets overflade reflekteres og fordobles.
 • Som enhver spændingsbelægning giver glans mulighed for at eksperimentere med forskellige typer belysning, idet de elektriske ledninger skjules under lærredet.
 • Kunne holde enorme mængder vand, mens man hurtigt genvinder sit oprindelige udseende efter at have elimineret lækager.
 • Antistatisk. Hvad får dem til at afstøde støv og snavs.
 • Nemt at rengøre - Tør kun dem af med en fugtig klud, du kan bruge polering eller vand med tilsætning af ammoniak.
 • Ubegrænsede designmuligheder. Farveområdet af blanke malerier overstiger 200 nuancer, så du altid kan finde en passende løsning.
 • Muligheden for at anvende mønster eller fotoudskrivning.

Tip! For nylig vinder popularitet af dekorative klistermærker til lofter. De kan have et hvilket som helst mønster, fotobillede eller fosfatelementer, såsom stjerner, for at skabe effekten af ​​nattehimlen. Sådanne klistermærker limes let og fjernes over tid. Dette er et godt alternativ til dyrere fotoudskrivning eller tegning af et billede på et loftsark på en speciel printer.

Antibakterielle lofter

I de senere år har der været en sådan ny udvikling, som strakt lærred med antibakterielle egenskaber. Den nederste linje er, at sådanne lærred har en speciel belægning, der dræber patogener. Dette materiale er blevet udbredt i medicinske institutioner. Belægningen er trods alt designet til at opfylde alle medicinske institutioners særlige forhold, fordi det ikke ændrer dets egenskaber ved forarbejdningsrum med kvartslamper eller andre desinfektionsanordninger.

På toilettet vil et sådant loft også være relevant, fordi det udadtil ikke adskiller sig fra klassiske filmbelægninger, men det har en antibakteriel virkning. Sådanne lofter kan være stof og film, det er bedre at give præference til den anden mulighed.

konklusion

Så sammenfattende kan vi sige, at lofterne i toilettet er bedst foret med stretch PVC film, det er bedre at stoppe valget på glans af lys nuancer. Også relevante er antibakterielle lofter, hvilket skaber uacceptable betingelser for udvikling og vækst af patogener.

Stretchloft på toilettet

Hvis du har planlagt at installere et strækloft på toilettet, kan denne proces medføre mange flere spørgsmål og vanskeligheder end installation af stræklofter i værelserne (soveværelser, stuer). Problemer med installation af stræklofter i toilettet og badeværelset er forbundet med et øget fugtighedsniveau, den lille størrelse af disse rum, behovet for at skabe pålidelig beskyttelse mod fugt og andre vigtige punkter.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Stretchloft til toilet og badeværelse - en praktisk og omkostningseffektiv løsning, men det er værd at huske på, at der i sådanne lokaler næsten altid er høj luftfugtighed. Derfor bør reparation i sådanne lokaler i det mindste målrettes. Også i badeværelset og toilet er der altid risiko for at blive oversvømmet af naboer, hvorfra ikke blot loftet, men også ejendommen i rummet kan lide. Pålidelige stræklofter hjælper med at undgå de beklagelige konsekvenser (lærredet kan modstå op til 120 liter vand, som så nemt fjernes fra loftet til loftet).

Det er altid muligt at købe et strækloft på toilettet med en nøglefærdig installation i firmaet "Stroy Service", der tilbyder det bredeste udvalg og de mest overkommelige priser på produkter fra producenten i hele Moskva.

Fordelene ved at købe et strækloft til toilettet

Strækloft - En ideel løsning til forbedring af loftrummet på toilettet, fordi dette færdigmateriale har et lavt pris, æstetisk attraktivt udseende og også en meget hurtig installation (2-3 timer til 1 værelse). Strukturlofter på toilettet har en perfekt flad overflade (det vil være utrolig vanskeligt og dyrt at oprette et sådant fly ved hjælp af andre materialer). Dette efterbehandling materiale er hygiejnisk og antistatisk (ikke tiltrækker støv), udsender ikke skadelige stoffer. Kondensat dannes ikke på strækloftets overflade, og efter behandling af bundloftet med en speciel svampedrætsforbindelse kan den anvendes selv i værelser med høj luftfugtighed.

Et andet vigtigt træk ved ophængte lofter er let vedligeholdelse, hvilket er så vigtigt for toiletter og badeværelser. For at fjerne snavs fra loftets overflade er det nok at tørre det med en fugtig klud.

Vi anbefaler at læse anmeldelser om strækloftet på toilettet fra vores kunder. Dette skal hjælpe dig med det rigtige valg.

Hvilket strækloft skal installeres på toilettet?

Da toilettet er næsten altid et lille rum, så vælg et strækloft er underlagt visse regler. I lyset af de forskellige teksturer og nuancer af stræklofter fra forskellige producenter, kan du vælge den mulighed, der vil opfylde dine æstetiske og økonomiske behov. Så, for værelser med et lille område, anvendes de blanke stræklofter oftest, hvilket på grund af spejleffekten skaber den visuelle effekt af stigende plads. For at visuelt forstørre rummet skal du også vælge kolde eller lyse farver på stræklofter. Klassisk matte og satin stræklofter ser meget godt ud i toilettet og badeværelset.

Hvis du skal købe et strækloft til et toilet, og dit budget er begrænset, kan du altid vælge stræklofter lavet i Rusland, Italien (Malpenza) eller Kina (MSD). Kategorien af ​​dyrere PVC-lofter omfatter belgiske lofter af mærket Polyplast, franske stræklofter CNT og Saros Design, samt tyske lofter Pongs og Renolit.

De bedste efterbehandling materialer til loftet på toilettet

Loftet i toilettet skal have høj ydeevne og være modstandsdygtig overfor aggressive omgivelser, især fugt. Ikke alle færdige materialer er i stand til at kombinere skønhed og holdbarhed under forhold med høj luftfugtighed. Overvej de mest hensigtsmæssige muligheder og egenskaber ved deres brug i hygiejnerummet.

Krav til efterbehandling af materialer til toilettet

Toiletrummet har sine egne specifikationer - ud over placeringen af ​​hygiejneudstyr i det passerer vand og spildevandsledninger igennem det. Hvis det er nødvendigt at reparere forskellige rør, er det nødvendigt at gå fra princippet om den mindste skade på færdigmaterialer. Når man vælger at afslutte loftet i toilettet, skal man følge de følgende principper:

 1. Modstandsdygtighed over for fugt - Materialet til loftet bør ikke være følsomt overfor dannelsen af ​​kondensat og ikke tjene som et hotbed for mugg.
 2. Tagbeklædning bør ikke være en hindring for at få adgang til rør.
 3. Praktisk og nem montering af materialet, hvilket ikke komplicerer lægningen af ​​elektriske ledninger og ventilationskanaler.
 4. Let vedligeholdelse - det er ønskeligt, at overfladen af ​​loftet kan rengøres ved at tørre med en fugtig svamp, hvilket undgår komplicerede og tidskrævende manipulationer.
 5. Materialet skal være i overensstemmelse med æstetiske ideer og kombineres med udsmykning af vægge og gulv, der passer ind i den generelle ide om designet.
 6. Loftets udformning bør optage minimumsrummet og ikke for at reducere rummets højde.
 7. Overholdelse af miljøstandarder er et vægtigt argument, når du vælger et efterbehandling materiale.

Ovenstående krav er af stor praktisk betydning.

I tilfælde af nødsituationer, som f.eks. Oversvømmelse, behøver det ikke at udskiftes fugtbestandige loftsmål, mens andre materialer skal udskiftes helt.

Med en lille størrelse på toilettet er det bedst at arrangere den øverste del af rummet i lyse farver.

Typer af lofter til toilet

Blandt forbrugere fik følgende typer lofter den højeste popularitet og høje operationelle vurderinger:

 • spænding - er ikke bange for vådrensning og absorberer ikke forskellige partikler, har lydisolerende egenskaber og er et miljømæssigt sikkert materiale;
 • lath - den er udført i to versioner: Fra aluminium og plast, gør det muligt at skabe sømløse forbindelser ved hjælp af et specielt system med fastgørelseshætter på en bar med tænder (dæk).
 • Suspended - holdbar, fugtbestandig, overkommelig, kan laves af forskellige materialer, let at vedligeholde;
 • fra plastpaneler - billige, ingen synlige led, kræver installation af loftsplint, loftoverfladen er ideel, høj installationshastighed;
 • gipsplader - er en type lofter, der er lavet af fugtresistent gipsplader, monteret ved hjælp af en metalramme, der er karakteriseret ved let installation, lav pris, evnen til at afslutte overflader med kompleks relief.

Andre typer af loft dekoration er ikke bredt spredt. Overvej ovenstående muligheder og metoder til installation mere detaljeret.

Strekak

Stretchloft på toilettet er lavet af polyesterstof, præimprægneret med et miljøvenligt materiale - polyurethan. Installationen udføres ved hjælp af en tørretumbler, der opvarmer materialet, hvilket gør det muligt at spændes bedre. Ved hjælp af specielle monteringer, der er forudinstalleret i hjørnerne og rundt om rummet, er stoffet fikset. Under afkøling er loftets materiale komprimeret og strækket og danner en monolitisk struktur med en glat overflade.

Fordelene ved strækloftet omfatter følgende kvaliteter:

 • let pleje og nem rengøring af overfladen;
 • indtager en lille højde af plads (ca. 3 cm), der kun er tilstrækkelig til at skjule kommunikationen;
 • demontering er ikke svært
 • Høj styrke egenskaber tillader det at modstå en fuld belastning på flere kubikmeter vand, i tilfælde af nødstrømning fra naboer, som derefter kan trækkes ned gennem et hul til en lampe.

At overlade installationen af ​​et strækloft er bedre for fagfolk for at undgå irriterende fejl og ekstraudgifter. Denne type belægning er ved at blive populær og erstatter gradvist gipsvæggen som et færdiggørende loftmateriale.

Suspenderede lofter

Idéer om, hvordan smukt og praktisk at dekorere loftet på toilettet er mange. Ofte falder valget af ejere af lejligheder og private huse på hævede lofter. Og det er ikke tilfældigt. Da det nedhængte loft kan laves af forskellige materialer og monteres på forskellige måder, er valget simpelthen enormt. Overvej de vigtigste sorter af denne metode til efterbehandling.

Rackloft

Den designmulighed, hvor slattedækket anvendes, kan tilskrives budgettet. Selvom fagfolk er involveret i installationen, vil de endelige omkostninger stadig være lave. Skinnerne har også indflydelse på prisen. Hvis aluminium vælges som et materiale, vil det noget øge materialernes pris, men det vil også give mulighed for at skabe et usædvanligt smukt og holdbart loft i toilettet.

Blandt ulemperne ved sådanne materialer er følgende træk:

 • Rummets højde er mærkbart reduceret;
 • farveskalaen er ikke anderledes;
 • paneler med et billede skal vælges i forhold til hinanden.

De positive træk ved tømmerlofter er:

 • vand modstand;
 • høj installationshastighed (det kan tage flere timer);
 • en person er nok til arbejde;
 • når oversvømmet, skal loftet ikke udskiftes;
 • evnen til at installere en kraftig lampe på grund af ufølsomheden af ​​skinnerne til varme.

Det kan konkluderes, at slattedækket er en meget praktisk og billig løsning, hvis største ulempe er manglen på en bred vifte af produkter.

Loft lavet af plastpaneler

Den fine beslutning om efterbehandling af et loft del af et toiletrum for små penge. Omkostningerne til panelerne er ret lave, og deres installation er ikke svært. Installation kan udføres uafhængigt inden for 5-6 timer.

Loftet på plastpaneler er ikke bange for fugt og har et præsentabelt udseende. For at installere dette materiale skal du have en arbejdstager bevæbnet med en skruetrækker og en perforator.

Ulemperne ved dette materiale er små:

 • overfladen af ​​panelerne vil ikke være fast, sømløse muligheder er meget dyrere;
 • tegning på overfladen af ​​produkter har en længderetning og en speciel geometri kræver derfor valg af et panel til et andet;
 • Materialet er ret skrøbeligt, så der skal tages omsorg ved transport.

Fordelene ved dette efterbehandling materiale er:

 • modstand mod fugt
 • let omhu (rengøring af overfladen er let og kræver ikke særlige foranstaltninger);
 • højden af ​​rummet er reduceret med højst 5 cm
 • Mange farveindstillinger giver dig mulighed for at vælge en løsning, der harmonerer med toiletens vægge og gulv.

Afslutning af loftet med plastpaneler er en ophængt struktur. Ved installation er der to løsninger til rørdesign:

 1. Lav en specialkasse til rør og monteringsplader på det resterende loftområde med justeringslængde.
 2. Gør huller til rør i paneler og installer dem over hele loftet.

For at arrangere rummet på en original og smuk måde, kan du vælge paneler af følgende typer:

 • "Chameleon";
 • 3-D paneler;
 • med en grov overflade
 • blank;
 • SLR;
 • med præget eller præget overflade
 • mat paneler.

PVC loftsplader er en pladekonstruktion, mellem hvilken der er specielle stivningsribber placeret. Utilstrækkelig styrke og følsomhed over for mekanisk stress gør dette materiale skørt. Imidlertid forbedres disse egenskaber ved hjælp af slidstærke og højkvalitetsstivere.

Sømløse PVC-paneler udgør ikke revner, når de installeres, og paneler, der minder om klapbræt, er klassificeret som præget. En pæn og lille søm i sorter af produkter med rust imiterer sømme af armeret beton gulve.

Hvordan er installationen af ​​plastpaneler til loftet

Hele installationsprocessen kan opdeles i en række af sådanne handlinger:

 1. Træstænger med en sektion på 30 * 30 mm spidses til loftet, idet de tidligere har behandlet dem med træbeskyttelsesmiddel. For fastgørelsesanordninger ankre, hvis længde er 70 mm. Mellem stængerne opretholdes en afstand på 40 eller 50 cm.
 2. Til placeringen af ​​fremtidige armaturer lå ledninger.
 3. Etablere profiler "finish" og "start", så måler afstanden mellem dem. Den opnåede værdi er længden af ​​de paneler, der skal installeres.
 4. Ved hjælp af en hacksav forkortes panelerne til den ønskede længde.
 5. Det trimmede panel er anbragt i sideprofilen og fremadrettet indtil det berører startprofilen og sikret med sidstnævnte.
 6. Fastgør rammen og panelet med skruer, der vrider ud af rillerne.
 7. Hvert efterfølgende panel bevæger sig tilbage til den forrige ved at placere det i en sideprofil, hvorefter en spids indsættes i rillen og låses. Derudover producerer fastgørelsesprodukter til kratens selvlukkende skruer.
 8. Det sidste panel er installeret i efterbehandlingsprofilen på siden. Indsæt det med en rille eller trimmet overflade.
 9. Til armaturer bores huller med en smule. I dette tilfælde er det vigtigt først at indsætte lyskilden, og kun derefter installere panelet.
 10. Afhængig af væggen dekoration bør vælges bredden af ​​panelerne. Det betyder, at panelets bredde skal svare til bredden, når den vender mod en mur med fliser.

Loft af fugtbestandigt gipsplader

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver et gipspladerloft på toilettet, er ikke så forskelligt fra oplysningerne om installationen af ​​andre typer lofter. Installationsteknologi er som følger:

 1. Forbered de nødvendige materialer: metalprofil, kit, boremaskine, skruetrækker, niveau, skruer.
 2. Behandles med fungicid (antifungal) stof arbejdsflade.
 3. Isolér de elektriske ledninger ved at placere dem i korrugerede rør.
 1. Loftmærke, bestemm placeringsstedet for lamper og hovedprofiler.
 2. Langs rummets loft, ved hjælp af profiler, etableres profiler (grundlæggende).
 3. Guide profiler er monteret i trin på 60 cm.
 4. Når rammen er installeret, fortsæt med at skære fugtbestandige plader af gipsvæg.
 5. Ved hjælp af skruer ark fastgjort til rammen. Det er praktisk at bruge en skruetrækker til dette formål.
 6. I gipsvæg gør huller gennem hvilke ledninger.
 7. Sømene og monteringsstederne for selvdrejende skruer behandles med et kit, og derefter fortsæt med at slibe overfladen.
 8. Akryl primer giver yderligere beskyttelse mod fugt, så det anbefales at behandle loftet med det i slutningen af ​​installationen.

Før du beslutter dig for at lave et nedhængt loft på dette materiale, bør du overveje nogle af dens ulemper:

 1. Han vil ikke holde oversvømmelse fra naboerne ovenfor.
 2. Rummets højde vil falde betydeligt.

konklusion

Uanset hvilket loft ovenstående blev valgt, eliminerer det behovet for at udføre dyrt og besværligt arbejde med udjævning og forberedelse af overfladen til efterbehandling. Dette er en vigtig kvalitet, især når du overvejer de fremragende drifts- og designegenskaber ved disse materialer. Appel til eksperterne giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at indrette toiletloftet uden unødvendige nerver og lønomkostninger. Når du selv installerer sådanne efterbehandlingsmaterialer, anbefales det at overholde installationsteknologien og købe de nødvendige værktøjer.

Loftet på toilettet

Toilettet er et bestemt sted i alle henseender, både hvad angår brug, størrelse og miljø. Ofte når der udføres reparationer i huset i dette rum er ikke betalt nok opmærksomhed. Men det skal forstås, at hvis du kommer til at designe et hus, så skal du gøre det helt, intet kan være en undtagelse. Desuden er toilettet et lille rum, så reparationen, herunder afslutning af loftet, kræver ikke meget tid og penge.

Loftet på toilettet

Om dette rums særlige egenskaber og designmulighederne for loftet er beskrevet nedenfor. De mest populære typer af overflader leveres med trinvise instruktioner.

Krav til loftet på toilettet

Det vigtigste kendetegn ved toilettet - tilstedeværelsen af ​​kloaker og vandrør, toilettet selv, hvilket er indlysende. Også nogle gange er der skifte af varmt og koldt vand, tællere og, i tilfælde af et privat hus, en varmekedel. I denne henseende er følgende krav pålagt toiletens afslutning, herunder loftet.

 1. Modstandsdygtighed overfor kondens - kontakt med det kan forårsage hævelse, befugtning af efterbehandling eller udseende af støbeform.

Negative virkninger af kondensat på rørene i toilettet

Original kassette loft

Et andet træk ved toilettet - et ekstremt lille område. Af denne grund er der fastsat særlige krav på loftet.

 1. Udsmykningen bør ikke være for lys, trodsig, "fantasifuld" - i et lille rum er det upassende. Fra udskårne mønstre skal forgyldning og andre elementer af luksus overlades. Men du kan lave et loft med et mønster eller et ikke for lyst mønster, hvis vi taler om et ret stort rum eller et kombineret badeværelse.

Loftet i toilettet bør ikke være for lyst og trodsigt

Det næste spørgsmål, der skal overvejes, er hvilke farver og i hvilke situationer der bruges til toilettet på loftet.

Før du vælger farver til afslutning af toilettet, skal du bestemme rummet og hvordan højden på lofterne vedrører længde og bredde.

Strekak med fotoudskrivning

Hvis rummet har et tilstrækkeligt areal, og lofterne synes at være relativt lave, skal de visuelt "hæves". Lysfarver af blå, lyserød, grøn og beige bruges til dette. Classic hvid er også velegnet til dette. Forbedre effekten vil hjælpe sølv eller lette metalliske nuancer. Et alternativ til visuel "hævning" af lofterne kan være en spejlfinish ved hjælp af paneler eller stræk lærred lavet af polyvinylchlorid.

Sort ophængt loft - ikke den bedste mulighed for toilettet

Blåt loft - tidløse klassikere

Og i en situation, hvor toilets længde og bredde er meget lille og selv de normale 2,5 meter virker ekstremt høje til lofter, er det uønsket at bruge lyse farver - rummet bliver ubehageligt, du, din husstand og gæster vil føle dig selv her som i en brønd. Brug derfor moderat mørke farver - blå, lilla, mørkegrå. I nogle situationer, lad os sige gyldne.

Valg af farvefarve til loftet på toilettet

Det er vigtigt! Placeringen af ​​lamperne i toilettet skal vælges ud fra samme overvejelser - hvis loftet virker lavt, skal du placere lamperne øverst. I omvendt situation er lamper placeret på væggene.

En anden efterbehandling regel at huske på er at undgå ensartethed af vægge og loft, vil resultatet være et meget ubehageligt rum, mere som en fængselscelle.

Ved afslutning skal loftet undgås monotoni

renvaske

Lad os starte med den enkleste version af finishen - hvidvask. Den største fordel ved denne mulighed - lav pris, enkelhed og arbejdshastighed. Så kan loftet blive hvidt på mindre end 30-60 minutter.

Men disse fordele viser sig at være ulemper. Når du bruger hvidvask, kan du glemme fugtighedsbestandighed - belægningen bliver våd og svulmer lidt. Og den gamle finish fra kontakt med vand exfolierer endda. Men i dette tilfælde kan problemet identificeres straks og træffe foranstaltninger. Og for at re-whiten loftet er ikke et problem.

Før arbejdet påbegyndes, skal betonpladen udarbejdes. Da rummet i rummet er lille, kræver processen ikke meget tid og kræfter.

Trin 1. Bestemt ved hjælp af niveauet af højdeforskellen i loftet på toilettet.

Trin 2. I spanden ved hjælp af en boremaskine eller en perforator med en mixer dyse, er kittens opløsning æltet.

Typer af Knauf putties

Knæloft

Knæning og påsætning af kittet

Trin 3. Ved hjælp af en lille spatel repareres revner og loftfejl.

Trin 4. Opløsningen påføres hele overfladen af ​​loftet med et tilstrækkeligt tykt lag og udjævnes.

Sætte kitt på loftet

Loftpladeordning

Trin 5. I løbet af dagen skal kittet være tørt.

Trin 6. Den næste dag er det poleret med emery klud. Grout bør være bølgete bevægelser.

Slibning af loftet efter kittet

Det er vigtigt! Til toilet brug lime hvidvask. Kalkbaseret sammensætning varer ikke længe nok.

Den færdige opløsning hældes i malkebakken, også kaldet en kuvette, og påføres med en rulle til loftets overflade. Sørg for, at whitewash'en påføres jævnt. De lag, som rullen overlapper med 5-15 centimeter, så der ikke er nogen ubehandlede områder tilbage.

Hvidvask på toilettet

Hvis hvidvaskningen over tid delvist smuldrede eller finishlaget blev brudt ved kontakt med vand, kan belægningen fornyes, da det ikke kræver meget tid.

male

I en sådan finish er fordelene ligner hvidvaskning - den relative billighed, hastighed og enkelhed i arbejdet. Derudover har malingen en række forskellige farver, hvilket gør loftet i toilettet smukt. Til efterbehandling vælges vandtætte mærker - olie, akryl, forbindelser med latex eller silikone. Også nogle typer vandbaserede maling vil gøre, men pas på, når du vælger - kun vandtætte formuleringer.

Hvordan male loftet i toilettet

Tabel. Populære mærker af maling, egnet til loftet på toilettet.

Śnieżka Kuchnia i Łazienka

Ansøgningsprocessen er den samme som for hvidvaskning.

Loftmaleriværktøjer

 1. Betongulve på toilettet er fyldt. Detaljerede instruktioner er præsenteret ovenfor i afsnittet om hvidvaskning.
 2. Malingen pakkes ud og hældes i et maleri bad.
 3. Ved hjælp af rullen påføres det første lag. Mellem båndene skal overlappe 50-100 millimeter.
 4. På lignende måde læg et andet to eller tre lag. Sørg for, at der ikke er uberørte områder. På steder, hvor kloak og vandrør er forbundet med loftet, skal du bruge børster.

Det er vigtigt! Ved arbejde med visse typer maling, f.eks. Med olie, brug en åndedrætsmaske - langvarig indånding af dampe fører til dårlig helbred og hovedpine.

Malte loftet på toilettet

Loftfliser

En anden mulighed for at afslutte loftet på toilettet - forskellige typer af fliser. Deres overordnede fordel er, at der skabes en attraktiv ydre belægning, hvilket eliminerer små forskelle i betonbundets højde og ujævnhed, men i modsætning til suspenderede og spændingsstrukturer gør fliserne ikke lofter i nedenstående rum.

Hvis du vælger en lignende finish, skal du være opmærksom ikke kun på kvaliteten af ​​materialet, dens farve og tekstur, men også størrelsen. Små fliser vil skabe en effekt, som visuelt udvider toiletens længde og bredde.

Følgende fliser bruges som efterbehandling:

 • skum;
 • polyvinylchlorid;
 • kork.

Pladeplader fra polyfoam er tildelt med ekstremt lav pris - kun hvidvaskning kan være billigere. Det er nemt at klæbe fliser til loftet, men samtidig ændrer det sin farve med tiden. Hertil kommer, at i processen med lægning bør være meget forsigtig med ikke at bryde de tynde og skrøbelige paneler af skum.

Processen er som følger.

Trin 1. Betonoverlap er dækket med en dyb penetrationsprimer - dette forbedrer klæbning med lim, og flisen holder sig bedre og længere. Lad primertiden tørre.

Primer påføring af dyb penetration til loftet efter udjævning (hvis nødvendigt)

Trin 3. Næste skal du beregne, hvor mange fliser du har brug for. Afskæring til kanterne og fliserne, der ligger ved rørets overgang med loftet, udarbejdes på forhånd.

Indstillinger for klæbende loftsfliser

Trin 4. Lim påføres på skumpanelet - et par dråber i midten og en strimmel langs omkredsen af ​​flisen.

Påfør lim til loftfliserne

Påføring af lim på skumfliserne

Trin 5. Fliserne påføres loftet, lidt presset (men ikke for hårdt for ikke at beskadige materialet), hvorefter du skal vente et stykke tid for vedhæftningen at blive etableret.

Trin 6. Indtil limen gribes, er flisen forsigtigt nivelleret. Limen tilbage fjernes fra den smalle spatel.

Arbejds rækkefølge ved montering af loftfliser

Trin 7. De tidligere trin gentages, og resten af ​​fliserne er lagt på samme måde. Rydder i leddene bør være minimal. I fremtiden kan de behandles med silikoneforseglingsmiddel.

Tip! Efterbehandling kan suppleres med loftsplint.

PVC fliser er dyrere end skum, men det er mere holdbart. Derudover er denne finish vandtæt. Når du køber en PVC-flise, skal du omhyggeligt overvåge kvaliteten - den dekoration, der er sket i strid med den teknologiske proces, deformeres med tiden eller forsvinder. Legeprocessen er den samme som for skumfliser.

Et andet alternativ til skumplader er en korkpanel. Men de har deres egen karakteristika. For det første vil farvepaneler ikke være egnet til toiletter med lave lofter. For det andet er deres omkostninger væsentligt højere end for polyvinylchlorid eller ekspanderede polystyrenanaloger. Men i tillæg til det attraktive udseende har korkfliser lydisolerende egenskaber.

Cork Tile

Sætte loftet med korkfliser

Plastpaneler

Vi vender nu til beskrivelsen af ​​efterbehandling til loftet på toilettet ved hjælp af ophængte strukturer. De skjuler fuldstændigt alle fejl og uregelmæssigheder i betong- eller trægulvet, men de skjuler fra 30 til 50 eller flere millimeter fra loftets højde. Derfor bør du ikke bruge dem i værelser med meget lave lofter.

Loft af plastpaneler på toilettet

Først overveje plastpaneler. Dette er et overkommeligt og meget varieret efterbehandling med følgende fordele.

 1. Let vedligeholdelse - støv, snavs og kondensat akkumuleret i loftet kan let vaskes af med en klud eller svamp gennemvædet i sæbevand.
 2. Enkel installation - processen er tilgængelig selv for dem, der ikke er kvalificerede og har ikke stor erfaring med reparationsarbejde.
 3. Sort - der er mange typer plastpaneler. Nogle er stiliseret som træclapboard, der er også paneler med spejlvendt overflade eller med en overflade, som efterligner en sten. Her finder du nøjagtigt den rigtige mulighed for dig.
 4. Fugtbestandighed - plastik er ikke bange for kondens. Og med korrekt installation vil en solid suspenderet struktur være ret lufttæt og modstå en lille deluge arrangeret af sine naboer.
 5. Varme og lydisolering. Plastiket selv og luftgabet mellem det og overlapningen tjener som en barriere i vejen for lyde ovenfra eller af den stigende varme luft.

Plastpaneler til loftet

Hvad angår manglerne i plastpaneler, kan sådanne produkter blive beskadiget, når de rammes med skarpe genstande, og når de bliver brændt, udsender de røg indeholdende skadelige stoffer.

Nu vil vi overveje, hvordan man monterer en lignende konstruktion.

Trin 1. Overfladen er forberedt - den gamle finish fjernes fra den, hvis der var en, er sømmen og revnerne i loftet forseglet.

Trin 2. Monter kassen, som panelerne monteres direkte på. Det er arrangeret af en træstrålesektion på 3 til 3 centimeter. Intervallet mellem elementerne i rammen er fra 30 centimeter til halv meter. Fastgørelse til loftet sker ved hjælp af selvdrejende skruer med dowels.

Loft under PVC-paneler kan laves af metalprofiler eller fra træ

Trin 3. Hvis installation af armaturer er planlagt - ledning og fastgørelse er installeret under lampen. I panelet, som skal være på dette sted, laves et hul med en boremaskine med en smule bit præcis den fremtidige lampes diameter.

Gør et hul under lampen

Trin 4. Indstil start-, finish- og sideprofiler.

Trin 5. Det første panel er omdannet til en sideprofil, fortsætter til starten og fastgøres til kassen der ved hjælp af små skruer, skruet ind i stangen ved siden af ​​stængerne. Panelens ydre overflade kan ikke bores eller beskadiges på andre måder.

Montering af PVC-paneler på loftet

Skærende PVC-paneler 5 mm kortere

Installation af det første panel, trin 1

Installation af det første panel, trin 2

Vi fastgør PVC-panelet

Trin 6. På lignende måde bliver det næste panel afviklet og passer forsigtigt ind med den første tunge- og rilleforbindelse. Gentagen operation med fastgørelsesanordninger.

Indsæt det andet panel og tryk ned for at låse låsen

Montering af paneler på skruer

Trin 7. Ovenstående metode stabler resten af ​​panelet.

Montering af PVC-paneler på loftet (træramme version)

Trin 8. Afslutningspanelet er skåret, så det kan indsættes i profilerne. Dette fuldender processen med at lægge plastpaneler.

Installation af det sidste panel, trin 1

Installation af det sidste panel, trin 2

På samme måde er loftet lavet af naturlige foringer eller paneler, kassetter, der kun kan afvige i designen af ​​batten.

Strækloft og gipsplankloft

De resterende muligheder for ophængte strukturer - dette er loftet på gipsplader og strækstof. Men deres brug til toilettet - det er et spørgsmål om personlig præference og meget kontroversiel. En sådan finish er perfekt til store rum, men i små værelser kan det ikke være helt hensigtsmæssigt at se på flere niveauer.

Installation af strækloft på toilettet

Et andet kontroversielt spørgsmål om sådanne lofter - adgang til kommunikation. For at reparere eller udskifte spildevand og vandrør på toilettet, vil der være behov for delvis eller fuldstændig demontering af de ophængte strukturer.

Hvis du beslutter dig for at bruge en af ​​disse strukturer, skal du huske følgende nuancer.

 1. Vælg kun fugtbestandige gipsplader. Andre muligheder med konstant kontakt med kondensat bliver hurtigt ubrugelige.
 2. Profilen til ophængte strukturer skal galvaniseres - uden korrosionsbeskyttelse vil den miste sin styrke inden for få år og i et "perfekt" øjeblik kan hele loftet simpelthen falde sammen.
 3. Strækloft med polyvinylchloridfarvning er yderst praktisk til oversvømmelse ovenfra - PVC kan modstå op til 80-100 liter vand pr. Kvadratmeter.
 4. Brug baguetter og klud med harpoon fastgørelsesanordninger - så demontering af rør reparation vil blive udført hurtigst muligt og uden skade.

Gipsplankloft på badeværelset

Det er fornuftigt at bruge et gipsplank eller strækloft i en nybygget bygning, især fra træ, da sådanne konstruktioner (vi taler om lofter) ikke deformerer og ikke mister deres tiltrækningskraft i de fleste tilfælde.

Hvordan man laver stræklofter

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner for installation af forskellige typer strækloft! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man laver et gipsloft med egne hænder!

Endelig skal det siges, at uanset den valgte indstilling til loftet, inden du løser det, løser problemet med vandtætning - flere lag speciel film på gode fastgørere vil reducere skade betydeligt, hvis der er en mulig lækage ovenfra.

Stræklofter på toilettet

For nylig drømte mange mennesker om stræklofter, men havde ikke råd til dem. I årenes løb er alt blevet ændret, og nu til en overkommelig pris, kan du bestille deres fremstilling og installation på Eco Nat. Vi har stor erfaring på dette område, siden vi har tilbudt tjenester siden 2002. Når du ønsker at købe et loftsloft på toilettet, giver vi dig denne mulighed.

Stræklofter til toiletter

På scenen for reparation af en lejlighed eller et hus står folk for at reparere et badeværelse. En vis kompleksitet skyldes altid sit loft, der ofte har et lille område. Det er ubelejligt at montere gipsvæg på loftet i et sådant rum, vægpanelet ser for billigt ud, og loftpanelerne er ret dyre. Strækloftet på toilettet er igen blottet for alle disse mangler, men har særlige fordele:

 • Holdbarhed på grund af kvaliteten af ​​anvendte materialer og pålideligheden af ​​installationen. Stræklofter tjener fra 15 år og mere.
 • Vandtæt, vigtigt for badeværelser med høj luftfugtighed og risiko for oversvømmelse af naboer ovenfor.
 • Attraktivt udseende og ubegrænsede muligheder inden for indretning.
 • Let og høj hastighed på installationen. Vi kan installere et ophængt loft på toilettet, selvom værelset allerede er blevet renoveret og sanitære apparater er installeret.

Hvor meget er lofterne?

Priserne på stræklofter i toilettet med installationen i Eko Nat-selskabet er blandt de mest overkommelige i Moskva og Moskva-regionen. Samtidig husker vi kvalitet og holdbarhed ved valg af dokumenterede materialer. Omkostninger på 1 kvadrat. Måleren af ​​strækloftet til badeværelset afhænger af basens form, antallet af indbyggede lys og hjørner. For eksempel er det vanskeligt at installere to-niveau lofter lidt dyrere. Du kan finde ud af den nøjagtige pris fra telefonledere.

Stræklofter til toilet

Stretchloft på toilettet - det er en garanti for, at de næste 10-15 år ikke behøver at tænke på at erstatte det. På grund af de mange farver og teksturer kan du dekorere dette intime sted. Derfor er det ophængte loft på toilettet - en måde at give elegance, selv sådan et værelse.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter til toilettet

Sådanne værelser pålægger visse krav til materialer, hvorfor de ophængte lofter på toilettet er vandtætte. De har også antiseptiske egenskaber, og hvis du ryger, er et andet plus, at røg og tjære ikke sætter sig på dem. Omhu for dem er enkel og nem. Du kan også bruge billedudskrivningsfunktionen på lærredet og skabe en behagelig atmosfære på toilettet.

Loft i toilettet - hvilket af efterbehandlingsmulighederne er bedst?

Du tænker på, hvordan man trimmer loftet på toilettet, så skal man være opmærksom på de mest almindelige materialer, der har deres fordele og ulemper. Det er vigtigt at beslutte om farveopløsning og baggrundsbelysning for at få et glimrende resultat af designet.

Hvilket loft gør i toilettet?

Overvej at der er VVS i toiletrummet, VVS og spildevandsstiger, hvis der opstår nogen form for sammenbrud, er det vigtigt at gå fra princippet om minimal skader på overfladen for at udføre reparationer. Hvis du vælger et loftindstilling i toilettet, skal du fokusere på følgende principper:

 1. Det udvalgte materiale skal modstå fugt perfekt, ikke være følsomt over for dannelse af kondensat og ikke blive til avlsmund for muld og mikrober.
 2. Loftsindretning bør ikke blokere adgangen til rør. Den valgte indstilling bør ikke hindre installationen af ​​elektriske ledninger og ventilation.
 3. Af stor betydning er den lette pleje af gulvet på toilettet. Ideelt, hvis overfladen kan rengøres med en fugtig svamp uden komplekse manipulationer.
 4. Når man vælger et materiale, er det vigtigt at overveje, at det skal opfylde det valgte design og passe til vægge og loft.
 5. Designet af lærredet må ikke tage meget plads og ikke reducere rummets højde.

Stretchloft på toilettet

Borte er de dage, hvor stræklofterne var dyre, så de begyndte at blive brugt i forskellige rum, herunder på toilettet. Det anbefales at købe PVC-belægninger, da de pålideligt modstår fugt. Det matte og blanke loft i toilettet beskytter perfekt mod svampen og afspejler op til 80% af det lys, der falder på det, hvilket visuelt udvider rummet. Ulemper ved strækloftet ligger i, at det absorberer lugt og dampe og ikke modstår vandtrykket, når det oversvømmes. Når deformation skal genoprette filmen.

Falsk loft på toilettet

Hvis toiletområdet tillader det, anbefales det at bruge gipsvæg til at afslutte og lave et loft på flere niveauer. Det er vigtigt at vælge et fugtighedsbestandigt materiale. Gipsplankloftet på toilettet deformeres ikke selv ved 90% fugtighed, det er miljøvenligt, har et attraktivt udseende og er let at installere. Denne finish er ikke egnet, hvis rummet har lave lofter, og selv i tilfælde af oversvømmelser skal du helt udskifte materialet.

Rackloft på toilettet

Hvis du er på udkig efter en spektakulær og funktionel finish, som også er let at passe på, så kan du bruge et fladt loft på toilettet, som er lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Disse skinner ruster ikke, ild og kan vaskes uden frygt for at ødelægge. Metalplader sakker ikke og må ikke rådne. Under dem er det nemt at skjule elektriske ledninger, hvilket også er et vigtigt plus.

Beskrive hvilket loft der bedst udføres på toilettet, det er værd at bemærke, at denne mulighed har en bred vifte af farver. Du kan kombinere matte nuancer med guld og krompaneler. Det er værd at bemærke, at materialet er overkommeligt, og installationen af ​​panelerne er enkel, så du kan håndtere det selv. Mange betragter som minus det faktum, at reolloftet tager 5-15 cm i højden.

Plade af panelerne i toilettet

Populær er efterbehandling af plastpaneler, som hjælper med til at gøre værelset pænt og æstetisk attraktivt. Loftet på PVC-paneler på toilettet er ikke bange for fugt, tolererer temperaturændringer, tillader ikke udvikling af mug, og det viser sig også at være helt glat. Panelerne har forskellige længder på 25-30 cm og har låse på siden, hvilket gør installationen nemmere. Installation er hurtig og nem, og en overkommelig pris er værd at bemærke. Ulemperne er, at nogle paneler ser "billige" ud, og forbindelserne mellem panelerne er synlige, hvilket er ukritisk.

Afslutning af et loft på et toilet klapbræt

Classic anses for at afslutte loftet med træklap. Populariteten af ​​dette materiale skyldes fremragende ydeevne, miljøvenlighed, nem installation, funktionalitet og praktisk anvendelighed. Beskrive hvad der er bedre at vælge loftet på toilettet, det er værd at påpege, at træbeklædningen er en af ​​de mest overkommelige muligheder for prisen. Du bør ikke bekymre sig om høj luftfugtighed, fordi takket være simpel imprægnering med specielle midler kan du få en fremragende beskyttelse. Overvej at du skal bruge en ekstra ramme og passe godt på loftet.

Spejl loft på toilettet

Du vil ikke blot øge rummet, men også for at give originalen til rummet, og vælg derefter spejlet paneler til loftet. De har fremragende fugt modstand og med korrekt installation kan du ikke være bange for skimmel. Desuden øger denne mulighed for at afslutte loftet i toilettet visuelt rummet, spejlpaneler er nemme at installere og designet er meget attraktivt. Ulemperne er subjektive, da de omfatter de høje omkostninger og behovet for at bruge specialplejeprodukter.

Toilet - hvordan man maler loftet?

Når du vælger en passende maling, skal du være opmærksom på, at den skal være fugtig og have antibakterielle egenskaber. Beskrive, hvad der er bedre at lave et loft på et toilet, det er værd at påpege, at vandbaserede maling er de mest populære og dens typer anbefales:

 1. Akryl. Sådanne sammensætninger er de mest populære, fordi de har en lav pris og perfekt omslutter overfladen af ​​loftet, hvilket er vigtigt i betragtning af den høje fugtighed.
 2. Latex. Malinger af denne type er kendetegnet ved, at overfladen efter tørring er stærk film på overfladen, er modstandsdygtig over for de negative virkninger af fugt og snavs. Det er værd at bemærke, at denne mulighed er dyrere end akryl.
 3. Silikone. Disse er moderne og højkvalitetsmaling, der har en damptæt struktur. Prisen for dem er ret høj.

Afslutning af loftet på toiletpapiret

En af de nemmeste og mest overkommelige efterbehandlingsmuligheder er wallpapering. Fordelene ved en sådan efterbehandling omfatter en bred vifte af farver og mønstre, ingen grund til at oprette yderligere rammer, og du kan selv gøre arbejdet. Loftet i et lille toilet vil være billigt, så du kan regelmæssigt ændre designet ved at indsætte tapetet. Hvilken svindel har en sådan finish en lav fugtighedsbestandighed og en tendens til dannelse af svamp og skimmelsvamp i toiletter med dårlig ventilation. En anden ulempe er vanskeligt at klæbe på vanskelige steder at nå.

Farven på loftet på toilettet

For at vælge en farvefinish skal du overveje rummets rum og forholdet mellem højde og længde og bredde. For visuelt at "hæve" højden, brug stræklofter i badeværelset og toilet, eller andre finish i lys nuancer, samt blå, lyserød, grøn og beige. Du kan blive på klassikerne, det vil sige hvide blomster. Sølv og lette metal nuancer er tilladt til dekoration. Det oprindelige alternativ er det spejlede loft på toilettet.

For værelser, hvor længden og bredden er små, og lofterne virker meget høje, anbefales det ikke at bruge lys nuancer, fordi toilettet bliver som i en brønd. Den bedste løsning til sådanne værelser er mørke farver: blå, lilla, mørkegrå og så videre. Det anbefales ikke at bruge en farve til loftet og væggene, da rummet bliver ubehageligt.

Fremhævning af loftet på toilettet

I ethvert rum, herunder toilettet, er det vigtigt at tænke på belysning, hvilket øger atmosfærens nytteværdi. Derudover er det værd at overveje, at der ikke er vindue i dette rum. Brug af en enkelt pære i midten af ​​rummet er allerede forrige århundrede, og der er mange originale løsninger, især hvis det ophængte loft bruges i toilettet. Det er nødvendigt at tage hensyn til sådanne funktioner:

 1. I begrænsede rum anbefales det ikke at installere væglamper, da de kan "stjæle" det ønskede rum. Det er bedre at vælge loftindstillinger, for eksempel flere punktmodeller eller speciel belysning, der ligger langs omkredsen.
 2. En glimrende løsning er et glasmosaik med belysning i loftet, som ikke alene vil gøre rummet lysere, men også tilføje originalitet til designet. Nyt er de lyspaneler, der kan installeres selv på bagvæggen.
 3. Hvis området er stort, kan du bruge væglamper, som i de fleste tilfælde er monteret i nærheden af ​​spejle.