Stræklofter til hallen

Hvis tidligere stræklofter i hallen blev betragtet som luksus, og det var muligt kun at se dem i lejligheder af velhavende mennesker, er de i dag blevet en velkendt og rimelig måde at dekorere loftet i bylejligheder og landhuse.

Stræklofterne for hallen varierer i farve, form, kompleksitet af arrangementet, men de har alle en lignende dekorativ funktion.

Du kan selvstændigt arrangere loftet i stuen eller bruge tjenester fra en professionel mester. Overvej de typer af suspenderede lofter, især deres skabelse, de positive og negative karakteristika ved sådanne strukturer.

Loft muligheder

Et moderne loft i stuen er en glimrende løsning til en hurtig og høj kvalitet dekorative dekoration af loftoverfladen.

I øjeblikket er tekstilstrukturer og PVC-lofter isoleret.

Interessante prøver af stræklofter til hallen, fotos, design, nyttige tips kan findes i videofragmentet

Stoffets loftslofter i stuen er yderst modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer. Sådanne designs varierer i pålidelighed, den lange driftsperiode. De har en gennemsnitlig bredde på cirka fem meter, så du kan lave en problemfri installation af loftkonstruktioner.

Blandt de positive egenskaber ved stræklofter, deres relevans i det indre af stuen, nævner indenrigsfagfolk miljøsikkerhed og æstetik. Sådanne spændingsstrukturer kan monteres selv i børnenes værelser uden frygt for dit barns helbred.

En lavprisversion af strækloftet i stuen betragtes som et lærred lavet af PVC-film. I fotosampler af strækloftet, der passer til små lejligheder.

PVC-film betragtes som praktisk, fordi de har en meget lavere pris end stofanaloger. Hvis det ønskes, kan du hente matte, glatte, satin-, ruskindstrækstrukturer til stuen, der kan modstå høj luftfugtighed, temperatur ekstremer.

Filmlofter er relevante i tilfælde, hvor naboer fra de øverste etager periodisk oversvømmer din lejlighed. For at fjerne vandet skal du forsigtigt fjerne en del af filmen, afløb vandet og returnere lærredet til dets oprindelige sted. Der vil ikke være negative konsekvenser for den æstetiske opfattelse af filmen, den vil bevare sin oprindelige udseende.

Installationsfunktioner

Forskellige typer af stræklofter til hallen foreslår nogle forskelle i installationen. For eksempel, når du vælger en PVC-film til din stue, bør du være forberedt på, at højden af ​​rummet vil falde med 10-15 centimeter. For det første er metalkonstruktionerne fastgjort til væggene og loftet langs hele omkredsen, og først derefter ved hjælp af en varmepistol forsigtigt strække polymerfilmen på den forberedte ramme.

Spejl loft

I betragtning af prøver af polymerlofter, mange ejendomsindehavere, der planlægger at renovere stuen, stopper beundrende blik på spejlet strækloftet.

Det giver dig mulighed for at opnå en visuel udvidelse af rummet i stuen, det ser harmonisk og originalt ud. Ejere af små byområder forsøger at udstyre spejlet stræk eller loftet i deres lejligheder.

Spejltak giver lys og volumen til stuen, gør rummet dybere og luftigt.

Billedet viser en version af et stræk spejl loft til en moderne stue.

Blandt de mangler, der skelner mellem sådanne loftsbeklædning, bemærker vi kompleksiteten af ​​pleje. Stramme spejllofter kræver omhyggelig og forsigtig pasning. I stedet for slibende materialer skal du bruge en blød klud og sæbeopløsning.

I løbet af driftsperioden har strækloftbelægninger ingen konkurrenter.

På trods af at spejlet lofter har et sofistikeret udseende, anbefaler psykologer ikke at bruge sådanne belægninger til personer, der er tilbøjelige til at blive depression.

Blandt de seneste modetrends interesser er farvede flerniveau spændingsstrukturer.

For eksempel ser et to niveau loft ud harmonisk, dekoreret i rød og hvid.

Glatte lofter gør rummet også mere rummeligt, men de slør billedet, så de er mere passende i hjemmet. Dette strækloft er ideelt til små værelser med dårlig belysning.

Interessante løsninger

For nylig kan du mere og mere se virkelige kunstværker på lofter i bybeboerne. Takket være moderne teknologi kan for eksempel storformat fotoprint, elskere af usædvanligt interiør, nyde landskaber, familiefotos trykt på plastikfilm.

Den originale formular har en loftsfilm, der viser et stjerneklar himmelkort. Med yderligere belysning skaber stuen en unik atmosfære fyldt med harmoni og kosmisk energi.

Ved valg af et strækloft på flere niveauer anbefaler interiøreksperter brugen af ​​yderligere indbygget LED-belysning.

Matt malerier foretrækker at bruge tilhængerne af de klassiske og traditionelle muligheder for indretning af lofter. Sådanne lærred ligner malede eller hvidkalkede overflader, og derfor betragtes de som en praktisk og smuk løsning i designverdenen.

Professionelle anbefaler mat finish til både klassiske takkroner og moderne spotlights.

Fordelene ved denne PVC-film er, at belægningen ikke distraherer fra andre dekorative elementer. Matt finish giver ingen blænding, irriterer ikke psyken.

I øjeblikket strækker lofter af forskellige typer af millioner af fans. Denne mulighed for at dekorere loftet betragtes som den mest praktiske og smukke løsning.

Med ubetydelige engangsmaterialekostnader bliver du den stolte ejer af loftet, hvis udseende ikke ændrer sig over en længere periode.

Matte malerier fylder rummet med atmosfæren af ​​hjemmet komfort, bringe harmoni til rummet. Det behøver ikke at være hvidt. Blandt de trendy interiørtendenser fører regnbuefilm samt lærred med moderne fotoudskrivning.

konklusion

Ved valg af færdiggørelsesmaterialer til stuen skal der lægges særlig vægt på at dekorere loftoverfladen. At det betragtes som "spejlet" i rummet. Når du tænker over efterbehandlingsmuligheden, skal du tage højde for den samlede indvendige retning, der vælges til lejligheden. Strekak er den bedste mulighed for at dekorere værelser, der passer til enhver retning af interiør.

Det er bedre at tillade specialisterne at installere multilevelspændingsstrukturer, da det er nødvendigt at beregne højden på hvert niveau, så designet harmonisk passer ind i dimensionerne af hallen, der skal dekoreres. Sådanne muligheder er velegnede til rummelige værelser, de er ude af sted i små værelser. At pleje det klare strækloft er ret simpelt, du skal bruge en blød klud og sæbeopløsning for at fjerne støv fra overfladen.

Stræklofter til hallen - 50 elegante muligheder og anbefalinger

Stræklofter i dag er den mest moderne måde at afslutte en lejlighed på. Der er mange muligheder for design, og det er nyttigt at overveje mange billeder i detaljer, før du vælger noget konkret. Til arrangementet af stuen er det nødvendigt at vælge netop disse stræklofter til hallen, hvormed indretningen af ​​lejligheden vil blive kombineret, såvel som indretningen af ​​rummet.

Hvilket loft at vælge

Når du vælger en stretch lærredestruktur, skal du gennemgå eksemplerne fra billedet og bestemme hvilken indstilling du kan lide. Match billedet med din stue og vær opmærksom på interiør og størrelse samt design. Der er tre hovedtyper af stræklofter på byggemarkedet:

 • Uigennemsigtige stræklofter er den mest populære mulighed for alle værelser, herunder hallen. Laget i hvide eller andre lyse farver, ser dette lærred ud som et traditionelt gips, men det har uforligneligt bedre egenskaber. Denne mulighed bør vælges, hvis du ikke ønsker at henlede opmærksomheden i huset til loftet, men at fokusere på møbler, møbler eller tilbehør. For eksempel er et mat lærred til en hal i en klassisk stil ideel;
 • Glansigt strækloft har høj reflektivitet. Hallen er et af de få værelser i lejligheden, hvor glansen ser relevant og ekspressiv ud. Glansfarvet lærred er den bedste løsning til et lille rum, da refleksionen er i stand til visuelt at udvide rummet. Takket være det blanke rum ser ikke kun mere rummeligt ud, men også meget lettere;
 • Satin loft kombinerer fordelene ved begge muligheder. Lærredet er så navngivet på grund af, at overfladen efterligner stofvævning. Dette design ser ædle, dyre og elegante ud. Det afspejler en smule lysstrålerne, som gør det muligt for dem at forsigtigt diffunde og skabe en unik atmosfære i hallen. Dette er den dyreste type loft til rådighed.

Matt lærred passer perfekt til enhver stil. Glans er god i et moderne interiør, hvis design er lavet i reglerne for modernitet, minimalisme, højteknologi. Satin loft egnet til en mere tilbageholden stil.

To-niveau loft Loft til at matche væggene Lysekrone i midten Traditionelt hvidt loft Runde form design

Farvevalg

Når du vælger loftets farve igen, hjælper du billedet. Den klassiske version, hvid lærred, vil være relevant absolut for ethvert værelse, uanset hvad dens stil og design. Men hvis i stuen også væggene er færdige med hvid eller lys farve, kan man skabe en følelse af "sterilitet" eller en hospitalsafdeling.

Hvis du vil gøre loftet til en udsmykning af stuen, så kan du "male" den med en anden farve, der omdanner interiøret, mens du skal følge nogle regler:

 1. Jo lavere rum, jo ​​lysere loftfarven skal være. Omvendt, hvis lofterne er for høje, brug mørke farver for at gøre rummets størrelse mere proportional
 2. Hvis vinduerne i hallen er på solsiden, er det bedst at bruge kolde nuancer i loftets design. Dette giver dig mulighed for at holde følelsen af ​​afkøling i stuen selv på den varmeste dag. Omvendt, hvis rummet er placeret på den skyggefulde side, bør de varme farver i strækstofet prioriteres. Et sådant design giver mulighed for at holde varmen og en hygge i rummet;
 3. Vægge og loft i samme farveskema anbefales ikke. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette, så lad murens matte overflader stå i kontrast til lofterne. En anden mulighed: at lave loftet præget;

I små lejligheder fungerer hallen ofte også som et soveværelse. Så skal du ikke eksperimentere med lyse og usædvanlige nuancer, og det er bedre at holde sig til de stille klassiske muligheder.

Stjernehimmel Klud i møbeltone Refleksion af lamper Pompøs design Belysning med diod tape

I lejligheden, hvor hallen også er et soveværelse, skal du strække uigennemsigtige lofter.

Originalbelysning

En stor rolle i at skabe et usædvanligt design afspilles af strækbelysningen. Interiøret bliver omdøbt uden anerkendelse, hvis du udskifter den traditionelle lysekrone med LED-lys. Med deres hjælp kan du arrangere den oprindelige "nattehimmel" eller zoning hallen i rummet. Dette gælder især for små lejligheder, hvor hallen tjener som kontor, børnehave og stue til modtagelse af gæster.

Bagvedlyset giver loftbelysningen dig mulighed for at gøre hallen til et hyggeligt og mystisk sted med en mystisk atmosfære. Du kan med succes kombinere en klassisk lysekrone med små indbyggede lys, herunder begge efter behov. Et individuelt projekt kan laves ved at vælge fra det billede, du kan lide.

Kombineret belysning. Lysekrone i midten og spotlights. LED-stripe. Spotlights. Kombination af central og perifer belysning.

Buede mønstre

Bøjede mønstre hjælper med at skabe den usædvanlige effekt af bølger eller buer. Hvis du har brug for virkelig usædvanlige stræklofter til hallen, så er der ingen bedre mulighed. I naturen finder du sjældent ideelt selv former og nøjagtige proportioner, og derfor er naturlige asymmetriske arter ubevidst som mennesker mere. Og disse lofter ser virkelig fantastisk ud, fuldstændig omdanner interiøret.

Der er flere typer buede strukturer:

 • Enkelt niveau med en kombination af flere farver;
 • Multi-niveau;
 • Buerne;
 • Kuppelformede strukturer;
 • Lofter med 3D-elementer.

Bøjet loft kan laves af forskellige materialer, men PVC-film er den mest bekvemme: Den er fleksibel og kan tage mange forskellige former. Til hallenes design kan du bruge et mørkblåt skinnende lærred, som er placeret i loftet i form af bølger. Dette er en af ​​de mest almindelige muligheder. For at legemliggøre renæssancens atmosfære anvendes buede strukturer, der glæder overgangen mellem væggen og loftet. Volumetriske figurer i loftet, lavet af PVC-film, vil tiltrække gæsterne og holde ham i lang tid.

Bøjede mønstre passer ikke til hver gang. Du bør ikke tænke på denne mulighed, hvis du har lave lofter eller et trangt rum. Se billeder af stuer af omtrent samme størrelse som din, før du laver dit endelige valg.

Indviklet design. Curvilinear konfiguration. Flersidet loft med kompleks geometri. Flerfarvede lærreder. Curvilinear elementer.

Lofter med fotoudskrivning

Hall - dette er stedet hvor du kan tillade dig selv at vise en voldsom fantasi i designen af ​​rummet. Stræklofter med fotoudskrivning hjælper med at gøre et interiør usædvanligt. I moderne fabrikantens arsenal er der mange muligheder for at oversætte til dine ideer. På loftet kan udskrives ethvert billede, herunder et fotografi.

Særlige træk ved PVC-film med fotoudskrivning:

 • Eksklusivt design - du kan vælge et unikt billede, der vil dekorere dit interiør i overensstemmelse hermed;
 • Muligheden for at anvende på enhver tekstur. Tegning kan udskrives på uigennemsigtige, glatte, sateendoeke;
 • 3D-udskrivning - effekten af ​​ekstra volumen vil imponere dine gæster.

Særligt relevant installation af lofter med fotoudskrivning i hallerne, lavet i stil med art deco, loft, pop art, moderne, kitsch, futurisme. Det er i disse områder af design, at skabernes fantasi ikke kender nogen grænser og er ikke tilfreds med standardløsninger, der kan ses på billedet.

De mest populære fotoprint muligheder er billeder af himlen. Det kan være en mørk stjernehimmel belyset eller blå med hvide skyer, der flyder på den. Udsigten over himmelen ovenfor giver dig mulighed for at skabe en følelse af rummelighed og frihed. Efter at have gennemgået de relevante fotos kan du vælge mellem en eller anden mulighed.

Twist Orchid Floral Ornament Blomst Rose

Kombination med gips

Sammen med billedudskrivning og krøllede design er der flere niveauer, der er lavet af strækstof og gipsvæg, og er populære. Multi-level konstruktioner er kun egnet til en hal med højt til loftet. Der er flere af de mest almindelige muligheder for deres design:

 1. En rektangulær kasse med gipsplader er skabt omkring loftets omkreds, i midten af ​​hvilken PVC-film er strakt. Originaliteten af ​​designet giver det individuelle belysningsdesign. Ved hjælp af lysekroner og spotlights kan du skabe smukke og stilfulde kompositioner;
 2. En variant svarende til den første, men gipsvægboksen er lavet i form af en oval. Det er dog nødvendigt at bruge dette design omhyggeligt, da visuelt vil salens rum reduceres kraftigt på grund af udjævningen af ​​hjørnerne;
 3. En gipspladercirkel med en lysekrone er installeret i midten af ​​rummet, og PVC-film strækkes over resten af ​​loftet.

Der er mere komplekse muligheder, hvis udførelsesform kræver passende dygtighed og professionalisme hos installatørerne. Disse er forskellige gipsplader figurer: bøjninger, stier, ovaler og andre, mellem hvilke spændingsstofet er lagt.

Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Loftet i hallen - 150 billeder af de lyseste ideer om moderne design af loftet

Hallen, eller med andre ord, værelset er det vigtigste rum, hvor de modtager venner og samler med hele familien.

Alle ved, at et højtideligt og komfortabelt rum skal bidrage enormt til at designe et attraktivt og praktisk interiør med den mest relevante indretning. Takets design i hallen er tildelt en af ​​hovedrollerne.

Du kan vælge en af ​​de teknologier, der oftest bruges til højkvalitetsafslutning af loftet i hallen. Dette vil give mulighed for at skabe en helt glat overflade uden ægteskab.

For meget udgifter her er muligvis ikke nødvendigt, og realiseringen af ​​designerens fantasi vil være resultatet af det udførte arbejde, der er forbundet med hallens eller værelsets design.

Hvad er loftets design, der stopper?

Gipsvæg er en af ​​de mest optimale muligheder, der kan realiseres, bestemt af valg af loft til stuen. Med dette materiale kan du legemliggøre enhver form for fantasi fra designeren, det ser godt ud og attraktivt.

Det kan kombineres med forskellige typer af efterbehandling materialer. Derudover ligger dens fordel i tilgængelighed og miljøvenlighed.

Denne mulighed er den bedste for dem, der ønsker at spare penge på designmetoden, hvilket ikke er værre end deres kolleger i kvalitet. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvad der skal planlægges til installation.

Gipsplader gør det muligt at lave selv den mest ujævne overflade med defekter på kort tid selv. Dette vil fjerne behovet for at afmontere tidligere dækning.

Det vil se godt ud på en enkelt konstruktion af gipsplader, dækket af tapet, hvilket giver yderligere maling. Dette loft kan males i hvid eller flødefarve.

På loftet under installationen af ​​gipsvæg udføre en elektriker, ikke kun for at installere hovedbelysningen, men også til dekorative. For udførelsen af ​​moderne og unikke to-niveau lofter i hallen med bløde kurver, ville gips være den ideelle løsning.

Også dette materiale vil gøre loftbelysningen i hallen, som nu også er moderne og ser godt ud.

Stretch lærred til stuen

Loftet i hallen i lejligheden, lavet ved hjælp af et spejl stretch lærred, vil se bare smukke, men ikke alle vælger denne mulighed. Dette design kan positivt påvirke udseendet af rummet, hvilket giver det ekstra dybde og kraft, samtidig med at rummet øges visuelt.

Hvis vi sammenligner strækloftet med den tidligere version, vil det koste flere gange dyrere end gipsloftet. Dette design kan kun samles af specialister, da installationen er meget besværlig.

Denne type afslutning af loftet giver dig mulighed for at give udluftning til designerens fantasi, fordi du kan kombinere spændingsarket og et ark med gipsvæg. Også denne mulighed gør det muligt at lave loftet i rummet, både mat og blank, hvilket giver den den ønskede farve.

Derudover kan niveauerne udstyres med forskellige højdepunkter.

Hvis der ikke er noget ønske om at skabe et fuldt spejlvendt loft, så kan du planlægge en struktur, hvor der vil være dekorative spejl detaljer.

Hvorfor vælger folk stræklofter:

 • En ideel installationsmetode, der kan tillade wallpapering uden at ødelægge dyre materialer.
 • Frihed til designer fantasi, mens du planlægger loftet i hallen.
 • Hastigheden af ​​installationen med en vanskelig udgave af loftet.
 • Let at pleje.
 • Finansiel tilgængelighed af installationen.

Faktisk er der et stort udvalg af loftindretningsmuligheder i stuen, du kan se deres muligheder i loftet i hallen. Men det endelige valg at kun gøre dig. Har et godt valg!

Stræklofter til hallen: interessante ideer

Hele familien samles i stuen, de inviterer venner og familie derinde, så jeg vil gøre dette værelse så hyggeligt og smukt som muligt. Stræklofter kan bruges i hallens design. Interessante ideer med disse designs vil hjælpe med at give rummet et originalt udseende.

Særlige egenskaber

Nu strækker lofter er ikke prerogative for rige mennesker, overflod af forskellige muligheder giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert budget. Der er dog en række nuancer, der bør overvejes:

 • lofter er multi-level og single-level. Den første mulighed ser mere imponerende ud, og giver dig mulighed for at udstikke en række design ideer, men kun egnet til lejligheder med højt til loftet. Hvis højden er lille, så er det bedre at komme forbi med et enkelt niveau lærred, der vil se godt ud og skjule svagheder;
 • Derudover kan loftet indrettes med belysning. Det fungerer som en dekorativ funktion, og tjener som en ekstra kilde til lys;
 • brugen af ​​fleksible profiler giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, endda at blive til dekorative buer, hvis det ledige rum i rummet tillader det.

Spændingsstrukturer er ret populære på grund af deres fordele. De bruges ofte, hvis loftet i rummet har fejl, for eksempel uregelmæssigheder, der er vanskelige at gemme sig.

Dette problem løser selv et enkelt lærred. Derudover kan den skjule kommunikation - ledninger eller rør, hvilket vil tillade ikke at ødelægge udseendet og bekvemt sørge for alt, hvad du har brug for. Loftsmaterialer er fugtbestandige, så du kan installere strukturer i ethvert rum.

Den æstetiske side er også vigtig. Dette er ikke kun praktisk design, men også smukt, hvis vi overvejer de flerlagede lofter, som designerne har arbejdet med.

Originale former, suppleret med belysning, kan omdanne interiøret og skabe et imponerende billede.

Design kan opdeles i flere kategorier afhængigt af hvor mange niveauer loftet har. Den nemmeste mulighed er enkelt niveau. Det kræver ikke kompliceret forberedelse, da det er et enkelt ark, der er ret nemt at montere. Et sådant loft kan bruges ikke kun i lave værelser, men også i strenge interiører, der kræver kortfattet og fastholdenhed.

Duken kan være mørk eller lys, blank eller mat, afhængigt af designfunktionerne. Et andet plus - belægningen kræver minimal vedligeholdelse, mens den ikke er bange for fugt og udsættelse for sollys.

Multi-niveau lofter består af flere blokke, selvom den mest populære mulighed er en to-niveau, fordi andre kan se ret besværligt og ikke passer til alle værelser.

Sådanne designs holder form på bekostning af specielle moduler fra fast materiale, fx træ eller gipsvæg. Blokkene kan have en rektangulær, afrundet eller buet form, der er næsten ingen begrænsninger. Derudover er der en kombination, når tier er lavet ikke af samme materiale, men fra forskellige - det giver dig mulighed for at skabe forskellige interessante effekter. Multi-level design er ikke kun en dekorativ struktur, det giver dig også mulighed for at zone rummet, adskille forskellige dele af rummet.

materialer

Tekstilens lærred er anderledes, men der er flere muligheder, hvorfra du kan vælge:

 • matte - have en overflade uden glans. Desuden er disse lærred karakteriseret ved god lydisolering og hjælper med at holde varmen i rummet;
 • glans - deres karakteristiske træk er en skinnende overflade, og selv et sådant loft er pålideligt beskyttet mod fugt;
 • satin - de har ikke så mærkbar glans, som blanke, snarere er det en lys perle skygge. Dette loft kan bruges i mange interiører, det er godt kombineret med en overflod af tekstiler i indstillingen.

Valget af tekstur afhænger af hvilke funktioner det valgte design har. Hvis overfladen i rummet er lys og skinnende, så passer det glatte lærred ikke, det er bedre at vælge en matte. Glansen kan dog med fordel komplementere et diskret interiør, hvilket giver det en ejendommelig fremhævning.

Farver og mønstre

Traditionelt er lofterne i lejlighederne - hvide, mange er vant til denne farve. Men i tilfælde af spændingsstrukturer kan du ikke være bange for at eksperimentere. Teknologier gør det nemt at producere lærred af enhver farve og endda med fotoudskrivning, der forårsager forskellige billeder.

Selvfølgelig kan du selv lave et hvidt loft, fordi det er en universel farve, der kombinerer med andre, men du bør prøve at overveje andre muligheder.

Kombinationen af ​​to nuancer kan være en god idé til et to-etages loft. Dette design ser stilfuldt ud, og selv farven hjælper med at fremhæve et bestemt område i rummet. Det er en god idé, om der er et spisebord på samme tid i salen og et sted at slappe af med en sofa og et tv.

Et tofarvet loft afgrænser området. Kombinationer kan være forskellige, for eksempel lys og mørk tone i samme farve. Nuancer af en gruppe, varme eller kolde, ser også godt sammen. Mørk beige og brun, orange, fersken, pink og lignende vil være i harmoni med hinanden. Kolde toner er blå, grøn, lilla og deres forskellige nuancer.

Derudover kan du spille på kontrast, selvom denne mulighed også vil være en kombination af to farver, giver den den modsatte effekt. Nyanser skiller sig ud og skaber en særlig accent, hvor deres grænse passerer, så denne løsning er mere egnet til tilfælde, hvor det er nødvendigt at zone et værelse. Den klassiske version er et sort-hvidt loft, men andre kombinationer kan bruges. Kontrast hinanden betragtes som varme og kolde nuancer. Du kan også vælge en meget mørk og lys, tæt på hvid skygge.

En interessant mulighed er loftet med billeder, men det er værd at bruge dem med forsigtighed. Da forskellige billeder allerede er til stede i indretningen på andre overflader, kan billedet i loftet være uhensigtsmæssigt og overbelaste situationen. Men hvis designet læner sig mod minimalisme, ser mønsteret på loftet oprindeligt ud.

Du kan også vælge lofter med mønstre, hvor en del, for eksempel en af ​​blokkene, vil have et ornament. Dette vil skabe en interessant effekt, så længe mønsteret kombineres med en anden indretning i det indre.

form

Et enkeltniveau strækloft er et rektangulært lærred, men hvis konstruktionen består af flere blokke, så kan de have forskellige former. Populær mulighed i form af en ramme, der løber langs væggene, kan blokkene også være et trin - rektangulært eller rundt. Det andet niveau kan placeres i en bestemt del af rummet, adskille den, mens blokgrænsen ikke nødvendigvis vil være direkte, er der muligheder med en bølge eller andre mønstre.

Forskellige stilarter

Moderne lofter kan laves i forskellige stilarter, fra klassiske og historiske replikaer til avantgarde. Hver retning har sine egne egenskaber:

 • Klassikere er meget populære, denne stil er karakteriseret ved koncistens, tilstedeværelsen af ​​geometriske former og strenge linjer. Der er ingen prætentiøs indretning, så en simpel hvid lærred bruges ofte som base. Elegante mønstre i klassisk stil kan supplere det;
 • moderne er forskellige grace linjer. Bølgete silhuetter, alle slags vendinger og væver - dette er hans visitkort. Også denne stil er præget af blomster ornamenter, der kan bruges i loftet;
 • hi-tech tilhører moderne trends, i denne stil metal og glas sejre, derfor det blanke loft med sølv shimmer vil supplere indretningen godt;
 • loftet indebærer noget uforsigtighed designet til at genskabe atmosfæren i en semi-forlod bygning. Loftet imiterer en mursten eller betonoverflade passer perfekt ind i et sådant interiør;
 • Barok tilhører de historiske stilarter, og dens træk er en luksuriøs indretning, en overflod af forskellige elementer og forgyldning. Loftet kan have indviklede former, efterligne stukkede eller kludfoldede;
 • Art Deco giver dig mulighed for at bruge mørke lofter. Det ser usædvanligt og spektakulært ud, hvis du vælger en rig dyb skygge;
 • Land - en stil, hvor naturlige materialer dominerer, og lærredet kan godt efterligne dem, der skildrer et trægulv. Billeder med naturlige mønstre kan også være passende.

Når man vælger loftets stil, skal man fokusere på designet i rummet - det er nødvendigt, at alle overflader kombineres med hinanden.

Selvom det er eklektisk, der tyder på kombinationen af ​​forskellige retninger, bør der være en bestemt fælles linje, der gør situationen harmonisk.

Hvordan vælger man?

Strækloft kan vælges til næsten ethvert rum, hvis du tager højde for alle de nødvendige egenskaber og funktioner, når du vælger. Et fælles problem - lave lofter i rummet, men i dette tilfælde kan du bruge designet, hvis du vælger en enkelt-tieret indstilling. Designere anbefaler at bruge det i værelser, hvis højde ikke overstiger 2,3 meter.

En lille hal på 18-16 kvadratmeter. m kan også suppleres med et strækloft. Samtidig er det vigtigt at undgå omfangsrige strukturer, som visuelt spiser pladsen. Bedre at bruge præcise blokke med geometriske former - rektangulær eller afrundet.

For et smalt rum skal du vælge loftet, så det hjælper med at skjule ulemperne ved rummet, hvilket gør det mere som en firkant. I dette tilfælde er det værd at bruge forskellige elementer i indretningen, som vil være placeret over loftet. For en lang hal er dette den bedste mulighed.

For et træhus kan du også bruge spændingsstrukturerne, hvis du vil skjule loftet. Der opstår ingen særlige vanskeligheder. Installation til huset ligner den proces, der opstår, når den installeres i en lejlighed, og valget afhænger af rummets egenskaber. Hvis du vil skjule visse fejl eller kommunikation, men for at bevare den samlede atmosfære, kan du vælge et loft til et privat hus, der simulerer en træoverflade.

Hallen med et bugtrude ser smukt ud, men giver nogle vanskeligheder ved udførelsen af ​​færdiggørende værker. Men fleksible profiler og lofter med gips giver dig mulighed for at give lærredet nogen form. Hvis du ønsker det, kan du på en eller anden måde slå tilstedeværelsen af ​​et karnapvindue, der fremhæver denne zone ved hjælp af blokke i loftet.

Glem ikke, at selv de smukkeste lofter først og fremmest skal kombineres med interiøret. Disse kan være nogle almindelige motiver i form af gentagende dekorative elementer, for eksempel mønstre. Du kan også bruge det generelle sortiment af farver til loftet som en harmonisk fortsættelse af interiøret og lignede ikke et fremmedelement.

Installationsfunktioner

Lofter i hallen kan fastsættes på forskellige måder:

 • harpoon mount;
 • kilinstallation
 • selvhæmmende fastgørelsesdele.

Hvis der anvendes harpoon fastgørelse, leveres materialet langs kanterne med en speciel forstærket kant. Den er indsat i baguettehullet med en scapula og fastgjort på plads.

Denne mulighed er den mest populære metode til montering, fordi det muliggør demontering, og derefter genmonteres loftet om nødvendigt. Derudover gør det muligt at arbejde med ujævne overflader, så du kan skjule forskellige loftsfejl i rummet.

Kilemetoden er velegnet til enhver lærred, der strammes og fastgøres ved hjælp af specielle plastikker. Det skal dog bemærkes, at det er umuligt at fjerne et sådant loft og genopspænde det.

For at bruge selvlåsesystemet kræves der ingen ekstrafunktioner. Duken er anbragt i profilspalten og fastgjort der, mens den resterende overskydende del simpelthen afskæres. Ved anvendelse af sådanne monteringer er det ikke muligt at demontere loftet og derefter geninstallere det.

I det rektangulære rum kan der anvendes enhver form for fastgørelsesanordninger. Hvis du vil spare penge, vælger du normalt kilemetoden, det er billigere. Harpoon mount giver dig mulighed for at demontere og geninstallere det samme loft, samt at dække alvorlige fejl, så hvis der er et sådant behov, er det bedre at bruge det.

Placering af lamper

Materialet, hvorfra det strakte stof fremstilles, er bange for høje temperaturer - når det deformeres, falder det og falder sammen under deres indflydelse, derfor skal lamperne være sikre. Hvis det ønskes, kan du bruge både en stor lysekrone i midten og mange små lamper samt kombinere dem på forskellige måder. Det vigtigste er at have nok belysning til at skabe komfortable forhold i stuen.

LED stripe skaber blød belysning, der kan fungere som en ekstra indretning. Dette vil skabe en romantisk atmosfære, og hvis du installerer flerfarvede bånd, bliver rummet nemt til et sted for en fest.

Den centrale lysekrone er fastgjort med specielle fastgørelseselementer, med alle de ekstra detaljer, der er gemt bag loftfladen. Valget af lysekroner afhænger af design stilen i rummet. Det kan være klassisk eller moderne, men skal kombineres med situationen.

Spotlights skaber en original effekt. De kan placeres rundt i det enkelt-tierede lærred i form af en sammensætning, det vil genoplive lakonisk design. Lygter kan også placeres langs grænsen for flertallede lofter på de steder, hvor blokkene støder op til hinanden. Dette vil ikke kun understrege designfunktionerne, men vil også tjene som et middel til at indstille et værelse.

Med belysning kan du skabe interessante lyseffekter ved at installere lamper i forskellige farver og med justerbar lysstyrke.

Indretningsdesign muligheder

Brug af geometriske design er en interessant ide. Runde figurer er velegnede til værelser med karrevinduer, men du kan også bruge anden tier i en cirkel og i et firkantet rum. Derudover er blokken dekoreret med spotlights. Kombinationen af ​​lyse og lyse farver skaber en kontrast, der fornemmer designet, men samtidig ser det harmonisk ud, loftet virker ikke for mørkt, på trods af tilstedeværelsen af ​​et ret rige orange lærred.

Det lagdelte design kan være enfarvet, det er velegnet til lavnøgle design stilarter. Brugte spotlights, som skaber en interessant effekt på grund af baggrundslyset. Du kan også kombinere ikke farver, men teksturer - matte og blanke, som ser originale ud, men samtidig svækker loftet ikke i forskellige farver. Desuden hjælper en rektangulær ramme til at zone rummet, idet man lægger vægt på den linje, der består af stole og en sofa.

Loftet i lejligheden kan være ret simpelt - en rektangulær hvid lærred med et andet lag i form af en ramme, men hvis du tilføjer det til den originale lysekrone, ændrer det straks indtrykket. I dette tilfælde bliver belysningsarmaturen en accent, og dens mindre armaturer supplerer rammens omkreds. Også brugt en blank overflade, der afspejler lys og visuelt gør rummet mere rummeligt, hvilket kan være nyttigt for små værelser.

Smukke lofter vil ikke nødvendigvis være vanskelige, du kan oprette en original effekt ved at tegne. For eksempel gør noget som en stjerneklar himmel. Til dette formål anvendes et mørkblåt lærred, der efterligner himlen, og miniaturlamper viser stjerner. Yderligere realisme giver baggrundslyset, hvilket gør tonen mere dyb, og selve billedet - tredimensionelt.

Den sort / hvide kombination er en klassiker, der er i harmoni med andre nuancer, dette er et eksempel på et sådant loft. Det ser ikke kedeligt ud, fordi tierne danner originale buer. De supplerer belysningen af ​​små lamper.

Takket være brugen af ​​fleksible materialer kan du give næsten enhver form for at strække lofter, ikke begrænset til kun geometriske former.

Silhuetten af ​​en sommerfugl på overfladen passer godt sammen med de blomstrende mønstre på rummets vægge på grund af farveskemaet. Samtidig ser værelset ikke overbelastet, da der bruges to farver i loftet, hvoraf den ene er universalhvid. Belysning er repræsenteret af en gruppe af små lamper, som er lidt som blomster og fortsætter den overordnede design linje.

Nærmere oplysninger om, hvordan du installerer hævede lofter, se følgende video.