Gul Stretch lofter

Ikke-standardfarve løsninger - en funktion af moderne interiør. Designere vælger lyse farver og usædvanlige kombinationer for at gøre lokalet mere interessant. En af disse løsninger - lofter i gul.

En sådan finish, som stræklofter, har længe fået stor popularitet. Dette skyldes i vid udstrækning dets fordele. Disse omfatter:

 • Nem installation. Strækloft kræver ikke forberedende arbejde, og installationen kan afsluttes på en dag.
 • Æstetik. Klæder under hovedloftet gemmer godt fejl og masker kommunikation.
 • Pålidelighed. I lang tid taber lofter ikke styrke, form og tekstur.
 • Frihed til valg. Stretchloft kan være af enhver form og farve. Hvis du ønsker det, kan du vælge lærred med rig gul farve.

Du kan få kendskab til priserne for dets installation i nedenstående tabel.

Priser med installation

Farvevariationer

Vi præsenterer opmærksomheden på flere muligheder for hævede lofter: fra gul til gylden. Gør et valg, tænk på hvor meget tid du bruger i rummet, hvor du planlægger at installere et lyst loft. Overvej at mættet farve kan forårsage utilpashed. For at forhindre dette sker, er det klogt at nærme sig valget af gule nuancer. Vi anbefaler følgende:

 • Stue. Rolige nuancer af gule er mere egnede til dette rum, for eksempel dæmpet okker eller sandfarve. Sådanne vil være godt kombineret med neutrale vægge: grå, blå eller hvid.
 • Soveværelset. Da lyse farver bidrager til følelsesmæssig ophidselse, skal du vælge ikke gul, men lysegult loft med en mat tekstur.
 • Børn. Gul loft i børnehaven - et symbol på solen. Og her kan du eksperimentere, for eksempel vælge rig gul til spilleområdet og en rolig blå farve til loftet over sengen. Et sådant design vil være meget interessant og, vigtigst af alt, rette ud fra din babys aktivitet.
 • Badeværelse. På badeværelset anbefaler vi at vælge et gulligt blankt loft, der afspejler lyset godt og giver rummet ekstra volumen.
 • Toilet. Som det er tilfældet med badeværelset, ser det gule loft på toilettet passende og harmonisk ud.
 • Køkken. Et gult strækloft installeret i køkkenet øger appetitten og bidrager til behagelig familiekommunikation. Her kan du vælge både lyse og delikate nuancer. Det vigtigste er, at de er godt kombineret med andre interiørtyper.

Således er det gule strækloft egnet til alle værelser. Det ser godt ud i badeværelset og toilet, i køkkenet, i børnehaven. Med det rigtige valg af farve kan det installeres i stuen og endda soveværelset.

Kontakt os for at bestille gule stræklofter på gunstige vilkår. Se bordet med priser og yderligere - kontakt os for yderligere oplysninger. Virksomhedslederne svarer på dine spørgsmål.

De vigtigste principper for at vælge skyggen af ​​gul lærred stræk loft

Moderne designkoncepter er baseret på brugen af ​​en anden farvepalet til loftindretning. Når der oprettes usædvanlige interiører, anvendes ukonventionelle nuancer. De hjælper med at skabe en speciel atmosfære i harmoni med hele familiens indre verden. For eksempel kan du oftere i en almindelig stue se et gult strækloft over hovedet. Med det er effekten af ​​det solbelyste rum dannet, og loftet bliver visuelt højere. Men disse er ikke alle fordelene ved den tone, der beskrives.

Detaljeret karakteristik af det gule stretchloft

Der er en videnskabelig begrundelse for virkningen af ​​hver af farverne på den menneskelige psyke. Ifølge forskerne skaber den gule farve og dens nuancer en atmosfære af overvældende uforsigtighed. Det hjælper med at undslippe fra et dårligt humør og undertrykke negative følelser. Denne farve er forbundet med solen - den lysende, der giver livet til hver levende væsen. Det bemærkes, at de beskrevne stræklofter foretrækkes af folk, der er gæstfri og munter, som kan lide at tilbringe fritiden i et firma, der sidder ved et lagt bord. Gul farve anbefales til at arrangere lofter i stuer, i køkkener eller i børnenes værelser.

Vær ikke bange for, at andre vil fordømme et sådant valg, den gule farve giver ikke negative følelser. Han har varme og kolde nuancer (citron). Den korrekte kombination af dem skaber originale, forskellige designs.

Gult mættet loft i soveværelset

Forskellige nuancer - anderledes humør

Spændbeklædning er præsenteret i en bred farvepalet. Hver farve har mange forskellige nuancer, og gul er ingen undtagelse:

 • Så en anmeldelse af nuancer er bedst at starte med en lys gul. Han er lys, attraktiv og saftig. Forbundet med impulsivitet og spontanitet, derfor er en sådan skygge ikke egnet til design af børns værelser. Men i køkkenet er det passende. I et oversvømmet rum vil ethvert kogt måltid være dobbelt så velsmagende.
 • Citronskygge - kold. Det afspejler den indre verden af ​​en person med ikke-standard tænkning. Hvis der er et ønske om at skabe et design, hvor det vigtigste dominerende tema vil være tilbageholdenhed, er du velkommen til at vælge et lærred til et strækloft af citronfarve.
 • Honning nuancer - et symbol på lykke og familie enhed. Derfor stiller de nygifte ofte ophængte lofter i sådanne farver. Honning maling er god til at dekorere soveværelser, der ligner hyggelige, velour-dækkede kasser.
 • Gylden skygge - et symbol på rigdom og luksus. Guldlofter bliver udgangspunktet for dannelsen af ​​dyre klassiske interiører.
Citron skygge

Dem, der ønsker at lave et gul loft derhjemme, anbefales designere at kontakte specialiserede virksomheder og kræve, at deres repræsentanter viser eksempler på nuancer af denne farve. Foretrækker dæmpede materialer, da lyse farver hurtigt keder sig og forårsager irritation.

Hvis der er monteret stræklofter af den beskrevne farve i køkkenet eller i stuen, betyder det at indendørs møbler af samme farve eller tilbehør i en lignende farvepalet skal vises i rummet.

Når du vælger gul farve på stræklofter til et planteskole, skal du huske på, at kun inaktive og dystre børn er i stand til at modstå en så lys palette. For resten vil det lyse loft blive stærkt irriterende.

Eksperter anbefaler ikke at strække et solidgult lærred på loftet, det er bedre at lave en lys indsats i en standard hvid kasse. I denne udførelsesform er lyse tæpper varme nuancer egnet til stuen eller køkkenet, dekoreret i land eller klassisk stil. Cool nuancer er gode til at skabe art deco interiører. Men for at komme ind i det gule lærred strækloft i den ultramoderne højteknologi vil det ikke fungere.

Lys gul indsats i gipspladekonstruktion

Vær opmærksom! Gul lærred stræklofter praktisk. Dette fremgår af videoer og fotos offentliggjort på webstedet. Af denne grund vælges spændingsstrukturerne af den beskrevne farve til at designe ikke kun boliger, men også administrative institutioner.

Forskellige nuancer, forskellige teksturer

At vælge den rigtige skygge af gul er halvdelen af ​​kampen. Et andet vigtigt punkt er valget af en egnet lærredestruktur. Blanke PVC glatte film, matte stræklofter, stofklæder - hvilket er bedre? Besvar dette spørgsmål, baseret på rummets funktionalitet.

Glans er den lyseste indstilling. Det er kun relevant i køkkenet. Matte PVC-film passer til børns værelser. Stuen er et sted for udformningen af ​​hvilket dyre finishmaterialer anvendes, derfor er det bedre at foretrække stofklæder af blød varm gul farve. Til design af soveværelser anbefaler specialisterne ikke at vælge de beskrevne malinger. Men hvis du virkelig vil have, giv sød, varm, dæmpet nuancer af mat eller satin tekstur.

Glansstramt loftsdesign i køkkenet

Hovedregelen med kompetent design af ethvert rum er at huske om harmoni med resten af ​​dekorationen og tilbehør.

Den perfekte kombination med andre toner

Et hvilket som helst værelse design vil være hyggeligt, hvis du korrekt nærmer sig problemet med kompatibilitet mellem toner og halvtoner. Hvad er den bedste kombination af gul lærredspændingsstruktur?

 • Kombinationen af ​​alle ovenstående toner med neutral hvid anses for at være ideel. Denne mulighed hjælper med at skabe festlige designs, det udvider visuelt rummet, øger visuelt rummets højde, når zoneinddelingens funktionelle accenter bliver solide.
 • Foreningen af ​​gul og sort er en fed løsning, der kun er egnet til ekstravagant interiør. Som mørke pletter er det bedre at bruge respektable statusmøbler. Dette er den blødeste mulighed. Og ekstravagant - sorte vægge og citronloft.
 • En praktisk finish er skabt ved hjælp af en kombination af nuancer af gul farve og brune farver af lyse og mørke toner. Sådanne kombinationer er egnede til køkkener, faste stuer. Det ser smukt ud, som er skabt ved hjælp af gule lofter og burgundervæggene.
Kombinationen af ​​gule og brune toner i rummet

En anden regel, som du skal være opmærksom på, er at du ikke bør sammensætte de lyse gule malinger af stræklofter med rige tykke toner af vægge. I dette tilfælde er en atmosfære af undertrykkende karakter. For at forbedre accenter er det bedre at bruge tilbehør, og at opretholde lofter og vægge i delikate lavnøglehalvtoner.

Usædvanlig løsning med billeder

Besvare spørgsmålet om, hvorvidt man vælger strækloft i lærred i gul, skal man være opmærksom på de beskrevne strukturers anvendelighed. De er pålidelige, stærke, har en høj driftsressource. De hjælper med at holde fugt i tilfælde af lækage fra naboer og brand i tilfælde af brand. Udvendigt ser lærredet af denne farve ud spektakulært. Den enorme variabilitet af designløsninger giver dig mulighed for at implementere alle, selv de mest ekstravagante løsninger. Strukturer installeres hurtigt, så hurtigt som muligt, mens de i dag er tilgængelige fra materialets synspunkt.

Gulstræklofter: Designindstillinger

Forskellige nuancer af gul kan kun overraskes: fra den delikate farve af smør til rig citron. Derudover tilpasser han sig til positiv tænkning, og i modsætning til den røde er det meget mindre krævende for omgivelserne. Det er ikke overraskende, at han er meget populær.

Hvis du stadig ikke ved, hvordan det gule hængende loft i indretningen ligner - vores fotos viser dig dette! Vi har samlet en samling interessante designmuligheder med alle toner. God fornøjelse!

I det indre af stuen

Glat glansfarvet lærred med smukke baseboards - næsten en klassisk version. Det passer også til hallens traditionelle design - Vælg bare en delikat skygge, og pas på at finde passende tilbehør til at matche.

På dette billede er denne kombination godt vist - loftet suppleres med puder og lampeskærm bordlampe.

Vil du have et tofarvet design? Der er ikke noget lettere. Prøv at kombinere gul, for eksempel med turkis. Du får en rig farve sammensætning, der vil blive dekoreret med små farvede lamper.

Gør det enkeltniveau eller tag risikoen for at installere en mere kompleks version med ret mærkbare niveauovergange. Sandt, i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til højden af ​​væggene.

Et kombineret loft med gipspladeindsatser er en almindelig, men meget smuk løsning. Lav en usædvanlig form for skilsmisse, der fremhæver deres spotlights.

Kombinationen af ​​hvid og gul er en klassisk reception. Hvis du kan lide glatte linjer, skal du lægge en indsats af PVC-film i en gipspose. For at gøre værelset mere interessant, reflektere det på væggen - det er muligt i form af et usædvanligt reliefdesign.

I det indre af soveværelset

Det forekommer dig, at denne farve ikke er acceptabel for et afslappende ophold i soveværelset? Vi viser at dette er langt fra sagen!

Lys glansende lærred med krøllet lysekrone ser meget smukt ud. I dette tilfælde kan du bevæge sig væk fra de sædvanlige lavtone toner, der er karakteristiske for designet af dette rum - grønne gardiner, usædvanlige dekorationer... Tillad dig selv at opgive stereotyper.

Hvis du kan lide mere romantisk interiør, tænk på den originale farvekombination - mærkeligt nok, opnås et interessant loft ved at kombinere lysegul med lysrosa tinge. Så soveværelset vil se blødt og blidt ud, især hvis du vælger det rette interiør. Til belysning er det bedre at være begrænset til spotlights.

Det usædvanlige design af strækstof og gipsvæg er, hvad elskere af ikke-standard design har brug for. Overvej omhyggeligt alle nuancer, hvis du vil have loftet til at se økologisk ud.

Den stjerneklar himmel i denne farve er utvivlsomt meget atypisk. Dette forringer imidlertid ikke dets skønhed - vi anbefaler at prøve dette design, hvis du ikke er fan af mørke toner, men ikke ønsker at opgive den mystiske glimt af stjerner.

Et indlæg, der skråner ned fra loftet, lidt mere end bredden af ​​sengen, er et glimrende valg for et rummeligt soveværelse, som du planlægger at zone. Så rekreativt område vil straks være tydeligt. Dette gælder især for lejligheder, hvor dette værelse bruges samtidig med et hjemmekontor eller et sted til aftenindsamling med te.

I det indre af børnehaven

Munter og solrig gul - hvad dine børn har brug for at opretholde et godt humør i et smukt rum.

Mulighederne for stræklofter til udformning af en planteskole er stort set ubegrænsede. Hvad med en usædvanlig blomst oprettet ved at kombinere farver og niveauovergange? Vi anbefaler at vælge bløde pastellfarver - psykologer mener, at en kombination af tre eller flere mættede farver kan påvirke barnets psyks tilstand negativt.

En anden interessant mulighed er en kombination af to kontrasterende trekanter, suppleret med gipsplader partitioner. At dekorere et sådant loft vil hjælpe lysekronen med usædvanlig form - det vigtigste er at vælge sådan, at lampeskærmen blev rettet ned: LED-lamper kan hurtigt trætte babyens endnu ikke dannede vision.

Hovering design i form af solen med skjult belysning er en meget sød og ikke-trivial mulighed. Sørg dog for at rummets højde er nok - ellers kan du få for trangt børnehaver, hvilket ikke er sandsynligt at behage dit barn.

Af den måde kan trykkerier bidrage til at diversificere indretningen af ​​rummet - forskellige tegninger, der påtrykkes lærredet ved termisk udskrivning. Vælg kun et billede af høj kvalitet, så du ikke får et mudret resultat.

Billedet kan være dine yndlingsfigurer fra tegnefilm eller eventyr, et smukt billede eller motiverende indskrifter - du kan bedre vide smag af barnet, så styr det.

Vigtigt: Vær opmærksom på, at for store plotbilleder har tendens til at pale hurtigt. Hvis du kender din tendens til uanstændighed for dit barn, skal du bestille et sæt vinylklistermærker - de lime nemt og lige så nemt at fjerne.

I køkkenets indre

Glansfarvet lærred med krøllede gipspladerindsatser - et glimrende valg til et rummeligt køkken. Vælg en skygge af gul, der passer ind i møblerne og det overordnede interiør.

En meget effektiv modtagelse er et to-plan design, hvor gule og sorte toner kombineres. Ja, denne stil ser ret prætentiøs ud - men hvis du er klar til at være opmærksom på de mindste nuancer, anbefaler vi at prøve.

Men for et lille køkken er denne metode næppe egnet - for det meste kræver sort plads en stor mængde plads.

Som dekoration til loftet, bestil vinyl klistermærker eller fotoudskrivning - for eksempel er sommerfugle og blomster næsten altid passende. Du kan dog vende tilbage til mere traditionelle designs - frugt, grøntsager, krydderier. Alle ser godt ud på en gul baggrund og fremhæver rummets funktionelle formål.

Et kraftigt gul loft med skjult belysning og en række lamper er en dristig beslutning, der kræver en ikke-standardiseret tilgang. Placer dette designelement over køkkenøen eller spisebordet for at skabe et harmonisk interiør.

I det indre af badeværelset

Du bør ikke tro, at kun blå og blå nuancer passer til et badeværelse - gul kan ikke være mindre passende.

Bright citron blade med en usædvanlig kvadrat lampe er velegnet til både små og rummelige værelser. Vælg en lysekrone, hvor der er en metalindsats mellem lamperne og loftoverfladen, ellers risikerer du at smelte filmen.

Mærkeligt som det kan synes, men kombinationen af ​​gul med rødt ser meget cool ud - Vælg bare en lys flise til grænsen til loftet. Denne kombination med en blank struktur ser bedst af alt - for en mat tekstur anbefaler vi at vælge et andet interiør.

Stretch loft med skjult belysning egnet til små badeværelser. Det vil visuelt gøre dem lidt mere rummelige. Desuden ser det bare godt ud. Det vigtigste ved at huske er, at installationen skal udføres under hensyntagen til alt brandsikkerhedsudstyr - det er bedre at kontakte professionelle bygherrer.

Fler niveauer i badeværelset? Hvorfor ikke? Sørg for at du har nok plads og gå i gang! Det vigtigste er at få mønsteret til at se harmonisk ud og passe ind i det overordnede interiør, ellers vil hele effekten forsvinde.

I indgangen af ​​gangen

På grund af de mange forskellige nuancer er stræk gul loftet populært i gangene: billedet beviser det overbevisende.

Matt lærred er perfekt fit langstrakt korridor. Centrere projektørerne. Lys farve vil blødgøre ikke for bekvem konfiguration af rummet, og belysning, der divergerer mod væggene, vil visuelt skubbe dem fra hinanden.

Imidlertid ser det blanke loft ikke mindre imponerende ud. Især hvis du vælger en blød skygge ud over de bløde grønne vægge. Ikke for velkendt design af korridorerne, men du ser, meget anstændigt.

En rummelig entré vil blive dekoreret med et to-plan design med en figurindsats. Prøv at gøre det over headsettet - dette gør rummet mere komfortabelt og harmonisk.

Tekstur kan være enhver - blank, mat, satin. Fokus på dine præferencer, men husk at hvert materiale har sine egne egenskaber. Læs mere her.

Vi er sikre på, at vores udvalg af fotos af det gule loft i indretningen vil hjælpe dig med at beslutte dig for et lyst og usædvanligt design.

Loft farve: beskrivelse af den rigtige kombination, 55 billeder i interiøret

Da de tidligere havde planer om at lave reparationer, tænkte de ikke på loftets farve, det var altid hvidt.

Med fremkomsten af ​​den nyeste teknologi kan du vælge farver, der kombineres med interiøret.

Først skal du vælge en metode til efterbehandling, så de mulige farver.

Farve og psykologi

Når man vælger en farve, er det nødvendigt at tage højde for den psykologiske opfattelse af hjemmet, så belægningen ikke bliver en kilde til irritation og depression.

Hvid farve harmonerer godt med alle toner, det er et symbol på renhed, ungdom og friskhed, specielt nødvendigt, når du slutter i mørke farver. I kombination med lette vægge kan strækloftet være forbundet med hospitalet, og i børnehaven vil det give stramning.

De kolde farver i lofterne er blåblå eller violette. Valg af lys nuancer, visuelt udvide rummet, loftet vil være højere. Blå farve slipper perfekt, derfor er den ideel til et badeværelse (pool), og i arbejdsområdet tillader vi det ikke.

Det er bedre at vælge en lysfiolet skygge af et loft til saler til stimulering af vital energi, udvikling af kreativt potentiale.

Blå er ideel til et soveværelse eller børnehave, det giver ro og ro.

Brun tone bruges ofte til kontorer, det giver stabilitet. For et boligtype er ikke brugt på grund af foreningen med alderdom.

For at aktivere hjernen er det nødvendigt at vælge et gul-orange-rødt spektrum og en grøn farve. De er perfekte til køkkenet, planteskoler og kontorer.

 • Gul er farven af ​​glæde, smil og lykke.
 • Orange giver optimisme, et antidepressivt middel.
 • Grøn - vækst, ny viden, harmoni.
 • Pink - ømhed, afslapning.
 • Rød giver spænding og stimulation.

Farvevalg

Der er regler for valg af loftets farve.

Ved lave lofter har brug for en lys tone og et mørkt gulv og for højt, tværtimod.

Hvis vinduerne vender mod nord eller er i skyggen, har du brug for varme gul-orange lofter.

Hvis det er nødvendigt at skjule sig fra solen, er turkis eller lysegrønne nuancer godt til lofter.

Hvelvede lofter anbefales at male i lyse farver: grøn, og i stuen lilla eller lilla.

Lofter i forskellige værelser

For gange er det bedre at bruge hvide, himmelske eller beige farver for at gøre det mere rummeligt. Muligt mellemstor billede.

Ideel til badeværelset: blå, lysegrøn, hvid og turkis nuancer.

køkken

Her kan du vise fantasi. Hvis du har brug for at reducere appetitten, skal du vælge blå, blå og lysegrøn. Hvem har ikke brug for restriktioner, egnet gul-orange gamma.

I nærværelse af børn er det ikke nødvendigt at gøre loftet flerfarvet, så barnet ikke er distraheret af mad.

Stue

Loftet skal være i harmoni med det omgivende interiør. Så for resten af ​​værelset undtagen hvid anbefales pastellfarver, blåblå eller lilla. De vil roe og udvikle kreativitet.

soveværelser

Designere anbefaler farvede lofter til soveværelser, men de findes sjældent. For en god hvile er det bedre at vælge monokromatiske farver eller med et lille sjældent mønster. Ser godt pink, mælkeagtig eller beige.

Med høj højde skal du vælge mørke farver. En fantastisk mulighed ville være for soveværelset "Starry Sky", hvor azurblå med lyse stjerner (konstellationer). Dette vil gøre hele lokalet mystisk, vil have en gavnlig virkning på psyken, der forårsager drømme og søvn.

planteskole

Det er bedre at placere et planteskole i henhold til barnets psykologi. For loftet er bedre lyse farver: himmelske, beige eller hvide. Du kan tilføje et blidt mønster.

For et rastløst barn har du brug for fredelige lyse farver. Blåt strækloft med spektakulære konstellationer og LED-lys beroliger barnet hurtigt. Til kedsomhed kan du dekorere med tilbehør: lamper, hængende dele.

Korrekt valgt skygge af loftet vil understrege værdien af ​​din stil og lindre spændinger eller stress efter arbejde.

Gul loft i solens farve i interiøret - 100 fotos af nye designs

Hue stretch loft spiller en væsentlig rolle i stil beslutningen. Hvis før der altid var et hvidt loft, er det nu muligt at vælge næsten enhver farve i stræklofterne.

Der var interessante designs i forskellige farver.

Interessante fakta

Med valget af farver faldt stræk lerret i pris, hvilket er blevet mere overkommeligt for middelklasses folk. Kendskab til farvespektret afspejles i forskellige designs. Psykologer og læger har længe erkendt, at hver farve opfattes forskelligt af en person, påvirker den mentale tilstand:

Den hvide farve er neutral, men med hvide vægge vil der ikke være nogen kontrast, hvilket er dårligt for enhver persons psyke.

Multi-farvede strakte lærred inspirerer optimisme, øger styrken af ​​en persons ånd og energi. Hyppig stress i det moderne liv reducerer vitaliteten dramatisk. Forskellige farver er perfekte til stuer eller kontorer. For børneværelser er en farverig baggrund bedre ikke at bruge, det vil have en dårlig effekt på barnet.

Alle nuancer af gule opfattes af en person positivt og forårsager en tilknytning til solen. Loftet skal ikke altid gøres helt gul. Flere interessante patches gør værelset hyggeligt og soligt varmt.

Gul maling er farver af varme og fred, de har en gavnlig effekt på nervesystemet, fremkalder positive følelser og fred.

Harmony farve lofter

Ved valg af farve på stræklofter bør overvejes:

 • Formålet med objektet
 • Generelt design løsning af huset (lejlighed), kontor;
 • loftets overfladeareal
 • farve skala af møbler og møbler af vægge og et gulv;
 • Smag og ønsker hos ejerne af lokalerne.

Egenskaber gul

Alle nuancer af gule er nyttige til menneskekroppen, de giver ham behagelige minder fra barndommen forbundet med lyse sol og lykke. Derfor strækker lofter af gul farve stigning arbejdsproduktivitet, det blev bevist empirisk.

Gule elskere - munter, aktive mennesker, klar til at hjælpe andre. Disse mennesker har mange venner, de lever livet fuldt ud.

Stretch gule lærred er passende i stuer, gange, undtagen soveværelset og børnenes værelse. De skal sove, og lyse farver - et symbol på glæde og kraft.

Det gule stretchloft er så populært hos kunderne, at det hele tiden er efterspurgt, det er ikke forældet i varehuse.

Gule accenter

Spektret er gult: fra lysegult til mørkt. Smukke kombinationer af forskellige nuancer gør det muligt at skabe en usædvanlig forfining af sammensætningen, rigtige mesterværker. Resultatet er rent hi-tech.

Harmonisk kombination med den modsatte blå farve vil resultere i en koldere tone. Kombinationen af ​​gul med rødt giver varme og lysstyrke.

ansøgning

Når man opretter et klassisk interiør bruges der også gul skygge. Kombinationen med hvid farve ser smuk ud.

Hvis du vil skabe en atmosfære af glæde og solenergi, så skal det gule loft i interiøret kombineres med en beige farve. En sådan harmoni af farver er velegnet til børns værelser og stuer.

Gul og brune farver ser godt ud sammen. En usædvanlig kombination understreger tonernes kontrast, mens de forbliver varme i tone.

Interiøret vil være eksklusivt, hvis du kombinerer gule og burgunder farver i designet. Dette vil skabe en atmosfære af fred, hjemme komfort og unikke skønhed. Designløsning bliver fyldt med dynamik og varme.

Altid og i alt skal kende foranstaltningen.

Tip! Sørg for at følge anbefalingerne fra eksperter. Det er ikke nødvendigt at anvende gul farve på store områder. Over tid vil et stort sortiment af gul blive irriterende og endda afvist af manden.

Gult loft bliver i stigende grad brugt af ejere af huse og lejligheder for at skabe en behagelig og varm atmosfære i et privat hus, lejlighed eller sommerhus.

Usædvanligt gult strækloft i det indre af lejligheden

For at give interiøret et interessant og samtidig behageligt udseende, kan du bruge forskellige farver og efterbehandling materialer. Stræklofter klare sig meget godt med en sådan opgave. På grund af deres egenskaber, nemlig evnen til at være helt forskellige nuancer, former og teksturer, giver de ethvert interiør ikke kun trøst, men også en lille smule til det.

At gøre ved hjælp af stræklofter taler om god smag og høj velstand. En sådan finish vil glæde dig i årevis uden at miste sin tiltrækningskraft. Men hvad nuancer kan bruges i indretningen? Faktisk er sortimentet af farver af malerier meget bredt. Men når du vælger dem er det værd at være opmærksom på nogle funktioner. For eksempel, hvor stort rummet er, hvad det er beregnet til, hvem bor i det, hvilken design stil er planlagt i dette rum.

Alle disse tilsyneladende irrelevante egenskaber er meget vigtige, da hvis du bruger et sort eller mørkt blå loft i et lille rum, bliver det endnu mindre visuelt. Hvis du laver et blankt lærred med graffiti i stuen, dekoreret i barokstil, så vil det se lidt underligt ud, hvis du ikke siger smagløst.

Men for at bestemme valget af en bestemt nuance er det vigtigt først at overveje deres egenskaber og brug sager. Vær opmærksom på det gule stretchloft. Det kan have helt forskellige nuancer, lige fra mørkegul til lysegul. Desuden kan denne indstilling anvendes på forskellige teksturer af spændeklæder, der udvider brugen af ​​anvendelsesområdet. I hvilke varianter er det muligt at bruge en lignende klud?

Glansigt gult strækloft

Den glatte overflade har evnen til at reflektere lyset rettet mod det. Den gule glatte overflade gør dette lys endnu lysere og mere mættet. Derfor vil rummet, hvor der er et sådant design, ikke lider af mangel på lys. Dette design kan bruges, når du skal visuelt øge rummets rum, gøre det større og mere rummeligt. Ofte blanke gule strakte lærred bruges i køkkenet. Hvorfor præcis der? Det er meget enkelt. For det første skaber sådanne lærred en solrig stemning, som vil være et incitament til aktivt at tilbringe hele dagen. For det andet, gul, som psykologer siger, bidrager til opvågnen af ​​appetit. Det har en positiv effekt på den generelle tilstand af den menneskelige krop og gør den mere modstandsdygtig.

Gul med hvidt strækloft

Så at strækloftet med gul farve ikke er særlig iøjnefaldende og ikke ser for mættet, kan du med succes kombinere den med en hvidfarve. I denne udførelsesform kan loftet anvendes i værelser, der er designet til rekreation, såsom et soveværelse eller stue. Denne mulighed er også velegnet til et barns værelse. Det er kombinationen af ​​gul og hvid, som er universel, når du afslutter rummet for både en pige og en dreng. I dette tilfælde kan du oprette et design i babyen, hvor den nyfødte vil være, og du kan i det rum, hvor teenagen bor. Overalt vil en sådan designmulighed se attraktiv og munter ud.

Gul to-niveau stretch loft

Det er ikke obligatorisk at stoppe med indstillingen, når duken er placeret på et niveau. Du kan oprette ved hjælp af gul strakt lærred og multi-level design. For eksempel ser en variant meget godt ud, når det gule blanke lærred bruges på første niveau, og den hvide glansede eller matte finish bruges på andet niveau. Du kan også oprette en gennemskinnelig film med en LED strip under den på første niveau. Dette gule stretchloft kan være egnet til udsmykning af stuer samt til kontorer eller haller af indkøbscentre. Ikke mindre attraktivt kan se strækloft, der bruger tre nuancer samtidigt. På første niveau kan det være en gul nuance af lærredet, på andet niveau - orange, og på den tredje - mørk orange eller endda rød.

Former og blanke gule hængende loft

I restauranter og klubber er former fra strækfilmlofter meget populære. Og deres gule farver er ingen undtagelse. Med denne designmulighed kan du tilføje endnu det mest kreative interiør, som indeholder unikke designtricks. For eksempel ser bølger, kegler, klitter rigtig flot ud på stretchblanke æsker med gul farve. Alle kan have en anden størrelse og udseende som helhed. For eksempel i korridoren kan du lave gule bølger, der harmonerer med pop artens stil i dette rum. Du kan skabe i loftet en kombineret sammensætning bestående af klitter og kegler. Denne mulighed ligner spidsen for havdybderne, og takket være en usædvanlig skygge vil det give rummet et meget moderne udseende. En anden original mulighed ligner, når der opstår bølger i rummet omkring lysekronen i loftet, som om divergerende cirkler på vandoverfladen.

Fotoprint på et gult strækloft

For eksempel ser matte lærred ikke kedeligt ud, men du kan lave fotoudskrivning på den. Blomsterne ser meget smukke ud. På en gul baggrund kan man malede valmuer eller tusindfryd. Usædvanligt vil supplere det indre af liljen. På en gul baggrund kan du arrangere de kombinerede billeder i form af blomster og sommerfugle, fantastiske mønstre. I børnehaven kan du blive på billederne af legetøj, solen, fantastiske mønstre og ornamenter.

Lad os opsummere

Så gul gulvlofter viser sig meget godt indvendigt i mange typer lokaler. De kan ikke kun være glatte, men også matte, satin, gennemskinnelige osv. På et gul lærred kan du oprette billedudskrivning. Fra filmversionen af ​​belægningen kan du lave fantastiske former.

En dråbe sol i dit hjem: gul loft i indretningen

Gul farve er en af ​​de lyseste, mest glade og optimistiske nuancer af spektret. Det er forbundet med solens stråler og fylder rummet med en følelse af varme, komfort, munterhed og positiv. Gule toner opfrisker miljøet, skaber en livbevidst lys atmosfære i rummet, absorberer negativ energi og har en fantastisk evne til at lindre depression. Det gule loft i indretningen ser meget imponerende ud, det er let monteret med møbler og tilbehør, der er lavet i både klassisk og moderne stil og giver selv det mest beskedne rum et originalt og attraktivt udseende.

Gul farve har en meget bred farvetone. Det kan være saftigt og fængende, rig gyldent, diskret pastel og endda raffineret citronkold. Vælg tonen skal være baseret på formålet med rummet og dets lys. Hvis rummet går mod nordsiden og lider af mangel på dagslys, er det bedre at stoppe ved varmere nuancer, og for soveværelset med vinduer mod syd kan en blid, dæmpet-bleg tone, der er egnet til afslapning og behagelig hvile, gøre.

Hvilke farver skal kombineres gul

 • Ofte tilbyder professionelle designere at kombinere gul med hvid. Dette gamut betragtes som en klassiker og skaber en ophøjet, festlig atmosfære, udvider visuelt rummet og gør dem lettere. Det elegante arrangement af gule og beige toner giver dig mulighed for visuelt at forstørre et lille rum med uregelmæssigt layout og brede boligområder i den rigtige form gør det mere behageligt og problemfrit.
 • Fans af dristige og ekstravagante interiører anbefales at være opmærksomme på den fængende sammenslutning af gule og sorte toner. Dette kan være en stærkt kontrasterende løsning, hvor loftet af rige gyldne nuancer harmonisk sameksisterer med strenge mørke vægge og statusmøbler. Kunder, der foretrækker mere elegante muligheder, tilbydes at blødgøre atmosfæren i sort farve med en delikat pastell-citron tone i loftet.
 • Enhver nuance af gul gamut harmoniserer perfekt med brune farver, både lyse og mørke. Særligt fordelagtige sådanne kombinationer ser ud i køkkenet, i spisestuen eller i stuen. De giver rummet soliditet, genskabe en følelse af pålidelighed, stabilitet og hjemme komfort. Gul lofter ser ikke mindre oprindelige ud i sammenhæng med et værelse indrettet i burgundertoner.
 • Forbindelse gul med tykke, rige toner skal være omhyggeligt. Ellers kan en tung, undertrykkende atmosfære regere i rummet. Hvis du vil styrke de lyse accenter, kan du bruge tilbehør, og væggene og gulvet til at modstå i sarte og uklare farver.

Gul badeværelse

I badområdet ser det gule loft meget usædvanligt ud og kan danne grundlag for den indre sammensætning. Kombinationen af ​​lyse, mættede farver med strålende fliser og sanitetsartikler skaber en lys, solrig atmosfære i rummet og giver dig en energi og energi, der varer hele dagen.

Gul til børnehaven

Gulvlofter ser meget godt ud i børnehaven.

Lyse, varme toner er inspirerende og få barnet til at blive bekendt med verden.

I et sådant rum føler barnet ikke deprimeret, koncentreres bedre og er aktivt både i spil og i skole.

Et par ord om soveværelserne

Da soveværelserne primært er designet til afslapning, prøv for disse værelser at hente lofterne rolige, endda kølige gule nuancer. De vil fint passe ind i rummets generelle ensemble, de vil skabe en lys og frisk atmosfære, men på samme tid, i modsætning til alt for spændende toner, vil de ikke blande sig i at falde i søvn.

Er det gule loft passende i stuer, spisestuer og køkkener?

For værelser hvor meget tid er brugt, vil det gule loft være en god løsning.

Mættede nuancer vil tilføre atmosfæren i rummet naturlig energi, dynamik, optimisme og et ønske om at nå mål. Gentle pastelfarver vil bringe roen og lade dig slappe af behageligt over en kop te eller kaffe efter en hård dags arbejde.

Professionelle tips

Gult loft vil se spektakulært og stilfuldt i ethvert rum. Det vigtigste - misbruger ikke farven og vælger omhyggeligt den generelle situation. Hvis du kan lide lyse farver, skal møblerne, væggene og gulvet holdes i et roligere område, ellers vil rummet se overbelastet ud, og det vil ikke være behageligt at være i det.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I de sidste par år er spændingsstrukturer blevet udbredt i udsmykningen af ​​lejligheder. Denne teknologi bruges til at skabe lofter af forskellige former og farver.

I dette tilfælde giver forskellige teksturer og farver på panelerne dig mulighed for at skabe fantastiske og unikke billeder, i så fald bruges det gule stretchloft.

Valget af farver strækker lærred

Et vigtigt skridt i at skabe en skitse er valget af farve. Da spændingsstrukturen har været i brug i flere år, bør farverne ikke irritere indbyggerne i lejligheden.

Når du vælger en farve, skal du beslutte dig for følgende vigtige spørgsmål:

 • Værelsestype og dets formål - en lejlighed, restaurant, kontor mv.
 • Indretningen af ​​rummet - klassisk, land, etnisk, moderne mv.
 • Værelsesstørrelse - området af rummet, højden af ​​væggene.
 • Farven på væggene, møbler og andre ting i rummet.
 • Belysning, arkitektoniske træk i rummet.
 • Den effekt, du skal opnå er at visuelt øge rummets rumfang, tilføje plads osv.
 • Individuelle præferencer.

Det vigtigste er, at resultatet er et harmonisk rum, der giver både fysisk og psykologisk komfort til alle indbyggerne i rummet.

Karakteristika for det gule stretchloft

 • Gul farve og dens nuancer betragtes som farver af aktivitet og uforsigtighed, de er forbundet med sollys, positiv, glæde, bidrager til en stigning i effektiviteten. Stretch loft gul hjælper med at opmuntre og forårsager glædelige følelser.
 • Folk der vælger denne farve, gæstfri og munter. De elsker kommunikation og foretrækker at bruge tid i hyggelige virksomheder.
 • Gul farve er perfekt til stuen, børnehaven eller hallen. Brug det ikke til udsmykning af soveværelset.
 • De gule stræklofter er præget af fremragende forbrugsegenskaber, de giver dig mulighed for at skabe forskellige designs. Denne farve kan bruges i kombinationer af alle nuancer såvel som i en kombination af flere niveauer.

Gulfarver til gulvbelagte lofter

Paletten med toner af gul farve er ganske forskelligartet. Således refererer navnet "gul" til begge kolde toner med effekten af ​​blå og varme toner med effekten af ​​rødt. Under indflydelse af skyggen af ​​gul farve kan forårsage udtryksfulde følelser eller fremkalde en rolig og romantisk stemning.

Følgelig skelnes følgende nuancer:

 • Rød og gul. Denne skygge betragtes som et symbol på impulsivitet, spontanitet. Velegnet til udsmykning i køkkenet, fordi designet til at stimulere appetitten.
 • Citron gul. Denne skygge betragtes som et symbol på rastløshed og i nogen grad grusomhed. Velegnet til personer med substandard tænkning, indsigt, en ret høj grad af selvkontrol.
 • Lysegul. Denne skygge betragtes som et symbol på frihed fra konventioner og rammer. Velegnet til mennesker med kreativ tænkning.
 • Brunlig gul eller honning. Denne skygge betragtes som et symbol på lykke og fornøjelse. Velegnet til mennesker optimistiske og selvsikker.
 • Guld. Denne skygge betragtes som et symbol på sejr. Velegnet til folk med stor livserfaring.

Når du vælger et gult stretchstof, skal du derfor være opmærksom på prøveemnet. Dette vil undgå ubehagelige konsekvenser.

Tip: Det er bedst at fastholde sine tjenester inden for spændingsstrukturer, se billeder og videomaterialer af mulige muligheder og farver.

Begynd at vælge: små tricks

Men for det rigtige valg skal du følge et par tips:

 • Du bør ikke stoppe valget på mættede nuancer af gul farve. Dette skyldes det faktum, at en meget lys gul farve i stedet for en positiv effekt forårsager irritation, skaber overdreven pres på de psyko-følelsesmæssige tilstand hos de tilstedeværende.
 • Det er værd at huske på, at de stiplede gullofter ser godt ud i kombination med en mere mættet gul farvetone, på et hvilket som helst indre, på væggen eller gulvet.
 • Da gul farve har en tonic og stimulerende virkning, kan den bruges som katalysator for inaktive og dystre børn. Du kan ikke gøre hele loftet af barnet ensformigt nok gul indsats i kassen. En gul indsats i spændingsstrukturen er også perfekt til indretningen af ​​køkkenet og stuen.
 • Afhængig af stilen på rummet kan du bruge forskellige nuancer af gule. For eksempel er den gule af en varmere tone stor for både en streng klassisk stil og en rustik landsstil. Strek-loftet koldere citronfarvet inden for rammerne af pop-art-stil vil give rummet en vis friskhed og singularitet. Den eneste stil i interiøret, hvor denne farve ikke passer, kan kaldes en ultramoderne højteknologi, da dens hovedindhold er lige linjer, glas, metallisk glans.
 • På den måde at være opmærksom på rummets design og valg af en passende indretning, kan du skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. Og det gule strækloft giver mulighed for at introducere det unikke og ikke-standardiserede.

Til reference: Sådanne lofter er praktiske og ret alsidige, så de kan bruges i boliger og administrative lokaler.

Tekstur af gule stræklofter

De gule stræklofter adskiller sig kun fra de andre i farvefarve.

De materialer, de er fremstillet af, er:

 • Glossy. Til deres produktion anvendes PVC film med en spejl effekt. Sådanne lofter udvider visuelt rummet og øger rummets højde.
 • Matt. PVC-film anvendes også til deres fremstilling, men uden reflektionseffekt.
 • Klæder fra PVC-film er præsenteret i en ret bred farvepalet. Hvis den ønskede farve ikke blev fundet, kan du indstille materialet med en stofstruktur og male den med den ønskede skygns farve. Prisen på en sådan dækning vil naturligvis være meget højere.
 • Stof. De kaldes også sømløse. De er lavet af polyestermateriale, der behandles med speciel imprægnering. Deres væsentligste forskelle fra PVC-film er begrænset farveopløsning og struktureret overflade. For eksempel er gul farve kun repræsenteret af to nuancer.

Gult strækloft i udformningen af ​​forskellige rum

Som nævnt ovenfor kan forskellige nuancer af gule forårsage ulige følelser. Så på den ene side forbedrer det humør, stimulerer aktivitet, og på den anden side kan det forårsage irritation og angst.

Derfor er det i det indre af forskellige rum rimeligt at bruge de passende nuancer til dekoration:

 • Soveværelset. Stretchloft i soveværelset skal være en stille farve, så gul anbefales ikke. Men hvis valget er lavet til fordel for denne skygge, er varme toner egnede, hvilket ikke forårsager irritation og spænding. Af den måde er den matte teksturoverflade mere egnet til soveværelset for at undgå blænding på en gul baggrund.
 • Børn. At vælge et gul loft til et børns rum afhænger af barnets natur. For lavaktive børn er koldere toner egnet til at opfordre ham til at handle. For let spændende børn er det bedre at bruge roligere muligheder.
 • Køkken. For indretningen af ​​køkkenet vil passe lyse gule farver, der forfrisker og stimulerer fordøjelsessystemet.

Det vigtigste, uanset formålet med rummet, er harmoni med resten af ​​dekoration og interiør.

Installationsfunktioner

Afhængigt af materialet varierer omkostningerne og varigheden af ​​installationsarbejdet. Således er PVC filmduv monteret ganske enkelt, hvis du overdrager denne forretning til professionelle, og det er næsten umuligt at gøre arbejdet med egne hænder.

Vejledningen til installation af stofstrukturer er lidt bredere - efter installation skal de males, hvis de oprindeligt er. For dette er det bedst at bruge latex maling. Dette kan gøres uafhængigt, hvis du har de rigtige værktøjer.

Så hvis du har kompetent arbejde med farvevalg, vil den gule loftsspænding være en god udsmykning til stuen og ethvert andet rum.

Stræklofter

Det er nødvendigt at vælge farven på strækloftet i afslutningsfasen af ​​rummets design. Først efter de nøjagtige farver på væggene og gulvbelægningen er der allerede kendt. Bedst af alt, hvis færdigvægsmaterialerne allerede er købt, og du kan evaluere deres rigtige farve, så vil det helt sikkert ikke være muligt at lave en fejl med et strejf af strækloftet. Artiklen vil diskutere, hvordan man vælger farve på strækloftet.

Indhold:

Hvordan rummets farve på personen

 • Der er en velkendt fordeling af alle farver i kolde og varme nuancer. Derfor skal du først beslutte om rummets overordnede farvekoncept, om det vil blive lavet i kolde eller varme farver. Den eneste undtagelse er sådanne klassiske farver som sort eller hvid. De er universelle og vil under alle omstændigheder være passende.
 • Det er almindeligt at vælge takets tone i væggenes farve, kun lettere. Men moderne designretninger dikterer deres mode, og man kan ofte finde en lys kombination af kontraster. Men det er meget svært at vælge kombinationen af ​​lyse farver, og det er bedre ikke at eksperimentere alene, men at overlade dette arbejde til en professionel.

Farvepalet af stræklofter foto

 • Gulvet har mindre indflydelse på udvælgelsen af ​​farve på strækloftet. Moderne gulv i form af laminat eller selvklæbende gulvfliser perfekt efterligner træ, som kombineres med enhver farve.
 • Næste er at evaluere alle fordele og ulemper ved det rum, hvor loftet er valgt. De kan trods alt både pynte rummet og understrege alle dets svagheder. Således udvider et lyst loft uden et lyst mønster visuelt grænserne, hvilket gør rummet højere og mere rummeligt. Dette er især vigtigt for små soveværelser i typiske lejlighedskomplekser. Mørke eller lyse nuancer gør loftet lavere, visuelt indsnævring af rummet på grund af den klare begrænsning af rummet i rummet.
 • På trods af at de varme nuancer af gul eller rød vil give rummet en hygge, tilsyneladende vil de betydeligt reducere størrelsen. Men de kolde nuancer tværtimod, at øge rummet kan skabe en højtidelig atmosfære i den. Dette er især mærkbart i store huse af landejendomme.
 • Valg af farve på strækloftet afhænger af den overordnede stil af interiøret. I klassiske retninger anvendes kun hvide lofter eller et par toner lettere end væggene. Når du vælger en skygge, skal du forsøge at opnå sin kombination med møbler. Men ikke nødvendigvis farven skal være identisk, den kan kontrast, men være blød og lys.
 • Uden tvivl om, når man vælger farven på strækloftet, bør man tage højde for dens virkning på en persons mentale tilstand. Det er allerede bevist, at blå nuancer har en beroligende effekt, og blåstemmer efter en hård dag. Rød, selv om det stimulerer til handling, men hvis du bliver i et sådant rum i lang tid, bliver du irriteret, og din appetit øges. Gul farve passer til kabinettet, hvilket giver energi og øger effektiviteten. En harmonisk grøn farve vil ikke kun føje et positivt humør, men også sørge for kommunikation. Separat skal man sige om den sorte farve, producenterne producerer en helt sort film til et strækloft. Men du kan kun installere det i et rummeligt værelse med højt til loftet, for at give hallen elegance.
 • Farverne på hævede lofter har en funktion. Under lysets virkning kan farverne ændres betydeligt og se helt anderledes ud. Dette er især mærkbart i dagslys og aften, når belysningen er tændt. I stærkt lys ser rødt, appelsiner eller grønt lysere ud, og blues og blues derimod er mørkere.
 • Og med mere intens belysning og ændre farven overhovedet. Så gult vil miste al sin mætning, og lilla bliver til mørk rød. Det følger heraf, at det ikke er nødvendigt at fokusere ikke kun på stilen i rummet, når man vælger loftets farve, men også på arrangement af vinduer og lamper. I mørkere rum med vinduer mod nord eller østside er det bedre at vælge en varm skygge af loftet, som gul eller orange. De lyse værelser er mere alsidige, de vil se godt ud i kolde og varme farver.

Rumkarakteristika, der påvirker valget af strækloftfarve

Inden du vælger en farve til et strækloft, skal du forstå, hvordan rummets egenskaber påvirker valg af farve på strækloftet.

 • Højden af ​​rummet. Den gyldne regel - for visuelt at øge loftets højde, kan du bruge kolde nuancer. Varmt farver reducerer visuelt rummet. Dette gælder også for mætningen af ​​tonen, jo lysere farve, jo lavere loft vil se ud, og omvendt, med en lavere nuance intensitet, vil den visuelt se højere ud.
 • Formål med rummet. Et farvet loft er ikke kun en stilfuld accent af interiøret, men også et vigtigt øjeblik for en persons tilstand og humør. Nogle farver forårsager appetit, andre slapper af og andre forfrisker. Derfor er det nødvendigt at vælge den rigtige skygge afhængigt af rummets funktionalitet. Til badeværelset er passende forfriskende sorte nuancer af grå eller blå, og for soveværelset en varm skygge af beige eller mælkfarve.
 • Belysning. For de nordlige eller østlige rum, hvor der er lidt dagsol, ville varme nuancer af stræklofter være det bedste valg. De vil gøre rummet mere solrigt og lyst.
 • Størrelsen af ​​rummet. Spændeklud påvirker ikke kun rummets højde, men også dens størrelse som helhed. Det anbefales ikke at hegn i et lille værelse farvet loft eller et lærred med mønster og mønster. Det vil se upassende ud, yderligere indsnævring af rummet. Kun et neutralt hvidt loft er egnet her, helst glans. Hvis du helt sikkert vil gøre en designer touch og accent loftet, så pastell kolde nuancer med lav farvemætning vil gøre. Stor plads giver ubegrænset flyvning af fancy. Dette er en kombination af farven på flere niveauer lofter, samt forskellige mønstre og teksturer.

Tip: Med en fuld kombination af farver i loftet og væggene vil rummet se mindre ud, bedre hvis loftet er lettere. Derudover skal du vælge en udtalt farve, du skal tage højde for, at den kombineres med møbler og gardiner i det indre.

Formålet med rummet, når man vælger farven på strækloftet

 • Børneværelse. Det er bredt antaget, at børnehaven skal være fyldt med farve, eller rettere med en række lyse farver. Og børnene selv vælger materialer til dekoration af deres værelse og vælger saftige tapeter og lyse tæpper med billeder. Men med loftet er det bedre at være forsigtig og gøre det mere neutral for at afbalancere hele rummet. Så det anbefales at vælge et blåt loft med et mønster af hvide skyer eller havbølger. Til piger - pastell nuancer af lyserød eller gul. Og for børn vil blid grøn farve være behagelig.
 • Soveværelset. I dette rum, selv om en person ikke er i aktiv tilstand for længe, ​​er hendes funktion at slappe af og forberede sig på søvn. Og om morgenen bringe styrke til den nye dag. I kombination med et soveværelsessæt lavet af træ, ser sådanne farver af stræklofter som kaffe, fløde, fersken smukke ud. De ser godt ud i kombination med hvide mønstre.
 • Køkken. Dette rum skal fremkalde energi og øge appetitten. Til loftet her kan du vælge lyse og rige nuancer af rød og grøn. Det vigtigste er, at de er kombineret med et køkken sæt, og tilføjer ikke for meget lys farve til rummet.
 • Stue Ofte er dette det største rum i en lejlighed eller et hus. Det er populært at montere et flerniveau strækloft, hvis farver kan variere. Til dato har der været en meget stilfuld løsning - en gennemskinnelig film, der transmitterer lys. Under det nedhængte loft monterer jeg LED-båndet og lægger det ud i form af forskellige mønstre. Afhængigt af dit humør kan du ændre farven på en sådan belysning ved hjælp af fjernbetjeningen.
 • Badeværelse. Strækloft i det er sjældent monteret, men med god ventilation er tilladt. Det er ikke nødvendigt at tænke langt i farve, det matcher farven på den keramiske foring.
 • Office. Aktivér ydeevne og forstærker den intellektuelle aktivitet på kontoret, du kan bruge strækloftet blå eller grønt. Filmen er bedst at vælge matte eller satin, glans vil være irrelevant. Lys eller skinnende overflade af loftet vil fjerne opmærksomheden og distrahere fra anliggender.
 • Korridor eller hall. Sjældent, når disse værelser kan prale af stor størrelse og tilstedeværelsen af ​​vinduer. Derfor skal du vælge en blank film af creme eller beige. For ikke at fordybe rummet skal den mørke farve i rummet nødvendigvis være mindre end halvdelen af ​​det samlede areal. Så når du bruger den mørke farve i loftet, er det bedre at vælge lettere møbler, gulve og tilføje lyse farver til væggene.

Farvebeskrivelse

Når du bliver spurgt om hvilken farve der skal laves i et strækloft, skal du først studere deres hovedkarakteristika og virkningen på psyken.

 • Rød farve. I nogle nationer er det stadig opfattet som et symbol på luksus og rigdom, især i kombination med forgyldte mønstre eller dekorative elementer. Og også forbundet med støjende sjov. Men med det korrekte udvalg af røde nuancer er det passende at passe ind i køkkener, haller eller stuer. Men det er bedre at bruge det til et mønster i loftet, og ikke som en selvstændig farve, så det bringer varme og komfort til rummet.
 • Violet farve. Kreative mennesker med nyskabende tænkning vælger en rig dyb skygge af lilla. Det er smukt og velegnet til et stilfuldt værelse i en moderne minimalistisk stil, der bliver rummets vigtigste fremhævning.
 • Orange farve. Især godt at vælge et loft på denne farve i et mørkt rum. Han vil bringe hendes lys, varme og kraft ind. En lys skygge af appelsin anbefales at vælge loftet i børnehaven.
 • Gul farve. Akin til orange, er valgt, når du skal tilføje et lyst og positivt humør til rummet.
 • Grøn farve. Det beroliger og slapper af. På grund af sin alsidighed er det ofte til stede i strækloftets design. Mest vellykket ser det ud i store og lyse værelser. Og for kontor lokaler anbefales loft blå-grøn farve, eller rettere dens mørke nuancer. Det er hensigtsmæssigt på kontoret, det er nok at huske, at det var kluden af ​​grøn farve, der blev brugt til at slå store arbejdsborde op. Samt bordlamper, dekoreret med grøn lampeskærm. Hvis i børnehaven for at gøre en blød nat belysning af det grønne loft, så barnet hurtigt og tæt falder i søvn, det bløde og mystiske grønne lys gør indstillingen afslappende og fabelagtig.
 • Blå farve. Dette er farven på himlen, så det er så rart at se det på dit loft, især med fotoudskrivning af ægte eller stiliserede skyer. Den beroligende aura i denne farve giver dig mulighed for at slappe af i badeværelset eller i soveværelset.
 • Grå farve. Som hvid med sort anses det alsidigt. Det går godt med alle farver og nuancer. Til loftet vælges det ikke som den primære farve, men som baggrunden for tegningen. Hans neutralitet vil ikke forårsage nogen negative følelser selv efter et længere ophold i rummet. Det ser mest fordelagtigt ud i kombination med gul farve.
 • Blå farve. Selvom loftet lærred er hvidt, har installeret moderne blå halogenlamper i det, vil det resultere i en rig og klar farve. De blå nuancer af loftet ser smukke ud i badeværelserne, helt lavet i hvidt. De vil understrege hvidheden af ​​sanitetsartikler og keramik. Kun fluorescerende hvidt lys vil være egnet til et sådant strækloft, blå og gule spektre anbefales ikke.

For et interiør, hvor der er dyre møbler fra værdifulde træsorter, er det ikke nødvendigt at overføre vægten til et loft. Tværtimod skal den neutrale farve fokusere på den dyre udsmykning af rummet. Det samme gælder de smukke malerier, der pryder væggene. Du bør altid forsøge at holde guldbalancen og overdrive det ikke i ønsket om at gøre hver lejlighedskompleks unik og stilfuld. Ellers kan det hurtigt blive til dårlig smag og ikke bringe den ønskede tilfredshed fra reparationen.

Kombinationen af ​​farven på strækloftet og dets tekstur

Det ser ud til at farven er valgt, og den svarer helt til interiøret. Men den ukorrekt valgte struktur af strækloftet kan ødelægge hele design ideen. Dette skyldes, at en anden tekstur reagerer anderledes på belysning, nogle gange kan den reflektere eller absorbere den.

 • Matt strække loftet. Visuelt reducerer rummets størrelse, dens højde og dybde. Men det er netop den matte overflade, der giver rummet en adel, især hvis lærredet er malet i lyse farver. Det ser ikke påtrængende ud og kan ikke forårsage irritation. Det er den bedste måde at anvende billedudskrivning på, fordi det ikke skyldes manglende blænding, det forvrider det ikke.
 • Satin lærred. Dens tekstur bidrager til den bløde dispersion af dagslys og kunstig belysning, hvilket giver et smukt spil. På den sejle og pastellfarver bliver pearlescent glans smukt. Den mest succesfulde mulighed for store værelser i klassisk stil.
 • Glossy stretch loft. Dens største fordel ligger i lysets reflektion og en stigning i det visuelle rum. Alle farver på det ser lysere og rigere ud. Dette er den bedste mulighed for små rum.
 • Tøj med en struktureret overflade. De efterligner typisk træ, sten, læder eller metal. Et godt valg til at afslutte et af loftets niveauer i et stort rum eller som et selvstændigt loft i en lille. Også relevant i stiliserede værelser, hvor du vil oprette en passende aura.
 • Suede loft. Det er kendetegnet ved fuldstændig optagelse af lys. Opretter en meget hyggelig og luksuriøs atmosfære i soveværelset. Men kun et rum med god dagslys er velegnet til installationen, og det er tilrådeligt at vælge lys nuancer, så det ikke ser for massivt ud.
 • Gennemsigtigt loft. Passer kun til installation med skjult belysning. Velegnet til værelser, hvor det ikke kræver meget lys, eller der er ekstra belysning. Det er kun valgt monotont, da hele farvefokus falder på LED-baggrundsbelysningen.

Kombinationen af ​​farver i et to-niveau strækloft

Opgaven bliver dobbelt så vanskelig, når spørgsmålet opstår, hvilken farve af strækloftet skal vælges med to-niveau strukturer. Siden nu er vi nødt til at bekymre os ikke kun om den harmoniske kombination med interiøret, men også om de velvalgte nuancer af loftet selv.

Der er kombinationer, der fordelagtigt supplerer hinanden og omvendt, at kombinere sammen, hvilket absolut ikke anbefales. Overvej de vigtigste:

 • Du kan eksperimentere med forskellige toner af samme farve. Så blå og blå vil med succes forene, mættet grønt og lysegrøn;
 • lyse rød og gule farver er bedst kombineret med neutral hvid, sort eller grå. Men de ser også godt ud i kombination med orange;
 • grønne lofter passende til at tilføje gule, brune eller hvide;
 • hvis hovedstrækningen af ​​strækloftet er gul, så er det andet niveau fremhævet i blå, sort, brun eller grøn;

Strækloft farve billede

 • Lyserøde og lilla kombinationer på loftet samt chokolade og gråt ser elegant ud;
 • Selvom beige lærred er ret universel i valget af en kombination, er det bedst at kombinere det med en hvid eller gul farvetone;
 • mættet blå smukt sat af burgund, lilla, lyserød eller grå;
 • Måske er den mest praktiske kombination af farver sort med hvidt;
 • det grå loft vil opleve og give det lysstyrke efterbehandling af andet niveau i lime, lyserød, hvid eller sort.

Og her er en række farvekombinationer, at det er bedre at ikke bruge: gul med pink, grøn med burgunder, blå med rød, lilla med brun. Men i hvert fald skal du, når du vælger dine egne to nuancer, lære de grundlæggende regler for en farvelist eller i det mindste studere farvekombinationstabellerne.

Nyttige tips om, hvordan man vælger farve på strækloftet

 • Intet behov for vægge og loft til at vælge den samme farve. Den eneste undtagelse er hældningen på loftet taget, som anbefales at være malet i farven med væggen.
 • Det er nødvendigt at kombinere begge farver og deres nuancer korrekt.
 • Den mest succesrige sort / hvid farve kombination. Velvalgte grå og beige nuancer vil smukt dekorere ethvert interiør. Du kan medbringe glans og luksus ved hjælp af passende multi-belysning.
 • Foretrækker et farvet loft, bør vi ikke glemme, at det skal udføre funktionen af ​​baggrunden i rummet, uden at trække al opmærksomhed for sig selv.
 • Det ser interessant ud. Når der er en kontrast mellem loftet og væggene. Og det gælder ikke kun et lysere strækloft, men også mørkere, sved mod væggene.
 • Selv når du installerer loftet på et stort område, er det ikke nødvendigt at bruge mere end to farver, for ikke at gøre det "mobbende" og overbelastet.
 • Når du vælger et mønster på et strækloft, skal du huske, at de langsgående strimler gør rummet længere og det tværgående bredere. Mønsteret placeret på en diagonal vil medvirke til at forøge pladsen.

Så ved første øjekast indfører det enkle valg af farve på strækloftet så mange nuancer, der kan gøre bolig i et hus mere behageligt eller omvendt.