Hætte til strækloft: Fra valg til indsætning

Stretchloft - en meget dekorativ mulighed, med hjælp er det bredeste udvalg af arbejde: Fra dannelsen af ​​en hvid, helt fladt loftoverflade, f.eks. På kontoret, eller opførelsen af ​​et fantastisk bølget loft med moduleringer af forskellige farver. Samtidig er installationstiden minimal, mange løsninger er enorme, og holdbarheden er fantastisk.

Hætter til stræklofter

Produktet er en klud, sutur eller sømløs, som er fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af specielle baguetter og uanset tilstanden af ​​loftet. Det er denne egenskab ved fastgørelse, der tillader dannelse af overflader af usædvanlig form. Det giver dog også udseende af en lille, men irriterende ulempe - kløften mellem væggen og strækloftet på 0,6-0,8 cm. De gemmer det med en stikkontakt.

Denne enhed udviser en tynd, fleksibel profil af forskellige former. Den er lavet af polyvinylchlorid, normalt hvid eller sort, selv om der er andre farveindstillinger, som dem der vises på billedet. Hætten kan også males uafhængigt, men maling anbefales at udføres inden installationen for ikke at plette lærredet.

Produktet fremstilles i ruller på 100, 170 og flere meter. Færdige segmenter på 2, 3 og flere meter tilbydes også, men denne formular er meget mere ubelejligt.

Montering af stikket er ekstremt simpelt: det er fastgjort direkte på stewetten, det vil sige, det sættes i samme slot, hvor harpunerne er fastgjort og lukker spændet pålideligt. Det anbefales at reparere det, efter at væggene er færdige, for eksempel vægpapir. Hvis det er nødvendigt, er stikket meget nemt at fjerne og derefter geninstallere. Ved reparation eller når der for eksempel opstod en loftlækage, forenkler denne funktion i høj grad arbejdet: produktet fjernes, harpunerne løsnes, vandet hældes ud, spændingsmaterialet tørres og fastgøres tilbage.

klassifikation

Dekorative hætter til lofter har en anden form i tværsnit og bruges til at løse forskellige problemer.

L-formet eller vinkelformet - Produktet ligner mere som en standard loftsplint, kun meget smal og elastisk. Billedet viser en prøve.

T-formet - bruges til installation i værelser med fliser eller keramiske granit vægbeklædning.
Tilslutning - i tilfælde hvor lærredet består af flere fragmenter, er de forbundet med en speciel profil, som kræver en speciel stik til maskering.

Et andet vigtigt træk ved produktet er bredden af ​​fælgen, som dækker spalten. Det anbefales at bruge en smal finish til ujævne vægge, da lukkemålet selv ikke tiltrækker opmærksomhed. Af samme grund anbefales det at vælge en farve, der passer til enten hovedfarven på lærredet eller neutralt. En bredere hætte tiltrækker opmærksomhed og understreger vægens krumning, hvis der er en. Hvis ikke, og rummet er designet i moderne stilarter - hi-tech, techno, minimalisme, så vil en kontrasterende finish tjene som en succesfuld tilføjelse til interiøret.

alternativer

Dækhætte - er en snoet tekstilledning, der installeres på samme måde - trykket ind i spalten på baguetten. Ved montage anbefales det ikke at bruge værktøj med skarpe kanter som en trowel for ikke at beskadige spændevævet. Billedet viser en sådan løsning.
Loftsplade - installation af enhver mulighed er mulig: skumplast, polyurethan og endda træ. Når man vælger det, skal man dog huske på, at basispladen kun fastgøres til væggen, hvilket reducerer antallet af muligheder og foreslår monteringsfunktioner.

Skumproduktet er letvægts og er derfor let limmet på væggen. Det anvendes enten lim eller kittet, som påføres en ren og fortrinsvis affedtet overflade med et tyndt lag.

Polyuretanskornet er massivt, så det er bedre at vælge den, der har en bred platform til montering på væggen. Særlig lim er nødvendig til fastsættelse.

Træplint skal installeres på specialbeslag. Denne mulighed er meget dekorativ og er ideel til klassisk interiør. Cornice tilbyder også ekstra funktioner, for eksempel: Hvis du fastgør soklen, trækker du 10 cm fra baguetten, kan du installere en baggrundsbelysning i spalten, der uden tvivl vil tilføre strækloftet. Som baggrundslys anbefales det at bruge LED-lamper eller bånd, da de næsten ikke opvarmes.

Videoen viser processen med at installere forskellige typer hætter til hængende lofter.

Dekorativ hue til strækloft: 5 typer

Stik gør det nedhængte loft mere attraktivt og originalt I dag er loftslofter meget populære blandt forbrugerne. De er robuste design, der giver dig mulighed for at dekorere vægge simpelthen, stilfuldt og smukt. Stræklofter er lavet af forskellige typer lærred. De er tekstil og film. For at det færdige spændte design skal se smukt ud, skal du indrette kløften mellem væggen og lærredet efter installationen. For at gøre dette skal du bruge en dekorativ hætte til et strækloft.

Egenskaber og egenskaber ved stræklofter

I dag bruger mange stræklofter til dekoration af loftoverflader. De er lavet af moderne materialer, der sikrer pålideligheden og holdbarheden af ​​loftsbeklædningen. Spændingstasker er af forskellige typer.

Stretch Loft består af et stof eller filmark, der strækkes på en speciel ramme.

Hætter til stræklofter gemmer huller, som forbliver ved kanterne

Streklofter kan have en flad og glat overflade, og kan strækkes i form af flerniveaubelægninger. Dette giver dig mulighed for at installere hævede lofter i det indre af enhver stil. Det vigtigste - den harmoniske kombination med resten af ​​overfladebehandlingerne.

Funktioner stræklofter:

 • praktiske;
 • Materialer af høj kvalitet;
 • styrke;
 • holdbarhed;
 • Fugtbestandighed;
 • Brandsikkerhed

Spændingsstrukturer er nemme at installere og demontere. Dette giver dig mulighed for at flytte lærredet til enhver tid for at få adgang til skjult kommunikation. I tilfælde af oversvømmelse kan du også skylle vandet ved at fjerne hætten.

Hætte på strækloft: mulige størrelser

Efter installationen holder stræklofterne løst fast til væggen, hvilket danner små mellemrum mellem overfladerne. Indsatsen er designet til at fjerne det onde rum omkring omkredsen. Loftet kan sømmes og sømløst.

På grund af det store udvalg af hætter til stræklofter kan enhver kunde nemt finde størrelsen

Lerret er fastgjort til væggen ved hjælp af baguetter. Samtidig kan det installeres i loftet i enhver tilstand, uanset kvaliteten af ​​dens overflade.

Loftdæksel kan laves af materialer af forskellig kvalitet. Det er en tynd, fleksibel profil. Normalt er hætten hvid eller sort. Det kan også farves. Nogle producenter tilbyder en rigere farvepalet. Maling stubs kan gøres selv. Det er bedre at gøre dette, før du installerer dem.

Mulige størrelser:

 • Reel i 100 m;
 • Spole 170 m;
 • Segment i 2 m;
 • Segment i 3 m.

Færdige stykker kan have en stor længde, men deres installation kan være yderst ubelejligt. Fastgør hætten med egne hænder. Dens installation kræver ikke stor indsats, men det kræver omhyggeligt arbejde.

Installation af strækloftet

Efter at strækningen er strækket til loftet, dannes der et lille mellemrum mellem væggen og det strakte lærred, som har et uattraktivt æstetisk udseende. For at afslutte installationen af ​​loftet, skal du installere en dekorativ hætte, som vil skjule det hul, der er dannet af installationen. Således vil loftet få et smukt udseende.

For at installere stikket skal du bruge en lille spatel.

Det er vigtigt at forstå ordren for fastgørelse af stubben. Det skal ske efter hovedoverfladefinishen.

Hætten er let demonteret. Dette giver dig mulighed for at fjerne det til enhver tid, hvis loftet oversvømmes. Når vandet er sænket og loftet tørrer, kan stikket sættes på plads.

Processen med at installere stubben:

 • Det er fast på baguetten.
 • Stikket sættes i spalten på det sted, hvor harpunerne er fastgjort.

Hætten er meget sikkert dækker hullet, hvilket gør det muligt at løse forskellige problemer. Afhængigt af hvad stubben er beregnet til, er de opdelt i typer. Du kan vælge den rigtige i hardwareforretninger eller online.

Dekorativ hue til stræklofter

Når du køber en stub, er det vigtigt at være opmærksom på fælgens bredde. Afhængigt af slotten kan du bruge en smal eller bred cap. For eksempel kan en ujævnt væg lukkes med en smal hætte.

Dekorative hætter giver strækloftet et færdigt udseende.

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige farvestub. Det skal matche loftets farve eller have en neutral farve.

Den brede cap har en funktion til at understrege overfladefejl. Derfor bør der vælges smalere stik med tilstrækkelige uregelmæssigheder i loftet. Valg af type kan også afhænge af stilen i interiøret.

Typer af caps:

 • Corner. Det ligner en sokkel til loftet, men det har smalere dimensioner og en elastisk struktur.
 • T-formet. Normalt er det monteret på overfladen, dækket med fliser eller porcelæn.
 • Kobling. Det bruges til at kombinere lærredet, der består af flere dele.
 • Tissue. Det er en tråd af stof, der presses ind i det tomme rum.
 • Loft. Dette er en baseboard, som kan være lavet af skumplast, polyurethan, træ.

Ved installation af hætter af enhver art er det nødvendigt at være yderst forsigtig. Brug ikke skarpe værktøjer, der kan beskadige overfladen af ​​nyinstallerede lofter. I tilfælde af loftslister skal det bemærkes, at det udelukkende fastgøres til væggen, hvilket indebærer brug af særlige installationsmetoder.

Montering af stik til strækloft (video)

Stræklofter er moderne loftsbeklædning, der giver rigelige muligheder for at afslutte lofter under alle omstændigheder. De kan være lige og ikke så. Takket være klud fra stof eller pvc bliver loftet ens og stilfuldt. Det er vigtigt, at loftet kombineres med den overordnede stil af dekoration. For at strække lofter har et æstetisk udseende, såvel som praktisk og funktionelt, er deres installation afsluttet ved at installere specielle dekorative stik.

Funktioner og installationsprocedurer til strækloft

Når du monterer et spændedæksel mellem væggen og lærredets kant, forbliver der et teknologisk hul, der ødelægger udseendet af hele sammensætningen. For at afhjælpe denne mangel blev der opfundet en speciel dekorative hue til stræklofter, som er monteret i dette hul og helt gemmer den. Trods sin enkelhed har dette element visse funktioner, som vil blive diskuteret yderligere.

Hvad denne indsæt ligner

Sådanne indsatser er fremstillet af PVC eller gummi. Ofte anvendes PVC-indsats, da det er meget billigere. Elementets form bestemmer dens formål:

 • Den T-formede hue bruges til at maskere leddene med væggene, dekoreret med keramisk granit eller flise. Kanter af denne type kan anvendes i andre tilfælde.
 • Den L-formede indsats anvendes i de fleste systemer og efter installation ligner den en meget smal loftsplint.
 • Svampeindsatsen sættes i gang, når to lærduer er sammenføjet i konstruktionen gennem forbindelsesprofilen og monteret i mellemrummet mellem dem.

Monteret hætte til strækloft er meget enkel, og denne operation kan udføres uafhængigt. Hovedbetingelsen for korrekt og smuk installation af disse dele er nøjagtigheden under installationen og nøjagtigheden af ​​skæringen. I dette tilfælde, hvis behovet opstår, kan dette element altid afmonteres, og efterfølgende indstilles det. Der vil ikke være nogen konsekvenser for detaljerne i disse operationer.

For at gøre det tydeligere, hvordan lignende skærme kan se ud, viser nedenstående billede, hvordan stikene til stræklofter af forskellige typer ser ud. Desuden viser billedet nedenfor elementerne i forskellige farver - du kan være sikker på at vælge den rigtige indstilling er ret let.

Særlige egenskaber

For at skjule den teknologiske kløft så godt du kan, skal du vælge et passende kantmateriale. For løsninger med et minimum antal bøjninger eller små radier kan du tage den mest almindelige løsning - L-formet del. Det er ret hårdt, fordi det er lavet af PVC. For kurvelinske sammensætninger, hvor der vil være et stort antal bøjninger, er dele fremstillet af gummi eller polyurethan imidlertid bedre egnet, da de er mere tilbøjelige til at bøje. Svampe detaljer bruges mindre ofte, og der opstår behov, når to forskellige dåser er sammenføjet i konstruktionen, eller sammensætningen har flere niveauer.

Når du vælger en bestemt mulighed for en dekorativ indsats, er det vigtigt ikke kun at vælge den rigtige type, men også at være opmærksom på bredden af ​​den del, der stadig er synlig. For eksempel er en bred hvid hætte egnet til lofter installeret i værelser med glatte vægge, da det vil fremhæve alle bøjninger eller uregelmæssigheder. Smal kant kun skitserer grænsen på lærredet og ikke så tiltrækker opmærksomhed.

Farve er også af stor betydning. Til salg finder du næsten enhver skygge af kant. Det er nødvendigt at forstå, at den kontrasterende dekoration af belægningens kant vil tiltrække opmærksomhed for sig selv og fra maskeringsdetaljen bliver en gummi- eller PVC-stik en del af indretningen. Derfor er det bedre at vælge brede elementer, der passer til lærredets farve, mens smalle dem kan kontrasteres. Men temaet for rumdesign er også vigtigt her - det er helt muligt, at en bred detalje, der kontrasterer den grundlæggende farve på skygedækslet, vil se helt organisk ud.

Sådan installeres

Den egentlige installation af stikket er lavet efter alt andet arbejde. Dette bliver sidste etape, og det kan gøres selvstændigt. Men hvis rummet endnu ikke har indsat tapet, er det bedre at forlade installationen af ​​dette element til senere. For det første er det bedre at færdiggøre væggene, da installationen af ​​den dekorative indsats efter det vil tillade dig at skjule selv de ikke lige jævnt trimmede kanter af tapetet og væggen vil få et pænt udseende.

Installation er den samme for alle typer af kant. Arbejdet er enkelt og består af kun to operationer: Skær et fragment af den ønskede længde og installer den på sin plads. Pluggens meget installation sker ved simpelthen at trykke den ind i det teknologiske hulrum langs hele omkredsen af ​​spændedækslet. Start arbejde er bedre fra et af hjørnerne, og trimning udføres efter behov. Det er vigtigt at passe på at beskadige den tynde strakte film.

indsatse

Indsæt "hjørne" farve

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Farver: 347, 501, 571

Indsæt "hjørne" hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "Tube" for hvid separator

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "P" farve: 347, 501, 571

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya / Wedge system

Farver: 347, 501, 571

Indsæt "T" 2 tænder farve

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "P" hvid til hæftesystem

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya / Wedge system

Indsætter "T" blank, malet

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "Oval" til separatoren, farve 501

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "Oval" for hvid divider

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "svampe" til hvid separator

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "TL" hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "SL" hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "F" hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "SL", hvid 14 mm

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "T" KP 16 mm hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Indsæt "T" KP 14,3 mm hvid

Fastgørelsessystem: Harpoon system

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Indsæt til det høje loft til KP 2301 profilen

Fastgørelsessystem: Harpoon system

Stretch Ceiling Inserts

Det sidste tryk på installationen af ​​strækloftet er installationen af ​​et dekorativt bånd til stræklofter. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af camouflageindsatser til en engrospris.

Dekorativ indsats til stræklofter

Tape-blank, dekorative eller camouflageindsats, så snart de ikke kalder dette simple, men meget nødvendige fleksible og slidstærke PVC-element i spændingsstrukturen. Ifølge teknologien for harpun og shtapikovogo-installation efter strækning af filmen mellem væggen og lærredet forbliver det teknologiske hul. Afhængig af typen af ​​byggeprofil er der brug for forskellige typer af maskeringsbånd til stræklofter. I vores butik finder du mere end ti typer dekorative indsatser.

Særlige bånd passer harmonisk og diskret ind i spændingsstrukturen, da de er sikkert fastgjort til profilslidserne beregnet til dette. Hvis det er nødvendigt at afmontere harpunstrukturen, fjernes camouflageindsatserne let, og efter geninstallation vender de simpelthen tilbage til deres sted.

Et andet plus er lavpris. Alle hvide indlæg af enhver art og størrelse i vores butik koster fra 12 rubler per lineær meter og farveindsatser - 25 rubler / løbemåler. Derudover kan vi købe glatte indlæg til loftslofter, malet i enhver skygge. Tjenesten koster 80 rubler per meter.

Sortiment af PVC-indlæg til stræklofter

For hver type profiler og typen af ​​vægge er forskellige tape-stubs, skal de nøjagtigt passe sporet af en bestemt profil. Vi indsætter:

 • "T" -formet - den mest almindelige og bekvemme type indsætter næsten universel anvendelse. Disse bånd er velegnet til aluminium og plastprofiler. De er næsten usynlige og er monteret i harpoon baguettes med helt flade vægge.

Vi har et sortiment af hvide skær "T" KP med en bredde på 14,3 og 16 mm med to tænder for bedre vedhæftning til glatte vægge og ES-TP til vægge foret med fliser samt med tre tænder.

Der er 26 farver bånd "T" med to tænder. Blandt dem er de mest blå nuancer, blå og lilla, sort og beige, chokolade og lyserød, gul og orange, lysegrøn og rød, hindbær og sand.

T-formede indlæg kan males i andre farver med modstandsdygtige automotive emalje.

 • «SL». Båndet, som ligner disse engelske bogstaver i snit, er designet til at dække overgangen af ​​loftet til ujævne vægge. Bredde 14 og 16 mm. I sortimentet er indsatsen af ​​hvid farve beregnet til metal- og PVC-harpunprofiler.
 • Den "F" -formede hvide indsats svarer til den første model, men mangler et knudepunkt med en væg. Den er designet til solide vægbeklædninger: fliser, træpaneler.
 • "TL". Hætten er hvid, udstyret med fine tænder på den ene side, hvilket forenkler installationen og forstærker fikseringen.
 • "Svamp". Formålet med denne indsats er at skjule leddet af to vinylark indsat i frigivelsesprofilen. Harpoon monteringsmetode, cap farve - hvid.
 • Det "ovale" bånd har samme funktion - for at dekorere kludenes samling i separatoren, der er hvide og beige farver til rådighed.
 • "Røret" er en anden type stik til adskillelse af baguetter, dens fleksibilitet tillader udformning af buede dele af lofter. Fås i hvid.
 • "Corners" tilbyder vi hvid, sort og beige. Deres navn siger om udnævnelsen. Indlæg er designet til udsmykning af hjørner kombineret med harpunprofiler.
 • "P" indsæt til shtapikovysystemer. Du kan vælge et hvidt, beige, chokoladebånd.

Køb dekorative tape til hængende lofter

Ved montering af spændingsstrukturer skal camouflage indsættes nødvendige detaljer. Du kan bestille dem fra os i bugter eller løbende målere, alene eller i et sæt med spændetøj og profiler.

Asta M har en meget enkel ordreformular, hurtig behandling af applikationer, levering i Moskva, Moskva-regionen og til kontoret for virksomheder, der transporterer varer til andre byer i Rusland. Shopping med os er rentabelt og bekvemt!

Sådan indsættes en dekorativ indsats (hætte) i loftet

I denne artikel finder vi ud af, hvad en dekorativ indsats til et strækloft er, hvad de er, og hvilke andre alternativer er der til udsmykningen af ​​krydset mellem loftet og væggen.

Hvad er en dekorativ indsats?

Efter installation af strækloftet forbliver der mellem væggen og væggen et hul, der skal maskeres. Og det er ønskeligt at gøre det til et æstetisk attraktivt element eller næppe mærkbart.

Dekorativ indsats til hængende lofter er en plastikhætte af en vis form, som lukker kløften mellem væggen og loftet. Dette produkt er simpelthen indsat i spalten, og de brede sider gemmer det helt under overfladen.

Da en sådan hætte ikke sidder på limen, om nødvendigt demonteres lærredet, f.eks. Når det oversvømmes med vand, kan det nemt fjernes og derefter installeres igen.

Typer af indsatser

Stikket kommer i forskellige former og farver. I form er de:

L - formet stik til strækloft (vægudgave). I udseende er det meget lig den klassiske loftbaguette, men tyndere og smalere.

 • T-formede indlæg bruges oftest med fliser eller porslinsvægge, men ikke kun med dem. De er også nemme at installere i rillen. Forresten, denne stub har en lighed med bogstavet "T" er meget betinget.
 • Tilslutningsindsatsen bruges, når lærredet indeholder flere fragmenter, der forbinder med en speciel profil. Her til maskering af leddene i forskellige elementer og påfør forbindelsesdækslet.

Hvad er særegne egenskaber ved indsatsen til stræklofter?

 • Bred side. Det er især relevant, hvis du bruger en hætte i en kontrastfarve. Bred sider gør det muligt at tydeliggøre væggen og loftets samling for at gøre det mere synligt.
 • Farve. Primærfarver er hvide og sorte. Der er sandhed og andre nuancer. Det er dog ofte de hvide elementer, der er installeret - og på grund af den lave pris, og også fordi loftet ofte er hvidt. Når alt kommer til alt ved alle, at det lyse loft gør rummet visuelt højere.

Hvid kantning lukker kun hullet, og sort - kontrast markerer grænsen. Hvis du ønsker, kan du hente stik af enhver farve, der passer til dit loft. De koster lidt mere, men de passer perfekt ind i interiøret.

Vigtigt: Kontrastindlæg kan kun bruges, når væggene er perfekt justeret. Kontrastfarve vil fremhæve den ideelle form af væggene, men hvis de har en krumning, så bliver det mere mærkbar med denne finish.

I hvilken form sælges propperne?

Da dette er et fleksibelt elastisk materiale, sælges det i ruller med en målestørrelse på 100, 175 eller flere meter. Naturligvis køber detailkøbere så mange meter som de har brug for. Nogle gange kan indsatser sælges i små segmenter på 2, 3 eller 6 meter - dette er en mindre bekvem løsning. Det er mere praktisk at købe et snit på en gang på loftets hele omkreds og forsegle det hele med et stykke uden at skabe ekstra led.

Alternative materialer

Indlæg er ikke det eneste materiale, der gemmer monteringsspalterne. I dag er der havbyggematerialer, derfor er der alternative muligheder.

En sådan mulighed er en tyk tekstilledning, der maskerer spalten perfekt. Snoet ledning er ikke mindre let installeret i monteringssporet. Det bruges ikke så meget til at maskere hullet, men som et selvstændigt dekorativt element i interiøret.

Vær opmærksom: Når du lægger ledningen i profilens rille, bør du ikke bruge en spatel eller andre skarpe genstande, de kan ret let beskadige det strakte lærred.

Loftet cornice

Den brede loftsplint, tagbøjlerne maskerer også monteringsslidsen perfekt. Men brugen af ​​dette materiale har sine egne subtiliteter, og det er etableret på et andet princip.

Loftet cornices i dag er af en række forskellige materialer: træ, plast, gips, skum. Når du vælger en cornice til stretch stoffet, er det vigtigt at vælge lette modeller - plast, polyurethan, skum. Og sagen er, at du kun holder den fast på væggen, så der er et hul på nogle få millimeter fra soklens øvre kant til lærredet.

Når du vælger en cornice eller baguette, skal du være opmærksom på dens konfiguration! Til strækservietter anvendes baguetter, der har en bredere side af væggen, det vil sige den del der er limet til væggen bredere. Lim i dette tilfælde anvendes kun på den ene side af baguetten - den der er i kontakt med væggen.

Hvis væggene endnu ikke har været konfronteret, er det bedre at klæbe bundpladen på en blød væg, der tidligere er behandlet med en primer, hvilket vil forbedre vedhæftningen af ​​materialer.

For at passe til hjørnerne er det bedst at bruge en blok eller bare for at dæmpe færdige tilslutnings hjørner til loftet cornice.

For ekstra styrke skal hjørnerne forbindes med dowels, som er lette at lave af almindelige kampe.

Hvis du vil bruge dekorativ belysning, skal corniceen limes i en afstand på 7-10 cm fra lærredet. Der er specielle lister, der har en rille til at indsætte LED-strimmel.

Efter at have markeret en sådan baggrundsbelysning omkring omkredsen, får du effekten af ​​et flydende loft!

Glem ikke at bringe strømforsyningen på et tilgængeligt og diskret sted, så i tilfælde af problemer eller behovet for at udskifte båndet, kan alt dette gøres hurtigt og bekvemt. Strømforsyningen under drift opvarmes, fordi den skal placeres væk fra det spændte stof og på et ventileret sted.

Som du kan se, er der mange muligheder, ikke bare for at forsegle monteringssporet, og gøre dette sted til et spektakulært element af indretning. Hvad du skal vælge - det er op til dig.

Stik er gode, fordi den nemmeste måde at montere og fjerne, hvis det er nødvendigt, og lysen med lys kan gøre dit værelse usædvanligt behageligt og originalt.

Stretch Ceiling Inserts: Udvælgelseskriterier

Reparation - processen er kompliceret, tidskrævende, men fascinerende. Og ikke altid reparationshastigheden afhænger kun af dine økonomiske muligheder. Nogle gange, selv med det nødvendige antal finanser, er det svært at bestemme valget af egnede produkter til reparation. Ofte begynder en sådan periode på færdiggørelsesstadiet, når alt det beskidte arbejde er bagud, og du kan give mere plads til fantasi. Men det er på dette stadium, at problemer begynder: hvordan man gør bedre, hvad man skal købe, hvor man skal installere, hvordan man kan spare, men ikke miste kvalitet. Normalt på dette trin af reparation er værelset inaktiv fra en uge til flere måneder.

Mange af dem, der mindst en gang står over for reparation og udsmykning af værelser, tænkte på den bedste måde at afslutte loftet på. Den mest attraktive blandt alle de tilgængelige muligheder er et hævet loft.

fordele

Det ser ud til, at stræklofterne er lavet af de fleste mennesker, men et sådant valg afvises af flere rimeligt vægtige grunde:

 • Stræklofter er nemme at installere og betjene. Som regel tager installationen af ​​et strækloft i gennemsnit fra flere timer til 2 dage, selv for ikke-professionelle bygherrer.
 • Relativt lave arbejdsomkostninger. Nu er en meget almindelig service installation af hævede lofter, så det vil ikke være svært at finde arbejdstagere, der vil gøre alt effektivt, hurtigt og samtidig billigt.
 • Strækloft skjuler manglerne og uregelmæssighederne som følge af grov efterbehandling. Desværre gør bygherrerne fejl, som kan påvirke genopretningen, men det strakte lærred skjuler uregelmæssigheder så godt, at du glemmer dem et par uger efter reparationen.

Mange tvivler på muligheden for at vælge stræklofter, fordi når lærredet er strammet, er det umuligt at undgå dannelsen af ​​et snævert mellemrum mellem væggen og loftsbeklædningen, som er dannet på grund af sin installationsmetode. Faktum er, at loftet strækkes ikke direkte til væggen, men til en speciel smal profil, der er fastgjort på forhånd, hvorved der laves et lille hul på flere centimeter mellem lærredet og væggen. Dette mellemrum ødelægger ofte det overordnede billede.

Løsningen på dette problem er meget enkel og billig - maskeringsbånd. Det er en blød og smal polymerprofilvinkel, der passer til enhver form for væggen.

Men der er en anden løsning - soklen, som er fastgjort direkte til væggen og skjuler et uønsket hul. Men ikke alt er så enkelt som det ser ud ved første øjekast.

Skirting taber tape af flere grunde:

 • Den vil kun passe lige vægge på grund af dens stivhed. Det kan ikke installeres på væggen, selv med en minimal fejl.
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, for at demontere loftet og dræne vandet yderligere, er det nødvendigt at fjerne bundpladen, som klæber meget godt til tapetet og tårer væk fra væggene kun med dem.

Funktioner maskeringstape

Maskeringstape kan være anderledes. De har en række funktioner og fordele i forhold til andre dekorative elementer:

 • Båndet vil på grund af dets blødhed gøre det muligt at skjule eventuelle fejl og uregelmæssigheder på den buede væg uden krøller og tårer.
 • Båndet er let at installere - det er ikke fastgjort til væggene, men til profilen, hvor loftet er strakt.
 • Installering af produktet omkring rummets omkreds tager i gennemsnit 10 minutter.
 • Camouflagebånd er lavet af en meget slidstærk og fleksibel polymer, som ikke er bange for solens direkte stråler, temperaturændringer, fugtighed og ydre påvirkninger.
 • Designet kan genbruges, så båndet kan om nødvendigt genbruges.
 • Der er produkter af forskellige typer, former og farver, så de gør et fremragende arbejde med dekorative funktioner, og hvis du stadig ikke kan finde den rigtige nuance, så kan du male båndet i den ønskede farve.
 • Båndet er en fortsættelse af lærredet, derfor er rummet i rummet ikke visuelt reduceret, og ved at spille med farve kan du øge lærredets synlige rum.
 • De polymerer, hvoraf de fleste bånd er lavet, er elastiske og mister ikke deres egenskaber selv efter en længere driftstid, så du behøver ikke med jævne mellemrum at indsætte eller rette båndet, der er faldet ud af profilsporene over tid.
 • Den utvivlsomme fordel ved maskeringstape er deres lave pris. I betragtning af at installationen ikke kræver lim, kan du betydeligt spare penge.

Typer og former for maskeringstape

Moderne bånd er meget forskellige, men de er lette at forstå.

Med en mere detaljeret undersøgelse kan du kun vælge nogle få former for sådanne maskeringsprodukter:

 • T-formede bånd er designet til at skjule hullerne ved krydset af flade overflader, som f.eks. Opnås ved vægge med keramisk granit eller fliser. Sådanne bånd fremstilles oftest af stiv hypoallergen polyvinylchlorid.
 • L-formede bånd anvendes til vægge med synlige defekter, så de er lavet af et mere fleksibelt og elastisk materiale baseret på samme PVC. Disse bånd er meget som et blødt hjørne og betragtes som den mest alsidige blandt andre maskeringsbånd. Der er typer af SL og TL.
 • F-formede eller forbindende bånd anvendes ved tilslutning af to baner, når man ikke er nok til hele rummet i rummet. Sådanne bånd sættes i et led, gør det umærkeligt.
 • L-formet tapet er meget praktisk, fordi det indeholder en maskeringsplug. Til baguette eller harpun er meget vigtigt.

materialer

Nu har producenterne af byggematerialer åbent en stor mængde ressourcer, der kan bruges til fremstilling af små dele eller hele plader af beklædning.

En af de vigtigste fordele ved bånd over baseboards er et stort udvalg af materialer, hvorfra disse produkter er lavet. Den billigste, men samtidig er de mest fleksible bånd lavet af gummi. Imidlertid er sådanne bånd langt fra ideelle, de er påvirket af fugt, sol og temperaturændringer, så over tid kan de miste deres egenskaber og blive mindre elastiske. Gummibånd findes normalt kun i sort og hvid farver.

Polyuretanbånd er blevet populære. De er kendetegnet ved bedre slidstyrke, sådanne bånd er ikke udsat for korrosion og slibende slid, hvilket betyder, at de vil vare i tilstrækkelig lang tid sammenlignet med gummianaloger. Disse bånd er rige på farve løsninger, og du kan vælge præcis, hvad du har brug for.

Ikke mindre populært var maskeringsbånd fremstillet af polyvinylchlorid, som kombinerer lav pris og gode egenskaber. Sådanne bånd, som polyurethan, er slidbestandige, de har samme sæt farveopløsninger, men samtidig er de en størrelsesorden billigere end en polyurethananalog.

Det er svært for købere at identificere en klar favorit. Hvert materiale er godt på sin egen måde og har både fordele og ulemper, som fratrækkes omkostningerne ved det færdige produkt.

Maskeringstape farver

Tape er opdelt ikke kun i form og farve, men selv efter belægningens struktur, så du kan vælge nøjagtigt den løsning, der passer til dit værelse design.

Bånd på fakturaen er opdelt i flere typer:

 • Matt eller anti-blænding. De anvendes til færdigbehandling af malerier med en mat tekstur, som oftest anvendes i forretnings- og kontorlokaler.
 • Glatte modeller er designet til at supplere det blanke loft. Disse bånd afspejler lysbrønden, så du kan skabe interessante overløb lige under dit loft.
 • Prægede bånd med mønstre anvendes som en fortsættelse af strækloftet eller fungere som et højdepunkt i hele rummet. Sådanne bånd kan være et supplement til vintage stil.

Også en vigtig rolle i valget af tape spilles ikke kun af sin farve, men også af nuancerne i det omgivende miljø. Hvis du vælger båndet til væggen på væggen og møblerne, øger du visuelt loftets højde, og hvis du vælger båndet i loftets farve, øger du visuelt området for den synlige del af loftet.

Nogen bestemmer sig for at lave et bånd af en kontrastfuld, lys "sur" farve og derved opdele rummet i to dele, men denne beslutning er ikke altid passende. Hvis væggene selv har de mindste uregelmæssigheder, så vil et sådant bånd ikke blot gemme sig, men også visuelt markere disse mangler på væggene.

Nu bruger de kedelige hvide bånd oftere og giver fortrinsvis lyse farveløsninger. For eksempel er en meget populær retning blanding af lyse farver, som tilsyneladende ikke kan kombineres med hinanden. Ofte kan du finde modulationer af farver eller gradient, som opnås ved håndmalning maskeringsbånd.

Lyse farver og nuancer tilføjer farve til den moderne bys grå landskab, og flere tilbageholdte nuancer passer til dem, der elsker et roligt, målt liv.

At lave leddene er en kreativ proces, og i nærværelse af moderne teknologi begrænser ingen dig til realiseringen af ​​et eksklusivt rumdesign. Du kan skabe din egen unikke stil, der ikke kun afspejler din smag, men også din livsstil. Maskeringstape kan være grundlaget for dit humør.

Hvordan vælger man?

Blandt det store udvalg af produkter er det ret svært at ikke blive et offer for markedsføring og at afhente en virkelig nødvendig og værd pengeproduktet. Det er også vigtigt at kunne spare penge uden at forsømme kvalitetsindikatorerne for produkterne.

Det første du bør være opmærksom på er tapeets kompatibilitet og profilen, hvor dette tape er indsat: det skal passe ind i rillerne uden ekstra indsats og holde fast uden lim eller fugemasse.

Indsæt til hævede lofter

Et stort udvalg af stilistiske løsninger i indretning gør det muligt for en person at vælge en indstilling, der passer til hans smag: fra land og hytte til de udsøgte stilarter af gamle civilisationer. Et af hovedelementerne i indretningen af ​​rummet kan kaldes loftet. Når han går ind i lokalet, kan han få et positivt eller negativt indtryk på personen. Derfor bør loftets udsmykning og udsmykning tages i betragtning alvorligt.

Indsæt til hævede lofter

Nyligt er der kommet nye efterbehandling materialer og teknologier. Blandt dem strækker loftet og hjælpekonstruktive elementer i dets indretning ikke en sekundær rolle. En af de hoveddele, der supplerer spændingsstrukturen, er en indsats til stræklofter.

Hvad er indsatser til?

Uden tvivl er det hængende loft en spektakulær finish med mange variationer af design, men det har nogle ulemper, herunder:

 • kløften mellem væggen og fastgørelseselementerne i filmen;
 • halvåbnede riller mellem fastgørelsesdelene af banekonstruktionen;
 • små åbninger i leddene af loftfilm.

Dekorativ indsats til strækloft

For at dække disse mangler anvendes forskellige indsatser aktivt, som dækker de grimme tekniske huller mellem spændingsstrukturen og væggen og dekorere loftet. Camouflagebånd binder ikke blot mellemrummet, men fungerer også som et dekorativt element.

Stretchloft med eller uden maskebånd

Hvis det er nødvendigt at udføre reparationsarbejde i nichen i strækloftet, er indsatserne let og hurtigt demonteret. Efter fjernelse og reparation er de nemme at installere igen.

Om nødvendigt kan dekorationsindsatsen hurtigt og nemt fjernes.

Overvej hvad der er indsatser til hævede lofter.

ledninger

Tidligere blev dekorative ledninger brugt til efterbehandling af møbler og gardiner. Nu skaber dette element af dekoration en farverig kant til ophængte lofter. Kantkabel er ideel til tætning af huller mellem væggen og spændingsstrukturen i stofloftet. Det bør udelukkende anvendes på flade overflader eller på forhånd niveauer væggen.

Dekorativ ledning til stofstrækloft

Den dekorative ledning skal være i tæt kontakt med loftkonstruktionen og væggen. Ellers lukker ledningen ikke helt det tekniske hul, det kan falde ud eller flytte væk. Hvis konstruktionen af ​​strækloftet sørger for tilstedeværelsen af ​​buede linier, er ledningen velegnet til kantning på grund af dens fleksibilitet. Den største fordel ved en snoet ledning er en overflod af farve- og teksturløsninger.

Dekorativ snor til lofter

Populære versioner af dekorative snore til stræklofter

Nu tilbyder producenterne at købe typer ledninger af forskellige strukturer:

 • med enfarvet eller flerfarvet præget fletning;
 • med specielle indlæg fra metal tråd;
 • med gummi striber eller indsatser
 • med tematiske mønstre;
 • Lurex - er en efterligning af sølv eller guld tråd.

Original camouflage ledning, lurex

Tykkelsen af ​​ledningerne er opdelt i:

 • tynd - 8 mm;
 • fortykket - 12-20 mm;
 • standard - 10 mm.

Dekorativ kantning løser praktiske problemer og virker som et element af indretning, ikke kun til maskering af hullerne mellem væggen og loftkonstruktionen, men også til udsmykning af tekniske led i fladtækkede lofter.

Processen med montering af en dekorativ snor

Kantledningen er let demonteret til udskiftning med andre typer stik eller til at udføre reparationsarbejde inde i strækloftets struktur.

Mangel på materiale - overdreven støvopsamling. Men i betragtning af den enkle procedure for demontering kan ledningen regelmæssigt rengøres under generel rengøring i rummet.

Ledning til stræklofter

Kun monteret ledning med hænderne er brug af en spatel ikke påkrævet. Manipulationer med sådanne genstande kan forårsage skade på loftet. Bogmærkeprocessen i sig selv er ekstremt enkel og ser sådan ud.

Påfør tætningsmiddel under bunden af ​​stroppen, hvor loftet er fyldt. Vi begynder at anvende fra en af ​​hjørnerne, hvis nogen.

Viskositeten af ​​tætningsmidlet er høj, og strengens tyngdekraft langs længden er ikke så signifikant. Disse faktorer giver dig mulighed for at sikre ledningen på plads uden yderligere operationer. Faktisk skal du blot rette ledningen langs det påførte tætningsmiddel. Anvend så tætningsmiddel og stram ledningen fra den ene ende af ledningen til den anden, det vil sige omkring omkredsen. Hvis din ledning består af flere stykker, er det bedre at forbinde det igen i hjørnerne.

Så vi strækker ledningen og når vi når hjørnet måler vi længden og skærer den af ​​den målte.

Sæt forsigtigt ledningen ind i leddet til begyndelsen.

Maskeringstape

Den nemmeste måde at skjule tekniske åbninger i hævede lofter er at installere tapestik. Sidstnævnte er lavet af fleksibel og bøjelig i installation af polyurethan.

Maskeringstape til at skjule overgange udføres hovedsageligt fra polymere materialer og giver derfor høj fleksibilitet af resultatet

Tabel. De vigtigste fordele ved camouflagebånd til strækloft.

Dekorative indsats strækloft

Ulemperne er manglen på installation af belysning. Desuden skjuler den smalle tape-stik ikke vægfejlene, hvilket er mærkbart dårligere end bundkortet for hævede lofter.

Varianter af maskeringsbånd

Ved indføring i åbningens maskeringsbånd er opdelt i flere sorter.

 1. Hr tape. Sådanne produkter er fleksible. De er nemme at installere. Bruges til at indsætte i åbningerne mellem væggen og loftet. Den ene side går ind i rillen, den anden hviler mod væggen. Afmonteres let, hvilket gør det muligt for reparationsarbejde inden for strækloftet at udføre vægdekoration.

Indsæt L-formet og T-formet (hvidt) til et strækloft

F-formet dekorative indsats til stræklofter

Video - Malet farvet lakindsats til stræklofter

Tips til at vælge et maleri stub

Ved hjælp af en polyuretanplugg med forskellige toner kan du ikke kun slippe af tekniske åbninger, men også dekorere interiøret i enhver stil. Ved hjælp af skærens korrekte farve kan du visuelt omdanne rummet. Det moderne marked er mættet med stik i forskellige nuancer eller bånd fremstillet i flere farver på samme tid.

Valget af dekorative indlæg

Ved valg af farvebåndsindsats skal følgende regler overvejes.

 1. Indsæt en lys farve, der passer til tonen i en komponent af indretningen eller interiøret.
 2. En indsats med et strejf af vægfinish gør rummet visuelt højere.
 3. Båndet i en loftsbeklædning udvider visuelt et loft.
 4. Montering af indsatsen, hvis farve adskiller sig fra væggenes og loftets farve, udføres kun på flade vægge. Ellers vil båndet synliggøre selv mindre uregelmæssigheder af væggene og loftet. Det er tilrådeligt at bruge en kontrastfarve til at dekorere krumme strukturelle elementer i strækloftet.

Farvemaskeringsbånd er af stor betydning for de indvendige løsninger. For eksempel øger visningen af ​​en tone til et strækloft visuelt den synlige del af loftet. Bånd til væggene gør dem visuelt højere. Den kontrasterende farve på hætten vil skabe en klar kant mellem væggene og loftet, men væggene skal være helt glatte.

Hvis det ikke er muligt at vælge en hætte af en passende farve, kan du selv male den i den valgte tone. Dette skal gøres en dag eller to, før indsatsen indsættes. Til maling skal du kun bruge akrylmaling.

Montering af hjørne-camouflagebåndet

For at installere en simpel hjørnetilslutning skal du tage:

 • kontorkniv, saks eller skarp køkkenkniv;
 • trappestige;
 • roulette hjul

Husk at proceduren med at lægge båndet i åbningen udføres uden brug af værktøj, især skarpt, for ikke at beskadige lærredet.

Stramme loft monteringsskema med camouflage tape

Fastgørelse forskellige typer af maskeringsbånd er næsten det samme. Alle typer stik er monteret vinkelret med specielle stik.

Nogle mestere rådgiver let lim indlægget for en mere holdbar forbindelse med væggen og konstruktionen af ​​strækloftet. Men dette kan ikke gøres for at undgå skader på lærredet.

Trin 1. Før du køber maskeringsbånd, skal du tage et målebånd og måle rummet samt bredden af ​​de tekniske afklaringer. Det er ønskeligt at erhverve en båndhætte med en margen på flere meter.

Lofter uden brug af dekorative indlæg

Trin 2. Allerede hjemme skal du tage den valgte indsats i dine hænder uden at skære, at klatre op på trinladderen og forsigtigt indsætte maskeringsbåndet i det tekniske mellemrum mellem væggen og rammen af ​​strækloftet eller i hullet mellem forbindelsesarkene.

Læg dekorative indlæg til strækloft

Her kan du bruge en spatel, men du skal handle med stor forsigtighed

Trin 3. Når du har nået hjørnet af rummet, er det nødvendigt at tage en kniv eller en saks og klippe båndet, så dets kant går ind i selve hjørnet. Derefter indsættes stikket forsigtigt i rillen, indtil alle tekniske afslutninger er lukket. Det er tilrådeligt at bruge en sådan indsats ikke kun i enkeltniveau stræklofter, men også i flere niveauer for at lukke leddene mellem lærredene.

Hvad skal resultatet være

Vi fandt ud af, hvad der er en speciel indsats for at skjule de tekniske huller i stræklofterne. Forståede med de vigtigste typer af båndhætter og specifikationerne for deres brug. Nu er det klart, at i installationen af ​​indsatser til hævede lofter ikke noget kompliceret. Du kan selv installere maskeringsbåndet.

Sådan vasker du stræktappen?

Svaret på spørgsmålet findes i denne artikel på et sted med trinvise instruktioner og nyttige tips. Du vil også være interesseret i at kende soklen på loftet (hjørner).

Monteringshætter til strækloft gør det selv

Ved installation af et strækloft er der dannet et mellemrum mellem loftet og væggen, som er designet til at lukke stikket. Om hvilke typer stubs der findes, deres fordele og ulemper, og du skal finde ud af om dette emne interesserer dig.

Et par ord om funktionerne i stræklofter

For nylig har meget få mennesker, selv mellemklassen, haft råd til at strække lofter i deres eget hjem. Der var et sådant designelement til "himmellegemer". I dag begyndte mange lofter at lave stræklofter, idet de havde forstået deres fordele, og de lærte også at samle dem selvstændigt.

Der er to typer stræklofter:

 • PVC-svejset vinylfilm - fremstillet til individuelle dimensioner og rumkonfigurationer. De fremstilles ved svejsestrimler fra 1 til 5 meter på specialmaskiner. Ved montage opvarmes stoffet med specielle gaspistoler til 70 ° C, hvorefter filmen strækkes på en præmonteret profil. PVC film kommer fra lande i Europa, USA og Kina af forskellige farver og teksturer. Særlige træk ved PVC-filmlofter er deres skønhed, holdbarhed, nem installation og vandmodstand. Overfladen kan være blank, afspejler bogstaveligt alt, hvad der ligger under loftet, farveområdet er meget forskelligt. Spejlfladen forstørrer visuelt rummet og er bogstaveligt talt en gave til værelser med lave lofter. Overfladen af ​​PVC-folien kan være mat. Det er normalt valgt, når det er nødvendigt at understrege forfinningen af ​​interiøret, det vil sige, at det ikke overfokuserer opmærksomhed på sig selv. Dette er en klassisk krydret version med en pastel vifte af nuancer og farver;
 • Stoffet sømløse lofter er et tekstilstof strikket vævning polystyren garn. Lærredet leveres til salg i ruller op til 5 meter brede og kræver ikke individuel justering af rummets konfiguration. Duken uden yderligere behandling og opvarmning er monteret på en forudinstalleret profil. Lærredet kommer i hvid og i farver. Loftet på dette lærred er meget holdbart og er ikke bange for negative temperaturer. De største leverandører af loftet til Rusland er Tyskland, Frankrig og Kina.

Hvad er propperne under strækloftet

Hætten under strækloftet er valgt i overensstemmelse med farven, tekstur af lærredet og også under hensyntagen til vægernes ujævnheder. Der er flere typer stik:

 • hjørne cap, ligner baseboard til loftet, men mere smal og fleksibel;
 • Den T-formede hætte bruges normalt til vægge af fliser eller porcelæn stentøj;
 • forbinder - bruges til at forbinde forskellige lag af strækstof
 • en ledning eller kludstik, der fyldes ind i kløften mellem loftet og væggen;
 • og endelig loftet soklen, der er lavet af træ, skum, polyurethan.

Installationshætter til strækloft er helt muligt at gøre det selv.

Og for at kunne gøre det korrekt og ikke forstyrre konstruktionen af ​​strækloftet, skal du være opmærksom på nogle få værdifulde tips:

 • Enhver stik, bortset fra stoffet og soklen, har et fremspring med en spalte, der er hak i spalten. Lukning stik kløften mellem loftet og væggen, skal du omhyggeligt sætte stikket ind i stikket for at få en slot i profilen af ​​fremskrivningen bør led gerne klikke, stående på stedet. Du kan kun gøre dette med dine hænder eller en spatel;
 • Tekstilhætten er simpelthen gemt i mellemrummet mellem væggen og loftet rundt om loftets omkreds med en spatel.

Baseboard eller baguette limes normalt til væggen. Afhængigt af hvilket materiale soklen er lavet af, vælges limen:

 • skum baguette er let limet med almindelig PVA lim eller kit. Det vigtigste er at rengøre og affedt overfladen af ​​væggen, hvorpå det er nødvendigt at installere en baguette;
 • For at fikse polyurethan cornice skal du købe en speciel lim. Og den del, der limes til væggen, skal være bredere end strimlen støder op til loftet;
 • Træplinten rammer stramtækket meget pænt, men for at fikse det på væggen skal du installere en speciel beslag.

Til loftet til strækloftet blev indsat korrekt og ødelagde ikke arbejdet. Det er bedre at overveje foto- og videoinstallationsvejledningen nøje.