Stue i Khrusjtjov: 65 ideer til indretning

Konstrueret i 50'erne og 80'erne udgør panellejligheder endnu størstedelen af ​​overkommelige boliger i det tidligere Sovjetunionen. Lejligheder i disse huse adskiller sig ikke i komfort, men selv de kan gøres hyggelige og moderne. Ofte begynder forbedringen af ​​interiøret i hallen, fordi det er i dette rum, at folk plejer at slappe af og tilbringe tid sammen med deres kære. For ideer og eksempler på hvordan det renoverede opholdsrumsdesign i Khrusjtjov kan se, se denne artikel!

Funktioner i stuen i Khrusjtjov

I dagene med at udvikle socialisme lavede staten planer for bygherrer at give arbejdstagerne billigere boliger på kort tid, men på det tidspunkt var de næsten ikke bekymrede om bekvemmelighed, kvalitet og æstetik af lejligheder. Hvem ved ikke problemerne med tynde skillevægge, fremmede lyde fra naboer, mislykket planlægning, trange værelser og lave lofter i lejligheder af denne type?

Mange af dem så næsten identiske ud i design - i alle stuer i landet var der en mur med bøger og sæt, et tv, en standard forårssofa og et uændret bruntrødt tæppe med samme mønster.

Men tiden står ikke stille, og nu, takket være et stort udvalg af efterbehandling materialer, teknologier og møbler kan alle skabe den atmosfære derhjemme, der mest afspejler hans personlighed og personlige præferencer.

Hvordan man kan øge den lille stue?

Et lille område af stuen i Khrusjtjov Khrushchev i sig er ikke et bestemt problem, for selv en 6 kvm. Men i rummelige værelser føler folk sig friere. Der er to hovedmåder til at udvide et lille rum: Dette er en reel stigning (ombygning) og en visuel stigning (et antal teknikker der skaber et visuelt perspektiv).

Ombygning af stuen i Khrusjtjov

Desværre har ikke alle mulighed for at fjerne hele eller en del af de ekstra vægge mellem rum. Uautoriseret ødelæggelse af støttestrukturernes murværk kan føre til en ulykke, så eventuelle ændringer i layoutet skal først koordineres med de relevante myndigheder. Men hvis en af ​​de indvendige skillevægge stadig må nedrives, vil det være muligt at spare betydeligt rum og placere de funktionelle zoner mere omtanke.

De mest almindelige muligheder for ombygning stue i Khrusjtjov er - kombinerer med en hall, køkken og balkon. Det viser sig således en åben studielejlighed, hvor det er svært at finde ud af typisk sovjetisk bolig. En meget usædvanlig, men bekvem løsning er glidende vægge mellem køkkenområdet, stuen og soveværelset.

Spejloverflader

De reflekterende evner af skinnende overflader gør dem uundværlige, hvis du skal tilføje visuelt rum eller højde til rummet. Så følg spejldøre af sager, blanke stræklofter og glatte elementer i en indretning.

Vægmaleri

Korrekt valgt tapet kan omdanne selv en lille stue i Khrusjtjov, hvilket skaber en realistisk illusion. Det er bedst egnet til dette formål landskaber med et åbningsperspektiv og et mærkbart lysstykke i billedet (solens stråler, nattens lys) samt 3D-scener.

Interiør stil til stuen i Khrusjtsjov

For ikke at overbelaste pladsen med unødvendige detaljer anbefales det, at ejere af en lille stue tilrettelægger dette værelse i fastholdt stil. Valget af retninger er ret stort, det vigtigste er at observere harmoni og moderation.

Beundrere af traditioner kan lide den rolige klassiske stil, Provence eller land. I et sådant interiør er det altid den naturlige harmoni og stille ro.

Blandt de virkelig urbane, urbane muligheder for stue design i Khrusjtjov skiller sig ud, tilbagelænet og uhøfligt loft, futuristisk hi-tech, og også lakonisk minimalisme. Alle disse stilarter har en stor fordel - de overbelaster ikke plads med detaljer og udføres i tilbageholdte farver.

Sværhedsgraden af ​​linjer, nøjagtighed og lysstyrke er også præget af den meget nyligt populære japanske og skandinaviske stil. Unobtrusive etniske motiver vil give stuen en følelse af hjemme komfort og varme.

Farve løsninger

Har deres egne fysiske og æstetiske kvaliteter, farver har stor indflydelse på opfattelsen af ​​interiøret. De rigtigt valgte nuancer kan således omdanne en stue til en behagelig zone til hvile og rekreation, og dissonante kombinationer af farverige maling kan undertiden være trættende.

Hvid stue

Da området i hallen i Khrusjtjov som regel er lille, er lys dekoration en af ​​de bedste muligheder. Hvide og beslægtede pastelfarver udvider rummet, fylder det med udstråling og friskhed. Denne farve er ideelt kombineret med resten af ​​paletten og opfylder således funktionen af ​​et blankt lærred til realisering af ethvert designidé.

Grå stue

Helt gråt stue design i Khrusjtsjov ser ret dyster ud. Ikke desto mindre er denne farve meget velegnet til koncise kompositioner i et achromatisk område, og fremhæver også positivt lysstyrken af ​​små dekorative elementer af rig farve (gardiner, puder, malerier).

Beige stue

Ved sin neutralitet er denne farve ligner grå, men blotker af brun og lyserød giver det lidt varme. På den baggrund vil møbler af lyse naturlige nuancer og træ i beroligende kolde toner se smukke ud.

Blå lounge

Blå farve er det bedste valg for en afslapningszone. Det vil fylde "Khrusjtsjovs" stue med luft og den ønskede kølighed, hjælper med at slappe af hurtigt, lindre træthed.

Grøn levende

Naturen omgiver mennesker med grønne farver. Urte, olivenfarver, farve på blade eller nåle er kendt for opfattelse, men de er normalt ikke nok til moderne byboere. For at give dine øjne en hvile efter at have arbejdet på computeren og rejser rundt i storbyen, kan du bare tilbringe et par timer i det grønne rum.

Rød stue

For en lille stue i Khrusjtsjov er den skarlagen farve for aktiv, men mere begrænsede nuancer af rødt, såsom vin, bourgogne eller bæretoner, bliver en smuk accent omgivet af en achromatisk sort-hvid-hvid palette.

Gul stue

Hvis rummet ikke har nok solvarme, kan den bringes ind i interiøret ved hjælp af gule malinger. Det kan være som mættet safran, sand, banan eller gylden farve. Den bedste tilføjelse til dette design er hvide og brune detaljer.

Lilla lounge

Lilla og violette toner findes i interiøret er ikke meget ofte, men med deres hjælp kan du oprette et virkelig raffineret opholdsrum design i Khrusjtjov. En meget interessant kombination af lilla er opnået med lyserød, hvid eller lysegrå.

Orange lounge

Munter orange vil se godt ud i stuen. Orange gardiner, puder, malerier, vaser vil skabe et venligt og munter stemning, der belyser rummet med dets lysstyrke. Den store fordel ved denne farve er kompatibilitet med alle nuancer.

Brug af linjer i stuen design

Visuelt øge rummet af den lille hal i Khrusjtjov hjælper ofte grafiske tegninger. For eksempel synes vandrette linjer at "skubbe hinanden" fra væggene og gøre dem bredere. Og lodret - hæv loftet over.

For at gøre værelset til at virke større, kan du bruge striber på gulvet. Det kan endda være bare en parket, et laminat af mørkere farver eller et tæppe. Det menes, at linjerne parallelt med vinduet, visuelt gør rummet bredere og vinkelret på det - strækker sig.

Korrekt belysning

For at understrege skønheden i design og fremhæve nogle områder, skal du sørge for at tage vare på god belysning i stuen.

I den daglige version kan det være en interessant lysekrone (bedre end loftet i betragtning af de lave lofter i Khrushchevka), spotlights omkring loftet eller i den øverste del af væggene, diodebelysning af hylderne og nicherne under tv'et.

Til aftenindsamling på tv-skærmen skal du bruge usædvanlig farvebelysning (blå, violet, grøn, orange). Dette vil skabe i stuen atmosfæren i et rigtigt hjemmebiograf med et klik på fingrene.

Meget usædvanligt er den bløde baggrundsbelysning af gipsvægskonstruktioner og andre dekorative elementer. LED stripe, delvist skjult bag de udragende kanter, skaber i salen en hyggelig og afslappet aften atmosfære.

Stue design i Khrusjtjov - foto

I dette fotogalleri har vi samlet dig de bedste indretningsmuligheder for stuen i Khrusjtjov. Vi håber, at her vil du finde nye interessante løsninger, som vil bidrage til at forbedre designen af ​​dit lille værelse, samt gøre det mere behageligt og behageligt!

Hvordan bedst at arrangere loftet i køkkenet i Khrusjtjov

Lejlighederne er forskellige: store, standard og Khrusjtjov. Alt dette er selvfølgelig noget overdrevet, men negerer ikke essensen: Ejere af sidstnævnte udfører regelmæssigt små og ikke så store præstationer for at organisere deres boligareal ifølge alle kanoner af designkunst. Vores fokus i dag er loftet i køkkenet i Khrusjtjov og forskellige muligheder for dets design.

Hovedproblemet med lofter i Khrusjtjov - deres lave placering. I kombination med et forholdsvis beskedent område pålægges dette en række væsentlige begrænsninger for brugen af ​​visse kompositionsløsninger.

Så det er usandsynligt, at den sædvanlige gipsvægskonstruktion passer ind i køkkenets indre uden at være i konflikt med den beskedne højde af rummet. Derfor kan du paradoksalt nok være opmærksom på de to niveauer af hl: rundt omkanten er der et lavere niveau med spotlights monteret i det, og første niveau indtager hele det resterende rum i køkkenet.

Plastpaneler

En anden god mulighed er plastpaneler. Men højst sandsynligt vil kun en ren opløsning i hvidt lys lykkes: sådan materiale afspejler bedst lyset og ikke skjuler det allerede beskedne rum.

Og fra denne artikel, instruktioner kan du lære at lave loftet på plastpaneler.

Stræklofter

Elskede af alle stræklofter er også ret egnede, men kun i en blank version. Sådanne lærredere afspejler køligt alt, hvad der er under, hvilket skaber en smuk volumetrisk effekt, som visuelt øger loftets højde. Hvad angår matte og satinlofter, er de bedst forbeholdt en anden, mere moderne lejlighed.

Interiør eksempler

At lave loftet i køkkenet i Khrusjtsjov er et besættelse, der næppe kan kaldes fascinerende, da mange af de rentable og interessante muligheder skal undgås. Ikke desto mindre kan en tankevækkende og kreativ tilgang til arbejdet og bør bære frugt - og dit værelse bliver en ægte designer åbenbaring trods alle forhindringer fra vores sovjetiske fortid. Ca. som i billedet nedenfor.

Stræklofter i Khrusjtsjov: Friske designmuligheder

Vi vil fortælle om, hvordan stræklofter kan omdanne din lejlighed, vi vil vise dig mulighederne for interiør, takket være hvilket du helt vil glemme, at du bor i en lille størrelse Khrusjtsjov, og vi vil bekræfte dette med et udvalg af fotos.

Derudover vil du lære om nogle af de finesser, der er forbundet med installation af stræklofter, deres typer, funktioner i det materiale, de er lavet af, det mulige arrangement af belysning samt teknikker og muligheder for moderne design.

Stræklofter

Hvis du ikke har til hensigt at ændre ledninger og rør, skal du fjerne eller justere væggene, så begynder din reparation ved installation af stræklofter, som:

 • gem alle ledninger og rør, så du sparer tid og materialer;
 • hurtigt installeret
 • spare dig for overskydende støv og snavs efter reparationen;
 • Giv dit hjem et moderne udseende;
 • gem din lejlighed fra oversvømmelser ovenfra;
 • vil udgøre de mest forskellige designbeslutninger;
 • afviger i holdbarhed
 • give ind til våd eller kemisk rensning.

Deres eneste ulempe kan kaldes det faktum, at de vil gøre din lejlighed 5-10 cm lavere. Men i de følgende billeder ses det, at dette ikke er særlig mærkbart. Gå videre.

Typer af stræklofter og designmuligheder

En bred vifte af materialer, farver og mønstre gør stræklofter et fremragende værktøj til et unikt design og forenkler opgaven med at vælge farven mest i harmoni med interiøret.

De er ideelle til enhver stil - fra klassisk til højteknologisk. I kombination med den originale lampe eller billede kan de være hovedfokus i dit interiør, hvilket repræsenterer et ægte kunstværk.

Du kan bruge en type loft til hele lejligheden eller bruge den kun i gangen, køkkenet, badeværelset og toilet, hvilket skaber en helt anden atmosfære i salen, soveværelset eller planteskolen ved hjælp af en anden sort.

Stoflofter

Baseret på deres præstationer, gælder de i hall, hall, soveværelse eller børnehave, men er ikke den bedste mulighed for et badeværelse, toilet eller køkken.

Plain, med næppe mærkbare eller omvendt lyse ornament, stofstræk lofter vil tilføje elegance og komfort til ethvert interiør, som, som du kan se, kan indrettes i enhver stil. De betragtes også som noget mere miljøvenlige end PVC filmlofter, så de kan installeres i børnehaven.

Filmlofter

Sådanne lofter er mere alsidige og passer til de mest krævende værelser som badeværelser og køkkener. De kan være blanke eller matte.

Ud over det elegante udseende har glatte lofter høj reflektivitet og øger rummet visuelt. De vil give skønhed til hvert værelse, afspejler vinduer, møbler, wallpapers, lamper, udsøgte gardiner og andre møbler, hvilket skaber effekten af ​​ekstra højde eller endda en anden sal.

Det er ingen hemmelighed, at lysetoner gør rummet mere rummeligt, og spejlglansen fordobler denne effekt.

Hvordan et blankt strækloft i en gang, stue, badeværelse eller køkken kan se ud og hvor godt det ser ud i Khrusjtsjov, kan du se i disse billeder.

Hvis blank glans passer ikke til dig, kan du give foretrukne til en mat overflade, der ligner en almindelig hvidvaskning. Men du kan gøre følgende: I korridoren, badeværelse, i køkkenet og på toilettet, brug en mat overflade, og i hallen og soveværelset til at bruge stof eller fotoudskrivning på film.

Billedet eller billedet kan optage hele loftet, det kan placeres i et hjørne eller over lysekronen. Du vælger et færdigt billede fra kataloget eller anvender dit eget. På grund af den lille størrelse af lokalerne er det bedre at nægte billeder af store, omfangsrige objekter. Til plottet kan du vende til dit yndlingsbillede eller foto, såvel som til din egen fantasi.

Den evige inspirationskilde er naturen. Du kan dekorere loftet på soveværelset eller stuen med blå og hvid eller stjerneklar himmel, bølger, sand eller løv, der let kan skifte til tapetet, hvilket skaber effekten af ​​et holistisk og tredimensionelt rum. Dette vil hjælpe dig og korrekt valgt belysning.

Vigtigt punkt! Hvis du vil sætte et filmloft i køkkenet, vil de bedste farver være meget lyse nuancer af gråt eller sand. Nej, vi fraråder dig ikke fra kongelig hvid. Bare under hensyntagen til funktionerne i dette rum vil behovet for at rense det hvide loft opstå meget oftere.

Kombineret lofter

Glatte-matte eller film-stof lofter er alle mulige kombinationer af materialer, farver og former. Den første mulighed kan bruges i ethvert rum, og den anden er mere egnet til en stue, soveværelse eller børnehave.

Men i betragtning af det faktum, at sådanne lofter zoner et værelse, er de næppe anvendelige i et lille badeværelse eller hallway, selv om der er nogle bemærkelsesværdige undtagelser. Bølget eller lige linjer, cirkler, firkanter eller andre former, der er nødvendige for at komplementere den indvendige farve - alt dette til din rådighed!

To-niveau stretch lofter

Ved antallet af niveauer skelnes enkelt- og flerniveau stræklofter. Komplekse kaskadlofter for Khrusjtsjov er upassende, og to-tier kombinerede design ser ret godt ud.

Enig, det vil være dig værd 10 cm fra den oprindelige højde. Men hvis du placerer det første glansniveau i midten af ​​loftet, og det andet matniveau - omkring omkredsen, vil det ikke være mærkbart.

To-niveau lofter er også gavnlige fra den praktiske side, siden de maskerer de karakteristiske uregelmæssigheder i Khrusjtsjovs murene, der er særligt tydelige i væggen og loftet. I tilfælde af et loft på et niveau kan du gemme dem med en frise (lath). Derfor, hvis du ikke vil niveauere væggene, kan du ikke gøre det.

belysning

Hvis stræklofter er inkluderet i dine planer, skal du først tænke på belysningen, nemlig antallet og typen af ​​belysning, inden du installerer dem. Faktum er, at efter installationen vil du ikke være i stand til at foretage justeringer af overheadbelysningen - det vil være ret problematisk at tilføje eller fjerne en lampe. Du kan dog altid finde en vej ud - skru i mindre lyse pærer eller tilføj sidelys.

Placeringen af ​​loftbelysningen kan være:

 • central - 1 stor lysarmatur i midten af ​​rummet; egnet til alle værelser undtagen hallen;
 • prikket - flere jævnt placerede mellemrum universel for alle rum;
 • kontur - LED-stripe eller mange små pærer rundt om rummets omkreds; kan fungere som et ekstra dekorativt lys for at skabe en romantisk atmosfære i soveværelset, stuen eller køkkenet.

Alle typer belysning kan og bør kombineres ved at dividere lysstyrkegrupperne og de tilhørende switch taster. For eksempel i hallen eller i badeværelset kan du lave lyse, mellemstore og svage lys.

I køkkenet, som i badeværelset, er det vigtigt at fremhæve de funktionelle områder. For at gøre dette kan du bruge vedhængslamper eller sidelys i form af almindelige eller roterende pærer indlejret i en væg eller møbler.

Armaturer kan monteres i loftet eller suspenderes, kan placeres langs loftets kontur eller være mellem hoved- og strækloftet.

Vigtigt: Filmlofterne deformeres fra høje temperaturer, så effekten af ​​de anvendte pærer må ikke overstige 40 watt.

For stoflofter er denne figur 60 watt. Brug termiske skjold og foring eller placere lys på afstand fra lofterne med armaturer ned eller til siden, hvis du foretrækker konventionelle eller energibesparende lamper. Eller sæt LED-pærerne, der ikke opvarmes.

I badeværelset og køkkenet, hvor fugtigheden er forøget, er det bedre at bruge vandtætte eller forseglede lamper. Dette vil forlænge brugen og garantere din sikkerhed.

Farveområde

Alle ønsker at skabe deres eget design - unikke, smukke og komfortable. Du kan bruge mættede, kontrastfarver eller moderat monotoni - i begge tilfælde vil strækloftet være meget nyttigt.
Det lyse loft på en plan kan have samme farve som møblerne og kan suppleres med meget små detaljer i interiøret.

To niveauer eller kombinerede lofter i dette tilfælde giver flere muligheder - det indre af loftet, gardiner eller elementer på væggene eller tapet kan være den samme farve.

Hvis du ikke kan afgøre farveskemaet i køkkenet eller i badeværelset, skal du starte med farverne på husholdningsapparater eller møbler, som du allerede har, at du ikke vil smide ud eller male.

Populære og behagelige farvekombinationer omfatter:

 • hvid-brun-sort;
 • metallisk rød hvid;
 • sort-hvid-lysegrå;
 • hvidkalk sort;
 • blå-træagtige hvide;
 • hvid-beige-brun;
 • sort og hvid zebrano hvid.

Tilsvarende nye møbler eller apparater, dine yndlingsartikler - lampeskærme, malerier mv. i stuen eller soveværelset vil hjælpe dig med at finde de bedste farver til loftet.

Her er nogle smukke og delikate farvekombinationer til stuen og soveværelset:

 • lilla-hvide-beige;
 • blå-beige-brun og hvid;
 • pink-white-maroon;
 • hvid-lys orange-brun;
 • lyseblå-hvid-metallisk

Vi mener, at disse tips om valg af farver giver dig mulighed for at vælge det bedste udseende og design af stræklofter til Khrusjtsjov.

Hvad mere skal du vide om stræklofter

 1. 1. Har du kommet med et design? Nå, det vil hjælpe dig med at vælge den mest passende skygge af loftet. Men skynd dig ikke til at klæbe tapet og møbler arrangement. Ved installation af filmstræklofter anvendes gaspistoler, som opvarmer rummet. Varmen kan deformere det nye tapet og uønsket effekt på andre indvendige emner.
 2. 2. Under installationen og inden for 2-3 dage efter installationen af ​​lofterne vil du have en skarp kemisk lugt forbundet med materialet og installationsarbejdet i din lejlighed. Bekymringer over dette er ikke det værd. Ventil rummet godt, og det forsvinder inden for en uge. Men at trække vejret hele dagen er stadig ikke det værd.
 3. 3. Alle beskyldninger mod stræklofter er normalt forbundet med materialer af dårlig kvalitet eller installationsfejl. Kontakt derfor de kendte producenter og køb lofter, hvis ikke høj, så den gennemsnitlige priskategori. Spørg dine venner eller bekendte, der er tilfredse med deres stræklofter, navnet på producenten, eller læs forummet. På samme måde kan du gå til firmaet, der beskæftiger sig med installationen.

Vi ønsker dig skønhed, komfort og hurtige reparationer!

Gamle stue i Khrusjtjov med et nyt moderne "ansigt"

Når folk, når de vælger et nyt hjem til deres familie, hører ordet "Khrusjtsjov", bøjer de øjeblikkeligt det som noget, der ikke har levet i lang tid. Men den skændte Khrushchevs hjernebarn forsvinder ikke hvor som helst og fortsætter med at acceptere nye beboere til deres bosættelse, som ved, hvilken side det er bedre at nærme sig de pladser, der er til rådighed for dem, så deres lille lejlighed bliver ganske komfortabel såvel som ultramoderne og komfortable.

For at gøre dette behøver du ikke en kapitalinvestering af finansiering, du skal blot forbinde en lille fantasi og tage et ekstraordinært kig på ting. Så hvordan kan du lave et sted fra en lejlighed med små smalle værelser og et lille køkken, hvor du vil tilbringe tid sammen med familie og venner? Især i denne artikel vil vi tale om, hvordan man arrangerer stuen af ​​Khrusjtsjov.

Kreativ tilgang til rummet

Khrushchev huse er ret trange lejligheder med små værelser og et badeværelse, hvor de to ikke går glip af hinanden. Den nemmeste måde at løse dette problem på er at fjerne væggene. Selvfølgelig, ikke alle, men kun dem, der vil hjælpe med at gøre rummet til dit hjem bredere og mere bekvemt. Lejligheden med stuen-studiet er en moderne protest mod de veletablerede regler for boligdesign.

En ret almindelig løsning er den delvise og fuldstændige ødelæggelse af væggen mellem køkkenet og stuen. Ved at kombinere disse to værelser vil du samtidig øge køkkenet og udvide rummets rum. For at opdele de funktionelle områder kan du let hæve gulvet i køkkenet eller bruge forskellige materialer til dekoration.

Ofte erstattes vægge med gennemsigtige eller gennemskinnelige materialer. Således er den visuelle opdeling af rummet meget åbenlyst, og værelserne synes større og lettere.

I en-rums-Khrusjtjov-huse, hvor stuen er næsten hele lejligheden, er der ret mange problemer med at arrangere et sted for hvert familiemedlem. Et fuldt soveværelse er, hvad der virkelig mangler i en lille Khrusjtjov, især når der er børn i familien, som du også har brug for dit eget hjørne. Moderne designguruer kunne finde mange svar på dette spørgsmål.

Ved at kombinere rummene i køkkenet, korridoren og stuen får vi et stort nok rum, hvor vi kan vælge de zoner, vi har brug for. Soveværelset til voksne eller til et barn kan adskilles ved hjælp af et glidesystem, et tykt gardin eller en væg der går ned.

Tip: Den oprindelige løsning vil være at organisere et soveværelse i bogstavelig forstand af "over" stuen.

Selvfølgelig taler vi kun om sengen, som kan placeres på en bakke, hvorunder du f.eks. Kan placere et arbejdsområde med en computer eller et børnehøjde.

Loftlejligheder er meget populære nu. I dette tilfælde fjernes absolut alle indvendige skillevægge, åbner hele rummet på én gang. Enig, at besøge sådanne boliger, vil ingen nogensinde huske, at det var bare en Khrusjtjov. Gør din loft endnu lettere hjælpe store vinduer. Du kan også udvide vinduerne, hvis du ønsker det, men med dette skal du være yderst forsigtig og konsultere eksperter om arbejdet med lejevægge.

Hemmeligheder af udsmykningen til stuen Khrushchev

Når rummet allerede er planlagt, er det tid til at vælge finish. Succesen for hele projektet afhænger af det. Her er alle detaljer vigtige: farver, materialer til direkte reparation og kunstnerisk udsmykning.

Hvad skal man lave gulvet

Materialer til færdiggørelse af gulvet i design af en moderne stue bør også være moderne. Gamle trægulve skal fjernes. Efter at have lavet vandtætning og udjævning af gulvet, kan du fortsætte med valg af belægningsmateriale. Det er mere praktisk og billigere at lægge linoleum, men det er værd at huske, at det er kortvarigt. Laminat eller parket vil vare dig meget længere, hvis du ikke forsømmer reglerne for pleje af det.

For ultramoderne lejligheder, hvis ejere stræber efter at blive fordelt på grå vægt, vil massegulve passe. Denne belægning kræver ikke særlig pleje, er ikke bange for fugt og udvider visuelt rummet i rummet endnu mere. Desuden er valget af farver og design af et sådant gulv i dag så stort, at alle kan finde en passende løsning. For eksempel kan du vælge et gulv med et hvilket som helst 3D-mønster, som vil medvirke til at fremhæve designets stil og din personlighed.

Tip: Hvis rummet er ret lille, er det mere rationelt at bruge et selvnivellerende gulv med lys nuancer, så lyset afspejler det, og dit værelse vil virke endnu større.

Hvordan man laver et loft

Alle ved, at "maskinværktøj" -lejlighederne i Khrusjtjov ikke adskiller sig i lofternes højde, derfor føler du dem som i en kasse. Nå, hvis du begyndte at udvide rummet, bør du ikke ignorere temaet for loftet, hvidvask det på den gamle måde med lime. Ved hjælp af korrekt loftbehandling er det også muligt at adskille funktionelle områder i en studie lejlighed.

Brug en gipsvæg belægning er ikke en god løsning, da dette vil gøre dit loft endnu lavere, og stuen selv kan omdanne til en kasse. Men hvis du ordentligt organiserer belysningen og vælger det rigtige mønster for designet, så er det måske muligt at spille på det.

Den bedste mulighed for en lejlighed med ikke meget højt til loftet er PVC-film. Det er bedre at vælge en blank finish, da den visuelt tilføjer plads, selvom du mener, at designet til det også er monteret under loftet. Når du har separat belysning til forskellige funktionelle områder, deler du pladsen ens.

En vigtig nuance - designet af stræklofter i dag er også meget forskelligt - fra almindelige lærred til hele billeder. Sidstnævnte mulighed er mere velegnet til rummelige stuer, og for Khrusjtjov skal du vælge en monofonisk film eller et dække med et geometrisk mønster eller et abstrakt mønster med glatte linjer.

Hvilke farver skal du bruge

Den lyse løsning vil altid være en win-win-løsning. De gør rummet mere transparent, bredere. Det er ikke nødvendigt at male væggene hvide overhovedet, selvom i nogle stilarter denne farve bliver den vigtigste.

Helt klart afhænger farveskemaet udelukkende på den valgte stil indenfor indretning. Men den generelle regel er at bruge varme pastelle nuancer af lyse farver. Se godt ud i stuen fersken og beige, lyseblå og lysegrøn, lysegul, lysrosa.

Når du vælger lyse farver i stuenes hovedfarver, skal du sørge for at slå dem med lyse pletter på de små, men mest synlige dele af væggen. Disse kan være elementer af et lyst maleri af en af ​​væggene, for eksempel over en sofa eller et tv eller blot at dekorere modsatte vægge med kontrastfarve.

Det er vigtigt! Du behøver ikke at mætte rummet med lyse og mættede farver, fordi de visuelt gør rummet mere lukket, sløvt.

Opgaven med at reparere Khrusjtsjov-stuen er absolut det modsatte - at fylde rummet med lys og luft, hvilket gør linjerne ikke klare og lyse, men gennemsigtige og strømlinede. Undtagelserne er lofts, hvor stil indebærer brug af naturlige nuancer af træ, metal i kombination med de samme materialer.

Hvilke møbler at købe og hvor meget

Møblerne i din stue skal være lige så meget som du tror, ​​du skal sætte for at føle dig hjemme godt. Du vil helt sikkert have brug for en sofa, et sted at gemme noget, et bord. Det synes ganske lidt. Men små stuer i Khrusjtjov nogle gange ikke i stand til at passe og dette beskedne sæt. Så hvad skal man gøre uden en sofa eller et bord? Overhovedet ikke, bare vælg "rigtige" møbler.

I moderne design (med undtagelse af klassiske interiører) skal det være så funktionelt som muligt. Det betyder, at du skal bruge hver millimeter med fordel. Denne opgave håndteres i dag ved at omdanne møbler.

Så en behagelig sofa til gæster kan nemt omdannes til en stor seng. Du kan bruge en mere dristig løsning - en garderobe, der omdannes til en behagelig seng. I løbet af dagen vil han være i stand til at tjene dig som et sted at opbevare noget, og om aftenen bliver en af ​​panelerne sænket og bliver til en seng. Så du vil ikke ofre din trøst på grund af det lille område.

Generelt er ethvert skab og segmenterede møbler - dette er en god løsning til stuen Khrushchev. Normalt involverer det opdelingen i separate segmenter, der kan placeres som du vil. På sådanne møbler kan du finde et sted til tv, og til et højttalersystem og arrangere et sted til at gemme andre ting.

For Khrusjtsjov-rummet er det bedre ikke at købe massive møbler design af klassisk design. De vil rodre rummet, besætte et nyttigt område. Det er bedre at bruge møbler med strenge klare linjer. Også egnet model af originalt design, usædvanlige former. Ser godt ud i stuen gennemskinnelige møbler eller en der har transparente elementer. Det handler primært om bordet, stole og hylder der er nødvendige.

Tip: En anden stor løsning til en lille stue - spejlflader. Spejle på skabene og væggene gør rummet mere voluminøst. Desuden reflekteres lyset i dem, så det bliver endnu større i stuen.

Sådan organiserer du belysning

Nøglen til et vellykket design er korrekt organiseret belysning. Dette er især vigtigt for stuen, især Khrushchev, med sine lave lofter og små dimensioner. Absolut alle design beslutninger vil være ubrugelige, hvis der er mangel på lys i rummet eller det er organiseret forkert.

Her er et par regler for belysning af stuen i Khrusjtjov:

 1. Brug ikke massive lysekroner eller andre lyskilder centreret i midten af ​​rummet.
 2. Spred små lamper omkring omkredsen af ​​stuen.
 3. Brug parallelle lyskilder på gulvet og i loftet, så rummet bliver visuelt strakt.
 4. Hovedlysene skal udstråle omgivende lys og yderligere retningslys, så det bliver lettere at allokere separate funktionsområder i rummet.

Farven på lyset i lokalet betyder også noget. Gul vil undertrykke, men gennemsigtigt hvidt lys tværtimod vil bidrage til at skabe en atmosfære af rummelighed.

Dekorative genstande

Et vellykket design af ethvert værelse er umuligt uden små detaljer, der vil fylde rummet med komfort og liv. Stuen fungerer som et sted, hvor venner og familie samles, og om aftenen har hele familien mulighed for at tilbringe tid sammen. Derfor skal rummet være fyldt med detaljer, der ikke blot vil understrege rummets overordnede stil, men også tale om de personers og interesser, der tilhører de mennesker, der bor i den. Den eneste advarsel - detaljerne bør ikke rodre rummet.

Det ville være rart at have i stuen et par fotos af de bedste øjeblikke i dit liv. De kan placeres i lyse rammer på hylderne, eller de kan laves af dem et lille panel på væggen. Der er mange måder at bruge fotos på i stuen design, for eksempel:

 • figurer på den centrale væg
 • diptychs og triptychs;
 • store billeder uden rammer, placeret fra hinanden.

I en lille stue er det bedre ikke at misbruge store indendørs planter. Men hvis dette er nødvendigt, er det bedre at foretrække små træer, som kan sættes på gulvet eller små tsvetushim blomsterpotter spredt rundt om rummet.

I små stuer kan du ikke bruge massive genstande, men objekter skal være lyse og stilfulde. De bør også ikke være meget - tænk og beslutsom, hvad du vil vise dine gæster, så de kan lære dig at kende bedre.

tekstil

Tekstiler i ethvert hjem skaber en følelse af hjemmekomfort. Brug af tekstilelementer i udformningen af ​​en moderne stue i et lille område bør være underlagt de normer for den stil, du har valgt til din lejlighed.

En masse tekstiler anvendes i landstil design. Denne rustikke stil indebærer brugen af ​​naturlige materialer og selvfølgelig en stor mængde stof med blomstret eller geometrisk print. Lys gardiner og gardiner af naturlige stoffer, broderede håndlavede duge, homespun tæpper - alt dette er passende i stuen land. Pastell nuancer giver en varm rolig hygge til dit værelse.

I strengere stilarter - moderne, hi-tech, bør tilstedeværelsen af ​​stofelementer reduceres til et minimum. Det er nødvendigt at opgive duge og massive gardiner, der foretrækker lyse tule eller flerfarvede glasgardiner. Hvis rummet ikke er et stort vindue, men flere små, så kan du bruge romerske gardiner. Så mere lys kommer ind i rummet.

Tip: I loft-stil lejligheder er det bedre at ikke bruge tekstilgardiner overhovedet ved at bruge tykke rullegardiner om natten.

Udformningen af ​​et lille Khrusjtsjovs stue kræver indgivelse af visse regler. Efter vores små tips kan du oprette en hyggelig og rummelig og vigtigst et moderne værelse. Man må kun afvise stereotyper og holde op med tiderne!

Hvordan man opretter et værelse i lejligheden Khrushchev

Højhuse bygget i vores dage har ofte ret rummelige haller på ca. 18 m2. Det kan dog ikke siges om de fem-etagers bygninger, der blev massivt bygget i de såkaldte "Khrusjtsjov-tider". Et sådant værelse som et Khrusjtsjovs lejlighedskammer er næsten altid meget beskedent i sit område, og for at få en vellykket reparation her, skal du prøve hårdt og anvende originale ideer.

Funktioner af design

Den største ulempe ved hallen af ​​toværelseslejligheder i Khrusjtjov er dens lille størrelse (ikke standard 18 meter, men kun 12). Når du overvejer designet af et sådant interiør, husk nogle vigtige regler:

 • Det indre af hallen skal være hyggeligt og behageligt for alle familiemedlemmer uden undtagelse;
 • Situationen i hallen skal fokusere på alle familiemedlemmers interesser;
 • mængden af ​​ledig plads og plads besat af møblerne i hallen skal være i forholdet 50:50.

Du kan også bruge tricks til visuelt at udvide rummet:

 • opbygget to-niveau loftslofter med glatte overflader;
 • vælg møbler med spejle;
 • arrangere væggene med lyse nuancer eller læg dem på et lodret mønster
 • brug gennemsigtige tekstiler på vinduerne.

Reparation ved hjælp af disse teknikker vil give mulighed for at opnå effekten af ​​en visuel forøgelse i rummet af hallen på 12 kvadratmeter i to-værelses lejlighed, og det vil ligne en hall med 18 pladser.

Belysning muligheder

Korrekt belysning af hallen i Khrusjtjov kan kompensere for manglen på naturligt lys om aftenen. Men dette er ikke det eneste formål med belysning. Med deres hjælp kan du lave en god zoneinddeling af hallen, fremhæve eller omvendt sløre nogle fejl i rummets layout, skabe et originalt rumdesign. For en hal på 12 kvadratmeter toværelseslejligheder i Khrusjtjov er ideer om belysning relevant, der hver især har fordele og ulemper.

zoneinddeling

Succesfuld zoneinddeling af hallen i en lille lejlighed i Khrusjtjov-lejligheden gør det muligt for os at give dette beskedne område af plads med høj funktionalitet, æstetisk appel og komfort. Anvend originale ideer til interiøret i hallen på tolv kvadratmeter, så det ligner en standard hal på 18 meter firkantet. Her kan du vælge følgende zoner:

 • rekreation, som i billedet. Det vil omfatte en behagelig sofa og stole, et lille bord med magasiner, hvor du også kan lægge en kop kaffe. For at afgrænse grænserne for hvilepladsen kan du anvende efterbehandling materialer, der afviger i farve fra resten af ​​resten af ​​hallen;
 • til arbejde ved vinduet, herunder et skrivebord (det er bedre at placere det i et hjørne og foretrækker et vinkelt design med hylder og skuffer), en stolstol og så videre. Ved vinduet skal du hænge gennemsigtige gardiner, så naturligt lys falder på skrivebordet så meget som muligt. For at holde dine øjne fra at blive trætte, er det bedre at sætte en ekstra lysarmatur på bordet. Og hvis hallen er en passage, kan denne zone adskilles fra resten af ​​rummet ved hjælp af en skærm eller en hyldepartition. Derefter koncentrere sig om arbejdet gør ikke ondt;
 • vil færdiggøre billedet af interiøret og give hele rummet en enkelt design ide om enhed af tekstiler på vinduesåbninger, gulvet og sofaen. Du kan hente et tæppe, gardiner og sengetæpper på sofaen i en farve og et mønster, så i et lille rum kan du slappe af og arbejde, og det er utroligt behageligt.

møbler

Da hallen på 12 kvadratmeter i toværelses bylejlighed på fem-etagers bygning-Khrusjtsjov ikke er stor, vil det ikke være muligt at passe mange møbler her. Der er heller ikke brug for omfangsrige gardiner her.

For en hal i en bylejlighed i fem-etagers bygning Khrusjtjov, skal du vælge:

 • dias og vægge er relevante i hallen og 12 meter boligareal og 18. Det er bedre at vælge modeller med glas- eller plastdøre med en blank overflade, hvis din hall er lille i størrelse. Begge ideer arbejder for at udvide rummet. I det første tilfælde ser designet ud til at være pænt og let, overbelaster ikke pladsen til et lille rum. I den anden udførelsesform afspejler glansen lys, som visuelt udvider det smalle rum;
 • skabsrum, som i indersiden af ​​billedet. Sådanne modeller er kompakte selv i det åbne, fordi deres døre ikke svinger åbne, gemmer rummets rum og bevæger sig fra hinanden. Men coupe'ens funktionalitet er meget høj, for inden i et sådant skab kan du passe et praktisk, praktisk, holdbart opbevaringssystem til tøj og sko, hvilket gør plads til opbevaring af strygebrætter og andre æstetisk uinteressante, men nødvendige til menneskeligt tilbehør. Det er godt, hvis døren er matchet i farve med møblernes farve i hallen;
 • polstrede møbler - det er tilrådeligt at vælge sådanne modeller af en sofa og stole, der har mulighed for at folde ud for at organisere en ekstra seng. Hvis rummet har et hjørne uden møbler, skal du vedtage de succesfulde designløsninger. Du kan vælge sofaens vinkeludformning, som i billedet nedenfor. Dette møbel vil være meget kompakt, komfortabelt og samtidig meget funktionelt;
 • Hylder - lad det være åbent hængende produkter, uden store døre, tykke vægge. Åben hængende hylder hænger på væggen. De ser let ud, må ikke overbelaste rummet, men de kan passe ganske mange dekorative tilbehør, bøger og andre ting. De er hængt på væggen i en kaskade, den ene over den anden, kaotisk. Derefter er designet af et værelse på 12 kvadratmeter ikke overbelastet med unødvendige detaljer, det ser ud til at være simpelt, koncist.

Gulvbelægning

I betragtning af at lejligheden i Khrusjtjov-lejligheden er beskeden i størrelse, bør du ikke forsøge at anvende flere materialer for at afslutte gulvet på en gang. For eksempel keramiske fliser og parket. Det er bedre at vælge et materiale. De mest populære muligheder i dag er parket, laminat, linoleum.

Parket er præget af høj æstetik, holdbarhed og anvendelighed. Men for hans organisation vil det kræve en betydelig investering, da gulvet i dag ikke er billigt. Selv om 12 kvadrater er det ikke 18. Og mængden af ​​gulvbrædder, der er relevant her, er ikke så stor.

Ikke mindre interessant i udseende er laminatgulve, hvilket koster noget mindre end parket. Dette er en praktisk mulighed for hallen, men den er bange for en stor mængde væske, så specielle beskyttelsesforbindelser bruges til at beskytte sømme mod risikoen for hævelse. Derudover er hallen ikke et børnehave, hvor børn kan hælde vand på gulvet under spillet.

Dem, der ikke tør at afslutte gulvet med parket eller laminatgulve, kan tilbydes linoleum. Dette er det mest praktiske efterbehandlingsmateriale til hallen, som for alle sine fordele også er billigt. Design med en lignende gulvindretning kan ses under på billedet.

Loft dekoration

For at afslutte loftoverfladen på hallen på 12 kvadratmeter i en to-værelses Khrushchev-lejlighed, kan du anvende teknologien til at skabe suspenderede gipsplader. Gipsvæg giver dig mulighed for hurtigt at gøre overfladen af ​​loftet glat, organisere forskellige typer belysning, kan males flere gange i træk, er relativt billigt og tjener i mange år uden at miste den oprindelige skønhed.

Suspenderede stræklofter med blank film kan bruges til at trimme loftet på et lille rum. Denne mulighed for at afslutte loftoverfladen kan reflektere lys, hvilket visuelt skaber effekten af ​​at udvide stuen. På grund af denne modtagelse ser rummet mere rummeligt ud.

Jeg vil især nævne reparation af hallen af ​​en lille størrelse (12 kvm), hvor lofterne er lavet ved hjælp af den kombinerede metode. Ideerne er som følger: Gipspladerne kombineres med strækfilmafsnit. Og den originale belysning føjer kun til overfladen af ​​charmen. Dette interiør er præsenteret i det følgende billede.

Væg dekoration muligheder

Til udsmykningen af ​​væggene i hallen af ​​en lille størrelse anvendes standard ideer, nemlig tapet. Imidlertid er det i stigende grad muligt at møde tilhængere af gips på væggene i en bylejlighed. Baggrunde er virkelig tilgængelige til deres pris, giver rigelige muligheder for valg af farver, teksturer, tjener lang tid, men designmulighederne med hensyn til brugen af ​​gipsløsninger af den dekorative type er meget bredere, mere spændende og interessante.

Gips giver dig mulighed for at vise fantasi, hurtigt lave væggene, skabe et individuelt design, ikke som noget andet projekt Khrushchev Hall. Sådanne materialer er sikre for menneskers og dyrs sundhed, der nemt anvendes i praksis, selv uden hjælp fra et professionelt team af bygherrer.

Helt nyt materiale til hallen er en dekorativ sten. I tidligere år blev den udelukkende brugt til bygning af facader, men moderne design tilbyder mange interessante ideer til udsmykning af et lille rum med dets brug. Det er dog ikke nødvendigt at trimme alle væggene i et rum af denne art med en dekorativ sten. Erfarne designere anbefaler at begrænse en væg, hjørne eller zone, som du vil adskille fra resten af ​​rummet.

Farve løsninger

Billedet nedenfor viser et smukt design af et lille firkant med et godt farveskema. Som du kan se, bør lys nuancer råde over et smalt rum, fordi de er i stand til visuelt at udvide det, og giver personen følelsen af ​​at han er inde i et rummeligt, veloplyst rum med 18 pladser.

Dette gælder også gardiner på vinduerne i hallen. De skal være lys gennemskinnelige. Men døren og møblerne i rummet kan være mellemmørke, men skal være i harmoni med hinanden.

Når du vælger det vigtigste farve design er vigtigt at overveje den side, hvor vinduerne går. Hvis vi taler om nordsiden, kan koldt dagslys blødgøres med gule, beige, orange toner. Til den solrige side er acceptable sådanne kolde toner som blå, grå, lilla.

Indretning og tilbehør

Sørg for at tænke på, hvordan du indretter det indre af hallen af ​​små parametere i Khrusjtjov. Forsigtigt skal du arrangere ikke kun store møbler (garderobe, hylder, borde, sofaer), men også lille indretning i form af tilbehør. Udformningen af ​​rummet med mange bøger, statuetter, fotorammer bliver fyldt med varme og komfort. De kan anbringes på hængende hylder, hængende på hallenes væg i en kaskade eller den ene over den anden.

Glem ikke om hjørnerne, som ofte forbliver tomme. Her vil være relevant:

 • lille gulvlampe eller aflang gulvlampe;
 • billede;
 • stor vase.

Du kan dekorere døren i hallen. Hvis det ikke er der, og i stedet for det er en bue, så kan skønheden af ​​bogen understreges ved at hænge gardinerne i åbningen. Denne mulighed gardiner, som i billedet, ser meget interessant ud.

Til design af lejligheden er vigtige bløde tilbehør, håndlavede håndværk, lysgardiner. Så utroligt interessant i lejligheden ligner bløde legetøj håndlavet med alle slags indretning i form af bånd, perler, væver, læderremme. De kan "sættes" på en sofa eller stole, suppleret med små puder, syet i samme stil, farveskema. Gardiner er også det element, som man bør være opmærksom på, fordi de med det rigtige valg kan blive en ægte udsmykning af værelset.

Khrushchev Hall er ikke et børnerum, spil er ikke passende her. Imidlertid er forskellige indvendige tilbehør nu i højden af ​​mode. Det moderne design af hallen i en bylejlighed giver fuldt ud brug af sådanne ekstraordinære dekorative løsninger.

Praktiske stræklofter i Khrusjtsjovsalen: fotos og 2 filmoptioner

Reparation af loftet i Khrusjtjov har sine egne specifikationer, så installationsarbejdet skal udføres omhyggeligt og korrekt. Lejligheder i Khrusjtjov har deres egne specifikationer. Derfor kræver reparation under sådanne forhold ikke-standardiserede løsninger. Først og fremmest i sådanne lejligheder er der meget lave lofter, og deres efterbehandling kræver særlige konstruktionsteknikker. Ofte kan loftet stå over for sådanne problemer som en ujævn overflade, pludselige niveaufald, ru ledd mellem pladerne og et tykt lag af gips. Heldigvis er der i dag mange enkle og nemme måder at give loftet et æstetisk udseende. Den første og bekvemste måde er at bruge stræklofter.

Stræklofter i Khrusjtjov

Dagens teknologier gør det muligt at skabe en smuk og jævn overflade fra et uattraktivt Khrushchev-loft.

Stræklofter kommer i flere former:

På trods af at det nedhængte loft tager et par centimeter højde, kan det bruges i Khrusjtsjovs lejligheder. Stræklofter har mange fordele på trods af det materiale, de er fremstillet af.

For Khrushchev er det smukke strækloft perfekt, fordi det hjælper med at skjule de største ulemper ved loftet

Inden du beslutter dig for at installere et ophængt loft i Khrusjtjov, skal du studere materialer af malerier.

Særtræk ved lærredet

 1. Filmens lærred er præget af god vandmodstand, elasticitet, farvepalet og tekstur. PVC er lavet af den tyndeste film med en bredde på 120-230 cm. Den monteres nemt og hurtigt ved hjælp af en hårtørrer.
 2. Stofklæder er lavet af slidstærkt vævet materiale, der er imprægneret med en særlig løsning. Dette lærred har et gennemsnitligt niveau af elasticitet og styrke. Som ethvert stof har lav beskyttelse mod fugt. Monteret uden opvarmning. Med hensyn til farverne - disse lærred er tilgængelige i lyse pastellfarver. Stoffets lofter er velegnede til billedudskrivning, hvilket gør loftet eksklusivt og originalt.

Oftest for lofter i Khrusjtjov vælges den første mulighed. Det har flere egenskaber egnet til sådanne værelser. De er installeret i køkkenet, haller og soveværelser.

Skal jeg installere et hæftet loft i hallen i Khrusjtjov

Loftets egenart i Khrusjtsjov - er deres højde. De er meget lave. Af denne årsag er det bedst at installere et enkeltniveau strækloft. Ved installationen vil højden falde fra 3-5 cm afhængigt af lærredets materiale. Takket være strækloftet kan du visuelt øge hallen.

Ved at installere et stilfuldt strækloft i Khrusjtsjov kan du nemt og hurtigt omdanne rummets design

For at gøre dette kan du bruge nogle designteknikker:

 • For at øge rummigheden ved hjælp af blanke lærredsfarver
 • Du kan tilføje sort til loftet ved hjælp af to farvede dåser;
 • Ved fotoudskrivning kan du bruge små mønstre, der ikke skiller sig ud;
 • For at øge området ved hjælp af modtagelse af spejlet med sort skinnende lærred.

Falsk loft lavet af PVC film er en meget bekvem løsning, der giver dig mulighed for at installere yderligere belysning rundt om hallens omkreds. Kompetent placeret belysning hjælper ikke kun med at lege med nye maling i loftet, men også visuelt øge rummets samlede rumfang.

Strækmaterialet er også praktisk, fordi alle uregelmæssigheder, ledninger og fliser er skjult, takket være designet.

På grund af den glatte og glatte dækning kan hallen i Khrusjtsjov blive til det virkelige palæ. Når du vælger farven på loftet belægningen bør ikke glemme det overordnede indretning. Loftet skal være i harmoni med alle de dekorative elementer i rummet. Hvis det ikke er muligt at markere loftet i lyse farver, kan du anvende en universel version af hvidglanset PVC filmcoating.

Niveau for hævede lofter: optimal

Da lofterne i Khrusjtjov har forskellige højder, skal du omhyggeligt måle ud og anvende markeringerne til fastgørelse af baguetter. Målinger skal starte i laveste vinkel. Når man har aflyst den krævede afstand, er det nødvendigt at sætte et mærke på, hvilke yderligere målinger der vil finde sted.

For at mærkerne skal være korrekte og endda kan du bruge specialværktøjer:

Før du installerer strækloftet, skal du beslutte dig for dets design.

At arbejde med disse værktøjer bliver meget lettere. På kontrolmærket skal du vedhæfte en ende af værktøjet og følge indikatorerne. Hvor niveauet er det samme, sættes det næste mærke. Næste er en solid linje, hvorpå baguetten er fastgjort. Montering af strukturer til malerier fra hjørner til midten.

Når du har fastgjort baguetten med en særlig mekanisme til fastgørelse, kan du fortsætte med installationen af ​​loftet.

For at installere stofklæder skal du bruge specielle profiler med killås. Installation af stræklofter er ret simpelt. Med alle regler for installationen kan loftet indstilles personligt. Brugervenlighed hjælper med betydeligt at spare penge under reparationer.

Hvad har et suspenderet loft i Khrusjtsjov vurderinger

Til dato er afslutningen af ​​lofter med spændingsdukker i Khrusjtjov lejligheder den mest populære måde.

Mange mennesker, der har udnyttet dette materiale, har efterladt anmeldelser, der kan bruges til at identificere fordelene:

 • Takket være vandmodstandsegenskaberne beskytter lærredene lejligheden i tilfælde af oversvømmelse.
 • Stort udvalg af farver og nuancer samt et bredt udvalg af teksturer;
 • Under installationen akkumuleres en lille mængde affald;
 • Spar tid under installationen
 • Filmdug beholder deres oprindelige udseende i mange år;
 • Ved forurening bliver de let rengjort med almindelige glasrensere;
 • Overkommelige omkostninger;
 • Duftens materiale er giftfri og absolut ufarlig for menneskers og dyrs sundhed.
 • Der er installation på en sømløs måde;
 • Stoffet har antistatiske egenskaber, der afviser støv og snavs;
 • Materialet tillader ikke udvikling af skimmel og meldug.

Fordelene ved stræklofter er, at de er af høj kvalitet og overkommelige for alle.

Med alle de positive kvaliteter strækker lofterne nogle få negative anmeldelser:

 • PVC-film kan være udsat for mekaniske skader, hvorfor den skal håndteres forsigtigt;
 • Luft cirkulerer ikke under lærredet;
 • PVC-film om vinteren er kun installeret i opvarmede lokaler;
 • Stofklæder har et lille udvalg i farve skala;
 • Stof stretch stoffer er ret dyre.

At dømme efter alle anmeldelser, såvel som ethvert materiale, suspenderede lofter har deres fordele og ulemper. Fordelene ved et strækloft opvejer deres ulemper. Af denne grund var mange købere tilfredse.

Moderigtige loftslofter i Khrusjtsjovshallen (video)

Hvis du beslutter dig for at foretage en større revision i salen, køkkenet eller soveværelset på en Khrusjtsjov-lejlighed, skal du vælge enkle og pålidelige efterbehandlingsmaterialer. For at interiøret skal bevare sit udseende i mange år, er det nødvendigt at erhverve materialer af høj kvalitet. For at gøre dette skal du bare finde ud af lidt information om producenter og deres partnere. Alle byggematerialer skal købes i specialforretninger. Alle disse parametre gælder for valg af spændeklæder.