En dråbe sol i dit hjem: gul loft i indretningen

Gul farve er en af ​​de lyseste, mest glade og optimistiske nuancer af spektret. Det er forbundet med solens stråler og fylder rummet med en følelse af varme, komfort, munterhed og positiv. Gule toner opfrisker miljøet, skaber en livbevidst lys atmosfære i rummet, absorberer negativ energi og har en fantastisk evne til at lindre depression. Det gule loft i indretningen ser meget imponerende ud, det er let monteret med møbler og tilbehør, der er lavet i både klassisk og moderne stil og giver selv det mest beskedne rum et originalt og attraktivt udseende.

Gul farve har en meget bred farvetone. Det kan være saftigt og fængende, rig gyldent, diskret pastel og endda raffineret citronkold. Vælg tonen skal være baseret på formålet med rummet og dets lys. Hvis rummet går mod nordsiden og lider af mangel på dagslys, er det bedre at stoppe ved varmere nuancer, og for soveværelset med vinduer mod syd kan en blid, dæmpet-bleg tone, der er egnet til afslapning og behagelig hvile, gøre.

Hvilke farver skal kombineres gul

 • Ofte tilbyder professionelle designere at kombinere gul med hvid. Dette gamut betragtes som en klassiker og skaber en ophøjet, festlig atmosfære, udvider visuelt rummet og gør dem lettere. Det elegante arrangement af gule og beige toner giver dig mulighed for visuelt at forstørre et lille rum med uregelmæssigt layout og brede boligområder i den rigtige form gør det mere behageligt og problemfrit.
 • Fans af dristige og ekstravagante interiører anbefales at være opmærksomme på den fængende sammenslutning af gule og sorte toner. Dette kan være en stærkt kontrasterende løsning, hvor loftet af rige gyldne nuancer harmonisk sameksisterer med strenge mørke vægge og statusmøbler. Kunder, der foretrækker mere elegante muligheder, tilbydes at blødgøre atmosfæren i sort farve med en delikat pastell-citron tone i loftet.
 • Enhver nuance af gul gamut harmoniserer perfekt med brune farver, både lyse og mørke. Særligt fordelagtige sådanne kombinationer ser ud i køkkenet, i spisestuen eller i stuen. De giver rummet soliditet, genskabe en følelse af pålidelighed, stabilitet og hjemme komfort. Gul lofter ser ikke mindre oprindelige ud i sammenhæng med et værelse indrettet i burgundertoner.
 • Forbindelse gul med tykke, rige toner skal være omhyggeligt. Ellers kan en tung, undertrykkende atmosfære regere i rummet. Hvis du vil styrke de lyse accenter, kan du bruge tilbehør, og væggene og gulvet til at modstå i sarte og uklare farver.

Gul badeværelse

I badområdet ser det gule loft meget usædvanligt ud og kan danne grundlag for den indre sammensætning. Kombinationen af ​​lyse, mættede farver med strålende fliser og sanitetsartikler skaber en lys, solrig atmosfære i rummet og giver dig en energi og energi, der varer hele dagen.

Gul til børnehaven

Gulvlofter ser meget godt ud i børnehaven.

Lyse, varme toner er inspirerende og få barnet til at blive bekendt med verden.

I et sådant rum føler barnet ikke deprimeret, koncentreres bedre og er aktivt både i spil og i skole.

Et par ord om soveværelserne

Da soveværelserne primært er designet til afslapning, prøv for disse værelser at hente lofterne rolige, endda kølige gule nuancer. De vil fint passe ind i rummets generelle ensemble, de vil skabe en lys og frisk atmosfære, men på samme tid, i modsætning til alt for spændende toner, vil de ikke blande sig i at falde i søvn.

Er det gule loft passende i stuer, spisestuer og køkkener?

For værelser hvor meget tid er brugt, vil det gule loft være en god løsning.

Mættede nuancer vil tilføre atmosfæren i rummet naturlig energi, dynamik, optimisme og et ønske om at nå mål. Gentle pastelfarver vil bringe roen og lade dig slappe af behageligt over en kop te eller kaffe efter en hård dags arbejde.

Professionelle tips

Gult loft vil se spektakulært og stilfuldt i ethvert rum. Det vigtigste - misbruger ikke farven og vælger omhyggeligt den generelle situation. Hvis du kan lide lyse farver, skal møblerne, væggene og gulvet holdes i et roligere område, ellers vil rummet se overbelastet ud, og det vil ikke være behageligt at være i det.

Gul Stretch lofter

Ikke-standardfarve løsninger - en funktion af moderne interiør. Designere vælger lyse farver og usædvanlige kombinationer for at gøre lokalet mere interessant. En af disse løsninger - lofter i gul.

En sådan finish, som stræklofter, har længe fået stor popularitet. Dette skyldes i vid udstrækning dets fordele. Disse omfatter:

 • Nem installation. Strækloft kræver ikke forberedende arbejde, og installationen kan afsluttes på en dag.
 • Æstetik. Klæder under hovedloftet gemmer godt fejl og masker kommunikation.
 • Pålidelighed. I lang tid taber lofter ikke styrke, form og tekstur.
 • Frihed til valg. Stretchloft kan være af enhver form og farve. Hvis du ønsker det, kan du vælge lærred med rig gul farve.

Du kan få kendskab til priserne for dets installation i nedenstående tabel.

Priser med installation

Farvevariationer

Vi præsenterer opmærksomheden på flere muligheder for hævede lofter: fra gul til gylden. Gør et valg, tænk på hvor meget tid du bruger i rummet, hvor du planlægger at installere et lyst loft. Overvej at mættet farve kan forårsage utilpashed. For at forhindre dette sker, er det klogt at nærme sig valget af gule nuancer. Vi anbefaler følgende:

 • Stue. Rolige nuancer af gule er mere egnede til dette rum, for eksempel dæmpet okker eller sandfarve. Sådanne vil være godt kombineret med neutrale vægge: grå, blå eller hvid.
 • Soveværelset. Da lyse farver bidrager til følelsesmæssig ophidselse, skal du vælge ikke gul, men lysegult loft med en mat tekstur.
 • Børn. Gul loft i børnehaven - et symbol på solen. Og her kan du eksperimentere, for eksempel vælge rig gul til spilleområdet og en rolig blå farve til loftet over sengen. Et sådant design vil være meget interessant og, vigtigst af alt, rette ud fra din babys aktivitet.
 • Badeværelse. På badeværelset anbefaler vi at vælge et gulligt blankt loft, der afspejler lyset godt og giver rummet ekstra volumen.
 • Toilet. Som det er tilfældet med badeværelset, ser det gule loft på toilettet passende og harmonisk ud.
 • Køkken. Et gult strækloft installeret i køkkenet øger appetitten og bidrager til behagelig familiekommunikation. Her kan du vælge både lyse og delikate nuancer. Det vigtigste er, at de er godt kombineret med andre interiørtyper.

Således er det gule strækloft egnet til alle værelser. Det ser godt ud i badeværelset og toilet, i køkkenet, i børnehaven. Med det rigtige valg af farve kan det installeres i stuen og endda soveværelset.

Kontakt os for at bestille gule stræklofter på gunstige vilkår. Se bordet med priser og yderligere - kontakt os for yderligere oplysninger. Virksomhedslederne svarer på dine spørgsmål.

Gul strækloft

Hvis du vil gøre indretningen af ​​din lejlighed lyse og solrige, kan vi tilbyde dig et gult strækloft. Et sådant loft vil tilføje farve og skabe et godt humør.

Det gule loft i interiøret kan indføres i næsten hvilket som helst rum, men det vil se specielt imponerende ud i badeværelset, især i kombination med lysegrønne fliser.

Det blanke gule loft er perfekt til et træ køkken sæt eller kurve møbler i stuen.

De gule lofter, som alle de andre, har en række ubestridelige fordele: de forringes ikke over tid (du må ikke falme, ikke sakke, blive ikke beskidte), de er lette at passe på, og hvis naboer oversvømmer dig ovenfra, loftet modstår 100 liter vand pr. kvadratmeter.

Ved hjælp af spændingsstrukturer kan du perfekt zone rummet: Vælg forskellige områder i samme rum med stræklofter i individuelle farver (for eksempel adskille arbejds- og spisepladser i køkkenet osv.).

Prisen på loftet vil være fra 750 til 2000 rubler per kvadratmeter, afhængigt af installationens kompleksitet.

Du kan se billedet af spændingsdugerne i galleriet af værker på vores hjemmeside.

For at bestille et gult strækloft skal du bare ringe til de telefoner, der er opført på webstedet, og udstyre vores målemester på et passende tidspunkt for dig. Du kan også forlade dit nummer i form af feedback, og vi vil ringe dig tilbage!

Gulstræklofter: Designindstillinger

Forskellige nuancer af gul kan kun overraskes: fra den delikate farve af smør til rig citron. Derudover tilpasser han sig til positiv tænkning, og i modsætning til den røde er det meget mindre krævende for omgivelserne. Det er ikke overraskende, at han er meget populær.

Hvis du stadig ikke ved, hvordan det gule hængende loft i indretningen ligner - vores fotos viser dig dette! Vi har samlet en samling interessante designmuligheder med alle toner. God fornøjelse!

I det indre af stuen

Glat glansfarvet lærred med smukke baseboards - næsten en klassisk version. Det passer også til hallens traditionelle design - Vælg bare en delikat skygge, og pas på at finde passende tilbehør til at matche.

På dette billede er denne kombination godt vist - loftet suppleres med puder og lampeskærm bordlampe.

Vil du have et tofarvet design? Der er ikke noget lettere. Prøv at kombinere gul, for eksempel med turkis. Du får en rig farve sammensætning, der vil blive dekoreret med små farvede lamper.

Gør det enkeltniveau eller tag risikoen for at installere en mere kompleks version med ret mærkbare niveauovergange. Sandt, i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til højden af ​​væggene.

Et kombineret loft med gipspladeindsatser er en almindelig, men meget smuk løsning. Lav en usædvanlig form for skilsmisse, der fremhæver deres spotlights.

Kombinationen af ​​hvid og gul er en klassisk reception. Hvis du kan lide glatte linjer, skal du lægge en indsats af PVC-film i en gipspose. For at gøre værelset mere interessant, reflektere det på væggen - det er muligt i form af et usædvanligt reliefdesign.

I det indre af soveværelset

Det forekommer dig, at denne farve ikke er acceptabel for et afslappende ophold i soveværelset? Vi viser at dette er langt fra sagen!

Lys glansende lærred med krøllet lysekrone ser meget smukt ud. I dette tilfælde kan du bevæge sig væk fra de sædvanlige lavtone toner, der er karakteristiske for designet af dette rum - grønne gardiner, usædvanlige dekorationer... Tillad dig selv at opgive stereotyper.

Hvis du kan lide mere romantisk interiør, tænk på den originale farvekombination - mærkeligt nok, opnås et interessant loft ved at kombinere lysegul med lysrosa tinge. Så soveværelset vil se blødt og blidt ud, især hvis du vælger det rette interiør. Til belysning er det bedre at være begrænset til spotlights.

Det usædvanlige design af strækstof og gipsvæg er, hvad elskere af ikke-standard design har brug for. Overvej omhyggeligt alle nuancer, hvis du vil have loftet til at se økologisk ud.

Den stjerneklar himmel i denne farve er utvivlsomt meget atypisk. Dette forringer imidlertid ikke dets skønhed - vi anbefaler at prøve dette design, hvis du ikke er fan af mørke toner, men ikke ønsker at opgive den mystiske glimt af stjerner.

Et indlæg, der skråner ned fra loftet, lidt mere end bredden af ​​sengen, er et glimrende valg for et rummeligt soveværelse, som du planlægger at zone. Så rekreativt område vil straks være tydeligt. Dette gælder især for lejligheder, hvor dette værelse bruges samtidig med et hjemmekontor eller et sted til aftenindsamling med te.

I det indre af børnehaven

Munter og solrig gul - hvad dine børn har brug for at opretholde et godt humør i et smukt rum.

Mulighederne for stræklofter til udformning af en planteskole er stort set ubegrænsede. Hvad med en usædvanlig blomst oprettet ved at kombinere farver og niveauovergange? Vi anbefaler at vælge bløde pastellfarver - psykologer mener, at en kombination af tre eller flere mættede farver kan påvirke barnets psyks tilstand negativt.

En anden interessant mulighed er en kombination af to kontrasterende trekanter, suppleret med gipsplader partitioner. At dekorere et sådant loft vil hjælpe lysekronen med usædvanlig form - det vigtigste er at vælge sådan, at lampeskærmen blev rettet ned: LED-lamper kan hurtigt trætte babyens endnu ikke dannede vision.

Hovering design i form af solen med skjult belysning er en meget sød og ikke-trivial mulighed. Sørg dog for at rummets højde er nok - ellers kan du få for trangt børnehaver, hvilket ikke er sandsynligt at behage dit barn.

Af den måde kan trykkerier bidrage til at diversificere indretningen af ​​rummet - forskellige tegninger, der påtrykkes lærredet ved termisk udskrivning. Vælg kun et billede af høj kvalitet, så du ikke får et mudret resultat.

Billedet kan være dine yndlingsfigurer fra tegnefilm eller eventyr, et smukt billede eller motiverende indskrifter - du kan bedre vide smag af barnet, så styr det.

Vigtigt: Vær opmærksom på, at for store plotbilleder har tendens til at pale hurtigt. Hvis du kender din tendens til uanstændighed for dit barn, skal du bestille et sæt vinylklistermærker - de lime nemt og lige så nemt at fjerne.

I køkkenets indre

Glansfarvet lærred med krøllede gipspladerindsatser - et glimrende valg til et rummeligt køkken. Vælg en skygge af gul, der passer ind i møblerne og det overordnede interiør.

En meget effektiv modtagelse er et to-plan design, hvor gule og sorte toner kombineres. Ja, denne stil ser ret prætentiøs ud - men hvis du er klar til at være opmærksom på de mindste nuancer, anbefaler vi at prøve.

Men for et lille køkken er denne metode næppe egnet - for det meste kræver sort plads en stor mængde plads.

Som dekoration til loftet, bestil vinyl klistermærker eller fotoudskrivning - for eksempel er sommerfugle og blomster næsten altid passende. Du kan dog vende tilbage til mere traditionelle designs - frugt, grøntsager, krydderier. Alle ser godt ud på en gul baggrund og fremhæver rummets funktionelle formål.

Et kraftigt gul loft med skjult belysning og en række lamper er en dristig beslutning, der kræver en ikke-standardiseret tilgang. Placer dette designelement over køkkenøen eller spisebordet for at skabe et harmonisk interiør.

I det indre af badeværelset

Du bør ikke tro, at kun blå og blå nuancer passer til et badeværelse - gul kan ikke være mindre passende.

Bright citron blade med en usædvanlig kvadrat lampe er velegnet til både små og rummelige værelser. Vælg en lysekrone, hvor der er en metalindsats mellem lamperne og loftoverfladen, ellers risikerer du at smelte filmen.

Mærkeligt som det kan synes, men kombinationen af ​​gul med rødt ser meget cool ud - Vælg bare en lys flise til grænsen til loftet. Denne kombination med en blank struktur ser bedst af alt - for en mat tekstur anbefaler vi at vælge et andet interiør.

Stretch loft med skjult belysning egnet til små badeværelser. Det vil visuelt gøre dem lidt mere rummelige. Desuden ser det bare godt ud. Det vigtigste ved at huske er, at installationen skal udføres under hensyntagen til alt brandsikkerhedsudstyr - det er bedre at kontakte professionelle bygherrer.

Fler niveauer i badeværelset? Hvorfor ikke? Sørg for at du har nok plads og gå i gang! Det vigtigste er at få mønsteret til at se harmonisk ud og passe ind i det overordnede interiør, ellers vil hele effekten forsvinde.

I indgangen af ​​gangen

På grund af de mange forskellige nuancer er stræk gul loftet populært i gangene: billedet beviser det overbevisende.

Matt lærred er perfekt fit langstrakt korridor. Centrere projektørerne. Lys farve vil blødgøre ikke for bekvem konfiguration af rummet, og belysning, der divergerer mod væggene, vil visuelt skubbe dem fra hinanden.

Imidlertid ser det blanke loft ikke mindre imponerende ud. Især hvis du vælger en blød skygge ud over de bløde grønne vægge. Ikke for velkendt design af korridorerne, men du ser, meget anstændigt.

En rummelig entré vil blive dekoreret med et to-plan design med en figurindsats. Prøv at gøre det over headsettet - dette gør rummet mere komfortabelt og harmonisk.

Tekstur kan være enhver - blank, mat, satin. Fokus på dine præferencer, men husk at hvert materiale har sine egne egenskaber. Læs mere her.

Vi er sikre på, at vores udvalg af fotos af det gule loft i indretningen vil hjælpe dig med at beslutte dig for et lyst og usædvanligt design.

Gul loft i solens farve i interiøret - 100 fotos af nye designs

Hue stretch loft spiller en væsentlig rolle i stil beslutningen. Hvis før der altid var et hvidt loft, er det nu muligt at vælge næsten enhver farve i stræklofterne.

Der var interessante designs i forskellige farver.

Interessante fakta

Med valget af farver faldt stræk lerret i pris, hvilket er blevet mere overkommeligt for middelklasses folk. Kendskab til farvespektret afspejles i forskellige designs. Psykologer og læger har længe erkendt, at hver farve opfattes forskelligt af en person, påvirker den mentale tilstand:

Den hvide farve er neutral, men med hvide vægge vil der ikke være nogen kontrast, hvilket er dårligt for enhver persons psyke.

Multi-farvede strakte lærred inspirerer optimisme, øger styrken af ​​en persons ånd og energi. Hyppig stress i det moderne liv reducerer vitaliteten dramatisk. Forskellige farver er perfekte til stuer eller kontorer. For børneværelser er en farverig baggrund bedre ikke at bruge, det vil have en dårlig effekt på barnet.

Alle nuancer af gule opfattes af en person positivt og forårsager en tilknytning til solen. Loftet skal ikke altid gøres helt gul. Flere interessante patches gør værelset hyggeligt og soligt varmt.

Gul maling er farver af varme og fred, de har en gavnlig effekt på nervesystemet, fremkalder positive følelser og fred.

Harmony farve lofter

Ved valg af farve på stræklofter bør overvejes:

 • Formålet med objektet
 • Generelt design løsning af huset (lejlighed), kontor;
 • loftets overfladeareal
 • farve skala af møbler og møbler af vægge og et gulv;
 • Smag og ønsker hos ejerne af lokalerne.

Egenskaber gul

Alle nuancer af gule er nyttige til menneskekroppen, de giver ham behagelige minder fra barndommen forbundet med lyse sol og lykke. Derfor strækker lofter af gul farve stigning arbejdsproduktivitet, det blev bevist empirisk.

Gule elskere - munter, aktive mennesker, klar til at hjælpe andre. Disse mennesker har mange venner, de lever livet fuldt ud.

Stretch gule lærred er passende i stuer, gange, undtagen soveværelset og børnenes værelse. De skal sove, og lyse farver - et symbol på glæde og kraft.

Det gule stretchloft er så populært hos kunderne, at det hele tiden er efterspurgt, det er ikke forældet i varehuse.

Gule accenter

Spektret er gult: fra lysegult til mørkt. Smukke kombinationer af forskellige nuancer gør det muligt at skabe en usædvanlig forfining af sammensætningen, rigtige mesterværker. Resultatet er rent hi-tech.

Harmonisk kombination med den modsatte blå farve vil resultere i en koldere tone. Kombinationen af ​​gul med rødt giver varme og lysstyrke.

ansøgning

Når man opretter et klassisk interiør bruges der også gul skygge. Kombinationen med hvid farve ser smuk ud.

Hvis du vil skabe en atmosfære af glæde og solenergi, så skal det gule loft i interiøret kombineres med en beige farve. En sådan harmoni af farver er velegnet til børns værelser og stuer.

Gul og brune farver ser godt ud sammen. En usædvanlig kombination understreger tonernes kontrast, mens de forbliver varme i tone.

Interiøret vil være eksklusivt, hvis du kombinerer gule og burgunder farver i designet. Dette vil skabe en atmosfære af fred, hjemme komfort og unikke skønhed. Designløsning bliver fyldt med dynamik og varme.

Altid og i alt skal kende foranstaltningen.

Tip! Sørg for at følge anbefalingerne fra eksperter. Det er ikke nødvendigt at anvende gul farve på store områder. Over tid vil et stort sortiment af gul blive irriterende og endda afvist af manden.

Gult loft bliver i stigende grad brugt af ejere af huse og lejligheder for at skabe en behagelig og varm atmosfære i et privat hus, lejlighed eller sommerhus.

De vigtigste principper for at vælge skyggen af ​​gul lærred stræk loft

Moderne designkoncepter er baseret på brugen af ​​en anden farvepalet til loftindretning. Når der oprettes usædvanlige interiører, anvendes ukonventionelle nuancer. De hjælper med at skabe en speciel atmosfære i harmoni med hele familiens indre verden. For eksempel kan du oftere i en almindelig stue se et gult strækloft over hovedet. Med det er effekten af ​​det solbelyste rum dannet, og loftet bliver visuelt højere. Men disse er ikke alle fordelene ved den tone, der beskrives.

Detaljeret karakteristik af det gule stretchloft

Der er en videnskabelig begrundelse for virkningen af ​​hver af farverne på den menneskelige psyke. Ifølge forskerne skaber den gule farve og dens nuancer en atmosfære af overvældende uforsigtighed. Det hjælper med at undslippe fra et dårligt humør og undertrykke negative følelser. Denne farve er forbundet med solen - den lysende, der giver livet til hver levende væsen. Det bemærkes, at de beskrevne stræklofter foretrækkes af folk, der er gæstfri og munter, som kan lide at tilbringe fritiden i et firma, der sidder ved et lagt bord. Gul farve anbefales til at arrangere lofter i stuer, i køkkener eller i børnenes værelser.

Vær ikke bange for, at andre vil fordømme et sådant valg, den gule farve giver ikke negative følelser. Han har varme og kolde nuancer (citron). Den korrekte kombination af dem skaber originale, forskellige designs.

Gult mættet loft i soveværelset

Forskellige nuancer - anderledes humør

Spændbeklædning er præsenteret i en bred farvepalet. Hver farve har mange forskellige nuancer, og gul er ingen undtagelse:

 • Så en anmeldelse af nuancer er bedst at starte med en lys gul. Han er lys, attraktiv og saftig. Forbundet med impulsivitet og spontanitet, derfor er en sådan skygge ikke egnet til design af børns værelser. Men i køkkenet er det passende. I et oversvømmet rum vil ethvert kogt måltid være dobbelt så velsmagende.
 • Citronskygge - kold. Det afspejler den indre verden af ​​en person med ikke-standard tænkning. Hvis der er et ønske om at skabe et design, hvor det vigtigste dominerende tema vil være tilbageholdenhed, er du velkommen til at vælge et lærred til et strækloft af citronfarve.
 • Honning nuancer - et symbol på lykke og familie enhed. Derfor stiller de nygifte ofte ophængte lofter i sådanne farver. Honning maling er god til at dekorere soveværelser, der ligner hyggelige, velour-dækkede kasser.
 • Gylden skygge - et symbol på rigdom og luksus. Guldlofter bliver udgangspunktet for dannelsen af ​​dyre klassiske interiører.
Citron skygge

Dem, der ønsker at lave et gul loft derhjemme, anbefales designere at kontakte specialiserede virksomheder og kræve, at deres repræsentanter viser eksempler på nuancer af denne farve. Foretrækker dæmpede materialer, da lyse farver hurtigt keder sig og forårsager irritation.

Hvis der er monteret stræklofter af den beskrevne farve i køkkenet eller i stuen, betyder det at indendørs møbler af samme farve eller tilbehør i en lignende farvepalet skal vises i rummet.

Når du vælger gul farve på stræklofter til et planteskole, skal du huske på, at kun inaktive og dystre børn er i stand til at modstå en så lys palette. For resten vil det lyse loft blive stærkt irriterende.

Eksperter anbefaler ikke at strække et solidgult lærred på loftet, det er bedre at lave en lys indsats i en standard hvid kasse. I denne udførelsesform er lyse tæpper varme nuancer egnet til stuen eller køkkenet, dekoreret i land eller klassisk stil. Cool nuancer er gode til at skabe art deco interiører. Men for at komme ind i det gule lærred strækloft i den ultramoderne højteknologi vil det ikke fungere.

Lys gul indsats i gipspladekonstruktion

Vær opmærksom! Gul lærred stræklofter praktisk. Dette fremgår af videoer og fotos offentliggjort på webstedet. Af denne grund vælges spændingsstrukturerne af den beskrevne farve til at designe ikke kun boliger, men også administrative institutioner.

Forskellige nuancer, forskellige teksturer

At vælge den rigtige skygge af gul er halvdelen af ​​kampen. Et andet vigtigt punkt er valget af en egnet lærredestruktur. Blanke PVC glatte film, matte stræklofter, stofklæder - hvilket er bedre? Besvar dette spørgsmål, baseret på rummets funktionalitet.

Glans er den lyseste indstilling. Det er kun relevant i køkkenet. Matte PVC-film passer til børns værelser. Stuen er et sted for udformningen af ​​hvilket dyre finishmaterialer anvendes, derfor er det bedre at foretrække stofklæder af blød varm gul farve. Til design af soveværelser anbefaler specialisterne ikke at vælge de beskrevne malinger. Men hvis du virkelig vil have, giv sød, varm, dæmpet nuancer af mat eller satin tekstur.

Glansstramt loftsdesign i køkkenet

Hovedregelen med kompetent design af ethvert rum er at huske om harmoni med resten af ​​dekorationen og tilbehør.

Den perfekte kombination med andre toner

Et hvilket som helst værelse design vil være hyggeligt, hvis du korrekt nærmer sig problemet med kompatibilitet mellem toner og halvtoner. Hvad er den bedste kombination af gul lærredspændingsstruktur?

 • Kombinationen af ​​alle ovenstående toner med neutral hvid anses for at være ideel. Denne mulighed hjælper med at skabe festlige designs, det udvider visuelt rummet, øger visuelt rummets højde, når zoneinddelingens funktionelle accenter bliver solide.
 • Foreningen af ​​gul og sort er en fed løsning, der kun er egnet til ekstravagant interiør. Som mørke pletter er det bedre at bruge respektable statusmøbler. Dette er den blødeste mulighed. Og ekstravagant - sorte vægge og citronloft.
 • En praktisk finish er skabt ved hjælp af en kombination af nuancer af gul farve og brune farver af lyse og mørke toner. Sådanne kombinationer er egnede til køkkener, faste stuer. Det ser smukt ud, som er skabt ved hjælp af gule lofter og burgundervæggene.
Kombinationen af ​​gule og brune toner i rummet

En anden regel, som du skal være opmærksom på, er at du ikke bør sammensætte de lyse gule malinger af stræklofter med rige tykke toner af vægge. I dette tilfælde er en atmosfære af undertrykkende karakter. For at forbedre accenter er det bedre at bruge tilbehør, og at opretholde lofter og vægge i delikate lavnøglehalvtoner.

Usædvanlig løsning med billeder

Besvare spørgsmålet om, hvorvidt man vælger strækloft i lærred i gul, skal man være opmærksom på de beskrevne strukturers anvendelighed. De er pålidelige, stærke, har en høj driftsressource. De hjælper med at holde fugt i tilfælde af lækage fra naboer og brand i tilfælde af brand. Udvendigt ser lærredet af denne farve ud spektakulært. Den enorme variabilitet af designløsninger giver dig mulighed for at implementere alle, selv de mest ekstravagante løsninger. Strukturer installeres hurtigt, så hurtigt som muligt, mens de i dag er tilgængelige fra materialets synspunkt.

Gul strækloft, foto, pris.

Gul er udførelsen af ​​varme, solskin, glæde og positiv. Brugen af ​​gul farve og dens nuancer i indretningen er iboende af aktive og ubekymrede mennesker, der elsker kommunikation og munter virksomheder. Stræklofter med gule nuancer kan bruges til indretning af lokaler, de vil bidrage til at øge stemningen og give positive følelser. Stue, børneværelse, køkken eller badeværelse, dekoreret med gule stræklofter, vil gøre værelset utrolig varmt, solrigt og vil skabe en unik komfort.

Et eksempel er et gult strækloft i et rum på 12 kvadratmeter. m., omkostningerne ved installation med materialet og alle de nøglefærdige komponenter fra: rubler til handlingen, i stedet 10400 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materialer glans gul - importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Arbejde med installation af et nøglefærdigt strækloft
 • Indsæt eller sokkel med perimeterinstallation;

De gule lofter har fremragende designfunktioner, de er let kombineret med andre nuancer, så du kan skabe forskellige designs. Spændbeklædninger kan have de mest forskellige nuancer af gul, fra varme til kolde toner.
Til udsmykning af stuen loftsplads, kan du bruge nuancer af gul glans til guld. Se godt ud med flerlags design med indlæg af gul skinnende lærred. Dette design skaber en let, afslappet atmosfære og giver et festligt humør.

Eksempel på et gul spændingsloft på 25 m2, pris med installation, materiale og alle nøglefærdige komponenter fra: rubler til kampagner i stedet for 21450 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materialet er farvet glans gul - importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Arbejde med installation af et nøglefærdigt strækloft
 • Standard sokkel med perimeter installation;

For at skabe et luksuriøst design kan du bruge gul fotoprint i kombination med sort interiør. På trods af kontrasten supplerer disse to farver perfekt hinanden og skaber et rigt design.

Eksempel gul stræklofter i køkkenet 6,5 m2, omkostningerne ved fotoudskrivning, materiale, alle komponenter og nøglefærdig installation uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 15475 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 27.475 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Matmateriale importeres;
 • High-definition print;
 • Overgang på niveau 6 m.
 • 4 standardvinkler;
 • Arbejde med installation af et nøglefærdigt strækloft
 • Plint med perimeter installation;

Satinlofter med gule nuancer ser ædle og luksuriøse ud. Besidder en silkeagtig tekstur, en ejendommelig skimning og udstråling en blød glimmer, sådanne lofter bliver en ægte udsmykning af rummet og skaber hygge og komfort. Satinlofter med gule nuancer er ideelle til et soveværelse.

Et eksempel er et gult strækloft på satintekstil i et soveværelse på 16 kvadratmeter, prisen med materialet, alle komponenter og nøglefærdig installation fra: rubler til Promotion, i stedet for 13800 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale satin - importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Arbejde med installation af et nøglefærdigt strækloft
 • Plint med perimeter installation;

I børnenes værelse til udsmykningen af ​​loftrummet kan du sikkert bruge de lyse nuancer af gul i kombination med andre lyse farver. Et sådant design vil stimulere dit barns aktivitet og kreativitet.

Eksempel på et gul strækloft i børnehaven 12,5 m2, prisen med materialet, alle komponenterne og installationen af ​​nøglen fra: rubler til handlingen i stedet for 10825 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans - importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Arbejde med installation af et nøglefærdigt strækloft
 • Plint med perimeter installation;

Vær ikke bange for at bruge til udsmykningen af ​​loftet strækket lærred gul. De vil give interiøret friskhed, lys og komfort. Og selvom der er en grå regnvejrsdag udenfor vinduerne, takket være de gule stræklofter bliver det altid sol og varmt i din lejlighed.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I de sidste par år er spændingsstrukturer blevet udbredt i udsmykningen af ​​lejligheder. Denne teknologi bruges til at skabe lofter af forskellige former og farver.

I dette tilfælde giver forskellige teksturer og farver på panelerne dig mulighed for at skabe fantastiske og unikke billeder, i så fald bruges det gule stretchloft.

Valget af farver strækker lærred

Et vigtigt skridt i at skabe en skitse er valget af farve. Da spændingsstrukturen har været i brug i flere år, bør farverne ikke irritere indbyggerne i lejligheden.

Når du vælger en farve, skal du beslutte dig for følgende vigtige spørgsmål:

 • Værelsestype og dets formål - en lejlighed, restaurant, kontor mv.
 • Indretningen af ​​rummet - klassisk, land, etnisk, moderne mv.
 • Værelsesstørrelse - området af rummet, højden af ​​væggene.
 • Farven på væggene, møbler og andre ting i rummet.
 • Belysning, arkitektoniske træk i rummet.
 • Den effekt, du skal opnå er at visuelt øge rummets rumfang, tilføje plads osv.
 • Individuelle præferencer.

Det vigtigste er, at resultatet er et harmonisk rum, der giver både fysisk og psykologisk komfort til alle indbyggerne i rummet.

Karakteristika for det gule stretchloft

 • Gul farve og dens nuancer betragtes som farver af aktivitet og uforsigtighed, de er forbundet med sollys, positiv, glæde, bidrager til en stigning i effektiviteten. Stretch loft gul hjælper med at opmuntre og forårsager glædelige følelser.
 • Folk der vælger denne farve, gæstfri og munter. De elsker kommunikation og foretrækker at bruge tid i hyggelige virksomheder.
 • Gul farve er perfekt til stuen, børnehaven eller hallen. Brug det ikke til udsmykning af soveværelset.
 • De gule stræklofter er præget af fremragende forbrugsegenskaber, de giver dig mulighed for at skabe forskellige designs. Denne farve kan bruges i kombinationer af alle nuancer såvel som i en kombination af flere niveauer.

Gulfarver til gulvbelagte lofter

Paletten med toner af gul farve er ganske forskelligartet. Således refererer navnet "gul" til begge kolde toner med effekten af ​​blå og varme toner med effekten af ​​rødt. Under indflydelse af skyggen af ​​gul farve kan forårsage udtryksfulde følelser eller fremkalde en rolig og romantisk stemning.

Følgelig skelnes følgende nuancer:

 • Rød og gul. Denne skygge betragtes som et symbol på impulsivitet, spontanitet. Velegnet til udsmykning i køkkenet, fordi designet til at stimulere appetitten.
 • Citron gul. Denne skygge betragtes som et symbol på rastløshed og i nogen grad grusomhed. Velegnet til personer med substandard tænkning, indsigt, en ret høj grad af selvkontrol.
 • Lysegul. Denne skygge betragtes som et symbol på frihed fra konventioner og rammer. Velegnet til mennesker med kreativ tænkning.
 • Brunlig gul eller honning. Denne skygge betragtes som et symbol på lykke og fornøjelse. Velegnet til mennesker optimistiske og selvsikker.
 • Guld. Denne skygge betragtes som et symbol på sejr. Velegnet til folk med stor livserfaring.

Når du vælger et gult stretchstof, skal du derfor være opmærksom på prøveemnet. Dette vil undgå ubehagelige konsekvenser.

Tip: Det er bedst at fastholde sine tjenester inden for spændingsstrukturer, se billeder og videomaterialer af mulige muligheder og farver.

Begynd at vælge: små tricks

Men for det rigtige valg skal du følge et par tips:

 • Du bør ikke stoppe valget på mættede nuancer af gul farve. Dette skyldes det faktum, at en meget lys gul farve i stedet for en positiv effekt forårsager irritation, skaber overdreven pres på de psyko-følelsesmæssige tilstand hos de tilstedeværende.
 • Det er værd at huske på, at de stiplede gullofter ser godt ud i kombination med en mere mættet gul farvetone, på et hvilket som helst indre, på væggen eller gulvet.
 • Da gul farve har en tonic og stimulerende virkning, kan den bruges som katalysator for inaktive og dystre børn. Du kan ikke gøre hele loftet af barnet ensformigt nok gul indsats i kassen. En gul indsats i spændingsstrukturen er også perfekt til indretningen af ​​køkkenet og stuen.
 • Afhængig af stilen på rummet kan du bruge forskellige nuancer af gule. For eksempel er den gule af en varmere tone stor for både en streng klassisk stil og en rustik landsstil. Strek-loftet koldere citronfarvet inden for rammerne af pop-art-stil vil give rummet en vis friskhed og singularitet. Den eneste stil i interiøret, hvor denne farve ikke passer, kan kaldes en ultramoderne højteknologi, da dens hovedindhold er lige linjer, glas, metallisk glans.
 • På den måde at være opmærksom på rummets design og valg af en passende indretning, kan du skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. Og det gule strækloft giver mulighed for at introducere det unikke og ikke-standardiserede.

Til reference: Sådanne lofter er praktiske og ret alsidige, så de kan bruges i boliger og administrative lokaler.

Tekstur af gule stræklofter

De gule stræklofter adskiller sig kun fra de andre i farvefarve.

De materialer, de er fremstillet af, er:

 • Glossy. Til deres produktion anvendes PVC film med en spejl effekt. Sådanne lofter udvider visuelt rummet og øger rummets højde.
 • Matt. PVC-film anvendes også til deres fremstilling, men uden reflektionseffekt.
 • Klæder fra PVC-film er præsenteret i en ret bred farvepalet. Hvis den ønskede farve ikke blev fundet, kan du indstille materialet med en stofstruktur og male den med den ønskede skygns farve. Prisen på en sådan dækning vil naturligvis være meget højere.
 • Stof. De kaldes også sømløse. De er lavet af polyestermateriale, der behandles med speciel imprægnering. Deres væsentligste forskelle fra PVC-film er begrænset farveopløsning og struktureret overflade. For eksempel er gul farve kun repræsenteret af to nuancer.

Gult strækloft i udformningen af ​​forskellige rum

Som nævnt ovenfor kan forskellige nuancer af gule forårsage ulige følelser. Så på den ene side forbedrer det humør, stimulerer aktivitet, og på den anden side kan det forårsage irritation og angst.

Derfor er det i det indre af forskellige rum rimeligt at bruge de passende nuancer til dekoration:

 • Soveværelset. Stretchloft i soveværelset skal være en stille farve, så gul anbefales ikke. Men hvis valget er lavet til fordel for denne skygge, er varme toner egnede, hvilket ikke forårsager irritation og spænding. Af den måde er den matte teksturoverflade mere egnet til soveværelset for at undgå blænding på en gul baggrund.
 • Børn. At vælge et gul loft til et børns rum afhænger af barnets natur. For lavaktive børn er koldere toner egnet til at opfordre ham til at handle. For let spændende børn er det bedre at bruge roligere muligheder.
 • Køkken. For indretningen af ​​køkkenet vil passe lyse gule farver, der forfrisker og stimulerer fordøjelsessystemet.

Det vigtigste, uanset formålet med rummet, er harmoni med resten af ​​dekoration og interiør.

Installationsfunktioner

Afhængigt af materialet varierer omkostningerne og varigheden af ​​installationsarbejdet. Således er PVC filmduv monteret ganske enkelt, hvis du overdrager denne forretning til professionelle, og det er næsten umuligt at gøre arbejdet med egne hænder.

Vejledningen til installation af stofstrukturer er lidt bredere - efter installation skal de males, hvis de oprindeligt er. For dette er det bedst at bruge latex maling. Dette kan gøres uafhængigt, hvis du har de rigtige værktøjer.

Så hvis du har kompetent arbejde med farvevalg, vil den gule loftsspænding være en god udsmykning til stuen og ethvert andet rum.

Gul strækloft

Gul strækloft er perfekt til optimistiske aktive mennesker. Men for meget gul i interiøret er ikke en meget god løsning, så vælg rolige toner: sand, citron osv.

Lyse og positive farver i interiøret hjælper med at glemme problemerne og oprette på en positiv måde.

Stræk gul loft - en kilde til energi og energi, friskhed og lethed.

Gul farve symboliserer solen, fred og lyksalighed, varme og komfort. I et gult miljø beroliger nervesystemet ned, og hjernens aktivitet aktiveres. Forskningsdata tyder på, at i områder med et gul interiør øges effektiviteten og produktiviteten stiger markant.

Gul er farven på mennesker, der elsker livet, dem der kan lide at skabe og lære noget nyt, for at forbløffe andre og sig selv.

Hvis rummet er mørkt, vil den gule farve fylde den med lys. Det ændrer visuelt opfattelsen af ​​genstande, der vises større og tættere, og rummet er mere rummeligt.

Gul - valget af mennesker med højt selvværd, der ikke tvivler på deres evner og altid har travlt med noget. Denne farve har en gavnlig effekt på hurtig tænkning og tænkning. Det forbedrer også humør, forårsager glædelig, positiv følelse.

Ethvert værelse vil have gavn af loftet gul. Kun i soveværelset bør denne beslutning tænkes mere omhyggeligt. Tross alt hviler vi her og sover, og gul, tværtimod vækker trang til kreativitet og aktivitet. Men i baby gul gulvet er meget vellykket, vil barnet altid være glædeligt og hurtigt.

Interiøret skal behage og ikke forårsage irritation. For at gøre dette skal væggene laves i lyse farver, og møblerne skal vælge en kompakt og letvægts. Gul loft i stuen - et spørgsmål om smag af ejerne, er det normalt valgt lyse, aktive personlighed. Men i dette tilfælde er det ønskeligt at foretrække kolde nuancer af gul. Hvis du stadig vil have lyse farver, fortynd deres intensitet, for eksempel med et kvarter af hvid, blå eller lilla.

Det mest optimale valg til et gult strækloft er i 80'erne stil værelser, kinesisk stil, retro og chinoiserie.

Vi vil installere for dig strække gule lofter i køkkenet, soveværelset, badeværelset, børnehaven, stuen mv. Prisen på det gule strækloft er ret overkommeligt, især da resultatet bliver virkelig fremragende i de kommende år!

Gul Stretch lofter

Vil du gøre dit hjem lyst, solrigt, varmt og originalt? Derefter være opmærksom på de gule stræklofter, som mange forbrugere forbinder med trivsel, lykke og velstand. Denne skygge kan bruges til udsmykning af soveværelser, stuer, badeværelser og børneværelser.

Fordelene ved gule stræklofter i dit hjem.

 • De giver et godt humør, gør ethvert arbejde produktivt og behageligt, symboliserer høj aktivitet og uforsigtighed. Strækloft i en skygge af gul vil gøre rummet "levende", frisk og attraktivt;
 • Det menes at folk, der bor eller arbejder i et rum, hvor gul farve overhovedet er mere indbydende og gæstfri, de er mere tilbøjelige til at smile og give andre positive følelser;
 • Det gule loft er velegnet til efterbehandling næsten ethvert rum - en original løsning, der gør din indretning individuelle og praktiske;
 • Produkterne har fremragende forbrugeregenskaber, så du kan skabe forskellige designs. Denne farve kan kombineres med beige, hvid, blå og mange andre nuancer - gode muligheder for at skabe usædvanligt design og implementering af dristige ideer!
 • Gul med rødt på. Det betragtes som et symbol på spontanitet, der er ideel til udsmykningen af ​​køkkenet - vil gøre det lyst, befordrende til madlavning og spisning;
 • Citron skygge. Velegnet til dekoration stue, kreative værksted, da det bidrager til udvikling af nyskabende tænkning og øget selvkontrol;
 • Lysegul symboliserer fraværet af restriktioner, vil være den bedste løsning til design af et barns rum;
 • Honning - egnet til at dekorere et soveværelse;
 • Golden - ser smukt ud i køkkenet og badeværelset.

En række nuancer er fantastisk!

Når vi taler om gul, mener vi både kolde og varme toner. Dette farveskema kan forårsage en række følelser: