Strakt

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

Trin installation af strækloft

I denne trin-for-trin mesterklasse fortæller vi dig om installationen af ​​strækloft. Lad os se nærmere på eksemplet med spotlights og en takkornise. Monter et strækloft med vinylklæde, ved hjælp af en gaspistol til strækning.

Pærer til spotlights: typer, egenskaber, nuancer af valg + bedste mærker

Har du brug for pærer til spotlights placeret i fjerntliggende og dårligt ventilerede steder? Enig, at den første ledige belysningsarmatur ikke kan installeres i gipspladestrukturer, stræklofter, møblerelementer og andre genstande.

Hvorfor har vi brug for en dekorativ sokkel til vægge

En mand har altid forsøgt at forbedre deres levevilkår, og den første ting at gøre er at lave reparationer.På fotovægsplinterne.For nylig blev det sammenlignet med en naturkatastrofe, og der var faktisk objektive grunde til dette:

Virksomheden "Descor Moscow" - leverandør af sømløse stræklofter!

Vi tilbyder de bedste priser og høj kvalitet installation af hævede lofter i Moskva og Moskva regionen.Takket være kvalificerede specialister, Descor M og kvalitetsmaterialer

Gør loftet af gipspladeteknologi Knauf

Den relativt nye teknologi Knauf blev udviklet og udbydet af det tyske firma Tigi-Knauf, hvis hovedaktivitet er forbundet med produktion af materialer af høj kvalitet til reparation og byggearbejde, herunder gipsplader af forskellige typer, profiler, fastgørelseselementer.

Ceiling OSB: installation og efterbehandling funktioner

Det er sædvanligt at begynde at arbejde i et værelse med beklædning af en loftsstruktur, hvilket i høj grad forenkler andre trin. Til en sådan proces er der mange produkter, men OSB-plader bliver stadig mere efterspurgte.

50 Usædvanlige lamper af træ

Træ lamper passer perfekt ind i interiøret i stil med Country, Natural, selv om der i enhver indretning er et sted til et stykke af naturen. Ved at oprette trælamper kan du være sikker på at de er lavet af miljøvenligt træ, foruden trælamper pr.

Anvendelsen af ​​akrylatmaling i det indre og dekorative design af facader

Intern og udvendig udsmykning af lokalerne er det afsluttende trin i byggearbejdet, uden hvilket reparationen ikke kan kaldes komplet.

Sådan vaskes straks lofter let og uden pletter

Tidligere eller senere kommer spørgsmålet om hvordan man ser efter sådanne lofter til alle, der har dem installeret i køkkenet og andre rum.Vi vil fortælle dig i detaljer, hvordan man vasker PVC og stofstræklofter i hjemmet, uden risiko for at beskadige stoffet og efterlade pletter på glatte overflader.

Dekorativ lak til indvendige vægge

I mange tilfælde anvendes lakering som finish. For meget lang tid siden opdagede menneskeheden alle de vidunderlige dekorative og beskyttende egenskaber ved sådanne forbindelser.

Støjisolering under strækloftet i lejligheden: pris, muligheder

For lejlighedskomplekser er et af de mest akutte problemer en god hørbarhed mellem nabohuse. Opholdsret er ofte krænket af for støjende eller aktive naboer, og ejerne af lejligheder skal konstant overvåge deres adfærd for at undgå skandaler og klager.

Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder.

Stræklofter til hallen - 50 elegante muligheder og anbefalinger

Stræklofter i dag er den mest moderne måde at afslutte en lejlighed på. Der er mange muligheder for design, og det er nyttigt at overveje mange billeder i detaljer, før du vælger noget konkret.

Aluminium rackloft

Rackloft er en af ​​de mest populære typer af lofter. Konstruktivt består den af ​​metalpaneler (battens), som er fastgjort på et ophængningssystem, der er fastgjort til lofterne ved hjælp af eger.

Sådan vaskes straks lofter let og uden pletter

Tidligere eller senere kommer spørgsmålet om hvordan man ser efter sådanne lofter til alle, der har dem installeret i køkkenet og andre rum.Vi vil fortælle dig i detaljer, hvordan man vasker PVC og stofstræklofter i hjemmet, uden risiko for at beskadige stoffet og efterlade pletter på glatte overflader.

Hvordan man laver en loftboks med egne hænder

Loftkasser af gipsplader er meget populære på grund af de store muligheder for at dekorere rummet. En af de største fordele ved gipskasser er muligheden for at installere spotlights i dem.

Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Aluminiumspladetak til badeværelset: beregning af materialer og installationsteknologi

Du har besluttet at installere aluminiumspladetak til badeværelset, men er ikke bekendt med hvordan dette er gjort.

Loftet cornice

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. For at gøre situationen mere attraktiv er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​alle detaljer. Disse omfatter matchende stil og farve på gardiner, tæpper, dekorative elementer og cornices.