Egenskaber af søm og sømløse stræklofter

Stræklofter i over 15 år er i stor efterspørgsel. De kommer med en søm og uden den. Han og den anden mulighed har begge sine fordele og ulemper. Selvklare lofter ser holistisk ud og giver større selvtillid, men i nogle tilfælde er det umuligt at undvære en forbindelse. I denne artikel vil vi sammenligne egenskaberne ved begge varianter af loftsbeklædning og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan går sømmen på strækloftet

Hovedrollen i udseendet af loftforbindelsen spilles af det materiale, hvorfra belægningen er lavet. På glans vil spidsen være mere mærkbar, især i nærværelse af et stort antal lyskilder. Men på matte og satinoverfladen er synligheden meget mindre. Ved tilslutning af tofarve eller forskellige i teksturfilm vil spidsen ikke tiltrække opmærksomhed, men vil kun visuelt forene dem.

Også på synligheden af ​​sømmen påvirker dens placering i forhold til vinduerne og indgangen til rummet.

I slutningen af ​​artiklen vil vi give et par anbefalinger om, hvordan man korrekt placerer spidslinjen, så den ikke får øjet og deformeres med tiden.

Tilslutningsteknologi

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirkes af rummets samlede areal og udformning samt bredden af ​​rullen af ​​PVC-film, som normalt er 2, mindre end 3 meter. Spændingsdække fremstillet i Tyskland eller Frankrig er af høj kvalitet, men har en lille bredde, den maksimale størrelse er henholdsvis 3 og 2,2 meter. Filmbelægninger af indenlandsk produktion producerer omtrent samme størrelse. Kinesiske produkter i bredden når 5 meter og har en anden tekstur. Derfor, når du installerer lofter i store rum, vil det være umuligt at gøre uden docking.

Forbindelse er af to typer:

 1. Rectilinear. Det bruges til at dække et stort område. Spike to eller flere filmoverflader.
 2. Krum. Det bruges til at kombinere stoffer af forskellig farve og tekstur med bølgete og lige kurver. Du kan kombinere for eksempel matte og perforerede stræklofter, glans og satin.

Samlinger på polyvinylchloridfilm forbindes ved hjælp af professionelt udstyr på højfrekvenssvejsapparatet på fabrikken. Produktionsteknologien indebærer opvarmning af materialet til 60-70 ° C. Det færdige lærred kan klare en belastning på op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Forskelle mellem sutur og sømløse webs

Alle typer spændingsstrukturer er fastgjort med en særlig baguette. Sømløse lofter er kendetegnet ved manglende vedhæftninger og det materiale, de er fremstillet af - dette er et stofklæde. I denne forbindelse kræver installationen ikke brug af en varmepistol.

Fordelene er:

 • Overflade integritet Mere attraktivt udseende og mangel på søm.
 • Styrke. Materialet består af en polyester tekstilbase, som er imprægneret med polyurethan, hvilket er en garanti for dens pålidelighed.
 • Frostresistens Tæftloft klæber godt selv med lav lufttemperatur.
 • Farveændring. Tekstil lærred tilladt at male, og anvende fotoudskrivning.

Men der er også ulemper:

 • Et stykke kan dække op til 5 meter overflade. Når det er installeret i et rum med en bredde større end dette mærke, skal du oprette en adskilt struktur, som forbinder de to fragmenter.
 • Alle tekstilbelægninger er uigennemsigtige og har tre eller fire farver, hvilket også vil virke som en særlig ulempe.

Stræklofter med sømme er lavet af krympe PVC film, som under installationen kræver opvarmning af luften i rummet til 40-45 ° C.

 • Størrelse. Takket være spidsen er det muligt at lave et lærred af enhver bredde og konfiguration.
 • Farvning. Bredt udvalg af farver, herunder efterligning af metal, en glat overflade og en kombination af forskellige nuancer.
 • Valget af teksturer. Det er muligt at bestille et mat eller blankt strækloft. Brug også deres kombination.
 • Vandmodstand. Hvis du oversvømmede toppen eller lækkede taget, lækker ikke vandet. Derefter pumpes den ud uden skader på loftet og resten af ​​reparationen i lejligheden.
 • Muligheden for demontering. Hvis det er nødvendigt, er lærredet let at fjerne, og derefter sat på plads, og det påvirker ikke dets udseende.
 • Nem pleje. Denne belægning samler ikke støv og vasker ethvert vaskemiddel med en blød klud.

Ulemperne omfatter reduceret frostbestandighed (ved lave temperaturer kan filmen knække) og installationsproblemer forbundet med behovet for at opvarme rummet. PVC-lofter er også meget lette at beskadige, og reparationer kan kun udføres af en kvalificeret tekniker.

Skal jeg være bange for sømmen

Forbindelser forårsager ofte bekymring, især efter at have hørt myter om dem. På denne konto er der to almindelige misforståelser, lad os prøve at finde ud af det:

Myte 1. Sting kan bryde op. Hvis du har ansøgt om et anerkendt firma med et godt omdømme, er denne risiko minimeret. Problemet kan kun opstå ved ukorrekt installation og brug af materiale af dårlig kvalitet. De fabrikslavede lofter garanteres for alle former for fremstillings- og installationsarbejde, herunder pålideligheden af ​​sømadhæsionerne.

Myte 2. Stingene vil blive mærkbare. Dette er kun muligt, hvis de er analfabeter med hensyn til lyskilden og valget af lærredens tekstur. Inden du installerer disse problemer, bør du rådføre sig med eksperter, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning baseret på rummets egenskaber.

Praktiske anbefalinger

Nu overvej hvor bedre at placere sømme på strækloftet:

 • Til dockingsstedet var usynligt, bør du ikke placere det i centrum nær lysekronen eller spotlights. Især hvis loftet er blank eller metallisk.
 • For at undgå bøjning af leddet anbefales det at placere forskellige bøjninger eller bølger vinkelret på vedhæftningsstedet.
 • I tilfælde af at der ikke er nok flere centimeter af lærredens længde, er det bedre at skjule sømmen over høje møbler eller ved vinduesklodserne.
 • Undgå at lukke (mindre end 30 cm) pigge til baguetten. Ellers kan det blive en kurve eller stræk.
 • Fugen skal være placeret parallelt med vinduet, da sollys vil skabe blænding på vinkelret søm. Derudover vil denne fælles være meget lang og meget mærkbar. Der vil også være vanskeligheder med at tilpasse sin position.
 • Tilpasningen af ​​svejsesømmen hjælper med at arrangere banen symmetrisk til hinanden, og forbindelsen vil være fuldstændig ubemærket, men som følge heraf vil loftets omkostninger øge med 10-15%.

Det kan konkluderes, at lærred med søm har flere fordele end sømløse lofter. Vi bemærker også, at kvaliteten af ​​kinesiske produkter ligger på et ret højt niveau og ikke langt bag tyske eller franske producenter. Det endelige valg afhænger af dine præferencer, men du kan ikke undvære sømme i store rum mere end 5 meter brede.

Tyske stræklofter med garanti og uden forudbetaling
Kampagnen foregår fra 02/01/2018 til 03/15/2018

SELSKABS "BEZ-SHVOV" GARANTIER

Høj kvalitet

Vi er et kundeorienteret firma, så det er virkelig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse!

Lave priser

Vi arbejder uden mellemmand, uden tricks og uden efterfølgende tillæg.

Hurtig udførelse af ordrer

Brug af erfaringer fra mestre og højkvalitetsudstyr giver et sådant resultat!

Hvordan arbejder vi?

Kvalitet af arbejdet udført

Virksomheden "Without Stitches" er glad for at tilbyde beboere i Moskva og Moskva-regionen højkvalitets stretchlofter til gode priser. Vi bruger dåse af tysk kvalitet.

Udvælgelse af udstyr, måling af rummet, murenes udformning.

Installationsprofil, monteringslån, elektriske ledninger.

Opvarmning af stoffet med efterfølgende strækning og fastgørelse til profilen.

Montering af loftsindsatser og spotlights, Tilslutning og installation af lysekroner.

Sådan vælges sømløse stræklofter: 5 funktioner

Stretch-sømløs loft er en fantastisk måde at omdanne rummets indre på. Materialet, der anvendes til installation af sømløse lofter, har et meget højt niveau af styrke, så under installationen er der ingen problemer. Den ubestridelige fordel ved dette materiale er, at den har en meget lang levetid, hvilket reducerer kontantomkostningerne væsentligt under reparationer. På grund af at materialet overvejes og er miljøvenligt, kan det monteres sikkert i børnenes værelser.

Stræklofter uden søm: en bekvem løsning

PVC film uden sømme er en ny, bekvem løsning til afslutning af lofter i boliger. Sømløse stoffer til stræklofter er ikke for ingenting, der har en masse positive tilbagemeldinger, fordi materialet virkelig har et stort antal fordele og har ingen ulemper.

Mange foretrækker at vælge sømløs strakt lærred, fordi de er karakteriseret ved holdbarhed og fremragende kvalitet.

Materiale fordele:

 1. lang levetid
 2. lethed og hastighed af installationen;
 3. modstand mod lav temperatur og dens skarpe spring;
 4. fremragende fugtbestandighed;
 5. brandsikkerhed;
 6. anti-støv belægning;
 7. modstand mod svampevirus
 8. evnen til at anvende på lærred fotoudskrivning.

De fleste designere anbefaler installation af et sømløst stof, ikke fordi det er et nyt produkt i færdiggørelsesmaterialer, men fordi det virkelig er den rigtige løsning.

Som du kan se, har lofter uden sømme virkelig mange fordele. Men det er ikke alle fordelene, men kun de vigtigste. Selv kigger på disse positive kvaliteter af materialet, kan man allerede gøre et valg til hans fordel.

Hvad kan strækloftets bredde være uden søm

Tøj uden sømme har blandt deres plusser et andet stort plus - bredden, som kan nå 5 meter. Installation af sådant materiale vil tage meget mindre tid end installationen af ​​PVC-film.

Installer spændt sømløst loft hurtigt og nemt

Det er nemmere og hurtigere at installere sømløse webs, da materialet går sammen, så du kan dække et stort område ad gangen.

Fordelen ved dette materiale er også det faktum, at loftet efter installationen er helt fladt. Således er sømmerne på loftet ikke synlige, i modsætning til andre typer stræklofter.

Seamless frostede lofter: alle fordelene

Det har længe været bevist, at strækmatte stoffer har mange fordele i forhold til dem, for hvilke vinylfilm anvendes. De absolutte ledere i produktionen af ​​matmalerier er firmaet "Clipso", "Descor" og "Cerutti".

De mest populære er materialer, der er fremstillet i sådanne lande:

Tyske byggematerialer har længe vist deres absolutte lederskab på markedet, så prisen for dem vil være lidt højere end den schweiziske og franske.

Fordelene ved stræklofter er, at de er miljøvenlige og sikre for helbredet.

Fordelene ved matte stræklofter:

 1. Miljøvenlighed;
 2. Brandmodstand
 3. God modstand mod pludselige temperaturændringer;
 4. Mekanisk styrke;
 5. Nem og hurtig installation.

Matte malerier har deres ulemper:

 • Høj pris;
 • Rengøringens kompleksitet
 • Materialet er ikke vandtæt.

Som du kan se, er der flere fordele end ulemper, hvorfor matmalerier har fået deres popularitet og er nu så meget udbredt af designere over hele verden.

Valg af et sømløst blankt loft: en gennemgang af fordelene

Sømløse blanke æsker er særligt populære blandt ejerne af lejligheder, der har lave lofter. På grund af sin glatte struktur gør lærredet loftet visuelt meget højere, end det rent faktisk er.

Der er ingen problemer med valget af lærred farve blandt købere, da materialet har mange forskellige farver og nuancer. Alle kan vælge den farve, han kan lide. Derudover kan du bestille et lærred med den farve du ønsker, selvom den ikke er på hylderne i specialbutikker. Du kan også anvende billedudskrivning med ethvert billede eller billede du kan lide. Med hjælp fra moderne teknologi er det længe blevet en realitet.

Det er muligt at dekorere et værelse smukt og stilfuldt ved hjælp af et strækblanket sømløs lærred.

De førende virksomheder på markedet for sømløse blanke lærred er:

Kvaliteten af ​​materialerne fremstillet af disse virksomheder er blevet kontrolleret i årevis, så du kan sikkert købe lærred med disse mærker.

Selvom det blanke lærred og har mindre fordele end matte, men stadig, er mere populære på grund af sin usædvanlige struktur. Hvis du vælger et hvidt blankt loft, vil alle de ting, der er i rummet, blive vist på lærredet, hvorfor loftet ikke længere synes at være højere, men også bredere.

Hvad kan strækloftets maksimale størrelse uden sømme være?

Størrelsesstørrelsen på lærredet til strækloftet kan være meget forskelligt afhængigt af firmaet og det land, hvor materialet er lavet, fordi bygningsstandarderne er forskellige i hvert land.

Når du vælger stretch sømløs lærred, skal du overveje størrelsen og den maksimale bredde.

Spændviddenes maksimale bredde i forskellige lande:

 • Rusland - op til 1,4 meter;
 • Belgien - 4,4 meter;
 • Tyskland - 2,7 meter;
 • Frankrig - op til 2 meter.

De største canvases er dåse, der er lavet i Kina. Deres bredde kan nå 5,5 meter. Det er nemmest at installere sådant materiale, men kvaliteten lader i nogle tilfælde meget tilbage at ønske.

Vi monterer sømløse stræklofter (video)

Som du kan se, varierer størrelserne af materialer meget. Hun vælger kun lærredet efter designeren har undersøgt værelset og beregner alt præcist. Det er meget svært at beregne området for det krævede materiale. Dette er meget godt, hvis du kan købe flere varer, end du har brug for. I dette tilfælde kan overskydende film simpelthen skæres. Hvis du køber mindre materiale, end du har brug for, kan du ikke montere et sømløst strækloft.

Sømløse stræklofter: typer og funktioner

Det er svært at argumentere for, at det mest fremtrædende objekt i interiøret, som i høj grad påvirker husets og dets ejeres første indtryk, er loftet. Berigende og smukt design af denne overflade er givet meget tid.

Der er mange måder at afslutte det på, men det er netop de sømløse stræklofter, der er i høj efterspørgsel. Deres typer og funktioner opfylder fuldt ud kravene til selv de mest krævende kunder.

Særlige egenskaber

Seamlessly strakt lærred - en populær og eftertragtet metode til moderne finish. Sådanne lofter er nemme at installere og vedligeholde, økonomiske, har æstetiske og dekorative fordele. Teknologien til oprettelse af monterede strukturer giver dig mulighed for at installere dem i lokaler med ethvert formål - i boliger, industrielle komplekser, sport og medicinske centre.

Den største fordel ved sømløse spændingssystemer er loftets ideelt flade plan uden nogen ledd, hvilket giver et glimrende udseende. Stoffer er lavet i forskellige størrelser. På markedet kan du finde modeller med en maksimal bredde på 5 meter, hvorfor i rummelige værelser ikke er nødvendigt at kombinere flere lærred.

De mest krævende kunder vil være tilfredse med en overflod af farve tilbud og en række forskellige teksturer af sømløse stræklofter, vil kunne dekorere interiøret i enhver stilistisk retning.

Suspenderede produkter skelnes efter designtype:

 • enkelt niveau
 • multi-level;
 • skridt.

Vigtige faktorer, der fastslog populariteten af ​​sømløse loftsystemer i en moderne stålkøber og deres fysiske egenskaber. På trods af denne type produkts tilsyneladende skrøbelighed er de meget stærke. Hvis installationen sker i henhold til reglerne, vil stoffet aldrig blive beskadiget, hvilket garanterer en lang levetid for dette produkt.

Problemfri dækning udfører en beskyttende funktion, der beskytter rummet mod oversvømmede naboer ovenfor. Men det tager tid at udtrække vand, lufte og til tider specielt udstyr for at vende loftet tilbage til sin tidligere form.

Lommetørklæder har to væsentlige ulemper. Den første er sårbarhed. Lærredet kan let beskadiges med enhver piercing-skære genstand, for eksempel med en konstruktion spatel til efterbehandling vægge. Det andet er, at pleje er nødvendig, når du vælger og installerer spotbelysning. Effekten af ​​belysningsanordninger placeret i loftet må ikke overstige de etablerede standarder for termisk modtagelighed af malerier.

Varianter og størrelser

I dag tilbyder indenlandske og udenlandske producenter af byggematerialer to typer spændingssystemer:

 • PVC (polyvinylchlorid) film;
 • stof (polyester imprægneret med polyurethan).

klud

Et andet almindeligt anvendt navn er fransk. Disse er strikkede væveprodukter, der er fremstillet af polyestergarn; for større styrke er stoffet imprægneret med en polyurethansammensætning. Det realiseres i ruller, behøver ikke opvarmning før installationsarbejder.

Fordelene ved stoflofter omfatter:

 • evnen til at holde store mekaniske belastninger - selv om et stykke gips forsvinder vil stoffet modstå stødningen;
 • Sikkerhed ved montagearbejde - En varmepistol er ikke nødvendig, når du installerer en stofkonstruktion.
 • holdbarhed - stoffet på grund af dets styrke ikke slynger selv efter ti års drift, rynker stoffet ikke i hjørnerne, folder ikke vises;
 • stofmarkiser kan bruges i uopvarmede strukturer.

På trods af at lofterne fremstillet af polyesterfilament er lavet af syntetiske materialer, er de helt sikre for mennesker og udsender ikke giftige elementer i rummet. Overfladen af ​​stofbelægningen tiltrækker ikke mote, fordi materialet ikke elektrifiserer.

Stofprodukter bliver ikke fattigere med tiden og ændrer ikke farve, udsender ikke en ubehagelig stank og kendetegnes ved fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Modstandsdygtigt mod vand, så det kan bruges i rum med høj luftfugtighed. I tilfælde af brand er de ikke en ekstra kilde til ild, de brænder ikke, men smolder. Levetiden for lofter med stofbelægning er op til 25 år.

Ulemperne med sømløse stoflofter omfatter høje omkostninger. Men denne faktor er fuldt berettiget af antallet af fordele ved denne type belægning.

Polyvinylchlorid

Seamless PVC canvases giver også i færdig form en flad overflade, glat og fejlfri. Men prisen på dem er næsten 1,5 gange lavere end stoffet. De har høj vandmodstand og holdbarhed. En kvadratmeter film klare op til 100 liter vand. Efter at det er drænet, køber loftet sin tidligere position, lærredet er ikke deformeret og har det samme attraktive udseende som før.

PVC spændingssystemer har følgende fordele:

 • Bladene brænder ikke - i tilfælde af brand smelter de langsomt;
 • nogle underarter føler sig godt i værelser med høje fugtighedsniveauer;
 • næsten alle producenter tilbyder en 10-15 års garanti på PVC loft strukturer.

Overfladen behøver ikke særlig pleje. Det er nok at tørre det regelmæssigt med en fugtig klud fugtet med sæbevand, og enhver forurening kan let fjernes, pletterne vil ikke blive vist. Hvis filmen desuden er imprægneret med en speciel forbindelse, vil støv ikke blive tiltrukket af overfladen.

Farvepaletten og typen af ​​tekstur forbløffer med en bred vifte, du kan købe et lærred af enhver farve til enhver designidee.

Listen over ulemper ved sådanne suspenderede lofter omfatter:

 • installation kræver særligt dyrt udstyr - at opvarme lærredet til t 50-60 grader, du har brug for en varmepistol;
 • PVC-film er et lufttæt produkt, derfor skal rummet med sådanne lofter luftes regelmæssigt, ellers vil damp og gasudveksling blive forstyrret;
 • i uopvarmede lokaler: en garage, et lager, en dacha, hvor det sjældent besøges og opvarmes, er installationen af ​​PVC-systemer umulig, for når lufttemperaturen er mindre end 5 grader, kan filmen begynde at knække;
 • ubehagelig lugt - efter installationen udstråler lærredet en ubehagelig lugt, men forsvinder inden for et par timer.

Loftsoverflade

PVC-baserede stræklofter er opdelt i følgende typer.

 • Glossy. Afvig i et stort udvalg af farvepalet og nuancer. Den særlige karakter af denne type belægning ligger i glans og spejl effekten, på grund af disse egenskaber bliver rummets rum visuelt større. De har en høj refleksionsgrænse (næsten 90% - afhængigt af tekstur). Takket være denne funktion er det interessant at dekorere interiøret, men nogle gange er det en betydelig ulempe.

Lys glans vil se godt ud i en smal korridor, i små og lave værelser og mørke farver, tværtimod: de kan dekorere store og store værelser.

 • Matt. I udseende ligner matte spændingsstrukturer perfekt justerede gipsplanklofter. De afspejler ikke objekterne i rummet, absorberer let lyset. Valget af farver i matt lærred er ikke begrænset til den klassiske monokrome hvid, har en rig palette af rige og pastellfarver.
 • Satin. Sådanne lærred har en skinnegenskab for satinemateriale og minimal reflektivitet. I udseende tæt på matte.
 • Tøj med fotoudskrivning. På overfladen af ​​enhver type film eller stof påføres forskellige mønstre, mønstre og billeder af forskellige skalaer, skalaer.

Fremstillingsegenskaber

Præsentationen af ​​alle de viste modeller varierer ikke kun af eksterne data: farve, nuancer, glans eller sløvhed, men også tekniske egenskaber, for eksempel bredde. De største er lavet til stofklæder - 5 m. Hvis du har brug for et loft uden søm til at placere et stort område, er det indlysende, at du skal vælge for denne mulighed. Alle nødvendige sikkerheds- og miljøparametre observeres i produkterne. Installation sker uden varmepistol, da stoffet ikke behøver at blive strakt, men er skåret til at passe til rummets dimensioner. Det har en temmelig høj pris.

For at få loftet uden sømme til en mere overkommelig pris er det muligt at bruge PVC-lærred. Franske og belgiske virksomheder tilbyder en film på 3,5 m, tyske producenter - 3 m. De er præget af en høj grad af fleksibilitet. Kinesiske mærker skaber sømløse film 4 og 5 m brede. Dette er nok til at dekorere en typisk lejlighed.

I højere grad er installationen af ​​stræk sømløse lofter i Rusland stammer fra en række europæiske producenter, som i sin tur ikke er den bedste måde at påvirke prisfastsættelsen af ​​varer på.

På det moderne marked af byggematerialer er der et stort antal virksomheder. De mest berømte er tyske Pongs, franske Clipso Productions, italienske Cerutti. Populære produkter fra firmaet Polyplast fra Belgien. Omkostningerne ved europæiske malerier er flere gange højere end russisk.

Blandt de indenlandske producenter står "Ceiling-Alliance". Produkterne har en anstændig kvalitet, der sælges til overkommelige priser for russere. De vigtigste planter er placeret i Ivanovo, Kazan og Nizhny Novgorod. Anmeldelserne om lærredene af dette mærke er positive, i deres egenskaber er produkterne ikke dårligere end de importerede.

Således kan standardstørrelserne af loftsømløse stoffer på markedet i hænderne på erfarne specialister blive udførelsen af ​​den oprindelige designidee. Med deres hjælp kan du få traditionelle eller multi-level designs, som helt sikkert bliver højdepunktet i huset.

Til installation af sømløse lofter, se følgende video.

Størrelsen på det strakte lærred - hvad er loftets bredde uden og med sømme

De fleste kunder søger at købe lofter uden sømme. Samtidig ønsker mange at installere europæiske lærred, men det er ikke altid muligt, da film i Europa ikke producerer store størrelser. Før du bestiller en loftsstruktur, skal du finde ud af, hvilken bredde af stræklofter du har brug for, og hvad producenterne tilbyder.

PVC canvases - hvad er bredden af ​​suspenderede lofter

Hvis du vil have et hvidt strækloft, og dit værelse ikke overstiger 5,5 meter bredt, kan vi tilbyde dig matte, satin og blanke film fra China TM MSD bredde 140, 150, 180, 200, 240, 270, 300, 320, 360, 400, 450 og 500 cm (ikke alle størrelser produceres for hver faktura).

Fig.1. PVC lærred til hævede lofter i ruller

Hvis du vil have lignende lofter, men kun europæisk, det største udvalg fra det tyske firma Pongs, er der størrelser: 130, 180, 200, 270 og 325 cm, men også ikke alle tekstur. Med farvet lærred er alt mere kompliceret.

Advarsel!

En komplet liste over farver og bredder, du kan finde i vores katalog, samt at købe et katalog af materialer.

Hovedparten af ​​farverige film er repræsenteret af en blank struktur med bredder af lærred fra Tyskland på 130 og 180 cm og fra Kina - 320 cm. Kun nogle nuancer er repræsenteret af store bredder: 325 cm til tyske film og 500 cm til kinesiske. Derfor anvendes farvede lakedækker enten som centrale niveauer af lofter på flere niveauer eller i svejsede lofter.

Hvornår og hvilke PVC canvases er svejset

I hvilke situationer er der behov for lodning af to eller flere dåser? Der er muligheder, når flerfarvede og varierede lærred dokker for at skabe et originalt design og simulere et to-niveau loft.

Fig.2. Spike to farverige canvases

Men i dette tilfælde er vi mere bekymrede over de øjeblikke, hvor bredden af ​​PVC-kluden ikke er nok til montering af loftet. Hvis der er hvid satin, kan matte og blanke tyske eller kinesiske film vælges til den ønskede bredde, op til 500 cm, så er farvet film ofte begrænset til 320 cm. Samtidig strækker film med spænding maksimalt 8-10%.

Hvis producenterne ikke producerer den ønskede bredde af den film, du kan lide, skal du lave svejsede ledd på den. Men ikke alle materialer sømme er passende. Til vedhæftning er det bedre at vælge film af en tekstur (glans med blank, mat med mat), ellers kan vi ikke garantere svejsens holdbarhed.

Til dine oplysninger

Hvis du vil kombinere et matteret lærred med blank eller dekorativt (metallisk, perlemor, etc.), er det bedre at bruge specielle skillelinjer.

Bredden af ​​dekorative lærred fra Tyskland er kun 130 og 200 cm, mens kinesiske spektakulære lærred efterligner andre materialer fås i en bredde på 320 cm.

Figur 3. Sømmen på måtten strækker loftet

Derfor kan tyske lofter i form af et sølvspejl eller guldmetal kun installeres i smalle korridorer eller som et indsats i en flerniveaustruktur. Sømene på disse dekorative lofter udføres ikke.

Stoffer - hvad er bredden af ​​hævede lofter

I vores online butik kan du købe tekstiler fra det franske mærke Clipso og den tyske producent - firmaet Descor. Da præstationsegenskaberne ved disse materialer er de samme, og omkostningerne ved Clipso-tekstiler er meget højere end Descor, er det normalt en mere overkommelig løsning.

Så er stoffer tilgængelige i bredder på 310, 350, 410, 450 og 510 cm. I modsætning til film strækker de sig ikke under installationen. Tværtimod taber man i færd med at installere lærredet ca. 20 cm bredde. Faktum er, at stofferne er udskåret til lofter med en kant på 10 - 15 cm på hver side.

Figur 4. Kombineret strækloft (kombination af blank og mat lærred)

Når du strækker kanten af ​​lærredet gemt i baguettes og sikres i dem. Det er på bjerget og de angivne centimeter bruges. Overskydende materiale skæres efter installationen.

Hvorfor bruge en forbindelsesprofil for hævede lofter

Som du allerede har forstået, er maksimal bredde af stoflofter 510 cm. Og hvad skal man gøre, hvis rummets bredde er 6 eller 7 meter? Kan jeg installere et stort tekstilloft? Og vores svar er ja! Ved at forbinde baguettes er der monteret dimensionerede overlapninger.

Figur 5. Aluminiumprofil

Vær opmærksom!

I modsætning til de tyndere svejsede samlinger på stretch PVC-sække, der er praktisk talt usynlige, er leddene dannet ved at fastgøre to stoffer i en baguette synlige for det blotte øje.

Særlige forbindelsesprofiler anvendes til filmlofter. De er nødvendige, hvis rummets bredde overstiger 550 cm, eller det er nødvendigt at kombinere lærred af forskellige teksturer. Svejsning af filmen og en meget større størrelse er ikke vanskelig, men på denne afstand vil lærredet sænke unattractively.

Bestil en film, harpunduge eller loft

I vores online butik kan du bestille strækmaterialer og færdige lofter. Enhver tekstur, tysk og kinesisk lærred, en bred vifte af farver til dig, er altid tilgængelig til en overkommelig pris.

Hvilke bredde stræklofter er du interesseret i? Vi tilbyder en film til et snit og klæder, skåret i størrelse, med en harpun svejset rundt om omkredsen. Derudover installerer vores herrer hævede lofter for alle moderne teknologier "nøglefærdige".

Sømløse stræklofter

Vi er vant til at stræklofter normalt er lavet af PVC-film. Det er dog ikke rigtigt at antage, at dette er den eneste mulighed. Streklofter er også lavet af stof - de kaldes "sømløse". Hvorfor - det er ikke svært at gætte. Forresten sammenlignet med PVC klud har klud mange fordele. Det faktum, at sømløse stræklofter er gode, og hvordan man installerer dem i en lejlighed på egen hånd, vil blive diskuteret i denne artikel.

Sømløse stræklofter

Hvad er et sømløst strækloft?

Stretch Loft - Dette er en speciel loftkonstruktion, der er lavet af polyvinylchlorid klud eller stof. Materialet er fastgjort under overfladen af ​​hovedloftet ved hjælp af specielle metalprofiler.

Strækloft nu - en af ​​de mest populære typer loftoverflade. Det er let og hurtigt monteret, samtidig med at du kan implementere forskellige design ideer. Ligeledes strækker loftet sig perfekt med at skjule fejlene i udkastet til loftet. En anden vigtig faktor - dette design beskytter ejendommen mod mulige oversvømmelser.

Hvordan man vælger et strækloft

Dette er generelle oplysninger om lofter. Vi er vant til det faktum, at denne konstruktion oftest består af tynd PVC-klud, som opvarmes og fastgøres på specielle profiler under installationen. Men på sådanne lofter kan du ofte mærke båndet - sømene, der dannes, når de tilsluttes to dåser, hvis værelset bliver repareret, er bredere end selve filmen. Materialet fremstilles i ruller med en bredde på 2-3 meter. Særligt mærkbare sømme på glatte lofter. Mange mennesker kan ikke lide det meget - de ønsker at se en perfekt flad overflade over deres huse.

Der er imidlertid sømløse stræklofter. De er ikke længere fremstillet af PVC-film, men af ​​specielt stof, som omfatter polyestergarn, interlaced på en særlig måde. Hvis du øger materialet, kan du se, at vævningen ligner et fintnetnet.

Stretch stof loft

Teknologien til fremstilling af en sådan belægning er som følger: Materialet behandles på begge sider med en polyurethanblanding, så den er godt vredet ud, tørret og kalandreret. Dette er et specielt kompleks af fysiske og kemiske virkninger på stoffet, takket være, at det bliver bedre og bedre i drift. Materialet til sømløse stræklofter fås i store ruller op til 5 meter brede.

Sortiment af stretch stof lofter

Tip! Interessant nok blev stofstræklofter brugt i udformningen af ​​boliger i lang tid. Lignende mønstre skjulte udkastet så tidligt som i det antikke rom - romerne styrket og strakt linned eller silke stof, undertiden draperer det og derved giver en smukkere udsigt til værelserne i deres hjem.

Fabrikanter af stofstræklofter

Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

Egenskaber, fordele og ulemper

Sømløse stræklofter adskiller sig i udseende og ydeevne data fra PVC belægninger. Selvfølgelig er der fælles karakteristika, men der er stadig mange forskelle. Plusser sømløse strækloft nedenunder.

 1. Høj styrke. Et sådant lærred er meget modstandsdygtig over for næsten enhver påvirkning, uanset om det er slag fra en champagnekork eller en injektion med en skarp genstand. Selvfølgelig vil overdreven indsats ikke opretholde noget materiale, men stofloftet er langt mere holdbart end andre typer af finish.
 2. Dette loft er åndbart. Takket være de eksisterende mikroporer passerer stoffet meget godt, hvilket betyder, at luften bliver renere og friskere i det rum, hvor stoffets strækloft er installeret. Derfor anbefales et sådant lærred at blive installeret i soveværelser og planteskoler.
 3. Høj frostbestandighed. Det sømløse loft modstår roligt effekten af ​​kritisk lave temperaturer. Selv ved -40 grader mister han ikke sine kvaliteter. Derfor kan den installeres på loggier, balkoner, selv i koldt Siberia.
 4. Det er virkelig sømløst, men i visse tilfælde. Faktum er, at lærredet til et sådant loft er tilgængeligt i ruller 5 m bredt, hvilket betyder, at i et standardrum (som ikke kan være større end denne størrelse), vil et sådant loft virkelig ikke have sømme.

Støjstøj absorberende stof loft

Stofstræklofter (blomstemaft)

Tip! Loftet med "stjerneklar himmel" effekt anbefales at være lavet kun fra stofstræklofter. Materialet vil ikke blive beskadiget ved installation af optisk fiber, hvilket betyder, at det vil holde dets arbejdskvaliteter uændret længere.

Stretch loft, gyldne gnister, firmaet Descor, fremstillet i Tyskland

Men uanset hvor vidunderligt og ubesværet det sømløse loft synes, har det også sine ulemper.

 1. Stofloft strækker næsten ikke, og kræver derfor ikke opvarmning. Dette betyder, at hvis dit værelse er bredere end 5 meter, så monter et stofloft uden sømme. Og strimlen på en sådan belægning vil være endnu mere mærkbar på grund af den særlige egenskab ved forbindelsen af ​​to dåser. De kan ikke loddes, du kan kun fastgøre en speciel delingsprofil. Derfor kan et sømløs loft let omdannes til en sutur.
 2. Et sådant loft bevarer fugt værre, eller rettere sagt vil det ikke klare et stort volumen vand under oversvømmelse. Fejlen er mikroporerne i vævet.
 3. I nogle tilfælde kan stoflofter ikke bruges til at oprette bulk-strukturer på flere niveauer, hvilket betyder, at designmulighederne er begrænsede.
 4. Rengøring af stofloftet er meget svært, hvis det bliver snavset. I nogle tilfælde skal du helt ændre lærredet.
 5. Stoflofter er ikke blanke, og de har meget mindre farvevariationer end PVC-lofter.
 6. Omkostningerne til stofloft er ret høje, og ikke alle har råd til det.

Sømløse stræklofter

Det er også værd at bemærke, at sømløse lofter fastgøres ved hjælp af baguette-latch, hvilket er noget værre end dets harpoon mount, der bruges ved montering af PVC-loft. På grund af dette er et sådant loft ikke i stand til at modstå højt tryk ovenfra (for eksempel under den samme oversvømmelse af lejligheden). Og tilbage for at indsætte det i profilen, lykkes det ikke.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Men fordelene ved et sømløs loft er klart mere end minuserne. Det anses for eksempel at være det mest miljøvenlige og helt sikkert for helbredet og giver dig også mulighed for at skabe et gunstigt mikroklima i et beboelsesområde.

Fabelagtige stofloft

Advarsel! I rum med et stort område kan stofloftet slynge meget, da det næsten ikke strækker sig.

Sammenligning af stof- og PVC-lofter

For at bestemme hvilket loft der er bedre - sømløs stof eller PVC-stof, kan du se nedenstående sammenligningstabel.

Tabel. Sammenligning af PVC lofter og stof loftsbeklædning.

Strækloftets bredde uden søm

Optag navigation

Strækloftets bredde uden søm

Materialerne i installationen af ​​sømløse loftsstrukturer har høj elasticitet og styrke. Derfor er der i deres installation praktisk taget ingen problemer. Ved hjælp af sådanne materialer er det muligt at bygge et utroligt glat eller matt ydre på loftet, men bredden af ​​strækloftet uden søm er undertiden begrænset til et eller andet lærred. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af kriterierne, så man vælger et lærred til stretch fra firmaet "Elite Stroy", så installationen og udseendet er så tilfredsstillende som muligt.

Bredde af PVC-film uden sømme

Problemfri vinylfilm er en ny og meget bekvem løsning til indretning af loftet. Hvad angår bredden af ​​vinylovertræk, vedrører oprindelseslandet. For eksempel har PVC-stoffer fremstillet i Tyskland en bredde på 325 cm. De har en høj fleksibilitet og kan placeres i værelser omkring 350 cm brede. Hvis produktet er kinesisk, vil dets bredde være 500 cm, og bredden af ​​det rum, der skal trækkes ind, må ikke overstige 550 cm. Hvis rummets areal er større end det, der er angivet af producenterne af klæder, så bliver vinylvævet syet på specialudstyr. Men i dette tilfælde vil der være en let synlig søm på lærredet.

Ikke for ingenting, denne type finish er i så stor efterspørgsel, fordi dens antal fordele stiger hver dag, og dette:

 • Holdbarhed af driften. Materialerne, på trods af deres fine tekstur, er utroligt stærke og holdbare. De er ikke udsat for naturlige påvirkninger: rotting, spredning, revner, fading, strækning og så videre. Garantiperioder på stræklofter fra fremstillingsvirksomheden starter fra 10 år;
 • Effektivitet og nem montering. Teknikken til indretning af loftsammensætninger er ret simpel, med tilgængeligheden af ​​erfaring og specielt udstyr. Uden disse forhold er det bedre ikke at installere spændingsstrukturer selv for ikke at ødelægge materialerne. En sådan installation kræver ikke særlig forberedelse af rummet, lige nok til at flytte møblerne lidt for at frigøre væggene. Desuden eliminerer installationen af ​​spændingsdekoration forekomsten af ​​reparationsaffald;
 • Brandsikkerhed. Materialet opretholder ikke forbrænding, derfor er det sikkert i tilfælde af brande og kortslutninger;
 • Vandmodstand. Filmen er ikke bange for oversvømmelse, det er i stand til at modstå vand op til 100 liter, og så tørres uønsket fugt gennem specielle rum;
 • Støvbestandig belægning. På grund af det særlige imprægneringsmateriale har tendens til at afstøde alle slags snavs og støv.

Der er en velkendt misforståelse om, at PVC-film er lugt og sundhedsfarlig, men der er nogle benægtelser til den effekt. Hvis materialerne er bekræftet af den relevante certificering, kan de monteres i ethvert rum, det være sig en børnehave, legerum, soveværelse eller spisestue.

Stof bredde

Stretchlofter af stof ud over holdbarhed og styrke har også evnen til at modstå store temperaturspring. Desuden er disse muligheder mere miljøvenlige og sikre for sundhed. Men den mest oplagte fordel er deres store bredde, hvilket gør det muligt at placere dem i store lejligheder uden at skulle lodde kanterne. Bredden af ​​strækloftet, der er fremstillet af stof, når 510 cm, og en omkreds på ca. 480 cm kan lægges sammen med dem, da installationsteknikken for stofmaterialer adskiller sig væsentligt fra metoden til montering af vinyloverflader. Hvis omkredsbredden er mere end 510 cm, kan kun en speciel forbindelsesstruktur forbinde materialet med en spids.

Ud over bredden af ​​lærredet er fordelen en høj grad af mekanisk styrke. Fabric baser er meget sværere at skade end film dem. Desuden kan du, hvis du ønsker det, i løbet af få år den valgte farve genere dig, du nemt kan male den igen i en anden.

Hvilket lærred at vælge?

Som du kan se, er størrelsen af ​​spændingsfladerne meget forskellige fra hinanden, og derfor bør du, når du vælger og køber dem, ledes af råd fra specialister. Meget godt, hvis du formåede at købe mere materiale end du har brug for. Men hvis du har købt det mindre, er installationen af ​​en sømløs belægning umulig.

Uafhængigt beregne området og størrelsen af ​​det nødvendige materiale er meget vanskeligt, så det er bedst at invitere erfarne installatører ind i huset. De vil lave de rigtige målinger og på kortest mulig tid arrangere installationen, hvilket også kræver visse erfaringer og udstyr. Du må ikke risikere de købte materialer og skønheden i dit hjem, tillid til fagfolk i, hvad de forstår bedre end dig. Og så vil et veletableret spændingsmesterværk glæde dig og alle besøgende på dit hjem i mere end et dusin år.

Strækloftets bredde uden søm

Optag navigation

Strækloftets bredde uden søm

Materialerne i installationen af ​​sømløse loftsstrukturer har høj elasticitet og styrke. Derfor er der i deres installation praktisk taget ingen problemer. Ved hjælp af sådanne materialer er det muligt at bygge et utroligt glat eller matt ydre på loftet, men bredden af ​​strækloftet uden søm er undertiden begrænset til et eller andet lærred. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af kriterierne, så man vælger et lærred til stretch fra firmaet "Elite Stroy", så installationen og udseendet er så tilfredsstillende som muligt.

Bredde af PVC-film uden sømme

Problemfri vinylfilm er en ny og meget bekvem løsning til indretning af loftet. Hvad angår bredden af ​​vinylovertræk, vedrører oprindelseslandet. For eksempel har PVC-stoffer fremstillet i Tyskland en bredde på 325 cm. De har en høj fleksibilitet og kan placeres i værelser omkring 350 cm brede. Hvis produktet er kinesisk, vil dets bredde være 500 cm, og bredden af ​​det rum, der skal trækkes ind, må ikke overstige 550 cm. Hvis rummets areal er større end det, der er angivet af producenterne af klæder, så bliver vinylvævet syet på specialudstyr. Men i dette tilfælde vil der være en let synlig søm på lærredet.

Ikke for ingenting, denne type finish er i så stor efterspørgsel, fordi dens antal fordele stiger hver dag, og dette:

 • Holdbarhed af driften. Materialerne, på trods af deres fine tekstur, er utroligt stærke og holdbare. De er ikke udsat for naturlige påvirkninger: rotting, spredning, revner, fading, strækning og så videre. Garantiperioder på stræklofter fra fremstillingsvirksomheden starter fra 10 år;
 • Effektivitet og nem montering. Teknikken til indretning af loftsammensætninger er ret simpel, med tilgængeligheden af ​​erfaring og specielt udstyr. Uden disse forhold er det bedre ikke at installere spændingsstrukturer selv for ikke at ødelægge materialerne. En sådan installation kræver ikke særlig forberedelse af rummet, lige nok til at flytte møblerne lidt for at frigøre væggene. Desuden eliminerer installationen af ​​spændingsdekoration forekomsten af ​​reparationsaffald;
 • Brandsikkerhed. Materialet opretholder ikke forbrænding, derfor er det sikkert i tilfælde af brande og kortslutninger;
 • Vandmodstand. Filmen er ikke bange for oversvømmelse, det er i stand til at modstå vand op til 100 liter, og så tørres uønsket fugt gennem specielle rum;
 • Støvbestandig belægning. På grund af det særlige imprægneringsmateriale har tendens til at afstøde alle slags snavs og støv.

Der er en velkendt misforståelse om, at PVC-film er lugt og sundhedsfarlig, men der er nogle benægtelser til den effekt. Hvis materialerne er bekræftet af den relevante certificering, kan de monteres i ethvert rum, det være sig en børnehave, legerum, soveværelse eller spisestue.

Stof bredde

Stretchlofter af stof ud over holdbarhed og styrke har også evnen til at modstå store temperaturspring. Desuden er disse muligheder mere miljøvenlige og sikre for sundhed. Men den mest oplagte fordel er deres store bredde, hvilket gør det muligt at placere dem i store lejligheder uden at skulle lodde kanterne. Bredden af ​​strækloftet, der er fremstillet af stof, når 510 cm, og en omkreds på ca. 480 cm kan lægges sammen med dem, da installationsteknikken for stofmaterialer adskiller sig væsentligt fra metoden til montering af vinyloverflader. Hvis omkredsbredden er mere end 510 cm, kan kun en speciel forbindelsesstruktur forbinde materialet med en spids.

Ud over bredden af ​​lærredet er fordelen en høj grad af mekanisk styrke. Fabric baser er meget sværere at skade end film dem. Desuden kan du, hvis du ønsker det, i løbet af få år den valgte farve genere dig, du nemt kan male den igen i en anden.

Hvilket lærred at vælge?

Som du kan se, er størrelsen af ​​spændingsfladerne meget forskellige fra hinanden, og derfor bør du, når du vælger og køber dem, ledes af råd fra specialister. Meget godt, hvis du formåede at købe mere materiale end du har brug for. Men hvis du har købt det mindre, er installationen af ​​en sømløs belægning umulig.

Uafhængigt beregne området og størrelsen af ​​det nødvendige materiale er meget vanskeligt, så det er bedst at invitere erfarne installatører ind i huset. De vil lave de rigtige målinger og på kortest mulig tid arrangere installationen, hvilket også kræver visse erfaringer og udstyr. Du må ikke risikere de købte materialer og skønheden i dit hjem, tillid til fagfolk i, hvad de forstår bedre end dig. Og så vil et veletableret spændingsmesterværk glæde dig og alle besøgende på dit hjem i mere end et dusin år.

Hvilket strækloft skal du vælge: med søm eller uden søm?

Stræklofter er ved at blive stigende, ikke kun i Makhachkala og Grozny, men i hele verden. De er komfortable, billige og godt maskere eventuelle uregelmæssigheder. Så, hvilket strækloft at vælge - du spørger - med søm eller uden søm? Vi svarer i denne artikel.

Stræklofter med søm

Disse lofter er kun fremstillet af PVC film. Sømmen er næsten usynlig på satin og mat lærred, men du kan se den på glansen. Desuden, hvis loftets størrelse i køkkenet eller badeværelset er lille, så er i sømmen nødvendigt i sømmen for at forbinde båndene sammen.

Ved montering af sømloftet anvendes en varmepistol, der opvarmer lærredet til 60 ° C. Disse lofter ligner ikke kolde, så det anbefales ikke at bruge dem i uopvarmede rum.

Men "fordele" af sømlofter overlapper disse mangler. Lofter med søm kan tåle 100 liter. vand pr. 1 kvadrat. m. Det er nemt at passe på dem: Tør kun dem af med en fugtig klud. De er også produceret i et bredt sortiment af forskellige farver og teksturer, så der er altid masser at vælge imellem.

Stræklofter PVC har følgende egenskaber:

 • høj miljøvenlighed og overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder
 • holdbarhed (gennemsnitlig levetid - 50 år)
 • lethed og holdbarhed af en klud
 • beskyttelse mod oversvømmelser
 • resistent form og farve;
 • anti-statiske;
 • modstand mod forskellige bivirkninger (vand, UV stråler, høj luftfugtighed, temperaturudsving, svampe);
 • brandsikkerhed;
 • uhøjtidelig tjeneste;
 • kort installationstid.

Takket være de anførte ejendomme er ophængte lofter i dag den mest populære måde at afslutte loftrummet i Dagestan og Tjetjenien. De er også installeret, hvor andre belægninger forringes hurtigt: i nye bygninger med deres deformation af loftet under bygningskrympning; i badeværelser og køkkener, og også puljer med høj luftfugtighed. PVC lofter, selv i disse barske miljøer, er gode!

Stræklofter uden søm

For nogle få år siden kunne kun klæder være sømløse. I dag bruges en bred PVC-film som materiale til dem. Samtidig adskiller sidstnævnte sig fra suturanaloger kun ved en højere pris, derfor vil vi ikke dvæle på dem, du vil lære om dem i en separat artikel.

Den maksimale bredde af loftet uden søm er 5 m. Derfor, hvis rummet er bredere, er der intet valg. "Plusserne" af denne type loft indbefatter, at de er velegnede indendørs med både høje og lave temperaturer. Derudover er de meget holdbare, op til 15 gange stærkere end PVC-lofter.

Men ikke uden "minusser". Stofstrækloft uelastisk. Hvis der trykkes vand ovenfra, kan lærredet bryde ud af fikseren. En anden ulempe er de begrænsede dekorative muligheder. Du finder ikke mere end 30 forskellige nuancer af disse lofter.

Fordele ved stretch loft teknologi

Denne løsning har mange fordele. Det er mere værd at bo på hver af dem. Hvorfor er det bedre at vælge stræklofter?

 1. Installation af lærredet kræver ikke forudgående efterbehandling, hvilket gør det muligt at spare penge.
 2. Tekstil eller PVC film skjuler rummets mangler.
 3. I modsætning til andre typer belægninger er materialet let at rengøre.
 4. Installation af strækloft er egnet til køkkenet: damp fra madlavning påvirker ikke overfladen.
 5. Lerret beskytter mod oversvømmelser i en lejlighed: en kvadratmeter tåler mere end hundrede liter vand uden at skade sig selv. Hvis naboerne på toppen glemte at slukke for vandet, vil møbler og apparater i lejligheden fra bunden ikke lide.

Og mens du tror, ​​hvilket loft der er bedre at vælge, med søm eller uden søm, foreslår vi at du ser en video om et strækloft med "hav" mønsteret. Glad visning!

Venligst del artiklen ved at klikke på knapperne sociale. netværk, og få en rabat fra 2 til 10% til ordren!