Suspenderet loft på badeværelset

Ejerne af badeværelserne kan trække vejret med lethed: de mareridtede lofter med evig skrælning af maling og gips og med uforanderlige røde pletter kan sige "Farvel!". De blev erstattet af moderne, æstetiske, varierede i design og tilgængelige lofter tilgængelige for alle.

fordele

Gardinlofter kan sikkert betegnes som en stavsvinge i reparation af badeværelset. De er i stand til at løse ikke kun designkomponenten i finishen, men også en række tekniske problemer:

 • Juster overfladen. Hvis badeværelset har ujævne lofter, og du har længe drømt om at fjerne denne bygningsfejl, er det hængende loft ideelt til at opfylde dine ønsker. Det er nok at markere niveauet korrekt og montere rammen på det på specielle suspensioner. Og det er det! Fix på rammpanelet vil ikke være svært, selv for en nybegynder. Og på højst 2 dage vil badeværelset skinne i et helt nyt, perfekt fladt loft.
 • Skjul ledninger. For ethvert loft ømfelt er fremspringende ledninger. Incompetently hidden elektrisk netværk kan ødelægge enhver kunstnerisk hensigt. Men det nedhængte loft giver dig mulighed for at undgå den "kollektive gård". Ledninger kan nemt placeres inde i rammen mellem det gamle og det nye loft. Installation af et belysningssystem af flere spotlights er generelt kun muligt i en hængslet struktur.
 • At varme rummet. Det hængslede loft kan kaldes en universel løsning i spørgsmålet om isolering af ethvert rum. I sig selv vil luftgabet allerede udføre varmeisolerende funktion. Hvis rummet har brug for kapitalisolering, så inden i rammen kan du lægge mineraluld eller anden isolering.

Ifølge installationsmetoden og de anvendte materialer er ophængte lofter opdelt i flere typer. Til efterbehandling er badeværelset bedst egnet til 4 typer, som vi nu overvejer mere detaljeret.

PVC paneler

Hæv titlen på de fleste budgetlofter, bevare høj æstetiske kvaliteter.

Panelerne har en længde på 2,5-3 m og en bredde på 10 til 40 cm. Dette efterbehandlingsmateriale viste sig for nylig for nylig, men har allerede en stærk position på byggemarkedet. Lav pris i mængden af ​​forskellige farver og teksturer giver dig mulighed for at gennemføre eventuelle design ideer. Derudover er materialet ikke bange for fugt og let at rengøre. Bygningsforretningerne tilbyder en bred vifte af paneler fra budgetsamlinger til eksklusive.

pinion

I deres design anvendes stål eller aluminium lameller med en speciel belægning. Stålets spejloverflade vil tilføje sværhedsgrad og soliditet til interiøret. Materialet er slidstærkt, let at behandle og giver dig mulighed for at bygge komplekse loftsammensætninger på flere niveauer. Rackloftet bliver dog dyrt.

flise

Denne type loft er blevet kendt i udsmykningen af ​​kontorer og andre offentlige institutioner. Men til reparation af badeværelset fliser loftet er også passende.

Designet er let at installere: en ramme er monteret i loftet, i de celler, hvor der er installeret kvadratiske fliser af den passende størrelse.

Fliselofter er lavet af fugtighedsbestandige materialer: plastik, fugtresistent gipsplader, metal og endda spejle.

Gipsplader eller gipsfiber

Fordele: Gipsvæg og gipsfiber kræver ikke særlige færdigheder til skæring og installation, men med deres hjælp kan du realisere de mest utrolige arkitektoniske designs og designs. Ser dyre og stilfuldt ud.

Ulempen er, at gipsvæggen har en ret stor vægt (et ark med en tykkelse på 9,5 mm vil veje ca. 22 kg), og installationen af ​​et loft fremstillet af gips er kun muligt med 2 eller endda 3 mastere. Et sådant loft kræver også professionel efterbehandling. Putting og priming er arbejdskrævende og støvede processer, og for at opnå en perfekt overfladekvalitet skal hvert lag tørres i 1 til 2 dage og jorden.

Sørg for at bruge fugtbestandige kvaliteter af disse materialer.

strakt

Få stigende popularitet, og det er ikke tilfældigt.

Du kan hente en færdig løsning, og du kan bestille trykker dit eget mønster på materialet. Derfor strækker lofterne helt uendelige muligheder i badeværelset.

Men denne type ophængt loft er næppe egnet til selvinstallation, da det kræver særlige færdigheder.

Valg af materiale

Valget af materiale bestemmes af typen af ​​hængende loft, som du beslutter dig for at installere på dit badeværelse. Hovedkravet er, at alle strukturelle elementer og overflader skal være fugtighedsbestandige. Se også materialets udseende og vælg den passende farve til designet af hele badeværelset.

Udover monteret er der et stort udvalg af andre typer lofter. Hvis du stadig søger, og ikke ved hvad du skal vælge, anbefaler vi dig at læse vores artikel om valg af loft på badeværelset.

montering

Den mest overkommelige og nemme at installere er et ophængt loft lavet af PVC paneler. Derfor overvejer vi i detaljer nøjagtigt installationen af ​​deres hængslet loft PVC.

Der kræves et minimum af værktøjer:

 • hydro-niveau
 • mærkningsledning
 • en skruetrækker eller en byggestifter (hvis en træramme er monteret, kan panelerne fastgøres med hæfteklammer).

Inden montering af rammen påbegyndes, skal der være omhyggeligt forberedt overflade. Det ville være bedst at fjerne de gamle lag af gips eller maling og afsløre et betonloft. Derefter rengøres overfladen fra støv og behandles med en særlig septisk opløsning. Vær særlig opmærksom på steder med spild. Selvfølgelig vil det hængslede loft skjule alle kosmetiske fejl, men hvis du forlader det gamle loft "som det er", er der stor risiko for at udvikle skimmelsvampe.

Den første fase af montering af det hængslede loft - mærkning. For at gøre dette skal du bruge hydraulikniveauet og svingledningen (chokline). Efter at have bestemt det laveste punkt i loftet, lav et mærke på væggen. Endvidere falder de ned fra dette mærke med mindst 3 cm (dette er profilens bredde) og overfører niveauet til alle vægge. Med hjælp af chockline markører slog af linjen.

Ved siden af ​​rummets omkreds på dowel-neglene fastgør startprofilen (UD). Den nederste kant af profilen skal falde sammen med den ødelagte linje. Yderligere på loftet med en stigning på 40-50 cm anvendes en mærkning til loftsprofil-cd'en også med en ledning. For at fastsætte profilen på de markerede linjer i en afstand på 50-60 cm fra hinanden, skal du installere suspensioner, de er også U-formede fastgørelsesdele (puder).

Fra afstanden mellem de modsatte startprofiler skal du trække 1 cm - dette vil være længden af ​​styringsprofilen (CD). Guide profiler af den ønskede længde indsættes i startprofilen. Bøjlerne på begge sider er foldet ned (suspensionen har formen af ​​bogstavet "P") og ved hjælp af små skruer fastgøres profilen til dem. Suspensionens ender, der rager ud under profilen, bøjer opad.

Hvis loftet falder betydeligt, bruges "pads" til deres fulde længde og fastgør to bøjler med en side til loftet for hvert profilfikseringspunkt. I store rum, for at undgå at sænke loftet, i midten af ​​rummet, på tværs af profilernes retning, spændes ledningen. Profilhøjden reguleres af U-formede monteringer.

Fremgangsmåde:

 • U-formede plastprofiler til enderne eller loftet PVC-sokkel med fileter fastgøres under den monterede ramme omkring rummets omkreds. Panelerne monteres på rammen efter hinanden og fastgør hver til profilerne med skruer med en bred flad hætte.
 • Ved installation af det sidste panel i en polyurethan bundplade er der et lille trick: panelet er reduceret i bredden nøjagtigt af låsens bredde og i længden - ved dybden af ​​rillefiletene. Det vil sige, hvis låsenes bredde er 1 cm, og dybden af ​​fileten er 2 cm, så bliver panelet smalere med 1 cm og kortere med 2 cm. På grund af dette kan panelet let indsættes i soklen og derefter blot skiftes i højre retning indtil fuldstændig eliminering huller. I hjørnerne anvendes specielle forbindelser eller zapilivayut-baseboard i kluden i en vinkel på 45 grader.
 • Da installation af paneler i dem gør huller til montering af loftlys. Efter montering af panelet i hullet til sikkerhedsafbrydelser skal du straks fjerne ledningerne.

Montering af loftslofter eller loftspladetyper er stort set ikke forskellig fra installationen af ​​PVC-paneler.

I nogle tilfælde til montering af rammen under det hængslede loft ved hjælp af træplader. Men i badeværelset er det bedre at nægte dem. Under indflydelse af et vådt miljø er de lameller bestemt deformeret, og loftet vil føre.

Suspenderede lofter er gode til badeværelset. Valget af typen af ​​loft og materialer afhænger kun af dine præferencer og økonomiske muligheder. Men selv loftet på billige PVC paneler vil se anstændigt og vil give dig mulighed for yderligere at spare på holdet af mestre.

False lofter i badeværelset gør det selv: installationsanvisninger fra skibsføreren

Baggrund, hvidvaskning, maleri? For at afslutte loftet i badeværelset er alt dette ikke meget passende muligheder. Høj luftfugtighed og varm damp er en reel udfordring for enhver dekorativ belægning. Falske lofter i badeværelset kan være en praktisk og bekvem løsning på problemet.

De ser godt ud, de tjener i lang tid, og det er ikke så svært at installere en sådan struktur selv. For at gøre dette skal du vælge det relevante materiale og studere funktionerne i dets installation.

Hvorfor netop suspenderet?

Uanset hvor der er en sådan mulighed, forsøger ejerne af lejligheder og huse at sætte lige nedlagte lofter. Under konstruktioner af denne type er det bekvemt at skjule kommunikation og mangler i hovedloftet. Lignende problemer er ret typiske for badeværelser, især i lejlighedsbygninger.

Under loftet kan du forklæde ventilationskanalen, kloakrørene i lejligheden på gulvet ovenfor, elektriske ledninger mv. Derudover maskerer det hængende stof uregelmæssighederne i hovedloftet.

Det er selvfølgelig også muligt at jævn overfladen med gips, men for store forskelle i overfladehøjde er det mere hensigtsmæssigt at anvende et specielt design. Det hængende loft er ikke for kompliceret at udføre, selv begyndere kan klare installationen. Designet er normalt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger og holdbarhed.

I loftet på lærredet kan du smukt bygge lyskilder. Denne efterbehandlingsmulighed giver mange interessante muligheder for udviklingen af ​​et stilfuldt rumdesign.

Gipsvæg vs plastplader

Med hensyn til valg af materiale tilbyder byggeforretninger kun to muligheder, der passer til badeværelset: gipsplader og plastplader. Selvfølgelig, i forhold med høj luftfugtighed behøver du kun at bruge vandtæt gipsplader. Med korrekt installation og høj kvalitet er dette design langt nok. Det skal dog bemærkes, at plastik er meget bedre resistent over for virkningerne af fugtig varm luft end gipsplader, endda modstandsdygtige over for fugt.

Omkostningerne ved montering af loftet på plastpaneler eller gipsplader varierer meget lidt. Og teknologien virker i det meste. Takpanelpladerne er imidlertid et færdigt efterbehandlingslag, dvs. Efter installationen er der ikke behov for yderligere efterbehandling, du skal bare forsigtigt tørre det færdige loft fra støv og utilsigtet snavs. Men gipspladerne kræver yderligere efterbehandling. Efter installationen er det nødvendigt:

 • forsegle sømene mellem arkene
 • gipsoverfladen;
 • anvende et lag af dekorative overflader mv

Således tager det mere tid og kræfter at installere et gipsplankloft end ved arbejde med plastik. Der er endnu et vigtigt punkt: plastik - materialet er noget skrøbeligt, det er nødvendigt at håndtere panelerne meget omhyggeligt. hvis det bruges uhyggeligt eller uforsigtigt, kan der forekomme revner eller chips på panelerne, og installationen af ​​beskadigede paneler er simpelthen uacceptabel. Hvis der er opstået en sådan gener, skal du helt erstatte alle de beskadigede paneler med nye.

Gipsvæg i denne henseende er mindre krævende. Hvis der forekommer ridser eller små fordybninger på overfladen af ​​arket, er de ikke vanskelige at gemme under finishlaget, mens konstruktionens overordnede pålidelighed ikke vil blive påvirket. Således vælger du mellem gipsplader og plastik, du bør styres af dine egne præferencer: hver mulighed er god på sin egen måde.

Værktøj og materialer

Ud over PVC-paneler til installation af et loftsloft skal du bruge følgende værktøj:

 • bore (du kan erstatte stansen);
 • skarp kniv;
 • hacksav til metalarbejde;
 • fastgørelsesanordninger (skruer med pressevasker, dowels osv.);
 • målebånd;
 • markør (blyant);
 • bygning niveau.

Du vil også have brug for en speciel metal UD-profil (25x25mm) og en cd-profil (25x60mm), en startplade, suspensioner og en loftsplint.

Installationsprocedure

Hvis du vælger paneler til et plastloft, skal du bestemme deres farve og tykkelse. Farven skal overholde badeværelsens overordnede design og tykkelsen - bygningskodernes krav. Det antages, at plastik med en tykkelse på 5-10 mm passer til loftet. Oftest på badeværelset gør lofter af plastik med en tykkelse på 8 mm.

Brug ikke billig og tynd plastik 4 mm tykt til dette formål. Hvis du installerer spotlights på sådanne paneler, vil baggrundsbelysningen være synlig gennem panelet, og al kommunikation, der er gemt bag det nedhængte loft, fremhæves indefra. Det ser meget grimt ud.

Det er ikke nødvendigt at købe paneler med for tykt plast. De er designet til vægdekoration og er ret dyre, for loftet er sådanne omkostninger simpelthen unødvendige. Hertil kommer, at skæring af en sådan tykk plast vil have brug for "bulgarsk", hvilket betydeligt komplicerer arbejdet.

Trin 1: Forberedende arbejde

I starten skal du fjerne alle genstande fra badeværelset, der kan forstyrre reparationen. Hvad der ikke kan fjernes, skal beskyttes mod utilsigtet skade. Selvfølgelig skal det gamle nedhængte loft (hvis tilgængeligt) også fjernes.

Men den gamle finish af hovedloftet kan forblive uændret. Den fjernes kun i tilfælde, hvor den er væsentligt beskadiget (for ikke at falde sammen på det færdige loft) eller hvis loftet er beskadiget af svamp eller skimmelsvamp. Derefter bliver rummets hygiejnebehandling også en del af det forberedende arbejde.

Trin # 2: Ramme montering

Det er klart, at monteringen af ​​loftet på plastpaneler er vist i følgende video:

Så lad os gå igennem hele teknologien fra start til slut. Først skal du udføre markup. Med henblik herpå trækkes en vandret linje langs alle vægge ved hjælp af et bygningsniveau på niveau med det kommende loft. Ved beregning af afstanden fra hovedloftet til det hængende loft skal man tage højde for ikke kun dimensionerne af kommunikationen gemt under lærredet, men også højden af ​​armaturerne indbygget i loftet.

Belysningsenheder anbefales at blive købt på forhånd for at sikre maksimal pålidelighed af målinger. Hvis der allerede er lagt keramiske fliser på badeværelseets vægge og danner de rette vandrette striber, kan en vandret fliseledning bruges som vejledning i stedet for bygningens niveau.

Derefter kan du gå videre til installationen af ​​rammen:

 1. Skær UD-profilen i overensstemmelse med længden af ​​badeværelsens vægge.
 2. Lav huller i profilen til dowels (500 mm trin).
 3. Sæt profilen på væggen, markér stedet for fastgørelser.
 4. Bor huller i væggen til dowels.
 5. Fix profilen på væggene med dowels.
 6. Sæt guide CD-profilen i stykker i henhold til størrelsen af ​​badeværelsens længde eller bredde.
 7. Indsæt stykkets stykker i den installerede UD-profil (trin 400 mm eller derunder).
 8. Hvis profillængden overstiger 1500 mm, skal du fastgøre den med skruer på indsatsstedene.
 9. For at give ekstra stivhed, skal du rette cd-profilen ved hjælp af yderligere suspensioner.

Afstanden mellem profilskinnerne må ikke være for stor, så plastpladerne ikke sænker under deres egen vægt. Desuden er det falske loft ikke altid udstyret med spotlights. For individuelle lysekroner eller andre strukturer, der skal monteres på et loftsloft, skal du installere en separat ramme med passende størrelse.

Trin # 3: Montering af plastpaneler

Panelerne selv er ikke for vanskelige at installere. Normalt sendes de over CD-profilen. Først skal du trimme hvert panel til den passende størrelse. Derefter skal du installere en startskinne eller loftsplint, der angiver stedet for at starte installationen af ​​plastpaneler.

Det første plastpanel er indsat med den ene ende i startskinnen, og derefter, når den er let bøjet, fører den til det rigtige sted den anden ende af panelet. Det første panel trykkes lidt mod væggen, hvorefter dets position er fastgjort med skruer og en pressevasker.

På samme måde er de andre paneler installeret, den ene efter den anden. Paneler er monteret ende-til-ende eller forbundet med en særlig lås, afhængigt af deres type. Under montage bør overdreven kraft på sprød plast undgås for at forhindre utilsigtet brud på materialet. Det sidste panel skal muligvis justeres. Dens bredde justeres ved at trimme langs hele længden. Sommetider er efterbehandlingspanelet, såvel som det første, fastgjort med skruer, men det er ikke nødvendigt.

Trin # 4: Installation af spotlights

Begynd installationen af ​​spotlights bør være lige før installation af panelerne, efter det indstillede ramme design. På dette tidspunkt er det nødvendigt at lede ledningerne til hver lampe, hvis installation er planlagt.

Det anbefales at lade kablet have en god margen, da det bliver meget nemmere at afskære et ekstra stykke end at øge den manglende. Da installationen er færdig på badeværelset, er det værd at tage dobbelt isolerede ledninger. Yderligere beskyttelse vil give plastik bølgepap. Ved afslutning af arbejdet med ledningerne skal straks kontrollere dens ydeevne.

Hul til spotlights er lavet i paneler, som de er lagt. For at skære et passende hul til lampen kan du bruge en kniv. Umiddelbart efter installationen af ​​hvert panel kan installeres på plads og lampen. Men normalt har hullerne lige ført til ledningen.

Når alle paneler er installeret, skal du gå til lamperne. Hver af dem ved hjælp af terminaler forbinder ledningerne. Indsæt derefter pæren, så er belysningssystemet klar til brug.

Plastpladerne er normalt placeret parallelt med badeværelsens lange eller korte væg. En interessant designmulighed kan være den diagonale retning af plastpaneler. Imidlertid kan denne installationsmetode kræve mere tid og kræfter, da enderne af panelerne skal skæres ikke vinkelret på sin side, men i en vinkel på ca. 45 grader.

Ved hjælp af plastpaneler er det også muligt at fremstille ikke kun et regulært, men også et loft på flere niveauer. Også interessant kan være gennemførelsen af ​​ideen om montering af plastpaneler af forskellige farver eller nuancer.

Funktioner montering af loftet af gipsplader

Installeringsteknologien i badeværelset på et gipspladens falske loft består af omtrent samme trin som installation af et plastloft:

 • værelse forberedelse;
 • ramme installation;
 • installation af gipsplader;
 • efterbehandling arbejde.

Først skal guideprofilen PPN 28/27 installeres langs badeværelseets omkreds. Profilen er fastgjort med specielle dowels. Fastgørelsesafstanden fra væggen er 100 mm, hvorefter fastgørelseselementerne installeres i trin på 300 mm. Derefter installeres suspensioner i overensstemmelse med markeringen - strengt vinkelret på linjen og strengt midt i denne linje.

At fastsætte suspensionen ved hjælp af en eller to dowels. Hovedrammen er monteret på suspensionerne og fastgjort med skruer. Derefter sætte og snap særlige "krabber". Derefter slibemaskiner eller sakse til metalskærede jumpere med den ønskede længde af profilen PP 60/27. Jumperne er installeret under "krabberne", justeret og sikret med skruer.

Når der installeres gipsvægge mellem de enkelte ark, skal der være et hul på ca. 5 mm, hvilket gør det muligt at justere materialets termiske udvidelse og undgå deformation. Sømmene er forseglet med et specielt monteringsgitter og gips. Derefter bliver overfladen af ​​gipspladerne udjævnet, idet der påføres en overfladebehandling. Det viser sig en glat og glat overflade, der kan males, tapet-klistres, flisebelagt osv. Du kan også installere spotlights eller vedhæng lysekroner på gipsplankloftet. I sidstnævnte tilfælde skal du passe på en separat profil til fastgørelse af belysningsenheden.

Nogle gange bruges en træbjælke som en profil til fastgørelse af lofter. Teknologien gør det muligt at bruge denne form for design, men på badeværelset er de ikke særlig velegnede, da træet ikke tåler fugt. Du skal have en separat behandling med fugtresistent imprægnering til hvert træelement. Normalt er det lettere og mere bekvemt at arbejde med en letmetalprofil.

Strekak i badeværelset

Er badeværelset "lykkeligt" med ujævne lofter med synlige led af plader og spor af fordybning? Naboerne ovenfra hældes regelmæssigt og tvinger dem til at gøre reparationer meget oftere, end vi gerne vil? Behov for visuelt at øge højden af ​​et lille badeværelse? Alle disse problemer har en enkelt løsning - strækloft på badeværelset.

Designet, der består af en polymerbane og en bærerprofil, fastgjort langs rummets omkreds, har flere fordele i forhold til andre færdiggørelsesmetoder:

 • Installationshastigheden og fraværet af en forberedende fase af arbejdet, f.eks. Udjævningsflader, rengøring af dem fra maling eller gips, indlejring af revner mv.

Derudover beskadiger installationsprocessen ikke tilstødende vægge, og der er ikke behov for at fjerne snavs.

 • Modstandsdygtig overfor vådt miljø.
 • Hygiejne og lethed, antistatisk egenskaber.
 • Pålidelig beskyttelse mod lækage ovenfra.
 • Evnen til at skjule elektriske ledninger og andre tekniske kommunikation.
 • En række dekorative beslutninger, der tillader at bruge teknologi til interiør af enhver stil.

Holdbarheden skal også tilskrives fordelene ved stræklofter - i gennemsnit varer de mindst 15 år, idet de opretholder det oprindelige udseende og ydeevnen. Det er vigtigt at vælge et lærred af høj kvalitet, betro dets installation til specialister og derefter sikre kompetent pleje.

På trods af de åbenlyse fordele ved teknologi, tvivler nogle på, om det er muligt at lave et loft i badeværelset? Der er bekymringer for, at der kan forekomme en form mellem nettet og betonpladen, hvilket vil være vanskeligt at opdage og derfor fjernes i tide.

Tip: For at undgå sådanne problemer skal du passe på ventilationsanordningen i strækloftet under installationsfasen. De overlappende og tilstødende vægge under lærredet behandles med en antiseptisk opløsning - det er ønskeligt at gøre dette flere gange for at forbedre effekten.

Hvis formen stadig vises, demonteres strukturen, og de berørte overflader rengøres. Derefter kan kluden etableres på et tidligere sted.

De høje omkostninger ved spændingsregimenter og begrænsninger på bredden, også omtalte deres ulemper. Og alligevel er dette en af ​​de bedste typer af finish til badeværelset (se billede):

Hvilket strække loft at vælge til badeværelset

Ikke alle færdige materialer er lige så gode i det specifikke mikroklima i badeværelserne. Denne erklæring gælder for spænding af lærred. De er af to typer:

 • fra PVC film
 • på stofbasis (polyester med polyurethanimprægnering)

Den første mulighed er optimal for værelser med høj luftfugtighed, den anden er tilladt at anvende med store begrænsninger: Kun i rummelige værelser, hvor der er god naturlig ventilation.

Stretch stof loft

Denne sort er almindeligt anvendt til interiører i klassisk stil. Absolut uden glans malerier med en behagelig tekstur, tilsyneladende ikke anderledes end traditionelt gips. De kan gentagne gange males, dekoreret med fotoudskrivning eller males for hånd. Stræklofter med et mønster ser ikke værre end ægte fresker.

Plusser af stofklæder:

 • stor bredde (op til 5 m), der giver mulighed for at dække lokalerne med et blad uden yderligere tilslutninger;
 • nem installation - i modsætning til analoger af PVC, kræver det ikke hjælp fra fagfolk og specielt udstyr;
 • styrke, modstand mod mekanisk belastning;
 • immunitet mod lave eller høje temperaturer
 • luft- og dampgennemtrængelighed, således at svampen og formen ikke udvikler sig på loftet;
 • miljøvenlighed

Ulemper, hvis vi taler om badeværelset:

 • stofklæder beskytter ikke i tilfælde af oversvømmelse: med en stor mængde vand vil de ikke kun begynde at lade det komme igennem, men de vil også deformere sig uden mulighed for genopretning;
 • Et sådant loft er meget vanskeligt at rengøre fra kalk og spor af spray;
 • høj pris, som i dette tilfælde er uberettiget, fordi stoffet vil vare mindre end vinyl.

Stof stræk loft på badeværelset, foto:

Din interiørdesign guide

Suspenderede lofter har et attraktivt udseende og høj ydeevne. Gennem deres brug kan du godt udstyre badeværelset. Med deres hjælp kan designere skabe et ægte kunstværk.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Suspenderede lofter har en række fordele. De kan skjule fejl og uregelmæssigheder, der er på overfladen. Derudover kan de bruges til at forkæle ledninger, ventilationssystemer og andre elementer i kommunikationssystemer.

Fordelene ved suspenderede lofter omfatter:

 • nem installation;
 • lang levetid
 • attraktivt udseende;
 • Mulighed for montering af forskellige typer belysning (lamper af forskellige former kan let indsættes i loftet);
 • nem demontering (mens det falske loft ikke deformeres).

Plus, hvis du afslutter loftet med fugtighedsbestandige materialer, kan du glemme reparationer i lang tid, fordi skimmel, bakterier og svampe ikke længere reproducerer.

Suspended lofter kan være ruskind, fløjl eller satin finish, så du kan nemt vælge et materiale, der passer godt ind i badeværelset. Næsten alle moderne belægninger af denne type har en støvafvisende belægning, så der er ingen særlige problemer med at passe dem. De kondenserer ikke fugt, så de bruges meget til badeværelser, saunaer og andre rum med høj luftfugtighed.

Ulemperne ved et ophængt loft

Suspenderede lofter har mange fordele, men de har deres ulemper. Først og fremmest - dette er det besatte rum. Når du installerer hævede lofter, skal du donere et brugbart område. Sådan en minus bliver især mærkbar, hvis du har en lav lejlighed eller et hus. Dette øjeblik eliminerer muligheden for at installere store massive lysekroner fra interiøret.

Installation af et hæftet loft passer ikke med store vanskeligheder, men selve proceduren tager meget tid og kræfter. Det anbefales at tage møblerne ud af rummet for ikke at plette det.

Den tredje minus er prisen. Høje priser gør sådan dækning ikke tilgængelig for alle. Men under forudsætning af køb vil det ophængte loft blive brugt i lang tid.

Varianter af hævede lofter til badeværelset

Suspenderede lofter præsenteres med forskellige variationer, så du kan vælge den mest attraktive løsning og arrangere badeværelset i overensstemmelse med individuelle præferencer. Følgende er sorterne af en sådan dækning:

 1. rack - de ændrer rummets badeværelse radikalt, med dem ser badeværelset rigt og meget hyggeligt ud;
 2. spejl - denne belægning skaber en unik atmosfære inde i rummet;
 3. fra fugtbestandig gipsvæg - kan betjenes i værelser med høj luftfugtighed uden at reducere driftspotentialet;
 4. frostet glas - stimulere til at slappe af.

Særlig opmærksomhed gives et kombineret loft, der kombinerer forskellige stilarter og materialer. Gennem sin brug kan du løse designproblemer af enhver grad af kompleksitet.

1. Rackophæng

Et sådant loft er et sæt hængende skinner (paneler). De er præget af høj mekanisk styrke, fordi de er lavet af aluminium eller stål. Installation sker ved hjælp af vinkler, striknåle og klip.

I slutningen af ​​arbejdet er der dannet et mellemlag mellem hoved- og ophængt loft, hvor det elektriske ledningsføring, vandkommunikation og andre systemer er placeret. På de steder, hvor leddene i loftet og væggene er udformet, er der installeret specielle profiler, der holder det hængende loft og dekorerer hjørnet.

Brugte lameller er også opdelt i flere typer:

 • åbne lameller (det resulterende hul på 1,5 cm er lukket med en profil her. Det anbefales ikke at bruge et sådant design i små lokaler);
 • lukkede lameller (de fastgøres så tæt som muligt til hinanden. Som følge heraf skabes effekten, at lamellerne kommer ind i den ene efter den anden. Et sådant loft ser meget imponerende ud);
 • polstret skinne (et sådant loft har meget fælles med en åben en. Samtidig er de væsentligste forskelle, at aluminiumstrimler sættes i rackgab. Ved hjælp af denne metode sikrer man et perfekt fladt loft uden defekter).

2. har et spejlet loft

Grundlaget for fremstilling af spejlhængende stof er vandafvisende glas. Som følge heraf anvendes denne variation af belægningen i vid udstrækning til at arrangere værelser med høj luftfugtighed. Dette er dog kun en af ​​de eksisterende fordele ved sådanne lofter.

Spejlede lofter øger visuelt rummet i rummet. De er skabt inde i rummet en unik atmosfære og har et stort antal forskellige modeller - et bredt udvalg af farver, teksturer og størrelser. Spejletes lofter har høj funktionalitet. Her mener vi muligheden for at kombinere dem med metal og glas.

Den lyse refleksion, der opstår ved anvendelse af en sådan belægning, bidrager til den korrekte fordeling af lys i hele rummet. Installation tager minimum tid. Der vil ikke være noget støv under installationen, fordi der ikke er behov for at rengøre loftet. Under rengøring kan spejlloftet nemt rengøres med alle tilgængelige værktøjer.

I dag kan du installere lofter med nogle ændringer: facetspejle og mønstre. Facetspejle er farvede og krøllede. Spejle i form af et logo eller logo er meget populære. Spejle med tegning er tiltrukket af det faktum, at de er lavet med en skrå af ansigtet. Takket være denne metode udgør de refrakterede stråler af lys en slags regnbue. Belysningen bliver blød og med højdepunkter.

3. Gipsplankloft

Suspenderede lofter lavet af gipsplader anvendes i badeværelset, men ikke så bredt som ovenstående. Det er mere hensigtsmæssigt at ty til anvendelse af fugtbestandig variation af materialet. Gipsplader suspenderede strukturer er gode til badeværelser. Med det kan du skabe næsten enhver form.

Sådanne lofter er nemme at vedligeholde. For at opretholde det i korrekt stand, er det nok at tørre overfladen med en svamp med et simpelt rengøringsmiddel.

Installationsproceduren for denne variation af hævede lofter har sine egne egenskaber. Før installationen behandles overfladen af ​​arkene med en særlig løsning, som øger fugtighedsbestandigheden af ​​produkterne. Huller, der vises under drift, er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Samtidig limes sømmerne med et specielt tætningsbånd, og så sættes de i stykker. På den sidste fase af arbejdet er overfladen primet og om nødvendigt påføres et lag maling.

4. Glas frostede lofter

Et sådant loft er en metalramme med glasfliser. Frostet loft er godt til badeværelset, fordi det er let at rengøre og ikke er bange for fugt. Han fandt også ansøgning i forskellige klubber og koncertsale.

Dets vigtigste fordele er:

 • Laget af akrylglas er matte loft helt sikkert for menneskekroppen;
 • På grund af lysets spredning vil badeværelset altid være godt oplyst;
 • attraktivt udseende. Lysreflektion bringer en følelse af harmoni til rummet;
 • varigheden af ​​installationen afhænger af belægningens egenskaber. Med forbehold for forekomst af et stort antal fremspring, udsparinger og dekorative elementer udføres arbejdet lidt længere.

Et ophængt loft er en god løsning til ethvert badeværelse. Det er smukt, praktisk og nemt at installere.

Installation af modulophængte lofter

Installation af forskellige variationer af lofter har egenskaber. Alle nuancer af installationen kan mestre enhver nybegynder mester. Under installationen anbefales det at overholde en bestemt teknologi til at udføre handlingen

Fase nummer 1. Rammontering

Væghjørneprofilen er monteret rundt om rummet på væggen i henhold til tidligere foretagne målinger. Monter loftet under 15-20 centimeter fra hoveddelen. Brug ankre, ekspansionsstik eller skruer til montering. Monterings trin ca. 50 cm.

Advarsel. Før montering skal du sørge for, at ledningerne i væggen ikke passerer, da du skal forsyne strømforsyningen.

Fase nummer 2. Montering af lejeskinner

Herefter installerer vi bærestænger, der kan monteres parallelt med en af ​​væggene eller i nogen vinkel. Reiki er fastgjorte kanter i væghjørneprofilen. For at undgå at falde, skal du hænge dem på specielle forårsbøjle.

Fase nummer 3. Belysning installation

Nu installerer vi specielle rasterarmaturer, som i størrelse svarer til standardmodulerne. Belysning er monteret inden loftet installeres, så intet vil blande sig under forbindelsen.

Fase nummer 4. Lægning af beklædningsplader

Nu står paneler lagt i cellerne fri for armaturer. Samtidig skal kvaliteten af ​​spændingen af ​​loftsbeklædningen overvåges.

Videoinstallation af et hængende loft lavet af plast

Installation af lofter

At montere sådanne lofter er endnu nemmere end modulære. For dem er det ikke nødvendigt at konstruere en ramme, da hele strukturen kun består af lameller. Vi vil forstå mere detaljeret.

 1. Først og fremmest monterer vi vægkanten. Det vil skjule de grimme samlinger mellem lamellerne og væggen. Hjørner kommer i forskellige farver.
 2. Bestem retningen for det fremtidige loft. Når det bestemmes, sæt derefter vinkelret på niveauet af lamellerne. Niveauet er indstillet af væghjørner. Sådanne lameller kaldes traverser eller strengere. Hver takproducent producerer specielle traverser til sine produkter.
 3. Traverser er fastgjort til loftet på samme måde som modularloftets bærestrimler - takket være fjederbøjlerne. Hvis du ikke har et hus eller en lejlighed, der er tilstrækkeligt høj, kan du krydse den til loftet uden bøjler.

 • Vi måler afstanden mellem væggene og ved hjælp af en hacksav vi forkorter lamellerne. Endene af skinnerne passer ind i væghjørnerne, og langs længden snor de sig på pladsen på traversen.
 • Når belysningen monteres, skæres de nødvendige huller i lamellerne ved hjælp af en boremaskine og dyser.
 • Afhængigt af den valgte type kan der være små huller mellem lamellerne, som om ønsket kan lukkes med specielle indlæg eller venstre for bedre ventilation af rummet.
 • Selvfølgelig har hvert loft sine egne installationsfunktioner, så det anbefales at læse instruktionerne før installationen, som beskriver detaljeret den fasede installation.

  Hvis du vælger et loft, vil du ikke kun fjerne hovedloftet, men også gøre badeværelset specielt. Hvis du vil slappe af efter en hård arbejdsdag, ligger i badet, så er det matte loft perfekt til dig. Hvis du ønsker at ændre badeværelsens design effektivt, skal du vælge et spejlet loft. Hvis du foretrækker enkelhed, skal du være opmærksom på slattedækket. Hvis du har brug for et specielt loft med en usædvanlig form, så er løsningen i dette tilfælde at installere et ophængt loft af gipsplader. Som du kan se, hav af løsninger til en række design ideer!

  Badeværelseslofter

  I badeværelserne arrangere rationelt lofter. Disse strukturer er gode, fordi du kan gemme bagved de mangler i overetagen, stygge kommunikationsrør og ventilationsbokse.

  Badeværelseslofter

  Typer af hæmmede lofter til badeværelset

  Da badeværelset er et lille område, er smukke, men besværlige multi-level strukturer ude af plads i det. Den optimale løsning er et enkelt-tieret loft eller med små nicher, der rager ned langs omkredsen. I dette tilfælde vil rummet i rummet virke højere og mere rummeligt. Det er vigtigt at arrangere lyspunkterne korrekt, som i tilfælde af lofter fungerer de som en indretning.

  I dette eksempel fungerer gipsvæggen som et zoningværktøj til et rummeligt badeværelse.

  De grundlæggende krav til lofter i badeværelser - fugt modstand og let at rengøre overflade. I overensstemmelse med disse kriterier skal du vælge det materiale, der vil være beklædt rammestruktur.

  • fugtresistent gipsvæg;
  • plast;
  • spændingsfilm.

  Strek lofter til badeværelse

  Der er to måder at lave et falsk loft på et badeværelse:

  • selvstændigt vælge materialet og udvikle et designskema;
  • køb klar kit fra producenten.

  Tabel. Indstillinger for hævede lofter til badeværelset.

  Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

  I denne artikel finder du detaljerede instruktioner til installation af et strækloft med dine egne hænder! Vi anbefaler også at læse artiklen om fordele og ulemper ved strækloftet på badeværelset.

  Rack lofter til badeværelse

  Fabrikanter af efterbehandling materialer tilbyder sæt af lamel lofter til badeværelser og toiletter. Men dimensionerne af disse strukturer er kun egnede til standardværelser.

  Rack false ceiling

  Standard sætstørrelser:

  Rack suspended ceiling layout

  Racklofter af standardstørrelser fremstilles af tre producenter: Cesal, Albes, Alconplas. På trods af identisk teknologi til installation af disse suspenderede strukturer har produkterne fra hvert firma deres egne forskelle i loftsdesign. For at gøre det nemmere at vælge, skal du vide, at der kun er to typer lamellofter: åben og lukket. De adskiller sig i tilstedeværelsen eller fraværet af afstande (slidser, mellemrum) mellem strukturens afslutningselementer (lameller). Der er ingen huller i lofterne i en lukket (gapless) type. Og den omvendte situation med åbne type strukturer.

  Monteringsplan slattedloft "Albes"

  Tekniske egenskaber ved "Albes" åben type rackloft

  Også hvad angår panelernes design har deres egne nuancer. I overensstemmelse med den geometriske form af skinnerne er der to typer af design: fransk og tysk. Den førstnævnte har mere afrundede ender, sidstnævnte kendetegnes af linjens klarhed og geometriets rigtighed. Vælg den mulighed der bedst passer til stilen i badeværelsesdesignet.

  Elementer af opførelse af hævede lofter Cesal (fransk design)

  Standardsættet indeholder flere typer af ophængningselementer:

  • efterbehandling materiale - lameller;
  • stringers - guider med hvilke hjælper danne rammen af ​​den suspenderede struktur;
  • U-formet profil - guider, der er installeret omkring rummets omkreds;
  • H-profil - efterbehandling strimler, der bruges til at forbinde skinnerne langs længden.

  Stringer til rackloft

  Kitene fra enhver fabrikant suppleres med detaljerede installationsanvisninger til disse strukturer. Takket være hende, med installationen af ​​rackloftet kan man håndtere alle. Men det er værd at overveje, at der findes mere detaljerede trinvise instruktioner, der giver dig mulighed for at gøre arbejdet så effektivt og hurtigt som muligt.

  Rack lofter til badeværelse

  Rackloft på badeværelset

  Spejlet lofter lofter til badeværelse

  Gipsplader lofter til badeværelse

  Hvis du beslutter dig for at installere en gipsvægskonstruktion, skal du først og fremmest vælge det rigtige efterbehandling materiale. For rum med høj luftfugtighed anvendes vandtæt gipsplader - GKLV.

  Gipsplankloft på badeværelset

  Typer af gipsvæg efter type af sektion

  Fabrikanter af dette materiale tegner forbrugerens opmærksomhed på, at den kun kan bruges i lokaler med høj kvalitet ventilation.

  Derfor, hvis det ikke er muligt at skabe en stabil indstrømning af frisk luft, er det nødvendigt at give gipsvæg med yderligere beskyttelse. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige maling, der danner en fugtsikker film efter tørring. Disse er sammensætninger til indvendigt arbejde, på hvis etiket der er et mærke: "fugtbestandig maling". Du kan vælge produkter fra enhver fabrikant, men de mest populære er Tex, COVER COLOR, Aquatex og Ticurilla.

  Fugtbestandig maling Tikkurila Luja Puolihimmea

  Hvad skal du installere et hæftet loft på badeværelset

  Til installation af ophængte strukturer i GKLV vil guider og loftmetalprofiler være påkrævet. Det første sæt langs væggene i rummet på det niveau, hvormed vil blive suspenderet loft. Den anden tjener som hovedrammerne.

  Gipsplade loftslayout

  De vigtigste komponenter til at skabe et rammesystem med lofter

  Hvis du planlægger at afvige væsentligt fra bundfladen, skal du have specielle tynde metalstrimler - suspensioner. Disse produkter har perforeringer placeret på begge sider af hullet i midten. Gennem dette centrale hul fastgøres suspensionerne til basisfladen, hvorefter hver af de perforerede sider er bøjet og metalprofilen indsættes mellem disse "whiskers". Alle fastgørelser udføres ved hjælp af små selvdrejende skruer SMM 3.5 / 51.

  Suspension direkte til gipsplankloft

  Installation af suspensioner

  Det største problem ved montering af suspensioner er boring af huller i bundloftet. De øverste etager i typiske lejligheder er som regel beton.

  Derfor skal arbejdet kræves for at udføre arbejdet:

  • perforator (eller bor med perforator mode);
  • skruetrækker (batteridrevne modeller foretrækkes uafhængigt af det elektriske netværk);
  • Boret udstyret med en hård legering (pobeditovaya);
  • en hammer;
  • universal plast dowel.

  Værktøj til montering af gipsplankloft

  Efter udarbejdelse af værktøjer og materialer udføres følgende typer arbejde i trin:

  • udgør suspensionsopsætningen (afstanden mellem dem må ikke overstige 40 cm);
  • lav passende mærker på badeværelset

  Layout til montering af suspensioner

  Korrektionsophæng

  Suspension mount til gipsplader loft

  Montering guider

  Når du monterer ophængte strukturer, skal du i første omgang hænge suspensioner og perimeterførere af profilen PN 28/27. Inden Mon 28/27 installeres på rummets vægge, skal du lave en markering, der bestemmer niveauet for det nye loft.

  Metalprofiler er fastgjort analogt med bøjlerne, med samme værktøj og plastdykler. Markeringslinjen skal være på niveauet af profilens nederste kant. Slats er installeret, så deres side hylder er vendt inde i rummet.

  Startprofilen er installeret omkring rummets omkreds

  Enhedsramme

  Ved konstruktion af en ramme til en ophængt struktur lavet af gipsplader skal der overholdes flere regler.

  1. Afstanden mellem rammeindlæggene må ikke overstige 50 cm.

  Lejerprofil sættes i start og fastgøres med metal skruer

  Profilkrydsninger styrkes af krabber

  Ramgipsloft: Hovedprofilerne indsættes i skinnerne og tilsluttes til suspensionerne

  Under installationen skal du bruge bygningens niveau, og kontroller regelmæssigt, om rammens nederste plan er dannet korrekt. Ledninger skal ske inden installationen af ​​suspensionerne.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Klar ramme til gipsplankloft

  Installation og efterbehandling af gipsvæg

  Skæring gipsvæg udføre med et elektrisk stiksav med en metal fil eller en skarp papirvarer kniv. Sidstnævnte er optimal til arbejde med gipsplader, men det er bedst at skære GKLV elektrisk stiksav. Under drift udledes en stor mængde gipsstøv. Dette bør tages i betragtning og udføres med konstant strøm af frisk luft.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Til fastgørelse af GKLV til rammen anvendes specielle skruer: dobbeltgarneret, oxideret, med indskæringer til razzenkovki og et forsænket hoved. Afstanden mellem fastgørelsesdele 25-40 cm.

  Fastgørelse af et plader af gipsvæg på en metalramme: styring af konturerne med et åndniveau

  Der skal være et mellemrum på 2 mm mellem arkene.

  Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet på slagtekroppen trimmer gipsplader plasteringen. Til lofter i badeværelser skal der anvendes fugtsikre kompositioner. Putty lægge med gummi eller metal pallet. Steder af ledd af klæder GKLV prelimet glasfibernet. Efter at kittet er tørret, begynder de at male overfladen, hvorefter du kan begynde at færdiggøre gipspladen med det valgte modstående materiale.

  Processen med forsegling af sømme mellem plader af gipsvæg

  SHEETROCK, universal kit (11 l)

  Gipsplankgips

  Slibning af loftet efter tømning

  Montering af et falskt loft fra plastforing

  Plastforing kan have en mat eller blank, tekstureret overflade. Glatte paneler bruges oftest til at arrangere loftet i badeværelset, da de har effekt af lysreflekterende, hvilket gør rummet mere lys og rummeligt.

  Loft af plastpaneler i badeværelset

  Værktøj og materialer til anordningen af ​​et ophængt loft lavet af plastforing:

  • metalprofil mån 28/27;
  • metal skruer;
  • værktøj til opskæring og fastgørelse af metalprofiler og GKLV (boremaskine, skruetrækker, metalskær, stiksav, skarp kniv);
  • boremaskine til beton og mursten;
  • dyvel-negle;
  • vand eller bygningsniveau;
  • målebånd og markør.

  Værktøj til montering af plastpaneler i loftet

  Typer af PVC profiler og gardinstænger

  Sekvensen for installation af det hængende loft

  Trin 1. Mærkning af væggene. Den nye loftlinie udstanses ved hjælp af et vand- eller bobleniveau, et målebånd og en markør. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.

  Tegning af loftet på plastpaneler

  Trin 2. Inverter hullerne i metalprofilen i en afstand på 25-30 cm fra hinanden. På arbejde skal du bruge en boremaskine og en boremaskine med tilhørende diameter.

  Trin 3. Fastgør plankerne PN 28/27 til væggen, så de er på markeringslinjen.

  Trin 4. Marker mærker på væggen på hullernes hul i metal.

  Trin 5. En perforator (eller en boremaskine med perforator tilstand) borer hullerne ved de tidligere nævnte punkter.

  Trin 6. Hammer i dowels.

  Trin 7. Fastgør skruen til styret metalprofil.

  Monteringsvejledningsprofiler

  Trin 8. Installer forstærkningshopperne. Hvis badeværelsens bredde overstiger 1,2 m, er det nødvendigt at installere forstærkende hoppere, som forhindrer at sænke plastforing. Antallet af hoppere afhænger af rummets størrelse og bestemmes under hensyntagen til den krævede afstand mellem dem i 55-60 cm.

  Hvordan man laver hoppere fra profilen til rammen

  • linjer af jumpers er trukket på loftet;
  • På markeringslinjerne angives punkterne for suspensionens ophæng (trin 40 cm);
  • bore huller til montering af suspensioner;
  • installere dowels;
  • suspensioner er knyttet

  Installation af direkte suspensioner

  Ramme uden hoppere

  Eksempel på at bruge hoppere

  Trin 9. Montering af en plast U-formet profil. Plast U-formet profil er fastgjort direkte til metallprofilens styringer. Brug galvaniserede skruer.

  Fastgørelse af plastprofil (trin 1)

  Fastgørelse af plastprofil (trin 2)

  Trin 10. Installation af foring. Arbejdsfaserne er angivet nedenfor.

  1. Hele længden af ​​det første panel er afskåret den del, hvor spidsen er placeret, hvilket giver docking med det næste panel.
  2. Plant en skåret ende i en U-formet profil af plast, skub lommen mod væggen.

  Montering af det første panel

  Panelet skrues til profilen

  Det andet panel bliver låst

  Det andet panel trykkes ned til stopet, så låsen klikker

  Gør et hul under lampen

  Trin 11. Installer det sidste panel. Ved konstruktion af loftslofter lavet af plastforing sker det ofte, at der ikke er plads nok til at installere hele panelet. Derfor er det skåret i analogi med færdiggørelsen af ​​den første.

  Installation af det sidste panel (trin 1)

  Montering af det sidste panel (trin 2)

  Den plastiske U-formede profil er let foldet over, og den skårne ende af vægpanelet er bragt ind i den. Installationen af ​​et hæftet loft er færdigt. Til installation af en sådan struktur i et lille rum vil tage højst 1 arbejdsdag.

  Ordningen med installation af plastpaneler på et træloft