Loft "himmel" i indretning

Loftet med billedet er en temmelig usædvanlig, men meget interessant mulighed. Folk sætter forskellige mønstre i loftet. Et af de mest populære emner er himlen med skyer eller stjerner. Den stjerneklar himmel giver dig mulighed for at opleve hele magten i charmen om natten, mens skyerne forbedrer dit humør og hjælper dig med at opnå en harmonisk sindstilstand. Denne succesfulde opdagelse bruges ofte i udformningen af ​​forskellige interiører, fordi loftet i form af himlen kan være et højdepunkt i ethvert rum.

Særlige egenskaber

Ved hjælp af loftet "himmel" kan du gøre et værelse unikt. Design muligheder er varierede. Fluffy skyer eller skinnende stjerner kan afbildes på omslaget, og nogle foretrækker at beundre den klare blå himmel. Et sådant loft vil under alle omstændigheder være ansvarlig for positiv energi. Også billedet kan optage hele overfladen eller være placeret i en bestemt del af loftet.

arter

Sky wallpapers er lavet af forskellige materialer. Der er følgende populære muligheder:

 • fra vinyl;
 • fra tekstiler;
 • fra papir (sådanne materialer kan være præget).

Mange foretrækker at bruge enkeltlags tapet lavet af papir. Overfladen af ​​sådanne materialer kan være mat eller blankt. En af de mest populære muligheder er brugen af ​​foto wallpapers. Papirovertræk er ikke så holdbare som tekstiler eller vinylmaterialer, men deres fordel er nem installation.

Når du vælger en blank finish, skal du sørge for at forsigtigt forberede overfladen. Basen skal laves så glat som muligt, ellers vil glansen understrege alle fejl.

Prægede papirmaterialer er den mest praktiske løsning. Sådanne overtræk er mere pålidelige og tætte. De bedre også gemmer fundamentets mangler.

Nogle foretrækker belægninger af tekstiler. Følgende materialer anvendes almindeligvis:

Det er bedre at vælge en ret tyk, tæt belægning. I dette tilfælde vil lyd- og varmeisoleringens ydeevne være ret høj.

PVC-materialer vælges ofte af forbrugerne. Sådanne overtræk er mere modstandsdygtige over for negative ydre påvirkninger. For eksempel er de resistente over for væske, hvilket er meget vigtigt, når det er muligt at oversvømme. Sådanne materialer er egnede til brug i rum med høj luftfugtighed. Derudover er overfladen af ​​et sådant materiale meget let rengjort fra forskellige forurenende stoffer.

Hvis designet er ret komplekst, skal det være fastgjort til rammen. I sådanne tilfælde anvendes niveauet til at justere nettet. Du kan kun klare installationen selv, hvis du forstår, hvor vanskeligt sådanne installationer virker og har en vis erfaring. Ellers er det bedre at henvende sig til fagfolk.

klistermærker

Du kan undvære globale reparationer. Det er nok bare at bruge klistermærker til loftet. Star klistermærker er en populær mulighed. Ved hjælp af sådanne dekorative elementer er det muligt at dekorere ikke kun lofter, men også andre overflader (for eksempel vægge). Hvis du ønsker det, kan du eksperimentere og ændre design af rummet, fordi sådanne elementer er ret let afskalet.

Klistermærkerne passer til forskellige materialer af loftbelægninger. Undtagelser er overflader på hvilke der er gips eller hvidvask.

glødende

Interessant belægning med glød effekt. Der er flere lignende muligheder:

Eksempler på lofter i form af en blå himmel med skyer

Selv de mest principielle urbanister vil nogle gange nyde dyrelivet. Sandt nok holder det moderne tempo i livet næsten ikke tid til at rejse til skoven eller til stranden.

Men der er en vej ud - loftet i form af en blå himmel med bløde skyer ser meget naturalistisk ud, så du kan beundre det uden at forlade din egen stue eller soveværelse.

Vi har forberedt dig et fotovalg af sådanne overtræk med anbefalinger om, hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller.

Vigtige nuancer

Så et sådant originalt loft kan være en ægte udsmykning af rummet eller helt ødelægge hele designprojektet. For at forhindre, at sidstnævnte forekommer, anbefaler vi dig at overveje følgende punkter:

 • I salonerne kan du finde færdigfilm med fotoudskrivning eller bestille et tryk i henhold til din skitse. Den første mulighed er mere rentabel, den anden giver dig mulighed for at oprette et unikt lærred. Men her er det vigtigt at vælge en kvalitetskilde - det er bedre at se efter det i specialkataloger eller overlade udviklingen til designeren.
 • Forsøg ikke at bruge for mættede nuancer af blåt - i rummet bliver de mørkere og en klar, skarp himmel vil ikke fungere.
 • Skyer skulle være placeret som om du skyder dem fra bunden og ikke nærmer dig. Ellers bliver naturen nødt til at glemme.
 • Hvis du har et meget lille værelse med høje vægge, skal du hente et andet design. Du ønsker ikke at få effekten af ​​brønden?
 • Og selvfølgelig skal du sørge for at loftet er kombineret med de øvrige elementer i det indre. En grundlæggende regel, som mange mennesker glemmer.

Som du kan se, er der ikke noget svært. Lad os komme ned til den mest interessante del - billedgalleriet vi har samlet.

I det indre

Skyet himmel er velegnet til ethvert rum - det ser godt ud i soveværelset, i hallen og i korridoren. Det vigtigste er at finde den rigtige konfiguration. Ikke overalt er et bredt lærred egnet til alle etager - undertiden er det billedindsatsen den bedste løsning.

For eksempel, som i dette billede. Lys PVC-film med skjult intern LED-belysning er et ideelt valg til designerreparationer i børnenes værelse. Forresten kan den også bruges til at dekorere vægge - pas på området, der grænser op til sengens hoved.

Sådanne kombinerede lofter lavet af gipsplader og strækstof er ikke kun stilfulde, men også praktiske. Ja, og installationen er ikke fyldt med særlige vanskeligheder.

Glat enkeltbelægning er velegnet til både store og små værelser. Her anbefaler vi at eksperimentere med tekstur - blank, mat, satin...

Et gennemskinneligt strækloft "overskyet himmel" ser meget interessant ud, hvis du fremhæver det indefra og tilføjer et tematisk print. Trægrener, blomster... Vælg et mønster efter eget valg. Det er vigtigt, at det ikke er for voluminøst - din opgave er ikke at blokere skyerne, men at dekorere dem.

Rådgivning fra designere: Fra tynde bjælker er det godt efterligning af en vinduesåbning. Selvfølgelig er loftvinduet ikke helt et standardflyt. Men det ser rigtig godt ud.

Små cirrusskyer er mere økologiske i små rum. Der kan være mange af dem eller et par stykker - det vigtigste er, at du kan lide det. Det eneste, jeg gerne vil råde over, er at undgå fuldstændig symmetri i arrangementet - det ses jo ikke ofte i himlen, hvilket betyder at loftet vil virke lidt unaturligt.

Hvis en del af lærredet går ned på væggen, vil effekten være mere voluminøs. Adskille det fra tapetet med en tynd bundplade - så billedet bliver mere harmonisk. På den måde bliver de rette vinkler i rummet udglattet, og det bliver blødere og mere tidligt. Denne teknik passer ikke ind i nogen design stil, men det er værd at prøve.

Rund gipspladen indsats i midten er også ret passende. Hvis du tænder det rundt omkretsen med LED-strimler, og i stedet for lysekroner bruger du spotlights, så bliver loftet dekoreret med mangesidet lysstykke. Fascinerende skuespil, er det ikke?

Tænk på, hvad der ellers kan anvendes på PVC film. Hvad med en regnbue eller en flok fugle der flyver forbi? Hvis du laver en børnehave til en dreng, vil han helt sikkert sætte pris på et smukt, næsten virkeligt plan. Vis din fantasi - sikker, resultatet vil være fremragende. Det vigtigste, som nævnt ovenfor, vil tage sig af udskriftskvalitet - et sløret billede vil helt ødelægge din ide.

Forresten, hvem sagde, at skyerne skal være hvide? Se på himlen om morgenen eller før solnedgang - sådan en overflod af farver er svært at formidle, selv om du er en god kunstner. Prøv at overføre det til loftet - farverige skyer med bløde gradienttoner ser meget imponerende og usædvanlige ud.

Vi anbefaler at forsøge at flytte væk fra standarderne - hvis du foretrækker en loftsstil, efterligner du et brudt loft, hvorigennem du kan se et lille stykke af himlen. Forresten er det ikke engang nødvendigt at bestille et dyrt trykt lærred. En vinyl klistermærke vil være nok - det koster flere gange mindre og ser ikke mindre smukt ud. Samtidig er de også funktionelle - de er simpelthen limet, let fjernet... Så rabat dem ikke.

Klistermærker er i princippet en god måde at diversificere og dekorere dit interiør. For eksempel vil tematiske tegninger i børnehaven på et overskyet loft appellere til ethvert barn. Desuden er de lette at ændre, hvis de gider.

Ønsker du at beundre solen udover skyerne? Dette er også ret nemt at implementere. For større realisme skal du installere en lampe i midten af ​​printet og fremhæve strålerne med LED-strimler. Men med højkvalitets fotoprint er det ikke nødvendigvis.

Hvis du ønsker, kan du endda bestille et komplekst 3D-belægning med buer af skyskrabere, historiske bygninger, monumenter... Selvfølgelig skal du bruge penge - men resultatet bliver fænomenalt. Prøv ikke at overbelaste billedet med detaljer, især i et lille rum - sandsynligheden for at gøre rummet visuelt mindre er for højt.

Klare fosforklister i form af månen og stjernerne ser usædvanligt ud på en overskyet baggrund. Men hvem sagde at det er forbudt? Dette er ikke helt en klassisk løsning, der passer til børns værelser - børn vil sætte pris på.

En anden interessant designmulighed er et blankt lærred i en figured drywall box. Bemærk at det kombinerede loft kræver en vis højde af væggene, så hvis de er under 3 meter, er det bedre at foretrække en anden mulighed. Enhver form er tilladt - fra standard geometriske pentagoner og hexagoner til alle slags silhuetter. Skyet himmel i en sky - meget underholdende, er det ikke?

Det er ikke nødvendigt at vælge dagskabet - om natten er der også skyer. Det er mere hensigtsmæssigt at en anden valgmulighed-stjernehimmel. Teknologien til installation og funktioner i baggrundslyset har betydelige forskelle, men resultatet er imponerende. Læs mere om dem her.

Kombinationen af ​​bløde skyer med en halvmåne og en mørk baggrund er en ikke-standard bevægelse, da de fleste er vant til alle mulige nuancer af blå og azurblå. Derfor vil rige blå blive et træk ved dit interiør - hvis selvfølgelig et sådant design passer ind i stilen.

Af den måde kan du være interesseret i eksempler på blå stræklofter, der er et godt fotogalleri.

Vi er sikre på, at vores udvalg imponerede dig. Du kan se flere muligheder for at dekorere strækloftet i det tilsvarende afsnit af siden.

Stretch loft "sky": smukke ideer i interiøret

Hvis du vælger et strækloft til udsmykning af et værelse, vil jeg gøre en sort i indretningen og dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Et af de aktuelle spørgsmål, der er efterspurgt, når man udfører efterbehandling, er fotoudskrivning med billedet af himlen.

Overvej udsmykningen af ​​loftrummet gennem denne print.

Særlige egenskaber

Strækloft med himlenes billede er det originale design, med hvilket loftoverfladen giver et unikt udseende. Belægningen er glat og jævn. Designet kan installeres på forskellige måder. Sommetider limes belægningen simpelthen til bunden, så overfladen er forplaneret.

Hvis loftet er et dias eller en kompleks struktur er udtænkt, så er den fastgjort til rammen, idet panelet tilpasses med niveauet.

Det unikke mønster ligger i den æstetiske opfattelse. Dette billede kan være anderledes: lyst, overskyet, klart, nat. Himlen kan være klar, dyster, og fugle ses ofte mod baggrunden. Samtidig bærer ethvert mønster en ladning af positiv energi. Selv i tilfælde af at billedet frembringer et billede af en dyster eller nattehimmel, præget af stjerner, forårsager det ikke ubehagelige følelser.

Et sådant mønster kan bruges i det indre af forskellige rum. I modsætning til andre analoger er det passende i børnehaven, soveværelse, stue, gang, korridor, kontor.

Det unikke af billedet er, at det ser harmonisk ud i form af et monolitisk lærred på hele flyet og som en delvis accent. Dette print er særligt attraktivt for børn: Når der indrammes et loftsområde under en stjernehimmel og spot LED-belysning, nedsætter dette design sig i en særlig atmosfære, der visuelt sletter loftgrænserne.

Hvad der er vigtigt er farven på baggrunden, hvorigennem det ønskede humør overføres. På grund af moderne teknologi er nøjagtig overførsel af nuancer muligt, hvilket giver realisme til billedet.

Dagtimerne kan være solrige, blå, cornflower blå, dekoreret med skyer. Nattehimlen skelnes af sorte og blå nuancer, en blanding af lilla og sort med gennemsigtige hvide pletter. Himlen ved solnedgang kan være sandet, med en blød glød af rødt. Nogle gange har den grå skyer eller regnbuefarver.

Eksisterende typer af ophængte lofter varierer i tekstur. Det kan være mat og blankt:

 • Glans er i stand til visuelt at udvide grænserne for det rum, hvor det nedhængte loft er installeret. På samme tid kan dette materiale ikke formidle billedets klarhed, da det har en spejl effekt. På denne overflade vil være synlige alle de objekter, der er i rummet.
 • Matt modstykke er mere udtryksfuld. Det er mere behageligt at se på det: alle farver overføres så tydeligt som muligt, billedet er ikke sløret, der er ingen spejl effekt.

Stof sorter er lavet af polyurethan-imprægnerede tekstiler. De er det gyldne middel mellem glatte og matte sorter. De er præget af en stor bredde af kluden (5 m) og fraværet af sømme.

Til dato er der mange designteknikker til konstruktion af loftet med billedet af himlen. Dette kan være et lærred med fotoudskrivning ved hjælp af optiske fibre, lysdioder, blanding af fotoudskrivning og optisk fiber, imiterende stjerner ved hjælp af Swarovski krystaller. En interessant slags præstation er en version af et strækloft med et billede påført med luminescerende maling.

Suspenderede paneler

Denne stilistiske teknik indebærer et komplekst teknisk design. Panelet kan fremstilles i fabrikken, sæt det monteret. Hovedkomponenten i dette design er en speciel disk lavet af en ekstremt holdbar komposit, på hvilken overflade der anvendes luftbrush eller fuldfarvetryk.

Fiber tråde er indlejret i disken, hvorefter stjernerne skinner gennem fjernbetjeningen, når de er tændt. Nogle gange, for fuldstændighed af fornemmelser, er et lydmodul monteret i strukturen, som overfører kosmiske lyde. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at justere intensiteten af ​​baggrundens lys og tone.

baggrundsbelyst

Denne type er et ophængt loft med LED-strimmel, som er installeret indeni. Under arbejdet skinner det gennem lærredet, så effekten af ​​stjernens stråling, solens stråler, er skabt mod den generelle baggrund.

Lærredet med en lys baggrund lyser lysere, og på grund af baggrundslyset ser trykket realistisk ud.

Med fotoprint og optisk fiber

Dette design er den mest tidskrævende og dyre. Til fremstilling bruges tekstiler, som udskriver billedet af himlen. Derefter fikseres trådtrådene. Belysningselementer fastgøres udefra gennem specielle huller. Arrangementet af trådene er vilkårlig, ligesom den anvendte tykkelse.

Særligt smuk er blandingen af ​​tråde, så du kan skabe en skinnende effekt af stjerner af forskellig størrelse mod himlen om natten. Denne fremgangsmåde til udsmykning af loftszonen kan ske ved hjælp af en radiator med en kraftig lampe eller individuelle lamper i forskellige farver. LED'er, der skinner ved enderne af filamenterne, anvendes, de er fastgjort til den ønskede længde. Det samlede antal af sådanne tråde kan være 130-150 stk.

Med fluorescerende maling

Denne type strækloft er et budget. Gennemsigtig maling påføres ved fotoudskrivning på filmbelægningen. I løbet af dagen er en sådan himmel næsten uhåndterlig. Om aftenen og om natten er overfladen forvandlet: loftet er bogstaveligt talt fyldt med blinkende stjerner.

En sådan spændingsbelægning kan dekorere børnehaven.

I dag har fabrikanterne lært at lave harmløse maling, så under driften vil den luminescerende overflade ikke udsende giftige stoffer.

Med Starpins pins og Swarovski krystaller

Denne mulighed er skabt på basis af et PVC-lærred med eller uden et mønster såvel som ved brug af LED-strimmel, som normalt fremhæver tappene.

Under monteringsprocessen gennembores filmbelægningen på steder, hvor gløden er nødvendig, så stoffet spændes og stifterne indsættes (fast eller farvet). Lyset fra båndet, der rammer pindene, får dem til at gløde. For linsen kræver fiberoptisk. Så skaber de effekten af ​​diffust udstråling.

fordele

 • Disse designs er brandsikre. De er nemme at vedligeholde, praktiske og miljøvenlige. På grund af den moderne teknologi i dag kan billedudskrivning med himlenes billede påføres en mat, blank, gennemsigtig og gennemskinnelig overflade.
 • Det bemærkelsesværdige er, at der i processen med at lave fotoudskrivning anvendes højkvalitets maling, der ikke falmer med tiden, selvom loftet er monteret i et rum badet i sollys. Selv efter 10 år bliver overfladen som ny. Hun vil ikke knække og vil ikke tørre.

På grund af det store mønster giver valget dig mulighed for at passe ind i forskellige stilarter, herunder moderne, klassiske, etniske designretninger.

 • Ved hjælp af belysnings teknologi kan du opnå en anden opfattelse af billedet. Overfladen af ​​strækloftet kan dekoreres med en konstant, intermitterende, bølgete glød, som om ønsket kan ændre skyggen af ​​lysstrømmen. Du kan skabe yderligere effekter (for eksempel en faldende komet, nordlys). Selvfølgelig er sådanne sorter dyrere, men de er værd at investeringen.

Hvordan vælger man forskellige værelser?

For at denne indretning af loftet skal være passende, er det værd at overveje et par nuancer:

 • Uanset det valgte tema, bør det oprindeligt kunne lide det. Det er umuligt at vænne sig til mønsteret, hvis underbevidst udskrivning forårsager en negativ.
 • Tegningen skal svare til husstandens temperament og alder, hvis rum han dekorerer.
 • Størrelsen på billedet betyder: Massive mønstre, der forvrænger virkeligheden, er uacceptable, de skaber en trykpåvirkning, der forårsager en følelse af deres egen ubetydelighed (fx store fugle er udelukket).
 • Det er bedre at bruge en universel version af billedet, som ikke er bundet til årstiden. Det er bedre, hvis fotoudskriften overfører et himmelmønster med skyer uden massive grene med løv.
 • Lad være med at indlæse rummet med farve, hvis det er svagt oplyst: så bliver rummet visuelt tungere og mindre.

Brug af billedet til forskellige værelser er anderledes:

 • For eksempel er den egentlige løsning til design af soveværelset en efterligning af den stjerneklar himmel. Dette er tilfældet, når trykket på loftet ikke vil konkurrere med vægmalerier, der accentuerer hovedgærdeområdet. For at skabe en illusion af plads, kan du bruge farverne i farvepaletten til at tegne loftet og væggen. Det skal tages i betragtning: væggenes tone skal være lettere.
 • I stuen er det bedre ikke at overbelaste med sort. Her skete aftenhimmelens lærred med de første stjerner, der ser godt ud. Hvis du vælger noget mørkere for dette værelse, er der en risiko for at ændre den afslappende atmosfære til en dyster og døsig. Hvis indretningens hovedfarve er lys, vil et overdrevent lyst og mørkt sted skabe en trykpåvirkning. For at forhindre dette er det værd at vælge et himmelmønster om morgenen eller eftermiddagen med solens stråler.
 • Hvis denne dekoration er planlagt til børnenes værelse, kan du bruge styling i betragtning af barnets alder. Hvis det er meget lille, kan du vælge et fotoprint med en tegneserieprint til individuelle designfunktioner i loftet. På stedet kan du arrangere solen, omgivet af skyer. Hvis designet er udviklet til en teenager, skal du tage hensyn til kønsaspektet: piger tættere på lys sammensætning. Drengene er tiltrukket af rummet.

Det er endnu bedre, hvis tegningen er delvis, og ikke optager hele loftets loft: det er lettere at bygge i spotlights og ikke overbelaste pladsen med en overflod af lyse pletter.

 • For gangen og korridoren er den mørke udsigt til himlen uønsket.
 • Det samme gælder for køkkenet, hvis du vil dekorere loftet på denne dekoration. For at skabe den rigtige atmosfære kan du bruge den enkleste visning eller et partielt fragment af billedet, spille med kanterne af udskriften gennem støbning eller anden indramning. Hvis du arrangerer loftet med et mindre mønster og gør konturerne til kantene på væggene hvide, vil det visuelt øge loftgrænserne, hvilket er særligt vigtigt i rum med mangel på plads.

anmeldelser

Stretch loft med himlenes billede er et varmt emne diskuteret i fora dedikeret til udsmykningen af ​​huset. Dette er angivet ved anmeldelser af dem, der allerede har dekoreret deres hus med denne indretning. Mange, der er inspireret af denne ide, søger at bringe det til liv. Emnet er interessant, - bemærket i kommentarerne.

Et sådant loft er mærkbart forskelligt fra andre sorter, det himmelske tema virker oprindeligt og spændende, især hvis designet er baseret på belyste eller fiberoptiske tråde. Særligt attraktivt for tilhængere af dette design er den flimrende effekt skabt ved hjælp af en lysgenerator.

Vurderingerne angiver holdbarheden af ​​et sådant loft: Det varer i 12 år, når det bruges op til 4 timer om dagen.

Smukke eksempler i interiøret

For at se nærmere på mulighederne for design gennem et strækloft, dekoreret med himmelfotoprint, kan du henvise til eksempler på fotogallerier.

Et eksempel på harmonisk design, hvor de krøllede linjer i loftområdet gentager buede vinduer. Brug af tre niveauer af loft skaber effekten af ​​dybden.

Loft himmel med skyer

"Aron Honore" -studiet vil hjælpe med at tegne en himmel med skyerne i loftet, gøre luftbrusning, tegninger af skyer på stræklofter - video af himlen på loftet i det indre.

Hvor mangefacetterede himlen! Dets mætning og kombination af nuancer, højde og humør skifter hvert sekund. Skinner, formevejr, overskyet, forår eller efterår - det tvinger os kraftigt til at tilpasse sig sin tilstand, til at regne med luner. Du kan se de smukke skyer, der flyder gennem det i flere timer. Nogle gange er deres konturer så forskellige, at jeg vil nå ud og røre de bløde klumper...

For ikke at dele med naturen vokser vi blomster, arrangerer mini-vandfald, bruger naturlige materialer, spred gulvet med havsten. Og hvordan man flytter himlen til huset? For eksempel at indsætte over et værelse med vægpapir med en fotoudskrivning eller at trække på loftet med himlen med lunger og luftskyer, hvor man ser på hvilken det er lettere at blive båret væk til drømmen.

Loftet med udsigt til skyerne er populært blandt vores kunder. Et sådant panorama udvider effektivt rummet, som er særligt vigtigt for små værelser, for de mennesker, der bruger mest af deres tid i fire vægge. Takket være det beroligende naturlige billede skabes der en gunstig atmosfære, hvor der ikke er plads til aggression og angst.

Tegningerne er påført med akrylmaling, gouache eller akvarel, og på trods af ujævnhederne ser de godt ud på overfladen af ​​naturligt træ, vægpanel og laminat.

Skyer på stræklofter

Et af de mest eftertragtede efterbehandlingsideer er stræklofter med skyer. Der er flere typer spændingsstrukturer og måder at skabe det ønskede billede på dem. Tegningen anvendes ved hjælp af foto- eller UV-udskrivningsteknologier, der giver dig mulighed for at genskabe en række detaljer og nuancer for at opnå sømløse klæder af stor bredde.

Den mest velegnede til at anvende himlen med skyer - stofklæder samt matte eller satin pvc overflader. Hvis du vælger en blank film, er det bedre at bruge et mindre detaljeret og komplekst billede eller at anvende en tegning for hånd. Udskrivning i dette tilfælde forvrider billedet og reducerer dets kvalitet.

Indvendigt loft med himmel med skyer: naturens magi

Billedet af den lyseblå himmel på loftet er passende i ethvert rum. Hvide bløde skyer på en blød blå baggrund er en alsidig, meget positiv mulighed. Det kan indføres i køkkenet og stuen, voksen eller børns soveværelse, hall.

Men trods alt er skyerne på loftet ikke kun blå og hvide, der er tusindvis af nuancer, nuancer og halvtoner. Pink dawn dis, orange solnedgang eller nat stjerne baggrund med konturer af bizarre former: enhver slagtilfælde vil være afgørende for at skabe billedet af dit værelse.

Hvordan man laver skyer i loftet

Når du vælger et plot og farver, skal du være opmærksom på indretningens generelle karakter og egenskaber for at gøre det harmonisk. Det betyder slet ikke, at det er nødvendigt at introducere alle de nuancer, der er til stede i lokalet. I det grøn-orange interiør, i grå, beige og brune toner, vil alle himmelske nuancer se naturligt ud som i naturen. Ideen er at præsentere et humør ved hjælp af et billede, gøre rummet lysere eller tværtimod blødere og roligere, mens du spiller med kombinationer af lyse og mørke toner - forsink eller tag loftet tættere og forbedrer kombinationens farvedybde og kontrast.

Vil du gerne vågne om morgenen i dit soveværelse for at se daggryhimmelen, malet i den specielle tonalitet af kun den kommende dag? Stjernerne har allerede falmet og forstået overlegenheden af ​​solens første stråler, og kun månens lysskive gennemsøger det sejrblå. Og de hvide skyer, som en let flok fugle, flyder over det stadig dvalende land.

Rekonstrueret middagshimmel airbrush på loftet på dette billede er fyldt med piercing sollys. Blå og hvide farver på den mister deres kulde, blandes med gule, og selv sjældne skyer flyder langsomt og dovent.

Hvad med et magisk, farverigt spektrum, der vises på en træt himmel efter en regnvejr? Smuk regnbue, et symbol på sejr og åndens triumf! Det vil fylde rummet med positiv energi, bringe glæde til barnet i børnehaven og få en seriøs person til at smile.

Husk himmelens farver før solnedgang. Dette fantastiske skønhedsbillede med de tynneste overgange af nuancer er svært at formidle i ord. Dens dybde tiltrækker sig som en magnet, der falder ind i en tilstand af pacificering, frigørelse fra forfængelighed. Hvilke interessante figurer tager skyerne, oplyst af gyldne gule, lilla og rødlige-rosa stråler.

Prøv at prøve på loftet på badeværelset eller poolen, soveværelset på værelset. Den mystiske stjerneklar himmel ligner et lærred af mørkeblå fløjl, malet med sølvpynt. Den store måne udstråler et blødt diffunderet lys, hvori konstellationerne drukner, og skyerne virker fantastiske skabninger.

Hvordan man tegner en nattehimmel og skyer i loftet - se på denne video:

Tegning af skyer på loftet - muligheder

Realistisk flimmer opnås ved hjælp af reflekterende materialer. Teknologien ved lag-til-lags anvendelse af maling gør det muligt kun at observere den stjerneklar himmel om aftenen under lyset af en lysstofrør og med naturligt lys - nyd skyerne. Magic "double" maleri vil glæde børn og voksne.

De ekstra elementer vil øge dynamikken, diversificere det "himmelske" plot: fugle og engle, der flyder på himlen eller sidder på kanten af ​​hegnet, modne klaser af druer, halvopløsende roser, trægrene. I køkkenet eller spisestuen er det godt at tegne en åben arbor foret med blomster af blomster eller en vinstok, en pergola (et baldakin med klatreplanter for at beskytte passagen fra solen), over hvilke skyer passerer i det fjerne.

Hvad der ellers er vigtigt, når man vælger et loft i form af en himmel med skyer

 1. Indstilling af baggrundsbelysning

Skyer på loftet på gipsvæg supplerer baggrundslyset. Resultatet af korrekt installerede lyskilder på den suspenderede struktur bliver en realistisk efterligning af stjernens blinkende lys, den diffunderede kolde glød af månen eller varmt sollys. LED-båndet, der er fastgjort i gipspladens kasse, øger effekten, giver loftet og tegningen selv et volumen.

Se på billedet: Hvor interessant er kompositten af ​​nattehimlen med skyer i form af en cirkel i det indre af en af ​​vores kunder på loftet:

Den baggrundsbelyste belysning belyser indersiden af ​​billedet og gør sin vej gennem tykkelsen af ​​skyerne til midten, hvilket forstærker virkningen af ​​den stjerneklar himmels mysterium. Placeret i midten af ​​lysekronen kan spille både dekorative og rent funktionelle rolle.

2. Placeringen af ​​billedet på værelset

Maleriet bliver ikke altid indretningens kompositionscenter, men udfører i mange tilfælde funktionen af ​​en elegant nuance. Billedet anvendes ikke på hele loftet, en passende mulighed for to-niveau strukturer - placeringen inde i en ellipse, cirkel eller oval. Denne slags falsk vindue ser ikke kun originalen ud, men giver dig også mulighed for at vælge funktionelle områder i rummet: for eksempel sengens hovedgrænse eller i stuen i stuen. Monokrome vægge er perfekt kombineret med dette design.

3. Fastsættelse og anvendelsesmåde

I små lejligheder med lave lofter anbefales det ikke, at designere bruger tegninger og baggrunde med mange detaljer. Det er bedre at tegne skyerne i loftet med minimal detaljer: Dette vil understrege ideen om design og skjule ulemperne ved rummet. Samtidig bliver rummet mindre lukket, og grænsen til loftet - lidt sløret.

Ikke mindre vigtigt er gruppering mønster. Den ensartede fordeling af elementerne i maleriet over hele den anvendte overflade vil se mere harmonisk ud. Skyerne vist nedenfor hæver loftet, en diagonal gruppering eller en glat fordeling fra midten til hjørnerne vil udvide rummet.

Positiv energi farve og mønster af skyer på loftet

Fra Feng Shui-eksperters synspunkt bør energien i huset cirkulere frit og jævnt fordelt til værelserne. Hovedkravet til loftet: Det skal ikke placeres for lavt eller højt, og farverne og billederne på det - for at presse og undertrykke.

Hvid farve i Feng Shui - en følgesvend af perfektion, lyshed og renhed. Himmelblå er lovende i ethvert rum, det bringer ro og ro i roen, skal hvile, giver sjæl håb. Men det vigtigste, der symboliserer farveloftet med skygge af feng shui, er troen på en drøm, takket være hvilken du kan flyve op til himlen selv.

Idéer med en kreativ tilgang er der ingen ende. Derfor vil du i Aaron Honores værksted helt sikkert vælge din egen designmulighed for at gøre interiøret endnu mere raffineret. Ring til os og forlad ansøgningen, de omtrentlige priser på loftmaleri ved skyer er angivet på stedet.

Sky på loftet

Jeg forsøger for forfatterens ledig stilling

Titel muligheder:

Loftshimmel

Sky på loftet

Og i stedet for loftet - himlen...

Loftet, der er indrettet i form af en blå himmel med cirrusskyer, der flyder på den, er utvivlsomt i stand til at blive en usædvanlig og fremtrædende detalje af et rums indre. Med den rigtige tilgang vil han tilføje til indretningen, at ulighed og unikhed, som til tider alle, der står over for arrangementet af hjemmedyrken, kræver så meget.

I denne artikel vil vi snakke om, hvordan du kan implementere denne interessante ide, og hvad der kræves for dette.

Hvor?

Du kan lave blå himmel på loftet, i princippet, absolut i ethvert rum, det være sig en stue eller et køkken. Det vigtigste er, at det passer ind i det overordnede designkoncept for hele lejligheden og dets individuelle lokaler.

For eksempel ville denne beslutning være hensigtsmæssig, frem for alt i soveværelset. Bare forestil dig, hver nat før du går i seng, vil du beundre den klare himmel af azurblå eller natten stjerneskygge himmel. I børnehaven er loftdesignet også ganske ofte brugt. Det vil være nok til at huske den berømte børns tegneserie, hvor efter reparationer udført af helterne, lå loftet som en blå himmel med hvide skyer, der løber igennem den og en skinnende sol. Hvis det ønskes, kan det "himmelske loft" laves selv i badeværelset, mens væggene kan dekoreres, for eksempel i klassisk stil ved hjælp af hvide toner.

Det er dog værd at overveje en faktor som størrelsen af ​​rummet. I små værelser vil måske alt det skønne i det himmelske loft gå tabt.

Hvilken en

Den nemmeste måde at lave takhimlen på er maleriet. Og for at skabe malerens nattehimmel kan du vælge den fluorescerende, som vil lyse i mørket. Andre enkle metoder omfatter tapet og specielle klistermærker.

Suspended og suspenderede lofter af denne art vil utvivlsomt kræve store udgifter, både hvad angår tid og kræfter og væsentligt. Men de giver mange flere funktioner.

Anvendelsen af ​​et suspenderet gipsplankloft er den bedste mulighed i tilfælde, hvor designet har en kompleks form og et stort antal huller til belysning, f.eks. Ved brug af fiberoptik eller flere LED'er. Når alt kommer til alt, skal hvert enkelt "hul" i strækloftet betale særskilt. Gipsvæggen kræver dog yderligere behandling i form af kitt og maling.

Hvad angår strækloftet, er der normalt brugt maleri over hvide lærred- eller fotoudskrifter for at oprette en himmelsk visning.

Nu kombinerer mestrene de to ovennævnte måder at montere lofter på. Disse kan især være to-niveau lofter, hvor spændingsstof og gipsvæg som den anden bruges som første niveau.

Med hensyn til farverne i lofthimndesignet behøver det ikke nødvendigvis at være den sædvanlige blå eller blå farve for alle. Der kan være mange variationer fra lyserød til dyb lilla og næsten sort. Det skal som regel bruges naturmotiver i rummets indre, herunder planter og dyrs verdener og marine temaer.

Hvor meget er det?

Maleri loftet

Omkostningerne ved den billigste 5 l kan af maling er ca. 200 rubler. Dyrere kopier kan koste 1500-2000 rubler. En sådan dåse (ved et forbrug på 200 gram pr. Kvadratmeter overfladeareal) skal være nok til et lille rum med et areal på 15-18 kvadratmeter. m. For at skabe de ønskede visuelle effekter kræves flere farver (hvid, blå, lyserød). Derfor regner med køb af to eller tre dåser af maling i forskellige farver. Desuden kan hjælpefarver tages i et mindre volumen.

tapet

Baggrundspriserne starter fra 500 rubler. (samlede omkostninger for det samme lille rum) og afhænger af deres type (papir, vinyl, ikke-vævet, fotobaggrund). Photowall-papir med en himmel udsigt til at holde et loft på 15 kvm. Med individuelle parametre af en stribe kan koste 15.000 rubler.

Gipsplankophæng

Hvis du i tilfælde af maling af loftet og klæbende tapet, kan du, hvis du vil gøre det selv, så monter det hængende eller ophængte loft korrekt og bringe lys til alle. Derfor er deltagelse af professionelle specialister påkrævet. Omkostningerne ved installation af et ophængt loft starter fra 7000 rubler. (samlet pris for et lille rum på 15 kvadratmeter).

Strekak

Minimumsprisen ved installation af et sådant loft er ca. 15000-18000 rubler. (for samme 15 kvm) og afhænger af kompleksiteten af ​​den foreslåede konstruktion, typen af ​​lærred, tilstedeværelsen / fraværet af yderligere elementer, antallet af huller til belysningsindretninger.

Som du kan se, er mulighederne for at skabe en himmelsk bue over hovedet i din lejlighed eller hus en stor del. Vi ønsker dig at finde din egen og gennemføre det med succes!

Himlen på loftet: lave egne hænder

Med dagens konstruktion er den mest ekstraordinære type finish af loftoverfladen udførelsen af ​​himlen. Moderne teknologi til fremstilling af færdiggørelser giver dig mulighed for at lave himlen i loftet med dine egne hænder.

Skyer i loftet gør rummet originalt og smukt.

Ved hjælp af forskellige materialer kan du opnå alle slags effekter, og de varierer i deres egenskab af pris, på trods af at det "billigste" loft ikke er billigt.

Men for at forstå deres værdi er det nødvendigt at overveje principperne om fremstilling af loftet for at gøre det originalt og af høj kvalitet og vigtigst af alt med minimale omkostninger. Et varieret valg af materiale på moderne markeder gør det muligt at udføre et sådant loft på forskellige måder.

Værktøj til maling af loftet.

 1. Den mest overkommelige og billige løsning er fosforstjerner. Dette er en slags klistermærker, der glød i mørket.
 2. Færdige paneler med pærer installeret og tegning lavet, vil deres installation ikke tage længere tid end installationen af ​​en lysekrone.
 3. Fiber ansøgning. Dette er en dyr løsning, og det tager lang tid at installere.
 4. Lysdioder. Monteret på princippet om optisk fiber, men lysets udledning er meget lysere.
 5. Du kan oprette et projektion ved hjælp af maling. Til arbejde anvendes fluorescerende eller akrylmaling. Men ved hjælp af denne mulighed er det nødvendigt at niveauere overfladen, da den skal være perfekt.

Gør himlen på loftet

For at opnå effekten af ​​den stjerneklar himmel, ved hjælp af fiber, vil det ikke skabe meget vanskeligheder. En projektor er monteret på loftet, hvorfra der kommer en lang række lysstråler ud. De dækker overfladen af ​​den suspenderede eller spændte loftbund og skaber en fantastisk effekt.

Fordelene ved at glasfiber har:

 • udfører ikke strøm og har ikke ultraviolet stråling;
 • giver ikke op til opvarmning;
 • lang levetid
 • forbruger minimumsmængden af ​​elektricitet.

Til installation skal du have følgende værktøjer og materialer:

Færdige komponenter af fiber "stjerneklar himmel".

 • gipsvæg, profiler, beslag til loft
 • Whatman papir;
 • lim;
 • elektrisk ledning;
 • farvestof, fortrinsvis akryl;
 • elektrisk boremaskine og skruetrækker;
 • sprøjtepistol og pensel.

For at opnå den største effekt anvendes to komponenter: lys og optisk fiber. Du kan gøre himlen i loftet ved at anvende forskellige materialer, såsom strækstoffer og gips.

Typer af forenklede muligheder

 1. Falsk loft lavet med optisk fiber, og derefter lavet efterbehandling.
 2. Huller er lavet på spændevævet og fibertråder passerer igennem.
 3. Installeret gipsplade loft.
 • Det er ikke tilladt at bøje de optiske fibre meget, da mekanisk skade fører til et fald i lysets ledningsevne;
 • Det anbefales ikke at opvarme filamenterne over 70 grader.

Ceiling installation starry sky

Processen med at gøre arbejdet afhænger helt af den valgte metode.

Gipsplankloft:

Loftinstallationsplan "Starry Sky".

 1. Det første skridt er at installere rammen, men inden installationen er det nødvendigt at lave en markering.
 2. En projektor er fastgjort til loftet.
 3. Rammen samles, som for et konventionelt hængende loft.
 4. Huller er lavet i gipsvæg med en 2 mm boremaskine. Huller pr. Kvadratmeter skal være mindst 70 stk.
 5. Optiske fibre limes ind i hullerne. For at give loftet mere effekt i hvert hul, kan du lim et par fibre, så vil som nogle stjerner skinne lysere.
 6. Gipsvæg er monteret på rammen, og du skal forlade et vindue til fri adgang til projektoren.
 7. Det næste trin er at forbinde fibrene til projektoren.
 8. Da installationen er afsluttet, er overfladen af ​​loftet dækket med akrylmaling. For at give en større effekt, kan du installere LED-baggrundsbelysning langs alle vægge omkring omkredsen.

Himlen i loftet kan laves i henhold til et mønster. Til dette benyttes et tegnepapir, hvor den ønskede form af mønsteret er skåret ud. Derefter er pladen med udskåret mønster fastgjort til loftet og malet med en børste eller sprøjtepistol.

Installation på strækloft er baseret på samme princip som den foregående version, men der er nogle nuancer:

 • stræk lærred må højst være 5 cm fra bunden;
 • Inden du installerer de optiske fibre, skal du lave bunden af ​​krydsfiner eller plastfolie.
 • så snart fiberbundtet er forbundet til projektoren er strækloftet fastgjort til hjørneprofilerne;
 • Det næste skridt er at lave huller i lærredet og trække trådene ud, hvis lærredet ikke røres og efterlades som det er, vil lyset blive lysere;
 • Til fremstilling af huller anvendes et loddestang, hvor en tynd ledning er fastgjort, en let tråd ledes gennem det brændte hul og overskydende længde afskæres.

Starlight materiale på loftet

Mere almindeligt er lofter lavet af PVC film.

Takket være kvaliteten bliver fotoprint med vandbaserede maling og luftbrush placeret lettere og fast. Til arbejde kan du bruge en blank og matfilm. I dag er satin uigennemsigtige stoffer, hvor forskellige tegninger fra en klarblå himmel til rumstjerne anvendes, meget populære.

Spændbeklædninger fra forskellige fabrikanter er kendt for, at et klargjort mønster er nemt at bruge i stedet for en skabelon til at arrangere lette tråde i den påtænkte placering. På lærredet tegnes tegningerne med et indvendigt tryk. Computer teknologi giver dig mulighed for at lægge på stoffet, selv et billede, der tidligere blev fotograferet med et teleskop. En anden fordel ved et kludstof - inden installationen kræver det ikke opvarmning.

Af disse metoder, hvordan man laver himlen i loftet med dine egne hænder, kan du vælge den der passer til både penge og smag. Men det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis der ikke er nogen erfaring, er det mest rimeligt at vælge en mere acceptabel eller enklere løsning, såsom fosforklistermærker eller færdige paneler. Og det er også værd at bemærke, at stjernerne tjener som dekoration af loftoverfladen, men ikke som en kilde til lys.

Himlen på loftet gør det selv på forskellige måder

Med dagens konstruktion er den mest ekstraordinære type finish af loftoverfladen udførelsen af ​​himlen. Moderne teknologi til fremstilling af færdiggørelser giver dig mulighed for at lave himlen i loftet med dine egne hænder.

Skyer i loftet gør rummet originalt og smukt.

Ved hjælp af forskellige materialer kan du opnå alle slags effekter, og de varierer i deres egenskab af pris, på trods af at det "billigste" loft ikke er billigt.

Men for at forstå deres værdi er det nødvendigt at overveje principperne om fremstilling af loftet for at gøre det originalt og af høj kvalitet og vigtigst af alt med minimale omkostninger. Et varieret valg af materiale på moderne markeder gør det muligt at udføre et sådant loft på forskellige måder.

Værktøj til maling af loftet.

 1. Den mest overkommelige og billige løsning er fosforstjerner. Dette er en slags klistermærker, der glød i mørket.
 2. Færdige paneler med pærer installeret og tegning lavet, vil deres installation ikke tage længere tid end installationen af ​​en lysekrone.
 3. Fiber ansøgning. Dette er en dyr løsning, og det tager lang tid at installere.
 4. Lysdioder. Monteret på princippet om optisk fiber, men lysets udledning er meget lysere.
 5. Du kan oprette et projektion ved hjælp af maling. Til arbejde anvendes fluorescerende eller akrylmaling. Men ved hjælp af denne mulighed er det nødvendigt at niveauere overfladen, da den skal være perfekt.

Gør himlen på loftet

For at opnå effekten af ​​den stjerneklar himmel, ved hjælp af fiber, vil det ikke skabe meget vanskeligheder. En projektor er monteret på loftet, hvorfra der kommer en lang række lysstråler ud. De dækker overfladen af ​​den suspenderede eller spændte loftbund og skaber en fantastisk effekt.

Fordelene ved at glasfiber har:

 • udfører ikke strøm og har ikke ultraviolet stråling;
 • giver ikke op til opvarmning;
 • lang levetid
 • forbruger minimumsmængden af ​​elektricitet.

Til installation skal du have følgende værktøjer og materialer:

Færdige komponenter af fiber "stjerneklar himmel".

 • gipsvæg, profiler, beslag til loft
 • Whatman papir;
 • lim;
 • elektrisk ledning;
 • farvestof, fortrinsvis akryl;
 • elektrisk boremaskine og skruetrækker;
 • sprøjtepistol og pensel.

For at opnå den største effekt anvendes to komponenter: lys og optisk fiber. Du kan gøre himlen i loftet ved at anvende forskellige materialer, såsom strækstoffer og gips.

Typer af forenklede muligheder

 1. Falsk loft lavet med optisk fiber, og derefter lavet efterbehandling.
 2. Huller er lavet på spændevævet og fibertråder passerer igennem.
 3. Installeret gipsplade loft.
 • Det er ikke tilladt at bøje de optiske fibre meget, da mekanisk skade fører til et fald i lysets ledningsevne;
 • Det anbefales ikke at opvarme filamenterne over 70 grader.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ceiling installation starry sky

Processen med at gøre arbejdet afhænger helt af den valgte metode.

Gipsplankloft:

Loftinstallationsplan "Starry Sky".

 1. Det første skridt er at installere rammen, men inden installationen er det nødvendigt at lave en markering.
 2. En projektor er fastgjort til loftet.
 3. Rammen samles, som for et konventionelt hængende loft.
 4. Huller er lavet i gipsvæg med en 2 mm boremaskine. Huller pr. Kvadratmeter skal være mindst 70 stk.
 5. Optiske fibre limes ind i hullerne. For at give loftet mere effekt i hvert hul, kan du lim et par fibre, så vil som nogle stjerner skinne lysere.
 6. Gipsvæg er monteret på rammen, og du skal forlade et vindue til fri adgang til projektoren.
 7. Det næste trin er at forbinde fibrene til projektoren.
 8. Da installationen er afsluttet, er overfladen af ​​loftet dækket med akrylmaling. For at give en større effekt, kan du installere LED-baggrundsbelysning langs alle vægge omkring omkredsen.

Himlen i loftet kan laves i henhold til et mønster. Til dette benyttes et tegnepapir, hvor den ønskede form af mønsteret er skåret ud. Derefter er pladen med udskåret mønster fastgjort til loftet og malet med en børste eller sprøjtepistol.

Installation på strækloft er baseret på samme princip som den foregående version, men der er nogle nuancer:

 • stræk lærred må højst være 5 cm fra bunden;
 • Inden du installerer de optiske fibre, skal du lave bunden af ​​krydsfiner eller plastfolie.
 • så snart fiberbundtet er forbundet til projektoren er strækloftet fastgjort til hjørneprofilerne;
 • Det næste skridt er at lave huller i lærredet og trække trådene ud, hvis lærredet ikke røres og efterlades som det er, vil lyset blive lysere;
 • Til fremstilling af huller anvendes et loddestang, hvor en tynd ledning er fastgjort, en let tråd ledes gennem det brændte hul og overskydende længde afskæres.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Starlight materiale på loftet

Mere almindeligt er lofter lavet af PVC film.

Takket være kvaliteten bliver fotoprint med vandbaserede maling og luftbrush placeret lettere og fast. Til arbejde kan du bruge en blank og matfilm. I dag er satin uigennemsigtige stoffer, hvor forskellige tegninger fra en klarblå himmel til rumstjerne anvendes, meget populære.

Spændbeklædninger fra forskellige fabrikanter er kendt for, at et klargjort mønster er nemt at bruge i stedet for en skabelon til at arrangere lette tråde i den påtænkte placering. På lærredet tegnes tegningerne med et indvendigt tryk. Computer teknologi giver dig mulighed for at lægge på stoffet, selv et billede, der tidligere blev fotograferet med et teleskop. En anden fordel ved et kludstof - inden installationen kræver det ikke opvarmning.

Af disse metoder, hvordan man laver himlen i loftet med dine egne hænder, kan du vælge den der passer til både penge og smag. Men det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis der ikke er nogen erfaring, er det mest rimeligt at vælge en mere acceptabel eller enklere løsning, såsom fosforklistermærker eller færdige paneler. Og det er også værd at bemærke, at stjernerne tjener som dekoration af loftoverfladen, men ikke som en kilde til lys.

Himlen på loftet gør det selv

 • Brug af fluorescerende maling
 • Laser projektorer
 • Optisk fiber til effekten af ​​den stjerneklar himmel
 • Montering af loftet med en projektor

Blandt alle designmulighederne for loftet er en af ​​de mest attraktive effekten af ​​den stjerneklare nattehimmel. I løbet af dagen kan en sådan belægning simpelthen være monokromatisk hvid, men om natten skimmer den og efterligner overfladen af ​​en stjernefyldt nat dyb himmel. For at lave en sådan himmel i loftet kan du bruge en række forskellige teknikker. Til dette formål anvendes farvede stoffer, specialmalinger, optiske fibre og belysningsapparater. Det hele afhænger af rummets størrelse, installationsbetingelser og økonomiske muligheder.

Dekorativt loft gør rummet originalt og smukt.

For efterligning på himlenes loft er det bedst at bruge moderne stræklofter. De er meget plastik, de kan anvendes til tegninger og bruges som grundlag for optisk fiber. Derudover adskiller en sådan belægning også ekstremt enkel installation i sammenligning med andre muligheder. Det er lettere at lave huller i stoffet under de lyse tråde end i gipsvæggen, og det kan ikke gøres på en betonbase.

Brug af fluorescerende maling

En af mulighederne for at lave himlen i loftet er at bruge specielle fluorescerende maling, der glød i mørket i forskellige nuancer.

Loftet skal behandles med en antiseptisk primer for at undgå skimmel.

For at gøre dette kan et strækloft med strømpe med nathimmelens billede, stjernerne, som vil lyse i mørket.

Installationen af ​​et sådant loft er ikke kompliceret, men arbejdsteknologien afhænger af det valgte stof. Den nemmeste mulighed er, at rammen først installeres, et lærred med et billede er knyttet til det. Der er dyrere indstillinger, hvor polymert stoffet først opvarmes og derefter monteres på rammen. Under alle omstændigheder er der ikke behov for at installere særligt dyrt udstyr, der nivellerer bunden.

Mellem lærredet og bundrummet forbliver det nemt at skjule alle kabler til lysarmaturer.

Det er ikke nødvendigt at bruge billedet af nattehimlen, sådanne lofter, hvor du kan anvende et mønster med maling, kan efterligne en klar daghimmel med skyer, en solnedgang. Det hele afhænger af hvilken slags effekt du skal have. I løbet af dagen kan lofterne have en simpel hvid overflade, men om natten giver malerne dig mulighed for at nyde en usædvanlig indstilling.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Laser projektorer

For at skabe yderligere effekter benyttes specielle laserprojekter oftest, dvs. lette enheder, der afspejler det krævede mønster i loftet. Ved brug af sådant udstyr er det muligt at simulere stjernernes fald, galaksernes rotation, komets flugter, nordlysene, planeternes rotation og satellitter. Laser projektorer monteres først efter at hovedbelægningen er installeret.

Værktøj til maling af loftet.

Til installation anbefales det at invitere en specialist, som vil programmere projektorens arbejde. Med laserenheden vil arbejdet uafhængigt være problematisk.

I dag tilbyder producenter forskellige muligheder, men oftest er det et ganske komplekst system, programmeret ved hjælp af en computer. Du kan indstille flere designindstillinger, der vil ændre hinanden. Men denne mulighed har en høj pris, så det bruges oftest til landehuse med store haller, da udstyret selv også kræver installationsplads.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Optisk fiber til effekten af ​​den stjerneklar himmel

Virkningen af ​​den stjerneklar himmel er gjort ved hjælp af forskellige værktøjer, men en af ​​de mest effektive er fiber. Disse er fine fibre fremstillet af et specielt materiale, der blot forbinder til projektoren. På den anden side føres de gennem et stof af en spændingstråd. Dette arbejde er ret besværligt, da der for 1 m² himmel er nødvendigt at lave ca. 100-150 huller til optisk fiber. Hvert hul bruger en anden mængde af dette materiale - alt afhænger af den ønskede effekt. Du kan strække sig fra 1 tråd og op til 700 stykker.

Fiberinstallationsordningen er som følger:

 • en projektor er fastgjort til overfladen af ​​bundloftet i det hjørne, hvortil filamenterne vil blive forbundet
 • rammen til strækloftet er monteret, en boks til projektoren fremstilles separat, hvor det er muligt, og der vil også være en reserve af optisk fiber;
 • den øverste del er samlet af krydsfiner, gennem hvilken fibre passerer gennem;
 • Den færdige dækning, hvor åbninger til en konklusion af lysbundt er lavet strækker sig;
 • For en kasse med en projektor anbefales det at installere en adgangsdør til service.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Montering af loftet med en projektor

For at gøre himlen effekt på loftet med dine egne hænder, skal du gøre følgende:

 • Først skal du sætte et projektor på et passende sted, som kan monteres bag en gipsramme. Denne mulighed er mulig ved brug af et loft på to niveauer. I dette tilfælde laves en lille luge i den øvre overflade, hvorved projektoren er installeret, let repareres om nødvendigt;
 • Det skal bemærkes det sted, hvor der vil være en baguette. Den er fastgjort til 15 cm lavere end loftets overflade;
 • masken er strammet lidt højere end monteringsprofilen. Du kan tage det sædvanlige malingsnet, som er karakteriseret ved den nødvendige styrke og små celler, hvorigennem den optiske fiber vil blive trukket;
 • du skal tage det ønskede billede af den stjerneklare himmel, strække trådene, skabe det ønskede mønster;
 • så kommer det sværeste stadium til at gøre himlen på loftet. For at strække trådene på den optiske fiber gennem stoffet, skal du først varme rummet, forsigtigt rette hjørnet på lærredet. Ved hjælp af en pilnik, på hvilken en særlig meget tynd nål er fastgjort, er det nødvendigt at lave huller i nettet i overensstemmelse med placeringen af ​​de allerede strakte fibre. Fiberen selv skal trækkes forsigtigt gennem hullerne, så den hænger ned omkring 15 cm;
 • stoffet kan styrkes i hjørnerne, gemt over tagskægget og endelig fastgøres. Denne del anses for at være den sværeste, det anbefales ikke at gøre det alene, da nogen skal holde materialet i retet tilstand, og nogen skal passere fibrene igennem. Hvis du ikke tager sig af, kan du beskadige loftet, og prisen på stoffet er ret højt, det vil være dyrt at erstatte. For at gøre himlen i loftet meget smuk og pæn, anbefales det stadig at invitere eksperter;
 • Efter fastsættelse af overfladen skal alle fibre forsigtigt fastgøres i de opnåede huller, og derefter skæres. Kanten skal skylles i loftet eller stige ikke mere end 2 mm. Projektoren, når den er tændt, vil skabe den ønskede effekt af en nattehimmel prydet med lyse stjerner.

Lofter - dette er den vanskeligste del af hele interiørets design. Tidligere blev de simpelthen malet hvidkalkede enkelt og uden fantasi, men i dag er denne mulighed forældet. Usædvanlige lofter imiterer forskellige overflader har været populære i mange år nu. Et sådant loft kan laves manuelt ved hjælp af forskellige modelleringsmuligheder. Der er dyre designs, der bruger mange lysarmaturer. Det hele afhænger af kapaciteter, installationsbetingelser og økonomi.