Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Variationer af usædvanlige lofter i stuen - 91 fotokoncepter hvordan man pynter hvert værelse

Stuen er det semantiske centrum af hver lejlighed.

I designet af dette rum ønsker jeg at legemliggøre de bedste og mest avancerede ideer. Det er trods alt, at vi modtager gæster og bruger størstedelen af ​​deres hjemmeunderholdning.

Mange mennesker ønsker at lave de oprindelige lofter i stuen.

Den hvidkalkede eller farvede finish er boret og provokerer kedsomhed. For nye ideer skal du omhyggeligt undersøge nyhederne på byggemarkedet.

Det er bedre at gøre loftets udsmykning harmonisk med det generelle interiør, men i dag er der en hel del muligheder for udsmykningen.

klassisk

Det traditionelle loft til klassisk interiør er skabt af gips. Polyuretan eller gipsplejebrug giver en klassisk stil og kombineres med store krystalkroner.

Langs loftets omkreds kan du sætte en spotbelysning som et ekstra lysforhold.

Lamper kan hentes med perler af perler under krystal.

Fler niveau loft

For dem, der beslutter at lave loftet et specielt designelement, vil et loftplan på flere plan gøre det.

Sådanne lofter har så stor variation i geometriske og farveopløsninger, at lofter af denne type bliver mesterværker af arkitektonisk tænkning.

Lim loft

Den mest økonomiske designmulighed loft - lim. Fliser af forskellige teksturer er knyttet til limmen. De er nemme at rengøre, når de bruges. Og ved hjælp af forskellige kombinationer af fliser kan der være meget interessante loftsløsninger.

Lofter kan efterligne træ, mat eller perlemor. Ser stor og lamineret udgave.

Strekak

Nu er det en af ​​de mest populære finish. De tiltrækker købere med mulighed for at skabe en perfekt flad overflade. Teksturerne af sådanne lofter er også meget forskellige.

Matt og halvglans versioner med glans er ledere i udvælgelsen af ​​konventionelle stræklofter. Men dekorativt marmoreret eller efterligning af metal, ruskind, bruges i vid udstrækning af designere til stilfulde stueinteriør.

Hvert lærredstryk, enhver tekstur, kan vælges i enhver farve, hvilket gør det muligt at implementere designideer lige ubegrænset.

Stretch Glossy Loft har en reflektionseffekt. På grund af dette øges rummets rum og dets højde markant. Selv i små og mørke stuer vil et sådant loft lægge vægt på ejerens elegance og fremragende smag.

Matte lærred stræklofter er valgt til klassisk interiør. Dette er den mest overkommelige valgmulighed for alle teksturer.

Du kan vælge den rigtige farve til det overordnede design af stuen.

Belysningen af ​​strækloftet kan være lige så varieret som dets farve. Du kan installere mange blinkende lys i form af stjerner og få din egen stjerneklar himmel.

Du kan kombinere flere belysningsmuligheder, som hver især svarer til forskellige stemninger - fra en fest til en hyggelig aften.

Strækloftet kan indeholde fotografier og tegninger. Billeder på loftet opnås ved fotoudskrivning.

Ofte anbefaler designere at kombinere forskellige typer lofter. For eksempel ser sådanne løsninger som et falsk loft med en indsats fra et strækloft med fotoprint godt ud.

Stræklofter er hurtigt monteret, kræver ikke yderligere forberedelse før installation og rengøring efter den. Materialet har høje økologiske rengøringsegenskaber og er absolut brandsikkert.

Behøver ikke særlig pleje, men du skal være forsigtig, når du bruger i børns værelser. Skæreobjekter på loftet er bedre at ikke kaste.

Nedhængt loft

En god efterbehandling mulighed - loftet er multi-level, suspenderet. Det ser luksuriøst ud i alle indretninger, på trods af at det kan "spise" lidt højden af ​​rummet.

Multi-level-hængende loftdesign giver mange muligheder for belysning. Ved hjælp af retningslys og LED-strimler kan du oprette et specielt loft, der vil ryste gæsterne med originalen.

Ejerne vil altid føle sig selv ejere af dette designer loft.

Du kan også dekorere et sådant loft med eksklusive design.

Loftsfarve

Farvepaletten af ​​lofter afhænger helt af fantasien hos ejerne af lokalerne. Det er vigtigt at vælge ikke blot design af loftet til stuen, men også dets farve. Både farve og design skal kombineres.

Hvis stuen væggene er dekoreret i hvid, så i loftet er det bedre at bruge lysegrønne farver. Det vil se frisk og elegant ud. Grønt selv er nu på mode. Særligt populær er skyggen af ​​pistacien.

Lofter fra ukonventionelle materialer

mursten

Ikke-standardopløsning af loftet til mursten (eller mursten) er egnet til landehuse eller lejligheder med et stort areal.

metal

Et unikt designerloft med en finish af stål eller bronze kan implementeres i kombination med andre løsninger.

Også ofte skabe originale lofter lavet af kobber, er brug af messing muligt.

klud

Normalt ledsager interiøret af stuer i orientalsk stil. Det går godt med træ eller hudindretning.

Tid kedeligt, monotont, hvide lofter er gået. Nu kan vi oprette vores eget loftrum, med alle vores planer og ideer. Fra en stjernegalakse til et kamillefelt!

Smukke lofter - 120 billeder af de mest interessante designmuligheder

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge et design til et nyt loft, hvilket materiale der er bedre at bruge, samt du vil lære mange interessante og nyttige ting.

Inden reparationsarbejdet påbegyndes, skal du vælge farveskema i rummet, afslutte alle overflader og ikke glemme omkostningerne, fordi du sammenligner dem i forskellige butikker, du kan spare mange penge.

Loft muligheder

Selvom du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil det helt sikkert starte fra loftet, og det endelige resultat vil afhænge af det. I øjeblikket er der mange typer smukke loftsdesign.

Hans valg afhænger af ejernes ønsker, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Budgetloftet kan simpelthen være malet eller hvidkalket eller dækket af tapet eller skumplader. Den gennemsnitlige pris er et nedhængt loft, og den mest elegante og dyre er et smukt strækloft.

Vi vil forsøge at fortælle mere detaljeret om hver af dem. Nedenfor er forskellige billeder af smukke lofter.

Malet eller hvidkalkede loft

De er blandt de allerførste, besværlige og ret brandede, fordi mange ved, hvor svært det er at vaske alt rundt efter hvidvaskning. Det er stadig ikke meget nemt at gøre hele overfladen helt flad og glat.

Men hvis du ser på prisen, så er dette den billigst mulige reparationsmulighed. Og man kan ikke være enig i, at det endelige resultat ser rent og behageligt ud. Desuden kan lysfarven blive tonet.

Baggrund på loftet

Dette er ikke så markant som den tidligere type reparation, så det samme budget, hvis vi sammenligner det med de andre. Baggrunde i loftet kan sidde fast i forskellige udgaver i farve og mønster.

Specielt designet væske tapet, de holder lang tid det oprindelige udseende, men badet og køkkenet til dem er kontraindiceret. Den eneste ulempe ved denne efterbehandlingsmetode kan være loftets ujævnhed, det vil skabe ulejlighed ved lime.

Styrofoamplader på loftet

De ligner den tidligere metode. Forskellene er i materialet og pladernes evne til at udjævne loftets uregelmæssigheder. Og de er mere modstandsdygtige over for fugt.

Plastpaneler

PVC-paneler er en god mulighed for loftet, fordi de har mange fordele: holdbarhed, holdbarhed, lydisolering, fugtmodstand og varmebestandighed. Dette gør det muligt at bruge LED- og halogenlamper. Panelerne glatter ud ujævne overflader, og de er ikke så dyre.

Gipsplader lofter

Dette er et af budgettet og universelle måder at afslutte. Kun der er en stor ulempe, dette materiale er bange for fugt, så det er ikke acceptabelt for et bad.

Fordele:

 • Velegnet til en lang række overflader;
 • Skjuler alle fejlene;
 • Giver et glat og glat resultat
 • Kan skabe et loft på flere niveauer;
 • Involver indlejrede systemer;
 • Varmeisoleringsmateriale;
 • sikker;
 • Varmebestandigt;
 • Nok budget.

Før installationen skal du lave en ramme, og derefter installere paneler. En af de ulemper er et lille tab i højden. Men takket være dette vil der være et glimrende og smukt loft på værelset.

nedhængt loft

De er lavet af DWH og MDF, meget holdbare og sikre, mens de ikke er bange for fugt. Resultatet bliver det smukkeste loft.

Suspenderede lofter

Dette er en meget populær måde at færdiggøre og med en gennemsnitlig prispolitik. De er monteret på en indbygget ramme. Suspenderede lofter skjuler alle unødvendige fejl. Der er følgende typer:

 • Kassettelofter - meget nem at bruge, bruges på offentlige steder.
 • Armstrong type er en billig mulighed for dota og andre lokaler.
 • Racklofter - lige så nem at vedligeholde, holdbare.
 • Spejllofter - Visuelt udvid rummet, øg lysflowet.

Smukt loft design kan opnås på grund af den suspenderede udsigt.

Strekak

Disse er fashionable lofter. De ser meget elegante og elegante ud.

 • De gemmer alle mulige fejl;
 • Hold en stor nok vægt, hvis du pludselig oversvømmes;
 • Har et varieret design.

Og selvfølgelig er ulemperne:

 • Høj pris;
 • De installerer dem ikke selv;
 • Let beskadiget af skarpe instrumenter.

Lofter til bestemte værelser

Stue

For dette rum vil de fleste arter passe, de vil skabe den nødvendige hygge og komfort.

For et lille område er et spejl et passende, det billigste er tapet, og tværtimod er det stræk.

soveværelse

Her som i stuen vil nogen af ​​mulighederne gøre, kun for at det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

køkken

Her er det nødvendigt at tage hensyn til konstant fordampning og temperaturændring. De mest succesfulde materialer vil være PVC og polystyren fliser, samt suspenderede og suspenderede lofter.

badeværelse

Her er det som i køkkenet vigtigt at tage højde for alle eksterne faktorer, og derfor er de mest egnede dem suspenderede rack og spejl. Og selvfølgelig spændingen.

Moderne præferencer

Anbefalinger fra eksperter, når man opretter et smukt loft:

 • Lys farver udvider rummet, så du vælger et mønster, gør ikke værelset smagfuldt, men læg det på en lille overflade.
 • Multi-niveau lofter hjælper med at opdele rummet i zoner.
 • Glatte og spejlflader vil skabe en 3D-effekt.
 • Visuelt øge højden på gipspladens loftslys nuancer.
 • Loftene foret med træ vil skabe et naturligt og behageligt interiør.
 • Glatte vægge i badet ser godt ud med et matteret loft.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger det rigtige udseende og smukke design af loftet.

De smukkeste stræklofter (25 billeder)

Sortimentet af færdigvarer, der tilbydes af byggebranchen, hjælper med med at gennemføre kreative ideer om arrangement af en lejlighed, et sommerhus, et landhus, et kontorlokal. Du kan gøre rummet unikt ved hjælp af dagens populære loftsmål. Loft design fortjente særlig opmærksomhed.

Stræklofter som en æstetisk måde at afslutte

Klart design af loftoverfladen hjælper radikalt med at ændre opfattelsen af ​​rummet. Moderigtigt, æstetisk, holdbar anerkendt måde at afslutte rummet stræklofter. Dette er et af de smukkeste design i interiøret for at give rummet en hyggelig og behagelig atmosfære.

Populariteten og efterspørgslen efter stræklofter skyldes skabelsen med deres deltagelse af utroligt smukke interiører, som kan give mange positive følelser. Stække lofter udstyre ikke kun huse og lejligheder, de kan findes i restauranter, caféer, natklubber, kontorer, biografer og andre lokaler til forskellige formål.

Traditionel og standard tekstur af hævede lofter:

Med brug af moderne teknologi og de nyeste materialer bliver glatte og glatte stretchlofter omdannet til kreative mesterværker. De fascinerer simpelthen udseendet med sin ekstraordinære skønhed.

Eksklusive teksturer af stretchstof

Stræklofter er berømte for deres slående skønhed, men de får et specielt udseende takket være eksklusive teksturer. Ved brug af sådanne teksturer er det muligt at skabe de smukkeste stræklofter:

Det smukke stretchloft "metallisk" tilhører elit typer af klæder. Disse lofter er lavet af speciel film, som adskiller sig fra den sædvanlige standardtekstur med dens tykkelse. Dette gør loftet noget tungere, men samtidig gør det mere holdbart. I udseende indtager den en mellemposition mellem det blanke og matte lærred, fordi dets tekstur har mindre refleksivitet end blank, men mere end mat.

Et vigtigt træk ved denne belægning er dets evne til visuelt at forøge rummets rum. Farve skalaen af ​​sådanne klæder antager nuancer iboende med ædle metaller, såsom guld, sølv, bronze.

Derfor er valget af malerier i farve ikke så stort. Samtidig er farven altid karakteriseret ved en speciel mætning, der tydeligt ses når belysningen er tændt. Korrekt udvalgte lamper bør fokusere opmærksomheden på den rige "metal" tekstur af strækloftet.

Lignende farver i kombination med forskellige stilarter i indretningen vil uden tvivl udsmykke ethvert værelse. Især effektivt og harmonisk ser de ud i værelserne indrettet i stil med "techno" eller "hi-tech".

 • det er overlegen i styrke til traditionelle lærreds, så det er lettere at passe på det, og det vil vare længere;
 • På grund af materialets afspejling i rummet er det samlede rum udvidet visuelt, og rummet bliver visuelt højere, selv under hensyntagen til det faktum, at en lille del af højden lånes fra dette loft under installationen.
 • spejleffekt ved loftet med "metallisk" tekstur virker ikke, fordi et sådant materiale ikke er tilstrækkeligt reflekterende egenskaber;
 • Der er ingen undtagelse for denne type loft mulighed for at sløre fejlene i loftoverfladen og de nødvendige kommunikationer, der går igennem.

Ulemperne ved denne finish er minimal:

 • høj densitet og tilhørende den eksklusive type finish påvirker prispolitikken for dette materiale;
 • at ofre højden af ​​rummet er karakteristisk for alle spændingsstrukturer.

En fremragende løsning ville være at vælge denne tekstur for at arrangere loftet i en studie lejlighed. De pryder også ungdomsunderholdningssteder.

På trods af de anbefalede stilarter kan dette lærred med succes passe ind i det traditionelle interiør, hvis den samlede harmoniske enhed i loftet, møblerne og dekorative trimmer opretholdes.

Den "marmorerede" strækloft er en af ​​de eftertragtede overflader og er involveret i at skabe helt unikke interiører.

For at oprette en sådan faktura bruger fabrikanten en særlig teknologi til at anvende et mønster, der efterligner overfladen af ​​en marmorsten på en stretch PVC film. Samtidig er kvaliteten af ​​kopiering så høj, at det på en gang er svært at skelne marmor tekstur af lærredet fra den virkelige sten.

Fordele og ulemper

På lige fod med andre typer stræklofter er en film med marmor tekstur en glimrende løsning til design af et badeværelse eller swimmingpool. Loftoverfladen med et sådant mønster ser særligt godt ud i sådanne rum. Især fordi det er i dem, at alle de vigtigste fordele ved denne type finish er fuldt ud brugt:

 • fremragende vandmodstand;
 • belægning over tid bevarer farven fuldt ud;
 • ekstra lydisolering og varmeisolering;
 • skaber skønheden og entydigheden af ​​interiøret;
 • Den perfekte kombination med natursten eller flise, der trækker puljer og badeværelser;
 • Du kan altid forbedre belysningen ved at installere armaturer overalt i dækningen;
 • Installation af specialister udføres på kort tid.

Ulemperne er ikke signifikante, men de skal overvejes, når man vælger tekstur af strækloftet:

 • belægningen vil være under bundbundet, hvilket vil påvirke væggenes højde;
 • marmor tekstur er ikke kombineret med alle efterbehandling materialer;
 • på bekostning af filmen med marmor mønster vil være dyrere end standardversionen af ​​lærredet.

Antallet af muligheder for typen af ​​mønster og dens farveopløsning er ret stor, så designere anbefaler at søge hjælp fra erfarne fagfolk inden for professionelt design. Det viser sig, at en sådan finish ikke er egnet til noget rum, og konsultation med en specialist vil bidrage til valget af en passende mulighed under hensyntagen til et bestemt rums egenskaber.

Det skal bemærkes, at stræk "marmor" lofter visuelt reducere rummet, bortset fra lys grå og mælkehvidt nuancer, som i mindre grad bidrager til denne effekt. Du kan rette denne fejl ved at bruge baggrundslyset.

Til højteknologiske stilarter, minimalisme, hvor natursten anvendes som dekoration, vil webs med mørke marmorfarver gøre. Det er vigtigt at bemærke her, at det i kombination med lave lofter kan medføre noget ubehag, visuelt tryk fra oven.

Lys skygger af marmor ser godt ud på glans, og for mørkere er det bedre at tage en mat tekstur af lærredet. På samme tid er det for helt mørkt - i sort eller mørk blå - bedre at bruge blank lærred med en spejl effekt for visuelt at udvide rummet.

De "suede" stretch lofter skiller sig ud for deres specielle skønhed. En film med denne tekstur efterligner stof, der skaber illusionen om at bruge naturmateriale på loftet. Indendørs, under indtryk af et sådant loft, dannes en varm og hyggelig atmosfære. Som regel dekorerer de lofter i soveværelser, biblioteker, billardrum.

Efterligning af stof på loftet gør indre af rummet så tæt som muligt på den klassiske stil. Det eksisterende træk ved dette materiale tillader ikke at lave et stort areal af loftoverfladen på grund af for mærkbar søm når svejseklude. Derfor tegner de oftest ikke hele flyet, men gør dekorative indsatser.

Den smukke fløjlsagtige tekstur af sådanne lærred omsluttes rummet med en atmosfære af komfort, fred og afslapning. Belysningen i rummet vil altid virke lidt dæmpet takket være de særlige omstændigheder i sådanne lofter for at skabe en privat atmosfære.

For at skabe et unikt design i rummet, overraskende smukt, er loftet design mulighed brugt spændt klud "opal". Ved hjælp af en gennemskinnelig film, der har en stor lysdiffusionskoefficient, opnås smukt og vidunderligt lysende lofter.

Gennemsigtig lærred produceret af producenter af hvid eller blå. Et usædvanligt smukt glødende loft kan laves af flere forskellige lærrede, herunder gennemskinnelige og uigennemsigtige teksturer. Den translucente tekstil af stoffet fordeler let lys over hele rummet.

Utroligt smukke lofter opnås, når du kombinerer gennemskinnelig lærred med perforeret. Den resulterende refraktion af en stråle af lys skaber fantastiske effekter, der kan dekorere det indre af ethvert rum.

Med det rigtige valg af belysning er charmen og singulariteten af ​​det lysende loft bogstaveligt forbløffende. Spektakulær belysning forvandler loftet til et mesterværk af byggevidenskab. Til en to- eller flerplan design, hvor en gipskasse kan have den mest bizarre buede form, anvendes sidebelysning normalt. Du kan belyse en del af loftet eller hele loftet, du kan ændre farve og intensitet af belysning.

"Soaring" lofter

Designet er imponerende med effekten af ​​en lys og vægtløs overflade, så det hedder "flydende" lofter. Dette skyldes den installerede omkring periferien af ​​loftoverfladen. LED stripen belyser spændevævet ved kanterne og derved skabe et visuelt indtryk af et loft, der hænger i luften.

Overfladerne af sådanne strukturer i monofoniske toner eller med et abstrakt mønster er normalt lige og flade og kan have et eller to niveauer. Det vil se meget imponerende ud på lærredet, fotoudskrivning.

Til rammen anvendes en speciel aluminiumsprofil med reflekterende overflade, som vil give en lysende halo på væggene. Belysningsarmaturer er knyttet til denne profil, og blødt lys spredning sker i en vis vinkel.

De svingende krøllede lofter giver mulighed for at gennemføre de mest originale ideer i rummets indretning.

Loft "sejl"

Loft "sejl" refererer til en række "skyhøje". Det kan med rette tilskrives de mest ekstraordinære muligheder for afslutning af loftoverfladen. Til arrangement af denne type loft påført PVC film med glasfiber. På grund af translucensen af ​​et sådant materiale ved hjælp af belysning, kan du skabe ekstraordinær skønhed af farve og lyseffekter.

Stretch "stjerneklar himmel"

Et smukt strækloft, indrettet i form af en stjerneklar himmel, har en befordrende atmosfære. Imitation af den stjerneklare himmel er relevant ikke kun i stuer, men også med succes anvendt i værelser beregnet til rekreation og underholdning. Ved hjælp af moderne belysning kan du illustrere forskellige scenarier af nattehimlen: blinkende stjerner, kometsfald. For at spille stjernen mesterværker anvendes LED'er, halogen og fluorescerende lamper.

Tøj strødt med blinkende stjerner - den perfekte løsning til soveværelset eller børnehaven. Rumtemaer skaber en unik atmosfære af fred og ro. Effekten af ​​stjernens twinkling og galaksernes bevægelse er skabt af en speciel projektor - en lysgenerator. Ved hjælp af filtre opnås effekten af ​​bevægelse eller farveændring.

Specielt effektivt strækket lærred med optiske fibre. Optisk fiber er hovedelementet i "stjerneklar himmel". Fiberfilamenter udfører funktionen ved at transmittere lysflow. Fremhævende afslutningen af ​​disse fibre med den blinkende virkning skaber udseendet af nattehimlen af ​​utænkelig skønhed.

Specialister, der installerer lofter i stil med stjerneklar himmel, brug et lille trick. Ved den sidste fase af montering af et sådant loft, hvis du rører enden af ​​tråden med loddejern, smelter tråden og dets tværsnit øges. Så er stjernerne i forskellige størrelser. Men du kan købe optisk fiber med forskellige diametre, hvilket vil give samme effekt.

Multi-level stretch lofter

Smukke multi-level stretchlofter med krøllede designs tjener som en elegant og lys dekoration i ethvert interiør. For at få de smukkeste stræklofter, skal du omhyggeligt vælge formen på loftet og belysningsarmaturerne og -systemerne.

Konstruktive løsninger til hævede lofter ophører ikke med at forbløffe med forskellige designløsninger og variationer i form af:

 • trin design med installation af lamper på ethvert niveau;
 • buede overflader;
 • placeringen af ​​et eller flere niveauer i en vinkel;
 • Niveauer med glatte eller bølgede overflader.

Særligt spektakulære loft med flere niveauer med buede elementer. Under hensyntagen til rummets indvendige stil anvendes film og stofklæder til sådanne lofter. Indbyggede lys formere skønhed og pragt i loftkonstruktionen med spændende lærred.

Fotoprint på stræklærredet

Stretch lærred med fotoprint hus bliver til et rigtigt kunstrum. Det er fantastisk, hvordan mønsteret på loftet forvandler rummet. Billeder på loftet tilføjer til værelset ekstraordinært og skaber et særligt humør.

Smukke billeder i form af et abstrakt mønster, blomster, klar blå himmel, træplanter, seascapes, kopier af berømte loftsfresker, sommerfugle, glaskuppel bruges ikke kun til stilfuld indretning af interiøret, men også til den visuelle udvidelse af rummet. For eksempel bidrager billeder med hvide bløde skyer til en stigning i det visuelle rum.

Et kendetegn ved billedudskrivning er, at det kan dekorere ethvert loft, uanset deres tekstur, designfunktioner og stil. Fotoudskrivning Landskaber af natur, dyr, blomster vil se godt ud i ethvert rum: i køkkenet, i soveværelset, i børnehaven, i stuen eller på kontoret. De mange emner, som producenterne tilbyder, er enorme, de mest almindelige lærredsbilleder:

 • malerier af kunstnere;
 • landskaber;
 • byen;
 • art;
 • rummet;
 • Østlige temaer;
 • eventyr tegn og tegneserie tegn.

Særligt imponerende er realistiske 3D-billeder. Volumenbilledet på loftet som om øger rummet i rummet selv. Denne effekt opnås ved brug af japanske UV-printere til fotoudskrivning. Til fotoudskrivning anvendes opløsningsmiddelfarve, hvis egenart er, at de ikke falmer eller taber farve under opretholdelse af stræklofter.

Uden tvivl er stræklofter, dekoreret med billedudskrivning, retmæssigt tilhørende et af de smukkeste lofter.

konklusion

Det skal bemærkes, at producenterne i øjeblikket tilbyder et stort udvalg af usædvanligt smukke, slående, stræklofter. Men de smukkeste stræklofter er dem, du kunne lide. Derfor loftet, du skal smag og passe ind i den overordnede stil i dit værelse, og det vil være et rigtigt designer mesterværk i dit værelse.

Hovedelementet i artiklen

1. Stræklofter - et af de smukkeste design i interiøret.

2. Eksklusive teksturer af strækstof:

 • "Metallic" - noget mellem et blankt og mat lærred; efterligner nuancer af ædle metaller; har en særlig rig farve; øger visuelt rummet Filmen er tykkere end normalt, hvilket gør loftet lidt tyngre;
 • "Marbled" - filmen har et mønster af marmor sten; et stort antal typer mønstre og farver; især relevant i badeværelset eller poolen; mørke nuancer reducere visuelt plads
 • "Under suede" - Filmen efterligner naturmateriale, egnet til soveværelser, biblioteker, billardrum; skaber en særlig komfort og fred sømmen er for mærkbar ved svejsning, derfor kan den bruges som dekorative indsats;
 • "Opal" - en gennemskinnelig film med en stor lysfordelingskoefficient det rigtige valg af belysning vil skabe et ekstraordinært skønhedsløftende loft.

3. "Flydende" lofter - loftet er monteret ikke tæt på væggen; En LED-strimmel installeres rundt om perimeteren, der fremhæver kanterne på lærredet og derved skaber effekten af ​​et loft, der er ophængt i luften. Der anvendes en speciel profil med reflekterende overflade.

4. Loft "sejl" - en slags "flydende" loft, der bruger PVC-film med glasfiber; Brug af belysning skaber ekstraordinære lyseffekter.

5. "Starry Sky" - udført ved hjælp af moderne belysningsteknik effekten af ​​flimmer og bevægelse af stjerner er skabt af en særlig projektor; specielt spektakulær lærred med optiske fibre, deres diameter påvirker stjernens størrelse; Bruges til soveværelse eller børnehave.

6. Stegloft i flere niveauer - i form af trinvise strukturer, buede overflader, med forskellige hældningsvinkler, niveauer med glatte og bølgede overflader i kombination med indbygget belysning er slående i deres skønhed.

7. Fotoudskrivning - udskrivning af høj kvalitet udføres med opløsningsmiddelblæk på den japanske teknik; der er ingen grænse for antallet af billeder; betragtes som et af de smukkeste lofter.

Photohunt: 91 ideer til usædvanligt loftsdesign

Hvis sjælen beder om ikke-standardiserede løsninger, og væggene allerede er taget - usædvanlige lofter vil hjælpe

Efter at have gennemgået alle de mange muligheder kom til den konklusion, at der ikke er noget bedre end blot et hvidt loft uden indbyggede armaturer. Undtagelse - lofter fra ca. 3 meter og derover. I dette tilfælde er farveloftet ikke knust og kan endda forfines i kombination med de klassiske tonelister. Bare hvid med stuck er altid god i sig selv og kan endda komme sammen med moderne interiør. Meget smukt er det spillet i nogle skandinaviske interiører.

En god artikel om hvordan man gør det er umuligt.)) Wonderfully)) kiggede og forstået.

30 mest usædvanlige lofter

En alternativ tilgang til loftets konstruktion er en af ​​de nuværende indretningstendenser i 2015. I stedet for banalt hvidgips anbefaler designere at bruge en række forskellige, nogle gange uventede materialer. Træ, flise, stof, metal, glas, tapet - alt dette dekorative trim migreret jævnt fra gulve og vægge til loftet. Endvidere er loftet blevet en ny platform for visuelle og arkitektoniske eksperimenter. Fra et ansigtsløst indvendigt element er det blevet en fuld, og undertiden den vigtigste komponent i designidéen.

Vores mening:

- Da i moderne design kantene af forskelle i opfattelsen af ​​indvendige planer praktisk talt slettes, så brug derfor ikke kun materialer til loftindretningen, men også tilbehør, der bruges til at dekorere vægge. For eksempel malerier eller rammer med fotos. I sidste ende kan du beundre den smukke og i vandret position.

Afhængigt af den rolle, der er tildelt loftet, kan han gentage rummets stil (beton i loftet, træbjælker i middelhavsinteriøret), fokusere på sig selv (3d design, arkitektoniske former, lys og tekstureret kontrast) eller skabe en jævn overgangseffekt fly til en anden (projektion af vægindretning på loftet).

Under alle omstændigheder får du et stilistisk, dekorativt og følelsesmæssigt gennemført indre, uden en følelse af underdrivelse, der efterlader et kedeligt hvidt plan over dit hoved. Valget af en bestemt teknik afhænger kun af din beredskab til forsøg og lofternes højde.

Vores mening:

- Det handler om højden af ​​loftet skal huskes, og starter processen med at dekorere dem. Hvis denne figur er lig med standard 2,60-2,80, er det bedre at opgive arkitektoniske lækkerier, mørke farver og volumetriske teksturer.

Usædvanlige stræklofter - indvendig højdepunkt

I øjeblikket er der mange muligheder for afslutning af lofter i lejligheder, huse, hytter. Folk bevæger sig gradvist væk fra stereotyperne af et jævnt hvidt loft og vil gerne have noget særligt, ikke som alle andre. Originale stræklofter er gode til at skabe et unikt interiør.

Nu kan du beundre stjernerne og forskellige himmellegemer uden at vente på natten og ikke gå ud. For at gøre dette er det nok at installere et loft med "stjerneklar himmel" i din lejlighed. Professionals sammen med stjernerne og planeterne kan på anmodning af kunden selv udføre en efterligning af en faldende meteorit. Et sådant loft er perfekt til et soveværelse eller børneværelse.

Der er tre muligheder for udførelsen:

- installation af udkastet loft, som det optiske lærred er strakt, og den nødvendige ekstra belysning er installeret. Over det monteres efterbehandling materiale. Når lysgeneratoren er slukket, er der det sædvanlige strækloft, men når det er tændt, vises en stjerneklar himmel med tusindvis af galakser og planeter.

- gennem loftet slipper små ender af fiberen ud. Under hver "stjerne" er en separat stativ.

- Tynde trådfibre går ned i forskellige højder over hele loftområdet. Denne metode skaber den mest realistiske efterligning af nattehimlen. Men installationen af ​​et sådant loft er kun muligt i høje værelser.

Fotoprint på stræklofter

At udskrive billedet ved hjælp af en bredformat printer. Det er muligt at udføre tegninger eller billeder på loftet. Disse kan enten være standard tegninger fra firmaets katalog eller individuelle, der leveres af kunden.

Så for badeværelset er et perfekt billede af et maritimt tema, vil et velkendt tegneseriefigur udsmykke et børns rum, og i stuen kan du for eksempel udskrive et billede af en berømt mester eller et opløftende billede i loftet.

Hvis tidligere til fremstilling af en sådan struktur, blev gipsplader udelukkende brugt, nu kan et to-niveau loft også laves en spænding. Installation af et sådant loft giver en bred vifte af designdesigner. Det kan have de mest forskellige former og original belysning.

To-niveau loft giver dig mulighed for visuelt at opdele rummet i zoner. Desuden kan du under bundlaget nemt gemme de massive elementer af ingeniørkommunikation. Imidlertid er installationen kun tilrådelig i værelser med højt til loftet.

Frankrig betragtes som fødestedet for dette færdiggørelsesmateriale. Lofter fremstillet i dette land er af højeste kvalitet og har en bred udførelsesform. De er lavet med efterligning af marmor, træ, læder, ruskind og andre naturlige materialer.

Den største ulempe ved franske strækloft er den lille bredde af lærredene, der ikke overstiger 1,9 meter. Dette gør det umuligt at udføre sømløs installation i store rum. Som en mulighed kan du installere dem i små værelser, for eksempel et badeværelse.

En af de sværeste at udføre strækloft. Det udføres i form af bøjninger, hvis udseende ligner havbølger. Bølgens frekvens og højde udføres afhængigt af kundens ønsker. Dette loft giver en særlig eksklusivitet til værelset.

Lerret har en høj refleksion, som yderligere forbedrer belysningen af ​​rummet. Velegnet til installation i små rum i størrelse, da det spejlede loft visuelt udvider det.

Testimonials fra vores kunder om Ceiling Alliance

Find ud af hvorfor du skal købe stræklofter hos os

Smukke stræklofter

Strækloft - holdbart design. Derfor er det yderst vigtigt at vælge den rigtige farve og materiale. Der er flere typer af loftslofter, der vil gøre pladsen i rummet stilfuldt, moderne og harmonisk.

Smukke stræklofter

Billeder af et smukt strækloft

Volumetrisk loft lavet af blank stretchstof

Flydende lofter

Disse strukturer fik deres navn på grund af indtryk af lyshed og nul tyngdekraften af ​​overfladen. Den er forsynet med perimeter LED belysning. Takket være det fremhæves kanterne af spændende lærred og den visuelle effekt af adskillelsen af ​​loftet fra væggene fremgår.

Flydende lofter

Profilfastgørelsesordning for flydende loft

Installation af LED-strimmel på loftets omkreds

Flydende lofter kan være enkelt- eller flerniveau. Overflader er normalt lige og flade. Men uden de krøllede fremskrivninger er de smukke og spektakulære. For enheden af ​​sådanne lofter bruger primært monokrome film eller med et abstrakt mønster. Spektakulær og præsentabel lærred med fotoudskrivning.

Det svævende strækloft med fotoudskrivning

Soaring suspenderet loft

De svævende vandløb kan ikke kun være en streng geometrisk form, men også krøllet. Denne funktion giver dig mulighed for at gennemføre mange originale ideer i design af rummet.

Den svævende loftanordning har sine egne egenskaber både i rammeskemaet og i materialevalg.

 1. Til montage af rammen er der brug for en speciel aluminiumsprofil, hvis reflekterende overflade giver mulighed for at skabe en lys halo på rummets vægge.

Profil for flydende loft med belysning

Fotos svævende stræklofter

Et eksempel på et svævende strækloft

Loft "sejl"

Kategorien af ​​svævende lofter omfatter loftssejl. Dette er en af ​​de mest usædvanlige måder at designe værelser på. Til indretningen af ​​sådanne stræklofter ved anvendelse af PVC-film med optagelse af glasfiber. Dette materiale er gennemskinneligt, hvilket gør det muligt at oprette ved hjælp af belysning en række farve- og lyseffekter.

Udformningen af ​​spændingsstrukturer "sejl" blev udviklet af Zak Haid, der designede Serpaintan-galleriet i London i denne stil. Dette originale og spektakulære design kan beundres om dagen og om aftenen. Med skumringen begynder lysene, hvilket giver loftet en særlig charme.

Strekkaksejl i Londons galleri Serpentine Sackler Gallery

Stretch lofter "Starry Sky"

Lofter, der efterligner stjernerhimmelen, er relevante for boligområder og offentlige rum. Denne type design bruges aktivt til at skabe en kommunikativ atmosfære i barer og kasinoer.

Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

Stretch lofter "Starry Sky"

Moderne belysning giver dig mulighed for at oprette og spille forskellige scenarier af nattehimlen: bevægelse af stjerner og planeter, kometsfald og meteorer. Til belysning bruge halogen og fluorescerende lamper, LED'er.

Stretch loft "Starry Sky" med planeter

Stretch loft "Stjernehimmel"

Stræklofter med optiske fibre er mest effektive. Spidserne på disse tråde er fremhævet, hvilket skaber effekten af ​​nattestjernen. Anvendelsen af ​​specialudstyr giver flimmer med en forudbestemt frekvens.

Arbejdet i strækloftet "Starry Sky"

Stræklofter af denne type kan være både single og multi-tiered. I designen af ​​lokalerne anvendes ofte modtagelse af en kombination af malerier og belysningselementer. For eksempel er en "stjerneklar himmel" bygget over rekreativt område, og resten af ​​loftrummet er dækket af en multi-level struktur.

To-tæts stretch loft med billedet af en stjerneklar himmel

Starry Sky på loftet

Stretch loft "Stjernehimmel"

Det menes at loftet "Starry Sky" kun kan udføres af eksperter. Men det er det ikke. Der er flere måder til rådighed for alle, der ønsker at skabe en imponerende atmosfære i deres hjem. Flere detaljerede oplysninger i denne artikel.

Stræklofter

Moderne stræklofter kan have meget forskellige tekstur: ruskind, metallisk, med prægede mønstre, marmoreret. Overfladen af ​​den første mimikerer fint finbrunt hud. Sådanne lofter skaber en atmosfære af respektabilitet og er relevante for kontor og offentlige rum.

Stretchloft med præget overflade

Tekstureret strækloft under ruskind

Metalliske plader skaber illusionen om at dække overfladen med guld eller sølv. Faktisk er dette en tynd PVC-film, i hvilken produktion der anvendes specielle pigmenter og specialteknologi. Stålfarvede lofter er ofte monteret i højteknologiske værelser. Filmer af guld nuancer bruges i zonering teknikker, da når man laver hele området af loftet, skaber de effekten af ​​dens tyngde.

Stræklofter metalliske

Marmerede film efterligner denne natursten så præcist, at det er svært for en uinformeret person at skelne fra hinanden. Sådanne lofter anvendes ofte i design af gallerier, haller til festligheder og officielle receptioner.

Marmor stretch loft

Tekstur af marmor stræk loft

Dekorative stræklofter, der efterligner den daglige overskyede himmel, undervands- eller planteverdenen, er verdensplanen relevant for boligområder. I takt med baggrundsbelysning skaber sådanne overflader en særlig atmosfære givet af filmmønsteret.

Stretch loft "Skyet himmel"

Strukturpanelkonstruktioner giver et bredt anvendelsesområde til forsøg med installation af forskellige belysningsenheder. Belysning spiller en vigtig rolle i den generelle opfattelse af rum- og rumflader. Den samme film ved anvendelse af forskellige belysningsteknikker vil se anderledes ud. Derfor tænker smukke stræklofter i hver eneste enhed i enheden.

Video - Installation af et strækloft med et billede af himlen

Multi-level stretch lofter

Ved hjælp af metalprofiler kan du oprette design af forskellige konfigurationer. Dette er et vanskeligt job, der ikke kun kræver færdigheder i håndtering af materialer og værktøjer, men også talent hos en designer. Men du kan lære alt: Et billede af smukke stræklofter hjælper dig med at vælge det bedste design, trinvise instruktioner vil fortælle dig om alle monteringsdetaljer.

Multi-niveau hævet loft

Multi-level stretch lofter

Multi-niveau lofter er i stand til at dekorere ethvert værelse. Disse designs er relevante for stuer, køkkener, spisestuer, kontorer, biografhaller. Bag disse suspenderede strukturer kan du ikke blot skjule uregelmæssigheder og fejl i basisfladen, men også forskellige tekniske netværk.

Multi-level stretch lofter

De mest spektakulære multi-level stretchlofter med buede elementer. Lampe monteret på deres kanter skaber lysets lys, der skaber en højtidelig atmosfære og respektabilitet. Til installation af sådanne lofter passer til enhver klud: stof og PVC. Valget af farver og teksturer afhænger af stilbeslutningen på det indre af rummet.

Multi-niveau lofter vil tjene som et fremragende supplement til interiøret.

Det originale udseende har flere niveauer med et trinvist arrangement af tiers og lamper. Niveauer er oftest organiseret i form af cirkler placeret i en vis afstand fra hinanden. Men ikke mindre spektakulært design, som er en multi-level nesting af forskellige geometriske former.

Svært multilevel strækloft

To-niveau loftsloft med lys

Det to-niveau stretchloft med belysning er en dekorativ konstruktion lavet af metal- og plastprofiler, fastgjort til hovedloftet for at skjule uregelmæssigheder og brolagt kommunikation. I denne artikel finder du instruktioner til installation af et sådant loft.

Reflekterende lofter

Spektakulær design teknik - dekorere loftet med reflekterende film. Sådanne lofter hedder "spejl". De har evnen til visuelt at øge højden af ​​rummet, så de er meget udbredt i design af badeværelser og gange.

Spejl stretch lofter

Spejlophæng i loftet

Takets reflekterende evne øger intensiteten af ​​kunstig og naturlig belysning. Af denne grund bliver rummets rum mere behageligt og indbydende. Spejlede lofter er et glimrende valg for værelser, hvor der ikke er nok sollys.

Spejl stretch loft

Spejl loft i køkkenet

Stræklofter med fotoudskrivning

Moderne modeller af stræklofter er smukke og imponerende. Ved hjælp af fotoudskrivning på filmen kan det anvendes på ethvert billede.

Strekak med fotoudskrivning

Med japanske UV-printere kan en utrolig realistisk 3D-effekt opnås. Sådanne lofter er ikke billige, men overordentlig smukke.

ZD stretch loft tragt

3D-lofteksempel

Fotoudskrivning er acceptabel for film med overflade - glat eller struktureret. Men lærredet må være sømløst. Ellers er billedforvrængning i sømområdet mulig. Fotoudskrivning påføres ved hjælp af opløsningsmiddelfarve, der ikke falmer og giver dig mulighed for at bruge moderne rengøringsprodukter i pleje af loftet.

3D loft med fotoprint på badeværelset

Smukt strækloft kan laves personligt. For at gøre dette skal du have færdigheder til at arbejde med pensler og maling, samt have kunstnerisk smag. Håndmalet loft - en vanskelig proces, men fascinerende. Med denne metode kan du oprette unikke lofter, som du kan beundre i mange år.

Stretchloft under maleri

Kunstmaleri. Art stretch stof lofter foto

Loft dekoration

Loft indretning er et vigtigt aspekt af indretningen, hvilket gør værelset hyggeligt og attraktivt. Der er flere effektive muligheder for at dekorere et loftsbelægning, som kan findes her. Trinvise instruktioner inkluderet.

Tabel. Sammenligning af omkostningerne ved nedhængte lofter i byerne i Den Russiske Føderation.