Komponenter til Armstrong loft

Tilbehør til montering af et hængende loft Armstrong følgende:

 • loftfliser
 • ventilationsgitter og lamper;
 • bærende og tværgående profil;
 • væg hjørner;
 • suspensioner.

I vores online butik kan du vælge elementerne i designet af Armstrong-loftet, afhængigt af området i dine lokaler. Du kan også bruge færdige løsninger og vælge suspensionssystemerne T-24 eller T-15 Albes, Armstrong Prelude eller Lyumsvet. Vores eksperter vil hjælpe med beregningerne, den endelige pris og ordrebehandling. Vi leverer indkøb i Moskva og nær Moskva. Du kan også hente en ordre alene eller gennem transportvirksomheder (til regioner i Rusland). Til engros kunder rabatter. Lav en ordre hos os!

Armstrong loftinstallation: beregning, montering, montering

Mobilophængt loft (Armstrong type loft) eller simpelthen Armstrong-loft er den mest almindelige form for lofter. Armstrong gør-det-selv-installation af det hængende loft er barnets leg i forhold til at installere andre typer lofter, og Armstrong bryder alle optegnelser med hensyn til billighed. Men intet er perfekt. Armstrong-loftet har begge ubestridelige fordele og betydelige ulemper.

Hvad er godt og hvad er dårlig armstrong

Armstrong-loftet, ud over at lette installationen og lave omkostninger, giver også fremragende lyd- og varmeisolering. Mellemrummet er omfattende, det er bekvemt at rumme lamper og kommunikation. Adgang til og reparation af loftet er let og kræver ikke værktøj.

Armstrongloftet er dog ikke meget holdbart og beskytter faktisk ikke mod lækage ovenfra, og hvis pladerne er fibrøse, forringes det også permanent fra fugt. Armstrong, krøllet i form af konfiguration, kan ikke opnås, og loftets diagonale design nullerer al sin enkelhed og lave omkostninger: Kun højtbetalt mester vil påtage sig sådan arbejde, og det vil kræve meget tid.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder. Ikke desto mindre anvendes Armstrong-loftet ikke kun i kontorer og supermarkeder, som det var beregnet af dets skabere, men også i restauranter, underholdningscentre mv. Men i sådanne tilfælde er Armstrong ikke længere en økonomisk, men en design beslutning (se figur ovenfor).

Hvordan Armstrong arbejder

Armstrong type loft enhed er tydeligt fra figuren. Betegnelser på det:

Armstrong loft enhed

 1. Loftplade
 2. Kryds profil 600 mm lang.
 3. Lejeprofilen er 3700 mm lang.
 4. 1200 mm langsgående profil.
 5. Suspension, hvor 5a - krog; 5b - bar.
 6. Perimeter (væg) profil med en længde på 3000 mm.
 7. Fastgørende knude i bundloftet.
 8. Fragment af loftpladen.

Forklaringer til figuren:

Dimensionerne af loftpladerne er 600x600 og 1200x600 mm. Sidstnævnte er næsten helt ude af brug - loftet på dem er ikke stærkt nok.

Pladerne er lavet af bløde, mineralske og organiske, og hårdmetal og glas, spejl og mønstrede. Hårde plader er tunge, så profiler og suspensioner kræver særligt forstærkede derfor dyrt. Mineralbløde plader bruges også næsten ikke: Som en del af dem - skadelig mineraluld. Organiske plader er lavet af genbrug af affaldspapir og er ufarlige. Bløde plader skæres nemt med en kraftkniv, de faste kræver specialværktøj til behandling; glas - diamant.

Profiler - metalmalet eller metalplast, med huller til suspensionen. Hyldebredde - 15 eller 24 mm. Væg - L-formet med en lem eller bare et hjørne; andet - T-formet. Længdeprofiler er forbundet med forårslåse eller foldede overskæg. Alle profiler kan skæres til størrelsen på siden modsat lås.

Suspensionen består af et par 6 mm metalstænger, fladt og med en krog, der er forbundet med en arkkrum fjeder med huller - en "sommerfugl". Ved at klemme på sommerfuglen kan stængerne flyttes ved at justere suspensionens højde, og når de løses, fastgøres dem tæt. Den øvre del af den forstærkede ophængs flade stang er profileret til sikker fastgørelse i fastgørelsesenheden.

Fastgørende knude - Den sædvanlige ekspansionsboltskærm under selvlukkende skrue eller et metalgreb. Sidstnævnte bruges til forstærket suspension eller med en glat jævn stang. Sådanne suspensioner er ikke kun nødvendige for hårde lofter, men også for steder med koncentreret belastning: lamper, ventilationsgitter mv.

Armstrong-loftfiksering er fuldstændig reversibel og sammenklappelig: En lige stang er kørt ind eller skruet fast i en fastgørelsesenhed uden at adskille suspensionen, en profil sættes på en krog og klemmer sommerfuglen, juster højden med en strakt strakt snor. For at få adgang til loftrummet løftes en af ​​pladerne og skiftes til siden. Luk åbningen i omvendt rækkefølge.

Om hjemmelavede plader

Af en eller anden grund fremstilles træplader (træmasse, laminat, MDF) til armstrong, men forgæves. Dette loft ser godt ud. Armstrong træplader kan skære på egen hånd fra brædder 600 mm brede eller smalere. I sidstnævnte tilfælde er hver firkant samlet i en celle på almindelige dowels, og overskydende bredde er jævnt afskåret fra begge sider. Hvis rammen skal tage den billigste "tin" under bløde plader, skal hver langsgående stang understøttes med en yderligere suspension i midten.

Armstrong Loftudstyr

Armstrong har en bred vifte af 600x600 mm udstyr til lofter: raster- og loftlamper, ventilationsgitter, indendørs enheder til klimaanlæg mv. De cirkulære åbninger til spotlights i bløde plader skæres simpelthen med en monteringskniv; Du kan også klippe og formede huller. Til hårde plader har du selvfølgelig brug for et specielt værktøj.

Armstrong Fabriksplader

Armstrong beregning

Armstrong loft monteret på resultaterne af beregningen. Formålet med beregningerne er to gange: Harmonisk ind i loftet ind i indretningen og bestem materialernes forbrug. Beregningen af ​​omkredsen er enkel: målt på væggene og afrundet til et flertal på 3 m. Til ligning i hjørnerne kan vægprofilen skæres og bøjes som ethvert andet hjørne.

Hvad angår gitteret anbefaler producenterne ikke at skære pladerne mere end halvdelen, dvs. op til mindre end 300 mm - flere celler vises, hvilket kræver ekstra arbejde og materialer. Overdriven trimning påvirker dog ikke loftets styrke, og materialerne er billige, og derfor skærer de ofte pladerne og reducerer gradvist deres bredde til væggene. Dette gør loftet ikke så stramt.

Eksempel nr. 1: Rummets bredde er 4,2 m = 7x0,6 m. Vi skærer yderpunkterne til pladens vægge i 400 og 200 mm.

Generelle anbefalinger til placering af skårplader er som følger:

 1. Længden af ​​rumsskåret række refererer længst fra indgangsvæggen.
 2. Bredden på trimmen suppleres med en solid størrelse, resultatet er divideret med 2, og et par plader skæres i en sådan størrelse spredes til væggene.

Eksempel nr. 2: rumbredde - 2,7 m = 4x0,6 + 0,3 m. Vi går over bredden af ​​de tre serie faste plader 0,6x3 = 1,8 m. Residuet 0,6 + 0,3 = 0,9 m divideres med 2. Rækker af plader på 45 cm vil støde op til de lange vægge. Antallet af rammeceller vil ikke stige.

Forbruget af materialer til rum med konventionel konfiguration er som følger:

Til firkantede værelser eller med et 3/4 aspect ratio:

 • Lejerprofilen er 3700 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,60 m / kvm. m loft.
 • Tværsnittet på 600 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,6 stk / kvm. m loft.

For værelser med et aspektforhold på 2/3 til 1/2, øges forbrugsraten noget:

 • Lejeprofilen på 3700 mm - 0,84 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,68 m / kvm. m loft.
 • Den tværgående profil på 600 mm - 0,87 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,7 stk / sq. m loft.

Under alle omstændigheder afrundes de opnåede værdier til nærmeste store heltalværdier af stykker af en standardlængdeprofil eller suspension. Omkredsen er fastgjort til væggene med en hældning på 0,6 m for bløde plader uden ekstra belastning eller 0,3 m til et hårdt eller lastet loft. Spotlights og plastventilationsgaller betragtes ikke som en ekstra belastning.

Disse standarder gælder for lokaler fra 9-10 til 100-120 kvadratmeter. For andre rumværdier eller for rum med kompleks konfiguration laves Armstrong-loftberegninger på en online-regnemaskine, i et CAD-system (computerstøttet design) eller i henhold til en skala, der er tegnet på en skala, se figuren i næste afsnit. De vigtigste regelbærende profiler skal placeres parallelt med de korte vægge, hvilket styrker strukturen (færre samlinger, der bærer profiler) og sparer materiale.

Suspension enheder

Armstrong-loftsinstallationsreglerne giver mulighed for suspension af støtteprofiler med en tonehøjde på 1,2 m. Suspension enheder skal ikke være længere end 450 mm fra væggene. Den sidste betingelse er ikke altid muligt at modstå. I dette tilfælde er suspensionsrørene langs længden af ​​rummet arrangeret med et skifte frem og tilbage, således at suspensionens knudepunkter forskydes.

Armstrong loft design

Koncentrerede belastninger understøttes af yderligere suspensioner placeret diagonalt fra nærmeste hoved. Meget tunge linjer (for eksempel den interne enhed i et split-system eller en lysdynamisk installation) forstærkes ved hjørnerne og er om muligt placeret tæt på væggen.

Bemærk: Suspensionskrogen tillader ikke, at en ekstra enhed placeres i cellen, derfor skal yderligere suspensioner bæres lidt til den ene side.

Ved markering af huller på loftet til fastgørelsesanordninger af suspensioner er der ikke behov for særlig nøjagtighed: En let tilbøjelighed til suspensionen kompenseres let ved at justere dens højde. Et eksempel på et designskema for Armstrongloftet er vist i figuren.

Montering af loftrammen

Armstrong loftinstallation begynder med installationen af ​​omkredsen. SNiP'er anbefales at bruge et laser eller boblingsniveau på mindst 1 m lang til at slå ud i omkredsen, men i praksis modvirkes ofte omkredsens højde fra bagsiden: gulvniveauet kontrolleres (bobblers gør det ofte uden det og de giver noget i hjørnerne) og de tre af dem slog af konturen med en ledning. Hurtig, enkel og vred.

Armstrong loftmonteringsordning (stigning - ved klik)

Dernæst skæres til vægprofilens størrelse og fastgøres til mursten og betonvægge med skruer i dowels. Hvis væggene er dækket med træ, vil der ikke være nogen særlig vægt i loftet, og rasterarmaturer er ikke mere end 1 i 5 kvadratmeter. m, kan omkredsen fastgøres med negle: hovedbelastningen bæres af suspensioner. Det anbefales kraftigt ikke at lave pottage på bøjlerne: Tag propylenglynger eller læg metalbøjler i stedet for dowels.

Efter markering med huller i loftet er lejeprofilerne skåret i størrelse, forbundet med gulvet i strimler af den ønskede længde og lagt i omkredsen. Derefter flyttes de fra hinanden langs længden, suspensionerne er installeret, og hver bærestang justeres langs den langsgående strakte snor.

Næste trin er installationen af ​​langsgående og tværgående links. To monteringsordninger anvendes hovedsageligt: ​​parallel og cross, se fig; langsgående links fremhævet i grønt. Med hensyn til materialeforbrug er de ækvivalente. Krydsordningen er noget mere arbejdskrævende, men stærkere, derfor bruges den til steder, hvor kommunikationen vil blive lagt eller til yderligere opvarmede lofter. Selvfølgelig, inden montering af rammen er ufuldstændige profiler skåret i størrelse.

Armstrong loftmontering

Sådan monteres armstrongloft? Meget simpelt: indholdet af cellerne den ene efter den anden stiger, bøjer, indsættes i interceilrummet og passer fint ind i cellen. Hvis det er skråt, kan du ikke trykke ovenfra for at justere! Det er nødvendigt at forsigtigt skubbe bunden i hjørnerne.

Først og fremmest lægges koncentrerede belastninger, og der kommer kommunikation til dem. Derefter - plader med forudinstallerede spotlights; ledninger er straks forbundet til armaturerne.

Installationen er afsluttet med døvplader. Den sidste plade skal ligge på den nederste overflade af de udstrakte palmer i begge hænder. Vi får, vi dubber, vi frigiver; hvis du står op skråt - tryk nederste hjørne med fingeren. Det er alt, Armstrong er klar!

Video tutorial om monteringsteknologi

Men du kan stadig i lejligheden!

Armstrong-loftet kan installeres selv i Khrusjtsjov-lofterne 2,5 m, hvis du nægter... fjederstifter. I dette tilfælde kan loftet presses til 120 eller endda 80 mm.

Hvordan vil det hænge? Fastgørelsesenhederne vil være hjørner af galvaniseret eller tin med to huller på selvlukkende skruer, og suspensionerne vil være bundter på 4-6 omdrejninger på 0,6-0,8 mm kobbertråd, forlænget i længden. Længden af ​​en sådan suspension skal være lidt større end højden af ​​mellemrummet, og i det normale nåles selerne ved at dreje metalpenet gennem midten af ​​selen.

Ledningen er forskåret i stykker af den ønskede længde, dens løbende ende indsættes skiftevis i hullerne i profilen og fastgørelsesenheden i bøjning på dem. Enderne af ledningen er snoet. Med nogle færdigheder kræver installation af en sådan suspension af tid ikke mere end regelmæssigt.

Video: Implementering af lejlighedsversionen af ​​spejlet Armstrong

konklusion

Armstronglofter er langt fra udmattede deres strukturelle og æstetiske ressource. Nye strukturelle elementer vises, pladematerialets materiale forbedres. Hvis der er behov for et hængende loft i en lejlighed primært til lyd- og varmeisolering, skal Armstrong-versionen betragtes som først; muligvis med hjemmelavede træbaserede paneler. Og for garagerne er opvarmede balkoner og Armstrong-udhusene uerstattelige.

Profiltyper til Armstrong

Baseret på rummets funktionelle tilbehør og funktionelle funktioner er det muligt at vælge den ene eller den anden af ​​Armstrong-type loft. Producerede mineralfiberplader har i de fleste tilfælde følgende egenskaber:

 • alsidighed,
 • fugt modstand
 • akustichnost,
 • hygiejne,
 • ergonomi,
 • økonomi.

På vores ressource kan du gøre dig bekendt med instruktioner om, hvordan du installerer et falsk loft af denne type. For at gøre dette har vi medtaget i artiklen sådanne sektioner som:

 • profiler til fastgørelse af loftet
 • ordning for fastsættelse af loftet og andre strukturelle komponenter
 • forbrug af materialer ved installation af Armstronglofter ved hjælp af tre installationsdiagrammer;
 • nyttige tips.

Armstrong Ceiling Installation Procedure

Dette design er i stand til at modstå en fordelingsbelastning fra 3 ½ til 6 kg / m2, beregnet under hensyntagen til vægpanelernes vægt og isoleringen ovenpå. Støtteprofilerne på fjederbøjlerne, som er udstyret med universel egenskab for regulering, er fastgjort til basen i trin på højst 120 cm.

For at forhindre overdreven belastning på profilen af ​​perimetertypen, skal suspensionen, der ligger tættere på kanten, forskydes fra vægfladen ikke længere end 60 cm, hvis loftssystemets vægt er op til 4 kg / m2 og 45 cm - med en masse over 4 kg / m2.

Rammens afstand fra bunden skal være 12 cm, baseret på den sandsynlige demontering af pladerne i driftsperioden.

 • Armstrongs loftsystem er installeret i etaper.
 • Værelset måles og adskillelsen af ​​de vigtigste inter-vinkelrette akser;
 • Mærkning af "ren" loftsoverflade på vægområderne udføres;
 • Loftmærker er planlagt fra rumakserne i hver retning for at afsløre dimensionerne af tættest på pladens vægflader, området for lysarmaturernes placering, ventilationsgitter og andet udstyr;
 • Armaturet er lavet af PU-profil 19/24 på vægoverflader og -kolonner ved hjælp af dykker, som installeres hver 50 cm;
 • Suspension fastgørelseselementer er lavet med stænger til den oprindelige loftoverflade ved hjælp af anker dele;
  • Monterede T-profiler 24x38:

   • grundlæggende type, som justerer sig i en enkelt plan overflade;
   • cross-type i lamellerne af basisprofilen;
     • Pladerne lægges i rammesektioner, som udføres under rammens installation eller efter afslutningen af ​​denne proces. Disse manipulationer skal udføres i henhold til kurset angivet ved pilene på pladernes bageste cirkulation. Plader, der støder op til vægfladerne, søjlerne og andre strukturer, skæres på plads;
     • Om nødvendigt, når du installerer pladerne, kan du lave lyd eller varmeisolering;
     • Installation af belysningsudstyr, ventilationsgitter mv. Udføres direkte under installationen.

   Monteringsplader ved hjælp af forskellige typer profil til Armstrong

   Flisebelægning skal kun udføres efter færdiggørelsen af ​​alle reparations- og installationsprocedurer, herunder alt "rå" arbejde, samt efter gulvbelægning og installation af vinduessystemer.

   Varmeanlægget skal fungere, så temperaturen i rummet er ca. 15 til 30 grader. Hovedindikatorerne for fugtighed bør ikke være højere end 70%.

   Montering af store lysekroner, klimaanlæg mv skal ske ved at hænge dem på specielle understøtningsrammer.

   Når der installeres et ekstra lag lyd- eller varmeisolering på det øverste område af pladerne eller monteringsbelysningsenhederne, er det nødvendigt at øge antallet af suspensioner.

   Afhængig af typen af ​​profil er Armstrong-typeplader også strengt defineret. Ikke alle finishplader falder på profilen "non-native".

   Armstrongloft: typer, komponenter, installationsteknologi

   Blandt bygningskonstruktionerne er der en succesfuld opfindelse - Armstrong-loftet. Det passer harmonisk ind i ethvert interiør, det være sig et produktionsværksted, kontor eller boliglejlighed. Dette er en af ​​grundene til dens store popularitet.

   Hvad er Armstrong-loftet

   Armstrong hængende loft er en letvægts, hurtigt monteret struktur bestående af mange identiske moduler. Dette er den bedste løsning, hvis du skal færdiggøre rummet så hurtigt som muligt. På trods af dets lethed er denne ophængningsstruktur holdbar og pålidelig. Hvad der har været bevist i årtier af dets udbredt anvendelse.

   Armstrong-type lofter har mange fordele, herunder:

   • hurtig og nem installation
   • udskiftelighed af moduler
   • æstetisk appel
   • nem adgang til kommunikation lagt over modulerne;
   • En bred vifte af muligheder for design, gennem en kombination af plader af forskellig farve og relief.

   Udvalget af komponenter til udstyr til belysning af lokaler, designet specielt til dette ophængningssystem. Armaturerne har samme dimensioner som modulerne, så de kan installeres på et hvilket som helst bekvemt sted til belysning af et bestemt rum.

   Armstrongloft er alt godt: og smukt og simpelt og kortfattet. Men han har en ulempe forbundet med alle suspension systemer: han tager en betydelig mængde plads. Denne "minus" kan dog godt blive til et "plus", hvis det er nødvendigt at skjule ingeniørkommunikation i rummet, der ligger direkte under det øverste loft. I dette tilfælde er Armstrongs hævede lofter uundværlige.

   Udvalg af loftfliser

   Armstrong loft installation involverer brug af tynde, forskellige i form og størrelse, plader. Med deres hjælp danner de et enkelt dekorativt plan placeret under den øverste overlapning. Pladerne er lavet af forskellige materialer, som bestemmer deres egenskaber.

   Armstrong-hængende loft, hvis tekniske egenskaber i høj grad afhænger af de produkter, der anvendes i installationen, forbliver altid et solidt, men åndbart design. Dette førte til en anden af ​​dens fordele: muligheden for installation i rum med høj luftfugtighed.

   I dette tilfælde skal du have plader af fugtighedsbestandige materialer. Og der er masser at vælge imellem. Fabrikanter tilbyder følgende typer af plader:

   • fra de pressede mineralfibre;
   • af rustfrit stål;
   • fra aluminiumlegeringer;
   • fra polyvinylchlorid (PVC);
   • træfiber;
   • SLR;
   • glasfiber.

   Således er det muligt at samle alle Armstrong-type lofter, hvis tekniske egenskaber svarer til et bestemt rum. Det bør noteres en række designplader. Deres overflade kan være som følger:

   • glat;
   • relief;
   • efterligner træstruktur
   • farvet glas type;
   • med geometriske mønstre;
   • med et indviklet abstrakt mønster;
   • monolitisk;
   • perforeret.

   På grund af dette er det armstrenghæmmede loft det mest eftertragtede design i udsmykningen af ​​lokaler til ethvert formål. Producenter har flere færdige løsninger:

   • til korridorer;
   • for værelser med et "clean room" miljø, certificeret op til grad 4 af renlighed (efterspørgsel i medicinske institutioner, laboratorier, butikker i den farmakologiske industri mv);
   • til klassiske værelser.

   Armstrong loft typer

   Udviklerne af disse systemer sørgede for, at armstrongophænget loft kunne installeres i værelser af enhver størrelse og konfiguration. Derfor er der i tillæg til de klassiske planstrukturer også andre:

   For at kunne montere Armstrong korrekt skal du vælge den mest egnede til et bestemt rum og dets designsystem. Hver af dem indeholder et sæt af komponenter med deres egen, unikke for dette system, låse og andre funktioner. Takket være dette valg kan du lave runde, polygonale, formede, multi-tierede lofter. Der er i alt flere systemer:

   • Prelude og Bandraster (klassisk);
   • Silhouette;
   • Interlude.

   De sidste to omfatter en bred vifte af skinner, bøjler og hjælpeelementer, som du kan oprette design lofter til. Derudover er der systemer af overgangselementer:

   Derfor er det ikke altid nemt at installere Armstrong-lofter. Instruktioner for den korrekte enhed er nødvendige.

   Komponenter: typer og formål

   Armstrong ophængt loftsinstallation er enkel. Skolebarnet kan også forstå forsamlingsprincippet. Men som i andre loftkonstruktioner er der nogle nuancer. Og kun eksperter kender til dem. Før du studerer installationsrækkefølgen, skal du vide, hvad Armstrong-type loftet består af.

   Loftfliser

   Hvis det er besluttet at montere Armstrong-lofter, vælges flisestørrelsen baseret på rummets samlede rum og dets design. Standard flise - 600 × 600 mm. Men der er produkter og andre størrelser:

   Fliser er universelle. De kan monteres på bundloftet, hvis det er helt glat. Tykkelsen af ​​disse produkter er anderledes og afhænger af det materiale, de er fremstillet af. Således kan mineraluldplader ikke være tynde pr. Definition. Dette materiale har ikke tilstrækkelig styrke. Derfor fremstilles sådanne plader med en tykkelse på 1,5 cm. Hvis armstrong har brug for tynde plader til montering af et Armstrong-ophængt loft, er valget bredt:

   • SLR;
   • aluminium;
   • metal;
   • plast.

   Således kan Armstrong-suspenderet lofttykkelse være anderledes. Det skal bemærkes, at alle pladerne, uanset fremstillingsmaterialet, er monteret efter samme princip: De placeres på de T-formede eller G-formede profiler i retningen fra top til bund.

   Carrier profil

   Armstrong-hængende loftinstallation er umuligt uden en bæreprofil, der danner bunden, rammesystemet. Han (profil) er en lang tynd stang T-formet. Standardlængden er 370 cm. Profilen er letvægts, hvilket gør det muligt at fastgøre det på overflader med lav styrke. For eksempel til gipsplader bundlofter.

   Armstrong loftsprofil er lavet af aluminium. Alle bærebånd har dobbelt firmware, hvilket giver den nødvendige stivhed. Disse lameller er af to typer:

   De angivne dimensioner er bredden på hylderne. Listerne har slidser placeret hver 100 cm.

   Lejeprofilen tager udgangspunkt i hovedvægten af ​​konstruktionen og er altid fastgjort langs rummets længste vægge. Hvis den er af kvadratisk type, så i retning fra vinduet.

   Kryds profil

   For at montere et armstrenghæftet loft med dine egne hænder, skal du ikke bare bære, men også en tværgående profil. Med det forstærker du rammen og skaber den krævede cellestørrelse til lægning af pladerne.

   Så for fliser på 600 × 600 mm har du brug for en celle af tilsvarende dimensioner. Derfor er tværprofilen fastgjort til bæreren i trin på 60 cm. Standardlængden af ​​disse lameller er 1,2 m og 0,6 m. Korsskinnerne er af to typer:

   • med slots (1,2 m lang);
   • uden slidser (længde 0,6 m).

   Nedskæringer er nødvendige til docking lameller, der er udstyret med en speciel lås. Ved den type forbindelse mellem sig selv og lejeprofilen er tværgående lameller af to typer:

   • med snap-forbindelse
   • med krog.

   Vægprofil

   Armstrong ophængt loftinstallation er umuligt uden vægprofiler. Disse er L-formede eller p-formede lameller, som er fastgjort langs væggene langs hele rummets omkreds. Vægprofiler udfører samme rolle som vejledninger, når du installerer gipspladestrukturer. Faktisk er de guider, kun for deres system, Armstrong. Standard længde - 3 m.

   Loftsmontering

   Armstrong-hævet loftinstallationsteknologi indebærer anvendelse af suspensioner. Producenter tilbyder flere typer af disse komponenter.

   1. Fastspænding. Består af to metal studs. Enden af ​​dem er buet i form af en krog, og den anden er formet i form af en løkke. Stifterne er kombineret med en tynd plade med fire huller, gennem hvilke de sættes i. Pladen er fleksibel. Klemme det, du kan justere længden af ​​suspensionen, flytte nogen af ​​studsene op eller ned. Når pladen frigives, låses tappene i en position. Der er to typer af disse suspensioner: "hook-hook" og "hook-loop".
   2. Nonius suspensioner. Behøver i installation af rammer, der skal modstå betydelige vægtbelastninger.
   3. Gevind. Brug sjældent.
   4. Justerbare kabler.
   5. Hjørnesuspensioner.

   Hjælpeposter

   Installation af Armstrong-lofter er også umuligt uden ekstra hjælpelementer. De er designet til mere sikkert at rette op på strukturer af komplekse konfigurationer. For forskellige producenter kan det samme element kaldes forskelligt. Men dens funktion ændrer sig ikke. Uanset navnet udfører den samme opgave. Typer af disse produkter:

   1. Tilslutningsklemme.
   2. Universal hjørne klip.
   3. Universal clips.
   4. Direkte klip.
   5. Universal forbindelsesplade.
   6. Tilslutningsbeslag.
   7. Fleksibel vægstøbning.

   Armstrong-hjælpeelementer i det hængende loft er primært nødvendige til at arrangere komplekse konstruktioner og jordskælvsresistente strukturer.

   Suspensionssystemets regler

   Armstrong-type loftsinstallation begynder med beregningen af ​​den øverste gulvlagerkapacitet. Find ud af om det kan modstå den estimerede vægt af strukturen. Hvilket i sin tur beregnes ud fra beregningen af ​​den krævede mængde materialer til installation.

   Før du fortsætter med konstruktionen af ​​konstruktionen, skal du undersøge fabrikantens krav. Der er flere:

   • typen af ​​tværgående strimler skal svare til loftspladens sideprofil;
   • optimal type installation - "stige";
   • bevægelige konstruktionselementer ("vinger", tier, formede fremspring) skal fastgøres til bundloftet på uafhængige bøjler for ikke at overføre lasten til hovedstrukturen;
   • Yderligere belastning i form af armaturer bør ikke fastgøres til understøtningsrammen, men til bundloftet.

   Armstrong metalophæng monteret i overensstemmelse med kravene i rummet. Hvis der er behov for et rent rummiljø, anvendes profiler, som er yderst modstandsdygtige over for korrosion. Og loftpladerne - med antibakteriel belægning.

   Armstrong Armstrong falskloft er altid færdigt med producentens anvisninger. Før arbejdet påbegyndes, skal det læse omhyggeligt. Alle fabrikanter anbefaler at arbejde i et rent værelse og i sikre forhold. Armstrong hæmmede lofter installeres ved hjælp af stiger og i høj højde - ved hjælp af sikkerhedssele.

   Hængende loftarmaturer

   Armstrong affjedret loftsinstallationsprogram kan ikke kun omfatte ramme og dekorative fliser, men også belysningsanordninger. Der er to typer armaturer til disse designs:

   I de fleste tilfælde skal du vælge den første, da de harmonisk passer ind i loftets overordnede design. Der er tre typer armaturer i denne kategori (indlejret):

   Armstrong-hæmmede lofter, hvis installation giver mulighed for installation af lamper, kan udstyres med diffusorer. Disse er yderligere elementer i konstruktion: tynde plader, der er installeret under bunden af ​​belysningsenhederne. Diffusere er forskellige, med en overflade som "knust is", "prisme", opal, uigennemsigtig.

   Armstrongloft, hvis dimensioner og lejekapacitet tillader installation af ydre lamper, skal forstærkes med yderligere bøjler, som er monteret i en afstand af 20 cm fra vægprofilen på hver tværgående skinne. Armstrong-loftsmontering begynder med demontering af udendørsbelysning.

   De mest populære lysstofrør. De har 4 lamper. Som standard er dette en 14-watt T5 eller 18-watt T8. Processen med on-off kan udføres ved hjælp af konventionelle kontakter, og ved hjælp af elektroniske automatiske enheder.

   Teknologisk kort over Armstrong

   Armstrong ophængt loftmonteringskort er udarbejdet for at bestemme arbejdets rækkefølge på enheden af ​​dette design. Det er nødvendigt i udviklingen af ​​projekter af arbejde og byggeprojekter.

   Armstrong regulerer det typiske teknologiske kort på enheden, fra begyndelsen af ​​at udforme designskemaet for at overføre objektet til kunden. Udviklet i overensstemmelse med projektets tegninger, godkendt af generalsekretærens leder.

   På kortet er det obligatorisk at overveje, hvordan man monterer Armstrong-loftet. Processtrinene er defineret, som omfatter:

   • udvælgelse og forberedelse af profiler
   • teknikken til montering af suspensioner til det øverste loft
   • forsamlingsfaser af suspensionen
   • installationsfaser af suspension systemet
   • lægning af loftet fliser;
   • installation af belysningsenheder.

   Indstillinger for ophængningssystemer

   Der er flere designløsninger til Armstronglofter:

   • med en biaxial ramme på samme niveau;
   • med en biaxial ramme i to niveauer;
   • med uniaxial ramme
   • uden ramme.

   Armstrong-hængende loftanordning, hvis installationsteknologi giver en rammefri konstruktion, består i at fastgøre bære- og tværprofiler på bundoverfladen af ​​den øverste overlap uden brug af suspensioner.

   Den biaxiale ramme er monteret på samme niveau fra monolithic (uden huller) lejerprofiler og tværgående for at opnå celler med dimensioner 60x60 cm. Ved skæringspunkterne i længde- og tværgående skinner monteres klemmer: foringsbolte. Men der er en anden mulighed for fastgørelse: ved hjælp af skære ned tunger i hylderne af profiler.

   Armstrong hævet loft, hvis teknologiske kort giver mulighed for installation af en to-akse ramme i to niveauer, er et mere komplekst og besværligt design. For at forbinde sine elementer ved hjælp af yderligere komponenter: spændepind og spændeklemmer.

   Armstrong hængende loft er monteret ved hjælp af suspensioner, hvis valg afhænger af typen af ​​øverste loft.

   1. Hvis bundloftet er en betonplade, fastgøres de bærende og tværgående profiler ved hjælp af parenteser, der er rettet mod dowel-neglene. Om nødvendigt kan realkreditlån og afstandsstykker anvendes.
   2. Hvis bundfladen er metal (oftest - stål), er rammen fastgjort til den med klemmer og / eller bolte.
   3. Hvis loftet er træ, skal du bruge hæfteklammer, negle, skruer, skruer.

   Lydisoleringsenhed

   Armstrong akustikloft giver installation af lydisolerede materialer. Hvis du vil reducere graden af ​​lydgennemtrængelighed i den øverste overlap, skal du vælge en af ​​mulighederne:

   • installation af lydisoleringsplader på overfladen af ​​det øverste loft
   • klæber overfladen af ​​den øverste overlap med lydisolerende stoffer eller film;
   • brug af loftfliser lavet af lydisoleret materiale (på mineraluldbasis) i rammens anordning.

   Ordren og reglerne for arbejdet

   Du kan altid lave falske lofter med dine egne hænder. Armstrong er ingen undtagelse. Dette design er let at montere. Men ifølge fabrikantens manual kræver dette deltagelse af mindst 3 personer. Dette skyldes de særlige forhold ved installation af ophængningssystemer.

   En person bør være i højden og udføre arbejde på fastgørelse og forbindelse af profiler, den anden - for at give ham de nødvendige materialer og værktøjer. Den tredje er at sikre kontinuiteten i arbejdet og forberede alt, hvad der er nødvendigt for deres gennemførelse.

   Armstrong hævet loft, hvis egenskaber giver dig mulighed for at installere lamper af lukket eller åben type, installeres efter færdiggørelsen af ​​elektrisk arbejde. Fortsæt derefter til forberedelsesfasen:

   • sorterede plader efter farve og størrelse;
   • inspicér pladernes overflade, afvis produkter med chips og andre defekter;
   • sorter profiler;
   • forberede suspensioner, fastgørelseselementer og hjælpeelementer.

   Armstrong loftmonteringsteknologi

   For at kunne lave et falsk loftarmstrong med egne hænder er der brug for trinvise instruktioner. Det vil medvirke til at undgå fejl, der kræver demontering og ændring af hele strukturen.

   Trin 1. Målinger, opdeling og opdeling.

   Armstrong hævede lofter installeres fra markeringen. Do-it-yourself installation i overensstemmelse med den anbefalede arbejdssekvens.

   1. Lav måling af rummet.
   2. Der tegnes en tegning, hvor rummet er opdelt i indbyrdes vinkelrette akser.
   3. Bestem dimensionerne af de ekstreme plader omkring rummets omkreds.
   4. Udfør på grundlofternes opdeling af installationssteder for lamper, ventilationsgitter, søjler, rør. Hjørnepunkterne i sammenbruddet er markeret med fyrvinkler eller andet tilbehør.
   5. Installer understøttelsesvinkler på kolonnerne, hvis der er nogen i rummet.

   Trin 2. Installation af guider.

   Armstrong lofts loft installation med egne hænder begynder med installationen af ​​guide profil. Det kan være L-formet eller p-formet. Styreprofilen er nødvendig for at fastgøre enderne af understøtningsskinnerne. Dermed sikres styrken af ​​strukturen.

   Armstrongs mindste lofthøjde bestemmes af kapaciteterne i et bestemt rum og kravene til det. Hvis der ikke er nogen forsyningsselskaber under den øverste overlapning, er det tilstrækkeligt at trække sig tilbage 8 cm fra bundoverfladen til aktiv varmeveksling. Dette mellemrum vil være nok til normal (uden overophedning) drift af taklamper.

   Hvis Armstrong-hængende loftdesign sørger for installation af L-type guider, er disse lameller fastgjort, så den korte profilhylde er vinkelret på væggen. I dette tilfælde vil det være en støtte til endene af bæreprofilen. U-formede føringsskinner fastgøres således, at bæreprofilens ender går ind i rummet dannet af to parallelle hylder. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er 40-50 cm.

   Trin 3. Installation af suspensioner (parentes).

   Suspensioner eller beslag er obligatoriske elementer i rammen, der udgør Armstrong-hæftet loft. De typer af suspensioner og metoden til deres vedhæftning til overlapningen vælges afhængigt af typen af ​​basisoverflade.

   Hvis pladen består af en armeret betonplade, skal du bruge beslag. De er skudt ved komfuret med en PCT-52-1 pistol. Fæsterne i dette tilfælde er DG-4 dowel-neglene. Fastgørelsespunkterne langs en linje skal adskilles med en afstand på 120, 150 eller 180 cm. Ved valg af afstand styres de af lagens bæreevne og konstruktion af rammen.

   Trinet mellem linjerne er 60 cm. Installation af suspensioner (parenteser) kontrolleres ved hjælp af vandstand. Hvis testen viste, at den første linje af parentes er korrekt installeret, vil der ikke være yderligere spørgsmål om, hvordan du fastgør det armstrengede loft. Alle efterfølgende handlinger ligner de tidligere.

   Trin 4. Installation af bærende profiler.

   Lejeprofilen er hovedelementet, der holder Armstrong-loftet. Installationen af ​​disse strimler udføres efter mærkning og opdeling af basisoverfladen. Tekniske installationsguider afhænger af typen af ​​suspensioner. Hvis disse er g-formede metalstænger, ledes de ind i hullet i profilen, og bøj derefter denne tråd med tænger.

   Hvis krogformede suspensioner bestående af to metalstifter er valgt, fastgøres profilprofiler på kroge. Hvis det er beslag, foretages fastgørelsen ved hjælp af bolte eller skruer.

   Trin 5. Montering af tværgående strimler.

   Installation af Armstrong-type hæftet loft giver mulighed for en sammenbrud af rammen i celler af samme størrelse. Ved begyndelsen af ​​dette stadium består det (skeletet) af de langsgående linjer af bæreprofilen.

   For at danne celler er det nødvendigt at installere vinkelret på den bærende tværgående profil. Trinet mellem linjene på disse lameller er 60 cm. Afhængigt af den valgte profil er lamellerne forbundet enten med lås eller ved hjælp af hjælpelementer.

   Trin 6. Installation af belysningsenheder.

   Uanset det armstrengede loft type, er installationen af ​​armaturer altid gjort, før der lægges fliser. Dette giver uhindret adgang til strømforsyningskablerne. Installation af belysningsanordninger kræver overholdelse af alle brand- og elektriske sikkerhedsforskrifter.

   Trin 7. Lægning af loftfliser.

   Hvis det perforerede armstrongophæng er monteret, skal fliserne have perforering. Det består normalt af pinholes af lille diameter, jævnt fordelt over hele overfladen.

   Lofter af enhver art er lagt på samme måde: på udstikkningerne af lejer og tværgående profiler. Armstrong - hængende loft. Derfor placeres flisen først i rummet mellem den øverste overlap og rammen, hvorefter den er centreret i forhold til cellen og sænket ned på profilernes hylder.

   Loftspleje regler

   Armstrong-loftet, hvis installation er lavet i overensstemmelse med producentens anbefalinger, vil ikke kræve reparation i lang tid. Hvis der er behov for at erstatte strukturelementet, skal du overholde følgende regler:

   • det er uacceptabelt at fjerne suspensioner;
   • Du kan ikke bøje eller på anden måde ændre længden og formen af ​​suspensioner;
   • Udskiftning af lamper uden kendskab til hvordan man demonterer Armstrongloftet er uacceptabelt.

   Pladens overflade rengøres af støv og spindelvæv ved hjælp af tørre børster med stive børster. Brug en børste med et langt håndtag for at gøre det lettere. Hvis loftet er i en lav højde, kan du støvsuge det.

   Nyttig video

   Lad os se en video tutorial om at installere Armstrong hævet loft:

   Praksis har vist, at disse ophængningssystemer i lang tid ikke kræver nogen større eller kosmetiske reparationer. Under driften kan du ændre rummets design, udskifte eller male loftet.

   (3 vurderinger, gennemsnit: 4.00 ud af 5)

   Sådan fuldender du Armstrong-loftet, hvilke profiler og typer paneler du skal vælge

   Alle er blevet vant til Armstrong-lofter i kontor og offentlige rum. Ydermere opfylder de kravene i en streng og officiel interiørdesign stil. På grund af den konstruktive enkelhed er rammen af ​​det ophængte modulære loft monteret hurtigt, og de mange typer af paneler og monteringsstrimler tillader implementering af både standard- og designløsninger.

   Hvad er en typisk suspenderet struktur?

   Den fundamentalt modulære ophængsdesign Armstrong er en honningkarmsramme, hvor de dekorative plader ikke hemmes nedenunder, men lægges i cellerne på profilhylderne. Rammen er fastgjort til basen gennem suspensioner.

   De hovedkomponenter, hvorfra Armstrong-loftet er monteret, er vist på billedet nedenfor:

   Skematisk diagram af en ophængsramme Armstrong

   1. Standard loftplade størrelse 600 x 600 mm.
   2. Kort tværgående skinne 0,6 m. Forbinder de langsgående lameller 1,2 m og danner cellerne.
   3. Hovedtransportørens T-formede skinne, som ligger på vægområdet. Standardlængde - 3,7 m. Stakket i 1,2 m trin.
   4. Det lange tværstykke forbinder lejestængerne. Standard længde - 1,2 m.
   5. Spændebeslag (sommerfugl) suspension.

   5a. Traction med en krog.

   5b. Traktion med øvre øje under dowel.

   1. Hjørne profil. Horisontal hylde 24 mm, lodret - 19 mm. Standard længde - 3 m.
   2. Fastgørelsesstik
   3. Vedhæftede punkter af den L-formede profil til væggen.

   Armstrong-loftssystem er opdelt i tre typer:

   • Synlig. Styreskinnenes bundskinne er synlig.
   • Skjult. Pladen er stablet på en sådan måde, at den nederste kant af lamellerne ikke er synlig.
   • Designer. Tillader dig at udføre krøllede designs. Synlig guide rail liner har forskellige design muligheder.

   Profiler er lavet af metal eller metal-plast. Mellem elementerne er faste fjeder- eller klipslåse.

   Profilvisninger

   Den mest almindelige type monteringsskinne er Prelude-kittet. Oftest er et åbent flangejernssystem monteret ved hjælp af Prelude 15 og Prelude 24-sæt (T15 og T24). De adskiller sig i bredden af ​​den nederste vandrette hylde på skinnen, som ovnen er lagt på. I standardversionen til spidser op til 4 m anvendes en skinne med en vertikal ståhøjde på 43 mm, og for store spændinger tages en forstærket Prelude Sixty2 profil med en standhøjde på 63 mm som langsgående lameller. For store rum samles rammen med forstærket batte med en bred synlig hylde Prelude 35. Forkortelsen TLX, XL2, TL betyder typen af ​​tværforbindelse af skinnerne (krog, snapfiksering).

   Komplet med hjælpelinjerne T15 / T24 bruger PU væg hjørne profil 19/24 mm.

   Armstrong design lameller til Silhouette 15 XL og Interlude 15 XL lige konstruktioner har et fremspring (slot). Den synlige ramme af et sådant ophængt loft gør sammenføjningen smukkere.

   At udføre separate flydende suspenderede strukturer bruger sæt Axiom. De tager skinnen T15 (T24) til hjælpelinjer, og for konstruktionen af ​​perimeteret af modulet sæt bruger de en særlig lige eller fleksibel dekorative profil.

   For store områder (hangarer, lufthavne) med en T24-skinne eller som selvstændigt strukturelt materiale, brug en bred Bandraster-profil (tape-raster-konstruktion). Bredden af ​​en sådan styring kan vælges fra 50 til 150 mm afhængigt af længden af ​​spændvidden og designopgaverne for sammensætningen.

   Det er vigtigt! Bandraster bruges som kanal til lægning af kabler.

   Et komplet sæt af strukturer med en skjult ramme kan omfatte en konventionel Prelude 24-skinne eller specielle strimler kaldet Z-systemet. Under alle omstændigheder anvendes moduler med en speciel rillekant på to modsatte sider til et falsk loft med en skjult ramme.

   Ramme med klemplader til montering af metalplader

   En speciel type er et skjult to-niveau system, i hvilket et metalpanel er fastgjort til spændebåndene. Lejestyringer er klip, hvor kanterne af metalmodulerne er indsat.

   For at binde til gipspladekonstruktioner eller udføre et loft på flere niveauer, brug dekorative overgangselementer Axiom.

   Når der arbejdes med fliser til et ophængt loft med en skjult hylde, opstiller skinnebanerne et trinvist vægområde.

   Typer af plader

   Konstruktive vilkår afhænger et sæt til montering af et ophængt loft af valget af racksystemet og typen af ​​fliser.

   Til åbne konstruktioner med en synlig hylde på stelskinnen anvendes plader med fire typer kanter:

   1. Edge Board. Pladen på omkredsen har en flad ende.
   2. Tegular hæm. På panelets omkreds er der et skridt med en skråning, som følge af, at samlingen vil vise sig forsænket. Pladen af ​​disse to typer er monteret komplet med skinne T24.
   3. Edge MicroLook. Det har samme trin som Tegular, men bruges med T15 skinne.
   4. Plade med kant MicroLook BE. Designet specielt til brug med Silhouette Silhouette skinne.

   Til samling af skjulte strukturer anvendes plade med disse typer kanter:

   • Vector. Dette er en almindelig type for skjulte strukturer, da den bruges i et sæt med en standardskinne T24.
   • K2C2, SL2 anvendes med strimler "Z".
   • Metalplade med fastgørelsesteknologi i klempladerne på det skjulte klip-in-system (på klipset) og hook-on (på krogen).
   Kanttyper

   Det er vigtigt! Den åbne ramme, til hvilken samlingen, som standard Preludeprofilen blev brugt, anvendes som en base til at lægge fliserne med en lige kant af ethvert dekorativt materiale.

   Hjælpematerialer

   Rammen er fastgjort til loftet gennem suspensioner. Armstrong tilbyder en hel række fastgørelseselementer designet til forskellige belastninger og en række højdejusteringer. De kan opdeles i sådanne grupper:

   • Tilspænding bypass. I dem er fjerkræet fastgjort på en metalhøjde i en vis højde. Den mest almindelige indenlandske konstruktion.
   • Nonius suspensioner.
   • Trådede suspensioner. Metallstangsstangen er gevindskåret med en møtrik. Anvendes til tung konstruktion.
   • Justerbare kabler. Bruges til lette muligheder og med en betydelig undervurdering af det hængende loft i forhold til basen.
   Forskellige suspensioner

   Til fastgørelse til væggene og i loftet, brug plastikdykler eller metalankre.

   Forsamlingsprocedure

   Armstrong loftsinstallationsprincip er simpelt og intuitivt:

   • Langs rummets omkreds markerer loftet og fastgør hjørneprofilen. Dowels boret i trin på 0,5 m.
   • Næste trin er installationen af ​​3,7 m lange bæreskinner. De er installeret hver 1.2 m. Bærens skinneres retning er valgt afhængigt af designet: Du kan foretage en lige sammenføjning eller diagonal. For at gøre dette skal du installere lamellerne i en vinkel på væggen. Hvis længden af ​​stroppen ikke er nok, er de forbundet med endelåse.
   • Langs linjen installerede supportskinner installeres suspensioner. Den første bøjle er fastgjort i en afstand af 0,6 m fra væggen, og de næste - med et trin på 1,2 m. I forårsbøjler er trykket med et øje fastgjort til loftet, og stødkraften med en krog er fastgjort til bærebjælken. Der er specielle huller i den.
   • Derefter installeres lange tværstænger i 0,6 m trin mellem styrene. Fastgør dem med låsearbejde i enderne og indsæt dem i slidserne på bærebjælkerne.
   • Det sidste sæt korte lister 0,6 m.

   Det er vigtigt! Ved installation af heavy raster fixtures forstærkes rammen og den tilsvarende celle med yderligere suspensioner.

   • I cellemonteringsraster eller panellamper.
   • I sidste omgang er der lagt en dekorativ plade.

   Videoinstallation af komponenter til loftet Armstrong:

   På trods af mangfoldigheden af ​​komponentmaterialer koster mange ganske almindelige strimler T15 eller T24. Denne profil tillader brug af paneler fra en række forskellige materialer.