Loft skjulte gardinstænger

Hovedopgaven til loftets taghuler er evnen til sikkert at fastsætte gardinerne. Og så opstår spørgsmålet om æstetik. Men ikke altid passer standardversionen ind i den indvendige stil. Især når det kommer til moderne designløsninger. Derfor er ønsket om at fjerne tagskægget, men at forlade dets funktionalitet forståeligt.

Skjulte designs ser meget flot indendørs. Visuelt hæve lofterne skaber de et harmonisk og imponerende interiør, der tager stor vægt på de massive og vægtløse stoffer og dekorative elementer. Gardinerne synes at strømme direkte fra loftet. Udvidelse af rummet, loftet takhugger øger området af rummet, hvilket er en utvivlsomt fordel for miniature lejligheder.

Hvad er de skjulte loftsrammer, hvad er nøglefunktionen og hvordan man vælger og installerer korrekt - vi vil fortælle i artiklen.

Egenskaber og fordele

Ofte opstår ønsket om at skjule tagskægget blandt indehavere af stræklofter, når du ikke ønsker, at dine øjne skal klamre sig på et metalrør over et vindue i stedet for et glat overflade og skinnende stof. Samtidig er det i et velindrettet interiør ved første øjekast uklart, hvordan gardinerne falder fra loftet.

Den største fordel ved de indbyggede taggrunde er muligheden for at bruge i ikke-standardværelser med en usædvanlig vinduesform. I dette tilfælde kan designet selv tilpasse sig alle funktioner og gentage den U-formede, buede og halvcirkelformede linje.

Hvorfor er det værd at vælge de skjulte taggrunde? For lave lofter ved hjælp af den sædvanlige grove cornice er uacceptabel. Et element vil være i stand til visuelt at stjæle det meste af rummet. For sådanne lejligheder er en skjult kant til gardiner sandsynligvis den eneste foretrukne løsning, der kan gøre rummet mere rummeligt og bredere:

 • Tykke gardiner i hele bredden af ​​væggen ser meget kortfattede, smukke og moderne.
 • Skjulte designs er gode til et værelse med loftslofter. Nærheden af ​​de skjulte taggrunde og sårbare loftsbeklædning er helt sikkert og vil ikke forårsage skade på filmen.
 • Lodrette foldninger af gardiner, der strømmer ned uden nogen støtte, ser utroligt smukke ud og udvider rummets rum.
 • For ejere af brede vindueskarme er fordybede hjørner en fremragende udvej. Med et sådant vinduesfunktion er det ret svært at vælge den rigtige løsning. Og med et skjult design kan du hænge gardiner, uanset vindueskarm.
 • Installer selvbygget cornice er ikke vanskeligere end normalt.

Usynlig cornice passer perfekt ind i ethvert interiør og er en praktisk og alsidig løsning:

 • I den ekstra lofts niche foran væggen kan du skjule ledninger, tegne en internetlinie, ventilere eller dekorere strukturen med yderligere belysning.
 • Farve, tekstur, elegance af stof og indretning kommer først i det indre af rummet.
 • Udvider arbejdsområdet for design ideer og løsninger.
 • Skjulte gardinstænger koster mindre end standard open-form modeller.

Design funktioner

Skjult cornice er et specielt dæk, der er monteret i en niche over vinduet. Afstanden mellem væggen og loftet er så lille, at det ved første øjekast ikke er så mærkbart. Samtidig når loftet ikke op til væggen 10-20 cm. Udseendet og designen af ​​vinduet ser meget usædvanligt og attraktivt ud.

Skjult visning af installationen repræsenterer flere muligheder. Hovedtyper:

 • plastdæk med flere rækker - denne mulighed er den mest almindelige;
 • runde stænger - denne mulighed er kun egnet til en temmelig rummelig niche mellem væggen og loftkonstruktionen;
 • String - den billigste løsning, men ikke så praktisk i forhold til en plastbuss;
 • fleksibel - bruges med ikke-standard vej.

Afhængigt af designet er designtanken til vinduesåbningen og antallet af gardinlag, valgt antallet af rækker i tagringene.

materialer

Moderne loftsstrukturer er tilgængelige i flere versioner:

 • Aluminium - lyse og holdbare tagskærme, velegnet til tykke, flerlagede og tunge gardiner. Desuden er prisen højere end på modeller fra andre materialer.
 • Plast - letvægts, holdbart og billigt, men egnet til et letvægtsgardin.
 • Træ - lys og naturlig, har et attraktivt udseende.
 • Stål - slidstærk og pålidelig, der er i stand til at modstå en masse vægt.

Ved valg af materiale er det vigtigt at overveje gardinens tæthed og vægt.

Kornets farve påvirker ikke rummets overordnede stil og forbliver usynlig, så standardhvidet vælges ofte. Hovedkravet er design pålidelighed, glat og stille bevægelse af dele. For at skabe en romantisk højdepunkt kan du bruge LED stripen i nichen. Solide pærer vil ikke blot supplere vinduets indretning, men også skabe en dæmpet baggrundsbelysning.

Installationsfunktioner

Stretch Loft er et unikt design, hvis glathed tiltrækker opmærksomhed. Og det er vigtigt at tage højde for de mange nuancer og meget omhyggeligt henvende sig til valg af indretning. Det er umuligt at installere en standard cornice på strækloftet. Derfor er den skjulte struktur ikke et indfald, men en funktionel nødvendighed. I dette tilfælde kan du skjule alle de mindre fejl, og det er fordelagtigt at understrege spændingsstrukturen.

Samtidig kommer nicheelementer og gardiner ikke i kontakt med en delikat loftdækning, hvilket udelukker muligheden for deformation af nettet. Sådan en interessant dekoration mulighed skaber en magisk lys atmosfære. Og det anses for hensigtsmæssigt i lejligheden, huset, salonen, restauranten og kontoret. Installation af tagskinner skal begynde inden installationen på loftet.

Skjult konstruktion kan bruges under andre forhold, når der er et ønske om at slippe af med standard cornice og dekorere rummet. Du kan gemme genstande på loftet af gipsplader.

Ifølge eksperter er dette det mest optimale materiale, hvor der ikke er nogen skadelige stoffer. Men med en lille styrke er det ikke i stand til at modstå en stor vægt af gardiner, så vælg i forvejen de relevante muligheder for registrering.

At skabe illusionen af ​​en skjult taggrænse til loftet er ret let. For at gøre dette er det nok at installere en dekorativ baguette sokkel rundt om loftets omkreds og lige foran nichen. Samtidig skal fastgørelsesdesignet pålideligt skjule bag dækslerne og skabe effekten af ​​faldgardiner. Dekorative elementer er lavet af plastik, metal eller træ og skal fuldstændigt skjule elementerne i kornisens struktur.

Sortimentet af dekorative hjørner er slående: vægtløse akrylstrukturer eller metal med gravering - det er nemt at vælge den mulighed der passer til et unikt interiør.

lofter

Omhyggeligt gennemtænkt indvendigt rum og velvalgte baggrundsdesignkomponenter - et løfte om at skabe en harmonisk skønhed i dit hjem. Og hvis vi taler om udformningen af ​​stuen og især soveværelset, er en af ​​hovedelementerne i et harmonisk interiør vindue- og døråbninger. Hver mester, om han er en pro eller en nybegynder, er enig i, at det er svært at overvurdere gardinernes rolle i det indre af et rum. Imidlertid passer deres indbyggede element ikke altid ind i rummets overordnede stilistiske beslutning, i forbindelse med hvilket der er et meget passende ønske om at skjule det, hvilket ikke vil påvirke dets funktionalitet på nogen måde. Dette skyldes, at gardinskinner til gardiner frem for alt er et funktionelt element i designet, og først efter at de får en slags dekorativ belastning. I den henseende, hvis du planlægger at skabe et harmonisk og imponerende interiør, gemmer mindre fejl og ønsker at arrangere et vinduesåbning, så intet distraherer fra overvejelsen af ​​lysets lys i massive eller vægtløse kludpaneler, skal du være opmærksom på den skjulte gardinstang vil gøre dine drømme til virkelighed. Når det bliver nødvendigt at installere disse strukturer og hvad er deres egenskaber, og hvad er fordelene ved gardiner med skjulte taggrunde, og hvor stærk er deres indvendige potentiale? Dette er de vigtigste spørgsmål hos vores læsere, der vælger skjulte taggrunde. I betragtning af relevansen af ​​dette emne vil vi forsøge at besvare disse spørgsmål, samt overveje flere muligheder for montering af skjulte gardinstænger.

indhold

Når behovet opstår for at arrangere de skjulte taggrunde?

Popularisering af skjulte gardinskinner til gardiner, der finder sted i moderne design, skyldes flere grundlæggende grunde, som vil blive navngivet nedenfor.

1. Funktionelt behov for at skabe et harmonisk design. Ofte forekommer behovet for at bruge en skjult taghule i værelser indrettet med lofter. Dette skyldes, at det er forbudt at montere nogen udragende stive strukturer på overfladen af ​​strækloftet, hvilket kan medføre skade på loftfilmen. Det er ret logisk, at det i dette tilfælde er umuligt at bruge traditionelle loftslister. Hvad angår vægmonteringsindstillingen, skal den også være sikker på PVC-film i strækloftet, og derfor konkluderer vi, at de strukturelle elementer i tagskægget ikke på nogen måde kommer i kontakt med PVC-folien. Den mest optimale og funktionelle løsning på dette problem er installationen af ​​en skjult taggrænse;

2. Interiøret er fejlfri, og ønsket om at overholde de grundlæggende principper for moderne design er en anden grund til installationen af ​​skjulte taggrunde. En elegant designteknik, der er blevet særlig relevant i nyere tid, er udsmykningen af ​​vinduesåbninger med gardiner, der flyder direkte fra loftet uden yderligere fastgørelser. Og hvis de udover alt andet er dekoreret med belysning, så er de i stand til at vinde hjertet af selv den mest indtrængende skeptiker, som ikke byder på ikke-standardiserede designløsninger. For at løse dette problem foretrækker mestere at installere gipslofter, hvilket også skyldes de ubestridelige fordele ved dette materiale. Hvis du har valget til fordel for en skjult glitter til gardiner lavet af gipsplader, får du mulighed for at udstyre ikke kun traditionelle lige cornices, men U-formede, buede og lige halvcirkelformede strukturer. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at udstyre en niche i gipsplankloftet for at kunne bruge den til at skjule tagskægget. Teknologien til montering af en sådan niche vil blive diskuteret i denne artikel;

Designere skelner mellem en anden form for skjulte taggrunde - de såkaldte baguette-designs, som er en slags traditionelle vægafskærmninger. Funktioner i deres installation antager maskering af alle elementer af tagskægget under de dekorative overlays, der er fremstillet af træ, plast eller metal.

Skjult gardinstænger foto

Fordele ved skjulte taghuler

Praktisk og æstetisk design. Skjulte loftsgardiner til gardiner - den mest foretrukne løsning til fastgørelse af gardiner i et værelse præget af tilstedeværelsen af ​​lave lofter. I sådanne rum vil installationen af ​​en traditionel taghane yderligere reducere loftets højde i modsætning til et skjult taghul, som effektivt organiserer rummet, hvilket gør det mere rummeligt og højere;

Hvis rummet med stræklofter er bredt nok vindueskarme, kan den traditionelle murskive måske ikke passe dem i bredden. Ved hjælp af de skjulte taghuler kan du hænge nogen gardiner, uanset vindueskarmets bredde;

Yderligere design og funktionalitet. Den niche, som du vil skjule bjergene i, er et ekstra sted, hvor du kan skjule ledninger, lægning af fiberoptiklinjen på internettet samt ventilation og belysning. Når du har udstyret denne niche, vil du være i stand til at nægte installation af yderligere design til maskering af kommunikation;

Dannelse af et enkelt indvendigt rum og fokus på indretning, snit og design af gardiner. Fraværet af yderligere fastgørelsesorganer tillader ikke at blive distraheret fra atmosfæren skabt af det flydende stof. Arrangement af yderligere belysning i nichen i strækloftet vil tillade at understrege tekstilsammensætningen uden at blive distraheret af lyskilden;

Denne metode til fastgørelse af tekstiler - ideel til enhver design beslutning. Du behøver ikke at hente tagene til dørhåndtagene eller til møblernes farve, for at se efter dekorative stik til tagskægget og så videre. Ved hjælp af de skjulte taggrunde kan du ikke distrahere fra din hovedopgave - valget og designen af ​​gardiner;

Muligheden for at spare. Dette skyldes det faktum, at aluminiumskornet, der er installeret i loftnichen, er meget billigere end den, der udover den funktionelle løsning også løser den dekorative opgave, i forbindelse med hvilken den er dekoreret med udskæring, smedning og dyre metaller, hvilket ikke kun kan påvirke dets omkostninger;

Hvad angår fordelene ved listerne, er de begrænset til deres udsmykning, som forbløffer med sin mangfoldighed. Ved at vælge baguette cornices kan du finde alt, hvad dit hjerte ønsker: fra lasergravering på metaloverflade og træskæring til luftige akrylstrukturer og tunge bronzelegeringer.

Det er vigtigt! Hvad angår ulemperne ved skjulte tagskærer, kan de henføres til behovet for yderligere installationsarbejde og som følge heraf økonomiske omkostninger samt vanskeligheden ved at erstatte skjulte strukturer.

Udvælgelse og drift af skjulte taggrunde: praktiske anbefalinger

Det er ingen hemmelighed, at valget af selv den mest perfekte og velovervejede konstruktion er kendetegnet ved dens subtiliteter og nuancer, idet man i omhyggelig grad vil tillade, at man undgår ubehagelige overraskelser.

 • Hvis du beslutter dig for at give præferencen til den skjulte base, anbefaler eksperter, at du tænker på gardinernes design og designfunktioner på forhånd. Hvis du ignorerer disse tips, så skal du, når du vælger et snit og design af gardiner, fokusere på designets egenskaber, hvilket vil komplicere din opgave betydeligt.
 • I processen med at installere de skjulte taggange skal man styre bredden af ​​vindueskarm og varmeanlæg under den. Dette skyldes det faktum, at gardinerne ikke bør røre ved batteriet, og derfor er det nødvendigt at skubbe det frem 1-2 cm fra karmen, når man installerer tagskægget.
 • Hvis du ikke kan prale af rummelige værelser og planlægge visuelt at udvide sin plads, i færd med at installere taggrænserne, skal du ikke begrænse dig til bredden af ​​vindueskarm og vinduet, men organisere tagskæggene, hvis længde svarer til længden af ​​væggen. Hængende gardiner på tværs af hele bredden af ​​væggen, vil du gøre sin plads en, og derfor vil det opfattes noget større i området;
 • Hvis du foretrækker baguettekornet i færd med at installere, skal du foretage alle mål i overensstemmelse med bredden af ​​dens dekorative del, som skal passe frit ind i vægpladsen og heller ikke hænge ned i vinduesåbningen og ikke hvile mod loftoverfladen;
 • I processen med at vælge tagskægget er det vigtigt at være særlig opmærksom på dens funktionelle elementer - løkker og løbere. Deres bevægelse skal være tavs og fri, i bevægelsesprocessen bør de ikke klamre sig til skinnerne på tagskægget.

Skjulte tagskærme til gardiner i et strækloft: funktioner og installation

Skjulte tagskinner er en af ​​mulighederne for at installere tagskægget, hvilket er en slags dæk, fastgjort til loftet og placeret i en specielt udstyret niche, der danner mellem væggen og strækloftet. Den resulterende uddybning er næsten umærkelig, selv når du står direkte under den. I forbindelse med designelementerne i de skjulte taghuller skabes en ikke-standard designløsning, når gardinerne praktisk talt "flyder" i luften, hvilket er særlig vigtigt for lave mellemrum, da gardinerne visuelt øger loftets højde.

Funktioner ved montering af de skjulte tagskærme til gardiner i et spændingsloft:

I en afstand af 20 cm fra væggen, hvor vinduesåbningen er placeret, er der monteret et møbelhjørne på bunden af ​​betonloftpladen, hvortil en træstråle efterfølgende monteres langs hele længden. De bestemmer midten af ​​bjælken og fastgør baguetten på væggen på dette sted, hvilket er nødvendigt for, at loftsfilmen skal dækkes og som følge heraf at skjule den stygge struktur bestående af bjælken og møbelhjørnet. Centeret for den dannede niche er bestemt, og på dette sted er de skjulte taggrunde fastgjort.

Det er vigtigt! Udsmykningen af ​​de skjulte taggrunde i strækloftet betyder ikke noget, da det vil være helt skjult for nysgerrige øjne. Hovedkravet for dette element - pålideligheden af ​​fastgørelsesgardiner, lethed, mobilitet og glat bevægelse af ringe og kroge på cornice.

Det er vigtigt! Du kan diversificere indretningen af ​​dit værelse eller gøre en kompetent zoneinddeling af rummet ved at installere en ekstra LED-baggrundsbelysning i loftnichen, hvor den skjulte cornice er placeret. Den bedste måde at løse problemet med at opdele plads i funktionelle zoner er at håndtere en diod tape, der giver lys belysning og samtidig forbruger en lille mængde elektricitet.

Sådan laver du en skjult cornice: arrangere gipsplad niche

Ved hjælp af et af de moderne finishmaterialer - gipsvæg, som har en række ubestridelige fordele, kan du indse dine mest dristige designideer, hvoraf den ene er arrangementet af taggrene. Men i betragtning af sin lille styrke og manglende evne til at modstå tunge vægtbelastninger bliver tungt konstruktioner vanskelige at hænge på lofter og vægge, færdig med gipsplader. Løsningen på dette problem blev fundet, og herrerne enstemmigt erklærede, at den eneste korrekte vej ud af denne situation var at arrangere loftnicherne, hvor gardinstængerne skulle installeres. I denne henseende spørger herrerne helt kompetent spørgsmålet: "Sådan skjuler du takkanten for gardiner, har udstyret en niche i et gipsplankloft?"

Sådan laver du en skjult kronkage til gardiner: materiale forberedelse

Ifølge erfarne håndværkere, der er bekendt med gipsvæg, er det mest egnede materiale til udsmykning af en niche Volma gipsvæg, der er kendetegnet ved et stort sæt positive kvaliteter, som ofte mangler fra dyrere efterbehandling. På grund af materialets lave vægt kan den bruges til fremstilling af forskellige loftsstrukturer, herunder nicher, hvor kronerne er skjult. Men den største fordel er miljøsikkerheden på grund af fraværet af skadelige stoffer i sin struktur, som tillader brug af gipsvæg til indretningsarbejde.

Et gipsplader skal skæres i strimler med en bredde på 15 cm. For at udføre skæring af gips er det ikke nødvendigt med dyre professionelle værktøjer. Nok til lager på følgende hoved sæt:

 • Roulette, hvis længde skal være mindst 3 meter;
 • En lang metallinje, hvis du ikke kan bruge en metalprofil;
 • Papirpapir eller universel kniv, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​udskiftelige dobbeltsideblade;
 • Nedstryger. I dette tilfælde, selv en dårligt skærpet sav på et træ, som nødvendigvis skal være smalt, eller en hacksaw designet til skæring af knuder;
 • Det eneste professionelle værktøj, som du bliver nødt til at købe, er en peeling grinder, da du bruger det, vil du kunne udføre den mest kvalitetsmæssige behandling af skærekanterne.

Det er vigtigt! Eksperter foreslår at skelne mellem flere måder at skære gipsvæg på, blandt hvilke de mest populære er, såsom metoder som et lige skåret, ujævnt skåret, dobbeltsidet skåret og runde huller. For at lave en gipspladen niche, skal du mestre teknikken med et lige snit, hvilket ikke er svært.

På begge sider markerer du den ønskede størrelse (i vores tilfælde er det 15 cm). En metallinie påføres de angivne mærker, og ved hjælp af en kniv skæres et øvre lag af materiale. Samtidig anbefaler eksperter ikke at tegne en indledende linje med en blyant, da i dette tilfælde kan skæringen vise sig ujævn. Hvis du fordyber klippet med 2-3 gange, kan du være sikker på at gipsvæggen vil bryde præcis langs den påtænkte linje og ikke andetsteds.

Dernæst er gipsvæggen installeret på kanten og lidt på den med knæet på det sted, hvor der ikke er nogen skæring. Efter at have lavet 2-3 slag, vil du kunne bryde gipskernen nøjagtigt langs den tilsigtede linje. Til sidst klippe med en kniv papen, der holder begge halvdele af pladen. For at skære bredere bånd kan du bruge en hacksav.

Installation af gipsplader

Til installationen kræves:

 • Metalpladeprofilstørrelse 27x60x3000 cm;
 • Guide profiler er fortrinsvis lavet af aluminium, men det er ikke tilladt at bruge træ, 28x27x3000 cm i størrelse;
 • Gips gipsplader;
 • Boremaskine eller skruetrækker;
 • Selvdrejende skruer (skruer) eller hæfteklammer.

Først og fremmest markere størrelsen af ​​den niche, hvor det er planlagt at skjule taggrene. For at gøre dette skal du måle afstanden fra væggen, hvor vinduesåbningen er placeret, til karmens eller varmebatteriets kant (i tilfælde af at batteriet rager ud over vindueskarmens kant). Derefter tilsættes 10 cm til den, hvilket er størrelsen af ​​den kvote, der kræves for gardinernes frie bevægelse i nicheen. I de fleste tilfælde skal denne afstand være mindst 15 cm, hvilket vil lette den efterfølgende montering af tagskægget, men samtidig må den ikke overstige 20 cm. Marker derefter en linje, der løber parallelt med væggen, hvilket vil være nichens kant.

Ved hjælp af en boremaskine eller skruetrækker fastgøres profilprofilen langs denne linje, så pitchen til dowels er mindst 60 cm. For at fremstille siderne af kassen skrues de tidligere skårne gipsplader til styrprofilerne. Pladsen er mindst 15 cm. Fra bokens endekant er omkredsen markeret, og føringsboksen er fastgjort på samme måde som selvskærende skruer. I dette tilfælde skal profilen "se" i retning af væggene. Ved hjælp af en hacksav skæres gipspladestrimlerne langs profilen, som samtidig er sidevægge af nicheen. Fremstil en grundig behandling af enderne af flyet.

Ved hjælp af loftprofilen samles kassen i trin på mindst 40 cm. Gipsvæg skæres til nichens bredde og syes op til bunden af ​​kassen. Hvad angår nichens sidevægge, kan de være lavet af glas eller gennemsigtig plastik. Moderne designløsninger indebærer fremstilling af formede æskekanter - i form af bølger eller forskellige geometriske former. Kassens bredde er variabel og afhænger af loftets højde og størrelsen af ​​rummet.

Sådan laver du gipsplader nicheplating?

I processen med at gøre huden sænkes skruerne ind i gipsvæggen på en sådan måde, at kappen ikke stikker ud. Fremstil kittens led og huller fra skruerne. Hvis det er nødvendigt, kan du kaste hele boksen. Eksperter anbefaler, at man bruger en gummitrug til at udstyre de indvendige hjørner.

Hvis du vil forenkle arbejdet med færdiggørelsen af ​​kassen, skal du efter færdiggørelsen afklare de indvendige hjørner af kassen ved at placere plast eller metal hjørner på dem. Gør plastering arbejde, hjørnet er presset ind i kittet. Ved afslutningen af ​​disse værker vil du se, at vinklen var perfekt. Hvis du vil gøre uden brug af et hjørne, skal du forsigtigt tørre gips kantene med sandpapir. Efter den endelige tørring af kittet skal du sætte kassen med fint smørpapir. Hvis du har udført alle ovenstående aktiviteter, skal du bare fjerne støvet fra den færdige kasse og male en niche.

Hvis du vil føje til det indre af rummet et notat af mystik og originalitet, skal du installere baggrundslyset for en gipsvægs niche. Til dette formål indsættes halogenlamper, der skaber diffust lys eller neonrør, ind i boksen på bagsiden, som vil blive en kilde til lys, hvilket giver komfort til rummet. Efter at have lavet disse handlinger, vil du oprette et dekorativt element, der kan dekorere ethvert rum. LED strips understreger de arkitektoniske træk ved loftet og fremhæver gardinerne, skyder i luften med en lys stripe.

De skjulte taggrunde til gardiner (loft)

Model udvalg af skjulte tagskærme til loftsmonterede gardiner

Når man spiller rollen som et funktionelt element, er strukturen af ​​denne type ikke forskellig i de forskellige versioner - de er alle i form af en flad plastikboks med riller i underdelen. Kun størrelser og antal profiler af skjulte loftslister til gardiner varierer. Du kan købe hos os:

 • modeller fra 175 til 320 cm lange;
 • to- og tre-rækken produkter til klassiske gardiner og kombinationer med lambrequin.

Få hjælp til at vælge en skjult taggrænse til gardiner med de nødvendige egenskaber, beregne prisen på loftkonstruktionen af ​​den krævede størrelse, og du kan købe varer ved at kontakte telefonledere +7 (916) 143-46-83 og +7 (495) 211-28-05. Ved bestilling af produkter leverer vi hurtig levering til døren i Moskva og regionen samt professionel installation af produkter af en eller anden grund.

Ønsker du at vælge et produkt i lang tid nu?
Vi ringer dig tilbage i åbningstiden!

Vores konsulent ringer til dig og henter dine varer personligt.
For at gøre dette skal du forlade dit telefonnummer.

Skjulte gardinstænger

Vigtigt for indretningen er vinduets design. Eaves kan imidlertid absolut ikke matche stilen på hele rummet. Derfor vil du nogle gange bare skjule det. Tusindvis tjener baguetter hovedsagelig til at fastgøre gardinerne, og kun så er det et dekorativt element i interiøret. Usynlige gardinstænger i kombination med et strækloft kan skabe et luftigt og vægtløst interiør, rummet vil se mere rummeligt og højt ud.

Særlige egenskaber

Et træk ved sådanne loftkonstruktioner er forbuddet mod montering af nogen vægtbærende dele, som kan skade loftfilmen. I et sådant rum er det umuligt at bruge de sædvanlige loftslister. Det er netop tilfældet, når konstruktionen af ​​et hemmeligt fastgørelsessystem til gardiner bliver optimalt.

Dekorativ udsmykning af vinduesåbningen er ekstremt populær, når gardinerne flyder fra loftet. Især effektivt ser det ud i kombination med dekoration ved hjælp af belysning. For at gøre dette er det nødvendigt at montere en niche straks, når du installerer gipsophængene for at skjule kronen. Ved hjælp af dette materiale er ikke kun rektangulære vinduer lavet, U-formede, buede, halvcirkelformede loftkonstruktioner af cornices er lavet af gipsvæg.

Hvis dit værelse allerede har et ophængt loft, er brug af gardinstænger, der ikke er synlige, et presserende behov.

I nogle gamle huse tjener en gulvplade som en vinduestråle. Selvfølgelig er det umuligt at installere en traditionel cornice med et sådant arrangement af vinduet. Loftet af fastgørelsesgardiner gemt i en niche vil gemme situationen.

Fordele og ulemper

Skjulte taggrunde er et panel fastgjort til loftet. Det har normalt en niche mellem loftet og væggen. Der er flere muligheder for opbygningen af ​​en sådan dybde, afhængigt af selve loftet.

Der er en anden form for skjult fastgørelsesdesign - baguette designs. Dette er en variation af en murskive, kun forklædt med et dekorativt foring af træ, plast eller metal.

De skjulte taghuller har en række fordele:

 • funktionalitet. Sådan forankring er hensigtsmæssig i værelser med lave lofter, således at det er muligt at organisere rummet ved visuelt at forøge dens højde og volumen;
 • æstetik. Laconisk og spektakulært alternativ til foringer og lambrequins, som også maskerer designen af ​​tagskæggene;
 • designet. Vinduets åbning, designet på denne måde, ser blid og vægtløs ud. Dette er en god mulighed for enhver stil i indretningen, mens der ikke er behov for at vælge tilbehør til indvendige dele, der er kun en opgave - design af gardiner;
 • funktionalitet. Nichen til at skjule bjergene vil også være et sted, hvor du kan skjule elektriske ledninger, andre indlejrede kommunikationer, fiberoptiklinjen på internettet, ventilationskanaler, brandalarmanordninger. Skjulte tagskærter bruges ofte til indbygget belysning;
 • rumdannelse. Manglen på yderligere strukturer til fastgørelse af gardinerne gør det muligt ikke at aflede opmærksomheden fra atmosfæren, som stoffet der flyder fra loftet opretter i rummet.
 • økonomi. Cornice, der er skjult for øjnene, løser kun den funktionelle opgave, der er ingen indretning på det, hvilket reducerer omkostningerne ved sådanne produkter betydeligt.

Blandt manglerne er følgende:

 • behovet for yderligere installation omkostninger. Omkostningerne inkluderer installation af en niche, såvel som kompleksiteten ved fremstilling af selve strukturen;
 • kompleksitet med udskiftningen. Om nødvendigt eller reparation vil det være ret vanskeligt at erstatte en sådan konstruktion;
 • minimalistisk design. Ikke alle kan lide et lignende vinduesdesign med et minimum af tilbehør. For eksempel, i tilfælde af rig udsmykning, vil indretningen ikke se helt komplet uden traditionelle tagblade;
 • nicher, der bruges til at skjule tagskægget, er ikke altid umærkelige. I store rum ser de godt ud, men hvis rummet er for lille, ser nicherummet ud som en flop i loftet.

montering

Skjult kronkage er meget udbredt i områder, hvor der er et hængende loft eller loftkonstruktion af gipsplader. Det er nødvendigt at tænke ud på forhånd design af fastgørelsesgardiner. Du kan forsigtigt lave et pant i et design med fiksering på væggen, men det er bedre at udføre tagene straks i strækloftet - det er den mest bekvemme løsning. Eaves er normalt udføres ad gangen med enheden af ​​stretch loftet, men forud for begyndelsen af ​​spændingen af ​​selve flyet.

Fastgørelsen til gardiner kan skjules ved hjælp af gipsvægskonstruktioner, der tillader de mest komplekse sorter: lige, halvcirkelformet, vinklet, bølget. En gipsvægs niche kan laves selvstændigt, det gør ikke meget svært.

Skjulte installationsfunktioner kan være af flere sorter:

 • loft multi-række. Denne mulighed er den mest almindelige;
 • rund stang. Velegnet til en bred niche;
 • streng. Praktisk og billigste løsning;
 • Fleksibel. De bruges i karrevinduer, og hvis der anvendes kantplacering af gardiner.

Hovedtrinnet i installationen er fremstillingen af ​​den mest skjulte niche. Det skal være tæt på vinduesåbningen, og dets størrelse afhænger direkte af modellen af ​​gardiner, der er planlagt til at blive hængt. For eksempel, hvis gardinerne er tynde, vil tre til fire centimeter være nok, og hvis de er massive gardiner, så skal størrelsen af ​​nicheen være fra 10 til 15 centimeter.

Fastgørelse udføres på to måder. I det første tilfælde anbringes en træbjælke til loftet langs vinduevæggen, der har den nødvendige tykkelse og fastgøres med skruer, med stor tykkelse ved hjælp af forankringsbolte. I et andet tilfælde, i stedet for et tømmer, er et stålhjørne fastgjort til loftet.

- NELLI MIKHAILOVA -

Izhevsk | indretning | lejlighed design | hus design

Skjulte gardinstænger til gardiner: faktisk eller ej?

Hilsner! For ikke så længe siden, jeg var en ufrivillig vidne til en anden russisk interiør mode og ønskede at drøfte det i dag. Men først en lille baggrund. Som jeg sagde, vi købte en lejlighed på kontrakt af egenkapitalen, med en fin finish fra bygherren. Standarden design der lagt stræk matte hvide lofter. Bitten albuer (jeg er bare en fan af old school med hvide lofter vodoemulsionkoy), resigneret jeg. Demontering, pudsning og maling i øjeblikket er helt klart forbi budgettet. Senere, entreprenøren, der var involveret i deres direkte montage, modtaget et tilbud for ekstra ydelser mod et ekstra gebyr for at installere individuelle realkreditlån og indbygget belysning. Vi blev aktionærer inviteret til kontoret for at underskrive kontrakten og foretage justeringer.

Jeg må sige, at forslaget kom som et lyn fra en klar himmel, jeg stadig ikke har nogen udkast til planlægning før tid blev en bil, og der var pludselig en reel tidspres, havde til hurtigst muligt at gøre noget kast, i det mindste i soveværelset, på køkkenbordet forening fra stuen har jeg stadig ikke lavet en endelig beslutning. Allerede på kontoret, stående ifølge den gamle russiske tradition, i en lang række til installatører, hørte jeg ubevidst, hvad folk bestilte, og det viste sig at være en rigtig opdagelse for mig. Der var omkring 10 fremtidige naboer i køen, og trenden var dette: alle bestilte yderligere point for det indbyggede lys, alle bestilte loftsgardiner, herunder skjulte. En jeg bad om et realkreditlån under de indbyggede møbler og tilføjede ikke noget til tagskægget. Jeg skrev allerede om den moderne mode på loftlisterne med stræklofter. Endnu engang sørgede jeg for, at dette ikke er en joke, det er en rigtig måde. Jeg blev også ramt af det faktum, at folk allerede planlægger, hvordan gardinerne vil hænge, ​​men sandsynligvis har de ingen anelse om, hvordan møblerne vil blive placeret. Og ikke bare bestilte cornices, men skjult, det betyder, at der allerede er visioner om fremtidens indre.

Det er disse cornices, som jeg vil diskutere i dag. Ifølge deres interesser, jeg bruger en masse tid for gennemgang af forskellige publikationer og ressourcer moderne interiør og jeg kan sige med fuld tillid til, at hvis det foto, du ser billedet skjulte tagudhæng, så op til 95% er vores russiske interiør. I udlandet er denne teknik meget mindre almindelig og er hovedsagelig begrænset af rammerne af moderne minimalistiske interiører, nogle projekter, hvor arkitektens mandlige hånd mærkes eller i klassikerne og sjældent strejfer ind i andre stilarter. Det sker selvfølgelig, men på baggrund af en generel tendens kan det ikke engang kaldes en tendens, det er så sjældent. Men af ​​en eller anden grund er denne teknik virkelig populær i Rusland.

Men hvad jeg skal sige, jeg tilbragte et par timer for at finde anstændige eksempler til illustration på AD USA, Frankrig og Tyskland - der er ikke noget resultat, det er tomt. Og det er værd at åbne AD Russia og 2/3 af det interiør, der er designet af os og vores arkitekter / designere præcis sådan. Jeg har ikke set boligproblemet i lang tid, jeg formoder, at der er det samme billede i 90% af sagerne.

Jeg siger ikke, at interiøret er dårligt, tværtimod meget smukt.

Problemet er, at resultatet i almindelig, ikke-designer interiør er noget anderledes.

Når reparationsbudgettet er lille, er billedet omtrent som følger.

Nu vil jeg ikke engang diskutere om emnet, om disse interiører er dårlige eller gode, objektivt. Bare spørger mig selv, er de blevet bedre på grund af den skjulte kronkage? Er der en zest? Var der nogen grund til det overhovedet? Og det er selvfølgelig interessant, var dette ønske fra lejlighedsejeren eller pålagt af nogen (hvad enten det er designer, foreman) at det er så fashionabelt nu?

Jeg kan bare sige, at jeg personligt ikke kan lide mig i disse skjulte konstruktioner, og hvorfor jeg ikke vil gøre det hjemme, på trods af at mine lofter højst sandsynligt vil blive strakt.

 1. Yderligere arbejde, installation, pris.
 2. Afvisningen af ​​en standard væg cornice er den samme som at opgive tilbehør i tøj. I minimalisme - triumf af form og linje er det berettiget. Og i de fleste andre tilfælde ser billedet uden dem ufærdige ud. Så med indretningen, efter min mening, frarøver vi os simpelthen mulighed for at lave endnu et tilbehør.
 3. Jeg kan ikke lide hvordan nicher ligner under skjulte kronikker, når man ser på dem ikke langtfra, men tæt på hinanden. I små lejligheder er det næsten altid tæt. Som en fejl i loftet.

Hovedargumentet for de tilhængere af disse taggrunde er usædvanligt. Gardinerne hænger usædvanligt lige fra loftet, når de ses fra en afstand af flere meter. Men jeg har mistanke om, at disse gardinstænger, sammen med LED-baggrundsbelysning, ligesom alle "usædvanlige" kan blive et tegn, hvorved man kan bestemme, hvornår reparationer blev foretaget. Som det var i sin tid med buer og kunstig sten trim.

Hvad synes du er fænomenet deres popularitet i Rusland? Min version er den sovjetiske fortid og ønsket om at skille sig ud, for at gøre noget usædvanligt. Men det minder mig om en karikatur fra fortiden, hvor jeg så mig selv. Der var følgende historie: pionererne, der gik i skole i samme skoleuniform, fik læreren lov til at klæde sig i en fri stil. Alle var meget glade for, at de nu er så gode som de skiller sig ud, men de kom faktisk i samme: i jeans, en t-shirt og en baseballkasket. Resultatet var en ny skoleuniform. Tror du ikke, at i forfølgelse af individualitet i indretningen flytter vi ofte i en vis forkert retning?

Og svaret på spørgsmålet fra overskriften er: i Rusland er det meget fashionabelt.

Skjulte taggrunde: materialer, uafhængig produktion og installation af belysning

Funktionelt og attraktivt indretning er en vigtig forudsætning for et behageligt liv. Praktiske moderne ideer hjælper med at gøre ethvert værelse elegant og hyggeligt. For eksempel vil den skjulte glitter for gardiner og brugen af ​​baggrundslyset være en interessant løsning til dekoration.

Skjul bjergene ved hjælp af moderne løsninger!

Forklædt cornice: funktioner

At lave vinduesåbninger er afgørende for mange værtinder. Efter alt, kompetent planlagt dette område vil gøre interiøret harmonisk og holistisk, og også tilføje det lidt komfort. Cornice gemt af nysgerrige øjne i denne sag ville være en glimrende mulighed.

Indendørs nuancer

Designere skelner mellem to typer af tagredskaber:

De første er ideelle til udsmykning af værelser med et normalt loft. De er holdbare, bare fast og ser meget præsentabel på grund af den mangfoldige indretning.

Hvorfor ikke? Skjulte tagskærme til gardiner og brug af lys som skilleelement!

Hvis du ikke planlægger at forlade loftet i sin klassiske form, vil usynlige fikseringer være et interessant valg. Stretchloft og skjult loftkornet gør rummet visuelt højere og mere rummeligt. Og usynlige for nysgerrige øjne vil pladser til fastgørelse af gardiner ikke ødelægge det overordnede indre billede.

Vær opmærksom!
Gardinerne gemt i en niche er praktiske og praktiske.
De giver dig mulighed for at gøre uden for meget clearance, der aflaster interiøret.

Fordele og ulemper

Skjulte loftslister til gardiner ser meget attraktive ud. Men efter at have tænkt på at installere et sådant kit, skal du omhyggeligt studere sine positive og negative sider.

Aluminiumsklodser egnet til tunge design ideer fra gardiner

 • praktiske;
 • visuel forøgelse i rummet
 • maskering af små defekter i rummet
 • egnet til ethvert rum
 • Nem at passe ind i enhver stil.
 • yderligere installation omkostninger er påkrævet;
 • vanskeligheder med udskiftning af strukturen.

En anden interessant fordel og fordel er, at du kan bruge en usynlig cornice til belysning, som også kan gemmes. Som følge heraf får du en usædvanlig visuel effekt, der gør rummet moderne og unikt.

Den ret høje pris for installationen af ​​den valgte indretning er fuldt ud begrundet i behovet for yderligere arbejde.

Omkostningerne består af:

I gennemsnit er det muligt at installere en cornice for et strækloft i et rum for 2000-3500 rubler.

Letvægtsgardiner og plastkonstruktion

Alle forbrugsvarer og selve designet betales separat. Deres omkostninger kan starte fra 500-1000 rubler og nå 100.000 rubler.

 • fremstillingsmateriale
 • antal rækker;
 • "Skarphed" monteres under visse gardiner;
 • tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner.

Vær opmærksom!
Den mest populære ekstra funktion er el-drevet, så du kan styre gardinerne eksternt.
Det anbefales dog kun at vælge det ved meget højt til loftet.

Moderne tilgang til design af vinduer - elektrisk

Materiale cornice - en vigtig nuance!

Hvis du vælger en cornice, skal du klart forstå, hvordan det endelige resultat vil se ud.

Oftest er disse konstruktioner lavet af:

Plastik er fantastisk til let indretning. For eksempel kan du vælge det til dekoration af køkkenet, spisestuen eller soveværelset.

Hyggelig stue med gipsplankloft og skjult kronkage

Du skal bruge aluminiumskonstruktioner, hvis du ønsker at dekorere vinduet med tunge eller flertallede gardiner. Dette materiale er meget slidstærkt og kan nemt modstå en temmelig stor vægt.

Uafhængig tilgang

Når du spekulerer på, hvordan du installerer en skjult taggrænse med et strækloft med dine egne hænder, husk: Denne dekorative løsning har mange installationsproblemer. Derfor, hvis det er muligt, ansætte fagfolk til at arbejde: de vil samle alt så hurtigt og sikkert som muligt.

Men hvis du har en vis viden inden for reparation, kan du nemt klare installationen af ​​en moderne cornice selv!

Installationsdesign

Før du monterer spændekluden, skal du bestemme stedet for tagpladen

De skjulte taghuller med et strækloft er monteret ad gangen. Denne tilgang sparer tid, tildeler ressourcer og rum korrekt.

At forberede:

 • bore;
 • dowels og fasteners;
 • træstænger / metal hjørner;
 • antiseptiske;
 • loftsprofiler.

På billedet - en ordning for at skabe en niche til taggrene

Undervisningen fra fagfolk vil hjælpe dig med at lave en niche selv:

 1. Løs det valgte emne i loftet. Brug dowels til fastsættelse.
 2. Behandl træblokken med et antiseptisk middel - det gør det ikke muligt for træet at forværres.
 3. Fastgør tømmeret, træd tilbage fra tagene med ca. 20 mm. Ved fastgørelse i en træbase skal kun skruer anvendes. Ved fastgørelse på en beton / mursten er der brug for plastdykler.
 4. Til den del af bjælken, der vendes til tagbøjlerne, fastgør profilerne, som senere holder stræktappen på strækningen.

Resultatet af installationen af ​​skjulte taggrunde

Cornice + lys

Eaves til den skjulte belysning er lavet af polyurethan af høj kvalitet. En sådan løsning kan anvendes selv i det sædvanlige interiør, uden at have et strækloft.

I dette tilfælde spiller den valgte indretning to roller:

 • maske skjul til gardiner;
 • vil give lys lys.

LED'er kan placeres i en niche til fastgørelse af gardiner

Du kan oprette en sådan original dekorativ løsning i dit hus som følger:

 1. Fastgør gardinstangen til loftet.
 2. Opret en "niche" ved at bruge en træblok til at dække den. Putty på toppen for bedre vedhæftning til polyurethan cornice.

Meget visuelt billede

 1. Påfør en speciel lim på elementet med et tyndt lag. Flyt på en zigzag måde - dette sikrer en jævn fordeling af koblingsmidlerne og hjælper strukturen mere pålidelig.
 2. Vent, indtil nichen er helt klar. Det tager cirka 24 timer for højkvalitetsstivning.
 3. Sæt LED-strimmel indeni og fastgør det med et klip.

Værelse dekoration skjult belysning

Det er vigtigt!
Tag strømforsyningsenheden ud for baggrundslyset.
Hvis det opvarmes stærkt, kan polyurethan forringes.

Stilfuld belysning og skjult cornice i strækloftet til gardiner er perfekte til ethvert værelse. Oftest anvendes denne løsning til udsmykning af stuer, soveværelser, haller. Mindre ofte - ved registrering af køkkener og spisestuer.

konklusion

Den skjulte cornice er en moderne stil løsning, der passer perfekt ind i rummet af ethvert område og form. Kombinationen af ​​plasticitet og visuel smidighed vil forvandle endda et simpelt og kedeligt rum, og kompetent brug af belysning vil drastisk ændre dit interiør. For mere praktisk information om, hvordan du installerer en sådan cornice, vil du lære af videoen i denne artikel.

De skjulte tagskærme til gardiner: 2 måder at installere

Der er to grundlæggende måder at gemme en gardinstang på: bag et loftplint eller i en niche

 • Nummer: №6 (219) juni 2017
 • Materiale tilberedt: Tatyana Gronskaya

Ofte indebærer interiørets æstetik manglen på unødvendige detaljer. Men hvordan gør man f.eks. Uden så vigtige funktionelle elementer som gardinstænger?

Foto: Sergey Kuznetsov. Designer Svetlana Yurkova

Et sjældent vindue gør uden gardiner, da stoffet giver en følelse af sikkerhed fra andres synspunkter og dekorerer interiøret. For evnen til at manipulere vævede klæder ansvarlig gardin taggrunde af et bestemt design. Den bredeste funktionalitet af gardinsystemer baseret på aluminiumsprofiler (selv om der er enklere plast- og kombinerede modeller). Til en kort betegnelse kaldes de profilskinner.

Du kan placere fra en til fem rækker af lærred på dem, installere en mekanisk eller fjernbetjening, bestil en formular under hensyntagen til vinduesåbningens egenskaber, gardinens type, montering af tagene på væggen og på loftet. Profiler kan forlænges i længden til enhver størrelse. Og manglen på dekoration i sådanne tagskinner indebærer blot en skjult installation. Hvordan implementeres det? Der er to muligheder: Skjul dem bag loftsplankerne (soklen) eller i en niche, der er beregnet til installation af et ophængt eller hæftet loft.

Loftslister

En af de nemmeste måder at skjule gardinskinnen på er at montere stuccoindretningen på loftet, loftpladen. Til dette formål er egnede produkter fremstillet af polyurethanskum, polystyrenskum eller duropolymer. At være en type skumplast er udvidet polystyren ikke særlig hårdt, og dets produkter er ikke berømte for indretningens rigdom. Og hvis du har brug for et indviklet reliefmønster, så skal loftplinten søges blandt en bred vifte af produkter fremstillet af skummet polyurethan og duropolymerer.

Men i sådanne tilfælde bruger de ikke gipsstykker, da det er tungt, og installationen kræver pålidelige indlejrede dele. Størrelser af loftplanker er forskellige: Fra smal (25 × 25 mm) til bred (200 × 200 mm) er den lineære længde 2 m. Der er også fleksible indstillinger, der giver dig mulighed for at skabe radiusformer. For at lave en skjult gardinstang skal højden af ​​loftsplinten beregnes. Samtidig går vi ud fra, at vinkelrummet, set af en person, der kigger opad med hovedets naturlige stilling, er 55 °. Vi tager højde for, at indrykket fra forkanten af ​​gardineskinnen til loftpladen skal være ca. 20-40 mm til lysgardiner og 40-60 mm for tunge gardiner, for ikke at hindre deres bevægelse og forhindre dannelse af folder på stoffet.

Højden af ​​soklen kan beregnes ved hjælp af formlen: A = B × tg 55 ° C eller A = 1,4 B + C, hvor A er loftets soklens højde, B er afstanden fra midten af ​​gardinskinnens første skinne til loftsplinten, C er gardinens højde tagger til bunden af ​​løberne. I den "beskedne" version af profilen med en sektion på 10 × 15 mm får vi: 1,4 (15/2 + 20) + 20 = 58,5 mm og for en solid profil D 3400 under tunge gardiner: A = 1,4 ( 17/2 + 40) + 50 = 118 mm. I sidstnævnte tilfælde opstår spørgsmålet straks: "Er den 120 mm høje plint omkring rummets perimeter god?" En sådan beregning hjælper med at finde den optimale løsning.

Gipsplader og spændingsstrukturer hjælper ikke kun med at forklæde gardinstangen, men også at installere spotlights. Foto: ShutterStock / Fotodom.ru

BASE FOR FASTENING

Monteringsteknologi bestemmer, at bundpladen ved indretning af den øverste del af væggene er fastgjort til limen i to vinkelrette planer: til væg og loft. Men for at lukke gardinestangen skal de lave en lodret bund på loftet. I form kan dette være et lige fundament eller en mere kompleks U-formet, indesluttende cornice også fra enderne. Under alle omstændigheder kan den bruges som plademateriale (gipsvæg, krydsfiner) ved at fastgøre til de forbundne hjørner og aluminiums hjørne. Dimensionerne af tværsnittet af sidstnævnte er meget forskellige, der er for eksempel ulige 150 x 40, 200 x 20 mm, som giver dig mulighed for at tilslutte selv en høj loft sokkel i den mindste tilladte afstand til gardinstangen.

For pålidelig fastgørelse af løbeprodukter til betonloftet anbefales det at anvende en dowel-plug, som er en plastikbøsning med stivere og.usami. Når skruen skrues i skruen, bliver dowel-pluggen deformeret og skaber en pålidelig fastgørelse. Under dem i loftet slibes hullerne i trin på 0,9-1,2 m.

Arrangering af nicher over hvert vindue er ret en besværlig opgave, men en usædvanlig løsning vil dekorere interiøret. Foto: ShutterStock / Fotodom.ru

DEVICE NICHES

Under reparationer i boligområder er stræklofter ofte lavet af elastisk syntetisk stof eller hemmed gipsplader på en metalramme. Disse metoder gør det muligt at få en perfekt flad overflade og udføre skjulte ledninger. Og hvis strukturerne ikke bringes til væggen med en vinduesåbning, så kan du udstyre en niche foran vinduet for at placere tagskæggene. Hvis der ikke er planlagt alvorlige reparationer, er valget et-strækloft, det tager kun 5-7 cm i højden.

Dens installation af den specialiserede brigade tager flere timer, det ledsages ikke af beskidte processer, og møblerne skal ikke tages ud af rummet. Kanten af ​​loftet, som definerer nichens kant, er lavet af en særlig baguette profil, som er fastgjort til en træbjælke. Et elastisk spændingsark indsættes i profilsporene (den såkaldte harpun og kammetoder til fastgørelsen anvendes). Curtain cornice, skjult i en niche, er knyttet til loftet. Nichen langs vinduet ved enheden af ​​det suspenderede gipsplankloft er en tidskrævende beslutning, som implementeres i reparationsfasen. Selv når man udvikler et designprojekt i overensstemmelse med opgaver og stil, sætter de loftets form. Det kan være både lige og multi-level, komplekse konfiguration.

Under alle omstændigheder giver et podshivnaya-loft dig mulighed for at efterlade en niche til gardinfuger med en dybde på 7-10 cm. Beregninger, mærkning, skæring, installation på specielle bøjler og profiler, puttyme og maling - kort sagt alle processer, der er nødvendige for at opbygge et sådant loft. Størrelsen af ​​nicheen kan bestemmes ved den ovenfor beskrevne formel, men er normalt baseret på den tilladte reduktion i loftets højde, og dimensionerne og typen af ​​corniceprofilen, der passer til den planlagte stoftype, vælges i overensstemmelse med dybden af ​​nicheen. Det er også vigtigt at overveje udragende vindueskarme og radiatorer for korrekt at beregne bredden af ​​nicheen for et smukt gardingardin.

I dag gemmer eaves i de fleste tilfælde. Hvorfor? Hvis du ser tæt på det moderne interiør, vil vi se, at det er baseret på reglen "vi gemmer alt unødvendigt." De fleste kunder er allerede tilfreds med arkitekterne om ikke at mætte færdige ting med tilfældige ting, og hvis små elementer kommer over et sted, bør du ikke tøve med - de er valgt og indbygget. i indretningen af ​​projektets forfatter. Alt andet går til de skjulte hylder. Og det er forståeligt: ​​livet er mættet med indtryk og begivenheder, og om aftenen vil jeg vende tilbage til huset, hvor der ikke er nogen irriterende detaljer. Eaves er på den anden side en mærkbar ting, og i moderne stilistik er det ofte overflødigt, det kan og skal være skjult. Men interiøret med replikaer af historiske stilarter eller i 1960'ernes ånd. Det modsatte er vægkanaler let accepteret. Det eneste spørgsmål er, at deres udseende ikke altid, eller rettere sagt, tilfredsstiller arkitekten: vi mødes meget dårlig smag og modeller af forældet design. Derfor er det nødvendigt at enten alvorligt dykke ind i søgen efter en passende mulighed eller at gøre cornice usynlig.