Sådan synligt løftes lave lofter: 16 effektive teknikker

Lavt loft - mere end et fælles problem for ejere af bylejligheder. Højden på loftet på 2,4 m betragtes som minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan ca. samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse. 2,6-2,7 m er den gennemsnitlige højde, hvormed hjemme købere nu kan tælle. Og lofterne over 3 m er mere af en luksus til rådighed for mennesker der bor i "Stalin" eller i moderne hems. Selvom dit hus har lave lofter, bekymre dig ikke meget om dette! Der er masser af supereffektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig viser ikke alle ovenstående eksempler en lofthøjde på 2,4 m. Imidlertid vil disse interiører levende demonstrere, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

Valg af farver og finish til lave lofter

1. lofter i hvidt Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

2. Glans. Glatte belægninger afspejler lyset og visuelt køligt øger rummet. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

3. Stræklofter - endnu mere effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

4. Blåt loft. Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet. Måske kan vi kun anbefale det som et alternativ til den snehvide. Andre nuancer er ikke det bedste valg til lave lofter.

5. Den grundlæggende regel ved valg af farver til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, må væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

6. Forsøg at undgå udragende strukturer: kassér volumetriske lysekroner til fordel for pæne, bedre indbyggede armaturer, hæng ikke loftsventilatorer og pynt midten af ​​loftet med stukkegods. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

Lavt loftbelysning

7. Kompetent baggrundsbelysning. Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: En kedelig kasse rundt omkredsen, som omfatter spotlights, en blank finish eller et strækloft i midten, LED-lys, der fremhæver den centrale del af loftet. Vi brugte denne teknik mere end en gang i vores projekter:

8. Vælg lamper, der belyser loftet - sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, hvilket skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere. En stor artikel om forskellige former for kunstig belysning er her.

Lofter: valg af møbler

9. For et værelse med lave lofter, vælg lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, jo mindre afstand vil det forblive i loftet - jo lavere bliver det.

10. Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide topskabe, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden - sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

Indretningsrum med lave lofter

11. Spejle - en klassisk teknik til ubehagelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

12. Vertikaler. Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

13. I artiklen om aktuelle trends inden for indretning, skrev jeg om en sådan metode til farvning som ombre - en jævn overgang af farver fra lysere og mørkere. Så denne metode er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil medvirke til at øge det betydeligt.

14. Maksimale lange gardiner. Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsbrættet. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner skal du vælge lysstrømmende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet. Læs mere om det smukke design af Windows i denne artikel.

15. Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med en overvejelse af lodrette linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

16. En anden universel rådgivning ved udformning af små værelser: Undgå rod og opretholde den spartanske ordre =) Beklædning, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommoder. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Top 15 måder at visuelt øge loftets højde på

Et lavt loft i et køkken eller værelse kan være et stort problem, hvis du ikke kender nogle designtricks. I denne artikel har vi samlet de bedste tricks om hvordan man visuelt øger loftets højde i lejligheden.

Optisk illusion

 1. Glansagtig glans. En meget effektiv måde at løse problemet med et lavt loft i en typisk lejlighed er at vælge den rigtige finish. Glatte overflader øger visuelt rummets rumfang, og spillet med refleksioner tilføjer yderligere dybde til rummet.

Det er derfor, at det ofte anbefales at vælge et loft lavet af skinnende PVC-film til et lavt rum. I dette tilfælde skal strækloftet ikke være hvidt. Hvis du vælger en mørk blank finish, takket være overfladenes reflekterende egenskaber, vil loftet stadig vises højere.

 • Forskellige niveauer. To-niveau streg og hæfte lofter bidrager også til at gøre et værelse eller køkken visuelt højere. Installation af et suspenderet eller ophængt loft med to eller tre højder i virkeligheden, selvfølgelig, "stjæler" nogle få centimeter. Den visuelle effekt kan dog være det modsatte. Længden af ​​murene er loftet ofte lavet lidt lavere. I dette tilfælde er den centrale del undertiden lavet af et materiale med en blank skinne. Hvis det er besluttet at gøre hele loftet kedeligt, vil speciel belysning komme til undsætning. Vi vil fortælle om hans rolle nedenfor.

 • Måske er den nemmeste måde at visuelt føje "vækst" til væggene og visuelt øge loftets højde, ved at bruge materialer af samme farve som hvid, cremet, mælkeagtig i deres udsmykning. Når væggene og loftet har samme tone, synes de at slå sammen i en overflade, det menneskelige øje er fastgjort på grænsen mellem dem, og rummet ser ud til at være højere og større.

 • Det samme trick kan bruges, når man vælger kabinemøbler. For et køkken med lavt loft skal du vælge et lyst køkkenaggregat. Vil du tilføje et interiør grafik? Prøv denne indstilling: Bestil de nederste kabinetter med facader med lyse eller mørke farver, og lad de øvre have lyse, blanke facader. Hvide skabe mod en hvid væg og et hvidt loft vil "opløse" og virke næsten usynlige. En fantastisk måde at gøre et køkken højere end det virkelig er.

  Katalog over køkkenmøbelproducenter

  Lysets leg

 • Falsk vindue. Ubanlig måde, men meget effektiv. Meget god til et køkken-spisestue eller køkken kombineret med en stue. Den vinduesformede loftsbygning efterligner en kilde til naturligt lys, skaber illusionen af ​​perspektiv og fjerner visuelt lavt loft. Et sådant loftdæksel er ofte et panel af lys gennemskinnelig plast i rammen af ​​en gipspladekonstruktion, hvor elektrisk ledning er skjult. En anden mulighed for denne løsning er at lave en niche i det falske loft. I det kan du for eksempel indsætte tapet med himlenes billede (her finder du en detaljeret vejledning om, hvordan du vælger den rigtige tapet). Nogle gange er efterligning af et vindue lavet af en spejlflise med overlejringer af et træ eller en polyurethanformning.

 • En traditionel lysekrone eller loftslygte er et dårligt valg til lave lofter. I stedet er det bedre at bruge lygte- eller overfladebelysningen, lokal belysning i møbler eller nicher, samt belysningen indbygget i det hængende eller nedhængte loft. Hvis du stadig vil forlade centrallyset, bør du give fortrinsret til armaturer, der styrer lyset frem for at blive nede og desuden "trykket" til loftet. Perfekt velegnede koncise japansk stil flade lysekroner og pæne armaturer-plader.
 • Vær opmærksom på den rige lokale belysning. Yderligere belysning bør placeres over bordpladen, køkkenvask og i spisepladsen. Jo mere lys i rummet eller i køkkenet, jo mere rummelige det vil synes. Et lille trick: spotlightsne, der er indbygget i toppen af ​​vægskabene og rettet mod loftet, vil også gøre det visuelt højere.

  Vinduer og døre

  Aflede opmærksomhed

  Kan du lide denne artikel? Gem dit link og del med venner!

  Sådan visuelt øges loftets højde: designer tips

  Lofter - Pladsen af ​​bygningerne i Khrushchev-perioden. Og med en så beskeden højde af væggene er det meget svært at lave reparationer, som vil se moderne og dyre ud. Den mindste designfejl og loftet - bogstaveligt "ligger" på hovedet og ødelægger hele indtryk af lejligheden.

  Men fortvivl ikke, der er en vej ud og ikke engang! I denne artikel lærer du hvordan du visuelt øger loftets højde og tager til små, men effektive designtricks.

  Hvordan laver man reparationer, hvis man har et lavt loft

  Lad os starte med det vigtigste: hvad du ikke kan gøre og hvad slags design beslutninger - et tabu for en boligejer med lave lofter.

  Den første ting du skal give op er lyse og opsigtsvækkende lofter. Hvis du byder på trendige tendenser og i et værelse på 2,20 meter højt, skal du lave et lyst rødt loft, så vær sikker på at rummet vil se latterligt ud og miniatyr.

  Det samme gælder for mørke lofter og alt for farverige. Lyse pastellfarver er heller ikke en mulighed. Det lyse beige loft vil "knuse" ikke mindre end farven. Den bedste mulighed er trods alt hvid.

  Det andet er ingen multi-tierede kompositioner. Hvis du laver et lavt loftvolumen, vil det se bare forfærdeligt ud. Og loftet bliver større end hele rummet.

  Tredje - glem alt om brede baguetter og gipsformning rundt om loftets omkreds. Dette er alt - kun for høje vægge, inden for tre meter. Selv i en højde på 2,50 meter - ser en bred baguette med et ornament ikke "på plads" og gør visuelt rummet mindre.

  Fjerde - undgå store lysekroner, der hænger på kæder. Ikke alene det, i dette tilfælde er der en stor chance for at fange på hendes hoved, men også visuelt reducerer rummet rummet. Lysekrone, designet til haller med højt til loftet og hængende i Khrusjtjov, gør et ynkeligt indtryk.

  Femte - et tæppe med en stor bunke - ikke din sag. Et sådant gulv øger visuelt flyets niveau og som følge heraf synes loftet at være lavere.

  Sjette - ikke stræbe efter at gøre loftet og væggene for kontrast. Blå vægge og et hvidt loft er for eksempel meget værre i denne forbindelse end lyseblå vægge og et hvidt loft.

  Den bedste mulighed for lave værelser er hvide vægge og det samme loft.

  Desuden flyver der uden baguetter på toppen og andre separatorer. Bare rolig, det ser ikke kedeligt ud, for i dette tilfælde falder vægt på helt forskellige elementer: indretning, tekstiler, møbler.

  Men hvis det for dig er for radikalt og dristigt, så gør du dog ikke en stærk kontrast.

  Nå, mens disse er alle anbefalinger, hvordan man ikke gør. Lad os nu diskutere hvilke tricks der er for at udvide rummet og visuelt "hæve" loftet.

  At "hæve" loftet - du skal sænke gulvet!

  Hvis du har en gammel lejlighedskompleks, Khrusjtjov, så er der sandsynligvis gulve af træ. Hvis du fjerner dette gulv, kan du "vinde" omkring 5-7 centimeter.

  Dette er stort set ikke så meget. Hvis du kun bor på denne metode til at "trække ud" væggene og forsømme de andre tip, så kan manøvreren overses. Men i varmen - vil gulvet miste meget. Ja, og lydisolerede egenskaber. Glem ikke, at gulvene i husene i den gamle bygning er ret tynde, og efter at du har fjernet det tykke gulv, hører du alt, hvad der sker med naboerne.

  Derfor er denne metode til at hæve loftet - ikke det bedste, og det bruger ikke nødvendigvis det. Kun i ekstreme tilfælde, og så, hvis du har et rigtigt erstatningstræ. Hvis vi taler om at lægge linoleum i stedet for brædder, er det bedre at opgive denne ide.

  Refleksion på gulvet - visuel illusion af højde

  Men hvis du gør gulvet blank - effekten bliver.

  Enhver refleksion, selv fra loftet, selv fra gulvet - visuelt "trækker" væggene. Hvad skal gulvet gøre for at skinne?

  En god mulighed er en stencoating, for eksempel onyx. Denne sten, som følge af polering, afspejler overfladen som et spejl. Men du kan ikke kalde det billigt og tilgængeligt materiale.

  Fin alternativ til naturlig glans - et stort gulv.

  Her er der allerede en masse fantasi.

  Det kan gøres helt enkelt blankt, men du kan gøre det voluminøst, med effekten af ​​3D.

  Men det samme er bedre at stoppe med en enklere version og ikke komplicere den.

  Ikke altid voluminøst mønster er i stand til at "sænke" gulvet. Oftere viser det sig den anden vej, og indtil du gør det - du ved det ikke.

  Da billedet i kataloget og det faktiske udseende af et sådant gulv i rummet er to store forskelle, som de siger i Odessa.

  "Raise" loftet med glatte stretchmaterialer

  Ejere af lokaler med lave lofter overvejer ofte ikke muligheden for at strække lofter. Af en enkelt grund: for deres organisation er det nødvendigt at lave en profil, der "sænker" loftet med 5-7 centimeter.

  Men effekten af ​​"landing" vil kun blive frigivet, hvis du vælger en mat finish. Og hvis du tager glansen, ændrer situationen sig radikalt.

  Disse 5-7 cm er reelle, vil blive mere end kompenseret af den reflekterende effekt, som visuelt "løfter" loftet.

  Hvidglans ser særligt godt ud. Han er i stand til at omdanne selv et meget lille værelse med lave lofter.

  Spejl loft

  Den samme effekt vil være, hvis i stedet for at male eller strække loftet, vil du dekorere loftet med et ægte spejl.

  Det er ret dyrt og ikke passende for alle lokaler. For eksempel til soveværelset og badet - det vil være godt, men for stuen - ikke meget. Ubehageligt og for dristigt.

  Helt gode resultater opnås, hvis spejlelementer laves delvist og ikke af et solidt array. For eksempel monter et spejl omkring lysekronen og rundt om loftets omkreds. Og opløfter niveauet på diskret og visuelt vis.

  Hvad er der endnu bedre i vores tilfælde: stræk eller malet?

  Vi overvejede flere muligheder, men de mest realistiske og overkommelige af dem - blanke stræklofter og almindelige, malede i hvidt.

  Hvad er bedre, mere praktisk og mere effektivt? Selvfølgelig er det blanke loft en god løsning. Men ikke for alle værelser er det velegnet.

  For eksempel er det for et soveværelse den reflekterende effekt dårlig, da der ud over gulvet vil blive blænding fra belysningsarmaturer reflekteret på det.

  Og det betyder, at når de ser op, vil de blinde dig. Også, hvis du har et vindue om natten, et lantern eller et tegn, der glødende om natten, vil det blive afspejlet i loftet og vil forstyrre din søvn.

  Selvfølgelig er problemet med reflektion af lys fra gaden løst ved hjælp af tykke gardiner. Men med en væglampe, som ligger direkte i soveværelset, kan ingenting klare sig.

  Derfor er vores svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er bedre for et soveværelse: glans eller maleri, vi svarer med al sikkerhed - maleri.

  Men for resten af ​​værelserne kan du nemt vælge en stretch PVC belægning.

  Vi fjerner alle de vandrette elementer i indretningen fra væggene

  Hvordan indretningselementerne er placeret og i hvilket plan er styret - afhænger meget.

  Du kan lave et hvidt og blankt loft, men hvis du hænger vandret langstrakte hylder på væggene samtidig, vil hele effekten af ​​"lift" simpelthen forsvinde.

  Husk den første lov i dressing for fulde damer? Han siger, at de skal undgå vandrette striber! De strækker visuelt kroppen i bredden. Det samme sker med en mur, hvis der er lange, vandrette hylder på den. Væggen ser bredere og lavere ud...

  Ud over de hængslede elementer er det værd at undgå tegninger, der "trækker" væggen i forskellige retninger.

  Vi vælger det lodrette mønster af tapet

  Så på baggrund af ovenstående skal du samle lodrette tegninger. Den bedste mulighed er en almindelig strimmel. Det kan endda være ret lyst - effekten vil være meget udtalt. Men selv en næppe mærkbar strimmel, selv i form af konvekse dele, er også i stand til at arbejde vidundere!

  Ud over tapet er det tilrådeligt at bruge andre lodrette dekorationsartikler: lange, høje billeder, gulv-til-væg spejle, forskellige aflange hylder og hylder.

  Hvilke slags ornamenter bør undgås i udsmykningen af ​​væggene?

  Den værste løsning i tilfælde af lave lofter er et stort mønster.

  For eksempel lyse pletter af store blomster eller geometriske former. Sådanne dele kan bogstaveligt talt komprimere væggen og gøre loftet visuelt lavere.

  Fastgør tagene korrekt

  Eaves - meget vigtige detaljer! Hvis du har et mål om visuelt at hæve loftet, kan du ikke fastgøre gardiner efter standardmetoden: på tagskægget, som ligger på væggen.

  Den bedste mulighed er en streng, skjult cornice. Det kan laves ved krydset af strækloftet og væggen, eller ved hjælp af en speciel gipsplad niche.

  Men vigtigst af alt, for at opnå virkningen af, at stoffet flyder direkte fra loftet. Dette er et meget stærkt "trick", som visuelt kan hæve loftet.

  Vi køber en lav sofa i stedet for en standard sofa

  Og nu vil vi fortælle, hvordan man visuelt øger loftets højde ved hjælp af møbler.

  Hvis du sætter standarden, høje sofaer og stole - så vil afstanden fra gulv til loft se mindre ud.

  Og jo højere ben og ryggen - så det er mærkbart.

  Men hvis du vælger en sofa af den østlige type, det er en, der ligger næsten på gulvet - det giver en fantastisk visuel bedrag.

  Det samme gælder for sofabord og andre møbler. Et lavt bord vil hæve loftet, og et højt kabinet vil sænke det.

  Glem ikke belysningen!

  Hvis du vil vide, hvordan du visuelt øger højden, uden at gribe til nogen rekonstruktioner og reparationer overhovedet, så svarer vi dig: ved hjælp af god belysning.

  Tro, det lyse lys kan arbejde undere! Sandt nok vil illusionen om at udvide rummet kun være om aftenen, når lyset tændes.

  Meget godt, hvis du lægger et par høje gulvlamper. De vil tjene som en ekstra kilde til belysning om aftenen, og i løbet af dagen - "trække ud" væggene på grund af deres lodrette form.

  konklusion

  Afslutningsvis vil jeg gerne sige: Du bør ikke vælge en variant af den visuelle stigning i loftet.

  Det er nødvendigt at bruge alle metoderne i komplekset. Nå eller i hvert fald de fleste af dem. Ikke alle vil lide de lave ottomaner i stedet for standardmøbler, men resten af ​​de andre teknikker er ganske enkle og diskret. Kun en integreret tilgang kan omdanne en lav Khrusjtjov til uigenkendelighed!

  lofter

  I Khrusjtjov og andre bygninger i Sovjetiden er lavt loft betragtes som et stort problem, som desværre ikke kan løses på tekniske måder. Hvis du konstant oplever en mangel på plads, anbefales det at visuelt øge rummets højde og henvise til nogle designteknikker. I dag vil vi snakke om, hvordan man arrangerer et lavt loft og tilføjer plads over dit hoved, i det mindste visuelt.

  Indhold:

  Problemet med lave lofter

  De tre komponenter i en bylejlighed er væggene, gulvet og loftet. I denne kombination kan loftet fungere som baggrund eller som hovedakent. Ved hjælp af et korrekt færdigt loft kan du reducere eller forøge rummet i stuen, skabe et kammer eller en højtidelig atmosfære i det indre af lejligheden.

  For de fleste gamle lejligheder er der lave lofter. Lofthøjden i Khrusjtsjovs bygning er tæt på 2,4-2,5 meter, og dette sætter noget moralsk pres på beboerne, for ikke at nævne den visuelle komponent i problemet.

  I små værelser, som et badeværelse, anteroom og ofte et køkken er lave lofter ikke særlig mærkbare og kan ikke være et reelt problem. Det er bare, at i et lille rum skal en person kaste hovedet tilbage, så loftet kommer i øjnene, og først da vil han være opmærksom på det.

  I større rum er det tilrådeligt at sørge for loftet til glæde og tiltrække opmærksomhed. At klare denne mangel på tekniske metoder alene er simpelthen umuligt. Ikke desto mindre er designet ikke noget umuligt, så selv en sådan lille lejlighed kan bringes i et stilfuldt godt udseende. De gør dette ved hjælp af forskellige teknikker, der vedrører design af lave lofter og vægge, valg af lyskilder og dekorative elementer.

  Lavt loft trim

  De fleste byboere er ikke de heldige, der bor i rummelige lejligheder med højt til loftet. Det første, der anbefales at starte i denne situation, er den lave loftsfinish. Det skal fremstilles i overensstemmelse med visse regler.

  Glat tak

  De lofter med lavt loft kan styles med et blankt stretchstof i en kølig skygge. For en visuel forhøjelse af loftoverfladen nær væggene bliver loftet lavt lavere nedad om perimeteren, og formen af ​​et sænket loft kan være nogen. Brug af lys nuancer gør loftet overflade, der er malet i sådanne farver, visuelt mere fjernt.

  Det ser godt lys perle og hvidgrå tone. Grå og lyseblå nuancer vil også være en prioritet, hvis du har meget lave lofter i dit hjem. Objekter og overflader af grønt og blåt fjerner også visuelt loftet fra seeren. Men husk i hvert fald, at væggene i et værelse med et lavt loft skal udformes i en lysere farve end loftet, hvilket har en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

  Spejl loft

  Drømmen om mange ejere af hornovok - spejlloft, der skaber illusionen om uendelighed. Men det ægte spejl på loftet er ikke det sikreste design. Ideelt set bør det være en ophængt struktur, der består af en metalramme og små spejlede paneler i størrelse, som er fastgjort på den.

  Alternativt kan du bruge en spejlet strimmel i stedet for en kantsten. Spejl, der ligger tæt på loftet, kan skabe en interessant optisk effekt og føje rum til rummet. Et spejl i den højde vil ikke irritere dig med dine refleksioner.

  I dag, i stedet for et ægte spejl, anvendes spejl polystyren paneler oftere. Ved at installere et sådant design sænkes loftet i et lille rum et par centimeter nedad, selvom denne ulempe eliminerer illusionen om at fordoble højden, fordi "anden etage" er til stede med et gennemsigtigt gulv. Hvis det er muligt, kan denne løsning vælges til stuen, salen, køkkenet eller badeværelset.

  Volumen loft

  Hvis lejligheden har lave lofter, vil volumetriske lofter bidrage til at gøre dem visuelt højere. Ovenstående kan forekomme lofter caisson type. Du kan ikke bruge meget store lister, lim dem til overfladen på tværs. Lister skal være lettere end rummet inde i den resulterende rhombus eller firkanter. Det anbefales at male dette rum i en mørkere og koldere farve - i dette tilfælde synes loftet at uddybe.

  Prøv ikke at bruge stucco loft dekoration, hvilket visuelt gør det endnu lavere. I ekstreme tilfælde kan du kun bruge tynde stucco, specialdesignede lave lofter.

  Andre tricks

  Hvis rummets design tillader det, kan det lave loft forhøjes visuelt ved hjælp af arrangement på loftbjælkerne. I dette tilfælde skal bjælkerne være malede i hvid eller i en anden lyssignal, og selve loftet - i en røget mørkere farve, så vil den visuelt skynde sig opad.

  Den oprindelige måde at hæve det lave loft visuelt er at bruge dekorativt maleri og den såkaldte "bedrageriske" teknik i det indre. Det er denne metode, der gør det muligt at omdanne overfladen til et landskab, der går i perspektiv, til eksotiske blomster eller noget lignende, som giver dig mulighed for visuelt at ændre rummets skala.

  Spektakulær modtagelse, som er velegnet til et barns værelse eller soveværelse: væg- og loftindretning med et himmelsk mønster. Grænsen mellem væggen og det lave loft i huset på samme tid skal du sløre, så toppen af ​​rummet vil virke uendelig.

  Lavt loftbelysning

  En vigtig faktor, som påvirker loftets højde, anses for at være lys, hvilket er en god hjælpemiddel, når man skaber optiske illusioner. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige lamper til lave lofter.

  Her er de grundlæggende teknikker, der skal følges ved lave lofter:

  1. Giv mere lys. Jo lysere lyset, jo højere loftet virker.
  2. Det er bedre at bruge lamper, der leder lyset ikke opad, men opad. For at lette trykket fra strækloftet kan du installere flere armaturer på rummets omkreds, hvor loftslamperne er rettet mod åbningen opad.
  3. Medtag lokale lyskilder i dit værelse design. Sådanne lyse accenter kan skabe en hyggelig atmosfære og aflede opmærksomhed fra lave lofter. Lys lys udvider den visuelt tilbageværende, mindre oplyste del af rummet.
  4. Hæv væggene, og det lave loft vil hjælpe lys, der er installeret på gulvniveau.
  5. En god mulighed for at designe et værelse med et lavt loft betragtes som afvisning af en omfangsrig pendant lysekrone i midten af ​​rummet. Det er bedre at fordele belysningen på rummets vægge.
  6. Men når du stadig ikke kan forlade lysekronen, så giv fortrinsvis en lille flad pladearmatur, bliver rummet visuelt meget højere. En ekstra følelse af frihed og luft er i stand til at give en speciel lysekrone til lave lofter, som har udseendet af en kuppel.
  7. For at øge loftets højde kan du bruge det hængende lofts lys.

  Væg dekoration muligheder

  Når man laver et lavt loft, er væggenes udsmykning også meget vigtig, hvilket vil medvirke til optisk forøgelse af rummets højde:

  1. Den enkleste løsning er at bruge tapet med et lodret mønster. Det er vigtigt at huske om foranstaltningen. Lette brede striber i rummet vil ikke hjælpe, de er mere tilbøjelige til at give rummet noget "squat". Det er bedst at bruge et blødt og ubemærket billede. Det kan ikke kun være en strimmel, men også et blomstret eller geometrisk mønster. Og hvis du vil have lyse striber, anbefales det at inkludere dem i accenter på det rette sted, for eksempel for at fremhæve nogle funktionelle områder.
  2. For visuelt at øge højden af ​​de lave, skal du male væggene eller holde tapetet tæt på loftoverfladen som vist på billedet af lave lofter. Brede grænser i loftets tone "stjæle" højden af ​​rummet, så det er bedre ikke at bruge dem, eller male dem for at matche væggene eller bruge meget smalle grænser.
  3. For at øge højden af ​​rummet, tilføj højder til væggene - lad dem "gå" på loftoverfladen. For at gøre dette skal du male det lave loft nær væggene i væggenes farve eller lim tapetet, der begynder med loftet. Dimensionerne af strimlen på loftet, som du "giver væk" til væggen, vil afhænge af størrelsen af ​​rummet. Jo mere de er, loftet kan bruges mere. Men i hvert fald bør du ikke tage mere end 30 centimeter fra loftet. I små værelser er 5 centimeter nok. Men i for små værelser (op til 12 kvadratmeter) bør denne teknik ikke bruges.
  4. De "spil med farve" refererer til følgende teknik: det er muligt at male et lavt loft i samme farve som vægge, men lysere med flere toner.
  5. Stylister har følgende regel: "For ikke at skjule fejl, men for at understrege fortjenester". De samme tendenser gælder i design af lejligheder. For at aflede opmærksomheden fra et lavt loft er det værd at tiltrække det til et andet objekt, for eksempel til gulvet. Det kan være belagt med en blank eller blank lak. Dette giver gulvdybden, hvilket betyder, at der tilføres rumfang i rummet. Du kan bruge glansede fliser eller andet materiale, der har reflekterende egenskaber.

  Møbler og indretningsprodukter

  Vi overvejede at dekorere lave lofter, nu skal vi finde ud af, hvordan man vælger møbler og dekorative elementer, så lofthøjden syntes acceptabel. Der bør gives fortrinsret til høje og smalle skabe, stativer og stativer, mens det er bedre at opgive omfangsrige møbler til fordel for mere præcis og minimalistisk.

  Lodrette elementer i den indre struktur aflange rum og korrigere rummets proportioner.
  Hvis du tilføjer små lænestole og lave kaffeborde til ovennævnte store møbler og headset, så vil sådanne spil i kontrast skabe indtryk af, at lofterne i rummet er ret anstændige i højden.

  Hvis du øger højden af ​​døråbningen, gør døren næsten til loftet selv, hvilket vil medvirke til visuelt at løfte loftet. Et glimrende alternativ er at "opbygge" døren ved at tilføje en transom på toppen. Nogle gange kan du endda nægte at bruge den indvendige dør, erstatte den med en høj arch, lavet af gipsplader.

  Vinduet anbefales også at trække op. Mindst visuelt. For at opnå en lignende effekt kan du købe en lys gennemsigtig tyll. Gardiner til lave lofter skal være lange. Gardin skal hænge direkte under loftet selv. Nå, hvis en lille klud ligger på gulvet. Lodrette folder på gardiner, lodrette mønstre eller striber bidrager også til en stigning i højden. I køkkenet på samme princip bør der anvendes lodrette persienner.

  Udformningen af ​​et værelse med lave lofter skal bestå af lodrette aflange genstande - spejle, gulvlamper og vaser. Installation af væg- og vægelementer - radiatorer, malerier og akvarier skal laves lidt over deres normale placering.

  Således er et lavt loft en ejendommelig del af boligens art! Designet af et lavt loft kan være charmerende og sødt og kan forværre følelsen af ​​lukket rum. Alt er i dine hænder! Og endelig husk, hvad du ikke kan gøre i et værelse med et lavt loft: du kan ikke dele en væg med tapet eller grænser, da vandret er kontraindiceret, kan du ikke bruge tapet med stort mønster, du kan ikke hænge en massiv lysekrone.

  Sådan trimmer du et lavt loft i et privat hus

  Afslutning af lave lofter i et privat hus - de grundlæggende regler og muligheder

  Grundlæggende regler og materialer til efterbehandling af lave lofter i et privat hus

  Lave lofter findes i private hjem, i det mindste end i standardbylejligheder og under reparationer, altid på udkig efter en måde, der vil gøre dem visuelt højere. Hvordan og hvordan man trimmer lave lofter i et privat hus - et konstant spørgsmål i denne situation. Dernæst vil vi forsøge at finde de bedste finish og overveje alle veje separat.

  Vigtige regler

  Der er et vist sæt grundlæggende regler, der skal overholdes, så at de lave lofter i et privat hus er færdige, de vises højere og værelserne bliver mere rummelige visuelt. Alle er enkle, og følg nedenstående anbefalinger er ikke svært.

  • Det er nødvendigt at bruge lyse farver i udsmykningen. Den ideelle løsning ville være hvid, hvilket vil give en følelse af større højde.
  • Hvis det er muligt, kan du trimme loftet med et blankt lærred. På grund af reflektiviteten vil det give rummet et større visuelt volumen, end det faktisk er.
  • Du bør ikke bruge massive og omfangsrige vedhængslamper, som visuelt skjuler rummet og gør lokalet tættere.
  • Hvis du arrangerer væggene og flyet over hovedet i en farve, vil effekten være meget stærk - rummet vil blive større, og overlapningen vil visuelt stige.
  • Tegning med en lodret orienteret strimmel på væggene vil også gøre rummet lidt højere i fornemmelse. Denne regel gælder ikke direkte på loftoverfladen, men giver et godt resultat.

  Derudover er det værd at være opmærksom på indretningen. Jo højere og mere massive møblerne er, desto mindre bliver rummet i højden. At afvise massive skabe til fordel for mere kompakte møbler kan opnå gode resultater.

  gips gipsplader

  Hvis dit hus ikke er for jævnt overlappende, så vil dette materiale være din frelse. GCR-overfladerne er glatte og glatte, og du kan male dem i enhver farve. Samtidig er der ingen problemer med installationen, da selv den mest erfarne mester vil klare installationen af ​​en sådan belægning.

  Imidlertid er det nødvendigt at samle en ramme under gipsvæggen, som vil tage en vis afstand over hovedet. Dette øjeblik er måske ikke det vigtigste i et almindeligt rum, men hvis højden af ​​væggene er lille, skal denne omstændighed tages i betragtning. Ellers er GKL perfekt til efterbehandling af gulve i private hjem. Nogle typer af gipsplade-design giver dig mulighed for at skabe et behageligt interiør, selv i de laveste lokaler.

  Spændingsdug

  Denne designmulighed er et af de bedste valg for ethvert værelse, herunder dem med lave vægge. Hvis du vælger en blank version af belægningen, vil det på grund af rummets refleksioner virke meget højere. I dette tilfælde kan du i tilfælde af et spændingsdukke flytte væk fra nogle regler og vælge et mørkt eller endda sort design.

  Det mørke reflekterende plan vises som et stort spejl placeret over hovedet og vil give rummet ekstra volumen. Derudover er der ikke behov for at nedsætte loftet til en betydelig afstand til installationen af ​​spændingsmaterialet. Kun fem centimeter er tilstrækkelige til installationen.

  Paneler og andre lignende belægninger

  En sådan finish passer perfekt ind i det indre af et privat hus. Men med panel typer af belægninger er der det samme problem som GCR - behovet for at opbygge en ramme. Hvis du trimmer dem med et lavt loft i et træhus, kan du delvist overføre bjælkerne til de eksisterende bjælker og derved reducere den afstand, der kræves til installation.

  Selv hvis man har monteret panelerne i en mindste afstand fra loftet, vil de dog stadig miste udseendet på spændende lærred og gipspladerne. Derfor bør et sådant design kun vælges i tilfælde, hvor andre muligheder ikke er egnede.

  Hvordan til at dekorere loftet i et privat hus med komfur opvarmning?

  Takket være moderne bygningsteknologier og materialer er efterbehandling af et privat hus ikke noget problem. For at afslutte lofter i det private hus vælger ejeren ud fra smagen, træk ved det generelle design og passende omkostninger. En vigtig rolle i udvælgelsen er spillet ved opførelsen af ​​huset, højden, tilstedeværelsen eller fraværet af ovnen opvarmning og loftbjælker. Ny, men allerede populær trend i konstruktion - hævede lofter, der passer til næsten alle værelser i huset.

  Loftsafslutninger

  Når man beslutter, hvad der bedre er at trimme loftet i et privat hus, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme rummets funktionelle identitet. De materielle krav til loftet i køkkenet, badeværelset, kedelrummet er forskellige fra materialet til soveværelset eller stuen. Deres egenskaber har også boliger med lave lofter, værelser på loftet. Nybyggede huse har også deres egne detaljer. Ejere ønsker at designe nye flade lofter i henhold til de nyeste designtendenser, men strukturen krymper over tid og betydeligt. Selv små forskydninger er synlige på loftoverfladen, og de brugt dyre materialer er forkælet. Efter at have overvejet fordele og ulemper, er beslutningen om at trimme loftet i et privat hus stadig lavet. Hvordan materialet anvendes i forskellige tilfælde:

  • gips gipsplader
  • tapet
  • Flydende tapet
  • Støbt
  • Spændingsmateriel
  • Falske bjælker
  • plast
  • Bloker Houses
  • Loft flise.

  Køkkenlofter

  Krav til overflader af materialer i køkkenrummet har deres egen nuancer. Moderne køkken er en spisestue og et samlingssted for hele familien. Her fordampning, lugt, høj luftfugtighed. Hvordan til at dekorere loftet i køkkenet i et privat hus, der kombinerer alle de krav til praktisk og æstetisk?

  • Hvidvaskning: plus - billig, miljøvenlig, du kan gøre dig selv. Minus - tolererer ikke ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, smuldrer, bliver hurtigt dækket af pletter.
  • Maleri - billig, tilgængelig til selvstændigt arbejde, det er muligt at vaske, men ikke for lang tid.
  • Baggrunde - relativt billigt, vaskemiddel - kan vaskes, stikker ikke med store omkostninger, du kan vælge farver til ethvert interiør. Temperaturdråber og damp kan føre til afskalning, især ved sømme.
  • Gipsplader. Er ikke tilhørende kategorien dyrt og utilgængeligt materiale, perfekt justerer overfladen, gør det muligt at skjule loftskommunikation og implementere forskellige designideer. Ulempen er lille, men du skal vide: høj luftfugtighed kan forårsage gips at falde ved sømme, med jævne mellemrum skal du male igen.
  • De nyeste teknologier - stræk-, panel- eller skrålofter vil dekorere ethvert køkken, men disse materialer, der opfylder kravene i dette rum, hører ikke til budgetmulighederne.
  • Plast er det mest praktiske materiale til køkkenet med hensyn til opretholdelse af renlighed, men kun dens dyre sorter kan betragtes som miljøvenlige.

  Kedel og bryggers

  Nå, hvis huset har et separat rum til varmekedlen. Dette bilag, såvel som andre bygninger med økonomisk formål, kræver ikke specielle dronninger i design, men der er brug for renlighed og orden her. Hvordan afslutter man loftet i et privathuss kedelrum, for ikke at bruge penge på dyre materialer og opfylde sikkerhedskrav? Et træk ved loftet i kedelrummet kan være det faktum, at flere rør, ventilatorer og andre kommunikationer passerer igennem det. Hvis der ikke er behov for at lukke dem fra øjnene, kan du lade loftet bare gipset og ikke mere at afslutte. En anden mulighed er at skjule alt under brandfast gipsvæg, men lad indlæg fra gitterene være på steder, der muligvis har brug for adgang over tid.

  For ikke-boligrum, især kølige, er den bedste mulighed plastplader eller paneler. Gipsvæggen er også velegnet, men det er bedre at vælge fugtbestandigt.

  Hvordan til at dekorere et træloft i et privat hus?

  Opførelsen af ​​nye bygninger af beton, glas og plast er gradvis eroderende. Menneskernes naturlige og naturlige trækkraft påvirker populariteten af ​​landhuse i træ og træindretning. Hvad med lofter i dette tilfælde? Selvfølgelig kan du bruge alle tilgængelige typer finish, men for at opretholde en naturlig "træ" stil er de bedste muligheder:

  • Wall paneler. Naturlige træplankpaneler har engang tjent som materialer til polstring af jernbanevogne, hvorfra de fik deres navn. Den mest populære træart til fremstilling - massiv eg, hornbjælke og asp.
  • Reiki "block house." En god opfindelse til et træhus: Det kræver ikke forberedende forberedelser, skjuler alle fejl, fremragende varme- og lydisoleringsmaterialer, utallige designløsninger. Mangel på en - den høje pris. Materialet til fremstilling af sådanne blokke er næsten alle træarter.

  I udsmykningen af ​​træloftet anvendes også krydsfiner, træbjælker, specielle falske bjælker, brædder og lameller. En interessant løsning til trælofter er en kombination i design af træindsatser med spændingselementer eller alsidige gipsplader.

  Stræklofter

  Stræklofterne blev brugt relativt nylig. Ikke alle er bekendt med deres styrker og svagheder, forskellige tekstur, farve og kvalitet. Stretch loft er en strakt lærred af PVC film eller polyvinylchlorid imprægneret stof. Farverne på lærredet præsenteres i det bredeste udvalg af farver, både monofoniske og med mange forskellige mønstre. Typer af overflader på strækloftet til et privat hus vælges afhængigt af formålet med rummet. Sådan trimmer du et lavt loft i et privat hus? Hvad skal man vælge til badeværelse, køkken, kedelrum? Ved hjælp af dette materiale er næsten alle problemer løst.

  Matt overflader

  Den mest almindelige og økonomiske type af strækloft - mat tekstur, ligner et meget højkvalitets pudset loft. Passer til næsten alle værelser i et privat hus. Retur til økonomiske opvarmningsmetoder, mange vender tilbage til hjælp til ovne. Hvordan trimmer loftet? I et privat hus med komfur opvarmning strækker lofter kan være meget nyttige: PVC belægning modstår høje temperaturer, brandhæmmende, giftfri. Overdækket med latexmaling er en sådan klud let at rengøre fra røg og sod. Efter at have valgt denne mulighed, er ovnen selv valgt lille, med en skorsten med en smal diameter. Omkring røret kan du lave en bred kasse med gipsvæg, som et skjold.

  Glatte overflader

  Hvordan afslutter loftet i et privat hus, hvis der er høj fugtighed og mangel på naturligt lys? Lak eller blanke stræklofter øger visuelt rummet, afspejler lyset, giver højtidelighed. Spild ikke af den fugtige, og derfor en god mulighed for badeværelser, køkkener, puljer. Godt kombineret med forskellige teksturer og giver dig mulighed for at lave originale designløsninger.

  Hyggelig chintz

  Hvordan man kan dekorere loftet i et privat hus, soveværelse eller lave et sommerhus studie hjemme? Stofftækslet vil komme til undsætning i denne forretning. Dette lærred er en stofbase, imprægneret med PVC-partikler. Ved elasticitet og type tekstur er det samme som strømpe. Komfort og originalitet giver en række farver, fugtighedsbestandighed - lakbelægning, og materialets struktur gør den økologisk - dette loft "trækker vejret".

  Hvad er der mere over dit hoved?

  Hvordan til at dekorere loftet i et privat hus, ud over ovenstående metoder? Den traditionelle klæbning af loft tapet forbliver ubetinget populære. Dette er forståeligt: ​​variationer af farver til overkommelige priser er ikke svært at skabe ensembler og kompositioner til smag for ethvert rum. Volumetriske prægede mønstre kan skjule mindre defekter, og materialet "til maling" giver dig mulighed for periodisk at male om loftet uden at fjerne hele tapetlaget. Afslutning af loftet på denne måde kræver visse færdigheder, dette arbejde er vanskeligere end på væggene, det kræver særlig pleje og dygtighed.

  Hvad der ellers ofte bruges til indretning af lofter, så det er loftfliser. Lysflise limet af en person, skaber en smuk effekt af stucco, nem at betjene og rengøre. Muligheden er egnet til næsten ethvert værelse.

  Flydende tapet - en særlig form for gips fra naturlige fibre, farvestof og et bindemiddel. Bruges til udsmykning af dyre interiører, med krav om elegant og sofistikeret.

  Design Idéer

  Når man genopbygger lofterne på et gammelt hus med bjælker, bruges hulrummene mellem dem ofte til kommunikationsledninger, og derefter syes med lofter. En anden mulighed er at bruge dem efter forarbejdning som det vigtigste designelement i loftet, hvilket giver en særlig charme til et privat hus. Loftet i huset kan trimmes i klassisk stil med en slags materiale. Du kan gøre anderledes. Kombinationer af forskellige strukturer og former, konstruktioner på flere niveauer og design med originalbelysning gør det muligt at gøre hvert hus individuelt og specielt fra simple materialer.

  I modsætning til alle stereotyper: En pige med en sjælden genetisk lidelse erobrer modeverdenen Denne piges navn er Melanie Gaidos, og hun brød hurtigt ind i modeverdenen, chokerende, inspirerende og ødelæggende dumme stereotyper.

  11 mærkelige tegn, der tyder på, at du er god i sengen. Vil du også tro på, at du bringer glæde til din romantiske partner i sengen? I det mindste vil du ikke rødme og undskylde mig.

  9 berømte kvinder, der blev forelsket i kvinder Viser interesse ikke i det modsatte køn er ikke usædvanligt. Du kan næppe overraske eller ryste nogen, hvis du tilstår.

  Uforgivelige fejl i film, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til. Sandsynligvis er der meget få mennesker, der ikke gerne vil se film. Men selv i den bedste film er der fejl, som seeren kan bemærke.

  Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

  7 legemsdele, der ikke bør røres Tænk på din krop som et tempel: Du kan bruge det, men der er nogle hellige steder, der ikke kan røres. Undersøgelser viser.

  Hvordan man laver lavt loft?

  Faina, Rostov-til-Don stiller et spørgsmål:

  Hej Hvilket lavt loft trim er bedst til et privat hus? I mit hus er rummets højde 2,5 meter. Jeg plejede at bruge vandbaseret maling til reparation, men nu vil jeg lave en smuk finish med moderne materialer.

  Lofter - et fælles fænomen i lejligheden og i et privat hus. Men for at gøre dem visuelt højere er det ikke noget problem nu, da der er masser af efterbehandling materialer til dette. Anvendelsen af ​​hvidvaskning og maling er en omkostningseffektiv og berettiget løsning. Gips og maling reducerer ikke højden af ​​rummet, så denne metode til design var altid populær. Den eneste ulempe er behovet for at niveauere bunden.

  Glatte overflader er en sjældenhed i vores boliger, og derfor skal de udjævnes ved hjælp af forskellige tilgængelige metoder, når de repareres. Med små uregelmæssigheder kan bunden udjævnes ved hjælp af et kit eller malingsnet, hvorpå nivelleringsgipset påføres. Men hvis dråberne er betydelige, er det ikke fornuftigt at niveauere bunden med gips, da resultatet ikke vil være perfekt, og det vil tage meget tid til sådanne værker. Det er bedre at basere basen straks ved hjælp af drejning og modstående materialer. Kassen kan være beklædt med krydsfiner, spånplader, gipsvæg eller gipsfiber.

  Forskellige moderne materialer kan bruges til at afslutte det lave loft, men ved hjælp af spændingssystemer, paneler, tapet skal du tage højde for nogle af de særlige træk ved efterbehandling af lave rum. For at gøre loftet højere, skal overfladen være designet i lette kolde farver, f.eks. I lyseblå, grå, kold lysegrønne farver. Farve er vigtig for visuel opfattelse af rummets højde.

  En god effekt kan opnås, hvis loftplanet er ens skygge som væggen, men et par toner lettere. En glimrende valgmulighed ville være spejl eller blank materialer, hvilket øger rummets højde markant. Til dekoration kan du bruge spejlpolystyrenpaneler eller lave et ophængningssystem med spejlelementer.

  Blanke stræklofter øger også højden på rummet og ser luksuriøst ud med ethvert interiør. Ved at installere sådanne loftsystemer kan du opnå en perfekt flad overflade uden at ty til spackling og plastering.

  At være involveret i at afslutte værelset med lave lofter, bør du ikke miste vægtenes design. For at et værelse skal vises højere, skal væggene være lysere end loftets farve.

  Sådan laves et lavt loft (35 billeder). Farve og tekstur. Giv lydstyrke. Vægindretning. Udvælgelse af belysning, møbler og indretningsprodukter

  Værelsesdesign med lave lofter

  For lejligheder af det gamle layout er lave lofter almindelige, som ikke kan styres med tekniske metoder. Men selv fra en sådan ubehagelig situation kan du finde måder ud.

  Højden af ​​lofterne i sådanne lejligheder er ca. 2,4-2,5 m, hvilket kan lægge noget moralsk pres på deres beboere, for ikke at nævne den visuelle komponent i problemet.

  Ikke desto mindre er det ikke muligt at lave en lejlighed i et rent og stilfuldt udseende (se. Gør dette ved hjælp af forskellige teknikker, som bidrager til den visuelle stigning i loftets højde. Faktisk, hvordan man laver design i en lejlighed med lave lofter, og samtalen i denne artikel vil gå.

  Forøg højden af ​​lofterne i huset ved hjælp af kompetent efterbehandling

  Den første ting at starte i dette tilfælde er den lave loft finish. Fremstil det i overensstemmelse med en bestemt liste over regler.

  Farv og tekstur af lave lofter

  Udformningen af ​​loftslofter med lofter indebærer installation af glatte loftslofter i kolde nuancer.

  Farver og teksturer i udsmykningen af ​​lave lofter skal vælges som følger:

  • Brug af lette kolde nuancer gør overfladen, malet i sådanne farver, visuelt mere fjernt. Således kan lave lofter males i koldgrå og lys perle - nuancer.
  • Objekter og overflader af grønne og blå farver bevæger sig også visuelt væk fra seeren, hvilket også tillader deres aktive anvendelse.
  • Gråblå, lyseblå og kolde lysgrønne nuancer anses for at være prioriterede, hvis du har lave lofter i huset.

  Tip! Vægge i værelser med lave lofter skal udformes i lysere farver end loftet, hvilket også vil have en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

  Spejlloft synes ikke at være for lavt

  • Hvad angår tekstur, ville glansen eller spejlet i dette tilfælde være en ideel mulighed, da manglen på den reelle højde i rummet i dette tilfælde er nivelleret af illusionen af ​​dens fordobling.
  • En fremragende løsning til lejligheder med lave lofter vil være stræklofter med en blank overflade og i de tidligere nævnte nuancer. En alternativ mulighed kan fungere som spejlpolystyrenpaneler samt et hæftet loft med en overflade monteret fra ægte spejlelementer (se Design af loftet i gangen: designmuligheder).

  Giver volumen til lave lofter

  Hvis lejligheden har et sådant loft, vil såkaldte volumenlofter bidrage til at gøre det visuelt højere. Dette kan for eksempel være coffered strukturer. Også en god måde ville være at bruge ikke meget store lister limet til loftet på tværs.

  Listerne selv skal vælges lettere i sammenligning med rummet (rhombusser eller kvadrater) der dannes inde i dem. Det dannede rum er bedst malet i en mørk kold skygge.
  Støbte loftindretninger på lave lofter bør undgås.

  Caisson designs - hvad vil gøre lofter i øjnene af ejerne og deres gæster højere

  Vægindretning i et værelse med lave lofter

  Hvis lejligheden har et lavt loft - hvad man skal gøre for at forbedre det kan findes ved at læse følgende anbefalinger:

  1. Limning på væggen af ​​tapet med et mønster i en lodret smal strimmel betragtes i sådanne tilfælde klassikere af genren. Det er ønskeligt, at bandet ikke var for kontrasteret.
  2. Der er ikke behov for at adskille stribede vægge og et solidt loft med en bred sokkel, det er bedre at vælge den smaleste sokkel, så den passer til loftets overflade.
  3. I design af lejligheder med lave lofter, vil ikke kun stribet væg tapet passe godt. Tapet med et vertikalt mønster af geometrisk eller vegetativ orientering vil være helt acceptabel (se. Design af et træloft: designmuligheder).

  Baggrund til værelser med lave lofter

  Udvælgelse af indvendige elementer i et værelse med lave lofter

  Vi overvejede hvordan man reparerer lave lofter, nu forstår vi, hvordan du skal fylde rummet med møbler og indretningselementer, så loftets højde virker acceptabel.

  Belysningsorganisation

  Det skal huskes, at omfangsrige vedhæng lysekroner er udelukket her. Hvis loftet er i spændingsrummet, er det bedre at give præference til de forsænkede spotlights, hvis det er malet eller tapetbelagt, er det værd at installere et loftbelysningselement på loftet.

  Derudover anbefales det at montere adskillige armaturer og sconces langs rummets omkreds, og deres loftslamper skal styres med en åbning opad. Dette vil fjerne følelsen af ​​pres fra det lave loft.

  For at belyse et værelse med lave lofter, bør du bruge nært loft og forsænket spotlights.

  Valg af møbler

  Loftet i lejligheden hjælper med at visuelt korrigere de rigtige møbler. Der bør gives fortrinsret til høje og smalle kabinetter, stativer og stativer, mens det er bedre at opgive store dele til fordel for mere præcis og minimalistisk.

  Hvis der til de ovennævnte store varer tilføjes lave sofabord, små stole mv. møbler tilbehør, så et lignende spil af kontraster vil skabe indtryk af, at lofterne i rummet er ganske anstændige højder.

  Møbler design værelse med lavt loft

  Påfyldning af værelset med indretningsprodukter

  Overvej hvordan man gør lofterne i rummet visuelt højere ved hjælp af dekorative indvendige elementer:

  • Gardiner til lave lofter skal være lange. Gardin bør hænges direkte fra loftet. Ikke skræmmende, hvis gardinerne kommer til gulvet. Lodrette folder på gardinerne bidrager også til følelsen af ​​højde.

  Tip! Hvis designet er underlagt køkkenet, kan du foretrække lodrette persienner.

  • Rummets design skal hovedsagelig bestå af lodret aflange genstande - gulvlamper, spejle, malerier, vaser mv.
  • Installation af væg- eller vægelementer - akvarier, malerier, radiatorer mv. - bør udføres lige over deres normale placering

  Du kan bruge andre forskellige bevægelser, der kan bedrage opfattelsen af ​​rummets virkelige skala.

  Lavt Soveværelse Loft

  Det er ligegyldigt, om dit hjem har lave lofter - hvad man skal gøre i dette tilfælde er illustreret i detaljer i denne artikel. De beskrevne teknikker og metoder til at øge lofternes højde kan implementeres på én gang, eller nogle af dem vælges, det enkleste at implementere for en given sag.

  Hvis du bruger en eller to af dem, vil du straks visuelt omdanne rummet, gøre det mere rummeligt og lindre tætheden.