Sådan synligt løftes lave lofter: 16 effektive teknikker

Lavt loft - mere end et fælles problem for ejere af bylejligheder. Højden på loftet på 2,4 m betragtes som minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan ca. samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse. 2,6-2,7 m er den gennemsnitlige højde, hvormed hjemme købere nu kan tælle. Og lofterne over 3 m er mere af en luksus til rådighed for mennesker der bor i "Stalin" eller i moderne hems. Selvom dit hus har lave lofter, bekymre dig ikke meget om dette! Der er masser af supereffektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig viser ikke alle ovenstående eksempler en lofthøjde på 2,4 m. Imidlertid vil disse interiører levende demonstrere, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

Valg af farver og finish til lave lofter

1. lofter i hvidt Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

2. Glans. Glatte belægninger afspejler lyset og visuelt køligt øger rummet. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

3. Stræklofter - endnu mere effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

4. Blåt loft. Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet. Måske kan vi kun anbefale det som et alternativ til den snehvide. Andre nuancer er ikke det bedste valg til lave lofter.

5. Den grundlæggende regel ved valg af farver til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, må væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

6. Forsøg at undgå udragende strukturer: kassér volumetriske lysekroner til fordel for pæne, bedre indbyggede armaturer, hæng ikke loftsventilatorer og pynt midten af ​​loftet med stukkegods. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

Lavt loftbelysning

7. Kompetent baggrundsbelysning. Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: En kedelig kasse rundt omkredsen, som omfatter spotlights, en blank finish eller et strækloft i midten, LED-lys, der fremhæver den centrale del af loftet. Vi brugte denne teknik mere end en gang i vores projekter:

8. Vælg lamper, der belyser loftet - sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, hvilket skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere. En stor artikel om forskellige former for kunstig belysning er her.

Lofter: valg af møbler

9. For et værelse med lave lofter, vælg lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, jo mindre afstand vil det forblive i loftet - jo lavere bliver det.

10. Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide topskabe, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden - sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

Indretningsrum med lave lofter

11. Spejle - en klassisk teknik til ubehagelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

12. Vertikaler. Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

13. I artiklen om aktuelle trends inden for indretning, skrev jeg om en sådan metode til farvning som ombre - en jævn overgang af farver fra lysere og mørkere. Så denne metode er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil medvirke til at øge det betydeligt.

14. Maksimale lange gardiner. Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsbrættet. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner skal du vælge lysstrømmende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet. Læs mere om det smukke design af Windows i denne artikel.

15. Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med en overvejelse af lodrette linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

16. En anden universel rådgivning ved udformning af små værelser: Undgå rod og opretholde den spartanske ordre =) Beklædning, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommoder. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Sådan laves et lavt loft (35 billeder). Farve og tekstur. Giv lydstyrke. Vægindretning. Udvælgelse af belysning, møbler og indretningsprodukter

Værelsesdesign med lave lofter

For lejligheder af det gamle layout er lave lofter almindelige, som ikke kan styres med tekniske metoder. Men selv fra en sådan ubehagelig situation kan du finde måder ud.

Højden af ​​lofterne i sådanne lejligheder er ca. 2,4-2,5 m, hvilket kan lægge noget moralsk pres på deres beboere, for ikke at nævne den visuelle komponent i problemet.

Ikke desto mindre er det ikke muligt at lave en lejlighed i et rent og stilfuldt udseende (se. Gør dette ved hjælp af forskellige teknikker, som bidrager til den visuelle stigning i loftets højde. Faktisk, hvordan man laver design i en lejlighed med lave lofter, og samtalen i denne artikel vil gå.

Forøg højden af ​​lofterne i huset ved hjælp af kompetent efterbehandling

Den første ting at starte i dette tilfælde er den lave loft finish. Fremstil det i overensstemmelse med en bestemt liste over regler.

Farv og tekstur af lave lofter

Udformningen af ​​loftslofter med lofter indebærer installation af glatte loftslofter i kolde nuancer.

Farver og teksturer i udsmykningen af ​​lave lofter skal vælges som følger:

 • Brug af lette kolde nuancer gør overfladen, malet i sådanne farver, visuelt mere fjernt. Således kan lave lofter males i koldgrå og lys perle - nuancer.
 • Objekter og overflader af grønne og blå farver bevæger sig også visuelt væk fra seeren, hvilket også tillader deres aktive anvendelse.
 • Gråblå, lyseblå og kolde lysgrønne nuancer anses for at være prioriterede, hvis du har lave lofter i huset.

Tip! Vægge i værelser med lave lofter skal udformes i lysere farver end loftet, hvilket også vil have en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

Spejlloft synes ikke at være for lavt

 • Hvad angår tekstur, ville glansen eller spejlet i dette tilfælde være en ideel mulighed, da manglen på den reelle højde i rummet i dette tilfælde er nivelleret af illusionen af ​​dens fordobling.
 • En fremragende løsning til lejligheder med lave lofter vil være stræklofter med en blank overflade og i de tidligere nævnte nuancer. En alternativ mulighed kan fungere som spejlpolystyrenpaneler samt et hæftet loft med en overflade monteret fra ægte spejlelementer (se Design af loftet i gangen: designmuligheder).

Giver volumen til lave lofter

Hvis lejligheden har et sådant loft, vil såkaldte volumenlofter bidrage til at gøre det visuelt højere. Dette kan for eksempel være coffered strukturer. Også en god måde ville være at bruge ikke meget store lister limet til loftet på tværs.

Listerne selv skal vælges lettere i sammenligning med rummet (rhombusser eller kvadrater) der dannes inde i dem. Det dannede rum er bedst malet i en mørk kold skygge.
Støbte loftindretninger på lave lofter bør undgås.

Caisson designs - hvad vil gøre lofter i øjnene af ejerne og deres gæster højere

Vægindretning i et værelse med lave lofter

Hvis lejligheden har et lavt loft - hvad man skal gøre for at forbedre det kan findes ved at læse følgende anbefalinger:

 1. Limning på væggen af ​​tapet med et mønster i en lodret smal strimmel betragtes i sådanne tilfælde klassikere af genren. Det er ønskeligt, at bandet ikke var for kontrasteret.
 2. Der er ikke behov for at adskille stribede vægge og et solidt loft med en bred sokkel, det er bedre at vælge den smaleste sokkel, så den passer til loftets overflade.
 3. I design af lejligheder med lave lofter, vil ikke kun stribet væg tapet passe godt. Tapet med et vertikalt mønster af geometrisk eller vegetativ orientering vil være helt acceptabel (se. Design af et træloft: designmuligheder).

Baggrund til værelser med lave lofter

Udvælgelse af indvendige elementer i et værelse med lave lofter

Vi overvejede hvordan man reparerer lave lofter, nu forstår vi, hvordan du skal fylde rummet med møbler og indretningselementer, så loftets højde virker acceptabel.

Belysningsorganisation

Det skal huskes, at omfangsrige vedhæng lysekroner er udelukket her. Hvis loftet er i spændingsrummet, er det bedre at give præference til de forsænkede spotlights, hvis det er malet eller tapetbelagt, er det værd at installere et loftbelysningselement på loftet.

Derudover anbefales det at montere adskillige armaturer og sconces langs rummets omkreds, og deres loftslamper skal styres med en åbning opad. Dette vil fjerne følelsen af ​​pres fra det lave loft.

For at belyse et værelse med lave lofter, bør du bruge nært loft og forsænket spotlights.

Valg af møbler

Loftet i lejligheden hjælper med at visuelt korrigere de rigtige møbler. Der bør gives fortrinsret til høje og smalle kabinetter, stativer og stativer, mens det er bedre at opgive store dele til fordel for mere præcis og minimalistisk.

Hvis der til de ovennævnte store varer tilføjes lave sofabord, små stole mv. møbler tilbehør, så et lignende spil af kontraster vil skabe indtryk af, at lofterne i rummet er ganske anstændige højder.

Møbler design værelse med lavt loft

Påfyldning af værelset med indretningsprodukter

Overvej hvordan man gør lofterne i rummet visuelt højere ved hjælp af dekorative indvendige elementer:

 • Gardiner til lave lofter skal være lange. Gardin bør hænges direkte fra loftet. Ikke skræmmende, hvis gardinerne kommer til gulvet. Lodrette folder på gardinerne bidrager også til følelsen af ​​højde.

Tip! Hvis designet er underlagt køkkenet, kan du foretrække lodrette persienner.

 • Rummets design skal hovedsagelig bestå af lodret aflange genstande - gulvlamper, spejle, malerier, vaser mv.
 • Installation af væg- eller vægelementer - akvarier, malerier, radiatorer mv. - bør udføres lige over deres normale placering

Du kan bruge andre forskellige bevægelser, der kan bedrage opfattelsen af ​​rummets virkelige skala.

Lavt Soveværelse Loft

Det er ligegyldigt, om dit hjem har lave lofter - hvad man skal gøre i dette tilfælde er illustreret i detaljer i denne artikel. De beskrevne teknikker og metoder til at øge lofternes højde kan implementeres på én gang, eller nogle af dem vælges, det enkleste at implementere for en given sag.

Hvis du bruger en eller to af dem, vil du straks visuelt omdanne rummet, gøre det mere rummeligt og lindre tætheden.

Lavt loft - ikke en katastrofe! 16 tricks til visuelt at løfte loftet

Lofter - et meget almindeligt problem for ejere af bylejligheder. Loftet højde på 2,4 meter anses for at være minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan omtrent samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse.

2,6-2,7 meter - den gennemsnitlige højde, hvormed boligkøbere nu kan tælle. Og lofterne over 3 meter er mere af en luksus, der er tilgængelig for folk der bor i Stalin eller i moderne hems.

Selvom dit hus har lave lofter, er der masser af effektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig, ikke alle eksemplerne ovenfor, er lofthøjden 2,4 meter. Imidlertid viser disse interiører klart, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

1. Valg af farver og finish til lave lofter

 • hvid magi

Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

 • glansskole

Glatte belægninger afspejler lys og øger rummet visuelt. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

 • i limbo

Stræklofter - en anden effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

 • blå drømme

Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet.

Den grundlæggende regel, når du vælger en farve til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, skal væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

Forsøg at undgå udragende designs - kassér bulkkronerne til fordel for pæne indbyggede lys. Hæng ikke loft fans og dekorere midten af ​​loftet med stuck. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

2. Belysning ved lave lofter

 • kompetent belysning

Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: en kedelig kasse rundt omkredsen med indbyggede spotlights, blank farve eller et strækloft i midten, LED-baggrundsbelysning, der fremhæver den centrale del af loftet.

 • korrekt retning af lys

Vælg korrekt lamperne, der belyser loftet. Sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, der skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere.

3. Valget af møbler

 • lave møbler

For et værelse med lave lofter, skal du vælge lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, desto mindre vil afstanden til loftet forblive - jo lavere vises det.

 • snehvid overflade

Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide øvre frysere, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden. Sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

4. Indretnings værelse med lave lofter

 • refleksionslov

Spejle - en klassisk teknik i design af vanskelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

 • heldig strimmel

Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

 • farve effekt

Ombre er en glat farveovergang fra lysere til mørkere. Denne teknik er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil hjælpe med at løfte det.

 • maksimal længde

Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsboksen. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner vælger lette flydende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet.

 • på niveauet

Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med overvejende vertikale linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

 • intet ekstra

Og det universelle råd til udsmykning af små værelser: undgå rod og opretholde spartansk orden. Tøj, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommode. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Hvordan kan du og hvordan kan du ikke designe indretningen med lave lofter

Lofter, som ofte ikke overstiger 2,4 - 2,5 m, er blevet et sædvanligt fænomen for mange beboere i bolig. Dette medfører en fornemmelse af presset rum, som først og fremmest påvirker beboernes trivsel.

Men det er ikke desto mindre, at de siger, at der ikke er håbløse situationer. Og det betyder, at der er visuelle bedragerier, takket være, at vi visuelt kan forstørre loftet. Således vil rummet blive opfattet mere rummeligt og befordre et langt ophold i det.

I vores artikel vil vi fortælle dig, hvordan du skaber et positivt indtryk af størrelsen af ​​rummet ved hjælp af korrekt anbragte dekorative accenter.

Så før du er to illustrationer, der skildrer et værelse, men i forskellige variationer.

Hvordan man ikke kan dekorere et værelse med lave lofter

Den første illustration viser, hvordan interiøret i vores bekendte, som bor ved siden af, ofte ligner. Og desværre er denne mulighed ikke egnet til lave værelser.

Forbudt tricks til udsmykning af et værelse med lave lofter

 • Gardiner med lambrequin

Gardiner af denne konfiguration vil være passende i store værelser, store soveværelser eller i rummelige skabe, men med et lavt loft skaber de indtryk af, at ejeren er vedhængende af alt, hvad der er for stort.

Den voldsomme garderobe, den "frodige" sofa og det højt kaffebord skærer visuelt det allerede lave rum. Som et resultat er der et presserende behov for hurtigt at slippe af med unødvendige ting.

 • Hængende lysekroner og stucco

Vær opmærksom på, hvordan volumetriske lamper med forskellige vedhæng, lange fastgørelsesdele og mange lampeskærme har tendens til at lave et lavt loft endnu lavere. De simpelthen visuelt "sænke" ham.

 • Rigelig indretning på væggene

En almindelig fejl er vores ønske om at hænge ud alle de mest elskede malerier, fotografier og souvenirs, der bringes efter resten rundt om rummet, uden at se på, at deres antal sådanne vægdekorationer er uudtømmelige.

Hvordan man laver et værelse med lave lofter

Men i den anden illustration kan du se, at nogle enkle teknikker straks kan ændre situationen.

Nyttige modtagelser ved registrering af værelset med lave lofter

 • Glat tak

En meget effektiv løsning til drastisk ændring af opfattelsen af ​​en lav hall, soveværelse og hvert hjørne af dit hjem. Da spejlfladerne, som det er kendt, afspejler genstande, som de synes at bevæge sig væk fra os.

Sørg for, at lyskilderne skynder op. Dette skaber illusionen af ​​et "flydende" loft og volumetrisk rum.

Lodrette accenter i interiøret er designet til at "trække" rummet sammen. Og gardin vinduer enkle gardiner, der starter fra loftet til gulvet, vil du understrege det positivt.

Brug et langsgående mønster på væggene, gardiner eller møbler. Det kan være et ornament, skærmbogstaver, striber. En note: motivet skal være ukritisk. Vælg en pastellfarve, og det vil tjene dig til at skabe det ønskede billede.

Enkle former, tynde ben af ​​stole og bollards; hovedplader og ryggen, "aspirerende" opad, er komponenterne i en let og vellykket løsning på et fælles problem.

En minimal, meningsfuld tilgang til væggenes design er nødvendig, når det kommer til ubehagelige værelser. Her er det vigtigt at mærke grænsen, hvor den absurde forsøger at introducere "alle på en gang" begynde. For at øjnene ikke bliver trætte af trykket på dekorative genstande, skal du placere dem uden for visuel kontakt: på den fjerne væg, bag din ryg eller endda reducere deres antal til et minimum.

Receptions visuel forøgelse i loftets højde

Følgende teknikker vil let klare opgaven med visuelle illusioner i de følgende eksempler. Du bør helt sikkert tage dem i betragtning, så du sikrer dig unødvendige omkostninger, kaster og søger.

Mulighed 1. Her kombineres opadrettede lysskinner og gardiner fra loft til gulv.

Mulighed 2. Tegningen visualiserer hvordan ornamentet lodret placeret på væggene og de "aflange" møbler nemt klare opgaven med at hæve loftet.

Mulighed 3. Lodrette, men ikke fængende striber, enkel indretning og lette møbler aflede opmærksomheden fra den sande størrelse af rummet.

Fotovalg

Vi tilbyder et lille udvalg af originale interiør med lave lofter. Vi foreslår, at du selv bestemmer hvilke teknikker der bruges i eksemplerne med succes, og hvilke lofter gør visuelt lavere:

Vi tror, ​​at hvis du ønsker det, kan du skabe det indre af dine drømme uanset kildedata. Vær styret af ovenstående, og du vil helt sikkert lykkes!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Det er ingen hemmelighed, at lave lofter, hvis udformning ikke overholder lovene i indretningen, vil lægge pres på mennesker i rummet og introducere disharmoni. Derfor er der metoder til at hæve det et par centimeter - at erstatte plankegulvet med moderne eller visuelt skabe illusionen af ​​højden, hvilket eliminerer effekten af ​​"tryk" på personen.

Sådan løftes loftet visuelt

Der er flere teknikker, som visuelt øger højden.

Farveændring - udvider rummet

Visuelt væk fra os er overfladerne, der har lyse lys nuancer - de synes at øge rummet. Det kan være nuancer af perle eller hvidgrå.

Lofter i huset, er det ønskeligt at male i lyseblå, gråblå, lysegrønne kolde farver. For børnenes værelse kan du bruge en spektakulær teknik, hvor væggene og loftet går af med et himmelsk mønster.

Grænsen mellem elementerne er sløret, og den øverste del af rummet virker meget langt væk. Visuelt øger kontrastens højde - væggen er meget lysere end loftet.

Maleri omkredsen af ​​loftoverfladen med en maling på væggene skaber en lignende effekt.

Interiør til lavvognsværelser

Hvis problemet er meget alvorligt, er det umuligt at komme forbi med en farveændring. Derudover kan du tilføje lodrette smalle displayet til interiøret, møblerne skal ikke være klare, men pæne, strakte opad.

Så lave kaffeborde og skabe giver indtryk af, at de er så små på grund af rummets højde. Her kan du installere gulvlamper, højt spejl, vaser.

Lange gardiner vil skabe en høj højde, med kanter liggende på gulvet.

Virkningen af ​​lys og skygge på højden af ​​rummet

Følelsen af ​​rummelighed giver spejlets overflade, selv om det ikke er meget sikkert. Det er bedre, hvis det er en ophængt konstruktion med en metalramme, med små spejlpaneler fastgjort i det (se Ophængt spejlloft: valg og installation).

Selv om loftet vil gå ned et par centimeter, men manglen vil blive nivelleret af illusion af anden sal, som har et gennemsigtigt gulv. Denne løsning kan vælges til stuen, salen, badeværelset eller køkkenet.

Den ideelle mulighed kan være et spejlstrækloft, der skaber illusionen af ​​et stort rum.

Den samme følelse vil give de valgte lamper til lave lofter. Her er præference for lange lysekroner givet til et lille cymbalprodukt. En lampe i form af en kuppel vil skabe en ekstra følelse af frihed og luft.

Vinduer og døre

Visuelt hæve loftet kan gøres ved at gøre højden af ​​døråbningen til loftet. Tilføjelse af toppen af ​​transom vil være en god løsning til bygning af døren. Nå, hvis du kan udføre i et lille rum en høj arch af gipsplader.

Træk op stands og vinduer. Let gennemsigtigt gardin hjælper med at opnå denne effekt, mens den forsigtigt skal falde til gulvet og ligge lidt på den. På gardinerne kan der være et lodret mønster eller lidt mærkbare striber.

distraktioner

Der er en metode til at distrahere opmærksomheden på væggene og gulvet. Denne mulighed kan være en kombination af lyse gulve og mørke vægge. En anden mulighed er at være opmærksom på væggen: Hold et smukt panel, tapet, lyst tapet.

Tegne kontrasterende kanter på loftet vil tiltrække en persons opmærksomhed, visuelt udvide mængden af ​​plads og øge højden af ​​rummet. I et lille rum hjælper det til visuelt at skubbe væggene og hæve loftet med træ- eller plastpaneler og male eller tapet oven på en anden farve.

Måder at afslutte lave lofter

Fra forskellige måder at øge højden af ​​rummet vælger alle den der opfylder smag og evner hos lejeren.

Hvidvaskning og farvning

Den ældste og stadig mest almindelige metode til afslutning af lave lofter, kaldet "rå", er plettering og maling af overfladen. Denne reparation af lave lofter har den største fordel - en overkommelig pris, og den anden er at gips og vandbaseret maling tager en lille del af rummets højde, hvilket er meget vigtigt, når det kun er 2,5 meter.

 • Overfladebehandling - er at fjerne den gamle belægning.
 • Putty - med en lille ujævnhed i flyet, op til 0,5 centimeter, kan det være skjult af kitt.
 • Hvis forskellen er mere end to, men mindre end tre centimeter, er malingenettet limet - serpyanka. Hvis det ikke er selvklæbende, så båndet er plantet på PVA lim.
 • Ved forskelle i uregelmæssigheder fra tre til fem centimeter skal du bruge et forstærkende metalnet, der har et tykt lag af gips. Efter fuldstændig tørring påføres kittet.
 • For at opnå en glat overflade er den malet med fintkornet sandpapir.
 • Maling og primer.

Strækmontering

Elegant udseende og reducer ikke højden af ​​det strakte lærred. Deres pris er ret høj, men fordelene er meget større. Installation af dette design er simpelt, tager lidt tid, men det er ret svært at udføre selvstændigt.

 • Afslutning af lave lofter begynder med at rense rummet fra alt, hvad der kan lide - tallerkener, radioudstyr, møbler;
 • Fri adgang langs hele omkredsen til væggene er tilvejebragt: mindst en meter fra væggen;
 • Monteret baguette og andre strukturer, lærredet er monteret på hjørnerne af rummet og ved hjælp af en varmeanordning opvarmes til en temperatur på ca. 60 grader. Når produktet er blevet elastisk, strækkes det og fastgøres i en baguette. Processen tager op til 30 minutter, varigheden afhænger af området;

Tip: Du behøver ikke at varme hele rummet, men kun lærredet. Temperaturen i hele rummet må ikke overstige 40 grader.

 • I de allerede strakte dåser er huller klippet, lamper, ventilationsgitter og andet udstyr installeret;
 • Installer stikket. Tøjet tørres af spor af hænder, støv. Detaljer om installationen af ​​strækloftet kan ses i videoen.

Hvordan man designer lave lofter

Overfladen over vores hoveder i rummet bruges mindst, men denne del af rummet er i ren synsvinkel. Fra hans design afhænger det samlede indtryk af lejligheden. Designet af lave lofter er en vanskelig opgave, for væggene er der mange flere muligheder for efterbehandling.

Design muligheder for stuen

Senere var standarden på værelset en lysekrone i midten og på væggene og over - tapet og ofte simpel hvidvask. Nu i magasiner, på internettet kan du finde talrige prøver af værelser med reparation af europæisk kvalitet, hvor der lægges særlig vægt på installationen af ​​et stort antal lamper.

Tip! Lys skaber en atmosfære af komfort og positivt humør, hvilket er vigtigt i overskyet vejr og aftenskumring. Ved korrekt placering af lamper kan du vælge rummets komfortzone.

Måder at fjerne ulemperne ved lave lofter:

 • Installation af loftlamper øger højden af ​​rummet betydeligt. Til installation af belysning er basen lavet af gipsvæg i en eller flere (hvis muligt) niveauer, hvorefter design af lejligheder med lave lofter kan udføres med en hvilken som helst mulighed.
 • Den aristokratiske atmosfære vil fremhæve den klassiske belysningsløsning: lysekroner lavet i form af lys og pastelfarver af overflader.
 • De, der ikke kan lide dikkedarer, passer ind i det indre af en beskeden lysekrone og omkring den et lille antal spotlights, hvor man lægger vægt på smag af ejeren af ​​rummet.
 • Lyset fra de to lysekroner i rummet i kombination med lamperne bliver jævnt fordelt, hvilket vil gøre atmosfæren højtidelig. Denne type belysning passer til ejere, der gerne vil modtage gæster.
 • Varianten med flere kilder til lys, der kan fremstilles for hånd, skal sørge for deres optagelse separat. Det er muligt at justere lysets lysstyrke ved hjælp af armaturer med en reostat, for hvilken der er monteret en særlig instruktionsmanual.
 • En vigtig faktor er kombinationen af ​​tapet i indvendige vægge og loft i farve. Den generelle tendens bør overholdes ved valget af gardiner, som spiller en vigtig rolle i designen af ​​rummet.

Loft til soveværelset

Udformningen af ​​lave lofter til soveværelset kan omfatte klassiske teknikker. I dette tilfælde er tilstedeværelsen af ​​bløde linjer bedre. Populær er det "søvnige" loft, lavet i flere niveauer. Den asymmetriske sammensætning ser oprindelige ud.

I cornice vil den skjulte belysning gøre værelset varmt og hyggeligt (se. Loftet med belysning: designfunktioner). Når du slukker, kommer hovedbelysningsrummet til en romantisk tone.

Visuelt øge loftets højde med forbehold af følgende anbefalinger:

 • Brug ikke lampens konvekse form: de reducerer rummets allerede små dimensioner. I dette tilfælde er det bedre at helt opgive lysekronen, og brug lokal belysning ved sengens hoved og på tagskægget.
 • Spændingsstrukturer ser godt ud i lave rum: blanke eller matte. Pris glans mere, men der er en metode, hvormed du kan gøre matte overflader til skinnende. For at gøre dette skal gipsvæg males med en speciel glansmaling, hvorefter den illusion, at overfladen glitter, vil blive skabt.
 • Visuelt stigende rummets højde er mulig ved at lave en konkav struktur, mens belysningen fordeles omkring omkredsen eller midten af ​​rummet. Reparationer af økonomiklasse kan udføres med placering af en lysekrone, der har flere små lampeskærme, og lamper kan installeres langs den konkavede linje på ophængningssystemet.
 • Til en drengs værelse kan loftet være dekoreret med "fantastiske" kompositioner. For eksempel er højre over sengen en fløjet UFO. Baggrundsbelysningen "plader" ligner små lamper i form af en ring på gipsvæg, og porthole er placeret i midten. I rummet er det ønskeligt at skelne mellem to zoner: over skrivebordet og over sengen. En sådan atmosfære vil være behageligt og behageligt for barnet.
 • Piger er mere behagelige rolige i en blød sommerpalet. "Bølger" af gipsplader og et antal lamper over sengen.

Hvordan man vælger lofter til lavt køkken

Meget afhænger af indretningen af ​​køkkenet. Værdets særpræg er, at familien tilbringer det meste sammen her. Et køkken med lavt loft skaber en ubehagelig, undertrykkende atmosfære.

Sådan løses det:

 • Glansagtig glans. En effektiv løsning på problemet er det rigtige valg af finish. Glansoverfladen øger visuelt rummets rumfang, og refleksionen giver den ekstra dybde. Velegnet skinnende film af PVC. Farven på belægningen betyder ikke noget.
 • I køkkenet er lamper oftest installeret over spisebordet og arbejdsområdet. Det er muligt at placere en lille lysekrone i midten, hvor lyset er rettet opad og "presset" til loftet. Belysning lave lofter i Khrusjtsjov kan dekoreres med flade lysekroner eller pæne armaturer.
 • Den originale version uden lysekrone ligner, når der er en lighed mellem basen for gipspladelygter i form af en cirkel med indbyggede punktlyskilder.
 • En vellykket opdagelse for køkkenet vil være et asymmetrisk arrangement i form af bølger, af en ophængt struktur med indbygget spotbelysning og yderligere belysning af cornice.
 • Enkelt, men ret pænt ser i midten af ​​"forsænket" lofter med indbygget perimeterbelysning ved siden af ​​væggene.
 • En interessant løsning til spisestuen er et system med små sidefremspring med spotbelysning og opdeling i zoner. Som ekstra belysning anvendes væg- og gulvlamper.
 • Falsk vindue. Dette er en god måde for køkkenet, lavet sammen med stuen eller køkken-spisestuen. Det overliggende vindueslignende design efterligner naturligt lys og fjerner visuelt det lave loft. Et let plastpanel bruges sædvanligvis i en gipspladeramme, hvor den elektriske ledning er skjult. Det er muligt at lave en niche i den suspenderede struktur, og indsætte tapet i den, der skildrer himmelen.

Derudover kan du lære om designet af lave lofter ved at se videoen.

Loft i den lave korridor

Det særlige rum i dette rum er manglen på naturlig belysning, som kræver korrekt placering af lys accenter. Den klassiske mulighed ville være at opdele overfladen i zoner, med en lysekrone i hver af dem. Du kan også arrangere kunstige vinduer som tidligere beskrevet - billedet viser hvor meget plads er blevet mere rummeligt og lettere.

For gangen ville den perfekte løsning være strakt lærred, som vil give det et præsentabelt udseende. En smal korridor kan gøres bredere med en blank finish.

Generelt design af lejligheder med lave lofter - dette er et meget stort emne, du ikke kan tage med et slag. Læs mere materiale på vores hjemmeside, og sløret i dette mysterium vil være lidt åbent for dig.

Lavt loftsværelse - indretning

Sendt den 06/26/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Det mest almindelige problem med ejerne af bylejligheder er en lille højde af rummet. For et behageligt ophold i lejligheden bør højden af ​​rummet ikke være mindre end 2,4 meter. Ejere af de "stalinistiske" lejligheder var heldige, hvor loftet ligger mere end tre meter fra gulvet - men det er ret eksotisk. Men hvis din lejlighed har lave lofter, så skal du ikke være ked af det. Der er mange eksempler på lavt loftdesign, som kan anvendes i et boligområde. Game farver, indretning, belysning - alt dette kan bidrage til visuel opfattelse.

Overvej hvor visuelt du ikke kun kan øge højden, men også gøre rummet lysere og mere rummeligt ved hjælp af design.

Lavt loft - design og valg af farver

For at visuelt forstørre rummet skal du anvende de rigtige teknikker inden for design og design. Hvis du ikke ved, hvordan man arrangerer et lavt loft, brug råd fra designere.

Korrekt valg af overfladetekstur og farver hjælper med at skabe en optisk illusion og øge pladsens højde.

 • Den klassiske teknik er at male flyet i en krystal hvid farve, og hvis du anvender en blank maling, vil højden øges visuelt.
 • Koldt lys farver flytter visuelt flyet, så du skal male lave overflader i hvide, lys grå og perlefarver
 • Objekter med blå og grønne farver bevæger sig visuelt væk, og de kan anvendes sikkert i farve. Kold lyseblå, gråblå, lysegrønne toner gælder i værelser med små højder.
 • Stretch eller suspenderede strukturer hjælper med at skabe illusionen. Du kan trimme loftet med en halv spejl belægning, som afspejler alt interiør og sollys. Takket være brugen af ​​disse strukturer er det muligt at visuelt øge rummet med næsten to gange.
 • Hvad skal man gøre, hvis lofterne er lave og humpede - at bygge en kasse omkring omkredsen. Dette vil medvirke til at øge højden, da du får følelsen af ​​et kuppelformet hvælving.
 • Mange designere anbefaler at udføre designet i sådanne rum i samme farveskema, så grænserne mellem loftet og væggene bliver visuelt slettet, og rummet vil virke meget højere

Sådan laves et lavt loft - foto:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/potolki-nizkie-1024x441.jpg "alt =" hvordan man laver et lavt loft foto "width =" 620 "height =" 267 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/potolki-nizkie-1024x441.jpg 1024w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/potolki-nizkie-300x129.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/potolki-nizkie.jpg 1046w "størrelser = "(maks bredde: 620px) 100vw, 620px" />

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/sheer-curtains-drapes-idea-19.jpg "alt =" as lav et lavt loft foto "width =" 800 "height =" 475 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/sheer-curtains-drapes-idea- 19.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/sheer-curtains-drapes-idea-19-300x178.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0729304.jpg "alt =" hvordan man laver et lavt loftbillede "width =" 750 "height =" 750 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0729304.jpg 750w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/0729304-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0729304-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/0729304-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 750px) 100vw, 750px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/6795090ec1be972ef61c474296cd42d4e238.jpg "alt =" hvordan til at dekorere et lavt loft billede "width =" 800 "height =" 640 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/6795090ec1be972ef61c474296cd42d4e238.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/6795090ec1be972ef61c474296cd42d4e238-300x240.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Det er vigtigt! Farveskemaet af væggene skal være et par toner mørkere end loftoverfladen.

De hvide lister limet til overfladen af ​​lysegrå farve ser godt ud. Fra dem er det muligt at danne forskellige geometriske former eller danne tværgående striber.

Belysning i et værelse med lave lofter

Hvor smukt at lave et lavt loft ved hjælp af fælles designløsninger? Korrekt brug af belysning i lave rum vil bidrage til visuelt at øge højden og udvide rumlige fornemmelser.

Hvis rummet har meget lave lofter, hvad kan der gøres ved hjælp af lys?

 • Baggrundslys. Når du opretter en kasse rundt om perimeteren, skal du fremhæve den centrale del af LED-båndet. Den bedste løsning - designen af ​​æsken mat hvid farve med spotbelysning og glans center. Så midten af ​​overfladen vil synes meget højere.
 • Retning af lys. Når du vælger en armatur eller lysekrone, skal du give baggrundslysets retning, det skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet fladt. Lyset skal rettes opad.
 • Strukturstrukturer med intern belysning skaber indtryk af et flydende loft. I denne situation kan du endda anvende design af en todelt struktur med en kanal omkring omkredsen

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/21-35-833x564.jpg "alt =" design af lave lofter "bredde = "833" height = "564" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/21-35-833x564.jpg 833w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/06 / 21-35-833x564-300x203.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 833px) 100vw, 833px "/>

Sådan hæves loftets højde - vægdekoration, møbler, indretning

Designet af lejligheden med lave lofter må ikke indeholde store møbler, det sænker visuelt den allerede lave plads.

Alle møbler i lejligheden skal være pæne og så lave som muligt:

 • flade sofaer og lænestole
 • lave piedestaler
 • små kommoder i stedet for høje frysere

Hvis du opretter et hjem køkken indretning, er det bedre at vælge et headset, hvis øverste kabinetter vil gentage skyggen af ​​væggene eller loftet, så de vil fortsætte indvendige og slette de synlige grænser af loft og vægge.

Lejligheden har et lavt loft: hvad skal man lave. Udsigt:

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-v-komnate-1080x723-1024x686.jpg "alt = "lavt loft hvad skal man lave foto" width = "620" height = "415" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-v- komnate-1080x723-1024x686.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-v-komnate-1080x723-300x201.jpg 300W, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/06 / nizkie-potolki-v-komnate-1080x723.jpg 1080w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-vybor-mebeli.jpg "alt =" lavt loft lav et billede "width =" 610 "height =" 406 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-vybor-mebeli.jpg 610w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/nizkie-potolki-vybor-mebeli-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 610px) 100vw, 610px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/spalnja-s-nizkim-potolkom.jpg "alt =" lavt loft, der lav et billede "width =" 690 "height =" 459 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/spalnja-s-nizkim-potolkom.jpg 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/spalnja-s-nizkim-potolkom-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 690px) 100vw, 690px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/idei-dlja-nizkih-potolkov.jpg "alt =" lavt loft som lav billede "width =" 610 "height =" 406 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/idei-dlja-nizkih-potolkov.jpg 610w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/idei-dlja-nizkih-potolkov-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 610px) 100vw, 610px "/>

Det er godt at anbringe i indretningen med lave lofter dekorationen med vertikale gulvspejle, hvilket ikke kun afspejler designobjekter, men også loftoverfladen. Værelset vil virke rummelige og høje.

Lodret stribet mønster på tapetet eller gardinerne hjælper med at opfatte rummet højere. I sådanne rum er brugen af ​​vandrette linjer uacceptabel - det gælder ikke kun vægternes konstruktion, men også malerier.

Spillet af farve. Korrekt brug af farve i design af lejligheden kan ændre opfattelsen af ​​rummet. Anvendelse af farvning til ombra - en jævn overgang af farve fra et mørkere gulv til en lys skygge - du kan øge højden visuelt betydeligt.

Gardiner skal være i rummets fulde højde og gardiner - under loftet. Den ideelle løsning ville være at skabe en niche til gardiner. Gardinerne skal være af lette materialer af lys nuancer, så rummet ikke er overbelastet.

Ved dekoration af væggene skal du huske at alle malerier, fotografier eller plakater skal hænge lidt over øjenhøjde. Undgå vandret strakte rammer.

Lavt rum tolererer ikke forvirring og stor rumskløftning. Alle husholdningsartikler skal være på deres pladser. Tøj, souvenirs, tilbehør er korrekt placeret i skabe og kommoder.

Se hvordan man laver et design af lejligheder med lave lofter på billedet:

Hvad man ikke skal gøre i indretningen med lave lofter

Som du kan se, reducerer et stort antal faste møbler og ukorrekt udvalgt vægindretning og loftsdesign meget plads.

Det er værd at huske - lave værelser tolererer ikke overdrevenhed.

Hvilke tricks er forbudt:

 • Brug ikke pelmets - de skærer af horisonten og derved nedgraderer den allerede lille højde
 • Vintage garderobeskabe, højunderstøttede sofaer, en stor seng med store ben - alt dette vil visuelt vælge flere centimeter højde
 • Vægbelastning med dekorative dekorationer. Du kan aflede opmærksomheden fra loftoverfladen med en klar accent på væggen, men hæng ikke alt, hvad der blev bragt fra resten på væggene, ikke overbelaste pladsen med billeder og souvenirs
 • Hængende lysekroner og massiv stucco for at reducere højden

Hvor lave lofter ser i et gammelt hus - design. Udsigt:

Hvad skal man lave med et lavt loft: vanskelige måder at dekorere på

Problemet med lave lofter har mange problemer. De ødelægger udseendet af lejligheden og gør det mindre visuelt. Derudover har de en ubehagelig effekt på ejernes psyko-følelsesmæssige sundhed. Derfor er det nødvendigt at ændre indretningen med lave lofter. Synet af designere i dette tilfælde er enstemmigt - lys nuancer, glans (spejl) overflader og møbler i stil med minimalisme, klassisk eller moderne. Intet ekstra.

Lavt loft i stuen

Maksimum åbent rum. Interiøret bør domineres af lys nuancer og pasteller. Lyse accenter er tilladt i små mængder - det kan være et billede, en vase.

Lofter gør rummet visuelt mindre, selvom optagelserne er store. Problemet løser væggenes strækning og den visuelle afstand af loftet. Må ikke lave massive indvendige døre, møbler er bedre at vælge enkle, med glatte linjer (Art Deco udelukket).

Køkkenet er det eneste rum i huset, hvor lave lofter ikke bliver et alvorligt arkitektonisk problem. Det lave loft i køkkenet kombineret med korrekt zoneinddeling af rummet og gode møbler gør rummet mere behageligt. Store, hvis køkkenet har en dekorativ komfur eller noget lignende. Men de grundlæggende regler for værelser med lave lofter er ikke blevet annulleret. Alle de samme lys nuancer og store vinduer med lys gennemskinnelige gardiner. Hvis køkkenet er kombineret med et spiseplads, skal bordet være mellemstore i størrelse.

Hvis du beslutter dig for at fortynde interiøret med mørkere farver, så stop dit valg på nuancer af blå og, som en mulighed, grøn og gul.

I soveværelset med lave lofter spiller belysning og møbler en vigtig rolle. For at undgå fornemmelsen af ​​et lukket rum er det bedre at opgive de konvekse former af lamper og lysekroner generelt. Perfekt belysning perimeter eller lokal belysning af nogle områder. Men hvis du ikke kan klare sig uden en smuk lysekrone, lad den være lille, i minimalistisk stil.

Om loftet selv. Vi har allerede sagt, at værelser med lave lofter "gem" glatte overflader. For at gøre loftet blankt er det nok at male gipsvæggen eller fundamentet med en speciel glansmaling. Du kan også prøve muligheden med et konkavt loft (på ydersiden selvfølgelig). Men dette er en mulighed for de modige.

I soveværelset kan du lege med farve. Du kan bruge en række nuancer af lyspalet. Hvad angår møbler, er der også et valg. Men ingen store geometriske former og mørke toner.

Badeværelse, på trods af små optagelser og lavt loft, kan se meget attraktivt ud. Når du dekorerer dette værelse, kan du bruge forskellige nuancer og former. Det eneste du skal give op når du laver et badeværelse er tunge møbler med store messingbeslag.

Marina Vostrikova, arkitekt af designstudiet Guru Design:

- Brug af lette kolde nuancer gør overfladen mere visuelt fjern. Således kan lave lofter males i kølige, hvide og lyse perle nuancer.

Vægge i værelser med lave lofter skal udformes i lysere farver end loftet, hvilket også vil have en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

Hvad angår tekstur, ville glansen eller spejlet i dette tilfælde være en ideel mulighed, da manglen på den reelle højde af rummet altså er nulstillet af illusionen af ​​dens fordobling.

Stickning tapet med et mønster i en lodret smal strimmel betragtes i sådanne tilfælde en klassiker af genren. Det er ønskeligt, at bandet ikke var for kontrasteret.