Lofter i 2018: Hvilke tendenser venter os (24 billeder)

Trods det faktum, at i Europa strækker lofter er blevet kendt siden slutningen af ​​60'erne, i Rusland dette færdiggørende materiale dukkede kun fra midten af ​​90'erne. Ligesom alle nye, har stræklofter forårsaget en masse kontroverser, kontroverser og tvetydige meninger. Som praksis viser, kunne PVC-lofter dog tjene russiske borgers tillid.

Moderigtige lofter i 2018 - en kombination af farver, teksturer og materialer. Alt er i udlejerens hænder og efterladt friheden til designerens fantasi. Moderne interiør hjælper hver person til at finde præcis, hvad der vil gøre ham i stand til at føle sig på arbejde og hjemme komfortabelt, hyggeligt og sikkert.

Loftets design i 2018 skelnes af uventede designteknikker:

 • en kombination af gipsplankloft og glatte loftslofter i loft med en blank overflade;
 • multi-niveau lofter, der giver effekten af ​​zoning det fælles rum og hvert af værelserne i lejligheden;
 • figurerede skær med lyselementer.

En bred palette af farver, forskellige teksturer af PVC-materiale og evnen til at trimme selv de mest imponerende lokaler efter område bevarer deres ledende stillinger og øget efterspørgsel fra forbrugerens publikum for moderne stræklofter. Enkelhed og hastighed ved installation af loftsdugene gør hele processen hurtig, sikker og praktisk talt affaldsfri.

Typer af loftblad

Design af stræklofter i 2018 har bogstaveligt talt ingen grænser. Alt afhænger af kundens præferencer. Stadig forbliver i mode en blanding af stilarter og tendenser i det indre af et værelse. Tilstedeværelsen af ​​flere muligheder for PVC-lofter giver dig mulighed for at opnå den mest hensigtsmæssige løsning og afspejler individualiteten, ikke kun for hvert værelse individuelt, men også for hele den moderne lejlighed som helhed.

Hvilke typer PVC-loftsmateriale er i øjeblikket til rådighed? Disse er typer af malerier, som:

 • Uigennemsigtige lofter, der er ideelle til efterbehandling af badeværelser, samt perfekt udskiftning af maling, hvilket er uundværligt, når maleriet ikke giver den forventede effekt (ujævne loftoverflader, tydelige led og revner i loftfliserne samt maskerende væsentlige skader på overflader).
 • Glansfarvet PVC lærred. Ideel til dekoration af loftet i hallen, stuen, kontoret eller hallen. Visuelt kan øge og udvide rummet betydeligt. God refleksivitet kompensere for manglen på spejle, og nogle gange endda erstatte dem.
 • Satin. Den seneste udvikling af producenter. Perfekt kombinere tætheden af ​​farven på matbelægninger og elegant blænding, lånet af kvalitetsegenskaberne af glatte belægninger. Streklofter lavet af satin hvid eller farvet lærred passer perfekt ind i ethvert interiør, uanset stil og retning i interiøret. Det er sikkert at tildele kombinationen af ​​ikke kun teksturer, men også farver til novellerne i 2018. Kombination af saftige bær nuancer med bløde pastelltoner samt indførelsen af ​​naturlige grønne og naturlige nuancer ind i interiøret er anerkendt som den mest populære.

Moderigtigt interiør i 2018 er et funktionelt og praktisk interiør. Blandt de populære metoder i høj efterspørgsel er følgende:

 • efterligning af den stjerneklar himmel på hylden i soveværelset;
 • kort, gamle freskomalerier og en skematisk skildring af en kloden for at dekorere loftet i et kontor eller stue;
 • en kombination af stræklofter og bjælker lavet af naturlige træ- eller plastkonstruktioner.

Den sidste modtagelse er perfekt til indretning af loftet i køkkenet. Denne finish er lidt som landestil, men afspejler stadig alle de seneste trends i design.

Alle charmen i Provence og brutaliteten af ​​loftet

Kun blomster, blomster og blomster. Ikke kun en kombination af farver i interiøret, nemlig i udsmykningen af ​​loftoverflader. Og ikke kun en kombination af toner og farver, nemlig billedet af forskellige typer blomster og planter overført til overfladen af ​​PVC-materialer. Det moderne design af loftet 2018 giver forbrugerne den unikke mulighed for at nyde en personlig blomstrende have året rundt.

I 2018 fortjente lofterne på to niveauer, hvor strækloftet med billedet af store og lyse farver virker som et basisniveau, og de strukturerede udskårne elementer virker som en sekundær beklædning, hvorigennem lærredets aktive maling er synlig. En sådan udsmykning vil være en glimrende løsning til et soveværelse, et hvilestue, en afslapningszone eller en børnehave. Korrekt valgte lyskilder sikrer maksimal effekt fra den opstillede struktur.

Endnu en gang er et af de førende steder den stilløse Provence-stil. I 2018 er det ikke så enkelt som det syntes oprindeligt. Stilen modtog sin anden vind takket være tilføjelser fra lånte elementer og teknikker. Med hjælp fra Provence er det muligt at genskabe vildledende, men stilfuld enkelhed. Effekten opnås ved brug af små detaljer, karakteristiske overfladebehandlinger og søde smykker.

I nogen tid blev det antaget, at loftsstilen kun er acceptabel for offentlige rum. Også i lang tid blev loftteknikker i udsmykningen brugt til at genskabe det virkelig maskuline brutale interiør. Men tiden sætter alt på plads: Loft er blevet en integreret del i det indre af en familie lejlighed eller hus til unge damer.

Enkelhed, bevidst forsømmelighed, kommunikation og efterbehandling elementer til show - det er ikke alle søjlerne, hvorpå loftet stilarter hviler. Loft adskiller sådanne teknikker som:

 • komplekse konfigurationer;
 • ufuldstændige strukturer
 • brugen af ​​grove teknikker i efterbehandling
 • efterligning af rå overflader og møbler af fabrikslokaler.

Når man studerer de nyeste trends inden for indretning, kan man være opmærksom på, at den allerede brutale rumdesignteknik suppleres med kaotiske indskrifter på loftet, udsatte ledninger, uslebne lysarmaturer og metalplastkonstruktioner, der desuden er fastgjort i loftet.

En anden værdig nyhed i indeværende år er brugen af ​​gipsstrukturer som en central lysekrone. Selvfølgelig er denne metode til design tilladt i rummelige værelser og store værelser. Essensen af ​​dekoratormodtagelse er som følger:

 • Fastgør ethvert yndlingsloft på PVC-film. Ofte gives præference til et blankt lærred for at opnå maksimal kontrast i de anvendte materialers teksturer.
 • Valget af størrelser og former af den planlagte centrale struktur. Yderligere skåret gipsark på den påtænkte markering.
 • Fastgørelsesgipskonstruktion.
 • Installation i gipspladen af ​​spotlights eller strip LED strip.

Alle mennesker er forskellige i smag, krav og deres egne præferencer. Og især i indretningen. Det moderne strækloft sparer tid for ejerne, arbejdstagerens styrke og sikrer sikkerheden ved deres videre levetid. Farven, mulighederne for at kombinere materialer og antallet af niveauer i loftet er efter eget valg og afhænger af reparationsspecialistenes færdigheder.

Loftdesign 2017: Top 150 billeder af de bedste nye produkter

Det er ingen hemmelighed, at der hvert år er flere og flere nyskabelser, der anvendes til dekoration og reparation af forskellige lokaler. Først og fremmest - dette er det materiale, der bruges i arbejdet. Hvad vil være relevant for lofter i 2017?

Det antages, at disse vil være:

 • stræk og gipsplader lofter;
 • elementer af naturligt træ;
 • flydende tapet;
 • PVC;
 • kassettsystemer.

Stræklofter med en blank overflade bliver stadig mere populære. Professionelle designere vil kunne tilbyde dig et stort antal forskellige unikke ideer og deres mulighed for at realisere.

Modetrends 2017

Et hvilket som helst loft er et vigtigt element i designet af rummet. Den oprindelige og interessante inkarnation vil gøre rummet mere interessant og originalt.

Og uanset hvad det vil være - monofonisk eller med farvede elementer eller ved brug af forskellige LED-lamper eller med tilføjelse af ethvert element i indretningen.

Hvad venter de nye lofter i 2017 på os?

Selvfølgelig skal loftets udformning i 2017 være i harmoni med hele rummet og endda lejligheden.

Så for forskellige stilarter findes der egnede elementer:

Provence indebærer brug af trædele, såsom lakket lameller, som vil skabe luften og enkelheden i rustik stil.

Classic - her er mere passende at være et solidt loft, hvis udformning kan fortyndes med forskellige LED-lamper.

Minimalisme - se i denne stil et godt flydende tapet, som det ville være muligt at afslutte en væg og et loft i en bestemt farve.

En stor betydning i færdiggørelsen er gipspladekonstruktioner. Nu reparere, uden at deres brug er næsten umuligt. Der er mange interessante ideer, der konstant anvendes af dekoratører.

Hvad du skal huske, når du reparerer

Professionelle siger, at det er nødvendigt at huske nogle funktioner i moderne lofter i 2017. Og når du reparerer, skal du sørge for at følge disse tips:

1. Det anvendte materiale skal nødvendigvis være af god kvalitet, hvilket eliminerer alle mulige fejl og fjerner forskellige fejl under arbejdet.

2. Takket være de lyse farver øges rummet og udvider markant.

3. Når zoning, ved hjælp af forskellige indvendige emner, kan rummet bruges meget mere rationelt og at slå sit design mere originalt.

Modetrends i det nye år

Modetrends har i det kommende år ikke ændret sig meget. Hovedrollen er givet til loftets farve og indramning. De mest brugte genstande vil være dekoratører: tonet træ, sten, beton og forskellige pels.

Vi bør naturligvis ikke glemme lamperne, som giver loftet en særlig effekt. Du kan f.eks. Fremhæve det hængende loft indefra. Dette vil tilføje en vis glans og romantik til rummet.

Men det er værd at huske, at med et sådant design er det nødvendigt at vælge varmebestandige materialer meget omhyggeligt, og det er bedre at henvende sig til eksperter for at undgå brand i fremtiden.

Et af de nye produkter vil være fotoudskrivning. Takket være fotobaggrunde kan du give rummet unikke og skabe en bestemt atmosfære.

Relevant for 2017 vil være lofter med etniske eller folkemæssige motiver. Denne teknik er perfekt til dem, der elsker og er interesseret i folkekunst i visse lande.

I farvepaletten er det værd at fremhæve skyggen af ​​Marsala, som forsigtigt strømmer ind i en lyseblå. Når du vælger en farve til dekoration, er det værd at huske om rummet i rummet, hvis det har et stort nok område, så skal du bruge enhver farve og noget materiale frygtløst.

Hvis størrelsen ikke giver dig mulighed for at dreje rundt som dette, skal du vælge et lysere farveskema, og ved hjælp af originale dekorative elementer føje din egen særlige zest. Her kan loftets farve kombineres med møbler.

Angivet loft for en bestemt type værelse

Det skal huskes, at rummets forskellige formål indebærer et bestemt design, der passer til det.

Kontorloftet består oftest af en metalramme, hvori visse paneler er indlejret.

Plast vægpanel vil se godt ud både i kontorlokalet og i en boligbygning. Det ser godt ud og er praktisk nok til at bruge.

Træ er et ret dyrt materiale og bruges sjældent til loftbeklædning. Det er fantastisk til dekoration.

LED lamper vil se passende ud i ethvert rum. De bruges som ekstra belysning og skaber komfort.

3D-lofter er ideelle til hjemmet. De vil omdanne ethvert værelse og gøre det til noget fabelagtigt og originalt.

Glem ikke, at brugen af ​​noget materiale er godt i moderation. Hvis du overdriver noget, bliver situationen smagfuld og ophører med at behage øjet og leverer kun ubehag.

Hvilke lofter er i mode nu?

Hvordan ser du lofterne på din lejlighed? Vil de være hovedelementet i rummet, en inspirationskilde eller en romantisk atmosfære? Skal de passe til resten af ​​de indre elementer eller tværtimod kontrast? Alt dette, du ser, er et smage, som et budget.

Hvis du er på randen af ​​eller i færd med at reparere og stræbe efter at skabe dit eget unikke design - komfortabelt, praktisk, men ikke bagefter tiden, vil denne artikel være nyttig for dig.

Vi vil tale om hvilke materialer og former du kan bruge, hvilke virkninger de hjælper til at opnå, og vise hvilke lofter, herunder stræklofter, nu er i modsætning til 2017-interiøreksemplerne i massevis af billeder.

Selvom du ikke anser dig selv at være slaves of fashion, vil du helt sikkert få nogle interessante moderne ideer. Du vil også lære om fordele og ulemper ved forskellige lofter, der anvendes til dekoration.

Nye tendenser i loftdesign

Moderne lofter er karakteriseret ved kontrast, masser af belysning, en mere moderat mængde lysfarve i forhold til tidligere år og selvfølgelig en kombination!

Alt dette er ret nemt at opnå med så mange materialer og projekter foreslået af designere.

Nye, friske tendenser i 2017 i loftsdesign er:

 • udskåret stræk, især - 3D lofter med vinyl - blank eller mat film;
 • Belysningslofter af ikke-standardformularer med ensartet belysning efterlyser dagslys;
 • Photowall-papir, der især bruges til indretning af børns værelser og i kombination med stræklofter - og til stuer, soveværelser og køkkener;
 • loftsfilm (herunder med infrarød varmeapparat - ideel til landhuse);
 • kombinationer af alle muligheder.

De mest anvendte materialer er PVC (vinylcoating), træ, gipsvæg og plast.

Her er modetagen i 2017:

Populære designløsninger omfatter zoneinddeling rummelige værelser med hævede lofter og kontraster.

Eksperimenter med belysning, som kan komme fra under loftet eller fra væggen, og som kan rettes mod væggen, fokuserer på det, stopper heller ikke.

Sammen med dette er der en tendens til at skabe det mest naturlige, naturlige lys.

Hvad skal man overveje

Før vi går videre til de mere detaljerede egenskaber ved meget fashionable og lidt mindre populære måder at dekorere lofter på, vil vi gerne henlede opmærksomheden på nogle vigtige punkter.

Det ser ud til, at den eneste betingelse for valg af form, type og design af loftet kan kaldes det faktum, at det ikke skal "skubbe" på hovedet og skabe en følelse af ubehag. Men nej, der er andre finesser, nemlig:

 • Ofte starter hoveddelen af ​​reparationsarbejdet fra loftet. Derfor er det bedre at tænke på udseende, form og materiale til loftet i forvejen, inden starten af ​​forberedende reparationsarbejde for at spare dig selv i fremtiden fra det såkaldte "dobbeltarbejde". Selvfølgelig kan i en bestemt sag en helt anden teknologisk proces anvendes. Vi vil bare gerne rådgive nybegyndere til at reparere endnu engang at konsultere eksperter;
 • suspenderede strukturer skjuler alle mulige uregelmæssigheder i loftet, samt ledninger til kommunikation, så lad dig ikke forstyrre dig med unødvendige handlinger for at camouflere dem
 • Glem ikke om vandtætning, som vil spare dig for uforudsete oversvømmelser fra naboerne, der bor øverst, vil redde dig fra at skulle genoprette loftet eller fra nye uplanlagte reparationer;
 • gemmer de skjulte LED-lamper i loftet, glem ikke om adgangen til adgang, når du skal reparere den. Køb kun dyre pærer og transformatorer;
 • Et moderigtigt og smukt blankt loft er langt fra at være egnet til hvert værelse og kan skabe en helt modsat visuel effekt - for eksempel visuelt reducere det rum, du ønskede at forstørre. Vi anbefaler, at du bruger 3D modellering - et sidebillede, så at sige, for at hjælpe dig med at undgå sådanne fejl.
 • for lyse lofter skrigende farver bidrager ikke til skabelsen af ​​en rolig og fredelig atmosfære, men bare det modsatte. Tænk det kan være umagen værd at anvende individuelle lyse elementer;
 • Det kan lyde mærkeligt, men: Glem ikke - strækloftet og gipspladerne reducerer højden af ​​væggene med 5 til 30 centimeter eller mere og gør rummet lavere. Dette bør tages i betragtning, hvis din lejlighed allerede er lav, og endnu mere, hvis du vil designe væggene på en design måde, eller du har til hensigt at købe møbler af høj kvalitet eller andre dekorative elementer.

Moderne designteknikker og en overflod af byggematerialer giver anledning til ubegrænsede muligheder for at skabe hjem til dine drømme, men du skal se en rationel tilgang i alt.

Så vi vender tilbage til emnet trendy lofter, vi foreslår at starte med en teknologi, der betragtes som revolutionerende.

Strek 3D lofter

Det volumetriske billede på loftet kan opnås ved at anvende et tredimensionelt mønster eller skabe en reel tredimensionel struktur. Sidstnævnte mulighed gælder for store nok værelser. Omdannelsen af ​​ethvert værelse - stue, soveværelse eller børnehave samt skabe en fantastisk effekt er garanteret!

Tegnebogen er enorm, overfladen kan være både blank og mat, og den ekstra installerede baggrundsbelysning giver et billede et dybde og et større volumen. Hvor imponerende strækker tredimensionelle lofter udseende og med hvilke stilarter de kan kombineres, kan du se på et nyt udvalg af interiørbilleder af 2017.

Sådanne lofter har lydisolerende egenskaber, og når de installeres, anvendes vandtætningsmaterialer uden fejl. Vi mener, at du ikke bør være overbevist om, at et sådant design er skinnende og universelt. Derfor fortsætter vi straks til manglerne.

For at opnå en blank effekt nu er der en vinylfilm, der har sine egne egenskaber: du bør ikke bruge den til værelser mere end 20 firkanter, fordi Det kan begynde at sænke med tiden, sømene på den kan være mærkbare (hvilket ikke kan siges om den matte finish).

Det er også ret blidt, det er nemt at beskadige, hvilket komplicerer rengøring, reagerer på høje temperaturer fra forkert installerede eller for kraftige armaturer (udbrændt) og temperaturer under 5 grader (lim ikke eller begynder at sænke).

De samme ulemper har loft tapet lavet af samme materiale.
Disse ulemper kan undgås ved at foretrække et andet materiale (for eksempel tekstillofter) ved at bruge mindre kraftig belysning og købe varer af høj kvalitet med garanti.

Glødende stræklofter

Gennemsigtig loftfilm, LED-pærer, folie og gipsvæg - alt det, der kræves for at opnå en så fantastisk effekt. Det lysende loft kan suppleres med andre typer belysning, eller du kan justere lysstyrken af ​​belysningen, som straks ændrer situationen.

Forskellige - farve eller monokromatiske lysmønstre, indsatser af uregelmæssige eller regelmæssige former, ensartet belysning - alt dette vil gøre ethvert værelse stilfuldt. Ulemperne er priser, selvom der også er meget overkommelige muligheder.

Trælofter

Miljøvenlig, "vejrtrækning" og naturmateriale, der passer til mange stilarter i indretningen, træ giver varme og, som øko-stil, fortsætter med at nyde stor efterspørgsel. Holdbar og holdbar, træloftet kan være både stramt og behageligt, det kan males i enhver farve.

Reliefkonstruktioner, bjælker, fremspring og portaler hjælper med at zone rummet og opnå denne eller den effekt. Der er kun en ulempe - prisen.

Mursten loft

Hvelvede eller konventionelle lofter af hvid eller anden mursten er også en fashionabel trend og en miljøvenlig mulighed. De ser meget naturlige ud, kan males i enhver ønsket farve, dækket af en beskyttende belægning og ikke mindst, er ret overkommelige.

I kombination med træ findes de i mange populære moderne stilarter og passer til næsten ethvert interiør. Her afhænger alt af præferencer.

Caisson loftet

Dette design af lofter gør dem til at ligne en kasse med chokolade - endnu ikke startet (takket være lamperne i hulene) eller allerede tomme. Under alle omstændigheder ser de meget respektfuldt ud og er velegnet til både hjem og kontor og understreger ejerens sikkerhed og gode smag.

Gipsplader, træ, miljøvenlige, sådanne lofter er ideelt kombineret med klassikeren, og med andre stilarter af interiører, men det er usandsynligt, at de passer til små eller lave rum. De væsentligste ulemper vedrører dekompression lofter lavet af MDF. Disse omfatter ustabilitet mod fugt og skader og brandfare.

Plastforing eller PVC-paneler

Meget praktisk, billigt, fugtbestandigt og relativt slidstærkt materiale, der passer til designet af hele lejligheden. Det antages, at loftets design giver rummet i stedet for bolig- og kontorudsigt. Den samme opfattelse eksisterer også om Armstrongs nedhængte lofter. Men igen, alle individuelt.

Ulempen ved PVC-loft omfatter følsomhed over for mekaniske skader og modtagelighed for brand. Ikke-malede hvide paneler kan blive gule fra udsættelse for direkte sollys.

Uanset hvad loftets design nu er på mode, er det vigtigste, at loftet først og fremmest opfylder dine behov, æstetiske og praktiske synspunkter. Vi håber, at det du så, har hjulpet dig med at vælge stil og materiale til at dekorere dit loft og ønske dig inspiration!

Loft design 2018 (150 billeder af smukt design)

På trods af at loftet ikke er et grundlæggende element i designet, er det stadig et vigtigt element uden et passende design, som du ikke vil være i stand til at skabe et komplet stilistisk koncept.

Indtil for få årtier siden var det svært at forestille sig i den gennemsnitlige lejligheden andet end blegede overflader, men nu er der mange muligheder, der spænder fra komplekse multilevel strukturer af gipsplader, og slutter med den strakte lærred med originale 3D-print, der forvandler loftet i et kunstværk. På byggematerialemarkedet er der næsten hver måned nye ting, og mode, men ikke så hurtigt som i tøj, ændrer sig og glæder os med nye ideer.

Hvad bliver lofternes design i 2018 og hvad skal man være opmærksom på først og fremmest? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.

Valg af fashionable efterbehandling materialer

Blandt de mest populære materialer i 2018 vil spændingsstrukturer og gips uden tvivl fastholde føringen. Naturligt træ og dets analoger vil også være relevante. En praktisk løsning vil være kassettsystemer, PVC paneler og væske baggrunde. Loftdesign 2018 (150 smukke designbilleder) Loftdesign 2018 (150 smukke designbilleder)

Ud over disse ret traditionelle muligheder vil ikke-standardiserede løsninger ved hjælp af glas, spejle og fleksibel sten være i mode.

Valget af materiale er i høj grad bestemt af formålet med lokalerne, designens stil og selvfølgelig det budget, som du er klar til at tildele til reparationer.

Usædvanligt stilfulde og originale udseende lofter, for udsmykningen der anvendes materialer af forskellige teksturer.

Streklofter, takket være det bredeste udvalg, der passer til næsten ethvert værelse, uanset hvilken stil det ikke var.

Gipspap vil give chancen for at udføre design praktisk talt af nogen, selv den mest indviklede form.

Trælofter vil blive værdsat af fans af rustikke stilarter som Provence og Country.

Du vil også være interesseret i:

For dem der kan lide en fed og futuristisk højteknologisk, glas eller kassettsystemer ville være en god ide.

Hvis du planlægger at reparere i rum med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet, badeværelset eller på loggiaen, så vil PVC-paneler glæde af dets praktiske og en behagelig pris.

Vi vælger farven, form af loftet

I dag vælger du loftets overflade, er der ikke behov for at være begrænset til hvid - du kan bruge næsten alle nuancer du kan lide.

Selv om nogle overvejer hvidt kedeligt, har det en ubestridelig fordel - det visuelt "løfter" loftet, hvilket gør rummet lysere og mere rummeligt.

Alle pastellfarver er efterspurgte - de vil give det indre blødhed og luftighed og passer perfekt ind i et stilistisk koncept.

Det vil være interessant at se rige rige nuancer af blåt, burgunder, blomme, chokolade, især i et blankt design.

Det er muligt at dekorere loftet med flerfarvede kompositioner ved hjælp af fotoudskrivning: det kan være eksotiske orkideer, tropiske vinstokke, kosmiske eller undervandslandskaber, etniske ornamenter - valget er kun begrænset af din fantasi.

Uanset hvilken farveplan du vælger, skal du sørge for, at det er i overensstemmelse med indretningen af ​​rummet som helhed.

Designtendenser 2018:

Med hensyn til formen er det bedst at vælge simple geometriske varianter, fordi 2018 er næsten lakonisk og minimalistisk.

En god ide vil også være blomstermotiver og abstrakte konturer - de kan blive en slags kreativ accent.

Smukke moderne stræklofter i 2018: 4 mode ideer

For at lave et stilfuldt loft er det nødvendigt at blive fortrolig med modetrendsne i 2018. I 2018 vil de forskellige former for teksturer blive betragtet som populære stræklofter. Inden montagearbejde påbegyndes, anbefales ejere at gøre sig bekendt med mulighederne for moderne design til loftet, samt at bruge råd fra erfarne reparatører.

Moderne løsninger: lofter i loftet

Hvis du skal passe på installationen i et fashionabelt loft, er det bedre at bygge videre på nedenstående teksturer.

Stretchloft vil give interiøret nye farver og gøre lokalet mere behageligt.

matteret

Der er ingen glans eller blænding. Yderfladen ligner den traditionelle hvidvaskning. Denne mulighed er fantastisk til store værelser, og uanset i hvilken stil rummet er indrettet. På grund af sin neutralitet ser de dumme lofter altid godt ud. Det er vigtigt! Hvis du vælger at installere et matte loft, anbefales det at supplere designet med kraftig belysning, fordi belægningen ikke er i stand til at reflektere lys.

blank

Ved hjælp af PVC-film med overflødig overflade er det muligt at visuelt gøre rummet større. Denne belægning er karakteriseret ved vandmodstand og antifungal virkning. Når du vælger en sådan faktura, kan du oprette usædvanlige ideer om strukturer på flere niveauer.

klud

Til loftet anvendes stoffer med forøget styrke, som nødvendigvis behandles med polymerer. Loftet modstår temperatur ekstremer, samt forskellige skader, og derfor betragtes som holdbare.

Når du vælger et strækloft, bør du overveje designet af rummet.

satin

Loftene er polerede og skinnende. Tekstilerne af disse lærred ligner satinmateriale, dermed navnet.

Ud over det korrekte valg af loftets tekstur skal du være opmærksom på valget af den aktuelle farvepalette. I 2018 vil lysstyrke og naturlig natur være moden. Derfor bør i stedet for tunge eller kolde toner foretrækkes lys nuancer.

For ikke at forveksle med tonen er det vigtigt at huske, at jo mindre naturligt lys i et rum, jo ​​blødere loftets farve.

Teknologisk installation af moderne stræklofter

Stræklofter anses for at være en af ​​de mest interessante måder at designe et værelse på. Loftbeklædningen skal strækkes på specielle fastgørelsesstrimler, som efterfølgende fastgøres til væggene. Denne teknologi gør det muligt for et kontinuerligt lærred at tegne et areal på over 40 m 2.

Moderne spændingsstrukturer kan have forskellige former (firkantet, polygonalt eller rundt). Derfor, når man installerer sådanne lofter, bruger erfarne håndværkere et harpoon eller bezgarpunnuyu system. Den første fastgørelsesmetode er kendetegnet ved brugen af ​​harpoonfastgørelser i form af blød plast, der strækkes langs hele banens omkreds.

Det vil ikke være svært at installere et strækloft, det vigtigste er at vælge materialer af høj kvalitet til reparation.

For at installere et standardstrækloft anbefales det at forberede materialer til installation på forhånd:

 • Vinyl film af den rigtige størrelse;
 • Aluminiumprofil samt montageblad;
 • Du vil også have brug for en dekorativ overlejring, niveau og gasbrænder.

Med niveauet skal du indstille rammen. Standardafstanden fra filmen til overlapning er 3,5 cm. Men hvis det er planlagt at supplere designet med lamper, anbefales det at lave en lagre på 7 cm.

Dernæst skal du opvarme filmen og fylde den med et profilblad i profilen. Den sidste fase af arbejdet er installation af et dekorativt foring, der er nødvendigt for at skjule sporet i profilen. Resultatet af det beskrevne arbejde vil være et perfekt fladt loft.

Stretch loft stilarter: nye 2018

I øjeblikket anses de mest populære muligheder for hævede lofter for at være kendt for mange stilarter. Derfor anbefaler designere at bruge gennemprøvede løsninger til at færdiggøre loftet i 2018.

Der er mange muligheder for stretchlofter, som du kan vælge efter eget valg.

De mest relevante stilarter af spændingsstrukturer betragtes som vejledningen nedenfor.

Provence

Eksternt er dette loft ikke slående, men det ser dyrt ud. At skabe det ved hjælp af naturlige materialer. Når du vælger en farvepalet, bør du give præference til bløde nuancer. For at kunne fremhæve stilen kan du komplementere sammensætningen med specielle dekorative revner.

Stilen er kendetegnet ved en kombination af, hvad der synes uforeneligt (originalitet plus enkelhed, eller anvendelighed plus uagtsomhed). At indføre strenghed i designet bør tage sig af installationen af ​​lygter.

Stilfuldt indrett loftet i stil med et loft ved hjælp af spotlights

Højteknologi

Når du har valgt denne mulighed, skal du passe på, at loftet er helt sikkert glat og meget glat. Det er med overholdelse af denne stil, at det er vigtigt at arrangere belysningen mest fordelagtigt. Den højteknologiske stil har iboende symmetri samt kontrast.

En forudsætning for installationen af ​​spændevævet i 2018 er ikke valget af den mest populære mulighed, men skabelsen af ​​en harmonisk kombination af loftet med det omgivende interiør.

Moderigtige nye stræklofter (foto)

Moderigtige lofter i 2018 er repræsenteret af en række forskellige designmuligheder. Det kan være et klassisk design, der bringer ind i rummet en hyggelig og afslappende atmosfære. Eller udførelsen af ​​usædvanlige og helt nye design ideer.

Lette og stilfulde strækflader er meget populære for lofter.

Populære nyheder i 2018 er:

 1. Stigende lofter. På grund af det faktum, at i designet af kanten af ​​lærredet ikke rører væggene, skabes en illusion af "flydende". Denne mulighed er velegnet til værelser med et lille område, især hvis LED-belysning bruges. Og det er ikke nødvendigt at være begrænset til fire vægge, det vil sige loftet kan have nogen form. Men vurderinger af designere viser, at det er bedre at bruge koncise design. Flydende lofter vil være en god løsning for ejere, der ikke kan lide multi-level design.
 2. Glødende. Ligner loftet karakteristisk for oprettelsen af ​​lysende lærred. Og de kan leveres med belysning på alle områder af en film. Det vil sige ved at anvende en ensartet fordeling af LED-strimler, er det muligt at opnå en vellykket lysfordeling. Farven på loftbelysningen kan være enhver.
 3. Med fotoudskrivning. I 2018 vil brugen af ​​widescreen-billeder være populær. Ved hjælp af et specialtryk er det muligt at anvende forskellige mønstre på stræk lærredet. Og foruden den stilfulde dekoration hjælper denne mulighed med at udvide rummet eller udføre en spektakulær zoneinddeling af rummet. En sådan nyhed passer perfekt til enhver stil.

Stræklofter (video)

Det skal huskes, at moderne stræklofter ikke kun er en overkommelig finish, de kan effektivt omdanne rummet. Men glem ikke de nyttige designanbefalinger og overholdelse af teknologi til installationsdesign. Derudover er det vigtigt at overveje indretningens indretning.

Moderne loftdesign - et overblik over de bedste ideer og nye produkter i 2017 (100 billeder)

Det plejede at være at der var et loft overhead, og det var godt, det var ikke nødvendigt at dekorere det og gøre det smukt.

I øjeblikket kan loftet ikke være uden design, det påvirker rummets design og betragtes som en nødvendig del.

Du behøver ikke at forlade loftet til senere og tror, ​​at det ikke vil påvirke dit interiør.

Hvis du vil gøre pladsen moderigtigt og i overensstemmelse med de nyeste tendenser, skal du kende de grundlæggende anbefalinger om loftsdesign og se eksempler på hvordan det ser ud i virkeligheden.

Populære tendenser og ideer

Loftet i et moderne rum skal være funktionelt, skjule fejl, være interessant og være i harmoni med det overordnede design.

Grundlæggende rådgivning fra erfarne designere:

 • Brug dokumenterede materialer, der holder dig i mange år og vil kunne gemme alle fejl i loftet. Tapet kan ikke bruges under alle omstændigheder.
 • Eco og disse muligheder er populære og ser meget godt ud, når du laver et loft.
 • Det anbefales at bruge mættede farver. De behøver ikke at være meget udfordrende, men kedelige er heller ikke relevante. Lav et blødt blåt loft, og det vil se originalt og moderne.
 • Hvis rummet hvor du dekorerer loftet er stort, så vær ikke bange for at kombinere materialer og lege med niveauerne, det kan gøres ved at indstille rummet.
 • Loftets design bør ikke se lysere ud end resten af ​​interiøret i rummet.

Herefter kommer information om bedre materialer.

Naturligt træ: Vælg økonomiske muligheder

Naturligt træ vil altid være efterspurgt. Og i år er det ikke en undtagelse. Efterspørgslen efter dette materiale er stor, fordi det er miljøvenligt, tjener i lang tid, er praktisk i brug, let at håndtere og æstetisk tiltalende.

Træloftet ser harmonisk ud og formidler roen i naturen.

Økonomisk træfiner vil altid komme først, dette materiale omfatter:

 • Wall paneler. Ikke dyrt materiale, som modstår fugt og ikke giver ekstra støj. Panelet kan males og let installeres.
 • Blockhouse. Smukke brædder, der ser stilfulde ud, ligner logs eller stænger. Materialet er billigt og praktisk.
 • Panelerne. Også ikke dyrt materiale til dekoration. Dette er MDF fra forskellige træarter. Denne mulighed ligner et træ.

gips gipsplader

Dette materiale bruges i ethvert interiør i hvert hus. Det er funktionelt og praktisk. I længe ligner det en ny, og du behøver ikke at være omhyggeligt set efter det.

Gipsvæg kan bruges til at afslutte badet, det er ikke bange for vand.

Så - materialet er en god mulighed for lofter, det vil gemme fejl og uregelmæssigheder med lethed. Et andet plus af gipsvæg er, at det passer ind i ethvert interiør i ethvert rum.

Det er fleksibelt, derfor tager nogen form. Gør gips kræver ikke store kontantomkostninger.

Stræklofter

Denne indstilling er ikke værre end de foregående. Stretchloft holdbart og funktionelt. Ved brug af et sådant loft kan du lave zoneinddeling og udføre et enkelt design.

Vi anbefaler også:

Disse typer af stræklofter er populære:

 • Soaring.
 • Glødende.
 • Lofter med etniske motiver.

Shades palette

Den mest almindelige farve i loftets design - hvid. Denne skygge vil give lys og luftighed i rummet. Det hvide loft er velegnet til ethvert interiør og vil blive kombineret med alle nuancer i designet.

Så - det samme populære farveloft er det bourgogne. Denne mulighed er egnet til et soveværelse eller kontor. Bourgogne bløde toner er elegante og giver trøst, især hvis du tilføjer varm belysning.

Hvad - at lave et moderne loft behøver ikke meget arbejde. Vælg bare det relevante materiale og farve. Lyt til tipsene fra artiklen, og du vil lykkes.

Strekak. Nye teknologier. video

Strækloft kan med rette kaldes en unik måde at afslutte loftrummet på. Det er praktisk, lang levetid og miljøvenlighed. Spændstrukturen er en glimrende løsning til enhver indretningsstil, da det bredeste udvalg af spændende lærred af forskellige farver og teksturer præsenteres på det moderne marked. Desuden gør denne type finish det muligt at fjerne ujævnheder i bundbundet i løbet af få timer, skjule underliggende kommunikation og skabe et perfekt fladt og glat loft. Nye teknologier og udviklinger, der har fundet sted på dette område i de seneste år, giver ubegrænsede designmuligheder. Innovative designløsninger, de nyeste måder at bruge spændingsstof på og originale typer LED-belysning - alt dette giver dig mulighed for at skabe et unikt element i interiøret, som vil tiltrække opmærksomhed og glæde med sin skønhed i mange år.

Nye genstande på stretchmarkedet

Hvis du beslutter dig for at bestille et loft, anbefales det at gøre dig bekendt med de nye teknologier, selv inden reparationen starter. Næsten alle kunder, der ansøger om AstamGroup, er fortrolige med single-level og to-niveau spændingsstrukturer. Imidlertid er den moderne verden af ​​hævede lofter meget bredere og mere multifacetteret. Efter at have studeret det, kan du vende dit interiør til et eksklusivt kunstværk, skabe en indvendig detalje, der afspejler smag og karakter af ejerne af huset eller ejere af kontorlokalet.

Listen over de nyeste teknologier inden for spændingsstrukturer omfatter følgende originale løsninger:

 • gennemsigtige lofter med loft LED-lamper;
 • perforerede lofter
 • lærred med en usædvanlig fotoudskrivning;
 • spændingsstrukturer med "flydende" effekt.

Hver af disse typer af stræklofter er unik på sin egen måde. Forskellige typer af strukturer kan kombineres for at skabe et helt unikt loftrumsdesign.

Gennemsigtigt strækloft

Glødende hængende loft - en ny teknologi, der viste sig relativt nylig. Som grundlag dannes der gennemskinnelig dekorativ PVC-film og LED-panel, som er fastgjort på bundbunden. Brugen af ​​sådanne materialer giver dig mulighed for at skabe et loft, der ser helt normalt ud om dagen, men efter at tænde loftlyset bliver det til et fantastisk lysrum.

For at skabe et sådant design lavede mesteren et plastikpanel, som er fastgjort til det ønskede antal LED'er. Takket være brugen af ​​LED-bånd i forskellige farver og strøm, kan du opnå forskellige lyseffekter og ændre den samlede atmosfære i rummet. Hvis du tilslutter et RGB-bånd til en speciel controller, kan du ændre baggrundslysets farve med et tryk på en knap på fjernbetjeningen, og ved hjælp af dimmere kan du justere lysstyrken af ​​belysningen.

Lyset fra LED-strimlen, der passerer gennem det gennemsigtige strækstof, vil blive ensartet spredt, og skjule punkterne fra LED'erne. Ved hjælp af LED-panelet er det nemt at tænde hele loftet eller en bestemt del af det. Du kan også skabe et usædvanligt glødende mønster i loftet. For at gøre dette er det kun nødvendigt at arrangere LED-strimmel på plastpanelet i overensstemmelse med det valgte mønster. Denne teknologi bruges ofte til at skabe effekten af ​​glødende stjerner på loftet, lynnedslag, konturer af planter, dyr, geometriske former og alle mulige mønstre.

Perforeret loft

Laserperforering af strækloftet er en helt ny teknologi, hvis gennemførelse blev muliggjort ved fremkomsten af ​​særlige applikationsprofiler. Disse profiler tillader fastsættelse af to PVC-film, hvoraf den ene vil blive brugt som en baggrundsklud, og den anden - en dekorativ perforeret belægning. Tegningen på den nederste lærred påføres af en laserplotter, som ifølge et program indstillet af computeren skærer den nødvendige tegning i PVC-film. Styrkens styrke bevares på grund af at plotteren forsigtigt smelter kanterne af de kunstneriske snit.

Hele og baggrunds lærred kan laves af en film af forskellige farver og teksturer. Dette gør det muligt at skabe lofter med et usædvanligt og stilfuldt design. De Anvend profiler, der bruges til installation, giver dig mulighed for at låse webs på forskellige afstande fra hinanden, hvilket gør det muligt at få mindre eller mere voluminøse mønstre. Den maksimale afstand mellem lærredene er 40 millimeter. Den profil, der anvendes i dette tilfælde, gør det muligt at fastgøre LED-strimmel mellem de to låg, hvilket vil gøre det perforerede mønster i loftet endnu mere voluminøst og originalt.

Nye teknologier inden for fotoudskrivning

Hvis du er interesseret i nye teknologier inden for lofter, skal du være opmærksom på innovative former for fotoudskrivning. Den første omfatter brug af tegninger og billeder med en tredimensionel effekt. En sådan fotoprint ser den mest realistiske ud og bliver en værdifuld udsmykning af ethvert interiør.

En anden ny type billedudskrivning kræver at tegne et billede på bagsiden af ​​gennemsigtig PVC-film. I dette tilfælde forbliver billedet skjult i løbet af dagen. Vis det vil hjælpe LED taklampe. Skjult billedudskrivning er en fantastisk måde at ændre atmosfæren på i rummet, med plads på rummet og skabe usædvanlige belysning og dekorative effekter.

Unikke svævende lofter

"Flydende" hængende loft er svært at kalde en teknologi, men dets unikke udseende og unikke design gør det muligt altid at være i trend. For at skabe en sådan loftkonstruktion anvendes vægprofiler med LED-belysning. Deres brug gør det muligt at adskille loftets loft fra væggene. Denne effekt kan gøres endnu mere mærkbar ved lyset fra LED-strimlen placeret omkring omkredsen. Alt dette skaber illusionen om, at lærredet ikke er knyttet til noget overhovedet, men "flyder" i luften.

En anden innovativ form for "flydende" design indebærer brugen af ​​delingsprofiler med LED-tape. Det er kendt som "flydende linjer" og er meget udbredt i design af moderne interiører. Opdelingsprofilen gør det muligt at fastsætte flere lærred af forskellige farver og teksturer på samme niveau. Mellem dem er der en slags lampe, lavet af LED-tape, dækket af en translucid gennemsigtig film. Sådan teknologi gør det muligt at dekorere loftrummet ikke kun med lysende linjer, men også med forskellige geometriske former. Strækloft med dette lys ser altid smukt ud og stilfuldt ud.

AstamGrupp har specialiseret sig i installation af stræklofter i over 15 år. Vi følger altid nye tendenser og teknologier på dette område, så vi er klar til at tilbyde vores kunder de mest interessante design og design muligheder for stretchlofter.

Stræklofter

NIKOMAKS - den officielle repræsentant for PONGS i Rusland

Tillykke med ferien om foråret!

GRATTNINGER PÅ DAGEN FOR DEN MILITÆRE AFFÆRDER!

NIKOMAKS firma lykønsker dig med det nye 2017 år!

Tillykke med dagen for national enhed!

Denne vinter rabatter på installationen af ​​hævede lofter!

Nye Ecola lamper er til salg

LED lamper og lamper

Ny tidsplan Nikomax fra kl. 08.00

HAPPY GREAT VICTORY!

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Arbejdsmæssige fordele
hos os

Perfekt løsning
til dit badeværelse

Badeværelset er ikke et meget simpelt teknisk rum. Og ophængt loft - den perfekte løsning til badeværelset.

Komplet spændings katalog
Lofter "NikoMax"

Valget af stræklofter i vores katalog er ekstremt bredt og varieret. Vi inviterer dig til at kigge og vælge.

Stræklofter
i køkkenet

Stræklofter
i badeværelset

Stræklofter
i soveværelset

Stræklofter
i børnehaven

Stræklofter
i poolen

Stræklofter i gangen

Stræklofter på loftet

Stræklofter på balkonen

Stræklofter i rummet

Stræklofter på kontoret

Stræklofter på hotellet

Stræklofter i gangen

Stræklofter i lejligheden

Stræklofter i hytten

Stræklofter i et træhus

Stræklofter med et mønster

Eksklusive stræklofter

To-niveau stretch lofter

Stræklofter i landet

Stretch loft til dit budget!

Vores firma tilbyder dig et stort udvalg af hævede lofter, uden nedbetaling og ingen overbetaling

Stræklofter uden forudbetaling

I vores firma kan du bestille uden forudbetaling!

Betalingen udføres først efter færdiggørelsen af ​​alle arbejder på installation og installation af loftet.

Afgang af skibsføreren om foreløbige målinger og beregning af omkostningerne til stræklofter med installation - helt gratis!

Selskabet "Nikomaks"

© 2008 - 2018 - Stræklofter - Det officielle websted for Nikomaks firma
Alle rettigheder forbeholdes. Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Webstedet respekterer og overholder lovgivningen i Den Russiske Føderation. Vi respekterer også dine rettigheder og respekterer fortroligheden af ​​påfyldning, overførsel og opbevaring af dine fortrolige oplysninger.

Vi anmoder om dine personlige oplysninger udelukkende for at informere dig om de tjenester, der leveres af hjemmesiden.

Personoplysninger er oplysninger om emnet for personoplysninger, det vil sige en potentiel køber. Dette er især efternavn, navn og patronym, fødselsdato, adresse, kontaktoplysninger (telefon, email), ægteskabelig, ejendomsstatus og andre data, der tilskrives forbundslov af 27. juli 2006 nr. 152-ФЗ "On Personal Data" til kategorien af ​​personoplysninger.

Hvis du har lagt dine kontaktoplysninger på webstedet, så accepterede du automatisk behandlingen af ​​data og videre overførsel af dine kontaktoplysninger til vores webstedsansvarlige.

I tilfælde af tilbagekaldelse af samtykke til behandling af vores personoplysninger forpligter vi os til at slette dine personoplysninger senest 3 hverdage.

Stræklofter - 100 billeder af eksklusivt design

En væsentlig rolle i designen af ​​rummet er designet af ophængte lofter. Der er masser af usædvanlige muligheder, interessant dekoration.

Ingen reparation passerer ikke ved installation af lofter. Hvis du er i tvivl om det er nødvendigt at installere stræklofter eller ej, så gør dig fortrolig med den gode og dårlige side af dette design. Positive kvaliteter:

 • Skønhed. Det er helt synligt på billedet af stræklofter, hvordan de hjælper med at skabe et individuelt design, samlet set ser det ud til at være harmonisk;
 • Stor operationstid;
 • Enkel installation arbejde;
 • Beskyttelse mod fugt, besidder vandtætte kvaliteter;
 • Pålidelig og praktisk;
 • Nem pleje;
 • Stort udvalg.

På trods af den store liste over fordele er det værd at vide om den anden side af mønten.

Der er følgende ulemper ved stræklofter:

 • Når oversvømmelser kræver udskiftning
 • Det er svært at vælge lamper til sådanne lofter;
 • Underkastet mekanisk belastning, hvilket resulterer i skade.

Vær opmærksom! Hvis vi sammenligner strakte og hvidkalkede lofter, vinder den første type helt sikkert i skønhed, praktisk konstruktion, holdbarhed og visuel effekt.

Efter stræklofter skjuler uregelmæssigheder, overfladefejl. Når du bruger dem, kan du oprette design på flere niveauer, og overflod af farver og stilvalg vil behageligt overraske dig.

materiale

Dette er et af de vigtigste aspekter, fordi installationen af ​​stræklofter afhænger af det materiale, du vil bruge.

Stræklofter er opdelt i flere grupper:

Glatte stretchlofter er mest almindelige. Deres liv er behageligt tilfredsstillende - det er mere end 25 år. Med deres hjælp kan du nemt oprette et individuelt interiør.

De er ret alsidige. De bruges i huset, kontoret, landejendomme eller cafeer, restauranter. Deres fordele:

 • miljøvenligt materiale;
 • sikkert materiale, der ikke vil påvirke familiemedlemmernes sundhed
 • høj plasticitet, evnen til at skabe multi-level strukturer;
 • vandtæt kvalitet;
 • Armaturer til stræklofter er perfekt monteret, det ser ud til integritet, der er ret moderne og organisk.

Stræklofter

Dette er en mellemliggende mulighed mellem de to andre arter. Den glatte overflade og den glansede glans giver forbedret design. Tekstilens tekstur ligner satin.

Det anbefales at vælge matte, lyse farver. De ser ret harmoniske ud i denne sammensætning. Udskriv et foto, for eksempel, vil bidrage til at diversificere, lave et individuelt design.

For at skabe et sådant loft anvendes stof imprægneret med polymerer. Dens fordel er i styrke, fremragende effekt med lave temperaturer og modstandsdygtighed over for mekaniske skader.

Ulemperne ved et sådant loft i de begrænsede modeller, manglende evne til at geninstallere installationen, kompleks vedligeholdelse. Også stofstræklofter tillader ikke oprettelse af en multi-level struktur.

Matmodeller hjælper med at undgå fortrolighed, rutine. De er ideelle til rektangulære glatte former. Kombineret med antikke elementer, smukke kolonner eller lyse malerier.

 • materiale styrke;
 • prisen er flere point lavere end tidligere typer;
 • et stort udvalg af farver;
 • fugtbestandig kvalitet;
 • alsidig, ideel til enhver stil beslutning.

Ansøgning i forskellige lokaler

Strækloft i køkkenet skal være en matmodel med et strejf af beige. Det er også hensigtsmæssigt, når du vælger en farve til at bruge farven på bagt mælk. Brug ikke hvide toner, fordi køkkenet er stedet for den største forurening. Derfor vil pletter, fedt - alt dette være dobbelt mærkbar.

Soveværelset er et romantisk rum, hvor en intim atmosfære hersker. Foretrækker satin eller matte stræklofter. Ideelt lys, blide toner.

Stuen er centralt, en stofmodel er velegnet til den, det er muligt at bruge en filmversion.

fund

Hvis du vælger et loft, skal du huske at du skal købe fra pålidelige producenter. Hvis vi snakker om billige analoger, vil de skade dit helbred.

Så vælg den bedste mulighed for dig selv og fortsæt til designet.