Teknologi af stræklofter: materialer, træning, harpoon, klips, hæfteklammer eller kilefastgørere, designløsninger

Kombineret loft med blank PVC indlagt indsats

En af de mest progressive tendenser i den moderne industri af finishmaterialer er nye løsninger til indretning af loftrum. Plasteringsarbejder udskiftes efterhånden ved installation. Dette kan være installation af gipspladerlofter på metalskinner, installation af lamellofter lavet af metal eller plast, installation af kassettelofter.

I de senere år har markedet praktisk taget eksploderet med fremkomsten af ​​stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt). I lang tid blev der kun udbragt PVC-lofter af 2 m brede lærred. For at kunne installere et sådant loft i et rum med bredde, f.eks. 4 meter, var det nødvendigt at slutte sig til lærredene under fabriksforhold, hvilket væsentligt bremte arbejdsprocessen.

Nye teknologier gjorde det muligt at fremstille disse lofter praktisk talt problemfrit. Tøj er nu tilgængelige op til 5,5 meter i bredden. Stretch lofter fremstillet af PVC og stof klud er bekvem i arbejde og i daglig brug.

Fordelene ved stræklofter

 • Ideel homogen overflade. I modsætning til maling lofter (gips, gipsvæg), hvor ujævn maleri er synlig, her er malingen homogen og har ikke pletter.
 • Aldrig på dem revner. Strækloft er uundværligt for nye bygninger.
 • Installationshastigheden er 3 - 5 timer og alt dette uden støv og snavs.
 • Økologisk sikkerhed af materialet (se. Økologisk kompatibilitet af svækkede lofter: vi forstår spørgsmålet).
 • Helt fugtbestandigt materiale, korroderer ikke, kondensat sætter sig ikke på det.
 • Passerer ikke støv og vand, opretholder et tilstrækkeligt volumen vandstrøm under nødstrømning fra de øverste etager.
 • Det gør det muligt at skjule VVS, elektrisk installation og ventilationskommunikation lagt på loftet eller på den øverste del af væggene.
 • Plasticitet. Med den er det muligt at skabe forskellige designdesigner af krøllede og afrundede former, buer og telte.

Stretch loft materialer

 • PVC - Polyvinylchlorid er en absolut glat film. Dette materiale er tilgængeligt med tre forskellige overflader: mat, glans og satin. PVC-folie er hensigtsmæssigt plastisk, når den opvarmes. Det er let at strække det i en varm tilstand ved hjælp af en baguette.

Rådet. Brug aldrig en gasbrænder til at opvarme loftet, husk at det er farligt. Lerret opvarmes perfekt af konventionelle elektriske varmepistoler.

 • Polyesterstof er et specielt syntetisk stof imprægneret med en polymersammensætning. Loftet på dette stof har kun en mat overflade (se hvilke stretchlofter er bedre end stof eller PVC: tips om valg).
 • Den forstærkede tynde komposit klud imprægneret fra to sider med polymere strukturer.

Forberedelse til installation

Den generelle procedure for installation af lofter er næsten det samme og afhænger ikke af dens type.

 • Det første niveau af det fremtidige loft slår. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med et laserniveau. Men i fraværet er det meget velegnet og vand. På væggen omkring omkredsmærkerne laves, på hvilket niveau føreren vil blive monteret yderligere.
 • Derefter fastgøres monteringsprofilen.
 • Loftet selv er suspenderet, først fastgjort i det første hjørne, så det er hængt rundt om alle hjørner, som vist i figuren. Efter fastsættelse i hjørnerne begynder de at fastgøre midt på væggene og længere langs centrene af alle ikke-faste sektioner. Så brugt fastsættelse af strækloft omkring omkredsen.
 • Vi gennemfører vores arbejde ved at installere en dekorativ baguette for at lukke den teknologiske kløft.
 • I denne rækkefølge er ophængte lofter monteret - teknikken til installation af lofter af forskellige typer er næsten den samme.

Skematisk diagram over installationen af ​​strækloftet.

Rådet. For dem, der er interesseret i teknologien til at strække loftudstyr i netværket, kan du se videoklip. Vær forsigtig og forsigtig, da disse reklamer reklamerer fra de virksomheder, der producerer installationen og alle hemmeligheder der, vil ikke afsløre. Før du begynder installationen, skal du studere hele sekvensen af ​​arbejdet, forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

Stramme loftslåse

Harpoon system (harpoon fastgørere)

Dette fastgørelsessystem anvendes kun til PVC-materiale. Harpunet svejset rundt omkretsen tjener som hovedparten, hvorved loftsfarven er fastgjort i profilen. Til denne vedhæftning anvendes en speciel aluminiumsprofil. Gabet er 5-7 mm. i profilen er tavs af et særligt overlay

Diagram harpoon fastgørelseselementer.

 1. Harpoon.
 2. Baguette (profil.
 3. Klud.
 4. Loft værelse.
 5. Dekorativt overlæg.
 6. væg

Fastgørelsesanordninger med klip (klipslåse)

Klipsfester anvendes kun til montering af Klipso og Deskor stofstræklofter. Det fungerer på princippet om clips - låse. Dette er muligt på grund af det faktum, at stofbasen er sikkert fastgjort med et klip. Baguette til fastgørelse af denne type bør være lavet af holdbar plastik (se Sådan monteres der loftslofter: alle metoder til fastgørelse fra fagfolk). Fordelen ved sådanne fastgørelseselementer er, at profilen ikke har nogen teknologisk rille og ikke kræver installation af yderligere stik.

Ordningen med fastgørelsesanordninger til klip.

 1. Klippet selv.
 2. Klud.
 3. Vægplan
 4. Loft værelse.

Rådet. Dette teknologi strækloft påføres uden problemer for stof lofter, stoffet strækker sig ikke og derfor skal det sikres med clips fastgørelsesanordninger.

Shtapikovy eller ahorn fixture

I denne udførelsesform anvendes en profil fremstillet af aluminium med et U-formet tværsnit som et fastgørelsesmiddel, og en loftsduge er fastspændt og fikseret med en træ- eller plastkugle. Det i dette tilfælde dannede hul er dækket af en speciel sokkel.

 1. Wedge fasteners.
 2. Baguette.
 3. Klud.
 4. Loft værelse.
 5. Special sokkel. Det holder sig ikke og kan fjernes.
 6. Wall.

Er vigtigt. Baguette er fastgjort til væggen med hjælp og skruer og bærer hovedbelastningen. Spor pålidelighed af fastgørelsen

Designløsninger

Stretchloft på blankt lærred

 • Den mest almindelige løsning er enkeltniveau lofter, den enkleste løsning.
 • Vil du fremhæve en bestemt zone i rummet eller skjule kommunikation på nogle steder? Det påhviler beslutningen om at installere loftet på to niveauer. Hvert niveau kan fremhæves i en separat farve eller struktur. Det er interessant at se blanke, næsten spejllignende overflader omgivet af en lavere matkant. Du kan skabe en stjerneklar himmel effekt i børnehaven.
 • Multi-niveau lofter er vanskeligere at installere, tilstrækkelig rumhøjde er vigtig for dem.
 • Brutte lofter bruges på loftet, ny produktionsteknologi og installation gør det muligt at kombinere stoffer på alle fly. Det kan være buede og hvælvede strukturer, du kan jævnt sænke loftsdækkene, der skaber fancy strukturer. Det hele afhænger af din fantasi og den korrekte beregning.

Ny teknologi til lofter

Loftet - dette er det første, der begynder at reparere i rummet. I den seneste tid var det vigtigste færdigmateriale kridt, og den hvide farve var neutral. I dag har nye teknologier i loftets udsmykning gjort en konservativ visning af det sædvanlige element i interiøret, og de endeløse muligheder for design har gjort det til udgangspunkt for rumdesign.

I den moderne liste over teknologiske løsninger besidder 7 typer lofter avancerede stillinger, hvoraf mange har undertyper og et bredt udvalg af designfortolkninger.

 • bleget;
 • dækket med tapet;
 • farvet;
 • loftsplader skum;
 • suspenderet;
 • podshivnoy;
 • spænding.

På trods af den forældede metode til hvidvaskning er det stadig relevant på grund af dets lave omkostninger og miljømæssig renlighed. Hvidvaskning bruges ofte i offentlige, administrative, børne-, uddannelsesmæssige og medicinske institutioner.

Hvide lofter

Dette er en af ​​de ældste typer af finish, hvor hovedmaterialet er kridt eller lime. I sovjettiden i lejlighederne i højhuse var der ikke noget alternativ til hvidvaskning indtil 1980'erne. Teknologien var enkel, men temmelig tidskrævende. Pulveriseret kridt eller kalk blev blandet med vand, og den resulterende emulsion blev filtreret. Blå blev tilsat som et pigment. Whitewashing med en næppe mærkbar blålig tinge længere modstå gulning. Hvidvaskning blev påført med en urtebørste eller sprøjtepistol. Interessant nok har teknologien næppe ændret sig til denne dag.

Den største ulempe er dens gulning. Efter 3-5 år måtte vi vaske det gamle lag og blanke igen. I våde værelser blev kalken gul endnu hurtigere, men hovedproblemet var svampen. Det var svært at kæmpe med ham på grund af manglen på antisvampemidler, og den hjemmelavede sammensætning af blå vitriol og sæbe var kun egnet som en primer til tapet. Og det var tapetet, der blev det første alternativ til hvidvaskning.

tapetsering

Hvis pionererne brugte simpelt papir tapet til klistning, så tilbyder det moderne valg mange typer designet til forskellige forhold og præferencer. Det vigtigste kendetegn ved loft tapet er en tættere base, som kan være lavet af forskellige materialer. Denne finish er blevet ganske populær på grund af dets anvendelighed, relativt lave omkostninger og muligheden for selvklæbende. Hvis du anvender et tapet med en relieftekst, skal overfladen heller ikke justeres perfekt. Derudover skjuler denne foring helt små uregelmæssigheder og revner.

Selv om de indrettede lofter er blevet brugt i mange år, ophører stadig nye genstande med at afsløre mulighederne og fordelene ved denne type finish.

3D tapet

Normalt er de beregnet til tørre værelser, men deres største fordel er et tredimensionalt billede. Speciel teknologi til lag-for-lag tegning af billedet skaber en 3D-effekt, som ikke kun visuelt udvider rummet, men også bringer en særlig højdepunkt til interiøret.

Baggrundsplader på PVC-plader

Denne type tapet har betydeligt udvidet designet af klistrede lofter. Realistisk efterligning af træ eller sten giver dig mulighed for at legemliggøre næsten alle dristige ideer. PVC er et materiale, der ikke er bange for fugt og ikke påvirkes af eksterne faktorer, og har derfor en lang levetid.

Glasfiber

Glasfiberbaserede baggrunde kendetegnes af deres absolutte styrke, modstandsdygtighed mod fugt, temperaturændringer og jævn brand. Glasfiber er en nyhed, men den har allerede vundet popularitet. De er lavet af naturlige materialer: kalksten, ler, kvarts, så de er også karakteriseret ved særlig miljøvenlighed.

Flydende tapet

Dette er ikke de sædvanlige ruller eller plader. Flydende tapet påføres i emulsionstilstand med et rivejern. Grovkornede indeslutninger danner en relieftekst og helt sikkert skjuler selv store basebegrænsninger.

Malet loft

Synes visuelt som bleget, men i stedet for hvidvaskning anvender vandbaseret maling. I dag anvendes akryl-, latex- og akryl-latex-maling i vid udstrækning. De er alle snehvid i farve, og nuance og mætning er givet ved tilsætning af specielle pigmenter. Den malede overflade bliver silkefarvet, og for tekstureret tapet kan du vælge en maling med en lille glans, som smukt understreger overfladens relief. Efter tørring er overfladen ikke slettet eller smurt.

Fugtbestandige maling anvendes i badeværelset eller i køkkenet. Den malede overflade kan vaskes omkring 2000 gange. For soveværelset er det bedre at bruge latex vanddispergeret maling. Loftet på samme tid vil "trække vejret", og den optimale fugtbalance i rummet bliver bevaret.

Loftfliser fra polyfoam

I begyndelsen af ​​udseendet på markedet var materialet meget populært. Flise 50x50 cm limes hurtigt med en alkoholopløsning af polystyren. Desuden absorberer skumpladen godt og har et æstetisk attraktivt udseende. Samtidig blev sømene mellem fliserne en ulempe, som efterhånden blev beskidt og dårligt rengjort.

Sømløse polystyrenfliser optrådte relativt for nylig, så det er endnu ikke blevet udbredt. Efter installationen bliver det til et solidt loft.

Det er nødvendigt at klæbe flisen til overfladen 5 minutter efter påføring af klæbemidlet, så det klæber godt og falder ikke af. En sådan anbefaling manglede i instruktionerne, hvilket ofte komplicerede installationen selv.

Falsk

I dag den mest almindelige i boliger og offentlige bygninger. Designet er fastgjort på bøjler eller profilramme. Fordelen med dette design er evnen til at skjule alle fejlene, skjule kommunikationen mellem komfuret og det hængende loft og opnå en bred vifte af belysning. På samme tid er der ulemper. Loftet falder under, "spiser" noget rum, så i rum med en standardhøjde på 2,5 m bliver det normalt ikke brugt. Desuden kræver installationen en professionel tilgang og udføres inden for få dage.

Suspended er opdelt i faste og modulære underarter.

faststof

Hovedmaterialet er gipsvæg, som er beklædt præmonteret ramme. På grund af materialets designfunktioner implementeres løbende gipslofter i forskellige former. De giver mulighed for at konstruere fladtede overflader, udføre afrunding eller kombinere med en anden foring. Efter installation af gipsvægens overflade kræves ekstra ydre finish - kitteledd, fastgørelsespunkter og derefter gips og maling eller indsætning.

modulær

Særligt udbredt i offentlige og kommercielle lokaler, og nogle underarter er blevet en fremragende løsning til badeværelser. Deres essens består i fastgørelse af separate moduler på en ophængsramme. Modulære lofter omfatter følgende underarter.

Kassette

I dette tilfælde er modulerne firkantede eller rektangulære kassetter. Deres mangfoldighed manifesteres i en bred vifte af farver og fremstillingsmaterialer:

 • stål;
 • aluminium;
 • SLR;
 • mineral;
 • polycarbonat;
 • træ.

Rammen er en celle, hvori kassetter indsættes. Designet er ret praktisk i plejen. Ethvert tape kan let fjernes, vaskes og indsættes på plads. Du kan også eksperimentere med farvevariationer, skiftende kvadrater med fremragende farve og endda ændre deres rækkefølge, hvis du ønsker det. Special Armstrong armaturer indsættes i cellerne, som er fremstillet efter cellestørrelse og kan udstyres med enten fluorescerende eller diodelamper. Hvis der for deres forbindelse til levering af ledninger, som vil blive gemt i interceiling hulrummet, kan lampen altid flyttes ved at bytte den med enhver kassette.

pinion

Som navnet antyder, er hvert modul en separat skinne, der er monteret på rammen og danner frontens overflade. Designet og formålet med denne type afhænger af de anvendte materialer og designfunktioner.

Udformningen af ​​aluminiumslister er praktisk for værelser med høj luftfugtighed, og ikke kun på grund af materialets modstandsdygtighed mod fugt. Aluminiumsplader monteres på rammens tværsnit. I dette tilfælde kan de fastgøres tæt på hinanden eller på afstand, hvilket giver huller til ventilation. I køkkenet tillader et sådant åbent loft fordampning i konstruktionskaviteten og ingen kondenseringsformer på pladerne. Du kan variere med farvepræstationen, da lamellerne er tilgængelige i en bred vifte af farver.

Plastic clapboard trim gælder også for rack typen af ​​modulophængte lofter. Rammen til fastgørelse af lamellerne er monteret fra profiler til gipsvæg eller specielle plastlameller. Afhængig af vægpanelet kan du oprette en solid flad overflade med uklare samlinger, eller omvendt understrege geometrien af ​​parallelle linjer. Denne type har opnået popularitet i badeværelser og brusere. Materialet er let rengjort, og et bredt udvalg af farver og fodermønstre giver dig mulighed for at integrere et sådant loft i næsten ethvert rum.

Et lignende design har et loft på MDF, men det er ikke egnet til våde rum. Panelerne er lavet af en lamineret, fineret og emaljeret overflade, der giver dig mulighed for at vælge materialet til ethvert interiør.

Klappladens loft kan installeres så tæt som muligt på den grove bund. Det er nok at trække sig tilbage en afstand, så du kan indlejre spotlights.

grilyato

Mobilloft har ikke brug for en ramme, da det selv er en ramme. Gitterkonstruktionen er samlet af aluminiumslister. Listerne har form af en U-formet profil med tværgående riller. "Moder" søjlerne er installeret med slots op, og "far" stænger - med stillingerne nede. Når de tilsluttes til en enkelt struktur, opnås et gitter, som er ophængt på specielt regulerede kroge eller kabler. Grigliato bruges ofte i salgsområder, nogle gange tjener det som dekoration i et separat område og er dekoreret med specielle lamper.

bordede

Dette er en særskilt art, der aldrig vil miste sin relevans takket være det naturlige materiale - træ. Podshivnaya design består af trævægspanel, som er fastgjort til beklædningen (ramme). I nogle tilfælde har den en specialiseret værdi, f.eks. I dampbadet, hvor træets egenskaber er vigtige. I det indre af et sådant loft tog også en stærk position. Ecostyle gør ikke uden brug af træ, og i loftet suppleres hemmingkonstruktionen med et element af en vis brutalitet i form af grovbearbejdede boltebjælker.

strakt

I dag er ophængte lofter relativt nye efterbehandlingsteknologier, der helt sikkert besidder toppen af ​​popularitet. Deres perfekt glatte overflade overgår alle andre typer finish. Loftet er lavet af PVC film eller stof. Prisen er dyrere end andre, men installationen er færdig om et par timer uden støj og støv. Særlige tagstænger er fastgjort til væggen langs konturen af ​​rummet, og derefter snapper en forvarmet film ind i dem. Efter afkøling strækkes stoffet og køber en perfekt flad form.

I udseende kan du vælge en blank eller mat overflade. Glans, som et spejl, afspejler rummet og forstørrer visuelt rummet. PVC lofter "ikke ånde", men de rengøres let med en fugtig svamp. Tøjets udseende er åndbar og bruges normalt i soveværelser.

Manglen på spændingstype beskadiges let af en skarp genstand, så det er ikke tilrådeligt at installere det i sportshaller eller børneværelser. Selvom hvis det er beskadiget, kan filmen repareres, og fagfolkene gør det, så sømmen bliver usynlig.

Nye teknologier i hævede lofter og deres installation

Hvad kræves der for at skabe de bedste produkter inden for et aktivitetsområde? Det er kreativitet, tålmodighed og en vis indsats. For nylig er dette princip klart overholdt af skaberne af stræklofter. År efter år, der skaber nye originale ideer, overrumper designere af strækovertræk os med deres mesterværker.

Den hurtige udvikling af nye teknologier i hævede lofter og deres installation er ikke overraskende, da dette kræves af efterspørgslen efter produktet. Før eller senere bliver alle irriteret rutinemæssigt, og i dag er det svært at overraske enhver med klare, flade overflader, især matte. Alle ønsker ikke blot at færdiggøre reparationen derhjemme, men også at forlade, som et resultat, nogle skænderier, det oprindelige designbevægelse. Og spændingsbelægninger i denne henseende er en ret kreativ idé.

Nuværende trends og design muligheder

Konstante innovationer i denne retning vedrører normalt volumetriske former og for de mest sofistikerede elskere af kreativitet - kombinationer af uegnede nuancer. Lad os se nærmere på de mest populære trends og innovationer i stræklofter og deres installation.

Så blandt de mange teknologier og sorter af spændingsbelægninger opregner vi de mest nye og unikke:

 • stræklofter med perforering
 • 3D fotoudskrivning;
 • Kombinationen af ​​komplekse strukturer.

Perforerede spændedæksler

Ved første øjekast kan sådanne lofter slå på stedet enhver kender af smukke interiør. Præparatet til perforerede lofter opnås ved at kombinere forskellige nuancer på lærredet. Placeringen af ​​hullerne i forskellige størrelser og former og i særlige tilfælde skabelsen på basis af hele mønsteret skaber en unik effekt. Derudover opnås denne stil med dekoration uden at reducere højden af ​​rummet.

Perforeringsteknologi er som følger. Først og fremmest er et glat lærred, sædvanligvis blank, fastgjort til loftet, hvorefter det andet lag er monteret på et lærred af en anden farve, ofte hvid eller lys. Perforering selv er allerede til stede i den færdige form sidst.

Typer af huller kan være meget forskellige. Placeringen af ​​hullerne kan være både symmetrisk og kaotisk, mens belægningen i hvert tilfælde ser fascinerende ud på sin egen måde. Mere farverigt ser variationer med oprettelsen af ​​individuelle billeder fra hullerne eller den ene store. Disse kan være blomster, fugle, stjerner, nogen figurer, alt her afhænger kun af fantasi.

3D fotoudskrivning på overfladen

En af de mest populære typer i dag. Det handler ikke kun om simple ornamenter eller tegninger, men et tredimensionalt billede er skabt på lærredets overflade, som i sig selv nedsænker sig helt.

Produktionsteknologien i 3D-fotoudskrivning er helt sikker, samtidig med at du opretter et stort format baseret på øko-farvestoffer. Derfor kan sådanne stræklofter uden sundhedsskader sikkert monteres i børnenes værelser. Billeder over tid er ikke deformeret, og malingen udsender ingen lugt.

Efterspørgslen efter 3D-billedudskrivning skyldes en hidtil uset udvikling inden for fotografi og trykningsteknologi. Det er nu muligt at oprette sådanne volumetriske billeder, der ikke umiddelbart kan skelnes fra den nuværende lyse himmel eller vand. De mest populære er vand og himmel, den første mulighed er fantastisk til badeværelset, det andet - til soveværelset eller stuen. Farverige damme med dyr, dråber og sprayer, eller de endeløse udvidelser af himlen kan skabe en virkelig beroligende atmosfære.

Multi-level strukturer

Den mest moderne og sjældne idé. Kombinationer af forskellige teksturer og mønstre, former og niveauer, ved brug af lamper og andre ting. Boliger kan sjældent prale af en så elegant løsning, med undtagelse af luksuriøse private huse. Som regel anvendes et sådant lyst kursus i natklubber, cafeer og restauranter, med et stort område af rummet.

Glatte filmbelægninger, ofte gennemskinnelige, anvendes her. I kombination med de installerede lamper kan du farveagtigt gengive lysende stjerner, bølger og meget mere. Den mest stilfulde indstilling indebærer udover alt andet og farverig fotoudskrivning, det vil skabe illusionen af ​​disse naturlige fænomener, for eksempel solopgang eller solnedgang, stjernens himmelens glød og meget mere.

Ny teknologi med stræklofter med egne hænder: Foto- og videoinstruktioner fra mesterne

Teknologi stræklofter i indretning

Kombineret loft med blank PVC indlagt indsats

En af de mest progressive tendenser i den moderne industri af finishmaterialer er nye løsninger til indretning af loftrum. Plasteringsarbejder udskiftes efterhånden ved installation. Dette kan være installation af gipspladerlofter på metalskinner, installation af lamellofter lavet af metal eller plast, installation af kassettelofter.

I de senere år har markedet praktisk taget eksploderet med fremkomsten af ​​stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt). I lang tid blev der kun udbragt PVC-lofter af 2 m brede lærred. For at kunne installere et sådant loft i et rum med bredde, f.eks. 4 meter, var det nødvendigt at slutte sig til lærredene under fabriksforhold, hvilket væsentligt bremte arbejdsprocessen.

Nye teknologier gjorde det muligt at fremstille disse lofter praktisk talt problemfrit. Tøj er nu tilgængelige op til 5,5 meter i bredden. Stretch lofter fremstillet af PVC og stof klud er bekvem i arbejde og i daglig brug.

Fordelene ved stræklofter

 • Ideel homogen overflade. I modsætning til maling lofter (gips, gipsvæg), hvor ujævn maleri er synlig, her er malingen homogen og har ikke pletter.
 • Aldrig på dem revner. Strækloft er uundværligt for nye bygninger.
 • Installationshastigheden er 3 - 5 timer og alt dette uden støv og snavs.
 • Økologisk sikkerhed af materialet (se. Økologisk kompatibilitet af svækkede lofter: vi forstår spørgsmålet).
 • Helt fugtbestandigt materiale, korroderer ikke, kondensat sætter sig ikke på det.
 • Passerer ikke støv og vand, opretholder et tilstrækkeligt volumen vandstrøm under nødstrømning fra de øverste etager.
 • Det gør det muligt at skjule VVS, elektrisk installation og ventilationskommunikation lagt på loftet eller på den øverste del af væggene.
 • Plasticitet. Med den er det muligt at skabe forskellige designdesigner af krøllede og afrundede former, buer og telte.

Stretch loft materialer

 • PVC - Polyvinylchlorid er en absolut glat film. Dette materiale er tilgængeligt med tre forskellige overflader: mat, glans og satin. PVC-folie er hensigtsmæssigt plastisk, når den opvarmes. Det er let at strække det i en varm tilstand ved hjælp af en baguette.

Rådet. Brug aldrig gasbrændere til at opvarme loftet. husk at det er farligt. Lerret opvarmes perfekt af konventionelle elektriske varmepistoler.

 • Polyesterstof er et specielt syntetisk stof imprægneret med en polymersammensætning. Loftet på dette stof har kun en mat overflade (se hvilke stretchlofter er bedre end stof eller PVC: tips om valg).
 • Den forstærkede tynde komposit klud imprægneret fra to sider med polymere strukturer.

Forberedelse til installation

Den generelle procedure for installation af lofter er næsten det samme og afhænger ikke af dens type.

 • Det første niveau af det fremtidige loft slår. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med et laserniveau. Men i fraværet er det meget velegnet og vand. På væggen omkring omkredsmærkerne laves, på hvilket niveau føreren vil blive monteret yderligere.
 • Derefter fastgøres monteringsprofilen.
 • Loftet selv er suspenderet, først fastgjort i det første hjørne, så det er hængt rundt om alle hjørner, som vist i figuren. Efter fastsættelse i hjørnerne begynder de at fastgøre midt på væggene og længere langs centrene af alle ikke-faste sektioner. Så brugt fastsættelse af strækloft omkring omkredsen.
 • Vi gennemfører vores arbejde ved at installere en dekorativ baguette for at lukke den teknologiske kløft.
 • I denne rækkefølge er ophængte lofter monteret - teknikken til installation af lofter af forskellige typer er næsten den samme.

Skematisk diagram over installationen af ​​strækloftet.

Rådet. For dem, der er interesseret i teknologien til strækloft i netværket, kan du se videoklip. Vær forsigtig og forsigtig, da disse reklamer reklamerer fra de virksomheder, der producerer installationen og alle hemmeligheder der, vil ikke afsløre. Før du begynder installationen, skal du studere hele sekvensen af ​​arbejdet, forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

Stramme loftslåse

Harpoon system (harpoon fastgørere)

Dette fastgørelsessystem anvendes kun til PVC-materiale. Harpunet svejset rundt omkretsen tjener som hovedparten, hvorved loftsfarven er fastgjort i profilen. Til denne vedhæftning anvendes en speciel aluminiumsprofil. Gabet er 5-7 mm. i profilen er tavs af et særligt overlay

 1. Harpoon.
 2. Baguette (profil.
 3. Klud.
 4. Loft værelse.
 5. Dekorativt overlæg.
 6. væg

Fastgørelsesanordninger med klip (klipslåse)

Klipsfester anvendes kun til montering af Klipso og Deskor stofstræklofter. Det fungerer på princippet om clips - låse. Dette er muligt på grund af det faktum, at stofbasen er sikkert fastgjort med et klip. Baguette til fastgørelse af denne type bør være lavet af holdbar plastik (se Sådan monteres der loftslofter: alle metoder til fastgørelse fra fagfolk). Fordelen ved denne fastgørelse er, at profilen ikke har nogen teknologisk rille og kræver ikke installation af yderligere stik

Ordningen med fastgørelsesanordninger på klip

 1. Klippet selv.
 2. Klud.
 3. Vægplan
 4. Loft værelse.

Rådet. Dette teknologi strækloft påføres uden problemer for stof lofter, stoffet strækker sig ikke og derfor skal det sikres med clips fastgørelsesanordninger.

Shtapikovy eller ahorn fixture

I denne udførelsesform anvendes en profil af aluminium med et U-formet tværsnit som et fastgørelsesmiddel, og et loftsark er fastspændt og fikseret med en træ- eller plastkugle. Spaltet i dette tilfælde er lukket med en speciel sokkel.

Er vigtigt. Baguette er fastgjort til væggen med hjælp og skruer og bærer hovedbelastningen. Spor pålidelighed af fastgørelsen

Nye teknologier i nedhængte lofter

Hvad er nødvendigt for at lykkes? Bare udholdenhed og tålmodighed. Og også en lille indsats og kreativitet. Og få det bedste produkt. Det er på disse principper, at skaberne af strækbelægninger lever. Hvert år forsøger de at skabe flere og flere nye, originale og helt ud af det sædvanlige sortiment af lærred.

Der er ikke noget overraskende, at sådanne muligheder er efterspurgte. I dag er det generelt svært at overraske nogen med klare, endda overtræk, især matte. Alle ønsker at gøre i sin lejlighed eller privat hus ikke kun en reparation, men en original, designer interiør. På mange måder hjælper det nye teknologier i loftslofter.

Normalt drejer det sig om volumetriske former, kombinationer af teksturer eller nuancer, der er fuldstændig uegnede ved første øjekast, brugen af ​​fototrykteknologi mv. Lad os dvæle mere detaljeret om nogle af de tendenser, der er udbredt i dag i nye stræklofter.

Originale moderne design muligheder:

Nye stræklofter med perforering

Det ser bare en smuk kombination af flere nuancer indbyrdes. Men skabelsen på grundlag af et utroligt mønster, og også med brugen af ​​huller i forskellige størrelser og former - det er bare et utroligt vellykket træk. Det er således muligt, især uden at reducere rummets højde, for at gøre finishen i den mere stilfuld og rig.

Normalt er perforeringen som følger. For det første er et ensartet, mest blankt lærred fastgjort til loftet, og så er en overflade af en anden farve, normalt hvid, monteret oven på den. Allerede på den er der en perforering.

Disse huller kan i sig selv være af forskellige typer. Der er en variant af tilfældigt adskilte huller. Det kan findes i pop art. Sådan teknologi vil bidrage til at skabe en atmosfære af fantastisk modernitet, fylde rummet med ånden i den nye tid.

Belægningen, hvorpå visse billeder blev oprettet ved hjælp af perforering, er også populære. Disse er sommerfugle, blomster, spiraler og stjerner. Generelt kan du oprette noget, da der vil være cirkler af forskellige farver og former til din rådighed, hvilket åbner helt bred perspektiver.

3d fotoudskrivning

En lige så ny og populær mulighed er at skabe en strækbelægning på overfladen af ​​billeder. Og ikke kun mønstre eller ornamenter, men store volumetriske billeder, som synes at være nedsænket i en ny virkelighed.

Disse lærred er lavet ved hjælp af højformatformat i bredformat, hvilket giver gode muligheder for kreativitet. Sådanne overtræk fremstilles udelukkende på miljøfarvestoffer. Så de kan sikkert bruges selv i det rum, hvor børnene bor. Tegningerne vil ikke mørkere, ikke falme med tiden, og malingen vil ikke udlede en ubehagelig lugt.

Desuden gør nye teknologier det muligt at skabe et sådant højkvalitetsbillede, som ved første øjekast ikke vil kunne skelne det fra den sande blå himmel eller vandet over dit hoved.

Hvilke slags billeder kan bruges på et strækloft i et nyt hus? Eller i lejligheden? Spektret er ret bredt. Blandt 3d billeder er vandpersoner efterspurgt. For eksempel, når en delfin eller en isbjørn hopper over vandet. Sprøjter spredes i forskellige retninger, og luftbobler omslutter dyrets krop. Sådanne tegninger skaber en fantastisk atmosfære. De kan sikkert bruges på badeværelset.

I soveværelset eller stuen vil himlen vise sig utroligt. Blå ekspanderer med hvide skyer, fugle svæve i dem, et passagerfly, der flyver med høj fart, en fantastisk solnedgang eller daggry - alt dette finder sin anvendelse i indretningen af ​​mange værelser.

Kombinationen er ikke kompatibel

Og selvfølgelig er det umuligt at ignorere moderne ideer om komplekse multi-level strukturer, der kombinerer forskellige former, teksturer af klæder, lamper mv. Faktisk er der i boligområderne sådanne designer mesterværker sjældent set. Medmindre det er et stort privat hus. Normalt bliver de en del af restauranter, klubber eller hotellounger, hvor du kan vandre i form af skala og fantasi.

I dette tilfælde kan du finde brugen af ​​en glat blank filmbelægning, hvor stjernerne vil skinne. Nærliggende kan være placeret en del af loftet i form af en klit eller kegle. Lidt til side vil skabe en yderligere del af bølgesammensætningen. Alt dette vil supplere de spotlights, der ligger på omkredsen af ​​niveauerne og LED stripen.

Sådanne designs ser helt utrolige ud, når de bruger gennemsigtige filmdug. Bag dem kan du installere belysning og få et fabelagtigt design. Sådanne muligheder er specielt stilfulde, når der er fotoudskrivning på overfladen af ​​filmen.

For eksempel på et af niveauerne viser lærredet med solen og den blå himmel på det, det godt. Men belysningen vil kun være i den del, hvor billedet af kroppen er placeret. Det ser ud til, at dette er en rigtig sommersol, der slog sig ret i din lejlighed.

Lad os opsummere

Så kræver skabelsen af ​​et moderne og nyt spændedæksel indsats. Siden simple, almindelige muligheder har meget få mennesker kan føre til overraskende overraskelse. For at give værelset en kreativ finish, så forsøger designerne at kombinere helt forskellige tilgange, bruge kontrastfarver, tredimensionelle billeder og meget mere.

De mest populære canvases med perforering, belægninger med betagende billeder og dem, hvor du kan finde flere niveauer, teksturer eller farveskemaer. Belysning vil blive kombineret med alle disse typer af lærred.

Stræklofter. Nye teknologier inden for design og typer af design

Omfanget af stræklofter udvikler sig konstant og tilbyder kunderne innovative løsninger, som ikke kun giver mulighed for at skabe unikke interiører, men også forenkle installationsprocessen. Hvis du vælger stræklofter, nye teknologier - det første du bør være opmærksom på. I denne artikel vil vi overveje følgende innovative løsninger:

1. Kraab klapløse profiler, der forenkler installationen og giver loftet et fejlfri udseende.

2. Cold Stretch vinylfilm, der kan installeres uden opvarmning af værelset.

3. Unik Double Vision lofter, som du kan skabe et dynamisk og usædvanligt interiør.

4. Lofter med pæne og holdbare kunstneriske udskæringer.

Nyttige oplysninger!

Installationsguider, der er godt bekendt med de nævnte teknologier, foreslår vi straks at gå til kataloget i vores onlinebutik. Her finder du alt, hvad du behøver for at installere strukturer af varierende kompleksitet.

1. Nyeste profiler til kløftfri montering

Ved hjælp af nye teknologier formår håndværkere at gøre stræklofter endnu mere perfekte og lige. En af innovationerne var Kraab-profilen, som giver dig mulighed for at undgå dannelsen af ​​et teknologisk kløft mellem væggen og det strakte lærred.

Fig.1. Kraab gapfri profil

Som almindelige profiler er nyheden fastgjort til væggen på et tidligere markeret niveau og har en rille til at installere PVC-film på en harpun-måde. Imidlertid er der i sin konstruktion en speciel fastspændingsledning, som efter fastgørelsen af ​​banen overføres til fastholdelsespositionen. Resultatet er, at lærredet støder op til væggen, hvilket gør designet ideelt selv uden brug af en maskeringsindsats.

Denne profil har flere vigtige fordele:

 • ingen grund til at vælge indsatsen i strækloftets farve
 • tilstedeværelsen af ​​"spredt" mellem tekstur af PVC film og maskeringsbånd
 • lærredet gentager alle bøjningerne på væggene og gør dem mere usynlige.

Vær opmærksom!

Ceiling-Shop hjemmeside tilbyder nye Kraab profiler individuelt og i bulk til den bedste pris. For at bestil, følg linket.

2. Unik PVC-kold montering

For mange håndværkere, der planlægger en uafhængig installation af et vinylloft, bliver søgningen efter en varmepistol til opvarmning af et rum et særligt problem. Nye teknologier inden for loftlofter kan dog undgå en sådan kompleksitet. Så for nylig blev der frembragt innovative Cold Stretch PVC film med tilsætning af latex. Dette materiale er unikt af flere grunde.

Fig.2. PVC film Koldt Stretch

 1. Installation af et strækloft med brug af denne film er mulig indendørs med næsten enhver temperaturregulering.
 2. Det er ikke nødvendigt at opvarme rummet for sikkerheden af ​​møbler, tapet og andre materialer, der kan lide af høje temperaturer.
 3. Installationsdesign bliver sikrere og hurtigere.
 4. Stretch film Koldt Stretch, i modsætning til standard vinyl klæder, kan bruges i uopvarmede værelser.

Til dine oplysninger!

Koldt stretch PVC-film er sjældent tilgængelige. Hvis du leder efter dette materiale, anbefaler vi at du besøger Asta M online butik. Vi tilbyder lærred i skåret og harpun.

3. Dobbelt Vision teknologi

Når det kommer til ny teknologi, bør stræklofterne Double Vision overvejes uden fejl. Disse designs giver dig mulighed for at skabe en følelse af dynamik og et strejf af overraskelse ind i interiøret. Deres hovedelement er en mat hvid vinylfilm samt et panel med lysdioder monteret på et groft loft. På lærredet fra siden, som vil være forkert, udskriver industrielle printeren billedet. Det forbliver skjult, når baggrundsbelysningen er slukket, og vises kun efter starten af ​​LED'ernes drift.

Figur 3. Stræklofter Dobbelt Vision

Lofter med skjult fotoprint kan også laves i en anden version: lærredet er dekoreret med fotoudskrivning på begge sider. LED-baggrundsbelysning skaber en fantastisk overlapning af mønstre. Resultatet er et loft med følgende fordele:

 • usædvanligt udseende af overfladen, som kan ændre sig på forskellige tidspunkter af dagen;
 • lysende design, der giver dig mulighed for at arrangere i rummet en spektakulær yderligere belysning;
 • muligheden for at få et traditionelt hvidt matloft om eftermiddagen, som om aftenen bliver til en unik lys- og kunstinstallation om aftenen.

4. Egenskaber ved teknologien af ​​udskårne lofter

Perforerede hævede lofter - en ny teknologi, der giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver og tekstur af filmen samt skabe en overflade med et usædvanligt udskåret mønster. Kunstnerisk perforering udføres af plottere, skære huller i filmen af ​​de ønskede former og størrelser. Dette udstyr gør det muligt at gøre hullernes kanter pæne og holdbare.

Figur 4. Perforeret strækloft

Ud over den perforerede vinylfilm kræves der et andet ark til montering af strukturen. Det vil være placeret under udkastet loft, og tjene som en slags baggrund. For at sikre de to film en under den anden har du brug for en speciel profil. Det er udviklet ved hjælp af Apply teknologi.

Skårne lofter giver mulighed for at realisere følgende designopgaver:

 • Original design af rummet omkring belysningsarmaturer;
 • lav et usædvanligt volumetrisk mønster på loftet
 • visuelt opdele rummet i funktionelle områder;
 • at gøre visse interiørvarer mere ekspressive
 • skabe tekstur og farvekombinationer.

Vigtig information!

På Ceiling Store-webstedet kan du efterlade en anmodning om produktion af udskårne lofter til anvendelse af skjult og dobbelt fotoprint til Double Vision lofter. Vi tilbyder også en række komponenter til installation af innovative designs.

Andre populære nyheder

Vi har kun nævnt de nyeste teknologier inden for svækkede lofter, men listen over strukturer er mere omfattende. Deres nummer kan genopfyldes med følgende beslutninger:

Figur 5. Stretch loft "Stjernehimmel"

· Lofter med "skyhøje linjer"

· Strukturer med en lysende overflade på basis af loftet LED-panelet;

· Design med volumetriske elementer

· Lofter med 3D fotoudskrivning

· Oprindelige lofter "Stjernehimmel".

Vi følger nøje nye teknologier på markedet, så kun fra os kan du købe komponenter til at oprette alle de listede designs. Hvis du ikke ved hvad der kræves til installation af et loft, skal du kontakte vores ledere og få professionel rådgivning.

Godt at vide!

Spændbeklædning i dag bruges ikke kun til installation af lofter: Ceiling Store hjemmeside tilbyder unikke store LED-lamper lavet ved hjælp af disse materialer. Du kan bestille dem ved at klikke på linket.

Strekak. Nye teknologier. video

Strækloft kan med rette kaldes en unik måde at afslutte loftrummet på. Det er praktisk, lang levetid og miljøvenlighed. Spændstrukturen er en glimrende løsning til enhver indretningsstil, da det bredeste udvalg af spændende lærred af forskellige farver og teksturer præsenteres på det moderne marked. Desuden gør denne type finish det muligt at fjerne ujævnheder i bundbundet i løbet af få timer, skjule underliggende kommunikation og skabe et perfekt fladt og glat loft. Nye teknologier og udviklinger, der har fundet sted på dette område i de seneste år, giver ubegrænsede designmuligheder. Innovative designløsninger, de nyeste måder at bruge spændingsstof på og originale typer LED-belysning - alt dette giver dig mulighed for at skabe et unikt element i interiøret, som vil tiltrække opmærksomhed og glæde med sin skønhed i mange år.

Nye genstande på stretchmarkedet

Hvis du beslutter dig for at bestille et loft, anbefales det at gøre dig bekendt med de nye teknologier, selv inden reparationen starter. Næsten alle kunder, der ansøger om AstamGroup, er fortrolige med single-level og to-niveau spændingsstrukturer. Imidlertid er den moderne verden af ​​hævede lofter meget bredere og mere multifacetteret. Efter at have studeret det, kan du vende dit interiør til et eksklusivt kunstværk, skabe en indvendig detalje, der afspejler smag og karakter af ejerne af huset eller ejere af kontorlokalet.

Listen over de nyeste teknologier inden for spændingsstrukturer omfatter følgende originale løsninger:

 • gennemsigtige lofter med loft LED-lamper;
 • perforerede lofter
 • lærred med en usædvanlig fotoudskrivning;
 • spændingsstrukturer med "flydende" effekt.

Hver af disse typer af stræklofter er unik på sin egen måde. Forskellige typer af strukturer kan kombineres for at skabe et helt unikt loftrumsdesign.

Gennemsigtigt strækloft

Glødende hængende loft - en ny teknologi, der viste sig relativt nylig. Som grundlag dannes der gennemskinnelig dekorativ PVC-film og LED-panel, som er fastgjort på bundbunden. Brugen af ​​sådanne materialer giver dig mulighed for at skabe et loft, der ser helt normalt ud om dagen, men efter at tænde loftlyset bliver det til et fantastisk lysrum.

For at skabe et sådant design lavede mesteren et plastikpanel, som er fastgjort til det ønskede antal LED'er. Takket være brugen af ​​LED-bånd i forskellige farver og strøm, kan du opnå forskellige lyseffekter og ændre den samlede atmosfære i rummet. Hvis du tilslutter et RGB-bånd til en speciel controller, kan du ændre baggrundslysets farve med et tryk på en knap på fjernbetjeningen, og ved hjælp af dimmere kan du justere lysstyrken af ​​belysningen.

Lyset fra LED-strimlen, der passerer gennem det gennemsigtige strækstof, vil blive ensartet spredt, og skjule punkterne fra LED'erne. Ved hjælp af LED-panelet er det nemt at tænde hele loftet eller en bestemt del af det. Du kan også skabe et usædvanligt glødende mønster i loftet. For at gøre dette er det kun nødvendigt at arrangere LED-strimmel på plastpanelet i overensstemmelse med det valgte mønster. Denne teknologi bruges ofte til at skabe effekten af ​​glødende stjerner på loftet, lynnedslag, konturer af planter, dyr, geometriske former og alle mulige mønstre.

Perforeret loft

Laserperforering af strækloftet er en helt ny teknologi, hvis gennemførelse blev muliggjort ved fremkomsten af ​​særlige applikationsprofiler. Disse profiler tillader fastsættelse af to PVC-film, hvoraf den ene vil blive brugt som en baggrundsklud, og den anden - en dekorativ perforeret belægning. Tegningen på den nederste lærred påføres af en laserplotter, som ifølge et program indstillet af computeren skærer den nødvendige tegning i PVC-film. Styrkens styrke bevares på grund af at plotteren forsigtigt smelter kanterne af de kunstneriske snit.

Hele og baggrunds lærred kan laves af en film af forskellige farver og teksturer. Dette gør det muligt at skabe lofter med et usædvanligt og stilfuldt design. De Anvend profiler, der bruges til installation, giver dig mulighed for at låse webs på forskellige afstande fra hinanden, hvilket gør det muligt at få mindre eller mere voluminøse mønstre. Den maksimale afstand mellem lærredene er 40 millimeter. Den profil, der anvendes i dette tilfælde, gør det muligt at fastgøre LED-strimmel mellem de to låg, hvilket vil gøre det perforerede mønster i loftet endnu mere voluminøst og originalt.

Nye teknologier inden for fotoudskrivning

Hvis du er interesseret i nye teknologier inden for lofter, skal du være opmærksom på innovative former for fotoudskrivning. Den første omfatter brug af tegninger og billeder med en tredimensionel effekt. En sådan fotoprint ser den mest realistiske ud og bliver en værdifuld udsmykning af ethvert interiør.

En anden ny type billedudskrivning kræver at tegne et billede på bagsiden af ​​gennemsigtig PVC-film. I dette tilfælde forbliver billedet skjult i løbet af dagen. Vis det vil hjælpe LED taklampe. Skjult billedudskrivning er en fantastisk måde at ændre atmosfæren på i rummet, med plads på rummet og skabe usædvanlige belysning og dekorative effekter.

Unikke svævende lofter

"Flydende" hængende loft er svært at kalde en teknologi, men dets unikke udseende og unikke design gør det muligt altid at være i trend. For at skabe en sådan loftkonstruktion anvendes vægprofiler med LED-belysning. Deres brug gør det muligt at adskille loftets loft fra væggene. Denne effekt kan gøres endnu mere mærkbar ved lyset fra LED-strimlen placeret omkring omkredsen. Alt dette skaber illusionen om, at lærredet ikke er knyttet til noget overhovedet, men "flyder" i luften.

En anden innovativ form for "flydende" design indebærer brugen af ​​delingsprofiler med LED-tape. Det er kendt som "flydende linjer" og er meget udbredt i design af moderne interiører. Opdelingsprofilen gør det muligt at fastsætte flere lærred af forskellige farver og teksturer på samme niveau. Mellem dem er der en slags lampe, lavet af LED-tape, dækket af en translucid gennemsigtig film. Sådan teknologi gør det muligt at dekorere loftrummet ikke kun med lysende linjer, men også med forskellige geometriske former. Strækloft med dette lys ser altid smukt ud og stilfuldt ud.

AstamGrupp har specialiseret sig i installation af stræklofter i over 15 år. Vi følger altid nye tendenser og teknologier på dette område, så vi er klar til at tilbyde vores kunder de mest interessante design og design muligheder for stretchlofter.