Udsmykning af lejligheder i ny bygning

Afslutning af en lejlighed i en ny bygning har sine egne egenskaber. Før du vender tilbage til de vigtigste detaljer i arbejdet, skal du forstå funktionerne i den nye fleretagesbygning.

I moderne konstruktion praktiseres bygningshuse af tre hovedtyper:

 1. panel;
 2. mursten;
 3. Monolit eller monolitisk mursten.

Uanset konstruktion og klassificeringsteknologi har alle nye bygninger en ubehagelig, men en fælles teknologisk funktion - den uundgåelige krympningsproces. Denne faktor skal overvejes ved planlægningen af ​​start af arbejdet for at undgå problemer og spildte penge.

Hvornår skal man begynde at afslutte lejligheden?

De opførte bygninger har deres egne perioder med grundlæggende og passiv stabilisering. Panelbygninger har den hurtigste krympning. Ifølge statistikker sker den aktive fase af krympningen af ​​panelhuset fra et til to år. På grund af arten af ​​strukturerne, i tid og delvist under husets drift, bliver de forskellige blokblokvægtsforbindelser ofte deformerede.

Længere perioder med stabilisering afviger teglbygninger. I dette tilfælde forekommer den primære krympningsproces ret jævnt over fra tre til seks år. Monolitiske huse besætter en gennemsnitlig værdi og har den mest "præcise" formindskelse.

Sammenfattende ovenstående bør du ikke skynde dig med starten på at afslutte lejligheden i den nye bygning. Hvis husets alder ikke overstiger to år, er det i løbet af året bedre at udskyde efterbehandling. I løbet af denne periode er det bedre at tage udvalget af materialer, udvikle et velovervejet layout og mange, men komplementære detaljer, som mange ejere husker sidst.

Hoved i udsmykningen af ​​nye bygninger

loft

Passiv, den anden del af stabiliseringen kan tage op til ti år. Det påvirker ikke finishens kvalitet, men når du planlægger loftpudsning, skal du stadig tage højde for typen af ​​hus og interfloor overlapning. Lofter af armeret beton monolit kan sikkert pudses uden risiko for fremtidige revner.

Et eksempel på et monolitisk loft i lejligheden af ​​en elit ny bygning

Hvis loftet fra bygherren er en isoleret betonplade, er det bedre at opgive loftgipset og udskifte det med ophængte gipsplader, spændingsstoffer.

Billede af loftet i panelet i den nye bygning, inden arbejdet påbegyndes

Undtagelserne er murstenbygninger. Der er også betongulve med interblock åbne led. Men på grund af de konstruktive egenskaber, under stabiliseringsperioder i murhuse, gulvplader næsten ikke "ånde". Derfor kan loftet også være planlagt med gips efterfulgt af dekorative trimning og maling.

I nye bygninger er der to muligheder for undergulvet fra bygherren: med en plade og uden. I første omgang med sjældne undtagelser er betonbeklædningen en ujævn belægning med anstændige dråber i forskellige rum og hyppige revner. For at undgå den sandsynlige "hævning" af gulvmaterialer, bør du ikke forlade en sådan base, selv med hensyn til yderligere udjævning.

imprægnering

Efter at have fjernet skræftet, som i anden version, er det nødvendigt at udføre en række værker på den indledende vandtætning af gulvlofter i hele lejligheden. Normalt er det nok at prime, udfylde alle hullerne, hullerne med løsningen "Vodostop". Men i nogle tilfælde kræver yderligere vandtætning. Med denne mulighed er rullevandtætning lagt med udløsningen på væggene op til 15 cm. Alle operationer udføres med klæbende sømme. Disse foranstaltninger er en rimelig forsikring mod vandlækage til naboerne fra bunden i færd med at danne en ny plade.

Lydisolering

For et behageligt ophold i budgettet nybyggeri, hvoraf de fleste er "berømte" for fantastisk lydoverførsel, anbefales det kraftigt at lydisolere de bærende vægge omkring omkredsen af ​​lejligheden samt gulv og loft. En af de enkle metoder: i stedet for gips på væggene, er loftet konstrueret fra konstruktion af profiler, vibrerende bøjler, gipsvæg og lydisolering. I linjen af ​​lydisolatorer viste Rockwall Inspection Butts plader af mineraluld sig at være fremragende.

For lydisolering af gulvet er velegnet roll lydisolering "Schumanet Super 100". Efter limning af sømme med gummibånd tjener substratet samtidig som en vandtætning. Bruges før gulvbelægning arbejde.

Termisk isolering

Før du færdiggør væggene, især i panelet i den nye bygning, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​varmeisoleringen, der er fælles for gadevæggene. Her vil der i de fleste tilfælde være behov for yderligere foranstaltninger til installation af isolering. Værkerne er ganske enkle og udføres i følgende rækkefølge:

 1. Skabning af væggene i rummet med skumskum "Penoplex". Plader op til 50 mm tykke bruges normalt, som er monteret på forskudt måde ved hjælp af paraply dowels-negle (svampe).
 2. Fyldning af sømme af polystyrenplader, samt ved hjørne- og loftsamlinger med skum.
 3. Foring med skumblok (mursten, tunge og rilleplader) af varmeområder.
 4. Slidserne på vinduets skråninger mellem isoleringen og skumblokken er også fyldt med skum.
Et eksempel fra vores praksis på bærbart lager, der er fælles med gadevæggene.

Resten af ​​lejlighederne i den nye bygning udføres i den normale tilstand, der er vedtaget i vores team.

Detaljer er offentliggjort i afsnittet Stages and Technologies.

Sådan forbereder du loftet i den nye bygning til maleri

God dag! Loftet i den nye bygning har pladeforbindelser med en højdeforskel på højst 1 cm. Fortæl mig, tak, hvordan du forbereder det til maling - gips, kitt eller begge dele?

Gips, kit, efterbehandling kitt, maleri. Held og lykke!

Hej Elena. Først og fremmest bør alle revner og riller blive smurt. Anvend derefter et nivelleringslag, der starter kittet. Efter det tørrer det andet lag på. Da laget af kitt er ret tyndt, kræves der to lag med groft kitt for at fjerne fejl og uregelmæssigheder. Når det andet lag af kitt tørrer, slibes det med groft sandpapir. Endvidere er overfladen underkastet primer igen. For at opnå den bedste effekt kan en dyb penetrering primer fortyndes med en hvid vandbåret maling. Derefter også sætte en finish i to lag. Efter at det færdige lag er tørret, gnides det igen med et fintkornet sandpapir igen "under pæren". Derefter kan forberedelsen af ​​lofter til maling betragtes som færdig, og du kan fortsætte direkte til loftets endelige afslutning.

gør spændingen DESKOR. støv er ikke nok i 2 timer. Fra maleri og skel ikke mellem 89067406605 opkald

Under alle omstændigheder har gipset det nødvendigt at afgøre loftet, så er der en færdig finish, kitt og derefter male den.

Hej hvis du ikke er en professionel selv, ikke gør det. brug for primer behandling af en særlig løsning for ikke at falde væk fra gipset. og derefter puttying og maling. Jeg kan gøre dette til et rimeligt gebyr. fra 600 p kvadratmeter. ikke en mægler og ikke en vandrende arbejdstager. 15 års erfaring. 89200109909 Eugene

I den nye bygning den bedste mulighed - strække loftet. Uanset hvilke gyldne hænder mesteren har - 98% at han vil gå til revnerne. Huset vil sætte sig ned, naboerne på toppen på alle etager vil hælde et skræl, det er revne. Og for prisen, hvis du ansætter et mesterværk, plus materialer (hvis gode og dårlige ikke skal tages til loftet), vil det vise sig at være endnu dyrere end et billigt strækloft. Hvis mesteren siger, at der ikke vil være revner, så spørg efter en tre års garanti.

Rengør loftet. anvende konkret kontakt. putty udjævning, slibning og maling.

Primer, gipsrørbånd, primer, kit, primer og derefter maleri.

Det ville være mest korrekt at forlade disse anstrengelser til mesteren))) Du selv vil ikke klatre under loftet!

Hej, differentialen skal først udjævnes med kitt og derefter males

Hvis du er i teknologi, så er du enig med Alena. Og hvis i livet, så i den nye bygning kun suspenderet loft. Held og lykke til alle!

Pålideligt og billigere strækloft, men hvis du bestemmer gulvet, er det nødvendigt at gips, og derefter kitt.

Stuk derefter kitt

betonokontakt justering rotband under wire putty gossamer shitrok maleri. samlinger tæt op uniflotom, og du kan sove.

Forberedende arbejde! Hvis du bestemmer, vil jeg straks sige, at sømforseglingen mellem pladerne og lofterne i loftet er svært, det skal udføres i flere faser, så en seriøs moralsk holdning vil være påkrævet. I første fase bliver du nødt til at svede - der vil være masser af beskidt arbejde, fordi du skal skrabe, vaske af og på anden måde fjerne noget maling, hvidvask, kittet, der blev påført betonplader før. Det er også nødvendigt at grundigt rengøre leddene selv fra cementmørtel, lime, justere fremspringene og fjerne uregelmæssigheder. Det rensede loft skal være tørt, kun da kan du grundigt prale hele overfladen, herunder hullet. Bemærk at primeren skal være dybt gennemtrængende. Indtil det tørrer ud, er det umuligt at gå videre til næste trin. Forsegling af leddene mellem pladerne på loftet. Bestem nu størrelsen på revnen eller rettere bredden. Det er sjældent, men det sker stadig, at afstanden mellem pladerne overstiger 5 cm. I dette tilfælde skal hullet være fyldt med polymer eller mineralfyld. Det samme skum og belagt papir passer til denne sag. De er simpelthen tæt placeret i sømmen eller limet på samme gipsgips på en sådan måde, at 1,5 cm efterlades under selve gipset. Endvidere er processen identisk med den, der udføres med mere "beskedne" revner: Gips sættes på sømmen med en spatel eller trowel i et jævnt lag, ikke mere end 1 cm; Hvis flere lag er påkrævet, skal den første gribe fat, men det må ikke tørre til enden, men det næste lag påføres. Lag anvendes indtil en glat overflade danner på sømstedet; Selvklæbende polymere forstærkningsnet er overlejret på sømmen. Det er alt sammen i princippet, at tætningen af ​​sømmen mellem loftpladerne på loftet er overstået, men nu er det nødvendigt at loftet ser perfekt ud, så vi fortsætter processen med at udjævne loftet.

så loftet ikke går i stykker over tid, er en meget dyr og lang proces. Hans måde mere eller mindre fra alle skrev Grigory Kuyuzhuklu. I rækkefølge er disse: rengøring og priming af loftet, fastgørelse af revner med Uniflot, udjævning af reglerne med beacons med gipsgips, så man måler nettet eller spindelvæv, kitt i 2-3 lag, skørtgips, maleri i 2 lag. Nogle foretrækker at lim glasfiber efter plastering og 1 lag kitt og straks male uden at anvende et lag af kitt. Loftet opnås som om det er dækket af frost, hvilket ser meget cool ud..

Sådan justeres loftet i den nye bygning

Ganske ofte, efter at bygherrer har overdraget lejlighedsbygningen, er der mangler i det udførte arbejde. Selv de mangler, der blev identificeret under byggeprocessen, korrigeres ikke altid, og nogle gange simpelthen forklædt. Du kan selvfølgelig sværge, sagsøge og dermed løse nogle problemer, men det tager lang tid.

Et sundt alternativ til denne metode er en uafhængig afslutning af rummet, for kun i dette tilfælde, efter 5 år, kan de samme lofter bare tones uden indlejring af revner og dråber.

Vi prioriterer

Teoretisk set skal hver overflade overholde bygningskoder og regulativer (SNiP), klart definerede tekniske betingelser (TU) bestemme de tilladte parametre for hvert element. Men i praksis vil en repræsentant for en byggeselskab, bevæbnet med en bunke med dokumenter, fortælle dig, at forskellen i niveauet af loftplader (naturligvis overstiger de tilladte normer) skyldes produkterne fra det lokale betonfabrik.

Til gengæld vil specialister, der producerer ferrokreteprodukter, finde tusind dokumentariske undskyldninger for de identificerede mangler i deres produkter. Og alt det, der løber rundt for sandheden, vil gradvist blive et besvær med grundigt slørede endelige byggevilkår.

Da den udtalte mening er subjektiv, så foreslår jeg alle, der har besluttet at genoprette retfærdighed, snarest muligt for dokumentation for de åbenbare mangler.

Enhver, der ikke ønsker at bruge sin tid i retssager, kan i løbet af 2-3 måneder lukke færdigspørgsmålet alene og komme ind i det nye hus.

Bestem arbejdsomfanget

Ved at tage loftet i udvikling, er det første, du bør være opmærksom på, at der ikke er våde pletter og "græde" steder? (ikke forveksles med fugt i loftet). Faktum er, at hvis installationen af ​​gulvplader ledsages af nedbør, er det sandsynligt, at der vil være vand i de indre kanaler.

Opvarmning af værelset løser i de fleste tilfælde dette problem, men hvis loftet ikke tørrer, bliver du nødt til at slå huller og dræne vand, ellers er der ingen mening i at starte forberedelsen til efterbehandling.

Ubetydelige (op til 5 mm dybe) dråber og kanaler på sømene vil kræve minimale omkostninger. Selvom de mangler, der er synlige for det blotte øje, selv i dårligt lys, kun kan skjules ved hjælp af et af de eksisterende loftssystemer (hængende loft, suspenderet). Selvfølgelig, men ifølge bygherrerne kan små dråber forsegles med løsninger.

Uden ty til metoder, der reducerer højden af ​​rummet.

Nødvendige værktøjer og inventar

For at arbejde med loftet har du brug for en specialiseret (ikke at forveksle med en professionel, der kun er nødvendig for daglig arbejde) manuelt og elværktøj. Erhvervelsen heraf er fuldt ud berettiget ved yderligere udnyttelse, selv inden for rammerne af sjælden brug af hjemmet:

 • Puncher;
 • Spatlerne smalle, brede;
 • Grater til stripping af kitt;
 • Malte rulle, børste eller sprøjtepistol;
 • Stepladder (det gamle befæstede bord er perfekt);
 • Måleværktøj (roulette, niveau, regel);
 • Ansigtsskærm og beskyttelsesbriller;

Fraværet af en konventionel hammer eller skruetrækker, for ikke at nævne de nævnte redskaber, medfører en forsinkelse i udførelsen af ​​efterbehandling.

Nødvendige materialer til arbejde

For at arbejde med loftet skal du bruge følgende blandinger og løsninger:

 • Flise klæbemiddel;
 • Putty finish gips;
 • Deep penetration primer;
 • Indvendig akrylmaling;
 • Serpyanka net;

For at forhindre krakning af et stort lag af mørtel, er det nødvendigt at købe et svejset gipsnet. Brugen af ​​et gitter af almindeligt stål er uacceptabelt, fordi Det er underlagt korrosion. Den mest pålidelige løsning - galvaniseret mesh.

Kom i gang

Før fliser blandes i, er det nødvendigt at rengøre loftet grundigt fra støv, løs partikler og ujævne lag. Hvorfor bruge den gamle spatel.

Vi lægger særlig vægt på leddene og de områder, der støder op til rørene, og for højt udstødende ved krydset af loftet og væggen, kan armeringsstykker blive afskåret (uden at dykke ind i overfladen af ​​pladen).

Loftgennemtrængningsteknikken indebærer den indre forstærkning af gipslaget, men denne teknik virker med gipsopløsninger, og i vores tilfælde for at reducere omkostningerne blev fliselag af indenlandsk produktion brugt. Derfor blev forstærkningen lavet ikke på det første lag, men under det første lag.

Det er værd at bemærke, at i det sidstnævnte tilfælde er vedhæftningen af ​​det første lag til pladen forårsaget ikke kun af penetrerende jord (som i tilfælde af et plasteret loft), men også af et jernnet, hvilket positivt påvirker lagets styrke.

Plastdykninger hammes ind i de hullede huller, en strimmel galvaniseret maske strammes med skruer. Derefter primer overfladen, og efter jordens tørring strækkes opløsningen over et gitter med en bred spatel.

De to første lag (ikke over 0,5 cm) kan ikke fjernes: alle slags strimler og teasers vil bidrage til en fast forbindelse af lagene. Og priming hvert lag (lim og kitt) vil give dig mulighed for at få en monolitisk overflade. Hvert lag påføres efter at den forrige er tør.

Periodisk kontrol af overfladegeometrien (ved hjælp af et niveau og en 2 meter regel) giver dig mulighed for at identificere steder, der skal lukkes af det næste niveau.

Og her viser limens egenskab sig meget nyttigt - med et lille overskud af den anvendte mængde vand får vi en moderat flydende og derfor ret elastisk løsning. Ved hjælp af hvilke vi "trækker ud" små fordybninger, og derved reducerer forbruget af efterbehandling kittet.

Således viser det sig en temmelig glat loftoverflade, som kun kan fyldes. Efterbehandlingstæt anvendes i 2-3 lag, med obligatorisk rengøring (slibning) af hvert lag og mellemliggende priming. Efter tørring og slibning af fyldstofet kan det male loftet med vandig emulsionsmaling eller en mere budgetversion af hvidvaskning). Vælg dig.

Uanset hvor omhyggeligt arbejdet er udført, vil de ikke-professionelle altid have små fejl, der er helt forklædt, hvis man bruger en bunke eller tekstureret rulle, når man maler.

Loft i ny bygning

Der er en lejlighed i den nye bygning: monolit-kripich.
Jeg tænker på, hvordan man laver et loft, jeg overvejer 2 muligheder:

 1. Pudsede. Overlappende monolith. Højdeforskellen inden for et rum overstiger ikke 10 mm.
 2. Gør gips. Jeg overvejer også gipsvæggen med henblik på at installere spotlights. Samtidig er loftets højde også foruroligende, efter at dækket blev støbt, var det 257-258cm. Hvis gipsvæggen falder til 7 cm plus gulvbelægningen, vil loftet være under 250 cm, jeg er bange for, at jeg vil lægge pres på psyken.
 3. Strekak. Jeg overvejer installationsmuligheder på forskellige steder i kombination med et gipsplankloft.

Spørgsmålet er faktisk følgende: Hvordan opfører sig gipsplader og gipsplader i monolith-mursten nye bygninger? Hvilke af disse muligheder vil være mere modtagelige for revner, hvis huset krymper? Hvad har du brug for at være ekstra opmærksom på, når du arbejder på gipslofter og installerer gipsplade for at reducere risikoen for revner? Interesseret i praktisk erfaring og rådgivning.

loft dekoration i den nye bygning

Kære herrer. Hvor korrekt (gradvist) skal du lave et loft i en ny bygning (et hus et år efter accept) og hvilke materialer? Loftet er monolit, der er flere mikroracks på overfladen. Tak for svarene.

Alt arbejde på lofter med glasfiber

Lej mestere, der kender deres arbejde. De ved, hvordan man gør alt.

Hej, den bedste (efter min mening) mulighed - strække loftet.1) renlighed, hurtig installation. 2) prisen er billigere end alle andre typer af finish. 3) pålidelighed fra vandlækage fra naboerne ovenfor. 4) Der er ingen grund til at male og reparere om 3-5 år. Konklusion: Du kan vælge enhver farve, materiale, billig, hurtig, glat, smuk.

Hej Natalia! Jeg vil tilslutte mig udtalelsen på strækloftet. 1 år er stadig ikke nok til fuldstændig krympning derhjemme. Gipsvæg eller maling kan give ubehagelige overraskelser i form af revner. det truer ikke strækloftet. Med respekt. Sergey.

Jeg ville have primet loftet med en konkret kontakt, så ville jeg lægge et gipsnet på rotbandet (rullebredde 1 meter og en 5-in. 5 mm celle) og derefter kaste og male den.

Og med rette.

Jeg har ofte gjort kitt på et betonloft. Primet, påført 2-3 lag, limet sokkel og malet for 2 gange. Men det var i nærværelse af en jævn, uden dråber, loft.

Gør spændingen. Med ham mindst af alle problemer. Du skræmmer ikke nogen med gipsplatter mere! det er langt væk af mode

Billigere fra kvalitet stræk

Absolut spænding. om 10-20 år vil det ikke ændre sit udseende, selv

Absolut spænding. hvide matte tyske klassikere. Her er et par argumenter: 1) om 10-20 år vil det ikke miste sin type selv uden fejl. (der kan ikke siges om pensel, det vil stadig revne. Argumenterne blev givet nedenfor. Huset ligger ned osv. 2) Pas på loftet! det er nemt med enhver opvaskemiddel. og det. hvis der er et behov. Som regel ser det godt ud selv efter 10 år (forudsat at du har valgt et godt materiale) 3) mindre tid til installation !! og processen er renere. 4) og i sidste ende beskytter mod lækage. opretholder op til 100 kg pr. 1kv.m. med et sådant loft kan du slappe af et eller andet sted i landet og ikke bekymre dig om, at du ikke er helt opmærksomt oversvømmet af din nabo ovenfra.

Sig mig, har du strækket i lang tid? Hvad er din erhvervserfaring?

Reparation i en ny bygning: Hvad du kan, hvad du har brug for og hvad du ikke kan

Typer af finish fra bygherren. Skal jeg vente på krympning derhjemme? Gør først en hård reparation og hvorfor? Korrekt efterbehandling er en kompleks videnskab. Og meget mere - i artiklen om reparation og dekoration.

Som du ved, er lejlighederne på sekundærmarkedet forskellige fra boligbeholdningen i nye bygninger ved hjælp af det såkaldte udkast (til fælles sprogkrympning) i en bygning: afhængigt af bygningskonstruktionen, kan jorden under huset "tampes" fra år til fem år, "dekorere" interiøret med revner i maling og "Gå" tapet. Det kan naturligvis ikke ske - men hvordan kan du på forhånd?

Mange bygherrer anbefaler at lave en billig, grov reparation, inden de går ind i lejligheden, og afskrækker hovedstaden efter et år eller to. I løbet af denne tid er den aktive fase af nedbør. Andre mener, at det for teknisk nedbør er nok til den tid, hvor huset bliver bygget, og du kan stadig ikke undgå jordens bevægelse - på de sumpede ustabile jordarter har bygningerne været "gået" i årtier.

Men både de og andre anbefaler at udskyde hovedindretningen i mindst et år, da der er en vigtig nyansering: I det nye hus udføres reparationer ikke kun af dig, men også af naboerne. Det er nemmere at overføre vibrationer af perforatoren, rørlækage, støv fra ventilationskanalen og andre overraskelser i den nærliggende reparation uden at investere hele din sjæl og besparelser ved afslutningen af ​​lejligheden. Derudover vil endda en plade multipliceret med antallet af lejligheder betydeligt øge vægten af ​​højden, og dog vil der blive vist nye vægge og andre arkitektoniske elementer! Og huset vil igen begynde at "sætte sig ned"... Så stadig er hård reparation at foretrække.

Tip: Lad finishen være af høj kvalitet (der er ikke noget mere permanent end midlertidigt arbejde og midlertidige reparationer), men budget.

Før en høj kvalitet reparation i et murstenshus, anbefales det at vente et år - indtil huset endelig "tåler". I den forstand kan den nøglefærdige kommunale udsmykning være en velsignelse: det er bare ikke synd at eliminere det om et år eller to for normal reparation.
Til færdiggørelse af vægge og lofter er det værd at vælge materialer med høj elasticitet - vinyl og struktureret tapet, silikone og akrylmaling. De kompenserer for lidt ensartet krympning.

I panelhuset kan du ikke være bange for "hævede" vægge - forvrængninger og revner går langs hjørnerne og leddene af pladerne. Pladen selv var så flad som den ville forblive. Desværre i hjørnerne af revnen kan det være sådan, at ingen vinyl ikke udjævnes, så brug ikke på god tapet. Desuden skal du efter bundfældningen være nødt til at niveauere gulvet, så der er ikke noget punkt i at lægge dyre fliser med det samme - vælg materialer til nem demontering (laminat, linoleum).

Lejligheder i monolitiske huse, som regel, lejes helt uden afslutning - med et frit layout. Denne konstruktionsteknologi giver dig mulighed for at bygge huse uden indre bærende vægge, og selv med skillevægge, som du bygger med dine egne hænder, vil der næsten ikke ske noget.

Typer af finish fra bygherren

Lejligheder i nye bygninger tilbydes uden finish, med en hård finish og efterbehandling. Efterbehandling "nøglefærdige" betyder normalt noget mere - for eksempel et indbygget køkken med apparater, indbyggede skabe. Nogle gange kan køberen vælge den type finish - og så vil det være muligt at forudse de risici, der er forbundet med reparation af nye bygninger. Og nogle gange skal du bygge videre på den eksisterende.

På den anden side, hvis du klogt beslutter dig for ikke at foretage en komplet reparation i et par år, kan denne finish betragtes som et midlertidigt kompromis. Reparation fra udvikleren kommer ud billigere på grund af engros købspriser for materialer og in-line produktion. Da bygningsorganisationen giver en garanti for færdiggørelse af arbejdet, er det meget lettere at spørge fra det i tilfælde af problemer, der opstår end med shabashniki-brigaden. Plus tid er gemt.

Acceptcertifikat

Før du får nøglerne i dine hænder, skal du underskrive handlen om accept og levering af lejligheden. Kontroller forsigtigt huset: Efter underskrivelsen af ​​dokumentet vil næsten alle de eksterne fejl i overfladen være dit problem. Inviter en erfaren bygherre (dekoratør) til accept af boliger - han vil straks se fejlene. Selv ved at betale en specialist til en høring, sparer du tid og penge ved at tvinge udvikleren til at rette manglerne på egen regning. I sådanne tilfælde modstår de normalt ikke: Jo hurtigere de niveauer gulvet eller væggen, jo hurtigere lukker man aftalen.

Et andet juridisk punkt. I kontrakten med byggefirmaet er der pladser i forbindelse med efterbehandling - på udgravningsstadiet synes de de fleste købere ikke særlig interessante. Således, ifølge loven, kan bygherren kun leje dig fuldt færdige boliger. Alle andre muligheder, med eller uden grov finish, betragtes som "ufærdig konstruktion". Hvis du derfor har accepteret under handlingen "ufuldstændig", skal du ikke gøre krav på færdiggørelsen. En anstændig bygherre står klart i kontrakten for hvilke af de værker han er ansvarlig for og garantiperioderne er angivet. Hvis du ikke er registreret, er du ikke enig i at underskrive handlingen på parole: de siger, "næste uge vil mesteren komme og rette alt."

genplanlægning

Det antages, at den nemmeste måde at gøre dette på er i monolitiske huse: Der er ingen bærende vægge inde i lejligheden. Planlæg efter ønske er det ikke nødvendigt at koordinere skillevægge lavet af gipsvæg eller tunge-og-groove blokke. Det er det ikke. Gratis planlægning er et marketingspil. Faktisk har enhver lejlighed et specifikt layout af boliger og bryggerier (du kan se det på grundplanen for BTI). At der ikke er nogen vægge i lejligheden, betyder ikke, at der ikke bør være nogen - kontraktudvikleren delegerer blot dette ansvar til dig. Ofte er det faktiske layout af værelserne angivet i lejligheden med en tegning af en mursten. Afgang fra disse grænser - og du vil være forpligtet til at koordinere ombygningen i de relevante tjenester. Men hvis boligarealet ikke er ændret, og de "våde zoner" ikke er vokset på bekostning af værelserne, vil de godkende den nye plan.

Det er vigtigt! Ved lov kan køkkenet og badeværelserne ikke arrangeres over opholdsstuen. Derudover er det forbudt at bære risers og radiatorer. Hvis du får en lejlighed med et frit layout, er der muligvis ingen radiatorer - spørg dette spørgsmål med det samme, når kontrakten er indgået for ikke at være i overtrædelsens rolle. Det sker, at bygherrer, udnytter usikkerheden i praksis, lejer boliger selv uden risers! Dette er fuldstændig uacceptabelt og strider mod lovens krav. Underskriv ikke handlingen og bede bygherren om at afslutte installationen af ​​de generelle husrør.

Før afslutningen

Ikke sikker på hvor du skal starte? Mens huset falder, er det fornuftigt at starte et saneringsprojekt - hvis du har brug for det selvfølgelig. Dette er ikke en hurtig aftale, men i mange tilfælde er det uundgåeligt: ​​ikke alle ændringer vil blive legitimeret af fakta. For ikke at nævne, at enhver indblanding i understøttende struktur kan være livstruende. Kun arkitekter, der har til rådighed al dokumentation om huset, vil kunne beregne, hvilke risici der er mulige, og hvilke forstærkende strukturer skal derudover bygges.

Lejligheden af ​​lejligheden ud over skillevægge vil omfatte ledninger kommunikation - elektriske kabler, opvarmning, vand. Planlæg i forvejen alle lys scenarier og elektriske forbindelsespunkter. Det er meget mere bekvemt at have stikkontakt på alle de rigtige steder end at løbe rundt i lejligheden med forlængerledninger eller til skårvæg på den færdige finish, der efterlader ar på hjertet.

I dag er mursten i en lejlighed sjældent lavet i nogen huse - for dyrt, det giver en stor belastning på gulvet, anstændig krympning, begrænset tykkelse. Letvægts gipsplader partitioner er billigere og hurtigere installeret og flere funktioner leveres. Dette er det mest foretrukne materiale til reparation i den nye bygning. For at forhindre revner under krympning er det nødvendigt at forlade et mellemrum mellem pladen og gulvet (loftet) på 30-40 mm.
GKL's vægge har to minus: dårlig varme- og støjisolering (og hvis du tilføjer isolering, taber du prisfordelen) og materialets lave styrke - uden pantelåner (krydsfiner eller stang fastgjort til rammen) kan det ikke være muligt at hænge endda et fladskærms-tv - ikke som møblerne. Derfor er det for skillevægge mere praktisk at bruge skum- og tunge- og rilleblokke 10 cm brede.

Krympebevægelser her dikterer deres egen karakteristika. Hvis du hænger døren fuldt ud, med stabilitetsankre, vil konstruktionen sandsynligvis føre til krympning. På den anden side vil døren ikke hænge godt nok uden disse tricks. Du bestemmer: måske i det første år skal du kun forlade hoveddøren på sikkerhedsankre. Efter et år eller to, når huset slår sig, juster kassen, hæng døren ordentligt, lås den ind og afslut den helt. Indtil da er det bedre ikke at opbevare værdigenstande i lejligheden.

Tip: Den værste mulighed for at fastgøre hoveddøren i den "walking" nye bygning er svejsestifter. De skrues ikke længere ud, så det bliver nødvendigt at skære kværnen.

Nogle håndværkere laver gipsplanklofter og i nye bygninger, limningsledninger med et vægkompenserende porøst bånd. Det er svært at forudsige, hvordan denne tilgang vil retfærdiggøre sig selv. I mursten og monolitiske huse, hvis de bygges uden at bryde teknologien, bør krympningen ikke ledsages af stormfulde deformationer af bygningen, og fokuset med et kompensationsbånd vil sandsynligvis lykkes.
Du kan simpelthen male det plasterede loft med vandbaseret maling (bedre vanddispersion - det vaskes ikke ud, når det bliver vådt og støv under reparationen vil være nok) eller tapetpasta til maling. Det vil ikke spare fra gennembrud af risers, men det vil være nemt at udskifte / reparere en sådan belægning.
Du kan helt forlade loftet nøgent. Dette er en fashionabel teknik - eksponering af betonflader: det ser brutalt og moderne ud.

Fra mærkbare bevægelser af væggene vil naturligvis falde ud af mursten og revne på panelets ledd. Hvis det i monolitiske huse er muligt at vælge en hvilken som helst metode til justering, så i mursten og panelet vil det være rimeligt at niveauere i et enkelt lag af gips - til midlertidig efterbehandling. Og om et år eller to for at lukke alle revner og bringe den perfekte lodrette ud.
Hvad er farlige unstocked revner i væggen eller hjørnet? De frigiver varme og bliver kilder til fugt, hvilket skaber et ideelt miljø til spredning af skimmel. Derfor, efter afslutningen af ​​krympning derhjemme anbefales det at fjerne tapetet og omhyggeligt undersøge væggene.
Hvis du er klar til at følge bygherrens anbefalinger og udskyde hovedindretningen i et par år, bør du ikke bruge blødgjort efterbehandling. På grund af særlige tilsætningsstoffer vil de blive trukket og deformeret sammen med væggene og hjørnerne. Ja, udsmykningen vil ikke lide (det vil sige udefra, du vil ikke bemærke noget), men revnerne går ikke overalt. Som følge heraf kan du få meget mere alvorlige problemer.

Hvilken tapet skal du vælge? På plastik (strækning): flizelin - ideel. Forresten er det også fornuftigt at styrke vægge til maling med flizelin. Efterbehandlere anbefaler dog ofte ikke at male mure i nye bygninger. Sprækker, hvis de opstår under udfældning, vil gå på malingen - og skiftet af ikke-vævet stof her er ikke bedre end "lynet" i hjørnet. Alas, hvis det ikke er svært at plaster en revne, vil det ikke længere være muligt at male over et område - malen ændrer sin farvetone over tid, og den friskere vil variere i udseende. Det vil sige, du skal male hele væggen eller rummet igen.
En anden ting - tapet til maleri, som hjælper med at skjule små revner.

I den nye bygning vil de helt sikkert føle tørre og halvtørre skrækker samt det hårde gulv på bjælkerne. Deres fordel er tid: en millimeter DSP tørrer i 24 timer, og der kan være 50 af dem! På den anden side tørrer det - det betyder ikke, at du ikke kan gå. Det betyder, at det ikke er muligt at hælde en equalizer over en frisk plade.
Som gulvbelægning til den første reparation i en ny bygning er det bedre at vælge linoleum. Og det er ikke engang deformationen af ​​bygningen. Enhver ren etage er indrykket fra væggene, så krympningsprocesser påvirker det ikke. Imidlertid vil bygningen i det første år frigive den fugt, der er opsamlet under konstruktionen aktivt, så gulv og laminat vil simpelthen lede. Fjernelse af linoleum er lettere og billigere end nedtagning af parket.

Der er et andet trick, der vil spare på efterfølgende reparationer. Linoleum i en ny bygning lægges direkte på skræftet uden substrat - og i det første år se, hvordan det udslettes. Dette vil hjælpe dig med at beregne antallet af equalizer mere præcist. Hvis linoleum med en tykkelse på 4 mm blev gnidd til hullet - betyder det at der er en bakke på 8 mm. Indtil den hvide base - betyder bakken lig med dens tykkelse, 4 mm. Lad os tilføje den samme tolerance for depression - i alt 16 mm opnås. Selv med en margen på 1,5 gange viser det sig, at udliggeren skal hældes ikke mere end 25 mm. Hvis du udfylder "uden at se", vil der ifølge opskriften komme et lag på 40 mm tykt ud. Besparelserne er indlysende.

I praksis passerer nogle nye bygninger statens accept for så længe, ​​at de "glade" ejere har ventet på nøglerne i årevis. Og i dette tilfælde kan du selvfølgelig straks begynde at færdiggøre reparation og endelig udsmykning af lejligheden. Fornæg dig ikke noget! Inden for loven, selvfølgelig.

Alle ejendomsnyheder og interessante oplysninger om vores kanal i sociale netværk. Tilmeld dig og hold dig opdateret!

Loft i ny bygning

Der er en lejlighed i den nye bygning: monolit-kripich.
Jeg tænker på, hvordan man laver et loft, jeg overvejer 2 muligheder:

 1. Pudsede. Overlappende monolith. Højdeforskellen inden for et rum overstiger ikke 10 mm.
 2. Gør gips. Jeg overvejer også gipsvæggen med henblik på at installere spotlights. Samtidig er loftets højde også foruroligende, efter at dækket blev støbt, var det 257-258cm. Hvis gipsvæggen falder til 7 cm plus gulvbelægningen, vil loftet være under 250 cm, jeg er bange for, at jeg vil lægge pres på psyken.
 3. Strekak. Jeg overvejer installationsmuligheder på forskellige steder i kombination med et gipsplankloft.

Spørgsmålet er faktisk følgende: Hvordan opfører sig gipsplader og gipsplader i monolith-mursten nye bygninger? Hvilke af disse muligheder vil være mere modtagelige for revner, hvis huset krymper? Hvad har du brug for at være ekstra opmærksom på, når du arbejder på gipslofter og installerer gipsplade for at reducere risikoen for revner? Interesseret i praktisk erfaring og rådgivning.

Hvordan man laver lofter i en ny bygning?

Når vi køber en lejlighed i en ny bygning, forstår vi, at meget i de nye lejligheder skal udfyldes og gennemføres for at få et værelse klar til at leve. Vi tilbyder at blive bekendt med hvordan man laver loftet i den nye bygning, for at afgøre, om man skal gøre det med egne hænder, eller det er stadig bedre at ansætte specialister.

Det første du skal bruge til at bestemme, hvilken slags loft du vil se hjemme.

Der er følgende hovedtyper til boliger:

 • spænding;
 • malede eller hvidkalkede;
 • suspenderet gipsplader;
 • kombineret

For at tage et valg, skal du overveje, hvad du kan gøre med dine egne hænder, samt en omtrentlig økonomi i den nye proces.

Strekak

Til selvmontering af strækloftet skal du indstille og forberede monteringsprofilen, sørge for ledningerne til belysning, opvarme lærredet ordentligt og fiks det i en baguette. Når du strækker PVC-folien, skal du sørge for, at den ikke krymper, for hvilken du skal opvarme kluden jævnt med en varmepistol. Alene kan det bare ikke!

Følgende værktøjer kræves:

 • Punch;
 • stigen;
 • laser niveau;
 • skruetrækker og hammer;
 • varme pistol;
 • kontorkniv.
 • baguette (PVC eller aluminium);
 • stof lærred eller film (pris starter fra 180 p. per kvadratmeter.).

Vær opmærksom!

Strekak har dårlig lydisolering. Hvis der er et ønske, bør du bekymre dig om den passende beskyttelse på forhånd. For at gøre dette skal du desuden lydisoleret loft. Desuden er problemet med støj fra nabolejligheder i den nye bygning ret akut.

Spørgsmålet om, hvordan man laver et loft i en ny bygning, fjernes, hvis du tildeler installationen af ​​strækstof til specialisterne. Processen tager kun et par timer og efterlader ingen konstruktionsmæssige konsekvenser. Du kan prøve at installere denne type loft med dine egne hænder. Men det vil tage en stor indsats, og risikoen for at ødelægge dyrt materiale er stadig ret stort.

Ca. gennemsnitlige omkostninger ved installation er 1 kvm. stræk loft herunder omkostningerne ved materialet er 350-550 rubler., Afhængigt af producenten og dit bopæl.

malet

Denne metode til at dekorere loftet er en af ​​de mest almindelige. Materialer til den er tilgængelige og ikke dyre, og deres anvendelse er særligt enkel.

Overfladen før maling skal være helt flad. Ellers vil udseendet af loftet ikke behage dig.

Malinger bruger olie eller vand emulsion. Prisen på en fem-liters kan i gennemsnit være 270 rubler.

Først og fremmest forberede malingen til brug ved omhyggelig omrøring og bringe til den ønskede tykkelse. Du skal bruge:

 • særlige børste;
 • rulle med en lang vægtstang.

Til selvmaleri loftet i din nye lejlighed, skal du forberede en basisflade, der tilpasser det oprindelige loft. Denne måde at afslutte loftet på er enkel og økonomisk. Og den vanskeligste og tidskrævende del af arbejdet er netop i forberedelsen af ​​basisoverfladen. Maleriet selv er teknisk simpelt. Og i tilfælde af fiasko kan du altid ansætte en speciel brigade, hvis omkostninger varierer fra 45 til 70 rubler. pr. kvadratmeter.

Er vigtigt

Vælge metoden til at male loftet, du vælger og dens ulemper:

 • Lav styrke (mulig krakning under udfældningen af ​​huset);
 • manglende beskyttelse ved oversvømmelse ovenfra.

kalkede

Mange spørger spørgsmålet: "Sådan blæser loftet i en ny bygning?". Og med god grund! Efter alt er hvidvaskning ideel til næsten ethvert interiør. Hovedmaterialet er quicklime, hvis pris er ca. 115 rubler pr. 30 kg. Det skal fortyndes med vand, spænd gennem en sigte. For at trække på loftet kan du bruge en børste, rulle eller sprøjtepistol. Hvis der er en mulighed, skal du vælge et valg til sidstnævnte, hvorefter hvidvaskningen bliver mere ensartet. Resten af ​​ansøgningsprocessen ligner maleri.

Det er bedre at blanke lofterne to gange for at opnå en mere intens farve.

Som du kan se, er svaret, hvordan man blæser loftet i en ny bygning, meget enkel. Vi tager og gør. Et andet spørgsmål er, at arbejdet er simpelt og ikke giver særlig imponerende resultater.

Hvidvaskende loftet - det er ret "snavset". dvs. at starte arbejdet med at forbedre lejligheden i en ny bygning er det nødvendigt fra dette stadium, ellers risikerer du at sprøjte det hængende tapet og gulvbelægningen.

Suspenderet gipsplader

For at forstå hvordan man laver et loft i en ny bygning lavet af gipsplader, skal du bare følge trin for trin instruktioner. Men færdigheden er stadig nødvendig. Eller det tager 2 - 3 gange mere tid end det burde være.

Denne type loft er meget populær på grund af følgende fordele:

 • Det kræver minimal vedligeholdelse på grund af støvbelægningen;
 • flere belysningsmuligheder.
 • Høj miljøvenlighed af materialer giver det mulighed for at blive brugt til børn og soveværelser.
 • Praktisk taget er alle former og designløsninger eksekverbare.

Det skal huskes, sammen med den eksterne tiltrækningskraft, har hævede lofter ulemper. De bygger en rumhøjde på 10 cm eller mere, deres installation er forbundet med beskidt byggearbejde, og gennemsnitsprisen er kun 300 rubler per kvadratmeter for materialer. Og hvis du ansætter en brigade og frygter ikke at klare arbejdet selv, skal du tilføje ca. 400 rubler til hver meter af loftet.

kombineret

Dette er et loft valg for kreative mennesker med fantasi. Der er flere typer kombinationer:

 • 2 spændinger (evnen til at spille på kontraster);
 • spænding og gips
 • gipsvæg og suspenderet.

Fastgøringsmekanismen er helt i overensstemmelse med de valgte arter. Omkostningerne vil være de samme af deres omkostninger, direkte afhængig af strukturens kompleksitet.

Badeværelser og lofter

Rack lofter eller PVC overlejrede fliser er bedst til badeværelser og toiletter.

Den anden mulighed er billigere. Overvej mekanismen for at klargøre loftfliser mere.

Den er limet med en særlig lim (Titan, Moment) i forskellige kombinationer:

 • skak ordre;
 • slange;
 • i midten af ​​loftet eller omkring dets omkreds.

Fordelen ved loftsfliser er dens omkostningseffektivitet (omkostninger på 1 m2 M. - 50-80 rubler.), Samt enkelhed i klistning. Med denne færdiggørelsesmetode behøver du heller ikke at fjerne fejlene i bundloftet i din nye bygning.

Blandt ulemperne er det værd at fremhæve den store mængde tid det tager at tørre limen, såvel som enkelheden ved udseendet af loftet, hvilket selvfølgelig er ringere med hensyn til effektivitet til dyrere afrimningsmetoder.

Racklofter i sammenligning med PVC fliser - til tider mere æstetiske og holdbare. Montering dem er ikke for kompliceret og specifik. Med sådanne indledende indikatorer er det værd at tænke over overbetaling for kvalitet (1 kvm. Med hensyn til installationsomkostningerne 350-600 rubler). Desuden er badeværelserne i lejlighederne normalt ikke store. (2-8 m2). Du kan foretage reparationer i de nye lejligheder i LCD Guards 2 og LCD One i Rostov-til-Don.

Må jeg gipe loftet under strækningstaket?

Det afhænger af loftets tilstand.

Hvis der er maling, hænge flager, gips eller gips, knækker der revner, så skal du i det mindste rengøre alt, så alt dette ikke falder på det nye lærred i det strakte loft. Og selvfølgelig skal hullerne også gipses. Hvorfor har du brug for "gæster" fra naboerne?)

Min kollega har et privat hus, så der bag det suspenderede loft er jeg ked af det, musene løb))

Og så er det naturligvis ikke nødvendigt. Så intet ville falde ind og falde på toppen. I almindelige lejligheder kan du trække næsten uden forudgående forberedelse af ejerne.

Gipsloft i to tilfælde: Der er enten et stort fald i gulvpladerne, og den sædvanlige kitt kan ikke gøre, eller dit hus fra den gamle boligmasse (trægulve og helvedesild under gipset). I det første tilfælde vil uregelmæssighederne skjule strækloftet, i det andet tilfælde skal de områder, der er sammenbrudt eller er klare til at falde sammen, genbruges.

Hvis under gipset du mener at sætte af gulvplader, så til ingenting. Samlingerne mellem pladerne, de huller, hvorigennem varme tårne ​​passerer, stederne til at støtte pladerne på bærevægge og skillevægge er nok til at blive fyldt med skum. Overfladen af ​​loftet, hvis det var bedre at gå med en primer, før den blev puttied, whitened eller malet. Disse foranstaltninger er nok.

Reparation af nye bygninger. Har jeg brug for et godt gips?

Efter at have fået en lejlighed i et nybygget hus, er du nødt til at håndtere det indledende boligarrangement. Først og fremmest er det nødvendigt at udføre billig reparation. Nogle nye husejere begynder at rette op med at udjævne væggene og loftet med dyre finishmaterialer. Dette er ikke helt korrekt, da nye boligmålere har deres egne egenskaber.

Hvad man ikke skal gøre i den nye lejlighed

Selv med et meget stort ønske om at lave en elitreparation, er det i det første driftsår ikke store beløb, der investeres i den nye bygning. Årsagen er den mest banale - krumningen af ​​bygningen. I denne periode anbefales det ikke:

 • brug dyre efterbehandling materialer;
 • kitt og gips overlay på bare vægge;
 • at bringe loftet i perfekt stand med forskellige løsninger
 • på billige materialer til brug for dyr teknologi.

Først og fremmest vedrører den hårde efterbehandling af vægge og loft. Alt skal gøres relativt kvalitativt, men uden ekstra omkostninger.

Hvad er funktionerne i de første plastering og spackling værker?

Under krympning derhjemme kan der forekomme microrack, usynlige på betonen, men vises godt på den gipsede overflade. For at forhindre ubehagelige manifestationer af krympning muliggør forstærkningssnettet fast på den behandlede væg og spiller rollen som en slags buffer.

Den allerførste nivellering af væggene og loftet begynder med deres forberedelse. For det første fjernes støv- og småcementpartikler. Derefter behandles cementet med en primer for at forbedre vedhæftningen og neutralisere støvrester. Yderligere om situationen. Hvis der ikke er nogen særlige uregelmæssigheder, og du kan gøre uden et tykt lag af gips, udføres kittet med den efterfølgende brug af tapet. I det tilfælde, hvor væggene og loftet kræver en radikal tilpasning, anvendes gipset.

Som en mulighed for at spare penge på materiale og arbejde, skal du bruge plader af gipsvæg i stedet for at tilslutte huller og udjævne "humps" med løsninger. Det viser sig helt glat, og revnerne vises ikke nøjagtigt, efter et år eller to fjerner den anden midlertidige "foring", hvis det ønskes, en solid, allerede dyre finish.

I stedet for gipsvæg, kan loftslofter eller stræklofter installeres på loftet, hvis ejerne kan lide det. Med dette design på reparationsarbejdet og materialer gemmer ikke, så er der ikke noget, der skal redone.

Et andet punkt i den rigtige tilgang til murering af vægge - du skal sørge for installation af rullegardiner eller persienner, hvis designet bliver indlejret. Ved vinduesåbninger i lejligheder uden reparation er det almindeligt at installere systemet først og kun rydde op i skråningerne. Og her behøver du ikke at spare noget, alt er sat grundigt og i lang tid.