Sådan omdannes interiøret med et grønt loft

Det har længe været en ting i det tidligere kedelige og monotone hvide loft. I dag skifter designerne ikke farverne og tilbyder originale og usædvanlige løsninger. Interessant og usædvanligt ser grønt loft i indretningen, det kan være et ægte højdepunkt i ethvert rum.

Farven på naturen selv

Grøn er naturens farve, harmoni og fornyelse, den mest behagelige og naturlige for det menneskelige øje. Det giver rummet hygge og ro, har en positiv effekt på den følelsesmæssige tilstand, lindrer, pacificerer, lindrer stress og irritation.

Grøn farve har mange ansigter, den indeholder en hel palette i forskellige nuancer, fra bleg salat til saftigt malakit.

Hvilke værelser passer til det grønne loft

Grøn er så alsidig, at den kan bruges til næsten ethvert rum. Ofte kan grønne lofter ses i det indre af caféer, restauranter, indkøbs- og underholdningscentre.

Denne farve er den perfekte løsning til boliginteriør. Det grønne loft vil dekorere hallen og stuen, perfekt til et børns rum, det vil være til et sted på kontorpladsen: køkken og badeværelse.

Designere foreslår ofte at bruge grønne nuancer i soveværelset. Dette betragtes som en af ​​de mest succesrige indvendige løsninger. Og det er ikke overraskende, at psykologerne helt er enige med dem, der tror, ​​at denne farve er perfekt egnet til rekreation. Grøn hjælper med at slippe af med negativitet og spænding, fremmer afslapning og afslapning, gør søvnen sund og rolig.

Top farvekombinationer

Grøn opnås ved at blande blå og gul og betragtes som en cool farve. Jo mere blåt i det, jo koldere skyggen. Hvis gule råder, bliver skyggen varmere og blødere.

Kold blågrønne toner er perfekt kombineret med alle nuancer af blå og blå, samt med lyse farver (beige, hvid, grå).

Lyse farver som rød, koral, orange og intens gul er bedst egnet til at supplere den lysegrønne palette.

Juicy grøn i harmoni med hvide, grå, røde, brune og blå blomster.

På en delikat salat baggrund vil appelsin og rig grå se fordelagtigt ud. Det kombinerer også perfekt med hvid og beige.

Ideer til det perfekte interiør

Det grønne loft bliver et utvivlsomt udsmykningselement i ethvert rum i huset, men kun hvis alle indvendige detaljer er i harmoni med hinanden.

Hvis du beslutter dig for at arrangere hele rummet i grønt, skal du sørge for at placere lyse accenter af farver, der kombineres med denne skygge. Det kan være gardiner, lysekrone, panel, cover.

Alternationerne af en delikat lys skygge af grønt med rige lyse toner af samme farve ser godt ud. For eksempel vil kombinationen af ​​salatloft med malakitfarve blive vellykket.

Hvilket materiale at lave loftet?

Den mest økonomiske mulighed er at blot male loftet med vandbaseret maling med en blank eller mat finish. Du kan tage hvid maling og tilføje en grøn farve til den. Hvis du vil eksperimentere - prøv at bruge flere nuancer på én gang. For eksempel kan den lettere midten af ​​loftet glat blive til en mørk kant.

Designere tilbyder i dag mange originale løsninger til ophængte, kombinerede og nedhængte lofter, der kan dekorere ethvert interiør.

Vær ikke bange for at eksperimentere og bruge ikke-standard farver i dit interiør. Grøn farve vil give dig fred og ro, gøre dit hjem behageligt, smukt og i modsætning til tusindvis af andre.

Hvordan man vælger tapet på loftets farve

Uanset hvilke materialer der skal bruges til afslutning af rummet, er det nødvendigt at overveje alle detaljer omhyggeligt. Når alt kommer til alt kan kombinationen af ​​farver i rummet påvirke opfattelsen af ​​det indre som helhed, såvel som dit humør, trivsel og psykiske stemning.

Når du vælger et tapet, er det tilrådeligt at vælge de toner, der ville være mest kombineret med toppen. I dag er loftet malet i hvid næsten aldrig forekommende, så farveoverfladen kræver en særlig tilgang til valget af tapet.

Pink loft

Det bruges oftest til at designe børne til piger, men mange kan lide at dekorere loftet i spisestuen, hallen. Her kan du se, at pink er ganske forskelligartet, den har et stort antal nuancer.

 1. Til loftet kan du bruge en blød lyserød farvetone, der skaber lys og luftighed i interiøret. Og det er tilrådeligt at vælge en mere diskret, fordi du nemt kan overdrive det. Selvfølgelig er mange interesserede i spørgsmålet om, hvad man skal købe tapet til det.
 2. Pink, du kan kombinere med nogen nuancer. Under en sådan top er grønne, oliven tapeter perfekt. Lilla eller lilla, rød vil se original i den store stue. Når det udsættes for direkte sollys, skal tapetet limes mod fading.
 3. Det rosa loft ser også godt ud i kombination med sort, men det er vigtigt at huske, at det skal være i mindre mængder. Baggrunde med lyse sorte konturer bliver mest interessante.
 4. En anden interessant løsning til den lyserøde top vil være tapet, der kan opdele rummet i zoner, hvilket gør det endnu smukkere. For eksempel, tapetet blid pink med tilføjelsen af ​​grøn, blå, skabe et mere levende udseende.

I pink kan du designe ethvert design, men husk at denne farve i sig selv er en smule påtrængende og kan ikke give en følelse af afslapning og komfort.

Blåt eller turkis loft

Blå og turkise farver passer perfekt til loftet, og skaber en utrolig varm følelse, som for mange er farven på himlen, stabilitet og ro. Ofte er turkis tone valgt til badeværelser, svømmebassiner, stuer og børn. Men mange ved ikke, hvilken tapet der er bedre at vælge for den blå eller turkise top.

 1. Blå og orange vægge bliver perfekt kombineret med blå. Hvis du er fan af forskellige mønstre, vil forskellige typer geometriske former visuelt udvide et lille rum med et blå eller turkis loft.
 2. Du kan også visuelt forstørre rummet med en blå top ved lyse vægge, men det er bedre ikke at vælge for varme toner. Her lyse gule, lyse beige nuancer. Meget smuk kombination af turkis og grå nuancer.
 3. Vægmaleri, hvis du vælger dem rigtigt, vil også se godt ud i et værelse med en blå top. Idealet ville være et billede af natbyen eller et smukt stort vandfald.

Lilla loft

Denne type dekoration er valgt af mennesker af kreativ karakter. Ofte gør det lilla loft til soveværelset af unge piger.

Det bedste valg for et værelse med et lilla loft vil være bleg pink, lys beige vægge. Blomster ornamenter vil også se smukke ud. Når du vælger et tapet, skal du være mere opmærksom på forekomster med et lille abstrakt mønster. Forresten er det lilla humør til modige mennesker og ekstravagante smag.

Lilla loft

Et sådant loft, såvel som lilla, gør rummet mere voluminøst. Et lille soveværelse synes den mest rummelige. Dette design giver dig mulighed for at ændre indretningen, gøre den mere original, stilfuld. Lilac farveafgifter med munterhed, energi, godt humør. Ethvert værelse bliver lys og legesyg.

Men lilla farve er kun god i lyse rum, hvor der er meget sollys. I mørke rum vil det se dyster ud.

 1. Den ideelle forbindelse til lilla loftet vil være hvid, lysegrå, rig grå, aske og stålvægge.
 2. Den mest sikre mulighed vil være bleg gylden tapet.
 3. For et lille soveværelse med en lilla top er det bedre at vælge tapet af sarte beige eller brune toner.
 4. Med et lilla loft og matchende tapet vil dit soveværelse ligne en rigtig hyggelig reden.

Beige loft

Lysetoner af beige hjælper med at holde rummet lyst og rummeligt. Interiøret med varme toner af denne farve vil se roligt og lethed, mens for beige toppen er en række vægfarve løsninger perfekte.

Det kan kombineres med næsten enhver farve, hvilket åbner store muligheder for eksperimenter. Og de første contenders i et par beige passer til sådanne naturlige nuancer som pink, grøn, brun, hvid, blå, rød og sort.

Grønt loft

Farven på ømme grønne beroliger, skaber en harmonisk atmosfære. Den grønne farve på foråret er perfekt til et soveværelse, hall, køkken.

Grøn anses for at være en af ​​de mest populære farver. Interiøret med det begynder at spille med nye farver. Hvide, grå, sand, blå tapeter ser mest originale ud med grøn top.

Sort loft

Ikke alle beslutter at bruge sort i interiøret, men dette loft ser meget stilfuldt og originalt ud. Sort farve er mere velegnet til afgørende kreative mennesker. Denne farve kan gøre stuen, spisestuen.

Det er klart, at det ikke er muligt at gøre væggene i mørke farver. Med et sort loft vil du se perfekt lyst tapet, det vil være noget som en vis kontrast. Beige, hvide, blå toner ser meget harmonisk ud.

Rødt loft

Denne farve er mere egnet til ekstravagante, modige mennesker. Det symboliserer glæde, lidenskab. Denne farve kan kombineres med orange, guld, hvid, lyserødt toner.

Vær ikke bange for, at den røde farve vil irritere dig. I kombination med lyseblå forårsager han tværtimod roen.

Forsøg med farver, glem ikke at tapet under loftet skal vælges til tone lysere eller omvendt mørkere.

Interiør med tapet i grønne toner: design, kombination, valg af stil, 70 billeder

Grøn tapet i interiøret bruges i vid udstrækning af moderne designere til at genskabe en behagelig atmosfære. Grøn har en gavnlig indvirkning på en persons mentale og fysiske sundhed og præsenteres i en bred farvepalet, hvor du kan lave et luksuriøst interiør i en hal eller et stille interiør i et soveværelse.

Egenskaber i farve og dens nuancer

Grøn er naturens farve, som er forbundet med ro, liv, ungdom, harmoni. I psykologi refererer vi til de farver, der udvikler viljestyrke, naturlighed, konstans. Synets organer er mest af alt placeret på opfattelsen af ​​grøn farve, øjnene hviler ved synet af sine nuancer.

Alle grønne toner kan opdeles i varmt og koldt (dæmpet, tættere på blåt). Der er blide, lyse, mørke, lyse nuancer.

 • Mørk tapet (malakitfarve, smaragd) tættere på klassikerne, romantik, barok stil, skabe harmoni og fornøjelse i stilhed.
 • Bleg greens skabe en lys atmosfære af land, Provence i soveværelset, køkken.
 • Lyse farver (chartreuse, turkis, lime) er egnede til moderne stilarter og eclecticism.

Oftere i indretningen er der sådanne nuancer:

Udover disse anvendes sådanne nuancer som kalk, myrtle, khaki, jade, bregner, græs.

design

Baggrunde varierer ikke kun i farvepaletten, men også i mønster, efterligning, tekstur. Når du vælger, skal du tage hensyn til rummets funktionelle formål, dets størrelse, fremtidens stil og dine egne ønsker.

Almindelig tapet

De vil tjene som baggrund for andre indvendige genstande, for eksempel mønstret gardiner, polstring med broderi, dekorative tæpper, malerier. Det er heller ikke nødvendigt at dvæle på almindeligt tapet, de kan kombineres med mønstrede eller kontrasterende.

Baggrund med et mønster

Velegnet til monosyllabiske møbler og interiør uden en overflod af indretning. Rigeten ved valg af tegning hjælper med at finde en passende mulighed.

Baggrunde med blomster, grøntsager temaer, løv er egnet til soveværelse, stue. Blomster kan være guld, hvid, sort, malet eller påtrykt. Tegnefugle eller dyr vil være særligt interessante for børn i grundskolealderen.

På billedet er der en spisestue med lyse tapeter og billeder af fugle, der tiltrækker opmærksomhed. Interiøret bruges også i turkis polstring og gulvlamper.

Grøn tapet i en strimmel fungerer som en simulator for øjnene, samt udfører funktionen til fordel for en visuel forandring af rummet. Båndene er smalle, brede, lodrette og vandrette, farvede og monofoniske. Lodrette brede baner gør rummet højere og vandrette dem - bredere.

mønstre

Gør interiøret mere fyldt og interessant. Grøn tapet med et mønster kan også kombineres med andet almindeligt tapet. Et geometrisk mønster kan tegnes, blomstret og i form af en kontinuerlig linje. Geometriske mønstre er altid korrekte og gentagne.

Baggrunde med monogrammer eller en krølning er mere ofte fundet i barok- eller rokokostil, kombineret med monotone gardiner eller i almindelighed med polstring. Monogrammer kommer i forskellige størrelser, så tapet kan være passende i andre stilarter.

Damaskus ornament i interiøret findes i et klassisk og moderne interiør, er en blomst med bladetekstur, som gentages af lodrette striber.

På billedet er det moderne design af Damaskus mønster på accentvæggen i en sort og grøn version på en grøn baggrund.

Efterligning tapet

Tapet med efterligning af en mursten, flise, murværk, stof, gips kan spare tid på arbejde, såvel som budgettet. Vinyl tapet under mursten og sten bruges hyppigere til indretningen af ​​gangen og korridoren, trappen eller køkkenet.

Stof tapet til design af stue og soveværelse, præget af shimmers og spille nuancer i solen.

Væske eller tapet under gipset skjuler manglerne på væggen, består af naturlige råvarer, gnister og silketråde.

3d tapet

Kan bruges i rummelige værelser, oftest er det et køkken, børnelokale, stue, hvor der er mulighed for ikke at tvinge klæbemuren med møbler. Accentvæg i indretningen kan være med billedet af bjergvandfald, landskab, billedgengivelse, illusorisk geometri, eventyrhelter.

Farvekombination

Baggrunde i indretningen kan ikke kun være monokromatiske, men også kombinere to komplementære farver.

Grå grøn

Velegnet til indersiden af ​​soveværelset, stuen, gangen. Disse kan være grå mønstre på en grøn baggrund, mønster eller striber.

På billedet er et soveværelse med grågrøn tapet, som med succes er kombineret med møblernes hvide farve.

Hvidgrøn

De findes i enhver indretningstilstand, de ser strengt ud, friske og, afhængigt af grøntens skygge, ser de anderledes ud.

Grøn gul

Fyld rummet med lys, begge farver supplerer hinanden og er forbundet med naturen.

På foto tapet med gulgrønne monogrammer på en hvid baggrund. Denne stil bruges ofte til klassisk interiør.

Grøn rød

De minder om sommeren farver, de kan se luksuriøse eller moderat afhængigt af skyggen og design.

Grøn og guld

Passer under den klassiske stil og interiøret i stuen eller soveværelset. Kan bruges sammen med guld eller hvide gardiner.

På billedet er accentvæggen i soveværelset dekoreret med khaki tapet med et strålende stort guld ornament.

Stilvalg

Moderne stil

Lyse og varme nuancer (turkis, lime, malachit, chartreuse) i kombination med hvid, beige, lyserød, gul farve vil gøre. Stor print, massiv geometri eller rolige linjer og enkelhed af lyse grønne vægge er velkomne her. Tjene som baggrund for lette møbler af en simpel form.

Klassisk interiør

Mørke nuancer af smaragdgrøn, pistacien i kombination med tunge gardiner, pelmets og massive møbler vil gøre. Tegningen kan være hvid, beige eller guldfarve. For lette klassikere er en kombination af lysegrøn og beige og hvid egnet.

Fotopapirets tapet med et farvemønster i et klassisk interiør. Gardinerne er valgt til skyggen af ​​væggene, og guldet og glitteren af ​​træet skaber en simpel luksus.

Land stil

Karakteriseret af naturlige nuancer af grøn i kombination med hvid, grå og brun. Gulvet og vinduerne skal være mørkt træ, møblerne skal være enkle. Fra dekorelementerne passer uret, strikte tæpper, sengetøjs tekstiler, gardiner brune eller hvide.

Eco stil

Du kan skabe ved at dekorere væggene med laminat eller paneler, samt grøn tapet i forskellige proportioner. Trægulve er bedre at vælge lys nuancer. Grøn tapet kan suppleres med de samme puder, tæppe, tæppe, sengetøj, rammer, potter til blomster og statuetter.

På billedet er en af ​​væggene dækket af billedbaggrund, som tilføjer friskhed til øko-stilen i et moderne børnehave.

Gardinudvælgelse

Du kan vælge gardiner til tapet, møbler eller andre indvendige tekstiler.

Mørke gardiner af chokolade eller kaffeskade passer til lysegrønne vægge. Kombinationen af ​​brun og grøn er kendt for øjet og minder om naturen.

På billedet er det indvendige i en mint børnehave i klassisk stil med østrigske gardiner til farve på tapetet, farvede sommerfugle vil vække barnets interesse for naturen.

Under mørkegrønne vægge er det bedre at samle lys, pastel, gennemskinnelige gardiner, så indretningen ikke ser dyster ud.

Til daglig, men højtideligt udseende, skal du være opmærksom på grå, fløde, hvid, guld, bourgogne gardiner.

Gardiner kan være grønne, men afviger i tone fra tapetet, gentag deres mønster.

På billedet er der en moderne stue interiør i grønt med klassiske monokromatiske gardiner til at matche væggenes farve.

I henhold til typen af ​​gardiner, afhængigt af rummet, kan du vælge klassiske gardiner med tyll, korte gardiner, østrigsk, plisseret.

Baggrund i det indre af værelser

Stue

Grønne mure vil oprette for samtale, hvile og afslapning. Her kan du kombinere to typer tapet, med et mønster og slette, eller lim ind over vægge med følgesvend baggrunde. Hvis der er et tv i hallen, så er det bedre at indsætte over dette område med en mørkere nuance af grønt.

På billedet er der en klassisk stue hvor grønne og hvide tapeter kombineres med satin sump gardiner og gyldne møbler. Når man henviser til klassikerne, er det værd at overveje funktionerne i headsetplaceringen.

soveværelse

Egnet pistacie, oliven og andre dæmpede nuancer af grønt, hvilket vil påvirke resten og processen med opvågnen positivt.

Fra billedet passer blomster, monogrammer, vegetabilsk geometri. Som en accent kan du bruge 3D i hovedet af hovedgavlen eller tapet med et stort mønster.

På billedet er der et soveværelse med stripet tapet i lyse grønne toner, neutrale farver virker som en garanti for en god hvile.

køkken

Egnet vinyl tapet, der kan vaskes. Grøn har en positiv effekt på spiseforløbet og forårsager ikke overdreven appetit. Vægpapir kan være monofonisk, i en strimmel eller med et mønster, en mørk eller lys skygge. Gå godt med romerske lysgardiner.

Billedet viser en bleggrøn tapet med et geometrisk mønster i et forklædefarves farve, den monotone farve på farverne fungerer som baggrund for headsettet.

Fotogalleri

Grøn farve har et stort udvalg af nuancer, der giver en ny betydning til interiøret og fremhæver detaljerne i rummet sammen med andre ledsagende farver. Nedenfor ses eksempler på brugen af ​​grøn tapet på væggene i værelser til forskellige funktionelle formål.

Grønt loft - et billede af de bedste loftdesign ideer med en grøn farvetone

I dag er udsmykningen af ​​loftet i grønne farver sjældne. Men også forgæves. Efter alt er denne mulighed (grønt loft) ikke dårligt for alle værelser i huset.

Hvorfor? Fordi grøn har mange nuancer, der vil være behagelige for øjet og harmonere perfekt med andre farver.

Forskere har vist, at nuancer af grønt har en positiv effekt på en person, men du skal korrekt vælge den grønne farve til boliger.

Så, blid grøn bruges ikke i kontorer, fordi den menneskelige psyke er i stand til at slappe af fra en sådan farve. Grønne toner er bedst kombineret med brunt og hvidt. Denne rækkevidde vil opfriske rummet.

Lad os overveje, hvilken skygge der skal vælges den "korrekte" grøn tone for et bestemt rum i huset. Du kan også søge på internettet for billeder af det grønne loft.

50 nuancer i grønt

Herbal noter, salat eller bare lysegrøn har anti-stress egenskaber, så det grønne loft vil give et godt humør.

Atmosfæren i rummet vil være frisk og behagelig, jo mere indretningen vil være ekstravagant og stilfuldt. For rummelige værelser er riggrøn egnet, men for små er du nødt til at tænke på lys eller pastelfarver.

Ligesom loftet kan gøres i hvert værelse.

Glat eller satinloft - valget er dit. Derudover symboliserer grønne frugtbarhed, velstand for livet, friskhed og skønhed. Ifølge Feng Shui symboliserer denne farve fortsættelsen af ​​arten såvel som naturen.

Nogle forbinder grøn med penge af penge. Der er mange grønne nuancer, der vil give udtryk for indre. Disse er farverne: asparges, lime, mynte, mos, oliven, khaki, fyrretræer og meget mere.

Med et så stort udvalg af farver er det vigtigt ikke kun at dekorere loftet, men også at tænke gennem alle nuancer af grønt i interiøret.

Hvilken skygge for hvilket værelse?

Stræklofter i grøn din vil være vejen i gangen eller korridoren. Den blanke græsfarve vil give rummet et festligt og elegant udseende.

En sådan modtagelse vil øge det visuelle rum og gøre værelset hyggeligt. Skønheden i loftet er perfekt suppleret af træmøbler og gulvet i samme grønne toner. Men når der er et ønske om at arrangere et loft på flere niveauer, er naturlægemidler bedst kombineret med hvidt.

I soveværelset bør du ikke være bange for at kombinere nuancer af mynte, grønt æble, nåletræer eller en kombination af malachit og mørke flaskeflasker vil være en glimrende løsning.

Når valget faldt på installationen af ​​grønne loftslofter, er mat- eller satinruller mere egnede til soveværelset. De skaber en afslappende atmosfære. På badeværelset anbefales det at anvende lys nuancer, og for køkkenet - er alle former for grønt generelt ikke anbefalet, da det fortærer appetitten.

For et barns værelse kan du lave loftet af celadon eller lysegrøn loft. Glem også at fortynde interiøret i gul. Hvis du vil have noget roligt, så er du velkommen til at kombinere hvid med alle mulige grønne blomster.

Et sådant loft vil give fred og aristokrati til rummet og vil med fordel påvirke søvn. Hvis du vil lave et mørkt loft i et rum, så vil blegge vægge og et gulv være passende, og spotlights på et mørkt loft vil skabe en fornemmelse.

Takets grønne farve er uafhængig og erstatter perfekt det klassiske valg af et hvidt loft. I designet er det muligt at bruge både det klassiske monokromatiske design og med fotoudskrivning eller indviklede mønstre.

Men vil ikke kombineres i interiøret for at kombinere sort med grønne nuancer. Værelset kan se kedeligt og dyster.

Som du kan se, giver grønt plads til de mest dristige fantasier i alle værelser takket være dets mange forskellige farver.

Hvad er gardinerne egnede til grøn tapet?

Indretningen af ​​rummet afhænger af mange komponenter. Alle elementer skal være i harmoni med hinanden og matche farvekombinationerne. Kun i dette tilfælde opnås en æstetisk sammensætning. Rummets udformning bestemmes af væggenes udsmykning, da væggene indtager det største synsområde. Overvej hvilke gardiner der skal vælges for et værelse, der er klistret over med grøn tapet, hvilken farve møblerne vil se bedre ud i et sådant ensemble.

Så forskellige grønne

Grøn har en meget rig palette. Det kan være en mørkegrøn, næsten marsh tone, rig græs farve eller lys grøn forår, solrig farve. Baggrunde kan have en lys oliven farve eller mynte og turkis. I hvert tilfælde vil kompanionsernes farver være helt forskellige. Hvilke stoffer er bedre til brug for gardiner - samme skygge eller kontrast, er det værd at bestemme afhængigt af belysningsforholdene. I det nordlige rum, dekoreret med tapet af ædel farve af modent græs, kan du hænge gardiner af tilsvarende farve og få et dyster, endog kedeligt indvendigt. Det samme ensemble i et lyst solrig værelse vil se elegant og raffineret ud.

Lys og aktiv forår grøn med de samme gardiner vil i sidste ende virke irriterende. Fortyndet med hvid eller lilla mønster, giver interiøret en behagelig dynamik.

For ikke at forveksle med valget af tekstiler, er det værd at lære bekendtskabene med kombinationen af ​​farver.

Reglerne for kombinationen af ​​toner

I første fase er det nødvendigt at bestemme farven på tapetet, for dette bør du købe et specielt cirkulært sortiment af farver. Fra spektralcirklen, vælg din egen, kan du gøre dette ved at anvende spektrumets sektorer til tapetet. Ved at vælge den nøjagtige skygge ser vi den modsatte farve - det vil være en kontrastfarve, der passer til dit tapet. Modsat sortimentet af grønne nuancer er normalt placeret rød, lilla, brun. Det er sikkert at købe gardiner af disse farver for at skabe et levende interiør.

Hvis du kan lide en roligere atmosfære, er det bedre at stoppe valget på de nærliggende sektorer af farvehjulet. Til højre og venstre for den grønne er blå, beige, sandtoner.

For værelser indrettet i klassisk stil er der en monokrom finish. Portieres er matchet med tonen eller lidt anderledes end vægindretningen - nogle få graderinger er lysere eller mørkere.

Monokrom design kan virke kedeligt, så vinduet er dekoreret med dobbelte gardiner. Tekstilstoffer vælges i to farver, nuanceret og kontrasterende. For eksempel er en farve af gardiner og vægge adskilt af hvid, beige eller grå ekstra lærred.

Moderne stilistiske løsninger til indretning arbejder meget dristigt med forskellige kombinationer. Hvis din fantasi går ud over de traditionelle præferencer, så skal du vedlægge en prøve af tapetet på stofferne, du kan lide og forestille dig, hvordan det ser ud i rummet. Måske vil denne sammensætning glæde dig hjemme, men for at undgå skuffelse er det bedre at lytte til rådgivning fra designere om, hvordan man skaber et harmonisk interiør.

Hvordan vælger man harmoniske løsninger?

Kongen af ​​alle farver er hvid. Hvide gardiner - den perfekte løsning til grøn baggrund i alle nuancer. Grundregelen her er at kombinere tekstilens snedkoldtone med den kolde tone i vægindretningen og det varme melkeområde med den naturlige varmegrønne tapet. I det første tilfælde vil der blive skabt en lys kontrast, klarhed af form, kølighed og rummelighed i rummet. I den anden version får du en atmosfære af komfort, varme og ro.

Kombinationen med hvid er en klassiker, der anvendes i alle stilistiske beslutninger, det ser altid ud til at være relevant og moderigtigt.

Gul gardiner i det grønne rum - en win-win. Sennepsskygge vil tilføre sofistikeret og moderne humør til værelset. Lysegule tekstiler blander smukt med rige grønne, lyse grønne gamma ser bedre ud med lyse kanarieful.

Nylige designudviklinger bruger ofte en gråbrun palette af tekstiler til indretning i grønne toner. Det er bedre at bruge stof og tapet af samme mætning af farveskemaet. Lysebrun med lysegrøn og grå - brun med aktiv grøn. Tulle er bedre at vælge en af ​​disse farver, hvide kan "hoppe ud" fra blomstenes linje.

Blå vinduesdekorationer tilføjer luft til værelset. De sydlige værelser vil afkøle i en sådan kombination, det vil være rart at bruge tid her.

Blå gardiner vil skabe en atmosfære af tillid og koncentration.

Sorte draperier kan have samme stærke indflydelse på opfattelsen, men hvis du skelnerigt adskiller aktivt grønt og tungt sort med snødevne dobbeltklæder, skaber adskillelsesbarrierer mellem disse farver, så er denne løsning også et sted at være. Brugen af ​​sorte og grønne farver i indretningen hjælper med at skabe spektakulære og kreative kompositioner.

Den røde farve er så selvforsynende, at den skal anvendes meget delikat. Røde gardiner, nogle gange kun et lærred, allerede en meget stærk accent. Resten af ​​interiøret skal være monokrom grøn. Der kan højst ydes et par tilbehør af en anden eller bedre rød farve.

Pink er den bedste følgesvend til hele grøn-oliven tapetpaletten for at skabe en romantisk stemning. Brændte grønne vægge med pink-blomstrede gardiner er en klassisk kombination for indretning i Provence-stil.

Brons og guld tekstiler i indretningen vil give en luksus atmosfære i Empire stil.

Metalliske sølvstoffer er gode til forstuer med en grågrøn vifte af vægge.

En vigtig rolle spilles af tilstedeværelsen af ​​et mønster på væggene eller tekstilerne. Hvis overfladen af ​​væggene er dekoreret med et ornament, skal gardinerne være klare eller med nøjagtig samme print, kun størrelsen af ​​mønsteret kan variere. Det er uacceptabelt med roserne på væggene for at kombinere gardinerne med tusindfryd.

Gardiner og tapet er ikke de eneste elementer til at skabe et harmonisk interiør, du skal vælge de rigtige møbler.

Vi tager højde for møblernes farve

Møbler er en indretning, der sjældent udskiftes, det bruges i mange år. Gardiner ændres meget oftere. Dette skyldes prisen og lethed ved at ændre det irriterende billede. Derfor vælger gardiner, at du skal tage hensyn til møblernes farve og tekstur. Tunge klassiske møbler tolererer ikke lunefuld blomstermalerier af ultraviolette nuancer. Omvendt vil moderne utilitaristiske møbler af en simpel form se underligt ud på baggrund af festoner og dikkedarer. Atlas og silke er velegnet til interiør i art deco-stil, metalliserede stoffer er højteknologiske satellitter.

Vælge et tapet under loftets farve

Uanset hvilke typer tapet og deres farver der skal bruges til at afslutte rummet, må vi forstå, at de skal være i harmoni med andre dele af interiøret, herunder loftet, så der ikke er nogen dissonans. Eksperter bemærker, at den harmoniske kombination af farver i loftet og væggene kan påvirke en persons tilstand, hvilket giver ham visse følelser og følelser.

Udvælgelseskriterier

Når en person går ind i et rum, skal han opleve visse følelser og først og fremmest trøst. Det hele afhænger af formålet med rummet. For at gøre dette skal det udleveres korrekt. Hvis dette er et skab, skal dets design fungere, og når det bliver et soveværelse - skal man først og fremmest slappe af.

Forskere har bevist, at farven og tekstur af finishen i et givet rum påvirker en persons psykiske tilstand. Det kan også visuelt gøre et værelse større eller mindre (afhængigt af dets funktioner), skjule nogle defekter, give hygge eller komfort.

Funktionerne ved valget af farver er følgende:

 • Det er værd at huske på, at de efterbehandlingsmuligheder, som er perfekte på kontoret, ikke passer ind i soveværelset, og derfor er det vigtigt først at bestemme typen af ​​rum.
 • Vælg farven på tapetet afhænger af højden af ​​rummet, farven på loftet eller rummets rumfang.
 • Hvis du skal visuelt lave et værelse højere, så skal du vælge en mørk farve i loftet og lys tapet.
 • Vælg ikke tapetet og loftet i samme farve. Dette kan skabe en følelse af tilstopning i rummet.
 • For de værelser, hvis vinduer vender mod nord, er det nødvendigt at vælge de bløde farver på tapetet, uanset farven på loftet. På den måde kan naturlig belysning i rummet forbedres.
 • Hvide farver vil gøre rummet visuelt stort og højt, og også give en højtidelighed.

Det er også vigtigt for den korrekte udsmykning af interiøret at kombinere farver.

Eksperter bemærker, at denne kombination vil se harmonisk ud:

 • Lilla og lilla. Nogle gange kan du vælge og lilla nuancer. De vil harmonisk se med rød eller turkis.
 • Blå og blå. Du kan hente himlen op med skyerne under loftet. Dette vil give en skam til værelset og hjælpe dig med at slappe af.
 • Bright. Hvid kan kombineres med en kontrasterende sort. Det samme med hvid kombinerer rød tapet. Fersken, beige, creme - en fantastisk mulighed for at sprede børnehaven eller soveværelset. Disse tapetfarver kan bruges til stuen i et klassisk design.
 • Gul og orange vil gå godt med grøn eller lilla.
 • Sort blankt loft vil se smukt ud, hvis det sættes af blødt lilla tapet.
 • Rød eller lyserød loft, der passer til bordeaux tapet.
 • Grøn, turkis, grøn eller grønlig vil se smukke ud i soveværelset eller i børnehaven.
 • Brun og hvid kan kombineres i alle varianter og bruges i forskellige rum, for eksempel en korridor, en gang eller en stue.

Hvad skal man vælge?

Her afhænger alt af visse faktorer. For eksempel, hvilken tapet passer til loftet soklen af ​​en bestemt farve, hvilke wallpapers er egnede på loftet med et ujævnt loft eller i hallen med lave strømme. Det er også vigtigt at vælge den rigtige tapet og under loftet.

Det er værd at være opmærksom på valget af finish til vægge og sådanne øjeblikke:

 • Baggrunde vælges strengt i forhold til loftets farve, da det spiller en ledende rolle i designet af ethvert rum. Farven på tapetet, der ser harmonisk ud på væggen, afhænger af dets tekstur, stil og farve.
 • Det kan også betragtes som et paradoks, når enkle og billige tapeter hænger i et rum med et dyrt strækloft, selvom deres farve er valgt korrekt.

Der er værelser i moderne boliger, hvor der ikke er vinduer. Dette kan være et badeværelse eller en korridor. Der er bedre at bruge lystone tapet, hvilket kan gøre rummet mere lyst. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning i sådanne rum. Det vil se godt ud i et rum uden vinduer glans mørkt loft type og hvid tapet. Dette vil give indtryk af højde.

På badeværelset eller i badeværelset kan du vælge lyst tapet. De skal harmonisk kombineres med loftet. Det kan også være lyse og usædvanlige farver. Det vigtigste er, at alt skal gøres med smag.

I køkkenet skal alt ikke bare være smukt og harmonisk, men også praktisk. Baggrundsfarver skal vælges således, at de giver et ønske om at spise. Dette lærred bør også være let at vaske. Du kan bruge lyse crimson eller grønne toner.

Ydermere kan væggens overflade blive dekoreret med lyse dekorative elementer. Det er værd at være opmærksom på belysningen. Du kan installere spotlights, som visuelt opdeler rummet i forskellige zoner, for eksempel til madlavning og spisning.

Du kan bruge tapet med billedet af frugt eller træer. Dette vil skabe en følelse af frihed og vil forårsage appetit. Hvis præference er givet til den klassiske stil, skal der lægges vægt på lys eller kaffe toner.

Soveværelset behøver ikke altid et lyst lys og lyst tone tapet. Mørke materialer kan bruges til dets design, men de bør ikke kontrast skarpt med hinanden og forårsage aggression. Det vil også give kroppen mulighed for at slappe af. Hvis loftet er visuelt lavt, vil dette medvirke til at skabe en følelse af komfort.

I stuen er det sted, hvor gæsterne normalt modtages. Derfor har i udformningen af ​​et sådant rum sine egne nuancer. Det kan dekoreres med tapet af forskellige farver og teksturer. Det er også vigtigt at bruge ekstraordinære møbler, der vil fremhæve en bestemt design stil.

Møbler med loft kan have samme farve. På baggrund af tapet af et andet sortiment vil det se attraktivt ud. Du kan også hænge kontrasterende lister eller hylder på væggene.

Planteskolen bør være udformet således, at farverne ikke forårsager irritation og opfattes tilstrækkeligt af et barn af enhver alder. Brug ikke mørke og aggressive tapettoner. De skal være med billedet af tegnene i tegnefilm, dyr og andre tegn, som barnet er vant til.

Hvad skal man først lave?

Det hele afhænger af situationen. Hvis det så skete, at der opstod defekter på det nye loft, så er det værd at fastsætte dem først og derefter gå videre til væggene.

Når tapetet oprindeligt var hængt, og da loftet opstod, så er der intet at bekymre sig om. I dag er der mange virksomheder, der vil hjælpe med at udføre sådant arbejde uden unødvendig støj og støv. Det vigtigste er, at alle farver vælges korrekt og kan være i harmoni med hinanden.

Den endelige pris på de materialer, der kræves til den smukke udsmykning af et værelse, er svært at ringe med det samme. Det anbefales at forelægge en virksomhed, der beskæftiger sig med levering af boligindretningstjenester.

De skal nødvendigvis have mapper med designmuligheder. Sådanne projekter er allerede gennemført, og det vil derfor være lettere at træffe valg. Smukke ideer i indretningen kan ses på billedet nedenfor.

Hvis det på baggrund af ovenstående stadig er vanskeligt at bestemme valget af tapet til loftets farve, kan du kontakte de eksperter, der leverer sådanne tjenester billigt. Således kan du betale en gang, og så konstant nyde den smukke og hyggelige atmosfære i rummet. Det hjælper også med at undgå unødige omkostninger ved køb af materiale.

I denne video venter du på råd fra den italienske designer om valg af farver i interiøret.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Grøn tapet i indretningen

En af de første og sværeste dilemmaer, der skal løses, når man vælger boligindretningen, er den bedste løsning i farve. I denne publikation vil vi gerne overveje mulighederne for design af forskellige værelser ved hjælp af tapet i grønne toner. Som du ved, kan hver farve påvirke vores psyko-emotionelle tilstand på egen måde for at skabe en unik atmosfære for at påvirke den visuelle opfattelse af rummet. Vi håber, at et stort udvalg af designprojekter af lokaler med forskellige funktionelle belastninger, indrettet i forskellige nuancer af grønt, vil hjælpe dig med at finde dit eget ideelle tapet i grønne toner til dit eget hjem.

Egenskaber med grøn farve og dens nuancer

Specialister i coloristics hævder, at den grønne farve har en positiv effekt på den menneskelige psyke, afhængigt af skyggen, det er i stand til at slappe af eller lade op med positiv energi. Men vi kan trygt sige, at næsten alle nuancer af grønt er i stand til at gøre interiøret tættere på naturen, hvilket skaber et eksklusivt billede, en meget speciel atmosfære.

Udbuddet af moderne tapetbutikker er i stand til at imponere med dens mangfoldighed. Varianter af almindeligt tapet og lærred med trykt i grønne toner er massive, og chancerne er gode til at finde dit mest passende materiale til at afslutte et værelse i dit eget hjem.

Lad os dvæle mere detaljeret om de grundlæggende grønne varianter, som oftest anvendes i moderne designprojekter:

Grøn tapet af mørke nuancer - den mest traditionelle version af finishen. Det klassiske interiør opnår en særlig dybde og raffinement med tapet i mørke farver. Forbindere af stilhed, harmoni, ro og raffineret luksus omgiver sig med møbler med dybe grønne nuancer. For barok, classicisme og neo-klassiker er det logisk at bruge nuancer af grøn tilstedeværelse i følgende sten:

Lysegrøn tapet - den mest alsidige finish, som kan bruges både i soveværelset eller i det rummelige køkken og i utilitaristiske lokaler (gange, badeværelser, korridorer og badeværelser). Praktisk set for enhver stilistisk retning kan du hente din lyse skygge af grøn farve, som ikke kun ser harmonisk ud som en fuld eller delvis vægdekoration, men bliver også dens udsmykning, en fremhævning.

Bleggrøn tapet, lærred i pastell nuancer af grøn, mynte farve vil se økologisk selv i små værelser. Country stil, Provence, Chebbi chic og romantisk er let dannet omkring pastel nuancer af grøn farve som vægge og endda loftet. I kombination med hvid farve giver bleggrøn det muligt at skabe lette, luftige billeder af værelser selv på et meget beskedent firkant.

Lys tapet mættede nuancer af grønt er bedst brugt som materiale til at skabe accent overflader. I det interiør, der er oprettet i moderne stil, vil hi-tech, avant-garde, art deco eller pop art lyse, grønne, turkise eller malachit tapet ikke kun være egnede, men også økologiske. Afhængigt af situationen og færdiggørelsesmaterialerne til kombinationen kan du bruge både almindeligt tapet og lærred med et stort, stort print (det er kun vigtigt at overvåge doseringen af ​​den farverige vægdekoration).

Men valget af skyggen af ​​tapet til overfladefinishen afhænger ikke kun af den stilistiske retning, der blev grundlaget for rumdesignet, men også på følgende egenskaber i rummet selv:

 • Rummets størrelse og form, antallet af vindueråbninger (jo mindre rummet, jo mindre naturligt lys trænger ind i det, jo lysere skal du vælge nuancer af grønt tapet);
 • Placeringen af ​​rummet i forhold til kardinalpunkterne (for værelset på sydsiden med aktiv naturlig belysning, kan du vælge kølige nuancer af grønt, for det nordlige arrangement er det bedre at foretrække toner med varm energi - overvejende gule nuancer, okker, oliven og lige khaki);
 • Rummets funktionelle formål (ikke kun tonen, men også tegningen på lærredene afhænger af rummets funktionelle karakteristika - planteskole eller soveværelse, stue eller køkken - for hvert rum kan du finde din egen ideelle farveordning);
 • Rummets placering i forhold til andre rum (gælder i større grad for tilstødende rum, studioer, kombinerede rum, hvor skillevægge mellem zoner er helt fraværende eller kun delvis overlapper rummet).

Kombinationen af ​​grøn tapet med andre farver af indretning

Det er ikke nok at vælge et godt tapetmønster eller den rigtige nuance af almindelige klæder. Det er vigtigt at tage højde for kombinationen af ​​vægdekoration med andre farveopløsninger af interiøret. Vi taler om valg af farver til design af loft og gulv, de grundlæggende farver i møbler og lige dekorative elementer, der har imponerende dimensioner.

Hvid og grøn - universel union

En af de mest populære muligheder for at kombinere farver i et interiør ved hjælp af grøn tapet er forskellige nuancer af hvid. Denne universelle tandem giver dig mulighed for at skabe lyse, positive og friske billeder af lokaler med de mest forskellige formål. Det snehvide loft, grønt mønster på baggrunden af ​​baggrunden - en fantastisk kombination, flot udseende og positiv i sin energi. Du kan tilføje en finish med hvide sokler, lister.

Grøn - en accent i interiøret

Ved hjælp af lyse farverige malerier i grønne nuancer kan du tegne accentvægge i en række værelser - soveværelser, stuer, klasseværelser og børneværelser. Hvis rummet har en beskeden størrelse, skal du ikke bruge lyst tapet til at afslutte alle lodrette overflader, en væg vil være nok til at skabe en positiv atmosfære, en festlig stemning i hele indretningen. Som accenter kan fungere som almindeligt tapet...

Så lærredet med et mønster, store og lyse...

Baggrundsgrønne nuancer kan bruges til fremstilling af paneler og indlæg, indrammet af lister. Denne kombination er især gavnlig, hvis dyrt tapet er præget, tekstil eller metalliseret.

Grønne og brune nuancer

Intet bringer os tættere på naturen og gør interiøret til et behageligt syn, som en kombination af grøn, hvid og brun. Alle de nuancer, vi kan mødes i naturen, vil organisk se ind i indretningen af ​​en række værelser. Det er kun vigtigt at tage højde for dybden og lysstyrken af ​​farver afhængigt af størrelsen og niveauet af belysningen af ​​rummene. Det snehvide loft og kantning af vindue- og døråbninger, grønlig vægdekoration, naturligt træmønster som gulvbelægning og materiale til udførelse af grundlæggende møbler er en ideel union for et soveværelse, stue, studie, spisestue eller børnerum.

Nyanser af grønt og gråt i moderne design.

Grå farve er ikke for ingenting kaldet den mest neutrale. Dens forskellige nuancer kan organisk kombineres med grøn farve, der skaber et behageligt billede, et billede af et rum, der er neutralt med hensyn til dets psykologiske virkning. I moderne stil er hi-tech, minimalisme, moderne og art deco grå-grønne kombinationer de mest relevante.

Almindelig tapet eller mønstret?

I moderne designprojekter kan du finde brugen af ​​både klare og trykte klæder i grønne toner til vægdekoration. Det hele afhænger af den valgte stil, størrelse på rummet og dine personlige præferencer. I moderne, minimalistiske projekter kan man ofte finde brug af monokromatiske lærrede af mættet farve, der bruges som accent af interiøret.

Hvis vi taler om populære print muligheder for design af moderne lokaler, så er der ingen klare grænser - et floral, geometrisk, abstrakt design er efterspørgsel lige så aktiv. Klare tendenser kan kun identificeres i design af børns værelser - lyse, klare tegninger, stencellerede billeder af dyr og fugle, eventyrhelter eller tegnefilm, genkendelige silhuetter og udskrifter.

Det sker ofte, at tapetet med et stort eller lyst mønster i grønne toner dikterer hele konceptet med rumdesign. Det er ved køb af farverige malerier begynder skabelsen af ​​hele billedet af rummet.

Interiør med tapet i grønne toner: design, kombination, valg af stil, 70 billeder

Grøn tapet i interiøret bruges i vid udstrækning af moderne designere til at genskabe en behagelig atmosfære. Grøn har en gavnlig indvirkning på en persons mentale og fysiske sundhed og præsenteres i en bred farvepalet, hvor du kan lave et luksuriøst interiør i en hal eller et stille interiør i et soveværelse.

Egenskaber i farve og dens nuancer

Grøn er naturens farve, som er forbundet med ro, liv, ungdom, harmoni. I psykologi refererer vi til de farver, der udvikler viljestyrke, naturlighed, konstans. Synets organer er mest af alt placeret på opfattelsen af ​​grøn farve, øjnene hviler ved synet af sine nuancer.

Alle grønne toner kan opdeles i varmt og koldt (dæmpet, tættere på blåt). Der er blide, lyse, mørke, lyse nuancer.

 • Mørk tapet (malakitfarve, smaragd) tættere på klassikerne, romantik, barok stil, skabe harmoni og fornøjelse i stilhed.
 • Bleg greens skabe en lys atmosfære af land, Provence i soveværelset, køkken.
 • Lyse farver (chartreuse, turkis, lime) er egnede til moderne stilarter og eclecticism.

Oftere i indretningen er der sådanne nuancer:

Udover disse anvendes sådanne nuancer som kalk, myrtle, khaki, jade, bregner, græs.

design

Baggrunde varierer ikke kun i farvepaletten, men også i mønster, efterligning, tekstur. Når du vælger, skal du tage hensyn til rummets funktionelle formål, dets størrelse, fremtidens stil og dine egne ønsker.

Almindelig tapet

De vil tjene som baggrund for andre indvendige genstande, for eksempel mønstret gardiner, polstring med broderi, dekorative tæpper, malerier. Det er heller ikke nødvendigt at dvæle på almindeligt tapet, de kan kombineres med mønstrede eller kontrasterende.

Baggrund med et mønster

Velegnet til monosyllabiske møbler og interiør uden en overflod af indretning. Rigeten ved valg af tegning hjælper med at finde en passende mulighed.

Baggrunde med blomster, grøntsager temaer, løv er egnet til soveværelse, stue. Blomster kan være guld, hvid, sort, malet eller påtrykt. Tegnefugle eller dyr vil være særligt interessante for børn i grundskolealderen.

På billedet er der en spisestue med lyse tapeter og billeder af fugle, der tiltrækker opmærksomhed. Interiøret bruges også i turkis polstring og gulvlamper.

Grøn tapet i en strimmel fungerer som en simulator for øjnene, samt udfører funktionen til fordel for en visuel forandring af rummet. Båndene er smalle, brede, lodrette og vandrette, farvede og monofoniske. Lodrette brede baner gør rummet højere og vandrette dem - bredere.

mønstre

Gør interiøret mere fyldt og interessant. Grøn tapet med et mønster kan også kombineres med andet almindeligt tapet. Et geometrisk mønster kan tegnes, blomstret og i form af en kontinuerlig linje. Geometriske mønstre er altid korrekte og gentagne.

Baggrunde med monogrammer eller en krølning er mere ofte fundet i barok- eller rokokostil, kombineret med monotone gardiner eller i almindelighed med polstring. Monogrammer kommer i forskellige størrelser, så tapet kan være passende i andre stilarter.

Damaskus ornament i interiøret findes i et klassisk og moderne interiør, er en blomst med bladetekstur, som gentages af lodrette striber.

På billedet er det moderne design af Damaskus mønster på accentvæggen i en sort og grøn version på en grøn baggrund.

Efterligning tapet

Tapet med efterligning af en mursten, flise, murværk, stof, gips kan spare tid på arbejde, såvel som budgettet. Vinyl tapet under mursten og sten bruges hyppigere til indretningen af ​​gangen og korridoren, trappen eller køkkenet.

Stof tapet til design af stue og soveværelse, præget af shimmers og spille nuancer i solen.

Væske eller tapet under gipset skjuler manglerne på væggen, består af naturlige råvarer, gnister og silketråde.

3d tapet

Kan bruges i rummelige værelser, oftest er det et køkken, børnelokale, stue, hvor der er mulighed for ikke at tvinge klæbemuren med møbler. Accentvæg i indretningen kan være med billedet af bjergvandfald, landskab, billedgengivelse, illusorisk geometri, eventyrhelter.

Farvekombination

Baggrunde i indretningen kan ikke kun være monokromatiske, men også kombinere to komplementære farver.

Grå grøn

Velegnet til indersiden af ​​soveværelset, stuen, gangen. Disse kan være grå mønstre på en grøn baggrund, mønster eller striber.

På billedet er et soveværelse med grågrøn tapet, som med succes er kombineret med møblernes hvide farve.

Hvidgrøn

De findes i enhver indretningstilstand, de ser strengt ud, friske og, afhængigt af grøntens skygge, ser de anderledes ud.

Grøn gul

Fyld rummet med lys, begge farver supplerer hinanden og er forbundet med naturen.

På foto tapet med gulgrønne monogrammer på en hvid baggrund. Denne stil bruges ofte til klassisk interiør.

Grøn rød

De minder om sommeren farver, de kan se luksuriøse eller moderat afhængigt af skyggen og design.

Grøn og guld

Passer under den klassiske stil og interiøret i stuen eller soveværelset. Kan bruges sammen med guld eller hvide gardiner.

På billedet er accentvæggen i soveværelset dekoreret med khaki tapet med et strålende stort guld ornament.

Stilvalg

Moderne stil

Lyse og varme nuancer (turkis, lime, malachit, chartreuse) i kombination med hvid, beige, lyserød, gul farve vil gøre. Stor print, massiv geometri eller rolige linjer og enkelhed af lyse grønne vægge er velkomne her. Tjene som baggrund for lette møbler af en simpel form.

Klassisk interiør

Mørke nuancer af smaragdgrøn, pistacien i kombination med tunge gardiner, pelmets og massive møbler vil gøre. Tegningen kan være hvid, beige eller guldfarve. For lette klassikere er en kombination af lysegrøn og beige og hvid egnet.

Fotopapirets tapet med et farvemønster i et klassisk interiør. Gardinerne er valgt til skyggen af ​​væggene, og guldet og glitteren af ​​træet skaber en simpel luksus.

Land stil

Karakteriseret af naturlige nuancer af grøn i kombination med hvid, grå og brun. Gulvet og vinduerne skal være mørkt træ, møblerne skal være enkle. Fra dekorelementerne passer uret, strikte tæpper, sengetøjs tekstiler, gardiner brune eller hvide.

Eco stil

Du kan skabe ved at dekorere væggene med laminat eller paneler, samt grøn tapet i forskellige proportioner. Trægulve er bedre at vælge lys nuancer. Grøn tapet kan suppleres med de samme puder, tæppe, tæppe, sengetøj, rammer, potter til blomster og statuetter.

På billedet er en af ​​væggene dækket af billedbaggrund, som tilføjer friskhed til øko-stilen i et moderne børnehave.

Gardinudvælgelse

Du kan vælge gardiner til tapet, møbler eller andre indvendige tekstiler.

Mørke gardiner af chokolade eller kaffeskade passer til lysegrønne vægge. Kombinationen af ​​brun og grøn er kendt for øjet og minder om naturen.

På billedet er det indvendige i en mint børnehave i klassisk stil med østrigske gardiner til farve på tapetet, farvede sommerfugle vil vække barnets interesse for naturen.

Under mørkegrønne vægge er det bedre at samle lys, pastel, gennemskinnelige gardiner, så indretningen ikke ser dyster ud.

Til daglig, men højtideligt udseende, skal du være opmærksom på grå, fløde, hvid, guld, bourgogne gardiner.

Gardiner kan være grønne, men afviger i tone fra tapetet, gentag deres mønster.

På billedet er der en moderne stue interiør i grønt med klassiske monokromatiske gardiner til at matche væggenes farve.

I henhold til typen af ​​gardiner, afhængigt af rummet, kan du vælge klassiske gardiner med tyll, korte gardiner, østrigsk, plisseret.

Baggrund i det indre af værelser

Stue

Grønne mure vil oprette for samtale, hvile og afslapning. Her kan du kombinere to typer tapet, med et mønster og slette, eller lim ind over vægge med følgesvend baggrunde. Hvis der er et tv i hallen, så er det bedre at indsætte over dette område med en mørkere nuance af grønt.

På billedet er der en klassisk stue hvor grønne og hvide tapeter kombineres med satin sump gardiner og gyldne møbler. Når man henviser til klassikerne, er det værd at overveje funktionerne i headsetplaceringen.

soveværelse

Egnet pistacie, oliven og andre dæmpede nuancer af grønt, hvilket vil påvirke resten og processen med opvågnen positivt.

Fra billedet passer blomster, monogrammer, vegetabilsk geometri. Som en accent kan du bruge 3D i hovedet af hovedgavlen eller tapet med et stort mønster.

På billedet er der et soveværelse med stripet tapet i lyse grønne toner, neutrale farver virker som en garanti for en god hvile.

køkken

Egnet vinyl tapet, der kan vaskes. Grøn har en positiv effekt på spiseforløbet og forårsager ikke overdreven appetit. Vægpapir kan være monofonisk, i en strimmel eller med et mønster, en mørk eller lys skygge. Gå godt med romerske lysgardiner.

Billedet viser en bleggrøn tapet med et geometrisk mønster i et forklædefarves farve, den monotone farve på farverne fungerer som baggrund for headsettet.

Fotogalleri

Grøn farve har et stort udvalg af nuancer, der giver en ny betydning til interiøret og fremhæver detaljerne i rummet sammen med andre ledsagende farver. Nedenfor ses eksempler på brugen af ​​grøn tapet på væggene i værelser til forskellige funktionelle formål.