Hvornår skal der laves et ophængt loft - før eller efter at indsætte tapet

Reparationer er besværlige og kræver meget planlægningsarbejde. Enhver, der tænkte på stræklofter, spurgte sikkert spørgsmålet: Hvad skal man gøre først? Lim først tapetet? Kan man først installere et ophængt loft? Detaljerede oplysninger om dette vil du lære af denne artikel.

Sådan installeres stræklofter

Duken kan være lavet af PVC eller et stof, der er fastgjort til en tidligere forberedt ramme under loftet. En sådan løsning har mange fordele, og den vigtigste er en perfekt flad overflade. For at opnå dette resultat behøver du ikke at gøre gips, i færd med at arbejde med hvilket du kan lave et stort antal fejl.

Fordelene ved stræklofter:

 • nem installation;
 • fraværet af en stor mængde affald, der skal rengøres ved afslutningen af ​​arbejdet
 • holdbarhed;
 • smukt udseende;
 • dygtige kombination af elementer gør det muligt at legitimere enhver design ideer.

Måder at installere et strækloft på:

 1. Harpoon.
 2. Ingen trækul

Den første mulighed udføres med en foreløbig måling af lokalet, så lærredets dimensioner passer til rummet. Derefter monteres rammen på specielle negle. Dens afstand er 4 cm fra loftet. Således er den samlede højde i lokalet ikke særligt påvirket, og den resulterende effekt efter montering af hele konstruktionen med fremragende kompenserer for alle manglerne.

Når rammen er forberedt og fikseret, skæres filmen - den er stadig for at strække den. For at gøre dette skal du bruge en varmepistol til at opvarme lærredet. Dernæst strækker filmen langs den valgte perimeter og sikres med specielle snaps. Efter færdiggørelse af alt arbejde opnås en perfekt glat overflade, selv efter at overfladen er helt afkølet.

No-gunpunny-metoden indebærer foreløbig måling af rummet og forberedelsen af ​​nettet ifølge de opnåede data Således strækkes filmen over hele loftets areal. Ulempen ved denne metode er muligheden for at falde. For at forhindre en sådan udvikling af begivenheder er det bedre at bruge klud i stedet for film. Derudover kræver dette materiale ikke opvarmning. Stoffet giver godt til at male, og også en kunstliste.

Analysér problemet i detaljer

Når du er mere opmærksom på, hvordan loftspændingen opstår, kan du begynde at dømme aktionsfølgen. Først afgøre, om du vil opdatere væggene? Hvis ja, så er strækloftet installeret efter tapet. Vær ikke bekymret for bevarelsen af ​​den nye vægbeklædning - professionelle kunstnere gør arbejdet rent og effektivt.

I tilfælde af hyppige reparationer i værelset er det bedst at lave et strækloft og tapetlimskum til rammen. Således kan du nemt opdatere værelset så meget som du vil. Loftets design bliver ikke brudt.

Det vigtigste punkt at overveje er, at væggene skal være helt flade, før rammen er installeret. For at gøre dette skal du træffe alle nødvendige foranstaltninger og opnå det maksimale resultat, så uregelmæssigheder ikke kommer i øjnene efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde. Med buede vægge er højkvalitets loftinstallation ikke mulig.

Vær opmærksom på vægmaterialet. Beton eller hvid mursten - loftinstallation kan udføres i en hvilken som helst rækkefølge. Forurening tapet eller vægge er ikke truet. Rød mursten? Så er det bedre at lave et loft, og lim derefter tapetet. Hvis væggene allerede er forberedt, advar montørerne, at der er rød mursten under tapetet. Støv fra boringen kan slå sig ned på overfladen, og det er igen svagt vasket og kan efterlade spor.

I en hvilken som helst række handlinger er vægternes fladhed den primære faktor.

Generelle anbefalinger

Hvordan man laver reparationer er 100% op til dig, da dette er et rent personligt anliggende. Men opsummering, læs et par anbefalinger, der giver dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Det er alligevel bedre at montere strækloftet inden limning af væggene.
 2. Juster væggene, inden du inviterer specialister. Første gips, derefter kitt og primer.
 3. Montering af loftet efter vægpapir er fyldt med vægforurening. Støv fra boring kan ikke passere ubemærket, og resultatet kan endelig forstyrre dig. Moderne værktøjer kan naturligvis minimere forurening, men ikke 100%.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok - efter boring kan den give en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmen bruges ofte varmepistol, hvilket skaber en høj temperatur i rummet. Som et resultat af dette arbejde kan eksperter ved et uheld røre ved tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes senere.
 6. Høje temperaturer ved montering af loftet kan medvirke til at skrælle tapet.
 7. Dæk gulvet inden arbejdet påbegyndes, især hvis det ikke længere er udsat for ændringer.

Den væsentligste ulempe ved ovenstående anbefalinger er, at den efterfølgende limning af tapet skal laves rumpe mod loftets kant. I dette tilfælde har du brug for høj nøjagtighed og nøjagtighed for ikke at beskadige strukturen.

Som følge heraf kan du ved hjælp af vores anbefalinger nemt bestemme rækkefølgen for at udføre reparationsarbejde. Bare husk et par vigtige punkter, før du starter arbejdet, og du opnår det maksimale resultat uden stor indsats.

Hvad er først: tapet eller loftloft?

En unik løsning på dette problem kan ikke tilbyde selv fagfolk med mange års erfaring. Modsætningen ligger i, at der er reelle risici for at skade i den næste fase af arbejdet. Belægningen arrangeret tidligere, uanset om vi taler om tapet eller hængende loft. Der er to muligheder for sekvensen af ​​denne type arbejde:

 • Installationen af ​​en strækfilm eller stofplade sker efter færdiggørelsen af ​​alle byggeri og efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 • I første omgang er strækloftet monteret, og kun så vægge limes med tapet.
I betragtning af begge disse metoder med hensyn til fremstillbarhed og overholdelse af byggekoder kan vi med sikkerhed sige, at de er fuldt literære og har ret til at bruge. For at vælge, hvad der skal limes tapetet eller strækloftet først, følg rummets specifikke parametre og under hensyntagen til arbejdsvilkårene. Under alle omstændigheder, hvis færdiggørelsen og udsmykningen af ​​lokalerne udføres af højtuddannede med den nødvendige erfaring, vil både disse og andre værker udføres på et højt kvalitetsniveau. Dette er en teori, men i praksis går det ikke altid glat.

Stretch loft enhed efter tapet

Proponenter af denne metode som hovedargument peger på følgende omstændighed: Et færdigstilet strækloft i færdigbehandling af vægge (herunder pasta med tapet) kan sandsynligvis blive forurenet med lim eller maling. Der er også risiko for at beskadige lærredet med en skarp genstand (trowel eller saks), når du vægrer eller maler en væg.

 • For at installere profilen af ​​strækloftet langs væggen er det nødvendigt at bore mange huller. Dette giver meget lille støv, der akkumuleres på tapetet.

For at minimere indtræk af støv fra boreområdet af væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller udvej til en almindelig husholdnings støvsuger. Også en temmelig effektiv måde at beskytte vægge med tapet på er at dække dem med en speciel film.

 • En af betingelserne for højkvalitetsmontering af strækloftet er opvarmning af rummet til +60 ° C. En sådan høj temperatur kan påvirke tapetet negativt og få dem til at ligge bag overfladen af ​​væggene. Ofte er der sådanne øjeblikke, når der er et skynd at udføre reparationer. Hvis kunden eller entreprenøren har travlt med at færdiggøre efterbehandlingen af ​​lokalerne og sætte genstanden i brug, bruger de ofte en varmepistol ved installation af strækloftet uden at vente på, at væggene tørrer eller er blevet malet over med tapet. Selvom der i instruktioner til tapetlim eller maling er angivet, hvor længe de tørrer ud og hvor lang tid det tager at skabe en komplet belægning på væggene. Efter 4-5 dage klæber tapetet i overensstemmelse med overholdelse af teknologi som en normal bestandighed betydelige temperaturfald.

I praksis er en måler fra et firma, der leverer tjenester til fremstilling og installation af spændingsdukker, kaldet efter at rummet har fuldt ud erhvervet sine endelige dimensioner. Det vil sige, væggene er forberedt til efterbehandling, eller tapet er allerede indsat. Det tager som regel en uge at fremstille et stof eller PVC-loft. Denne gang er nok for tapetet ikke kun at tørre, men også at erhverve alle styrkeegenskaber.

 • Installation af stræklofter kan forårsage deformation, beskadigelse eller forurening af tapet. Som nævnt ovenfor er sådanne sager kun mulige på grund af kunstnerens lave professionalisme.
 • Da profilen af ​​strækloftet, der er installeret omkring rummets omkreds, trykker på den øvre kant af tapetet, kan der i fremtiden være vanskeligheder, hvis der er behov for at klæbe tapetet igen. Men dette er mere fjernet problem end den virkelige. Udskiftet tapet inden fjernelse fra væggene er let trimmet til selve kanten. En ny tapet uden meget besvær, der sidder fast. Selv med minimale forskelle kan den ujævne topkant nemt gemmes med et dekorativt bånd.

Stræklofter inden tapet

Ved at vælge teknologien til at strække loftet til vægternes klæbning med tapet, er det nødvendigt at tage højde for forudsætningen - kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​vægflader til efterbehandling er vigtig. Det vil sige, at væggen skal være flad og pudset. Trods alt vil baguetten monteret på væggen med fejlene fremhæve alle uregelmæssigheder på den.

 • Materialer til vægdekoration (tapet, dekorative gips, maling, etc.) vil være helt sikre. Da der ikke er nogen risiko for forurening eller beskadigelse under installationsarbejdet på enheden af ​​strækloftet.
 • Baggrunde indsættes efter installation af strækloftet, om nødvendigt kan du nemt ændre dem til andre.

Den overvejede metode til at arrangere et strækloft har også negative aspekter, som kan manifestere sig med en lav kvalifikation af specialister, der udfører både montering og vægbeklædning af vægge. Det handler om følgende:

 • Materialet, der bruges som et strækloft i lærredet, er også udsat for mekanisk belastning og ekstern forurening, som kan resultere i fuldstændig forringelse. I betragtning af at strækloftet er et temmelig dyrt element i rummets indre, skal du veje sekvensen af ​​handlinger: Først skal du strække loftet eller lim tapetet.
 • Det er svært at trimme toppen af ​​det indsatte tapet. De reelle risici er høje for at bryde baguettes dekorative strimler eller at rive selve lærredet.

Hver af disse metoder er attraktiv på sin egen måde. Derfor at beslutte at det første suspenderede loft eller tapet, skal du. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er, at metoden til at arrangere et loftblad i et rum med helt færdige vægoverflader (med tapet fast på dem) i dag betragtes som traditionelt.

Stræklofter er installeret før tapet eller efter?

Stræklofter er ved at blive populære på grund af praktisk og relativt lave omkostninger. Men når der installeres et fornuftigt spørgsmål opstår: at installere et ophængt loft før eller efter tapet?

Installation af stræklofter før og efter indsætning af tapet

Stræklofter er populære på grund af praktiske, æstetiske og rimelige omkostninger. Det eneste spørgsmål er på hvilket trin af reparationen at gøre deres installation - før du laver tapetet eller efter at væggene er fuldt forberedt?

"Før" eller "efter" - ekspertudtalelser

Hvordan man vælger den rigtige tid til installation gennem årene har der været opvarmede debatter. Og der er ikke en eneste mening ikke kun blandt kunderne, men også blandt specialister. Mere præcist er det selvfølgelig, men for bygherrer, kommoder og installatører af loftkonstruktioner adskiller det sig. Hovedproblemet er, at hvert af stadierne er fyldt med konsekvenser. Ved at klippe tapetet i loftet kan soklen beskadige lærredet, montere loftets metalramme, der er risiko for at rive eller forurener tapetet.

Masters kan ikke lide at fjerne denne slags konsekvenser på egen regning, og derfor lyder de forskellige versioner. I virkeligheden anses begge for at være korrekte ud fra et teknologisk synspunkt. Derudover skal du forstå, at sande fagfolk på et hvilket som helst stadium af reparationen lykkes med at klare opgaven. Det vigtigste er at finde dem, der virkelig kender deres forretning og ansvarligt udføre arbejde, og i tilfælde af force majeure er de klar til at svare på fejlen og rette det på egen regning.

For dem der stadig er plaget af spørgsmålet, er der installeret stræklofter inden lakering eller efterfølgende, anbefaler vi, at du selvstændigt analyserer fordele og ulemper ved hver af mulighederne og vælger den bedste.

Fordele og ulemper ved montering af strækloftet på tapetet klistret

Antag, at du har indsat tapet og vil i rummet var et suspenderet loft. Hvad er konsekvensen af ​​et sådant installationsdesign? Hvad er dens fordele og ulemper? Lad os finde ud af det.

Fordelene ved at installere et strækloft efter klistret tapet:

 • du behøver ikke at måle tapetet til centimeteret og starte et nyt rør, hvis du ikke har 1-2 cm. Selvom båndet ikke når loftet, lukkes det med loftkonstruktionen, så du ikke kun kan tale om bekvemmelighed og praktisk, men også om rationalitet;
 • ingen grund til at klippe tapet gør konturen under loftet sokkel pæn og præsentabel;
 • risikoen for skader på loftet er minimal, fordi du ikke behøver at bruge en tapetkniv eller trowel, forsøger at "drive" tapetet under basispladen;
 • Loftet forbliver rent - da væggene er klare, bliver det ikke lim, maling, opløsningsmiddel og andre forbindelser, hvoraf spor er vanskelige at fjerne fra lærredet. I processen kan du bruge moltape, men det hjælper ikke altid.

Ulemper ved montering af strækloftet efter klistring af tapet:

 • risikoen for forurening af tapetet som et resultat af at borge væggene med en perforator og dannelsen af ​​en stor mængde støv, der akkumuleres på væggens overflade (proceduren er nødvendig for at fastgøre metalrammen). Du kan minimere konsekvenserne ved at bruge en støvsuger eller ved at dække væggen med en speciel beskyttelsesfilm;
 • Loftfilmbelægninger monteres ved opvarmning, temperaturen i rummet når 60 grader, under sådanne forhold bliver tapetet ofte afskallet. Hvis ejerne forårsagede installatørerne, og ikke venter på, at væggene bliver helt tørre og tapet, vente på problemer (ved en temperatur på 20-22 grader tager den fulde tørring 5-6 dage, disse perioder bør opretholdes for ikke at blive forstyrret på grund af de beskadigede vægge);
 • Der opstår vanskeligheder i det øjeblik, hvor der er et ønske om at holde fast på tapetet. De gamle er presset med en baguette, det er ikke muligt at fjerne dem uden risiko for at beskadige loftet og ødelægge æstetiket, så du skal trimme dem omhyggeligt, hvilket er fyldt med skader på lærredet. Derudover er der en frygt for, at tapetet nær loftet måske ikke ser meget attraktivt ud.

Fordele og ulemper med at installere et strækloft før du smutter på tapet

Tilhængere af teorien om montering af lofter på nøgne vægge er også ganske få. Men det er værd at starte processen kun, hvis væggene er korrekt udjævnet og pudset. Selvfølgelig korrigerer loftloven noget uregelmæssighederne, men selv kan det ikke helt skjule byggernes fejl og ulemperne ved reparationer af dårlig kvalitet. Desuden kan et sådant problem ikke klare tyndhætte. Indretningen er indrettet, og væggene skal udjævnes og pudses.

Fordelene ved at installere et strækloft, inden du laver tapet:

 • undertiden er tidsrammen for reparationsarbejde alvorligt begrænset. Installation af loftet på væggen uden tapet sparer tid. Mestere behøver ikke at vente, indtil tapetet er "grebet", og væggene tørrer ud;
 • til højkvalitets fiksering af metalrammen, huller er lavet i væggen, hvilket støder op på væggene, når der ikke er tapet på dem, et problem bliver mindre (det er ikke nødvendigt at beskytte dem mod snavs);
 • Hvis du kan lide design eksperimenter og konstant forsøger at opdatere noget i en lejlighed eller et hus, er det bedst at installere lofter på bare vægge. I fremtiden vil der ikke være problemer med krydsfiner. Baggrunde kan ændres med misundelsesværdige regelmæssigheder, og det er ikke nødvendigt at vælge usædvanligt tætte sorter, frygter at tynde tapeter ikke lukker laget, der ligger under loftsplinten eller blankt.

Ulemper ved montering af strækloftet inden klistring af tapet:

 • Loftmaterialet er pålideligt, men er stadig modtageligt for skader og forurening, og dets omkostninger er ikke så lave omkostninger, at man tillader sig at ændre stoffet eller filmen. Gør installationen, før du laver tapet, øget risikoen for at ødelægge belægningen, fordi det efter at have installeret det teknologiske dekorative tape er ret vanskeligt at trimme tapetet.
 • vanskeligheder med at vælge mønsteret på tapetet og som følge heraf materialeoverskridelser. Når der er en margin for at reducere mønsteret ved forskellige lofthøjder omkring rummets omkreds, er der mulighed for besparelser (ofte mangler 2-3 centimeter i overskridelsesmålere). Alle disse mangler er betingede, men de eksisterer stadig og regnes med dem. Når skalaerne svinger, betyder selv små ting, når man træffer en beslutning.

"Leader" - pæne stræklofter fra fagfolk

Vi fortalte ærligt dig om de fordele og ulemper, som specialister og kunder står overfor, når stræklofterne er installeret før vægpapir eller efter at væggene er fuldt forberedt. Du kan uafhængigt vælge den mulighed, du kan lide mest. Men måske vil du være interesseret i udtalelsen fra fagfolk i virksomheden "Leader".

Ved installation af en spændingsstruktur er det ikke sekvensen af ​​værker, der er af afgørende betydning, men niveauet af mesterskabernes professionalisme. Ved at overdrage den ansvarlige forretning til højt kvalificerede specialister kan alle frygt og bekymringer efterlades. De problemer, der blev drøftet under den generelle gennemgang, skyldes primært blandt dem, der installerer loftet selv, de er ikke farlige for fagfolk.

Kvalificerede mestere i virksomheden "Leader" reducerer risiciene til nul. I vores design ser loftdækket perfekt ud, og vi skjuler den pæne indretning mellem væggen og loftet. Men selvom du giver op med baseboard og anden accent, vil en tynd hætte ynde graciøst overgangen.

Giv os det ansvarlige arbejde med installation af et strækloft, og vi vil ikke lade dig ned!

Sådan limes tapetet, hvis det hængende loft allerede er monteret - funktioner og nuancer af processen

Blog sektioner

Ifølge populær overbevisning skal tapet genindlimes omkring en gang hvert 4-6 år. I løbet af denne tid vil belægningen have tid nok til at kede sig nok (det vil sige, der er et ønske om at opdatere indretningen), få ​​lidt beskidt (især hvis der er små børn i huset), blive beskadiget af kæledyr og så videre. Årsager til vægpapir kan være en enorm mængde.

Men spørgsmålet er: Hvad skal man ønske sig om loftet er strakt indendørs. Ændring af denne dækning er irrationel - dens levetid er 10-20 år, og prisen er ganske stor. Og hvordan limes tapet med strækloft, for ikke at beskadige det? Lad os prøve at finde ud af det.

Installationsfunktioner

Det største problem, der opstår, når du klæber på tapet, når loftet allerede er strakt - hvordan man laver en smuk ledd uden at beskadige lærredet? Faktisk bør man handle meget omhyggeligt.

Først og fremmest skal du sørge for at forberede væggen til at klæbe. For at gøre dette skal det fjernes fuldstændigt fra restene af den gamle belægning, støv.

Det er vigtigt at overveje: væggen skal allerede være flad! Brug af gips eller nivellering med gips er uønsket, da det i så fald vil være ret problematisk at udføre en smuk overgang mellem væg og loft.

Før klæbning skal væggen være primet. Og tilstedeværelsen af ​​et strækloft er ikke en hindring for det - du skal bare arbejde mere forsigtigt med en børste (i hvert fald i nærheden af ​​loftet), undgå stænk. For at beskytte loftet mod utilsigtet børstekontakt anbefales det at anvende maskeringstape. Det er nyttigt og direkte under klistrende vægge.

Før du limer tapetet efter installation af strækloftet, skal du bestemme: vil du bruge loftplinten. Dette er et dekorativt element, der hjælper med at skjule baguetten, hvor strækloftet er fastgjort, og for at skabe en smuk overgang mellem væggen og loftet.

I de fleste tilfælde hjælper brugen af ​​soklen med at gøre klæbeprocessen mere enkel. Tapetstrimlerne bliver jo kun limet op til bundkortet - det vil sige i en afstand fra loftet. Følgelig reduceres sandsynligheden for beskadigelse af belægningen.

Derudover kan soklen fastgøres, når tapetet er limet ind - i dette tilfælde hjælper det med at skjule den ujævne kant.

Start processen med limning tapet, måler omhyggeligt længderne af strimler på gulvet. Så du vil spare dig selv fra at skulle skære tapetet, efter at de er fastgjort på væggen. På samme måde anbefales det at tilpasse billedet på et tidspunkt, hvor tapetet ligger på gulvet.

På den ene side er det ret ubelejligt. Men på den anden side behøver du ikke forsøge at rette tegningen direkte på væggen og holde båndet, så den ikke kommer i kontakt med loftet.

Hvis det viste sig, at trimning er toppen stadig nødvendig, kan du bruge en spatel, med hvilken du jævnt og fast trykker tapetet på væggen og en skarp kniv, som du omhyggeligt reducerer overskydende. Men det er nødvendigt at handle omhyggeligt: ​​Hvis strækloftet blev skåret, når du limer tapetet, skal du ringe til en specialist for at rette op på situationen.

Nedskæring i nærheden af ​​væggen er nem nok til at fjerne, men det er bedre at forsøge at undgå at beskadige loftsbeklædningen.

Hvis der under klæbningen af ​​væggene kom en lille lim på det strakte gulv, skal du ikke panikere - tapetlimet opløses let i varmt vand. Derfor er det nok bare at tørre loftet med en blød, fugtig svamp.

Denne video viser, hvordan man limer under tapet under loftet.

Hvis denne artikel var nyttig for dig, skal du sørge for at dele den på sociale netværk.

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Der er nye byggematerialer, hvis layout kræver færdigheder og færdigheder. Ukvalificeret tilgang til reparation vil medføre overbetalinger og ændringer. Hvordan laver man første gang en smuk, høj kvalitet til at udstede et hjem? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål i denne artikel.

Hvad er det første - hængende loft inden tapetet eller efter deres klistermærker?

Tvisten skyldes, at der er sandsynlighed for at skade overfladen, der blev anvendt i første omgang. Hver bygherre forsvarer sin teknologi og citerer bevis for, at han med sin metode til afslutning af skader vil være mindre.

To måder at løse problemet på:

 • installation af spændevævet udføres på det afsluttende trin (efter klistring af væggene
 • installationen af ​​loftmaterialet sker inden tapetet limes.

I begge tilfælde vil faglig installation give positive resultater. Det er nødvendigt at tage højde for og klare de vanskelige øjeblikke ved reparation for at nå målet. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde med importerede materialer. De er dyre.

Der er en tredje måde at installere loftet og lim vægge. Metoden er den mest tidskrævende og økonomisk dyre, så ejerne og installatørerne modvilligt accepterer det. I dette tilfælde udføres arbejdet i flere faser. Baguetter af det fremtidige loft er fastgjort til væggen tilberedt til pasta. Derefter limes tapetet, i efterbehandlingsfasen er der monteret en loftsfilmflade.

Stretch loft enhed før tapet klistermærke

Når du vælger denne metode, er det obligatorisk at forberede vægstrukturer under klistermærket. Hvis du monterer en baguette på en "spille" væg, er der lidt skønhed. Intet dekorativt fragment vil skjule fejlene. Bunden af ​​væggene er nivelleret, puttied. Det antages, at flyet kan have millimeterdråber. Og i nogle tilfælde er en sådan frihed uacceptabel. Evenness skal være perfekt.

Manipulationer med tapet udføres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​det færdige loft kan være snavset og beskadiget. Løs situationen ikke virker, du er nødt til at lave loftsdækslet igen. Og dette er et ægteskab, der ikke er optaget i arbejdsprocessen. Bliver nødt til at lave på egen regning

De vigtigste fordele ved denne type installation:

 1. Overfladen af ​​væggen forbliver i integritet, sikkerhed. Varmepistol bruges til slutningen af ​​efterbehandling.
 2. Mulig udskiftning af tapet.

Wallpapering gøres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​loftet er modtagelig for snavs og skader. Filmstof er dyrt, så der er ingen genudskiftning. Ved rengøring fra snavs på overfladematerialet pletter, pletter, mørkere.

At klippe tapetet under det dekorative bånd uden visse færdigheder er svært: Du kan beskadige båndet selv eller loftfilmen (den værste udfoldelse af begivenheder).

Denne type installation er mindre traditionel, fordi den kræver den største omhu og dygtighed. Kun verificerede handlinger garanterer et kvalitetsresultat. I mangel af installationserfaring er det værd at se på den anden metode til indretning.

Hvad er fordelene og ulemperne ved installationen: Strekkak efter tapet

Typen af ​​efterbehandling anses for at være mere traditionel, da et klargjort strækloft på grund af manglende håndtering under påvirkning af maling, opløsningsmidler og lim vil blive ubrugelig. Uudslettelige pletter, beskadiget tekstur kræver udskiftning af lærredet. Når ejeren beslutter at indsætte over rummet med tapet til maleri, skal strækloftet monteres sidst. Stol på arbejde skal have erfarne arbejdstagere, der har lang erfaring.

En række funktioner:

 • Fastgørelse af baguetten sker med et tilstrækkeligt stort antal fastgørelsesdele, der passer til væggen til den ønskede dybde. På grund af skruetrækkerens arbejde er rummet fyldt med støv, tapetet kan blive forurenet;

Temperaturforhold

Til installation af PVC film kræver opvarmning af rummet til tres grader, hvilket vil medføre skrælning af rå tapet. Afmontering sker i tilfælde, hvor reparationen sker hurtigt. Montering af loftsdækslet sker først, efter at væggene er helt tørre. Vægpapir støder endelig til en mur om fem, seks dage ved normal stuetemperatur.

Det angivne bestillingsmønster for strækloftet er relevant, når målinger tages i et allerede forberedt rum med justerede vægge. I dette tilfælde skæres lærredet meget præcist. Det tager cirka en uge at lave en film, i hvilken tid tapetet tørrer helt, kan modstå en betydelig temperaturstigning. Men du bør ikke eksperimentere. Den næste operation skal startes, når det bliver klart, at den foregående blev gjort godt.

Problemer opstår kun, når teknologien til klistring af vægkonstruktioner blev overtrådt.

Installationsaktiviteter overlades bedst til fagfolk for at holde overfladen af ​​filmen og tapetet intakt.

Vær opmærksom!

For mange er genlimning ikke en nem opgave, da tapetet oprindeligt presses mod en baguette. Vanskeligheden er kun konstrueret ved første øjekast, fordi materialet nemt trimmes med en byggekniv.

Langs rummets omkreds er niveauet af baguetten, der bruges til at klæde rummet, afskediget De resulterende dråber kan nemt gemmes ved indsættelse eller dekoration bånd. I et ord, godt strakt loft og limet tapet. Harmonisering af to helt forskellige materialer på strukturen bør være hundrede procent. Fra dette vil afhænge af den endelige design stil i rummet.

Foreslåede løsninger - optimal arbejdssekvens

 • væg forberedelse;
 • baguette installation;

Denne sekvens anses for optimal, fordi en række ulemper elimineres:

 • Til de justerede vægge er baguetter fikset uden revner og huller;
 • Efter montering af baguetten fjernes det resulterende støv hurtigt;
 • Tapet er let at klæbe, male, ikke bange for at plette loftet. Hvert fragment er frit justeret til baguetten, da alle fejl er skjult ved at dekorere indsatser;
 • en uge senere er væggene helt tørre og derefter dækket af et beskyttende lag, der forhindrer støv, beskadigelse. Installation af loftmaterialet udføres uden frygt for dens deformation.

Stoflofter kræver ikke brug af varmepistoler, som beskytter loftet og vægoverfladen. Lerret uden opvarmning er jævnt fordelt omkring rummets omkreds. Det skaber en unik sublimering af loftet og den nye design stil.

Fejl ved fastgørelse af tapet

Tapetet skrælmer tæt på trimmen og bundpladerne. Processen skyldes en dårligt påført klester.

Den svage pasform af tapetet nær vinduet skyldes den stærke luftfugtighed i rummet, et lille udkast. Limet påføres igen på et hårdt limet fragment, en del af tapetet presses kraftigt mod vægplanet.

Når der vises bobler og rynker, er der to måder at løse problemet på:

 • klæbe det nye lærred igen
 • en punktering er lavet i midten af ​​bukken med en tynd nål, uregelmæssigheden glattes med en rulle.

Tykke sømme vises, hvis sømmen ikke er tilstrækkeligt rengjort eller arket overlappes. I dette tilfælde er lærredet limet igen.

Pletter under tapetet er slående. Hvis partikelstørrelsen er imponerende, kræves der igen limning. Væggen er omhyggeligt rengjort, pastaen anvendes kun god kvalitet.

Gennem den nye tapet kan ses gammel. Dette skyldes, at finishmaterialet er for tyndt eller fremstillet af fabrikanten med anilinfarvestof. Den eneste løsning ville være limning.

Typer af strækophæng:

 • produktion

Det lille hul, der fremkommer på grund af brugen af ​​lavt stof. Desværre er det meget vanskeligt at opdage før installationen.

området af baguettes ledd skal forsegles med papirtape for at bevare stoffets kontinuitet. Gas, vandrør koster ved at bruge polypropylenelement. Ved fastgørelse af en belysningsarmatur er det afgørende, at slidbanen termisk ring limes og fastgørelseselementet er fastgjort i intersilationsåbningen;

Korrekt drift af loftet forlænger produktets levetid.

Mekanisk skade. Piercing og skære genstande vil beskadige loftets overflade.

Øget skrøbelighed. På grund af temperaturudsving bliver overfladen mere sårbar.

Øget plasticitet. For en lyskilde overstiger energiforbruget af energi ikke fyrre W.

Forurenende stoffer fra overfladen fjernes ved hjælp af en flannelklud.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Hvilken første lim eller tapet skal limes - trin for trin instruktioner

Hvad er først - tapet eller hængende loft?

Arbejdssekvensen under reparationen af ​​rummet spiller en vigtig rolle, både i kvalitet og i omkostningerne ved efterbehandling. Og for at afgøre, hvad man skal gøre først - tapet eller loftloft - skal man forstå, hvordan disse arbejder udføres, hvilke materialer der er involveret, og hvordan man arbejder sammen med hinanden.

Sammenhængen mellem to typer efterbehandlinger består i, at en af ​​processerne i nogen grad kan påvirke den færdige dekoration negativt. Eller omvendt kan den færdige dekoration forstyrre processen med at udføre andre efterbehandlingsarbejder. Det vil sige at forstå, hvor det er nødvendigt at installere stræklofter - før eller efter tapetet - du skal studere effekten af ​​disse værker på hinanden.

Første lim tapet eller hængende loft?

Limning tapet på væggen

Stikker tapet på væggen

 • Så hvordan er tapeterne limet til væggen? Først og fremmest skal du forberede overfladen af ​​denne væg, det vil sige at gøre den flad.
 • Som regel bruges enten en gipsvæg, en gips eller en gips til at udjævne væggene (se Sådan putter du et gipsplankloft med dine egne hænder). Tilpasningen af ​​væggene er uden for spørgsmålet, hvis der er installeret et strækloft, da løsningen sikkert vil plette vinylfilmen, og det er svært at "trække" væggen til toppen, hvis der ikke er nogen kontakt med loftet. I denne situation, spørgsmålet "Har du brug for at installere stræklofter, inden du begynder at lim tapetet eller efter?" Det tyder klart på, at du først skal lave væggene.
 • På samme måde er det ikke fornuftigt at begynde at udjævne væggene med gips, hvis strækloftet allerede er installeret. CD-profilen, på hvilken gipspladerne er fastgjort, er indrammet rundt omkretsen af ​​UD-profilen, som igen er fastgjort til gulvets, vægernes og loftets stive overflade. Selvom du ikke har et loft UD, har du stadig brug for en hård forbindelse på konjugeret hjørne, som ikke kan gøres med en blød vinylfilm.
 • Men måske er det muligt at installere et ophængt loft efter udjævning af væggene? Tja, for installation af en profilfaste baguette er der brug for en glat væg, og på denne side ser alt ud til at være glat, men tapetet er endnu ikke limet (se Multi-level stretchlofter med dine egne hænder: overfladens skønhed og holdbar ramme).
 • Vi fortsætter med at tale videre, det første - et ophængt loft eller tapet? For at klæbe tapetet på en flad væg, skal du prale overfladen, da støvet, som akkumuleres under en reparation, vil gøre vedhæftningen til sammenhængskraft og de limede strimler simpelthen falder af. Væggens primer skal laves tæt på loftet, og hvis det ikke kan snavset, så er maskeringsbåndet fast.
 • Vi vender nu til færdiggørelsen af ​​væggene og overvejer hvornår der skal limes på tapetet, før eller efter installationen af ​​loftet. For at fiksere strimlen på væggen skal den smøres med lim. Baggrunde selv kan limes og tørre - alt afhænger af deres struktur.
 • For at smøre væggen igen skal du kontakte loftet, da overfladen skal være dækket af lim tæt på loftet, hvilket igen vil medføre uønsket kontakt. Selvfølgelig kan loftet beskyttes med tape.
 • Tapet kan limes, med det samme at justere topplinjen, men det gælder kun for en farvefarve. Hvis der er et mønster på dem, skæres den limede strimmel flere centimeter længere end den ønskede længde for at forbinde dem langs mønsteret, og så skæres top og bund med en kniv.

Strækmontering

 • Installation af stræklofter har to skæringspunkter med væggene - dette er installationen af ​​en monteringspose og opvarmning af lærredet og selvfølgelig selve rummet. Og for at bedømme, hvordan man gør det først - hængende loft eller tapet - overvej disse kontaktpunkter (se. Streklofter med LED-baggrundsbelysning - installationsfunktioner).

Monteringsprofil til PVC lærred på væggen

 • For at installere en aluminium- eller plastikprofil skal du bore huller i væggen, hvilket ikke påvirker finishen, da det beskadigede område er dækket af en baguette. Og hvis vi siger det første - suspenderede lofter eller tapet - begynder selvfølgelig bagved tapetet.

Opvarmning af bladet med en gaspistol

 • Det antages, at når man arbejder med en varmepistol, der bruges til at opvarme et PVC-ark, er det muligt at beskadige vægdekorationen. Ja, det er det virkelig. Men det kan blive beskadiget og simpelthen at bringe møblerne ind i rummet - det hele afhænger af mesterens nøjagtighed. Selv den mest delikate tapet deformerer ikke fra den temperatur, der kræves for at opvarme vinylen, og det er 70 ° -80 ° C, og det er ikke en trussel, hvis du ikke direkte brænder flammen til væggen.

Anbefaling. Valg af ordre i spørgsmålet om hvad der plejede at være - et hængende loft eller tapet er selvfølgelig din, men hvis du nøje overvejer fordele og ulemper, så er beslutningen selvfølgelig utvetydig. Under det første nummer i rækkefølgen af ​​reparation er der selvfølgelig tapet.

Skaden, som du kan forårsage tapetet, når du installerer et strækloft, er ubetydelig i forhold til ulejligheden, der ville opstå, når den modsatte løsning. Du forstår sikkert selv, hvad forsmændene, der er involveret i reparation, gør fremad - ubetinget limer de tapetet på væggen.

Sådan klæber du tapet med et strækloft

Stræklofter - en simpel version af loftets udformning. Dette er en smuk belægning, der kan tilføje smag til ethvert interiør. Men der er ofte et ønske om at ændre situationen, og den nemmeste og mest tilgængelige måde her er at ændre tapetet. Men mange er bange for at klæbe, da der er risiko for at beskadige strukturen. Overdækningsvægge er helt mulige at ændre, selv med et ophængt loft. Hovedprocessen i denne proces er at følge arbejdsalgoritmen og handle omhyggeligt.

Udformningen af ​​spændingsversionen indebærer tilstedeværelsen af ​​en profil, på hvilken polyvinylchlorid- eller stofbanen strækkes. Dette bliver så stoppet øjeblikket, når det kommer tid til at lim tapetet.

Wallpapering efter installation af strækloftet

Mange limer rummet med tapetark først efter installation af loftkonstruktionen. Dette skyldes følgende faktorer:

 • Brug en gaspistol, der opvarmer lærredet og kan beskadige vægbeklædningen. Dette øjeblik er ikke stærkt argumenteret, hvis arbejdet på enheden udføres af fagfolk, som vil udføre al kvalitet og ikke vil røre den dekorative belægning af væggene.
 • Under boringen af ​​vægge til installation af profilen vil der være mange støv- og betonfliser, som uundgåeligt vil slå sig ned på væggens overflade. Støvet er naturligvis fjernet, men så dobbelt arbejde og udsætte det nye tapet til en sådan test.
 • Producenter af spændingsstrukturer selv i arbejdsvejledningen rådes til først at opbygge et loft, og kun derefter gøre vægge.

Det er ikke svært at forsigtigt klæbe overfladen uden at påvirke det færdige strækloft. Desuden kan ujævne kanter af plader altid være dækket af en loftsplint.

Hvis der på forhånd er planlagt reparation af alle overflader i rummet, skal væggens overflade være forberedt, før loftkonstruktionen installeres. Derfor skal væggene være forberedt på klæbning, udjævning og priming, før de ringes til mesterne, således at disse værker senere kan være udeladt, da de ikke er meget ønskelige i det færdige loft.

Sådan limes tapetet i nærvær af et strækloft

Hvis rummet allerede har et strækloft, og ejeren har lyst til at klæbe nyt tapet, så kan du gøre det. Processen vil imidlertid kræve enorm koncentration og opmærksomhed og vil tage længere tid end at klase uden en spændingsstruktur. Den nemmeste måde er at invitere fagfolk til at udføre reparationer, men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du også indsætte dem selv. For at gøre dette er det nødvendigt at overholde klisteknologi.

Arbejdsalgoritme

Før arbejdet påbegyndes, skal du fjerne alle de møbler, der forstyrrer processen fra værelset, eller i det mindste rense det område, hvor arbejdet i øjeblikket gøres.

Så kan du fortsætte til forberedelsen og udførelsen af ​​værker:

 1. Dækningen af ​​kanten af ​​strækloftet er forseglet med maskeringsbånd, der beskytter overfladen mod en børstebrydning, der er farvet med en primer eller lim.
 2. Hvis profilen af ​​strækloftet blev fastgjort til den gamle belægning, er det nødvendigt at omhyggeligt omhyggeligt klippe tapetet tæt på profilen.

 • Derefter skal den gamle belægning fugtes med vand for bedre fjernelse. I nærværelse af synlige defekter kan du fjerne dem, men det er ikke anbefalet at udjævne væggene i nærvær af et strækloft ved hjælp af gipsvæg eller fuld belægning med kitt.
 • Det næste skridt er den direkte forberedelse af væggene. Det er nødvendigt at helt rense overfladen af ​​gamle malerier, støv og snavs. Bedst af alt, hvis væggen er jordforbundet. Således vil vedhæftningen til overfladen blive forbedret, og mærkbart mindre lim vil blive anvendt, og det vil være lettere og hurtigere at lime arkene. Den kan primeres enten med en rulle eller med en bred børste, men kun meget omhyggeligt nær loftet, da selv en lille dråbe senere kan ødelægge hele udseendet.
 • Efter fuldstændig tørring af primeren skal du limes. I forvejen bør du tænke på tilstedeværelsen af ​​dekorative baguetter, der vil give rummet et færdigt udseende. Ud over de dekorative funktioner gemmer de også de ujævne kanter af arkene og loftsprofilen til fastsættelse af strækloftet. Hvis baguetter sidder fast på væggen, så er der mulighed for at holde tapet til dem. I dette tilfælde skal der trækkes et niveau, hvor baguetten vil ende for ikke at forveksle med længden af ​​tapetgardinet.
 • For at minimere risikoen for at skabe et snit på overfladen af ​​strækloftet, er det bedre at skære arkene på gulvet på forhånd. Også produceret og tilpasset mønster.

  konklusion

  Efter at have etableret et strækloft, bør du ikke tro, at belægningen på væggene nu vil tjene så meget som sin konstruktion. Hvis du vil ændre situationen, er der intet at bekymre sig om, at det gamle tapet fjernes og limes på nye. Det er nok at være opmærksom på denne proces og ikke at lave fejl. Hvis alt er gjort korrekt og præcist, så er der ingen problemer i pastaeprocessen. Alle fejlene kan nemt dækkes med en loftspose, som giver rummets fuldstændighed og speciel charme.