Hvornår skal der laves et ophængt loft - før eller efter at indsætte tapet

Reparationer er besværlige og kræver meget planlægningsarbejde. Enhver, der tænkte på stræklofter, spurgte sikkert spørgsmålet: Hvad skal man gøre først? Lim først tapetet? Kan man først installere et ophængt loft? Detaljerede oplysninger om dette vil du lære af denne artikel.

Sådan installeres stræklofter

Duken kan være lavet af PVC eller et stof, der er fastgjort til en tidligere forberedt ramme under loftet. En sådan løsning har mange fordele, og den vigtigste er en perfekt flad overflade. For at opnå dette resultat behøver du ikke at gøre gips, i færd med at arbejde med hvilket du kan lave et stort antal fejl.

Fordelene ved stræklofter:

 • nem installation;
 • fraværet af en stor mængde affald, der skal rengøres ved afslutningen af ​​arbejdet
 • holdbarhed;
 • smukt udseende;
 • dygtige kombination af elementer gør det muligt at legitimere enhver design ideer.

Måder at installere et strækloft på:

 1. Harpoon.
 2. Ingen trækul

Den første mulighed udføres med en foreløbig måling af lokalet, så lærredets dimensioner passer til rummet. Derefter monteres rammen på specielle negle. Dens afstand er 4 cm fra loftet. Således er den samlede højde i lokalet ikke særligt påvirket, og den resulterende effekt efter montering af hele konstruktionen med fremragende kompenserer for alle manglerne.

Når rammen er forberedt og fikseret, skæres filmen - den er stadig for at strække den. For at gøre dette skal du bruge en varmepistol til at opvarme lærredet. Dernæst strækker filmen langs den valgte perimeter og sikres med specielle snaps. Efter færdiggørelse af alt arbejde opnås en perfekt glat overflade, selv efter at overfladen er helt afkølet.

No-gunpunny-metoden indebærer foreløbig måling af rummet og forberedelsen af ​​nettet ifølge de opnåede data Således strækkes filmen over hele loftets areal. Ulempen ved denne metode er muligheden for at falde. For at forhindre en sådan udvikling af begivenheder er det bedre at bruge klud i stedet for film. Derudover kræver dette materiale ikke opvarmning. Stoffet giver godt til at male, og også en kunstliste.

Analysér problemet i detaljer

Når du er mere opmærksom på, hvordan loftspændingen opstår, kan du begynde at dømme aktionsfølgen. Først afgøre, om du vil opdatere væggene? Hvis ja, så er strækloftet installeret efter tapet. Vær ikke bekymret for bevarelsen af ​​den nye vægbeklædning - professionelle kunstnere gør arbejdet rent og effektivt.

I tilfælde af hyppige reparationer i værelset er det bedst at lave et strækloft og tapetlimskum til rammen. Således kan du nemt opdatere værelset så meget som du vil. Loftets design bliver ikke brudt.

Det vigtigste punkt at overveje er, at væggene skal være helt flade, før rammen er installeret. For at gøre dette skal du træffe alle nødvendige foranstaltninger og opnå det maksimale resultat, så uregelmæssigheder ikke kommer i øjnene efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde. Med buede vægge er højkvalitets loftinstallation ikke mulig.

Vær opmærksom på vægmaterialet. Beton eller hvid mursten - loftinstallation kan udføres i en hvilken som helst rækkefølge. Forurening tapet eller vægge er ikke truet. Rød mursten? Så er det bedre at lave et loft, og lim derefter tapetet. Hvis væggene allerede er forberedt, advar montørerne, at der er rød mursten under tapetet. Støv fra boringen kan slå sig ned på overfladen, og det er igen svagt vasket og kan efterlade spor.

I en hvilken som helst række handlinger er vægternes fladhed den primære faktor.

Generelle anbefalinger

Hvordan man laver reparationer er 100% op til dig, da dette er et rent personligt anliggende. Men opsummering, læs et par anbefalinger, der giver dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Det er alligevel bedre at montere strækloftet inden limning af væggene.
 2. Juster væggene, inden du inviterer specialister. Første gips, derefter kitt og primer.
 3. Montering af loftet efter vægpapir er fyldt med vægforurening. Støv fra boring kan ikke passere ubemærket, og resultatet kan endelig forstyrre dig. Moderne værktøjer kan naturligvis minimere forurening, men ikke 100%.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok - efter boring kan den give en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmen bruges ofte varmepistol, hvilket skaber en høj temperatur i rummet. Som et resultat af dette arbejde kan eksperter ved et uheld røre ved tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes senere.
 6. Høje temperaturer ved montering af loftet kan medvirke til at skrælle tapet.
 7. Dæk gulvet inden arbejdet påbegyndes, især hvis det ikke længere er udsat for ændringer.

Den væsentligste ulempe ved ovenstående anbefalinger er, at den efterfølgende limning af tapet skal laves rumpe mod loftets kant. I dette tilfælde har du brug for høj nøjagtighed og nøjagtighed for ikke at beskadige strukturen.

Som følge heraf kan du ved hjælp af vores anbefalinger nemt bestemme rækkefølgen for at udføre reparationsarbejde. Bare husk et par vigtige punkter, før du starter arbejdet, og du opnår det maksimale resultat uden stor indsats.

Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Stræklofter er installeret før tapet eller efter?

Stræklofter er ved at blive populære på grund af praktisk og relativt lave omkostninger. Men når der installeres et fornuftigt spørgsmål opstår: at installere et ophængt loft før eller efter tapet?

Installation af stræklofter før og efter indsætning af tapet

Stræklofter er populære på grund af praktiske, æstetiske og rimelige omkostninger. Det eneste spørgsmål er på hvilket trin af reparationen at gøre deres installation - før du laver tapetet eller efter at væggene er fuldt forberedt?

"Før" eller "efter" - ekspertudtalelser

Hvordan man vælger den rigtige tid til installation gennem årene har der været opvarmede debatter. Og der er ikke en eneste mening ikke kun blandt kunderne, men også blandt specialister. Mere præcist er det selvfølgelig, men for bygherrer, kommoder og installatører af loftkonstruktioner adskiller det sig. Hovedproblemet er, at hvert af stadierne er fyldt med konsekvenser. Ved at klippe tapetet i loftet kan soklen beskadige lærredet, montere loftets metalramme, der er risiko for at rive eller forurener tapetet.

Masters kan ikke lide at fjerne denne slags konsekvenser på egen regning, og derfor lyder de forskellige versioner. I virkeligheden anses begge for at være korrekte ud fra et teknologisk synspunkt. Derudover skal du forstå, at sande fagfolk på et hvilket som helst stadium af reparationen lykkes med at klare opgaven. Det vigtigste er at finde dem, der virkelig kender deres forretning og ansvarligt udføre arbejde, og i tilfælde af force majeure er de klar til at svare på fejlen og rette det på egen regning.

For dem der stadig er plaget af spørgsmålet, er der installeret stræklofter inden lakering eller efterfølgende, anbefaler vi, at du selvstændigt analyserer fordele og ulemper ved hver af mulighederne og vælger den bedste.

Fordele og ulemper ved montering af strækloftet på tapetet klistret

Antag, at du har indsat tapet og vil i rummet var et suspenderet loft. Hvad er konsekvensen af ​​et sådant installationsdesign? Hvad er dens fordele og ulemper? Lad os finde ud af det.

Fordelene ved at installere et strækloft efter klistret tapet:

 • du behøver ikke at måle tapetet til centimeteret og starte et nyt rør, hvis du ikke har 1-2 cm. Selvom båndet ikke når loftet, lukkes det med loftkonstruktionen, så du ikke kun kan tale om bekvemmelighed og praktisk, men også om rationalitet;
 • ingen grund til at klippe tapet gør konturen under loftet sokkel pæn og præsentabel;
 • risikoen for skader på loftet er minimal, fordi du ikke behøver at bruge en tapetkniv eller trowel, forsøger at "drive" tapetet under basispladen;
 • Loftet forbliver rent - da væggene er klare, bliver det ikke lim, maling, opløsningsmiddel og andre forbindelser, hvoraf spor er vanskelige at fjerne fra lærredet. I processen kan du bruge moltape, men det hjælper ikke altid.

Ulemper ved montering af strækloftet efter klistring af tapet:

 • risikoen for forurening af tapetet som et resultat af at borge væggene med en perforator og dannelsen af ​​en stor mængde støv, der akkumuleres på væggens overflade (proceduren er nødvendig for at fastgøre metalrammen). Du kan minimere konsekvenserne ved at bruge en støvsuger eller ved at dække væggen med en speciel beskyttelsesfilm;
 • Loftfilmbelægninger monteres ved opvarmning, temperaturen i rummet når 60 grader, under sådanne forhold bliver tapetet ofte afskallet. Hvis ejerne forårsagede installatørerne, og ikke venter på, at væggene bliver helt tørre og tapet, vente på problemer (ved en temperatur på 20-22 grader tager den fulde tørring 5-6 dage, disse perioder bør opretholdes for ikke at blive forstyrret på grund af de beskadigede vægge);
 • Der opstår vanskeligheder i det øjeblik, hvor der er et ønske om at holde fast på tapetet. De gamle er presset med en baguette, det er ikke muligt at fjerne dem uden risiko for at beskadige loftet og ødelægge æstetiket, så du skal trimme dem omhyggeligt, hvilket er fyldt med skader på lærredet. Derudover er der en frygt for, at tapetet nær loftet måske ikke ser meget attraktivt ud.

Fordele og ulemper med at installere et strækloft før du smutter på tapet

Tilhængere af teorien om montering af lofter på nøgne vægge er også ganske få. Men det er værd at starte processen kun, hvis væggene er korrekt udjævnet og pudset. Selvfølgelig korrigerer loftloven noget uregelmæssighederne, men selv kan det ikke helt skjule byggernes fejl og ulemperne ved reparationer af dårlig kvalitet. Desuden kan et sådant problem ikke klare tyndhætte. Indretningen er indrettet, og væggene skal udjævnes og pudses.

Fordelene ved at installere et strækloft, inden du laver tapet:

 • undertiden er tidsrammen for reparationsarbejde alvorligt begrænset. Installation af loftet på væggen uden tapet sparer tid. Mestere behøver ikke at vente, indtil tapetet er "grebet", og væggene tørrer ud;
 • til højkvalitets fiksering af metalrammen, huller er lavet i væggen, hvilket støder op på væggene, når der ikke er tapet på dem, et problem bliver mindre (det er ikke nødvendigt at beskytte dem mod snavs);
 • Hvis du kan lide design eksperimenter og konstant forsøger at opdatere noget i en lejlighed eller et hus, er det bedst at installere lofter på bare vægge. I fremtiden vil der ikke være problemer med krydsfiner. Baggrunde kan ændres med misundelsesværdige regelmæssigheder, og det er ikke nødvendigt at vælge usædvanligt tætte sorter, frygter at tynde tapeter ikke lukker laget, der ligger under loftsplinten eller blankt.

Ulemper ved montering af strækloftet inden klistring af tapet:

 • Loftmaterialet er pålideligt, men er stadig modtageligt for skader og forurening, og dets omkostninger er ikke så lave omkostninger, at man tillader sig at ændre stoffet eller filmen. Gør installationen, før du laver tapet, øget risikoen for at ødelægge belægningen, fordi det efter at have installeret det teknologiske dekorative tape er ret vanskeligt at trimme tapetet.
 • vanskeligheder med at vælge mønsteret på tapetet og som følge heraf materialeoverskridelser. Når der er en margin for at reducere mønsteret ved forskellige lofthøjder omkring rummets omkreds, er der mulighed for besparelser (ofte mangler 2-3 centimeter i overskridelsesmålere). Alle disse mangler er betingede, men de eksisterer stadig og regnes med dem. Når skalaerne svinger, betyder selv små ting, når man træffer en beslutning.

"Leader" - pæne stræklofter fra fagfolk

Vi fortalte ærligt dig om de fordele og ulemper, som specialister og kunder står overfor, når stræklofterne er installeret før vægpapir eller efter at væggene er fuldt forberedt. Du kan uafhængigt vælge den mulighed, du kan lide mest. Men måske vil du være interesseret i udtalelsen fra fagfolk i virksomheden "Leader".

Ved installation af en spændingsstruktur er det ikke sekvensen af ​​værker, der er af afgørende betydning, men niveauet af mesterskabernes professionalisme. Ved at overdrage den ansvarlige forretning til højt kvalificerede specialister kan alle frygt og bekymringer efterlades. De problemer, der blev drøftet under den generelle gennemgang, skyldes primært blandt dem, der installerer loftet selv, de er ikke farlige for fagfolk.

Kvalificerede mestere i virksomheden "Leader" reducerer risiciene til nul. I vores design ser loftdækket perfekt ud, og vi skjuler den pæne indretning mellem væggen og loftet. Men selvom du giver op med baseboard og anden accent, vil en tynd hætte ynde graciøst overgangen.

Giv os det ansvarlige arbejde med installation af et strækloft, og vi vil ikke lade dig ned!

Livet hacking: Hvad skal man gøre først, tapet eller loftet

For at opnå et kvalitetsresultat skal du kende mange vigtige nuancer. For eksempel spørger mange mennesker spørgsmålet: "Hvad først: lim tapetet eller strække loftet?" Hvorfor dette spørgsmål er overhovedet, hvad man skal gøre før - fordi en proces kan påvirke det andet negativt eller komplicere reparationsprocessen.

Baggrund eller suspenderet loft det første: ekspertudtalelse

Hver specialist foretrækker at foretage reparationer i henhold til hans ordning under hensyntagen til de generelle teknologiske aspekter. Men uden at kende egenskaberne ved dit hjem og den tidligere reparation, vil det ikke straks fortælle dig, hvor det begynder.

Hvis du ikke planlægger at ændre tapetet ofte, så er det bedre at begynde at færdiggøre væggen først.

Så hvad gøres først:

 1. Den første mulighed. Det afhænger af hyppigheden af ​​wallpapering. For eksempel, hvis før tapetet ikke blev fastgjort igen i ti år eller mere, så indtil baguetten til PVC blev fastgjort, kunne du limke tapetet, og så kunne lærredet strække sig over dem. Hvis reparationen er udført af mesteren, vil de ikke deformere tapetet på nogen måde; hvis du har erfaring med limning og montering af loftet, skal alt også gå gennem netop.
 2. Den anden mulighed. Det gælder for dem, der plejede at lim ofte tapet. Derefter skal du limes tapetet under kanten af ​​strækloftet. Det vil sige at holde på væggen med nyt tapet, du kan nemt fjerne det gamle. Spændingsstrukturer, når du fjerner det gamle tapet, påvirkes ikke.

Hvordan man gør, beslutter, baseret på den opfattelse, at oftere du foretrækker at lim tapet, desto bedre er det at klæbe dem efter at loftet er blevet rettet.

Hvis der imidlertid fremhæves anmeldelser på særlige fora, kan vi sige, at folk også ser på de omstændigheder, der ledsager reparationen. For eksempel holder de første pindeplanker, ofte gør det med maleri. Efter kløften, der var tilbage mellem bundplader og vægge, er de fyldt med kitt. Og først så tapes limet.

Det viser sig, at under det efterfølgende reparationer fjernes det gamle tapet, og derefter limes nye. Et loftsplint er ikke nødvendigt at installere, men du kan bare male igen, hvis de står i kontrast til det nye tapet.

Baggrund eller nedhængt loft: Hvad første (video)

Sådan limes tapet med strækloft: procesegenskaber

Hvis du allerede har besluttet det i første omgang - et ophængt loft eller tapet - arbejde lettere. Af den måde er der en anden mulighed, men arbejdere tager sjældent det, fordi det er mere besværligt, men pålideligt.

Der er to almindelige måder at installere et strækloft på - hæftning og harpun

På de vægge, der allerede er forberedt til at klæbe tapet, kan du montere en strømpakke. Så pokleit tapet, og først da, i sidste tur, at strække selve lærredet.

Så hvis du beslutter dig for at strække loftet efter tapetet:

 • Du kan stå over for et sådant problem - når en baguette er installeret, laves der mange huller i væggen, og det er ikke kun ekstra støv, men også forurening af nye baggrunde;
 • Et andet problem er, at der ved opvarmning af et PVC-ark kræves opvarmning, og opvarmning i et rum øger risikoen for at skrælle tapet alvorligt.
 • Installationen af ​​selve loftet kan beskadige tapetet, hvis de gøres af gode herrer, vil du ikke støde på et sådant problem, men det er i princippet muligt.

Fordelene ved harpunmetode: let demontering og efterfølgende udskiftning af strækloftet

Men ingen bekymrer dig om at tage rimelige skridt. For eksempel kommer en måler til at tage målinger fra et rum, hvor væggene er glatte. Dette er korrekt, fordi nøjagtigheden af ​​sådanne målinger vil være højere. For at lave lærredet selv tager det cirka en uge, og i løbet af denne tid vil tapetet tørre ud og blive mere modstandsdygtige mod temperatureffekter.

Er det muligt at strække loftet efter wallpapering: så efter eller før

Selvfølgelig kan du, hvis vi tager højde for alle ovenstående punkter. Og for eksempel, hvis du limer tapet til maleri, har du ingen anden mulighed. Det kan gøres anderledes, men der er stor risiko for at beskadige loftet med den samme maling.

Hvis du først limer tapetet, er der risiko for, at de bliver beskidte under installationen af ​​strækloftet. Det er vigtigt at gøre alt arbejdet så omhyggeligt som muligt.

Forresten, hvis huller er lavet til loftet, eller rettere baguetten, kan du bruge det samme slag med en støvsuger. Dette er ikke en løsning på alle problemer, men denne metode minimerer nogle af konsekvenserne.

Mange er bange for denne metode og tænker på det - ser frem til, man kan forestille sig, hvilke vanskeligheder der vil opstå, når man maler. Men at klippe tapetet er faktisk slet ikke svært. Ja, og ingen bekymrer dig omkring rummets omkreds for at slå af niveauet for installation af en baguette. Så kan du holde tapetet fra ham. Og selvom nogle dråber bliver fundet, kan de være gemt med et dekorbånd eller en indsats.

Sådan klæber du tapet med et strækloft: Er der nogen nuancer

Uanset om du limer en ny tapet eller besluttet at male væggene, skal du handle på et scenarie.

Før du laver tapet, er det nødvendigt at proshpaklevat og primet væggen: Ellers kan tapetet skrælle

Planen for dekorative vægdekorationer under strækloftet:

 1. Fjern først den dekorative indsats, der beskytter væggenes samling og strækloftet.
 2. Derefter lim limens felter ved hjælp af maskeringstape omkring perimeteren, som under processen med at male eller klæde loftet ikke beskadiger;
 3. Installer en spatel og plastik af den ønskede bredde til lærredets underkant, og afskær den ekstra tapetdel langs den nederste kant;
 4. Monter indsatsen på plads, allerede skåret i størrelse, når strækloftet er installeret.

Da der næsten ikke er nogen grænse for ydelsen af ​​stræklofter, skal du sandsynligvis genindstille tapetet mindst en gang, ja.

Inden du limer tapetet, skal du huske om følgende trin for at forberede væggene: Fjern den gamle finish, behandl væggene med antifungal primer, reparér alle revner og huller, kitt og gipsvæggene.

Og processen med at skære tapetet er ikke så skræmmende som det ser ud til, næsten alle, der klæber på tapetet under strækningen, gør det bare.

Derfor anses vejen, når strækloftet kun er etableret efter klistring af vægge, mere foretrukket.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Så hvad først - suspenderet loft eller tapet? Som altid er svaret et sted imellem, se omstændighederne. I de fleste tilfælde er tapetet limet først, så længe baguetten er af høj kvalitet, og lærredet er spændt let.

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Der er nye byggematerialer, hvis layout kræver færdigheder og færdigheder. Ukvalificeret tilgang til reparation vil medføre overbetalinger og ændringer. Hvordan laver man første gang en smuk, høj kvalitet til at udstede et hjem? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål i denne artikel.

Hvad er det første - hængende loft inden tapetet eller efter deres klistermærker?

Tvisten skyldes, at der er sandsynlighed for at skade overfladen, der blev anvendt i første omgang. Hver bygherre forsvarer sin teknologi og citerer bevis for, at han med sin metode til afslutning af skader vil være mindre.

To måder at løse problemet på:

 • installation af spændevævet udføres på det afsluttende trin (efter klistring af væggene
 • installationen af ​​loftmaterialet sker inden tapetet limes.

I begge tilfælde vil faglig installation give positive resultater. Det er nødvendigt at tage højde for og klare de vanskelige øjeblikke ved reparation for at nå målet. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde med importerede materialer. De er dyre.

Der er en tredje måde at installere loftet og lim vægge. Metoden er den mest tidskrævende og økonomisk dyre, så ejerne og installatørerne modvilligt accepterer det. I dette tilfælde udføres arbejdet i flere faser. Baguetter af det fremtidige loft er fastgjort til væggen tilberedt til pasta. Derefter limes tapetet, i efterbehandlingsfasen er der monteret en loftsfilmflade.

Stretch loft enhed før tapet klistermærke

Når du vælger denne metode, er det obligatorisk at forberede vægstrukturer under klistermærket. Hvis du monterer en baguette på en "spille" væg, er der lidt skønhed. Intet dekorativt fragment vil skjule fejlene. Bunden af ​​væggene er nivelleret, puttied. Det antages, at flyet kan have millimeterdråber. Og i nogle tilfælde er en sådan frihed uacceptabel. Evenness skal være perfekt.

Manipulationer med tapet udføres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​det færdige loft kan være snavset og beskadiget. Løs situationen ikke virker, du er nødt til at lave loftsdækslet igen. Og dette er et ægteskab, der ikke er optaget i arbejdsprocessen. Bliver nødt til at lave på egen regning

De vigtigste fordele ved denne type installation:

 1. Overfladen af ​​væggen forbliver i integritet, sikkerhed. Varmepistol bruges til slutningen af ​​efterbehandling.
 2. Mulig udskiftning af tapet.

Wallpapering gøres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​loftet er modtagelig for snavs og skader. Filmstof er dyrt, så der er ingen genudskiftning. Ved rengøring fra snavs på overfladematerialet pletter, pletter, mørkere.

At klippe tapetet under det dekorative bånd uden visse færdigheder er svært: Du kan beskadige båndet selv eller loftfilmen (den værste udfoldelse af begivenheder).

Denne type installation er mindre traditionel, fordi den kræver den største omhu og dygtighed. Kun verificerede handlinger garanterer et kvalitetsresultat. I mangel af installationserfaring er det værd at se på den anden metode til indretning.

Hvad er fordelene og ulemperne ved installationen: Strekkak efter tapet

Typen af ​​efterbehandling anses for at være mere traditionel, da et klargjort strækloft på grund af manglende håndtering under påvirkning af maling, opløsningsmidler og lim vil blive ubrugelig. Uudslettelige pletter, beskadiget tekstur kræver udskiftning af lærredet. Når ejeren beslutter at indsætte over rummet med tapet til maleri, skal strækloftet monteres sidst. Stol på arbejde skal have erfarne arbejdstagere, der har lang erfaring.

En række funktioner:

 • Fastgørelse af baguetten sker med et tilstrækkeligt stort antal fastgørelsesdele, der passer til væggen til den ønskede dybde. På grund af skruetrækkerens arbejde er rummet fyldt med støv, tapetet kan blive forurenet;

Temperaturforhold

Til installation af PVC film kræver opvarmning af rummet til tres grader, hvilket vil medføre skrælning af rå tapet. Afmontering sker i tilfælde, hvor reparationen sker hurtigt. Montering af loftsdækslet sker først, efter at væggene er helt tørre. Vægpapir støder endelig til en mur om fem, seks dage ved normal stuetemperatur.

Det angivne bestillingsmønster for strækloftet er relevant, når målinger tages i et allerede forberedt rum med justerede vægge. I dette tilfælde skæres lærredet meget præcist. Det tager cirka en uge at lave en film, i hvilken tid tapetet tørrer helt, kan modstå en betydelig temperaturstigning. Men du bør ikke eksperimentere. Den næste operation skal startes, når det bliver klart, at den foregående blev gjort godt.

Problemer opstår kun, når teknologien til klistring af vægkonstruktioner blev overtrådt.

Installationsaktiviteter overlades bedst til fagfolk for at holde overfladen af ​​filmen og tapetet intakt.

Vær opmærksom!

For mange er genlimning ikke en nem opgave, da tapetet oprindeligt presses mod en baguette. Vanskeligheden er kun konstrueret ved første øjekast, fordi materialet nemt trimmes med en byggekniv.

Langs rummets omkreds er niveauet af baguetten, der bruges til at klæde rummet, afskediget De resulterende dråber kan nemt gemmes ved indsættelse eller dekoration bånd. I et ord, godt strakt loft og limet tapet. Harmonisering af to helt forskellige materialer på strukturen bør være hundrede procent. Fra dette vil afhænge af den endelige design stil i rummet.

Foreslåede løsninger - optimal arbejdssekvens

 • væg forberedelse;
 • baguette installation;

Denne sekvens anses for optimal, fordi en række ulemper elimineres:

 • Til de justerede vægge er baguetter fikset uden revner og huller;
 • Efter montering af baguetten fjernes det resulterende støv hurtigt;
 • Tapet er let at klæbe, male, ikke bange for at plette loftet. Hvert fragment er frit justeret til baguetten, da alle fejl er skjult ved at dekorere indsatser;
 • en uge senere er væggene helt tørre og derefter dækket af et beskyttende lag, der forhindrer støv, beskadigelse. Installation af loftmaterialet udføres uden frygt for dens deformation.

Stoflofter kræver ikke brug af varmepistoler, som beskytter loftet og vægoverfladen. Lerret uden opvarmning er jævnt fordelt omkring rummets omkreds. Det skaber en unik sublimering af loftet og den nye design stil.

Fejl ved fastgørelse af tapet

Tapetet skrælmer tæt på trimmen og bundpladerne. Processen skyldes en dårligt påført klester.

Den svage pasform af tapetet nær vinduet skyldes den stærke luftfugtighed i rummet, et lille udkast. Limet påføres igen på et hårdt limet fragment, en del af tapetet presses kraftigt mod vægplanet.

Når der vises bobler og rynker, er der to måder at løse problemet på:

 • klæbe det nye lærred igen
 • en punktering er lavet i midten af ​​bukken med en tynd nål, uregelmæssigheden glattes med en rulle.

Tykke sømme vises, hvis sømmen ikke er tilstrækkeligt rengjort eller arket overlappes. I dette tilfælde er lærredet limet igen.

Pletter under tapetet er slående. Hvis partikelstørrelsen er imponerende, kræves der igen limning. Væggen er omhyggeligt rengjort, pastaen anvendes kun god kvalitet.

Gennem den nye tapet kan ses gammel. Dette skyldes, at finishmaterialet er for tyndt eller fremstillet af fabrikanten med anilinfarvestof. Den eneste løsning ville være limning.

Typer af strækophæng:

 • produktion

Det lille hul, der fremkommer på grund af brugen af ​​lavt stof. Desværre er det meget vanskeligt at opdage før installationen.

området af baguettes ledd skal forsegles med papirtape for at bevare stoffets kontinuitet. Gas, vandrør koster ved at bruge polypropylenelement. Ved fastgørelse af en belysningsarmatur er det afgørende, at slidbanen termisk ring limes og fastgørelseselementet er fastgjort i intersilationsåbningen;

Korrekt drift af loftet forlænger produktets levetid.

Mekanisk skade. Piercing og skære genstande vil beskadige loftets overflade.

Øget skrøbelighed. På grund af temperaturudsving bliver overfladen mere sårbar.

Øget plasticitet. For en lyskilde overstiger energiforbruget af energi ikke fyrre W.

Forurenende stoffer fra overfladen fjernes ved hjælp af en flannelklud.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvornår er stræklofter installeret: før tapet eller efter?

I efterbehandlingsarbejdet er der mange spørgsmål, der forårsager en ganske hård kontrovers. Så dilemmaet om når stræklofter er installeret: før tapetet limes eller efter det er uopløseligt.

Der er mange tilhængere af hver af versionerne, som giver deres eget, meget overbevisende argument. Men i virkeligheden kan alt vise sig at være endnu enklere end det forekommer ved første øjekast.

Generelle oplysninger om problemet

Så de vigtigste forskelle opstår i den del, der kommer til den direkte installation, etiketten på et af materialerne. Faktum er, at de teknologiske egenskaber, hvis de udføres forkert eller noget ikke går efter planen, kan føre til skade på den tidligere installerede belægning.

Der er to muligheder for at finde en vej ud af det eksisterende problem:

 1. Spændingsstrukturen er installeret, efter at alle færdiggørelsesarbejderne er færdige: Tapetet er først limet, så loftet.
 2. Væggene er den sidste fase af arbejdet - de bliver revet efter at spændingsmaterialet tager sit sted.

Hvornår er det bedre at lave et loftsloft: før eller efter tapet? Det skal tages i betragtning, at begge teknologiske løsninger er korrekte og egnede til specifikke situationer. Men reparatørens erfaring vil have en vigtig indflydelse. Det antages, at professionalisme hjælper med at eliminere eventuelle problemer. Hvis vi tager den virkelige situation, kan begge muligheder (strækloft eller tapet) medføre mange uventede problemer.

Svaret på spørgsmålet: Hvad der plejede at være - tapet eller strækloft afhænger i vid udstrækning af erfaringen fra guiden, der leverer reparationstjenester

På grund af de nye konflikter glemmer de, at der findes en anden metode, der ikke indeholder kontroversiel modstand. Det ligger i den kendsgerning, at den første fase af installationen af ​​strækloftet er færdig inden limning af tapetet, det andet (efterbehandling) - efter at have klistret væggene.

Faktisk er eksperter opmærksomme på denne mulighed, men foretrækker ikke at bruge. Denne situation forklares ganske enkelt: Det vil være nødvendigt at gøre meget mere arbejde, for i processen skal du færdiggøre trin, der omfatter en del af handlingerne fra hver af de to standardindstillinger.

Løsninger på problemet

Standardindstillinger giver dig mulighed for at udføre arbejde og give en første ide om hvad du har gjort før: Afslutning af loft eller vægge.

Installation af strækloft til tapet

Denne metode forudsætter, at selv før starten af ​​hovedværkerne udføres en kvalitativ udjævning af vægoverfladen. Start- og overfladebehandlinger kan være påkrævet. Dette behov forklares ved, at strimlerne, der tjener som et sted til fastgørelse af den spændte bane, er fastgjort på en flad bund. Hvis vi ignorerer rådene og udfører fiksering på væsentlige uregelmæssigheder, så vil krumningen være tydelig.

Uanset om tapetet skal limes eller ej, er loftet spændt kun efter forudindstilling af væggene.

Nogle fordele ved denne mulighed:

 • der er ingen mulighed for at beskadige det dekorative lag af væggene, fordi det endnu ikke er blevet klistret;
 • Om nødvendigt kan belægningen udskiftes ret hurtigt, det er ikke nødvendigt at bruge tid på svær fjernelse og trimning;
 • Hvis du installerer designet før tapetet, så kan du trække det meget hurtigere.

Der er også negative punkter, der kan få dig til at tænke over, om det er umagen værd at først takle loftet:

 1. Materialet, der tjener til fremstilling af det spændte stof, er let beskadiget og beskidt. Det skal tages i betragtning, at produktet har en større værdi end billige typer tapet. Så hvis lærredet er farvet, kan det være svært at rengøre, hvilket vil føre til udskiftning af hele strukturen.
 2. Før du limer tapetet med et strækloft, skal du overveje, at efter at have monteret et specielt tape, der lukker kløften mellem loftet og væggen, er det meget svært at trimme rullematerialerne.

Således har denne løsning fordele og ulemper, som objektivt viser tilstanden af ​​tingene.

Hvis du først forer væggene

Hvad sker der, hvis du først limer tapetet? Tilhængere af denne beslutning viser, at denne metode gør det muligt at undgå skader (i nogle tilfælde irreversible) spændingsmateriel. Især bør være alarmerende situation, når væggene er plasteret med tapet, som vil blive malet. Dette er praktisk talt en garanti for, at ophængningsstrukturerne vil blive beskadiget. Selvfølgelig kan du ty til forskellige tricks, men det løser ikke altid problemet.

Der bør tages hensyn til ulemperne:

 1. For at strække lærredet, vil der blive installeret specielle baguetter omkring den perimeter, hvortil materialet er fastgjort. For at gøre dette borede mange huller, hvilket førte til fremkomsten af ​​støv og snavs. Selvfølgelig er der nu perforatorer forbundet med støvsugere. Denne metode garanterer ikke fuldstændig bortskaffelse af støv, og faktisk kan en lille del også beskadige tapetoverfladen.
 2. Loftspændingsbelægningen installeres ved hjælp af specielle termoelementer, der opvarmer stoffet. En sådan indvirkning vil være på væggene, og dette fører til løsningen af ​​tapet. Mange har travlt og gør arbejde, før den dekorative vægbeklædning griber.
 3. Vanskeligheder opstår, når det er nødvendigt at træffe en beslutning om, hvordan man klistrer om tapet med et strækloft, fordi baguetten presser denne belægning. Faktisk kan det være svært at fjerne et sådant lag: trimning skal udføres langs kanten, enhver uforsigtig bevægelse vil føre til et snit af lærredet. Selvom det er svært at forestille sig, at en person, der genindsætter tapet, ikke vil være forsigtig.

Hvis det blev besluttet at lim tapetet, inden du installerede strækloftet, skal du huske, at denne metode har mange ulemper

Ja, der er negative punkter, men hvis du vil, kan de nemt nivelleres. Et sådant mønster er karakteristisk for den første fremgangsmåde.

Tip! Der er stofstoffer, der ikke skal opvarmes. Dette vil give dig mulighed for at slippe af med argumenterne, lave loftet eller lim tapetet.

Alternativ måde

En mulighed, der ignoreres af de fleste guider, er følgende trin af trin:

 1. I første omgang en høj kvalitet forberedelse af væggene.
 2. Derefter installeres en særlig baguette rundt om omkredsen.
 3. Efter du har brug for at holde tapetet.
 4. I slutningen af ​​arbejdet er det nødvendigt at spænde lærredet.

Den mest korrekte måde: Arbejdsordenen

Denne fremgangsmåde eliminerer straks et antal problemer, der opstår i tidligere metoder:

 • Profil passer ensartet. Boring forårsager ikke skader på det dekorative lag, fordi det endnu ikke er sket.
 • Stick tapet. Hvis loftet først blev monteret, kan dette medføre beskadigelse af belægningen.
 • En uge senere, fortsæt til installationen af ​​lærredet. Varmepistoler vil ikke forårsage delaminering af materialet, fordi tapetet bliver fastgjort korrekt. Selvfølgelig kan du ikke tillade overophedning.
 • Eventuelle defekter, der er opstået ved krydset, er lukket ved hjælp af en sokkel.

Faktisk er alle tvister om hvad man skal gøre først, tapet eller hængende loft - dette er kun et spørgsmål om mesterens præference. Der er ingen perfekt metode, alt afhænger af den specifikke situation. Det er meget bedre at tage et valg til fordel for en alternativ løsning.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Stretch canvases er en populær efterbehandling løsning, der er gået fra kategorien luksus til en almindelig, attraktiv indvendig løsning. De giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade, pålideligt skjule pladedråber, revner og andre fejl. Fornøjelser og levetid, som ved brug af kvalitetsmateriale når et kvart århundrede. Det er bare i tankerne hos almindelige mennesker har endnu ikke besluttet spørgsmålet om, hvordan man limer tapetet under strækloftet, så begge overflader blev minimalt beskadigede og ikke forværrer resultatet af finishen.

Nuancerne i kvarteret tapet med et strækloft

For en fuldstændig forståelse af det problem, vi husker: stræk loft - færdigbehandling teknologi, hvilket indebærer strækning i en afstand fra loftet på loftet på lærredet, fremstillet af PVC eller et specielt stof. Materialet fastgøres oftest med plastik eller metal baguetter, der fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af dowels.

Spørgsmålet opstår: Hvordan skal du holde tapetet og ikke forkæle på samme tid det nedhængte loft? Hvis du gør det modsatte og begynder med at indsætte tapestrimler, vil baguetterne trække dem godt til væggene, og den efterfølgende krydsfiner bliver problematisk. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man handler i en lignende situation.

Årsagerne til, at det er fornuftigt at begrænse tapetet først

Overvej argumenterne for limning af tapet inden montering af spændingsstruktur.

 • Afslutning af loftet og gulvet er den sidste ting at gøre, fordi raffinering af vægge er snavset og støvet. Men i moderne virkeligheder er argumentet kontroversielt, da det hele afhænger af de anvendte materialer, teknologi og håndværk af kommode.
 • Under fastgørelsen af ​​tapetstrimler er det muligt at plette det strakte loftsstof med lim, hvorefter det er vanskeligt at vaske det. Et sådant argument er også svært at tildele kategorien "armeret beton", fordi det moderne marked med byggematerialer tilbyder en sådan nyttig ting som maskeringstape, som kan beskytte tilstødende overflader. Derudover er tapetlim opløselig i vand, så det er helt muligt at vaske det med varm væske.
 • Hvis der anvendes tapet til maling, er det ikke muligt at male den øverste del af væggen uden at berøre spændingsmaterialet. Som i det foregående argument er maskeringstape et universalmiddel for denne slags problemer.
 • Når tapeterne på tapetstrimlerne bliver drejet under baguetter, vil det ikke være attraktivt, at krydset mellem væggen og loftet ikke er synligt. Her vil jeg gerne bemærke, at hvis en intelligent dekorator er ansat, så er leddet usynligt under alle omstændigheder. I alle andre situationer kan du bruge specielle sokler eller lignende formede elementer til at skjule grænserne for efterbehandling materialer og æstetisk attraktivt design af en sådan overgang. Nedenstående billede viser et eksempel på den økologiske anvendelse af loftplanker, når der udlægges en spændingsstruktur.

At dømme efter vurderinger fra fagfolk, er den holdning, at tapetet først limes, forsvaret af selvkendte "eksperter", der ikke har få kendskab til moderne bygningsteknologier. Derfor følger de den nemmeste måde i deres mening, selv om dens rationalitet er meget tvivlsomt.

Hvorfor anbefales det at starte med at installere spændingsmaterialet

Vi foreslår at begynde at overveje de argumenter, som tilhængere har givet udtryk for for den prioriterede installation af loftkonstruktionen.

 • Under loftets udstyr anvendes en varmepistol, som er meget varm og kan beskadige den færdige vægdekoration. Dette argument er ret kontroversielt. Han har kun ret til at eksistere, hvis installationen er udført af en uerfaren mester, der ikke kan håndtere en varmepistol. I alle andre tilfælde vil rummet ikke blive meget varmt, og luftstrømmen vil ikke blive rettet direkte mod væggen.
 • Udgifterne til spændingsstrukturens udstyr er flere gange højere end prisen på vægbeklædning, og dens levetid overstiger levetiden væsentligt for tapetet, så vi understreger, at de vil blive erstattet over tid, snarere end loftet lærred. Dette argument er helt logisk, det er svært at argumentere med det.
 • Under installationen af ​​spændingsstrukturen bores et stort antal huller, hvilket vil resultere i dusting af finishen, især hvis der er betonvægge i rummet. Det resulterende støv vil sætte sig på frisk tapet og ødelægge deres udseende. Forureningen, der opstod på denne måde, kan naturligvis fjernes, men argumentet er ret vægtigt og får dig til at tænke.
 • I installationsanvisningerne til filmlofter ser det ud til at installationen af ​​baguetter udføres på en væg, der er fuldt forberedt til den endelige dekoration. Kort sagt, fabrikanterne selv fortaler bare en sådan ordre.

Bemærk, at denne oplevelse normalt efterfølges af erfarne installatører. De ser ikke noget skræmmende i pænt stikkende tapet efter installation af strækstof.

Stikker tapet under loftet

Teknologien til vægpapir i lokalet, hvor det nedhængte loft allerede er installeret, er som følger:

 • For at forhindre materialelagring skal der påføres et primerlag. Du skal håndtere hele overfladen af ​​væggene, hjørnerne og leddene, uden at udelukke dem, der støder op til loftet.

Det er vigtigt! Det er ret vanskeligt at vaske af primeren, derfor er der monteret et maskeringsbånd, der beskytter det nye loft i kontaktstederne med væggene.

 • At klippe tapetet efter limning anbefales ikke, fordi risikoen for beskadigelse af den strakte PVC-film er høj, så du skal omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne og foretage en præcis skæring af rullen på forhånd på gulvet eller på bordet.
 • Når primeren er tør, er væggene belagt med et klæbemiddel (hvis vi taler om non-woven eller vinyl canvases på en non-woven base). Denne proces ledsages også af risikoen for farvning af stoffet i spændingsstrukturen. Også her skal der anvendes maskeringsbånd. Ved limning af et materiale på papirbasis limes ikke på væggen, men på lærredet, men der er ingen grund til at nægte klæbebånd. Det beskytter belægningen ved uhensigtsmæssige græsning af loftet med kanten af ​​tapet imprægneret med lim.

Når du arbejder med skæreværktøjer, skal du være yderst forsigtig, fordi selv den mindste snit kan forårsage uoprettelig skade på dyrt materiale. Hvis det alligevel er nødvendigt at trimme strimlen, kan du vedhæfte en spatel til væggen, trykke på dem tapet og afskære den overskydende del, der stole på den, som en linjal.

 • Limning tapet begynder umiddelbart efter påføring af lim. Justering udføres under loftlinjen. Du kan læse om alle de finesser, der stikker vinylark på en papirbase her, om reglerne for at arbejde med vinyl på ikke-vævet stof - i denne artikel.

Hvis det var umuligt at klæbe tapetet, så de øvre kanter, der sluttede sig til loftet, dannede en perfekt flad linje, behøver du bare at skjule fejlene med en smuk loftsplint eller kant.


Du kan kende algoritmen til processen ved hjælp af træningsvideoer.