Vægmaleri med himmel og skyer

Fantastisk og uendelig, majestætisk og uforståelig, evig og smuk - hvor mange flere vidunderlige epithets kan du vælge at beskrive himlenes skønhed? Godt sæt. Men selv da er det nok nok ikke nok nok til at beskrive den azurblå pragt, vi ser hidtil, men samtidig så tæt på os selv.

Photowall-papir med himlen og skyer er en mulighed, fra dit eget hjem, til at dykke ind i den uforståelige og distraherede verden af ​​hverdagens virkelighed. Løs bare op i denne evige skønhed og gennemsigtighed, ukrænkelighed og en slags rørende tomhed. Sådanne øjeblikke er uforlignelige - og at give dem en stor ære for os. Alt hvad der behøves for dette er at simpelthen købe i vores online butiksbaggrunde efter individuelle størrelser. Og snart bliver dit hjem fyldt med en vidunderlig atmosfære af fred og ro i sindet, hjertelig fred og harmoni - alt det, som himlen giver os.

Vægmaleri på væggen med himlen og skyer - en million positive følelser, der kun kan værdsættes fuldt ud, når plottene vises i rummet. Et uforglemmeligt fyrværkeri af følelser og fornemmelser venter på dig, at noget virkelig utroligt bliver sandt, ud over beskrivelsen. Nå, og selvfølgelig et specielt strejf til naturen - intet kan sammenlignes med dette. Blå himmel og solens stråler, der strækker sig gennem de snehvide skyer i interiøret, giver dig mange positive følelser og godt humør.

Baggrunde med himmelske scener vil gøre ethvert værelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed, hvor det ser ud til at du bare kan gå på bløde skyer og føle enhed med naturen. Ikke underligt himlen symboliserer saligets rige, uendelighed, orden i universet og er identificeret med paradis. Vægmaleri, der skildrer himmelen, vil bringe lykke og ro til dit hjem. Derudover er det ofte de bedste billeder til at dekorere loftet.

Vægmaleri Sky: Skyer, stjernehimmel og vilde horisonter

Vægmaleri himmel er et loft eller en væg, der vaskes i solens lyse stråler, snehvidt skyer og et magisk billede af en regnbue efter en regn - disse scener kan gøre ethvert værelse til en uudtømmelig kilde til drømme, positive følelser, ro og afslapning.

Vægmaleri himmel med skyer - maleriske og farverige. Billedet af himlen formidler friskheden og alle nuancer af luftfarver, hvilket afspejler dybden og skønheden i himmelsk sindsro. Baggrunde af himlen, til gengæld formidle en følelse af ro og ro.

Cloudless eller med skyer, vinter eller sommer, stjerneklar, morgen eller aften - himlen er smuk til enhver tid på året og til enhver tid på dagen. Det minder mennesket om det "evige", fyldt med filosofiske refleksioner, distraherer fra hverdagens trængsel og travlhed.

Uden den attraktive skønhed, der er skabt af baggrunden af ​​den stjerneklare himmel, ville skønheden i den omgivende natur være ufuldstændig. Det vil altid være fascinerende, mystisk og attraktivt for mennesker.

Vægmaleri med højkvalitets stjernehimmel med billedet af skyer, morgen og solnedgang passer perfekt ind i dit indre. Med disse fotos kan du markant udvide rummet i hvert værelse og harmonisk udfylde rummets overordnede design.

Baggrund med skyer til den visuelle udvidelse af rummet: Tips om valg og indsætning til loftet

Kompetent og korrekt indretning er en ret vanskelig opgave. For at skabe en virkelig hjemlig og gæstfri atmosfære, hvor du vil vende tilbage efter en hård arbejdsdag, anbefaler psykologer at bruge himmelske farver i designet. Baggrunde på loftet af skyerne er i stand til at skabe en fredelig og rolig atmosfære, der giver dig mulighed for at slappe af og tune på en positiv måde.

Typer af himmelske tapet

Moderne tapet på loftet med billedet af himlen er der flere typer:

 • Klæder med skyer - en af ​​de mest populære typer af loftdesign, der præsenterer en lyseblå himmel med snehvidt skyer, der flyder på den. Det ser ret simpelt ud, men samtidig smukt, luftigt og diskret. Ofte bruges denne mulighed i små værelser, som visuelt øger rummet og hæver loftet.
 • Dynamiske billeder - har et bestemt element, som tiltrækker øjnene og skaber en bevægelse af billedet. Dette element kan være solens stråler, flyet, fuglene og så videre.
 • Tilstedeværelsen af ​​lyse farver - denne type tapet bruges til at opdatere interiøret, hvilket giver meget farve og positiv plads. Effekten opnås på grund af tilstedeværelsen af ​​lyse elementer på lærredet, såsom balloner og en regnbue. Sådanne billeder giver mange positive følelser og bruges ofte til soveværelset og børnenes værelse.

Mest populære i dag nyder tapetet med nattehimlen, som fascinerer med sin skønhed og charme. Yderligere elementer kan være til stede på lærredet, såsom nordlys og forskellige konstellationer. Når de placeres over sengen, bidrager sådanne billeder til en dyb og dyb søvn.

Når du bruger tapet med en regnbue, hvis du udvider dette element på væggene, kan du opnå en betydelig udvidelse af rummets grænser.

Der er klare fordele ved at bruge tapet med skyer:

 • Evnen til at bruge i enhver stil i interiøret, da himlenes image ikke er bundet til nogen æra og altid ser godt ud, med fordel komplementerer det overordnede design.
 • Loftet tapet på loftet perfekt kombineret med det naturlige landskab, der ligger på væggene.
 • Skyerne ser diskret og smukt ud og skaber en luftig atmosfære i rummet.

På videoen: tapet på loftet med skyer og ikke kun.

Tips til valg af tapet med skyer

Farveskemaet skal primært afhænge af rummets parametre. Til et lille rum egnede pastelfarver, for eksempel tapet til vægge med skyer af hvid farve eller billedet af fastgørelsen ved daggry. Det rummelige børnerum vil se smukt ud med en kontrastfarve, med et billede af palmeafdelinger, der ser på himlen på den blå baggrund.

Når du vælger malerier med skyer, skal du overveje den type belysning i rummet. Med en harmonisk kombination af farver kan du skabe et smukt og malerisk interiør.

Hvis du skal visuelt forøge højden af ​​rummet, skal tapet til vægge være i samme tone som loftet. Dekorative elementer i form af en stjerneklar himmel eller solnedgang vil gøre rummet mere voluminøst. Let atmosfære kan skabes ved at bruge billedet af himlen i designet.

Indlægsprocedure

For at bevare billedet og integriteten af ​​billedet, skal fiksering udføres med omhu og opmærksomhed.

At arbejde har du brug for værktøjer:

 • rulle eller børste til påføring af lim;
 • målebånd, blyant, papirvarer kniv;
 • bygning niveau;
 • stigen;
 • tørt stykke klud.

For rigtighed og gode resultater anbefales det at observere en vis konsistens i arbejdet, nemlig:

1. Ved brug af en kniv og et niveau skal du trimme den hvide linje, der findes på hver lærred. Dette gøres for at få et problemfrit mønster.

2. På væggen med blyantmærker laves for at nøjagtigt fastgøre lærredet.

3. Gulvet er dækket med polyethylen eller aviser for at beskytte mod indtræk af lim.

4. Lim påføres på væggen. Afhængigt af typen af ​​tapet kan lim påføres på overfladen. I denne form skal væggen stå i ca. 10 minutter.

5. Den første strimmel limes til overfladen, baseret på de tidligere lavede mærker.

6. Brug en rulle, du skal udvise luften og udjævne eventuelle uregelmæssigheder på strimlen.

7. Følgende lærred er limet overlappende for at justere mønsteret.

8. Langs linjen for at kombinere tapetet skal du lave en nøjagtig snit langs hele længden. Til dette bruger vi en brevpapirkniv og en linjal.

9. Efter at have klistret i sidste etape, kan stoffet smøres med vandafvisende sammensætninger, som vil beskytte materialet mod fugt, damp og ultraviolet stråling.

10. Under tørring af tapet er det yderst uønsket at åbne vinduer eller ventilere rummet.

Vægpapirskyer til vægge hjælper med at skabe et smukt og let interiør. Den azurblå himmel med lyse skyer vil give rummet lys, solskin og visuelt udvide rummets grænser. Hvis dette design anvendes i udsmykningen af ​​loft og vægge, kan du få et værelse uden kant.

Baggrunde himmel med skyer

himmel loft tapet 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "sky ceiling wallpaper".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "sky ceiling wallpaper".

Baggrund med et mønster af himmel og skyer

Baggrund med himmel til vægge i indretningen. Hvordan vælges med smag?

Det er bedst at købe tapet med himlen og skyer til at dekorere loftet. Dette vil skabe en naturlig plads til afslapning. Men i udsmykningen af ​​soveværelset findes der også ofte materiale - for eksempel med hjælp kan du vælge en zone til læsning og håndarbejde. Den traditionelle løsning til indretningen er lærredene til børnehaven - her kan du endda klæde over alle væggene med sådan tapet og skabe en lys atmosfære. Men oftest bliver sådanne belægninger accent. Med deres hjælp dekorerer de: sengens hoved, væggen ved vinduesåbningen, området for børns spil. Baggrundsbogen indeholder udsmykningen af ​​lette delikate toner, men der er undtagelser - for eksempel azurblå med blændende hvide skyer.

Soveværelse interiør med "himmelske" tapet

Ordne ordren online, og lederne af online-butikken "Oboi-Store" hjælper med tips, tips til at vælge en indretning til væggene.

 • Oboi-Store 1000

Vi venter på dig i vores showrooms på:

- Moskva, Volokolamskoe Highway 6
(indgang fra motorvejen);

Vægmaleri himmel med skyer

Photowall-papir fra studiet af vægge "Photostena" med billeder af himlen vil introducere et stykke af denne universelle gåde i dit hus. Valget af billeder af malerier, der præsenteres i dette afsnit af kataloget på vores onlinebutik, er meget forskelligt og giver dig mulighed for at vælge et billede for enhver, mest krævende smag.

Den stjerneklar himmel er et af de mest populære motiver til dekoration af et soveværelse. Det fredelige billede af himlen med skyer vil være en vidunderlig udsmykning til stuen eller børnehaven. Det naturlige udvalg af den unikke himmelske palette, hvor de mindste nuancer overføres i den højeste kvalitet af vores billedbaggrunde, vil fylde dit hjem med varme og harmoni.

Fordelene ved fotobaggrunde fra vægdesignstudiet "Photostena"

Vores studie har lavet fotobaggrunde i mange år. Stor erfaring, kvalificerede specialister, veletablerede kontakter med de bedste leverandører af materialer og udstyr, giver brug af innovative teknologier os mulighed for at garantere vores kunder højkvalitetsprodukter og forfølge en demokratisk prispolitik. Vægmaleri af vores studie har flere væsentlige fordele:

 • UV-resistent. Baggrunde forsvinder ikke og mister ikke deres farvemætning i hele driftsperioden.
 • Modstand mod høj luftfugtighed. Denne egenskab giver dig mulighed for effektivt at bruge vores tapet til dekoration af køkkener og badeværelser.
 • Let at klæbe. Hvert lærred består af små fragmenter, som ikke er vanskelige for en ikke-professionel at klæbe på den valgte overflade.
 • Overkommelig pris.

Børns tapet med skyer

Blid og diskret tapet med skyer i børnehaven - den perfekte løsning! Dugetasker med billeder af denne type kan positivt påvirke et barns følelsesmæssige tilstand, stimulere flyveflugt og frigøre kreativt potentiale. Online-butik Artique tilbyder dig originale vægbeklædning af et tilsvarende design til konkurrencedygtige priser.

Hjemme komfort, lys og afslappet atmosfære - de fornemmelser, der forårsager børns tapet med et mønster af skyer. Sådanne dekorative belægninger er traditionelt lavet i lyse pasteller og bløde farver, som giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum og tilføjer friskhed. De dampformede "himmellegemer" er afbildet i forskellige variationer:

 • regn skyer
 • skyer med kurve (balloner);
 • flerfarvet tegneserie og akvarel.

Hvor kan man købe tapet med skyer i børnehaven i Moskva?

Ønsker du at fremhæve accenter i interiøret eller dekorere loftet i dit elskede barns rum med den originale belægning? Bestræbe sig på at dyrke kreativ natur med en stor fantasi og et afbalanceret nervesystem? Spørgsmålet om beboelsesrum til barnet fjernes, når du bestiller et tapet med skyer i online-butikken Artique!

oboi.cc - Her billeder og wallpapers »Sky

Velkommen kære besøgende! Vores hjemmeside er dedikeret til dem, der ikke kan leve en enkelt dag uden at installere smukke tapeter til dit skrivebord på en computer, tablet eller telefon.

Den største fordel ved vores hjemmeside er, at alle billeder er nøje kontrolleret og sorteret for din bekvemmelighed. Alle billeder præsenteres her i høj kvalitet, som ikke alle sider kan prale af.

Fra i dag behøver du ikke at rulle gennem tonsvis af websteder på baggrund af passende tapeter, fremragende widescreen tapeter allerede på oboi.cc

Download dit yndlingsbillede i enhver opløsning gratis og uden begrænsninger.

© Oboi.cc. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle rettigheder til billeder på webstedet tilhører udelukkende forfatterne.

Baggrund på loftet Sky: materialevalg, rækkefølgen af ​​klistermærkerne, nyttige tips om design af rummet

Hvis du vælger tapet på loftet - himlen afbildet på dem, vil være en god tilføjelse til designet af rummet. Disse kan være simple papirbaggrunde eller vinylbaggrunde med kunsttryk; loftet kan repræsentere en daghimmel eller en stjerneklar himmel. Vi vil tale om alt, der er forbundet med sådan tapet.

Dette er kun et billede på tapetet. Det ser ganske vist ud til at være meget realistisk.

Typer af loft tapet med et mønster

 • Enkelt lag papir tapet. Overfladen kan komprimeres, blank Men vi har enkle, billige vægmalerier i loftet. Den største fordel er billighed; i ulempen skrive ned skrøbelighed og ærligt, et temmelig gennemsnitligt udseende af loftet.

Vær opmærksom: tynde blanke baggrunde vil fremhæve eventuelle uregelmæssigheder i overfladen.

 • Prægede papir tapet. Disse loftbaggrunde - himlen - er et langt mere interessant valg. De er tættere og tykkere: tapet opnås ved at sammenlimme to lag papir. Desuden ligner relief relief på dem ikke kun smukke, men kan også skjule mindre defekter i loftets overflade.
 • Tekstil tapet. Deres grundlag er let limmet papir eller interlining; Naturlig eller syntetisk fiber pryder overfladen. Det kan være jute, silke, hør, velour, filt eller polyestergarn.

Tykkelsen og valget af materiale til sådanne baggrunde giver yderligere termisk og lydisolering af loftet. I retfærdighed er baggrunde Himmel med naturfiber relativt sjælden: Tapets naturlige overflade ser ret fordelagtig ud uden at dekorere med billedudskrivning.

 • Vinyl tapet er den mest praktiske mulighed. Polyvinylchlorid med blødgøringsmiddel, som udgør deres belægning, er let at rengøre og sameksisterer godt med høj fugtighed og vaskemidler. Vinyl tapet med et mønster egnet selv til et køkken med gaskomfur: fedt og sod, hvis det er nødvendigt, kan let vaskes af.

Før os er en af ​​mulighederne for billedet af den stjerneklare himmel på vinylloft tapet.

 • Selvklæbende film er også lavet på basis af vinyl; Imidlertid er klæbemidlet allerede blevet påført på bagsiden og er beskyttet af blankt papir. I modsætning til klisterens tilsyneladende enkelhed er dette ikke den bedste mulighed for loftet.

Roller af film har en lille bredde, hvilket gør mønsteret af skyer eller stjerner på loftet ofte gentaget. Derudover limes filmen sikkert kun til en glat overflade; For at opnå perfekt glathed fra gips eller gipsvæg er det problematisk at sige det mildt.

Lidt om design

De generelle principper for lofter design reduceres i det væsentlige til indflydelse af farveskala og lys på den visuelle opfattelse af rummet.

 • Lyst loft gør rummet visuelt højere. Indtrykket forstærkes yderligere af sin lyse belysning. Desuden afspejler den glatte overflade del af rummet og skaber illusionen af ​​dybden. Det samme gælder i øvrigt for væggene.

Vil du gøre din stue så rummelig som muligt? Tapet - himlen i loftet vælges så let som muligt: ​​en blå baggrund og hvide skyer vil skabe en følelse af rummelighed.

Den blanke overflade af tapetet vil øge indtrykket; de lyse vægge og den lyse belysning af rummet som helhed spredte rummet i visuel oplevelse af seeren.

Jo lysere rummet, jo mere rummelige virker det.

Tip: For at selektivt lave et værelse ELLER højere, eller bredere, brug et kontrasterende farveskema og ujævn belysning.

Placer armaturerne rettet mod det lyse loft på de mørke vægge og rummet bliver til en dyb brønd.

Mørke loft tapet stjerneklar himmel og loft lamper, rettet mod lyse vægge, vil gøre rummet lavt og omgiver.

 • Til soveværelset optimal følelse af komfort; soveværelset bør ikke opfattes som et stort rum. Hvis du vælger tapet med et mønster som loftdesign - tapet på loftet på Starry Sky vil være den perfekte løsning.

Stjerner trykt på vinyl eller papir med phosphorescerende maling vil lyse i mørket og gøre overfladen over hovedet ser særligt usædvanligt ud.

Tapet klistermærke

Baggrunde til loftet Himmelen er limet, i det væsentlige ligesom alle andre loft tapet.

Overfladebehandling

Det kommer ned til maksimal justering af loftet og dets hærdning.

 • Fjern nabela og peeling gips. Det bedste værktøj er en hård ståltræffel; i tvivlsomme steder smider gipset.

Tip: støv vil være meget mindre, hvis du fortynder loftet med en rulle eller spray.

Udseendet af loftet afhænger af overfladebehandling ikke mindre end valget af tapet.

 • I et fugtigt rum eller i nærvær af svamp behandler vi loftet og tilstødende områder af væggene med en antiseptisk primer. Det vil ikke kun dræbe skimmelsvamp i loftet, men forhindre dets udseende i fremtiden.
 • Den gennemtrængende primer er næste på listen. Det vil styrke overfladen af ​​gipset, trænger ind i dets porer. Endnu vigtigere udgør jorden en overflade, som tapetet vil holde meget stærkere.
 • Putty uregelmæssigheder. Om nødvendigt, to eller tre gange. Når du lægger tyndt tapet på papir, er det bedre at putte hele overfladen og eliminere de mindste fejl. Den endelige kittelse påføres to gange så tynd som muligt; så er loftet formalet og genoprettet med en primer (se loftsspids fra A til Z)

Tapet klistermærke

Papir tapet med skyer eller vinyl tapet stjerneklar himmel på loftet er også limet helt standard: med hjælp fra en assistent, med en omhyggelig pasform af billedet.

Som altid er der finesser.

 • Strimlerne limes fra vinduet, så leddene er parallelle med solens stråler. Så de bliver mindre synlige.
 • For et klistermærke på loftet af tunge vinyl tapet er limen spredt tykkere end normalt og anvendes ikke til tapetet, men til loftet.
 • Strimler kan afskæres uden reserve: mellemrummet mellem loftets klæbende overflade og væggene vil skjule loftsplinten.

Baggrunde i loftet er altid limet stød, uden overlapning. Tegning er vigtigt at kombinere med maksimal nøjagtighed.

konklusion

Endelig - et andet tip. Ofte er det meget nemmere at montere et enkelt enkelt-telt loft lavet af gipsplader end at bringe loftet af en typisk lejlighed til en ideel tilstand. Måske er det bedre at klæbe tapet med billedet af himlen på et hængende loft?

Baggrund på loftet med himlen i et moderne interiør

Stilfuld tapet på loftet af den stjerneklare himmel - en usædvanlig løsning til indretningen. Den bløde blå himmel med luftskyer er velegnet til udsmykning af et opholdsstue eller et rum til offentligt brug, og stjernerne, som lyser i mørket på en mørk himmel, hjælper dig med at føle den fulde kraft af nattens charme.

Varianter af tapet med himlen eller stjernerne

Den bedst mulige, overkommelige og nemme måde at genskabe himlen på loftet er wallpapering.

Der er flere varianter af produkter med et mønster af skyer, stjerner, kometer og andre elementer af både nat- og daghimlen:

 • enkeltlags papir;
 • papirprægede
 • tekstil;
 • vinyl.

Enkelt lag papir tapet, der igen kan præsenteres i en blank og komprimeret form. For at klæde loftet er bedst at bruge den mest overkommelige løsning - tapet. De er ikke så holdbare som vinyl eller tekstil, men de er nemme at vedligeholde og kræver ikke særlig forberedelse af basen. Glossy papir tapet med himlen afbildet på dem, tværtimod understreger alle overfladefejl, så de er limet til et perfekt fladt loft.

Papir tapet med prægede og himlen afbildet på dem er en mere praktisk mulighed. I modsætning til enkeltlagspapir er de tætte og pålidelige, og prægning i form af et reliefmønster giver dig mulighed for at maskere overfladedækningerne.

Værdig beslutning tekstil tapet med skyer baseret på papir, non-woven foring, syntetiske eller naturlige fibre til fortykning overfladen. I sidstnævntes rolle kan det være:

Jo tykere og tykkere materialer vil være ved bunden af ​​tapetet, jo højere er varme- og lydisoleringspræstationen.

Den mest holdbare og slidstærke tapet - vinyl. Kernen i PVC-produkter med blødgøringsmiddel. Baggrunde er simpelthen rengjort af snavs, herunder med brug af vaskemidler, så de kan limes i specialiserede værelser med et højt fugtindhold.

Baggrund med en glød effekt - hvordan det virker

Ikke helt almindelig glødende tapet optrådte relativt for nylig. Produkterne er opdelt i:

En af de mest interessante muligheder er fluorescerende med et tredimensionalt billede af himlen, skyer eller stjerner. Til fremstilling af produkter, der bruger polyester, belyset med specielle lamper, der kun udsender lange bølgelængder af UV-området. I det indre ser disse baggrunde naturligt og harmonisk ud. Lim dem i henhold til standard teknologi.

Sølv wallpapers viste sig også relativt nylig. De skinner på grund af brugen af ​​sølv som lamper, som kan styres fra en afstand. Sådan tapet vil koste mere end nogen anden, men resultatet vil være værd at bruge pengene.

Phosphor wallpapers er lavet af almindeligt vinyl eller papir tapet med et lag af akrylmaling og fosfor. Produkterne er mere egnede til montering i børns værelser på grund af simple tegninger og lyse farver.

Hvordan man vælger tapet med himmel og skyer

Korrekt valg af farver skal være givet karakteristika og først og fremmest rummets parametre. For eksempel, hvis et værelse er lille og smal, vil tapet med snehvide skyer og sollys være passende. I planteskolen til de sædvanlige blå og hvide farver kan du tilføje lyse nuancer af grønt, cornflower blå, pink, for eksempel i form af balloner.

Valg af lærred til loftet med skyer skal også tage højde for niveauet af belysning. Tilføj lys til et mørkt rum vil tillade tapet med lyse hvide skyer, og i et rum oversvømmet med naturligt lys, kan et lærred med et billede af aftenhimlen og stjernerne være passende.

Visuelt kan du løfte lofterne ved hjælp af en loftsbeklædning, der passer til væggene. For at øge rummets rum ved hjælp af dekorative elementer i form af solnedgange, himmellegemer. Den lyse atmosfære skabes af det tredimensionale billede af himlen.

Himlen i skyerne og stjernerne: Hvor det er hensigtsmæssigt

Interessante og usædvanlige baggrunde vælges i henhold til formålet med rummet. For eksempel er tapet med billedets billede passende til næsten ethvert rum. Skyer, regnbuer, himlen - den perfekte løsning til soveværelset, børnehaven og endda stuen.

En mørk aftenhimmel vil se bedre ud i værelser med en minimalistisk retning med de kolibrerende kolde farver i den monokrome gruppe. Hvad angår himlenes farver og skyerne til loftet, behøver det ikke nødvendigvis at være de traditionelle hvidblå, blå eller guld (sølv) nuancer. Du kan eksperimentere med sort-hvide billeder, lilla, grå, lyserøde og lilla toner.