Non-woven tapet på loftet - metoder til indsætning og farvning

I dag er ikke-vævet tapet på loftet, som er et rullet non-woven stof, begyndt at være i stor efterspørgsel i dag. De har fremragende damp og åndbare egenskaber, som de kan prale af evnen til at "trække vejret". Flizelinovye tapet på loftet for at undersøge mulige designløsninger, som du kan få på billedet, offentliggjort i vores artikel, består af 30 procent af de særlige tilsætningsstoffer og 70 af de lange cellulosefibre.

På grund af ikke-vævet tapet kan du kvalitativt omdanne et værelse uden at bruge mange penge

Denne type tapet er slidstærk og holdbar. Hvis du foretrækker dem, vil du aldrig støde på et problem, der "drak meget blod" til værtinderne og ejere af huse og lejligheder - udseendet af bobler efter limning. Også ikke-vævet tapet perfekt forstærker små revner og generelt gemmer defekterne i loftet overflade godt.

Tekniske egenskaber og egenskaber ved ikke-vævet tapet

 • Non-woven wallpapers på loftet sælges til meget rimelige priser, men prisen på forskellige modeller kan variere afhængigt af producenten, tekstur og stilistisk ydeevne.
 • Til pastaeproceduren bør der købes speciel lim beregnet til ikke-vævede tapeter. Standardpakken er nok til at klæde 18 kvadratmeter af loftet.
 • Non-woven tapet i loftet refererer til tapet til maleri - du kan altid male dem i en farve, du vil have, hvis den tidligere "kede".
 • De udsender ikke nogen skadelige stoffer og er berømte for deres økologiske renhed.
 • Under indflydelse fra solens stråler mister du ikke farve.
 • På grund af det faktum, at ikke-vævede baggrunde i loftet har en imponerende tykkelse og tæthed, maskerer de helt perfekt mikrokasser og andre loftfejl.
 • Velegnet til klæbning til lofter fra en række forskellige materialer.
 • Du behøver ikke bruge meget tid på finishen, fordi klæbemidlet kun påføres loftet og ikke på to overflader samtidigt.
 • I færd med at indsætte ikke-vævet tapet strækker sig ikke.

Hvilke typer ikke-vævet tapet?

Der er 2 typer:

Sådan ser ikke-vævet tapet ud

Dette er et tolags tapet bestående af et substrat af komprimerede tekstilfibre og en ydre dekorative belægning. I de fleste tilfælde finporøs vinyl, malet i forskellige farver og med forskellige teksturer, fungerer som sidstnævnte. Undersiden af ​​sådan tapet (som de er limet til loftet) gøres helt glat.

 • Fuldt uvævet tapet.

Fordelene ved denne sort anses med rette for at være en lang levetid og styrkeegenskaber. Relief på sådan tapet anvendes ved at passere gennem særlige ruller (rullende). Derfor er det "indtrykket" på indersiden.

Desuden kan du betinget opdele ikke-vævede baggrunde i typer efter specifikationerne på ydersiden - prægede, bølgede og også glatte.

I bygningsforretningerne finder du både i første omgang malet (under fremstilling) ikke-vævet tapet i loftet og farveløst, som skal males efter klistning. En video om hvordan man udfører denne procedure findes på internettet. Fabrikanter maler næsten altid deres produkter i lyse farver. Det kan være blåt, pink, gul og andre farver.

Teknologi lime loft ikke-vævet tapet

Har tålmodighed, afstem til produktivt arbejde - og du vil lykkes! Det er jo ikke den sværeste opgave at afslutte loftet med ikke-vævet tapet.

Den ubestridelige fordel ved sådan tapet er, at de accepterer at lime til ethvert loft - pudset, beton, gipsplader, spånplader, træ. Det vil sige, hvis du er fyldt med et ønske om at give loftet et æstetisk unikt udseende ved hjælp af stilfulde ikke-vævede baggrunde, så vil materialet i dit loft, uanset det, ikke være i stand til at begrænse dig i denne søgen. Med passende pleje og normale driftsforhold vil de tjene i lang tid, og det er meget nemt at pleje og rense disse baggrunde - det er nok at fjerne støv fra dem fra tid til anden ved hjælp af en almindelig støvsuger.

Efter at have besluttet at afslutte loftet med ikke-vævet tapet, er det første, du behøver at indsamle de nødvendige værktøjer, der skal bruges i arbejdet.

Værktøjer til klistring af loftet

Ethvert arbejde begynder med indsamling af de nødvendige inventar og værktøjer.

Det er bedre at finde alle de nødvendige værktøjer på én gang, så du ikke skaber problemer for dig selv og ikke løber rundt om dine naboer på jakt efter den rigtige ting i varmen på arbejde. Også fra stuen, hvis loft vil snart ændre sig radikalt med hensyn til skønhed og anvendelighed, bør du fjerne alle møbler og genstande. Det vil sige, du skal helt frigive det. Indvendigt skal der kun være 2 stiger. Derudover skal du finde ekstra store blanke ark (aviser er ikke egnede).

Det er nødvendigt at udarbejde følgende liste over værktøjer:

 • blyant;
 • Bakke og rulle til maleri;
 • Roller til tapet til forarbejdning af stødsamlinger;
 • To spatler - tapet og maleri;
 • pensel;
 • En konstruktion mixer (dog den mest almindelige pind af træ er helt egnet);
 • albue;
 • Baggrundsborste;
 • Kniv samt saks;
 • Roulette og jern linjal.
 • Container konstruktion

Når du vælger en tapet børste, som er nødvendig for at glatte tapetet, skal du være opmærksom på korthårede produkter med hårde fibre. De er mest egnede til det kommende arbejde. Tapetets spatel, der er lavet af blød plast, er perfekt til at klemme ud over lim, mens du måler tapetskæringer i hjørnerne. Glem ikke om pladsen - hvis det bliver nødvendigt at skære figurer fra et tapet med en ret vinkel, så vil den komme til nytte på det rigtige tidspunkt. Manglen på denne enhed kan medføre betydelige fejl.

Forberedelse af loftet for at indsætte tapet

Du kan ikke klæbe ikke-vævet tapet på loftet på den gamle hvidvask eller tapet - limning bør først foretages efter rengøring af loftoverfladen.

Uden at fjerne gamle tapeter, er det ikke muligt at klæbe nye. Det er snarere teknisk muligt, men det endelige resultat vil ikke tilfredsstille nogen

Før du begynder at færdiggøre loftets tapet, skal det justeres. Hvis der er stærke fremspring, skal du fjerne dem og reparere revnerne. For problemlofter ville den bedste løsning være at købe ikke-vævet tapet med præget eller stort ornament. De gemmer loftfejl bedre end nogen anden tapet. For at finishmaterialet skal klæbe til loftets overflade så pålideligt og fast som muligt, skal det behandles med en primer. Til dette formål kan du bruge en rulle eller en bred børste, men straks efter afslutningen af ​​dette arbejde skal de skylles grundigt.

Hvordan limes ikke-vævet tapet?

Lav et layout af arbejdsområdet for ikke-vævet tapet i loftet - dette rådes af eksperter, og vurderinger af almindelige mennesker, der allerede har limet sådanne loft tapet, også vidner om fordelingen af ​​denne foranstaltning. Hvidpapir skal lægges på gulvet.

Til avl lim er taget:

 1. konstruktion container;
 2. en mixer eller en almindelig træpind (hvis du ikke har en mixer);
 3. vand (temperaturen skal være ca. 20 grader);
 4. lim.

I dette tilfælde er det nødvendigt at nøje overholde proportionerne af fortynding af lim, som er angivet af fabrikanten på emballagen. Du skal grundigt omrøre limen med vand for at få en homogen masse, hvor der ikke er klumper af limflager. Efter femten minutter anbefales det at røre limet igen - dette er nødvendigt for sin bedste "fusion" med vand og fortynding af selv små klumper. For at lægge lim på loftet brug malerullen.

Når du laver tapet med et billede eller et ornament, skal du være meget forsigtig og forsigtig med ikke at holde en række stykker med et uoverensstemmende mønster. Denne "mosaik" skal også foldes ordentligt - gå ikke glip af dette øjebliks opmærksomhed. Nogle mennesker af bekvemmelighed opregner ikke-vævede baggrunde i loftet og stabler dem, før de limes. Dette vil spare tid og holde dem hurtigere.

Metoden til at indsætte paneler - overlappe hinanden

På samme tid er tapetet selv ikke smurt med lim, kun overfladen af ​​loftet er dækket af et klæbemiddel. Pasting udføres parallelt med rummets korteste væg, og den første strimmel limes til den del af loftet, der ligger overfor indgangen. Trimming af forbindelseslinjen udføres langs grænsen for den foregående strimmel.

I hjørnerne er overskydende del af tapetet afskåret med en malingsspatel. For at fjerne overskydende lim fra under tapetet, allerede tage tapet spatel. For at gøre det mere behageligt at arbejde, kan du fjerne overskydende lim og afskære den resterende del af tapetet efter limning af flere paneler. Det er ikke nødvendigt at udføre denne manipulation efter hvert bånd.

Efter afslutningen af ​​alt arbejde skal du forlade lokalet i lukket form i en bestemt periode. Det er uacceptabelt tilstedeværelsen i udkast og indtræk af vind, da disse faktorer kan forårsage betydelig skade.

Ikke-vævet tapet i loftet - hvordan er maleriet færdigt?

Det anbefales stærkt at male wallpapers kun efter at de er helt tørre.

Før du begynder at farve tapetet, skal du ty til en lille test, som viser, om overfladen er klar til dette, eller det er bedre at male det senere. Et lille stykke skotsk er afskåret og limet til tapetet. Det er efterladt om natten, og om morgenen ser de på resultaterne - hvis båndet er helt tørt, betyder det, at intet forhindrer dig i at begynde at male loftet, men hvis der er dråber af fugt på det, så skal du vente.

Først efter den fulde tørring af tapetet, kan du fortsætte med farvning. Denne proces udføres ved hjælp af vandbaserede latexmaling og dispersionsmaling. Når du vælger en farve, skal du sørge for at bygge på væggenes farve, fordi loftet og væggene, hvis dette ikke er nogen original designløsning, skal være indrettet i samme stil. Ofte køber de malinger af pastelfersken og blidt blå nuancer, men alle individuelt i hvert enkelt tilfælde. Til anvendelse af maling anvendes en speciel rulle til at finde og købe, som i øjeblikket ikke er et problem. Farvning udføres vinkelret på vinduet. En fremragende løsning vil blive farvning, som gøres umiddelbart efter den første - det vil hjælpe med at male overfladen med den højeste kvalitet, omhyggeligt og tæt, uden at forlade selv de mindste "huller".

Ikke-vævet tapet til loftet

Ikke-vævet tapet til loftet er blevet særlig populært i nyere tid. De er en non-woven roll web. Non-woven tapet (prøve i billedet) har fremragende damp og åndbar egenskaber.

Derudover har uvævede basismaterialer fremragende æstetiske egenskaber. Designere vælger ikke-vævet tapet på deres base, hvor ca. 70 procent af cellulosefibre og de resterende 30 procent er specielle tilsætningsstoffer. Ved korrekt klæbning af ikke-vævede stoffer er det ikke let at arrangere loftet, men ændrer også hele rummet betydeligt (prøve på billedet).

De vigtigste egenskaber ved ikke-vævede materialer

Vægpapir på en flizelinovy ​​basis adskiller sig i den lange driftsperiode, høj holdbarhed. Når du vælger materialer på en sådan måde, vil sticking være en behagelig og sjov oplevelse (eksempler på færdige belægninger på billedet).

Tekniske parametre

Producenter tilbyder ikke-vævet tapet designet til at dekorere loftet til rimelige priser. Omkostningerne påvirker virksomheden - producenten af ​​tapet til loftet, tekstur, samt den stilistiske beslutning. At holde tapet på non-woven base vil kræve speciel lim. Når du arbejder på den sædvanlige overflade af loftet, vil en pakke lim være tilstrækkelig til at lime 4-5 ruller tapet (i billedet - den færdige overflade af loftet).

Ikke-vævet loft tapet - materiale beregnet til efterfølgende maleri. Hvis det ønskes, kan du male den færdige overflade af loftet i enhver yndlingsfarve. Sådanne materialer udgør ikke skade på menneskers sundhed, de udsender ikke skadelige kemikalier under driften (på billedet - eksempler på loftets konstruktion ved anvendelse af ikke-vævede stoffer).

Blandt fordelene ved disse dekorative materialer fremhæver vi den høje modstand mod negative effekter fra ultraviolet bestråling. Da dette dekorative materiale er ret tæt, under det kan du med fordel skjule eventuelle mindre defekter (på billedet - et eksempel på færdige belægninger).

Sådanne dekorative materialer anses for at være et tolags tapet, de er fremstillet af en dekorativ yderbeklædning og trykte tekstilfibre (eksempel på billedet).

Under lakering af loftet med sådanne materialer er der ingen rullende strækning, hvilket forenkler arbejdet meget. Håndtere uvævet tapet uden problemer kan endda være en nybegynder på dette område af konstruktion. Yderbeklædningen er hovedsageligt lavet af fint porøs vinyl, malet i forskellige farver.

Ikke-vævet tapet

Denne type tapet har visse fordele. Først og fremmest bør det bemærkes det lange brugstid for deres brug, samt fremragende styrke. For at tegne sådan tapet et reliefmønster, er lærredet underkastet rullning (det føres gennem specielle ruller). Efter afslutningen af ​​denne procedure er det valgte mønster "trykt" på indersiden af ​​lærredet. I øjeblikket er klassificeringen af ​​ikke-vævet tapet, afhængigt af tilstanden af ​​det ydre lag i flere grupper, blevet vedtaget:

I bygningen af ​​hypermarkeder tilbydes kunderne farveløse og malet lofttyper. For at kunne vælge det rigtige valg, anbefaler vi at se videoklippet.

Malede loftsdække er primært præsenteret i gule lyserøde, blå toner.

Om teknologien til at klæde loftet

Besluttet at dekorere loftoverfladen tapet? I dette tilfælde råder vi dig til at være tålmodige, stille ind på produktivt arbejde. Blandt de ubestridelige fordele ved at bruge ikke-vævet tapet til loftdesign, fremhæver vi evnen til at arbejde på enhver overflade. Et sådant materiale er lige så godt for beton, gipsvæg og til træ og spånplader.

Hvis der tages passende pleje bag den færdige overflade, og loftet vil blive brugt under normale forhold, vil det færdige loft glæde dig over det æstetiske udseende i løbet af en lang driftstid. Pleje og rengøring af ikke-vævede overflader består i periodisk fjernelse af støv ved brug af en konventionel støvsuger. Før du begynder at klæbe ikke-vævede materialer på loftfladen, arm dig selv med specialværktøjer, værktøjer og materialer. Prøv at fjerne fra værelset, hvor reparationen skal udføres, alle møbler, så de ikke forstyrrer dig i reparationsprocessen og ikke vil blive forkælet.

Hvilke værktøjer er nødvendige for at udføre høj kvalitet og hurtig reparation af loftet?

 • en blyant
 • ruller til limning tapet;
 • rulle og bakke til maling;
 • Spatler til tapeter og malerier
 • byggemixer eller almindelig pind til fremstilling af tapetlim;
 • square;
 • pensel;
 • tapet børste;
 • sakse og skarp tapet kniv;
 • konstruktion container;
 • Roulette eller lineal.

Når du vælger en børste under ikke-vævet tapet, skal du prøve at hente produkter med korte fibre. En plastikspatel er nødvendig for at fjerne overskydende tapetlim, en malingsspatel er nødvendig for at trimme hjørnerne af tapetet. Pladsen er uerstattelig, når det er nødvendigt at forberede et grundlag med rette vinkler.

Funktioner af forberedelsen af ​​loftet for at holde non-woven tapet

På det gamle tapet eller det resterende hvidvaskemiddel til at holde non-woven tapet er strengt forbudt! Det første trin består i at forberede loftoverfladen til efterfølgende klæbning med smukke uvævede tapet. Når det gamle dekorative materiale fra loftets overflade er fjernet, kan du fortsætte med justeringen. Massive fremspring fjerner, tæt på, at alle har revner i loftet.

For at sikre en højklæbende vedhæftning af efterbehandlingstoffet til loftet, før limning begynder, behandles overfladen med en primer. Påfør primerblandingen i loftet ved hjælp af en bred børste eller rulle.

Funktioner stikker ikke-vævet stof

Først skal du udføre arbejde på loftet. Professionelle er overbeviste om, at sådanne handlinger vil lette efterfølgende arbejde, vi bør ikke ignorere råd fra rådførerne. For at beskytte gulvet mod lim skal du lægge en avis eller et papir på den. Producenter af tapetklæbemidler tilbyder specielle muligheder for ikke-vævede tætte materialer. For at klargøre klæbemidlet skal du bruge en blander, enten en pind, vand, et bassin eller en beholder. Hver klæbemiddelpakke indeholder instruktioner, der tydeligt følger som du kan forberede en højkvalitets blanding af en pulverformig klæbemiddel og en vis mængde vand.

Non-woven tapet med et ornament eller et ekstra billede skal indsættes med en "fit", idet man observerer mønstersekvensen. Ellers vil den resulterende overflade have et langt fra æstetisk udseende.

Valg til at holde tapet til loftet

Den første mulighed for at dekorere loftoverfladen er limning af overlapninger. Der er ingen grund til at smøre tapet med lim, skal du blot anvende klæbemidlet til loftet. Udfør limning parallelt med den mindste væg i rummet. Den første strimmel limes til arealet af loftoverfladen, som er placeret overfor indgangen til rummet. Samlingerne mellem lærredene trimmes (om nødvendigt) langs grænsen af ​​den indsatte strimmel. Hvis der er overskydende tapet i hjørnerne, kan du klippe dem af, bevæbnet med en tapetspatel. For at gøre det mere bekvemt og behageligt at klæbe loftet med ikke-vævede striber, tapet trimning, lim fjernelse kan udføres efter 2-3 strimler er limet. Professionelle er overbeviste om, at der ikke er behov for at udføre sådanne manipuleringer efter limning af hver nye bånd af tapet. Efter færdiggørelse af alt arbejde i forbindelse med limning af loftet er det ønskeligt at lukke rummet og for at forhindre indtrængen af ​​udkastet og vinden ind i den. Ellers risikerer du at ødelægge resultatet af dit arbejde, nogle af tapetet kan simpelthen afskrække fra overfladen.

Funktioner maleri uvævet tapet

Hvis du har købt et farveløst tapet, kan du give dem den ønskede farve ved hjælp af maling og farveskemaer. Før man begynder at male, er det vigtigt at vente til lærduerne er helt tørre.

Sørg for, at loftoverfladen er helt tør? I dette tilfælde kan du fortsætte med farvningen med latexmaling eller dispersionsmaling. Valg af farve, styres af en skygge, der er valgt til vægbeklædning. Hvis du vælger nogle originale designløsninger til at skabe et interiør i et rum, skal du huske at der skal være harmoni og sammenhæng mellem de nuancer, der er valgt under væggenes design og loftets farve. Grundlæggende for loftet overflader vælge pastel fersken og blå toner. Der er ingen enkelt regel i valg af farve, du er fri til at stole på dine personlige smag præferencer. For at anvende maling i loftet har du brug for en speciel rulle. Den sælges frit i enhver hardware butik, så du har ingen problemer. Farven på den ikke-vævede basis er strengt vinkelret på væggen. En interessant løsning vil blive re-painting, hvilke fagfolk anbefaler at udføre umiddelbart efter den første ansøgning til basismaling. I så fald elimineres alle de "huller", der er tilbage efter påføringen af ​​det første lag af maling.

konklusion

I øjeblikket efterspørges ikke-vævede loftmaterialer, specielle, ikke-vævede stoffer. Styrken af ​​dette materiale er tilvejebragt af indholdet i dem af 70 procent af cellulose tekstilfibre. Non-woven wallpapers tilbydes kunder i forskellige farver, i en række forskellige stilarter, med mange teksturer. Takket være brugen af ​​specialteknologi deformeres ikke færdige ikke-vævede stoffer, når de strækkes (komprimeret), luftbobler ikke akkumuleres i dem, alle loftfejl kan være "skjulte" under tapetet. Disse efterbehandling materialer er ideelle til at opnå et smukt og æstetisk loft i din lejlighed.

Ikke-vævet tapet til loftet

Vores forældre troede på, at loftet skal være hvidt, så væggene vil trække vejret og mikroklimaet i dit værelse vil være meget gunstigt. Nu i markedet for byggematerialer, kan vi købe, som en whitewash, og enhver kvalitet og materiale loft tapet. God non-woven på et stærkt grundlag. Hvis du laver et loft med dem, så kan du, hvis du ønsker det, bruge omkring 10 eller flere år hvert år for ikke at tænke på en større revision. Snart lærer vi at klæbe ikke-vævet tapet på loftet. De kan tages til maling eller lade dem forblive på loftet uden maling.

Nogen mener, at hvidvaskning eller tapet til maleri er godt, men kun hvidt på loftet. Faktisk udvider den visuelt rummet og er psykologisk komfortabelt i rummet. Hvis du vil, når loftet farvet loft tapet eller med mønstre, såsom blomster, købe disse. Dette er dit hjem. Embody de mest dristige ideer i den. Hvis du kun kunne lide design og forbedret dit humør, forstyrrede ikke efter en travl dag på kontoret at hvile let.

Farverige tapet til loftet

Strimler til maleri oftest måler. Især i panelhuse sker det, at ved krydset af pladen ikke lyver præcist, men man rager over den anden, for eksempel ved 0,5 mm. Hvis du klistrer over loftet med almindeligt papir tapet, vil denne kosmetiske mangel være mærkbar. Når vi beslutter at bruge ikke-vævede på et godt grundlag, er de tætte og let skjule sådanne ujævnheder i loftet. Vi vil ikke glemme, at der er en sådan fejl, men gæsterne vil ikke bemærke noget.

Hvilken lim skal du bruge

Hvis du ikke ønsker at klæbe loftet flere gange, skal du købe det direkte hos hardwarebutikken eller specielt lim på markedet, så du kan sætte et godt non-woven tapet på. Hvis du bruger stivelse vanilte, vil det ikke holde så tungt linned. Som et resultat, kun forkæle loftet tapet, og til loftet vil de ikke være i stand til at klæbe.

Den specielle lim er tyk og viskøs nok, så tapetet til maling hurtigt griper og klæber perfekt til loftet. Påfør det direkte på loftet, og følg forsigtigt loftets tapet og dub til den tidligere strimmelstump. Normalt sælges en tør blanding, og hjemme vil du fortynde det selv med vand, inden du starter reparationsarbejdet i dag, og limen er klar. Lad os se nærmere på, hvordan man laver det:

 1. Kapacitet med bred hals er påkrævet. Oftest tager du en almindelig spand. Læs vejledningen, hvor meget tørt vand er påkrævet for denne mængde vand og hæld lige nok i spanden.
 2. Tag en stor ske og lav en cyklus i vandspanden, omrøring af vandet. Hæld nu forsigtigt i blandingen. Det skal blandes jævnt med vand, der skal ikke være klumper, ellers vil der være bump, når klæbningen af ​​loftets tapet er afsluttet.
 3. Lad opløsningen stå i ca. 15 minutter, og rør derefter godt og brug.
Anvendelsen af ​​lignende i tekstur tapet til vægge og lofter

I gamle dage var det almindeligt at antage, at loftet skal være hvidt, så væggene vil trække vejret og mikroklimaet i rummet vil være mest fordelagtigt. Nu på markedet for byggematerialer kan vi købe som hvidvask og enhver kvalitet og materiale af stoffet og tapet til maleri. Flizelinovye på en stærk og hård basis. Hvis de korrekt arrangerer loftet, så hvis du vil, kan du ikke huske et par års overhaling.

instrumenter

Du skal bruge følgende værktøjer til at holde tapetet:

 1. Kniven, der har lagre af blade for at gøre skæring af strimlerne og derefter skære dem i hjørnerne.
 2. Rulle af pels til forsigtigt at smøre lim på loftet.
 3. Tapet spatel (plast) eller rulle (tyk), til en pæn udjævning tapet.
 4. Ruller (plastik) til rulle sømme.
 5. En linjal fra metal til jævnt skåret lærred på baguetter placeret på loftet.
 6. Rags (ren) for at fjerne resterende lim, placeret på tapetet.

Disse værktøjer er perfekte, og andre vil ikke blive påkrævet. Før limning, gå til bygningen supermarked og finde alt.

Stikker lærred

Ikke-vævede baggrunde er bedre, fordi de påføres direkte på væggen. Det er der, der er speciel lim påført, og toppen er tapet. Så du behøver ikke at skære dem, bare skære dem pænt langs kanten, og det er nok.

Tag en spand med lim udtyndet i den. Dip rullen ind derfra fra pelsen og start fra toppen, ned, fordel jævnligt lim langs væggen. Når du løser den første strimmel, er det nødvendigt, at hele loftet på stedet blev grundigt olieret med lim.

Ofte falsk loft er multi-level

Hvis du har et ret svagt syn, og du ikke rigtig ser, hvor limet blev påført, og hvor du endnu ikke har købt, så køb lim med en indikator. På væggen, hvor den er, slid farve. På tapetet lækker det ikke.

Hele væggen smurt? Nu tag en rulle i hånden, træk spidsen ud. Læn dem mod loftet. Træk ned lidt og plan med en trowel lavet af plast. Nu er din opgave at placere lærredet godt på ryggen. Fjern luftbobler med overskydende lim senere. Hvis der er bekymringer, at du vil gå glip af lærredets størrelse, overlapper den næste strimmel. Overlapning kan gøres ovenfra. Derefter skæres med den skarpe kniv af den uønskede side og på toppen eller bunden af ​​restene.

Roll skal rulle på loftet med hånden, hvilket er praktisk. På dette tidspunkt hjælper en anden dig selv og strækker strimlen. Påfør meget lim til loftet. I sådanne tilfælde kan de frit flyttes i et stykke tid. Så det er mere hensigtsmæssigt at niveauere dem rump eller med en lille overlapning.

Brugen af ​​tekstureret malerier til loftet i rummet

Når du ruller rullen, skal du prøve at presse den overskydende lim ud under den og rette de steder, hvor luftbobler er dannet. Hvis hele rollen er vanskelig for dig at holde, kan du måle og skære strimlerne. Hvis du har en rulle i dine hænder, så udfold den langsomt og indsæt over det sted til den modsatte væg.

Her lægger du lærredet på loftet, klemmer ud, hvor der er luftbobler. Nu skal du skære det glat rundt om kanterne. Gør det omhyggeligt. Her er en nyttig metallinje. En plastikspatel eller en metal er også egnet.

Punktet er at trykke linjalen eller spatelen ind i selve hjørnet ved krydset af loftet med væggen og skære det lige. Eksperter efter hvert sådant skåret, bryde spidsen af ​​bladet. Så er de sikre på, at de har gjort alt præcist. I bunden af ​​linjalen eller spatelen presser du ind i hjørnet mellem bundpladen og gulvet.

Baggrund på alle overflader af rummet

Begyndte at indsætte loftet ikke-vævet tapet. Du gjorde et godt stykke arbejde med at sætte den første bane i loftet, og nu fortsæt med den samme teknologi - anvend den anden. Og så følger hende til væggen. Glem ikke at sikre, at lærredene på loftet dækker kvalitativt. Non-woven tapet med en sådan procedure er glad for at den er holdbar og ikke strækker sig. Du bevæger dem frit på loftet, smurt med lim - svarer. For en nybegynder er sådanne færdigheder vigtige.

Når du løfter lim ud, kan du efterlade et mellemrum mellem dette og det næste lærred på 5 mm, og så kan du let støde det ind med frisk lim. Hvor bedst man kan stramme sømmen, er det bedre ikke at forklare, men at vise. Masters gør dette, for eksempel ved at skubbe på lærredet med en plastikspatel. De uddriver luften og trækker samtidig tapetet op. Selv hvis det ser ud som om det er svært, forsøger du pludselig for dig med høj vækst, det vil ikke være noget særligt.

Hvis du mærker små bobler i loftet, efter at limet er hårdt, kan du forsigtigt gennembore dem med en nål eller skære dem i kanten af ​​bølgen med en skarp kontorkniv. Klem ud luften, og det stykke skal sættes på limen. Det er muligt på samme eller PVA.

Master undersøger sit arbejde.

Nu ved du hvor hurtigt en eller med en partner sætter på loftet tapet med ikke-vævet basis. De går under maleri, og du skal stadig bruge denne metode til at dekorere et værelse design. Glem ikke, at du umiddelbart efter at have lagt lærredet på loftet skal rulle det forsigtigt med en jævn plastrulle. Så de vil ikke ligge bag overfladen og vil holde, indtil du beslutter dig for at fjerne dette tapet til at male og indsætte nye.

Ventiler og vinduer, når limet tapes, skal holdes tæt lukket i 2-3 dage. Dette skyldes, at du kan smyges igennem og blive forkølet, så selv tapet til maling fra loftet vil flyve af og dit første eller ikke første, men svære arbejde og tid vil blive spildt. Det er en skam. Det vigtigste er at fylde op med de nødvendige værktøjer, følg instruktionerne, og du vil snarere holde fast i tapet på loftet og derefter om nødvendigt på væggene.

I 2-3 dage skal du ikke åbne vinduet og vinduerne og forsøge ikke at komme ind i lokalet. Så luft og du kan leve, beundre det smukke design. Løft dit hoved og se hvor smukt du lægger lærredet på loftet, og dette er din første reparationsoplevelse. Der er noget at være stolt af!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

En af de mest almindelige måder at dekorere loftet på - vægpapir det. Denne metode er populær af flere grunde, hvis vigtigste er den ubetydelige pris på materialet og muligheden for at gøre arbejdet med egne hænder på kort tid. Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af rullematerialer.

I denne artikel vil vi diskutere hvilke fordele ikke-vævede loftbaggrunde har, og vil også blive givet instruktioner om udvælgelse og brug af dette materiale i interiøret.

Fordelene ved at færdiggøre loftet tapet

Valget af en lignende finish til loftet er ofte forbundet med følgende fordele:

 1. Lav pris på materiale;
 2. Nem måde at udføre reparationer, som ikke kræver professionelle færdigheder og dyre værktøjer;
 3. Hurtig og relativt "ren" loftdesign proces;
 4. Bevarelse af rummets højde;
 5. Evne til at skjule mindre defekter af basen
 6. Muligheden for at kombinere materiale til visuel zoneinddeling af rummet og justere dets geometriske parametre på grund af optiske effekter;
 7. Evnen til at male nogle typer tapet giver dig mulighed for at ændre farveskemaet i interiøret.

Ulemperne ved rullematerialer er sædvanligvis kendetegnet:

 1. Nul eller lav fugtighedsbestandighed;
 2. Ustabilitet til damp, lugt og indflydelse af direkte solskin;
 3. Hurtig forurening
 4. Behovet for at forberede basen til en flad overflade.

Det er dog værd at bemærke, at blandt de store udvælgelser kan du vælge typen af ​​rullematerialer, der kan betjenes under de foreslåede betingelser.

Materialegenskaber

Disse er rullede materialer fremstillet ved brug af ikke-vævet stof. Først skal du forstå, hvad der er flizelin og hvad det er lavet af. Grundlaget for dette materiale indbefatter modificerede cellulosefibre, polyester og forskellige specifikke additiver.

I produktionsprocessen trækkes væskemassen ud og har formen af ​​et bånd, som presses og undertiden imprægneres med lim.

Det er vigtigt! Hver fabrikant holder hemmeligt sammensætningen af ​​det ikke-vævede stof, da dets driftsegenskaber er direkte relateret til de interne komponenter og modifikatorer.

Flizelin har følgende egenskaber:

 1. Lav fugtkapacitet;
 2. Fremragende åndbarhed;
 3. Materialet krymper ikke efter tørring;
 4. Materialet har høj modstandsdygtighed over for slid og riv sammenlignet med papir;
 5. Brandmodstand
 6. Modstandsdygtighed over for forurening og malingformuleringer på vandfri basis.

Det er disse kvaliteter, der forårsagede, at tapetets papirbakning blev udskiftet med ikke-vævet stof på et tidspunkt - så fremkom rollematerialet, kaldet "non-woven wallpaper".

Varianter af materiale

Begrebet "ikke-vævet tapet" skjuler et betydeligt antal af rullebearbejdningsmaterialer, der adskiller sig i udseende og præstationsegenskaber. Ved adskillelse skal der skelnes mellem to hovedkategorier: et fuldt uvævet materiale og baner med en ikke-vævet basis.

Fuldt uvævede stoffer opfattes ofte som en forbedret papirversion. Disse er enkelt- eller flerlags non-woven stof svejset til hinanden.

Der er glat eller præget lærred med et mønster præget på overfladen. De kan males eller have et ornament på fabrikken.

Rullematerialer af den anden kategori har en ikke-vævet basis og et forreste dekorativt lag af papir, polyvinylchlorid eller tekstiler. I dette tilfælde afhænger materialets tekniske og driftsmæssige egenskaber af ansigtslaget. Men uanset den dekorative belægning giver ikke-vævet basis alle disse materialer fugtresistens, dampgennemtrængelighed og holdbarhed.

Det er vigtigt! En af de positive kvaliteter af sådan tapet er, at limen påføres ikke på lærredet, men på underlaget, som det er fastgjort til. Således accelereres og forenkles processen med at udføre reparationsarbejde.

Fordele og ulemper ved ikke-vævet tapet

Vi kan med sikkerhed sige, at alle de positive kvaliteter af papirrullematerialer er karakteristiske for ikke-vævede baggrunde, men på grund af tilsætning af polymerer til deres sammensætning har de ikke ulemperne ved papir.

Af de positive kvaliteter af dette materiale kan følgende noteres:

 1. På grund af lærredens høje densitet er det muligt at skjule nogle fejl på overfladen af ​​basen;
 2. Materialet fremmer luftcirkulationen, men absorberer ikke fugtighed;
 3. Støv og forurening samler sig ikke på overfladen;
 4. Når antændt udsender materialet ikke toksiner;
 5. Materialet er ikke udsat for fading under direkte sollys;
 6. Sådanne klæder kan let og hurtigt limes ved at påføre klæbemiddel direkte i loftet;
 7. Knapper limes ende til ende, men på grund af det faktum, at de ikke strækker sig og ikke krympes, når de er tørre, er der ikke dannet et mellemrum mellem leddene.

Blandt manglerne i ren uvævet tapet kan man mærke deres ustabilitet til mekanisk stress - de er nemme at ridse og beskadige i tilfælde af utilsigtet påvirkning. Støv kan akkumulere på den tekstureret overflade af et sådant tapet. Prisen for dem er altid høj, da ikke-vævet stof produceres kun uden for vores land.

papir

Papirklæder på en flizelinovy ​​basis har den laveste pris. De er miljøvenlige og er derfor en ideel løsning til et barns værelse eller soveværelse.

Ulemperne ved papirbelægningen er nivelleret ved forskellige imprægneringer, som tillader materialet at modstå virkningerne af fugt og snavs i nogen tid. Dette materiale kan have fra et til tre lag. For at opnå et interessant reliefmønster indsættes et fyldstof mellem lagene, og så er lærredet placeret under en presse.

Af de positive egenskaber ved sådanne tapeter er følgende bemærket:

 1. Materialet er miljøvenligt;
 2. Luftpermeabilitet;
 3. Prisen for dette materiale er lavere end andre sorter.

Blandt manglerne i dette materiale kan man bemærke ustabiliteten før mekanisk skade og fugt. Sådanne lærred har en glat forside, og derfor skjuler ujævnt jord dårligt.

vinyl

Blandt alle sorter af ikke-vævet tapet er de mest populære muligheder med et forreste vinyllag.

De følgende egenskaber er karakteristiske for det øvre polyvinylchloridlag af dette materiale:

 1. Sådanne lærred er ikke bange for mekaniske virkninger;
 2. Der opstår ikke noget støv på deres overflade;
 3. De er nemme at vaske;
 4. Nogle sorter kan bruges i rum med høj luftfugtighed;
 5. Materialet har en lav pris;
 6. Lommetørklæder kan have forskellige teksturer og farver.

Blandt ulemperne ved ikke-vævede vinylbelagte vægbeklædninger kan det bemærkes, at vinylen ved temperaturer fra 110 til 120 grader antænder og frigiver toksiner i forbrændingsprocessen. Vinylcoating er monolitisk, så det tillader ikke luft at passere igennem. Resultatet kan være kondensering.

Moderne producenter har lært at forbedre kvaliteten af ​​vinylcoating, der giver den med mikroporer. Ved valg af rulleprodukter skal der tages hensyn til mærkning på emballagen, der angiver koefficienten for luftgennemtrængelighed.

Tekstil non-woven base

Ved hjælp af tekstil tapet skaber en elegant og elegant belægning. Takket være et flizelinovy ​​grundlag øges deres egenskaber ved drift. Samtidig bevarer materialet et æstetisk udseende.

Tekstildug kan være velour, silke, linned, filt. Dette er det dyreste materiale.

Fra de positive kvaliteter kan man notere følgende:

 1. Materialet har et spektakulært udseende;
 2. Belægningen er monolitisk, da forbindelsen mellem strimlerne næsten ikke er mærkbar;
 3. Materialet er miljøvenligt;
 4. Det har lyd- og varmeisoleringsegenskaber.

Blandt manglerne bemærkes det, at stofbeklædningen kræver omhyggelig pleje, absorberer lugt og akkumulerer støv på overfladen.

Lærred til maleri

Normalt har ikke-vævet basis rullede produkter til maling. De er kendetegnet ved et tekstureret ansigtslag med hvid, creme eller gullig farve.

Det er vigtigt! I tilfælde af maling belægning vil miste evnen til at passere luft.

På den anden side maskerer malingslaget leddene mellem lærredene og øger materialets styrke. En af fordelene ved en sådan finish er muligheden for flere farvning af loftet og skaber et nyt interiør uden stor indsats.

Maling af ikke-vævet tapet på loftet kan være lavet af vandbaserede, akryl- og latexpræparater. Hver af de angivne typer farvestoffer giver disse eller disse egenskaber til lærredet. Så latexcoating er resistent over for fugt og behandling af detergentsammensætninger.

Der er flere måder at male sådan tapet på:

 1. Fuldmaleri rulleræsker, prælimet til loftet. Hvis lærredet har en relief, så males det med et værktøj med en kort lur - denne metode giver dig mulighed for at få et tredimensionelt mønster;
 2. Det er muligt at male de rullede produkter fra bagsiden, således at malingen absorberes i bunden af ​​ikke-vævet stof og tegningen forbliver uberørt;
 3. For at få en blid pastellfarvning af tapet skal du pre-male loftet og derefter indsætte det med tapet. I dette tilfælde vil malingen skinne igennem, hvilket giver tapet den ønskede tone.

Det er vigtigt! Lommetørklæder kan kun males, efter at de er helt tørre. Det tager cirka 24 timer.

Hvis de oprindeligt rullede produkter har fabriksfarve, kan de males i mørke farver. Sjældne dyre materialer omfatter rullede produkter med metalliseret, bambus, reed, sukkerrør ansigtslag.

Loft design

Udseendet af loftet, dækket af tapet og rummet som helhed afhænger af det korrekt valgte mønster, farve og placering på loftets overflade.

I den henseende anbefaler eksperter følgende:

 1. Når du vælger en skygge af materiale, skal du tage hensyn til formålet med rummet og det overordnede farveskema af interiøret. Så i et soveværelse er det accepteret at vælge rullede produkter af beige og pastelltoner. I stuen kan du vælge mere fedte farver - blå eller lilla. Når du vælger en sort farve skal du tage hensyn til rummets rum og god belysning;
 1. En usædvanlig effekt kan opnås ved at kombinere flere nuancer. Denne teknik ser særligt godt ud på et gipsloft på flere niveauer. Ved at kombinere monokrome og farvefragmenter er det muligt at visuelt opdele rummet i flere funktionelle zoner;
 2. Hvis du ser, at der er en mangel på naturligt lys i rummet, så kan lærredet være lakeret, hvilket giver overfladen en blank skinne;
 1. Motley roll produkter på loftet kan bruges i værelser, hvor resten af ​​efterbehandling er lavet i højst to beroligende farver. I dette tilfælde kan du oprette et lyst accent stedet i interiøret;
 2. I soveværelset vil fotopapir med billedet af et skov- eller havlandskab se økologisk ud;
 1. For børn vælger rulleprodukter af det passende emne - fantastiske helte, dyr, prinsesser og biler som alle uden undtagelse børn;
 2. På badeværelset kan du vælge billeder af undervandsverdenen med eksotiske alger og fisk eller sunkne skibe med skatte. Havtemaet kan understøttes ved hjælp af stribede hvidblå klæder. Strimlerne vil bidrage til visuelt at justere størrelsen af ​​et lille rum;
 3. For stuen er ofte valgt blomstret eller geometrisk print, eller billedet af himlen;
 1. Ved valg af prægede rulleprodukter med et mønster eller ornament, der har en entydig top og bund, skal du vide, at det ikke anbefales at klæbe både loftet og væggene med dette materiale, da designet opfattes på hovedet. Det er nok at indsætte over loftet og en væg for at undgå det;
 2. Ofte er malerierne på loftet og på væggene forskellige mønstre;
 3. Det er ønskeligt, at tapetets design ikke behøver justering - så arbejdet bliver gjort hurtigere;
 1. Ved hjælp af voluminøs og præget tapet kan du maskere fejlene i basen. Et sådant materiale er godt til farvning.

Det er vigtigt! For at afslutte loftet så fuldstændigt, skal du bruge et bundkort med en lille bredde på op til 5 cm.

Hvordan vælger man højkvalitets rulleprodukter?

Hvordan genkender høj kvalitet uvævet tapet?

Her er nogle tips til at overveje, når du vælger materiale i butikken:

 1. Tøj har en behagelig at trykke matte tekstur;
 2. Det er muligt at genkende en falsk ved at rive lærredet i kanten og vurdere kvaliteten af ​​dens struktur i sektionen. Hvis dette er en rigtig flizelin, så vil fibrene stadig være tydeligt synlige. Hvis strukturen er homogen, så er det almindeligt papir;
 3. På overfladen af ​​det ikke-vævede stof bør der ikke være ridser, bukser og andre skader under mekanisk påvirkning på den. Materialets styrke og elastik kan bedømmes ved at trykke en negle på bagsiden af ​​lærredet;
 4. I butikken kan du tage en prøve af det foreslåede tapet og knuse det, og så se, hvordan det vil blive revnet. Flizelin vil gøre det hurtigt uden at efterlade nogen folder på overfladen, hvilket ikke er at sige om papir;
 5. Hvis sælgeren har kvalitetscertifikater og en hygiejnisk hygiejnisk konklusion på materialet, kan du være sikker på, at de brugte råvarer af høj kvalitet uden skadelige additiver og urenheder.

Det er vigtigt! Hvis det er nødvendigt at vælge rullede produkter til efterfølgende farvning, skal der fortrinsvis gives til flerlags lærred med dyb relief. Det er også værd at overveje at enkeltlags lærred viser sig, derfor er det nødvendigt at forberede grunden omhyggeligt, så den er jævnt farvet uden pletter.

Omsorg for ikke-vævet tapet

En af fordelene ved dette materiale - uhøjtidelig pleje. At fjerne støv fra deres overflade ved hjælp af en tør klud eller en støvsuger.

Om nødvendigt vurderer vådt rengøring egenskaberne af det forreste lag:

 1. På grund af truslen om skade anbefales det ikke at vaske de prægede klæder;
 2. Hvis frontdækket er vinyl glat, så med våd behandling kan du bruge vaskemidler;
 3. Papirfladelaget kan have forskellige grader af modstandsdygtighed mod fugt, afhængig af imprægneringen af ​​ansigtslaget;
 4. Til tekstilstof kan du kun bruge rensning med en børste eller støvsuger.

For nemheds skyld markerer hver producent emballagen. Med billedet af tre bølgete linjer kan lærredet behandles med en våd klud. Med en - våd. Hvis der vises en børste, kan vaskemidler anvendes.

Videoen i denne artikel vil fortælle dig, hvordan du vælger det rigtige uvævede tapet til loftet, afhængigt af formålet med rummet og producerer højklassificering af loftet.

Stikker ikke-vævet tapet på loftet

Der er et stort antal muligheder for at afslutte loftet, et af de mest simple - stikker ikke-vævede tapet. Denne metode er blevet så populær på grund af sin enkelhed. Mange klæbemuligheder kræver trods særlig viden og færdigheder. Til alle ovenstående er det værd at tilføje, at denne type tapet perfekt maskerer ujævne overflader og eliminerer dermed unødvendige problemer. Non-woven tapet til loftet er ikke betyder for miljøet og kan males i en anden farve og sparer dermed mange penge. Denne artikel er fyldt med fotos for nemheds skyld.

karakteristika

Ikke-vævet tapet til loftet har en række positive egenskaber:

 • lavet af et forholdsvis holdbart materiale, så de er faktisk ikke revet
 • når limning lim kun kan anvendes til loftet, mens tapetet selv forbliver tørt. Dette vil gøre trimning mere præcis;
 • Materialet af ikke-vævet tapet er meget stabilt. De krymper ikke, når de tørres og strækker sig ikke, når de er våde. Disse egenskaber letter i høj grad processen med limning;
 • de kan limes til stort set enhver form for overflade. Monteret træ, beton eller gipsvæg;
 • Ved yderligere reparationer kan ikke-vævet tapet til enden ikke fjernes. Toplaget fjernes fra loftet, men bunden forbliver. Således korrigeres alle slags belægningsfejl, herunder uregelmæssigheder i loftet;
 • Baggrunde selv er meget miljøvenlige, de indeholder ikke skadelige toksiner og andre stoffer;
 • Materialet mister ikke sin farve, når den udsættes for sollys;
 • det bedste valg blandt tapetet, som senere kan males;
 • Limning er ikke dyrt på grund af det lave forbrug af ikke-vævet lim. En pakke er nok nok til 20 kvadratmeter.

Der er to typer baggrunde:

 • vinyl på en flizelinovy ​​basis. De er altid kun dobbeltlagede. Deres grundlag består af de pressede fibre. Det andet udvendige er normalt lavet af vinyl, og det er dekorativt. Ud over farven har den en særlig tekstur;
 • fuldt uvævet tapet. Af deres egenskaber er de alle struktureret. Således kvaliteten af ​​to hoveder over konkurrencelinjen. Derudover er de mere holdbare, fordi de er fremstillet ved en speciel teknik, kører i specielle ruller. Disse tapeter er malet fabrikken lavet eller lavet til personlig farve, disse oplysninger skal angives! Hvis købsprocessen sker online, skal du anmode om et billede af varerne fra sælgeren.

Processen med wallpapering

Handlingsalgoritmen er ret simpel. Du skal udføre det strengt i følgende rækkefølge. Vedlagt er en video med en klar trin-for-trin instruktion. Alt andet, alt dette informationsmateriale er vist i de ekstra fotos.

Overfladebehandling

I starten er det nødvendigt at rengøre loftet på den gamle belægning. Du skal være meget forsigtig og bedre forbered dig på forhånd for at fjerne det forrige øverste lag. Overfladen skal være helt ren, ellers vil hele ideen være meningsløs. Vær opmærksom på billedet:

Hvis loftet er hvidkalket, kan du bruge en vandbaseret sæbeopløsning. Hvis laget er tykt, er det nødvendigt at desuden bruge en spatel. Selvom ikke-vævede tapeter korrigerer de fleste fejl, er det bedre at flade de store loftsfejl. Dette gælder for dybe revner eller fremspring. Hvis overfladen af ​​loftet er porøst, skal du bruge en primer. Alt dette sker i ét lag ved hjælp af specielle ruller. Efter at have tørret det i en time.

Adhæsionsteknologi

Det er nødvendigt at vise den maksimale koncentration, når den klæber. Det vil være nyttigt på forhånd at lave en måling og en lille blyantskitse, hvor hvert ark med tapet vil være. Sæt to mærker og tilslut dem sammen. Dermed er det let at være beskyttet mod tekniske vanskeligheder. Standardbredden er 50 cm, men andre muligheder er også tilgængelige. Stikkemekanismen er vist på billedet:

 • Ved limning med lim er kun loftet smurt, kludene forbliver tørre;
 • enhver stak kræver tid til tapetet at tørre, denne regel bør ikke overses;
 • skæring tapet er strengt i henhold til billedet. Mellemrummets størrelse er ca. 5-6 cm;
 • Efter det arbejde, der er gjort ovenfor, anbefaler vi at holde et lille stykke tape og forlade tapetet til natten. Hvis der er fugt på det, er limen ikke helt tør og omvendt;
 • Tapet skal limes til rummets bredde. Den allerførste bane går til væggen overfor udgangen. Sådan holder du dig selv vist på billedet:
 • nyttige skarpe kniv og metal linjer for at udføre høj kvalitet skæring. Baggrunde skal presses tæt på loftets overflade, udvise luften og sørge for, at der ikke dannes bobler eller folder. Denne procedure udføres efter hvert nyt ark. Hvis der er kommet en lille lim ud, er det bedre at fjerne det med en særlig våd svamp, som i billedet:

For bedre assimilering er det tilrådeligt at se denne instruktion på videoen:

maleri

Ovenstående oplysninger er grundlaget. Men reparationen vil ikke blive bragt til ende, før den er malet, hvis det kræves af designet, og valget blev gjort til fordel for denne type finish.

Før selve processen starter, skal den være ordentligt forberedt. Du skal bruge plastfolie eller avispapir til at skjule alle unødvendige steder til maling og ikke forkæle dem.

 • Området, hvor arbejdet skal udføres, skal adskilles med et specielt maskeringsbånd
 • Malingen skal blandes i lang tid i en specialbakke. Således bliver det homogent. Dette vil ikke kun hjælpe med at undgå langt rutinemæssigt arbejde, men hjælper også med at lade det omkringliggende rum være rent, fordi det ikke vil dræne under arbejdet;
 • Tapet er malet både udefra og fra bagsiden. Men hvis du vælger farvning indefra, så er det bedre at tage en lys maling. Således kommer materialet i tapetet til at komme igennem, og farven bliver delikat og mættet. I det andet tilfælde er tapetet malet, før det klæber til loftet;
 • i tilfælde af en betinget kombination af tapet med deres farver er det nemt at opnå effekten af ​​flere niveauer, hvilket nu er en fashionabel trend;
 • til maling af egnede latex- eller vandbaserede maling, som i billedet:
 • Hvis reparationen finder sted i et lille rum, er det nødvendigt at undgå lyse farver. Et sådant loft vil visuelt gøre rummet endnu mindre. I dette tilfælde anbefaler designere at vælge kun bløde seng farver;
 • under maleriet anbring ruller med en kort lur. Selve processen foregår sædvanligvis i to faser. Punktet er at anvende malingen i to lag, så det påførte lag er ensartet.

Hvis yderligere elementer vil blive installeret på loftet, såsom stucco støbning, grænser, er de limet før maleri tapet. Men maleriet selv finder sted straks, du bør være meget forsigtig med hensyn til små detaljer. Det er værd at male dem med små børster.

Hvordan limes tapet på ikke-vævet basis til loftet hjælper følgende video: