Din interiørdesign guide

Børns interiør skal være sikkert og smukt samt harmonisk. Alt dette er grundlaget for den korrekte dannelse af personligheden og dannelsen af ​​psyken. Monotoni i børnehaven er ikke velkommen, samt overdreven detaljer og mangfoldighed. Alle rummets designelementer er vigtige - væggene, gulvet og vinduesåbningen, men der skal lægges særlig vægt på loftet.

Tværtimod fungerer standard anbefalinger som at male loftet i hvide ikke i børnehaven, hvor bløde pastell accenter foretrækkes som baggrund og lyse farver accenter. Derudover skal loftet være originalt og smukt - og hvorfor ikke?

Gipspladerloft i børnehaven

Gipsplader er et miljøvenligt materiale, der er nem at bruge og giver dig mulighed for at skabe forskellige designs.

Ved hjælp af FCL kan du nemt justere den eksisterende overlapning uden kompliceret forberedende arbejde, skjule elementer af ledninger eller ventilation, isoleringsplade eller lydisoleret materiale.

Ideelt er endda enkelt niveau lofter eller komplekse multi-level konstruktioner suppleret med dekorative LED strip belysning, lavet af gips. Det rummer også nemt alle loftslysekroner og spotlights til funktionel zoneinddeling.

Men ulemperne ved gips er også til stede. Selve materialet er således billigt, men for installationen er det nødvendigt at erhverve specielle profiler, der væsentligt øger omkostningerne ved byggeri. Derudover er gipsvæggen tung, og det er problematisk for en person at montere loftet.

At lave og justere rammens højde tager meget tid, og i færd med at montere arkene er det stadig meget affald at skære dem. Derudover skal strukturer af gipsplastning være færdige - yderligere forsegling af leddene, kittet, maleri eller indsæt med tapet.

Funktioner ved brug af stræklofter

Ved hjælp af moderne stræklofter kan du virkelig forvandle børnehaven. Virkningen af ​​blå himmel, sollys, faldende stjerner, nogle fantastiske motiver - alt dette er muligt takket være lærredene med fotoudskrivning.

Fordelene ved strækloftet er, at det ikke kræver efterbehandling og er klar til brug umiddelbart efter installationen. Nogle anbefaler ikke at bruge det i børnehaven, da spændevævet er fremstillet af PVC, som "ikke trækker vejret".

På trods af sin syntetiske oprindelse anses PVC imidlertid for at være et helt sikkert materiale - men bare vælg en høj kvalitet belægning med alle relevante certifikater. Hvad angår mikroklimaet, så skal du i børnehaven stadig stille et højkvalitets ventilationssystem for at forhindre luftstabilisering.

Blandt fordelene ved spændingsstrukturer:

 • høj hastighed på installationen;
 • attraktivitet og æstetik
 • unikt design;
 • evnen til at installere indbyggede lamper - LED strimler og spotlights;
 • støv og snavs resistente egenskaber;
 • hypoallergen;
 • antibakterielle;
 • muligheden for at vælge ikke kun farver, men også teksturer - der er endda unikke spejl og satinoverflader;
 • brugervenlighed.

Rådet. Glatte stretchlofter ser særligt godt ud i børnehaven. De er i stand til visuelt at udvide rummet, forøge højden af ​​rummet, skabe en luftig atmosfære på grund af dets reflekterende egenskaber.

Hvad angår farven på strækloftet til børnehaven, kan det være alt. Men det er bedre at vælge varme naturlige nuancer, der ikke forårsager irritabilitet.

Forresten ville et godt valg til et børns rum være brugen af ​​et kombineret falsk loft, hvor gipsplader kombineres med strakt lærred. Denne designmulighed giver dig mulighed for at skabe dybde og perspektiv i rummet, og er også velegnet til funktionelle zoningopgaver.

Forresten siger professionelle designere, at de kombinerede belægninger ser mest harmoniske ud, hvor 2 kvadratmeter PVC-film tegner sig for 1 kvadratmeter. gipsvægsmåler.

Maling af loftet og wallpapering

Og maleri og tapet - dette er budgetmulighederne for at afslutte loftet. Det er imidlertid umuligt at kalde både upraktisk og ikke-stilfuldt. For eksempel er en beige eller hvid skygge betragtes som universel og passer til enhver form for design til børn, selv tema.

Du kan bruge vandbaseret maling og tapet for at spare penge og ikke bruge mange penge på efterbehandling, som stadig skal ændres i 3-4 år. Hvis en sådan løsning virker for kort overfor dig, så kan du "komplicere" den - ved at bruge maling til at skabe unikke vægmalerier, og i stedet for simpelt tapet kan du bruge lærred med fotoprints.

Bare glem ikke, at en sådan måde at designe loftet kræver, at du forbereder overfladen - for loftet skal være effektivt, skal det være lige.

Funktioner ved valg af belysning

Belysningsenheder vil fungere som en bemærkelsesværdig lyse accent i børnehaven, og det er ønskeligt at vælge væg- og loftlamper fra en samling eller i det mindste i en stil.

Den mest spektakulære mulighed - disse er lamper, der minder om himmellegemer, rumskibe, balloner eller teknologi.

Som dekorativt baggrundslys vil fluorescerende stjerner passe til dig, som vil glæde dit barn med et blødt lys om natten, samt specielle projektorer, så udseendet af en flimrende stjernehimmel bliver særdeles realistisk.

Og glem ikke, at i børnehave i loftet er det ønskeligt at give flere punktkilder - for hver af de zoner, der leveres i rummet. Og også muligheden for at justere lysstyrken.

De mest stilfulde og populære design til loftet i børnehaven

Hvis et værelse udstedes til et lille barn, så er solen og skyerne himmel forblev i første omgang i popularitet. Her kan du bruge standardpapirduvser med et mønster - de limes på det gipsede loft over hele området eller placeres i en forberedt "niche", en udsparing lavet af gipsvæg.

Glint lyst loftsloft vil også være et godt valg - for at frygte, at det vil reducere rummets visuelle højde for meget, det er ikke nødvendigt - ejeren af ​​rummet er trods alt ikke høj, og han vil ikke engang mærke forskellen på 15 cm. Desuden er det så sejt at se interessante billeder på loftet.

Blandt de populære børns tegninger til loftet er det også værd at fremhæve solens billeder - takket være sine varme stråler kan du "genoplive" rummet og fylde det med naturlig varme og komfort. Du kan tegne solen, bruge en stiliseret gul gipspladercirkel eller strække lofter med en realistisk fotoprint.

Og du kan lave en fantastisk kombination ved at sørge for en indsats lavet af gult glas i gipsvæggen. Til disse indsatser er der en speciel belysning - og på loftet i børnehaven vil deres egen sol skinne.

Rådet. Hvis du leder efter et komplekst tematisk mønster, så er det bedste valg stræklofter med fotoudskrivning. Racing biler, fladrende sommerfugle, daggry himmel, eller endda en slags mountain-view panorama, scener fra tegnefilm er alle tilgængelige.

Hvis et værelse er lavet til en elev, så kommer ikke tegneseriefigurer, men "voksne" hobbyer til første gang. I dette tilfælde skal loftet være en logisk fortsættelse af det tematiske interiør. For eksempel i vuggestuen for en dreng i nautisk stil vælges et loft af blåt, hvidt eller lysebrunt, hvor der er et billede af et kompas eller en ros af vinde. Og i pigenes værelse ville rosa skyer eller endda en blomsterglade være passende, og også en modley polka dotprint, der lignede konfetti.

Blandt ikke-standardiserede løsninger er det også værd at bemærke loftindretningen i børnehaven, stiliseret som bobler på vandet. Den er skabt af effektive kombinationer af lys mat og blå glans PVC film. En gipsvæg, malet matmaling og PVC-film med baggrundsbelysning af LED-ledninger, du kan lave en ægte "flod", der flyder direkte til loftet.

Vinduerne i flyet, falske vinduer, den oprindelige kombination af geometriske former, der svarer til rummets konfiguration - eksperimenter i indretningen af ​​loftet til en børnehave kan være mange. Men det er bedre at tilvejebringe måder at omdanne strukturen på, så du ikke skal ændre loftet drastisk, når du har brug for at indsætte tapet igen.

Loftet i børnehaven - 145 billeder af ideer af ikke-standard design

At dekorere loftet i børnehaven er en vigtig del af at skabe ikke kun et behageligt værelse til dit barn, men skabe en positiv atmosfære.

Småbørn, der ikke har nået 10 år, holder normalt ikke opmærksom på det indre af deres rum, men for ældre børn er dette en af ​​måderne til selvudfoldelse.

Farveområde

Oftest gør loftoverfladen lyse farver. Det klassiske loft i børnenes værelse til en dreng er loftoverfladen af ​​blå eller blå.

Det traditionelle loft i børnenes værelse til en pige er et rosa loft. Og i børnehaven for to børn af forskellige køn gør det normalt gulvet gul.

Moderne designere tilbyder en ret original løsning til at lave et strækloft med elementer i billedudskrivning, for eksempel et stjerneklar himmelloft, det vil se særligt imponerende ud, hvis væggene er dekoreret under junglen.

Og fotoudskriften kan laves ikke kun på stræklofter, men også på papirbaggrund.

Du kan i loftets design bruge to kontrastfarver, i så fald hvis loftet er hængslet, på flere niveauer, er det bedst at kombinere en lys farve med en lys skygge. På flere niveauer lofter ser godt billede.

Hvis loftet er to niveauer, er det bedst at bruge hvid som basisfarve, yderligere elementer kan gøres lyse, som i billedet af loftet til børnenes værelse.

Det vil se stor loftoverflade i børnehaven, hvis du indsætter den med tapet. Desuden giver storheden i rækken dig mulighed for at vælge farve og mønster.

Mulighed for udformning af lofter i børnenes værelser: foto + tip

Uanset hvilken stil du vil dekorere en lejlighed eller et privat hus, er et børnelokale et specielt spørgsmål. Der er ikke plads til begrænsninger, konventioner og forbud - det vigtigste er, at barnet skal være behageligt og som sit soveværelse se.

Vi har samlet for dig en samling fotos, der hjælper dig med at vælge det perfekte loft i børnehaven for en pige eller dreng i enhver alder: Udvalget indeholder eksempler på fremragende reparationer til småbørn og teenagere.

Eksempler på registrering barn til piger

Uanset hvor mange år pigerne har været, i dybden af ​​deres sjæle er der altid tro på et eventyr. Korrekt interiør hjælper i det mindste lidt for at bringe det til liv. Ikke den sidste rolle i designet af loftet spiller.

Hvis du tvivler på, hvilket loft der skal laves i børnehaven - stop med den klassiske version. Den to-niveau spændingsstruktur ser meget smuk ud. Hvis du vælger en delikat beige-pink-gamut, vil enhver pige være glad. Køb en original lysekrone med blomstermotiver for at supplere indtrykket.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge udelukkende lyserød farve - blå tapeter med et tryk vil lide din datter ikke mindre. Hvide skyer opretter en romantisk stemning og opløftende.

For at dekorere et monokromt strækloft, kan du bruge vinyl klistermærker (læs mere om dem her). Lyse højkvalitets tegninger er i stand til at opleve ethvert interiør - det vigtigste er at vælge et billede, som barnet kan lide. Neutrale muligheder - blomster, sommerfugle, favoritkarakterer.

De passer nemt ind i rummets stil og tjener som en smuk accent.

En meget interessant og funktionel teknik er loftvæggen gipspladskonstruktion. Lav en smuk abstraktion i barnets yndlingsfarver, eller brug styling. For eksempel i form af en blomst. Dette er ikke kun et originalt udseende: nicher på væggen kan bruges som ekstra hylder til forskellige pigebakker.

En anden måde er at lave en smuk indsats fra et strækstof på gipsplader. Det er bedre at arrangere det i form af en figur - en blomst, en stjerne eller et hjerte. Så det ser ikke kedeligt ud - hovedprincippet om design af børns værelser.

Du kan fremhæve plug-in-motivet indefra med spotlights eller LED-strimler. Du kan endda lave et stykke af den virkelige stjerneklar himmel der - ikke kun barnet, men også de voksne familiemedlemmer vil være glade.

Har du en rigtig prinsesse? Tænk på tekstillofter. De kan skabe fantastiske folder af stof, der efterligner baldakinen i en king size seng. Ja, og dette design ser meget blid og rørende ud.

Vil du have noget mere beskedent? På et simpelt beige loft vil et billede med et yndlingslegetøj eller tegneseriefigur se godt ud. Det er bedre at bruge klistermærker, snarere end fotobaggrunde - det er ikke for os at fortælle dig, hvor hurtigt smagen af ​​børn ændres. Og hvis i det første tilfælde billedet kan udskiftes i minutter, vil det andet kræve omfattende reparationer.

Af den måde, om tegnefilm... Undgå indlysende overskud - et lille billede vil perfekt fremhæve det indre af børnenes værelse, men lærredet på hele loftet vil trætte hurtigt.

En dyr men stilfuld og miljøvenlig mulighed for en teenagepige er træpaneler med et mønster på dem. Lys træ, dekoreret med interlacing af kronblade og blomster, ser meget ømt ud. Vælg et interiør i tone og se, hvordan rummet er omdannet.

En anden smuk idé er brugen af ​​LED spotlights. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skildre den nu populære stjerneklar himmel med deres hjælp. Du kan tegne et smukt mønster, såsom blomster eller kontur favoritlegetøj. Det er bedre at vælge en blød baggrund - så overløbet vil se interessant ud, men ikke aggressivt - den bedste mulighed for at dekorere loftet på et børnelokale til en pige.

Flerhæmmede lofter er mere velegnede til et stort rummeligt værelse. Med deres hjælp kan du oprette rigtige mesterværker. For eksempel er sådan en regnbue lavet ganske enkelt - det er nok at montere alle niveauer omhyggeligt og vælg baggrundslyset. Og effekten, som du kan se, er fantastisk. Tro mig, børn kan lide det meget.

OBS: Hvis du bor på et flerfarvet loft med en kompleks struktur, skal resten af ​​interiøret holdes i diskrete farver. I modsat fald vil børnehaven vise sig at være for modley, og barnet vil hurtigt trætte i det.

Glem ikke om de perforerede lofter - elementære i installationsdesignet ser meget godt ud. Det er nødvendigt at huske hovedregel: Hvis baggrunden er lys, skal belægningen være beige eller hvid. Og omvendt. Huller kan gøres kaotisk, og du kan skildre skyer, blomster, fantasy scener. Bare følg hullernes nøjagtighed: Ujævne kanter ødelægger hele indtrykket.

Design muligheder for drenge

For drenge er der brug for en anden tilgang - de er usandsynlige for at sætte pris på blomster eller søde killinger. Så vil vi desuden vise et billede af den mest egnede, efter vores mening, lofter i drengens børnehave. Der er virkelig kølige muligheder. For eksempel.

Den overskyede himmel, som vi talte om i sidste afsnit, kan omdannes fuldstændigt, hvis du tilføjer et flyveplan med et røgtog: hvilken fan af luftbårne udstyr sætter ikke pris på denne tilføjelse?

Du behøver ikke at vælge luftfart: det kunne være en raket eller et stjerneskib fra din yndlingsfilm. Bare spørg, hvad dit barn er ivrig efter, og du vil ikke gå galt.

Ønsker ikke en daghimmel - prøv natten. Myriader af stjerner, planeter, asteroider og kometer. Eller måske blev en supernova fyret eller et rumskib med udlændinge blinket af?

Forresten kan begge muligheder kombineres - takket være en særlig baggrundsbelysning kan skyerne let omdannes til en rigtig stjerneklar himmel, bare ved at klikke på kontakten.

Det er ikke engang nødvendigt at placere denne zone på hele lærredet - dekorere det på spændingslærredet med en indsats i en drywall-boks.

En neutral indstilling ville være et kombineret loft med belysning omkring omkredsen. Det er bedre at kombinere det med en ekstra belysningskilde - en lysekrone i form af en fodbold eller et yndlingscomputer barn vil glæde din søn.

Tvivl om hvilket loft der skal gøres i børnehaven, så han ikke forstyrrer barnet i en uge? Det optimale valg er et neutralt farvet strækloft i kombination med vinyl klistermærker, der kan ændres i overensstemmelse med dit humør. De er billige, let limes og fjernes, så hvis drengens smag ændrer sig - kan du ændre designen af ​​rummet.

Ved hjælp af fotoudskrivning på stræk lærred er det virkelig muligt at genskabe et hvilket som helst billede, selv en stor. Hvilket barn vil ikke lide et rigtigt fodboldbane, selvom du ikke kan spille bolden? Tøv ikke med, han vil køre venner hjem på ture!

Moderne glødende 3D tapet er en fantastisk løsning til dem, der elsker ikke-standard design. Skift et værelse til et element af undervandsverdenen, rummet eller bare en yndlingsfilm eller -bog. Tro mig, barnet vil ikke forblive ligeglade - det vigtigste er at diskutere alle nuancer med ham for ikke at blive skuffet over reaktionen.

Husk at for de mindste sådanne værelser ikke er egnede - de kan irritere babyens psyke. Det er bedre at indskrænke til roligere muligheder, men ikke så spektakulære.

Dekorer stretchlærredet med en gipspladerkonstruktion af usædvanlig form: fx i form af et dæk eller en cykel. På grund af materialets lethed og god følsomhed overfor farvestoffer, vil det være nemt at genskabe ethvert objekt.

Den vigtigste ting at huske på er, at sådanne dekorationer ikke bør være for tunge, ellers kan belægningen strække, deformere eller endog rive.

Af den måde, om de suspenderede strukturer... Hvis du beslutter dig for at bruge ideen om en stjerneklar himmel, vil lamper eller simpelthen dekorationer i form af planeter se meget originale og samtidig passende. Dette planetarium i børnehaven!

Søn er voksen og ønsker et mere stramt design? Prøv geografiske motiver i brune og beige toner. Denne mulighed er velegnet til en teenager, der allerede ønsker at blive voksen, men ikke klar til at opgive interessante tegninger.

Vil du gerne overraske alle gæsterne? Ved hjælp af et kombineret loft på gipsvæg og strækstof skabes et efterligning... vindue. Fotokvalitet af høj kvalitet vil supplere effekten af ​​det usædvanlige arrangement af vinduesåbningen. Enig, det er rart at vågne op og se stjerner eller woody kroner over dig.

Hvis du ikke er bange for lyse beslutninger, skal du prøve at genskabe en tegneseriefilm eller rammer fra dine yndlingsfilm. Vær ikke bange for, at rummet vil se groft ud. Hvis du laver den vigtigste gamut bleg og tilføjer ikke mere end en klar accent, vil resultatet overstige alle forventninger - dit og barnet.

3D-loftet ligner et usædvanligt LED-rør. Korrekt belysning vil give en tredimensionel effekt og gøre værelset til et arbejde med futuristisk kunst. Sandt, husk på, at sådanne billeder kan være trættende - sørg for, at udsmykningen i løbet af dagen ser neutralt ud og ikke distraherer den studerende fra skolen.

Loftet kan naturligvis fortsætte legeområdet. Placer i rummet en spilstruktur med gynger og reb i form af en pol, og ved hjælp af fotoudskrivning anbring træets krone på gulvet. Et sådant værelse vil helt sikkert takke barnet og hans venner.

Tegning kan påføres væggen. I dette tilfælde skal du dekorere loftet med striber af lignende farver. Dette vil medvirke til at skabe harmoni i design af rummet.

Vi håber, at vores ideer vil hjælpe dig med at beslutte om design af loftet i børnehaven.

Hvilket loft er bedre at gøre i børnehaven?

Børneværelse - et sted at lege baby. Eventuelle dristige designbeslutninger er relevante her, men nogle materialer er uacceptable. For at træffe den rigtige beslutning om at skabe det indre af børnehave, er det nødvendigt at overholde specifikke anbefalinger.

krav

 1. Alle materialer, der anvendes i børnehaven, må ikke skade barnets krop. Derfor er det vigtigt, at ethvert materiale der anvendes i dette rum er allergivenligt og miljøvenligt. Fabrikanter sætter særlig vægt på denne faktor, så du kan finde næsten alle de nødvendige og sikre babyrum til rimelige priser på hylderne.
 2. Særligt opmærksomt skal være, når man vælger et loft i spillet børnenes værelse. Det bør ikke blive en kilde og opbevaring af støv. Loftet skal være let at rengøre, både når det er tørt og når det er vådt.
 3. Vi anbefaler at bruge slidstærke byggematerialer til beklædning af loftoverfladen, da børn kan spille meget aktivt og ofte med et legetøj kan røre den modstående overflade.
 4. Ofte er loftet en tematisk fortsættelse af tapetet. Dette vil tilføje harmoni og skabe et unikt billede i spillelokalet. Og med mange designløsninger vil det ikke medføre særlige problemer. Et sådant loft vil ikke kun se smukt ud, men også tilføje unikke til det overordnede interiør.

Typer af lofter, deres fordele og ulemper

spænding

Strammer. Dette er den mest almindelige mulighed for at dekorere et barns værelse. Sådanne lofter ændrer væsentligt favoritstedet for barnets leg.

Godbidder

 • hævet loft hurtigt monteret;
 • attraktivt og æstetisk design;
 • entydighed;
 • Det er muligt at installere alle modeller af indbyggede lamper;
 • Ofte er et sådant loft udstyret med snavsafvisende egenskaber.
 • hovedsagelig hypoallergen
 • bakterier akkumuleres ikke på det;
 • muligheden for at vælge materiale og design
 • brugervenlighed.

Negative kvaliteter

 • Syntetiske stoffer. Et sådant materiale er damptæt, hvilket fører til stagnation af luft i rummet og derved forstyrrer rummets mikroklima. Når det kombineres med andre kunstige materialer (for eksempel vinyl tapet), vil luften i rummet blive skadeligt for barnet.
 • Lav styrke. PVC-film, som er grundlaget for stræklofterne, er let modtagelig for mekanisk beskadigelse og ridser. Derfor kan det med det aktive spil af børn nemt blive beskadiget.
 • Stor værdi. Denne mulighed er den dyreste ordning. Børn vokser hurtigt op, deres smag og præferencer ændres. Over tid skal måske forældre tænke på at ændre loftets design. Og det er igen en betydelig pris.

blank

Særlige kvaliteter har blanke modeller.

Deres egenskaber:

 • visuel forøgelse i rummet
 • har reflekterende kvaliteter.

Vi gør opmærksom på, at for at bruge denne type loft er det ønskeligt, at rummets højde ikke er under 2,5 m, da en sådan konstruktion med en lille højde vil lægge pres på planteskolen, og det vil være meget vanskeligt og ubehageligt at være i det.

Et sådant loft i spillrummet kan installeres, men du bør være opmærksom på nogle anbefalinger:

 • det er nødvendigt at erstatte kunstige materialer med naturlige
 • følg rummets konstante luftning;
 • brug et strækloft af tekstiler med mikrowavings;
 • Vær opmærksom på de materialer du køber - de skal have kvalitetscertifikater og skal opfylde det europæiske standardsystem.

gips gipsplader

Godbidder

 • Hypoallergen og miljøvenligt materiale, fordi gipsplader kun er naturlige råmaterialer: papir og gips;
 • Fremragende varmeisoleringsevne. Et sådant materiale opretholder varme godt. Dette gælder især for de øverste etager;
 • God lydisolering;
 • Fremragende styrke ydelse;
 • Der er mulighed for indlejring af belysningsudstyr og indretningskomponenter;
 • Stor fantasi. På grund af sin fleksibilitet og enkel håndtering er det nemt at arbejde med sådant materiale. Du finder en masse forskellige design fund;
 • Masking. Absolut alt kan være gemt bag gipsplade: uregelmæssigheder i loftoverfladen, defekter og interfererende kabler. I sidste ende får du et perfekt fladt loft;
 • Brandsikkerhed. Når temperaturen stiger, tændes kun papirbelægningen, og gipset er kun forkullet;
 • Rimeligt for prisen. Omkostningerne ved sådant materiale vil koste meget mindre end udformningen af ​​et stræk eller ophængt loft;
 • Fugtbestandighed;
 • Muligheden for delvis udskiftning af det beskadigede område, og ikke hele strukturen;
 • Evnen til at skabe et loft på flere niveauer.

Negative kvaliteter

 • Installationen af ​​gipsloftet tager meget tid, og på grund af den store vægt af gipsvæg er der behov for yderligere hænder.
 • Yderligere materialer er nødvendige, hvilket øger omkostningerne ved hele strukturen.
 • Loftet bliver lavere med 5-10 cm.
 • Endelig efterbehandling kræves. Dette loft skal raffineres: det er nødvendigt at putte, male, forsegle leddene. Du skal dog være opmærksom på kvaliteten af ​​materialer, da de kan indeholde stoffer, der er skadelige for barnet.

Ved hjælp af gipsvæg og forskellige typer belysning kan du endda lave en historie fra forskellige eventyr, som barnet selv kan ændre takket være lysets lys. Det hele afhænger af forældrenes fantasi og deres fantasi.

Loftfliser

Positive sider

 • Lav pris
 • Let konstruktion.
 • Let at betjene.
 • Nem installation og demontering.
 • En række forskellige former og mønstre.
 • Du behøver ikke at justere loftoverfladen på grund af de volumetriske kvaliteter af denne type beklædningsmateriale.
 • Visuelt ser loftet lige ud.
 • Ændringen i rummets højde forstås næsten ikke i forhold til andre kategorier af beklædningsgenstande.
 • Nem at skære og behandles med ethvert stof.

Negative egenskaber

 • mister farve fra sollys;
 • Materialet er brandfarligt og brandfarligt;
 • sømene mellem fliserne vil blive mærkbare;
 • det er umuligt at skjule kommunikation og ledninger under sådan modstående materiale.

For barnets værelse vil muligheden for at male loftet i forskellige farver gøre det - det vil give barnet et godt humør og gøre rummet lyst og uforglemmeligt.

Farve løsninger

I gamle dage var det moderigtigt at adskille farverne efter køn: drenge er blå og piger er rosa. Og med arrangementet af børns værelser er helt uhensigtsmæssigt. Den lyserøde farveskema er en irritabel nuance, og den blå farve er kold, mens den ikke hælder til at lukke kommunikation og til enhver aktivitet.

Eksperter mener, at den bedste mulighed for at dekorere et børnelokale er en kombination af varme toner med små lokale pletter af sollys. De bør være placeret præcis, hvor barnet er mest vant til at bruge tid.

Det er ønskeligt at udføre klædningsarbejde på en sådan måde, at loftet og væggene udgør et enkelt temafokus.

Aldersgrænser - en meget vigtig faktor, der altid skal overvejes, når der arrangeres et værelse. Sammen med ham skal du tage højde for barnets natur og hans hobbyer. Lys farver - orange eller gul - hjælper barnet med at være fokuseret, og den bedste mulighed er at placere disse nuancer i legepladsen eller over træningstabellen. Ved losning hjælper nervesystemet den grønlig-blå farve på væggene og loftet i barnets hvileplads.

Fra psykologiens synspunkt kan der skelnes adskillige farvepaletter til forbedring af børnenes rum:

 • Hvid. Neutral og alsidig farve.
 • Green. Harmoni med naturen hjælper barnet til at opleve sådanne følelser som retfærdighed og ansvar.
 • Gul. I et sådant rum kan et barn udvikle sine mentale evner meget bedre end med enhver anden farveindretning.
 • Blå. Velegnet til kreative naturer.
 • Blegrosa. Det personificerer kvindelighed og sentimentalitet.

Loft i børnehaven: design ideer

At skabe et design til et børns rum er lige så interessant som en ansvarlig opgave. Det er ikke kun nødvendigt at vælge de rigtige sikre, pålidelige og holdbare materialer til dekoration, men også at tage højde for det faktum, at for den lille ejer af rummet er en hel verden, hvor han vokser, udvikler, lærer nye ting, glæder sig og griner. Når du planlægger reparationen af ​​et børns rum, er der ingen baggrunde - det er nødvendigt at tænke gennem alle detaljer - fra det generelle koncept, farvepaletten og temaet til design af kontakten. Overfladen, som bestemt ikke kan kaldes en lille smule, som vil blive diskuteret i denne artikel - loftet. Hvilke dekorative materialer der skal bruges til at skabe en sikker, smuk og pålidelig dækning, hvad kan man diversificere det traditionelle design, hvordan man finder originale ideer til en individuel tilgang til planteskabets fagdesign og ikke at ødelægge familiens budget? Vi vil forsøge at besvare disse og andre spørgsmål ved hjælp af et stort udvalg af børns rumdesignprojekter med et bredt udvalg af loftdesigner.

Måder at skabe et loft finish

Det ideelle loft til et børnelokale har følgende egenskaber:

 • miljøvenlig (sikker for mennesker og miljø);
 • holdbar (mister ikke sine æstetiske kvaliteter og teknologiske egenskaber over tid);
 • hygiejnisk (miljøet bør ikke bidrage til dannelse og spredning af svampe, skimmel);
 • sikkert (det er ikke overraskende, at ikke en eneste forælder vil gerne have loftselementets elementer til at smuldre på barnet);
 • i harmoni med udførelsesformen, farve og tekstur af designet med udformningen af ​​hele rummet;
 • nem at installere (mange vil gerne spare på specialisternes tjenester og selv foretage installationen);
 • overkommelig (børnenes værelse design "lever" ikke for længe, ​​fordi barnet vokser, hans interesser og præferencer ændres, og den søde, bløde lyserøde farve på rummet, så elsket af femårsplanen, ophører med at blive ønsket af teenage værtinde).

Desværre er det umuligt at finde en efterbehandlingsmulighed, der ville tilfredsstille hver enkelt del af kravene. Forældrene bliver nødt til at løse dilemmaet (dyrt, men kvalitativt, hurtigt, men ikke miljøvenligt osv.) Alligevel. Fortsæt med det valgte koncept for rumdesign, dine økonomiske evner og erfaring inden for efterbehandling.

Stræklofter

Stræklofter i vores land er utroligt populære. Duken af ​​PVC film eller stof imprægneret med en speciel sammensætning er spændt på en metalramme monteret rundt om rummet. Det er muligt at skabe en perfekt flad overflade ved opvarmning af lærredet med en speciel "pistol". Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er:

 • Mulighed for montering uden forudgående overfladebehandling (til lejligheder og huse med ujævne lofter, er tilstedeværelsen af ​​niveaufald et ideelt valg);
 • installationen udføres hurtigt inden for 3-4 timer alt arbejde vil blive gennemført;
 • kluden absorberer ikke fugt og tiltrækker ikke støv - en fremragende finish til et allergisk barns rum;
 • en lang række farve løsninger, muligheden for at anvende fotoudskrivning, gravering.

Ulemperne ved gennemførelsen af ​​finishen ved hjælp af spændingsstrukturer omfatter:

 • forholdsvis dyr pris (sammenlignet med billig tapet, farvning);
 • behovet for at benytte tjenesteydelser af specialister;
 • efter installation vil en ubehagelig syntetisk lugt vedblive i nogen tid;
 • PVC film er ikke et miljøvenligt materiale, det er ikke i stand til at passere luft, derfor skal resten af ​​rumindretningen (vægge og gulve) "trække vejret";
 • loftet efter installation af spændingsstrukturen reduceres med flere centimeter (afhængig af krumning af overfladerne).

På trods af den alvorlige liste over mangler kan stræklofter bruges som udsmykning af børns værelser, hvis du følger nogle regler:

 • hvis du bruger syntetisk lærred til loftindretning, som er i stand til at ændre rummets mikroklima, men for væggene er det bedre at vælge papir eller andet naturligt tapet og til gulve - et gulvbræt;
 • det vil være nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt (hold vinduerne på mikroventilation);
 • hvis det er muligt, så foretrækker en PVC-film til en klud af tekstiler med mikroperforering;
 • Det er nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til valget af webproducenten og købe kun certificerede produkter.

Hvis vi taler om design og farver, så er det indlysende, at den mest populære, alsidige og neutrale udgave af strækloftet er et snehvid satinklæde. Hvis rummet er planlagt farvepræstationen af ​​væggene (mindst en accent), så er den bedste mulighed for at skabe en neutral baggrund af loftet en snehvid ydeevne. For små mellemrum af en sådan efterbehandling er optimal, vil hvid farve i et blankt design bidrage til visuelt at øge loftets højde.

Den lyse udførelse af spændingsstrukturen kan være en original accent af interiøret. Men det er vigtigt at forstå, at denne måde at tiltrække opmærksomheden på loftet kun er egnet til værelser med tilstrækkelig højde. I værelser med lave lofter kan et lyst design skabe en negativ psykologisk effekt, der skaber en "tung" atmosfære i rummet.

Vi bruger gips

Afslutning af loftet med gipsvæg er en billig, praktisk og holdbar nok måde at skabe en smuk og miljøvenlig belægning på. Denne efterbehandlingsmulighed har mange flere fordele end ulemper:

 • det fremgår klart af materialets navn, at det kun består af miljøvenlige råmaterialer - pap og gips;
 • materialet har hypoallergeniske egenskaber;
 • gipsplankloft vil hjælpe med at løse problemet med støjende naboer, fordi har fremragende lydisoleringskvaliteter;
 • god varmeisolering er en anden fordel ved gipsplader;
 • Forenkling af materialet giver mulighed for forskellige designideer, brug af komplekse belysningssystemer med forskellige typer armaturer (lokale enheder eller båndbelysning);
 • gipsvæg kan monteres på den ubehandlede overflade af loftet, og det kan gøres uafhængigt af de nødvendige værktøjer og færdigheder til efterbehandling;
 • gipsvæg har en høj brandsikkerhed - kun et lag papir kan brænde, gipsen selv er forkullet, bidrager ikke til spredning af ild.

Ulempen ved at bruge gipsvæg som færdigmateriale omfatter følgende:

 • Installation er ret tidskrævende proces, tager meget tid og efterlader meget snavs efter afslutningen af ​​arbejdet;
 • lofthøjde falder uundgåeligt
 • Afslut ikke installationen af ​​gipsvæg - det er nødvendigt at forsegle sømme, planlægge overfladen og anvende det endelige maleri, vægpapir eller anden form for design (hvilket kan påvirke miljødesignet væsentligt, for ikke at nævne de ekstra omkostninger ved penge, tid og kræfter).

Suspenderede strukturer

Suspenderet konstruktion er et loftmodul, der er fastgjort til metalrammen. Loftmoduler kan være træ, plast, gips og endda glas og spejl. Rammen er ofte lavet af metalprofiler, i det mindste - fra træ eller metalplast. Ud fra et synspunkt om miljøvenlighed og sikkerhed foretrækkes træ- og gipsark til et børns rum for at skabe suspenderede strukturer.

Suspended systemer kan ikke kun have forskellige farver, design, men også tekstur - være mat eller blank. Eventuelle designidéer om indlejring af de oprindelige belysningssystemer er mulige, hvis modulet til suspenderet modul er valgt til loftet. Ved at bruge loftet i åndeniveauer kan du zone et rummeligt værelse, tildele funktionelle segmenter (sove og hvile, spil og kreativitet eller bruge niveauer til betinget at opdele segmenterne i tilfælde af to eller flere børn, der bor i samme rum sammen).

Fordelen ved suspenderede strukturer er evnen til at skjule al kommunikation "inde" i loftet. En vigtig fordel er også muligheden for at oprette den såkaldte "airbag". Til de øverste etager i højhuse og private bygninger kan muligheden for isolering (hvis det er nødvendigt, du kan bruge isoleringsmaterialet mellem loftets overflade og hyllemoduler) spiller en stor rolle.

Der er kun en åbenbar fejl - når der opbygges et ophængningssystem, er en stor mængde plads "spist" - højden af ​​rummet falder med 10-15 cm, hvilket kan være kritisk for standardlejligheder bygget i løbet af det sidste århundrede. Og for at skabe en atmosfære i et børnelokale, hvor loftet bogstaveligt talt "presser" på alle i rummet, ville ingen forælder ønske det.

Baggrund til at klæde loftet

Papir tapet - den mest enkle og billige måde at skabe en loft dekoration, forudsat at overfladen er forberedt, perfekt justeret. Papiræsker er miljøvenlige, overkommelige og præsenteret i en bred vifte af farver, en række mønstre, ornamenter og udskrifter. Blandt manglerne i papir tapet kan identificeres skrøbelighed, udsættelse for udbrænding i solen og manglende evne til at blive renset. Men for at afslutte loftet er alle disse ulemper ikke signifikante.

Vinyl og ikke-vævede tapeteksperter anbefaler ikke at bruge til at afslutte lofterne på børns værelser. Materialet er ikke hygroskopisk - passerer ikke luft. Men til fordel for sådanne lærreder er det vigtigt at sige, at det er meget lettere at klæbe dem - kun loftet skal smøres med lim, kludene selv deformeres ikke, de udsættes ikke for at smøre mønsteret eller fjerne det øvre teksturerede lag. Derudover tjener vinyl og ikke-vævede baggrunde meget længere papir, må ikke falme fra solens stråler og kan males op til 5-6 gange i hele driftsperioden.

Naturlig tekstil tapet er en fantastisk måde at skabe en smuk og sikker loft dekoration i et barns værelse. Muligheden for at passere luft, en bred palette af farver og teksturløsninger, evnen til at kombinere med andre efterbehandling materialer - alt dette gør tekstilstof til en attraktiv efterbehandling. Derudover taber tekstil tapet en af ​​de vigtigste ulemper, der ikke er truet af forurening, da det ikke er muligt at gennemføre rensning, vådrensning.

Hvis vi snakker om design, farver og tekstur af tapetet til børnenes værelse, vil malerierne med mønsteret være passende i et rum med neutrale, lyse farver på væggene. Det er muligt at klæbe over tapetet med et farverigt mønster, hvis højden på rummet tillader brug af en sådan designteknik.

Photowall-papir til originalt design

Vægmaleri kan skelnes i en separat gruppe af efterbehandling materialer. Takket være moderne teknologi kan fotoudskrivning anvendes på næsten enhver overflade, muligheder otelochnyh materialer. Papirbasen er helt sikkert en af ​​de mest populære. Photowall-papir fra moderne producenter (klare beslutninger eller udført af din ordre) har høj kvalitet på billedet, realistisk og sikkert for personen og miljøet. Ved hjælp af fotoudskrivning kan du oprette et ubehageligt originalt loftdesign, men hele verden for den lille rumsejer.

En af de mest almindelige muligheder for fotoudskrivning på tapet er billedet af himlen. På samme tid i børnenes værelse kan du bruge både den rene himmelblå lys, billedet af hvide skyer og nathimmelens billede med stjerner, virkelige eller fiktive planeter. Rumtema er utroligt populært blandt moderne børn.

Andre overflader

En af de mest populære på grund af den enkle gennemførelse, lave omkostninger og praktiske forhold til den måde at afslutte loftbelægningen på vandbaseret, ikke-giftig maling. Ulempen ved dette design er behovet for at nive overfladen til en perfekt glat tilstand.

Kombinationen af ​​forskellige efterbehandling materialer eller en type råmateriale, men i forskellige farver giver dig mulighed for at skabe det originale design af loftet. Kombinationen af ​​monokromatiske (lyse, neutrale) overflader med farvede trykte zoner anvendes oftest. En sådan kombination kan "styrkes", valgt ved hjælp af lister, gipslister.

Dekorative elementer og originalt design

Hvis du bestemmer dig for, at loftets design bliver en accent i det indre af børnenes værelse, skal du være opmærksom på de forskellige muligheder for at dekorere denne overflade. Den nemmeste måde at lave et originalt billede af loftet - klæbende akryl klistermærker, klistermærker af interesse for motivet på den færdige overflade. Samtidig er det ikke så vigtigt, hvilket materiale der blev brugt til dekoration af loftet, klistermærkerne holder sig godt på den teksturerede overflade.

For at lægge et kig på loftet var det ikke så kedeligt, børnehaven kan dekoreres med hængende legetøj, modeller af genstande, der interesserer barnet, forskellige dekorative elementer, som barnet kan lide, interesserer ham. Som regel er et bestemt tema til stede i hele rummets design. Men hvis dekorative elementer anvendes aktivt i loftet, er resten af ​​overfladerne og de grundlæggende indvendige elementer bedre at kunne fremstilles i roligere farver uden unødvendige dekorationer.

En anden interessant, effektiv, men dyr måde at skabe et eksklusivt design på er kunstmaleri. Ud over den grundlæggende udsmykning for at skabe et perfekt glat og glat loft, skal du naturligvis bruge penge på en professionel service. Hvis denne mulighed virker for dyrt for dig, og du har en vis erfaring med at dekorere, en kunstnerisk vision om det indre af et børnelokale, så er det modigt at lave en simpel tegning eller et smykke (f.eks. Ved hjælp af stenciler).

Farvning af loftet med brede bånd hjælper med at visuelt øge rummets rumfang. E nævne oprettelsen af ​​det originale design af børnenes værelse. Valget af farvebånd afhænger af indretningens farvepalet, men oftest bliver en af ​​nuancerne blanke hvide.

Loftet i børnehaven (64 billeder): Smukke ideer og forskellige moderne designs

Hvert barn skal have et personligt rum, hvor man kan lege, slappe af og øve sig. Det er ligegyldigt hvilken størrelse, det vigtigste - dets eget, personlige. Du kan arrangere et børnehjørne eller et værelse som du vil, med selv de mest originale design ideer og fantasier.

Men når man vælger materialer til børns og interiør, er det værd at overveje nogle anbefalinger fra eksperter. I dag taler vi om loftet på rummet.

Hvordan vælger man et loft til børnehaven

Materialer til pasning af børnehaven skal være harmløse for barnets helbred. Først og fremmest hypoallergen og fri for skadelige urenheder, dvs. miljøvenlig.

Takket være bona fide-producenterne, som sætter kvalitet og miljøvenlighed i første omgang, kan du købe alt, hvad der kræves til at dekorere det indre af et børnelokale uden frygt og til en overkommelig pris.

Barnets loft kræver særlig opmærksomhed ved valg. For ikke at blive støvopsamler bør det være enkelt og bekvemt at tage vare på det både til rengøring og til vådt rengøring.

For at afslutte loftet skal du bruge holdbare materialer af høj kvalitet, så barnet ikke kunne beskadige det under den aktive fase af spillet. For eksempel kaster du en bold eller terninger.

Loftet skal være i harmoni med vægternes temaer. Rummet bliver mere harmonisk og skaber en fantastisk børnehaveinteriør.

Typer af lofter, fordele og ulemper

Lad os se nærmere på nogle typer af loftsdelen:

Strekak. Måske, i vores tid, den mest almindelige og fashionable designmulighed. Det vil ændre barnets værelse betydeligt.

Blandt dens fordele er følgende faktorer:

 • hurtig installation
 • smukt og kortfattet udseende,
 • originalitet,
 • installation af forskellige indbyggede lyskilder
 • evnen til at afstøde snavs og støv
 • allergivenlige,
 • fraværet af akkumulering af bakterier
 • et stort udvalg af materialer og design muligheder,
 • let pleje.

Ulemperne er:

 • PVC syntetisk film, som det vigtigste materiale i loftet, som ikke tillader luft at passere igennem. Som et resultat dannes stagnationen, og mikroklimaet i rummet forværres. I kombination med tapet fra lignende materialer bliver rummets luftmiljø uegnet til barnet.
 • skrøbelighed, da filmen er let at beskadige eller ridse under børns spil.
 • høj pris. I dag er det den dyreste løsning. Og hvis du snart vil ændre rummet radikalt, skal du bruge mange penge igen.

Glat tak. De positive kvaliteter af blanke modeller omfatter:

visuel udvidelse af rummet,

evne til at reflektere lys.

For at loftet skal se godt ud, skal lofthøjden være 2,5 m eller mere for ikke at skabe en ubehagelig undertrykkende effekt.

Når du installerer et sådant loft, er det værd at overveje nogle tips:

 • i stedet for kunstige materialer, brug naturlige,
 • luft rummet regelmæssigt,
 • Foretage tekstilloftet,
 • Vælg kun certificerede materialer af høj kvalitet.

Gipsplankloft. Det har mange fordele:

 • naturlig, allergivenlig og miljøvenlig, da den består af naturlige materialer,
 • varmeisolerende egenskaber. Det spilder ikke varme til væsentligt for ekstreme etager af bygninger,
 • lydisoleringsegenskaber
 • styrke
 • evnen til at installere lamper af forskellige typer og dekorative elementer,
 • takket være gipsets egenskaber kan du realisere enhver designidee i loftets design,
 • maskerer uregelmæssighederne i loftet og elektriske ledninger, resultatet er et fladt loft,
 • brandmodstand I tilfælde af brand brænder papiret og gipset ikke,
 • rimelig pris. Meget billigere end spænding eller suspension,
 • fugt modstand
 • Let at erstatte beskadigede dele
 • brug af multi-level design.

Ikke uden sine ulemper, som omfatter:

 • arbejdskraft og lønomkostninger. Installation kræver lang tid og ekstra menneskelig hjælp.
 • behovet for hjælpematerialer, hvilket resulterer i øget forbrug af midler
 • reducerer loftets højde med næsten 10 cm
 • Behovet for efterbehandling: kitt, maling, sømme.

En række armaturer vil bidrage til at diversificere gipsloftet, som du kan skabe et bestemt plot og slå det ved hjælp af lys.

Vægmaleri på loftet - en ny designbeslutning

Photowall-papir på loftet tilhører kategorien af ​​nye designbeslutninger i efterbehandling af interiører.

De giver rummet større dybde og udvider visuelt rummet, og de usædvanligt smukke billeder imponerer med deres originalitet og skaber en glædelig og frisk atmosfære i rummet.

Hvad er de bedste grunde at vælge, når man køber tapet på loftet? 3D-billeder til enhver smag er præsenteret i dette katalog: gennemsigtige skyer mod baggrunden af ​​krystalblå himmel, fierne stjerner, der skinner i nattemåden, grønne træer, gamle antikke fresker eller endda smukke delikate blomsterarter, der ombryder deres skrøbelige hoveder mod dig ideer til kreativ implementering.

Sådanne lærred vil se grasiøst ud under kuplen af ​​dit stilfulde og hyggelige hjertehede, der skaber en følelse af lyshed og ubegrænset plads. Tiltning dit hoved op i stedet for det sædvanlige monokromatiske loft, vil du føle dig selv under den åbne himmel, hvilket giver en følelse af frihed og fuldstændig enhed med naturen.

Fordelene ved tapet på loftet

Farverig, uhøjtidelig i plejen, holdbar tapet til loftet - en god designløsning til et moderne interiør. Vi kan tilbyde dig en række muligheder:

 • Til flere niveauer kan du købe tapet på loftet i form af flere forskellige lærred, hvoraf man kan vælge et lærred med abstraktion og de andre blomster. Således får du en harmonisk kombination af geometriske former og blomsterarrangementer. Det vigtigste er at holde proportionerne for at undgå virkningen af ​​rod.
 • På lofter på enkelt niveau ser væggen med skyer ud. Du kan hente et billede på loftet i form af en spiral, der går til uendelighed, antikke reproduktioner eller rumgalakser. Alt hvad du ønsker!

Kataloger af fotobaggrunde til loftet vælges i overensstemmelse med formålet med rummet:

 • i soveværelset passer tapet i beroligende nuancer (blå himmel med skyer, vilde blomster);
 • til stuen loftet mere passende varme farver foto tapet;
 • billeder af foretrukne tegneseriefigurer eller eventyrkarakterer på loftet i børnehaven vil hæve spirituserne i dine små fidgets.

TM KLV-oboi tilbyder et bredt udvalg af tapeter med fotoudskrivning til enhver smag. Kvalitet og moderne tapet til loftet vil radikalt ændre dit interiør og gøre det unikt. Gør dit valg med os nu!