Loftsramme fra en gips profil: diagrammer og installation

Afslutning af loftet med gips kan forfølge flere mål på én gang. Dette omfatter udjævning af overfladen, maskering af forskellige elementer af kommunikation og opstilling af komplekse strukturer på flere niveauer. I rummet over gipspladen kan du lægge isolering, lydisolering, belysningselementer. Men for at skabe en solid og holdbar konstruktion er det nødvendigt at lave en ramme til gipsvæg til loftet.

Træ eller metal?

Der er flere muligheder for at lave kasser til fastsættelse af gipsplader i loftet.

Den kan være lavet af træ eller metalprofil. De vigtigste fordele ved en træramme - miljøvenlighed, tilgængelighed af materiale og nem montering. Men der er mange mangler:

 • En sådan ramme anvendes som regel kun med en flad basisflade. At ligge ved hjælp af en mur eller et loft er en reel pine.
 • Før montering skal alle strukturelle elementer omhyggeligt behandles med en antiseptisk opløsning. Ellers er det umuligt at garantere deres lange levetid.
 • Trækasser anvendes ikke i rum, hvor luftfugtigheden overstiger 12%. Ved høje takster vil strukturelle elementer svulme og kæde.
 • Under installationen er det nødvendigt at forlade huller mellem væggen og bjælkerne og kompensere for forskydningen af ​​sidstnævntes geometri under indflydelse af temperatur og fugt.
 • Trærammen betragtes som mindre holdbar end opførelsen af ​​metalprofiler.

Metalrammen er fri for disse ulemper. Det er modstandsdygtigt over for miljø og mikroorganismer, holdbart og praktisk. Med minimale bygningsfærdigheder og de nødvendige værktøjer er det nemt at montere med egne hænder. Installation af en ramme fra en profil kræver en omhyggelig beregning af det nødvendige materiale og forskellige hjælpeelementer: suspensioner, krabber, stik.

Typer af ramme til loft

Drejebænk er af to typer:

 • Cellular, når de understøttende profiler eller stænger opretter en slags gitter (se næste billede). Som regel bruges den i de fleste tilfælde til at udjævne loftet med gips.
 • Tværgående. Profiler eller lameller er kun placeret i en retning, og GCR'en er fastgjort til dem på tværs. Denne metode bruges normalt af erfarne håndværkere.

Der er også enkeltniveau og multi-level strukturer. Loftet i to eller flere niveauer er ret kompliceret i beregningen og installationen, men alle omkostningerne overstiger det oprindelige udseende. For at udvikle projekter af sådanne strukturer er det bedre at ty til hjælp fra en professionel designer.

Nødvendige materialer og værktøjer

Da de fleste rammer for justering af lofter anvendes rammer fra en metalprofil, vil vi liste over alt, hvad der kræves til deres installation.

Fra de værktøjer, du har brug for at forberede:

 • Niveauer. Boble og galt, men bedre laser. Købe det specifikt, hvis der ikke er planer om professionelt at engagere sig i reparationsarbejde, giver det ingen mening. Det er bedre at låne fra venner eller leje. Hydro-niveau er nemt at gøre med dine egne hænder.
 • Puncher til at lave huller i væggen under dowels, som vil blive fastgjort profiler.
 • Bor og borer til metal.
 • Skruetrækker.
 • Hammer, saks til metal og målebånd.

For at forbinde profiler til hinanden er det praktisk at bruge en sifter. Det giver en bedre montering end små metal skruer (også kaldet "lopper", "bugs" eller "frø").

Af de krævede materialer:

 • Profiler - lejer og guider. Fastgørelsesanordninger: suspensioner, krabber, metalskruer, dowel-negle.
 • Spjæld tape.

At bestemme den nøjagtige mængde materiale vil hjælpe med at trække rammerne korrekt udarbejdet.

kortlægning

Afhængigt af hvilken type ramme der vælges, tages de nødvendige målinger. Derefter tegnes et diagram på et ark papir under hensyntagen til funktionerne i den valgte konstruktion.

Til en cellulær ramme:

 • Længden af ​​hver væg måles. Det er hver, så ofte matcher de modsatte vægge i lejlighederne ikke i størrelse.
 • Afstanden fra gulv til loft i hjørnerne af rummet og i centrum er målt.
 • Fra det nederste punkt af loftet aflejres tykkelsen af ​​den ophængte struktur. Det afhænger af, hvad der vil blive placeret i mellemrummet mellem bundoverfladen og gipsvæggen. Det kan være isolering, lydisolering, belysningselementer, ledninger eller anden kommunikation. Den mindste afstand mellem loftet og gipsvæggen er 50 mm.
 • Tegnet layoutet af bæreprofiler og tværstænger. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge det optimale trin, så arkene skal forbindes til profilen. Normalt er skridtet 60 cm.
 • Resultatet er et gitter med celler af samme størrelse. På den er det nødvendigt at angive fastgørelsespunkterne for suspensioner med et trin på 30-40 cm.
 • Det vil ikke være overflødigt at anvende alle kommunikationer og armaturer til kredsløbet.

Til tværgående ramme:

 • Bygningens højde vælges efter samme princip.
 • Trinnet i lejeprofilerne er 0,5 meter.
 • Suspensionsernes placering bestemmes på samme måde som for honningkagerammen.

Til multilevelkonstruktioner findes der ikke en klar algoritme. Arbejdsordren afhænger af antallet af niveauer, placeringen af ​​kasser og andre funktioner i designloftet. Men de generelle principper for placering af fastgørelseselementer forbliver de samme.

Forberedende arbejde, overførselsordninger til loftet

Preliminært forberedelse er at fjerne den gamle belægning. Fjernet alle de elementer i fastgørelsens styrke, som der er tvivl om. Store revner er forseglet med cement, og derefter puttied.

På dette stadium er det også påkrævet at slippe af med svampe eller skimmelsvampe, hvis de er til stede. Det er bedre at behandle hele bundfladen af ​​loftet med et antiseptisk middel for at forhindre deres forekomst i fremtiden.

Efter at du har lavet basen, kan du fortsætte til markeringen i henhold til en præ-kompileret ordning. Det er praktisk at udføre ved hjælp af en whipping ledning eller en maskerings tråd. Ordningen tegnet på papir overføres til vægge og loft. Ikke kun placeringen af ​​profilerne er bemærket, men også fastgørelsespunkterne for suspensionerne.

Rammontering

 • Huller til dowel-negle med et planlagt trin bliver boret i guiderne på forhånd (nogle gange blev de lavet i fremstillingsfasen af ​​producenten).
 • Et spjæld tape sidder fast ved siden af ​​væggen. Det er nødvendigt, at lydvibrationer ikke overføres fra væggen til rammen.
 • Guider er knyttet til væggen. Den nederste kant af profilen skal falde sammen med linjen på væggen.
 • Installation af suspensioner pågår. Trinet mellem dem er 60 cm. Hvis rammen er af en cellulær type, skal de falde mellem hopperne.
 • Lejerprofiler skal skæres til ca. en centimeter. Dette er nødvendigt, så strukturen ikke deformeres med en eventuel udvidelse af metallet under påvirkning af temperaturen.
 • Installation af profilstart fra stedet for parring med guider. Til fastgørelse af skruer til metal.
 • Juster transportskinnerne til niveauet, fastgør dem til suspensionerne. Alle profiler skal være strengt i samme plan.
 • Hvis strukturen består af celler, er tværbjælker fastgjort. Det er at foretrække at arrangere dem i et skakbræt mønster. Leddene forstærkes af krabber.

Nogle eksperter anbefaler at opbygge lofter på flere niveauer, der begynder med det lavere niveau: så designet vil være mere holdbart og stift. Den nødvendige bøjning af guiderne opnås ved at hæve dem med bestemte intervaller. Jo stærkere bøjningen er, jo oftere skærer man.

Lodrette stænger af den fornødne størrelse er først fastgjort til styrene, og derefter - de nedre kanter. Alle elementer er indbyrdes forbundet med skruer eller med en sifter.

Gipsvægfastgørelse

På den færdige ramme monteret præ-cut stykker af gipsplader. Loftet er et fremtrædende sted, så du bør ikke spare på materialets kvalitet. Det er bedre at vælge et produkt fra en berømt producent, for eksempel firmaet "Knauf".

 • Fastgør gipsskruerne med tonehøjde med et trin på 10-20 cm, og indlejrer hovederne i materialet med 1 mm.
 • Derefter forarbejdes sømene: de er fyldt med en kitt og forstærket med et forstærkningsbånd. Teknologien til behandling af ledd er beskrevet detaljeret her.
 • Hele overfladen er primet, og når den tørrer, er den klar til yderligere efterbehandling.

Eventuelle spørgsmål vedrørende kortlægning og installation af rammen, spørg i kommentarerne. En erfaren mester vil svare dem.

Sådan laver man en kasse til gipsvæg

Ark af gipspap er i dag det mest relevante materiale til udjævning af lofter, vægge i alle lokaler. I denne artikel vil vi se på, hvordan man laver en kasse for gipsvæg på væggen og loftet, i betragtning af nuancerne ved fremstillingen.

Forberedelse - nøglen til succes

For at udstyre en bestemt struktur er det vigtigt at lave de rigtige målinger og kun vælge materialer af høj kvalitet, fordi hele strukturen er afhængig af den. Blandt det valgte materiale, når du opretter rammen, kan du notere kvalitet træ eller metal.

Gipsvæg Lift

Det er vigtigt at bemærke, at hvis præferencen faldt på rammen af ​​træ, skal et sådant design kun konstrueres i et rum med lav luftfugtighed. Ellers vil det i det ydre miljø på grund af de øgede fugtigheds- og temperaturudsving være en sådan lathing, der hurtigt bliver ubrugelig. Dette gælder også for interiøret med høj luftfugtighed. Hvis dette ikke tages i betragtning, vil sådanne konstruktioner let svulme, og væggen vil ændre sin oprindelige form, idet der opnås et bølgemønster.

Metal profil montering

Rygraden til gipsvæg rekrutteres fra metalprofilen, da en sådan enhed øger levetiden, hvilket skaber en perfekt flad overflade af overfladen. Det er nemt at arbejde med denne type materiale, plus det er holdbart og pålideligt. Af disse grunde foretrækker de fleste fagfolk, der foretager installationen af ​​en gipsvæg, en metalprofil.

Værktøj til arbejde med gipsplader

At samle metalrammen kan du have brug for:

 • skruetrækker med udskiftelige dyser;
 • en hammer;
 • konstruktion niveau at se ud for gipsvæg ledd, der kræver justering (det kan være laser);
 • boremaskine eller hammerbor
 • konstruktion tegning blyant.

Profiltyper

Så når du begynder at lave rammen, skal du overveje forskellene mellem profilerne, da det afhænger af, hvilken form dit design bliver. De er opdelt i sådanne klassifikationer:

 • Vejledende profil svarende til bogstavet "P". Serveres til montering i loftet eller til sideprodukter.
 • Ps - stå profil. Det har en stivere, der er nødvendig for at styrke de udpegede punkter i strukturen. Den bruges til fremstilling af skillevægge.
 • Pp - Denne type profil bruges til at bygge loftkonstruktioner. Udseende ligner bogstavet "P".

Profilhænger

Ved opbygning af kasser til gips skal du købe følgende komponenter:

 • dowels er nødvendige for at vedhæfte profiler til væggen med betonbelægning;
 • særlige beslag;
 • selvskærende skruer (de er vigtige ved installation af gipsvæg).

Beregninger og vægmontering

Efter at have erhvervet alle nødvendige materialer til arbejdet, fortsætter vi med installationen af ​​batten på væggen. For det første vælges basis for den valgte overflade, hvortil hele strukturen vil blive forbundet.

Endvidere er et indryk fra væggen på ca. 65 mm eller mere lavet, alt afhænger af ujævnheden af ​​dens overflade. Derefter tegnes en lige linje på loftet (dette mærke tjener som vejledning til profilen). Efter alt det arbejde der er gjort, sætter vi denne markering på gulvet. Denne procedure udføres ved hjælp af et laserniveau. Takket være denne etiket kan du nemt navigere i installationen med de nederste profilguider.

I denne fase af arbejdet skal beregningerne udføres korrekt, da de vil påvirke resultatet og vægternes fladhed. Etiketter, både øvre og nedre, skal være strengt vinkelret.

Montering og montering ramme

Efter alle de procedurer, der udføres med markeringen, skal du fortsætte til installationen af ​​rammen. Tag en punch, fastgør Mon-guider over hele overfladen af ​​væggen. Endvidere udføres installation og opsamling af stativer, der bidrager til fastgørelsen af ​​gipsvægge.

Når du samler, skal du ikke kun Mon, men også Pn profiler. Installation udføres i denne rækkefølge:

 • En profilering er lavet på profilens fastgørelsesanordninger. Afstanden fra loftet er ca. 14 cm. Denne afstand er lavet under hensyntagen til installationen samt eksisterende eller mulige kommunikation langs hele loftet. Derefter fastgøres fastgørere fra "Møn" profiler til loftet.
 • På steder, hvor bærerprofiler er placeret, indføres suspensioner i 55 cm trin.
 • Derefter udføres skæring på guiden i overensstemmelse med de nødvendige målinger og er monteret i månens profil.
 • I sidste fase anvendes tværgående profiler med fastgørelsesanordninger.

Til loftet

I modsætning til vægge har installationen af ​​lathing til gipsvæg på loftet sine egne specifikationer. I hjertet af rammen anvendes 2 typer profil: UD og CD. Hvis det er nødvendigt at producere et formet loft eller et multi-niveau, anvendes sådanne profiler som CW og UW i rammen. Tykkelsen af ​​disse profiler er 50, 75 og 100 mm. Overvej nu processen med fremstilling af sådanne typer af rammer:

Honeycomb ramme

Denne type ramme vil være optimal til et enkelt niveau loft. Installationsprocessen er som følger:

 • I dette tilfælde vil kassen have et kryds på 90 °. For at starte installationen bestemmer du problemerne i forbindelse med højden og niveauet af loftet. For at gøre dette skal du bruge vandstanden i hvert hjørne af det ydre / indre mærke sæt.
 • Takket være denne måling finder du det laveste punkt på hovedloftet. Fra det skal trække sig omkring 25 mm, med en margen på op til 30 mm. Denne tykkelse vil være nødvendig for at installere cd-profilen (dette er hvis du skal hæve loftet så højt som muligt).
 • De resulterende mærker er forbundet med chokline (du kan også tage en maskeringsledning, dyppe den i et farvestof, stræk det mellem mærkerne og slå af niveauet), med det resultat, at du får oversigten over det fremtidige niveau af loftrammen.
 • Nu er det tid til at lave UD-profilen langs loftsrammen på væggen. Det passer strengt på linjen. Plads til fastgørelse af dybere 30-40 cm. Ofte sælges profiler med færdige monteringshuller. I dette tilfælde er opgaven forenklet.
 • Da vi laver en cellulær eller tværramme, anbringes etiketter på loftet over profilen hver 60 cm på begge sider. Herefter slår du af ledningen. Udfør denne operation vinkelret, hvorfor du vil have et gitter med celler på 60 × 60 cm, der er brudt i loftet. Du skal rette konsollen på de modtagne linjer, men ikke i krydset af profilen. Suspensioner er kun installeret til en profilretning.
 • Vedhæftning af suspensioner udføres med intervaller på op til 60 cm i profilens retning. Vær opmærksom på, at det er vigtigt at overveje retningen af ​​den faste profil, ikke den tværgående. Profillængden kan være 3,5 eller 4 m.
 • Suspensioner er fastgjort til loftet med dykker Ø 6 mm. Det er ønskeligt, at indløbet af dowel har en ring. På grund af dette vil de ikke falde ind i monteringshullerne på suspensionen. Hvis hullet er større end 6 mm i diameter, skal du udskifte dowel med en større.
 • Nu er det tid til at installere en cd-profil. Den skal være kortere end den ønskede længde med 5 mm. Ellers kan det blive deformeret under installationen.
 • Når du udfører opfølgningsaktioner, kan du ikke skynde dig. For at indstille profilniveauet skal du strække nylonkablet. For ikke at blive forsinket af profiler, bøj ​​overhængene lidt højere end trådniveauet, og tag samtidig profilen. Derefter slipes profilen igen og fastgør den til suspensionerne med niveau med små selvdrejende skruer, der er kendt som "lopper". De løser også en cd og en UD-profil indbyrdes.
 • Når alle de solide profiler udsættes og fastgøres til suspensionerne, kan du begynde at fremstille celler. Til dette formål er det nødvendigt at bruge en særlig krabbe. I en vinkel på 90 ° fastgøres med krabberafsnit af en profil af passende størrelse over den eksisterende ramme. Krabben og lommen er også rettet i "bugs".

Kryds ramme

En anden mulighed for et enkelt gipsplankloft er at lave en tværgående ramme. Mange herrer bruger kun sådan teknologi.

Fordelen ved den tværgående ramme er, at der ikke er brug for at bruge krabber og lintel, hvilket medfører yderligere materialomkostninger.

I dette tilfælde er cd-profilen indstillet i trin på 40 cm. I dette scenario krydser et ark med GCR 6 profiler, hvoraf 2 er på kanterne. Installationen af ​​en sådan ramme anbefales at starte fra hjørnet af rummet, som er så tæt som muligt på værdien 90 °. Som følge heraf skal det på den ene side være halvt i kontakt med CD-profilen, og det næste plade af gipsplader bliver skruet på den anden del.

Hvad angår resten, adskiller princippet om rammekonstruktion, beregning og fastgørelse sig ikke fra fremstillingen af ​​en honningkasseramme. Bruger alle de samme suspensioner og UD guider, der vil holde hele strukturen.

Komplekse former

Hvis du planlægger at montere et loft på flere niveauer med tilstedeværelsen af ​​figurer, så rammes rammen på en særlig måde. På samme tid til fremstilling af et bestemt design er der ingen skabeloner. Hver mester kan realisere næsten enhver form og design på loftet af profiler og gips. Så hvis det er nødvendigt at bøje UD-guideprofilen, skal du så langs hele længden lave klip hver 5-10 cm. Også i sådanne konstruktioner anvendes en UW-profil, som skæres og skrues langs rammestrengen. Til batten anvendes den samme cd-profil, som er fastgjort ved suspensioner til loftet.

For at færdiggøre tallene eller lave flere niveauer i loftet kræves der erfaring med arbejde med gipsplader. Hvis du ikke har det, bør du ikke risikere det, fordi det kan ende med materielle skader.

Trækasse

Rammerne for installation af gipsvæg kan laves af træ. Valget af de nødvendige komponenter, og især trædele skal nøje kontaktes.

 1. For lodrette stolper skal stangen være en sektion på mindst 40 × 70 mm og for vandret 30 × 50 mm.
 2. Alle træelementer i rammen skal behandles med et antiseptisk middel, som beskytter træet mod insekter og råd. De bør også behandles med en brandbekæmpelsesforbindelse.
 3. Fremstilling af rammen anbefales at være fremstillet af nåletræ. Hvad angår luftfugtighed, bør niveauet ikke være mere end 15%. Ellers kan skruerne falde ud af træet, når trærammen tørres.
 4. Det anbefales at bruge 40 × 80 mm tømmer i ledgipsens ledd.

Til fremstilling af trækasser skal du have følgende værktøjer:

 • metal hjørner;
 • selvskærende skruer;
 • montering dowels;
 • niveau;
 • skruetrækker;
 • Skruetrækker.

Trin for trin instruktioner væg batten

Sekvensen af ​​værker er som følger:

 • Den første ting du laver er markering for fremtidige rammer.
 • Længere på væggen bestemmes de svageste punkter med fast gips og uregelmæssigheder. Om nødvendigt kan de styrkes eller helt demonteres indtil udkastet til væggen.
 • I næste trin udføres installationen af ​​batten. Det skal starte med en vandret stang, som er fastgjort til gulvet.
 • Til den vandrette stang fastgør de lodrette lameller med et mellemrum på 10 mm fra kanten af ​​batten. Installationshøjden på den lodrette batte er 60 cm.
 • Alle lodrette stænger skal være niveau. For at fastsætte dem i loftet, fastgør den vandrette stang, som de vertikale lameller skal monteres på.

Hvis gulvet er ujævnt, kan du niveauere den vandrette stang ved hjælp af foringer lavet af tynde kiler eller spånplader.

Når rammen er klar, er det stadig tilfældet for små installation af gipsvæg.

Forenklet ramme montage procedure

I nogle tilfælde kan du samle en ramme til gipsvæg på gulvet. Især hvis størrelsen af ​​væggen og hele rummet tillader det. Størrelsen af ​​hele rammen skal svare til væggenes størrelse. Gør det mindre på alle sider med 5 mm. For at gøre dette skal du samle en ramme med lodrette og vandrette stænger. Med et trin på 60 mm fastgøres yderligere træstænger.

Inden du monterer rammen på væggen, skal du isolere væggen. Rammen er fastgjort langs hele omkredsen med dowels, skruer eller dowel-negle.

Ved at følge disse enkle retningslinjer kan du gøre alt installationen på loftet og vægbeklædningen. Samtidig er det muligt at bruge både en metalprofil og træhvalesten.

Når alt dette er gjort i den rigtige rækkefølge, kan du gå videre til installationen af ​​gipsvæg. At have det rigtige værktøj ved hånden, have færdigheder i byggearbejde og anvende viden fra denne artikel, er at det ikke vil være vanskeligt for dig at samle beklædningen af ​​profilen, og som følge heraf vil et godt resultat ikke holde dig venter længe.

video

I de leverede videomaterialer vil du tydeligt se princippet om at samle en ramme for gipsvægge:

ordninger

På disse ordninger kan du se nærmere på finesserne og funktionerne ved installation af en ramme til gipsvægge:

Box ramme design

Backlight Organisation Chart

Ramme uden omkreds guider

Trærammefastgørelse

Suspended ceiling layout

Kappe gipsplader

Vægbeklædningsteknologi ved profiler

Tørvægsberegningsskema

Loft med vægprofil

Placering af gipsvægsledninger

Cross-device layout

I hvilke tilfælde under gipsvæg på loftet gør kasser af træ

Det mest populære materiale, der anvendes til udjævning af indendørs overflader, er gipsvæg. To grupper af fundamentalt forskellige gipsvægmonteringsteknologier er blevet udviklet: ramme og lim. En af måderne til rammefastgørelse af gipsvæg er montering på en trækasse.

Varianter af kasser fra træ

Strukturelt er rammen af ​​træ til loftet af gipspladen uniaxial og biaxial.

Skematisk diagram af rackbatten til loftet

I en enkelt rækkeramme er lejestængerne fastgjort direkte til bunden.

I en dobbeltrørskonstruktion er føringsskinner først fastgjort til loftet, og støttestængerne er fastgjort til dem vinkelret.

Det er vigtigt! Kassen er kun lavet af træ i lukkede rum med et konstant mikroklima. Under andre forhold gives fortrinsvis metalprofilen.

Forskellen mellem dem er som følger:

 • Den uniaxiale kasse er monteret direkte på bunden, hvis overflade har minimale forskelle.
 • I små værelser vil en enkelt række ramme spare plads.
 • Justering af en stang i flyet tager længere tid end ved montering af en toakselramme.
 • For at lave en to-lags ramme, har du brug for mere materiale og fastgørelsesdele.
 • Kraten på to niveauer er monteret på bunden med betydelige forskelle, og hvis du ønsker at få et stort undergrundsområde til bygning af kommunikation eller isolering.
 • Da skridtet mellem søjlerne i første række i køjekassen er stort, bruges mindre tid på deres justering i flyet.

Trækasser er kun monteret til et loft på et niveau. Det er teknisk vanskeligt og upraktisk at lave komplekse multilevelrammer fra træ. I sådanne tilfælde skal du bruge en metalprofil.

Træramme

Til drejning skal du tage skinne af nåletræ af byggekvalitet. Vigtigste materielle krav:

 • Tømmeret skal tørres jævnt. Dette opnås som regel ved naturlig tørring uden brug af vakuumtørrere. Andelen af ​​fugtighed bør ikke være mere end 13-15%.
Foto bunk kasser til loftet
 • Lungebags er ikke tilladt. Det er også tilrådeligt at skære levende knob, da de deformerer skinnen, når den krymper.
 • Til rammen med en skinne, kalibreret i tykkelse. Dette er en vigtig betingelse, for ellers vil tilpasningen af ​​guiderne i flyet blive unødigt tidskrævende.
 • Afhængig af loftareal og strukturens masse skal tykkelsen af ​​styrestængerne være mindst 30 mm. I bredden kan de være forskellige, der er ingen grundlæggende værdi. Bredden af ​​lejebjælkerne skal tilvejebringe samlingen af ​​plader af gipsvæg, så for dem at tage kalibrerede lameller 30 × 70 mm.
Enkeltstående træramme

Det er vigtigt! Uniaxial drejning består af en lagerkalibreret skinne.

 • Tømmer skal akklimatiseres. Du kan ikke straks begynde at installere kasser på loftet. Strålen er lagt ud i to uger. I løbet af denne tid er fugtighedsniveauet for materialet og rummet afbalanceret. Dette forhindrer deformation af rammen og udseendet af revner i loftet.
 • Efter akklimatisering behandles tømmer med linolie eller imprægneres med et antiseptisk middel.

Til fastgørelse af tømmeret på bunden skal du bruge dykker med lange skruer, U-formede suspensioner, justerbare fjederhængere med monteringsøje.

Mærkning af kasser

Afhængigt af hvilken type ramme det er besluttet at gøre, afhænger metoden til mærkning også.

Når der opbygges en enkelt tiered kasser rundt omkredsen af ​​rummet til væggen (eller loftet) er monteret vandret skinne. For at gøre dette skal du først bruge niveauet, måle basisplanet og bestemme punktet for den største underdrivelse. På dette niveau bæres en huggetråd langs perimeterlinjen.

Fastlæggelse af loftet

Efter loftniveauet er fastlagt, bestemmes de med retningen af ​​montering af pladerne på gipsvæggen. Hvis en af ​​væggene i et lille rum er kortere end længden af ​​pladen, er gipsvæggen snoet langs den. I dette tilfælde skal du lave tværgående strimler. I en simpel ramme med monteringsstyringer til bunden placeres de langs løgens retning.

På loftet, første markerede linjer med en stigning på 60 cm. Dette er stedet for fastgørelse af brede strimler. Mellem dem i midten markerer snor linjer mellem mellemliggende skinner.

Det er vigtigt! Til mellemstrimler kan du tage en skinne af forskellige bredder.

Ved opbygning af en to-trinsramme reduceres loftets mærkning til tegning af parallelle linjer med en hældning på 1 m. Styreskinnerne er fastgjort langs dem. De resterende handlinger udføres efter installation og justering af første niveau af rammen.

Monteringskasser

En enkelt-niveau ramme er dannet på skinnen, boltet rundt om omkredsen.

I bylejligheder mellem loftfliserne og væggen - et hulrum fyldt med gips af dårlig kvalitet og fastgør væggen til væggen. Derfor er det ikke til væggen, men til loftet. For at gøre styrelinien strengt langs linjen markeret på væggen, skal du tinker med foringer. I denne situation vil brugen af ​​suspensioner ikke fungere.

Suspension til montering

Når rammens bund er klar, trækkes tråder over det. De vil fungere som en retningslinje for at tilpasse de resterende transportskinner. Hvis bunddråberne er små, så er de fastgjort med dowels med lægning af trækplader eller træskrot. Til store dråber anvendes suspensioner.

Monteringsstrinnet afhænger af strukturens masse. Den anbefalede afstand mellem fastgørelsespunkter er 40-60 cm.

Med samme princip, som mesteren på videoen monterer en enkeltkasse på væggen, er den også monteret på loftet:

Samling procedure biaxial obreshetki en anden. Her til installation af første tier ved brug af suspensioner. Efter at loftniveauet blev bestemt, fastgøres suspensioner med et hul på 40 cm langs de markerede linjer.

Derefter skrues en ekstrem stråle til suspensionerne. Samtidig fastgøres en kant først, strålen er nivelleret efter niveau, og derefter fastgøres den anden kant. Denne vejledning bliver et fyrtårn, hvorigennem de resterende bjælker er monteret.

Knudeforbindelsen på den nederste og den øverste bjælke

Udfør nu anden etape markup. Det består i at tegne parallelle linjer med et trin på 60 cm vinkelret på de installerede føringsbjælker. På den fastgør de bærende brede lameller. Langs omkredsen på niveauet af den nederste del gør de en solid skinne, så første niveau er markeret lige ved siden af ​​væggen.

Ved krydset af gipspladerne etableres brede brede strimler. For dem er det ikke nødvendigt at dreje suspensionerne, det er tilladt at bruge metal hjørner.

En enkel trækasse er også velegnet til et direkte gipsplankloft. For en dygtig troldmand er dens konstruktion en hurtig og billig begivenhed.

Sådan laver du en kasse under gipsplankloftet

Gipsvæg - en hyppig gæst i moderne reparation. Med det har man oftest foretaget indretning af væggene og dannelsen af ​​loftkonstruktioner.

I nogen af ​​disse monteringsmuligheder er loftskæring påkrævet. Styrken af ​​hele konstruktionen, såvel som dens udseende, vil afhænge af, hvordan monteringen af ​​rammen på loftet blev korrekt.

Nuancerne i denne proces

Drejningen af ​​loftet for gipsplader er afhængig af følgende parametre:

 • hvilken type loftdesign der vælges. Da loftet kan være enkelt eller multi-niveau, vil installationen af ​​rammeelementer blive udført i henhold til flere forskellige ordninger;
 • rummets størrelse. Jo større rummets størrelse er, desto mere komplekse og voluminøse bliver kassen.

Når du planlægger dannelsen af ​​et hæftet loft, skal du være opmærksom på disse nuancer. Dette vil i høj grad hjælpe dig i den yderligere installation, og selve gipsvæggen vil være meget nemmere at vedhæfte til rammens strukturer.

Valg af materiale

Gipsvægsloftet kan monteres på to typer rammeelementer:

 • træ slats og barer. Af deres kvaliteter er de lidt ringere end metalprofiler, da deres levetid, især under visse forhold, vil være noget mindre;

Vær opmærksom! Trærammen kan kun bruges i de lokaler, hvor der er et tørt mikroklima. Træelementer skal dog forbehandles med særlige midler, der forhindrer ødelæggelsen.

 • metal profil. Mere foretrukket med hensyn til dannelsen af ​​rammen under gipspladerne. De har større styrke og vil vare trofast meget længere. Til loftet anbefales det kun at bruge metalrammeelementer.

Valget af materiale til batten er helt op til dig. Men husk at på områder som køkken, toilet med badeværelse samt balkon og loggia er det bedre at bruge en metalprofil.

Vi danner tegningen

Planen for den fremtidige konstruktion er meget vigtig, da uden det er det umuligt at montere rammen på en hvilken som helst loftanordning korrekt og hurtigt.
For at oprette en plan skal du udføre følgende beregninger:

 • måle rummets omkreds
 • fastsætte niveauet for udeladelse af loftet
 • bestemme trin for fastgørelse af rammeelementerne. For træplader og metalprofiler bliver det næsten det samme. Til lodrette elementer kan du bruge et trin på 60 cm (med en overlappende overflade, du kan bruge et trin på 50 cm) og til vandret - 40-50 cm.

Når du har lavet en sådan tegning, kan du nemt beregne antallet af metalprofiler eller træplader, der kræves til batten, samt antallet af skruer og gipsplader.

Hvad du skal lagre på

Loftkassen kræver kun en stans eller en skruetrækker ved hånden. Men materialerne skal lagre op.
Så fra de forskellige byggematerialer til installation af en ramme til gips skal du bruge:

 • træplader eller metalprofil. Fra profilerne skal du købe elementer i D-serien (rack og hjælpelinjer). Tag en tykkelse på 25 mm. Men med en overlappe på flere niveauer er det bedre at tage W-serien, og tykkelsen er mindst 50 mm;
 • Fastgørelsesanordninger: dowels, skruer, U-formede eller tråd suspensioner, samt krabber.

Med dette sæt vil du præcis gøre kassen korrekt, effektivt og meget hurtigt.

Monteringsmetoder

Gipsvæg på loftet kan kun installeres på en måde. Men du kan udføre kassen med flere muligheder.
Overvej måder at installere rammen til loftet på metalprofiler, da de oftest bruges i denne situation.
Ved hjælp af metalprofiler kan loftslibning udføres på følgende måder:

 • honningkage ramme;
 • krydsramme;
 • multi-level frame.

Overvej hver metode mere detaljeret.
Honeycomb ramme. Denne metode til installation af gipsplader anvendes udelukkende til loftkonstruktioner på et niveau. Her antages dannelsen af ​​rammen i form af et gitter, hvilket skaber udseendet af celler. Krydsningen af ​​elementer i en sådan indretning er kun i en vinkel på 90 grader.
Monteringsproceduren er som følger:

Installation af styringsprofilen

 • bestemme højden og niveauet af loftindretningen. For at gøre dette skal du bruge vandstanden, markere det laveste punkt og fokusere på det, anvende markeringen rundt om loftets omkreds;
 • Derefter danner vi markeringen for yderligere kasser. Cellerne skal være 60x60 cm;
 • langs linjen installerer vi den første styringsprofil "UD" og trækker batten rundt om rummets omkreds;
 • fastsættelse af udgifter på trommer eller almindelige dowels. Monteringstrinet her er 30-40 cm;
 • Derefter fastsætter vi suspensioner hver 60 cm langs markeringslinjerne og installerer vandrette og lodrette cd-racks på dem, sammenligner dem med niveauet. Alle profiler skal være i samme plan;

Klar honeycomb ramme

Vær opmærksom! Hovedretningen er taget, hvor hele profilen er monteret, og ikke jumpers.

 • i stedet for skæringspunktet mellem metalelementer installerer krabber;
 • suspensioner fastgjort med dykker med en diameter på 6 mm.

Efter alt dette er rammen klar til plastering af gipsplader.
Tværramme. Bruges også til at danne en enkelt niveau af loft enhed. Det bruges ganske ofte, da der ikke er brug for at bruge hoppere og krabber, hvilket gør metoden mere økonomisk.

Samleproceduren omfatter følgende trin:

 • styreprofil UD er monteret analogt med den cellulære metode;
 • For at installere cd-rackprofilerne bruger vi et 50 cm montage trin. Alle andre manipulationer følger en lignende cellerammeordning med undtagelse af brugen af ​​krabber og hoppere.

Ved afslutningen af ​​installationen vil kun tværgående profiler krydse loftet.

Vær opmærksom! Installation af profiler anbefales at starte fra hjørnet af rummet. Så gipsvæg vil holde sig til begge vægge, og det vil være meget nemmere at installere.

Lagdelt ramme

Når man monterer drejebænken på komplekse lofter på flere niveauer, er der også mange måder, men de er alle afhængige af kompleksiteten af ​​strukturen og tilstedeværelsen af ​​komplekse formede elementer i den.
I princippet er nogle elementer af de to metoder, der er beskrevet ovenfor, acceptable her. Ved fastgørelsen af ​​efterfølgende niveauer anvendes cellemetoden på første niveau, og hvor en stor belastning ikke skal være tværgående.

Til dannelsen af ​​figurer er trimmet kantkanten af ​​profilen, og når de fastgøres, dannes der en ønsket figur af den. Således kan du gøre absolut nogen vilkårlig eller geometrisk form.
Loftkassen skal udføres i overensstemmelse med tegningen og den generelle ide. Så du vil opnå den ønskede kvalitet uden fejl i loftets udseende. Tænk over alt korrekt og beregne det under oprettelsen af ​​en skitse og udviklingen af ​​en handlingsplan. Takket være dette vil kassen ikke give dig nogen problemer og vil ikke tage meget tid.

Crate til gipsvæg til loft

Skabning af loftoverfladen i rummet, er det meget vigtigt at montere rammen på loftet på gipspladen korrekt, ellers vil designet ikke bare være ubehageligt, ujævnt, men også farligt for indbyggerne i huset, da det vil have en svag bærende kapacitet.

Før du installerer kassen, skal du forstå materialetyperne for den og typerne af udstyr.

Hvad handler denne artikel om

Hvad er rammen til?

Behovet for at lave rammer for loftet under GCR finder sted i følgende tilfælde:

 • Når overfladen har en niveauforskel på mere end 4 mm;
 • Ved arrangement af to-tier eller multi-level strukturer;
 • I tilfælde af brug af et loftvarmer, lydisolering;
 • Om nødvendigt, en betydelig reduktion i højde fra gulv til loft.

Ramme materialer

Enhver ramme til et gipsplankloft kan være:

 • Træ - det er samlet fra træplader. Fordelene ved et sådant grundlag er budgettet, sådan et loftsbeklædning under gipsvægge vil koste meget mindre end for metalprofiler. Men samtidig er det meget mindre holdbart, bange for fugt og træbagler, der er tilbøjelige til hurtig forfald, hævelse og deformation på grund af udsættelse for et fugtigt miljø samt udseendet af skimmelsvamp og svamp. Det er nødvendigt, at stængerne var godt tørrede, lamellerne skete i næsten perfekt glathed og havde ikke engang sådanne fejl som microcracks, små slag af biller.

Før installationen behandles de med specialiserede opløsninger, antiseptiske væsker.

 • Metal - dyrere, men praktisk, praktisk og holdbart materiale. Metalprofiler svulmer ikke op fra fugt, er ikke modtagelige for udslip af svampe, skimmelsvamp, og desuden er der ikke behov for forbehandling.

Typer af ramme

Ifølge strukturen af ​​placeringen af ​​profiler skelnes der mellem følgende typer grunde:

 • Cellular - når profilerne og broerne, der ledsager dem, danner endimensionale celler - 60 × 60. Denne type installation af en hængslet ramme passer til dem, der tvivler på at de vil være i stand til at installere en pålidelig enkel ramme for gipsvæg med egne hænder. Det vil komme ud lidt dyrere med hensyn til omkostninger, men det er let at installere og praktisk taget behøver ikke beregnes bærende egenskaber. Også dette design er meget holdbart;
 • Tværgående - når arkene GCR udelukkende er fastgjort til tværprofilerne. Det er dog kun værd at udføre sådanne værker, når mesteren er sikker på sine beregninger og styrker.

Med antallet af niveauer kan du lave rammen:

 • Enkelt niveau - det letteste at bygge, såvel som placeringen af ​​profilerne, som i dette tilfælde vil de alle være i et enkelt plan
 • Multilevel - vanskeligere at installere, da du skal installere og tælle 2 eller flere tier af kernen på én gang. Samtidig kaldes en multi-level struktur også en uafhængig konstruktion, når området der skal samles ikke er helt dækket af GCR. Det vil sige, at det er muligt at fastgøre de opfattede elementer til bundloftet uden at dække det helt, men kun delvis dække det geometriske tal;
 • Med boksen - det er faktisk det samme design på to niveauer, der kun udstikker på 2. linieelementerne oftere af rektangulær perimetertype, bruges som camouflage til udstationering og skjuler anden kommunikation. Også installation af en kasse af gipsplader i loftet kan udelukkende udføres med et dekorativt design, f.eks. Når det er monteret omkring baglysets omkreds.

Forberedelse af materialer og værktøjer

Før du installerer en ramme, skal du sørge for at forberede alle de nødvendige værktøjer. De skal være rene, arbejde, præcise i aktion.

 • roulette;
 • Den sædvanlige snedkerlinie;
 • Enkel konstruktion blyant;
 • Skruetrækker eller bore med bære;
 • Sakse til metal;
 • Niveauet af alkohol eller bedre niveau
 • Puncher;
 • trappestige;
 • Maling ledning;
 • Styrtdykke.
 • Aluminium eller galvaniseret (PPN-UD) aluminium loftsprofiler - 27 × 28 mm, med forstærkere, sædvanlige med rillet rulning, virker ikke, de er beregnet til plastfolie;
 • Bearing (CD-PP) - 60 × 27 mm;
 • Anker dowels;
 • Forsegling tape;
 • Krabber (stik);
 • Forlængerkabler til bæreprofiler;
 • Selvskærende skruer (TN 0.35 * 2.5 cm) til fastgørelse af styrene til suspensionerne;
 • Selvdrejende skruer til fastgørelse af lejeprofiler - "bugs";
 • Primer, kitt og så videre til at forberede basen;
 • Isolering, valgfri (fast i rammens hulrum).

Du kan også bruge loft hyroc-kalkulatoren:

* OBS! Alle resultater er omtrentlige - nøjagtigheden afhænger af vægmaterialet, tilstanden og formen af ​​rummet

Overfladebehandling

Når alle materialer og værktøjer er klar, kan du fortsætte med forberedelsen af ​​lokaler og grunde. Denne proces er også den samme for alle typer installation.

 • Det er nødvendigt at fjerne alle møbler fra stuen, hvilket kan forstyrre eller forringes under installationsprocessen.
 • Du skal også omhyggeligt undersøge loftets overflade for lækager, revner og andre ting. Hvis taget løber, skal det være forklædt, da der på grund af lækager vil blive svulmet op senere - en irreversibel proces, der kræver udskiftning eller base, og det er fyldt med, at rammen til gipsloftet bliver svækket;
 • Sprækker kan betyde en krænkelse af styrken af ​​leje gulve, og dette er allerede farligt ikke for den suspenderede struktur, men for sikkerheden for de mennesker, der bor i huset;
 • Ikke-farlige revner, riller er simpelthen forseglet med kitt;
 • Derefter skal du bemærke placeringen af ​​lejebjælkerne (hvis det er træ);
 • At rengøre overfladen fra de smuldrende elementer - gips, mv. Og primet
 • Fjern alle underliggende ledninger, hvis det er nødvendigt, med et beskyttende korrugeret rør og isoler alle forbindelser. Den skal placeres på en sådan måde, at metalbeklædningen under gipsvæggen på loftet under alle omstændigheder ikke er i kontakt med den. Selvom mange anbefaler at skubbe ledningerne ind i rendeprofilerne, bør dette ikke gøres.

Crate ordning

Først skal du lave et diagram, hvorpå profilernes steder skal vises, og desuden punkterne i deres fiksering. Tegningen er lavet i blyant på et almindeligt ark papir.

Dimensioner skal selvfølgelig nedskaleres.

Diagrammet skal indeholde:

 • Vedhæftningspunkterne til føringsprofilerne (startstrimler, der løber langs omkredsen), markeret med et trin på 30-40 cm (skalaen skal selvfølgelig reduceres på brochuren);
 • Loftprofiler og deres tværsnit - i trin på 60 cm;
 • Passager til intraframe belysningsenheder, ledninger og anden kommunikation.

Til dette har du brug for:

 • Mål længden fra kant til kant af alle (alle dem, ikke kun en eller to) vægge. Du kan ikke måle væggen og derefter blot gange sin længde med 4, da niveauet kan være anderledes, fejl i fejl, fører derefter til krumning af rammen;
 • Mål højden af ​​alle vinkler såvel som fra gulvet til den centrale del af loftet;
 • Fra den laveste vinkel måles afstanden mellem bunden og det hængende loft yderligere for at bestemme nøjagtigheden af ​​valget af kommunikationsudstyr eller loftdesign. På dette trin af måling anbefales det også at måle placeringen af ​​ikke kun armaturerne, men også fordelingsbokse.

Installation af en enkelt-niveau cellulær ramme lavet af metal profil

For at installere en loftsramme til en gummidype af cellulær type, som nævnt ovenfor, kræves der ingen særlig erfaring. Men omhyggelig forberedelse til sådanne værker er ikke desto mindre obligatorisk, samt opmærksomhed, forsigtighed under installationen.

Arbejdsplanen består af flere faser:

 1. Når tegningen er klar, skal du bruge en scoringskabel eller blyant samt et målebånd og niveau, og du skal overføre markeringen til væggene og loftet.
 2. Huller til fastgørelsesanordninger bores på styrprofiler i trin på 30-40 cm (hvis de ikke er i fabriksversionen);
 3. På bagsiden af ​​ECU'ens hylde limes tætningsbåndet. Denne metalprofil er fastgjort på linjen præget af slående til væggene med ankerhjul;
 4. Med en afstand på 30 cm fra væggen er de fastgjort på skruer eller 6 mm dowels (afhængigt af overfladens materiale), U-formede suspensioner, hver 60 cm. De skal være placeret i de centrale dele mellem broerne;
 5. Bærerprofilerne klæbes også med et tætningsbånd på bagsiden af ​​hylden og fastgøres med skruer til bøjlerne, bøjet i form af bogstavet "P". Hvis længden af ​​lejet ikke er nok, kan de forlænges med stik;
 6. Jumpers er faste "krabber". De skal være placeret med et trin på 60 cm, på stedet for fremtidig tilslutning af GKL-ark og i et skakbrætmønster.

Under installationen af ​​hele strukturen er det meget vigtigt at kontrollere lodret vandret planhed og styre det ved hjælp af lodret linjer og niveau

Tværgående enkeltstående ramme. Installationsfunktioner

Blandt fordelene ved denne metode er manglen på behov for nogle elementer - krabber og lintel, hvilket reducerer omkostningerne. Denne metode kaldes også jernbane på grund af de parallelle løbsprofiler.

 1. På trin 1 vises skeletet på et to-niveau-loft også skematisk med en stigning på tværsnitsprofiler på 50 cm;
 2. I laveste vinkel fra gulv til loft er et mærke placeret på placeringen af ​​strukturen og fra den langs omkredsen markeres ved at slå styrelinien. Det er vanskeligt at slå med dine egne hænder uden hjælp, det er bedre at bruge hjælp fra en anden person eller bruge et niveau, der markerer linjerne med en blyant;
 3. På dette mærke er guider installeret, med et pre-limet tætningsbånd;
 4. Endvidere indsættes understøttende tværgående profiler i deres riller, der er fastgjort på suspensionerne og til de startende selv.

Såvel som i tilfælde af en cellulær ramme er det nødvendigt at konstant kontrollere referenceniveauet for strukturen.

Så du kan hurtigt, uafhængigt montere en af ​​måderne, metalrammen under gipsplankens polstring på loftet.

Krat til loftet under gipsvæggen fra træ

Gipsvæg har længe været næsten uundværlig materiale til udjævning af lofter. Men for at opbygge et fundament for et fremtidigt loft eller en hvilken som helst anden loftstruktur, er det nødvendigt med et fundament, en ramme. En variant kan være en trækasse.

Karakteristika af rammen af ​​træ

Træ er et meget behageligt materiale. Det er nemt at arbejde med det, stængerne er billige, og installation af rammen, hvilket betyder hele konstruktionen i loftet, kan ske på kortest mulig tid.

Der er en begrænsning for alle træelementer - de er bange for udsættelse for fugt. Det er tilrådeligt ikke at bruge sådanne dele i områder, hvor luftfugtigheden er forhøjet.

Fra vandet kan træet svulme og deformere. Ved tørring er den nøjagtige samme proces mulig. Alt dette kan medføre revner eller andre detaljerede fejl på den færdige belægning. Det er muligt at anvende trækomponenter imprægneret med specielle forbindelser, men det er bedre at begrænse brugen af ​​trærammer til tørre rum.

Mindre signifikant er, at det er usandsynligt, at man monterer en buet struktur på loftet ved hjælp af træblokke til rammen. Her har du brug for en buet metalprofil.

Hvordan man vælger barer

For at skabe en ramme base, er det bedst at passe stænger af en strengt defineret størrelse. Den mest populære betragtes som en størrelse på 40 til 40 millimeter. For steder, hvor plader af gipsvæg skal dockes, skal du lagre på stænger med et tværsnit på 40 til 80 mm.

Sager og træets naturlige fugtighed. Det er bedre at tage godt tørrede dele. Selvom det ikke altid er muligt. Idealet er materialet, hvis fugtighed ligger i området 12-14%.

Det er vigtigt, at den maksimale tilladelige luftfugtighed i det valgte træ ikke overstiger tærskelværdien på 20%. Alt der har mere fugtighed er ikke egnet. Ved tørring kan selv skruer falde ud af sådanne dele, for ikke at nævne negle.

Dimensionerne af alle komponenter i rammen skal være de samme. Hvis de er forskellige, bliver de nødt til at blive nivelleret før installationen, tilpasset til en standard, og dette vil øge den brugte tid og vil være den ekstra indsats værd.

Hvad der er mere nødvendigt

For at montere en trækasse til gips skal du have nogle enkle værktøjer og tilbehør:

 • Hacksave eller sav
 • Negle eller skruer
 • Niveau konstruktion og vandstand
 • hammer
 • skruetrækker
 • Perforator eller hammerboremaskine
 • blyant
 • Direkte suspensioner
 • Dowel - negle

Når du har hånden alt, hvad du har brug for, kan du fortsætte til næste operation - markup.

mærkning

For at begynde at tegne landemærker er det nødvendigt fra den laveste vinkel i rummet. Dette vil tillade, ikke være bange for, at nogen af ​​kanterne af den resulterende struktur ikke passer ind i rummets geometri.

Indrykket er lavet, så du kan placere indersiden af ​​armaturer, ledninger og alt, der skal gemmes i loftrummet. Normalt er det nok for fem centimeter.

At lægge en etiket i et af hjørnerne af rummet ved hjælp af et hydroniveau, skal overføres til de andre hjørner. Det ville ikke skade at lave mellemmærker på væggene for at trække lige linjer gennem dem.

En lige linje på væggen er nem at anvende med en mærkningsledning, som sælges i en hvilken som helst hardware butik.

På overfladen af ​​loftpladen er det også nødvendigt at markere flere punkter. Dette er de steder, hvor suspensioner for resten af ​​rammen vil blive knyttet til den.

Her skal du også anvende lige linjer, som vil tjene som vejledning til montering af dele. Og for dette kan du også bruge mærkningsledningen, som blev brugt på væggene.

Når alle markeringselementerne er blevet anvendt, skal en slags "zebra" af parallelle linjer vises på loftpladen.

Bundmontage

Før montering skal alle trædele ligge i lokalet, hvor de skal installeres i mindst to dage. Dette kaldes "akklimatisering" af træet. Efter denne procedure vil oplysningerne ikke blive deformeret. Så begynder processen med at samle rammen. Går træ loft drejning under gipsvæggen, ganske simpelt.

Alle dele af rammen skal du slukke under den ønskede størrelse. Det er værd at overveje, at mellem vægge og dele af kasserne skal du forlade ca. 1 centimeter ledig plads til mulig udvidelse af dele.

Den første skal fastgøres detaljer af basen, som er placeret omkring omkredsen af ​​rummet. De vil tjene som en retningslinje for at indstille niveauet af det fremtidige plan for loftet, derfor er det nødvendigt at sikre, at alle er strengt vandrette og i samme plan.

For at gøre det lettere at reparere alle komponenterne i basen i samme plan er det nødvendigt, at guiden trækker tråden fra hjørne til hjørne af rummet. Det vil vise, hvor flyet af det fremtidige loft skal være placeret. Du kan muligvis ikke kun bruge et par tråder strakt fra hjørne til hjørne, men også et par tråde, der krydser rummet på tværs af eller langs.

Vedhæft rammedele, du har brug for en dowel - negle eller på en anden måde, hvis væggene ikke er lavet af beton eller mursten, med et fastgørelsestrin på ca. 40-60 centimeter.

Ved at fastgøre stængerne omkring omkredsen skal du fastsætte resten af ​​rammen. De skal placeres på overlapningen på en sådan måde, at gipspladerne lægges over de resulterende kasser.

Hvis afstanden fra gulvet ikke overstiger tykkelsen af ​​trædelen, kan den fastgøres direkte til bunden. Hvis indrykket er større end deres tykkelse, skal du først fastgøre suspensionerne ved hjælp af dykker eller ankre, og derefter fastgør trædelene til dem med skruer.

En lille forskel mellem tykkelsen af ​​batten dele og afstanden fra bundloftet kan kompenseres ved at placere stykker af krydsfiner eller hardboard under lamellerne. Hvis delen viser sig at være lidt tykkere end nødvendigt, kan overfladen skæres med et plan.

Trinnet af fastgørelsesanordninger bør ikke være mere end 100 centimeter. Dette vil give en pålidelig og stærk base.

Installation af gipsplader

Den seneste fase af arbejdet er installationen af ​​gipsvæg på den resulterende trækasse. Dette gøres på samme måde som på andre typer rammebaser.

Trinet mellem skruerne ved fastsættelse af gips bør ikke være over 30 centimeter. Skruerne på skruerne skal være let forsænket i arkmaterialet.

Leddens samlinger skal altid være på en af ​​de faste rammeelementer. Det er ikke tilladt at leddet er "i luften". Det skal være placeret på jorden.

konklusion

På trods af at der er mange nuancer, når du samler kasserne, kan du samle det selv. Hvis du gør alt i henhold til vejledningen, må der ikke opstå problemer.

På grund af at træ er et materiale, der kan "korrigeres" med en planer, bruges det stadig som et godt alternativ til metalprofiler. Samtidig er fastgørelse af gips på en trækasse slet ikke vanskeligere end på en base af metaldele.