Overflademonterede kontorbelysningsarmaturer

Office er et komplekst og mangesidet koncept, så tilgangen til dens dækning skal være hensigtsmæssig. For et stort kontor, separate kontorer, korridorer, rummelige værelser i friluftsstil, er der helt forskellige enheder. Onlinebutikken "Bright City" præsenterer moderne produkter, der hver især har sit eget formål. Med deres hjælp løser du mange problemer: sørg for overholdelse af sikkerheds- og miljøstandarder, opnå energieffektivitet og æstetik for rimelige penge.

Kontorlamper af den nye generation er præsenteret i forskellige modeller. I stigende grad foretrækker ledere at belyses til stationære og tænker på det maksimale komfort i det lyse miljø. Udvidet dynamisk dækning af kontoret, som indeholder indlejrede, suspenderede, overhead-enheder.
Indbyggede armaturer giver behagelig belysning, der er praktisk for medarbejderne. Nuværende modeller omfatter LVO armaturer og LED-enheder. Produkterne installeres på et suspenderet eller modulært loft, der viser fremragende præstationsegenskaber, og sparer op til 30% af el. Suspended enheder er præsenteret i en lang række, kan monteres på næsten enhver overflade. De kan tjene som en individuel kilde til belysning eller være en del af det overordnede designkoncept.

Ved hjælp af produkter, der præsenteres i kataloget, kan du skabe den mest komfortable belysning i ethvert rum. Apparater med bevægelsesfølere, ultra-tynde LED-paneler, nødstilbehør - alt dette vil sikre komfort og sikkerhed på kontoret til enhver tid på dagen.

Office LED Belysning

LED armaturer er ved at blive populærere med arrangementet af belysningssystemer til kontorlokaler, uddannelsesinstitutioner, indkøbscentre mv. Denne efterspørgsel er forbundet med effektivitet og langvarig drift af LED-lyskilder. Sammenlignet med forældede modeller med fluorescerende lamper, forbruger LED-lamper halvdelen af ​​strømmen og kræver ikke udskiftning og genbrug af lamper, hvilket medvirker til at reducere omkostningerne. Derudover er der ingen umærkelig pulsering, som har en positiv effekt på medarbejdernes sundhed og ydeevne. Office LED belysning giver maksimal komfort for øjnene.

En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

Ultra-tynde LED-paneler fra Wolta 40w LPC40W60 er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

Wolta 40w LPD40W60 ultratynde LED-paneler er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

LED-panel LP-eco 36W - bestseller 2016 I øjeblikket ud af produktion, salg af saldi. Strømforsyningen er ikke inkluderet og leveres separat.

Til indendørs belysning af kontor- og boligområder, handelsgulve, caféer, restauranter, uddannelses- og medicinske institutioner. Direkte udskiftning af raster armaturer med fluorescerende lamper - de kan nemt indsættes i Armstrong-type lofter.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED paneler ECONOMY af ELP serien af ​​WOLTA kan bruges til belysning offentlige, kommercielle, kontor, uddannelsesmæssige og medicinske lokaler. Farvetemperaturen opfattes så tæt som muligt på det naturlige dagslys. Fraværet af flimmer (pulsering) og skadelige stoffer gør det muligt for disse lamper at bruges i børneinstitutioner og hospitaler. Bredt indgangsspændingsområde, stabil lysflow, gør dette produkt optimalt med hensyn til pris / kvalitetsforhold.

Kontorlampen OFFICE 25-M600x600 med en effekt på 25 W er designet til at erstatte fluorescerende analoger af LPO eller LVO 4x18 W i eksisterende belysningssystemer eller i arrangement af belysning af nye genstande

Effektiv udskiftning af fluorescerende armaturer af typen LVO / LPO 4x18 W.

De fleste moderne kontorlokaler er udstyret med Armstrong-type loftsystemer med integreret belysningssystem. Indtil for nylig var disse overvejende LVO 4x18 W lamper, hvor LiderLight tilbyder en omkostningseffektiv udskiftning til kontorbelysning OFFICE 41-M600x600.

Armaturerne til Oscar LED-02-36 serien er beregnet til belysning af administrative og kontorlokaler. Lampens konstruktion sørger for, at den er monteret i åbninger af lofter og lofter.

LEDKOM-firmaet realiserer følgende typer LED-kontorlamper:

 • til armstronglofter
 • overliggende;
 • indbygget
 • ultra tynde;
 • til lofter "Grilyato".

Hvordan vælger du en højkvalitets LED-lampe til kontoret?

Når du vælger, anbefaler vi at overveje flere kriterier:

 • Kontorlyshus

Det skal være metal til en bedre køleskab og have en pæn stempling uden huller og revner. Overvej også dens vægt, metode til installation, graden af ​​beskyttelse mod vand og støv. LED-ledningen skal passe tæt til lampens krop. Den bedste mulighed er, når linjalerne er fastgjort med varmeledende lim, er der også mulighed for at fastgøre med klip, hvilket giver bedre varmeledningsevne.

Fremstillingsmaterialet bestemmer styrken og den optiske gennemsigtighed, afhængigt af diffusoren, går strømmen fra 5 til 20%. Den mest populære mulighed med minimalt lystab er PRISMA-typen, og den maksimale lysstrøm går tabt med OPAL-diffusorens opal type.

Den omdanner vekselstrøm til likestrøm og konverterer også indgående spænding til lav spænding. Denne enhed er nødvendig for at køre lysdioderne - dette er en strømforsyning og spændingsregulator.

LLC LEDKOM har forhandlerrelationer med førende russiske producenter af LED til kontorer. På grund af det er det billigere at købe disse produkter i Moskva end på selve fabrikken. Du er garanteret at få favorable vilkår: rimelige priser, god service, garantiservice og du kan være sikker på originaliteten af ​​de købte varer. Du kan bestille levering af LED-udstyr til kontorbelysning fra os, ikke kun i Moskva og i regionen, men også til St. Petersborg, Yaroslavl, Khabarovsk, Vladivostok og andre russiske byer.

Vejviser

 • Downlights (1960)
 • Møbler lamper (245)
 • Overhead Lights (2612)
 • Væg- og loftlamper (1110)
 • Væglamper (2577)
 • Vedhæng lys (7412)
 • Loftslamper (3121)
 • LED belysning
 • Spotlights (3142)
 • Sporlamper (1901)
 • Til spejle (318)
  • Til badeværelse
  • Til gangen
  • LED lys
 • Til malerier (414)
  • LED lys
 • Park og haven lamper
 • Landskabslys (874)
 • Udendørs væglamper
 • Udendørs vedhæng lys
 • Udendørs loftslys
 • Udendørs LED-lys (834)

2018 © ChandelierPlan - online butik af lysekroner og lamper. Alle rettigheder forbeholdes. Levering i hele Rusland.

Office LED Downlights

En af de bedste måder at organisere retningsbestemt og lyse belysning på er at installere indbyggede LED-lamper. En bred vifte af versioner af disse enheder giver dig mulighed for at vælge en lejlighed, privat hjem, kontor eller virksomhed, der passer til en række indvendige forsænket LED-lamper. De potentielle besparelser, som er indarbejdet i LED-lampen, manifesterer sig i den fulde payback af enheder i 2-3 år. Installeret i dag er prisen på forsænket LED-lys til rådighed for mange forbrugere og svarer til potentialet i teknologi. Normalt er beslutningen om at købe indbyggede LED-lamper lavet, når det er nødvendigt at gøre interiøret interessant, moderne, komfortabelt eller med visse accenter.

Hvorfor vælge indbyggede LED lamper?

Installation af sådanne enheder kræver ikke alvorlig indsats. Installation er mulig på hængende lofter eller andre paneler. Ved hjælp af indlejrede LED-enheder dekorere nicher, vægge, gulve, trapper, møbler og indvendige elementer.

De vigtigste fordele ved sådanne løsninger er:

 • Komfort. Behagelig belysning er skabt på ethvert område, det er kun vigtigt at vælge de rigtige modeller korrekt.
 • Økonomi. Reduktion af elomkostningerne giver os mulighed for at tale om indlejrede LED-enheder som økonomisk og rentabelt. LED-enheder bruger op til 10 gange mindre energi end en simpel lampe.
 • Holdbarhed. Stabilitet i arbejdet og fravær af flimmer, immunitet over for spændingsfald - alt dette gør det muligt for LED-enheder at fungere uden problemer i op til 72.000 timer.

Funktionsfunktioner

Indbyggede LED-lamper kræver ikke tid til opvarmning. Den genererede lysflux er næsten fuldstændig blottet for farveforvrængning, hvilket eliminerer visuelt ubehag. Manglende behov for særlige foranstaltninger til afrejse gør det muligt at reducere betragtelige lønomkostninger til service af enheder.

Indbyggede LED-lamper er utroligt modstandsdygtige over for cykliske belastninger - kvaliteten af ​​deres arbejde lider ikke af antallet af on / off-enheder. Ved hjælp af sådanne lamper kan du skabe unikke løsninger i indretningen og implementere dristige design ideer.

Varianter af kontorloftlys

På kontorer er der nødvendigvis lamper, som regel er dette et loft, og i lyset af udviklingen af ​​moderne videnskab og teknologi er disse LED-belysningsenheder. Kontor loftslamper er dygtigt placeret på gips- eller lofter på flere niveauer, i gamle stil eller betongulve, og det er en integreret del af moderne stræklofter.

Der er et stort udvalg og mange varianter af lamper. Hovedopgaven er, at de ikke kun harmonisk og stilfuldt passer ind i interiøret, men opfylder også deres direkte belysningsfunktion kvalitativt, da dette ikke kun vedrører underordnede, men også en stigning i arbejdsproduktiviteten, fordi medarbejderne vil spænde deres øjenmuskler mindre Derfor kan en længere periode arbejde med øget engagement. Loftsbelysning er det vigtigste for kontoret og er designet til, hvad der vil belyse som et stort rum og enhver kontorplads eller bygning.

Vigtige ingredienser

En vigtig funktion af kontor LED lamper er graden af ​​belysning af det ønskede rum, samt evnen til at styre lyset. Det er nødvendigt at vælge sådanne design, der giver dig mulighed for at lyse rummet bekvemt, for at indstille det ønskede belysningsniveau.

LED lamper har en anden form og design. Har også forskellige installationsmetoder. Da belysningen af ​​ethvert kontorrum stort set er hovedelementet i arbejdsområdet, bør det vælges meget omhyggeligt. Dette er et behageligt miljø for medarbejderens arbejde og direkte øjnernes sundhed. De erstattede nemt de standardkroner, takket være deres fordele, ikke kun med hensyn til bedre belysning, men også et højere niveau af pålidelighed og lang levetid ved brugen af ​​sådanne lysarmaturer.

Find ud af, hvor godt du er bekendt med belysningen! Besvar 7 spørgsmål (test)

Navigation (kun mission nummer)

0 ud af 7 opgaver udført

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

oplysninger

Testen vil vise dig: ved du meget om belysning?

Du har allerede bestået testen før. Du kan ikke køre det igen.

Du skal logge ind eller registrere for at starte en test.

Du skal gennemføre følgende tests for at starte dette:

resultater

Korrekte svar: 0 fra 7

Du scorede 0 ud af 0 point (0)

kategorier

 1. Ingen rubrik 0%

Tillykke med, du har bestået testen!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med et mærke til visning

Bordlampe er en lampe

 • Generel belysning
 • Lokal belysning

Den vigtigste type belysning er

 • lokal
 • overordnet
 • silke

Lokale belysningsarmaturer omfatter

 • Gulvlampe
 • Sconce
 • lysekrone
 • Bordlampe
hjælpe

Du kan vælge flere muligheder.

Belysningen, der fremhæver rummets æstetiske udseende, kaldes

 • naturlig
 • lokal
 • festlig
 • Dekorative
 • kombineret

Lamper, der skaber en smal lysstrøm giver

 • Arbejdslys
 • Lokal belysning
 • Retningsbelysning

Lamper, der varer i lang tid og forbruger fem gange mindre energi

 • Glød stik
 • Energibesparelse
 • fluorescerende

Indstil korrespondancen mellem typer af lamper (klik på "tip" nedenfor)

Sortering af varer
 • Sconce
 • Bordlampe
 • Gulvlampe
 • lysekrone
hjælpe

Træk de valgte svar med en mus (gulvlampe, lysekrone,...), så de er til højre modsat lyskilder (væg, bord,...)

Funktioner af kontorbelysning:

 • Kraftigt lys
 • Samlet
 • Diskret stil
 • Mere økonomisk
 • holdbar
 • Arbejde uden afbrydelse
 • Mindste belastning på det elektriske netværk

udseende

Office LED lamper kan være forsænket, overhead og suspenderet. Som regel er fordybede armaturer mere moderne, men deres brug afhænger af forbrugerens rækkefølge, designerens specifikke vision og hvor behageligt loftet er. I princippet kan enhver form for armatur placeres i nogen del af rummet. For eksempel, hvis et værelse ikke har en standardformular eller du skal anvende en designløsning, så kan du tilføje ekstra lamper, f.eks. Bordlamper. Lyset er også spredt på forskellige måder. LED-lamper skinner lige. Spredningsvinklen kan være anderledes: meget smal eller meget bred. Lampens form kan være: kvadratisk, rektangulær, rørformet, rund eller lamper af anden form.

værdighed

Loftslys til kontoret har et stort plus, fordi de bruger mindre energi end andre belysningsarmaturer. LED'ernes levetid er også længere end for almindelige glødelamper eller fluorescerende lamper, der efterligner typisk dagslys.

montering

Installation og kvalitet af installation af belysningsenheder afhænger kun af størrelsen på din tegnebog og designerens fantasi. Som regel udføres sådanne arbejde af fagfolk, der beregner belastningen på hver knude og netværket som helhed. De vil beregne det optimale antal armaturer for hele området, og sæt ikke et mål for at fylde hele rummet med lamper. Se fagfolk. Denne tilgang kan ikke kun spare dine penge, men det vil helt sikkert spare mange nerveceller og din dyrebare tid, hvilket sandsynligvis er dyrere end en elektriker.

Hvor meget lys er nødvendigt?

LED taklamper er meget vigtige for kontoret. De bidrager til at skabe en gunstig atmosfære for arbejde og behagelige forhold for mennesker. Ved valg af belysning skal der tages højde for rummets størrelse, lofternes højde og antallet af arbejdsområder. Samt tilstedeværelsen eller fraværet af yderligere belysning. At kende disse komponenter kan du korrekt beregne mængden af ​​lys, du har brug for. Det beregnes ved hjælp af formlen eller ved hjælp af en regnemaskine på internettet, det er ikke en vanskelig opgave.

Hvorfor er kontorlys?

Hvis du åbner et nyt kontor, der er designet til at øge dit salg eller forbedre servicekvaliteten, passe på dine underordnede, er det ikke kun det kolde, simulerende dagslysbelysning blev valgt til dette funktionelle formål. Ifølge moderne russiske standarder bør graden af ​​belysning af kontorlokaler være i gangene 200-300 (Lk), mens ifølge den internationale klassifikator, skal dette tal være mindst 500 (Lk).

Hvad er et godt lys?

Og hvis du sætter virkelig høje mål for dig selv og din virksomhed, så skal du tænke over alle de små ting eller i det mindste forsøge at tage dem i betragtning, fordi du investerer i en menneskelig ressource, der bliver opfordret til at arbejde for dig. Og det er op til dig at afgøre, om en lysekrone vil hænge på kontoret til 300m2 eller der vil være et godt oplyst rum. Og du behøver ikke at motivere medarbejderne til at udføre arbejdet, sige at hver af dem har sin egen computer. Men hvis du har taget hånd om dine underordnede, har du skabt et behageligt miljø for dine medarbejders arbejde, hvor de vil arbejde, de vil tage sig af din velfærd. Vedligeholdelse af en sådan plan vil altid give dig mulighed for at spørge af hver af dem kvaliteten af ​​den færdige. Omsorg for mennesker er omsorg for din virksomhed og tilstand.

Vi hjælper og viser dig hvor meget og hvilket slags lys dit værelse har brug for. Vi vælger de muligheder, der passer til dig, og fortæller dig principperne om at dele arbejdsområderne. Vi tager hensyn til dine ønsker og økonomiske muligheder.

LED Ceiling Office Lights

Mere end 100 modeller af lamper og
deres modifikationer

Fra 3 til 5 år
garanti på alle modeller af lamper

Over 100.000 timer
levetid for vores lamper

98% af vores kunder anbefaler
os til dine venner

I dag er der mange enheder til økonomisk forbrug af forskellige ressourcer - et af disse elementer er LED-lamper. De er sikrere og sikrere end konventionelle lamper, indeholder ikke skadelige elementer som kviksølv og fungerer ordentligt i lang tid. Prisen på LED-loftlamper er lav - ved at udstyre dem med et værelse får du en glimrende kilde til stærkt lys. Det er også værd at bemærke, at sagen i hver enhed er unik, så du skal vælge den i hvert enkelt tilfælde ved hjælp af en specialist, hvis du ikke kender alle de nødvendige egenskaber.

Vigtige funktioner i armaturer

Køb kontor LED taklamper i Moskva

Når det kommer til at vælge høj kvalitet belysning, anbefaler eksperter enstemmigt at købe kontor LED-lamper i Moskva. Dette er en rigtig god mulighed, der ikke kræver hyppig udskiftning og kan arbejde i lang tid uden at reducere lysstyrken. Miljøsikkerhed er en anden faktor, der "virker" til fordel for sådanne anordninger, da lamperne ikke indeholder skadelige komponenter. Der er stadig en ulempe, men det er ikke så signifikant - en pære kan skinne i en retning, med en spredningsvinkel på 120 grader. Problemet er imidlertid løst. Ved at installere dem på en gang, rationelt distribuere rundt om konturets omkreds, opnår du den korrekte og lyse lysforsyning til alle de nødvendige zoner.

Kontor belysning

Kataloget for kontor LED lamper har en bred vifte af belysningsudstyr af forskellig kraft, grad af beskyttelse, lysflow og udseende. Ved at vælge en passende lampe kan du filtrere nedenstående produkter:

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Lager: På lager

Kontorbelysning har altid haft store krav. En person, der arbejder med et stort antal dokumenter eller på en computer, udsætter hans eller hendes vision for fare, hvis belysningen af ​​rummet ikke er tilstrækkelig, eller lyset har uhensigtsmæssige karakteristika for sådant arbejde. Office LED lamper opfylder alle standarder og krav, takket være, at de vinder popularitet, herunder som kontor belysning.

Fordelene ved LED-produkter over andre typer gør valget indlysende:

 • Et stort udvalg af farvetemperaturer;
 • Glat kvalitetslys hele levetiden, samtidig med at alle egenskaber ved intensitet og temperatur bevares.
 • Lave omkostninger ved installation og vedligeholdelse i løbet af levetiden;
 • Energibesparelser på grund af høj effektivitet.
 • Ufarlig for menneskelig sundhed lysflux;
 • Ingen blændingseffekt.

LED kontorlamper er lavet af plastik af høj kvalitet, modstandsdygtig over for slid og dynamiske belastninger baseret på LED-elementer. Efter tilknytningstype er de:

 • Loftarmaturer til montering i loftet;
 • Suspenderede kontorlamper til fastgørelse til specialkonstruktioner, bagagerum, lofter.
 • Indbygget - monteret med skjulte fastgørelsesdele.

For at vælge en kontorlampe skal du være opmærksom på følgende punkter:

 1. Lamper skal overholde standarder og sundhedsstandarder, som omfatter:
 • lysniveau
 • lampe placering i rummet;
 • tilstedeværelsen eller fraværet af flimmer, krusning;
 • farveområde.
 1. Deres største fordel er energibesparelser. Tilbagebetalingsperioden skal være fra seks måneder til et år.
 2. Det er nødvendigt, at lamperne er miljøvenlige for kontormedarbejdere og ikke kræver særlig bortskaffelse.

For at købe LED-lamper på kontoret behøver du ikke at kigge efter varehuse og markedspladser og markeder i hele byen. Vælg og bestille LED-produkter kan være direkte på vores hjemmeside, og både grossist og detailhandel. For at gøre dette skal du blot placere en ordre direkte på webstedet eller ringe til telefonnummeret i overskriften på dette websted. Ledere vil svare, rådgive og bestille, og leveringstjenesten giver dig mulighed for at modtage det på et hvilket som helst passende sted på et passende tidspunkt. Et sæt dokumenter til juridiske personer er vedlagt.

Kontor loftslamper (belysning på kontoret til installation i loftet)

Moderne kontorlamper er stilfulde og passer perfekt ind i det indre af ethvert værelse. Lyset fra LED-lamper varierer fra køligt hvidt, dagslys og nu til varm hvid.

Fabrikanterne stræber efter at reducere lyskildens rippel til nul, så det ikke påvirker øjnene af mennesker, ikke blindt. Kompetente tekniske løsninger og LED-lamper af høj kvalitet giver dig mulighed for at installere en garanti på enheden. Produkterne har alle relevante certifikater.

Vores ledere hjælper gerne med at finde kontorloftbelysning samt andre inventar, der opfylder dine behov og opgaver!

119530, Moskva, Ochakovskoe shosse, 32, kontor nr. 37

+7 (499) 703-3412
+7 (495) 763-3005

77Volt - online butik elektrikere og elektriske varer

Office LED Ceiling Light

Populære produkter i denne kategori

Virksomheden "Vincci" leverer kontorlampe LED-lamper engros-og detailhandel til attraktive priser i Moskva med levering til regionerne i Den Russiske Føderation. Vi tilbyder gunstige vilkår for samarbejde, samt særlige rabatter og bonusser til vores faste kunder.

Hvis du vil oprette et moderne belysningssystem på kontoret eller endog omfanget af et forretningscenter, så hjælper vi dig med at vælge de rigtige produkter fra kataloget og spare meget. "Hvordan?" - spørger du.

Finansielle fordele og ikke kun...

 • Spar penge ved at bruge moderne kontorloft LED-lamper, der sparer op til 60-80% af elektriciteten;
 • Installer det en gang og i 10 år - det er netop betegnelsen for vores produkter;
 • Slap af problemer med genanvendelse, da vores led-lamper ikke indeholder kviksølv eller glødelamper;
 • Lampene udsender ikke overskydende varme og er modstandsdygtige over for spændingsfald;
 • Men på sundheden for medarbejdernes øjne er det bare ikke nødvendigt, da LED-apparatet skaber en behagelig og sikker belysning i rummet.

Hvordan vælger man en loftlampe til kontoret?

Til valg af belysningsmuligheder til kontoret skal du vide: rummets rum, de arkitektoniske træk og hvilke designbeslutninger dine nye armaturer skal opfylde. Vi er klar til at hjælpe, både med råd og at foretage en direkte beregning af antallet og strømmen af ​​enheder, der vil blive påkrævet.

Typer af lamper:

 • overliggende;
 • Vægmonteret;
 • Suspenderet;
 • Indbygget;
 • Lyse linjer.

De mest populære modeller er loftmonterede armaturer. De monteres let og hurtigt og udskiftes eller installeres om nødvendigt på et andet sted.

Hvis du vælger en LED-lampe, skal du være opmærksom på strømmen, monteringstypen og temperaturen på gløden. En vigtig parameter er LED'ernes levetid, fordi det afhænger af produktets levetid. Alle disse egenskaber har direkte indflydelse på prisen på produkter samt deres pålidelighed og holdbarhed.

I vores online butik finder du et stort udvalg af universelle og specialiserede loftlamper til overkommelige priser og med en garanti på op til 3 år.

Se ikke efter dem, der er klar til at sælge lignende varer til urealistisk lave priser, da det sandsynligvis er enten en falsk eller der ikke er nogen garantiperiode. Vi tilbyder certificerede produkter direkte fra producenter, hvilket betyder høj kvalitet og rimelige priser uden yderligere eller skjulte gebyrer!