Stræk loft produktion proces

Filmen kan produceres i forskellige lande - Rusland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Kina, etc. Mens de lofter du køber er tilgængelige i vores hjemby. Det er værd at understrege, at kvaliteten af ​​lærredet slet ikke reduceres. En måling og produktion af hævede lofter af rent økonomiske grunde bør udføres i vores by. Dette er mere rentabelt og mere bekvemt både for os og for dig, da teamet af installatører nemt kan nå og installere lofterne i dit hjem eller kontor på ethvert passende tidspunkt.

Filmen varierer i tekstur, bredde, farve og fabrikant. Hele film til installation af stræklofter i Alesi-selskabet har et kvalitetscertifikat udstedt af "Center for Hygiejne og Epidemiologi i Tula-regionen".

For at lave loftet har du brug for et stort, godt oplyst varmt værelse, borde til skære- og HDTV-maskiner. Produktionstræklofter er en lang og besværlig proces

Processen med at skære frem det fremtidige strækloft begynder med udvælgelsen af ​​det nødvendige web, der er angivet i skærearket. Det valgte materiale rulles ud nødvendigvis på et bredt bord for at undgå sammenbrud, folder og kroge. Ved hjælp af en blyant og en lineal overfører cutter dimensionerne af det fremtidige strækloft til lærredet. Saxen skærer kluden og udvikler nøjagtigt.

Hvis størrelsen på rummet overstiger lærredets bredde, vil det fremtidige loft bestå af to eller flere malerier, der er forbundet med hinanden. Denne proces kaldes spike webs, som et resultat af hvilken en søm er dannet. Den produceres på en speciel maskine med højfrekvent strøm. Kvaliteten og styrken af ​​sømmen afhænger af fagets kvalifikationer og erfaring.

Den næste proces med fremstilling af et strækloft hedder ogartunivanie. Harpunen er en blød PVC kantning, som sikrer en sikker fastgørelse af lærredet på baguetten. Harpunen er fastgjort omkring lærredets omkreds på specialudstyr til sikker fastgørelse ved udsættelse for højfrekvente strømme. Harpunen giver dig mulighed for at udføre den mest pålidelige fastgørelse af strækloftet, samt at demontere den og efterfølgende installation, f.eks. Ved vandoverflod. Ikke ordentligt fastgjort harpun vil medføre adskillelse under installationen, hvilket vil medføre brud på strækloftet.

På det sidste produktionsstadium passerer det færdige strækloft af webens og leddets kvalitetskontrol. Det færdige strækloft er lagt på bordet. Hvis stoffet er af en lakestruktur, er det nødvendigvis lagt med et specielt materiale - spanbod - for at undgå at lime arket og miste dets refleksivitet. Det færdige strækloft rulles op på en særlig måde, en rulle boblefilm er lukket for at undgå folder på folden. Et opklæbet strækloft er også pakket i en boblepakning til videre transport til kunden. Hvert loft produceret af Alesi er ledsaget af et certifikat for en ubegrænset garanti.

Elite typer af stræklofter, lavet af Cherutti og Descor materialer, skæres simpelthen af ​​klipperen af ​​den krævede længde (de kræver ikke en harpe).

Vær opmærksom på, at produktionsfaciliteterne i virksomheder, der fremstiller stræklofter, skal opfylde de nødvendige standarder. Alle værelser skal være forsynet med et specielt forsyningssystem og udsugningsventilation. Derudover skal der altid opretholdes en vis luftfugtighed og den nødvendige temperatur fra + 21 ° C til + 23 ° C, hvilket gør det muligt at holde filmen så høj som muligt.

Styrkelse af stræklofter

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Styrkelse af stræklofter

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Hvad er harpunteknologi?

En af de mest populære metoder til at dekorere loftet er brugen af ​​spændingssystemer af forskellige typer. Takket være udviklingen af ​​teknologi er det muligt at skabe stræklofter med forskellige former, tekstur og farve. Der er også forskellige systemer til fastsættelse af denne type loft. Overvej funktioner og fordele ved harpunteknologi.

Hvad er en harpun og hvad er inkluderet i systemet?

Det er meget vanskeligt at fastgøre lærredet på rammeprofilerne, samtidig er det nødvendigt at feste lærredet i baguetten kun, når rummet opvarmes og lærredet bliver elastisk. Den mest ansvarlige er netop det øjeblik, hvor lærredet indsættes i baguetternes spor, da en forkert bevægelse helt kan ødelægge alt arbejdet.

Harpun system næsten udelukker risiciene ved sådanne fejl. Harpunsystemet indeholder en profil, der kan være både synlig og usynlig. En sådan profil kan monteres på væggene eller på gulvpladen. Systemet omfatter også et lærred og en harpun, der garanterer højeste kvalitet tilslutning af systemelementerne. Harponen i sig selv er en fleksibel og meget elastisk stang, som er lavet af vinyl og er fastgjort til lærredet selv på fabrikken.

Fordele og ulemper

Til forskel fra ikke-harpunteknologi har harpunsystemet mange fordele:

 • Lærredet svarer strengt til loftets størrelse, så det behøver ikke at tilpasses.
 • Installationen udføres på kortest mulig tid, mens der ikke er fejl, da lærredet er nøjagtigt beregnet.
 • Der er ingen tæt kontakt med profilen, hvilket betyder at lærredet varer meget lang tid. Der er heller ingen risiko for, at nettet efterhånden falder ud under sin egen vægt.
 • Forbindelsen er så stærk som muligt, og derfor, selv om naboerne oversvømmer dig, vil gulv og møbler forblive trygge og lydige.
 • Det er muligt at skabe komplekse strukturer med flere niveauer i en minimumsperiode. På stedet behøver du kun at samle alle elementer, da de vil blive udført på det eksakte fabriksudstyr. Desuden vil hvert element, hvis det kræves af designet, have en harpun kant.
 • Da denne teknologi bruger en separeringsprofil, kan du nemt lave loftet selv i værelser med et stort område.
 • Hvis det er nødvendigt, kan lærredet altid demonteres, fastgøring er tilladt op til femten gange. Og det betyder, at du altid kan fjerne spændingsvævet og udføre reparationer eller installation af ingeniørkommunikation, der er skjult bag loftet.

Installationsfunktioner

Installation udføres i denne rækkefølge:

 • Rammeinstallation;
 • Montering af monteringsstrimler til belysning og alle nødvendige ledninger;
 • Særlige stifter er monteret ved rammens hjørner, lærredet er fastgjort ved hjælp af disse stifter;
 • Der bruges en varmepistol, der opvarmer hele rummet. Varme kommer kun parallelt med gulvet. Når temperaturen er 65 grader, får lærredet det ønskede elasticitetsniveau;
 • Kanvasets kanter er fastgjort til profilsporene ved rammens hjørner og derefter til baguetterne, som er placeret midt i væggene;
 • Hvert afsnit er opdelt i to dele, og dets midte er sikkert fastgjort i en baguette. Denne proces tager så meget tid som nødvendigt for at udfylde alle dele af nettet;
 • Derefter køles lærredet og strækker sig;

I slutningen monteres dekorative strimler eller maskeringsbånd, der skjuler alle revner.

Harpoon montering lofter

Gør reparationer i lejligheden, jeg vil have det til at være smukt og hyggeligt. Smukt tapet, høj kvalitet gulvbelægning er halvdelen af ​​kampen. Hvordan skal man være med loftet? Installer hævede lofter eller bare holde loftfliser? Det hele afhænger af præferencer og økonomiske muligheder. Selvfølgelig er de fleste tilbøjelige til den første mulighed. For at kunne udføre installationen er det bedre at kontakte eksperterne. I dag bruges mange fikseringssystemer, men som praksis viser harponsystemet den bedste og meget pålidelige fastgørelsesmetode.

Forskellen mellem harpun og hæftemonteringssystemer

For at installere strækloftet bruges der ofte to systemer - harpoon og shtapikovuyu. For at træffe det rigtige valg, tag et kig på hver.

Baguetten (plast eller aluminium), en klud, en harpun (PVC-stiv), en fleksibel indsats er dens del.

Det omfatter plast eller træperle, lærred, aluminiums baguette, indsats.

Harpoon monteringsmetode blev opfundet i Europa, eller rettere - i Frankrig. Dens karakteristiske træk er brugen af ​​en harpun, den er fremstillet af stiv PVC, der har en tæt tekstur. Det er svejset til skåret lærred langs hele længden ved hjælp af en speciel HDTV-maskine og derved sikrer høj kvalitet fastgørelse af harpunen. I baguetten er en hylde, for ham hekket harpun for at installere lærredet. For at gøre jobbet godt, skal du foretage præcise målinger (længde, bredde, diagonal). Installationsmetoden er ret besværlig. Fra master vil kræve maksimal nøjagtighed og nøjagtighed. Før harpunet indsættes i en baguette, opvarmes lærredet, udjævnes, fordeles efter behov. Når stoffet køler ned, bliver det helt glat. Fordelen ved systemet, som er af afgørende betydning, er selektiv analyse og erstatning af skade.

Men hæftet opdagede i vores land. Med det vil du være i stand til at undgå alvorlige økonomiske omkostninger. Hele processen med montering er en fastgørelse i baguette kluden ved hjælp af perler. Metoden adskiller sig fra harpunen, fordi der ikke er behov for nøjagtige målinger, og efterlader til kvoter fra 10 til 20 cm. Lerret er spændt, overskydende er afskåret, kanterne er dækket af forskellige dekorative elementer. Denne metode til installation er velegnet til flade områder. Det er selvfølgelig simpelt, men hvis du laver en fejl under installationen, kan sømene bøje. Der er en vis ulempe - i tilfælde af skade er det umuligt at foretage en delvis reparation, du skal installere et andet lærred.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere: Du bør ikke spare på installationen af ​​et strækloft, men vælg monteringssystemet, som har vist sig positivt og er af høj kvalitet - brug et harpunsystem.

Fordelene ved harpunsystemet

Lad os nu analysere fordelene ved harpunsystemet.

 • Ved hjælp af denne metode kan du oprette sofistikerede lofter på flere niveauer.
 • Alt installationsarbejde vil kun tage et par timer.
 • Efter stretching er der ingen folder på nettet, og det strækker sig ikke.
 • Harpun system kan modstå betydelige belastninger. Hvis der opstår oversvømmelse, vil det let modstå vandtryk. Der er ikke behov for at ændre hele loftet, det er nok til at gøre en ufuldstændig demontering, dræne væsken, tør og installere.
 • Om nødvendigt kan den let demonteres og om nødvendigt installeres.
 • Et sådant system kan sikkert bruges i et værelse med lave lofter.
 • Tøj og harpoon er lavet af samme materiale, de er svejset sammen, så systemet er stærkt.
 • Installation af et ekstra loftsplint er ikke påkrævet.

Det viser sig, at harpunetypen er meget praktisk. Designet er holdbart og sikkert.

Harpoon fastgørelsessystem er meget holdbart og sikkert

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Selvfølgelig er der mange fordele ved systemet, og der bør ikke være nogen ulemper, men der er flere ulemper.

 • Målinger skal være korrekte, en lille afvigelse (ca. 1 cm) - og arbejdet vil være af ringe kvalitet.
 • Svejsningen af ​​harpunen og nettet er lavet på en speciel maskine, det er ikke muligt at gøre sådan arbejde derhjemme.
 • Til harpunsystem er der kun egnet PVC-plade. For stof er et hæfteklammer eller andet system bedre.
 • Denne systeminstallation af strækloft er dyrt.
Harponsystemet har også ulemper

Hvad består harponen til loftet af?

Hvad er en harpun til lofter og hvordan er det? Dette er en type installation - en profil fremstillet af PVC. Det er en plade med en eller flere fremspring, der ligner en krog. Korrekt lavet harpun har en vigtig egenskab - fleksibilitet, elasticitet. En vellavet harpun er forskellig fra en falsk, da den kan modstå betydelige vandrette belastninger (ca. 70-100 kg pr. Kvadratmeter). Dette system består af en plade, der er svejset til stoffet langs hele længden, aluminiumsprofil (baguette). Den er monteret på loftet eller i vægge, så er der fastgjort en harpun.

Harpun system kan modstå tunge belastninger

Harpoon attachment metoder

Som allerede nævnt kan harponsystemet gentagne gange demonteres og installeres. Dette er især vigtigt, når der ikke blev monteret kommunikation, ledninger og andre elementer ved installation af stræktappen. Harpunen er opdelt i flere typer og anvendes på basis af baguettens type og konfiguration. Profilen er opdelt i synlig og usynlig. Harpunen har en anden form, varierer i fleksibilitet, farve og størrelse. Til montering er det bedre at bruge en aluminiumsprofil, da plastik er mindre holdbar, og efter flere års drift kan deformeres.

Det vigtigste ved Harpoon installationsmetode er nøjagtig måling. Installation skal præcis gentage alle konturer og bøjninger af loftets fordybning. Ubetydelige afvigelser i målinger vil føre til ægteskab i arbejde. Så bliver installationen nødt til at bruge igen. Det er bedre ikke at gøre installationen selv og stole på eksperterne. Det er værd at bemærke, at mønsteret af lærredet til et bestemt rum kan gøres ved hjælp af det computerprogram, der er udviklet til dette.

Hovedmetoden for harpunmetoden er målinger

Sådan installeres harpunstrækningen

Som med eventuelle reparationer skal du først tage målinger. Det vigtigste er at gøre det med større nøjagtighed. Arbejdets kvalitet afhænger af det. Måling udføres af specialister med målebånd og laserniveauer. Derefter, ifølge de opnåede data, kludet er skåret ud, skåret og en harpun er svejset til den på en speciel maskine.

Det første du skal lave målinger og forberede lærredet

I næste fase samler de først platformene, hvor belysningsenhederne placeres, og derefter profilen. På den færdige mærkning med perforator laver de huller i bunden og fastgør baguetten ved hjælp af dowels. Derefter sættes harpunen i profil med spatler, i dette øjeblik er lærredet spændt. I slutningen af ​​arbejdet er det udjævnet med en varmepistol. Om nødvendigt er profilen lukket med dekorative elementer. Efter i loftet laves tech huller, hvor de fastsætter forstærkningsindsatser. Med eksperter skal du angive på forhånd, hvor lysene skal være.

Alt arbejde foregår i etaper.

Shtapikovy og ahornsystemer: et strækloft uden en harpun

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft består af en indsats, en plast eller træ shtapik, aluminiumsprofil. Det er lettere, det er ikke nødvendigt at måle omhyggeligt. Lærredet er monteret i færd med at arbejde, overskydende er afskåret. Først og fremmest er en aluminiums baguette fastgjort til basen. Kanten af ​​den forberedte bane glides ind i profilens rille fastgjort med en perle. Så snart lærredet er strakt, er overskydende materiale skåret af, kanterne er maskeret. Denne metode indebærer ingen betydelige økonomiske omkostninger, er kun egnet til flade overflader.

Blade system egnet til ujævne overflader

Kile-metoden svarer meget til den forrige, her udskifter perlen en kile med en særlig form. Overlegenheden af ​​dette system ligger i, at den er egnet til ujævne overflader. Den fleksible profil nærmer sig bunden, kilen fastgører lærredet i den.

Når du installerer et strækloft, kan du vælge ethvert system, men det er stadig ikke værd at gemme, brug den mest pålidelige - harpun.

Brug det mest pålidelige monteringssystem

Fra måling til installation af strækloftet. (Hvordan vi arbejder, teknologi)

Hvis du kommer til denne side, så ved du allerede om stræklofter i det mindste noget. Vi vil forsøge at fortælle dig om fremstillingsprocessen og installere et strækloft mere detaljeret.

Hvad er et strækloft? Ikke alt er så simpelt som det ser ud ved første øjekast!

Før loftet kommer frem i dit værelse og vil glæde dig og dine kære, vil det gå gennem mange komplekse teknologiske trin, begyndende med at måle og skære materialet og slutte med installationen af ​​en dekorativ indsats. Men helt i orden.

Måling:

Målingens kvalitet og nøjagtighed påvirker direkte kvaliteten af ​​det endelige produkt! Føreren på anlægget vil være i stand til præcist at bestemme kompleksiteten af ​​ordren baseret på dine ønsker! Målingerne tager ikke kun højde for de lineære dimensioner af perimeteren, men også kontroldiagonalerne, fordi spændingshemlocket passer til størrelsen af ​​dit værelse med minimale tolerancer, så enhver fejl vil føre til det uundgåelige ægteskab af lærredet, loftet vil bare ikke passe. Men vær rolig! Vores herrer kender deres arbejde 100%! Ved måling kan du også stille spørgsmål til skibsføreren, fastsætte i fællesskab lampens placering, deres nummer, lærredets omtrentlige farve osv.

Indgåelse af kontrakten:

Efter måling af rapportarket mister vi den beregnede afdeling på vores kontor. Du vil forberede beregningen og fortælle de anslåede omkostninger til ordren. At indgå en kontrakt til produktion og installation af nedlagte lofter foretrækker kunden personligt uden at overdrage denne ansvarlige forretning til tredjemand. Personligt kan du afklare individuelle nuancer og foretage ændringer i din ordre direkte på vores kontor. Vores ledere hjælper dig med at vælge materialet og farven på dit fremtidige loft. Koordinering af den angivne dato under hensyntagen til dine ønsker og arbejdsbyrden hos installationsholdene på tidspunktet for aftalens indgåelse. Efter aftalens indgåelse sendes ordren til produktion.

Skære lærred:

Derefter kommer din ordre til at klippe filmen, hvor vores mestere på specialudstyr gør et blik fra filmen i nøjagtigt overensstemmelse med målebladet. Hvis bredden af ​​det materiale du vælger er mindre end den mindste lineære størrelse af væggen i dit værelse, vil loftet bestå af to eller flere dele forbundet med en svejsning.

Svejsesøm:

Meget ansvarlig og kompleks proces. At kluden var en enkelt helhed, blev separate billeder af en film loddet indbyrdes på en svejsemaskine med en højfrekvent strøm. Vi bruger importeret halvautomatisk udstyr fra det polske firma ZEMAT, takket være dens høj præcision er sømmen helt lige og næppe synlige med kunstig belysning. I tilstedeværelsen af ​​svejsesømme på lærredet taber loftet ikke dets styrkeegenskaber og kan modstå belastninger på op til 100 kg. på et hul på 1 kvm Mere end en god indikator!

Ogarpueni klud:

Så, "den halvfabrikata er klar." For at kunne montere loftet har han brug for en slags ramme. Denne såkaldte harpoon er et ret stivt PVC-tape med en hak-hitch, hvorved loftet er fastgjort i føringsmonteringsprofilen (baguette). Alle vores lofter har en harpun kant! Dette er et solidt og pålideligt fastgørelsessystem til stræklofter. I modsætning til hæftesystemet vil vores loft ikke sænke med tiden, det vil let klare enhver lækage, så det bliver muligt at fjerne loftet (for at reparere lækager eller underloft arbejder med kommunikation) og sætte det på plads uden ekstra omkostninger. Harpunen er svejset til hovedvævet rundt omkretsen ved hjælp af højfrekvent strøm på samme udstyr, hvor sømmen er svejset. Stedet for vedhæftning er meget slidstærkt og vil ikke tillade loftet at sakke.

Efter operationen genmonteres loftet for mulige defekter og for overholdelse af de lineære dimensioner af ordre-langs. Hvis kvalitetsstyringsafdelingen er vellykket, pakkes loftet i en fragtbeholder og sendes til det færdige varehus.

Indstilling:

Hvordan dit stretchloft i sidste ende vil se, afhænger af installationsgruppens kvalifikationer og færdigheder, deres udstyr med de rigtige værktøjer og selvfølgelig oplevelse. Det er installatørerne, der er det sidste link i hele processen. Alle vores forsamlingsgrupper tager årlige kurser for at forbedre prof. færdigheder og vigtigere obligatoriske instruktioner om sikkerhed ved arbejde med gasudstyr. Vi er den eneste organisation i vores by, der har adgang til arbejde med gasbalanceudstyr i boligområder. Ansvaret for dit helbred og vores medarbejders sundhed er hovedprioriteten hos SK Altex LLC!

Nu om selve installationen. Det er vigtigt at huske, at det rum, hvor loftet skal monteres, opvarmes ved hjælp af en gasvarmepistol til 70 * C, derfor bør naturlige blomster, lysmeltende plastik, elektriske apparater og møbler fjernes fra værelset så meget som muligt. Hvis objekterne i rummet er for store, er det nok at dække dem med et fugtigt ark. Langs murens omkreds er installationsprofilen stramt strengt i et vandret plan. Det bliver den bærende base af strækloftet.

Når baguetten er fast, fortsæt til scenen for at strække loftet, præmarkere og sikre stedet til belysning. Kanvasens hjørner er midlertidigt fastgjort til baguetten og ved hjælp af en varmepistol opvarmer de loftet og luften i rummet til den ønskede temperatur. Samtidig bliver loftet blødt og elastisk, hvilket gør det muligt for installatører nemt at snappe harpunen i en baguette.

Efter strækning afkøles loftet ned til stuetemperatur og strækker sig ind i en "streng" og tager den ønskede form. Det forbliver at forbinde belysningen og indsætte en dekorativ indsats. Dit loft er klar!

Overdragelses- og acceptlov:

Efter afslutningen af ​​arbejdet underskrives et bilateralt acceptcertifikat.

Fabrikationsstræklofter fra "A" til "Z"

Når man ser på strækloftet, ser mange en perfekt glat belægning uden de mindste fejl og mangler. Alle ved, at installationen af ​​sådanne strukturer ikke tager meget tid: et simpelt loft på et niveau i et lille rum i rummet kan faktisk installeres om få timer. Men få mennesker tror, ​​at processen med at skabe en sådan finish indeholder flere komplekse foreløbige processer, uden hvilken implementeringen af ​​projektet ville være umuligt. Især er produktion af stræklofter på en speciel fabrikation påkrævet. Hvis du er interesseret i, hvordan lærredet er forberedt til installation, eller du ønsker at åbne din egen fabrik med lofter, anbefaler vi at læse denne artikel.

Vigtig information!

Hvis du planlægger en uafhængig installation af et strækloft eller yder professionel service til installation af strukturer, anbefaler vi at besøge Asta M produktionsselskab. Vores fabrik tilbyder et komplet udvalg af tjenester til høj kvalitet og effektiv produktion af lofter. Vores priser vil behageligt overraske dig!

Stages fremstiller strækloft

Først og fremmest bør du vide, at for at skabe en spændingsstruktur er det ikke nok at trække lærredet på profilrammen. Materialet valgt af kunden skal i det mindste gennemgå en skæreproces. Men første ting først.

Fig. 1. Måling af rummet til installation af stræklofter

Måling af rummet er det første og meget vigtige stadium, hvorfra produktionen af ​​ethvert strækloft begynder. Det udføres normalt af en mester, der besøger objektet, udvikler en designskitse og foretager alle de nødvendige målinger. Derefter sendes måleformularen til produktion, hvor specialister ved hjælp af specialiserede programmer udgør en præcis tegning af loftet.

Vær opmærksom!

Du kan måle loftet selv. Detaljerede videoinstruktioner, du kan finde ved at klikke på linket.

Afhængigt af materialetype kan spændingsvævet på fabrikken gennemgå følgende trin i forberedelsen til installation:

· Skæring. Både tekstil- og vinylark fremstilles oprindeligt i ruller af forskellig bredde (fra 1,3 til 5 meter). For at få en belægning af den krævede størrelse, forbereder eksperter et stykke materiale og lægger det på en flad overflade af bordet til skæring. PVC-materiale er givet den form og størrelse, der er angivet på skissen.

Fig.2. Skær strækloftet

· Ogarpuniya. Stræklofter lavet af PVC-film installeres oftest med en harpunmetode, da den giver høj strukturstyrke, forenkler installationen og giver dig mulighed for at genbruge lærredet efter fuldstændig eller delvis demontering. Harpoon er et plastikelement, der er lavet i form af en krog, som fastgør lærredet i profilen. Denne mount er svejset rundt om kanten af ​​den skårne PVC-film ved hjælp af en speciel HDTV-maskine.

Figur 3. Styrkelse af Stretched Ceiling på Asta M Factory

· Spike webs. Fremstilling af et strækloft til et stort rumområde inkluderer ofte dette stadium. Faktum er, at PVC-film primært produceres i smalle ruller, så bredden af ​​lærredet ikke er nok til at afslutte hele loftrummet. For at ejere af store lokaler ikke behøver at opgive denne storslåede metode til efterbehandling, tilbyder moderne fabrikker en spids af individuelle udskæringer af PVC-film. Denne procedure udføres ved hjælp af en HDTV-maskine, som virker på filmene, der skal forbindes med højfrekvent strøm. Resultatet er en næppe mærkbar og holdbar søm. Dette udstyr giver dig mulighed for at forbinde nettet i en lige eller buet linje, samt skabe kombinationer af PVC-film af forskellige farver inden for et enkelt niveau design.

Figur 4. Loddeklude i to farver ved hjælp af HDTV-maskine

· Tegning af fotoudskrivning. For at gøre strækloftet til et ægte kunstværk, er det nok at anvende fotoprint på overfladen. I dag kan du dekorere loftet med absolut et billede, en gengivelse af et maleri af en berømt kunstner eller dit eget billede. Udskrivning finder anvendelse på vinylformat- eller stofklædeformatprintere. Et sådant originalt design er helt sikkert for helbredet, fordi der ved anvendelse af tegning anvendes miljøvenligt opløsningsmiddel og UV-blæk. Du kan vælge det passende mønster til at dekorere strækloftet i Asta M selskabskataloget, fra et personligt arkiv eller specielle fotosites.

Fig.5.Proces for at anvende fotoudskrivning på strækloft på lærred

· Kunstnerisk perforering. Hvis du drømmer om et trendy strækloft, der sikkert vil tiltrække dine gæster, anbefaler vi at bestille et udskåret loft. I dette tilfælde passerer PVC-film gennem scenen for kunstnerisk perforering, hvor laserplotteren skærer det mønster, der er angivet af programmet i hele lærredet. Kanten af ​​hver udskæring smeltes, hvilket giver høj styrke og ren udseende af belægningen.

Figur 6. Kunstperforering på strækloftet

Vigtigt at vide!

Mange virksomheder beskæftiger sig med installation af spændingsstrukturer, for at spare, selvstændigt udføre noget arbejde med fremstilling af klæder til installation. Men de har ofte ikke specielt udstyr, men bruger håndværksmæssige metoder, der ikke garanterer lofter af høj kvalitet. Derfor anbefaler vi ikke at risikere det og bestille fremstilling af stræklofter på Asta M professionelle fabrik.

Udstyr til åbning af din egen fabrik

I mange tilfælde er hævede lofter fra en populær efterbehandling til en rentabel forretning, der bringer en stabil indkomst året rundt. Hvis du ønsker at etablere dit eget firma til installation af spændingsstrukturer, anbefaler vi, at du seriøst overvejer at åbne et fabrikat. I dette tilfælde vil du kunne spare på tjenester fra tredjepartsfirmaer og få ekstra indtægter ved at opfylde ordrer til produktion af hævede lofter.

Figur 7. Kontorfabrikstræklofter Asta M i Moskva

For at realisere en sådan ide, skal du kun finde startkapital og besøge Ceiling-Shop hjemmeside. Her kan du købe alle materialer, komponenter, samt udstyr til højkvalitets forberedelse af spændeklude til installationsarbejde.

I sortimentet af vores online butik finder du:

 • spændingsdække til de laveste priser i Moskva;
 • pålidelige harpuner af slidstærk plastik;
 • en bred vifte af komponenter til installation og produktion af lofter
 • virksomhedskataloger af materialer samt kataloger af billeder til fotoudskrivning og tegninger til kunstnerisk perforering
 • yderst præcise og pålidelige HDTV-maskiner og -værktøjer.

Samarbejder med vores online butik, du er garanteret at få de bedste priser for alle materialer og komponenter, samt at spare på køb af udstyr. Vi køber direkte alle produkter fra producenterne, hvorved unødige tillæg i pris undgås. Derudover kan du være sikker på den højeste kvalitet af værktøjsmaskiner, harpoon mounts og andre produkter, fordi alle dem er blevet testet hos Asta Ms firmafabrikant.

Nyttige oplysninger!

Hvis du ikke har planer om at åbne din egen stretchfabrik, kan du altid bruge Asta M produktionsselskabets service. For at kunne bestille fremstilling af lofter til specielle engrospriser, anbefaler vi at slutte sig til vores succesfulde team af forhandlere!

Harpoon montering system til hævede lofter: fordele, ulemper, alternativer

Stretch loft er monteret rundt om rummet til en speciel profil. Der er forskellige måder at fastgøre på nettet, og harpoonfastgørelse af hævede lofter koster normalt mest. På samme tid har metoden den laveste procentdel af sagging og den højeste pålidelighed.

Typer af fastgørelsesdele: hvorfor harpunen er bedre

Der er tre hoveddesigner af skruer til PVC film:

De to første er så ligner hinanden, at mange ikke ser dem som forskellige systemer. Shtapikovy og kile fastgørelseselementer består af følgende elementer:

 • Baguette lavet af aluminium profil;
 • plug;
 • Wedge (eller perle, afhængigt af designet).

Fastgørelsen på en perle eller kile er ret simpel: kluden trækkes indad i profilen, og kilen (perlen) er tæt fastspændt der. Dette arbejde kan udføres uafhængigt med visse færdigheder og erfaringer.

Harpunen til stræklofter adskiller sig både i beslagets kompleksitet og højere pålidelighed. Designet består af en plastikpose, ærme og harpun. Harpunen er lavet af polyvinylchlorid og er i modsætning til perlen rigeligt svejset til lærredet. Derfor bevarer overfladen det æstetiske udseende i mange år.

Fastgørelsen selv virker som en tøjspind. Duken er fast inde i harpunen, og derefter fastspændt på termostaten. Sådanne fastgørelsesanordninger er vanskelige at fremstille, dets installation kræver deltagelse af erfarne fagfolk. På sådanne lofter giver med vilje en garanti, fordi den varer længere.

Varianter af harpun

Efter type designprodukter er:

 • Harpoon mount stræklofter for en synlig profil;
 • Harpoon til usynlig profil.

Designerne ligner hinanden. I det første tilfælde skjuler harpunen direkte bag baguetten. I det andet tilfælde bruges en camouflagehætte til at skjule spalten.

Afhængigt af størrelsen af ​​loftet (henholdsvis dets vægt), store, mellemstore eller små harpuner er valgt. Ved høje belastninger skal du bruge en harpun, der er monteret på en vandret profil.

Stages af montage harpoon design

Hele processen tager ikke meget tid. Men det endelige resultat afhænger af hvert af stadierne.

 1. Forberedende arbejde. Måling af loftet, beregning af bladet og den samlede længde af harpunen;
 2. Klippe bladet og lodse harpunet i kanterne;
 3. Fastgørelse til væg på monteringsprofilen af ​​aluminium. Profilen har den nødvendige perforering til fastgørelseselementer, så det er nok at bore huller på de rigtige steder langs væggen.
 4. Fyld harpunet ind i profilen ved hjælp af en monteringsspatel og strække bladet;
 5. Opvarmning af loftet med en varmepistol, den endelige udjævning af strækloftet.

På grund af målingerne, lodning og brugen af ​​HDTV-maskiner i arbejdet er prisen på tjenester til installation af loftet ca. 20 procent højere end ved perle.

Vigtigt: Ved fremstilling af stoffet skal der tages hensyn til krympekoefficienten. Lærredet høstes på baggrund af, at det er 5 procent mindre end det samlede areal af loftet. Det er også vigtigt at beregne materialet straks. Når alt kommer til alt, efter loodning, ændres størrelsen på lærredet ikke. Derfor er det nødvendigt at omhyggeligt beregne de teknologiske huller til rør og kommunikation, så det ikke længere er nødvendigt at komme ud af situationen.

Fordelene ved en harpun

 • Holdbarhed. Gennem brug af en monolitisk profil er trykket jævnt fordelt over hele nettet. I tilfælde af oversvømmelse kan harpoon-fastgørelseselementer således modstå vandtryk på 100 kg / m2;
 • Pålidelighed. Harpunet og lærredet er lavet af samme materiale. Under varmebehandlingen er de loddet sammen. Derfor er chancen for, at harpunen "afskrækker" fra loftmaterialet praktisk talt nul;
 • Arbejdshastighed Loftet kan installeres hurtigere end brug af andre teknologier, da alt hvad du skal bruge - fyld forsigtigt spændingsmaterialet i spalterne;
 • Æstetisk udseende. Eliminerer udseendet af folder på loftet, når det er korrekt udfyldt. Strukturen deformerer ikke og går ikke selv efter år;
 • Skjult profil. Takket være brugen af ​​en usynlig profil forsvinder behovet for at bruge en loftsplint;
 • Hurtig demontering (genmontering om nødvendigt). Når det er nødvendigt, kan lærredet tages ud af rammen og derefter indstilles.

Cons harpoon fastgørelseselementer

Selv om harpoon fastgørelsesanordninger og anses for at være den mest pålidelige teknologi, har den i praksis en række ulemper. Blandt de mest betydningsfulde er det nødvendigt at fremhæve sådan:

 • Høje krav til udøver af tjenester. Loftets målefejl må ikke overstige 10 millimeter. Ellers vil det ikke være muligt at opnå et kvalitetsresultat.
 • Behovet for fabriksudstyr. Harpunet er svejset til PVC-lærredet på fabriksmaskinen, det kan ikke loddes kvalitativt hjemme;
 • Evne til at arbejde udelukkende med PVC materialer. Mange bruger polyesterfilm til montering af lofter. Polyesterfilm holder sig ikke til denne type fastgørelsesanordninger. Derfor er det bedre at bruge en kil eller perle, når du bruger dette materiale.
 • Ikke egnet til sømløse lofter. I stedet for PVC i sømløse lofter anvendes kun polyesterstof. Og det er ikke meningen at arbejde med en harpun. Du skal bruge en perle eller en kile;
 • De forholdsvis høje omkostninger ved installationstjenester.

Kvalitet, pålidelighed eller pris?

Hvis der var et svar på spørgsmålet "Hvilken lukning er ideel til loftet?", Så ville vi ikke have set så mange forskellige fastgørelsesteknologier. Shtapik, kil og harpun - har både fordele og ulemper. I byggemiljøet har alle typer fastgørelsesdele deres fans. Til dato eksisterer der ikke universelle løsninger, såvel som den samme tilgang til udførelse af tjenester. Derfor bør vi ikke glemme, at det endelige resultat i høj grad er påvirket af materialernes kvalitet og faglighedenes faglighed.

Endelig se videoen af ​​loftets installation baseret på harpunsystemet:

Nuancer, fordele og ulemper: Harpoon fastgørelsessystem af stræklofter

Harpoon monteringssystem muliggør hurtig og sikker installation af et strækloft Shtapikovaya eller harpoon? Hvad er forskellen mellem fastgørelsessystemer? Er forskellen så signifikant i sidste ende? Hvis du beslutter dig for at omdanne et værelse ved at opbygge et strækloft, er du sandsynligvis interesseret ikke kun i prisen på problemet, men også i systemets egenskaber. Nuancer betyder virkelig noget.

Fastgør strækloftet: harpoon system, proffer

Du har mindst seks grunde til at bruge et harpoon fixeringssystem. Denne metode er i mange tilfælde fordelagtig. Og for at vælge et fixeringssystem kan disse argumenter være afgørende.

Ved hjælp af harpunsystem er det muligt at skabe komplekse flerniveaustrukturer af stræklofter.

6 grunde til harpoon system:

 • Installation af et strækloft med harpunmontering udføres om få timer - det vil sige meget hurtigt;
 • Overfladen af ​​filmen strækker sig ikke, og efter installationen foldes heller ikke;
 • Systemet er "skarpt" under store belastninger - det er ikke bange for oversvømmelse, det modstår stort pres, og det betyder, at efter lækagerne ikke behøver du at ændre nettet
 • PVC-loft, hvis det er nødvendigt, kan du demontere, og hvis behovet opstår, skal du installere tilbage;
 • Endelig vil en sådan konstruktion ikke tage højden af ​​rummet, for selv i værelser med lave lofter er installationen af ​​en sådan struktur ikke noget problem.

Som du kan se, er fastgørelsessystemet virkelig rentabelt. Men så er det værd at forstå, hvad en harpun er, og hvordan den holder loftet. Og hvad er teknologien til at installere loftet på harpunmonteringen.

Hvad er en harpun til ophængte loftkonstruktioner

Selve harpunet, som bruges til at fastsætte strækloftet, er intet andet end en speciel profil fremstillet af forstærket PVC. Det er - polyvinylchlorid. Denne profil er fastgjort langs hele loftets perimeter, forud for installationen af ​​loftet.

Produktion og dens egenskaber påvirker formen af ​​harpunen. I de fleste tilfælde vil du se en plade med en eller flere krogformede fremspring. Hoveddelen af ​​denne plade er fleksibilitet.

En kvalitets harpun til ophængte loftsstrukturer skal være meget fleksibel.

Harpunsystemet omfatter:

 • Harpun svejset rundt om loftets omkreds;
 • Aluminiumprofil, fastgjort på væggene eller loftet (formen af ​​den indre rille skal svare til formen af ​​harpunindsatsen).

Når du har korrekt valgt og korrekt monteret begge dele, så vil du helt sikkert føle alle fordelene ved harpoon monteringsmetode.

Sådan installeres harpunstrækningen

I første fase tages der målinger. I løbet af denne periode målerne måle rummets omkreds, et strækloft vil blive installeret i det. Da harpunet er svejset til strækloftet på fabrikken, er det vigtigste, at målingerne er nøjagtige. Derfor er mestere, der professionelt beskæftiger sig med at installere stræklofter på en harpun, i stigende grad rouletter og niveauer.

Yderligere teknologi omfatter:

 • Skæring af materialer til nettet, hvorefter en polymer harpunindsats er svejset til banen;
 • Derefter monteres monteringsprofilen - en fastgørelsesprofil af aluminium er fastgjort til væggen langs en præfabrikeret markering;
 • Da de fleste producenters profiler allerede leveres med færdige huller til fastgørelseselementer, vil det være tilstrækkeligt at bore huller i væggen med en perforator og fastgøre profilen med dowels;
 • Harpunen er fyldt med monteringsspatler i profilen - og det er på dette tidspunkt, at spændingsvævet strækkes under loftet;
 • Nå, den endelige udjævning af loftet med en varmepistol fuldender processen.

Ved afslutningen af ​​arbejdet monteret dekorative baguette, som skal skjule harpunerne

Og så laves teknologiske huller i loftet, og der er installeret forstærkningsindsatser i dem. Med herrene kan du angive et system til at placere lyskilder på dette loft. Hele processen vil tage flere timer. Normalt på dette tidspunkt er møbler taget ud af rummet, eller det er skjult under beskyttende belægninger.

Shtapikovy og ahornsystemer: et strækloft uden en harpun

Naturligvis har harpunsystemet et alternativ. En af dem er et hæftemonteringssystem. Et sådant system omfatter en indsats, aluminiums baguette, træ eller plastperle. I starten er en baguette fastgjort til væggen, og lærredet strækkes derefter. Kanten af ​​lærredet indsættes i baguettesporet, presset af perlen. Når lærredet strækkes, er overskuddet afskåret, og kanterne er skjult bag den dekorative overlejringspose.

En af fordelene ved hæftningssystemet er, at det ikke kræver præcise målinger, det vil sige, at lærredet er spændt på plads, og overskuddet er trimmet.

Kile-systemet ligner meget på perlen, men i stedet for selve perlen bruges en speciel kile til at fastgøre banen i en baguette. Den store fordel ved kilesystemet er, at den kan bruges på buede overflader. Fordi den fleksible sokkel passer godt til væggen, fastgør kilen sikkert lærredet i soklen.

Der er også en anden type fastgørelse - denne fastgørelse er en tøjpinde. Det har ikke sådan et kilelement, lærredet er simpelthen fastgjort af en lås på selve bordet. Men desværre er det umuligt at kalde et sådant system særligt robust, fordi tøjspidsen kun anvendes på små områder.

Streklofter: harpoon system (video)

Sammenfattende kan man sige, at valget af monteringssystem afhænger af rummets rum, væggenes og loftets egenskaber. Men i betragtning af det faktum, at det er harpoon systemet, der har mange fordele, overveje de mulige muligheder for at starte med det.

Harpoon metode til montering af hævede lofter (5 billeder)

Lejlighed design i dag er et komplet sæt af en bred vifte af tekniske muligheder for planen. Især angår reparation og indretning af lofter. I denne henseende er vores fantasi begrænset kun af omkostningerne og teknologiske forhold i lokalerne. De loftsystemer, der anvendes i praksis i praksis, gør det muligt hurtigt at gøre boliger til et stilfuldt og komfortabelt boligobjekt.

Gipsplade og stræklofter i denne forbindelse er af største interesse, da det er disse typer loftdesign, der har overkommelige teknologier, en acceptabel pris og et godt slutresultat. Hvis situationen er helt tydelig med gipsvæg for lofter, rejser installationen af ​​spændingssystemet mange spørgsmål. Til dato er der flere måder at installere en spændingsstruktur på, men mere interessant er harpoon fastgørelsessystemet af loftslofter. Lad os undersøge i detaljer, hvad der er de tekniske træk, subtiliteter og nuancer af denne version af installationen af ​​loftkonstruktionen.

Harpun system med hævede lofter - teknologi funktioner

En god montering og korrekt installation er en garanti for, at spændingssystemet installeret i den øverste del af rummet tjente i lang tid og så smuk ud. I øjeblikket anvendes der i praksis en række fastgørelsesmetoder, der hver især er kendetegnet ved tekniske egenskaber. Den mest pålidelige er fastgørelsen af ​​hævede lofter ved hjælp af harpunmetoden.

Fastgørelsessystemet fik sit navn på grund af brugen af ​​en harpun - det vigtigste strukturelle element, som hele den suspenderede struktur er baseret på. Harpunen er en forstærket profil af en speciel form, lavet af polyvinylchlorid. Det bruges til at fiksere filmen, der strammes i den øverste del af rummet. Profilen er installeret rundt om hele lokalerne og tjener som grundlag for fastgørelse og strækning af nettet.

Bemærk: Produktet har en fabriksydelse. Harpunen gennemgår enorme dynamiske belastninger under drift, så spændingsstrukturen i webs harpunkæden har en svejset ledd. På den måde sikres modstand mod høje dynamiske belastninger.

Varianter af harpunsystemer, der anvendes til lofter

Der er to typer fastgørelsessystemer til spændte strukturer, hvor hovedelementet i fikseren er en polyvinylchloridindsats. Overvej i rækkefølge hver af dem. Hvad er forskellene og funktionerne i teknologien.

Spear harpoon-metoden er den mest almindelige teknologi på husstandsniveau. Denne fastgørelsesmetode er mest almindelig af følgende årsager:

 • hurtig og bekvem installation af en klud i den nødvendige højde
 • høj grad af pålidelighed
 • evnen til at bruge denne teknologi i rum, hvor væggene og loftet er langt fra god geometri.

Essensen af ​​metoden er som følger: Kanten af ​​filmen svejses til harpunen ved hjælp af en højfrekvent termisk maskine, som igen er fastgjort i slidserne af metalprofilen. Kobling fungerer på låseprincippet. Den eneste note, som man bør være opmærksom på, er at mellem kanten af ​​den strakte film og panelerne forbliver der et lille teknologisk hul på 4-7 mm.

Det er vigtigt! det teknologiske hul er nemt maskeret af påført sokliste eller dekorative indsats. Denne metode forenkler situationen meget, når det er nødvendigt at fjerne væsentlige krumning af væggene.

Den gapløse harpunmetode har flere vensteknologier. Han opfandt for nylig, og den største fordel ligger i, at den strakte film er meget tæt på væggen. Leddene i kontaktstederne mellem banen og panelerne er praktisk taget fraværende, hvilket forbedrer de visuelle egenskaber af overfladen, der skal spændes. En vigtig og eneste betingelse for at bruge denne metode i praksis - væggene i rummet skal være glatte og glatte. Normalt vælges denne mulighed, hvis du ønsker at lave fladniveau kombinerede loftsstrukturer, hvor du vil give et strakt stof en nøjagtig kontakt med andre overflader.

Bemærk: Denne metode til montering af strækloftet reducerer risikoen for beskadigelse af stoffet og åbner flere muligheder for loftdesign.

Harponsystemets design

Hele systemet er i dette tilfælde bygget på brug af en harpun, en særlig type fastgørelsesanordning. Det skal bemærkes, at hver fabrikant af strækloftkonstruktioner har sin egen harpunform, forskellig fra de andre.

I de fleste tilfælde ligner harpunen til hævede lofter en plade med krogformede fremspring. Det skyldes disse fremspring, at filmen er koblet med en styringsprofil.

Harpunets hovedtræk er dens fleksibilitet. Dette er de vigtigste parametre for produktkvalitet. Harpunen loddet på lærredet skal være fleksibel og elastisk, hvilket sikrer nem og hurtig installation af hele ophængningssystemet. Det er dog ikke nødvendigt at fokusere opmærksomheden, når man kun vælger en monteringsmetode på harpoonens konfiguration. Hele strukturen består af to komplementære elementer:

 • harpoon svejset til kanten af ​​bladet;
 • metalprofil, monteret omkring rummets omkreds.

Hvis harpunen er lavet af PVC, så er styremonteringsprofilen lavet af aluminiumlegering. Dens form og konfiguration skal helt gentage konfigurationen af ​​PVC-indsatsen.

Disse to elementer skal være nøjagtigt tilpasset hinanden, hvilket klart viser alle fordelene ved denne metode til fastgørelse af lofter.

De vigtigste fordele ved harpoon montering lofter

Den tekniske side af spørgsmålet om montering af sådanne loftsystemer ved hjælp af harpunindsatser er ret simpelt og ligetil. Sammenlignet med andre eksisterende metoder til fastgørelse af nettet - denne teknologi har følgende fordele:

 • Den første er at fastgøre stoffet på en sådan måde hurtigt og selvom en medarbejder ikke er af højeste kvalifikation;
 • Det andet er, at takfladen som følge af denne fastgørelsesmetode er ideelt ens (uden fold og sagging);
 • For det tredje vil installationen skjule manglerne og manglerne på vægpanelerne;
 • Fjerde harpoon indsats giver om nødvendigt hurtig demontering af bladet, både delvis og fuldstændigt;

Bemærk: Lokal reparation af lofter er et hyppigt fænomen, især når det kommer til at eliminere konsekvenserne af oversvømmelse af stuerne ovenfra.

 • Den femte harpoon montering metode giver dig mulighed for at arbejde med multi-tiered loft strukturer.

Til reference: Arbejde med harpuner gør det muligt at bruge til hængslede loftsstrukturer på samme niveau med forskellige teksturer. Til dette formål fremstilles der en særlig profil, som spiller en separators rolle. I sin konstruktion er der riller til fastgørelse af indsatsen på begge sider.

Loftinstallation

Ligesom enhver anden mulighed for færdiggørelse af arbejdet kræver installation af PVC-film i den øverste del af rummet en omhyggelig forberedelse. Hvert job giver kun det ønskede resultat, hvis det udføres med de nødvendige værktøjer og i overensstemmelse med en given teknologi.

Med en rimelig og kompetent tilgang til hele arbejdet med at installere et sådant loftkonstruktion tager det gennemsnitligt 3-5 timer. Vanskeligheder opstår som regel ved installation af flere niveauer af en særlig form og konfiguration. Når man køber et færdigt produkt med en svejset PVC-indsats, letter det efterfølgende installationsarbejde.

At arbejde har du brug for følgende værktøjer og armaturer:

 • niveau, fortrinsvis laser;
 • aluminium profil;
 • PVC lærred;
 • nedstryger;
 • skruer, dowels;
 • perforator, spatel og varmepistol.

Harpoon mounts er allerede bundtet og monteret med hovedbladet. Spatelen er designet til fastgørelse af indsatsen i en metalprofil. Varmepistol er et specialudstyr og er designet til at opvarme PVC-film.

Til noten: I dag er det ikke nødvendigt at købe varmepistoler. Udstyr til denne type arbejde tilbydes udlejes.

Efter at lærredet er klar til arbejde, installeres en aluminiumsguideprofil på væggene på steder, der er markeret på hele rummets omkreds.

Når rummets omkreds er udstyret med metalprofiler, kan du installere lærredet. Arbejdet udføres ved hjælp af en trowel, som er drevet ind i aluminium harpun indsatsen. Som følge heraf er PVC lærred strækket.

Ved det sidste trin sikres tilpasningen af ​​den spændte bane ved virkningen af ​​en varmepistol.

Afslutningsvis

Baseret på ovenstående materiale bliver det klart, hvad harpunen bruges til, når man fastgør den spændte film til den ophængte overflade for at blive spændt. Fra de modtagne oplysninger kan det konkluderes, at installationen af ​​spændingssystemer på denne måde ikke medfører særlige vanskeligheder. Det vigtigste at huske er følgende aspekter, som vil blive brugt i følgende:

1. Harpoon er en speciel PVC-indsats, der fastgør det spændte lærred i en metalprofil.

2. Der findes to typer af lignende systemer:

 • spatelsystem;
 • gapless harpoon system.

3. Den første mulighed er den mest enkle og tilgængelige.

4. Den anden mulighed er mere egnet til montering af loftkonstruktioner på flere plan.