vægge

Akrylmaling har været kendt i over halvtreds år. Men i de senere år begyndte hun at få mere og mere popularitet takket være sine ubestridelige fordele i forhold til andre typer maling. Ved hjælp af akrylmaling til vægge er der skabt rigtige mesterværker af vægmaleri, som bevarer deres skønhed gennem årene. I dag kan det male ikke kun pudsede overflader, men også træ-, beton- eller murvægge.

Indhold:

Akryl vandbaseret maling. Skabens historie og egenskaber

I industrielle mængder begyndte akrylmaling at blive produceret i midten af ​​det tyvende århundrede. Men tilbage i 1930'erne blev de unikke egenskaber af acrylsyrer opdaget, som i kombination med forskellige komponenter skabte stabile polymerbelægninger.

Akrylemulsionsmaling blev hurtigt populær hos professionelle byggeselskaber og almindelige købere. For det meste på grund af brugervenlighed og fraværet af en ubehagelig kemisk lugt. Det viser sig, at akryl er resistent over for mekaniske og kemiske virkninger, ikke falmer i solen, er lugtfri, giftfri, og med det hele tjener simpelt vand som et opløsningsmiddel til det.

Efter fuldstændig tørring af maling, der kun tager 30-40 minutter, dannes der en stærk film på overfladen, som kan beholde sin farve i mange år.

Akrylmalingskomposition er opdelt i to typer: organisk og syntetisk. I begge tilfælde består basen af ​​kunstige harpikser, men farvepigmenterne kan være af både naturlig oprindelse og kunstig. Syntetiserede farvestoffer baseret på salte af forskellige metaller giver maling lyse og rige farver.

Og økologisk skaber bløde pastellfarver.

Akryl vanddispersionsmaling

Denne type maling består af akryldispersion, farvepigment og vand. Grundlaget for vanddispersionsmalinger er polyacrylater og copolymerer, som er filmdannende midler.

fordele:

 • hurtig tørring
 • over tid ændrer ikke farvemætningens farve;
 • På grund af filmen dannet efter tørring er overfladen ikke dækket af revner, rynker;
 • bestandig mod høje temperaturer.

Men det er ikke alle fordele ved vandbaserede akrylmaling. Det er især populært for indendørs arbejde i boligområder på grund af den næsten fuldstændige mangel på en ubehagelig lugt, den er nem at bruge, den er miljøvenlig og opfylder alle brandsikkerhedskrav.

Det påføres overfladen med en rulle, børste eller sprøjtepistol. Akrylmaling er karakteriseret ved høj vedhæftning med væggens overflade og dermed fremragende ydeevne. De bruges i vid udstrækning til beskyttende og dekorative malerier af facader af huse til maling af vægge og lofter af værelser. Enhver overflade malet med akrylmaling bliver vandafvisende.

De fleste moderne producenter fremstiller akrylmaling i vanddispersion kun i hvidt. Men ved hjælp af farvning er det altid muligt at skabe præcis den skygge, der er nødvendig, hvilket er især vigtigt, når man maler vægmalerier. Beaded farver bevarer deres lysstyrke og må ikke falme selv under intens eksponering for sollys.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at tynde akrylmaling umiddelbart før brug.

Hvad angår de vigtigste egenskaber ved akrylmaling, er de forskellige og afhænger af de polymerer, der blev brugt til at oprette dem. Men i hvert fald er de præget af alsidighed og fremragende præstation.

Glansig akrylmaling til vægge

Dette er en kreativ og win-win-version af udsmykning af væggene i rummet. Glatte akrylmaling skaber ikke kun det smukke udseende af væggene, men også mere holdbart og belægning end deres matte modstykker. Derfor anbefales det i værelser med høj luftfugtighed. Dette forklares meget enkelt - harpiks indeholder et pigment og et pigment med et højere harpiksindhold, der opnås glans, og hvis pigmentet hersker, dannes matmalning.

På grund af den holdbare belægning kan snavs ikke trænge dybt ind, og derfor bliver det meget lettere at rengøre overfladen. Derudover giver den glansede effekt dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum.

Men ofte kontrahenter anbefaler ikke at bruge glatte akrylmaling til vægge. For det meste på grund af det faktum, at de synliggør alle mangler og uregelmæssigheder i væggene.

Kunstliste over vægge akrylmaling

Akryl maling til maling vægge bør fortyndes ikke med vand, men med et særligt opløsningsmiddel.

Dekorer væggen med akrylmaleri på to måder.

 • Opret et lærred med et maleri, som allerede er klar til at holde fast ved væggen. Denne sag gælder, når kunstneren ikke kan være direkte på objektet eller for at sikre maleriets mobilitet. Men det har en betydelig ulempe - på grund af lærredets begrænsede bredde vil dens samlinger være synlige;
 • Opret et maleri direkte på væggen oven på det færdige lag af gips. Dette er den mest bekvemme måde at male med akrylmaling på væggene. Det vigtigste er at forberede basen med høj kvalitet, da der i fremtiden allerede er uadskillelig maleri fra væggen.

Forbereder væggen til maling

På grund af hvor godt muren er forberedt til maleri, afhænger tegningens holdbarhed. Med dårlig plastering begynder maleriet efter et stykke tid at knække med det, skrælle og smuldre.

Hvis tegningen ikke vil blive anvendt på en ny væg, vil den først rengøres grundigt med gammel maling, tapet, hvidvask eller gips. Efter rengøring skal du kontrollere væggen for revner.

Herefter bliver væggen affedtet med hvid spiritus eller byggeprimer. Det er nødvendigt for bedre vedhæftning af nye lag af gips til væggen.

Den næste ting at gøre er at placere væggen. Dette sker i to faser. For det første fjernes de væsentligste uregelmæssigheder med et eller to lag gips. Derefter skal du færdiggøre kittens vægge til et perfekt plan. Den tørrede væg slibes og støvet dannes, fjernes.

Hvis væggen er beklædt med gipsplader, så er det nok at sætte kun leddene af arkene og fastgørelsesstedet.

Akrylprimer påføres på de justerede vægge med en rulle eller børste. Det vil skabe et beskyttende holdbart lag, der forhindrer kittet i at drysses og vil forbedre malingens binding til vægoverfladen. Her skal det bemærkes, at forskellige primere anvendes til værelser med normal og høj luftfugtighed. Så til et vådt rum (pool, badeværelse) anvendes specielle primere med svampegenskaber.

For klarhedens skyld fremgår alle trin i forberedelsen og anvendelsen af ​​nedenstående figur et omtrentligt lagslag.

Vægmaleri med akrylmaling

Nu kan du gå direkte til vægmaleriet med akrylmaling. For det første skal du endelig beslutte om ideen om motivet til vægindretningen. Derefter overføres tegningen med en blyant på væggen, der tegner hele sammensætningen lineært. Den færdige skitse er malet med akrylmaling.

Først og fremmest trækkes alle lokale elementer af sammensætningen, detaljer og mængder. Dette vil sikre farveintegriteten af ​​hele væggen.

På grund af alsidigheden af ​​akrylmaling kan teknikken til at påføre smøre udføres på forskellige måder. Derudover kan maling anvendes med pensler (syntetisk, egern eller børster), palettknive, papir, rulle, skumgummi, klæbebånd mv. Airbrush bruges til billedet i moderne stil.

Det færdige billede er dækket med en gennemsigtig matlak til yderligere beskyttelse af overfladen. I fremtiden vasker det bare med en fugtig svamp.

Hvordan male væggene med akrylmaling

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at dekorere væggene med tapet, kan du male dem med akrylmaling. Denne måde at efterbehandling skaber et moderne og frisk interiør i et sommerhus eller lejlighed.

Maling af væggene er ikke så populært i vores land som wallpapering dem. Og denne afvigelse fra de generelle normer giver en god start til den videre udvikling af reparationsstrategien. Akrylvægge har allerede etableret sig som en pålidelig og nem at bruge belægning. For eksempel, hvis malingen er beskadiget, vil genoprettelsen kræve meget mindre indsats, end det ville have at gøre med tapet (det drejer sig især om ejere af kæledyr). Derudover bidrager dette maleri til den visuelle stigning i rummet, hvilket er særligt vigtigt for små lejligheder.

Før maling af væggene med akrylmaling, skal de være omhyggeligt forberedt. Fjern den gamle belægning (tapet, maling, kittet osv.) Og anbring et forberedende lag af kitt. Slib den, primet overfladen og indsæt den med glasfiber. Derudover påføres et lag af færdigspaltning, som også er formalet og primet som den forrige. Og først efter alle disse værker anvendes 2 lag akrylmaling. Overvej nu alle stadier af arbejdet mere detaljeret.

Forberedelse til maleri vægge med akryl maling

Forberedelse af overfladen af ​​væggen til maling, skal du vise omhu og ikke gå glip af selv de små rester af tapet "siddende tæt." Hvis væggen har for store uregelmæssigheder, skal den skære på gipsvæggen. Når overfladen ikke kræver yderligere justering, spules den straks med en trowel 40-60 cm bred. Sammensætningen er af mellemtykkelse og påføres med brede armbevægelser. På dette tidspunkt er perfekt ligestilling ikke påkrævet.

Efter at startlaget er tørret, er det malet med et slibemiddelpapir med mediumkorn og belagt med en primer. Nu begynder at smide glasfiber eller som det også kaldes "spindelvæv."

Dette arbejde svarer til at indsætte almindeligt tapet, kun udført meget hurtigere. Der kræves særlig lim til fastgøring, og indtil materialet er helt tørt, bør der ikke være udkast i rummet. Brugen af ​​glasfiber ved maling af vægge med akrylmaling er ikke obligatorisk, men det har fremragende forstærkningsegenskaber, som ikke bør overses.

Når glasfiberet er tørt, hvilket drejer sig om en knock, er der lavet efterbehandling. For en højere kvalitet af arbejdet anbefales det at bruge færdigblandet kitt i skovle og ikke fortynde det selv. Dens pris er betydeligt højere, men prisen vil være lille. Sandt er den færdige sammensætning næsten altid tykkere end normalt, og inden arbejdet påbegyndes, er det tilrådeligt at tilsætte noget vand til det og blande med en blander. Dette vil ikke blot lette arbejdet med ansøgningen, men også reducere forbruget af materiale yderligere.

Efter tørring er den poleret med småkornet korn (ikke mere end 150 enheder).

På dette stadium er det vigtigt at følge de grundlæggende regler:

 • det er nødvendigt at opnå en spejlglat overflade, derfor er det umuligt at savne selv små ridser og skaller;
 • Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke at beskadige kittet, så det bliver synligt glasfiber.

Vægmalingsteknik med akrylmaling

Den forberedte overflade er primet med en dybt imprægneret forbindelse, og du kan begynde at male. For det første er alle hjørner og steder, hvor væggene støder op til loftet, malet over med en pensel.

Derudover påføres 2 lag akrylmaling over hele væggen med en rulle.

Det er vigtigt! En børste maler komplekse områder kun én gang og ruller resten af ​​overfladen 2 gange.

Det er alt sammen gkraska klar. Nu vil væggene tørre på kortest mulig tid, og rummet vil ikke have en stærk lugt. Om ønsket kan vægge let males i en anden farve uden yderligere overfladebehandling. Et andet tip - gem en lille krukke maling i tilfælde af nødvendige reparationer.

Pris for akrylmaling til vægge

Producenter leverer akrylmaling til salg i dåser i forskellige størrelser. Til byggearbejde er disse kapaciteter fra 0,5 til 4,5 til 15 liter. Og oftere, jo mindre mængden af ​​pakning, desto højere er prisen på den samme maling. Ganske sjældent, men også kan findes i salget af akrylmaling i aerosol dåser.

I gennemsnit varierer prisen på akrylmaling fra forskellige fabrikanter i størrelsesordenen 250-300 rubler pr. Kan på 4 kg og 650-1000 rubler pr. 15 kg skovl. Akrylmalingforbrug til vægge er 100-150 g / m2 et lag.

Farver af akryl maling er skabt ved hjælp af specielle farvestoffer pasta på en akryl base. Prisen for dem er lav, for en krukke på 200 gram er omkring 50 rubler. Mængden af ​​pigment beregnes individuelt afhængigt af den krævede farveintensitet.

Vandbaserede akrylproducenter

Akrylmaling fremstillet af Kolorit, Snezhinka, Bugoflex, Belka er den mest populære til indvendig arbejde. I mange år opretholder deres produkter høj kvalitet og indtager en ledende position på det russiske marked.

Hvordan man bruger akryl maling?

Akrylmaling bliver mere populært hvert år. Det er let at betjene og miljøvenligt. I dag bruges den i mange aktivitetsområder: konstruktion, sømtjeneste, i værkerne. Teknikker til udførelse af arbejde med denne maling kan være forskellige. Om hvordan man bruger akrylmaling, og snakkes i denne artikel.

Særlige egenskaber

Denne maling har flere fordele i forhold til andre malinger og lakker.

Hun er værdsat for:

 • alsidighed;
 • praktisk anvendelighed
 • praktisk i drift
 • effektivitet;
 • miljøvenlighed.

Hvordan vælger man?

Valget af maling begynder med at bestemme metoden for dens anvendelse: internt, dekorativt eller påført. Lakens sammensætning er af to typer: organisk og syntetisk. Hver af dem er baseret på kunstige harpikser. At skabe et farvestof pigment brugt farvestoffer. Kunstige pigmenter fremstår i lys og mættet farve og den naturlige base - i pastelfarver.

Som allerede nævnt er akryl en alsidig type malings- og lakmaterialer. Det kan bruges i ethvert rum. Akrylfarvestof er ikke bange for fugt. Det er ikke nødvendigt at være en mester til forsigtigt at dække en overflade med den. Først og fremmest vælger købere materiale efter farve, så henvises til oplysningerne om udnævnelsen. Det kan findes på emballagen. Malingen kan være modstandsdygtig, til lofter, til facader eller til indvendig arbejde.

Så der er normalt flere typer akrylmaling:

 • Slidfast maling anbefales til værelser med det øgede fugtighedsniveau.
 • Dyb-opaque og mat maling er velegnet til vægge og lofter i tørre rum. De skjuler små og ubetydelige uregelmæssigheder, er nemme at anvende og har luftgennemtrængelige egenskaber. Før dette er det nødvendigt at fjerne hvidvaskningen fra loftet.
 • Glansende maling skjuler ikke uregelmæssigheder, forbedrer teksturen visuelt.

Farveområdet for farver er bredt. Det er muligt at lave en skygge af dig selv, for det bruger de farveskemaer De forstyrrer hvid og skaber den ønskede skygge. Kohler er en koncentreret maling. Det er tykt og flydende.

Hvidmaling er opdelt i mælkehvid, hvid og superhvid. For renheden af ​​skyggen er det bedre at bruge de to sidste farver.

Det er tilstrækkeligt at observere følgende punkter for korrekt at blande maling med farveskemaer:

 • Læs omhyggeligt instruktionerne og farveskemaet.
 • brug maling og farve af samme producent
 • bland dem i en separat beholder
 • du behøver kun at blande det beløb, du skal bruge til at male i øjeblikket.

Maling til udendørs arbejde bruges til at dække facaderne i huset og andre genstande udendørs. Maling til facadearbejde er af to typer: Vandbaseret og baseret på organiske forbindelser. Den anden er særlig god til arbejde ved lave temperaturer om vinteren. Den lægges jævnt og tørrer hurtigt ved lave temperaturer. Akrylmaling har stor slidstyrke, høj grad af beskyttelse og holdbarhed, derfor er den velegnet til betonprodukter. Maling beskytter betonen mod påvirkning af vejrforhold og mekaniske effekter.

Akrylbaserede belægninger er også udvalgt til træprodukter. Det har følgende egenskaber:

 • modstand mod temperatur og fugtændringer
 • slidstyrke tillader ikke revner at danne på trægulvet;
 • bevarer farve i et dusin år
 • dampgennemtrængelighed er iboende i det;
 • tørrer hurtigt
 • nem at bruge;
 • Det er ikke nødvendigt at skrubbe det gamle lag for at anvende et nyt lag maling.

Kunstnere og designere bruger akryl til maleri møbler, skaber mønstre på glas, tegninger på stof og til skrivning af billeder. Det sker akryl til børns kreativitet - denne maling er mere levende og nem at vaske. Det er giftfri og opbevares i plastikburer. Der er også maling, der har særlige egenskaber, for eksempel lysende i mørket, fluorescerende og perle.

Maling til dekorative værker er tilgængelig i krukker og rør. Begge former for opbevaring er nemme at bruge. Maling i rør kan købes individuelt. Det er værd at bemærke, at krukker og rør af maling kommer i forskellige mængder. Akrylmaling på stof adskiller sig i den elastiske egenskab. Når de opvarmes med et jern, erhverver de en plastikstruktur og trænger ind i stoffet. Efter farvning anbefales det at vaske tøj i håndvask.

Akryl negle maling er også opbevaret i krukker og rør. Materialet i krukkerne er nødvendigt for at skabe et mønster med en pensel eller ved hjælp af andre værktøjer. Hvis det er nødvendigt, kan malingen fortyndes med vand. Takket være den smalle næse i enden af ​​røret er malerne klar til brug straks. Rør kan også købes individuelt.

Typer af overflader

Som allerede nævnt har akrylmaling en universel egenskab - den bruges til forskellige typer overflader. Acryl "er venlig", selv med overfladerne, der tidligere er dækket med en maling. Materialet falder let på vandbaseret maling, da begge belægninger er skabt på samme grundlag. Akrylmaling kan bruges oven på olie. I dette tilfælde er det nødvendigt at male det malede område for at øge grebet. Akrylmaling falder jævnt på latexovertrækningen, da de har en lignende sammensætning.

Det er ikke nødvendigt at specielt forberede den malede overflade. I dette tilfælde er polering kun nødvendig for at justere væggene. Alkyd- og akrylmaling er helt anderledes i sammensætningen, derfor anbefales det ikke at bruge en belægning over en anden. Det er bedre at rengøre alkydmaling, prale overfladen og anvende en ny farve.

Denne rengøringsproces er også velegnet til emalje maling. Emalje skal fjernes fra overfladen, rense væggen og male det tilberedte område med akrylmaling.

Forberedelse sker sædvanligvis ved formaling og belægning med forskellige typer primere. Jorden spiller rollen som en segl, den trænger ind i overfladesprængningerne og skaber en mere tæt struktur af produktet. Forberedelse af krydsfiner til farvning forekommer i flere faser:

 • slibning - på dette stadium er defekter og bump fjernet med sandpapir, er det vigtigt at skabe et glat overlag;
 • belægning af det første lag af primer
 • Efter tørring er den poleret en gang fra små og små uregelmæssigheder og fjerner støv;
 • belægning med et andet lag af primer;
 • Efter fuldstændig tørring er krydsfiner klar til maling

Plast fremstilles som følger:

 • fjernelse af snavs og støv;
 • slibning - overfladen skal være groft for at øge grebet;
 • Inden primerlaget påføres, bliver plasten affedtet med alkohol;
 • primer;
 • overflade klar til maling.

Spånplade er udarbejdet i flere faser:

 • hvis produktet fra spånplader er et element af møbler, er det nødvendigt at skrue alt tilbehør ud;
 • Hvis det er nødvendigt, skal du fjerne det gamle lag af lakmateriale og maling;
 • fjern forurening
 • affedt med hvid ånd
 • i tilstedeværelse af revner, kittet, tørre uregelmæssighederne ud med et smaragdpapir igen, fjern forurening og derefter prime;
 • Efter at primeren er helt tør, kan du begynde at male.

For at skabe et kreativt indvendigt rum maling kan males tapet. For korrekt anvendelse bør der overholdes flere vigtige punkter:

 • Vælg tapet til maleri. De kommer i mange former. Til akrylfarvestoffer er glasvægspapir bedst egnet.
 • Farven på tapetet kan være anderledes, men det er bedre at vælge hvidt tapet til lyse farver.
 • Du kan kun male tapetet efter limen er helt tørret.
 • Du kan male med en børste eller rulle. Til tekstil tapet sprøjtepistol er mere velegnet, da det maler helt væggen.

Ved farve af tapet gælder også reglen: matmaling skjuler fejl, glans - visuelt øger strukturen.

For at forberede maleriet af beton skal du følge nogle få punkter:

 • Kontroller fugtindholdet i betonen. Hvis betonproduktet er relativt nyt (mindre end en måned fra fremstillingsdatoen), så er det ikke værd at male det. Maling fra fugt vil knække og falde af. Du kan tjekke fugtindholdet som følger - lim en plastikpose på 1 m2 i størrelse til væggen med tape. Hvis kondensat forbliver på filmen i 24 timer, skal sådan beton ikke males.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du justere væggen med et kit i to lag. Det andet lag skal være tyndt og så fladt som muligt.
 • Så skal du sandge væggene med sandpapir.
 • Dæk med primer til beton i 2-3 lag, venter på fuldstændig tørring af hvert lag.
 • At male.

Polyfoam - en universalvarmer. Nogle gange virker det som en overflade. Denne slags fly er ikke så let at male med nogen maling, men akrylforbindelser er meget velegnede til dette. Skumbeklædning skal være ordentligt forberedt til god vedhæftning og jævn farvning:

 • For at rydde forureningen og det faste støv.
 • Cover med akryl primer.
 • Skummet har en meget glat overflade, så primeren dræner og skaber en reliefflade. Derfor er slibepunktet meget vigtigt. Sørg for at vente til primeren er helt tør.
 • Skum til maling klar.

Som allerede beskrevet tidligere er akrylmaling ikke bange for temperaturændringer, derfor egnet til maling af varme radiatorer. Sådanne metalprodukter fremstilles i overensstemmelse med følgende regler:

 • vælg rustfri akrylmaling eller maling på metal;
 • rengør den gamle belægning med en jernbørste;
 • affedt med hvid ånd
 • anbringer en primer på hele det malede område
 • overfladen er klar til maling.

Maling mursten vægge kræver ikke særlige færdigheder. Akrylbelægningen bobler ikke og springer ikke, når den varme mursten er kold. Fremstilling af mursten er som følger:

 • rengør overfladen fra snavs;
 • det er nødvendigt at male ikke blot overfladen af ​​murstenene, men også mellem dem;
 • prime med akryl primer;
 • Kontrollér overfladen for uregelmæssigheder og begynd at male.

Der er specielle akrylmaling på glas. Glasprodukter fremstilles som følger:

 • rengøres af snavs og affedtet med alkohol eller specielle løsninger;
 • derefter påføres maling i et tyndt lag;
 • at skabe et glasmosaik, stencils kan bruges - de er lukket under glas og omkranset langs linjerne med kontur akryl maling;
 • konturen tørrer i 25-30 minutter, hvorefter den kan males med farvemaling. De tørrer omkring 24 timer.

DVP har en porøs struktur. Derfor vil stadierne for fremstilling af sådant materiale være som følger:

 • rengør snavset;
 • sand;
 • affedt med hvid ånd
 • imprægner overfladen med en blanding af linolie (ved hjælp af en pensel);
 • Efter tørring kan malingen påføres.

Træflader er porøst materiale. Ved forberedelse til maling skal følgende regler overholdes:

 • fjern det gamle malingslag;
 • rent snavs og støv;
 • fjern alt tilbehør;
 • Slib med sandpapir eller specialværktøj;
 • at tømme alle revner og uregelmæssigheder og at male igen
 • påfør 1-2 lag primer;
 • træprodukt er klar til maling.

Gips er egnet som grundlag for maling af vægge. Ved maling skal overfladen følge de grundlæggende regler for maleri: rengøring, slibning, priming, belægning.

Nødvendige værktøjer

Akrylfarvestoffer er universelle i drift. På grund af dets sammensætning baseret på vand er det muligt at give akryl en mere flydende konsistens uden særlige løsninger. Dette kræver de enkleste værktøjer, der findes i alle hjem.

Hvad skal man male?

En børste er et universelt redskab til farve og skabe et mønster. Påfør brede, flade pensler for at skabe ensartet farve. For mere komplekse overflader (rør, batteri) brug en rund børste. Til tegningen kan du bruge både pensler og kunstbørster. En lineær børste er en flad børste med en kort bunke. Det er velegnet til at skabe glatte linjer.

Det skal huskes, at kunstneriske børster til akryl bør vælges fra syntetisk eller børstehår.

Der er børster til manicure. Det anbefales at arbejde med sådanne værktøjer i stærkt lys og med en palette. Store glatte områder male over. Det er valgt i overensstemmelse med længden og sammensætningen af ​​frakken. Jo længere bunken af ​​pelsen er, desto mere tekstureret bliver belægningen. For en glat overflade, brug filt eller nylon ruller. Mini-ruller bruges til at male hjørner, led eller overføre et mønster ved hjælp af en stencil. Under arbejdet med rullen skal du bruge en specialbakke.

Malingen fra sprøjtepistolen sprøjtes bredt, så når man arbejder, skal man bruge en beskyttende maske og tøj.

Hvordan male?

Normal overflade maleri er muligt for nogen. I dette tilfælde skal du følge en række regler:

 • Alle ikke-farvede områder skal være dækket af papir eller maskeringstape (vinduer, gulv, sokkel).
 • Forbered overfladen og dække den med akrylmaling kan være en simpel skema fra hjørner og åbninger til midten. Hjørnerne er malet med en børste eller en lille rulle, for resten af ​​området er det bedre at tage en stor rulle.
 • Sprøjtepistolen bruges til at male store overflader, f.eks. Til tag på et hus, facaden af ​​en bygning. På rummet skal du bruge sprøjtedysen med en mindre sprøjtevinkel. Vandbaseret maling kan fortyndes med vand i en mængde på 10-15% af det totale volumen.
 • Arbejde med farveskemaer er svært, det er ret tidskrævende arbejde. Bland maling og farve, der er nødvendig i en separat beholder. Først tilføjes hovedfarven, hvorefter farven tilsættes i en lille mængde i portioner. Det er nødvendigt at blande sammensætningen grundigt til en ensartet farve, således at pletterne ikke dannes.

Facade akrylmaling passer bedst til maling af facaden. Farvereglerne er som følger:

 • Før du måler facaden, skal du forberede overfladen afhængigt af dens type (beton, træ). Derefter dækker alle de steder, der skal beskyttes mod maling. Det er bedre at male store områder med en rulle eller airbrush.
 • Valget af facadens farve afhænger af farven på tagets tag. Landskabsdesignere anbefaler at bruge en kombination af brune og grønne farver til visuelt at skabe et hyggeligt træhus. Eksperter anbefaler det blinde område af huset og dørene til at male i en mørk farve. Det skal huskes, at huset bliver større, hvis farven er lys.

Møbel maleri: master klasse for begyndere

Ved hjælp af akrylmaling kan du omdanne et gammelt kabinet til et smukt møbel. For at gøre dette skal du følge disse enkle regler:

 • Efter grundig slibning er det nødvendigt at prale overfladen med hvid akrylmaling.
 • Skårne indlæg på dørene malet i en kontrastfarve, for eksempel sort. Tråden kan laves selvstændigt.
 • På bordet tegner billedet med en rulle ved hjælp af en stencil. For folk, der har stor erfaring med maling, kan du tegne en skitse med en blyant og male den manuelt.

Korrekt brug af manicure maling

Ved hjælp af akrylmaling kan du oprette et individuelt design på neglene. Dette er meget nemt at gøre:

 • efter den kosmetiske manicure er neglen dækket med den primære farve gel polish;
 • derefter tegning med akryl med en speciel manicure børste;
 • Efter 3 minutters tørring kan overfladen belægges med en klar gel neglelak.

Farvemaling afhænger af det ønskede mønster. Men der er flere grundlæggende regler efterfulgt af masters of nail service:

 • Til korte negle er mørke og lyse farver klar: rød, sort, bourgogne, lilla og andre;
 • til lange negle er det bedre at vælge sarte farver og nuancer: beige, hvid, lyserød, mælkagtig osv.

forbrug

Maling forbruget er kun beregnet til maleri arbejde. I andre tilfælde er disse varer ikke relevante (kunst, belægning til negle). Forbrug er angivet på emballagen. Det hele afhænger af typen af ​​maling og fabrikant. Beregn det ønskede volumen kan bruge definitionen af ​​det område, du vil male. Det vigtige er malingforbrug, overfladeporøsitet og antal lag (normalt 1-2).

Pakken kan angives værdi på 1 l / m2. Det betyder, at en liter maling kan male en kvadratmeter. Fejlen angives som regel baseret på porøsiteten af ​​overfladen - 0,1-0,25 l / m2. 0,1 / m2 - til en glat og tæt overflade, 0,25 / m2 - til en absorberende og porøs overflade.

Gem på maling, fortynd det med vand, bør ikke være. Sammensætningen vil have en væskestruktur, som vil skabe yderligere lag af pletter.

Hvor lang tid tørrer det?

Belægningen tørrer afhængigt af lagets tykkelse, men ikke i lang tid - oftest fra et par minutter til en dag. 24 timer maling tørrer med stor og tykk applikation. Malingen tørres hurtigere med en minimum fugtighed, varm temperatur og i et ventileret rum. Kunstnerisk maling tørrer i et par minutter.

Nyttige tips og tricks

De vigtigste anbefalinger, der vil hjælpe med at male enhver overflade:

 • det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen inden påføring
 • skal bruge maskeringstape til tydeligt at begrænse malingen
 • det er nødvendigt at male en overflade fra en lys skygge til mørk;
 • det er nødvendigt at belægge kunstværket med lak (det er ønskeligt at påføre lak et år efter afslutningen af ​​arbejdet)

Hvordan man tegner med akrylmaling, se næste video.

Hvordan male med akrylmaling træ

Made Himself hjemmelavede, gør-det-selv ting. Site Made Him indeholder et stort arkiv af alle slags hjemmelavede produkter. På vores hjemmeside finder du et hjemmelavet produkt. som vil være interessant for dig, vil klare instruktioner hjælpe dig med at indsamle og bruge det uden problemer og vanskeligheder i hverdagen eller på arbejdspladsen. Fuld version af webstedet

Relativt ungt materiale i konstruktion - akryl maling. De er en polymer væske, der holder pigment og vand sammen. Kvaliteten af ​​slutproduktet afhænger af denne forbindelse. Den succesfulde kombination af mængden af ​​fyldstof og bindemiddelkomponent er en garanti for højkvalitetsindikatorer. Akrylmaling er blevet populær inden for byggemaling, hvilket har en stor fordel i forhold til andre farvestoffer.

Der er blanke akrylmalinger, der er attraktive, fordi de er nemme at bruge, fortyndet med vand eller opløsningsmiddel, og de tørrer også hurtigt.

Glyphthalic akryl maling baseret på alkydharpiks gør overfladen vandtæt.

Særlige akrylmaling, der ikke kræver specielt forberedende arbejde på overfladen.

Hvis det er nødvendigt, forbedre udseendet af strukturen af ​​træ bør bruge akryl. Det vil gøre huset attraktivt, attraktivt, og vil også give pålidelig beskyttelse mod en eller anden modgang.

Du kan selvfølgelig handle på den gamle måde: maler strukturen med de sædvanlige olie maling. Oliemaling beskytter også træ, der danner en beskyttelsesfilm, for eksempel mod temperaturfald, men de gør det lidt værre end deres modstykker - akrylmaling.

For arbejde af høj kvalitet er det nødvendigt at anvende vanddispergerende akrylstoffer. Deres farvespektrum er ret bredt: fra hvidt, lyst hvidt til alle farveskalaer.

Forskellige nuancer af maling for at ændre udseendet af trædøre, blokke af vinduer, vil være nyttige akrylmaling og til "genopbygning" af stærkt slidte dele af strukturen: vindueskarme og bordplader.

Korrekt handlinger eller arbejde med akryl. Efter at have taget området klar til at male tørre, påføres et lag akryl. Til gengæld tager det også tid at tørre. Normalt er det 4 dage.

Herefter vil den ønskede overfladefarve igen. Nu øges tørretiden til 7 dage.

Akrylmaling kan påføres med en sprøjter eller med almindelige børster eller ruller.

Hvis overfladen af ​​træstrukturen er for porøs og kan absorbere en stor mængde maling, bliver den forbehandlet med en pigmentprimer.

Fordelene ved at male med et akrylstof er indlysende:

✔ beskyttelse i form af film;

✔ såvel som en hindring for forekomsten af ​​svampe eller skimmel

✔ stabil holdning til fugt

Der er ingen angst fra en ubehagelig og skarp lugt;

Lang levetid - op til 10 år.

Når spørgsmålet er løst, hvordan man male en træstruktur, bør du uden tvivl fokusere på akrylmaling. I betragtning af de forhold, hvorpå den malede overflade vil blive betjent, vil den være udenfor eller inde i rummet (der vil være vægge eller gulve), du kan fuldt ud bruge akrylstofets positive egenskaber.

Akrylmaling vil blive tilbagebetalt i temmelig lang tid, underlagt teknologien til at arbejde med dem.

Et stort udvalg af akrylmaling, deres kvalitetskarakteristika passer til de mennesker, der holder op med tiden, tænker kreativt og vil indse de mest dristige designbeslutninger.

Relaterede nyheder

Kommentarer (0)

Hvordan male overfladen med akrylmaling

Akrylmaling

Vi besluttede at starte en reparation, men du ved ikke, hvordan man maler med akrylmaling? Det er ligegyldigt, bare denne artikel vil fortælle alt om forberedelse, maleri og forskellige vigtige nuancer, der er nyttige ved maling af væggene. Men først skal du gøre dig bekendt med akrylmaling tættere på at se alle fordelene ved dette materiale.

Hvad er akrylmaling

Akrylmaling er malinger lavet af akrylharpikser. Denne maling er lugtfri, den kan sikkert bruges i børnenes værelser. Det tilhører den vandbaserede gruppe, så du kan vaske børsterne og fortynde den med rent vand. Ved tørring fordamper fordamperne fra stoffet, og mastikeren skaber en pålidelig og holdbar film. Akrylmaling kan dække enhver overflade, og den fulde tørretid kan være fra 5 til 30 timer afhængigt af temperatur og tid på året. Lad os se nærmere på alle fordelene:

 1. Lugtfri.
 2. Fortyndes med vand.
 3. Brandsikker.
 4. Miljøvenlige.
 5. Tørrer hurtigt.
 6. Nem at bruge - en klud og vand er nødvendig for at rengøre overfladen.
 7. Rigt farvespektrum.
 8. Høj vedhæftning.
 9. Det har porer, der gør det muligt for bygningen at trække vejret.
 10. Modstand mod kemiske og atmosfæriske omgivelser.
 11. Livslængden på ca. 20 år.

I tilfælde af akrylmaling til udvendigt arbejde er levetiden 10 år.

Det er muligt at male med akrylmaling ved en temperatur - op til -30 °.

Akrylmaling kan have et andet udvalg af belægninger, glans, matteret eller perlemorøs med forskellige teksturer.

Hvor anvendes akryl

Akryl til maleri biler

I dag anvendes akrylmaling i forskellige felter:

 1. I konstruktion - maleri vægge og facader af forskellige bygninger.
 2. Til bilmaleri anses akrylbilemel for at være en økonomisk mulighed; maleriets metalstrukturer, malingforbrug er 3,5 gange mindre end nitro-emalje.
 3. I kosmetologi - at skabe en vandbaseret lak for at eliminere skadelig acetone fra hverdagen.

I forbindelse med miljøvenlighed anvendes akrylmaling på hospitaler, skoler, børnehaver og andre institutioner. For at ionisere luften sættes sølvpartikler til malingsmaterialet, så du kan malkestue på værelset eller soveværelset på en sikker måde.

Gå til malearbejdet

Som i ethvert arbejde er det umuligt at gøre uden forberedelse, jo bedre er det gjort, jo lettere bliver det at male. Det første skridt er at fjerne alle møblerne fra værelset. Hvis dette ikke er muligt, skal du gøre det i midten af ​​rummet og dække. Fjern alle facader af kontakter og stikkontakter, planlægge at male loftet, så lysekronen er også overflødig.

Gamle tapet skal strippes til ren beton eller gips, afhængigt af hvad, der er bygget dit hus. Hvis du selvfølgelig har et specielt tapet, der er klistret til maling, og du planlægger at male over den gamle farve, så for at strippe tapetet i dette tilfælde, er der ikke brug for, forudsat at belægningen er i god stand.

Inspektion af kvaliteten af ​​væggene

Glatte vægge til maling

Vægge til maleri skal være perfekte, ellers vil alle fejlene efter maling være tydeligt. Derfor, hvis overfladen har flået, krakket og dimples lavt indhold, så skal du putte. Men før denne proces skal overfladen af ​​væggene rulles med en rulle med en primeropløsning. Spor af skimmel eller mugg blev fundet på væggene - de skulle fjernes eller behandles med en antiseptisk sammensætning. Først efter det, afhænger af overfladedefekterne, kan væggene pudses eller puttes.

Maling kan laves på olieret overflade eller klistres over med specielt tapet. Det hele afhænger af økonomi og omstændigheder. Hvad jeg vil sige med dette er at male den plasterede overflade meget billigere end tapet tapet. Og i nogle tilfælde er det nødvendigt at putte og klæbe på samme tid, det skyldes de vægge, der har små revner. Til disse formål flizilinovye eller glasfiber tapet, da de har en stor sikkerhedsmargen.

Prime Primer Walls

For at øge vægtenes vedhæftning til væggen, er det nødvendigt at prale alle arbejdsflader overalt og vente, indtil det er helt tørt. Store områder kan rulles med rulle og utilgængelige til at passere med en børste, som regel er disse alle hjørner.

Hvilket værktøj du har brug for til maleri

For at kunne arbejde uden distraktion anbefales det at udarbejde hele værktøjet på forhånd:

 • børste - hvis du planlægger at lave originale malerier eller malerier, skal du bruge flere børster af forskellige størrelser;
 • rulle med en middels bunke længde;
 • teleskopisk (forlænget pind) til maling af høje områder, herunder loftet;
 • malingbakke med spredeskive;
 • flere spatler af forskellig størrelse;
 • Gulvbelægning til møbler og gulve;
 • boremaskine og malingblander.

Maleri værktøj

Personligt beskyttelsesudstyr:

 • overalls med lange ærmer;
 • Respiratorisk-dressing;
 • sikkerhedsbriller;
 • handsker.

Malingen i sig selv er ikke farlig, men det vil være yderst ubehageligt, især når man maler loftet og får væske i øjnene eller munden. Her kommer vi til hovedtemaet - hvordan man maler loftet med akrylmaling.

Overflade maling med akrylmaling

For ikke at plette gulvet anbefales det at lægge en olieklud, ellers skal du vaske gulvet, det er ikke svært, men det er stadig unødvendigt at arbejde. Du har planlagt at male loftet og væggene, så starter vi fra loftet for ikke at fylde de malet vægge senere. Men før du begynder at male, skal du blande malingen med en blander, da det tykke stof ligger ned under. Den tykke masse kan fortyndes med vand og omrøres igen. Den færdige sammensætning skal hældes i en specialbakke, eller som nogle har kaldt den, en kuvette til at trykke rullen. Det har en malingbeholder og et skråbræt, hvor overskydende maling forbliver. Takket være en sådan enhed vil rullen blive jævnt gennemblødt med maling, derfor er det bedre end at dyppe det i en spand og rulle maling på væggen. I sidstnævnte tilfælde vil malingen gå ujævnt. Selvfølgelig kan du bruge et rent stykke krydsfiner og rul rullen først på den og derefter anvende malingen på væggen.

Maling vægge

I varmt sommervejr tørrer akrylmaling hurtigt, så du skal male væggen fra hjørne til hjørne. Hvis du tørrer og kombinerer det tørrede lag med frisk maling, vises der en strimmel, der vil være svært at male over. Derfor er det nødvendigt at have tid til at male det første lag, inden det begynder at tørre. Du skal begynde med at male hjørnerne med en børste og derefter rulle rullen fra hjørnet. Væskning af rullen bør ikke være stærkt, ellers vil der dryppe. Du skal rulle maling fra midten op og ned, så malingen fordeles jævnt, end hvis du starter fra bunden opad. Dækket med det første lag af en væg, gå til en anden, og så i en cirkel.

Efter at have rullet det første lag omkring omkredsen, skal du vente på tiden, i varmen er det ca. 20 minutter til 1 time. Derefter kan du gå gennem det andet lag, men rullens diagonale eller langsgående retning, så overfladen bliver malet bedre. Det er muligt at afslutte dette, men hvis der efter anden gang ikke var plettet pletter, skal overflademålingen gentages for tredje gang. Jeg vil gerne minde om, at væggene først er malet efter at loftet er malet. Og hvordan man maler loftet med akrylmaling, lærer vi nedenfor.

Maleri loftet

Maling af loftet med akrylmaling

Det er lidt sværere at male loftet. Faktum er, at hænderne altid er på vægten, hvorfor de bliver trætte hurtigt. Den teleskopiske pind, der sættes på rullen, vil lette dette arbejde lidt. Princippet om maleri er det samme som i tilfælde af vægge, det første lag rulles langs rullen, den anden over, den tredje diagonalt. Hvis hvidvaskning ligger på loftet, skal det slids af, da du skal vådte overfladen med varmt vand og fjerne hvidvaskeskiven med en spatel. Hvorefter overfladen vaskes med en svamp og vand fra resten af ​​kridtmassen. Yderligere er loftet primet, puttied og malet. Loftsmaling med hvidvaskning skal være flydende, tykt kan skabe tyngdekraften, og den kalkmasse kan flyve væk.

Mange er interesserede i - og du kan male med akrylmaling lige på whitewash. Det er selvfølgelig ikke tilrådeligt at gøre dette, men det er muligt, hvis du er for doven til at vaske den af. For at gøre dette skal du købe en primer med dyb indtrængning og suge hvidvasklaget, så det klæber godt til gulvpladen. Giv tid til at tørre godt og kan males. Men der er en nuance - hvis du kører en whitewash i lang tid, kan det suge og svulme. Det er derfor, du skal gøre alt hurtigt, og efter det første lag for at give det et godt tørt.

Til loftoverflader sælges speciel akrylmaling til loftet, som er hvidt, superhvidt og mælkehvidt. Hvis du vil oprette en særlig tone, kan du bruge farvepasta.

Kunstmaleri

De besluttede at male muren med et outlandish mønster, men har ingen idé om, hvor man skal starte. Som i disse tilfælde skal overfladen gøres med en perfekt flad stop, primet med prime og lad den tørre. Derefter kan du male væggene med akrylmaling. Den færdige tegning skal være lakeret, så den vil se æstetisk glædeligt, mens den forbliver i sin oprindelige form.

Træoverflade maleri

Maling af træoverflade

Anvendelsen af ​​akryl på træ er ikke meget forskellig fra anvendelse på beton eller pudsede overflader, med undtagelse af metal og plast.

Akrylmaling er populært blandt kunstnere og er meget brugt til maleri på træ. Sådan popularitet er opstået på grund af malingens evne til at skabe en beskyttende film omsluttende farvet objekt. Denne belægning forsvinder ikke og sprækker ikke, modstår aggressive effekter og et skarpt temperaturfald. Professionelle kunstnere brugt til maleri malet i rør, som giver dig mulighed for at opnå en akvarel effekt takket være specielle opløsningsmidler og simpelt vand.

Teknik af akryl på træ

Hvordan male med akrylmaling korrekt - før maling, træ er poleret med fint bølgepap, hvorefter primer påføres. Derefter fortsætter malingsprocessen. Denne teknik giver bedre mulighed for at male en træobjekt.

Omfattende brug af akrylmaling er efterspurgt på grund af universaliteten og unikheden af ​​lakmaterialer. Og enkelheden ved at anvende maling på en overflade giver dig mulighed for at lave et selvstændigt maleri.

Akrylmaling på træ: fordelene ved sammensætningen, tips om kunstmaleri

Akrylmaling forekom forholdsvis for nylig og vandt næsten umiddelbart en masse fans. Det er nok at sige, at omkring 80% af træhuse i vest er malet med disse meget kompositioner. Ja, og kunstmaleri på træ med akrylmaling er meget populært nu.

Billede af akrylmaling.

Fordelene ved sammensætningen

 1. Grundlaget for malingen er polyacryler, som danner en stærk, uigennemsigtig film på overfladen. Til facade og indvendig efterbehandling arbejdes på kompositioner på vanddispergeret basis, så maling næsten ikke lugter og tørrer hurtigt.

Hvis du analyserer detaljeret, består de af:

 • Fra filmdannelse. bindemiddelpolymer, som giver god vedhæftning til basen og holder fyldstoffer, pigmenter og andre stoffer.
 • Fra pigmentet. som præsenteres i form af partikler med en fin fraktion og er ansvarlig for sammensætningens farve, styrke og korrosionsbestandighed.
 • Fyldstoffer er ansvarlige for de visuelle effekter på overfladen, dvs. glans eller blødning. De giver også beskyttelse mod skadedyr, skimmel, skimmel, vandmodstand og ekstra styrke.
 • Ekstraelementer, såsom fortykningsmidler, skumdæmpere, stabilisatorer, emulgatorer, etc., er nødvendigvis til stede i en lille mængde.
 1. Et karakteristisk træk ved akryl er, at selvom malingen ikke er beslaglagt, kan den let vaskes af med rent vand, men efter hærdet dannes en stærk film på overfladen, der er modstandsdygtig overfor fugt og aggressive effekter. Det kan kun fjernes med specielle opløsningsmidler.

Farve skala akryl maling.

Vigtigt: Den vigtigste fordel ved en akrylbelægning er måske, at sammensætningen er dampgennemtrængelig, træet under en sådan belægning trækker vejret. Men på samme tid beskytter den pålideligt baseen mod skadedyr.

Egenskaber af akryl sammensætninger

 • Efter at have absorberet alle fordele ved olie og akvareller har akryl sine egne unikke egenskaber. Dette universelle materiale optrådte på markedet for omkring 50 år siden, og siden da er dens popularitet kun vokset hvert år.
 • Dækningskraften og lysstyrken af ​​disse sammensætninger er unik, mens de tørrer hurtigt nok. Materialet er lavet på basis af syntetiske harpikser, så det er meget modstandsdygtig overfor sollys. Det falmer ikke i solen som akvareller, falmer ikke og springer ikke som olie.
 • Efter fordampning af fugt bliver overfladen holdbar, men elastisk. Hun er ikke bange for ændringer i temperatur, tryk eller fugtighed. Hun springer ikke længere og begynder ikke at flakse. I modsætning til sine konkurrenter vil malingen over tid ikke rynke.

Maling til efterbehandling.

 • Hvis vi taler om, hvor meget akrylmaling tørrer på træ, så er der ikke noget bestemt svar. Meget afhænger af typen af ​​træ, niveauet af forberedende forberedelse af basen og tykkelsen af ​​det påførte lag. Ved maling er lagene tyndere og påføres gradvist, så tørretiden kan variere fra et par minutter til 2 - 3 timer. Og i konstruktion kan overfladen tørre i 3-4 dage.
 • Malinger pakkes i rør til maling og tegning eller dåser til kunst og byggearbejde. I rør har sammensætningen en viskos konsistens svarende til olie. I banker er malingen mere flydende. Med hensyn til kapacitet er de mest populære rør 60 ml hver, der er også 140 og 205 ml hver.
 • Den mindste emballage i dåser er 55g. Desuden kan forskellige producenter pakke i forskellige beholdere, 250g, halv liter og mere. I stor skala kan byggeriets kapacitet nå op til 20 liter.

Videoen i denne artikel giver et overblik over flere typer maling.

Sammensætninger fra udenlandske producenter

Vigtigt: da sammensætningerne har en vanddispergeret base, kan de om nødvendigt fortyndes med vand. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet må du ikke glemme at lukke og tørre rørene eller bankerne tæt, fordi akryl, når det hærdes, klæber godt.

Før du male træet med akrylmaling, skal du anvende primer

 • Disse sammensætninger anvendes ikke kun i konstruktion til efterbehandling af indre og ydre overflader. men også til kunstnerisk maleri.
 • Ansøgningsinstruktionerne vil i hvert tilfælde være forskellige. Selv om selve arbejdet er ret simpelt og tilgængeligt selv for amatører.

Vær opmærksom! Hvis du er interesseret i, om det er muligt at male træet med akrylmaling med dine egne hænder, svarer vi straks, det er muligt og endda nødvendigt.

Kunstneriske malerier

Malinger i rør til maling.

 • Maling på træ med akrylmaling er faktisk et maleri med plastik. Figurativt set er akryl mellemliggende mellem akvarel og olie og tager det bedste ud af hver teknik.
 • Naturligt træ base bør være rent, tørt og godt poleret. Som med byggearbejder anbefales det at male 2 gange, før jorden påføres og efterfølgende.
 • Det er nødvendigt at sikre, at sammensætningerne ikke tørrer ud, for akryl er det typisk. Dette kan opnås på to måder. For det første kan du regelmæssigt sprøjte paletten med vand fra en sprøjteflaske. For det andet kan du tage en særlig våd palette.
 • For at få effekten af ​​akvarel eller til halvtoner i luftbrænding, skal du fortynde præparatet med vand, før du male træet med akrylmaling. Jo mere vand du tilføjer, jo mere gennemsigtigt bliver tonen.
 • For det første skal du tegne baggrunden og de store dele af sammensætningen. Gør det bedre uigennemsigtige kompositioner. Små dele, halvtone, tynde linjer, påføres senere med gennemskinnelige sammensætninger.

Maleriet af børnenes hus.

Tip: lær dig selv at regelmæssigt vaske børsterne ud og blotte dem godt med en lap, så malerne ikke stiger op og efterfølgende ikke forlader pletter på billedet.

 • Udvanding med vand eller hvid ånd, du bør være opmærksom på den uhåndgribelige lov. I det kunstneriske maleri af væsken tilsættes til sammensætningen ikke mere end 50% af sammensætningen. Ved blanding af forskellige farver anvendes en speciel tynder, som har en akrylbase og bremser tørringen.

Videoen i denne artikel viser, hvordan man tegner akryl på træ.

I vores land udvikler produktionen af ​​akrylmaling til lofter og vægge kun, hvorfor prisen på gode udenlandske forbindelser er ret høj. Men vi tillader os selv at give råd. Tyskere og spanierne producerer maling af samme høj kvalitet som finnerne, men det koster 20-30% billigere.