Armstrong hævet loft beregning

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong loft beregning - regnemaskine

Armstrong Loft Calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter af Armstrong-type hæftet loft baseret på gennemsnitlige forbrugskoefficienter.

For mere nøjagtige beregninger anbefaler vi at bruge vores service:

eller kontakt specialisterne for at tage højde for alle de individuelle karakteristika ved indretningen af ​​rummet (kolonner, bjælker, skillevægge mv.).

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Beregning af materialer på loftet Amstrong

Hvis du beslutter dig for at oprette et loft på Armstrong-pladerne, skal du på forhånd beregne antallet af komponenter og de flisebelagte enheder. Dette vil spare materielle ressourcer på overskuddet og kvalitativt udføre arbejdet i en vis periode. Dette materiale er meget populært i de seneste år, og alt sammen fordi en sådan finish er kendetegnet ved installationens hastighed, et bredt udvalg af farver, evnen til at male pladerne ind til videre brug. Samt Armstrong-loftet har en høj kategori af brandsikkerhed, god varme- og lydisolering.

Brug en online-regnemaskine til at beregne hængende loftmaterialer

For at gøre dette kan du bruge et effektivt program, der inden for få sekunder vil producere et klar (med minimale afvigelser) resultat. Hvad skal der gøres? Indtast først loftets størrelse i m 2 i tabelcellen, og vælg type loftplade fra de færdige indstillinger. For det andet skal du klikke på beregningsknappen (eller nulstil, hvis du skal rette dataene), og modtag straks et svar, som vil bestå af mange parametre til beregning af de nødvendige installationsmaterialer og antallet af fliser ifølge de angivne data.

Regnemaskinen er meget nem at bruge, tilgængelig for enhver bruger på ethvert tidspunkt af dagen. De opnåede data kan afrundes i retning af et større antal for at tage højde for alle mulige mangler ved installationen af ​​produktet.

Hvordan man laver en manuel beregning af loftet Amstrong

Vil du sørge for og kontrollere resultaterne manuelt. Dette vil være en ret besværlig proces, der involverer følgende faser af arbejdet:

 • Måling af loftet og oprettelse på papir af et passende skala gitter med celle størrelser på 600 til 600 mm.
 • Betegnelsesvejledninger, placér på arkets hjørner for monteringsplader.
 • Nu måles hvert element af rammen og multipliceres med skalaen. Det viser sig at længden af ​​ophængningselementet er separat.
 • Antallet af plader svarer til antallet af celler på papir.

For dem, der ikke er bekendt med tegningen i skala, kan du anvende en anden formel, der kan bidrage til beregningen af ​​det nedhængte loft.
S-området af rummet, P-perimeter.

o Plad 600 med 600 mm - 2, 78 / S

o Transportør 3,7 m - 0, 23 / S

o Styreskinne 1,2 m og 0,6 m - 1,4 / S

o Hjørne 3,0 m - P / 3

o Suspension - 0,7 / S.

Har du ændret dit sind endnu? Brug regnemaskinen
Armstrong suspenderet loftsberegning er hurtig og helt fri, sådan et bord vil hjælpe hver bruger til at lave foreløbige beregninger flere gange, ændre den nødvendige indikator for loftområdet og typen af ​​flise.

For at undgå unøjagtigheder skal du vide, at hvis designet bliver tungere, f.eks. Med indbyggede lys, skal antallet af suspensioner øges i henhold til antallet af forventede materialer. Og hvis der er fremskrivninger eller andre uregelmæssigheder i lokalet, så skal de tages i betragtning ved bestemmelsen af ​​rummets omkreds. Disse funktioner hjælper dig med at præcist oprette en beregning af Armstrong-hæftet loft online.

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Regnemaskine og beregning af Armstrong-loft, T-profil og kassetteplade

For at montere Armstrong-hængende loft eller kassetteplade er det nødvendigt at montere skeletet fra T-profilen. Hvor godt rammen skal laves afhænger af loftets levetid og dets udseende. Uafhængig beregning af den krævede mængde materiale er en kompleks og tidskrævende proces. For at spare tid og penge foreslår vi, at du bruger vores gratis, hurtige og bekvemme online-regnemaskine til at beregne det nødvendige antal T-profil, Armstrong-loft og kassetteplade.

Hvordan man laver beregninger

 1. Vælg et T-system (24/25 eller 15/38).
 2. Indtast antallet af m2 og længden af ​​omkredsen m.
 3. Bestem lofttype: Armstrong, kassette eller kun T-profilen (ramme).
 4. Klik på knappen Beregn.

Fordelene ved at bruge en online-regnemaskine:

 • Hastighed - ved hjælp af serviceberegningerne vil der gå et par minutter;
 • Nøjagtighed - vil hjælpe med at undgå mangel eller køb af overskydende materiale;
 • Beregning af en sum penge - du vil vide, hvor meget du skal tælle.

Hvis du har problemer med uafhængigt valg af T-profil eller kassetteplade, vil vores eksperter altid hjælpe dig.

Også for nemheds skyld tilbyder vi at udskrive eller sende os et bord med mængden af ​​alle materialer, som vores ledere hurtigt vil forberede en faktura til betaling.

Når du vælger en T-profil, skal du overveje kanten af ​​kassetten eller Armstrong-loftet. Al vores T-profil (ramme) af god kvalitet, lavet ikke af tin, men af ​​galvaniseret stål og opfylder alle specifikationer.

Sådan vælger du Armstrong-loftet og kassetteloftet

Hvis du har brug for et loftsloft for værelser med stort areal samt for værelser med specielle hygiejne- og hygiejniske krav, så er den bedste løsning at vælge et kassettloft eller Armstrong-loft. For at vælge den ønskede type loft anbefaler vi at du lærer mere om denne type loft på kassettens loftside, Armstrong-loftet.

Armstrong-kassettelofter og lofter har forskellige typer kanter, der påvirker loftets overordnede udseende. Med dette element kan du visuelt udvide rummet og dekorere interiøret. Til forskellige typer kanter passer din type T-system.

 • For microlook-kanten delsystemet T15 / 38
 • Til T24 / 25 delsystem, tegulære og linjekanter

Når du vælger et kassetteloft og Armstrongloft, skal du overveje dets formål og egenskaber. Hvis du korrekt studerer egenskaberne for alle typer plader, så gør du ikke fejl. Hvis det er svært at selv bestemme, kontakt os, og vi vil med glæde nøjagtigt vælge den passende og nødvendige mulighed.

Armstrong Calculator

Armstrong Calculator

RESULTAT BEREGNINGER

Tak for ordren, operatøren vil kontakte dig.

Armstrong Loft er en moderne suspenderet struktur, herunder et rammesystem og beklædningspaneler. Rammen består af metalprofiler af forskellige typer og former. Til beklædningen af ​​loftet tilbydes flere paneler: Baikal, Detail, Oasis, Plain, Dune, etc. For at beregne forbruget af loftmaterialer og antallet af Armstrong-armaturer med en lommeregner, skal du:

 1. Bestem omkredsen og området af rummet.
 2. Vælg den ønskede type af modstående plade.
 3. Angiv opsætningen af ​​suspensionen
 4. Indtast dataene i kalkulatorfelterne.
 5. Tryk på "calculate" knappen.

Introduceret online-regnemaskine til beregning af loftet vil Armstrong beregne antallet af følgende elementer:

 • fliser;
 • suspensioner;
 • hjørne profil;
 • ramme guider;
 • armaturer (nummeret kan variere afhængigt af ønsket - standard loftudstyr tilbydes)

Beregningen af ​​komponenterne i loftet Armstrong online på området og omkredsen af ​​rummet vil medvirke til at spare penge og tid - du ved præcis, hvor meget du skal købe de nødvendige materialer.

Med os kan du få gratis råd om valg af loft og ophængningssystem. Vi tilbyder rimelige priser for højkvalitets og certificerede varer. Med en stor ordre tilbydes gratis levering over hele Den Russiske Føderations område.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Beregning af materialer på loftet Amstrong

  Hvis du beslutter dig for at oprette et loft på Armstrong-pladerne, skal du på forhånd beregne antallet af komponenter og de flisebelagte enheder. Dette vil spare materielle ressourcer på overskuddet og kvalitativt udføre arbejdet i en vis periode. Dette materiale er meget populært i de seneste år, og alt sammen fordi en sådan finish er kendetegnet ved installationens hastighed, et bredt udvalg af farver, evnen til at male pladerne ind til videre brug. Samt Armstrong-loftet har en høj kategori af brandsikkerhed, god varme- og lydisolering.

  Brug en online-regnemaskine til at beregne hængende loftmaterialer

  For at gøre dette kan du bruge et effektivt program, der inden for få sekunder vil producere et klar (med minimale afvigelser) resultat. Hvad skal der gøres? Indtast først loftets størrelse i m 2 i tabelcellen, og vælg type loftplade fra de færdige indstillinger. For det andet skal du klikke på beregningsknappen (eller nulstil, hvis du skal rette dataene), og modtag straks et svar, som vil bestå af mange parametre til beregning af de nødvendige installationsmaterialer og antallet af fliser ifølge de angivne data.

  Regnemaskinen er meget nem at bruge, tilgængelig for enhver bruger på ethvert tidspunkt af dagen. De opnåede data kan afrundes i retning af et større antal for at tage højde for alle mulige mangler ved installationen af ​​produktet.

  Hvordan man laver en manuel beregning af loftet Amstrong

  Vil du sørge for og kontrollere resultaterne manuelt. Dette vil være en ret besværlig proces, der involverer følgende faser af arbejdet:

  • Måling af loftet og oprettelse på papir af et passende skala gitter med celle størrelser på 600 til 600 mm.
  • Betegnelsesvejledninger, placér på arkets hjørner for monteringsplader.
  • Nu måles hvert element af rammen og multipliceres med skalaen. Det viser sig at længden af ​​ophængningselementet er separat.
  • Antallet af plader svarer til antallet af celler på papir.

  For dem, der ikke er bekendt med tegningen i skala, kan du anvende en anden formel, der kan bidrage til beregningen af ​​det nedhængte loft.
  S-området af rummet, P-perimeter.

  o Plad 600 med 600 mm - 2, 78 / S

  o Transportør 3,7 m - 0, 23 / S

  o Styreskinne 1,2 m og 0,6 m - 1,4 / S

  o Hjørne 3,0 m - P / 3

  o Suspension - 0,7 / S.

  Har du ændret dit sind endnu? Brug regnemaskinen
  Armstrong suspenderet loftsberegning er hurtig og helt fri, sådan et bord vil hjælpe hver bruger til at lave foreløbige beregninger flere gange, ændre den nødvendige indikator for loftområdet og typen af ​​flise.

  For at undgå unøjagtigheder skal du vide, at hvis designet bliver tungere, f.eks. Med indbyggede lys, skal antallet af suspensioner øges i henhold til antallet af forventede materialer. Og hvis der er fremskrivninger eller andre uregelmæssigheder i lokalet, så skal de tages i betragtning ved bestemmelsen af ​​rummets omkreds. Disse funktioner hjælper dig med at præcist oprette en beregning af Armstrong-hæftet loft online.