Programmer til udarbejdelse af gipslofter


Den første fase af enhver reparation er oprettelsen af ​​en tegning eller i det mindste en skitse. Design af gipslofter giver mulighed for at tage højde for alle nuancer af design, størrelse og også beregne den nøjagtige mængde materiale, der kræves.

Gipspladekonstruktion i loftet, hvis udkast er udarbejdet ved hjælp af et computerprogram

Selvfølgelig kan du gøre alt på gammeldags måde ved at bruge en blyant og et papir, tegne en detaljeret tegning med de angivne dimensioner eller blot et skema med parametrene for ophængningsstrukturen. Men med moderne fremskridt har næsten alle en computer, og tilgængeligheden af ​​passende software vil gøre projektet til et loft af gipsplader, evaluere det samlede billede af rummet.

Fuldt materialeindhold

Hvad skal man overveje, når man vælger et program

Beslutter at lave et projekt for at skabe et suspenderet loft af gipsplader, skal du overveje nogle af nuancerne:

 • For det første skal du se en videooversigt over den valgte software og forstå hvilke muligheder der gives (især hvis programmet er betalt). Når alt kommer til alt, kan du simpelthen købe er ikke helt, hvad du har brug for;
 • For det andet bør du ikke overvurdere dine egne evner, ellers kan du ikke forstå det faglige program, der kræver teknisk viden;
 • For det tredje bør du helt sikkert sørge for egen computerens egenskaber. Ikke alle gamle modeller kan understøtte denne eller den pågældende software. Dette gælder også for installeret software (i beskrivelsen af ​​projektprogrammer er der som regel angivet understøttet software).

Brug af programmer til udformning af et todelt loft

Så hvilke særlige programmer kan du være opmærksom på, når du designer et gipsplankloft?

Oversigt over nogle software til design

Der er mange programmer til tegning og oprettelse af projekter, de giver dig mulighed for at lave en foreløbig plan, endda en fleretages boligbygning eller et enkeltværelse. Men køb af betalt software skal du sørge for, at det kan udføre præcis skitse af loftet, og ikke placeringen af ​​indvendige elementer.

AutoCAD

For første gang viste denne software mere end 30 år siden, og i dag er det en af ​​de mest almindelige blandt softwareingeniører. Trods enkelheden vil designet kræve en vis viden, når man tegner en tegning.

For at forstå, kan du bruge elementet "træning", hvor der er tips til udførelse af bestemte opgaver.

Og også til fremstilling af en tegning på AutoCAD, er det ønskeligt at se videoen på internettet, som viser i detaljer hvordan man udfører denne eller den pågældende handling.

Se i video: AutoCad træningsprogram.

SPLAN

Dette program vil give mulighed for at designe enhver form for suspenderet, spænding eller kombineret type loft. Korte instruktioner er som følger:

 • installer programmet fra udviklerens websted og kør det;
 • I første omgang skal du oprette et nyt rent ark. Samtidig vælges formatet (fra den største A0 til A4);

Konceptuelt billede af et falsk loft

 • nederst er et værktøjslinje, hvor du skal vælge et rektangel. Du skal indstille linjetykkelsen, dens farve eller bruge en udfyldning (som i Word);
 • Når du har valgt parametrene, skal du tegne et rektangel, klemme venstre museknap og strække formen til den ønskede størrelse.
 • Ud over rektanglet kan du vælge andre former: polyeder, kegler, cirkler og andre.

  • Ved hjælp af værktøjslinjerne kan du tegne de fremtidige detaljer af rammeprofilerne, både guider og stativ. I dette tilfælde vises dimensionerne i millimeter i vinduet nedenfor
  • alle de figurer, der er tegnet i programmet, kan udvides og orienteres i enhver vinkel;

  Monteret ramme på loftet, som er designet ved hjælp af programmet

 • Der er et "størrelse" element på værktøjslinjen, der giver dig mulighed for at beregne forskellige data: diameter, radius, vinkel, længde af linjer;
 • gemmes i eksportvinduet. Filen gemmes i GIF, JPG og andre formater;
 • I slutningen af ​​arbejdet kan projektet udskrives på et ark med det ønskede format.
 • Vi anbefaler at se: brug programmet SPLAN.

  Pro100

  Denne softwarepakke er designet til at skabe et designrum, hvor alle elementer kan ændres og omarrangeres. Men fordi loftet vil være en del af værelset skabt i begyndelsen af ​​arbejdet, hvilket betyder, at det er helt egnet til en generel vurdering af forholdet mellem størrelsen af ​​loft og vægge.

  På internettet er der mange videoer om, hvordan man skaber vægge og lofter i rummet, op til buede ikke-standardiserede former.

  Video: PRO 100 træningsprogram.

  Hvilke nuancer at overveje, når du designer

  Når du arbejder på dit eget loftprojekt, skal du tage højde for nogle punkter, der er obligatoriske for implementering.

  • Alle tegninger skal laves i skala. Det er især vigtigt at dimensionere linjer og profiler på rammen, fastgørelsespunkter og placeringspunkter for belysningsenhederne.
  • I nogle programmer er der færdige projektskabeloner, du kan bruge dem, korrigere og indtaste dine data.

  Ordningen med installation af et loft på et niveau på gipsplader med isolering

 • Der skal lægges særlig vægt på ikke retlinede genstande, men på den kendsgerning, at de har ikke-standardiske krøllede former.
 • Beregning af niveauet af loftet (afstanden fra loftet til ydersiden af ​​gipsvæggen), bør du helt sikkert overveje placeringen og højden af ​​fremtidige møbler. Denne parameter afhænger af den valgte armaturtype.
 • Hvis du stadig beslutter dig for at tegne på papir, bliver det mere præcist på grafpapir.

  Oprettelse af en lofttegning på grafpapir

  På internettet er der mange forskellige softwarepakker designet til at designe boligbyggeriets design. Og der er både mere komplekse faglige muligheder og mere enkle med et minimum af funktioner. Du bør ikke straks afvise gratis indstillinger og prøveversioner (prøveversion), de er ret nemme at bruge, men de kræver ofte aktivering til videre brug. Men for udviklingen af ​​et enkelt projekt er de ret nok.

  Programmet til udformning af gipspladerlofter

  Et nemt at bruge, simpelt visuelt modelleringsprogram til design af komplekse gipsvægskonstruktioner.

  Gipspladens loft gør det selv (visuelt design).

  Professionel software til beregning af gipsvæg, vægpanel, Armstrong-lofter, balkonbeklædning!
  Behov for at beregne gipsvæg?

  Loftet af gipsplader uafhængigt (beregning).

  Gør reparationer i lejligheden, ejerne vælger i stigende grad deres egen på et gipspladens falske loft, da denne dekoration gør det muligt at dekorere dit interiør i en meget forskelligartet stil.

  Under visning af disse videoer er der mulighed for at samle nyttige oplysninger om dette problem.

  Skitser af gipsplader, tegninger og projekter: Vælg design

  Skitser af gipsplanklofter viser fælles træk ved det udtænkte design. På dette stadium afhænger alt af fantasien og evne til at tegne. Tegninger og projekter genskaber det overordnede billede af det ønskede loft, hvilket gør det muligt produktivt og præcist at udføre opgaven med at konstruere en struktur fra hl, for at bygge et loft, der vil dekorere interiøret.

  Loftslayout

  Først og fremmest skaber de et måleskema af plads. Hele designprojektet er baseret på det. I fremtiden vil nøjagtige målinger gøre det muligt at udføre tegninger.

  Dernæst er loftplanet opdelt i funktionelle zoner til løsning af rumlige og kompositionsmæssige problemer.

  På planen angives typer og grænser for dekorative beklædningsbelægninger.

  Bestemt af det overordnede koncept for loftprojektet, så det harmonerer harmonisk ind i interiøret.

  Design fase

  Udførelse af projektet selvstændigt er det tilrådeligt at se billeder af færdige værker og skitser til dem. Dette vil gøre det muligt at fange modetrends, for at forstå, hvordan det planlagte loft vil se fremover, for at præsentere det i et tredimensionelt billede. Gipsvæg begrænser ikke design ideer og ideer, materialet tager let form og størrelse.

  På dette planlægningsstadium tænker de gennem:

  • Farveopløsning;
  • Scenario belysning i interiøret;
  • Tilslutningsdiagram over belysningsenheder;
  • Design loftsplint;
  • mezzanin;
  • Type tagskinner
  • Vær opmærksom på rummets egenskaber.

  Oprettelse af et projekt skal tage højde for, at loftkonstruktionerne reducerer rummets højde.

  Det er vigtigt at forstå, at loftets design er nøglen til en vellykket installation, hvilket er i overensstemmelse med den tekniske kommunikationsplan.

  design

  Det fremtidige design af boligen er pålideligt, med de mindste detaljer, der tages i betragtning ved hjælp af computersoftware til fotorealistisk visualisering. 3D-billedet vil fungere på elementerne, idet der tages hensyn til tekstur, farveskala og teksturer.

  I computerprogrammer vælger man loftets stil og indretningen som helhed, efterbehandling materialer, beklædning, dekorative belægninger og dekorationer, æstetiske accenter for at se hvordan de ser på loftet, deres kombination med lamper og belysning.

  Tegning af et todelt loft

  Sådanne designtjenester er ret dyre. De kan klare sig uden dem, hvis de har evner og praktisk erfaring.

  Loft tegning

  Du kan lave en tegning af det fremtidige loft ved dig selv eller bruge en, du kan lide.

  Hvis projektet giver en simpel konstruktion af rammen, vil det ikke være problematisk at tegne det på papir, hvis der er kompas, linjal og firkant.

  En flerfamilieramme med brækkede, polygonale, krøllede eller kombinerede elementer, det er muligt at bygge, der kun er baseret på en velafviklet arbejdstegning. metoder:

  • Bestil hos designer salon;
  • Spion i specialiseret litteratur;
  • Udnyt computerprogrammer med et tredimensionalt billede.

  Den korrekte tegning indeholder:

  • Målinger af alle fly og rummets elementer;
  • Punkter under lamperne, deres størrelser;
  • Baggrundsbelysningen er placeret
  • En angivelse af fastgørelsespunkterne på suspensionskonsolerne
  • Udformningen af ​​kommunikation og ledninger;
  • Placering af taggrunde
  • Metal ramme plan;
  • Scale compliance;
  • Hældningen af ​​taget, hvis værelset loftet eller loftet
  • Indeholde alle data til præcis beregning af forbrugsstoffer.

  Tegningen er forbundet med rummets generelle plan, der angiver dimensioner og placering af de indbyggede møbler, sanitetsartikler. Tag højde for størrelsen på udstyr, dørrammer, vinduesåbninger og andre objekter. Afhængigt af designets type og kompleksitet gør de ikke en tegning, men flere.

  Gipsmønster

  Ujævne overflader af væggens og lofternes baser i praksis tvinger os til at foretage korrigerende ændringer i projektet, ikke dem, som arbejdstegningen indeholder. Anvendelsen af ​​et specialiseret computerprogram i dette tilfælde forenkler arbejdet.

  Beregning af materialekonsumtion

  Reparation og byggearbejde begynder med planlægning af indkøb (estimater), beregning af projektomkostninger og finansielle omkostninger (budget). Disse værker udføres ud fra tegningen. En sådan detaljeret beregning vil bidrage til roligt at navigere på byggemarkedet. Beregn følgende typer materialer:

  • Metal profil;
  • Hangere og beslag;
  • drywall;
  • Diverse.

  Byggemærkets websteder tilbyder at bruge købsregnemaskinen.

  Også lager med de nødvendige værktøjer, inventar og apparater.

  Gipsplader

  Beregningen af ​​gipsvæg er enkel, den udføres uafhængigt eller ved hjælp af en salgsassistent. Under alle omstændigheder skal mængden af ​​indkøbt materiale øges med 10-20%. Bestandene er altid nyttige, det er svært at undgå afskrabninger og små unøjagtigheder.

  Nogle nuancer ved køb:

  • De præcise parametre af gipsvæg findes i producentens prislister.
  • Det samlede areal af loftet er opdelt i området af et panel;
  • Hvis konstruktionen er multi-level, er området på hvert niveau også opdelt i et panels område.

  metalware

  Antallet af skruer beregnes fra fastgørelsestrinnet, normalt 40-50 cm. For hver suspension plus en ekstra skrue med et anker.

  Med et tykt lag af gips eller med en særlig tung konstruktion, brug to skruer.

  Skruer tages normalt ud af beregningen - 100 stk. på et plader af gipsvæg.

  Metal profil

  Ved konstruktion af en ramme til gipsvæg vil der uundgåeligt blive trimning, hvilket vil hjælpe med ved en lille fejlberegning, fordi profilen passer perfekt sammen med tilslutningsenheder. Det er tilrådeligt at købe en profil med en margin på 20-25%.

  Metoden til beregning af stativprofilen afhænger af metoden til montering af metalplader:

  • Fast kasse - med celler med et interval på 50-60 cm;
  • Monteringsprofil i en retning i trin på 40 cm.

  Den samlede længde af føringsprofilen er lig med rummets omkreds.

  Suspenderet konsol

  Afstanden mellem de lige suspensioner er 50-60 cm. Den samlede længde af tværprofilerne er delt med 0,5 eller 0,6. Bare i tilfælde, få 2-3 stykker mere.

  Hvis bredden af ​​rummet er mere end 3 meter, vil der være behov for "krabber" suspensioner.

  Således kan du selv skabe et design af gipsloft. Så vil de være som du vil.

  Drywall calculator, gipsvæg beregning

  Adgang til regnemaskinen er betalt!
  I en uge - 37 r!

  Hvad skal man gøre?
  1. Registrer - her!
  2. Log ind - her!
  3. Påfyld din konto ved at klikke på billedet (visa, master card, mobiloperatører) -

  (gælder for alle online-regnemaskiner)

  Vores gipsvæg calculator hjælper med at udføre beregningen af ​​gipsvæg med konstruktion af diagrammer og tegninger! Dette er det samme som at købe et program til 20 000 r! Han foretager beregningen af ​​gipsvæggen og profilen i loftet og viser layoutet af pladerne af gipsvæg og profilens placering direkte på tegningen / tegningen.

  Lignende kalkulatorer:

  Ordningerne er specielt lavet lige på rummets størrelse. Derfor vil du straks se, hvor nogle gipsplader plating elementer skal være. Her er et eksempel på den ordning, som vores gipsvægsregner har bygget -

  Tæl gipsvæggen! Vi besvarer eventuelle spørgsmål gratis!

  Beregn mængden af ​​gipsvæg og loftprofil: online-kalkulator

  Ved installation af et loftsloft på gipsplader er der behov for korrekt at bestemme, hvor meget materiale der kræves til arbejde. Der er forskellige beregningsmetoder, og omhyggelige herrer kombinerer flere beregningsmetoder på én gang. For ikke at blive forvirret, ikke at lave fejl og kontrollere dig selv, er det fornuftigt at bruge specielle regnemaskiner til at beregne mængden af ​​gipsvæg til loftet, som præsenteres gratis på vores hjemmeside.

  Komponenter taget i betragtning ved beregning

  Til opførelse af en ophængt konstruktion kræver ikke kun gipsvæg, men også adskillige fastgørelsesanordninger, såvel som midler til at forberede overfladen til efterbehandling. Derfor omfatter beregningen - uafhængigt eller ved hjælp af en lommeregner -:

  • Ark (plader) gipsvæg. Materialet lægges som regel i loftet i et enkelt lag og sælges i hele ark.
  • Leje- og loftsprofiler. Fås i længder på 3 og 4 meter, så købet kræver valg for at minimere affald.
  • Lodrette suspensioner, forskellige stik.
  • Dowel-negle til fastgørelse profiler til væggene og loftet.
  • Metal skruer, fastgøringsprofiler mellem dem.
  • Forstærkning af mesh serpyanka og kitt til tætnings sømme.

  Mr. Byg anbefaler: Køb alle materialer med en lille margen. Overskud vil være nyttige til andre reparationer. Men manglen på komponenter, f.eks. På grund af fejl under installationen, fører ofte til betydelige tidsomkostninger: det er ikke altid nemt at finde det manglende materiale i de nærmeste butikker.

  Metoder til beregning af gipsvæggen i loftet

  Der er flere måder at beregne, hvor mange detaljer af hver type der kræves for at samle et ophængt loft fra et gipsplader i en lejlighed.

  • Grafisk metode. På et papirark beskrives et detaljeret designskema, for hvilket der beregnes beregninger. Fordelen ved denne metode er klarhed: det er lettere at samle plader af gipsplader med minimal affald. Det er uundværligt, hvis lofterne har en anden form end rektangulær. Ulempe: Det er let at blive forvirret og "tabe" nogen fastgørelsesanordninger. Eller tæl dem to gange.
  • Matematisk metode. Antallet af dele beregnes i etaper i henhold til installationstrinnene. Giver det mest præcise resultat, men er kompliceret i opfattelsen.
  • Metode "Knauf". Den berømte tyske producent af gipsvæg og fastgørelsesdele til den tilbyder sin egen beregningsmetode. Et specielt bord indeholder antallet af alle dele pr 1 m2. Det er kun at måle loftets areal og gange hver position i denne tabel med antallet af resulterende kvadratmeter. Nedenfor har vi lagt en online-regnemaskine baseret på denne teknik.

  Kalkulator komponenter til loftet af HL

  Bemærk: Vi har underskrevet dele med tal, så du kan finde dem i diagrammet.

  Vi angav ikke antallet af profiler i stykker på grund af at der er mindst 3 typer profiler i butikkerne: 3 meter, 3,5 meter og 4 meter. Ved at kende den samlede længde er det ikke svært at opdele det ved længden af ​​profilen og få antallet af lameller.

  Principper for beregning GKL og fastgørelseselementer

  Uanset hvilken metode der vælges og typen af ​​lommeregner er de generelle regler for installation af gipsplademonstruktioner det samme.

  • Længden af ​​styreprofilen er lig med loftets omkreds. Den fremstilles af lameller 3 og 4 meter lang. Størrelsen er valgt, så affaldet slet ikke er muligt, eller de ville være minimal.
  • Metrisk areal af loftprofilen afhænger af dets layout. Eksempler på ordninger findes her. Ofte fremstilles celler med en side på 0,6 m. I dette tilfælde anvendes hele profiler i en retning, og trimning af den tilsvarende længde er velegnet til hoppere.
  • Direkte suspensioner placeres på hver loftsprofil i trin på 50 cm.
  • Multiplicere antallet af suspensioner med 2, få antallet af dowels nødvendigt for at fastsætte dem til loftet. Til det tilføjer dowels til fastgørelse guiderne til væggene, som er arrangeret i trin på 30-40 cm.
  • Krabbe stik tælles i forhold til antallet af led i loftprofiler.
  • Metal skruer købes med en reserve: Hardware er ofte brudt og tabt oftere. Derudover kan overskuddet anvendes overalt.
  • Gipsplader sælges, så deres kompetente layout er meget vigtigt. Det vil være svært at finde en anvendelse til gipsplader af små størrelse.

  Beregningen af ​​alt, hvad der er nødvendigt for indretning af loftet på gipsvæggen, er simpelt. Pleje, konsistens, nøjagtighed, plus en praktisk regnemaskine garanterer succes og hjælper med at spare materialer.

  Kære læsere! Hvis regnemaskinen har hjulpet dig i beregningerne under reparationen, skriv om det i kommentarerne. Forslag til forbedring af vores onlineværktøjer er velkomne.

  Design af lofter i virtualitet

  Design, tegning og design er vigtige stadier af konstruktion, hvad enten det drejer sig om opførelse af en garderobe, installation af en skillevæg eller en ændring i husets udformning.

  En vigtig del af installationen er designplanlægning.

  Visualisering er meget vigtig, når du skal forstå, hvad designen af ​​rummet vil være eller andre detaljer om interiøret. Selvfølgelig vil du ikke trække på papir manuelt, og det er irrationelt at søge hjælp fra en specialist. Det er til sådanne formål, og der er computerprogrammer til udformning af lokaler og strukturer, herunder lofter.

  Mærkeligt nok, men til implementeringen af ​​projektet for det fremtidige loft, kan vi bruge det sædvanlige tegneprogram, og endog den, der oprindeligt var beregnet til at skabe elektriske kredsløb. SPlan-programmet er den bedste assistent. Det passer i hvert fald uanset - uanset om du designer en tegning af hævede lofter eller stræklofter.

  Detaljerede instruktioner for at arbejde med sPlan

  Ordningen med et to-niveau loft med lamper.

  Det første du skal downloade og installere distributionen fra udvikleren, hvorefter programmet kan køres. Lad os komme i gang

  Vi opretter et nyt ark, og i det åbnede vindue vælger vi formatet og de nødvendige arkstørrelser (fra A0 til A4). Vi kigger på værktøjslinjen (placeret nedenfor). Vi kan vælge både et rektangel og en simpel linje. I egenskaberne af hvert af værktøjerne kan vi ændre tykkelsen og farven på linjerne såvel som påfyldningen. Vi vælger de nødvendige parametre og begynder at tegne et rektangel, hold museknappen nede og flytte markøren langs arket. Hjælpeakser hjælper med at navigere i arket. Derudover ser vi på nøjagtige koordinater af vores figur i millimeter på statuslinjen nederst i vinduet.

  Udover rektangler giver sPlan-programmet dig mulighed for at skabe en cirkel, en kegle, en sinusbølge, en polyhedron osv. Og vi kan efterfølgende redigere hver af disse tal ved at vælge og betjene musemarkøren med ansigterne, dreje den 90 grader, reflektere, duplikere. Glem ikke hovedtrækværktøjet i dette program - linjen. Du kan tegne punkterede linjer samt vilkårlige former og endda en Bezier-kurve.

  Værktøjet Dimensioner hjælper os med at udføre figurberegninger, og der er 4 af dem (diameter, radius, vinkel, lineær). Om nødvendigt kan du bruge et værktøj som "Node", hvilket kun betyder en kugle, samt "Symboler".

  Eksporten sker i to faser. På den første er der mulighed for at specificere typen af ​​fil (GIF, JPG, BMP, etc.) og dens størrelse. I anden fase vælger vi placeringen af ​​vores fil.

  Denne måde at designe lofter er den mest bekvemme og enkle. du indstiller værdierne selv, rediger skabelonen og udskriver den. Lettere og kan ikke være.

  Multi-niveau gipsplader lofter, fotoklar ideer

  Kom med et originalt design af loftet, og endda bringe det til livet er muligt ved at installere gipspladekonstruktion. Dette vil spare penge brugt på guiden, for at skabe et projekt med egne hænder. Gipsvæg er let at bruge, installationen er let, fleksibelt materiale giver et afrundet eller ovalt formet loft. Gipspladens lofter på flere niveauer er i stand til at give en sofistikeret atmosfære. Ifølge designerens ide kan de have punktbelysningselementer eller en vedhængslampe, der optager det centrale sted på loftoverfladen. Multi-level designs kan overraske med ekstraordinære former, overgange og indbyggede LED-lamper.

  Fordele og ulemper

  Loftet på flere niveauer kan visuelt øge eller reducere rummet, opdele dets rum i zoner, giv chic til interiøret.

  Blandt de vigtigste fordele ved gipsvæggen udstråler:

  • materiale billighed;
  • nem montering med hånden;
  • evnen til at skabe nogen form for loft
  • miljøvenligt materiale;
  • lang levetid
  • muligheden for at afslutte maling;
  • Materialet har fremragende lydisoleringsegenskaber.

  Oprettelse af elementer af enhver form, du kan overføre interessante varianter af lofter til et billede af virkeligheden. Praktisk er evnen til at skjule fejl eller uregelmæssigheder i den øverste overflade af rummet. Ved at kombinere hævede lofter og suspenderes, skaber du unikke design, der kan ses fra billedet på internettet.

  Materialet er ikke så stærkt at læne på det, så dets anvendelse på væggene er ikke særlig relevant. Foto-eksempler på de muligheder, som designere tilbyder, kan belyses, to eller flere niveauer, herunder hævede lofter og andre accenter.

  Ulempen er, at hvis ejeren ønsker at lave designet med egne hænder, skal han bruge penge på værktøjer til installation, såsom en skruetrækker, en elektrisk hammerboremaskine, et stiksav, en konstruktionskniv.

  Typer af lofter på flere niveauer

  Versioner af gulvbelagte lofter på flere niveauer omfatter konstruktion på en enkelt plan, så opdelt i to og tre niveauer, også mere komplekse projekter. Et loft på et niveau er i de fleste tilfælde et grundlag for yderligere niveauer. Grundlaget er en metalramme. Princippet om at skabe to og tre niveauer strukturer - installation baseret på rammen af ​​det foregående niveau.

  De vigtigste typer af lofter på flere niveauer:

  • Ramme loft - Design i form af geometriske former, ofte med regelmæssig form, har et eller to trin. På billedet kan du arrangere og skabe din egen belysning den rigtige - i midten for at placere en lysekrone, der straks tiltrækker opmærksomhed, og kantingen vil blive indrammet af LED-lys. Hele konstruktionen af ​​kassen vil have en tykkelse på ikke mere end 50 centimeter;
  • diagonalt loft - en ekstraordinær løsning til at designe et loft på flere plan med dine egne hænder. Med eller uden belysning vil det se spektakulært ud. Kanten af ​​de nederste niveauer i loftet vil have forskellige niveauer, en skillelinje eller en bølgelignende glat overgang af strukturen vil gå fra det ene hjørne til det andet;
  • zone loft - selve navnet taler for sig selv, opdeling af rummet visuelt i zoner, udvælgelsen af ​​de vigtigste. Der lægges vægt på den primære første tier, den anden og tredje tier skiller sig lidt ud fra det samlede område, hvilket betegner et særskilt funktionelt område.
  Diagonalt billede af loftet. Zonalloft i hallen. Rammer med flere niveauer.

  belysning

  For at gøre rummet mere visuelt i stand korrekt valgt belysning. Til armaturer er nicher specielt skabt, hvor LED-pærer er monteret. At understrege virkningerne af belysning placeret i midten af ​​rummet og omkredsen afhængigt af destinationen. Brugen af ​​loftlamper og lysekroner af usædvanlig form vil skabe en behagelig såvel som en behagelig atmosfære derhjemme. Gipsplanklofter med belysning harmonerer harmonisk ind i rummet, kombineret med stilen på væggene og gulvet. Flere niveauer af loftet på komplekse figurer, i kombination med et strækloft, vil være den ideelle løsning til dekoration.

  Justering af belysningen efter behov er vigtig for at skelne mellemrummet og fokusere opmærksomheden, f.eks. På skrivebordet. Gennemførelse af nøjagtige målinger og et hul, vil de ikke være synlige efter installation af en gipsvægskonstruktion, der gemmer alle fejlene. Halogenlamper er populære, de skaber effekten af ​​overløb i loftet, og billederne kan demonstrere dette.

  Udvikling af projektet af et gipspladerophæng

  Enheden af ​​en multi-level struktur vil blive opfattet bedre, hvis du opretter sit tredimensionale billede. Designerens hovedopgave er at zone rummet til det tilsigtede formål, skjule alle fejl i loftet og ledningerne. Vælg den korrekte størrelse, bereg diagonal, centre, loftets omkreds - de første trin i projektet.

  Skitse af et loft på flere planer Oprettelse af en skitse i et computerprogram

  Designskitse skal afspejle alle centimeter og former for fremtidens loft, antallet af tier, loftets indvendige struktur. Før du laver et loft med flere niveauer med dine egne hænder, bør du konsultere erfarne fagfolk. Foto eksempler vil ikke være nok i denne sag, det er bedre at se video materiale fra rigtige arbejdspladser. Projektet af et loft på flere niveauer kan være det mest uventede, da gipsvæg giver store muligheder for fantasi.

  Suspenderet konstruktion med belysning og kommunikation skal demonteres i detaljer, skabes i etaper. Designere anbefaler først at gøre belysning fremhæve de vigtigste områder i rummet. Svært tilgængelige steder i loftet skal laves med lav landing, har adgang til dem gennem skjulte luger.

  Strukturen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer

  mærkning

  I første omgang er det vigtigt at foretage nøjagtige målinger af det fremtidige design, da det vil være problematisk at ændre det. Du kan lave markering ved at undersøge fotoinstruktionerne fra specialister, visuelle tegninger. De grundlæggende principper for arbejde - det første hovedniveau sænkes med 5 centimeter fra nulmærket, den anden og efterfølgende sænkes med 9-10. Det første niveau af multi-level strukturen skal være perfekt niveau for at undgå fejl med følgende niveauer.

  Opmærkning vil hjælpe niveauet af støt ved hjælp af gipsvæg, gem materialer på en mulig omarbejdning i processen. Det er vigtigt at tage højde for al kommunikation, ledninger, apparater med belysning, som skal gemmes under gips. Linjen, som bestemmer niveauet for loftfaldet, trækkes langs hele rummets omkreds. De mest populære måder er bygning og laser niveauer. Den første mulighed er ikke den mest pålidelige, da procentdelen af ​​fejlen er høj. Mens laserniveauet har en høj grad af nøjagtighed, monteret på væggen, gør den markeringer rundt om loftets omkreds. Laserstrålen projicerer niveauet på alle væggene, det er bare værd at bemærke og holde en blyant eller straks vedhæfte en profil.

  Materialer til installation

  For nylig var lofter på flere niveauer beføjelser for offentlige rum. De var lavet af træ, så de var dyre, og ikke alle havde råd til sådan luksus. Stræklofter og gipsvæg til dekoration anvendes nu som basismaterialer. Kvaliteten af ​​strukturen afhænger af deres kvalitet. Gipsvæggen kan være standard, vandtæt og brandsikker, eller en kombination af begge. Derefter kan dette materiale bruges i rum med høj luftfugtighed, som et badeværelse.

  Når du opretter et loft på flere niveauer med dine egne hænder, kan du også have brug for følgende materialer:

  • glasfiber;
  • profiler af forskellige sektioner;
  • gipsplader;
  • skruer og skruer;
  • maling, kitt og primer;
  • metal hjørner.
  Gipsplade loft værktøj

  Forberedende arbejde til installation

  Da denne type loft ikke er etableret i et år, skal forberedelsen tages ansvarligt. Forberedelse af rum og arbejdsflade vil være som følger:

  • Værelset skal fjernes fra unødvendige møbler og indvendige genstande, herunder belysningsarmaturer, bør ledningsføring være fraværende;
  • du skal beslutte om zoneinddeling af rummet, skjule ledninger og ventilation;
  • at niveauere en overflade og til at dække med fugemasse efter behov for at behandle antifungale midler;
  • præfabrikerede præcise markup første niveau;
  • køb af den nødvendige mængde gipsvæg og installation langs guidernes omkreds ved hjælp af skruer og dowels.
  Installation af suspensioner

  Montering af rammen af ​​det første lag

  Når du opretter det første lag i et gipspladeloft på flere niveauer, er det værd at tegne det fremtidige lofts plan, samt design af alle monterede elementer på forhånd. Produktion af rammen kan ses på foto- og videoprojekter. Efter rådgivning med kompetente specialister kan du fortsætte med installationen af ​​en gipspladestruktur med egne hænder.

  Efter at have valgt den ønskede form af strukturen, er der skabt en ramme, der er fastgjort til loftet, vægge med dowels og selvdrejende skruer, er det værd at først måle og afskære alle profilerne. Det første du skal finde et bundpunkt på loftet, er det bestemt af niveauet omkring loftets omkreds. For det første er en rektangulær struktur monteret, og så er de buede detaljer dekoreret, du kan lave dem selv eller købe færdige produkter. Du kan lave krøllede elementer med dine egne hænder ved at skære de ønskede former ud af et gipsplader ark og bøje dem fra fugtige arkmaterialer. Ved at bruge billedet som et eksempel, kan du vælge nuancer af loftstandene, lave farveovergange. På fase af installation af rammen ligger alle ledninger med belysning. Ved hjælp af et stiksav eller en byggekniv er materialet let skåret, og huller er lavet til belysning og ledninger. Ved hjælp af en dyse til gipsvæg er den desuden skruet til profilen med skruer.

  Profil for det første niveau af loftet Fastgørelse gipsvæg på en metalramme

  Installation af det andet lag

  Efter den færdige anden plade af loftet er markeringen tegnet til fastgørelse af rammen, du skal tegne linjer under profilen, ideelt du kan tegne det ønskede mønster. Ordningen for den fremtidige model af et loft på flere niveauer vil hjælpe med at eliminere fejl under installationen. Det bedste materiale til fremstilling af rammen vil være metalprofiler, monteret på vægge og loft.

  Forbereder "slangen" for at skabe et fremtidigt mønster på loftet Fastgørelse af "slangen"

  Profilen er skåret til den højde, som du vil sænke rammen. Profilens sider er afskåret for mere bekvem installation, og indsat i profilens profil på væggen, så er UD-profilen fastgjort til dem. Efter fremstilling af rammens side skæres en lang profil, som kommer i forbindelse med rammens sidevæg og UD-profil. Efter fastgørelsen af ​​alle profilerne er rammen klar i gipsplader. Da hver skrue skrues i hånden, skal rammen være mere stiv.

  Rammen for det nederste niveau af andet niveau gipsplader gipsplader

  Det andet niveau, der ofte har afrundede former, er også beklædt ud over dekorative elementer i form af en lysbuen. Med en lille radius kan du komme med stykker gipsvæg, bajonetter smurt med kitt. Det er vigtigt at forlade et mellemrum på 5 millimeter mellem arkene for jævnt at sætte og give glatte linjer til produktet. Med store former i loftet skal du tinker, pladen fugtes først, så bøjes og skrues til profilen. Efter plastering af gipspladerne i rammen kan du endelig male strukturen og give den et attraktivt udseende.

  Suspended ceiling modellering

  Suspended ceiling modellering

  Installation af ophængte lofter i lokalerne er en fælles opgave. For at forenkle udformningen af ​​hævede lofter og for at tage hensyn til materialernes omkostninger, kan du bruge forskellige softwareprodukter (herunder "Designer af belægningsplader" beskrevet i foregående afsnit).

  Sådanne programmer omfatter modulet "Beregning af suspenderede lofter".

  Efter lanceringen af ​​programmet åbnes en anden oven på hovedvinduet (se figur 5.11). Det foreslås at indstille parametrene for det rum, hvor det nedhængte loft er modelleret.

  Fig. 5.11. Programvinduet til beregning af hævede lofter efter lanceringen

  På fanen Parametre kan du angive rummets navn, loftets højde og de paneler, der skal lægges.

  På fanen Skabeloner, i rullelisten Formular (Fig. 5.12), vælger du en skabelon for formen af ​​rumplanen, hvor loftet er installeret. Når du har valgt en skabelon i tekstfelterne under rullelisten med formularer, indtastes de karakteristiske dimensioner af skabelonen. Derefter kan den valgte skabelon redigeres direkte i programvinduet.

  Fig. 5.12. Vælg en værelseform skabelon

  Vælg den anden skabelon og indstil følgende dimensioner: To store sider - 5 m hver, mindre - 1,5 m hver. Klik derefter på knappen næste - du går til fanen Parametre, hvor du skal klikke Ok.

  Hvis du gjorde alt korrekt, skal der vises en tegningstegning i vinduet Room Plan i henhold til de valgte dimensioner og skabelon (figur 5.13).

  Fig. 5.13. Værelsesplan

  Standardplanen foreslået af systemet kan redigeres ved hjælp af knapperne på panelerne til højre for tegnefeltet.

  For eksempel kan yderligere konturer af væggene tilføjes til konturen. For at gøre dette, tryk på knappen for at skære konturen.

  i redigeringsområdet - systemet skifter til væggenes konturændringstilstand. Dernæst skal du ændre skærmbilledet på vægge og flytte til tegnefeltet og bruge museknappen til at afskære den unødvendige del af rummet. Clipping udføres på den ødelagte linje opnået ved at angive sine hjørner (kinks). I en udførelse af kommandoens skærekontur kan du ændre konturen en gang. Det er vigtigt at sikre, at polylinens start og slutpunkt, der definerer klipbanen, er placeret uden for rummet.

  Enhver væg i rummet kan forskydes i lodret eller vandret retning. Der vil ikke være nogen brud i væggene - programmet vil genopbygge planen i henhold til den nye placering af den redigerede væg. For at flytte væggen skal du flytte musemarkøren til væggen, og når den har form af en pil, der peger i fire retninger, skal du klikke på museknappen. Ved at flytte markøren vil du se, hvordan planen genopbygges. For at rette væggen i den nye position skal du klikke på museknappen igen.

  Ved at trække med museknappen kan du redigere konturen gennem de karakteristiske punkter. Et enkelt punkt er altid aktivt i konturens rum (i billedet (se Fig. 5.13) er det angivet med en sort pil, der peger i fire retninger). For at ændre placeringen af ​​et punkt (eller gøre et andet konturpunkt aktivt), brug Flyt markørknapperne.

  i redigeringsområdet. Når du klikker på den første, aktiveres det næste karakteristiske punkt i retning af uretbevægelsen fra den aktuelle;

  Hvis du vil redigere konturen, skal du også bruge knapperne i området Turning af kontur.

  Ved hjælp af de to første knapper kan du dreje konturen med uret eller mod uret i en lille vinkel. Brug de næste to - også med uret eller mod uret, men straks ved 90 °.

  Ved hjælp af ovenstående værktøjer skal du ændre profilen for rummet, der er oprettet af programmet på skabelonen, så det ser ud som dette (figur 5.14).

  Fig. 5.14. Room plan efter redigering

  Brug knappen Gem

  i området Current Room, gem planen til din harddisk.

  Nu kan du gå videre til beregningerne, det vil sige at modellere et hævet loft. Klik på knappen Beregninger i øverste højre hjørne af vinduet - programmet skifter til simuleringsfunktionen og viser placeringen af ​​loftfliserne i henhold til standardindstillingerne (figur 5.15).

  Fig. 5.15. Placering af loftfliser i henhold til standardindstillingerne

  For at rette stablingen udført af programmet, kan du ændre placeringen af ​​de lodrette og vandrette guider (disse linjer er tykkere på planen). Med hensyn til disse linjer vil der blive udjævnet pladeplade. Deres position ændres ved at trække med museknappen eller ved at indstille koordinater i intervallets tekstfelter i området Parametre. Med knappen Indstillinger

  Du kan angive de plader, som lampene eller armaturerne skal monteres på. På tegningen er disse plader angivet med gule firkanter.

  Som standard beregner programmet det sædvanlige hæmmede loft, men det er muligt at udføre en beregning for installation af gipsvæg. For en sådan beregning skal du trykke på knappen.

  på panelet øverst i hovedprogramvinduet, og derefter på knappen Beregn. Værelset genberegnes for at lægge gipsloftet.

  For gipsloftet er det muligt at se og redigere parametrene. For at ringe til deres vindue (figur 5.16) skal du klikke på knappen med billedet af tre punkter til højre for beregningsknappen.

  Fig. 5.16. Vinduet Gips lofter

  Når du ændrer parametrene for gipspladerne i indstillingsvinduet, skal du klikke på en af ​​Installeringsknapperne eller knappen Installer alle for at få vist de ændringer, der er foretaget på planen.

  Resultaterne af beregning og simulering vises ved hjælp af knappen Resultater, hvor der åbnes et vindue (Fig. 5.17) med en rapport om forbrug af materialer til at lægge loftet.

  Fig. 5.17. Vinduet med resultaterne af modellering af anbringelse af et ophængt loft

  Ved hjælp af knappen Export (se fig. 5.17) uploades resultaterne af programmet til Microsoft Excel.

  Programmet giver mulighed for at udskrive en grundplan med opbygningen af ​​loftfliserne (knappen til højre for knappen Results).

  Ansøgningen "Beregning af hævede lofter" giver dig mulighed for hurtigt at beregne udformningen af ​​hovedtyperne af hævede lofter og skabe et visuelt layout til placeringen af ​​deres dele.

  Skitser af gipsplader, tegninger og projekter: Vælg design

  Skitser af gipsplanklofter viser fælles træk ved det udtænkte design. På dette stadium afhænger alt af fantasien og evne til at tegne. Tegninger og projekter genskaber det overordnede billede af det ønskede loft, hvilket gør det muligt produktivt og præcist at udføre opgaven med at konstruere en struktur fra hl, for at bygge et loft, der vil dekorere interiøret.

  Loftslayout

  Først og fremmest skaber de et måleskema af plads. Hele designprojektet er baseret på det. I fremtiden vil nøjagtige målinger gøre det muligt at udføre tegninger.

  Dernæst er loftplanet opdelt i funktionelle zoner til løsning af rumlige og kompositionsmæssige problemer.

  På planen angives typer og grænser for dekorative beklædningsbelægninger.

  Bestemt af det overordnede koncept for loftprojektet, så det harmonerer harmonisk ind i interiøret.

  Design fase

  Udførelse af projektet selvstændigt er det tilrådeligt at se billeder af færdige værker og skitser til dem. Dette vil gøre det muligt at fange modetrends, for at forstå, hvordan det planlagte loft vil se fremover, for at præsentere det i et tredimensionelt billede. Gipsvæg begrænser ikke design ideer og ideer, materialet tager let form og størrelse.

  På dette planlægningsstadium tænker de gennem:

  • Farveopløsning;
  • Scenario belysning i interiøret;
  • Tilslutningsdiagram over belysningsenheder;
  • Design loftsplint;
  • mezzanin;
  • Type tagskinner
  • Vær opmærksom på rummets egenskaber.

  Oprettelse af et projekt skal tage højde for, at loftkonstruktionerne reducerer rummets højde.

  Det er vigtigt at forstå, at loftets design er nøglen til en vellykket installation, hvilket er i overensstemmelse med den tekniske kommunikationsplan.

  design

  Det fremtidige design af boligen er pålideligt, med de mindste detaljer, der tages i betragtning ved hjælp af computersoftware til fotorealistisk visualisering. 3D-billedet vil fungere på elementerne, idet der tages hensyn til tekstur, farveskala og teksturer.

  I computerprogrammer vælger man loftets stil og indretningen som helhed, efterbehandling materialer, beklædning, dekorative belægninger og dekorationer, æstetiske accenter for at se hvordan de ser på loftet, deres kombination med lamper og belysning.

  Tegning af et todelt loft

  Sådanne designtjenester er ret dyre. De kan klare sig uden dem, hvis de har evner og praktisk erfaring.

  Loft tegning

  Du kan lave en tegning af det fremtidige loft ved dig selv eller bruge en, du kan lide.

  Hvis projektet giver en simpel konstruktion af rammen, vil det ikke være problematisk at tegne det på papir, hvis der er kompas, linjal og firkant.

  En flerfamilieramme med brækkede, polygonale, krøllede eller kombinerede elementer, det er muligt at bygge, der kun er baseret på en velafviklet arbejdstegning. metoder:

  • Bestil hos designer salon;
  • Spion i specialiseret litteratur;
  • Udnyt computerprogrammer med et tredimensionalt billede.

  Den korrekte tegning indeholder:

  • Målinger af alle fly og rummets elementer;
  • Punkter under lamperne, deres størrelser;
  • Baggrundsbelysningen er placeret
  • En angivelse af fastgørelsespunkterne på suspensionskonsolerne
  • Udformningen af ​​kommunikation og ledninger;
  • Placering af taggrunde
  • Metal ramme plan;
  • Scale compliance;
  • Hældningen af ​​taget, hvis værelset loftet eller loftet
  • Indeholde alle data til præcis beregning af forbrugsstoffer.

  Tegningen er forbundet med rummets generelle plan, der angiver dimensioner og placering af de indbyggede møbler, sanitetsartikler. Tag højde for størrelsen på udstyr, dørrammer, vinduesåbninger og andre objekter. Afhængigt af designets type og kompleksitet gør de ikke en tegning, men flere.

  Gipsmønster

  Ujævne overflader af væggens og lofternes baser i praksis tvinger os til at foretage korrigerende ændringer i projektet, ikke dem, som arbejdstegningen indeholder. Anvendelsen af ​​et specialiseret computerprogram i dette tilfælde forenkler arbejdet.

  Beregning af materialekonsumtion

  Reparation og byggearbejde begynder med planlægning af indkøb (estimater), beregning af projektomkostninger og finansielle omkostninger (budget). Disse værker udføres ud fra tegningen. En sådan detaljeret beregning vil bidrage til roligt at navigere på byggemarkedet. Beregn følgende typer materialer:

  • Metal profil;
  • Hangere og beslag;
  • drywall;
  • Diverse.

  Byggemærkets websteder tilbyder at bruge købsregnemaskinen.

  Også lager med de nødvendige værktøjer, inventar og apparater.

  Gipsplader

  Beregningen af ​​gipsvæg er enkel, den udføres uafhængigt eller ved hjælp af en salgsassistent. Under alle omstændigheder skal mængden af ​​indkøbt materiale øges med 10-20%. Bestandene er altid nyttige, det er svært at undgå afskrabninger og små unøjagtigheder.

  Nogle nuancer ved køb:

  • De præcise parametre af gipsvæg findes i producentens prislister.
  • Det samlede areal af loftet er opdelt i området af et panel;
  • Hvis konstruktionen er multi-level, er området på hvert niveau også opdelt i et panels område.

  metalware

  Antallet af skruer beregnes fra fastgørelsestrinnet, normalt 40-50 cm. For hver suspension plus en ekstra skrue med et anker.

  Med et tykt lag af gips eller med en særlig tung konstruktion, brug to skruer.

  Skruer tages normalt ud af beregningen - 100 stk. på et plader af gipsvæg.

  Metal profil

  Ved konstruktion af en ramme til gipsvæg vil der uundgåeligt blive trimning, hvilket vil hjælpe med ved en lille fejlberegning, fordi profilen passer perfekt sammen med tilslutningsenheder. Det er tilrådeligt at købe en profil med en margin på 20-25%.

  Metoden til beregning af stativprofilen afhænger af metoden til montering af metalplader:

  • Fast kasse - med celler med et interval på 50-60 cm;
  • Monteringsprofil i en retning i trin på 40 cm.

  Den samlede længde af føringsprofilen er lig med rummets omkreds.

  Suspenderet konsol

  Afstanden mellem de lige suspensioner er 50-60 cm. Den samlede længde af tværprofilerne er delt med 0,5 eller 0,6. Bare i tilfælde, få 2-3 stykker mere.

  Hvis bredden af ​​rummet er mere end 3 meter, vil der være behov for "krabber" suspensioner.

  Således kan du selv skabe et design af gipsloft. Så vil de være som du vil.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Moderne gipsplader og strækkonstruktioner er undertiden slående med deres usædvanlige former. Deres skabelse afhænger helt af designerens fantasi. Ejere af lejligheder og private huse søger ofte at lave det oprindelige loft med egne hænder.

  I den henseende har de spørgsmål: "Hvordan tegner man et ophængt loft" eller "Hvordan man tegner en ellipse i loftet?". Nå vil vi forsøge at fremhæve disse og andre spørgsmål i detaljer og give dig nogle praktiske råd.

  Vi designer loftdesignet

  To typer af hævede lofter, som vi har nævnt, med samme succes tager forskellige konfigurationer: cirkler og ovaler; bølger på flere niveauer, volumetriske figurer og kasser - ikke at liste alt.

  • I mange af loftkonstruktionerne kombineres gyrok og spændingsstof, og du kan se et eksempel på en sådan kombination på billedet ovenfor. Og hvis den strakte lærred - det er stadig eksperternes privilegium, er skabelsen af ​​loftet af gipsplader ganske rigtigt mange af os. Det vigtigste er at have et stort ønske og nødvendige værktøjer.
  • Hvis kreativ tænkning ikke er fremmed for dig, kan du oprette din egen originale loftform. Det er muligt at tegne ideer i forskellige designudviklinger uden at endda kopiere dem helt, men ved at låne individuelle elementer, som du synes passer perfekt ind i et bestemt rum.
  • Sandsynligvis er det overflødigt at sige, at en kompleks konfiguration ikke kan indføres i loftets loft "med øje". Alle linjer skal anbringes på overfladen, men tegningen af ​​loftet er foreløbigt lavet på papir. Og hvis du aldrig har stødt på dette, skal du have en lille instruktion.

  planlægning

  • Tegninger af hængende lofter skal foretages i en vis grad, med anvendelse af dimensioner, profilmonteringslinjer, fikseringspunkter og placering af lamper. For at gøre det nemmere at observere skalaen skal du ikke trække på tegnepapiret, men på grafpapir.
  • Enhver vil kunne lave en sådan tegning med en blyant, hvis det ønskes, fordi tegning er undervist i almindelige uddannelseskoler. Avancerede computerbrugere kan oprette en sådan tegning i et specialprogram ved at vælge de skabeloner, den indeholder.

  Tip! Programmet vil forenkle processen med at designe loftet, og vil give mulighed for at se den opfindte konstruktion i et tredimensionalt billede. For at oprette retlinede formularer er der ikke behov for tegning generelt. Men rundt (for flere detaljer læs her) og bølgende konfigurationer uden at trække rigtigt ikke at udføre.

  • Dette er nødvendigt ikke kun for at passe figuren symmetrisk ind i loftoverfladen, men også for nøjagtigt at bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer. Det er meget vigtigt at distribuere profilens fastgørelsespunkter korrekt, fordi der altid er risiko for, at de falder ind i de elektriske ledninger.
  • Du kan også tegne en plan i lokalet, hvor placeringen af ​​møblerne vil blive markeret. Krøllede dele af det hængende loft, både volumen og konkave, er undertiden knyttet til det. På billedet nedenfor ses et godt eksempel på en sådan zoneinddeling.
  • For at understrege skønheden i de oprindelige figurer på loftet, kan du bruge dem til at fremhæve. En af varianterne af dekorativ belysning er placeringen af ​​spotlights langs niveau grænserne, enten en LED-strimmel eller neon ledning monteret langs deres kontur. Af den måde skal dette også afspejles i tegningen af ​​det nedhængte loft.

  Vær opmærksom på endnu et øjeblik. Før du begynder at gennemføre projektet, skal du sørge for, at standard hardware er egnet til montering af loftelementer, eller du kan bestille det individuelt.

  Og først efter at alle detaljerne er blevet anvendt på tegningen, er afstande blevet beregnet, og problemet med fastgørelserne er blevet løst, kan designkonturerne overføres til loftet.

  Udformningen af ​​det buede design

  For at udføre loftets mærkning skal du bruge: et bygningsniveau, et målebånd, en lang lineal, en farvningstråd, en blyant, en firkant og et kompas. Først og fremmest, langs loftsoverfladens omkreds er niveauerne af den suspenderede struktur udformet med en højdeforskel.

  • Efter markering af periferien af ​​den suspenderede overflade, fortsæt med at tegne en buet linje på bundloftet. Lad os sige det vil være en bølge. Det er muligt, at du bliver nødt til at tegne det to gange: på bundpladen og på overfladen af ​​første niveau. Dette gør det muligt at beregne placeringen af ​​profilen mere præcist.
  • En buet linje består oftest af flere buer. Tegn dem med et improviseret kompas, lavet af et stykke profil, i den ene ende, hvor en blyant fastgøres, og den anden ende fastgøres med en skrue til overlapningen.
  • I stedet for profilen kan du bruge tråden strakt langs cirkelens radius. Prisen på denne enhed er minimal, og det er meget praktisk at bruge det. Ved at justere længden af ​​ledningen kan du få cirkler og buer med forskellige diametre. Du kan se, hvordan dette gøres ved at finde videoer om dette emne på internettet.
  • Afhængig af bølgeformen forbindes buerne med glatte eller lige linjer. Hvis bølgen har svage bøjninger, kan markup også anvendes i form af punkter og derefter jævnt forbinde med hinanden.
  • En fremragende mulighed for at markere loftet er at bruge en skabelon. Alt er simpelt: På et ark karton anvendes en af ​​de ovennævnte metoder, og der vises en buet linje. Derefter skæres det med en saks, og sætter stencilen i loftet og overfører konturen til den.
  • Hver form har sine egne måder at anvende den på. Mange spørger spørgsmålet: "Sådan tegner du en ellipse i loftet?". I dette tilfælde kan du bruge denne metode: en geometrisk form er tegnet inde i den anden. Den ovale passer perfekt ind i diamanten, og det er ret nemt at tegne på loftet.
  • Husk skolens geometri. Så: vi markerer koordinatakserne, sæt de nødvendige dimensioner på dem og tegner en ligesidet rhombus. Vi bestemmer midten af ​​hver side af rhombuset, og ved hjælp af et improviseret kompas forbinder disse punkter med symmetrisk modsatte buer.

  Tilsvarende kan cirklen indtastes i en firkant. Når alt kommer til alt, hvis han har en stor radius, bliver det ikke let at tegne en sådan figur kun ved hjælp af et improviseret kompas. Det sker også, at du skal tegne to skærende cirkler med forskellige radier. Det er nemmest at gøre dette på den måde, der er beskrevet ovenfor.

  Nuancerne af buet loftinstallation

  Først skal du installere rammeelementerne på første niveau. Normalt monteres kappebælter i trin på 60 cm. Men hvis det er meningen at udføre det andet niveau, på stedet hvor der vil være en oval eller bølge, monteres profilerne oftere i 30-40 cm.

  Dette skyldes det faktum, at belastningen på skelet på første niveau stiger, plus du skal oprette flere ankerpunkter. Men der kan være flere niveauer!

  • For at finde ud af præcis, hvor profilen skal placeres, vil konturen af ​​en krøllet figur trukket på gulvet hjælpe dig. Den profil, som grænsesektionerne af niveauer er vedhæftet, bør også fastsættes oftere. Dette refererer til antallet af fastgørelsespunkter for suspensioner til loftet.
  • Arkivering af ark på første niveau udføres, så de overlapper grænsen for en bølge eller en anden figur på andet niveau. Og hvis gipsen normalt er fastgjort med skruer 18 cm senere, så ved siden af ​​fastgørelseslinien til det andet niveau, skal afstanden reduceres til 7-10 cm.
  • Yderligere på den hemmede overflade duplikerer konturen af ​​kurven på anden niveau linjen. Profilen vil blive monteret langs denne linje: enten buet eller almindelig - med hak fremstillet med hånden.
  • Fastgørelsen af ​​profilen er lavet ikke langs konturen på andet niveau, men med et indsnit svarende til tykkelsen af ​​gipsplade, fordi slutningen af ​​volumenbilledet også skal søges. Hvor der ikke er nogen profil, skal fastgøring til giproen laves med specielle dykker, der har form som en sommerfugl. De hedder: dowel-butterfly. Deres "vinger" fordeler jævnligt belastningen, og vil ikke tillade skruen at bryde ud af pladens tykkelse.
  • Hvis andet niveau er sidst, vil rammen blive installeret som standard. I tilfælde af installationen af ​​det tredje niveau reduceres afstanden mellem foringsrørene og fastgørelsespunkterne for suspensionerne også.
  • Skæreark skal producere så præcist som muligt. Du kan passe alle dele i størrelse efter at du har syet et krøllet niveau, og afskærer unødvendige dele på plads. Men her afhænger det hele af loftets form.

  Til arkivering af steder med bøjninger kan du bruge forstærkede plader af gipsplader. Dette materiale har en tykkelse på kun 6,5 mm, mod 9 mm af den sædvanlige GCR, og det er bedre at bøje. Nå, hvordan man korrekt skærer og bøjer drywall, behandler sine kanter, tætningsledninger, såvel som kittet, eller hvordan man laver tegninger af hævede lofter af andre typer, du kan lære af mange artikler på vores hjemmeside.