Sådan synligt løftes lave lofter: 16 effektive teknikker

Lavt loft - mere end et fælles problem for ejere af bylejligheder. Højden på loftet på 2,4 m betragtes som minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan ca. samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse. 2,6-2,7 m er den gennemsnitlige højde, hvormed hjemme købere nu kan tælle. Og lofterne over 3 m er mere af en luksus til rådighed for mennesker der bor i "Stalin" eller i moderne hems. Selvom dit hus har lave lofter, bekymre dig ikke meget om dette! Der er masser af supereffektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig viser ikke alle ovenstående eksempler en lofthøjde på 2,4 m. Imidlertid vil disse interiører levende demonstrere, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

Valg af farver og finish til lave lofter

1. lofter i hvidt Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

2. Glans. Glatte belægninger afspejler lyset og visuelt køligt øger rummet. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

3. Stræklofter - endnu mere effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

4. Blåt loft. Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet. Måske kan vi kun anbefale det som et alternativ til den snehvide. Andre nuancer er ikke det bedste valg til lave lofter.

5. Den grundlæggende regel ved valg af farver til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, må væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

6. Forsøg at undgå udragende strukturer: kassér volumetriske lysekroner til fordel for pæne, bedre indbyggede armaturer, hæng ikke loftsventilatorer og pynt midten af ​​loftet med stukkegods. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

Lavt loftbelysning

7. Kompetent baggrundsbelysning. Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: En kedelig kasse rundt omkredsen, som omfatter spotlights, en blank finish eller et strækloft i midten, LED-lys, der fremhæver den centrale del af loftet. Vi brugte denne teknik mere end en gang i vores projekter:

8. Vælg lamper, der belyser loftet - sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, hvilket skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere. En stor artikel om forskellige former for kunstig belysning er her.

Lofter: valg af møbler

9. For et værelse med lave lofter, vælg lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, jo mindre afstand vil det forblive i loftet - jo lavere bliver det.

10. Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide topskabe, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden - sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

Indretningsrum med lave lofter

11. Spejle - en klassisk teknik til ubehagelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

12. Vertikaler. Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

13. I artiklen om aktuelle trends inden for indretning, skrev jeg om en sådan metode til farvning som ombre - en jævn overgang af farver fra lysere og mørkere. Så denne metode er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil medvirke til at øge det betydeligt.

14. Maksimale lange gardiner. Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsbrættet. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner skal du vælge lysstrømmende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet. Læs mere om det smukke design af Windows i denne artikel.

15. Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med en overvejelse af lodrette linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

16. En anden universel rådgivning ved udformning af små værelser: Undgå rod og opretholde den spartanske ordre =) Beklædning, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommoder. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Anbefalinger til valg af belysning til lave lofter

Helt få brugere er nødt til at acceptere problemet med lave lofter i deres hjem. Særligt ubehageligt ser små værelser med en lofthøjde på 2,5 meter, hvis vinduer er orienteret mod nord eller vest. I dette tilfælde trænger et minimum af naturligt lys ind i rummet, hvorfra den omgivende atmosfære har et negativt indtryk på personen i rummet. For på en eller anden måde at løse dette problem anbefaler designeksperter at tilføje flere lyskilder. Men ikke alle lysarmaturer passer perfekt ind i dette rum, så inden du tager det endelige valg af lysekroner eller lamper, bør du omhyggeligt gøre dig bekendt med emnet om, hvordan man vælger belysning til lave lofter. Det er vigtigt at ordentligt organisere rummet og vælge den optimale placering af belysningsenheden. Og hvordan man gør dette, overvejer vi mere detaljeret nedenfor.

Korrekt placering af kilden til gløden

Ordentligt arrangere belysning - dette er hovedopgaven for værelser med lave lofter. Mange designere anbefaler at afvise lamperne hængende fra loftet og vælge sådanne modeller af lysekroner, der giver dig mulighed for at lede lyset opad. Du kan se på de såkaldte loftslamper, som er monteret direkte på loftet. I dette tilfælde kan lofterne være flere eller en. Det er kun vigtigt at beregne lysstyrken korrekt. Det er også nødvendigt at være opmærksom på yderligere kilder til belysning. Disse kan være:

 • væg sconces;
 • pletter;
 • gulvlamper;
 • bordlamper og meget mere.

Sådanne elementer tillader at opnå det krævede niveau af belysning, såvel som visuelt udvide rummet. Placering af baggrundslys er i de mørkeste områder, oftest er det hjørnerne, udragende vægge og gulve. Moderne belysning til lave lofter kan være lavet af lamper af forskellige typer. Lad os se nærmere på, hvilke typer lamper tilbyder producenter.

Typer af lamper og deres fordele

Selv for 10-15 år siden var der i hvert hus en almindelig glødelampe. Samtidig havde butikkerne ikke et stort udvalg. Brugere havde kun at vælge produktets styrke. I dag er der så mange lyskilder, at det er ret nemt at blive forvirret. Så de mest almindelige typer lamper er følgende muligheder:

 • glødelampe;
 • LED lampe;
 • fluorescerende lampe;
 • halogenlampe.

Glødelampe forlader gradvist markedet, da de ikke kan konkurrere med mindre ressourceintensive produkter. De lave omkostninger kan henføres til deres fordele, men ulemperne opvejer let denne fordel. Sådanne produkter forbruger især meget elektricitet, da de er meget varme, hvilket ikke tillader dem at blive anvendt i kombination med ophængte eller nedhængte lofter. Derfor er energibesparende lamper baseret på lysdioder eller gas betragtes som det bedste moderne valg. Det er værd at sige, at LED-lamper måske har det maksimale antal fordele. De positive aspekter af sådanne lamper omfatter især:

 • lavt strømforbrug;
 • høj pålidelighed;
 • holdbarhed;
 • bredt sortiment.

Det er også værd at bemærke, at sådanne produkter næsten ikke opvarmes, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt som et indbygget baggrundsbelysning. I mange tilfælde er det dioden lys, der kan give en følelse af komfort, fred og komfort til værelser med lave lofter.

Hvordan man vælger en lampe til et lavt loft

Når du beslutter, hvilken armatur passer i et bestemt tilfælde, bør du overveje rummets egenskaber. Opmærksomhed skal tages til sådanne øjeblikke som loftets farve, dens konfiguration, antallet af lamper og så videre. Når alt kommer til alt, vil næsten alle parametrene påvirke belysningen og hvor behagelig det er i huset. Eksempelvis lyse farvede loftslamper kan ikke lade meget lys, hvilket resulterer i, at det omgivende rum bliver svagt og ikke tilstrækkeligt kontrastfuldt. Den bedste løsning er et matt-hvidt eller gennemsigtigt dæksel. Også, ikke foretrækker for kraftige lamper. Faktisk i et sådant miljø vil træthed forekomme ret hurtigt, øjnene vil begynde at smerte og vand. For at undgå dette er det nødvendigt at overholde anbefalingerne fra specialister og læger. Hvor mange watt pr. 1 m2 kræves til forskellige værelser med en lofthøjde på op til 3 m?

Det er vigtigt! Hvis du vælger en anden type lampe, f.eks. LED eller fluorescerende, skal du sammenligne deres strøm. Specielt er en 10 W LED lampe sammenlignelig med en glødelampe 75 W lampe og en 15 W fluorescerende lampe. Det skal også tages i betragtning, at hvis rummet har større længde eller bredde, vil det være ekstremt svært at tænde det med en lysekrone i loftet, selvom du installerer højpærer. Derfor anbefales det at opdele rummet i zoner og i hver af dem for at etablere sin egen belysningskilde.

Tips til korrekt belysning

Det er vigtigt at forstå, at når man organiserer belysning i lave lofter, skal man være opmærksom ikke kun på lysekroner og lamper, men også til loftet selv. Loftet skal være helt fladt, glat uden fejl og mangler. Det anbefales at gøre den hvid og blank tekstur, og send loftlyset direkte til overfladen. På den måde afspejles lyset fra belægningen og fordeles jævnt i rummet.

Det er bedst at undgå hængende varianter af belysningsenheder, da sådanne produkter markant skjuler pladsen omkring dem. Og hvad skal man gøre, hvis man virkelig vil have en lysekrone på en lang kæde, der effektivt vil hænge fra loftet? Det er værd at sige, at for hende kan du finde et sted på et lavt loft. Det er nok at placere det over bordet. Denne mulighed er særligt passende i spisepladsen, da det er denne genstand, der mest fordelagtigt vil lysere festet og ikke blive forstyrret af andre.

Også eksperter anbefaler at installere i stedet for de sædvanlige lysekroner - stedet. Det vil sige lamper, der har flere små lampeskærme på svingbøjlen. Brugere kan selvstændigt justere lysstrømmen, og dirigere lyset fra enheden i den retning, der skal belyst i øjeblikket. Et andet alternativ kunne være tilstedeværelsen af ​​et spor system. Sporlamper er monteret på en skinnebuss og bevæger sig frit langs den. En sådan konstruktion kan monteres i ethvert plan, herunder at flytte fra loftet til væggene og derefter til gulvet.

En anden egnet løsning til installation af belysningselementet er en gardinbelysning. Denne metode til installation er i stand til visuelt at løfte loftet og praktisk talt opløse det i rummet. Eaves belysning anbefales at være monteret rundt omkredsen af ​​rummet, dette vil skabe effekten af ​​et flydende loft. I dette tilfælde kan LED-båndet vælges som lyskilde. Og på trods af at båndene har en lille kapacitet, vil det være ret nok til at øge højden af ​​rummet. Det er selvfølgelig irrationelt at bruge kun båndet, det skal kombineres med et centralt armatur, hvor der er installeret lygter med tilstrækkelig kraft.

Sammenfattende kan vi sige, at for at arrangere belysning i et værelse med lave lofter, er det nødvendigt at overveje omhyggeligt, hvordan lyskilderne skal placeres, og hvilke bestemte instrumenter skal vælges. Det er værd at bemærke, at næsten alle moderne belysningsprodukter, det være sig loftlamper, klassiske lysekroner eller højteknologiske pletter, er ret passende i et lignende rum, men kun på betingelse af at de er korrekt monteret og udvalgt til deres design.

Lavt loft - ikke en katastrofe! 16 tricks til visuelt at løfte loftet

Lofter - et meget almindeligt problem for ejere af bylejligheder. Loftet højde på 2,4 meter anses for at være minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan omtrent samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse.

2,6-2,7 meter - den gennemsnitlige højde, hvormed boligkøbere nu kan tælle. Og lofterne over 3 meter er mere af en luksus, der er tilgængelig for folk der bor i Stalin eller i moderne hems.

Selvom dit hus har lave lofter, er der masser af effektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig, ikke alle eksemplerne ovenfor, er lofthøjden 2,4 meter. Imidlertid viser disse interiører klart, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

1. Valg af farver og finish til lave lofter

 • hvid magi

Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

 • glansskole

Glatte belægninger afspejler lys og øger rummet visuelt. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

 • i limbo

Stræklofter - en anden effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

 • blå drømme

Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet.

Den grundlæggende regel, når du vælger en farve til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, skal væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

Forsøg at undgå udragende designs - kassér bulkkronerne til fordel for pæne indbyggede lys. Hæng ikke loft fans og dekorere midten af ​​loftet med stuck. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

2. Belysning ved lave lofter

 • kompetent belysning

Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: en kedelig kasse rundt omkredsen med indbyggede spotlights, blank farve eller et strækloft i midten, LED-baggrundsbelysning, der fremhæver den centrale del af loftet.

 • korrekt retning af lys

Vælg korrekt lamperne, der belyser loftet. Sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, der skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere.

3. Valget af møbler

 • lave møbler

For et værelse med lave lofter, skal du vælge lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, desto mindre vil afstanden til loftet forblive - jo lavere vises det.

 • snehvid overflade

Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide øvre frysere, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden. Sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

4. Indretnings værelse med lave lofter

 • refleksionslov

Spejle - en klassisk teknik i design af vanskelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

 • heldig strimmel

Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

 • farve effekt

Ombre er en glat farveovergang fra lysere til mørkere. Denne teknik er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil hjælpe med at løfte det.

 • maksimal længde

Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsboksen. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner vælger lette flydende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet.

 • på niveauet

Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med overvejende vertikale linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

 • intet ekstra

Og det universelle råd til udsmykning af små værelser: undgå rod og opretholde spartansk orden. Tøj, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommode. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Sådan lyser du et værelse med lave lofter

Hvis du bor i et hus med lofter under 2,7 meter - er dette slet ikke et håbløst problem, men kun et grundlag for et mere grundigt udvalg af belysningsenheder. Selv for værelser med de laveste lofter er der mange effektive metoder til visuelt at forstørre rummet og gøre det højere ved hjælp af belysning.

Lofter er et temmelig populært problem for ejerne af lejligheder i typiske byhuse. En afstand på 2,4 meter fra gulv til loft betragtes som det minimum, der er acceptabelt for komfortabelt ophold. Derfor, efter færdiggørelsen, modtager de fleste ejere af lejligheder i standard fleretagers byhuse omtrent en sådan højde. Den gennemsnitlige højde i lofter i dag er 2,6 - 2,7 meter. Men værelser med en lofthøjde på 3 meter eller mere er sjældne og er mere tilbøjelige til at betragtes som luksus. Derfor foreslår vi at du sætter dig ind i en række tips om dannelsen af ​​korrekt belysning til lave lofter. Tross alt, disse måder virkelig mere end du måske har tænkt før.

Generelle anbefalinger

Når du opretter belysning i et hus med lave lofter, skal du vælge kompakte lysekroner, der ikke tager plads, der allerede er knappe fra værelserne. I tilfælde af at loftet er lavet af træ og PVC film, foretrækker belysning med lysdioder eller lysstofrør. De opvarmer næsten ikke op og tjener i lang tid. I dette tilfælde bør belysningen være diffus og ensartet.

For visuel "strækning" af rummet op, kan du bruge følgende teknikker:

 • placere belysningsanordninger med kuplet baldakin - dette er en af ​​de mest fashionable designløsninger til værelser med lave lofter;
 • installer lyskilder med nuancerne pegende opad. I dette tilfælde får du det ønskede resultat på grund af refleksionen af ​​lysstråler fra loftet, som giver dig mulighed for at skabe interessante sort / hvide konfigurationer, der visuelt hæver loftet.
 • Brug lysarmaturer med gennemsigtige nuancer, der slipper godt ind.

Det er vigtigt! Begrebet belysning til meget lave lofter bør helt udelukke brugen af ​​loftlys. I denne situation skal du samle nogle få kraftfulde forskellige typer væg-, gulv- og desktopprodukter.

Hvilke lamper der skal bruges

Vi tilbyder ejere af boliger med lave lofter til at bruge 5 typer belysningsarmaturer til korrekt belysning af værelser:

 • loft lysekroner
 • loftslygter,
 • pletter og belysningssystemer på dæk
 • indbyggede modeller
 • LED baggrundsbelysning.

lysekroner

Måske skal det starte med det faktum, at massive klassiske lysekroner i lokaliteterne i dette format som regel ikke er relevante. Stor hængende lysekrone kan udelukkende anvendes i området over bordet.

For eksempel kaster modellen SL350.053.05 med en delikat stofskygge og smukke kromdråber-vedhæng ned fra midten eller det futuristiske produkt Solaris 10150-4P med økonomiske LED-lamper og et stilfuldt loftdesign i form af fire ellipser placeret i forskellige planer. De vil være en god tilføjelse til dit køkken eller spisestue og vil se passende, selv i et lavt rum.

I soveværelset kan du placere en stor lysekrone som en elegant enhed SL156 SL156.503.05, der ligner en openwork fuglkage med pærer, der efterligner flammen af ​​stearinlys i vinden eller Zamok 249017608 hængende lysekroner med enkle og samtidig stilfulde cylindriske lamper fremstillet af gennemsigtigt glas, men kun at det vil være placeret uden for sengen.

I alle andre tilfælde skal du vælge et lille loft indstillinger. For eksempel, den antikke model Hall A7835PL-2AB med en kuppelbaldakin og en elegant smedet bronzebase. Samt valgmuligheden Altone 30859, som giver en højdepunkt til det runde gennemsigtige loft med et usædvanligt design indeni, monteret på et tyndt dobbelt horn af forkromet metal. Sådanne belysningsanordninger er egnede til belysning næsten ethvert værelse i et hus med lave lofter: fra stuen og i kontoret til entré, køkken eller cafeværelse.

Overflademonterede loftslamper

For at belyse et værelse med lavt loft, er loftet til loftet præcis det, du har brug for. Som den vigtigste lyskilde vælges en eller flere af disse belysningsenheder. De har ikke stænger, bøjler og passer godt til loftets overflade. Takket være disse designfunktioner opsamler sådanne lette enheder ikke støv. Og desuden kan du ikke bekymre dig om det faktum, at nogen vil røre ved deres hånd.

Se nærmere på de runde og firkantede versioner med lukkede nuancer. Til den oprindelige runde model Sibua 1713-4C med en ædelt træindretning omkring loftet eller en rektangulær lampe Konfetti CL931303, som, takket være de blå og blå detaljer, der pryder loftet, ser ikke kun dyrt og solidt ud, men også meget festligt.

Pletter eller armaturer på parentes

Spots bruges meget ofte af moderne designere til at skabe belysning til lave lofter. Det kan være modeller med en lampe på en drejemekanisme eller produkter med flere nuancer, der er bevægeligt monteret på en stang. I tilfælde af utilstrækkelig højde af rummet, foretrækker belysning med en kort lodret del af bunden. Sådanne pletter vil ikke tage meget plads. Samtidig vil de bringe et strejf af modernitet og mode ind i dit indre, og du vil være i stand til at ændre retningen af ​​lysstrømmen efter ønske.

Eksempler på sådanne lyskilder er følgende: et usædvanligt og stilfuldt sted med karakteren Costruttore A4300AP-2SS, der minder om en professionel belysningsenhed eller Bongo CL516563-varianten med seks lamper på en zigzag bronzebase. Sådanne lamper kan jævnt oplyse et rum fra henholdsvis 7 og 18 meter, dekorere din stue, køkken, hal eller soveværelse og tag ikke meget ledig plads.

Spotlights Indbygget

Hovedtrækkene i spotlights er deres lille størrelse og diskret design. Søde og kompakte lysindretninger fremstillet af gennemsigtigt farvet glas og krystal, indrammet med metal, kan være helt usynlige på overfladen af ​​loftet om dagen. Derfor, hvis du har brug for at arrangere belysning i et hus med lavt gips eller stræklofter, er forsænket lys en af ​​de mest optimale løsninger. Ved hjælp af denne belysning kan du oprette både grundlæggende og ekstra belysning ved at placere dem omkring hovedlysekronen eller rundt om rummet.

Vi foreslår at være opmærksom på belysningsenhederne i en sådan plan som den delikate model IL.0024.0523 i pastellfarvet farveskema, dekoreret med blomsterformning og charmerende forgyldning på kronbladene eller en diskret, men smuk lampe i græsk stil IL.0024.0523 med sølvfirkant basen. De er velegnet til belysning af køkken, stue, hall og andre værelser.

LED baggrundsbelysning

Som et lys til lave lofter er dette en god ide. Du kan placere LED-belysningen bag loftet takflader omkring omkredsen af ​​rummet. Lysstråling fra LED-lamper eller tape, rettet opad, giver dig mulighed for visuelt at fjerne det øverste plan. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med indtryk af, at loftet "knuses", da det visuelt ser højere ud.

Det er vigtigt! Sørg for at vælge de typer belysningsenheder i henhold til rummets design. For eksempel vil den "ubemærket" overfyldte belysning ikke passe ind i hvert indre organisk.

3 nyttige tips

Ud over ovenstående er der flere effektive metoder, der kan hjælpe dig med at lave den højeste kvalitet i et hus med lave lofter. Her bidrager der yderligere til loftets visuelle højde, samt en mere rummelig og rummelig opfattelse af værelserne:

 1. Store blanke overflader

For eksempel, et ophængt loft. Det vil intenst afspejle lyset og alle slags blænding, hvilket vil gøre dit værelse mere visuelt. Installationen af ​​spændingsstrukturer er hurtig nok og indebærer ikke udseendet af en masse konstruksionsaffald og støv. Inden du installerer dem, behøver du ikke at fjerne møbler fra værelset eller specielt forberede et kladdeplade.

Det er vigtigt! Hvis du planlægger at bruge denne metode, skal du bestemme placeringen af ​​alle loftbelysningsenheder før måling. For hver af dem i PVC-folien vil der blive monteringshuller.

 • Multi-level loft, glans plus spotbelysning

  En glimrende løsning ville være at installere en kasse med gipsvæg omkring omkredsen af ​​rummet, indenfor som du kan udstyre et blankt stretchstof. Monter projektørene i den udragende gipsvægsdel. Sådanne belysningsenheder vil ikke tage meget plads, og strækloftet i midten vil afspejle lysstråler, hvilket øger lysstyrken af ​​belysningen.


 • Yderligere lyskilder

  Tilrettelæggelsen af ​​belysning til lave lofter er utænkelig uden brug af yderligere lyskilder. Disse omfatter hyggelige gulvlamper og bordlamper, kompakte væglamper og andre enheder.

  For eksempel, en elegant skinnende Afrodita 317021801 med en gennemskinnelig krystal baldakin, pegende opad eller en stilfuld model i en charmerende sort farve Barselona 313020301 løsning med en åben lyspære, også rettet opad.

  Også i eksemplets rolle kan vi nævne en sådan belysningsteknik som en funktionel gulvlampe op 86655 med to lamper, hvoraf den ene er fastgjort til en fleksibel base og en lakonisk Sandia 1297 / 1T retro stil bordlampe, der ligner et lys i et gammelt lysestage.

  Som du kan se, er den vigtigste regel, når du vælger ekstra lamper i et værelse med et lavt loft, retningen af ​​lyskilden opad. Så hjælper de dig med at flytte loftet fra gulvet visuelt og gøre rummet mere rummeligt.

  konklusion

  Tilstedeværelsen af ​​lave lofter sætter mange i et flertal. De påvirker trods alt æstetisk opfattelse af rummet og reducerer visuelt rummet. Utilstrækkelig højde på rummet kræver altid en personlig tilgang til valg af belysningsenheder. Men ved hjælp af vores anbefalinger og teknikker til at skabe den højeste kvalitet belysning i et hus med lave lofter, kan du nemt klare dette problem.

  Hvordan kan du og hvordan kan du ikke designe indretningen med lave lofter

  Lofter, som ofte ikke overstiger 2,4 - 2,5 m, er blevet et sædvanligt fænomen for mange beboere i bolig. Dette medfører en fornemmelse af presset rum, som først og fremmest påvirker beboernes trivsel.

  Men det er ikke desto mindre, at de siger, at der ikke er håbløse situationer. Og det betyder, at der er visuelle bedragerier, takket være, at vi visuelt kan forstørre loftet. Således vil rummet blive opfattet mere rummeligt og befordre et langt ophold i det.

  I vores artikel vil vi fortælle dig, hvordan du skaber et positivt indtryk af størrelsen af ​​rummet ved hjælp af korrekt anbragte dekorative accenter.

  Så før du er to illustrationer, der skildrer et værelse, men i forskellige variationer.

  Hvordan man ikke kan dekorere et værelse med lave lofter

  Den første illustration viser, hvordan interiøret i vores bekendte, som bor ved siden af, ofte ligner. Og desværre er denne mulighed ikke egnet til lave værelser.

  Forbudt tricks til udsmykning af et værelse med lave lofter

  • Gardiner med lambrequin

  Gardiner af denne konfiguration vil være passende i store værelser, store soveværelser eller i rummelige skabe, men med et lavt loft skaber de indtryk af, at ejeren er vedhængende af alt, hvad der er for stort.

  Den voldsomme garderobe, den "frodige" sofa og det højt kaffebord skærer visuelt det allerede lave rum. Som et resultat er der et presserende behov for hurtigt at slippe af med unødvendige ting.

  • Hængende lysekroner og stucco

  Vær opmærksom på, hvordan volumetriske lamper med forskellige vedhæng, lange fastgørelsesdele og mange lampeskærme har tendens til at lave et lavt loft endnu lavere. De simpelthen visuelt "sænke" ham.

  • Rigelig indretning på væggene

  En almindelig fejl er vores ønske om at hænge ud alle de mest elskede malerier, fotografier og souvenirs, der bringes efter resten rundt om rummet, uden at se på, at deres antal sådanne vægdekorationer er uudtømmelige.

  Hvordan man laver et værelse med lave lofter

  Men i den anden illustration kan du se, at nogle enkle teknikker straks kan ændre situationen.

  Nyttige modtagelser ved registrering af værelset med lave lofter

  • Glat tak

  En meget effektiv løsning til drastisk ændring af opfattelsen af ​​en lav hall, soveværelse og hvert hjørne af dit hjem. Da spejlfladerne, som det er kendt, afspejler genstande, som de synes at bevæge sig væk fra os.

  Sørg for, at lyskilderne skynder op. Dette skaber illusionen af ​​et "flydende" loft og volumetrisk rum.

  Lodrette accenter i interiøret er designet til at "trække" rummet sammen. Og gardin vinduer enkle gardiner, der starter fra loftet til gulvet, vil du understrege det positivt.

  Brug et langsgående mønster på væggene, gardiner eller møbler. Det kan være et ornament, skærmbogstaver, striber. En note: motivet skal være ukritisk. Vælg en pastellfarve, og det vil tjene dig til at skabe det ønskede billede.

  Enkle former, tynde ben af ​​stole og bollards; hovedplader og ryggen, "aspirerende" opad, er komponenterne i en let og vellykket løsning på et fælles problem.

  En minimal, meningsfuld tilgang til væggenes design er nødvendig, når det kommer til ubehagelige værelser. Her er det vigtigt at mærke grænsen, hvor den absurde forsøger at introducere "alle på en gang" begynde. For at øjnene ikke bliver trætte af trykket på dekorative genstande, skal du placere dem uden for visuel kontakt: på den fjerne væg, bag din ryg eller endda reducere deres antal til et minimum.

  Receptions visuel forøgelse i loftets højde

  Følgende teknikker vil let klare opgaven med visuelle illusioner i de følgende eksempler. Du bør helt sikkert tage dem i betragtning, så du sikrer dig unødvendige omkostninger, kaster og søger.

  Mulighed 1. Her kombineres opadrettede lysskinner og gardiner fra loft til gulv.

  Mulighed 2. Tegningen visualiserer hvordan ornamentet lodret placeret på væggene og de "aflange" møbler nemt klare opgaven med at hæve loftet.

  Mulighed 3. Lodrette, men ikke fængende striber, enkel indretning og lette møbler aflede opmærksomheden fra den sande størrelse af rummet.

  Fotovalg

  Vi tilbyder et lille udvalg af originale interiør med lave lofter. Vi foreslår, at du selv bestemmer hvilke teknikker der bruges i eksemplerne med succes, og hvilke lofter gør visuelt lavere:

  Vi tror, ​​at hvis du ønsker det, kan du skabe det indre af dine drømme uanset kildedata. Vær styret af ovenstående, og du vil helt sikkert lykkes!

  Hvad skal man lave med et lavt loft: vanskelige måder at dekorere på

  Problemet med lave lofter har mange problemer. De ødelægger udseendet af lejligheden og gør det mindre visuelt. Derudover har de en ubehagelig effekt på ejernes psyko-følelsesmæssige sundhed. Derfor er det nødvendigt at ændre indretningen med lave lofter. Synet af designere i dette tilfælde er enstemmigt - lys nuancer, glans (spejl) overflader og møbler i stil med minimalisme, klassisk eller moderne. Intet ekstra.

  Lavt loft i stuen

  Maksimum åbent rum. Interiøret bør domineres af lys nuancer og pasteller. Lyse accenter er tilladt i små mængder - det kan være et billede, en vase.

  Lofter gør rummet visuelt mindre, selvom optagelserne er store. Problemet løser væggenes strækning og den visuelle afstand af loftet. Må ikke lave massive indvendige døre, møbler er bedre at vælge enkle, med glatte linjer (Art Deco udelukket).

  Køkkenet er det eneste rum i huset, hvor lave lofter ikke bliver et alvorligt arkitektonisk problem. Det lave loft i køkkenet kombineret med korrekt zoneinddeling af rummet og gode møbler gør rummet mere behageligt. Store, hvis køkkenet har en dekorativ komfur eller noget lignende. Men de grundlæggende regler for værelser med lave lofter er ikke blevet annulleret. Alle de samme lys nuancer og store vinduer med lys gennemskinnelige gardiner. Hvis køkkenet er kombineret med et spiseplads, skal bordet være mellemstore i størrelse.

  Hvis du beslutter dig for at fortynde interiøret med mørkere farver, så stop dit valg på nuancer af blå og, som en mulighed, grøn og gul.

  I soveværelset med lave lofter spiller belysning og møbler en vigtig rolle. For at undgå fornemmelsen af ​​et lukket rum er det bedre at opgive de konvekse former af lamper og lysekroner generelt. Perfekt belysning perimeter eller lokal belysning af nogle områder. Men hvis du ikke kan klare sig uden en smuk lysekrone, lad den være lille, i minimalistisk stil.

  Om loftet selv. Vi har allerede sagt, at værelser med lave lofter "gem" glatte overflader. For at gøre loftet blankt er det nok at male gipsvæggen eller fundamentet med en speciel glansmaling. Du kan også prøve muligheden med et konkavt loft (på ydersiden selvfølgelig). Men dette er en mulighed for de modige.

  I soveværelset kan du lege med farve. Du kan bruge en række nuancer af lyspalet. Hvad angår møbler, er der også et valg. Men ingen store geometriske former og mørke toner.

  Badeværelse, på trods af små optagelser og lavt loft, kan se meget attraktivt ud. Når du dekorerer dette værelse, kan du bruge forskellige nuancer og former. Det eneste du skal give op når du laver et badeværelse er tunge møbler med store messingbeslag.

  Marina Vostrikova, arkitekt af designstudiet Guru Design:

  - Brug af lette kolde nuancer gør overfladen mere visuelt fjern. Således kan lave lofter males i kølige, hvide og lyse perle nuancer.

  Vægge i værelser med lave lofter skal udformes i lysere farver end loftet, hvilket også vil have en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

  Hvad angår tekstur, ville glansen eller spejlet i dette tilfælde være en ideel mulighed, da manglen på den reelle højde af rummet altså er nulstillet af illusionen af ​​dens fordobling.

  Stickning tapet med et mønster i en lodret smal strimmel betragtes i sådanne tilfælde en klassiker af genren. Det er ønskeligt, at bandet ikke var for kontrasteret.

  Receptions visuel forøgelse i loftets højde

  Mange mennesker, der bor i højhuse i 60'erne og 70'erne, er utilfredse med højden af ​​deres lejligheder. Loftet i sådanne bygninger udgør oftest ikke mere end 240 - 250 cm. Dette er det meget minimale, hvor der endnu ikke er en klar følelse af et "loft".

  I moderne nye bygninger er lofthøjden fra 260 til 280 cm, der er meget mere komfortabel. Men selv disse størrelser opfylder ikke alle, så folk søger måder at øge loftets højde, i det mindste visuelt.

  Der er mange sådanne metoder, men i hvert tilfælde skal dette problem behandles individuelt. Der er ingen mulighed, der passer til enhver lejlighed, da der ikke er to identiske lejligheder.

  Metoder til at øge loftets visuelle højde

  Alle metoder kan opdeles i følgende typer:

  • at forøge højden af ​​rummet ved brug af "korrekte" efterbehandling materialer;
  • opnåelse af den ønskede virkning ved hjælp af nogle teknikker og strukturelle elementer;
  • brug af farveeffekter
  • skabe en effekt med belysningsarmaturer;
  • brug af møbler og tilbehør.

  Efterbehandling materialer

  Ved hjælp af tapet med et lodret mønster kan du visuelt forlænge væggen, så loftet vil "stige". Den samme effekt kan opnås med maling, skiftende striber i forskellige farver eller farver.

  Det er kun nødvendigt at huske, at i et lille rum er det bedre at bruge tapet med tynde striber, og et stort lavt værelse vil se bedre ud på forholdsvis brede striber, mens smalle dem vil skabe en rippleoplevelse.

  Hvis du ikke vil trimme hele rummet med striber, kan du kun bruge denne indstilling til den mest synlige væg.

  Maling vægge diagonalt har også den virkning at øge højden. For at gøre dette kan du tegne en diagonal fra det øverste hjørne af væggen til gulvet og derefter male disse to områder i kontrasterende toner. Dette vil skabe følelsen af, at afstanden fra gulvet til loftet er mere end det faktisk er.

  Dekorativt maleri af vægge og lofter ved hjælp af "snag" teknik. Denne metode gør overfladen til et landskab, "strækker sig i afstanden" (perspektiv bruges) i eksotiske blomster til surrealistiske malerier. Dette er ikke en dyr metode, men det giver dig mulighed for visuelt at ændre rummets omfang.

  Photowall-papir med perspektiv tegning er billigere mulighed for "blende". Men du bør ikke klæde over alle væggene med dem, det er nok at placere dem på den mest åbne og synlige væg på rummet.

  Vi bruger specielle teknikker og elementer i dekoration

  Udvid væggen til loftet ved at køre toppen af ​​tapetet til loftet. Kun du skal kende foranstaltningen: Bredden af ​​strimlen på loftet må ikke overstige 30 cm til store rum, og for små er 5 cm nok. Hvis rummet er ret lille, så hjælper denne metode ikke.

  På samme måde, når det drejer sig om malet vægge, er en del af loftet malet med samme maling som væggene.

  Stikker tapet til loftet. Du må ikke efterlade en let del af væggen mellem tapet og loft - det sænker væggene. Derfor skal tapetet limes helt op til loftet. Da buede vægge og lofthøjder i vores hjem ikke er ualmindelige, er den øverste del af tapetet ofte ujævn. Hvis du skal dække uregelmæssighederne i den øverste linje af tapetet, skal du ikke bruge en bred kantsten, den gemmer også højden af ​​væggene. Derfor tyndere kantsten linje, jo bedre.

  Vi afslører bjælkerne. Om muligt kan loftet "hæves" ved hjælp af loftbjælker. Der er to muligheder her:

  • loftet er virkelig stråle;
  • falske bjælker.

  Hvis du bor i et hus med et bjælkloft (bjælkerne kan være træ - i gamle huse eller beton), så skal du bare bære bjælkerne og fjerne loftfyldstofet. Og hvis huset er nyt, er lysstrålerne fastgjort til det eksisterende loft.

  Det er vigtigt at male strukturen korrekt. Bjælkerne skal males i hvid maling, og loftet mellem dem i mørke, røgfyldte farver. Så visuelt loftet vil være meget højere, end det faktisk er.

  Vi bruger soklen, tonen falder sammen med målvæggen. Traditionelt vælges soklen i overensstemmelse med gulvbelægningens farve. Og normalt er det meget mørkere end væggene. Samtidig ser det ud til, at gulvet "rammer" væggene, og de bliver selv kortere.

  Mange betragter lysstiften upraktisk, idet der henvises til, at det er for klart synligt snavs. Men endnu bedre er støvet synligt på det mørke bundkort.

  Lodrette paneler. Ved hjælp af vægpanelernes muligheder kan du visuelt øge rummets højde. Den eneste betingelse: panelerne skal ikke være brede. Smalle lodrette paneler med hensyn til at skabe effekten af ​​"højde" er ikke værre end tapet med en lodret stribe.

  Til efterbehandling kan du bruge boiserie-panelerne. Budgetalternativet er enheden falske paneler med lister. En sådan dekoration vil ikke kun visuelt hæve loftet, men også meget dekorere rummet.

  Vi udvider døråbninger. Højt til loftet har døren samme effekt som lodrette paneler. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at skære åbningen til loftet, du kan trække en ekstra tremme over den eksisterende åbning. Den kan være glaseret eller malet i samme farve som døren, kun den skal være lys.

  Det er også muligt at skære en højbue over åbningen og forme den med en lys ramme.

  Store vinduer. Hvis du kan, kan du gøre rummet højere ved hjælp af store vinduer. Kun for at øge vinduet behøver du ikke i bredde, men i højden. Denne mulighed er ikke egnet til højhuse, men for et privat hus er det fint. Et vindue trukket op vil give mere lys og visuelt hæve loftet.

  Hvis det ikke er muligt at øge vinduesåbningen i højden, skal du bestille vinduer med smalle bindinger. Dette kan være træ-aluminium konstruktion. Brugen af ​​aluminiumsprofil gør det muligt at lave rammen allerede og lave et vindue med en hvilken som helst konfiguration. Den store lystransmissionskapacitet ved sådanne åbninger gør det muligt at gøre rummet lysere, og de lyse værelser virker altid mere rummelige.

  Reflekterende loft. Det kan være et blankt strækloft eller en spejlhængt konstruktion.

  Den anden mulighed er ikke egnet for alle, mange mennesker kan ikke lide det, når "i øjnene af to." Men hvis det ikke generer dig, så har muligheden ret til livet. Det er kun nødvendigt at tage højde for, at spejlfladen skal rengøres konstant af støv, ellers bliver dens reflekterende evne reduceret.

  Glansgulv. Hvis du ikke kan hæve loftet, kan du blot aflede opmærksomheden fra ham. Til dette formål er det strålende gulv, der afspejler både lys og indvendige genstande, bedst egnet. Samtidig bliver gulvet "dybere" som det var, og loftet bliver visuelt højere.

  Brug af farveeffekter

  Det vedes ved hjælp af velvalgte farver, at ethvert værelse kan ændres radikalt. I dette tilfælde er det farvningen af ​​loftet i en let kold skygge. Og det er ikke nødvendigt for det at være hvidt, det vigtigste er, at væggenes farve skal være mørkere.

  Du kan male væggene og loftet i en farve, men til loftet for at hente en skygge et par nuancer lettere. Dette giver dig mulighed for at "udsætte" loftet.

  Løft loftet med belysning

  Dette vil hjælpe sconces og gulvlamper, kaste lys fra bunden opad. Fremhævende fra bunden gør rummet højere. Derfor er belysningen på gulvniveauet heller ikke overflødig.

  Generelt, jo lysere belysningen, desto højere forekommer loftet.

  Lokale og punktkilder til lys, hvilket gør lokalet mere behageligt samtidig med at man distraherer opmærksomheden fra det lave loft. I dette tilfælde virker rummet i den oplyste zone altid bredere.

  Med lave lofter er det bedre at ikke bruge den centrale lysekrone overhovedet, det er værd at placere belysningen omkring omkredsen af ​​rummet. Men hvis det er umuligt at undvære en lysekrone, skal du bruge flade lamper, der ligger næsten under selve loftet (lampen er en plade eller en loftslampe i japansk stil).

  Hvis der er et suspenderet eller hæftet loft i et rum, så bliver det endnu lettere at arrangere en punktdimensionel belysning.

  Møbler og tilbehør

  Ved hjælp af møbler kan du også visuelt hæve loftet. For at gøre dette, i et lavt værelse skal du kun bruge lave møbler. Dette gælder især for skabe, backboards og polstrede møbler. Jo lavere de er, loftet synes højere.

  Lodret layout. Denne metode er at bruge høje, men smalle skabsmøbler - hylder, bogreoler, skabe. Hovedbetingelsen - de bør ikke stå sammen. Det er bedre, hvis de danner en rytmisk række over hele bredden af ​​rummet. Så opnås den samme virkning som ved anvendelse af lodrette striber.

  Det er ønskeligt, at sådanne møbler var rigtige "under loftet".

  Tilbehør kan også spille ved at hæve loftet. For at gøre dette skal du bruge høje smalle vaser, hvor der er de samme høje, delikate blomster eller grene.

  Hvis du vil dekorere interiøret med malerier, så vælg malerier, der er aflange i højden og hæng dem højere end normalt. Det samme gælder for spejle.

  Høje indendørs planter spiller også rollen som et vertikalt layout. De er i stand til visuelt at hæve loftet. Det er bedre at bruge høje, ikke-spredte planter som palmer, ficus eller creepers. Så de vil ikke tage for meget plads, men de vil helt klare rollen.

  Gardiner passer perfekt til opgaven. Kun til dette skal du rette tagene direkte til loftet og bruge stoffer med et lodret mønster eller smalle striber. Monokromatiske tynde stoffer vil perfekt klare rollen, hvis de smukt samles i lodrette folder.

  Japanske gardiner er meget gode, der består af separate smalle klæder af stof, der kombinerer eller kontrasterer toner. I udseende ligner de lodrette lamellgardiner. Men denne mulighed er kun god til minimalistisk interiør, hvor der er små møbler og ingen høje genstande overhovedet.

  Hvis du har en lejlighed med lave lofter eller et mansardrum, så skal du bare gøre denne ulempe til værdighed. Der er mange måder at gøre dette på. Og gæsterne vil efterfølgende stadig beundre din fantasi og det usædvanlige interiør.

  Loftsværelsesbelysning

  Det lave loft i stuen kan visuelt "hæves" ved at arrangere rummet i overensstemmelse hermed og korrekt placere lyskilderne. Her kommer optiske illusioner til undsætning, såvel som skuespillet af lys og skygge.

  Et par enkle tricks til at skabe originalbelysning.

  I et værelse med lave lofter anbefales det at gøre uden store hængende lysekroner. Det er bedre at vælge elegante bordlamper, raffinerede gulvlamper og luksuriøse sconces. Kigger ind i butikken af ​​lysekroner og lamper, kan du afhente krystal eller glasprodukter, lys, gennemsigtig, som om "luft". Materialet kan dog være anderledes, afhængigt af hvilket interiør design der vælges. For en rummelig stue er sconces ideelle, for eksempel MB8152 / 2, hvis du placerer dem, så lyset blev rettet opad.

  I et rum med et strækloft omkring omkredsen (på gulvniveau) er det muligt at montere en væglampe, så loftlampene er rettet mod hullerne opad. Det kan være andre typer lamper. Modtagelse er baseret på det faktum, at lyset rettet opad øger visuelt loftets højde.

  Når du vælger mellem fluorescerende, halogen og glødelamper, husk:

  • Lys og kold belysning er ikke egnet til afslapning og hvile. De bedste steder for det kolde spektrum er køkkenet og spisestuen;
  • I rekreativt område er der passende blødt, varmt, gulligt lys. Optimalt - som traditionelle glødelamper udsender.

  Loftet vises højere, hvis LED-strimlerne er placeret rundt om sin omkreds. Denne dekorative belysning er let at gøre selv. Det kan være åbent eller skjult, i begge tilfælde vil lyset være blødt, diffunderet og behageligt til opfattelse. Hvis rummet er langstrakt, kan armaturer af et varmt spektrum placeres ved fjernvæggen. Så væggen vil virke tættere. Køb lysekroner, gulvlamper og væglamper til stuen eller soveværelset med et lavt loft i dag er nemt: I katalogerne på internetbutikker kan du finde et stort udvalg af forskellige belysningsarmaturer!

  Hvert mesterværk - dets kilde til lys

  Spektakulær design teknik til et rummeligt værelse - et kunst mini-galleri. Hvert billede lyser af sin egen lyskilde. Dette kan være en lampe monteret nær bunden af ​​rammen eller en loftslampe placeret ovenpå. Hvis der er en mantelpiece, vil det være passende lamper, der belyser de adskilte souvenirs. Skabe og hylder i moderne stil kan indrettes med indbyggede spotlights, der vil fremhæve individuelle zoner med statuer, vaser og andre genstande, der er placeret i dem.

  Hvilke lysekroner vil se spektakulære ud i dit tilfælde?

  Når du ikke kan klare sig uden en lysekrone (tillader ikke den indvendige interiør), eller bare vil have det, er det bedre at give fortrinsret til belysningsenheder. Nu har butikkerne lysarmaturer tilbudt specielt til lave lofter. Deres forskel ligger i formen, som ser mere udtalt ud end de klassiske varianter. Lyselementer kan være omvendte "kopper", blade, stjerner, tråde, kupler, rektangler, ovaler, cirkler, bolde og meget mere.

  Sådanne lysekroner og lamper vil være godt kombineret med andre ting og møbler, hvis du vælger dem under hensyntagen til det materiale, de er fremstillet af:

  • til højteknologisk stil - glas, krom, krystal;
  • til moderne - metal, plast;
  • til øko-stil - naturlige materialer eller deres efterligning.

  I denne artikel har vi kun udtalt de vigtigste anbefalinger, som alle kan tilføje deres egne interessante ideer.

  Ideer til et lavt loft. Sådan visuelt hæve loftet

  Når vi skaber soveværelset, fokuserer specialisterne i vores designstudio primært på tre grundlæggende principper: fred, rum, enkelhed.

  For at bestille design af et soveværelsesprojekt, skal du ringe til +7 (927) 931-0-139 eller bestille et opkald.