Hvordan man arrangerer en smuk stue i stil med en hytte (64 ideer om naturlig luksus)

En chalet-stil stue vil være en hyggelig tilføjelse til din lejlighed eller sommerhus. Chalet stil kom til vores design for længe siden. Han kommer fra Alperne og er et interiør med tilstedeværelsen af ​​enkle møbler, lavet i rustik stil fra naturlige materialer. Denne stil er en manifestation af provinsens skønhed, komfort, varm atmosfære, hyggelige aftener ved pejsen. Nu er hytten i det indre af et landhus særligt efterspurgt og populært.

En chalet-stil stue er en fremragende indretning indretning for kendte af provinsielle skønhed.

Rummeligt værelse i stil med en hytte bidrager til konvergensen mellem mand og natur. I overensstemmelse med kravene i stilen giver store vinduer i trærammer nok dagslys ind i rummet.

Lejligheden i chaletstilet er et godt eksempel på, at rustik stil også kan være elegant og elegant.

I denne artikel læses:

Grundlæggende designregler

For at dekorere stuen i stil med en hytte, er det nødvendigt at anvende alle dens funktioner til dit værelse. Chalet stil funktioner er:

 • pejs;
 • dyrehud
 • træmøbler;
 • lamper;

Farveskemaet for møbler skal være grå, brun og beige. I rummet skal der være tilstedeværelse af træ eller træbeklædning. Til vægge og lofter er karakteriseret ved brugen af ​​naturlige materialer - træ, glas, sten. Sørg for at have en chalet-stil sofa (samt en seng). Eventuelle tilbehør, der vil blive tilføjet til indretningen, skal være lavet af ler, træ eller andet naturmateriale. Hvis der vælges et soveværelse til indretningen af ​​hytten, skal der være en træmadras i den, og alle dekorative elementer er lavet med passende stilfunktioner.

Værelset på loftet er indrettet i stil med en hytte. Loftet og væggene i træhuset passer perfekt ind i den overordnede designide.

Stilfuldt moderne møbler ser harmonisk ud i det indre af stuen i stil med en hytte.

Groft ubehandlet træ er det bedste valg til vægge og lofter. En interessant detaljer er også ved at blive en pejs lavet af natursten.

For at fortsætte med udformningen af ​​stuen i stil med en hytte, skal du beslutte dig for brugen af ​​farver. Udsmykning af et værelse antyder farver:

Fortynd et så varmt udvalg af nuancer kan være grå, lyseblå, hvide og sorte farver. Alle detaljer i interiøret kan dekoreres med disse toner - sengen, væggene, loftet og andre møbler. Lyse farver kan medtages i designet, men i små mængder, f.eks. Tilføj tilbehør af pink, blå, rød, lilla og violette farver til værelset.

Loftets design skal være med tilstedeværelse af træbjælker eller lameller og altid dekoreret i lyse farver.

Rustik stil er ideel når det gælder design af en jagthytte eller et sommerhus.

En elektrisk pejs imiterer flammens forbrænding gør atmosfæren i stuen i chalet stil varm og romantisk.

En masse træfinish materialer, rustikke møbler, en pejs - alt hvad du behøver for at dekorere et gæsteværelse i stil med en hytte.

Væggene kan indrettes på forskellige måder: Den ene kan være lavet af sten, den anden betrukket med træplader. Muligheden for at indsætte vægge med tapet "under stenen" eller "under træet." Du kan simpelthen overlejre mursten eller polstret. Ikke overflødigt her vil være lamperne, dekoreret med træ eller sten.

Gulvene er lavet af planker eller parket, laminat kan også bruges, farverne vælges i brune eller grå farver. Det er bedre, hvis dine gulve efterligner antikke gulve.

Panoramavinduet giver husejere og hans gæster mulighed for at komme så tæt som muligt på naturen. Hvad har du brug for at tage en pause fra byens rush?

Den stilfulde indretning i stuen i stil med en hytte er indrettet i overensstemmelse med alle krav.

Møbler i en stue

I kvaliteten af ​​møbler i stil med en hytte (seng, sofa, borde, frysere) vælges kun de ting, der er nødvendige til brug i hverdagen. For eksempel, skal du have en blød stor sovesofa (eller seng), en eller to massive lænestole, et sofabord af træ...
Sofaen i hytten skal være læder eller lavet af behagelige varme stoffer, såsom velour eller ruskind. Fra oven kan du lægge puder på sofaen som en indretning, hvis farver ikke bør bemærkes, da alt skal være i en skygge. Du kan tilføje et varmt tæppe lavet af dyrehud eller strikket af dig selv.

Fra møblerne i stuen kan du tilføje stole, de kan være bløde og hyggelige til at matche din sofa eller kurv "antik" (for eksempel en vintage gyngestol). Også stueetagen i chaletstilet skal omfatte en seng. Tilstedeværelsen af ​​et lille semi-antikke sofabord vil tilføre zest til dit interiør. Et træbord kan lakeret, det er op til dig. Udover bordet kan du hænge lamper, træhylder eller en bogglide i stuen, du kan også lægge en bedstemors kiste eller et gammelt kommode gulvet med alderdom - alt dette vil være en god tilføjelse til chaletstilen. Hvis rummet har store dimensioner, kan du sætte et stort spisebord med "gamle" træstole. Dette vil give stuen en antik atmosfære.

Værelset med chalet-stil er indrettet med forskellige dekorative detaljer. Et af de mest interessante elementer er et tæppe, der efterligner et dyrs hud.

Møbler til stuen i stil med hytten er valgt primært lys nuancer. En interessant designløsning er indretning af værelset polstret møbler.

Bløde, voluminøse sofaer i stuen i stil med en hytte indrettet med farverige puder.

Pejs i stuen

Tilstedeværelsen af ​​en pejs i stuen er obligatorisk, det vil give trøst til varme aftener. Pejs til stuen i lejligheden, du kan vælge en dekorativ eller købe biofireplace. Derudover er der elektrisk og gas pejse. Hvilken er bedre at installere i stuen?

Elektrisk pejs arbejder hovedsageligt fra inklusion i netværket, princippet om drift er reguleret af konsollen eller lydresponsen. En sådan pejs giver efter en tænding en efterligning af sprængning og brænding af flammen, det er egnet til en stue i en lejlighed eller i et privat hus.

Det perfekte valg af møbler til værelset i stil med en hytte. Bløde lædersofaer er organisk kombineret med træmøbler.

En pejs i natursten er stilfuld i et chalet-stil-værelse.

Installation af en gas pejs skal laves af eksperter. Disse pejse bruges kun i det indre af et landhus, fordi et kvalificeret team skal installere installationen af ​​pejsen, tilslut gasen til den... Denne installation er vanskelig i hverdagen, og du skal desuden konstant overvåge og kontrollere brandsikkerheden af ​​pejsen.

Dekorativ pejs er en krop lavet af gipsplader eller andet materiale, der er installeret i ethvert rum. Disse er stuvet inde i en log og efterligning af ild ved hjælp af stearinlys.

En pejs er en meget dyr fornøjelse, fordi det virker på bioethanol, hvilket giver udseendet af levende ild. Men efter brug af det er der ingen røg eller lugt. En sådan pejs vil blive perfekt anvendt både i lejligheden og i huset.

Natursten i kombination med træ skaber en elegant ramme til en brændeovn.

Udseendet tiltrækkes af pels ottomaner, som gør indstillingen i stuen i stil med en chalet attraktiv og charmerende.

Seng i stuen

Hvis du laver et soveværelse i stil med en hytte, så bliver sengen en uundværlig egenskab. Sengen i stil med en hytte er valgt massiv, lavet af naturligt træ og naturlige farver. Sengen skal have et højt hovedgærde med udskårne mønstre. Tæppe og puder på sengen, du skal vælge en blød varm farver, så ved synet af sengen ville bare ligge og falde i søvn. Du kan lave en seng af smedejern, lave et stort udskårne hovedgærde. Ved synet af en sådan seng får du indtryk af, at du er i et gammelt slot. I soveværelset hænger tykke sorte gardiner, så de dæmper lyset, læg et sengebord lavet af træ nær sengen.

Rummelige stuer i stueetagen kan inddeles i et opholdsområde og et soveværelse. En seng i stuen i et landhus er ganske komfortabelt og usædvanligt.

Den funktionelle løsning til stuen i stil med en hytte er træ køjesenge.

Den store sofa konverterer til en fuld dobbeltseng. Chalet stil er kendt for sin hygge og komfort.

Et af hovedelementerne i en chalet-stil værelseindretning er belysning, der burde være meget lys. Hvordan man vælger en lysekrone og lamper til stuen i stil med en hytte? Hvis du følger indretningens hovedregler og udfører alt i et givet farveområde, så vil du bemærke, at lamperne skal være designet tættere på den gotiske stil. Lysekronen skal være massiv, lavet af træ eller smedet jern, naturlige farver (sort, brun), der skulle være mange lyspærer. Hvis du vælger lamper i det indre af et landhus, bør de være næsten ens i alle værelser. Smedejern bordlamper kan være i forskellige former.

For soveværelset kan du bruge spotlights, sådan belysning bringer ikke kun smukt lys, men også et modicum af modernitet i den givne stil. I køkkenet kan du placere forskellige armaturer - over arbejdsområdet i form af hætter med lamper eller over spisebordet i form af snoede grene. For at harmonisk vælge lamper lavet i samme stil, er de bedst lavet til ordre.

Chalet stil stue i et landsted i Alaska.

En blød høj seng med et blødt hovedgærde er et ideelt valg til en chaletstue.

Ekstra tilbehør

Når du har besluttet, hvor og hvordan møblerne i chaletstilet skal stå, skal du huske dekorationen med antikkenes egenskaber. Hvad skal man vælge fra "bedstemorens kiste"?

 • På træhylder på væggene kan du arrangere gamle bøger i slibede bindinger;
 • Du kan hænge et gammelt familiefoto på en væg i en smuk vintage fotoramme;
 • antikke gøgure kan også placeres på væggen;
 • gamle malerier med lyse rige landskaber;
 • jagttrofæer (våben, gevirer, fyldte dyr);
 • pudebetræk, kan strikkes med hånden, pels;
 • blomster i ler og træskinner kan placeres både på gulvet og på vindueskarmen;
 • kister, kister, figurer, forskellige smedede produkter.

I stuen på hytten skal du sørge for at rette tv'et på væggen, du kan hænge det højt over loftet og installere en pejs under den nær gulvet - aftener i en sådan stue vil virke som et eventyr.

Bjørnenes pæl ved pejsen er blevet det mest spektakulære dekorative element i stuen i stil med en hytte.

Stueet i chaletstilet er godt opdelt i et opholdsområde og et lille soveværelse.

Derudover vil tv'et på væggen bringe modernitet i et sådant design og spare plads - det er ikke nødvendigt at hente et natbord til tv.
Noble stil hytter kan tilføjes ved hjælp af almindelige tæpper. Du kan sætte et dyr (bjørn) hud i stedet for et tæppe.
For at værelset skabt i det indre af hytten skal være komfortabelt og hyggeligt, er det nødvendigt at placere alle attributter korrekt. Og det er bedre at overlade denne virksomhed til en professionel. Derefter vil stuen vise al den sofistikerede indretning, du vil slappe af og hvile under sprængen i pejsen i den fortryllende skønhed af det chaletstilte vintageinteriør.

Chalet stilen glæder sig over brugen af ​​forskellige søde dekorative elementer. Sammensætninger fra puder af forskellige størrelser anses for at være et godt valg.

Et eksempel på velvalgte belysning til stuen i stil med en hytte.

Interiøret i stil med en hytte - eksempler på design i huset og lejlighed

Den historiske hjem af chalet stil er den sydøstlige del af Frankrig, ikke langt fra Alperne. Disse er hyggelige, varme huse med karakteristiske designelementer i form af et skrånende tag, åbne terrasser, hvorfra det er så bekvemt at beundre den omgivende skønhed. Atmosfæren i det indre rum er i stand til at slå en moderne mand med sin storslåede enkelhed, udtryksevne, hård romantik.

Træets, stenens dominans, den obligatoriske tilstedeværelse af en pejs, afvisningen af ​​kunstige materialer og syrefarver er ikke egnet for alle. Men sørg for at finde et svar fra folk, der kan og elsker at nyde livet, kreative personer og romantiske naturer, der drømmer om at finde fred. Når alt kommer til alt, er det muligt at oprette dit eget unikke Alperne ikke kun i et landhus, men også en almindelig lejlighed.

Årsager til popularitet og særpræg

I dag er hytten geografisk stigende og har længe efterladt sin historiske region: Tyskland, USA, Canada, Italien, Spanien og, selvfølgelig, Rusland.

Årsagerne til interiørets popularitet i stil med en hytte er flere:

 1. Stilen er ude af mode: designere forsøger kun at bringe moderne genstande ind i det uden at forstyrre den betydelige, naturlige atmosfære i det alpine hus med historie;
 2. Den historiske beliggenhed i de maleriske steder var impulsen for det faktum, at folk begyndte at forbinde det med romantik, pastorale landskaber - folk der er tilbøjelige til at trøste vælge;
 3. Moderens ønske om at komme tættere på naturen, at anvende miljøvenlige materialer;
 4. Udviklingen af ​​denne type ferie som ski giver chalet en association med prestigefyldt turisme.
 • Åbent rum, åbent rum: Alle de indvendige elementer, som er få og unikke på deres egen måde, tager hovedrolle
 • Overvejelsen af ​​naturlige materialer. Træ, sten, mursten - mest ubehandlede, rustikke teksturer, specielt alderen for maksimal ægthed. Brugen af ​​keramiske fliser, metalelementer, fast glas er ikke udelukket;
 • Karakteristiske træbjælker, der udfører ikke konstruktivt (især i indretningen af ​​lejligheden), men en dekorativ funktion, zoneinddeling af rummet;
 • For store værelser i landejendomme med åbne planer om lejligheder er et tematisk design velegnet, der har sine fans: "Hunting Lodge", "Natural Splendor of Wood", "Pejs til Family Nest";
 • Den historiske karakter af chaletets design viser symbiosen af ​​evigt ung natur og ting fremstillet af menneskelige hænder, der er genstand for aldring: knust keramik, gammelt træ, antikke møbler, gobeliner.

Efterbehandling og farveskema

Alpine stil kræver for det meste naturlige materialer, som påvirker prisaspektet. Men resultatet er det værd. Kun loftet, som normalt er dekoreret med mørke, ublegede bjælker, er fantastisk. Fortsat er trævægspaneler, barer, efterligne rekvisitter, der giver en unik atmosfære til hele rummet.

Væggene kan dekoreres med grå sten, hvilket gør rummet mere raffineret. På baggrunden af ​​træet ser flotte pudsede overflader, mest lyse farver. Kombinationer af forskellige træarter gælder: eg, fyr, lærk. Særlig rustik charme giver gulv med efterligning af ældning: Et udvalg af brædder bør forblive efter forarbejdning af matte, halvglans. De nødvendige zoner (køkken, badeværelse) er færdige med fliser, og også fra specielle "landsby" samlinger.

De temmelig rolige farver på hyttens interiør afspejler de nyeste tendenser i farvekunst:

 • Naturlige nuancer af træ, for det meste varme farver;
 • Terracotta, beige, gul;
 • Naturlige farver: naturligt linned, lime, tobak, mos;
 • Grå farve - en skygge af en sten, der er iboende bjergområder;
 • Lyse farver - kun som små nuancer, med rød skala.

Lys i vinduet

Moderne udsigt har ændret udseendet af chalet stil vinduer. De blev meget større, oftere panoramiske, men andre aspekter forblev uændrede:

 • Hovedfacaden er placeret mod øst - i løbet af dagen trænger sollyset ind;
 • Vinduesrammer fremstilles strengt af træ;
 • Bindende med talrige ramper, adskillige imposts eller layoutelementer - strimler-skilleplader af glas, kaldet "dekorative spro".

I alle tilfælde af naturlig intensitet er der visse regler for kunstigt lys, der ikke krænker den generelle harmoni i chalet stilen:

 • Belysning er ekstremt naturlig: ingen halogener, dioder, kun blødt, diffust lys, der ikke ødelægger indretningens charme;
 • Designet, udseendet af belysningsindretningerne er ikke medtaget i discord med den generelle retning. Der gives fortrinsret til autentiske lamper: lysekroner, lysekroner, pærer, stearinlys til enkle væglamper;
 • Komfort er afgørende: designere anbefaler at tildele den nødvendige zone (oftest arbejder, spisestue) med en ekstra lyskilde.

Det endelige resultat afhænger direkte af vinduets udsmykning. Lys, naturlige materialer er at foretrække: hør, bomuld. Farverne er rolige, udskrifter er så enkle som muligt (lyse celler) eller med genkendelige alpine motiver. Et alternativ til gardiner er træ skodder indefra.

Flammende hjertehytte

Intet af det indre af hytten er tænkeligt uden et ildsted, komfur eller pejs, der overfører al varme og komfort i et landsbyhus. Designere tilbyder, med tilstrækkelig plads, usædvanlige projekter, hvor nøgleelementet er placeret i midten af ​​underetagen. Til dekoration er det bedre at bruge materialer, som kan formidle alpine auraen. Nogle gange bruger de trægravering og kunstig aldring - revner, patina; overfor keramik. Teknikker er meget udbredt til dekoration og andre overflader.

En blød skorstensgruppe er skabt omkring ildstedet: Det fungerer som midt i stuen og samtidig husets hjerte - hele familien og vennerne samles her, den er så stor som zoneets zone tillader kommunikation. I nærheden kan du lægge et hårdt træbord, der tjener som en tidsskrift, men med udseendet af at forbinde den gamle fortid og en borgerlig moderne udførelse.

Et par mere moderne versioner, der ikke bringer den traditionelle:

 • Glasoverfladen, der adskiller den ægte flamme;
 • Små borde med de indbyggede biofireplaces;
 • Elektrisk pejs med et plasma-tv placeret oven over det;
 • Køkken dome hætte, efterligner dele af denne ildsted.

Brutale møbler

Møblerne i det indre af hytten er altid massive, grove og kantede. Bevidst enkelhed og ukompliceret øge kunstig aldring - slidt, effekten af ​​udbrænding i solen.

Plast, transformerende møbler er udelukket, faktisk er der ingen smedning. Indstillinger gives til:

 • Naturligt træ;
 • Læder polstrede møbler;
 • Wicker møbler.

Mest monotont polstring af polstrede møbler: Bleget linned, Beige Nubuck. Nogle gange er det passende at polstring i en strimmel eller med et mønster, men under alle omstændigheder vil dekorative puder, pelsbetræk være nyttige. I soveværelset af en hytte er brutalens sedler mindre ofte - en baldakin med en baldakin over en bred seng er tilladt.

Skabe, konsoller, kabinetter er oftest gjort til ordre, fordi de har en vigtig mission - at skjule husholdningsapparater, uden hvilke eksistensen af ​​en moderne alpine hytte er utænkelig.

Indretning: Alpine accenter

Et kendetegn ved hytten fra mange andre stilarter - altid velkommen elementer af indretningen, håndlavet. Uanset hvad en hobby er lermodellering eller broderi, vil din kreativitet altid have et sted og en applikation. Denne interiør stil påvirker mange håndværk.

Alpine stil komponenter:

 • Et udvalg af tekstil design: bløde, hyggelige tæpper, sengetæpper. Karakteristiske motiver med billeder af bjerglandskaber og skove overvejer;
 • Gulvbelægningen suppleres af tæpper, herunder dem med rustikke farver - flettet, vidje;
 • Store malerier, gobeliner med temaet natur, dyr indrammet af enkle trærammer;
 • Store puder med strikkede, strikkede pelsbetræk;
 • Ler, træ redskaber;
 • Sammensætninger fra tørrede blomster.

Populær dekoration i stil med en jagthytte afspejles i vinduerne med våben. Hovedet på trophiesne på væggene bliver dupliceret af hudtæppet på gulvet.

Har specifikke løsninger

Stuen er centrum af hele huset eller lejligheden i en chalet stil. Her skal dens funktioner være fuldt manifesteret. Tilsætning af overflader lavet af glas, metal, poleret sten, nogle glans af møbler, såsom lakering af et gammelt kommode, vil bidrage til at undgå visuel kramper.

Men køkkenet kan være mere behageligt på grund af det helt trærum. Specifikke anbefalinger fra designere:

 • Sten, murværk, hvor det er nødvendigt (arbejdsområde), er æstetisk kombineret med træbøger, savværk, klapbræt;
 • Udskiftning af krom og metal til messing: tallerkener, fittings, blandere;
 • Soliditeten af ​​keramik, keramiske retter blødgjort ved at berøre linnedservietter, duge;
 • Husholdningsapparater lavet af metal (køleskab, mikrobølgeovn) vil organisk passe ind i rummet.

Et soveværelse i en karakteristisk stil at være meget hyggeligt, komfortabelt og om ønsket romantisk. Overbelast ikke bare pladsen med træelementer. Rolige farver, lettere skov vil give alt ømhed af naturlig skønhed.

Finesser af præstation i en by lejlighed

Designprojektet af en chalet-stil bylejlighed skal nødvendigvis tage højde for rummets lofter ud over området.

Hvordan man ikke omdanner et hyggeligt bjerghus til en shack dværg:

 • Nøjagtig overholdelse af proportioner, lige fra indretning og efterbehandling med dekorative elementer;
 • Afvisning af for grove, massive træbjælker, hvis lofthøjden er mindre end 3 meter. Alternativet er en kombination af planede brædder med gips;
 • Træbeskyttelse tager værdifulde centimeter - designet af kun en væg, og præference for lysere klipper;
 • Tilføjelse af plads vil kun hjælpe modtagelse mod brædder kun op til en tredjedel af vægens højde;
 • Udskift store garderobeskabe i stuen med åbne hylder med karismatiske accenter.

En alpine-stil lejlighed samt et landhus er simpelthen skabt til at tilbringe rolige afslappende aftener, familie middage i det, at byde velkommen gæster velkommen. Du vil blive overrasket af det nyeste luksuriøse chalet-stil interiør med sine enkle granbrædder på væggene og et svagt tæppe på gulvet.

Og luksus ligger i muligheden for simpelthen at slappe af sjælen fra det hektiske tempo i hverdagen, som for det 21. århundrede er den mest betydningsfulde rigdom. For en moderne person kan en hytte blive lidt mere end en indretningsstil, men en hel livsstil.

Hvordan tilrettelægge arbejdsområdet i huset i stil med en hytte?

Bogstaveligt talt oversættes ordet "chalet" som "hyrdehytte". Jeg genkalder straks gyngestolen ved trappen, der fører til anden sal, et uforsigtigt foldet uldtæppe, et loft dækket med træbjælker, store vinduer, der åbner til alpine skråninger.

En af de vigtigste regler i chalet - brugen af ​​naturlige materialer: træ og sten, deres kompetente kombination gør det muligt for interiøret at se ikke så groft. Et andet særpræg ved stilen - tilstedeværelsen af ​​en stor pejs. Det er problematisk at installere en brændeovn, der er opstillet af mursten i lejligheden, så dens imitation er egnet - elektriske pejse eller biofireplaces.

En træpile vil øge entourage: aroma af træ vil spinde i dansen med fyrretræer, cederer og gran. Omkring uigennemtrængelig skov: Kun mig og min løsrivelse.

Chalet farver

I hytten suppleres de primære farver (hvid og grå) med natur: terracotta, brun, creme, beige. Denne kombination er egnet til vægge, lofter, lofter. Udvanding af den grundlæggende palette, grøn, mørk chokolade, burgundy ser godt ud i indretning og tilbehør - på lampeskærme, lamper, rammer, bjælker og lysestager.

Mættede rige farver bruges bedst i tekstiler: rutet plaid, et par mønstrede puder, et vinfarvet tæppe og et muret tæppe.

Chalet dekoration

Hytter er kendetegnet ved trælofter, gulve, lofter og bjælker. I udsmykningen af ​​væggene - sten eller træpaneler. Hvis du tilpasser hytten i lejligheden, så bliver gulvet brædder, laminat eller fliser med efterligningssten. Til vægge er det bedre at bruge creme eller beige tekstureret gips, der supplerer det med strukturer af let træ.

Overfladerne skal ikke være helt glatte, der skal være slid, revner, ruhed - tidens patina vil øge komforten til interiøret.

Chalet stil møbler

Chalet-stil interiør indebærer praktiske og komfortable møbler. Ingen dikkedarer, alle ting i aldre: Et bord af massivt træ, en lædersofa, en hvilestol, smedede bogreoler. Unødvendige ting: banketter, sofaer, store sofabord - det er bedre at efterlade: kontoret er designet til privatlivets fred, og gæsterne er ikke stedet. Derudover er der en risiko for at omdanne et chalet-stil værelse til et fyldt loft.

Det er værd at være opmærksom på overfladen af ​​møblerne: det er antikviteter og kunstigt alderen ting. Det er indvendigt med en historie, der bliver sjælen til en hytte.

Vær opmærksom på møblerne til kontoret af møbelhuset "Office Magic". Den består af et stort skrivebord, tre hjørne modeller med afrundede toppe og hylder. Elementer kan kombineres med hinanden.

Hvor skal man købe?

Hvad: Skab Møbler
Hvor: Møbelhus "Office Magic"
Telefon: +7 (812) 244-92-64
Hjemmeside: office-mag.com

Chalet stil belysning

Med hensyn til belysning skal den være diffunderet, dim og præcis. En massiv lysekrone, en gulvlampe nær stolen, en bordlampe på arbejdspladsen - intet overflødigt. Om dagen - kun elektricitet om nødvendigt, om aftenen vil kontoret fra naturlige materialer og lyse overflader bogstaveligt talt blive fyldt med varmt lys.

For at bevare chalet komfort er det vigtigt ikke at bruge moderne belysningsarmaturer: ingen futuristisk design, hvid plast, LED, metalbeslag. I chalet brug: lysekroner i form af hjul, smedede sconces, modeller med lysformede nuancer, lakoniske lamper. Alle lyskilder er lavet af glas, træ og metal.

Chalet stil indretning og tilbehør

For væggene bruge fyldte hoveder, rådyr, doe. Det er slet ikke nødvendigt at rette de rigtige, det er muligt og træimitationer. Dekorative plader fra rejser med landlige landskaber, paneler, der skildrer jagtscener og alpine enge - uden denne hytte er det ikke en hytte.

På sengebordet er der en høj lervase med tørrede blomster eller potter med levende planter. Samt antikke kister, lysestager. På skrivebordet - der er en bunke bøger med batterede læderbetræk: Karel Čapek, Jack Kerouac og Ernest Hemingway fortæller historier om vandrere og rejsende, hvilket supplerer chaletens atmosfære.

Sengetæpper, gardiner, puder er lavet af naturlige stoffer: silke, uld, linned. Dyrskind ligger uforsigtigt på en sofa eller i nærheden af ​​arbejdspladsen. Uden en pels kappe i arbejdsstolen, intet - alle bør vide, hvem der er jægeren i huset.

For komfortable bomuldsstynder, gå til Perina Peroni sengetøjssalonen.

Chalet stil: funktioner, regler for udsmykning, indretning og belysning

Hvis hygge, komfort og hjemlig atmosfære er meget vigtigere for dig end mode, så er chalet-stilen det, du har brug for. Denne retning vil gøre det muligt for ethvert værelse at blive et hyggeligt familiehjørne, hvis du gør en indsats og støtter hovedtemaet.

Chalet stil højdepunkter

Chalet er navnet på et lille fransk hus beliggende på maleriske alpine enge. Hyrde og jægere boede i så små men hyggelige bygninger fra oldtiden. Stilen stammer fra de særlige forhold i disse folks livsstil, som simpelthen ikke har haft mulighed for at skabe dyre møbler og forsyne deres hjem med luksuriøse indvendige elementer. De var tilfredse med at have og aktivt bruge naturens gaver. Men over tid blev designet af hyggelige hytter reformeret til en uafhængig stil og begyndte at vinde popularitet. Og i dag er det denne slags indretning, der vælges af folk, der søger at flygte fra den daglige trængsel og glemmer bekymringer.

De begyndte at designe interiører i stil med en hytte endnu ikke så længe siden, men dette koncept er allerede blevet populært blandt fans af udelukkende naturlige materialer. Denne stil skaber en romantisk atmosfære og giver en følelse af ro, der passer til byboere. Når alt kommer til alt, behøver de som ingen andre oftest midlertidigt at slippe af med den daglige travlhed, der kaster ind i alpinlandsbyernes verden.

For at forstå essensen af ​​indretningen, designet i stil med en hytte, er det værd at overveje de vigtigste egenskaber i denne retning:

 • Enkelhed og komfort. Og selv om nogle af disse to begreber måske synes at være uforenelige, for at slappe af og føle frihed, er det nok at bruge ikke-trimmede og lakoniske elementer i interiøret, ikke overbelaste rummet og ikke spænde dine øjne.
 • Anvendelsen af ​​primært naturlige materialer som ler, sten, træ. Selvfølgelig, i dag sådanne fakturaer held efterlignet af moderne belægninger, men under opførelsen af ​​den nuværende jagt og hyrde hytte anden konstruktion og efterbehandling materialer var simpelthen ikke til rådighed, så naturligt - det er ikke et modefænomen, og ikke en indikator for smarte, og den eneste mulige løsning.
 • Et roligt naturligt gamut, hvor indrammede og bløde toner hersker, som indstiller sig til at slappe af og skabe en atmosfære af hjemmets varme og komfort. Der er ingen lyse og fængende pletter i interiøret, og de er upassende og ikke nødvendige. Sådanne nuancer som mælk, chokolade, fløde, træ, sand, beige, pistacien, terracotta og lignende er velkomne.
 • Blødt naturligt lys. Under eksistensen af ​​de første og nuværende hytter blev elektriske apparater praktisk taget ikke brugt og erstattet af lamper, stearinlys og andre lignende lyskilder. Og så er belysningen naturlig, blød og lidt afdæmpet.
 • Enkel indretning. Hyrderne og jægerne havde ikke penge til at købe dyre luksustilbehør, men de søgte trøst og indrettede deres huse som de kunne. Men denne indretning har en særlig charme.

Stiliseret finish

Den vigtigste opgave, der skal udføres i chalet stil er udøvelse af naturlighed. Derfor er grove og tilsyneladende ubehandlede eller minimalt behandlede overflader passende i det indre. Dette giver designet en charme og understreger oprindelsen af ​​stilen, såvel som enhed med den alpine natur.

Det er værd at starte med gulvet. Det kan være mørkt, og dette vil desuden dæmpe det stærke lys. Som den primære belægning skal du vælge parket, men ikke lakeret, men bevare den naturlige tekstur af skåret træmåtte. Gulvet kan også godt være plank: poleret og behandlet af mug eller dækket med et enkelt lak. For at efterligne en stenbelægning kan du bruge stiliseret porcelænstensil. Og for at øge komforten er det umagen værd at udstyre et varmesystem (selvom sådanne teknologier naturligvis ikke blev brugt i rigtige hytter).

Chalet stil vægge fortjener særlig opmærksomhed. De er bedre at modstå i lyse farver, for eksempel i mælk eller beige. Til dekoration kan du bruge en gips, efterligner ler, som ofte dækkede hyrdens og jagthusens vægge. Du kan vælge en fin eller mellemkornet sammensætning, og ved at anvende den er det ikke nødvendigt at opnå perfekt ensartethed, nogle fejl understreger enkelheden og en vis ruhed af finishen, der er karakteristisk for retningen. Gips kan suppleres med dekorative sten, lagt på omkredsen nederst eller bruges til at fremhæve eller fremhæve bestemte områder, såsom en pejs eller indgang. Væggene kan også være beklædt med let klapbræt.

Loftet kan være hvidkalket eller clapboard trim, såvel som vægge. Men et særpræg ved denne hytte var tilstedeværelsen af ​​bjælker, som blev brugt til at styrke tagkonstruktionen og reducere belastningen på den. I moderne boliger er sådanne funktioner ikke nødvendige, men bjælkerne vil være passende og vil understøtte hovedtemaet i chaletets stil. Sådanne elementer kan være ret massive og grove. Og for at gøre dem til en slags accent skal du bruge mørkt træ til fremstilling, hvilket vil se særligt gavnligt ud for en lys baggrund og skabe en interessant kontrast.

møbler

Det vurderes, at franske møbler er elegante, elegante og lette. Men ikke den, der blev brugt til at arrangere hyggelige hytter. Hyrderne og jægerne havde ikke pengene, men de havde tømrer- og snedkerfirmaer, der gjorde det muligt at lave de nødvendige genstande med egne hænder. Og de viste sig stærke, gode og stabile, men samtidig massive og ru. Træ blev brugt som hovedmateriale, og for det meste mørke klipper, og det var disse nuancer, der understregede designets soliditet.

Valget af specifikke møbler vil afhænge af, hvilken slags værelse der er møbleret. Men i hvert fald er det værd at begrænse sig til et lille sæt af alt, hvad du har brug for, fordi overskud ikke er velkomne og kan overbelaste interiøret i stil med en hytte. For eksempel i soveværelset kan du lægge en massiv seng på tykke ben med et bredt hovedgærde. I nærheden kan du placere et enkelt skab. Ting vil blive opbevaret i et stort rummeligt skab (helst med hængslede døre) og tøjvask i en enkel kommode, som kan være en værdig udskiftning af brystet.

Hvis stuen er indrettet i chalet-stil, kan en rummelig og behagelig sofa på massive træben med armlæn, som kan dekoreres med udskæringer, tage det centrale skridt i den. Enkle og endda grove stoffer, som linned eller klud, bruges som polstring. Dette møbel kan suppleres med et par stole, der opretholdes i samme retning. Det er bedre at nægte en mur, efter at have erstattet det med flere hylder eller et stativ og et kiste, hvis der opbevares tingene i rummet. Og for at placere tv'et, brug kabinettet, men har det mest enkle design og design.

Belysning og indretning

Særlig opmærksomhed i chalet stil er givet til belysning: det skal være behageligt, blødt, fastholdt og dæmpet. Derfor er moderne lyse lamper i dette interiør absolut ikke stedet. Lamper bør vælges så tæt som muligt på naturligt lys, og strålerne skal rettes bedst opad, så de reflekteres fra loftets overflade og forsigtigt diffunderer gennem rummet og spredes jævnt i hele rummet.

Alle lamper skal stiliseres og harmonisk blandes ind i det indre af huset. Således kan en lysekrone lavet i form af en smedet simpel ramme, og individuelle piedestalmonterede lysestager kan spille rollen som en central kilde. Hovedlyset kan suppleres med lokalt lys, f.eks. Vægsconces, bordlamper i form af lamper, gulvlamper med lampeskærme af enkelt lysabsorberende tæt stof.

Indretningen er passende og endda nødvendig, men til dekoration anvendes ikke-glamourøse simple elementer, såsom:

 • Pejsen kan tage det centrale sted og bruges ikke kun til dekoration, men også til yderligere opvarmning af rummet.
 • Det er logisk, at jægers hus kan dekoreres med trofæer og våben, f.eks. Våben, skind eller horn af dyr og andre egenskaber.
 • Enkle tekstiler, for eksempel strikte plaidplader, puder i lakoniske monofoniske tynde pudebetræk.
 • I midten af ​​rummet kan du sprede dyrets hud eller efterligne tæppet.

Chalet stil huse

For nylig har der været en stor efterspørgsel efter opførelsen af ​​huse fra miljøvenlige materialer, hvilket har medført den hidtil usete popularitet af chaletstilen. At lave et hus som dette betyder for altid at forbinde dig selv med naturen. Der er særpræg, som den særlige luksus af et sådant interiør lægger vægt på:

 • Grundlaget for huset er et sten fundament;
 • stejl gabel tag;
 • når bygningen strengt tager hensyn til lyset;
 • Kun naturlige materialer, både når man udfører byggearbejder, og når det er færdigt.

Efterbehandling både internt og eksternt kræver særlig smag og fantasi fra ejerne. Fokus på de små ting: Alt skal se simpelt og koncist, men samtidig komplementere og afslutte indretningens image.

Facade dekoration

Europæere har opsnappet tendensen til at bygge huse i stil med hytter fra alpine hyrder, der har boet i sådanne boliger hele deres liv. Dette skete, fordi facaderne i disse bygninger ser luksuriøse og originale ud. I vores land blev denne ide hurtigt hentet, og nu er der en række huse med sådan dekoration og interiør.

Socle facaden er lavet hovedsageligt af natursten, som gør det muligt for huset at modstå alle naturkatastrofer. Med hensyn til boligens øverste niveau anvendes træ hovedsagelig her - tømmerhytter af nåletræer. Hovedforskellen mellem facaden i stil med en hytte er loftet på gulvet, hvilket gør det muligt at øge det indre rum i huset og yderbeklædningen betydeligt. Da der i boligen stil er en streng opførelse af boligen påkrævet i henhold til verdensdele, er det meste af taget placeret lige i facaden af ​​huset. Dette tilføjer en speciel luksus til boligen, fordi gable-type skinner med en stejl skråning, som straks fanger øjet, ser stilfulde og originale.

Chalet stil køkken dekoration

At skabe et chalet-stil køkken betyder samtidig at kombinere lys og sofistikation. Farverne i dette køkken bør ikke være lyse og tiltrække opmærksomhed. Ved valg af farver til vægge og lofter gives der fortrinsret til den, der passer bedst til de anvendte materialer, for eksempel farven på træ eller natursten. Lys nuancer er ikke helt udelukket fra et sådant interiør, men de skal se harmonisk ud. Anbefalede farver: grå, bourgogne, brune nuancer, der gør interiøret ædelt. En matt overflade vil se smukke og elegante ud, med en kombination af farver og udelukkelse af lyse detaljer.

Der er nogle regler i køkkenets design i stil med chalet:

 • et stort antal hylder med forskellige retter;
 • redskaber hængende på kroge;
 • Det er tilladt at bruge bordplader af kunstige sten;
 • ved hjælp af retro stil til grove detaljer.

Stue design

Interiøret i stuen i stil med en hytte er elsket blandt fans af miljøvenlighed og renhed, hvilket betyder, at valget af farver bestemmes af sig selv: naturlige farver. Når du opretter et opholdsrum, giv speciel præference til ravfarve eller cremefarve. Her er det tilladt at tilføje en lys accent, udtrykt i små detaljer.

Loftet, væggene og vinduerne - alt er lavet af træ - dette vil tilføje hygge og komfort til stuen, hvilket er det vigtigste sted i sommerhuset. Uden en stor pejs i rummet, lavet i stil med den indvendige hytte, vil ikke gøre nogen stue. Det indrettede ikke kun det og skaber en særlig atmosfære, men tjener også som den vigtigste varmekilde. Hvis du ikke har brug for dette, eller arrangementet af rummet foregår i en lille lejlighed, kan du altid købe en kunstig pejs.

Bløde sofaer i en sådan stue er velkomne, da hovedvægten i stilen stadig er på bekvemmelighed og komfort. Disse bør være enkle modeller ved hjælp af naturlige farver, men ligner vintage-møbler fra det 20. århundrede. Glem ikke det store indbyggede tv i stuen, så vinterkveldene, pakket i et tæppe, se dine yndlings tv-shows. Tilstedeværelsen af ​​følgende indvendige emner er ønskelig i stuen:

 • Sofabord med lave ben;
 • store hylder med bøger;
 • stort kiste eller kommode
 • garderobeskabe lavet af naturlige materialer;
 • massive bord (hvis størrelsen på værelset tillader).

Soveværelse design

Soveværelset skal være anderledes hygge, fordi dette er stedet, hvor du efter en hård arbejdsdag vil vende tilbage og forynge. Soveværelseindretningen i stil med en hytte er designet til dette - for at skabe bekvemmelighed og komfort med sin atmosfære.

I et sådant soveværelse er der oftest et stort funktionelt blod, flere natborde og et klædeskab - almindelige, unremarkable møbler lavet af naturlige materialer. Alle rummets originalitet og interesse er baseret på yderligere detaljer. En pelsskind sættes på gulvet - en fremragende designløsning, der gør det muligt at slå den simple, ved første øjekast, soveværelse atmosfære. Værelset er hængt med smarte gardiner i creme eller brune nuancer, på sengen er de originale designertekstiler. Malerier, lamper på hylderne, dekorative pejs - alt dette spiller en stor rolle i skabelsen og færdiggørelsen af ​​interiøret.

Bløde og beroligende nuancer valgt til at dekorere et værelse bruges til at skabe en behagelig atmosfære. Ønskeligt valg af farver: grøn, chokolade, aske; skarpe overgange og nuancer - strengt "nej". Værelset skal forblive en mystisk og mystisk atmosfære.

Chalet stil lejlighed

Interiøret i sådanne lejligheder er lavet af natursten og træ. Deres behandling er en ret kompliceret proces, og naturlige materialer er ikke billige. Men i sidste ende får du et unikt lejlighedskoncept, hvor ikke kun det stilfulde og harmoniske design, men også miljøvenlige materialer. Lofter og gulve er lavet af træ af høj kvalitet.

Lejligheden bruger kun ru og massive møbler. Den ideelle mulighed for hytten ville være store borde og stole lavet af høj kvalitet træ. Skabe, på trods af deres eksterne enkelhed, kan du vælge funktionelle, for eksempel dem der arbejder fra kontrolpanelet. Læder, stof og træ er de materialer, der skaber et ædelt interiør i en lejlighed. Fokus på disse materialer.

Hvis der er plads nok i lejligheden, og sådanne lokaler vælges til hytten, så vil en pejs være en uundværlig del i et af værelserne. Mange foretrækker håndlavede designelementer. Fur skind perfekt perfekt gulve af varme naturlige nuancer. Glem ikke belysningen: I indretningen af ​​lejligheder i stil med en hytte er der ofte brugt store lysekroner, samt lamper på hvert natbord.

Interiøret i det alpine hus, eller Hvordan organiserer belysning i stil med en hytte?

I hjertet af chalet-stil er naturlige motiver - de kan spores i alle detaljer, herunder belysningsteknologi. Interiøret er passende enkle og koncise lamper uden florid indretning. Kompetent vælge og placere lyskilderne hjælper med at udarbejde anbefalingerne.

Chalet stil: design retning oprindeligt fra Frankrig

Den moderne mand har tendens til at holde op med tiden - en lignende trend ses også i indretningen. Fyldning af lokaler med progressiv teknologi, stilfuldt tilbehør og møbler af komplekst design, fejler vi ofte at genskabe komforten i hjemmet. Af denne grund vælger et stigende antal mennesker designtendenser med naturlige motiver til at designe deres huse. En af disse stilarter er chalet (oversat som "hyrdehytte").

Design retning stammer fra den sydøstlige del af Frankrig. Hyrder bygget kvalitetshus til deres familier i Alperne. Til udsmykning af interiører blev der brugt vidt tilgængelige naturlige materialer - træ og sten. Over tid blev hytterne moderniseret i landhuse, og principperne for boligindretning stod ud i en separat stil.

Storheden og romantikken i det alpine interiør er fortryllende. Chalet stil har meget til fælles med land. Så hvad er deres grundlæggende forskel? Boligen er mere praktisk og koncis - den er ikke fokuseret på små ting. De udragende loftsbjælker, gamle træmøbler, røde lædersofaer og kurvestole er blevet kendetegnende for et sådant interiør. Designet er skabt i værelser af imponerende størrelse, derfor er det vigtigt at tage sig af god kunstig belysning.

For lys belysning chalet er ikke velkommen. Det er vigtigt at skabe en hyggelig afslappet atmosfære, fremhæve kun nogle funktionelle områder.

En sådan interessant og original stil dikterer sine egne regler for valget af belysningsudstyr. Vi forsøger at håndtere de grundlæggende love om designretning.

Hemmeligheder for et vellykket køb: hvordan man vælger lamper?

Moderne teknologier i produktion af belysningsudstyr udvikler sig i et skørt tempo. I dag er det muligt at realisere enhver form for fantasi fra designeren. Ikke overraskende er rækkevidden af ​​modeller på markedet ret bred. For at vælge en model, der passer ind i indretningen, skal du "skovle" snesevis af steder, kende bekendtskab med hundredvis af produkter. I denne situation kan køberen være forvirret.

Hvad skal belysningen være i en chaletstil? Til udformningen af ​​lysdesign i interiøret ved hjælp af massive, koncise, enkle formlampe af træ, metal og glas.

Lad os forsøge at fremhæve de vigtigste faktorer i valget af lamper til chalet-stilen:

  • Lamper - et vigtigt dekorativt element i interiøret. For at belysningsudstyr skal kunne passe harmonisk ind i rummet, skal deres design opfylde kravene i den valgte stil. I hytten er det almindeligt at bruge lysekroner i form af et hjul, en sconce og bordlamper af simpelt design, modeller med lysformede nuancer og "antikke" lamper. Hovedkravet til instrumenter - de skal være lavet af naturlige materialer: træ, metal, glas. Chalet lamper er diskret og koncis, indeholder ikke indretning. En passende mulighed er Arte Lamp Dolce A3057LM-8BR model.
  • Når du køber belysningsarmaturer, skal du huske at overveje dimensionerne på det rum, som de er beregnet til. For stor lysekrone overbelaster interiøret, og en lille lampe ser latterlig ud mod baggrunden af ​​stort rum. Chalet stil, som regel oprette i værelser med højt til loftet. Lamper på lange suspensioner eller multi-tiered strukturer er relevante her.
  • Farve er et andet vigtigt kriterium ved valg af belysningsudstyr. Boligen er en stil domineret af beroligende naturlige farver. Til et interiør passer diskrete lamper på en sort eller brun ramme med hvide, beige, lysegule eller gennemsigtige lampeskærme, som i modellen Arte Lamp Scroll A7915LM-6BK. I denne designretning er det ikke almindeligt at bruge lyse farveelementer, herunder belysningsenheder.
  • Rummets funktionelle formål giver også sit mærke ved køb af lamper. I køkkenet er der en stor ophobning af fedt og sod, fordi lamperne bliver nødt til konstant at se efter. Det er vigtigt at vælge et produkt, der er let at vaske og rengøre. Soveværelse - hvileværelse. Atmosfæren i rummet bør have en afslappet - diffust belysning er velkommen. Opgaven kan let løses af lamper med lukkede eller opadrettede nuancer, som Arte Lamp Lombardia A6801SP-6BR.

Interiøret i hytten på belysningsarmaturer er tildelt vigtige opgaver. Det er belysningen, der giver plads til komfort, skaber en behagelig og rolig atmosfære. Lys bruges også til visuelt at ændre rummet eller understrege betydningen af ​​individuelle zoner.

Lysdesign: Anbefalinger til placering af lyskilder

Tidligere blev belysningsanordninger udelukkende brugt til deres formål - de gav lokalet lys i mørket. Moderne belysning design løser funktionelle, æstetiske og følelsesmæssige opgaver i interiøret. Af denne grund er armaturernes layout planlagt på reparationsfasen. Hvis du har svært ved at placere lyskilder i det indre af hytten, skal du bruge anbefalingerne fra designerne.

Rummets centrum er traditionelt indrettet med en massiv lyskronekrone. Hvis et boligareal kombinerer flere værelser, såsom en stue og et køkken, hænger de flere identiske lamper.

Chalet-stil huse har ofte flere etager, der er forbundet med en trappe. Dette højrisikoområde. Det vil heller ikke gøre uden belysning.

Belysning nær trappen i stil med en chalet er realiseret ved hjælp af væg sconces - de er monteret langs væggen. Hvis plads tillader det, hænges en lysekrone over trappen.

Vi må ikke glemme lokale lyskilder. I stuen er belysningen organiseret af en gulvlampe eller bordlamper installeret ved siden af ​​sofaen. I soveværelset er lamper placeret i sengepladsen. I køkkenet er der brug for yderligere lys over spisestuen eller "øen". Suspensioner er ansvarlige for belysningen af ​​spisebordet og arbejdsfladerne. Perfekte modeller som Arte Lamp Gabbia A1865SP-3BG.

Chalet stil i interiøret

Men i byplanlægning er der ikke fundet et begreb. Dette skyldes bygningen, kaldet "chalet": vi taler om et hus bygget på en særlig måde, hvor nederste etage er sten og toppen er træ. Således forsøger folk i landdistrikter i Schweiz at beskytte sig mod jordskred og dårligt vejr, der ofte opstår i Alperne.

Historien om chalet stil

Ordet selv er af fransk oprindelse og betyder bogstaveligt "lille landhus". De første sådanne bygninger blev lavet af hyrder, der i lang tid græssede deres flokke på de grønne enge. Først blev beskedne hytter bygget, men i midten af ​​det 18. århundrede begyndte indbyggerne i Alperne at bygge mere komfortable boliger. Lidt senere blev de interesseret i mennesker involveret i kreativitet. De troede at leve i en hytte forenede dem med naturen og gav impulser til skabelsen af ​​nye værker.

I dag er hytten en komfortabel bygning, forskellig fra almindelige landejendomme i stil med konstruktion (stadig stenbund og træplade) og yderligere befæstninger i tilfælde af lavine. Disse huse er normalt bygget i det område, hvor skisportsstederne er placeret.

Chalet-stil interiør og facader

Et af de karakteristiske ydre egenskaber ved det schweiziske hus er et fladt fliserække med 2 skråninger og lange (op til 2 m) fremspring foran. Sådanne skure beskytter facaden og væggene mod tunge brusere og andre ubehagelige vejrforhold. I forhold til verdens sider er hytter arrangeret efter deres egen lovgivning: facadeets forside vender mod øst og værelserne - på de sollysede sider, så hele dagen kommer lyset ind i bygningen. Det udvendige af chalet stil indikerer tilstedeværelsen af ​​de krævede attributter:

 • stor balkon
 • rummelig veranda (kan glaseres);
 • panorama vinduer med udsigt over bjergene.

I dag er den øverste del af huset bygget af træ, men for det nedre stål til brug af beton og mursten, der er forbundet med de høje omkostninger ved naturmateriale (det bruges kun til beklædning). Gulve kan være flere.

Chalet stil i en by lejlighed

Oprindeligt syntes det, at det var umuligt at gennemføre denne stil i en bylejlighed. Men tiden viste, at det ikke var. Det er nok at opfylde nogle af kravene, så boliger kan blive som et stille landsted i Alperne.

Et af hovedpunkterne er overvejelsen af ​​naturlige materialer (det er muligt at erstatte dem med høj kvalitet efterligning). Disse er lette racer af groft behandlet træ (det kan kunstigt alder), kobber og stengenstande. Væggene er panel, lavet af tømmer, men det kan også færdiggøres med beigefarvet tekstureret gips. Loftet med synlige bjælker skal være træ, gulvet (umalet og behandlet med plet, lak) også. I sidstnævnte tilfælde kan du bruge keramiske fliser, der efterligner natursten. Hvis lofthøjden er mindre end 2,5 m, skal bjælkerne blive forladt. Møbler bør være massive, stole og sofaer bør være polstret i naturlige stoffer, læder. Korrekt udført interiør i stil med en hytte giver fred og ro. Dette gælder for hvert værelse, på trods af dets funktionelle formål.

Chalet stil værelse interiør

Hovedidéen om alpint design er en kombination og gensidig tilsætning af sten og træ. Skygger spiller også en vigtig rolle - de skal være identiske med mørkt træ, terracotta, rav, okker, beige og cremefarver er velkomne. Til accenter anvendes bourgogne eller chokoladefarve.

Stue: interiør i chalet stil

Dette er det største rum i huset, med højt til loftet og vinduesåbninger i hele væggen. Fra de polstrede møbler i hallen skal hovedstedet gives til en stor, hård sofa, hvor der er puder og en stor plade i et bur (det er bedre, hvis huden på et dødt dyr ligger). At beskrive det indre af huset i stil med en hytte, er det umuligt at ikke nævne en så vigtig komponent som en pejs, hvis tilstedeværelse i stuen er et must. Dette design er det centrale objekt i rummet, hvilket skaber en hyggelig atmosfære. Da en ægte pejs ikke kan placeres i en bylejlighed, er det nødvendigt at erstatte det med en kunstig elektrisk eller gasanalog, færdig med et materiale, der efterligner natursten. På designet sættes disse store stearinlys, som understreger interiøret. Indretningen af ​​stuen kan opdeles i 2 områder:

 • mand: betyder fylden af ​​situationen for jagt romantik, suppleret med trofæer - hjorte horn, bære hud, smedeobjekter;
 • kvindelige: gamle billeder, malerier, græskranser og broderi er passende.

Et andet interessant element i interiøret i stil med en hytte er en stub med synlige årringer. Det kan godt trimmes eller bruges kunstig analog. Denne vare tjener som et lille sofabord eller stol.

Chalet stil soveværelse

Romantik og komfort uden raffinement - disse er de vigtigste træk ved en hytte stil soveværelse. Hovedretningen er at bevare dekorationens integritet med naturlige materialer eller deres høj kvalitet efterligning (dette ses tydeligt på billedet). Det er ikke forbudt at supplere indretningen i stil med en hytte med genstande fremstillet af glas eller keramik. Hvad mere, gør et soveværelse design, bør du være opmærksom?

 • Farveopløsning. Det anbefales at give præference til naturlige neutrale nuancer - lys og varm. Naturmaterialer lægger vægt på kastanje og beige toner.
 • Væggene. Den bedste mulighed er brugen af ​​gevindpaneler (dekorative gips vil gøre). Farve Vælg terracotta eller fløde.
 • Tekstiler. For gardiner anvendes naturlige stoffer af pastellfarver, er det nødvendigt at modstå sengelinned og gulvmåtte i samme farve. Du kan bringe noget ud til designet: dekorere hele rummet i en beige tone, og køb puder og et tæppe af lilla eller burgunderfarve.
 • Møbler. Sengen skal være træ, lidt uslebne. Få stole og gyngestol fra flettet stav (vidje) og som modstående sted ved siden af ​​at placere et bord med en glasoverflade. En bjørneskind på gulvet vil fungere som et lukkeelement.

Chalet stil køkken og spisestue

I disse værelser med alpine interiører er alt fyldt med patriarkalsk ro og varme. En simpel og jævn ascetisk atmosfære uden unødvendige dekorationer gør det muligt for afslapning. Farverne er naturlige brune, grå eller beige. For at fokusere på en bestemt genstand kan du bruge en lys rød, grøn eller mættet blå farve.

Gulve - træ eller fliser efterligner sten. Det er ønskeligt at gøre væggene delvist af træpaneler og læg "forklæde" med fliser. Til køkkenmøbler - dine krav:

 • arbejdsområder samt køkken (i det mindste facaden) - alle lavet af naturligt træ;
 • stole - kurve med polstring af tekstiler (kan trykkes med blomster) eller læder;
 • et bord (fortrinsvis eg) er placeret i midten af ​​spisestuen;
 • hænge op jager "trofæer" på væggene: horn og skind af dyr;
 • Tilstedeværelsen af ​​støbejern eller kobber køkkenredskaber.

Særlig opmærksomhed - husholdningsapparater. Chalet stil tillader ikke sin synlige tilstedeværelse. Derfor er mikrobølger og andre mere eller mindre store enheder gemt bag dørene på kabinettet. Hvis maskeringen ikke virker, skal du bruge enheder med frontpanel i rustfrit stål og uden indikatorer. Emhætten kan dekoreres med mursten.

Hvordan dekorere interiøret i stil med en hytte

Som nævnt tidligere er det i Alpine-interiøret ikke ønskeligt at anvende kunstige materialer. Hvad bruges der fra naturligt ved registrering?

 • Træ. Det er ikke nødvendigt at stoppe valget på dyre racer. Du kan komme sammen med fyr eller lærk, ceder. Når du er færdig med loftet, ønsker du at skabe bjælker til en særlig entourage. De må ikke være corpulent, men lavet af planker (med tomhed indeni, i form af små kasser).
 • Metal. Her er hovedkravet naturlighed. Det vil sige, metalgenstande må ikke male. Det er også værd at huske på, at chaletens mest typiske stil er bronze, messing, kobber og i mindre grad støbejern.
 • Stone. Det kan være nogen, men der bør gives fortrinsret til granit og basalt. Imidlertid er brugen af ​​naturmateriale ret dyrt, så mange foretrækker at købe kunstig sten. Porcelæn stentøj er velegnet til gulvbelægning, og køkkenet kan delvist færdig med rød mursten.

Hvis der anvendes kunstige materialer, er det bedst at trimme væggene med MDF paneler (vælg vandtætte produkter) der efterligner sten. Et "forklæde" i køkkenet kan dekoreres med glasmosaik, smalt eller keramiske fliser.

belysning

Chaletets stil betyder, at det var tæt på det naturlige. Højkvalitets indtrængning af sollys ind i huset giver høje vinduer med fuldvæg. I dette tilfælde kan du lave små loftslamper. Hvis vinduerne ikke tillader nok sollys, skal du bruge de samlede lysekroner, en i hvert værelse. Lyset skal være svagt, diffunderet (dette skal tages i betragtning ved optagelse af lampen). Husk også stilen: Indretninger, der skiller sig ud over den generelle baggrund, vil bryde kompositionen. Designere anbefaler at bruge lysekroner, der ligner lysekroner i konfiguration, og i form af lyskilder til at vride i form af stearinlys. Ud over lysekroner skal du installere yderligere enheder. I soveværelset kan det være kobber eller messing sconces i sengens hoved, på kontoret - en lille bordlampe og i køkkenet - smedede lamper.

Chalet-stil landsted

Opførelsen af ​​sit "schweiziske" landsted indebærer overholdelse af visse arkitektoniske former. Et af de vigtigste kendetegn er taget. Det skal være massivt, med to skråninger, en stor hældningsvinkel (så sedimenterne ruller ned "automatisk") og en udragende ikke mindre end 0,5 m over gavlen. Det betyder, at taget spiller rollen som en "paraply", der dækker husets vægge og dens fundament med et kælder gulv fra dårligt vejr. Som tagdækning skal du bruge helvedesild - en kvalitet belægning i form af træfliser lavet af lærk eller eg.

Den anden karakteristiske funktion er vinduer. Der skulle være mange af dem: Dimensionerne af hver overskrider de sædvanlige dimensioner. Den bedste mulighed er at bestille panoramaprodukter. En anden vigtig funktion er den rummelige balkon og den samme (der kan være flere) terrasse. Hvis det område, hvor det er planlagt at bygge et hus i stil med en hytte, er multi-level, så vil det kun spille i hænderne. Alpine bygninger er også ofte bygget på en "trinvis" måde. Inde i chalet stil i et landsted er nøjagtig det samme som beskrevet ovenfor.

Registrering af området nær huset i stil med en hytte

At være involveret i projektet med landskabsdesign i stil med en hytte, forsøge at forlade naturens naturgenstande uden større ændringer for ikke at krænke den naturlige naturlighed.

Funktioner af webstedet

Der er ingen have i ordets sædvanlige forstand. Hovedstedet på stedet er optaget af en sammensætning af sten: rutschebaner, skråninger. Tilstedeværelsen af ​​høje løvfældende træer er uønsket: små (dværg) nåletræer ser bedre ud. Fra buske passer:

Hvis du kan lide vertikal havearbejde, kan du bruge gylle druer og euonymus. For lyse planter er ikke velkomne, der gives fortrinsret til ubehagelige planter:

 • Alpine asters;
 • styloid phlox;
 • stenbræk;
 • edelweiss osv.

Sørg for at finde et sted for et lysthus, som skal være træ. Inde, sætte almindelige møbler, og om muligt en pejs eller en grill, lavet af natursten. Afslappende i chalet stil gårdspladsen vil give en uforglemmelig følelse af frihed og lethed. Og friskluften og ydersiden af ​​huset garanterer en mulighed for at slappe af og genoplade dine batterier til fremtiden med naturlig energi.

Interiøret af huse i stil med hytter: stuer, køkkener, spisestuer og soveværelser.