Loftfinish

Den mest harmoniske i alle henseender er loftindretningen i et træhus, lavet af træ. Oftest for udsmykning af lofter i træhuse bruger vi træforing eller efterligning af træ, omhyggeligt at vælge trætyperne og dens tekstur i overensstemmelse med hvilke vægdekorationsmuligheder der anvendes i hvert enkelt rum. Gran, fyr, lærk i dag er de mest populære træarter, der anvendes i dekorationsarbejdet på indretning lofter.

Priser for afslutning af et træhus

Mulighed for afslutning af lofter i et træhus

Loft med klapbræt eller efterligning af træ kan gøres som følger:

- Med kontinuerlig foring af gulvbjælker. Denne mulighed for at afslutte lofterne giver dig mulighed for at få en ensartet flad overflade på grund af montering af klapbræt eller andre elementer til bundens overflade. Det er mest hensigtsmæssigt at bruge det til små lokaler, hvor gulvene af bjælker af en lille sektion anvendes, da dette vil gøre det bedste ud af gulvkonstruktionen for at sikre varme- og lydisoleringen. For at undgå uønsket monotoni kan vi montere foringen i en vinkel på 45 ° i forhold til væggene;

- Med placeringen af ​​arkiveringen mellem bjælkerne i loftet. Denne variant af loftindretningen ser meget oprindelige og kontrasterende ud, uanset om binderelementerne er placeret i længderetningen eller tværretningen. Desuden kan du, afhængigt af rummets størrelse, reducere den synlige del af bjælkerne ved at justere niveauet for arkiveringen og placere det på forskellige niveauer fra bundens bundflade.

Byggeselskabet "Lukomorye" specialiserer sig i design, konstruktion og udsmykning af træhuse af de nordlige træsorter.

© 2018 | Lukomorye LLC - opførelse af træhuse
Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Den hævede bjælke er en af ​​de bedste efterbehandling materialer, som ikke kun bruges på facaden, men også i det indre af boliger. Dette er en teknologisk plating bord, der er i stand til at skabe effekten af ​​en væg, der er lagt ud fra en massiv profileret bar. Men det viser sig, at dette materiale også dekorerer loftet, og i Moskva bestilles imitation af tømmer meget ofte. Hvad er fordelen ved at afslutte loftet på denne måde? Er der nogen faldgruber i denne løsning?

Efterligning af bjælken til loftet: de vigtigste fordele

Hvis der tidligere var dekoration i sådanne tilfælde, hovedsagelig plastplader blev brugt, som havde et simpelt udseende under træet, såvel som tvivlsom holdbarhed, er denne mulighed i dag ikke nok for mange boligejere. Der er en mere original måde og en mere praktisk - at bruge efterligning af en bar for at vende mod loftet.

Denne mulighed har sine fordele, som du behøver at vide, begynder at afslutte soveværelse, stue, hall eller køkken.

1. Æstetiske egenskaber. Hvem ville ikke være enig i det faktum, at tekstur og farve af skovlet tømmerstammer har sin egen unikke skønhed. Med et træ kan man ikke sammenligne med noget andet efterbehandling. Den eneste undtagelse kan være tilfældet, når rummet er udformet i en stil, hvor loftet med naturligt træ ikke er tilladt. Den hævede stråle ser ikke kun så naturligt ud som muligt, men skaber en flad overflade uden udtrukne sømme mellem plankerne, derfor er den perfekt kombineret med ægte tømmerfelter samt med en blokhusplade.

2. Høj ydeevne. Det skal tages i betragtning, at det ikke kun er holdbart, men også slidstærk materiale. Den er fremragende til vægge og lofter, selv i våde rum, fordi der på bagsiden er langsgående riller på lamellerne, som giver yderligere ventilation til huset. Her er det vigtigste at behandle materialet korrekt med en antiseptisk og en beskyttende og dekorative sammensætning og derefter lave en kompetent installation. Så et sådant loft kan vare i tre eller fire årtier eller mere.

3. Universitet og fremstillbarhed af brug. Det er urimeligt at afslutte loftet med et blokhus eller med en falsk stang for massiv, fordi der er efterligningsmodeller med tykkelser på 28 og 35 mm. For det første er det relativt dyrt. For det andet vil den suspenderede struktur overbelaste parenteserne. Men hvis du bruger en lys og kompakt efterligning af et tømmer med en tykkelse på 16 mm eller 18 mm, så vil dette være ret passende, f.eks. I sådanne værelser som et loft.

En vigtig fordel ved imiteret tømmer er en højkvalitets tunge- og rillefuge af lamellerne, hvilket giver mulighed for skjult installation og pålidelig manglende luftudluftning af huden.

4.Ekologichnost. Efter alt er efterligningen af ​​tømmer kun skabt af naturligt træ, og emnerne til profilering påføres helt uden klæbemidler og andre bindemidler. Og det betyder, at dette materiale i modsætning til kunstige materialer ikke vil skade mennesker, det kan bruges i lokaler og i børns værelser.

5. Overkommelig pris. Men glem ikke en sådan faktor som prisen på imiteret tømmer. Dette efterbehandling materiale er lavet af billige nåletræer: fyr, gran. Bragt til webstedet, er den allerede fuldt klar til installation. Det eneste, der kræves, er at udføre træforarbejdning med dekorative belægninger og bioprotektion. Udgifterne til imiteret tømmer på loftet er sammenlignelige med prisen på loftet på gipsplader.

Funktioner ved montering af imiteret træ på loftet

Forberedende arbejde

Inden du laver loftet med efterligning af et tømmer, er det nødvendigt at beregne alt og lave en plan for plankernes layout. Bemærk at længden af ​​dette materiale er 6 meter. Men bredden er 140 og 190 mm, så du skal se på hvilken indstilling der passer bedre visuelt. Også ved bestilling er det vigtigt at vide, at bredden af ​​bjælkens imitering virker, og der er en total (der tager højde for spidsen, der er skjult under vendingen).

På forberedelsesstadiet er drejebænken monteret. Tørre stænger med en sektion på 50x40 mm eller 50x50 mm anvendes som regel, lamellerne af efterligning af træet er fastgjort vinkelret på dem. Afstanden mellem rammeelementerne holdes inden for 40-50 centimeter, den optimale afstand mellem beslagene er ca. 50-60 centimeter.

Efter levering af materialet skal bringes ind i lokalet. I intet tilfælde skal det bruges straks, er det nødvendigt at pakke det ud og derefter give en dag eller to for at "trække vejret", så materialet "accepterer" temperaturen og fugtigheden i rummet.

Hvad har du brug for fra værktøjerne? Blandt de vigtigste er der en skruetrækker, en sav og en hammer. At skære materialet hurtigt og præcist - i stedet for et cirkulært eller puslespil er det bedre at bruge en midsav med en seng. For at kontrollere placeringen af ​​lamellerne anbefaler vi at bruge en lang rack-niveau regel. Også til mærkning er loftrammen nødvendig: et åndniveau og en splejsningsledning.

False bjælker, er det ønskeligt at forbehandling den antiseptiske imprægnering. Den samme procedure anbefales også at udsætte stængerne på rammen.

Montering af loftstrimler

Når problemet med samlingen af ​​batten er løst, kan du fortsætte med montering af imiteringsstrålen på loftet. I dag er der tre måder at fastgøre:

 • For det første taler vi om negle gennem kroppen. Dette er en pålidelig gammel metode, der ikke kan kaldes 100% egnet. Faktisk vil sporene af en hammer forblive på træets overflade, og trafikpropper bliver synlige. Derfor vil konstruktionen af ​​et sådant loft blive ramt, men den første og sidste strimmel er altid fastgjort på kanterne (maskinvaren maskeres derefter med et komplementært element).
 • For det andet bruges selvskærende skruer eller negle "gennem tornet" i en vinkel. Muligheden er meget pålidelig, lukningshætter er usynlige.
 • For det tredje kan efterligningen af ​​tømmeret i interiøret monteres på klemmerne. Disse er små metalbøjler, der sættes på rillehylderne. Foringsrøret er hurtigt, strimlerne kan fjernes om nødvendigt uden skade.

Den sidste fase af loftet plettering ved hjælp af efterligning af bjælken vil være pålæggelsen af ​​et beskyttende og dekorative lag. Derefter er monteringsafstanden mellem det modtagne plan og væggene dækket af en sokkel eller en anden analog af loftet baguette.

Efterbehandling imiteret træ: valget af materiale, mount, tips

Enhver moderne person vil have alt i sit hus eller lejlighed, der skal laves af naturlige materialer uden skade på kroppen.

Ifølge statistikker, for at afslutte loftet bruger oftest plastpaneler, med efterligning "under træet." Denne designmulighed kan ikke kaldes dårlig, men også naturlig. Der er en mere original måde - dette er loftet trim imitering tømmer.

Funktioner af loftet trim imitering tømmer

Loftsimitationstømmer har mange funktioner og fordele, så det er i så stor efterspørgsel:

 • Til efterligning brug et træ af forskellige racer. Vælg et bord med skrå hjørner, der ligner den berømte foring.
 • Standardbredden på en stråle er 65 til 200 millimeter og 2 til 4 meter i længden. Samtidig forbliver formularen uændret.
 • Miljøvenligt materiale.
 • Nem proces med montering og fastgørelse af en bar.
 • Kompakthed. For det dekorative lærred kan du skjule alle de ekstra ledninger og kommunikation.
 • Omkostningerne ved arbejdet vil ikke være dyre.
 • Med denne type materiale kan du trimme væggene og loftet ikke kun i stuen, men også i saunaen eller i brusebadet. Fordi nogle træarter er fugtighedsbestandige.

Materiale Tips

Selvfølgelig er ikke alle mennesker velkendte i alle konstruktionerne, og ofte vender man omgående til specialister, hvis der er et spørgsmål om afslutning af arbejdet i huset. Men det er ikke altid nødvendigt at ty til andres hjælp, nogle gange er alt meget enklere end det ser ud til første øjekast.

Så de vigtigste tips til at vælge det rigtige materiale:

 • I processen med at erhverve det krævede efterligne tømmer er det værd at understrege træarten, udseendet af det område, hvor tømmeret fastgøres vil afhænge af dette og vil også påvirke materialets levetid.
 • Det er også vigtigt at huske, at ikke alle typer af brædder kan bruges i boligområder. For eksempel, fibrøs gran - velegnet til stuer, fordi det ikke knækker og er let at forarbejde. Materialet er i sig selv blødt, så det er ikke egnet til brug i vådrum (saunaer, brusere, badeværelse og udendørs udsmykning) og er i stand til hurtigt at rådne.
 • Når det drejer sig om værelser i kontakt med vand, vil lerken være en glimrende efterbehandlingsmulighed - denne type træ vil ikke rådne og forringes som andre racer. Det modstår også reproduktion af forskellige svampe. Den eneste advarsel er kompleks behandling, fordi materialet er ret solidt.
 • Til loftet vil en cedertråle være en god mulighed. Det vil se rig ud og blive en integreret del af det indre af huset. En anden fordel er duften fra brædderne - behagelig og rig. Men det er ikke nødvendigt at bruge sådant materiale til at afslutte loftet i soveværelset. Fordi det kan forårsage hovedpine. For eksempel ville den ideelle løsning være at afslutte stuen med en cedertang - så vil der være en behagelig lugt i rummet, et ædelt udseende af loftet og glæden ved gæsterne.
 • Ifølge statistikker betragtes fyrretræsplader som den bedst sælgende. Da de kan dekorere næsten alle værelser i huset. Disse er soveværelser, stuer, haller og så videre. Pine selv er et meget smukt træ med udtalte træk og en usædvanlig lyserød farve. Det er nemt at behandle og male.
 • Og endelig er egetræ et stærkt træ, meget smukt og dyrt. Ikke alle har råd til denne luksus. Derfor køber de egt tømmer oftere til delvis dekoration, og ikke for den fuldstændige udsmykning af loftet eller væggene. Selv med bjerget bliver nødt til at tinker, da materialet er ret hårdt og langt forarbejdet.

Forberedende arbejde

 1. Opret og mal en detaljeret handlingsplan. For at udføre beregninger på antallet af materialer, lav (om nødvendigt) skitser. For at bestemme mængden af ​​tømmer du har brug for: Det samlede areal af loftet er opdelt i området af et bord, kvoten fra divisionen og der vil være den mængde materiale, der er nødvendigt til efterbehandling.
 2. Køb de nødvendige materialer og værktøjer.
 3. Crate er små lameller, der er fastgjort til overfladen vinkelret på fremtidens placering af pladerne imiteret træ. Deres installation er udført inden fastgørelsen af ​​hovedkortene. En kasse bruges til at skabe en lille ledig plads mellem brædderne og loftets overflade til luftcirkulation - det sparer træet mod fugt, råd og svamp.
 4. På det tidspunkt, hvor kassen er fast, skal du udpakke bjælkens efterligning og lade den ligge i rummet, "ånde".

Hvilket værktøj har du brug for?

Når du har købt materialet til dekoration, skal du fortsætte med en grundig forberedelse af de resterende lige vigtige detaljer, der skal bruges i arbejdet:

 • Små varer: dykker, negle, skruer af flere typer;
 • Til måling af afstande - bygg tape, blyant eller markør
 • Skruetrækker med et sæt dyser, en hacksav.
 • Anti-svamp imprægnering, som er nødvendig for at behandle falske bjælker før lining af loftet;
 • tråd;
 • Midler i tilfælde af øget fugtighed i rummet - linolie.
 • Hammer.

Efterbehandling loft imiteret tømmer

Et smukt og usædvanligt loft vil ikke forlade nogen ligeglade. Og endnu mere, hvis det er lavet med efterligningstræ. Enhver person, selv den mest ligeglade, vil være glad for at være i et rum, hvor der er noget ikke smukt (ikke som alle andre), selv sådan en lille smule som loftet vil være glædeligt for øjet.

Loftsmontering

Før man går videre til fastgørelsen af ​​imiteret træ, er det nødvendigt at gå igennem flere faser:

 • Overfladebehandling til fastgørelse (rengøring fra forskellige forurenende stoffer ved anvendelse af antiseptiske stoffer).
 • Crate - som grundlag for bestyrelsen. Så er træblokke taget, omkring 30x30 millimeter (eller bredere) og fastgjort over den tilsigtede retning af installation af dele i en afstand på tæt på 30-50 centimeter.
 • Næste begynder processen med at installere udvendig trim.
 • Derudover kan du forbedre varmeoverførslen og støjisoleringen i huset, hvor en sådan efterbehandling udføres. For at gøre dette skal du placere skumplader eller anden isolator mellem de faste stænger i en afstand af 50 centimeter fra hinanden. De falder i tryk og behøver ikke yderligere fiksering.

behandling

Efter en række aktiviteter i forbindelse med efterbehandling anvendes en beskyttende belægning på væggens overflade. Dette er især vigtigt i tilfælde hvor installationen udføres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet. Ofte anvendes sådanne stoffer: imprægnering, maling, lak, voks.

Det er muligt at bruge en sådan indretning ikke kun til at klare loftet, men også til at dekorere husets vægge, både indenfor og udenfor. Det vigtigste er, at generelt design kombineret med hinanden. Der er mange muligheder for at afslutte rummet ved hjælp af imiteret tømmer.

Brug imiteret tømmer til indretning, fotoindstillinger

Imiteret tømmer i de senere år betragtes som en af ​​de mest økonomiske, praktiske og attraktive måder at dekorere det indre af et sommerhus. Anvendelsen af ​​sådanne overflader gælder primært privat konstruktion. Lad os tale mere om, hvordan efterligning af en bar ser ud som billede af indretning af private huse og ekspertrådgivning.

Fordele og ulemper

Ideelt set bør naturlige materialer anvendes til at færdiggøre vægge, loft og gulv i et bjælkehus. Dette giver dig mulighed for at skabe et behageligt opholdsmiljø for din familie, et sundt mikroklima i huset, et attraktivt indvendigt rum. En af dem i dag er efterligningen af ​​tømmer, som bruges til interne og eksterne værker. Privat konstruktion i dag er meget udbredt sådanne produkter. Desuden er konstruktion og efterfølgende trimning af loghus med indvendig sideside efterspurgt på hjemmemarkedet, både blandt erfarne bygherrer og indretningsarkitekter, udvendige og blandt almindelige købere, der søger at bringe en atmosfære af komfort og varme til deres hjem. Billedet nedenfor viser indersiden af ​​rammen med et lignende design.

Indendørs dekoration imiteret tømmer er så populært på grund af det store antal fordele i forhold til alternative muligheder:

 • høj rentabilitet - materialet med de korrekte beregninger af den faktiske mængde køb og dimensioner af beklædningen til vægge, loft, gulv forbruges i minimumsmængden, og der er praktisk taget intet affald på grund af installationsfunktionerne;
 • økologisk renhed, hypoallergenicitet, naturlighed. Materialet er lavet af naturligt træ uden brug af kemiske komponenter, der er skadelige for mennesker, radioaktive stoffer;
 • fremragende styrke til virkningerne af negative faktorer;
 • gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber;
 • Efterligningen af ​​et tømmerhus indefra, som i billedet nedenfor, har et smukt udseende, er rig på farve nuancer;
 • Let, hurtig og pålidelig installation takket være tunge- og rillesystemet af tilslutninger. Hvert produkt har en rille, hvor den næste spids er fastgjort.
 • evne til at give fremragende ventilation til bunden på grund af tilstedeværelsen af ​​specielle riller, organiseret fra bagsiden af ​​pladerne.

Ulemperne ved denne finish kan kaldes en høj brandfare, krævende pleje, de høje omkostninger ved komponentforbindelser til installation.

Typer af imiteret tømmer til indretning

I dag bruger fabrikanterne til fremstilling af efterligningstræ, nåletræ, mindre ofte lærk. Ifølge den eksterne æstetik er materialet meget lig med almindelige træstænger, men det har en større bredde (op til 180 mm) og en lille tykkelse. Dette kan ses ved at læse billedet nedenfor. Sådanne karakteristika giver dig mulighed for at bruge materiale økonomisk og ikke at spise dyrebare cm i området af værelserne. Indretningen af ​​tømmerhuset kan være af to typer.

Monolitisk - denne slags færdiggørelse af huset med egne hænder fik sit navn på grund af densiteten og ensartetheden af ​​basisbeklædningen skabt med den. Den bruges til vægge, gulve, lofter af private huse, som i interiøret på billedet nedenfor. Den største fordel ved monolitisk finish er de høje beskyttende egenskaber til basen, som er helt skjult under beklædningen. Men installationen er noget kompleks, og uden visse færdigheder kan det være problematisk at gøre det selv;

Kombineret - hvis du begyndte at opbygge et loghus med egne hænder, bør du tænke på den kombinerede indretning af imiteret træ. Dette design har et uovertruffen look, som det fremgår af billedet nedenfor. Men det bruges til ufuldstændig udsmykning af rummet og til at skabe originale kombinationer med tapet, keramiske fliser eller tekstiler.

I tilfælde af brug af begge typer imiteret træ er det afgørende at vælge komponenter til dekorative elementer, der giver indretningen af ​​rummet logisk fuldstændighed, integritet og individuel karakter. Dette refererer til alle former for lister, mensoli, cornices, balustre, fauxforing, balustrader, hjørner af træ.

Hvordan man vælger

Hvis det er nemt at finde ud af panelernes størrelse, så er det vigtigt at ikke skynde sig i forhold til valg af deres andre parametre. Materialet til fremstilling af paneler er valgt, baseret på formålet med dets anvendelse og det specifikke mikroklima i rummet:

 • fra lærke - egnet til ethvert interiør. Viser personer med astma og problemer med organerne i åndedrætssystemet;
 • fra en eg viser høj modstandsdygtighed mod fugt og mekanisk påvirkning, det er optimalt at anvende i et rum til et barn, et motionsrum, et køkkenrum;
 • fra nåletræ karakteriseret ved et højt harpiksindhold, bør derfor ikke anvendes i rum med høj temperatur (køkken, bad, badeværelse).

Med hensyn til producenter er købernes opmærksomhed produkterne fra Wood Stock House, LLC, Tarus Les, LLC Realvood og andre.

Oak Larch Coniferous wood

Materiale beregning

Paneler til indvendig vægbeklædning, gulv, loft på en privat log kan have forskellig tykkelse. Den optimale hastighed er 20 mm. Bredden varierer også og vælges af ejerens hus til din smag.

Det er vigtigt at huske, at paneler med en bredde på mere end 100 mm kan visuelt reducere rummet i et rum, så deres brug bør opgives i et lille område. Vælg for sådanne lokaler er mulighederne med en bredde på op til 100 mm.

Når bredden af ​​panelerne er bestemt, kan du beregne den aktuelle mængde materiale til et bestemt rum. Dette vil kræve målinger af rummet: området af hver væg, hvorfra de fjerner området døråbninger, vinduer. Desuden divideres de opnåede værdier med arealet af et panel for at forstå, hvor mange af dem der kræves for et bestemt område.

De gennemsnitlige omkostninger ved arbejde på beklædningshuse med sidespor indefra med egne hænder er vist i tabellen.

Overdækning og montering af imiteret tømmer inde i huset + Sådan repareres træpaneler til kassen

Produktionsteknologien i moderne finishmaterialer har nået det niveau, at efterligningen af ​​overfladen til naturlige materialer (træ, sten) så præcist formidler teksturerne af naturlige elementer, at det kun kan skelnes ved tæt undersøgelse.

Dette gælder ikke kun for ydersiden, men også til indersiden. Imitation af en bar kan laves af høj kvalitet træ, fra forskellige raser af et træ. Følgelig kan teksturens farve af det analoge tømmer trimme afvige fra hinanden.

Trævendt giver rummets komfort, hygge, typisk for naturmateriale.

Hvorfor det er værd at vælge imitation af en bar til efterbehandling af landstedet indefra

Først og fremmest opfylder naturlige træ kravene til miljømæssigt og naturligt design af rummet. Træet har en følelse af komfort og enhed med naturen. Landskabet, indkapslet indefra med naturligt træ, mentalt isolerer fra de grå stenbybygninger, hjælper med at føle komfort og varme i naturen. Især vigtigt at tegne mursten eller blokke kolde og grå vægge.

Fra det praktiske synspunkt er den barformede finish holdbar og langvarig, den har gode lydisolering og varmeisoleringsegenskaber. Desuden skabes der et behageligt miljø både i rummet mellem væggen og målingen og i rummet selv på grund af de særlige forhold i designet af plankbrædder.

Installation af træpaneler er let at lave, og visuel opfattelse er ikke mindre imponerende end med naturlige tømmervægge.

Typer af indvendig finish

Opdeling af finish i henhold til indretningens metode og natur afhænger af designbeslutningen, hvilket indebærer indvendig beklædning af træpaneler.

Del finishen til imiteret træ i to typer:

 • monolitisk. Det indebærer træpaneler på hele overfladen af ​​rummet: gulv, loft, vægge. Panelerne er tæt fastgjort til hinanden og danner en monolitisk belægning;
 • kombineres. Denne type giver mulighed for afslutning af forskellige dele af rummet med forskellige materialer, hvis hovedområde er tømmerimitation, og yderligere zoner er dekoreret med andre efterbehandling materialer (tapet, fliser, gips), der passer til stil og farve.

Uanset hvilken type afbearbejdning der vælges, er det nødvendigt at erhverve yderligere efterbehandlingsdele (lister, hjørner, hjørner) sammen med panelerne, hvilket vil give designens fuldstændighed og dekorative effekt.

Tømmerforberedelse

Materialet til indretning skal overholde følgende parametre:

 • Kvalitetsklassen bør ikke være lavere end B (A, AB eller Ekstra);
 • Den optimale bredde af pladen er 10-15 cm. Smalle brædder vil se mere ud som foring end tømmer, og for bredt vil "stjæle" gulvpladsen, hvilket er særligt ineffektivt for små rum;
 • Brug af et tykt bord er ikke praktisk: den bedste mulighed ville være en 21 mm bord (eller endnu tyndere).

Ud over størrelsen skal der lægges vægt på det træ, hvorfra bestyrelsen er lavet. For et uopvarmet rum kan du bruge et træ af enhver art, så længe bordet behandles med beskyttende fugtbestandige og antiseptiske forbindelser.

For varme værelser anbefales det primært at bruge hårdt træ. På grund af tilstedeværelsen af ​​harpikser i nåletræ er frigivelsen af ​​nåletræ og den tilsvarende aroma ikke altid passende i lokalet, især hvis beboerne er allergiske.

Til dampbad eller bad er det tilrådeligt at bruge en limetrim til en bar.

Du bør ikke spare på materialer, da træplader af høj kvalitet kan tjene i mange år uden yderligere vedligeholdelse.

Pladerne skal tørres godt, deres opbevaring skal udføres i et tørt opvarmet rum. Før installationen skal du pakke og flytte tavlerne i flere dage til det sted, hvor de skal monteres, så materialet tilpasser sig omgivelserne i rummet. Nogle typer savet træ kræver yderligere slibning og forarbejdning med specielle imprægneringer. Det anbefales at udføre forarbejdning af pladerne før installation, og derefter - lak eller en særlig plet.

Sådan beregnes mængden af ​​materiale

Den faktiske mængde materiale, der kræves til indvendig efterbehandling, kan bestemmes ud fra plankens bredde.

Det er nødvendigt at bestemme det samlede overfladeareal for beklædning: Beregn området for hver væg (minus åbninger), loft og gulv. Arealet af hver overflade er divideret med arealet af et bord.

Sådan beregnes mængden for hvert fly. Alle de opnåede tal er tilsat. Det er således muligt at forstå, hvor mange brædder der kræves til at dække hele rummet. Denne metode indebærer beregning af materialet til den monolitiske belægning.

Hvis der forventes brug af en kombineret foring, beregnes hvert plan, hvilket skal formes med et bord til en stang, og mængden af ​​materiale beregnes på samme måde: hvert område er opdelt af brættet, indstilles indikatorerne for alle fly.

Ud over brædder er det tilrådeligt at beregne antallet af nødvendige elementer til udsmykning af hjørner, gardinstænger, lister osv. Det anbefales at vælge materialer på én gang i en batch, så brættets farve ikke adskiller sig.

Overfladebehandling til installation

Hvordan at væde væggene indefra? Inden montering af batten og panelerne selv skal væggene være forberedt.

Alle vægge under panelet skal:

 • rydde op affald
 • justere så meget som muligt
 • trævægge behandles med antiseptiske forbindelser, og blok- og murvægge bør primeres.

Efter at overfladen er klar, er dampspærren lagt ned, om nødvendigt - varmeisolering og drejning til efterligning.

Termisk isolering og dampspærre

En dampspærrefilm bør fastgøres til den forberedte overflade for at forhindre dannelse af kondensatfugt i huden. Til dette formål er folien fastgjort med en hæftemaskine (til en træoverflade) eller ved hjælp af kappebjælker (til en mursten eller betonoverflade), således at den glatte side af dampspærren er i kontakt med væggen.

Sheathe film hele overfladen under beklædningen. Filmens sømme skal overlappes med 100-150 mm og fastgøres med tape.

Ellers er et membran gennembrud muligt under installationen af ​​batten eller isoleringen, såvel som under den naturlige krympning af husets vægge.

I nogle tilfælde (i mangel af ekstern isolering af huset) er det nødvendigt at lægge isoleringsmaterialer. I dette tilfælde tages der ved beregningen af ​​foringstrinnet ikke kun længden af ​​det modstående panel under træet men også isolationsbredden i betragtning. Det rullede eller blokopvarmningsmateriale holder tæt ind mellem styrene på en obreshetka uden huller og forbindelseshuller.

Valg og installation af kasser gør det selv

For træhuse er det tilrådeligt at bruge træblokke med et tværsnit på 40-50 mm. Træet skal tørres grundigt, behandles med antiseptiske og fugtighedsbestandige midler. Metalprofiler bruges til at installere beklædning i beton eller mursten.

Montering af batten udføres ved at fastgøre styrene lodret i trin fra 600 til 800 mm

Hjørneførerne skal monteres, så der er to stænger i hvert hjørne.

Ud over dobbelte hjørnebjælker bør der også monteres stænger ved montering af hylder eller andre hængende elementer, der er i stand til at afveje strukturen.

Ledninger skal trækkes mellem kassen og isolere et specielt bølgepap.

Når du har færdiggjort kassen over hele området, skal du fortsætte med installationen af ​​beklædningsplader.

Sådan repareres træet indendørs

Plader under træet til indvendig beklædning kan monteres på flere måder:

 • fastgørelse i rillen. Metoden er anderledes, fordi hardwarekapslerne er i en skjult position. Drejningen af ​​skruerne i bunden af ​​spissen er lavet i en vinkel på 45 °. Fastgørelseselementer vredet med baren med korrekt installation vil være sikkert skjult;
 • kørsel i elementer udefra. Negle bør hamres over bordet. Til dette anbefales det at bruge dekorative hardware med originale hætter, eller at bruge specielle stik, brug sommetider med chips.
 • Brug klemmer. Den mest optimale metode til montering af paneler. Flere detaljer om videoen nedenfor.

Installation af klyaymerov kan laves på væggene, der produceres mest effektivt i loftet. Galvaniserede klemmer i form af hæfteklammer er fastgjort til brættet, de er forbindelseselementerne mellem panelerne. Fastgørelse med klyaymerov anvendes oftest.

Vægbeklædning

Teknologien til installation af paneler under bjælken giver en række trin (foto nedenfor):

 • Afviger fra en vinkel på højst 50 mm, skal du montere det første panel og derefter den første række;
 • Det anbefales at installere tavlerne op med pigge;
 • mellem paneler skal der være et lille mellemrum (op til tre millimeter) til termisk udvidelse;
 • Når der åbnes åbninger, hjørner og vinduer, skal snitets lodrethed styres;
 • installation af paneler udføres fra bund til top langs hvert plan
 • Efter installationen af ​​hovedpanelerne skal du arrangere overgangene fra et plan til et andet ved hjælp af sokler.

Det er mest effektivt at fastgøre brædderne ved hjælp af klamper: Fastgørelseselementer er skjulte, og belægningen ligner et enkelt lærred.

Hvis det er nødvendigt at dække foringen med specielle beskyttelses- og antiseptiske midler, skal du vælge den sammensætning, der matcher træet og arten af ​​rummet.

Således kan træternes efterligning bidrage til at oversætte til virkeligheden designløsningerne til at skabe et naturligt indendørs indendørs. Imitation under træet er en holdbar belægning, så et par år bliver ikke nødt til at tænke på designet inde i huset: panelerne vil skabe varme og komfort. Hvis beklædningsmaterialet er lavet af nåletræ, så vil rummet ud over komfort blive mættet med aromaerne af fyrretræ og skov.

Nyttig video

Workshop om installation af paneler inde i bygningen:

Imiteret træ på loftet: efterbehandling med foto og video, funktioner, fordele og ulemper

Træbeskyttelse er en klassisk måde at gøre lokalet mere behageligt og hyggeligt. På grund af de høje omkostninger ved naturlige materialer blev det moderigtigt at bruge deres efterligninger. For eksempel er en falsk stang praktisk talt uadskillelig fra sin virkelige modstykke: dette forklarer dens popularitet i udformningen af ​​forskellige overflader.

Indholdsfortegnelse:

Materialegenskaber

Ydermere svarer træternes efterligning meget til det sædvanlige klappbræt: separate paneler er forbundet med et lignende spike-groove system. I modsætning til foring har den færdige overflade af en falsk stang imidlertid ingen mellemliggende huller, og lamellerne er kendetegnet ved en større masse og kvalitet af behandlingen af ​​den ydre del. Denne planlagte træplank fra to sider kan bruges til både udvendig og indvendig beklædning.

Til fremstilling af efterligningstræ anvendes kun udvalgte træer af vinterskov: dette hjælper med at øge levetiden for det færdige materiale. Produktionsprocessen omfatter flere trin. Kammertørring er af særlig betydning: På grund af et fald i niveauet af naturlig fugtighed af et materiale minimeres dens deformation, krakning og krumning. Det bidrager også til døden af ​​skadelige insekter og svampe parasitiske i træ. Varigheden af ​​denne procedure er fra 8 til 12 uger.

I sidste fase imprægneres færdige produkter med antiseptiske stoffer, som giver dig mulighed for aktivt at modstå svamp, skimmel og råd. I processen med fremstilling af falsk tømmer er målet at bevare udseendet af naturligt træ så meget som muligt. Særlige nicher skæres ud i panelerne, hvilket gør det muligt at lette materialets indre belastning. Generelt taler vi om et bord 90-190 mm bredt, 15-45 mm tykt og 2-6 m langt.

Imitation beam klasser

For at lette udvælgelsen af ​​en passende mulighed for modstående værker er efterligning af træ klassificeret efter en række tegn.

Afhængig af kvaliteten af ​​udseendet af en falsk stang er opdelt i følgende sorter:

 1. Ekstra og klasse A. Ofte kombinerer materialetillverkere disse sorter til en. Det er kendetegnet ved det højeste niveau af kvalitet. Plader har en næsten perfekt flad overflade (det tilladte antal knuder er 1-3 stk.) Ingen mekaniske fejl er tilladt. Konfigurationen er altid nøjagtig, dimensionerne er opfyldt uden afvigelser og tolerancer. På hjemmemarkedet forekommer Ekstra sorten praktisk taget ikke, og materialet i klasse A skelnes af den højeste pris.

Sammenligning af klasse Ekstra og klasse C efterligning af træ

 1. Klasse AB. Hovedforskellen fra klasse A - harpikslommer op til 3 mm i størrelse, som er til stede i små mængder. Den tilladte tilstedeværelse af knuder her er ikke mere end 2 stk. Per løbemåler: de kan kun være i live.
 1. Klasse B. Visse forvrængninger af produktets geometriske form er tilladt inden for ubetydelige grænser. Overfladen indeholder scuffs og slibeskib. Der kan være mere end tre knuder, hvor de er på ydersiden. Der er mindre mekaniske skader og tjære lommer (to eller flere stykker). Det samme gælder for små chips og revner højst 0,5 mm dyb.
 1. Klasse C. Produkter med det laveste kvalitetsniveau, der indeholder knuder og mekaniske skader. Knuderne kan falde ud, og tornet og sporet - ujævnt. Sprækker her har en dybde på mere end 0,5 mm: det samme gælder tjære lommer og chips. Sådanne paneler er imidlertid meget billige, og hvis du gør en indsats for deres forarbejdning og installation, vil den færdige overflade ikke se nogen værre end materialet i klasse B.
 1. Klasse sol. Efterligning af en stang af denne blandede sort kan indeholde faldne knuder og mekaniske defekter.

De mest kvalitative klasser af imiteret træ er ekstra og A.
Den billigste og mindst kvalitet - klasse C.

Hvad skal ikke være på panelerne af nogen art:

 • Rotten faldt knuder og gennem huller.
 • Pitch nicher mere end 8 mm brede og mere end 4 mm dybe.
 • Obzol på et hvilket som helst sted undersøgt efter installationen. Det samme gælder for den såkaldte. "Fringe".
 • Spor af mekanisk skade på ydersiden.

Fremstillingsmateriale

Kvaliteten og prisen på færdige produkter påvirkes ikke kun af udseendet, men også af den type træ, hvorfra de fremstilles.

Følgende træ sorter anvendes oftest til produktion af hævet tømmer i vores land:

 1. Pine. Den mest populære version af panelerne, som du kan udføre arbejde indendørs og udendørs. De eneste begrænsninger gælder for bade og saunaer: Ved høje temperaturer begynder harpikser at blive frigjort fra strukturen af ​​barbens efterligning, hvilket forårsager forbrændinger, når det kommer i kontakt med huden. Du bør også tage højde for den specifikke duft af fyrbeklædning, som dog mange kan lide. Hvad angår gran, har den ikke så høje kvaliteter som fyr, men dens varmekapacitet er højere.

Efterligning af en bar fra en fyr

 1. Lærk. Meget tæt materiale, der er kendetegnet ved hængende kvalitet, æstetik og evnen til at holde den oprindelige geometri godt. Forarbejdning af et hævet tømmer fra lærke kan medføre visse vanskeligheder, så det anbefales at bruge det, hvor højkvalitetspolering ikke er nødvendig.

Imiteret tømmer fra lærke

 1. Cedar. En god mulighed for design af dampbad og bad: Dette bidrager til dens fugtighedsbestandighed og fraværet af tarry, når den opvarmes. Cedar imiteret tømmer har et stort udvalg af farver og en behagelig lugt. I betragtning af dette materiale som en mulighed for loftbeklædning, bør du overveje, at der kommer et ekko i rummet.

Efterligning af en bar fra en cedertræ

 1. Eg. Næsten perfekt hævet stråle til alle større indikatorer, hvilket gør det muligt at anvende det under alle driftsforhold. Det har en meget smuk farve og original struktur. Når man står over for lofter med egetræspaneler, skal man tage højde for deres store vægt.

Efterligning af egetræ

 1. Bøg. Afslutningen af ​​dette materiale svarer meget til eg, til en lavere pris. Oftest bruges imitering af bøg indendørs.

Fordele og ulemper ved imiteret tømmer

Populariteten af ​​imiteret tømmer skyldes tilstedeværelsen af ​​en række fordele:

 • Universalisme. Foring af brædder, profileret under træet, kan bruges både indendørs og udendørs. Basismaterialet under foringen er praktisk taget irrelevant: En hævet stråle med samme succes er installeret på beton, mursten, træ, skumblokke mv.
 • Nem installation. For at udføre foring vil der ikke være behov for specielle bygningsfærdigheder og professionelle værktøjer. Enhver passende ejer vil kunne klare en sådan opgave, bevæbnet med et standard sæt husholdningsværktøjer. Tilstedeværelsen af ​​tornsporingssystemet og materialets modstand til krakning bidrager kun til dens hastighed. Den hævede stråle kan konstrueres ikke meget glatte overflader, da installationen foregår på en præbygget ramme.
 • Driftstid. Levetiden for imiteret træ er omtrent det samme som selve basen. Ofte elskede elskere af træbygninger i stedet for dyrt træ til opførelse af billigere materialer, maling af færdige vægge med en falsk bar. Panelernes modstand til deformation er tilvejebragt af specielle riller på den forkerte side.
 • Komfort reparation. I tilfælde af beskadigelse af et bestemt beklædningselement kan det udskiftes meget hurtigt ved nemt at adskille det krævede område af huden. Dette lettes af det allerede nævnte torn-groove fikseringssystem.
 • Termisk isolering. Ligesom enhver form for naturligt træ kan imiteret tømmer gøre rummet mere hyggeligt og varmere. Som følge heraf reduceres varmeomkostningerne med en størrelsesorden. På grund af materialets svage lydgennemtrængelighed får rummet yderligere beskyttelse mod ekstern støj.
 • Økonomi. Omkostningerne ved imiteret tømmer er meget billigere end dets naturlige modstykke. Desuden er installationen af ​​falsk materiale meget nemmere og hurtigere. Derfor, for udsmykning af sådanne paneler bygge bygherrer en størrelsesorden mindre penge. En bred vifte af størrelser af lameller giver dig mulighed for at vælge den mest spildfrie mulighed for en bestemt overflade.
 • Økologisk sikkerhed. På grund af brugen af ​​udelukkende naturlige materialer til fremstilling af falskstang er der ingen skadelige eller allergiske komponenter i deres sammensætning. Dette tillader brug af materiale i børns værelser og soveværelser. Overfladen udstyret på denne måde er åndbar, så de er ikke bange for at blokere rummet.

Falskt træ er absolut miljøvenligt, så det kan bruges i planteskoler og soveværelser.

 • Dekorativ kvalitet. Overfladerne, trimmet med en falsk stang, er bemærkelsesværdige for deres udmærkede udseende og betydelige farvetoner. Anvendelse til fremstilling af efterligning af forskellige typer træ giver dig mulighed for at vælge de mest egnede valg til afslutning af rummet med hensyn til farve, struktur og ydeevne.

Hvad angår ulemperne ved imiteret tømmer, er de de samme som i naturligt træ. Først og fremmest er det en lav brandmodstand: dette bør tages i betragtning ved valg af et sted til lægning af denne foring. Derudover behøver overfladen af ​​overfladen regelmæssig pleje: det er nødvendigt fra tid til anden at male, lak eller suge med antiseptiske stoffer.

Hvilket efterligningstræ vælger

Ved beslutningen om en type imiteringsstråle for at vende mod et loft tages følgende faktorer i betragtning:

 1. Fugtighedsniveauet i rummet. For våde værelser som et køkken eller et badeværelse er lærk eller asp det passende fremstillingsmateriale til plating. Disse typer træ skelnes af øget fugtresistens og lethed ved vedligeholdelse. Stuer og soveværelser kan være dekoreret med en nåletræ bjælke. Det anbefales at mætte det med antiseptiske midler og derefter gemme det med lak eller maling.
 1. Graden af ​​belysning. Værelser med en nordlig orientering af vinduer er bedst at trimme panelerne i lyse farver. Hvis materialet først er mørkt, vil det blive malet i beige, gul eller fløde efter installationen. Sydlige værelser er normalt indrettet med mørke alder eller eg falske bjælker. Rødlig asp passer godt ind i barneværelset.
 1. Rummets funktion. Loftet på sommerhuse er ofte foret med fyrrester. Et egnet sted til stueer og cedertræ og loftsloft. I soveværelset er disse materialer bedst ikke at bruge på grund af den ret skarpe lugt.
 1. Egenskaber af den færdige overflade. For loftet, prøv at bruge tynde (15-30 mm) paneler af mellemlang længde (3 m).

Montering af imiteret træ på loftet

Enhver byggevirksomhed begynder med en omhyggelig udvikling af en arbejdsplan, understøttet af de nødvendige tegninger. Dette vil hjælpe med at bestemme i forvejen den nødvendige mængde materialer og en liste over værktøjer.

For at beregne loftets areal multipliceres bredden med længden. Den resulterende værdi er opdelt i området af et dekorativt træ: Det endelige resultat angiver antallet af paneler, der kræves til paneler. Det er meget nemt at tælle fastgørelserne: for dette multipliceres det samlede antal paneler med antallet af elementer, der er nødvendige for at rette et bord. Planen skal indeholde instruktioner om hvor man skal begynde at vende. Det anbefales at købe materialer med en margen for ikke at spilde tid på genkøb i løbet af foringen.

Listen over nødvendige materialer og udstyr:

 • Imiteret tømmer.
 • Profil af metal- eller træplader til kasser.
 • Selvskærende skruer 60 - 90 mm lange.
 • Skruetrækker med forskellige dyser.
 • Håndsav.
 • Blyant, ledning, målebånd.
 • Træ antiseptisk.
 • Montering af negle.
 • Dyvler.
 • Perforator (hvis monteret på betonloft).
 • Hammer.

Opførelse af kasser

For at gøre dette kan du anvende galvaniserede stålprofiler (som ved installation af gipsvæg) eller træstænger 20x25 mm: sidstnævnte mulighed er mere praktisk til den efterfølgende fiksering af paneler. Rammehåndbøgerne er fastgjort til 5 punkter vinkelret på målretningen. Antallet af hoppere afhænger af loftet og rammehøjde (i gennemsnit er det 60-70 cm). I smalle rum er det bedre at bruge tværgående placering af bjælker, hvilket vil muliggøre visuel udvidelse af rummet.

Crate til efterligning af træ

I områder med løs pasform er guider og baser brugt foring i form af trækile. For at kontrollere rammens vandrethed ved hjælp af en byggekabel og et niveau. I tilfælde hvor loftet i huset ikke er isoleret, er loftoverfladen inden rammens konstruktion lavet med en dampspærre (som regel er dette en almindelig polyethylenfilm).

Lægning af isolering

Selvom træpaneler i sig selv har gode varmeisoleringsegenskaber, anbefales det at lægge et opvarmningsmateriale, inden det installeres i battenhullerne. Ud over sine direkte funktioner til at opretholde varm luft stiger til toppen, vil denne barriere skabe en yderligere barriere for støj udefra. De mest omkostningseffektive muligheder for isolering af loftet er mineraluld og skumplast: de er fastgjort med specielle "paraplyer" eller tape. I de tilfælde, hvor loftet er i et fugtigt rum, er et lag af isolering fra bunden dækket af vandtætningsmateriale.

Opvarmning af loftet med mineraluld

Montering af imiteret træ

Før du monterer simuleringen stråle er ikke et loft, skal den tilpasse sig de elementer i mikroklimaet af lokaler: at gøre efter købet af materialet er indgået i lokalet og pakke ud. Akklimatiseringsperioden varer ca. 7-10 dage. I denne pause anbefales det at dække panelerne med et antiseptisk middel for ikke at miste tiden. Med hensyn til den direkte montering af den hævede stråle er denne procedure ikke særlig kompleks.

Forbindelsespaneler imiteret tømmer

De vigtigste ting - så meget som muligt korrekt at lægge det første bord, bare omdirigere det i rummet: til dette formål er almindeligt anvendt byggeri snor udspændt mellem den første og sidste broer kasser.

Arbejdet forenkles ved at have en veldesignet arbejdsplan. Styret af det, bestem længden af ​​lamellen: den vil blive nivelleret til afstanden mellem væggene i rummet, minus 10-15 mm til hullet på hver og siderne. Det er mere praktisk at arbejde sammen: en person holder tømmeret, og det andet - løser det på fastgørelseselementerne. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er normalt valgt i størrelsesordenen 30-40 cm: dette er nok til at undgå at bøje brættet under egen vægt.

Med hensyn til den type fastgørelsesanordninger, der anvendes, kan der anvendes selvlukkende skruer eller klemmer. Den anden fixeringsmulighed er mere praktisk, men den er kun egnet til tynde paneler med lav vægt. Hvis målet er at opnå garanteret pålidelighed - er det bedre at foretrække skruer.

Panel imiteret tømmer kan fastgøres med skruer eller klyaymer

Efter installationen af ​​det første træ er alle de andre monteret på samme måde. Det anbefales ikke at lukke tilstødende spiksporingssystemer: det er bedre, hvis der er et kompensationsgab på et par millimeter mellem dem.

Montering af imiteret træ

Alle efterfølgende lining af loftet forårsager normalt ikke vanskeligheder, bortset fra det sidste bord, som som regel skal skæres i længderetningen. Dette skal gøres meget omhyggeligt, så kanten er så glat som muligt. For et smukt design af buttområderne rundt om loftet langs loftet langs væggene, anvendes der sædvanligvis dekorative træhjørner.

Du kan også se en video om loftet trim imitering tømmer:

efterbehandling

For at øge loftets levetid, dekoreret med imiteret træ, anbefales det at lak, plet eller male på træ. Særligt godt i denne henseende er aqualacs, som er karakteriseret ved brugervenlighed, rige farver og fraværet af en ubehagelig lugt. Før dette skal overfladen af ​​pladerne forsigtigt poleres med sandpapir nr. 280-320 (hvis materialet i klasse A eller ekstra anvendes, kan denne procedure udelades).

resultater

Generelt er installation af imiteret tømmer på loftet en ret simpel procedure, der minder om det sædvanlige lægning af foring. Det vigtigste er at komme så ansvarsfuldt som muligt på valg af materiale: den type træ, der anvendes til fremstilling af træ, er særlig vigtigt. Hvad angår sorterne af false-bar, ser selv de midterste (B, Sun) temmelig godt ud.

Montering af imiteret træ på loftet

Urbanisering og udvikling af industrien førte til overbelastning af traditionelle loftmaterialer. Et godt eksempel er træet, som blev erstattet af: gipsvæg, lofter, sidespor, plastpaneler og meget mere. På et tidspunkt blev brugen af ​​træmaterialer endda betragtet som et træk, der vidnede for boligejerens dårlige smag.

Men i det sidste årti har tendenser inden for indretning ændret sig meget. Indretningsarkitekter og husejere foretrækker i stigende grad naturlige materialer keder kunstigt. Desuden er den modsatte situation opstået: Væksten af ​​træets værdi overførte straks noget tømmer til kategorien "elite". De er trods alt miljøvenlige, holdbare, nemme at behandle og har gode dekorative egenskaber, som de er universelle i brug.

Et af disse tømmer er en efterligning af tømmer, som bruges til vægbeklædning og loftsarealer.

Fordelene ved at arkivere loftet med et træ

Imiteret tømmer er en af ​​de bedste løsninger til indretning af huset, og der er flere overbevisende argumenter for dette:

Æstetiske egenskaber

Der er ingen tvivl om, at bjælkens loftindretning vil se æstetisk og smukt i næsten ethvert hjem. Undtagelser er kun de værelser, hvis design ikke tillader brug af træfinisheringsmaterialer. Resten af ​​baren er smuk, skaber en atmosfære af komfort og nærhed til naturen. At være lakeret, det ser ud til at være dyrt og stilfuldt. Med andre ord - dette er træets naturlige charme.

Ydeevne specifikationer

Det er et slidstærk og slidstærk materiale, som er let at håndtere og male. Bagsiden af ​​en sådan stang har små riller - den såkaldte mellemspor for at give yderligere ventilation. Hvis den er installeret i henhold til alle regler for installation, korrekt behandlet med farvestoffer eller lak, kan den betjene ejeren i flere årtier.

Alsidighed

At installere loftet fra et tykt ægte tømmer i lejligheden er helt ubrugeligt: ​​det er dyrt, ubelejligt og upraktisk. Men plankerne af lille eller mellemtykkelse ville være meget passende. Det er til sådanne formål, at de er skabt.

Miljøvenlighed

I modsætning til kunstige materialer bærer imitation ingen skade for menneskers sundhed. Det er miljøvenligt, som det er meget værdsat.

Prisen på dette tømmer er forholdsvis lille sammenlignet med andre typer af finish eller ægte tømmer. For mange boligejere vil denne faktor være afgørende, når man vælger et materiale.

Forberedende fase

Før du går i gang med efterligning, skal du montere loftbeklædningen. Den er præsenteret i form af skinner, der er fastgjort til overfladen vinkelret på planens planlægning. Kassen er nødvendig for at skabe et tomt mellemrum mellem pladerne, hvilket sikrer fri luftcirkulation og lav luftfugtighed. Dette vil redde træet fra rådne og svampe.

Mens kassen monteres, anbefales det at pakke det købte tømmer og lade det "trække vejret", det vil sige at nå luftfugtighedsparametrene i rummet.

Fixture imiteret træ til loftet

Efter færdiggørelsen af ​​drejebænkningen kan du gå videre til loftbeklædningen. For at gennemføre det, kan du anvende disse typer af fastgørelsesdele:

På selvdrejende skruer

Normalt anvendes skruer i tilfælde af montering af massive og store plader, hvilket giver dem en sikker pasform. Skruerne på skruerne så dybt som muligt ind i overfladen af ​​brættet og gnides med kitt.

På klemmer

Klyammerami i trækonstruktion kaldes hæfteklammer af speciel form. Med deres hjælp udføres montering af lyse og tynde brædder. Det skal bemærkes, at i modsætning til skruerne er Klyammer fuldstændig umærkelig udefra, fordi den er fastgjort til indersiden af ​​brættet.

Bearbejdning af imiteret træ

Efter afslutning af installationen af ​​pladerne skal der påføres et specielt beskyttende præparat på det færdige loft. Denne procedure vil øge holdbarheden af ​​strukturen, men det er især vigtigt, hvis loftet anvendes i uopvarmede værelser eller værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet, i badeværelset eller i badet. Forarbejdning udføres først ved imprægnering og derefter lak eller maling. I nogle tilfælde vil en særlig voks være egnet til at gnide træet.