Hvad og hvordan man afslutter loftet i landet

Alle ejere af forstæder fast ejendom står over for spørgsmålet om at afslutte loftet. Alle ønsker at skabe et smukt og pålideligt design, der holder inden for et lille budget. I dag er der mange muligheder for at skære loftet hurtigt og billigt, gør arbejdet med egne hænder uden at ty til betalt assistance. Overvej mulighederne, installationssekvensen og de nuancer, der er værd at være særlig opmærksomme på.

Loft dekoration plast

Det mest populære materiale i dag er PVC paneler. Et bredt udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for enhver smag. De utvivlsomme fordele er deres lethed og fleksibilitet, der lader ejeren af ​​sommerhuset fra opførelsen af ​​en kompleks og dyr ramme til fastgørelse af beklædningen. Nok tynde træplader.

For at lave plastlofter i landet med egne hænder, skal du bruge følgende værktøjer:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • kontor kniv;
 • markør;
 • stigen;
 • selvskærende skruer;
 • rammemateriale.

At skære loftet med plastik er det ikke nødvendigt at invitere en assistent. Det er muligt at udføre arbejde selv ved negative lufttemperaturer, da polymeren bevarer den nødvendige fleksibilitet.

PVC-paneler er som følger:

 1. Tegnet op i loftet. Det markerede placeringen af ​​rammen og panelerne. Hvis armaturer skal anbringes, anvendes et elektrisk ledningsdiagram. På baggrund af projektet beregnes forbruget af materialer.
 2. Væggene og loftet er lagt ud, borepunkterne er faste. Soklen eller en startprofil er fastgjort.
 3. Går ramme. Hvis flyet er fladt, så kan du undvære det. Fastgørelse af skinnerne direkte til lejeoverfladen undgår dannelsen af ​​et hulrum, hvori insekter eller mus kan opbygge.
 4. Plastplader skrues til rammen med skruer, da beslagene hurtigt ødelægges af korrosion.

Hvis startprofilen ikke anvendes, lukkes kanterne med en loftsplint. Huller til armaturer bør udarbejdes efter fastsættelse af panelerne. Ellers bryder de under installationen.

Når du planlægger loftet med plastik, kan du oprette dit originale projekt ved hjælp af paneler af forskellige farver, bredder og teksturer.

Mønsteret lavet på denne måde kan ændres med jævne mellemrum ved hjælp af paneler med et andet mønster. Dot LED-lamper tillades at montere direkte på plastik. Tunge lamper skrues til rammen eller til en færdigbygget beslag.

Gipsplankloft efterbehandling

GKL er en billig og bekvem løsning. Afhængig af vejr- og klimafunktionerne anvendes almindeligt eller vandtæt materiale. På grund af for høj fugtighed sænker de taglækage. For at undgå dette vil brugen af ​​specialgips hjælpe.

For at afslutte loftet skal du bruge følgende:

 • Punch;
 • sæt af stålspatler;
 • saks til metal;
 • niveau;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • kit;
 • plast montering gitter;
 • flydende primer;
 • stålprofiler, forlængere og stik;
 • efterbehandling.

Købt gips skal placeres i lokalet, hvor den vil blive installeret og stå alene i flere dage. I løbet af denne tid vil materialet tage sin sande størrelse, rette og hente den passende rumfugtighed. Anvendelsen af ​​træ til indramning bør undgås. Det fører betydeligt, der er revner på GCR.

Installation af gipsloft udføres i følgende rækkefølge:

 1. Der udarbejdes et udkast. Det definerer rammeskemaet, fastgørelsespunkterne for suspensionerne og elene, gipspladens placering og isolering, hvis de leveres.
 2. Mærkning af loft og vægge er færdig. I dette tilfælde er det nødvendigt at tegne linjer, så de danner et gitter med en celle på 50x60 cm.
 3. På væggen er der fast profil. Suspensioner er skruet i lofterne.
 4. Bærerprofilen er installeret. Installation foretages efter kontrol af niveauet af planhed. Om nødvendigt anvendes langsgående forlængelser.
 5. Horisontale profiler ved hjælp af selvskærende skruer og krabber er forbundet med tværstænger. Monteret ramme med hænder testet for styrke.
 6. Plader af gipsvæg er fastgjort til stålkonstruktionen. Mounten starter fra et af hjørnerne. Kanterne er fastgjort på rammen. Skruer er indlejret i gipspladen på 1 mm uden at bryde kartonlaget.
 7. Serpyanka tape og kitt er forseglede sømme mellem pladerne og buler fra skruerne. Overfladen behandles to gange med en flydende primer.
 8. Et gipslag påføres på gipsvæggen. Efter hærdning udføres slibning og polering.
 9. Den hårde overflade rengøres af støv og dækkes med en flydende primer.

Loftet af gipsplader kan males, tapet eller lette keramiske fliser.

Efter påføring af efterbehandling er installeret belysning, ventilationsgitter og sensorer.

Facing loftet med træ clapboard

Udførelse af reparationer i et landhus er det tilrådeligt at fokusere på så praktisk og miljøvenligt materiale som træ. Naturligt træ holder perfekt, absorberer og frigiver fugt, hvilket skaber et behageligt indendørs mikroklima. Torn-spor samling systemet gør det muligt at gøre flotte udseende overflader uden gennem huller.

Suspenderet loftbeklædning kan vare i årtier, hvis det tidligere er korrekt behandlet. Længden af ​​skinnerne varierer i området 200-600 cm. Dette gør det muligt at montere en monolitisk overflade uden endeforbindelser. Fastgørelse af vægpanelet udføres direkte (parallelt med væggene) eller diagonalt.

For at lave et træloft skal du have følgende materialer og tilbehør:

 • skruetrækker;
 • elektriske puslespil;
 • bygning niveau;
 • markør;
 • stepladder, geder
 • træ skruer;
 • tømmer, stålprofil til rammen.

For det første skal materialet tørres grundigt. Så behandle Reiki med antiseptisk og brandhæmmende middel. Dette beskytter træet mod insekter og forhindrer dets tænding, selv når den er i kontakt med åben ild.

Ceiling clapboard trim er som følger:

 1. På baggrund af det udarbejdede layout anvendes. Hvis sommerhusopvarmning er til rådighed, er der et sted tilbage til mineraluldsmåtte.
 2. Går ramme. Valget mellem stangen og metalprofilen er ikke grundlæggende, da vægpanelet ikke er forfærdeligt at deformere rammen, men stålstrukturen bliver billigere. Og også det er ikke underkastet en krumning fra fugtighedsforskel som træ.
 3. Går loft på vægpanelet. For det første skrues klemmerne til kanten af ​​batten. Rækken er indsat i dem ved siden af ​​hvor spidsen er placeret. Den modsatte kant presses mod rammen med et andet sæt klammer. Så forbinder den næste skinne med den allerede installerede og tiltrækkes af rammen. Sidstnævnte er justeret i bredde.
 4. Installeret loft sokler, maskerer kløften mellem væggene og beklædningen.

Hvis det elektriske ledninger passerer under klapbrættet, placeres det i et plastikbølgepap, der beskytter træet mod overophedning og åben ild i tilfælde af kortslutning.

Arrangement for at give stræklofter

Dette er en moderne version af huset på landet. Den opfattelse, at de er ekstremt dyre, er fejlagtige. Stræklofter i dag er tilgængelige for næsten alle segmenter af befolkningen. Ved installation af egne hænder er valget at stoppe på stoffet. Installationen kræver ikke brug af en varmepistol og fremstilling af arket for at bestille.

Desuden er stofloftet af tilstrækkelig styrke og holdbarhed. Du kan selv installere det og spare en betydelig sum penge.

Følgende materialer og værktøjer vil blive påkrævet:

 • skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • et sæt specielle spatler;
 • nedstryger;
 • stigen;
 • klemmer;
 • plast profiler;
 • maskeringstape.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. Nøjagtige målinger af rummet tages. Tillægget på hver side er taget 5 cm. De nødvendige web- og plastprofiler af cam eller kiletype købes.
 2. Mærkning anvendes på væggene til montering af støtteprofiler. De er fastgjort med en afstand af skruer på 15-20 cm. Fast elektriker og støttebeslag til lamper.
 3. Klæde til klemmer er ophængt i lejeprofilerne. Den er fyldt med baguetter fra midten af ​​rummet og slutter i hjørnerne.

Efterhånden strammes stoffet med spatler.

Hvad er budgettet til at afslutte loftet i landet, så det så normalt ud i et træhus?

Vi planlægger at opdatere loftet i landet. Nu er den lavet af malet fiberboard, som har spor af lækager. Taget blev for nylig blokeret, nu går loftet ikke, og der skal gøres noget med det. Min første tanke var at klæbe loftet tapet. Dens skaller, som ideelt rene og justere pladerne, virker ikke, de er kuperede på steder i lækager. Plastforing i et træhus, hvor alt er i et træ, betragter vi ikke. Tilsyneladende forbliver gipsvæg eller træforing. Vi kan ikke være enige i familien, hjælp, vær venlig at beslutte. Jeg vil gerne høre udtalelser fra erfarne håndværkere og gartnere på disse materialer i formatet: pris, æstetik, installationskompleksitet. Er der andre materialer til landets loft, som vi ikke overvejede? Stræklofter og polystyrenfliser, kan du ikke tilbyde. Gik nogen med korkloft? Så vidt det er modstandsdygtigt over for temperaturfald (vi har en sæsonbestemt bopæl, opvarmes den ikke om vinteren). Hvordan er korken fastgjort til loftet? Hvor dyrt er loftet mulighed? Virkelig ser frem til udtalelser, rådgivning, rådgivning.

installation af et loft lavet af gipsplader eller vægpaneler vil koste dig 500-600 kvadratmeter rubler til dette arbejde + materiale. På materialer kan alle findes på internettet og estimere hele beløbet. Jeg vil anbefale kappe i et træhus med bredt clapboard. 89857806646

God dag! I dit tilfælde skal du fjerne alt til jorden, og skæl med opvarmning med et stort euro-klapbræt og installere spotlights. og så er der mange muligheder for lofter. Kontakt vil gøre. Vi vil hjælpe med et udvalg af erhvervelse af levering af materialer 89153870514 Michael.

Natalia hej! Foring og imiteret tømmer på loftet ser tabt i sammenligning med gipsplader, pudset og malet. Det er nødvendigt at arrangere et sådant loft mellem lagene, så trælagene strækker sig 7-10 cm, og hvis du har en afstand på mindst 60-80 cm mellem loftslagene, vil det se meget stilfuldt ud. Vintre i de uopvarmede forstæder udfolder gipsplade meget roligt. Jeg taler på grundlag af 6 års praksis - ikke en enkelt kunde har nogensinde indgivet en klage. Med hensyn til korkpaneler - gulv og vægge - JA, loftet - ingen har bestilt, fordi sting over hovedet for at se dem, der ønsker det, ikke. Vanskeligheder ved installation er ikke med tilstedeværelse af erfaring og færdigheder.

På bekostning af korkpaneler på loftet, med Dmitriy S. Jeg er enig. Det kan være foring ved hjælp af falske bjælker eller et to niveau loft fra foringen. Ser mere stilfuldt. Tænk.

Installation af loftet i landet: 6 krav til belægning

Materialet til afslutning af et landhusloft skal være fugtbestandigt, holdbart og billigt. I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, som du ikke kun kan dekorere, men også loftet. Materialer og finish kan være meget forskellige, men de skal vælges ikke kun for æstetiske kvaliteter, men også for deres tekniske egenskaber.

Loft materialer i landet

For at arrangere land lofter, kan du bruge et batten panel, træforing, gipsplader. Disse materialer er blandt de mest optimale for sådanne huse. Ved køb af et materiale er det især vigtigt at være opmærksom på det formål, som reparationen skal udføres. Hvis det med henblik på raffinering af værelset vil blive krævet en dobbeltkonstruktion, nemlig bunden og indretningen

Til design af loftet i landet passer perfekt gipsvæg eller trævægspanel

Bunden eller indførelsen af ​​loftet skal:

 • At være modstandsdygtig overfor fugt
 • Vær varmebestandig;
 • Vær nem at vedligeholde;
 • Nem at installere;
 • Kræver ikke yderligere arrangement af komplekse strukturer
 • At være holdbar og holdbar.

Når man vælger en lath, foring eller gipsplader, er det værd at lægge vægt på vandmodstand. Det er muligt at finde et vandtæt gipsplader til salg, og for en træklæde er der specielle imprægneringer, der gør det muligt at forbedre deres grundlæggende kvaliteter og vandtætning. Glem ikke naturligvis æstetik.

Fordele, der ligger foran GKL, kræver, at det ikke kræver yderligere efterbehandling, og det kan fungere som overfladebehandling.

Hvis materialet er imprægneret med en brandbestandigt sammensætning, er det tilladt at afslutte selv kedelrummet. Alle disse lærred er simpelthen at passe på, da de ikke kræver brug af kemikalier, opsamler de praktisk taget ikke støv.

Loft i landet: clapboard trim muligheder

Hæng loftet i landet med egne hænder, ved hjælp af sådant materiale som foring, det er helt muligt.

Da det er:

 • let;
 • simpelthen;
 • Er billig.

Installation af trævægspaneler på loftet kræver meget tid og tålmodighed, men med det rigtige materiale og god ydeevne behøver det næsten ikke konstant pleje.

Montering af vægpanel kan ske uden standard vægprofiler, da rammen er lavet af træplader. Monteringen af ​​dåserne udføres ved hjælp af en særlig ophæng i form af bogstavet P, som er monteret på bjælkerne eller hovedloftet. Skinnernes tykkelse bør ikke være mindre end 2 cm. Hvis der er et ønske om at installere et tykkere materiale, skal du vælge en tykkelse på højst 4 cm. Den efterfølgende bredde vil ikke kun være spild af penge, men kan også begynde at rotne over tid på grund af, at imprægnering dækker kun det ydre lag og vil ikke kunne trænge ind i dybden af ​​materialet mere end 3-3,5 cm.

Til monteringsskinner skal der bruges konventionelle skruer op til 25 mm i længden. Skridtet mellem de lilla lærred må ikke være mere end 60 cm, og de ekstreme profiler skal placeres omkring rummets omkreds og skal fastgøres ved hjælp af de samme skruer.

Panelet er monteret ved hjælp af en anordning som klyimery, for installationen af ​​hvilken vil kræve skruer af den mindste størrelse.

Montering af foring er enkel:

 1. Installer panelet;
 2. Den er fastgjort med skruer ved kanterne;
 3. Sæt klyimery;
 4. Skruet til rammen;
 5. Indsæt det næste panel.

De huller, der forbliver mellem vægpanelet og væggen, er efterfølgende dekoreret med loftslister. Pick it up, så det var færdiggørelsen af ​​sammensætningen.

Varianter af krydsfiner loft i landet

Der er en opfattelse af, at det bedste materiale til loftbeklædning er krydsfiner.

Faktisk er det, fordi disse canvases:

 • holdbar;
 • lys;
 • Besidder fremragende lydisoleringsegenskaber;
 • Miljøvenlig;
 • Lavet af naturlig finer;
 • Har en glat og vigtigst ideelt glat overflade;
 • Kan installeres uafhængigt og uden træning;
 • Holdbar.

Krydsfinerplader fastgjort til metalprofilens kasse med tagskruer

Krydsfiner trimmer gøres ret hurtigt, og det kan desuden være egnet både til et landhus og til et landhus lavet til permanent bopæl. Det er værd at bemærke, at krydsfiner ofte trimmer lofter i lejligheder, men kun hvor højt til loftet og det er muligt at installere en ramme under den. For at loftet skal være smukt og med et minimum af sømme, er det værd at beregne mængden af ​​materialer og på faste ark.

Langs kanterne skrues hvert panel på den tidligere fremstillede kasse af metalprofil og træplader, og stigningen mellem skruerne skal ikke være mere end 12 cm, ellers kan der skilles af malerierne.

For at mærke i loftet kan du bruge de tilgængelige værktøjer, f.eks. Et niveau, en blyant og et målebånd eller en særlig laseranordning, som du kan markere midt i rummet og placeringslinjen og rammen og lærredene i mindst mulig tid.

Direkte installation af materialet kan udføres umiddelbart efter, at kassen er klar, da der ikke er behov for yderligere foranstaltninger. Plader af krydsfiner anbringes en efter en og fastgøres med skruer. I et sådant tilfælde er det vigtigt at indhente hjælpen, da det er næsten umuligt at løfte kluden og samtidig fastholde lærredet alene.

I mangel af skruer er det acceptabelt at bruge skruer med samme trin. Det vigtigste er centrering af arkene under installationen, således at leddene ikke kunne ses, såvel som webskævningen, hvilket væsentligt vil skade udseendet af rummet og loftet i første omgang. Hvis rumtemperaturen er for lav, kan du desuden lægge et lag isolering, selv ved opvarmning og derefter under krydsfinerarkene.

Sådan hæftes et gipsplankloft i landet

Hvordan man laver loftet bedre og smukkere? Er der nogen ideer? Det er nødvendigt at give fortrinsstilling til gipsvæggen.

For at udføre arbejde på loftet bør gipspladen i forvejen udarbejde de nødvendige værktøjer og materialer

Til arkivering kræver ikke kun GCR-materialet, men også:

 • spatel;
 • pudset;
 • Maling maske;
 • Serpyanka net;
 • Vandtætningsmateriale;
 • Skruetrækker.

Rammerne for, at arkene skal installeres, skal oprettes i overensstemmelse med visse krav. Navnlig tilstedeværelsen af ​​guider og aluminium profil. For at lave tværbindingsprofiler kræves brug af specielle byggekrabber og suspensioner. Før installationen er det nødvendigt at udføre markeringen, således at loftet skal opstilles uden defekter, hældninger og især stejle vinkler.

Headliner krydsfiner (video)

Fastgørelsesgipsplader udføres ved hjælp af skruer, der markerer for metal. De adskiller sig fra de almindelige, idet de er udstyret med et tip i form af en boremaskine. Et skridt på 30 cm skal opretholdes mellem skruerne. Så snart GKL arkene er lagt på deres rette steder gnides sømmen med en kittet, glattes med spatler og efterlades helt tørre. Desuden er de lukket med en net serpyanka imprægneret med kitt blandet med lim. Efter tørring strækkes malingsgitteret, på toppen af ​​hvilket putten udføres. Som du kan se, er mulighederne virkelig nok. Hvilken en at vælge er op til dig. Og vi gav lige instruktioner og anbefalinger til at arbejde med dem.

At lave loftet i landet: tips elskere

I landet bruger mange af os meget mindre tid end i bylejligheder, og alligevel ønsker ejerne, at landstedet skal være hyggeligt og komfortabelt. For at gøre det er det ikke nødvendigt at bruge mange penge på dette - du kan bruge billige byggematerialer til reparation. Hvis du skal afslutte loftet i landet, så kan du ikke bruge gipsvæg eller strækstof, men billigere muligheder.

Hvordan starter man?

Før du beslutter dig for at lave loftet i et landhus, skal du reparere og isolere taget. Taget skal ikke strømme i coma-tilfælde. Opvarmning af loftet i landet er bedre at overlade teamet af professionelle håndværkere. Det er umuligt at spare på varme, lyd og vandtætningsmaterialer. Termisk isolering er et af de vigtigste trin i forberedelsen af ​​loftet i et landhus. Ellers vil den første regn ødelægge dit nye smukke loft.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du vælge præcis hvad man skal gøre loftet i landet mere rentabelt og hurtigere. Til headlining kan du bruge:

 • lægter;
 • krydsfiner;
 • panel;
 • drywall;
 • flise af skum.

Det forberedte loft kan hvidkalkes, dækkes med farvet maling eller klistres over med tapet. Enhver af de udvalgte materialer vil være godt for landstedet. Her er en anden ting vigtig - belægningen og huden skal være sund for sikkerheden, ikke udsende nogen skadelige stoffer, og de skal også "trække vejret". Hvis materialerne er af ringe kvalitet, kan sommerhuset om sommeren blive til et drivhus, hvilket vil være umuligt at være. Hvis du ikke kan bestemme, hvordan du skal dække loftet i landet, skal du studere egenskaberne ved disse muligheder og vælge den bedste kombination af kvalitet og pris.

Hvis du planlægger at dekorere dacha-loftet med tapet, så er det bedre at vælge ruller på papirbasis med en bredde på mindre end en meter. De er lettere at klæbe, de lader luft igennem og forhindrer kondens fra at ophobes.

Vi bruger foring og krydsfiner

Til reparationer i landet kan intet være bedre end naturligt træ og dets derivater, fordi den største fordel ved disse materialer er miljøvenlighed og absolut sikkerhed i drift. Hvis du vil spare penge og lave et loft i landet med egne hænder, skal du bruge krydsfinerark. For at lave et loft på krydsfiner er det nok at have grundlæggende viden og have et standard sæt byggeværktøjer.

Du skal bygge en ramme på loftet, og derefter sy den med krydsfiner. All kommunikation, uregelmæssigheder og andre fejl i loftet vil gemme sig under den, men samtidig kan flere centimeter af rummet "spise op". Hvis rummet er lille, vil loftet af krydsfiner ikke fungere her. Krydsfiner ark kræver yderligere behandling. De kan være lakeret, men det ser ikke ud til at være meget præsentabel. Bedre at tage malingen, som passer under væggene og gulvet. Det bør ikke være lettere på flere toner. For mørkt loft af krydsfiner vil lægge pres på dit hoved.

Foring - en anden populær ide om at dekorere loftet i landet. Den er monteret på en forberedt ramme med skruer eller negle. Foring passer bedre ind i et landhus, men det koster mere og kræver mere tid at samle den end at fastsætte krydsfiner. For at give det er muligt at bruge foring, kun lakeret. Også på loftet vil du se stor hvid foring eller i nogen pastellfarver. Alt afhænger af din valgte indretningstilstand og farvepalette.

Loft lavet af fiberboard og MDF

Spørgsmålet om hvordan man trimmer loftet i landet, så det er smukt og billigt, bekymrer mange. Udover krydsfiner og vægpaneler, fiberboard og MDF vil være egnet til efterbehandling. I udseende er disse materialer ikke meget forskellige, men har en anden struktur og sammensætning.

Krydsfinerplader er lavet af skrællet finer, limet med speciel lim fremstillet af kunstharpikser, og fiberpladerne er fremstillet af en gruppe bestående af homogene fibre limet sammen. På grund af forskelle i produktionsteknologien ser loftet fiberplade anderledes ud end krydsfiner.

Sådanne plader kan trimmes på forskellige måder. For eksempel kan du lime tapet på loftet, du kan male eller farve det. Stadig sådanne lofter viser fliser fra polyfoam. Hvis du ikke ønsker at bruge ekstra penge, kan du lade det være som det er.

Relativt nyligt optrådte loftsplader lavet af OSB-materiale fra træflis. Det er fugtbestandigt, nemt at montere og er derfor velegnet til efterbehandling værelser i landhuse. Også disse plader kan hæfte loft til yderligere varmeisolering.

MDF paneler til loftet

MDF er velegnet til efterbehandling af loftet - en anden type materiale lavet af savsmuld. MDF paneler er af forskellige typer:

Hver type har et meget smukt udseende. Fra det store udvalg i butikkerne kan du vælge MDF-paneler under træet, og du kan vælge enhver farve: fra rød og blå til grøn og blå. Takket være denne mangfoldighed kan du afslutte loftet i køkkenet og i andre værelser i landhuset. Fordelen ved panelerne er, at de ikke længere behøver at dække noget. Installer bare rammen og fastgør MDF'en.

Designere anbefaler ofte at lave et loft fra MDF i landet, fordi dette materiale er billigt og ikke kræver yderligere vedligeholdelse. Det er nok at blot tørre loftet med en våd klud. MDF anbefales ikke at afslutte det uopvarmede rum. Med pludselige ændringer i temperatur og høj luftfugtighed kan panelerne deformeres. Hvis det er for koldt om vinteren, er det bedre at male loftet eller gøre det af krydsfiner. I det indre af et værelse med et simpelt hus på et landhus, vil loftet helt sikkert ikke passe, det er for kompliceret.

Dyrere design muligheder

Hvis du er villig til at bruge penge på en god landreparation, kan du lave et loft på gipsplader. Rammerne fra aluminiumskinner, hvor pladerne fra gipspappens fastgørelse er monteret. Derefter er de dækket af vandbaseret maling. GKL monteres let, men et sådant design mindst ti centimeter sænker loftet. Visuelt kan den hæves ved hjælp af loftbagagen. Det vigtigste er ikke at forveksle med bredden og mønsteret.

Også i landet hus, kan du lave et falsk loft. Under det kan du nemt skjule fejlene i loftet og kommunikationen. Fliserne selv er normalt hvide, men hvis du ønsker at diversificere interiøret, dække dem med farven af ​​den ønskede skygge.

Nogle tvivler på, om det er muligt at lave stræklofter i et landhus. Du kan, hvis huset opretholdes ved en normal temperatur. Stræklofter i landet om vinteren i svær frost i et uopvarmet rum bliver ubrugelige. I dette tilfælde er pengene bedre at bruge på opvarmning af huset end på et dyrt strækloft.

Ser meget stilfuldt loft med bjælker. Loftet i sig selv kan udjævnes og hvide, og de kan males med en kontrastfarve. Loftet med bjælker lavet i brune, turkis eller roligt grønne farver, vil dekorere selv det enkleste interiør.

På loftet i landet hus er ikke værd at spare. Før arbejdet påbegyndes, skal det være godt isoleret, støj og kun dekorere strømmen. Og disse værker koster ikke så meget som mange tror. I dag har butikkerne et stort udvalg af efterbehandling materialer til hvert budget. Det ville være et ønske, og muligheden for at gøre dit landsted lidt mere behageligt, sikkert der.

7 enkle måder, hvorpå du kan udstyre loftet i landet

Overlapningen skal afslutte, så det er på tide at lære at gøre det selv.

Hilsner. I denne artikel vil jeg tale om, hvordan og hvordan man skæver loftet i landet. Således kan du gøre dig bekendt med de aktuelt relevante løsninger med deres fordele og ulemper.

Som følge heraf vil det være muligt at vælge den mest egnede mulighed og anvende det, når du arrangerer dit sommerhus. Men inden jeg lægger mærke til en gennemgang af færdiggørelsesmetoder, anbefaler jeg dig at gøre dig bekendt med de krav, der pålægges lofter i landhuse, der er beregnet til sæsonbestemt ophold.

Hvad skal landets loft være?

Tabel med måder at afslutte lofterne i landhuse

Hvilke ideer til loftet i landet kan betragtes som gode? Følgende krav pålægges afslutning af lofter:

 • Rimelig pris på produktionen
 • Muligheden for enheden med egne hænder ved hjælp af det tilgængelige værktøj;
 • Tilgængeligheden af ​​efterbehandling materialer;
 • Økologisk renhed og sikkerhed af materialer til beboernes sundhed og dagligdagse trivsel
 • Modstand mod temperaturudsving;
 • Holdbarhed af driften;
 • Intet behov for regelmæssig pleje
 • Attraktivt udseende.

Overvej de metoder, der er angivet i tabellen, mere detaljeret, og afgør hvilke som opfylder vores krav og hvilke som ikke gør det.

Metode en - brugen af ​​trævægspanel

Tabellen viser de faktiske dimensioner af træforing, plus mængden af ​​materiale i en kubikmeter

Hvis der er et spørgsmål om, hvordan man laver et smukt loft i et træhus, er det første, der kommer til at tænke på, klædningen med træklapbræt. Blandt fordelene ved metoden bemærker jeg følgende:

 • Den relative brugervenlighed gør det selv;
 • Installationen udføres med et minimumsværktøj af værktøjer og et minimumsantal forbrugsstoffer, der er nødvendige for enheden, der understøtter rammen og til fastgørelse af lamellerne;
 • Mulighed for skjulte kommunikationer, herunder ledning af ledninger til belysning;
 • Attraktivt udseende af den færdige belægning, som sandsynligvis vil blive kombineret med vægge og gulvdekoration i de fleste landhuse;
 • Miljøvenligt materiale, da naturligt træ anvendes til fremstilling af foring.

Er der nogen ulemper? Der er ulemper blandt dem:

 • Den høje pris på god foring;
 • Lav modstand af materialet til temperatur ekstremer;
 • Lav modstand af materialet til for fugtig luft (træet svulmer, bliver fugtigt, nedfald og støber).

Standardstørrelser og konfiguration af tværsnit af træforing

Hvis du ikke ved hvordan man syr loftet, så alting gøres hurtigt og effektivt, skal du bruge trævægspanel.

Installationsarbejdet udføres på samme måde som i de fleste nedhængte lofter. Det vil sige, kassen af ​​træplanker eller metalprofil er proppet på loftet.

Træ til akklimatisering skal stå i flere timer i lokalet, hvor installationen skal udføres

Yderligere, mellem styrene, hvis der er behov herfor, vil varme- og lydisolerede materialer kigge. I intervallerne mellem guiderne passer ledninger til belysningsenhederne, brandsikkerhedsfølere osv.

I nogle tilfælde, hvis overlapningen er lige som i det følgende billede, er vægpanelet fyldt direkte på udkastet.

Med denne monteringsmetode vil lofthøjden forblive næsten uændret.

Forresten er for nylig interiører dekoreret i retrostil blevet mere og mere populære. I dette tilfælde udføres ledningerne som i de gamle dage på overfladen af ​​loftet og er monteret på dekorative isolatorer.

Skru skruen ind i spaltens spids kant

Før montering af vægpanel er dækket dækket af en dampspærrefilm. Montering af foring foregår på selvdrejende skruer af lille størrelse eller ved hjælp af specielle hardware-klammer.

Hvordan male et træloft? Ja, intet, fordi du bare kan lakse

Som allerede nævnt er træet bange for temperatur ekstremer og fugt i luften. Derfor imprægnerer vi timmer med et antiseptisk middel, i det mindste med samme behandling eller linolie, og maler den derefter i to lag med god emalje eller lak til eksterne værker.

Metode to - ved hjælp af PVC paneler

Jo bedre at skære loftet i et landhus for at være billigt? Den mest omkostningseffektive løsning i dag er overlappende med plastpaneler.

Udendørs lofter eller mindre kraftige spotlights kan indsættes i hullerne, der skæres i plastik.

Faktisk er det samme foring, der kun er fremstillet af polyvinylchlorid. På trods af lave omkostninger har PVC-paneler mange fordele i forhold til træmodeller:

 • Høj modstand mod temperaturudsving og fugtighed, hvilket er vigtigt for sæsonbetonet brug i hjemmet;
 • Fuldt syntetisk materiale, der er modstandsdygtigt over for udseendet af skimmelsvamp, selv om du ikke sørger for korrekt pleje, kommer der skimmel i de teknologiske huller mellem tilstødende paneler;
 • Let vedligeholdelse, da det er tilstrækkeligt at rengøre loftsbeklædningen hvert halve år fra støv;
 • Lav vægt plastbeklædning i forhold til træklapbræt;
 • En række farve- og teksturversioner, som giver dig mulighed for at få loftet til at ligne loftet, revet med andre materialer.

Fastgør skinnen til understøtningsrammen

Blandt ulemperne ved at bruge paneler bemærker jeg den lave modstand af finishen til ultraviolet stråling, som plasten bliver gul med tiden. Derudover fører nul dampgennemtrængelighed til dannelsen af ​​kondensat på loftet i værelser med dårlig ventilation.

Skruen trykker på kanten af ​​rillen uden at deformere selve panelet.

Montering af plastpaneler kan, i modsætning til træforing, udføres ikke på speciel hardware, men på selvdrejende skruer, med hvilke sporet af rillen er fastgjort til styrene.

Metode tre - gipsplader strukturer

For at have ingen problemer med installationen af ​​lysekronen, installerer vi realkreditlån fremstillet af profilstykker eller en træbjælke under beklædningen

Hvis du vil lave et jævnt og holdbart loft, hvor du kan placere LED-lamper eller spotbelysning, skal du være opmærksom på teknologien i gipspladerbeklædning.

Hvad er godt og hvad er dårligt denne type finish?

Typer af gipsvæg fra Knauf og deres størrelser

Ud fra fordelene ved teknologi vil jeg bemærke den korte samlingstid. Enig, at det ved hjælp af en plade på 2500 × 1200 mm er muligt at skære loftet meget hurtigere end at lave det samme efterbehandlingsarbejde ved hjælp af paneler 250 mm brede.

En anden fordel ved teknologien er kendt for mange typer færdig finish. Det vil sige, at det beklædte gipsplader belægning kan puttied og males med vandig emulsionsmaling. Som følge heraf vil overfladen næsten ikke skelnes fra det sædvanlige gipsloft i de fleste typiske lejligheder.

Gipsvægarkonfiguration

Desværre har teknologien flere ulemper, herunder:

 • Tendensen til at afslutte støbeformen med regelmæssige temperaturudsving og med for høj luftfugtighed;
 • Afslutning af loftet med brug af gips, på trods af de stramme deadlines kræver erfaring;
 • Prisen på det færdige resultat af efterbehandling er væsentligt højere i sammenligning med brugen af ​​PVC-paneler;
 • Loftet skal males hvert par år, da vandbaseret maling ikke er den mest holdbare belægning.

Et eksempel på, hvordan man laver en kasse til montering af GKL

Installation af gipsplader udføres traditionelt på en træ eller metal obreshetku. Fragmenter af arket er monteret i oprydning for at sikre pladens større holdbarhed. Fastgørelsen udføres ved brug af skruer, der skrues rundt om pladens omkreds i trin på 20 cm.

Overlappende overlappende ende er planlagt med brug af gipsholdige putties og malingsnet. Den nivellerede overflade er endelig malet og malet for støvfjernelse. Den således fremstillede hud er farvet.

Skabende støtteramme

Hvis loftbeklædning udføres i et rum med høj luftfugtighed, i stedet for den normale gipsplade (GCR) kan anvendes gips ark (GVL), hvilket er mere fugt og holdbarhed.

Den fjerde metode - brugen af ​​spånplader

Et eksempel på hvordan afslutningen af ​​overlappende orienterede strandplader

Med spånplader mener jeg spånplader (spånplader) og orienteret spånplader (OSB). Begge materialer er egnede til at dække gulve, men det er nødvendigt at tage højde for, at begge kategorier af plader kendetegnes ved en høj udledning af formaldehyder og lav modstandsdygtighed overfor for høj fugtighed.

Billedet viser vejen for uafhængig (i en hånd) vedhæftning af OSB

At reducere niveauet af formaldehydemissioner og for at beskytte huden mod fugt kan opnås ved at udjævne huden med et lag af kittet på malingsnettet.

Tabellen viser de typer af orienterede strandplader og deres grundlæggende parametre.

Umiddelbart vil jeg sige, at brugen af ​​spånplader til beklædningsgulve i bygninger designet til sæsonbetonet brug ikke er den bedste løsning, da laget af putty eller gipslag på spånpladen er dårligt vedligeholdt. Derfor vælger du denne type finish, husk at renovering af loftet vil være nødvendigt mindst en gang hvert par år.

Metode Fem - Brug af krydsfiner

Før installationen bringes krydsfiner ind i lokalet til akklimatisering inden for få timer

Hvis du selv vil lave en pålidelig, men også et holdbart loft, anbefaler jeg at bruge flerskiktet lamineret krydsfiner som en belægning. Blandt fordelene ved materialet vil jeg bemærke sådanne kvaliteter som:

 • Lav udledning af formaldehyder i sammenligning med spånplader og OSB og som følge heraf - miljøsikkerhed;
 • Materialets styrke og modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed (forudsat det rigtige valg af materiale og korrekt forberedelse af pladerne);
 • Fremragende udseende af den færdige belægning og som følge heraf ikke behov for yderligere efterbehandling;
 • Lav vægt af krydsfiner i sammenligning med OSB og især spånplader, hvilket betyder mindre belastning på fastgørelserne og på gulvet.

Manglen på brug af krydsfiner som en dækning er en - det er den høje pris på materiale i sammenligning med andre former for efterbehandling.

Tabellen viser typer af krydsfiner, deres hovedstørrelser

Montering af krydsfiner udføres på to måder:

 • Fastgørelse på batten monteret på loftet;
 • Fastgørelse direkte på overlap lags, hvis de er helt flade.

Hvis neglene af "vævet" som holdere hæves langs omkredsen af ​​arkets placering, kan dækningen laves af dig selv

Montering på batten er ikke meget forskellig fra dækket af loftgipspladen og spånpladen. Fordelen ved denne installation er evnen til at kompensere for udkastets lofts krumning.

Fastgørelse direkte til loftet er kun relevant, hvis udkastet til hylderne er helt fladt og for lavt.

Fastgørelse af en krydsfinerplade med skruer til lags

Efter installationen arbejdes på stedet for skruerne og ved tilslutning af pladerne forbliver karakteristiske fordybninger.

Hvis loftet er beklædt til efterfølgende maling, er alle huller anbragt med elastiske putties designet til arbejde med træ. Hvis der anvendes lamineret krydsfiner, kan du i forbindelse med installationen bruge plastikforbindelsesstrimler, og udsparingerne, der er lavet under hætten på selvlukkende skruer, kan dækkes med farvematchede plastpropper.

Metode seks - installation af hævede lofter

Montering af en profil til at lægge en vinyl klud

Stretch vinyllofter - dette er en fantastisk løsning til at arrangere et landhus. Og på trods af det faktum, at det er umuligt at installere sådanne strukturer alene, er prisen på efterbehandling med hensyn til driftstid lav.

Opvarmning og strækning af nettet til installation i en etableret profil

For at gøre det klart, hvad jeg talte om, for 15 år siden installerede jeg stræklofter i mit hjem til en pris på 12 dollars pr. 1 kvadratmeter (installationen var inkluderet i prisen). I alle 15 år vaskede eller lofter lofterne to gange, og jeg kan sige, at de i dag ikke ser meget værre ud end i de første dage efter installationen.

Stræklofter i landet om vinteren kræver ikke vedligeholdelse, konstant opvarmning og et acceptabelt fugtighedsniveau

Installationen af ​​spændingsstrukturer varer ikke længe, ​​for eksempel i min tid blev loftet helt installeret i 3 rektangulære rum med et samlet areal på ca. 100 m². Blandt de tekniske mangler vil jeg kun bemærke den specifikke lugt af plastik i den første uge efter installationen, men så forsvinder den vedholdende "aroma" uden spor.

Syvende metode - pudsning af loftet

Outline DSP er forbi, hvilket betyder at det er tid til at justere

Plastering overlapning med mørtel er den mest almindelige metode, der er blevet brugt overalt inden udseendet af ophængte lofter.

Essensen af ​​metoden er, at der påføres et lag af en blanding på 1-2 cm tykt over trækloftet. En sådan tykkelse af gipslaget er ret nok til at justere enhver mikrorelief.

I figuren er sekvensen af ​​handlinger, når der skitseres DSP

Plastering er en universel metode, der kan bruges både til færdiggørelse af betonlofter og til færdiggørelse af trægulve. I det andet tilfælde er en trækængel proppet på et trægulv eller et forstærkningsnet er fastgjort til en kædeled. Cement-sandblandingen af ​​CPS påføres den på denne måde forberedte forstærkning.

konklusion

Så jeg talte om de mest almindelige muligheder for at færdiggøre gulve i et landhus. Det er fortsat for dig at vælge den mest egnede metode med hensyn til omkostning, brugervenlighed og holdbarhed.

Der er spørgsmål om hvordan man trimmer loftet i landet? Spørg om, hvad interesserer dig i kommentarerne til læsningen - garanteret at svare på alt. Nå, selvfølgelig, jeg anbefaler at se videoen i denne artikel, jeg er sikker på, at det vil være interessant for dig.

Sådan sutter loftet i landet

Hvad derudover foring kan trimme loftet i landhuset

Huset er ikke et sted for permanent bopæl, så efterbehandling produkter vælges på princippet om "maksimal praktisk og økonomi." Specielt til køb af loftrum i stuer købes sådanne byggematerialer, som helt modstår temperaturændringer, høj luftfugtighed og andre negative faktorer uden konsekvenser.

Varianter af efterbehandling materialer

For at afslutte lofterne i landet kan du bruge alle modstående og dekorative produkter, der bruges i bolig- og forretningslokaler. nemlig:

Dacha-felling har som regel en slags loft "tærte" - det er logfiler, hvor brædder eller plader af OSB, spånplader er syet. For at beskytte mod negative faktorer anvendes lakker og specialmaling til træ (herunder glas).

Almindelige betonplader efter ujævn plastering kan males med vanddispersionsakrylmaling (VDAK) mærket "Ceiling, Super White". Dette betyder, at sammensætningen har et højt indhold af bindemiddel, hvorfor belægningen vil holde fast på loftet og ikke smuldre. Den samme metode til færdiggørelse af dacha er også velegnet til gipspladestrukturer, herunder komplekse, multi niveau-niveauer.

Til salg er specielle loft ikke-vævede og glasfiber tapet med en struktureret overflade. De limes til en række klæbemidler, der har den obligatoriske mærkning "Flizelin" eller "For Glass Gutters". Med denne klasse af materialer trimmer ikke blot loftet pænt og smukt, men også væggene i landhuset. Bygherrer elsker dem til forstærkende egenskaber - de tjener som en slags baseforstærkning, der skjuler mindre defekter. Betonplader, gipsvæg, spånplade, krydsfiner, OSB osv. Er egnede som basis.

I enhver hardware butik kan du vælge plastik eller MDF paneler af forskellige dimensioner: bredde - fra 6 til 60 cm, længde - fra 2 til 6 m, tykkelse - fra 5 til 10 mm. At skære loftet i landet, skal du have en stål- eller træramme monteret på loftet. Når det er monteret, viser det sig at være enten et glat, sømløst stof eller en overflade, der efterligner en paneler, det vil sige med en søm. Denne klasse er populær på grund af det store udvalg af decors: almindeligt, metalliseret, med træ, stof, sten, læder, flise og meget mere. Intet andet byggemateriale kan prale af et så omfattende sortiment.

4. Loftfliser fra skum.

En af de billigste måder til hurtigt og smukt at skære loftet i landstedet - at klæbe prægede firkanter af tyndt polystyrenskum. De er lette, praktiske i arbejde, hurtigt skåret med en regelmæssig kniv, toning med vandpigmenter og farvning med VDAK er tilladt. For at skære overfladen med polystyren skum, vil lim universelle forbindelser "Titan", "Master" og andre være påkrævet.

5. Suspenderede systemer.

Denne type loft trim er installeret som gips. Forskellen er, at rammen er monteret med en gitter med et "vindues" tværsnit på højst 50 cm. Tynde mineralfiberplader med en hvid eller grå faced dekorativ beklædning, der ligner en barkbille eller pelslags tekstur, placeres i venstre åbninger. Nedhængt loft giver dig mulighed for at skjule svaghederne i basen og variere højden på rummet på kundens anmodning.

6. Stræklofter.

Denne polymere lærred af en vis tekstur og farve, som er placeret rundt om rummet og fastgjort i specielle dæk. Stoffet opvarmes af en varmepistol, der er monteret under niveauet af overlapning, og efter afkøling strækker den sig selv. Loftet i landet opnås pænt og monolitisk.

Leverandørens rækkevidde er blanke og matte sorter med indretning eller forskellige optiske effekter. De største ulemper er den høje pris og duften af ​​plastik, som slides væk i lang tid.

Udvælgelseskriterier

Er det muligt at afslutte loftet og væggene i landet med det samme materiale? De fleste læsere vil sige "ja" og husk først træet. Nå, hvad foruden foring egnet til hjem midlertidig bopæl? Der er flere funktioner at overveje.

1. Praktik. Loftet i landet skal modstå betydelige temperatur ekstremer, da sjældne ejere installerer autonome varmesystemer, der opererer året rundt. Bortset fra foring fra ovennævnte færdigvarer til montering i loftet er alle velegnede. Ved sæsonbestemt sommerhus erstattes træ af mere praktisk analoge plastplader med træindretning.

2. Fugtbestandighed. I rum med høj luftfugtighed skal overfladen være beklædt med et loftsmateriale, som kan modstå et direkte hit med vand og høj temperatur damp. Denne kategori omfatter maling, tapet, plastpaneler, stræklofter.

3. Tilgængelighed. For mange er et sommerhus en billig økonomiklasse bygning. Få, der har råd til at sheathe alle fly af luksusprodukter. De fleste foretrækker budget sorter, som omfatter:

4. Nem installation. Hytte repareres oftest uafhængigt eller med flere assistenter. Derfor er byggemateriale til loftet valgt, så du kan afslutte dine egne hænder uden at tiltrække fagfolk og købe specialudstyr. Den letteste er lakmaterialerne og de udvidede polystyrenloftfliser. Den næste i kompleksitet er wallpapers, plastpaneler. For at skære loftet med et strømpolymerstof eller et hængende system korrekt, er det bedre at vende sig til byggepersonalet.

Sammenfattende: De mest praktiske og billige loftmaterialer er malings- og skumplader. For alle lokaler i landet passer plastikpaneler og tapet. Ikke mindre populære MDF-lameller er mere udbredt for driftsbetingelserne, og de dyreste former for efterbehandling er strakte og hængende loftsystemer.

Hvordan og fra hvad man laver loftet i landet: valget af materialer. Afslutning af foring, gipsvæg og PVC paneler. Strækmontering

Gennemfør selvreparation i landet, er det ønskeligt at være opmærksom på, at husets udvendige og indvendige rum så meget som muligt passer ind i atmosfærens atmosfære. Udseendet skal primært være naturligt, hvilket selvfølgelig gælder for indretning. Som et eksempel vil vi overveje flere muligheder nedenfor, hvordan og med hvad man skal trimme loftet i landet.

Loftet på et landhus klædt af clapboard

Materialer til forlygning

Hidtil er valget af efterbehandling materialer, der kan bruges til de angivne formål meget omfattende.

Nedenfor er de mest almindelige muligheder for at afslutte loftet i landet:

 • Clapboard trim;
 • drywall;
 • Stræklofter;
 • PVC beklædningsplader.

Herefter skal du overveje detaljerne og metoderne til installation af hvert af disse materialer.

Clapboard trim

Materialegenskaber

Hvis du vil have et landhus til at være så naturligt som muligt, og derefter bestemme hvilket loft der skal laves på hytten, er det bedst at vælge foring. Det er et panel plantet fra et enkelt bord.

Træpanelets standardbredde er 96 mm. Længde kan variere mellem 2-6m. Tykkelsen kan også være anderledes - 10-20 mm.

Jeg må sige, at prisen på materialet afhænger af følgende faktorer:

 • Træarter;
 • Klasse (bestemmer kvaliteten);
 • Fugtighedsgrader;
 • Kompleksiteten af ​​sektionen;
 • Tilstedeværelsen af ​​riller og pigge til montering af panelerne indbyrdes osv.

Derfor kan clapboard findes både overkommelig og meget dyrt.

Montering af foring

Instruktioner til headliner clapboard ser sådan ud:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at lave en ramme fra laths med en sektion på 35x35 mm. Det er muligt at fastholde lamellerne ved hjælp af skruer eller ankre.
  Rammens hovedopgave er at planere planeten til installationen af ​​overfladebelægningen. Derfor skal du bruge bygningens niveau, når du installerer dem. Reiki skal have en afstand på 50 cm fra hinanden.
 • Efter installation af rammen kan du fortsætte med installationen af ​​vægpanelet. Træpaneler er fastgjort til skinnerne med skruer. Foring sikret med klyaymerov, der er indsat i rillen og er også tiltrukket af lamellerne med skruer.
 • Hvis det bliver nødvendigt at skære panelet, kan det ske med et stiksav eller en cirkelsav.

Vær opmærksom!
Ofte hænger det fra landskabet til blokke.
At isolere sådanne huse til at give. mellem lamellerne skal lægges isoleringsmateriale, for eksempel mineralmåtter.

Her, måske alle de vigtigste punkter i installationen af ​​vægpanel på loftet.

Gipsplankloft

Gipsplankloft

Generelle oplysninger

Dem, der ønsker at se et mere moderne interiør i deres landhus, kan skære loftet med gips. Dette materiale vil give en perfekt glat overflade, der kan dækkes med gips eller for eksempel dækket af tapet.

Før du laver et loft på gipspladens hytte, som i tilfældet med foring, skal du først udføre rammen. For at gøre dette skal du bruge en speciel metalprofil.

En af fordelene ved gips er, at det giver dig mulighed for at skabe krøllede, flere niveauer lofter. Det skal imidlertid tages i betragtning, at efter installationen af ​​dette materiale er det nødvendigt at udføre putty, hvilket kræver ekstra tid og kræfter.

I billedrammen

Gipsvæg installation

Fremgangsmåden er som følger:

 • Montering af profilen udføres ved hjælp af suspensioner, der er fastgjort til loftet med selvdrejende skruer.
 • Derefter fastgøres gipsplader ved hjælp af selvlukkende skruer til profilen. I dette tilfælde skal ledninger lægges i rammen, og der skal være huller til armaturerne i gipsvæggen.
 • Derefter fjernes flappen ved ledsamlingen, og fum-tape er limet.
 • Dernæst ledes leddene, hvorefter hele overfladen af ​​loftet er kittet.
 • Det afsluttende trin er færdiggørelsen - vægpapir, maleri eller andre.

Tip!
Hvis der ikke leveres elektricitet til landhuset, vil leje af en dieselgenerator til sommerhuset hjælpe med at løse problemet med strømforsyningen midlertidigt.

Strækloft i landet

Stræklofter

Nyligt strakte lofter er meget populære, da det er en praktisk, moderne og visuelt attraktiv løsning. Stræklofter er af to typer:

De har en rig farvepalet, så du kan vælge det mest passende materiale til det overordnede interiør. Belægningen kan være blank eller mat. En funktion af materialet er modstandsdygtighed mod fugt og ild.

Tøj er lavet af naturlige materialer, mens overfladen er mat. Som regel har de bløde toner, men de ser rige og naturlige ud.

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at etablere et strækloft med egne hænder, da dette arbejde kræver visse færdigheder. Derfor er det bedre at overlade det til specialister.

Montering af PVC-paneler i loftet

PVC paneler

Plastpaneler har flere fordele:

 • En række forskellige teksturer, farver og former, som giver dig mulighed for at skabe et originalt udseende af et landhus.
 • Vandmodstand.
 • Nem installation.
 • Lav pris.
 • Holdbarhed.

Vær opmærksom!
PVC-paneler er et brandfarligt materiale, der ved forbrænding frigiver toksiner.

Hvad angår installationen, udføres lofterne i landet med plastpaneler på samme måde som clapboard-panelet. (Se også artiklen Design af et landhus: funktioner.)

Mulighed for at afslutte loftet i landstedet meget. Vi overvejede kun de mest populære muligheder. Nå, hvilken en at vælge - alle skal selv bestemme, afhængigt af egne præferencer og økonomiske muligheder.

Fra videoen i denne artikel kan du lære mere om dette emne.

Installation af loftet i landet: 6 krav til belægning

Materialet til afslutning af et landhusloft skal være fugtbestandigt, holdbart og billigt. I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, som du ikke kun kan dekorere, men også loftet. Materialer og finish kan være meget forskellige, men de skal vælges ikke kun for æstetiske kvaliteter, men også for deres tekniske egenskaber.

Loft materialer i landet

For at arrangere land lofter, kan du bruge et batten panel, træforing, gipsplader. Disse materialer er blandt de mest optimale for sådanne huse. Ved køb af et materiale er det især vigtigt at være opmærksom på det formål, som reparationen skal udføres. Hvis det med henblik på raffinering af værelset vil blive krævet en dobbeltkonstruktion, nemlig bunden og indretningen

Til design af loftet i landet passer perfekt gipsvæg eller trævægspanel

Bunden eller indførelsen af ​​loftet skal:

 • At være modstandsdygtig overfor fugt
 • Vær varmebestandig;
 • Vær nem at vedligeholde;
 • Nem at installere;
 • Kræver ikke yderligere arrangement af komplekse strukturer
 • At være holdbar og holdbar.

Når man vælger en lath, foring eller gipsplader, er det værd at lægge vægt på vandmodstand. Det er muligt at finde et vandtæt gipsplader til salg, og for en træklæde er der specielle imprægneringer, der gør det muligt at forbedre deres grundlæggende kvaliteter og vandtætning. Glem ikke naturligvis æstetik.

Fordele, der ligger foran GKL, kræver, at det ikke kræver yderligere efterbehandling, og det kan fungere som overfladebehandling.

Hvis materialet er imprægneret med en brandbestandigt sammensætning, er det tilladt at afslutte selv kedelrummet. Alle disse lærred er simpelthen at passe på, da de ikke kræver brug af kemikalier, opsamler de praktisk taget ikke støv.

Loft i landet: clapboard trim muligheder

Hæng loftet i landet med egne hænder, ved hjælp af sådant materiale som foring, det er helt muligt.

Installation af trævægspaneler på loftet kræver meget tid og tålmodighed, men med det rigtige materiale og god ydeevne behøver det næsten ikke konstant pleje.

Montering af vægpanel kan ske uden standard vægprofiler, da rammen er lavet af træplader. Monteringen af ​​dåserne udføres ved hjælp af en særlig ophæng i form af bogstavet P, som er monteret på bjælkerne eller hovedloftet. Skinnernes tykkelse bør ikke være mindre end 2 cm. Hvis der er et ønske om at installere et tykkere materiale, skal du vælge en tykkelse på højst 4 cm. Den efterfølgende bredde vil ikke kun være spild af penge, men kan også begynde at rotne over tid på grund af, at imprægnering dækker kun det ydre lag og vil ikke kunne trænge ind i dybden af ​​materialet mere end 3-3,5 cm.

Til monteringsskinner skal der bruges konventionelle skruer op til 25 mm i længden. Skridtet mellem de lilla lærred må ikke være mere end 60 cm, og de ekstreme profiler skal placeres omkring rummets omkreds og skal fastgøres ved hjælp af de samme skruer.

Panelet er monteret ved hjælp af en anordning som klyimery, for installationen af ​​hvilken vil kræve skruer af den mindste størrelse.

Montering af foring er enkel:

 1. Installer panelet;
 2. Den er fastgjort med skruer ved kanterne;
 3. Sæt klyimery;
 4. Skruet til rammen;
 5. Indsæt det næste panel.

De huller, der forbliver mellem vægpanelet og væggen, er efterfølgende dekoreret med loftslister. Pick it up, så det var færdiggørelsen af ​​sammensætningen.

Varianter af krydsfiner loft i landet

Der er en opfattelse af, at det bedste materiale til loftbeklædning er krydsfiner.

Faktisk er det, fordi disse canvases:

 • holdbar;
 • lys;
 • Besidder fremragende lydisoleringsegenskaber;
 • Miljøvenlig;
 • Lavet af naturlig finer;
 • Har en glat og vigtigst ideelt glat overflade;
 • Kan installeres uafhængigt og uden træning;
 • Holdbar.

Krydsfinerplader fastgjort til metalprofilens kasse med tagskruer

Krydsfiner trimmer gøres ret hurtigt, og det kan desuden være egnet både til et landhus og til et landhus lavet til permanent bopæl. Det er værd at bemærke, at krydsfiner ofte trimmer lofter i lejligheder, men kun hvor højt til loftet og det er muligt at installere en ramme under den. For at loftet skal være smukt og med et minimum af sømme, er det værd at beregne mængden af ​​materialer og på faste ark.

Langs kanterne skrues hvert panel på den tidligere fremstillede kasse af metalprofil og træplader, og stigningen mellem skruerne skal ikke være mere end 12 cm, ellers kan der skilles af malerierne.

For at mærke i loftet kan du bruge de tilgængelige værktøjer, f.eks. Et niveau, en blyant og et målebånd eller en særlig laseranordning, som du kan markere midt i rummet og placeringslinjen og rammen og lærredene i mindst mulig tid.

Direkte installation af materialet kan udføres umiddelbart efter, at kassen er klar, da der ikke er behov for yderligere foranstaltninger. Plader af krydsfiner anbringes en efter en og fastgøres med skruer. I et sådant tilfælde er det vigtigt at indhente hjælpen, da det er næsten umuligt at løfte kluden og samtidig fastholde lærredet alene.

I mangel af skruer er det acceptabelt at bruge skruer med samme trin. Det vigtigste er centrering af arkene under installationen, således at leddene ikke kunne ses, såvel som webskævningen, hvilket væsentligt vil skade udseendet af rummet og loftet i første omgang. Hvis rumtemperaturen er for lav, kan du desuden lægge et lag isolering, selv ved opvarmning og derefter under krydsfinerarkene.

Sådan hæftes et gipsplankloft i landet

Hvordan man laver loftet bedre og smukkere? Er der nogen ideer? Det er nødvendigt at give fortrinsstilling til gipsvæggen.

For at udføre arbejde på loftet bør gipspladen i forvejen udarbejde de nødvendige værktøjer og materialer

Til arkivering kræver ikke kun GCR-materialet, men også:

 • spatel;
 • pudset;
 • Maling maske;
 • Serpyanka net;
 • Vandtætningsmateriale;
 • Skruetrækker.

Rammerne for, at arkene skal installeres, skal oprettes i overensstemmelse med visse krav. Navnlig tilstedeværelsen af ​​guider og aluminium profil. For at lave tværbindingsprofiler kræves brug af specielle byggekrabber og suspensioner. Før installationen er det nødvendigt at udføre markeringen, således at loftet skal opstilles uden defekter, hældninger og især stejle vinkler.

Headliner krydsfiner (video)

Fastgørelsesgipsplader udføres ved hjælp af skruer, der markerer for metal. De adskiller sig fra de almindelige, idet de er udstyret med et tip i form af en boremaskine. Et skridt på 30 cm skal opretholdes mellem skruerne. Så snart GKL arkene er lagt på deres rette steder gnides sømmen med en kittet, glattes med spatler og efterlades helt tørre. Desuden er de lukket med en net serpyanka imprægneret med kitt blandet med lim. Efter tørring strækkes malingsgitteret, på toppen af ​​hvilket putten udføres. Som du kan se, er mulighederne virkelig nok. Hvilken en at vælge er op til dig. Og vi gav lige instruktioner og anbefalinger til at arbejde med dem.