Loft loft: valget af materiale og design

Når det kommer til loftet, genkalder de straks loftsrummet på de øverste etager med et skrånende loft. Nogle gange bruges de som opbevaringsrum, hvor unødvendige genstande opbevares i årevis. Men du kan finde en bedre brug for dette værelse og gøre det til en stue.

Design funktioner

Loftet blev først brugt i Frankrig i 1630, da Francois Mansart tilpassede pladsen til boliger. Til ære for arkitekten Mansara blev loftsgulvene under ødelagte tage kendt som loftet, og de fattige lag af befolkningen levede i dem. I de seneste år er der blevet øget opmærksomheden på arrangementet af mansards.

Ejere af sådanne lokaler er ofte forvirrede, fordi de ikke ved, hvordan man bruger det korrekt og funktionelt.

For at løse dette problem bør man henvende sig ansvarligt, fordi loftet har sine egne egenskaber.

Loftet kan være af forskellige former - trekantet eller brudt, symmetrisk eller asymmetrisk. Ved hjælp af denne slags zest bør du ordentligt arrangere loftsbunden. Her kan du arrangere et separat rum til arbejde eller oprette en børnehave eller omklædningsrum med hjælp fra pyramiderne.

Ved afslutning skal loftet tage højde for kvaliteten af ​​dets isolering. Det er vigtigt at straks varme loftet, kun derefter fortsætte for at afslutte det. Du må muligvis støde på vanskeligheder på grund af takets ødelagte geometri, men vær ikke bange for befæstninger, moderne materialer giver dig mulighed for at arbejde under forskellige forhold.

Vælge metoden til efterbehandling på loftet bør overvejes, hvad bliver rummet, dets stil, form og højde på taget.

Krav til værelset

Kom i gang, bør du studere kravene i SNiP 2.08.01-89, med særlig opmærksomhed på de afsnit, hvor det siges om sikkerhed, overholdelse af sanitære og hygiejniske standarder.

Loftet kan placeres i enhver bygning, selv om der er indvendinger mod arrangementet af det i et træhus. Ved brug af speciel imprægnering til trækonstruktioner og med passende beskyttelse, hvis bygningens højde ikke overstiger 75 meter, er det tilladt at anvende trækonstruktioner.

Arbejde på loftsrumene skal være opmærksom på, at væggene i rummet kan have en højde på 1,5 meter. For et normalt rum bør den optimale lofthøjde være mindst 2,5 meter, på loftet kan loftet have en lavere højde. Loftet på loftet har en kompleks struktur, men ved hjælp af visse metoder kan du selvstændigt arrangere en komfortabel bolig.

På loftsrumene er der hyppige udkast og udblæsninger, og for at undgå dem skal der gøres arbejde for at forsegle sømme, isolere rummet, installere coatede vinduer, der opbevarer varme i rummet.

Materialer og Design

Loftet gulve er forskellige i højde, dekoration, placering af vinduer, det kan være værelser med et loft, skråt til en eller begge sider. For hvert af disse rum skal du vælge de relevante indstillinger og skære rummet med udvalgte materialer.

Ofte når man dækker loftet ved hjælp af sådanne traditionelle materialer:

 • vægpaneler;
 • efterligning af en bar
 • blokhus;
 • drywall;
 • slibning krydsfiner;
 • kork panel;
 • dekorative gips;
 • stræklofter.

Valget kan afhænge af ejendommens ejerens egenskaber, økonomiske muligheder og på den stil, hvor udformningen af ​​lokalerne skal udføres.

Traditionelle materialer til plating er bedre at bruge, når du vælger en klassisk stil, Provence eller Country. Gør rummet i en mere moderne stil som hi-tech, egnede andre materialer.

Gipsplader

Et af de vigtigste materialer til udsmykning af lokaler skal kaldes gips. Kappe materiale kan og mansard værelse. Når du vælger det til at arbejde med loftet, bør du overveje at du har brug for et fugtfast materiale.

Installation af loftet på gipsvæg foregår uafhængigt eller hjælp af specialister. Ved brug af gipsvæg er det muligt at lave lofter på flere niveauer, opdele rummet i zoner. Materialet har god lydisolering, brandmodstand og nem at bruge. Med denne mulighed kan du afslutte forskellige uregelmæssigheder og isolering.

Gipsvæg har en betydelig ulempe - når der kommer en stor mængde vand på det, kan der forekomme trykforringelse, og loftet skal omdannes. Brug det i arbejde, skal du sørge for god vandtætning.

Ark skal fastgøres til loftet.

Efter arbejde med gipsplader skal færdiggørelsen udføres:

 • juster leddene
 • male overfladen;
 • indsætte tapet;
 • brug andre typer indretning.

Valg af loftsplint

Efter færdiggørelsen skal du vælge et loftsplint, det vil give klarhed til linjerne og loftet vil se mere smukt ud.

Den nemmeste at bruge og billig indstilling kan kaldes en skumplint. Det er let skåret med en kniv, men man bør huske på, at materialet har lav mekanisk styrke.

Du kan vælge polystyrenskum, det vil være stærkere end skumplast, men prisen på sådant materiale er højere, selv om du ikke kan rangere det som for dyrt. Polyfoam og polystyrenskum er fastgjort med lim eller kitt. Disse materialer giver dig mulighed for hurtigt at lave et loft uden at bruge betydelige mængder materiale på materialet.

Hvis du vælger træbagetter, skal du vide, hvordan du korrekt sætter dem på overfladen. At arbejde med træbagetter er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Materialet er sværere at håndtere og justere vinklerne, enhver unøjagtighed eller plet vil blive synlig. Derudover kan træet udsættes for rådne, skimmel, angreb af bugs. Efter påføring af en antiseptisk behandling og et par laklag kan råtning og mugg undgås.

For at fastgøre træplinterne er det nødvendigt at arbejde med en perforator og fastgøre dem på fastgørelseselementerne. Det skal bemærkes, at træposuettes - den dyreste løsning til loftlister, og bruges normalt i værelser med passende indramning.

Reed klud

At dekorere loftet på loftet, kan du med stok. Dette materiale trimme vægge, lofter, det kan danne grundlag for fremstilling af forskellige gardiner og persienner.

Dette materiale er universelt, hvilket gør det muligt at lægge det på enhver overflade. Reed klud kan bruges indendørs med høj luftfugtighed. Materialet absorberer overskydende fugt, hvilket bidrager til et godt mikroklima i rummet.

Påfør væske negle, lim til installation af en reed klud. Produktet kan let klippes med en skarp kniv eller hacksav. Et sådant lærred kan vare i meget lang tid, hvis det rengøres med en støvsuger eller tørres med en våd maling.

Spånplader

Som et alternativ til gipsvæg til loftet brug plader af spånplader. Det bruges, hvis du planlægger yderligere at male overfladen, eller tapet vil blive limet. Ved at bruge plader af spånplader i reparationsarbejdet, kan du færdiggøre arbejdet så hurtigt som muligt.

Åbne bjælker

Med åbne bjælker kan du give loftet en bestemt stil. Arbejdet vil kræve fra ejeren af ​​lokalerne finansielle investeringer, så inden arbejdet påbegyndes er det bedre at studere egenskaberne ved at arbejde med materialet.

Til lofter skal du bruge logger af nåletræer, der rengøres og behandles med specielle midler, hvilket sikrer deres holdbarhed og giver produktet et smukt udseende.

Det er muligt at overlappe hele loftet med åbne bjælker eller kombinere dem med forskellige materialer ved hjælp af tekstiler, sten og keramik, hvilket gør det muligt at dekorere loftsstrukturer i forskellige stilarter.

På loftet er det værd at bruge falske bjælker, de er tomme inde, så de vejer lidt, det er meget lettere at arbejde med dem end med almindelige bjælker.

Laminatgulve

I starten blev laminat brugt til gulvbelægning, men begyndte gradvist at blive brugt til indretning. Selv en begynderbygger vil kunne dekorere loftet med laminat, man bør kun forberede en hammer og finde en assistent for sig selv.

For at afslutte laminatloftet skal udføres forberedende arbejde og rengøre loftet fra rester af gips. Dernæst lav et loftlayout under hensyntagen til laminatets størrelse. Crate begynder med lægning lags, så sætte korset. Under laminatets loft anbringes en metalprofil eller træramme. På loftet er det tilrådeligt at bruge en træramme.

Støbt

Til beklædning kan loftet på loftet være egnet foring. Materialet er overkommeligt og har fremragende egenskaber, det anbefales at bruge i boligområder. Ved hjælp af foring er det muligt at opnå efterligning af naturligt træ, hvilket gør det muligt at lave en loftsstil stilfuld og smuk med den laveste pris.

Til afslutning af et loft brug sædvanlig foring, som tidligere er poleret eller poleret eurolining. Det er nødvendigt at vælge lyse farver, så loftet bliver straks visuelt større, mere rummeligt og lysere.

Imiteret tømmer

Det er muligt at dekorere vægge og et loft ved hjælp af efterligning af en bar. Dette er et efterbehandling materiale, der består af træ.

For at afslutte loftet med efterligning af træ, skal man:

 • udføre det forberedende arbejde og lave kasser;
 • Fastgør bjælkens imitering i loftet ved hjælp af skruer eller klemmer;
 • På den sidste fase af arbejdet påføres en speciel belægning, imprægnering, maling, lak og voks.

Spændetøj: Pro og con

Ved installation af stræklofter på loftet skal alle deres positive og negative sider undersøges. Ved at bruge spændingsduer kan du lave et interessant design af rummet, gøre det i et bestemt farveskema, strække det fra forskellige vinkler, lave forskellige former og installere på forskellige niveauer. Takket være denne dækning bliver rummet straks rigere og lysere.

Positive sider ved installation af hævede lofter:

 • Materialet er sikkert, har ingen ubehagelig lugt;
 • ikke brændende
 • lang levetid - op til 15 år
 • Stræklofter installeres meget hurtigt uden snavs og støv.

Negative sider ved installation af hævede lofter:

 • materialet er bange for skarpe genstande, når du håndterer dem, skal du være forsigtig med ikke at ødelægge overfladen;
 • med temperaturdråber kan materialet deformeres.

Hvad er bedre at lave et loft på loftet? (11 billeder)

Komfort under taget af huset starter fra loftet

Loftet er et sted, hvor taget dominerer. Loft loftet udfører en dobbelt opgave: På den ene side beskytter den varme, støtter klimatisk komfort på den anden side - er et vigtigt designelement.

Dem, der ønsker at bygge et mansardloft, rådes til at sammenligne arbejdsomfanget, deres egen styrke og økonomiske muligheder.

Hvorfor varme taget

Taget opvarmer hurtigt i solen, i den kolde tid, der passerer varme, når temperaturen falder, samler den kondensat og beskytter ikke mod fremmede lyde (grene, regndråber, fugle og dyr).

Før du takler loftet, tag tag på taget over loftet i stueetagen.

Et godt tagmateriale plus højkvalitets varme og vandtætning er lig med økonomien i drift af et hus. Gennemførelsen af ​​formlen vil gøre det muligt for en tredjedel at reducere varmetab, reducere hyppigheden og omkostningerne ved reparationer for at skabe behagelige levevilkår i de øverste kamre.

Hvad er varmen beskyttelse

Heat sandwich indeholder seks lag:

 • tag
 • drejning
 • kontrobreshetka
 • vandtætning (beskytter isoleringen mod fugt udenfor)
 • varmeisoleringsmateriale
 • dampspærre (obstruktion fra fugt fra rummet)

Opvarmningsprincippet er at fylde tagterrassen med en varmeisolator for at udelukke fugt udefra (nedbør) og dampkondensat inde fra huset.

Lag er lagt med sømmen og limet med konstruktionstape til tætning. Isolering tæt anbragt i tagkassen eller på den, således at der mellem isoleringen var et luftgab - designet skal trække vejret.

Loftet på loftet i et allerede bygget hus er isoleret indefra, startende fra tagdækningen.

Varmeisoleringsmaterialer

Der er mange varmeisolatorer på markedet;

 • mineraluld,
 • polystyren skum
 • glasfiberplader
 • skum beton,
 • ecowool,
 • polyurethanskum blanding.

Uafhængig brug af sprøjtet isolering (de sidste tre stillinger) er svært - arbejde kræver færdigheder og specialudstyr.

Ved køb skal du være opmærksom på parametrene for termisk ledningsevne, densitet, fugtabsorption, dampgennemtrængelighed. Materialet skal opfylde kravene til miljø- og brandsikkerhed, og dens vægt - styrken af ​​understøttende strukturer.

Når arbejdet er afsluttet, forhindrer intet noget i at gøre og gør loftet på loftet på højeste niveau.

Facing materialer

Isoleret tag sikrer et positivt indre klima. Hvis rummet er godt opvarmet og ventileret, er valget af materialer til at arrangere loftet i et privat hus ubegrænset og afhænger af det beløb, du er villig til at bruge.

Vi tilbyder en liste, sorteret efter faldende pris:

 • gips gipsplader
 • krydsfiner
 • vægpaneler
 • stræklofter
 • gulve
 • caisson blokke

Listen er ikke lukket - mens du læser artiklen, kan nye stillinger vises ved salg.

gips gipsplader

Gipsvæg er en gipsfodret byggemasse (pap).

Ark er let at installere, i våd tilstand tager materialet enhver form, som den bevarer, når den tørrer.

Sofistikeret designideer bliver til virkelighed - buer, bøjninger, huler, loftslofter i forskellige niveauer og indviklede konfigurationer. Kommunikation og elektriske ledninger skjuler en glat overflade, og den tætte struktur kan modstå vægten af ​​monterede armaturer, lysekroner og dekorative elementer.

Materialet er billigt og miljøvenligt, men er underkastet deformation under krympning af lokalerne, hvilket begrænser brugen heraf i huse under opførelse.

Producenter tilbyder ark med forbedrede ildfaste egenskaber (markeret i rødt), høj fugtbestandighed (grøn) og antinoise akustisk gipsvæg.

GKLs er fastgjort til loftbeklædningen, leddene er forseglet med kittet, materialet tjener som grundlag for tapet, tekstureret gips, maleri eller bliver et supplement til dem.

Træafslutning

Ved at vælge materialet til loftet loft anbefaler vi at forblive på naturligt træ. Træet skaber trøst, fylder rummet med varmt lys, opvarmer i solen, genskaber luften i harpiksholdig aroma, hvor der endda trækker vejret anderledes. Lofter med eg, valnød eller mahognifinish passer organisk ind i det indre af et træhus.

Støbt

Økonomisk mulighed - lining, dens installation er enkel, prisen er lav.

Stangen 30x30 mm tjener som ramme til fastgørelse af vægpanelet og skaber et luftrum mellem dampspærren og finishen.

Baren er monteret i loftet med drejebag og negle med gevind, som muliggør justering af beklædningsplanet. Når installationen er afsluttet, er vægpanelet dækket af træfarve, lak eller akrylbaseret maling.

Euro foring og imitation under baren - sorter af konventionelle foringer, som ikke kræver yderligere behandling, har en glat strålende overflade, et ædelt udseende og koster lidt mere.

Loftet på loftet vil se originalt, hvis du sætter lamellerne i en vinkel, kombinerer multidirektionelle zoner, skaber et lys og skygge.

parket board

Temaet for et luksuriøst lofts loft i udførelsen af ​​gulvbrættet vil kræve investering af arbejde og en masse penge. At tage på et projekt alene uden at have faglige færdigheder er en dristig beslutning.

Her er nogle grundlæggende regler for at arbejde med dette komplekse materiale:

 • før installationen, bør bestyrelsen hvile i en uge uden emballage
 • vi tager stænger på basis 40 ug 40 mm
 • vi lægger krydsfiner over stængerne som en base
 • vi bringer krydsfinerplanet til det ideelle
 • Vi fastgør parketten til limbasen og duplikerer den med skruer hver 30 cm
 • tager højde for loftet, vægten af ​​strukturen og parametrene af fastgørelseselementer
 • tilladt fugtighed i rummet under installationen - op til 60%, temperatur 18-25 °.

Caisson lofter

Caisson blokke - hukommelsen af ​​lofterne i gamle slotte og paladser.

Imiteringsceller af skærende bjælker er fremstillet af træ, polyurethan, træfibermateriale (MDF) og giprok. Caisson loftet på loftet er en luksus, der giver værelser med en høj hvelv (3 meter eller mere).

Stråler udenfor

Forresten, om bjælkerne, er det ikke nødvendigt at efterligne dem, langt mindre at skjule dem. Design funktioner, kan profilen af ​​loftet på loftet effektivt slå, fremhæve de fremspringende elementer med lys og farve.

En lav arch kan hæves ved at afspejle lys fra glatte overflader, sammenlægge toner af vægge og lofter, eller kontur belysning.

Mørke farver, tværgående linjer, spiser op, plads. Lys farver, lodret orientering i kontrast arbejder mere aktivt. Høje lofter er ligeglad, jo mere komplekse lindring, jo mere interessant er indretningen.

Stræklofter

En populær måde at arrangere loftet på i lejlighederne er acceptabelt til loftet i et privat hus. Stræklofter skjuler defekter, skaber konfigurationer på flere niveauer i forskellige former, farver med en mat, skinnende overflade og grafisk indsats.

En kvadratmeter strækloft vejer omkring 250-300 gram, dens belastning på strukturen er ubetydelig.

Det er næppe rimeligt at gøre installationen selv. Find udstyr, træk lærredet, arranger vinduesåbninger, installer lysekroner, og lamper uden træning virker ikke.

Hvis du ansætter en specialiseret virksomhed, forbliver det at vælge design og tænke på forhånd om loftet er højt nok til ikke at beskadige belægningen ved et uheld. Uforsigtig bevægelse, kløften krydsede arbejdet ud, du skal starte om igen.

Arrangement af lofter er en kreativ og teknisk vanskelig forretning. Uanset hvad loftet skal laves af, er det vigtigste at gøre alt efter teknologi, så soveværelset, kontoret eller badeværelset på loftet vil være det bedste sted i huset. Prøv arkitektens og dekoratørens rolle eller ring på hjælp fra herrer, for at bestemme ejeren af ​​huset.

Indvendig finish loftet

Sandsynligvis hver person, der ejer et privat hus, drømmer om at få yderligere kvadratmeter. Vejen ud af situationen vil være opførelsen af ​​et loft, men det skal stadig være korrekt udstyret og færdiggjort. Hvor præcis at bruge loftet, løses individuelt, fordi her kan du bygge både et soveværelse og et privat kontor eller børnehave.

vægge

I første omgang skal du lave loftsvæggeisolering for at minimere varmetab, for at gøre dette værelse behageligt, varmt og hyggeligt for dig selv eller andre familiemedlemmer. Til isolering er det bedst at bruge mineraluld. Processen begynder med lægning af et vandtæt lag, der overlapper ved hjælp af hammerede skinner og en speciel hæftemaskine til byggearbejde.

Dette efterfølges af valget af vægternes placering afhængigt af hvilket vandtætningsmateriale der er anbragt mellem spærrene. Det er vigtigt at forlade et hul, så luften kan cirkulere.

Hvis der er en mursten, skal isoleringen monteres på begge sider. Indenfor er isoleringen lagt med et lag af vandtætning, og på ydersiden på toppen af ​​dem monteres vægpanelet eller gipsvæggen. Varmeskøjter er ikke nødvendige, men lægning af et lag af vandtætning er påkrævet, da dette vil beskytte loftsrummet mod høj luftfugtighed.

Forberedelse og brug af skillevægge

Hvis loftsrummet bliver opdelt i flere zoner, er det nødvendigt at bruge skillevægge, der skal tilberedes. I dette tilfælde installeres et bord af gulvet til den sidste bjælke på loftet, hvis tykkelse er cirka to centimeter, og bredden er ikke mere end 15 centimeter. Derefter skal du installere stængerne, som er monteret vandret. Skillevæggen skal være beklædt med brædder, der efterlader små huller og indefra for at fastsætte isolerings- og vandtætningsmaterialerne.

Efter alt arbejdet er udført, kan du gøre færdiggørelsen af ​​loftet med gips. Som skillevægge ved brug af træbase eller kanal.

Behandlingsprocessen er meget enkel og klar for alle, så du kan klare det selv. Indledningsvis er gavl og skråninger kappe, hvorefter du kan begynde at afslutte loftet.

Under beklædningsskøjterne på spærrene indstilles træstænger, hvor afstanden skal være ca. en meter. Der er installeret vandrette huller i disse rum, hvorefter gipspladen er monteret, og hullerne og hullerne er forseglet med improviserede materialer.

Fordelen ved disse plader er, at det ikke kræver en lang forberedelsesproces, da installationen kan udføres ved at fastgøre pladerne direkte på spærrene. Kort sagt, der er ingen grund til at konstruere og installere en ekstra ramme, hvilket vil spare værdifuld tid væsentligt. For at fastgøre panelerne kan du bruge negle, men før montering skal du kontrollere overfladen, det skal være glat og jævnt. Til indvendig belægning anvendes polerede produkter.

Brugen af ​​moderne OSB-plader åbner nye muligheder, fordi du kan dekorere væggene på loftet inde i stof eller tapet. Før du anvender tapetfladen er primet. Alternativt kan olieagtige eller akrylbaserede maling anvendes. Det er ikke tilrådeligt at bruge vandbaseret maling, det kan beskadige materialet eller bøje det.

En enkel og overkommelig mulighed for at dekorere lofterne på loftet - brugen af ​​almindelig krydsfiner. Som færdiggørelse kan krydsfiner dækkes med tapet eller maling. Krydsfinerens bredde må ikke være mere end et og et halvt centimeter, og længden kan variere fra 1,5 til 2,5 meter, med en tykkelse på 5 millimeter.

Når du vælger krydsfiner, bør du vælge en fugtighedsikker løsning. Krydsfiner er monteret på rammen med skruer eller negle med små huller. Hvis krydsfiner har rillede kanter, er hullerne ikke nødvendige. Indledningsvis udføres færdiggørelsen med krydsfiner ud fra gavler og ramper, hvorefter skede loftet.

Foring - den mest populære mulighed for indretningsindretning loftsrum. I første omgang er den skåret og derefter fastgjort til trærammen med negle ved krydset. Efter installation af hvert ark skal du kontrollere materialets niveau. Hvis denne procedure ikke udføres, kan skævheden ikke undgås. Efter klapplastens finish er overfladen lakeret.

loft

I første omgang skal du bestemme højden af ​​loftet, den bedste mulighed er 2,2 meter. Hvis loftet er højere, vil det ikke være helt hensigtsmæssigt; hvis det er lavere, så vil en høj person føle ubehag, og installationen af ​​kabinetter bliver problematisk.

Indledningsvis måles afstanden fra bjælkerne til gulvet, hvorefter anordningen til loftbasen begynder. En stang er anbragt mellem spærrene, for styrke er de installeret hver 70-90 centimeter.

Det færdige loft kan være beklædt med træ, gipsvæg. Glem ikke om varme og vandtætning, de er påkrævet. I sidste ende kan du lave stræklofter eller lak træets overflade.

For at varme gulvet, kan du bruge forskellige materialer med varmeisoleringsegenskaber. Det bedste valg er glasuld eller mineraluld. Isolering er lagt langs hele omkredsen, lægningslaget skal være mindst 10 centimeter. For at beskytte loftsrummet mod fugt skal du bruge et vandtætningslag. Hvis der anvendes en betonplade som gulvplade, skal du lave en plade.

Gulvet har brug for et fundament, som er en strandpromenade. Tykkelsen af ​​gulvet 4 centimeter, det skal lægges på bjælkerne. Den mest holdbare og bæredygtige mulighed vil være fyrretræ eller andre nåletræer. Det vigtigste er, at pladerne er tørre på installationstidspunktet, ellers kan der forekomme huller. Træet er egnet til obligatorisk behandling med specielle løsninger og kompositioner, der beskytter mod råtning, svampe og forskellige skadedyr.

Loft loft: funktioner af enheden og efterbehandling muligheder

Loft loft dekoration er en teknisk vanskelig, men kreativ og interessant besættelse. Det er ligegyldigt, hvilke materialer der vil blive brugt i udsmykningen. Det vigtigste er at udføre alt arbejdet på mod Mansard-loftet, idet man nøje overholder de tekniske og sikkerhedsmæssige regler.

Krav til værelset

Faktisk, loftet - er et loftsrum, som ligger direkte under taget. Med korrekt brug kan det øge det nyttige område af huset. Loftet på loftet udfører to funktioner samtidigt: Bevarer varme og er et vigtigt strukturelt element i designet.

Når du designer et værelse, skal du være opmærksom på nogle vigtige funktioner. For eksempel er tag på et hus underlagt hyppige temperatur ekstremer. Derfor skal der lægges vægt på varme og vandtætning ved afslutning af loftet.

En af forskellene mellem huset med en mansard og andre bygninger er også taget, som har en ret kompleks geometrisk form. Med et tankevækkende design kan dette øjeblik understrege bygningens fortjenester. Ellers kan det ødelægge det samlede indtryk.

Når man vælger disse eller andre metoder til at stå over loftet, er det vigtigt at tage hensyn til dette rums funktionelle formål, det overordnede design af huset, geometrien og højden af ​​taget, vinduernes udsmykning og placering og belysningssystemet.

Du bør ikke glemme, at resultatet af arbejdet med nogle moderne materialer er direkte afhængig af rummets isolering og dampspærring. Manglende overholdelse af disse krav kan medføre forkortet levetid og uplanlagt reparation af loftet.

Lad os se nærmere på de vigtigste nuancer og måder at afslutte loftslofterne i landbygninger.

Warming

Det skal tages i betragtning, at taget på loftet under sollyset opvarmer hurtigt. Om vinteren holder den varme dårligt og akkumulerer kondensat. Desuden er det ikke i stand til at beskytte mod eksterne lyde. Derfor skal du selv tage taget selv inden du begynder at arbejde med loftets design.

Korrekt udvalgt tagmateriale, organiseret isolering og vandtætning kan medvirke til at reducere energitab i huset op til 3 gange, reducere hyppigheden og omkostningerne ved reparationer. Også isoleret tag giver optimale leveforhold på loftet, komfort og varme i hele huset.

I tilstedeværelsen af ​​varme- og ventilationssystemer til indretning af loftsloftet kan du bruge næsten alle designmuligheder. På byggemarkederne og i store hypermarkeder præsenteres en bred vifte af materialer, der kan beklædes på indersiden af ​​taget:

 • gulve;
 • åbne bjælker;
 • spændingsstrukturer.

Lad os se nærmere på de angivne designmuligheder for loftet.

Indklædningsmuligheder

gips gipsplader

Afslutning af gipsplade er en fuldstændig rationel løsning, især hvis hele rummet er færdigt med dette materiale. I øjeblikket er gipsvæg en af ​​de budgetmæssige måder at afslutte loftet på, så du kan maske alle de eksisterende uregelmæssigheder for at skjule isolering og dampspærre.

Gipsplader er i stigende grad dekorative lofter, der har en kompleks tagstruktur. Dens vigtigste fordele er evnen til at udføre installationsarbejde i forskellige vinkler, kombinere forskellige materialer, teksturer og typer af finish.

Gipsvæg er næsten universelt materiale på grund af dets tilgængelighed, glat overflade, lav vægt og let at skære ark for at give dem den rigtige størrelse.

Det er muligt at lave sådanne konstruktioner fra gipsvæg, der vil give loftets volumen og udtryksevne uden at sænke det. Dette vil spare højden på loftsrummet.

Det originale og samtidig praktiske design med gipsvæg kan endda visuelt løfte loftet i rummet. For eksempel kan du bruge halvcirkelformede eller trapezformede recesser, placere lamper i dem for at forbedre effekten.

Gipsvæg gør det muligt at installere næsten enhver belysning: forsænket spotlights, LED belysning, hængende lysekrone, etc. En interessant kombination af flere belysningsmuligheder. Du kan oprette et loft på flere plan i loftet med en usædvanlig organisering af lys. Valget af muligheder er enormt.

Det skal huskes, at for badeværelserne er det mere hensigtsmæssigt at anvende et fugtighedsbestandigt materiale. I rum med relativt lav luftfugtighed anvendes en ildfast materiale.

Det skal også bemærkes, at gipsvæggen ved lave omkostninger og miljøsikkerhed er genstand for deformation under en hjemmeudtrængning. Derfor skal lofter af bygninger, der allerede har stået i nogen tid efter idriftsættelse, være færdige med sådant materiale.

Støbt

Brug af naturligt træ i interiøret er altid relevant. Hvis væggene i rummet på loftet er dekoreret med træ, så vælges det samme materiale til at vende mod loftet. Dette design skaber en unik atmosfære og en særlig komfort, fylder luften med en behagelig harpiksagtig aroma. Dette materiale bruges ofte i udsmykningen, fordi træloftet kan organisk passe ind i det indre af næsten ethvert landhus.

At designe syntes ikke simpelt, det er tilrådeligt at overveje forskellige muligheder for indvendige løsninger. For eksempel kan designet af loftsrummet "antik" være meget æstetisk, solid og ædle.

Loftet loftet vil se oprindelige, hvis du placerer lamellerne i en vinkel eller skabe overgange fra lysere til mørkere toner.

Foring er et overkommeligt materiale med god ydeevne:

 • miljøvenlighed
 • holdbarhed;
 • ingen toksicitet
 • opretholdelse af et optimalt indeklima.

Imiteret tømmer

Efterligning af en bar - fremragende efterbehandlingsmulighed, der er ideel til både intern og ekstern efterbehandling af værelser. Herunder er den velegnet til indretningen af ​​loftsloftet.

Dette materiale har en række værdifulde fordele, der tiltrækker kunder:

 • æstetisk udseende
 • god lydisolering og varmeisolering;
 • miljøvenlighed
 • pålidelighed;
 • modstand mod forfald
 • lang levetid.

Processen med beklædning lofter ved hjælp af et sådant materiale er ret simpelt, selv en begynder kan klare det. Det er kun nødvendigt at gøre isoleringen af ​​tagets tag. Også inden installationen er det nødvendigt at behandle stoffet med en grundsammensætning for at eliminere processerne for henfald og dannelse af mug.

Åbne bjælker

Udsmykning af loftet med synlige træbjælker skaber en følelse af hjemlig varme og hygge. Det er ligegyldigt, om bjælkerne er en del af designet, eller hvis de kun spiller en dekorativ rolle, bliver designet af et sådant rum forvandlet ved at skabe en særlig optisk effekt. Mange designere anbefaler endda at fokusere på åbne bjælker, for eksempel at fremhæve dem med et kontrasttryk.

Træloft kan også fungere som en skærm for placering af ventilationssystemer og ledninger. Du kan hænge nogen lysekroner til bjælkerne. Loftsbjælker, lavet af samme materiale som møblerne i rummet, hjælper med til at skabe det perfekte design og harmoniske atmosfære.

Stræklofter

Ved hjælp af sådanne strukturer skaber de enkeltniveauer og flere niveauer i forskellige former. De hjælper også med at skjule nogle layoutfejl. Et værelse med et strækloft kan indrettes i næsten enhver stil og farve. En vigtig positiv karakteristik ved stræklofter er deres fugtighedsbestandighed. Dette gælder især, hvis du overvejer risikoen for lækage af taget under indflydelse af eksterne faktorer. I dette tilfælde vil strækloftet spare rummet for overskydende fugt. Du skal kun ringe til mesterne, hvem vil fjerne materialet og forsigtigt dræne vandet.

Andre ubestridelige fordele ved denne type finish er relativt lav pris, en bred vifte af farver, evnen til at ændre lærredet uden at fjerne guiderne. Ulemperne ved denne type foring loftsloftet omfatter det faktum, at lærredet er syntetisk. Det har også dårlig modstand mod mekaniske skader.

Design Tips

Når man udfører efterbehandling, er det ønskeligt at bruge en kreativ tilgang. Du kan være fan af klassisk stil eller byde på moderne trends i interiøret. Under alle omstændigheder vil kreative ideer og usædvanlige beslutninger være på plads.

På loftet kan du lave et attraktivt og praktisk påklædningsværelse. Du kan udstyre i denne del af huset og et romantisk soveværelse, hvor du lægger loftet i loftet med en luftkappe. Tag tagvinduerne kan dekoreres med miniature hylder. De kan dekoreres med souvenirs, billeder i rammen og anden indretning.

Loftet på loftet: hvordan man kan gøre problemet til en højdepunkt i interiøret

At vælge loftets design på loftet er ikke en nem opgave, idet der tages hensyn til rummets egenskaber

Mange ejere af loftet har meget modstridende følelser. På den ene side er dette et ekstra værelse, der kan indrettes næsten som ethvert andet rum. På den anden side er loftet på loftet et problemområde for arbejdet. Dette er forbundet med øgede krav til materialer, og med designfunktionerne i taget af private huse.

Design funktioner

Loftet er intet andet end et værelse, hvis øverste etage er konstrueret af flere skrånende overflader (mindst to). Væggene på samme tid kan ikke være højere end et og et halvt meter, hvilket kan skabe nogle ulemper i designet. Samtidig kan loftet i loftet på loftet have en maksimal højde på mere end 2,5 meter.

Desuden bør du være opmærksom på belysningen. I loftet på loftet kan der være vinduesåbninger. Hvis der er nok af dem, vil den sidste etage om dagen ikke have brug for yderligere belysning. Hvis de ikke er nok eller slet ikke, kan du komme ud af situationen på to måder:

 • at bygge lette tunneler og tænke ud den rationelle placering af lamper til aftenen;
 • begrænse kunstig belysning, som vil blive brugt både om dagen og om aftenen.

Men almindelige lysekroner er usandsynligt at være passende her.

Farve løsninger

Hvis loftet på loftsbundet bliver udført ikke af træpaneler, men med gipsplade, skal du tænke på farveskemaet. Den mest almindelige løsning er hvid. Årsagen ligger i, at en sådan palette visuelt gør loftet til loftet højere. For at sprede den solide hvide top kan væggene dækkes af mere sjove maler, eller du kan sætte lyse tæpper på gulvet.

Tip!

Stråler, der ikke kan være helt skjulte, anbefales som accenter. De kan males med kontrastfarver.

Det er vigtigt at lave lodrette og vandrette farvefelter, fordi de i stedet for at forøge pladsen kan føre til det modsatte resultat.

Derudover vil hvid farve bidrage til at gøre den sidste etage lettere, hvilket er særlig vigtigt med manglen på naturlig belysning. Derudover er den skandinaviske stil nu på mode, hvor ikke kun toppen, men også rummets vægge er malet i en snehvid farve.

Moderne loft i skandinavisk stil

Materialer og Design

Valget af materialer til afslutning af loftet på loftsbunden er et vigtigt spørgsmål, som husets ejere for længst forvirrede. Det skal huskes, at de skal have tilstrækkelige indikatorer for fugtmodstand, miljøvenlighed og nem installation er en vigtig rolle.

Mulighed nr. 1: Nedhængt loft

Denne mulighed er den mest almindelige på det seneste. Med denne belægning vil loftet se stilfuldt og pænt. Elastisk stof eller en speciel film giver dig mulighed for at skabe en problemfri belægning over hele rummet. Loftet med et sådant loft kan indrettes i enhver stil og i enhver farve.

Stræklofter anses for at være den perfekte finishmulighed mansardlofter

Positive aspekter af dette materiale er værd at fremhæve:

 • Sikkerhed. Filmen og stoffet er ikke giftige, så de vil ikke være en kilde til ubehagelige lugte og vil ikke skade indbyggernes sundhed i huset.
 • Brandsikkerhed Loftet på loftsgulvet vil ikke blive brændt.
 • Lang levetid - 10-15 år.
 • Installation er hurtig, uden snavset og støvet arbejde.
 • Belægningen er modstandsdygtig over for vand og ild, men meget "bange" for skarpe genstande.
 • Disse materialer kræver, at loftet er velisoleret. Ellers kan alvorlige temperaturfald forårsage deformation af stoffet eller folien.

Stræklofter på loftet - en stilfuld løsning i indretning

Denne mulighed bliver vanskeligere at implementere, hvis den sidste etage har mange vinduesåbninger i taget.

Mulighed nr. 2: Gipsplader gipsplader

Gipsvæg er et alsidigt materiale. De er kappe og lofter og vægge. For at dække loftet er det også velegnet. Det eneste bedre at vælge fugtbestandigt. Derudover har denne art ingen syntetiske komponenter og er sikker for menneskers sundhed.

Billig og effektiv måde at afslutte loftet på loftet er brugen af ​​gipsvæg

Positive aspekter af gipsvæg:

 • Hvis højden på rummet tillader det, kan du lave zoneinddeling ved at skabe et loft på flere plan med belysning i separate zoner.
 • God lydisolering.
 • Brandsikkerhed
 • Nem installation.

Der er imidlertid negative sider på dette materiale. Især hvis en stor mængde vand kommer på det, vil det værste ske - deponering, og derfor skal loftet omdannes. For at undgå denne situation skal du passe på vandtætningen af ​​taget og så bliver loftet tørt på ethvert tidspunkt af året.

Du bør også forstå, at gipsvæg ikke er et færdigt job. Efter installationen skal du passe på det næste trin: udjævning af leddene, indsættelse af tapet eller maling af overfladen.

Vægge og loft på gipsvæg på loftet kan males, tapet eller bruge enhver anden indretning

Gipsplankloft på loftet

Mulighed nr. 3: Træ og plastforing

Et af de første steder i listen over materialer til loftet er foring. Du kan nemt sige om hende: "hun var, er og vil være." Sheathe det ikke kun lofter, men også vægge. Først og fremmest skyldes det, at det er overkommeligt, let at installere og har et attraktivt udseende. Med hendes hjælp blev der ikke skabt et hyggeligt gulv.

Foretagen på loftet på loftet har sine egne finesser, og foringen af ​​alderen er en af ​​de bedste muligheder

Til beklædning vil loftspladen have brug for følgende materialer og værktøjer:

 • direkte foring
 • tømmer 30 ved 30 mm;
 • yderligere elementer;
 • klyaymery;
 • en hammer;
 • negle.

Den første prioritet er installation af tømmer. Det anbefales at installere det parallelt med spærrene, hvilket vil give yderligere ventilation mellem tagets finish og isoleringsmateriale.

Herefter skal du installere det første panelforing. Negle bruges til fastgørelse fra siden af ​​spissen og klyaymery - fra siden af ​​rillen. I det store og hele vil negle behøve en hel del. De vigtigste fastgørelsesdele er klap. På steder nær vinduet og døråbninger anvendes. Det sidste trin er at dække overfladen med specielle forbindelser - azurblå, akryllak eller maling.

Det mest miljøvenlige materiale til afslutning af loftet på loftet er træforing

Positive sider af træforing:

 • Hvis det tidligere var et træ betragtes som ikke meget holdbart materiale, er det nu underkastet behandling med specielle forbindelser, som beskytter den mod eksterne faktorer, hvilket giver mulighed for lang tid at holde sit attraktive udseende.
 • Træ er et naturligt materiale, der har en behagelig lugt og er i stand til at skabe sit eget unikke mikroklima i rummet.
 • Nem installation.

Blandt manglerne er det værd at bemærke, at panelet er let let antændt og skal behandles med specielle forbindelser fra svampe.

For nylig er en sådan foring som "block house" blevet mere og mere populær. Der er ingen forskel i installationen, men det har et mere attraktivt udseende, som meget ligner en naturlig træbjælke.

Loftet på foringen på loftet

Mulighed nr. 4: spånpladepanel

DSP: hvad kunne det være lettere? Skæreplademateriale udføres i overensstemmelse med samme skema som gipsvæggen. Men på trods af attraktiviteten fra den teknologiske side er dette materiale mindst egnet til loftindretning. Chipboard "kan ikke lide" fugtighed og temperaturfald. Under deres indflydelse vil deformationer fremstå meget snart, hvilket vil medføre behovet for at genoprette loftet.

Bedste af alt, spånplader er velegnet til foring uden for boliger. Som topcoat kan du bruge maling, lak, tapet. Selvom det ifølge eksperter er sidstnævnte mulighed ikke den mest praktiske.

Afslutning af loftet modstandsdygtigt overflade

Mulighed nr. 5: parketbræt

Dette materiale har et meget attraktivt udseende. I modsætning til lining, efter installationen behøver bordet ikke at blive behandlet med yderligere midler. Gulvbrættet vil vare i mange år og samtidig bevare den æstetiske side af rummet.

Installationsinstruktionerne er som følger:

 • Montering af specialstænger, hvis dimensioner er 40 til 40 mm. De er monteret på spærre, hvilket giver yderligere tilstrømning og udstrømning af luft.
 • Herefter kommer torgets belægning. At det vil tjene som grundlag for installation af gulvbræt.
 • Når krydsfiner er fastgjort fast, er installationen af ​​gulvbrættet færdig. Til fastgørelse anvendes specielle klæbemidler. Som ekstra fastgørelsesanordninger anvendes selvlukkende skruer, som er installeret i trin på 30 cm. Om nødvendigt er trimning af materialet gjort.

Det er vigtigt!

Det er også værd at vide, at installationen af ​​gulvbrædder skal foregå under forudsætning af, at luftfugtigheden i rummet skal være mere end 60%, og temperaturen skal ligge inden for 15-25 grader Celsius.

Hvert af de nævnte materialer er populært. De har deres positive og negative kvaliteter.

Parket bord i loftet loftet

belysning

Korrekt og tilstrækkelig belysning - et løfte om komfortrum. Det er ikke altid muligt at montere en vinduesåbning på taget, især hvis taget har en ret kompliceret struktur. Derfor, når du laver et loft, skal du også tænke på kunstig belysning, især hvis zoneinddeling er færdig med det.

Belysning afhænger af to faktorer:

 • Tilstedeværelsen af ​​vinduesåbninger;
 • rumhøjde.

Tip!

Hvis vinduesåbningerne er tilstrækkelige, kan du installere en almindelig kilde (f.eks. En lysekrone) og flere lokale kilder til kunstigt lys (gulvlampe, væglampe osv.).

Hvis der ikke er meget lys fra naturlige kilder, så er det nødvendigt at tænke på, hvor og hvordan belysningsenheder skal monteres, og hvad de vil være, når man installerer loftet.

Korrekt loftsbelysning er en garanti for komfort og skønhed i dette rum.

Ifølge eksperter, hvis lofterne er lave nok, vil det være nok at installere rundt om LED-strimlens omkreds. Derudover kan du købe et bånd med et valg af lysets farve, som giver dig mulighed for at skabe en rolig, munter eller romantisk atmosfære, hvis det er nødvendigt.

Hvad mere at være opmærksom på?

Rådgivning af eksperter i at arrangere lofts loftet:

 • For at øge pladsen ud over lyspalet og belysning kan du bruge spejle i loftet.
 • Når du bruger materiale, skal du sikre dig, at det er af høj kvalitet og ikke er bange for fugt.
 • God isolering af taget - en garanti for loftsloftets holdbarhed.

En kompetent tilgang til indretningen af ​​loftet på loftet kan gøre dette værelse til en standard for stil og familie komfort.

Loftet på loftet, selv om det er dannet af to eller flere skrånende overflader, kan være i hænderne på en erfaren designer i højdepunktet i hele rummet.

Loftet finish

Sendt den 31-07-2017 i kategorien Tag, loft // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 stemme, gennemsnit: 5 ud af 5)

Loft - er et loft, møbleret som en stue. For første gang opstod en sådan mulighed i Frankrig i det XXVII århundrede under genopbygningen af ​​et af de kongelige paladser. Derefter blev denne innovation værdsat af ejerne af lejeboliger og begyndte at genopbygge lofter til udlejning som billigere boliger. Nu oplever loftet en genfødsel i privat boligbyggeri - det er planlagt i projekter og i hytter i økonomiklasse og i elite palæer. Og under genopbygningen eller eftersynet af taget omarbejde eksisterende loftsrum.

Egenskaber, fordele og ulemper ved loftet som boligareal

Designet på loftet er en usædvanlig geometri af væggene og loftet (hvis du kan kalde dem det). Men denne faktor har en positiv effekt på designens æstetik - hvert interiør er anderledes på sin egen måde, selvom stilbeslutningerne og efterbehandlingsmaterialerne er de samme.

Hvis vi taler om økonomi, er arrangementet af loftet mere rentabelt end opførelsen af ​​en anden etage. Og selv om det anvendelige område og volumen er mindre end i værelser med et "normalt" loft, er denne stigning ofte nok.

En anden funktion er vinduer. Der er valgmuligheder ved montering af konventionelle vertikale vinduer (på gavlene under gaveltaket eller i specielle fjernkonstruktioner, der kaldes "birdhouses"). Men oftere vælger specielle vinduer, som er monteret i taget og loftets plan. De hedder mansard, og de giver et højere niveau af naturligt lys i rummet.

Og det er bare smukt - om eftermiddagen for at se skyerne flyde, og om aftenen for at beundre stjernerne.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mansardnie-okna-perm-1024x685.jpg "alt =" indvendig af pitched loftfoto "width =" 620 "height =" 415 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mansardnie-okna-perm-1024x685.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mansardnie-okna-perm-300x201.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mansardnie- okna-perm.jpg 1030w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

En af ulemperne - det største område af "kontakt" med gaden. Et hvilket som helst skrånende plan på den indesluttede overflade er tagets hældning. Denne funktion dikterer høje krav til isolering, lyd og dampisolering af konventionelle vægge og loft.

Også ulemperne omfatter behovet for lydisolering loftet gulv. Der er et sådant koncept til at omslutte overflader - "støjisoleringsindeks". For overlapningen mellem et ubrugt loftsrum og opholdsrum betragtes et niveau på 17 dB for luftbåren støj som normen, og støjen støj er ikke normaliseret.

Når loftet fungerer som en separat bolig, er isolationsindekset lig med 50 dB for luftbåren støj og 67 dB for percussiv støj. Men dette er et standardkrav for overlapning mellem to lejligheder.

Hvis det er et loft i et privat hus, så er det lig med et værelse i en to-etagers lejlighed. I dette tilfælde skal lydisoleringsindekserne være mindst 41 dB for luftbåren støj og 75 dB for stød.

Ikke alle værelser på loftet vil nødvendigvis være "specielle". Hvis loftet er højt - i to niveauer eller med en mezzanin - så vil værelserne på det lavere niveau næppe afvige fra standardrummet. Deres geometri og finish kan være det samme som husets indre og dets skillevægge. Bortset fra den eneste overflade, der falder sammen med hældningen af ​​taget.

Attic arrangement muligheder

Den traditionelle brug af ikke-bolig loftet er opbevaring. En butik normalt ting sæsonbestemte udnævnelser, der ikke har brug for betingelserne i det opvarmede rum: værktøjer, sportsudstyr, havemøbler. Det er muligt ikke at afvige fra traditioner, men at overføre loftet til en anden kategori af opbevaringssystemer - at skabe et garderobeskab i en opvarmet og opvarmet loftsrum.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Mansardnaya-garderobnaya-1024x768.jpg "alt =" indvendig af rampen "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Mansardnaya-garderobnaya.jpg 1024w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / Mansardnaya-garderobnaya-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Mansardnaya-garderobnaya-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Mansardnaya-garderobnaya-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Privatlivet og isolationen fra det lavere niveau forklarer populariteten af ​​arrangementet af en undersøgelse, hjemmekontor, kunstnerens studie eller et rum til at spille musik.

Her kan du udstyre et hjemmebiograf, et spilrum eller et billardrum. Obligatorisk lydisolering af gulvet og brugen af ​​lydabsorberende materialer i udsmykningen beskytter godt de nederste etager mod luftbåren og støjen.

Af samme grund ville et værelse for børn i grundskolealderen og unge være en god mulighed. Her kan de lave noget støj, mens de spiller deres yndlingsspil og lytter til høj musik.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/d7a1f799.jpg "alt =" indvendigt af rampen ceiling photo "width =" 560 "height =" 350 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/d7a1f799.jpg 560w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/d7a1f799-300x188.jpg 300w "sizes =" (maksimal bredde: 560px) 100vw, 560px "/>

Soveværelse - en anden populær måde at dekorere loftet på. Med hensyn til privatlivets fred og adskilthed kan man tilføje til listen over fordele, som den normalt bruges en gang om dagen - om aftenen steg den kun for at komme ned om morgenen. Det er ikke nødvendigt under vækkelse, derfor gælder det ikke for "intensive brug" værelser. Men i dette tilfælde anbefales det at tildele i nærheden et værelse til arrangement af et badeværelse.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizayn-mansardy-fotogalereya-interera-v-chastnom-dome-6. jpg "alt =" indersiden af ​​det skrånende loftfoto "width =" 640 "height =" 480 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizayn- mansardy-fotogalereya-interera-v-chastnom-dome-6.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizayn-mansardy-fotogalereya-interera-v-chastnom-dome-6 -300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizayn-mansardy-fotogalereya-interera-v-chastnom-dome-6-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / dizayn-mansardy-fotogalereya-interera-v-chastnom-dome-6-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Stuen og køkkenet på loftet er sjældent afgjort. I en standard lejlighed eller i et etagers hus er disse to værelser placeret ved siden af ​​hinanden eller sammenflettet. Stuen er både et fælles rum for alle familiemedlemmer og et værelse til at modtage gæster. Derfor bør spiseområdet og et opholdsområde med et sofabord være tæt på køkkenet. Og gøre dem på øverste niveau til soveværelset og børns plads til at placere under, er det upraktisk. Et par eksempler på en stue på loftet i en lavhus er typisk i tilfælde hvor en separat lejlighed ligger på loftet.

Forberedende arbejde inden afslutningen af ​​loftet

For at lave loftet boliger, skal du udføre forberedende arbejde.

I starten udvikles et projekt - ikke alle tagkonstruktioner gør det muligt at arrangere et loft på hele gulvområdet. Kun i tilfælde af, at snittet mellem tag og facade ligger tilstrækkeligt højt over gulvniveauet, er der ingen begrænsninger.

Hvis tærskelens og fasadens skæringspunkt falder sammen med overlapningen, bliver en del af lydstyrken, selv ved et stejlt eller skrånende tag, "skåret ud" fra loftets rum og arrangerer ydervæggen på sidestøtteposter. Også den øverste del af taget må ikke bruges som et nyttigt volumen. På selve loftet kan der være et almindeligt loft og et lille loft, der er udstyret som ubeboet.

Sådanne nuancer er vigtige for loftsisolering, hvor forskellige ordninger kan anvendes:

 • Gabel taggaflerne (eller multi-gaveltagene) samt den del af de ydre vægge, der ligger på loftet oven over loftet, isoleres udenfor under generel facadearbejde. Forudsat at de er nødvendige
 • Hvis hele taget bruges som lofterens lofter, så er det helt isoleret.
 • Hvis inde på loftet er der en ydervæg langs linjen af ​​søjler fra skråningen til loftet, så er det i dette tilfælde muligt at isolere kun denne skillevæg inde i loftet fra siden mod taget
 • Hvis loftet har loft på niveauet af puff, så kan du kun varme loftet på loftet fra siden af ​​taget
 • Gulvisolering kan kombineres. Udenfor stuen kan opvarmning af loftet gøres med almindelig mineralsten (sten) uld. Det er nødvendigt at bruge akustisk mineraluld inde i opholdsstuen - det er dyrere end normalt, men i dette tilfælde er de garanterede parametre for lydisolerende egenskaber vigtige.

Materialer og metoder til isolering kvæg tag

Der er to hovedmåder til isolering af et hældt tag: installation af rulle- eller slibematerialer på kassen og sprøjtet isolering.
Den første metode bruges oftest, og stenuld vælges normalt som varmelegeme. I modsætning til polystyren har den højere brandsikkerhed og miljømæssige præstationer. Og i sammenligning med glasuld er det lettere og sikrere at arbejde med det.
Hvis taget betragtes som en ekstern beklædning, så svarer teknologien til varmeisolering af taget med stenuld til en ventileret facade. I afsnittet har loftets isolerede tag følgende udseende:

 1. Tag, fastgjort på kassen med rullevandtætning;
 2. spær;
 3. Intern drejning til dannelse af et ventileret mellemrum i forhold til luftkanalerne i taget;
 4. Dampgennemtrængelig fugtsikker membran fastgjort til den indre kasse;
 5. Isolering, tæt liggende mellem bjælkerne;
 6. Dampisoleringsfilm;
 7. Crate under gipsvæg eller vægpaneler.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-3.jpg "alt =" indvendigt af det skrånende loftfoto "bredde = "642" height = "398" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-3.jpg 642w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/07/i-3-300x186.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 642px) 100vw, 642px "/>

Denne isoleringsmetode har kun en ulempe - den skal leveres selv under tagets design. Afstanden mellem spærre skal være lidt mindre end bredden af ​​den rullede isolering eller en af ​​målene af stenuldsmåden (bredde, længde). Hvis trinet er mindre, så går meget materiale til at skære, hvis trinet er længere, så bliver du nødt til at lægge to strimler, mellem hvilke der kommer et hul.

Når loftet er udstyret inde i det eksisterende tag, og spærrenes trin ikke "falder" i størrelse for optimal læggning af mineraluld, kan der bruges økould.

Varmere økologiske vertikale og skrånende overflader kan udføres på to måder: tør og våd.

I det første tilfælde løsnes økologen i en bunker og fodres under tryk i det indre hulrum mellem taget og det indre foring.

I den våde metode bliver fugtet økologi fugtet og sprøjtet på en lodret eller skrånende overflade med en allerede monteret kasse under ansigtsbehandling.

Indretning af væggene og loftet på loftet

Den indvendige overflade på loftet kan trimmes på forskellige måder, herunder kombineret.

På loftet på vægge (eksternt og internt) kan være af samme materialer som selve huset: mursten, byggesten, CIP paneler, afrundet log eller tømmer. Dette kan være en gavl, en del af facaden mellem loftet og hovedvæggen, indervæggen. Afhængig af, hvilken slags byggemateriale der er imod væggene, skal du vælge metoden til efterbehandling.

Væggene af mursten eller byggesten er "universelle". Deres overflade under finishlaget kan udjævnes med almindeligt gips eller gipsplade. Og du kan installere kassen til vægpaneler. Disse metoder er standardteknologier, derfor adskiller afslutningen af ​​sådanne vægge sig ikke fra de lavere rum: dekorative gips, tapet, almindeligt eller malet, flydende tapet (silke), enhver form for paneler til indretning.

Rammehuse, som sten, kan også betragtes som "universelle" - valget af at afslutte loftets lodrette overflader afhænger kun af indretningens budget og stil.

Træhus på et underbevidst niveau pålægger begrænsninger af valg af materialer. Det dekorative lag af gips, paneler af fiberplader eller plastik, panelet af MDF som vægdekoration er irrelevant - træets specielle atmosfære forsvinder. Vægene på loftet i en log eller tømmer er normalt poleret og lakeret. Du kan afslutte dem med træklap eller blokhus.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/interrjer-dereviannogo-doma-detskaja-1-1024x685.jpg "alt = "indretning af det skrånende loftfoto" width = "620" height = "415" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/interrjer-dereviannogo-doma- detskaja-1-1024x685.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/interrjer-dereviannogo-doma-detskaja-1-300x201.jpg 300w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/07 / interrjer-dereviannogo-doma-detskaja-1.jpg 1088w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Hældede overflader er foret på en kasse monteret oven på dampspærrefilmen, som beskytter tagisoleringen. Sådanne overflader kaldes også loftet på loftet, hvis finish kan være det samme som eller forskelligt fra de vertikale vægters afslutning.

Ved brug af tapet eller dekorative gips på batten loftsbeklædningen monteres ark af gipsvæg.

Lejeramme er lavet af træbjælker eller galvaniseret stålprofil. Træbjælken skal have en sektionsstørrelse på 40x70 mm. Dette er nok til at understøtte vægten af ​​et standardark med gipsvæg med en tykkelse på 12,5 mm. Det 40 mm tykke træ er optimalt til fastgørelsesark med en 3,5x35 træskrue til skjult belysning af belysningssystemet og strømforsyning til husholdningsapparater og til lægning af lavstrøms kabel-tv-linjer, internet- og videoovervågningssystemer. Bredden på stangen på 70 mm vil sikre en pålidelig fastgørelse af to tilstødende plader i leddet - fra kanten af ​​strålen til fastgørelsespunktet skal være 20 mm og fra skruen til kanten af ​​pladen 10-15 mm.
Træet er let forarbejdet, det holder fastgørelsesanordninger godt og er ikke en koldbro. Baren skal være tør og behandlet med antiseptika. Den eneste ulempe er ustabil geometri.

At arbejde med galvaniserede metalprofiler er vanskeligere, men deres geometri er fejlfri.

Montering af rammen, gipsplader og trimning foretages i henhold til standardteknologi:

 1. Til spærrene fastgøres den øverste og nederste styrprofil (eller tømmer), idet de justeres i niveau i vandret plan og i forhold til hinanden;
 2. Tilføj om nødvendigt det mellemliggende understøtningselement i rammen;
 3. Montering af de tværgående elementer af rammen (rackprofiler eller træ) i hvert hjørne plus mellemelementer til sammenføjning af tilstødende kappeplader og fastgørelse i midten af ​​arket;
 4. Monter din ramme til vindue- og balkonåbninger;
 5. Sæt rammen med gipsvæg, og sørg for, at de ekstreme plader nedenunder, over, i åbningerne og i hjørnerne dækker rammen, og mellemledene falder midt på rammens vandrette og tværgående elementer;
 6. Hvis huden løber i to rækker, skæres den første øvre plade halvt for ikke at danne korsformede sting;
 7. Åbningerne er syet op, så der i hjørnerne af åbningen i det skrånende lofts plan er der ingen krydsninger på to eller tre ark;
 8. Konventionelle led er faste serpyanka, hjørne - perforeret vinkel;
 9. Serpanka, hjørner og punkter til fastgørelse af gipsvægge;
 10. Slib de fyldte områder;
 11. Udfør efterbehandling.

Plisseret loft kan stadig skære nogen clapboard, vægpaneler eller blokhus. Forskelle fra gipsplader er kun i parametrene af understøtningsrammen. Og hvis vægklappladen sædvanligvis er beklædt med et vertikalt opbygning, så bruger det til det hældte loft ofte den vandrette retning af skinnerne.

En separat sag - det sædvanlige, vandrette loft. Ud over hængende konstruktioner, der bruger gipsvæg eller vægpanel, er der også mulighed for indvendig trimning: klæbende paneler, metalplader, strækstof eller PVC-lofter.

Gulve på loftet

Opvarmning af gulve på loftet er relevant, hvis der er et uopvarmet rum nedenunder. En sådan sag for et hus med hele året rundt er sjældenhed, derfor er lydisoleringen af ​​gulvet meget vigtigere og ikke opvarmning. Til disse formål anvendes akustisk mineraluld, som ud over at absorbere det meste af luftstøjens energi også virker som et termisk isoleringsmateriale (to i en). Lydabsorptionskoefficienten for et sådant materiale er næsten maksimalt 0,9. Det optimale design er en blandet sandwich-konstruktion lavet af faste vægge og lydisoleret materiale, hvor mineraluld optager ca. 50% af volumenet.

Lydisoleringschokstøj adskiller sig fra fysiske principper. Det er ikke baseret på absorptionen af ​​lydenergi, men på refleksion med tabet af det meste af energien. Og for dette behøver vi ikke fibrøse materialer med ensartet massefylde i hele volumenet (som akustisk uld), men porøse materialer, hvis vægge har en lille værdi af elastisk modul. Energien i støjen støj vil blive "spildt" på væggenes deformation.

Som en lydisolering af stødstøj anvendes en teknisk kork og skummet polyethylen i form af et underlag eller korkgulve.
Det optimale design på loftet er gulvene på stængerne eller flydende gulve på betonbeklædningen, der omfatter et lag akustisk mineraluld med en tykkelse på mindst 50 mm og et tyndt lag med 3-4 mm substrat (eller korkgulve).