Sådan afslutter loftet i et privat hus

Når de fleste af os tænker på at arrangere loftet i huset, er den første tanke, der oftest kommer til at tænke på, "hvid og flad". Gør interiøret i alle andre dele af huset, mens du anvender alle mulige ideer, innovationer, fantasier, glemmer vi sædvanligvis lofterne og efterlader dem som den nemmeste detalje i slutningen af ​​arbejdet.


Design et loft i et privat hus er vigtigt

Loftets design vil være anderledes i hvert hjem, det vil afhænge af:

 • ledigt plads
 • stil af dekoration af de omkringliggende vægge (dekorere væggene med egne hænder - her);
 • generel stil i huset.

Under alle omstændigheder er antallet af farver og materialer til efterbehandling enorm.


Vælger loftets design, glem ikke om den overordnede stil af interiøret

Hvordan man laver loftet i et privat hus unikt: ideerne fra designere

Moderne lofter er meget mere end blot en glat hvid overflade. Med de mange ideer og måder, hvorpå arkitekter tilbyder at dekorere lofter, spiller samtidig med form, design og dekoration, kan du helt sikkert vælge den rigtige til dit private hjem.

Loftsbelysning


Spotlys og skrånende loft - de mest fashionable tendenser hos udenlandske designere

Med en velorganiseret belysningsteknik kan loftet i huset være designet både i en elegant og stilfuld moderne stil og i klassisk stil ved at bruge og kombinere forskellige typer lamper:

 • Lysekroner (udsøgte og luksuriøse Mechini lysekroner er beskrevet i denne artikel);
 • lysekroner;
 • pletter;
 • led stripe.

Spil med dybde af plads

For eksempel giver loftet form af en hvælving eller bueskydning, hvilket gør interiøret mere rummeligt og gratis.


Denne form gør loftet højere og forstørrer visuelt rummet.


Arch-formet loft

Skrånende loft gør rummet mere kompakt og moderne. Af den måde er dette en af ​​de mest fashionable tendenser i loftet af lofter fra udenlandske designere.


Bevel lofter - på højden af ​​mode

Caisson lofter (deres design er bjælker, der skærer hinanden, så mange rektangulære sektioner dannes i loftet, smukt dekoreret indefra) kan også skabe en følelse af højde og luft i huset, samtidig med at den giver charmen til "old england" Mange designere drømmer i dag.


Coffered loft design er blevet populært igen.


Mere moderne version af caisson loftet

Det er muligt at gøre rummet mere rummeligt og moderigtigt ved brug af gipsvæg og "inverteret eller forsænket bakke" (Tray Ceiling) teknikker. Sådanne loftsstrukturer er mere velegnede til værelser med højt til loftet, men i standardværelser kan de se luksuriøse ud.


Gipspladedesign i form af en "inverteret bakke" er stadig relevant

Kombinationen af ​​forskellige teknikker og stilarter

En række pletter, der er korrekt placeret over hele overfladen, er i stand til:

 • harmonisk og forsigtigt belyse hele rummet
 • skabe en hyggelig atmosfære, der er afslappende;
 • forårsage en følelse af tilstedeværelsen af ​​naturligt sollys.


En masse pletter spredt over loftet og fraværet af en stor lysekrone skaber en følelse af solblænding i loftet.

Ud over det meget æstetiske skuespil er denne løsning også ergonomisk, da den sparer energi.

Materialer til efterbehandling lofter i et privat hus

Nu ved at vide hvordan man trimmer loftet i dit hus, lad os se, hvad der kan gøres.

Fra de grundlæggende materialer, som mestrene bruger til at oversætte designfantasier på lofterne, er disse:

 1. Gipsplader. Ideelt, hvis loftet ikke er fladt eller med andre fejl. Overfladen vil komme ud flad og glat. Fra oven kan den males eller klistres over med tapet, og du kan bygge en nødvendig struktur - fra en omvendt bakke til kasserne. Hvad der skal tages i betragtning er, at et sådant loft vil tage væk en del af den højde, der vil gå til opførelsen af ​​rammen.

  Katedral loft i et privat hus
 2. Strekak. Velegnet til alle lokaler med lave eller høje lofter. Den blanke version vil visuelt løfte loftet, og det mørke lærred vil skabe ekstra volumen. Når du installerer et sådant loft, "spis" kun ca. 5 cm i højden af ​​rummet. På design af et stræk eller falsk loft - læs i denne artikel.
 3. Økonomisk mulighed i et privat hus - dette er en paneldæksel. De kræver også indretning af rammestrukturen. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, findes her. En af sorterne af et sådant loftdesign er installationen af ​​vægpanelet. Hvis i lejligheden en sådan mulighed ikke er særlig egnet, så i et privat hus, tværtimod, vil det give situationen hygge, komfort og varme.

  Afslutningen af ​​loftet på et privat hus med et træ er en miljøvenlig og smuk mulighed.
 4. En anden billig løsning er at installere et loftflise. Det er helt let at klæbe det, denne flise er i stand til at skjule uregelmæssighederne og manglerne i loftet. Forskellige muligheder for fliser giver dig mulighed for at lave et originalt loft med stucco eller usædvanlige ornament.

Hvordan man laver et loft på gipsplader fortælle video:

Nu har du set den vigtige rolle loftet spiller i huset, så tænk over dets design på forhånd. Med smukke lofter vil dit hjem være perfekt!


Bevidst mangel på dekoration på loftet - prioriteringen af ​​loft stil

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Loft i et træhus

Afslutning af loftet i et træhus kan gøres på forskellige måder. Et stort antal muligheder, der ikke er tilgængelige for en lejlighed i et privat hus, vil se meget passende og harmonisk ud. Og det skyldes det faktum, at lofterne her ofte er højere end i lejlighederne, og også på grund af tagkonfigurationen, kan de have originale figurer, som giver os mulighed for at udvikle et usædvanligt eget design.

Uafhængigt arbejde på loftet plating i et træhus kræver visse viden og færdigheder. Arbejdets specifikationer afhænger af typen af ​​loft. Således består strålebjælkenes loft af brædder, der ligger mellem bjælker, mellem hvilke en varmelegeme er lagt og dækket af brædder eller krydsfiner på toppen. Loftet er helt rullet ud af logfiler. Dette design kræver præfabrikerede kasser.

Træbeskyttelse

Den bedste mulighed for et træhus, da dette materiale er miljøvenligt, hvilket giver dig mulighed for at opretholde et gunstigt mikroklima i rummet. Træbeklædning mellem bjælkerne kan fremstilles af flere typer - fra budgetklapbordet til den ædle dyre matrix. Alternativt kan du bruge en kombination af materialer, så loftet vil være originalt og unikt.

Loftene i træhuset er også trimmet med krydsfiner. Men ikke mindre populært finish tømmer - bøg, eg, kirsebær, bøg, aske, ahorn, birk, alder. Fra nåletræer er gran, ceder, fyr, lærk, ceder, gran. De adskiller sig i tekstur, skygge, mønster. Ved valg af tømmer er det vigtigt at tage højde for fugtighedsniveauet, ikke mere end 16% er tilladt.

Støbt

Foring er et bræt specielt behandlet med en tunge og rille for nem installation. I Europa, i modsætning til den sædvanlige, højere kvalitet og design af slottet. Funktion af foring - holdbarhed, styrke, god lydisolering. På grund af sin naturlighed "lofter loftoverfladen" altid, og den attraktive pris på sådant materiale gør det overkommeligt for alle.

Design muligheder kan være som følger:

 • Clapboard beklædning i en retning er bedre at bruge til små værelser, i et stort rum vil det se kedeligt og ensformigt ud;
 • hvis foringen er anbragt mellem bjælkerne, kan dens skygge og retningen af ​​foringen ændres, således at rummet fordeles i zoner;
 • Fast overflade af loftet på vægpanelet kan dekoreres med udskæring eller maling. Denne løsning ser meget elegant ud og ligner farverige gamle huse.

krydsfiner

Selvom krydsfiner ikke ofte bruges til at afslutte loftet, men med hjælp fra det kan du skabe et interessant design, der har dekoreret huset effektivt uden ekstra omkostninger. Distribuere krydsfiner ved antallet af limede lag og ved hjælp af sådanne indikatorer som:

 • klasse - til beklædningsgenstande brug byggekrydsfiner af en af ​​5 karakterer;
 • fugtmodstand - parameteren er særlig vigtig i den periode, hvor huset ikke opvarmes. Belægningen af ​​krydsfiner med laminat øger fugtmodstanden;
 • type træ - ahorn, birk, alder bruges oftest til det øverste lag af krydsfiner, og mellemlaget fremstilles oftest af blødt træ;
 • forarbejdning metode - ubearbejdet krydsfiner er helt egnet til et landsted; for et sommerhus er det bedre at bruge krydsfiner, jorden på den ene side. Dobbeltsidet slibning er ikke nødvendig;
 • udseende - den dekorative komponent af krydsfiner kan laves af asbestpapir, plast, indrammet ved tegning eller efterligning af træ.

For krydsfiner loft, skal du straks konstruere en kasse af træ bjælker eller aluminium profil. Fastgør krydsfiner til bjælkerne ved hjælp af selvdrejende skruer eller negle, og forsegl derefter leddene med en dekorativ batte eller kitt.

Krydsfiner - et praktisk og billigt materiale, der er perfekt til beklædning af loftet i et privat hus. Ved hjælp af krydsfiner kan du oprette et individuelt design af ethvert værelse eller loft.

Fineerpaneler

Fineerpaneler - de samme træplanker, kun dækket af finer for at skabe en dekorativ effekt. Når alt kommer til alt, klæber fineren med succes imitationer af enhver slags træart, og her er det hele et spørgsmål om din smag. Prisen på paneler er lidt højere end prisen på vægpaneler, men mulighederne for plating er meget mere forskelligartede.

Vægtigt plus materiale - nem installation. Hver ejer kan installere finérpaneler, selv uden de nødvendige færdigheder og erfaringer. Enkel installation er udført på grund af låsekoblingen af ​​panelerne. For at lave loftet har du brug for et minimum af værktøjer og tid.

træmasse

Den mest prestigefyldte type træbeklædning er måske naturligt træ i form af praktiske paneler. Materialets vigtigste egenskaber:

 • styrke og holdbarhed
 • høj kvalitet - afhænger direkte af selve træet
 • luksuriøst udseende;
 • Nem og hurtig installation, som kan gøres selvstændigt takket være specielle indbyggede låse.

Sådanne paneler er lavet af hårdttræer, der opfylder visse karakteristika.

gips

Afslutning af loftet på et træhus med gips var tidligere meget relevant. Selv om det i dag ofte findes i moderne hytter, men stadig langsomt bliver en ting fra fortiden, fordi sortimentet af materialer er blevet meget bredere.

Gipset påføres på helvedesnettet, der er fyldt mellem tværbjælkerne. Holdbarheden og holdbarheden af ​​belægningen sikres ved pålidelig vedhæftning af opløsningen til helvedesild og et reliefnet. Gips loftet selv uden visse færdigheder og viden er umuligt. Dette er en temmelig tidskrævende og kompleks proces, der kræver hænderne på en professionel.

 • attraktivitet, rige farver og evnen til at skabe en forskellig lindring på overfladen;
 • anvendelighed og holdbarhed
 • rimelig pris på både selve materialet og plasteringstjenesterne. Uafhængigt arbejde kræver heller ikke store kontantomkostninger.

Den eneste ulejlighed ved en sådan efterbehandling i et træhus er behovet for varmeisolering af vægge, som udføres inde fra rummet. Varmeisoleringsplader er et godt grundlag for yderligere montering af forstærkningsnet. Denne teknologi skjuler imidlertid værdifuldt rum, hvilket er meget uønsket, hvis det ikke er meget stort alligevel.

gips gipsplader

Gipsvægspaneler - et alsidigt materiale til overfladebehandling. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et individuelt projekt med et fantastisk design. Varianten af ​​et to-niveau loft og andre indviklede designs er muligt.

Gipsplader monteret på en træ- eller metalramme, kan senere males, klistres over med loftfliser eller tapet. Du kan også installere på bjælker af falske bjælker og monteringslygter. Gipsstøbning, der ser godt ud med en gipspladens overflade, ser imponerende ud.

Strekak

Det er velegnet til installation i træhuse. Det eneste, der skal tages i betragtning, er en nyansering - spændingsvævet er ikke monteret samtidig med at huset er bygget, men mindst et par år senere, da hvert hus krymper. Stræk lærredet under bjælkerne, hvorfor højden af ​​rummet kan blive reduceret. Streklofter er godt kombineret med gipsvæg på flere niveauer, og en ægte professionel kan skabe et rigtig godt design, og dit interiør vil være unikt.

Plastpaneler

Facing loftet med plastpaneler i et træhus er ret simpelt. Den glatte overflade af trækloftet giver dig mulighed for at montere plastpaneler uden yderligere beklædning. Ellers skal du dreje, for eksempel fra en træbjælke eller metalprofil.

Det er vigtigt! Ulempen ved alle kunstige materialer er, at de ikke tillader luft, hvilket kan forårsage støbe under panelerne. Derfor er det bedst at bruge naturlige materialer til et træhus.

Hvilket loft er bedre at gøre i et privat hus?

Opbygning af et privat hus er en generel, men behagelig proces. For at det skal passere så hurtigt og effektivt som muligt, og huset har tilfredsstillet dig med sin smukke udsigt, er det nødvendigt at gøre en indsats i planlægningsfasen.

Separat er det nødvendigt at bestemme de materialer, der skal bruges i forbindelse med arbejdet - teknologien og rækkefølgen af ​​reparationsprocesser afhænger i vid udstrækning af dem.

Dette spørgsmål er særligt relevant for loftindretning - et stort antal forskellige muligheder gør det vanskeligt at besvare spørgsmålet om, hvilke lofter der skal foretages i et privat hus. Lad os prøve at finde ud af det?

Der er flere muligheder for at afslutte loftet:

 • Spændingsdug
 • Gipsplader blokke
 • Loft med træblokke eller bjælker
 • gips
 • Kassettelofter
 • tapetsering

Lad os overveje fordelene og ulemperne ved hver enkelt mulighed.

Spændingsdug

Anvendelsen af ​​stræklofter i opførelsen af ​​et privat hus er et af de mest almindelige muligheder. Dette er ikke overraskende. Strækmaterialet er meget nemt at installere, og det er relativt billigt.

Designerne elsker dem dog for en anden kvalitet: en stor variation. Du kan designe et strækloft af enhver farve og med et hvilket som helst antal niveauer. Dette giver dig mulighed for at anvende de mest dristige designløsninger og bruge en række rumdesigner.

Derudover er spændevævet fuldstændigt hermetisk, hvilket eliminerer lækage. Dette gælder især i den del af det private hus, hvor lofterne støder op til taget - selvom taget begynder at strømme, vil det indre af rummet ikke lide.

De adskiller sig og øger støjisoleringen på grund af dens tæthed. Derudover kræver pleje af dem ikke særlig vanskeligt: ​​det er nok at vælge et ikke-slibende værktøj og af og til tørre overfladen med den.

En anden fordel kan betragtes som alsidighed - de kan bruges i alle lokaler, undtagen måske bade og saunaer.

Og det vigtigste. Ved hjælp af et strækloft kan du sikkert gemme kommunikation og rør - det gælder især i et privat hus.

Hvad angår manglerne var det heller ikke uden dem. Sådanne lofter adskiller sig ikke med høj holdbarhed, derfor skal der tages en vis forsigtighed i deres drift. Loftet er dog ikke gulvet, og derfor bør der ikke være hyppige fysiske kontakter med det.

Et andet problem er leddene. Uanset hvor omhyggeligt det er lagt, er der en mulighed for, at de vil blive mærkbare. Du kan skjule leddene ved hjælp af designelementer eller gøre dem selv som sådan - f.eks. Når du bruger spændingsstoffer i en kontrastfarve.

Desuden vil det være ret vanskeligt at installere et hæftet loft med egne hænder uden at have det rigtige.

Generelt, hævede lofter - den bedste mulighed for brug i opførelsen af ​​et privat hus: hygiejnisk, let at installere og relativt billigt.

Gipsvæg (gipsplader)

En direkte konkurrent til den tidligere version i popularitet - gipsplanklofter.

En af deres vigtigste fordele er komplet miljøvenlighed. Gipsplader indeholder ikke skadelige urenheder, og derfor kan det sikkert bruges til selv at dekorere loftet i planteskoler.

Imidlertid tåler materialet ikke fugt, absorberer det indeni og bliver tungere. Derfor, hvis du ikke er sikker på fugtisolering af et træhus eller vælger loftet i badeværelset - bør denne ide opgives.

Sortimentet af gipsvægskonstruktioner gør det muligt at bruge dem i næsten enhver indretningstilstand. Multi-niveau eller enkelt niveau loft, buer og hængende elementer... Brugen af ​​gipsvæg giver absolut meget plads til fantasi.

Bemærk: Endnu mere forskellige designløsninger kan findes ved hjælp af en kombination af gipsvæg med et stretch lærred.

Derudover dækker et sådant loft godt alle manglerne i gulve, hjælper med at skjule kommunikationen. Hvis du har brug for at skjule et stort rør eller skjold, skal du designe en gipsvægskanal - det vil ligne en organisk del af interiøret, mens du pålideligt fjerner et unødvendigt element fra dine øjne.

Pleaser og omkostninger - gipsplader betragtes som et af de mest billige materialer. Dette gør det muligt at dække loftet for hele huset uden særlig høje omkostninger.

Det var dog ikke uden ulemper. Udover den allerede nævnte tendens til at absorbere fugt er gipsvæggen skør. Dette kræver stor omhu, når du installerer et sådant loft.

Det er ikke egnet til værelser med lave lofter - installation af gipsplader kan tage omkring femten centimeter rumhøjde på samme niveau og meget mere med lofter på flere niveauer.

Men hvis plads tillader, kan denne mulighed være ideel til dig.

Funktioner af trælofter

Træ anses for at være det dyreste materiale til afslutning af lofter. Den høje pris, kompleksitet af installationen, behovet for nøje at kontrollere hvert element i loftet struktur... Skal jeg forbinde installationen af ​​trælofter i et privat hus?

Absolut ja! På trods af de høje omkostninger ved elementerne og lang installation har sådanne lofter næsten ingen ulemper under driften.

Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke deres upåklagelige udseende. Elegante trælofter passer til ethvert design. Selv et højteknologisk interiør kan kombineres med træpladeelementer, hvis du viser en lille fantasi og kunstnerisk smag.

For klassisk indrettede værelser er den bedste løsning svært og ønskeligt.

Moderne trælofter er meget nemme at vedligeholde. De er allerede blevet behandlet med forskellige midler, som forhindrer forekomsten af ​​parasitter, korrosion, imprægnering med fugt... Dette har en positiv effekt på behovet for at afsætte tid til vedligeholdelse af lofterne samt deres levetid.

Derudover er træet nu ophørt med at være et monotont materiale: Et stort antal behandlingsmetoder giver dig mulighed for at vælge den skygge, der er nødvendig for dig.

Materialet er forskelligt og høj styrke - de kan kun blive skadet, med vilje.

Separat vil jeg nævne caisson lofter: massive træplader ser meget elegante ud og selvfølgelig imponere ejerne af et privat hus og gæster. Moderigtige lofter i renæssancen er nu gradvist ved at blive en af ​​de mest populære designteknikker - hvorfor ikke bruge det?

Trælofter og med et stort antal dekorative elementer kombineres. Du kan nemt tilføje elegante buer, udskårne elementer og endda stucco - alt hvad der på moderne materialer kan se groft, ville det være passende her, hvis du kender til foranstaltningen.

En anden fordel ved trælofter - kassetteinstallationsmetode. Dermed er ulemperne ved gulve, ledninger og kommunikation let skjult.

Men glem ikke at installere et træloft er en kompliceret proces, der skal overlades til fagfolk. Du er usandsynligt, at installationen selv skal udføres, og du risikerer bare at ødelægge det dyre materiale.

Brug af gips

Gips er en tidligere populær metode, der gradvist bliver mindre og mindre brugt. Fra sine fordele er det muligt at udpege, måske de lave omkostninger, variabiliteten af ​​den efterfølgende efterbehandling og muligheden for selv at udføre arbejdet.

Oftest er overfladen pudset før maling eller hvidvaskning. For at gøre dette er det nødvendigt at prime loftafsnittet og dække det med en særlig blanding. Så kan du anvende en fin finish - maling eller hvidvask.

På trods af at processen ser ganske simpel ud, er der flere ulemper i den, end det kan synes ved første øjekast. For det første er arbejdet med pudsning af loftet kendetegnet ved en stor mængde snavs og tager meget tid. Tænk over omkostningsbesparelsen af ​​en sådan indsats?

Derudover falder gipset godt på et fladt loft. Til det samme skal der bruges en masse indsats for at dække sprækkerne og uregelmæssighederne. Igen skjuler denne type loft ikke kommunikation, hvor du skal installere specielle kasser.

Det er ikke altid muligt at passe dem ind i interiøret, hvilket mærkbart forkæler værelsernes udseende og dræber enhver, selv det smukkeste design.

Selvom du vælger en høj kvalitet gipsblanding, er det usandsynligt, at du derefter kan klare dig uden at færdiggøre malingen eller hvidvaskningen - det er ekstra tid, indsats og omkostninger.

Bemærk venligst: Gips lægger begrænsninger på valget af belysningsenheder - for eksempel vil forsænket lys være... bare ingen steder at bygge!

Derfor, hvis du har mulighed for at bruge en anden mulighed - anbefaler vi at du gør det!

Brug af klyngelofter

Ikke den mest populære mulighed i Rusland, men bemærkelsesværdigt er klyngenes lofter på tynde metalplader. Hvis du præsenterede et ansigtsløst jernloft - er du galt!

Moderne kassettemodeller er præget af forskellige designs, farver og former. Du kan nemt vælge kassetter til ethvert interiør og kan skabe et ægte originalt loft.

Sådanne loftsystemer er nemme at installere - selv en person uden erfaring vil være i stand til at installere dem på kort tid.

Et andet plus er høj hygiejne. Specielt behandlet metal samler ikke bakterier, selv i rum med høj luftfugtighed, hvilket betyder at sådanne lofter kan bruges i badeværelset og i køkkenet.

Pleje af dem er også enkel - det er nok at tørre loftet lejlighedsvis med specielle midler.

Funktionerne i installationsprocessen gør det nemt at montere alle lys - fra store lysekroner til indbyggede spotlights.

Af minerne er der mangel på isolation og en forholdsvis høj omkostning, men muligheden fortjener generelt overvejelse for brug i private hjem.

Selvfølgelig kunne vi i oversigten ikke liste alle tilgængelige typer loftdesign i private huse: vægpapir, fastgørelse af laminat til loftet, kombinerede lofter.

Du kan læse om dem i den relevante sektion af vores hjemmeside, hvor hver type er beskrevet i detaljer med alle nuancer og funktioner.

Det vigtigste, der skal styres ved valg af loft til et privat hus, er rummets egenskaber, dets konfiguration, gulvmaterialer og personlige præferencer.

Loftet i et træhus - den bedste finish. 140 rigtige fotos af smukt design

Øjeblikket kom, da din drøm blev til virkelighed - du købte et plot, som du længe havde ønsket, og endelig fik du mulighed for at bygge et trælandskab for dig selv. I denne henseende er der opstået mange spørgsmål: Hvad vil det være, hvilken form for dekoration, hvilken form for design indenfor eller udenfor? Hvad skal loftet være i et træhus? Og andre spørgsmål relateret til konstruktion og udsmykning.

Huset er allerede bygget, væggene er klar til at være færdige og lofterne stadig intakte? Hvad vil de være? Du kan beslutte dig for en række valg ved at se billedet af loftet i et træhus.

Resume af artiklen:

Overlapningen af ​​et privat hus og deres struktur

For at alt arbejde på afslutningen af ​​loftrummet skal udføres i overensstemmelse med alle regler og krav til konstruktion, er det nødvendigt at forstå, hvilken slags overlapning i afsnittet.

Standard overlappende konstruktion består af:

 • indretning, der ikke ofte bærer nogen nyttig funktion, og bærer en dekorativ funktion,
 • dampspærrefilm, der beskytter en boligbyggeri mod fugt udefra,
 • lag af isolerende materiale, formålet med dette lag er simpelt - at varme huset, der starter med isolering af loftet,
 • vandtætning - hjælper varmeapparatet for ikke at blive vådt udefra,
 • gulv eller gulv på øverste etage (ikke en obligatorisk genstand, hvis du ikke har planer om at bruge rummet, som ligger direkte over målområdet).

Hvordan man vælger isolering

Afhængig af typen af ​​isolering afhænger af metoden til installationen. De mest almindelige typer er:

Sten og mineraluld. De ligner bomuldsuld, hold det godt godt. Disse materialer tiltrækker med deres nemme installation, lave omkostninger og lave vægt. Ulemperne omfatter dens evne til at akkumulere fugt, hvis dårlig vandtætning er blevet lavet.

Godt materiale er skum. Det er ret let og hårdt. Bevarer varmen godt. Det har lave omkostninger og er let at installere. Ulemperne omfatter frigivelse af skadelige stoffer med skummet, meget brandfarligt, kan ikke lide høje temperaturer.

Når antændt smelter skummet, bliver det flydende og spreder let ildens flamme til alle materialer der støder op til det. Derfor er det uønsket at bruge det til at afslutte loftet, især i et træhus.

Løs isolering - dette omfatter savsmuld, udvidet ler, sand og andet. De har en lav pris. Ulemperne omfatter behovet for tilstrækkelig plads til bunden af ​​en sådan isolering.

Hvordan man vælger den ydre finish

Da reparationen er ret kompliceret og dyr i form af penge, skal du straks tænke på, hvad dit ydre loft vil være i et træhus.

De mest demokratiske muligheder for efterbehandling omfatter almindelige plastpaneler. Sandt ser de ikke meget smukke ud. Ulemperne omfatter de begrænsede farve løsninger, et lille udvalg af tegninger, samt panelernes skrøbelighed. Alle disse mangler vedrører størstedelen af ​​suspenderede typer af panelbelægninger.

Laminat som loftmåtte - er ret dyrt. Sandheden ser meget anstændigt ud. Fordelene er et stort udvalg af teksturer og farver.

Stræklofter. Sandsynligvis et af de få materialer, der ikke er bange for krympning derhjemme. Kræves nok til at have god ventilation mellem loftet og loftet. Har stor variation i farver, tegninger.

Omkostningerne til materialet samt dets installation reduceres årligt, så de bliver mere overkommelige for den enkle forbruger. Lav et smukt loft i et træhus med en spændingsstruktur vil være let og enkelt.

Gipsplader. Den mest almindelige finish. Som et resultat vil du have et perfekt glat loft. Spørg enhver bygherre - hvordan laver du loftet, og han vil give dig svaret - selvfølgelig, gipsvæg!

Designere elsker gipsvæggen for dens variabilitet - det giver dig mulighed for at lave multi-level designs. Ulemperne ved en sådan overlap omfatter den obligatoriske oprettelse af en ramme, som skal holde alt på sig selv. Desværre kan gips ikke hemmed direkte til den grove overlapning.

Wall paneler. Det går godt med væggen i et træhus. Der er en opfattelse af, at vægpanel kun anvendes, når man dækker altaner eller bade. Dette er en misforståelse.

Det vigtigste er at vælge foringen af ​​det rigtige design og glem ikke at behandle det i slutningen af ​​overfladebelægningen (plet med lak eller maling). Således vil træet ikke miste sit udseende med tiden. Det ser godt ud sådan et loft, hvis du har i husets design af landet eller Provence.

MDF paneler. De har et godt udseende, men er meget krævende af god vandtætning. Hvis du har høj luftfugtighed indendørs - bør du ikke lave loft ved brug af MDF paneler. Deres omkostninger er lave.

Placer dig selv med dine egne hænder

Loftets design i et landhus kan varieres. Et privat hus giver mere fantasi og valgfrihed end en almindelig lejlighed. I huset er lofterne meget højere, og i træhuset er væggene allerede færdige med træ!

Ved første øjekast - at lave et loft med egne hænder i et træhus, er opgaven ret simpel og let. Men ikke alt er så enkelt som det ser ud ved første øjekast. Det er meget nemt at lave en batten og udføre installation af plader af gipsvæg. Arbejd med træ kræver dog overholdelse af visse regler.

Træ er et bevægeligt materiale. I løbet af årene kan et hus bygget af træ skifte og revner og sprækker kan forekomme. Træ er meget følsom overfor høj luftfugtighed, temperatur ekstremer (både eksternt og indendørs).

For at gipspladens loft ikke giver en revne, er det nødvendigt at udføre sin installation korrekt.

Før du laver loftet i huset, skal du forstå, hvilken slags loft der er i. Ofte i sådanne huse gør stråle loft loft eller den, der vil blive lavet ved hjælp af metoden for kontinuerlig reeling.

Bjælkede lofter er altid lavet af plader, der ligger mellem de bjælker. En solid hjul er en slags loft, der er lavet af logfiler. I dette tilfælde skal du forkasse.

Uanset hvilken mulighed du vælger, anbefaler vi dig at forudlæse oplysninger om materialet til loftet eller at konsultere eksperter.

Mulighed for afslutning af lofter i et privat hus

Efter færdiggørelsen af ​​bygningen er der altid en ikke mindre vanskelig test - færdiggørelsen af ​​det indre rum. Og loftsdesign er et af hovedpunkterne i hele processen. Der er mange materialer til deres fremstilling og forskellige stilarter, så det er vigtigt at forstå dem, før de træffer en beslutning. Taket vil trods alt tjene mere end et år.

Så skal du være opmærksom på hele designet som helhed. Overvej også væggenes design, gulvet, tage sig af andre detaljer, der ikke er mindre vigtige i det indre af ethvert rum. Der er forskellige muligheder for at afslutte lofterne i et privat hus.

Fra traditionel til moderne

Mange typer finish, selv om de har eksisteret i mere end hundrede år, er ikke noget fra fortiden, men de bruges fortsat, bortset fra at materialer og teknologier har ændret sig. Men sammen med dem er de nyeste metoder efterspurgt, da de altid er interessante, fordi de giver dig mulighed for at arrangere boliger efter din egen vision og realisere de mest ambitiøse ideer. Ikke den sidste rolle i udvælgelsen spilles af budgettet, som er planlagt at blive brugt til reparationer.

Det er nødvendigt at fastslå, at prioritet er skønhed og raffinement, pålidelighed og kvalitet, holdbarhed og nem installation.

Alle eksisterende muligheder tæller ikke. Men de vigtigste er:

 • hvidvaskning og maling;
 • strukturer lavet af gips og stucco;
 • dekorative gips;
 • spænding og suspenderede klæder;
 • træ og gipsplader konstruktioner;
 • tapet - væske, vinyl, papir;
 • fliser - keramik og skum.

Hvis vi sammenligner efterbehandlingsarbejdet i huset og lejligheden, er det i det første tilfælde vanskeligere, processen til fremstilling og montering af loftet er mere besværlig og kræver visse viden og færdigheder med hensyn til termisk isolering. Hvis du ikke isolerer taget ved alle reglerne, om vinteren bliver du nødt til at stå over for mange problemer, og denne tid på året er slet ikke egnet til at arbejde med fejl og fejlfinding. Og regntiden vil ikke fungere positivt i lofter, hvis de installeres forkert.

Taket er isoleret ved hjælp af specialmaterialer, og først så begynder indretningen af ​​loftet. Ellers vil vinteren, på grund af manglen på ordentlig isolering, ikke kun loftet, men også væggene blive forringet.

Udkast til overflade behøver ikke omhyggelig justering, hvis du planlægger at installere en ophængt struktur. Under det forsvinder alle elektriske ledninger.

Værktøjer, du har brug for

Dette er et standard sæt af enhver mester, der er vant til at gøre alt i huset med egne hænder. Men det er bedre at revidere værktøjerne på forhånd. Når alt kommer til alt er irriterende forsinkelser i arbejdet på grund af de små ting ikke nødvendigt af nogen.

Du skal forberede disse værktøjer:

 • flere spatler med forskellige størrelser;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • skruetrækkere - små og store
 • murske;
 • oplevede;
 • simpel blyant
 • linje;
 • viskelædere;
 • niveau.

Det er godt at have en notesbog med en pen på hånden. Under arbejdet vil trivielle detaljer helt sikkert blive vist, som bedst registreres for ikke at gå glip af en enkelt detalje.

At male eller hvidte?

Den traditionelle og billigste måde at opdatere loftet på er hvidvaskning. For at gøre dette behøver du kun lime og forudjustering af overfladen. Hvis møblerne fra rummet ikke fjernes, skal det være dækket af beskyttende materiale. Selv med den rydeste hvidkalk er strøet overalt sprinklet.

Maling er også en simpel mulighed. Men valget af farver er omfattende. Overfladen kan males i enhver farve og endda flere. Men på trods af overflod af nuancer vælger mange den traditionelle hvide belægning. Det forstyrrer ikke og kombineres med ethvert design.

Når du vælger en farve, er det nødvendigt at tage højde for, at lysetoner visuelt øger loftets højde, og mørke, tværtimod, gør dem lave.

Gips og mosaik

Nogle til dekoration bruger gipsplader. Deres hvide farve er praktisk for dem, der foretrækker sværhedsgrad og klassikere og for dem der elsker lyse farver. Hvide lofter kan males ved at vælge nogen skygge.

Men et virkelig ubegrænset plads til realisering af ideer vises, hvis du bruger dekorative gips, som er tilgængelig i en række forskellige muligheder. Skønhedens skønhed og unikhed er anderledes marokkansk, smalt, venetiansk gips.

Før du begynder at arbejde med gips, skal overfladen være perfekt justeret, vasket og tørret. Derefter dækkes det med en speciel primer, som ikke kun forbedrer gipsens adhæsion til loftoverfladen, men beskytter den også mod skimmel og mugg. Dette gælder især hvis loftet skal installeres i badeværelset eller i køkkenet.

Behandlingsprocessen er besværlig, den ligger over overfladen i flere lag, hver forrige bør tørre. Den endelige berøring er anvendelsen af ​​voks, som vil give overfladen glans, glans og vil permanent bevare overfladen i sin oprindelige form. Det kan være af forskellige typer - lavet af syntetiske komponenter eller naturlige, helt gennemsigtige eller tynde.

Behandlingsprocessen kræver i det mindste minimal træning og bestemt viden. Derfor er det bedre at få den første oplevelse på enhver anden uhåndterlig overflade.

Loftdesign kan suppleres med stucco, mosaik. Således kan du lave accenter. Mosaik består af mønstre eller billeder. Det holder fast, hvis du bruger den sædvanlige flise klæbemiddel. Mosaikken kan laves af forskellige materialer - keramiske elementer, farvet glas, sten.

Hvis loftet skal laves i værelser med høj luftfugtighed, anbefales det at bruge vandtæt lim.

Stramme og ophængte lofter

I et landhus er ophængte lofter samt gipspladestrukturer særligt fordelagtige. Kabelførings- og ventilationsledningerne vil blive gemt under loftet.

Til opførelse af et gipsloft forstærkes metalrammerne først og derefter beklædt med gipsplader. Så kan du anvende maling, gips eller tapet på dette loft.

Sådan dekorere loftet i et privat hus: TOP 8 materialer

Efter færdiggørelsen af ​​udvendigt arbejde i opførelsen af ​​et landhus, skal du fortsætte til en kompleks, men nødvendig proces - indretning. Normalt indvendigt design begynder med spørgsmålet om, hvordan man kan trimme loftet i et privat hus. Den foreslåede artikel vil hjælpe med at bestemme valget af efterbehandling materiale.

Afslutningsmuligheder

Der er mange anstændige materialer til afslutning af loftet i et privat hus. Disse er både traditionelle og moderne materialer, der opfylder de mest krævende smag.

De vigtigste muligheder for at afslutte loftet i et privat hus:

 • renvaske;
 • farvning;
 • gipsstifter med stuck;
 • dekorative gips med sokler;
 • suspenderede strukturer;
 • foring af træ;
 • strakt lærred;
 • konstruktion af gipsplader
 • Baggrund.

En vigtig rolle ved valget af lofter i et privat hus er spillet af behovet for at justere den hårde belægning. Så hvis du monterer en ophængt struktur, er det ikke nødvendigt at justere den hårde overflade. Kommunikation og ledninger lukkes med en hængende struktur.

Enhver mulighed for at afslutte loftet på et privat hus har sine fordele og ulemper. Hvilken designmetode at vælge afhænger af lofternes højde, indretningstilstand, budget, smag og præferencer.

Lad os se nærmere på nogle af de materialer, hvorfra der kan laves lofter i et privat hus.

maleri

En af de nemmeste måder at designe et loft på. Den klassiske mulighed ville være at male overfladen i hvid. Men et sådant design er næppe egnet til et soveværelse eller stue.

Hvis du stadig vil bruge mørke farver, anbefales det at blive kombineret med pastelltoner på væggene. Du kan bruge dekorative blækpræparater med forskellige effekter.

Gips, gips eller polystyrenskum

Lette monteret på overfladen af ​​en plade af polystyrenskum eller gipsplader og lister med lister. Denne belægning er normalt hvid, men efter installationen kan panelet males med en hvilken som helst skygge.

En god løsning ville være at dekorere lofterne på et landhus med dekorative gips, som kan være glat, tekstureret med efterligning af marmor eller mønstrede paneler. Men efterbehandling med dekorative gips kræver særlige færdigheder.

Ophængte strukturer og strækstoffer

På grund af det specielle design af loftet på et privat hus, skal du tænke på, hvordan man lukker ledninger, ventilation og forskellige kommunikationselementer. Til dette formål, egnet suspenderet gipspladedesign. Til overfladen kan du installere belysningsenheder. Disse er LED-strimler eller spotlights.

Korrekt valgte suspenderet struktur giver mulighed for visuelt at forøge rummet, for at anvende forskellige designløsninger.

Suspended strukturer kan kombineres med strakt lærred.

På overfladen kan du holde dekorativt tapet i form af strimler. Du kan holde tapet af samme farve i soveværelset over dit hoved. Og for resten af ​​loftet at afhente materiale af en anden farve.

For at klæbe overfladen med tapet skal du justere arbejdsfladen. Dækningen skal være glat. Til børn passende foto tapet.

Du kan tilføje dekorative klistermærker til dit tapet, der efterligner en lysende stjernehimmel eller smukke planter.

Nuancer i udformningen af ​​lofter i et landhus

Vælge hvad man skal lave loftet i et privat hus, du skal tage højde for funktionerne i enheden udkast overfladen af ​​forstæder bygninger.

At skære loftet i et privat hus indefra, du skal udføre følgende ekstra arbejde for grov belægning:

 1. at montere isoleringen
 2. lægge hydro- og dampspærrelag;
 3. nødt til at tage sig af opvarmning og finde kvalitetsmateriale. Til isolering ved hjælp af mineraluld, udvidet ler, savsmuld og andre materialer.

Efter installation af de nødvendige lag på gulvene, fortsæt til indretningen.

Hvilke lofter er bedre?

Nogle gange er det svært at beslutte og bestemme, hvilke lofter der skal foretages i et privat hus. En veludformet loftsplads skal trods alt ikke kun være smuk, men varm og praktisk, med en lang levetid.

Problemet med loftindretning eksisterer, hvor værelserne ikke opvarmes om vinteren. Hvis du pynter lofterne med et træ eller gipsplader i et sådant privat hus, vil belægningen snart blive ubrugelig i et fugtigt og uopvarmet rum og begynde at falde sammen. Derfor, hvis huset kun bruges om sommeren, så er det bedst at lukke loftet i et privat hus med en ophængt struktur. Passende og paneler lavet af plast og PVC, bjælkeophæng.

Det er nødvendigt at vælge en sådan overfladebelægning, der kan modstå temperaturændringer. Det er muligt at sy loften på et privat hus med et strækstof fremstillet af vinylfilm. En sådan belægning deformeres ikke ved temperaturer under nul og vil modstå virkningerne af varme.

Du kan sheathe loftet af et privat hus med gips. Denne belægning giver dig mulighed for at skjule næsten alle defekter i basisoverfladen. Efter installation af gipsplader kan du udføre en ekstra finish. Overfladen kan males, holde på tapet eller dekorere med gips.

Lavt loft trim

Loftet i et landhus varierer ikke altid i stor højde. I mange private bygninger er lofthøjden lav. For visuelt at øge højden, skal du alvorligt tage fat på spørgsmålet om, hvordan man kan trimme det lave loft i et privat hus.

For at gøre lofter højere, anbefales det at overholde følgende regler ved valg af materialer og efterbehandling af lofter i et privat hus:

 • Når du laver en loftsoverflade, skal du kun vælge lyse farver;
 • Du kan bruge en blank finish, hvis spændevævet er monteret;
 • Når du monterer armaturer i en dækning, er det bedre at nægte omfangsrige belysningsarmaturer med et vedhængsmonteret. Sådanne lamper reducerer visuelt rummets rum og fjerner den allerede lave højde af lofterne;
 • i soveværelset, for visuelt at øge højden af ​​rummet, kan du lave en belægning, der afviger i farve fra hele loftet.

Møbler er af stor betydning for værelser med lave lofter. Så hvis loftet er korrekt, men møblerne er høje og massive, så er der ingen effekt, der øger højden.

Hvordan afslutter man et træloft?

For at bestemme valget af efterbehandling materialer til loftet af et privat hus lavet af træ, skal du tage højde for funktionerne i enhedens loft:

 • Overlapninger af træhuset lyses og fremstilles ved hjælp af bjælker;
 • Mellem bjælkerne er der et rum, der er fyldt med isolerende materiale. Isoleret rum lukker finishen;
 • husets træ krymper, hvilket påvirker loftdækningen.

At dekorere et træloft i et privat hus er bedste materialer lavet af træ. Naturmateriale kombineret med enhver stil i et landhus, vil opretholde det optimale niveau af temperatur og fugtighed.

Hvis du monterer et træloft til badeværelset og i køkkenet, så er der sandsynligheden for, at der er skimmel. I værelser med høj luftfugtighed er det bedre at opgive konstruktionen af ​​trælofter. For badeværelser i træhuset vil spændingsbelægningen være passende.

Yderligere vil vi fortælle mere detaljeret om nogle typer af efterbehandling af lofter af træhuse.

Træbelægning

Foring af træ betragtes som den mest almindelige form for beklædning på grund af følgende egenskaber:

 1. god støjisolering og varmeisoleringsegenskaber;
 2. evnen til at lukke loftets mangler
 3. ingen overfladebehandling nødvendig
 4. lang levetid, hvis det passer godt til loftet. Det er nødvendigt at imprægnerer materialet med en speciel sammensætning med jævne mellemrum;
 5. hurtig installation;
 6. egnet til alle indretningsløsninger.

Ulemperne ved foring indbefatter muligheden for deformation med skarpe temperaturfald og brandbarhed.

Normalt anvendes lofter fra fyr, linde og eg, lærk.

Gipsplader

Gipsplankens finish til loftet på et træhus har følgende fordele:

 1. godt passerer luft, undtagen fremkomsten af ​​kondensat på en overflade;
 2. evnen til at skjule fejl og lukke ledningerne med kommunikation.

Ulempen ved gipsbelægning er manglende evne til at montere direkte på træloftet. Du skal forud montere rammen. Efter installationen skal du udføre yderligere arbejde. Overfladen er puttied og malet. Du kan lim overfladen med tapet.

konklusion

Når du vælger et materiale og en metode til fastsættelse af loftet for et privat hus, skal du tage højde for rummet, forekomsten af ​​uregelmæssigheder og overfladefejl. Den vigtige rolle, som belysning spiller, som også påvirker den visuelle stigning eller formindskelse af rummets højde.

Når du vælger et loft trim, skal du overholde modereringen i farveskemaet. Den øverste del af rummet skal kombineres med den generelle stil i et landhus. Lofter skal være en rigtig indretning af et privat hus.