Lugt fra strækloftet.

Hej Situationen er dette: Jeg bestilte installationen af ​​et strækloft. Masters ankom installeret. Den stærke lugt var den første dag (sandsynligvis selv de første timer), så blev den svagere. (Lugten er sødlig, som gouache), men til sidst blev den ikke helt forsvundet. Det har været 3 uger. Og duften er stadig der. Svag, men følte (lufting hjælper ikke). Den nederste linje Hvad begyndte at kommunikere med det firma, der installerede - siger loftet bør ikke stinke, selv kom fra deres folk (jeg insisterede) kiggede / lugtede - siger lugten føler, men ikke loftet er, det lugter anderledes. Der er intet for en anden at stinke. Nu fortsætter jeg med at kommunikere med kontorchefen der sætter loftet. Han er ikke imod undersøgelserne, selv siger at komme til de genstande, hvor de sætter loftet, se / lugte det - alt er fint. De siger, at vi lægger et par stykker hver dag, og der er ingen problemer. Da jeg valgte dem, google anmeldelser.. og valgte fordi der ikke var nogen negativ overhovedet. Jeg tror det ville være det - har allerede nået op. Spørgsmål til eksperterne - hvad andet kan stinke eller hvordan man fortsætter? Ved selve rummet: det er vinklet. 2 vægge - gaden. 1 væg - min egen lejlighed - 1 væggrænser på næste dør. De stinker ikke. På væggene blev reparationen afsluttet en uge før loftet blev installeret. Der flizelin til maleri og maleri tikkuriloy. Der er ingen lugt fra det, og jeg tror det ikke kan være. Gulvet er gammel parket, som blev skrabet og lakeret 5-7 år siden. Dobbeltvinduer har også stået i flere år. Nå, duften før du installerede loftet var ikke. Et andet firma, der installerede loftet, siger, at det er muligt, at når værelset blev opvarmet (når du installerede loftet) kunne nogle efterbehandlingsmaterialer varme op, som begyndte at lugte nu.. men jeg tror, ​​at gulvet ikke kunne være der, ville trægulvet ikke stinke. Væggene er friske - de stinkede næsten ikke selv når man maler. Det gamle loft stinkede heller ikke. Interesseret i udtalelsen fra fagfolk på dette område.

dette lærred lugter. står over for sådan! Jeg råder dig til at ændre lærredet! Virksomheden skal erstatte!

Det lugter af karamel loft, gouache eller andre søde lugt udsender vinyl, der er til stede i loftet med en stærk opvarmning i korte de er overophedning som et loft praviloieto sker med lak blad og som regel er det Kina, fordi Europa ikke bruge vinyl i kompositionerne, og hvis så det er meget Mammy

Det lugter som linned. Selv Europa, som lugter stærkere end Kina, har ikke en sådan lugt som du har beskrevet. Undersøgelsen er dyr, og det kan ikke give et positivt resultat. Du kan ikke skrive meget om det. Prøv at komme videre fra dem for at kræve udskiftning af stoffet eller kontakt et andet firma. Og om anmeldelserne skriver de for det meste selskaberne selv. Personligt i Irkutsk er dette tilfældet. Men det lugter linned. Hvor mange lofter har vi gjort, og mange kunder bærede ikke noget ud af værelserne, og uanset hvordan de varmer op i lokalet, ingen efterbehandling materialer eller møbler lugter.

Tre uger er ikke nok. Efter seks måneder opstår lugten højst sandsynligt. Meget afhænger af producenten, nogle mennesker har mindre lugte af andre. Men uanset hvor cool denne kemi er, og den forbliver kemi. Desuden vil hele sandheden om lofterne ikke fortælle dig, hvem der gemmer sig bag forskellige certifikater. Og det faktum, at de reducerer mængden af ​​lokaler, og kompositionen af ​​luften i lokalerne, på grund af dette, ændres ikke til det bedre. Tilføj til denne plastikvindue, bundplader, laminat med et polymersubstrat, vinyl tapet, møbel af spånplade mv. Osv. Hvor lang og høj kvalitet kan du bo i en plastikpose.

Og ingen siger, at hævede lofter er helt økologisk materiale. Og dem, der hævder, at det er deres øko-lofter, det er nonsens. PVC lofter er kemi og takket være denne kemi stretch lofter og besidder sådanne egenskaber, som de er bestilt. BEREGNING AF AFSLUTNINGSVOLUM, i det mindste så vidt muligt at sænke loftet er 3 cm. (Uden lamper), 4 cm. (Med lamper). Hvordan kan et højttab på 3-4 cm påvirke. Vil disse 3-4 cm gemme situationen? Og hvis vi taler om kvalitetslivet, er det i skoven i et træhus med nogle vægge, gulve og lofter.

Jeg forstår, at du i princippet er imod et kvalitetsliv under byens forhold. Du vil ikke engang prøve, især fordi andre rådgiver eller skaber dette helt liv.

Er kvalitetslivet i byen ægte? Hvad angår mad, argumenterer jeg ikke, du kan købe det, bare et spørgsmål om pris. Alle de fordele, som vi bruger i dette liv, alt, hvad der hjælper os med at forenkle vores liv - Alt dette gør ondt i miljøet og betyder, at det kommer til os.

Hvorfor lugter lofterne og er det normalt?

Der er mange uoverensstemmelser om fordelene og miljøvenlighed af stræklofter. På trods af dette er denne metode til efterbehandling altid populær. Men spørgsmålet fra forbrugerne er stigende. Det er især skræmmende, når du efter installationen lugter loftet og lugten ikke forsvinder i lang tid.

Hvad er det lavet af og hvorfor lugter det?

Grundlaget for strækloftets materiale er polyvinylchlorid (PVC), som har en bestemt lugt. Når filmen opvarmes under installationen, er det uundgåeligt, det kan være mildt, men det vil stadig være. Det faktum, at lærredet lugter som vinyl, angiver ikke deres ringe kvalitet. Nogle typer dyre film, selv uden opvarmning, har en ejendommelig og ofte stærk "duft". Men efter udluftning skal han forsvinde.

Så efter at du har installeret det franske filmloft, fordamper duften om en time eller to, men den kan hvile i 3-5 dage. Det hele afhænger af intensiteten af ​​ventilation og den temperatur, som loftet blev opvarmet. Billigere, for eksempel forsvinder ukomplicerede kinesiske produkter længere, op til en måned.

En ubehagelig lugt fra ophængte lofter kan forekomme, og noget tid efter installationen på grund af ukorrekt drift begynder materialet (for eksempel når UV-stråling rammer loftet) at nedbrydes.

vopros-remont.ru anbefaler at afholde sig fra at bo i et rum, hvor PVC-strækloftet blev installeret i 2 uger. Derudover er det nødvendigt at ventilere det område, hvor installationsarbejdet blev udført, aktivt.

Under alle omstændigheder kræver installatøren at hygiejnisk og brandcertifikat, spørg, hvilke materialer er der lavet af specifik film. Duften må ikke skade, men det er værd at beskytte dig selv og dine kære. Hvis dokumentationen er okay, men tilstedeværelsen af ​​"aroma" er alarmerende, så luft oftere, kan du endda vaske loftet. Husk, at stræklofterne ikke skal lugte længe!

Advarsel! Hvis du eller nogen der er tæt på dig har hovedpine, er der vand i øjnene, der er generel svaghed, og du er sikker på, at dette ikke er koldt, kontakt et firma, der installerer lofter. Dette kan være tegn på en individuel allergisk reaktion. Og denne slags loftindretning passer i princippet ikke til dig. Uanset om de lugter eller ej, skal de afmonteres.

En anden mulighed er meget værre: lugten forsvinder ikke i lang tid, og alle de anførte symptomer også. Højst sandsynligt blev der lavet lavkvalitets (falske) ikke-certificerede film under installationen. Det truer din familie med kemiske forgiftninger. Uagtsomhed af virksomheden kan koste dig sundhed, i dette tilfælde er den bedste løsning at slippe af med farlige lofter.

Duften af ​​stræklofter. Arter. Sikkerhedslofter for mennesker. Faktorer der påvirker lugtbestandigheden af ​​PVC film. Stofklæder

Stræklofter er en moderne, praktisk og æstetisk løsning til ethvert værelse. Det eneste problem, som næsten alle købere støder under installationen, er den vedvarende ubehagelige lugt fra strækloftet.

Hvad er dens årsager? Og angiver det ikke, at loftet er lavet af materialer, der er sundhedsfarlige for mennesker og liv?

Højkvalitets strækloft - indvendig dekoration

Typer af stræklofter og forskelle

Brugen af ​​stræklofter hjælper med at undgå de fleste reparationsstadier, som f.eks. Udjævning eller spaltning af lofthvelvet. Desuden gør udformningen af ​​stræklofter dig mulighed for at skjule fejl i overfladen af ​​buen og skjule alle mulige kommunikationer, rør og andre elementer.

Nå skal du endelig ikke glemme deres æstetiske rolle som supplement til det generelle indre af rummet. Med deres hjælp kan du gøre rummet som et strengt og respektabelt udseende (kontor, kontor) og lys, legesyg (for børn).

Grundårsagen til det faktum, at loftet lugter, ligger i dets struktur og fremstillingsmateriale - stof eller PVC filmlofter.

Stretch loft af PVC film

Den mest almindelige blandt dem er kategorien af ​​stræklofter lavet af polyvinylchlorid (PVC-film). De er de mest overkommelige og meget nemme at installere og yderligere pleje. Men samtidig er lugten af ​​stræklofter lavet af PVC-film en af ​​de mest kraftfulde og ubehagelige.
Duften kommer fra hovedkomponenten, hvorfra den fremstilles - polyvinylchlorid. Men hvis den PVC-film, der blev brugt i produktionen, var af god kvalitet, så kan du ikke være bange for en ubehagelig lugt - den forsvinder om en tid fra 2 timer til 3-4 dage.

Det fuldstændige fravær af lugt efter installation af PVC-loft indikerer ikke nødvendigvis dets høje kvalitet. Det er muligt, at materialet var så langt i lageret, at duften var forsvundet.

Loft sikkerhed for mennesker

Streklofter har en negativ indvirkning på menneskekroppen og stinker kun, hvis der anvendes PVC-film af ringe kvalitet, som omfatter phenol eller toluen.

Disse stoffer kan medføre dårlige helbredsproblemer:

 • hovedpine;
 • svaghed;
 • svimmelhed;
 • besvimelse;
 • alvorlige allergiske reaktioner mv.

Tilstedeværelsen af ​​phenol i filmen kan ganske let bestemmes af lugt.
I et PVC-loft af høj kvalitet vil den lugt, der uundgåeligt opstår under installationen, have en hård, kemisk natur og vil hurtigt forsvinde. Mens phenol har en ubehagelig sød lugt.

PVC sikkerhedsniveau

PVC film til hængende lofter

PVC film, i henhold til niveauet af lugtresistens og sikkerhed for mennesker, kan opdeles i 3 kategorier:

 • Højkvalitets film, enten lugtfri eller meget svag, som afværges i højst 3 dage, er fuldstændig harmløs for helbredet og er egnet til installation i ethvert rum, selv i børnenes værelser;
 • Filmen er ikke af meget høj kvalitet, hvis strækloftet efter installationen stinker i 1-2 uger, og i et rum hvor det blev bedre at ikke bruge meget tid; Et sådant loft er helt egnet til installation på korridoren eller i badeværelset;
 • lavkvalitetsfilm med en stærk sød lugt af kemisk oprindelse (phenol), som ikke eroderer i mere end 2 uger. Et sådant loft udgør en trussel for folkesundheden, og det er bedre at erstatte det.

Faktorer der påvirker lugtbestandigheden af ​​PVC film

Nogle faktorer kan påvirke udseendet og modstanden af ​​lugten i strækloftet:

 • i et varmt rum lugter loftet mere intenst end i en kold, men jo højere temperaturen er, jo hurtigere lugter du væk.
 • Jo højere lofterne er, desto mindre intense lugten.
 • Indbyggede armaturer til stræklofter opvarmer også det, og jo mere de er installeret, de stærkere stræklofter lugter;

Lysarmaturer indbygget i loftet

 • tørreren indendørs luft, jo mere intens processen med at forvitre lugten.

Lugten vil ødelægge hurtigere, hvis der er installeret en elektrisk eller svampet lufttørrer i rummet.

Husholdning luft tørretumbler

Stræklofter på stofbasis

Stoftæpper er fremstillet af polyesterstof, specielt behandlet og imprægneret med polyurethan. Til dato betragtes de som den mest harmløse blandt alle producerede stræklofter.

Gøre lofter lavet ifølge denne teknologi lugt? Svaret er praktisk taget nej. Lugten og meget svag vises kun i 20% af tilfældene. Derfor anbefales de til installation i børnenes værelser.

Problemfri strækloft på stofbasis

Tekstilloftet stinker kun, hvis der anvendes materialer af lav kvalitet til at gøre det. Men det er kun muligt, hvis du køber håndværk eller produkter fremstillet i Kina.

At skelne produkter fra europæiske producenter, som er harmløse og lugtfrie og af lav kvalitet, kan baseres på flere grundlæggende egenskaber:

 • Størrelser: Matt og blank, sømløs europæisk film kommer i ruller 2-3 m bred, men ikke 3,5. I denne størrelse kan kun kinesiske leverandører levere deres produkter;
 • Produkter fra kinesiske producenter kan maske under belgiske, så du skal være forsigtig og husk at ingen belgisk film ikke eksisterer i princippet.

Sammenfatning af ovenstående, du kan besvare de vigtigste spørgsmål: er der nogen lugt fra stræklofter? Er de skadelige for kroppen? Svaret er ja, lofterne lugter og det er helt normalt og naturligt for byggematerialer.

Det lugter alt: maling, tapet, linoleum. Men lugten forsvinder hurtigt og påvirker på ingen måde menneskers sundhedstilstand. Harm kan kun bringes af materialer af lav kvalitet, der indeholder skadelige kemiske forbindelser. Men hvis du følger tips og tips i artiklen, kan du reducere risikoen for at købe dem til et minimum.

Lugt fra strækloftet: Hvorfor lugter de og hvor meget lugter du?

Stretchlofter, som en mulighed for at designe lofter, er i dag blevet mere og mere efterspurgte. Populariteten af ​​denne type finish er indlysende, baseret på det faktum, at mange ejere af lejligheder og huse, der reparerer deres hjem, foretrækker installation af spændingsstrukturer.

Lugt fra stræklofter

I mellemtiden er der kontroversielle spørgsmål vedrørende denne type finish. For eksempel argumentere for miljøets renhed af dette materiale. Især ofte potentielle forbrugere undrer sig over lugten, som er forbundet med lærredens spænding efter installationen, hvorfor det lugter, mere præcist det stinker, og hvorfor lugten holder anderledes tid.

For at et sådant spørgsmål ikke opstår efter installationen af ​​et strækloft, er det nødvendigt at forstå og forstå, hvorfor det stadig sker, og når du virkelig behøver at bekymre dig om det.

Hovedårsagen til, at der er en skarp lugt fra lofter, ligger i hovedkomponenten, der anvendes til fremstilling af materialer til denne slags finish - dette er polyvinylchlorid. PVC-film er fremstillet af den, som oftest bruges af forbrugerne, når man bestiller stræklofter. Filmcoating er mere overkommelig end stof, det er nemt at installere og udføre yderligere omhu under driften.

Til fremstilling af polyvinylchloridfilm anvendes:

Disse komponenter har tendens til at producere flygtige stoffer, der kan forårsage folk, der indånder dem:

 • hovedpine og generel svaghed
 • træthed og svimmelhed
 • tilstande tæt på besvimelse
 • allergi af den allergiske plan (udslæt, nysen, rive og kløe).

Sådanne lidelser kan være årsagen til at lærredet installeret på dit loft, har tegn på materiale af ringe kvalitet, med krænkelser af produktionsteknologien.

Bevist på dette marked producerer europæiske producenter lærred i overensstemmelse med kvalitetsstandarder og internationale sikkerhedsstandarder. EU-lande nærmer sig strengt implementeringen af ​​standarder vedrørende materialets bestanddele og streng overholdelse af den teknologiske produktionsproces. Uden for landet frigiver de kun certificerede produkter med upåklagelige indikatorer for styrke, elasticitet, holdbarhed og miljøvenlighed. Du kan sikkert stole på sådanne lande - producenter:

Kvaliteten af ​​fabrikation i Kina og CIS-landene efterlader meget at ønske.

Polyvinylchlorid, som et fuldt syntetisk materiale, har en temmelig ejendommelig lugt, der især forværres, når materialet opvarmes. Som du ved, er opvarmning en obligatorisk procedure, der anvendes under installationen af ​​installationen af ​​loftet. Derfor er tilstedeværelsen af ​​lugt under installation ikke nogen grund til bekymring.

Faktorerne for varigheden af ​​lugten og hvordan man skal klare det

Den karakteristiske lugt fra strækloftet forsvinder helt på grund af forekomsten af ​​noget tid. Men dets varighed er påvirket af nogle faktorer:

 • Termi- og opbevaringsforhold. Opbevaring af spændingsduger i lagre i lang tid bidrager til, at de ophører med at "lugte". Som praksis viser, er dette et sjældent tilfælde, og oftere sker det med farvede materialer. De populære hvide canvases er ikke forældede på lager i lang tid.
 • Temperatur tilstand. En stigning i lufttemperatur påvirker stigningen i lugt fra spændbelægningen og øger dens forsinkelsesgrad. Alt modsat sker ved lave temperaturer, lugten er næsten ikke følt, men fordamper lidt længere.
 • Fugtindikator. Hvis der er et højt fugtindhold i rummet, vil den specifikke lugt vare længere end hvor fugtigheden er lav.
 • Luftbevægelse Intensiv luftning hjælper med hurtigt at slippe af med den ubehagelige lugt.
 • Størrelsen af ​​rummet. Jo højere lofterne er, desto lavere er koncentrationen af ​​"duft", der udsendes af lærredet.
 • Antallet af indbyggede lys. Armaturer monteret i et lærred øger temperaturen i loftet, hvilket fremkalder ubehagelig fordampning og jo flere belysningsanordninger, jo længere er vejrprocessen.

Efter at have behandlet årsagerne til lugtdannelse og faktorer, der påvirker dens intensitet og varighed, kan du, efter råd fra erfarne installatører af spændingsstrukturer, øge hastigheden af ​​dens eliminering ved at gøre følgende:

 1. Øg frekvensen af ​​ventilationen af ​​rummet, og pas på at temperaturen i rummet forbliver høj nok. Du kan tilslutte en konvektor eller en rumvarmer til dette.
 2. Brug en elektrisk lufttørrer, som vil reducere fugtighedsniveauet i rummet, hvilket igen vil påvirke det faktum, at duften vil forlade meget hurtigere.
 3. Hvis det er muligt, prøv ikke at tænde lysene i det rum, hvor spændedækslet er installeret i flere dage, ca. en uge, især hvis der er mange lys. I denne uge kan du tilslutte en bordlampe. Derefter er det bedre at bruge energibesparende lamper for at gøre pærerne mindre varme på lærredet.
 4. Hvis lugten er tilstrækkeligt vedholdende og dårligt vejrlig, ville det rette skridt være at søge råd og hjælp fra fagfolk til at være rolige for deres helbred.

Lugtens afhængighed på lærredets kvalitet

Hvor meget vil denne manifestation udgøre, afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte materiale. Hvis en spændingsfilmbelægning af den originale franske produktion er installeret i lokalet, bør den specifikke lugt være mild, og hvis rummet er intensivt ventileret, skal dens fordampning finde sted senest et par timer efter, at belægningen er strammet.

Dette er med hensyn til kvalitetsmateriale. Hvis du køber billigt materiale, for eksempel kinesisk, så skal duften udholde, måske endda en hel måned, indtil den forsvinder. Derfor stiller specialister - installatører anbefalinger til, at de ikke bor i et rum, hvor stræklofter netop er blevet installeret i mindst to uger, så duften kan spredes under hensyntagen til den aktive ventilation af rummet.

I fremtiden, under driften af ​​strækloftet, er det nødvendigt at følge de eksisterende regler, så det ikke er muligt at sprede vinyl lugt i rummet.

Kontakt med ultraviolette stråler i loftet kan forårsage nedbrydning af vinyl, hvilket klart vil blive ledsaget af en karakteristisk skarp lugt.

Når du køber et materiale til en spændingsstruktur, skal du sørge for at anmode om dokumenter om certificering af materialet, gøre dig bekendt med sammensætningen af ​​de komponenter, der blev brugt i fremstillingen, og også inspicere materialet, når du køber det. Kvalitetsmaterialet vil være certifikatoplysninger og detaljer om producenten. Hvis alle dokumenter er i orden, blev installationsprocessen gennemført i overensstemmelse med alle installationsregler, og duften er til stede fra stræklofterne, så det kan være værd at styrke processen med luftning eller endda skylle loftet ved hjælp af specielle midler.

Under alle omstændigheder kan modstanden af ​​lugten fra spændbelægningen forekomme, men det har meget sjældent en negativ indvirkning på menneskers sundhed.

Der er nogle forskelle i kvalitetsmateriale, der kan hjælpe dig med at købe det rigtige:

 • Størrelse - Europæiske producenter af lærred leveres i ruller, hvis bredde er fra 2 til 3 meter. Et produkt med en bredde på 3,5 meter skal være opmærksom på, at det højst sandsynligt ikke tilhører kategorien af ​​europæiske materialer af høj kvalitet, men er simpelthen en falsk.
 • Fabrikant - hvis du bliver tilbudt et produkt fra en belgisk producent, skal du vide, at dette land ikke producerer denne slags produkt, sandsynligvis det er et lav kvalitet kinesisk lærred. Blandt kinesiske overtræk er der højkvalitetsfabrikata, for eksempel Gline og MSD mærkerne.
 • Pris - her er et direkte forhold "priskvalitet". Prisen på et kvalitetsprodukt kan ikke og bør ikke være lavere end markedsgennemsnittet.

Du bør ikke være bange for lugten fra strækproduktet, først vil det være så længe det ikke er udtalt sødt, hvilket præcist angiver et produkt af dårlig kvalitet, der produceres i strid med teknologi.

At føle forskellen mellem duften af ​​phenol og den oprindelige strækstof er ikke svært. Phenol har en sød, lidt behagelig lugt, mens et ægte produkt af høj kvalitet vil lugte skarpt og ubehageligt med kemi, men det vil falme efter et stykke tid.

Så, PVC filmduv kan opdeles i tre kategorier af kvalitet:

 • Materialet med høj kvalitet lugter svagt, lugten forsvinder helt inden for 3 dage. Denne kvalitet er velegnet selv til et barns værelse.
 • Materiale med mellemkvalitet har en mere udtalt lugt, som vil ødelægge langsommere, det kan tage et par uger. Det er ikke egnet til boligareal, så det er oftest brugt til at designe lofter i badeværelset eller gangen.
 • Materiale af lav kvalitet er kendetegnet ved, at strækloftet lugter meget sødt i kombination med en kemisk farvetone. Hans tilstedeværelse i rummet i mere end tre uger taler om tvivlsom kvalitet, en mulig falsk, hvorfra det er bedre at slippe af med, da det ikke er egnet til brug og usikre.

konklusion

Det er nødvendigt at bemærke det vigtigste i denne sag. En vedvarende lugt fra en spændingsbelægning er kun forbundet med materialer af ringe kvalitet, der produceres i strid med kvalitets- og sikkerhedsstandarderne for menneskers sundhed. Materialer af høj kvalitet til afslutning af lofterne, især stoffer, er ikke farlige og påvirker ikke deres ejers sundhed. Generelt er lugten fra strækloftet et normalt fænomen, og når det forsvinder, vil du nyde det æstetiske udseende af dit elegante loft.

Hovedelementet i artiklen

2. Hovedårsagen til lugten af ​​filmbelægninger associeret med polyvinylchlorid, som ligger til grund for deres produktion. Den indeholder phenol, toluen og chlor, som udsender skadelige flygtige stoffer.

3. Under installationen opvarmes filmen, og duften stiger, men det skal efterhånden afhænge af materialets kvalitet.

4. Hvis der under belægningen er mangel og allergiske manifestationer, kan dette tyde på en overtrædelse af produktionsteknologien og tvivlsom kvalitet.

5. Nogle faktorer påvirker lugtens varighed:

 • opbevaring - langtidsopbevaring hjælper med at reducere lugt;
 • temperatur - når temperaturen er høj, skylles duften hurtigere
 • fugt - høj luftfugtighed bevarer lugt
 • bevægelsen af ​​luftintensiv luftning fremskynder lugtens forsvinden;
 • rummets størrelse - højt til loftet reducerer koncentrationen
 • Antallet af lamper - et stort antal af dem opvarmer lærredet og øger lugten.

6. Det er muligt at øge hastigheden af ​​dens eliminering ved hyppig luftning, sænkning af fugtigheden i flere dage for ikke at tænde det øverste lys.

7. Lugt afhænger af produktets kvalitetsegenskaber. Når du køber, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater.

8. Der er nogle forskelle mellem det oprindelige materiale:

 • Størrelse - ruller bredde fra 2 til 3 meter.
 • Fabrikant - Frankrig, Tyskland, Sverige, Italien, Fabrik Kina. Belgien producerer ikke, men ofte er kinesisk falsk udstedt som en belgisk produktion.
 • Pris - kan ikke være lavere end markedsgennemsnittet.

9. Filmwebs har tre kategorier af kvalitet:

 • høj - har en svag lugt der forsvinder om 3 dage
 • medium - har en lysere lugt, der går væk om 2 uger, ikke egnet til stuer
 • lavt - sødt i kombination med en kemisk lugt kan være til stede i mere end 3 uger, det er usikkert for helbredet.

Stretch loft stinker allerede 10 dage, er det normalt?

Pongs tyske stræklofter blev installeret, bestilt i en fast firma type, den 10. dag stinker, rummet blev ofte ventileret, lugten er svag, sød og kemisk, var det normalt, kunne installatørerne ikke overholde teknologien og overophedes, for eksempel lærredet eller noget andet Hvad?

xbasilx skrev:
om installatørerne ikke kunne overholde teknologien og overophedes, for eksempel et lærred eller noget andet?

Det er, hvad hunden er begravet i. Er kinesisk glidet? Når de strækker det kinesiske loft, forlader jeg reparationen i et par dage. Jeg har en allergi til skarpe lugte.

I Kina hedder dette -Teknisk film, det største plus er billigt!

Gode ​​gerninger masterrrr

I min praksis lugtede det som tre uger. Det er kun for at udholde og luft mere.

Hvilket mærke af lofter har du? Kina (Belgien)? Fordi for pongs, der produceres i Tyskland og certificeret i henhold til euro standarder, er det ikke normalt, at filmen lugter i 2-3 uger eller mere, og Kina eller Rusland, selv af høj kvalitet, behøver jeg ikke, hvor indholdet af phenol er to gange højere end i europolotnakh, og jeg behøver ikke sådanne lofter for ingenting.

gode lofter lugter ikke som noget (den første time efter installationen lugter det som brændt gas fra brænderen, selve loftet har ingen lugt)

ElDmitri skrev:
gode lofter lugter ikke som noget (den første time efter installationen lugter det som brændt gas fra brænderen, selve loftet har ingen lugt)

Jeg er enig. En god lærred lugter næsten ikke. Set Kina glide

En god lærred lugter næsten ikke

De er alle lavet i Kina, kun kvaliteten af ​​malerierne er anderledes. Tysk lærred = købt i Kina og skåret i Tyskland..

judus skrev:
De er alle lavet i Kina, kun kvaliteten af ​​malerierne er anderledes. Tysk lærred = købt i Kina og skåret i Tyskland..

I Tyskland synes de ikke at være skræddersyede, de er skræddersyet fra os. Men den værste køb i Kina (bare dyr at tage godt ud, men det er der)

Gode ​​gerninger masterrrr

xbasilx skrev:
Hvilket mærke af lofter har du? Kina (Belgien)? Fordi for pongs, der produceres i Tyskland og certificeret i henhold til euro standarder, er det ikke normalt, at filmen lugter i 2-3 uger eller mere, og Kina eller Rusland, selv af høj kvalitet, behøver jeg ikke, hvor indholdet af phenol er to gange højere end i europolotnakh, og jeg behøver ikke sådanne lofter for ingenting.

I Chita for 10-15 år siden blev tyske og franske lofter trukket. Rige trak og sad i en pølle. For resten af ​​befolkningen var det dyrt. Priserne faldt ned. Og dette blev lettet af Kina over floden. De tager 100 der og gør her til 500. Og disse 500, for fattige mennesker, er generelt billige. Øjne og næse er tilsluttet og tro fabler om de "franske" lofter.

Lugt fra stræklofter: er det værd at bekymre sig?

Hver ny ting har sin egen karakteristiske lugt. Nye sko, nye møbler, næsten alle netop erhvervede ting... Og det er ligegyldigt, om det er naturligt eller kunstigt materiale - det lugter stadig.

Nogle gange glæder vi os i denne duft og beklager så meget, at det til sidst forsvinder. Og nogle gange gør vi vores bedste for at slippe af med det.

Og da absolut alt har sine fordele og ulemper, er det ikke overraskende, at sådanne smukke, praktiske stræklofter har deres egen "men". I denne artikel vil vi rejse et emne, der bekymrer alle, der lige har afsluttet en reparation, nemlig lugten fra strækloftet.

 • hvordan det skal være i orden af ​​tingene og hvad der skal være alarmerende;
 • hvor meget han kan holde ud i lejligheden
 • hvad kan styrke / reducere det
 • hvor sikkert er det for helbredet
 • hvordan man kan slippe af med det hurtigt.

Oplysningerne fra os er af interesse både for dem, der har til hensigt at installere stræklofter og for dem, hvis faglige aktivitet er forbundet med deres installation.

Aromaer af reparation

Først og fremmest bør du sørge for, om duften virkelig kommer fra strækloftet. Hvad ellers kan lugte, eller ville det være mere korrekt at sige "stink"?

Hvis der er andet end loftet i din lejlighed, er der ikke sket noget - spørgsmålet er ikke længere nødvendigt. Der er dog en lille chance for, at duften kommer fra energibesparende lyspærer. Men denne kendsgerning er let elimineret ved at ændre dem et stykke tid til andre.

Hvis du efter reparationen dukkede vinyl tapet, linoleum eller laminat, nye møbler eller husholdningsapparater, kan lugten komme fra noget.

Den kunstige tapet omkring os, gulvene og lofterne bidrager til skabelsen af ​​en "drivhuseffekt", så ventilér kun rummet mere ofte, og snart vil alle fremmede smagsoplevelser forlade dig.

En anden ting, hvis duften ikke eroderer i lang tid - det kan være et foruroligende tegn. Hvad han kan tale om - du vil finde ud af lidt senere.

Hvis lugten virkelig udstråler dit loft - lad os finde ud af, hvad der kunne være dets kilde.

Hvad er duften

Undervurder ikke vigtigheden af ​​lugt i vores teknologiske æra. Det fortæller os, at du ikke bør spise eller hvor bedre ikke at gå, være en vigtig del af vores instinkter. For eksempel er her en interessant video:

Og i tilfælde af lofter baseret på PVC-film spiller den også en rolle. Hvis det tidligere var muligt at skelne en falsk med størrelser eller sømme, der ikke var karakteristiske for højkvalitetsproducenter, er det i dag selvfølgelig, som kælderen fremstiller.

Certifikater kan også være falske, men vores lugtesans vil ikke lade os ned.

Så kan duften af ​​ophængte lofter være:

 • hård og kemisk;
 • sød kemikalie;
 • rådne og ridsede.

Hvis han overhovedet er fraværende - ikke haste for at glæde sig. Det kan betyde, at du har købt et produkt af høj kvalitet, samt det faktum, at den film, der anvendes til loftet, har været på lager i lang tid og derfor ikke har de nødvendige egenskaber.

Og endnu værre, hvis fabrikanten dermed skjuler det ringe kvalitet og usunde materiale, der har... hvad synes du, hvad? - Sød, lidt kemisk lugt, der minder om noget som duften af ​​tyggegummi.

Efter type af smag og dens holdbarhed, omfang og omfang af skader, skelnes følgende typer PVC-film:

Hvordan skal du lugte PVC-film?

Ny, netop lavet, den har en let plast-gummi aroma, der hurtigt forsvinder.

Polyvinylchlorid er en uskadelig, ikke-brændbar, men ikke den mest naturlige, men meget modstandsdygtig overfor en række indvirkninger materiale, der er i hver lejlighed. Tråd, vinduer, døre, linoleum, måtter, køleskabe - alt dette i en eller anden grad indeholder PVC.

En anden ting er skadelige stoffer tilsat til PVC, når man opretter en loftsfilm for at give den farve eller visse kvaliteter - hydroxybenzen (også kendt som carbolsyre eller phenol) og methylbenzen (toluen). Det handler om deres tilstedeværelse og siger sødlig smag.

1. Phenol er giftigt for mennesker og dyr. Det absorberes hurtigt af kroppen og på kortest mulig tid begynder at påvirke hjernen.

Virkningerne af hans mindste doser manifesteres af nysen, hoste, lak, svimmelhed, kvalme, hovedpine og tab af styrke. Det er et meget farligt stof i fareklasse 2.

2. Methylbenzen er et stærkt aktivt toksin, som er analogt med benzen, tilhører gruppe D carcinogener. Det har en svag narkotisk virkning og kan føre til stofmisbrug.

Hans par fører til skade på nervesystemet, hvilket forårsager hæmning og nedsat aktivitet af det vestibulære apparat, i nogle tilfælde irreversible. Langvarig eksponering for dette stof påvirker den hæmatopoietiske funktion hos en person, hvilket fører til hypoxi og cyanose.

Hvis du ikke tror på nogen, herunder din lugtesans, kan du foretage en undersøgelse.

Der er en mere ret sjældne årsag til lugt, men det kan heller ikke udelukkes. Hvis duften efter installation af loftet:

 • det samme som under installationsteamets arbejde
 • hvis det ikke er kemisk, men snarere ligner duften af ​​forfaldne organiske stoffer;
 • imbibed i polstrede møbler, gulv og vægge

- dette kan indikere tilstedeværelsen af ​​propan, som faktisk var til stede under installationen.

Faktum er, at masterloftarbejderne arbejder med gaspistoler, hvorfra cylindre fra tid til anden er nødvendige for at hælde den dårlige propan. Hvis dette ikke er gjort i tide, vil stanken under installationen være ubeskrivelig, og duften kan let absorberes i væggene, gulvet og møblerne. Det eroderer efter tre måneder.

Udskiftning af loftet i dette særlige tilfælde vil ikke lindre lugten af ​​enten møbler eller tapet. Men speciel rengøring er mulig. For det første skal du finde ud af om det er propan, hvor du bedst kan hjælpe undersøgelsen.

Lugter under loftinstallation

Når du installerer, skal du have lugt, fordi sammensætningen af ​​en højkvalitetsfilm indeholder forskellige svampe, brandslukning samt additiver, der forbedrer materialets kvalitet.

Det er vigtigt! Duften umiddelbart efter installationen er ikke den mest nyttige, så det er i et stykke tid bedre at være i rummet for et minimum af tid, og også at begrænse eller fjerne opholdet på dyr og kageplanter i den.

Efter den endelige fordampning af skadelige stoffer og god ventilation forsvinder lugten, og den bliver sikkert igen i huset.

Hvorfor lugter høj kvalitet pvc loft

Hvis du er sikker på, at du ikke har skadelige materialer på loftet, men duften er der stadig en uge efter installationen, kan det skyldes:

 • stort rumfang
 • mangel på god ventilation
 • høj temperatur, som forværres af overflod af indbyggede lamper (eller rettere sagt deres ukorrekte installation). Varmebestandigheden af ​​PVC er 66-70 grader, og højere temperaturer fører til dekomponering og deformation. Ud af situationen - korrekt installation af belysning. Det kan være nødvendigt at fjerne nogle af lamperne for at reducere temperaturen og bevare loftet. Interessant faktum: Jo højere temperaturen (inden for det tilladte område), jo hurtigere lugter forsvinder;
 • høj luftfugtighed, hvilket bidrager til forsinkelsen af ​​lugten. Udgang: Forbedret ventilation eller luft tørretumbler;
 • kontakt med PVC-klud ultraviolet, hvilket også fører til nedbrydning af materialet og forårsager lugt.

Det kan ske, at duften har forblevet efter installationen og lever stille mellem bunden og spændingsloftet, og det er kun nødvendigt at blive udvist derfra.

Og du kan opnå dette ved at "ryste" loftet. Hvis du ikke helt ved, hvordan og hvad du skal gøre i dette tilfælde, henvises til installationsgruppen, der var involveret i installationen.

Hvordan slippe af med lugten

Hvis du ikke har til hensigt at demontere loftet, er dette det, der kan hjælpe med til hurtigt at fjerne den ubehagelige kemiske lugt:

 • døgnet rundt forbedret luftning i 2-3 uger;
 • miljømæssige luftrensere;
 • populær metode fra stank - salt (eller saltlage), jævnt placeret omkring lejligheden;
 • åndedrætsværn - lugten de ikke vil eliminere, men vil holde dig sund for et stykke tid, mens du kæmper med stanken;
 • Potteplanter - Spathiphyllum, Chlorophytum, Sansevieriya, nogle typer af Ficus træer, som aktivt absorberer benzen, formaldehyd og andre kræftfremkaldende stoffer og skadelige kemikalier - effekten er ikke garanteret, og du kan ikke bare slippe af med lugten, men også af planter.

Hvordan minimerer du chancen for at købe lavtliggende lofts lofter?

1. Først og fremmest kan du give præference for stofstræklofter, der er mere miljøvenlige end film-dem. De er lavet på basis af en modstandsdygtig gummi-erstatning - polyurethan, og duften efter installationen er helt uforlignelig med de beskrevne - den er næsten umærkelig og forsvinder inden for 2-3 dage.

2. Hvis du ikke kan nægte PVC-skønhed og glans, skal du kontakte de firmaer, hvor dine venner eller bekendtskaber bestilte lofter, eller i det mindste læse anmeldelserne før du køber.

3. Produkterne skal have passende mærkning, der bekræfter, at fabrikanten har et kvalitetscertifikat og konklusioner af sundhedsmæssig og epidemiologisk ekspertise, der bekræfter, at materialet er fremstillet i overensstemmelse med alle nødvendige sikkerhedskrav.

For at gøre dette, anbefaler vi henvise til de virksomheder, der har modtaget verdensomspændende berømmelse, såsom TM Descor, TM Lackfolie, Mattfolie, TM Effektfolie, der repræsenterer den tyske strækning lofter «damme», CLIPSO, Descor, Edelweiss, Cerutti, MSD, og ​​andre virksomheder, der har bestået certificering af ISO9001: 2000.

Det skal nævnes, at de førende producenter af stræklofter omfatter lande som Tyskland, Frankrig, Italien og Sverige.

Nå, det er nok alle. Vi ønsker, at dit loft ikke kun glæder øjnene og sjælen, men også udgør ingen fare for dit helbred!

Lugt fra strækloftet: hvordan man kan slippe af med, hvor meget det lugter

Stræklofter har opnået enorm popularitet på grund af deres høje dekorative egenskaber og installationshastighed. Ofte i et værelse, der er dekoreret med deres hjælp, fremkommer der en særlig lugt, der forårsager angst blandt mennesker der.

Indholdsfortegnelse:

Hvilke stræklofter lugter

Alle stræklofter er opdelt i to store grupper:

 • Film. Materialet til fremstilling af lærredet er elastisk PVC film. Polyvinylchlorid er en af ​​de syntetiske polymerer, så en bestemt aroma vil være til stede, når den anvendes. Det er et andet spørgsmål, hvor længe det varer, og hvilke specifikke flygtige stoffer gør menneskets duft rettet.

PVC stræk loft lugter

Stof stræk loft lugter ikke

Lugt klassificering

Der er tre grader af kvalitet PVC-film, som påvirker lugtenes intensitet:

 1. Høj. Laget af en sådan kvalitet lugter slet ikke eller den har noget kemisk lugt, der forsvinder i maksimalt 3-4 dage. Derefter føler ejere af lokalerne længere nogen ændringer i luften. Disse lofter anbefales til brug i soveværelser og børn.
 2. Gennemsnitlig. Den specifikke skarpe duft kan forstyrre i flere dage efter installationen af ​​lærredet. Som praksis viser, tager det op til to uger at afslutte vejrforhold. I løbet af denne tid anbefales det at udelukke et langt ophold i sådanne værelser.
 3. Lav. Efter installation af strukturen af ​​denne type i huset synes udtalte, noget sødlig miasma. Hovedet begynder at gøre ondt, døsighed fremstår, snit i øjnene og tæt hals. Stanken er så vedholdende, at den normalt vedvarer i flere måneder (eller forsvinder slet ikke).

Hvordan lugter det normale strækloft

Nyt PVC lærred har normalt en diskret gummi lugt, med en vis nuance af plast, som forsvinder om 3-7 dage. Selv om højkvalitets polyvinylchlorid ikke er et naturligt materiale, er dets harmløshed længe blevet bevist. Ud over at strække lofter er det en del af plastikvinduer, døre, linoleum, husholdningsapparater mv. Men nogle skrupelløse producenter af stretchfilm introducerer yderligere stoffer i PVC (som farvestoffer eller modifikatorer).

Normalt strækker lofter har en gummi lugt med en svag blanding af plast

Fenol og toluen er særlig farlige i denne henseende:

 • Phenol. Et meget giftigt stof, som har en negativ effekt på hjernen hos mennesker og dyr. En mand indåndet med phenol begynder at nyse, hoste; han begynder at føle sig svimmel, lidenskab og kvalme forekommer. Phenol har en gouache lugt.
 • Toluen. Ikke mindre farlig forbindelse. Ved hyppig inhalation af toluen er der en lille, berusende følelse, som et lægemiddel. Som følge heraf påvirkes nervesystemet, følelsesmæssige og mentale reaktioner er sløvede, vestibulære apparater er forstyrrede. Ved langvarig eksponering for toluen begynder kroppens bloddannende funktion at lide, med en reel risiko for hypoxi og cyanose. Har en ejendommelig ejendommelig lugt.

Både det og andet stof tilhører den anden klasse af fare.

Hvad der ellers kan lugte som et normalt strækloft

Umiddelbart bør det være klart for dig selv, at enhver spændingsfilm lugter, selv den højeste kvalitet. En anden ting er, hvor hurtigt denne lugt vil fordampe. Nogle producenter af hævede lofter præsenterede deres produkter som "helt lugtfrie." Sådanne ting bør behandles med forsigtighed, da det ofte viser sig, at det ikke er fraværet af toksiner, men tilstedeværelsen af ​​yderligere smagsstoffer, der afbryder lugten.

Eventuelt loft vil lugte i flere dage efter installationen.

Foruden polyvinylchlorid kan antiseptika og flammehæmmere også udstyre duft. De er indarbejdet i materialet for at beskytte mod svamp og ild. Webstramningsproceduren ledsages af dens opvarmning, hvilket også øger "frigivelsen" af flygtige polymerer. Gasbrændere brugt af installatører tilføjer en vis mængde udenlandsk lugt. Som anbefalet af eksperter, skal det være godt ventileret, og først efter brug, efter at have afsluttet rummet.

Andre årsager til lugt fra stræklofter

Den dårlige kvalitet af den anvendte spændingsfilm og tilstedeværelsen af ​​skadelige toksiner i det er ikke altid årsagen til en vedvarende lugt efter installationen. Det sker, at selv efter installation af et dokumenteret materiale forsvinder en bestemt smag ikke i flere uger.

Potentielle årsager til denne situation:

 • Brug af varmeudstyr i lokalet, hvor det nedhængte loft er installeret. Dette gælder især varmefluff og infrarøde varmeapparater. I det første tilfælde kan luften i rummet varme op til +60 eller flere grader, hvilket fremkalder blødgøringen af ​​PVC-folien. I det andet er det ikke luften, der opvarmes, men overfladerne af nærliggende genstande. Hvis intensiteten af ​​IR-enhederne er høj, vil det uundgåeligt føre til en stigning i webens temperatur og udseendet af lugt. Som regel forsvinder aromaen efter at have reduceret temperaturen til normale niveauer.
 • Brug af beskyttende belægninger på filmen. Disse er specielle talkumbaserede smøremidler, som nogle producenter anvender til beskyttelse af materialet. Der er ingen sundhedsfare i dette tilfælde, men tiden for lugten til at være vejret efter at loftets installation er steget.
 • Påvirkning af PVC-film i direkte sollys. Den fælles situation på loggier, verandaer, terrasser mv. Under indflydelse af ultraviolet polyvinylchlorid begynder emissionen af ​​flygtige komponenter. Som følge heraf installeres en vedvarende chlor- eller phenol-lugt i rummet.

  Under indflydelse af sollys PVC lofter udsender flygtige komponenter, der er en lugt

  Hvordan slippe af med duften af ​​stræklofter

  Passiv forventning om, at duften efter installationen af ​​spændingssystemet forsvinder alene, kan forsinke et positivt resultat i uger og endda måneder. Der er flere effektive måder, der bidrager til etableringen af ​​en frisk og behagelig atmosfære på værelset. Nogle gange kan dette hjælpe selv i tilfælde af at bruge lavtliggende spændingsstof.

  Det anbefales at træffe følgende foranstaltninger for at opdage den specifikke lugt i rummet fra det nye spændingsstof:

  1. Forøg ventilationshastigheden. Dette vil i høj grad fremskynde fjernelsen uden for huset af aromatiserede flygtige stoffer udgivet af PVC overfladen. Om vinteren er det tilrådeligt ikke at overdrive det med lufting, da den kølige luft forværrer kvaliteten af ​​den dekorative film.
  2. Stret PVC-stof anbefales at blæse en strøm af varm luft i flere timer. Dette vil fremskynde frigivelsen af ​​frie chlor- og phenolmolekyler fra materialets overflade. Til disse formål kan du bruge en konventionel ventilator.
  3. I den første uge efter installation anbefales det at afstå fra at anvende armaturer, der er indlejret i lærredets overflade. Dette gælder også for vedhængskroner placeret tæt på spændingsfladen. Faktum er, at den endelige stabilisering af filmen efter strækning sker efter et par dage. På dette tidspunkt er det bedre at være begrænset til bordlamper og lamper.

  Det anbefales at tænde lamperne indbygget i loftet kun en uge efter installationen.

  Som det fremgår af øvelsen, bidrager de ovenfor beskrevne foranstaltninger til den tidlige eliminering af den ubehagelige lugt. Hvis en måned senere er billedet ikke ændret - kan du kontakte producentens repræsentanter med sikkerhed for at få afklaret det.

  Forebyggende foranstaltninger

  Der er nogle enkle tips om, hvordan du forhindrer udseendet af en ubehagelig lugt fra stretchstoffet:

  • Brug stof materiale. Stræklofter af denne type er meget mere miljøvenlige end film. Selvom der også er polymerer i deres sammensætning, i meget mindre mængder. At dømme efter anmeldelser opstår der ikke problemer med en ubehagelig lugt efter installationen af ​​et stofloft. Specielt eksperter anbefaler brugen af ​​dette materiale i udformningen af ​​store arealer. Under sådanne omstændigheder stinker selv den højeste kvalitet PVC-film i meget lang tid.
  • Kontroller kvaliteten. Vælg et filmloft skal være meget forsigtigt. I betragtning af det lærred du kan lide, skal du omhyggeligt undersøge dens overflade og ledsagende dokumentation. Et kvalitetsprodukt har altid den relevante mærkning, certifikat og detaljer fra producenten. Hvis sælgeren ikke kan levere de nødvendige dokumenter til produktet, er det bedre ikke at risikere at købe det.

   Sample Product Conformity Certificate

   Den specifikke lugt efter installationen af ​​PVC strækstof er normalt, og du bør ikke være bange for det. Brugen af ​​kvalitetsmateriale sikrer, at aroma hurtigt forsvinder, så det anbefales kun at købe kun dokumenterede produkter.

   Lugt fra lofter - hvad skal man lave?

   Mange, der har etableret et strækloft, har endnu ikke haft tid til at stoppe med at se, de står over for et sådant problem som lugten fra strækloftet. Den første tanke opstår:

   Er det ikke skadeligt for menneskers sundhed?

   Og først så begynder vi at forstå alle årsagerne til udseendet af en sådan lugt for at eliminere det. I denne artikel vil vi tale om alle de spændende problemer i forbindelse med lugten af ​​strækloftet.

   Årsager til

   Hovedårsagen til lugten efter installation af strækloftet er skjult i de råmaterialer, hvorfra loftet er lavet. De fleste (90%) af alle stræklofter er lavet af polyvinylchlorid. Og han har en særlig lugt. Hvis råmaterialet var af tilstrækkelig kvalitet, så når du bliver opvarmet, bliver duften op. Men ikke intens. Og inden for 2-5 timer forsvinder den. Men hvis råmaterialerne er af dårlig kvalitet, så vil en ubehagelig følelse af stalehed i lejligheden ikke forlade dig selv efter 5 dage. Der er tre kategorier af PVC-lofter:

   • høj kvalitet - dette lugter ikke særlig, forvitring finder sted inden for 3 dage;
   • Middelkvalitet - den specifikke aroma forsvinder efter 1 maks. 2 uger;
   • lav kvalitet - har en stærk lugt af phenol. Kan forsvinde inden for en måned. Ikke sikker.

   Dette kan ske, når duften vises nogle dage efter at loftet er installeret. Dette skyldes primært sin ukorrekte drift. Eksponering for ultraviolette stråler fører til nedbrydning af PVC-stof. Det ledsages af en ubehagelig ejendommelig lugt. Det er vigtigt at vide, fra hvilke specifikke stoffer loftet blev lavet, sådan information skal være i certifikatet.

   Mange vil tro, at det er bedre at installere stofstræklofter, og problemet med duften opstår slet ikke. Men det er ikke sådan! Stoffet kan også stinke, det sker, når du køber et kinesisk underjordisk stof. Brandfirmaer er ansvarlige for kvaliteten af ​​sojaprodukter, på disse lærred finder du mærkning. Vær derfor forsigtig, når du køber et stofloft.

   Er sundhedsluften skadelig?

   Med lugens udseende fra loftet ændrer vores humør sig klart, det er ubehageligt for os at tro, at der ikke var installeret et strækloft af høj kvalitet. Vi føler tydeligt den psykologiske virkning af specifikke smagsoplevelser på os selv. Men påvirker lugten faktisk en persons fysiske sundhed? Dette er værd at finde ud af.

   I fremstillingsprocessen anvendes polyvinylchloridfilm:

   De frigiver flygtige stoffer. Og forbrugere af PVC-stræklofter klager ofte over sådanne symptomer i deres sundhedstilstand:

   • hovedpine for ingen åbenbar grund og svaghed i kroppen
   • allergiske udslæt, nysen, vandige øjne;
   • svimmelhed;
   • besvimelse.

   Men lad os ikke vildlede nogen og forklare, at alle de ovennævnte symptomer kun kan opstå som et resultat af at installere et lavt kvalitetsstrækloft til hemmelig produktion. Europæiske producenter arbejder i henhold til strenge sikkerhedsstandarder. Anbefalede producenter omfatter:

   Stræklofterne på disse virksomheder kan betragtes som praktisk ufarlige for helbredet, de lugter næsten ikke, hvis du bare ikke lugter dem tæt. Der er sådanne typer af stræklofter, for eksempel "klips hospital", som er installeret i medicinske institutioner, stofklæder af disse virksomheder er sikre for børns værelser.

   Dårligt producerede stræklofter kan produceres i Ukraine, Kina, Rusland. Selvfølgelig har disse lærred ikke certifikater, og på stoffet finder du ikke mærker og varemærker. Forfalskede produkter har i starten en skarp lugt. Men hvis du stadig har installeret det nedhængte loft på tvivlsom produktion, og efter det tidspunkt du føler dårlige symptomer, skal du observere sundhedstilstanden i dynamikken, måske har du virkelig solgt og installeret en falsk. Det er bedre ikke at risikere dit helbred, konsultere en læge og erstatte de hævede lofter.

   Lugtmodstandsfaktorer

   Lad os finde ud af, hvad der kan påvirke lugtenes modstand, hvorfor noget af det forsvinder med det samme, mens andre lider og kommer op med, hvordan man fjerner lugten. Først og fremmest, lad os foretage en reservation, det handler om duften, der kommer fra de stoffer, der udgør materialet i strækloftet, og ikke om det, der opstod under opbevaring i et lager med dårlig ventilation. Så er lugtmodstand påvirket af:

   1. Temperatur tilstand. Duften fra lærredet ved høj temperatur går meget hurtigere end når rummet er ret coolt. Men i et varmere rum er lugten meget stærkere end i en kold en.
   2. Fugtighed i rummet. Et direkte forhold mellem fugt og persistens er etableret, jo højere fugtighedsniveauet er, desto mere vedholdende bliver duften. Omvendt, i tørre rum vil lugten fra strækloftet holde mindre.
   3. Luftkonvektion. Jo bedre og bedre ventilation i rummet, jo hurtigere lugter du væk.
   4. Loftshøjde. I et rum med højt til loftet mærkes lugten mindre og kan forsvinde den næste dag efter at loftet er installeret.
   5. Antallet af belysningsenheder. Pærer monteret i et strækloft, varme lærredet, jo flere af dem, jo ​​stærkere vil være "smag".
   6. Varighed af opbevaring. Den tid, en webrulle har været på lager, kan også påvirke lugtbestandigheden. Jo længere han var der, desto mere blev duften fordampet.

   Hvordan fjerner du lugten?

   Efter at have fundet ud af alle årsagerne til lugten, samt at have forstået de faktorer, der påvirker intensiteten og varigheden af ​​lugten i rummet, kan du fremskynde dens eliminering. Her er nogle tips om, hvordan du gør dette:

   • Først ventilere rummet oftere, men samtidig holde temperaturen i rummet højt nok, for dette kan du bruge en varmelegeme.
   • For det andet, brug en elektrisk luft tørretumbler, som vil reducere fugtigheden i rummet, så duften vil forsvinde meget hurtigere.
   • For det tredje, prøv ikke at tænde lyset i rummet i cirka en uge, især hvis der er meget belysning. Brug en separat bordlampe. Brug i fremtiden energibesparende lamper, der minimerer opvarmning af lærredet.
   • For det fjerde vil kun en specialist være i stand til at fjerne den vedvarende dårligt eroderende lugt, så spar ikke på dit helbred, lad en professionel tage sig af dette problem.

   Så vi noterer os det vigtigste - lugten fra strækloftet kan kun ses af dårligt produceret materiale i strid med sikkerhedsstandarderne. Stoffer af høj kvalitet, især stoffer, udgør ikke en fare for menneskers sundhed, de kan endda installeres på hospitaler og børns soveværelser.

   Før du bestiller installationen af ​​strækloftet, skal du omhyggeligt gennemgå al dokumentationen på den, forsøge at være hjemme under installationen for at se, om der findes et varemærke på stoffet. Derudover kan du straks føle den skarpe duft, der vil advare dig straks, og den lette specifikke lugt forsvinder inden for et par timer, som du også bemærker. Det vigtigste er ikke at bekymre dig, fordi alt kan løses, er der ingen håbløse situationer.