Stretch Ceiling Palette

Smukt interiør og sofistikeret, verificeret stil - dette er ikke kun smagfuldt udvalgte efterbehandling materialer, hyggelige og praktiske møbler eller tilbehør, hvilket skaber komfort, men også upåklagelig visuel effekt. Det kan nås ved hjælp af moderne elementer til reparation af lofter - spændingsstrukturer. De er præsenteret i en bred vifte, der omfatter forskellige teksturer og teksturer, hundredvis af farver og nuancer, så alle kan skabe det perfekte rum, der opfylder deres forventninger og verdenssyn. Enkel og bekvem installation, holdbarhed og en række muligheder for kreativitet og selvudtryk i design, spænding lofter er blandt de mest populære i segmentet af efterbehandling materialer, der anvendes til hjemmet og kontoret. En person kan vælge både klassiske og ikke-standardfarve løsninger til dekoration af loftoverflader - kataloget hjælper dig med at vælge den rigtige løsning.

Lærred tekstur

Moderne lærred til hævede lofter kan produceres i flere versioner af teksturerne på deres overflade:

 • Matt belægninger;
 • Glatte variationer af stræklofter
 • satin;
 • Tekstureret lærred.

Det er vigtigt at huske, at hver faktura har sin egen type materiale, hvorfra nettet er lavet, hvilket er, hvordan den ønskede visuelle effekt opnås. Glansede lofter er hovedsagelig fremstillet af PVC-film. Uigennemsigtige overflader kan modtages ved brug af både stofbaser og en film. Der lægges særlig vægt på teksturer af sate-stoffer med tilsætning af imprægnering med PVC.

Teksturerede overflader gentager tekstur:

 • træ;
 • sten;
 • metal;
 • Marmor og granit;
 • læder;
 • ruskind;
 • fløjl;
 • Satin og silke.

Til fremstilling af loftbelægninger med den visuelle tekstur af marmor, metal eller ruskind anvendes almindelig PVC-film. Stof anvendes, hvis det er nødvendigt at overføre tekstur af læder, silke eller træ. Alle disse muligheder er ideelle til brug i alle boliger samt på kontoret. Fakturaer, om nødvendigt, kan kombineres og kombineres for at skabe det perfekte interiør.

To-farve stretch lofter

Særligt populært blandt elskere af moderne interiør er versionen med tofarvede stretchlofter. Brug af disse overflader i efterbehandling tillader uden ekstra omkostninger at opdele lokalerne i to separate zoner. Det kræver ikke opførelse af skillevægge eller ombygning, det er nok at vælge de rigtige farvekombinationer.

Det er vigtigt at huske, at hver tekstur eller farve kombineres med et bestemt rumdesign. Så for ikke-aldrende klassikere er det ideelt at vælge imod mat og satinbelægning. Nogle gange ser det spektakulære indlæg af glans, især hvid eller cremefarve. Også til klassisk interiør passer enhver pastellfarve eller mælkhvid skygge. Hovedbetingelsen for succes er, at den valgte skygge af loftet er en tone lysere end vægbeklædningen. Kunstdesign kan være til stede, men med det forbehold, at det ikke forsinker opmærksomheden.

Moderne stil i design af rummet er også ofte brugt. Til det kan du bruge muligheder med glatte overtræk. Det er vigtigt at vælge nuancer af materiale, der matcher den grundlæggende tone i det indre af rummet. De vigtigste farver, der bruges i moderne omgivelser:

Loftdækning skal være så let og luftigt som muligt.

For elskere af højteknologisk stil bør man være opmærksom på tofarvet loftsbeklædning, hvor følgende farver er til stede:

 • Metallisk (blank glans);
 • hvid;
 • Grå og alle dens nuancer.

Du kan anvende fotoudskrivning og kunstløsninger, der passer til stil og farve på værelset.

Til gennemførelse af dristige og usædvanlige ideer ideelt interiør i fusion stil. Her er teksturerne af loftsbeklædningen:

Nyanser og kombinationer i tofarvevariationer af lofter kan være meget forskellige. Hovedprincippet, der garanterer succes, er rigdom og beskedenhed i en harmonisk kombination. Buer eller kupler, indviklede mønstre eller geometriske figurer ser godt ud her. Hvis det valgte etniske indretning er det bedst at farvekombinationer var inden for rækkevidde af grundlæggende finishmaterialer, og selve loftet havde en mat overflade. Malerier og ornamenter som led i loftdækslet er også relevante.

Valget af farve og dets visuelle opfattelse

Hvis det er svært for en person selv at beslutte sig for farve selv, er det nødvendigt at anvende specielle kataloger og tabeller - disse elementer er til stede i de fleste virksomheder, der producerer eller sælger stræklofter. Det skal forstås, at farven som helhed er den visuelle opfattelse af hele interiøret. En anden faktor i udvælgelsen er den psykologiske tilstand, der skal være til stede i lokalet efter afslutning. Også taget i betragtning er sådanne parametre som:

 • Rummets specificitet
 • Formålet med rummet i huset eller på kontoret
 • Generel design stil;
 • Til stede i det indre tilbehør og belysningsudstyr;
 • Møbeldesign.

Hvide toner og lys nuancer bruges, hvor det er nødvendigt at opnå en følelse af lyshed og rummelighed. De bruges også til visuelt at øge loftets højde og rummets rumindhold som helhed. Mørke nuancer og toner, såvel som sort, anbefales til brug i store værelser med højt til loftet. Møbler skal være lette, for ikke at skabe en følelse af indsnævring.

At bruge hvide toner og deres kombinationer er bedst i klassiske interiører. De er passende i alle typer værelser - fra børnehave til bad og køkken. Hvad angår sorte loftsbeklædning, er det vigtigt at forstå her, at denne farve er bindende for refleksioner, intimitet, mysterium. Loft i dette område kan bruges i store stuer, på badeværelset. For køkkenet og soveværelset er det bedre at vælge andre farver, da mysteriet og dysterheden undertiden skaber en deprimerende atmosfære. Valget af farve er en ansvarlig beslutning, så denne fase i reparationsarbejdet bør næres så tæt som muligt.

Således kan farverne og nuancerne af ophængte lofter varieres. Dette giver dig mulighed for at vælge din skygge for hvert værelse. Kataloget vil hjælpe med at bestemme skyggen, vælge den nødvendige tekstur for at realisere dine drømme og ideer. Hvad angår prisen, er alt her individuel - meget afhænger af de anvendte materialer, kvalitet og pålidelighed samt fabrikantens mærke af stræklofter. Når du har truffet den rigtige beslutning, kan du supplere den eksisterende stil eller helt ændre indretningen. Nogle gange er det nødvendigt for at opfriske rummet uden ekstra omkostninger og for at give det en nyhed, der svarer til verdens opfattelse på dette stadium.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Farver af stræklofter

Nedenfor er et katalog af farver af malerier, der anvendes til fremstilling af hævede lofter. Du kan sætte pris på det store udvalg af farver til dit fremtidige stretchloft. Et komplet katalog med blomster og teksturer af stræklofter er altid tilgængelig for mesteren, der rejser gratis.

Katalog af farver af stræklofter

Hvordan vælger man stræklimens farve

Hver farve på strækloftet er tildelt en kode svarende til Lackfolie International Classification (Lackfolie), hvilket eliminerer forskelle i navngivning.

En af de mest populære farver er selvfølgelig hvid (kode 303). Denne farve er ideel til glatte loftslofter og til mat eller satin.

Hvis dit valg er matte eller satin strækloft, så skal du se på de bløde pastellfarver, der vil give en komfort og hygge til interiøret.

Hvis valget faldt på et blankt strækloft, afhænger udvælgelsen af ​​farveindstillinger af dine ideer om indretning. I tilfælde af ønske om en visuel forøgelse i rummet i rummet uden at ændre farveskyggerne skal man se nærmere på pastelfarveindstillingerne. Hvis du vil understrege enhver farve i rummet eller give en særlig farvemætning til en bestemt farve, vil en udtalt mættet farveindstilling være et godt valg.

Ovenstående farver på stræklofter kan være lidt forskellige fra de rigtige, afhængigt af kvaliteten af ​​farvegengivelsen på din skærm.

Hvis du er i tvivl om valg af farve på strækloftet, kan du altid kontakte os på telefonnumre, der er angivet på hjemmesiden, samt via e-mail eller feedback.

Vær også opmærksom på spørgsmål-svar sektionen. I dette afsnit kan du finde interessante oplysninger om lofter.

Farver og teksturer

Hvor dejligt, efter at have vendt hjem efter arbejde, for at slappe af, glemme alle bekymringer, spring ind i atmosfæren med harmoni og komfort! Det er længe blevet observeret, at i værelser, hvor indretningen er glædeligt for øjet, bliver folk søde, oplever mere positive følelser, føler selvtillid og et ønske om at hjælpe deres kære. For at skabe en positiv energi i huset, skal du udstyre det til din smag, og du kan starte lige fra loftet.

Boligindretning har mere end 300 typer PVC-film og stoffer af forskellige farver og teksturer i sortimentet af virksomheden, og hver person kan finde præcis den model og farve, de kan lide. For at gøre valget lettere, anbefaler vi at bruge kataloget over farver og teksturer af stræklofter, der er opført på vores hjemmeside. Her kan du finde hele farvepalet af matte, glatte, satin, stoflofter, samt mulige varianter af lofter med billedudskrivning, der rammer med realistisk design.

Stregtakets farvepaletkatalog

Åbningstider fra kl. 9.00 til 22.00

Feedback fra vores kunder

Farver af stræklofter i Moskva

Udvælgelsen af ​​strækloftets farve er en spændende og højansvarlig begivenhed. Således bærer forskellige nuancer af malerier ikke kun en særlig følelsesmæssighed, men en ganske klar funktionel betydning. En lys palette af toner i mange henseender bidrager til den visuelle udvidelse af rummet, mørke vil tydeligt markere grænsen af ​​loftet, hvilket betyder, at det ikke vil være i stand til at "løfte" det.

Der er en palette af farver af stræklofter, der passer til bestemte værelser i Moskva. Den enkleste er følgende regel: "For værelser med vinduer mod syd kan du bruge et køligt udvalg af farver, med vinduer mod nord, varme farver". I stuen har du råd til et lyst farveskema, især hvis det ikke er hele loftet, men kun en del af det. I soveværelset er det værd at nægte den overdrevent lyse farve af stræklofter (især rød eller bourgogne), fordi det kan påvirke nervesystemet og søvnkvaliteten negativt. Den samme regel "virker" for at vælge et loft for en børnehave. For køkken og spisestue (afhængigt af hvor din familie er spisning) arbejder følgende regler - blåtoner reducerer appetitten, rød-orange gamma forbedrer.

Katalog over farver af stræklofter i Moskva

I kataloget over farver af stræklofter, som er sammensat af vores eksperter, kan du finde ikke kun klassiske løsninger, men også utrolige nuancer til at skabe lyse rige interiører i Moskva. Oransje, crimson, turkis malerier ser vidunderlige ud i flere niveauer af moderne design. Mens cremet chokolade gamma - præsogativet for "klassikerne".

Det er vigtigt at forstå, at det højkvalitets stretchloft beholder sin farve i mange år, falmer ikke og falmer ikke, hvilket betyder, at det er ekstremt vigtigt at vælge en skygge, der harmonisk passer ind i rummets design, samt giver dig ekstremt positive følelser. Undersøg farverne på stræklofter i kataloget og på billedet i vores galleri for at forstå fordelene ved lyse og mørke nuancer, samt hvordan "virkeligheden" svarer til den nuance, der er angivet af fabrikanten i paletten.

Farver strækker lofter.

Nedenfor er farverne på stræklofter, til ordre, du skal bestemme "Farvekode", den svarer til den internationale klassifikation Lacfol (Lackfolie), som eliminerer forskelle i navngivningen. Nogle gange kan du komme på tværs af forskellige navne af samme farve. Det er også nødvendigt at tage højde for, at når du ser på skærmen (visning af din enhed), kan nogle nuancer lidt afvige fra den aktuelle farve af det fremtidige loft. Inden du bestiller et strækloft, kan du også se på de tilgængelige farver i det trykte katalog. Farveskemaet gælder for blanke, matte og satinstræklofter.

© Alle Trade LLC Nizhny Tagil 2009-2014.

Katalog af farvelofter - hvilket lærred at vælge?

Skønhedens stræklofter er, at de kan bruges til radikalt at ændre interiøret i ethvert rum. På nuværende tidspunkt er valget af tekstur og farver så stort, at absolut alle kan vælge det mest egnede lærred. Kataloget over farven på stræklofter kan hjælpe med at gøre dette, takket være ham er udvælgelsesproceduren meget enklere og lettere.

Hvad er teksturerne til hævede lofter?

Hver version kan bruges i forskellige indvendige retninger. For eksempel er en marmor tekstur perfekt til et klassisk design, hvis væggene har en lys farve, så glans er en glimrende mulighed. Frostede lofter er universelle løsninger, de er perfekte til at arrangere dem i bylejligheder. Suede passer perfekt til opgaven med efterligning af loftsbeklædningen under naturstof, og den samme satin har fremragende reflekterende egenskaber.

Retningen, der kombinerer mere end en type tekstur, er lovende, for eksempel er kombinationen af ​​glans og et matte loft usædvanligt imponerende. Under alle omstændigheder er variabiliteten bred, og det er ikke svært at vælge den mest egnede løsning til dig selv.

Farvede stretchlofter i indretningen

At vælge farven på loftoverfladen er det nødvendigt at huske, at hver af lejligheden i lejligheden har sine egne egenskaber og funktionelle formål. For eksempel giver kærligheden til lyse og fængende farver dig mulighed for at dekorere en lejlighed med deres hjælp, men ikke et soveværelse. Her bør farveopløsninger være mere afslappede, med omhu i lyse farver.

For lejligheder, hvis indretning er indrettet i et klassisk eller minimalistisk design, er farvede lofter ikke egnede. I denne udførelsesform er det bedre at give fortrinsvis mørke nuancer eller grå.

Og når du designer et opholdsstue eller børnerum, er det tilrådeligt at give præference, for eksempel et lysegrøn eller sølvloft. Sidstnævnte anses generelt for en universel løsning, der kan passe ind i næsten ethvert interiør. Det vil også se godt fløde, grøn og burgunderfarver samt dekoration af stof under træet.

Antal farver til stræk moderne lofter

Det er godt at bruge farvekataloget af stræklofter, hvis du skal vælge dem til møblerne i lejligheden. Hvert firma har sin egen mærkning, så du skal kontakte specialiserede mapper, men gør det ikke online. Ja, udvælgelsen på internettet er meget bekvemt, men på grund af farvekendetegnene på en computerskærm kan farvefornemmelsen blive svækket.

Nedenfor er et bord med mange farver, det betragter sådanne parametre som lærredets navn, tekstur, farve og dimensioner samt deres kombination.

Stretch loft palette og dens funktioner

Så beslutningen om at loftet bliver farvet er lavet, men det rejser problemet med at vælge den rigtige. Der er mange blomster omkring 250, og uden paletten er det meget svært at vælge de nødvendige kombinationer.

De mest populære farver i dag er:

 1. Hvid. Universal version, der bruges meget ofte. Det anbefales ikke at bruge det med hvide vægge, fordi dette interiør vil se smagløst ud.
 2. Hindbær. Ideel til soveværelse dekoration, det ser meget harmonisk ud i sådanne værelser.
 3. Sort. Velegnet til stuer, samt for stilarter af den aristokratiske trend.
 4. Turkis. En mere universel mulighed, der passer til enhver stil. Normalt findes sådanne klæder i ruskind eller i mat tekstur.
 5. Gul. Denne farve og dens nuancer giver det indre munterhed, men det er ikke egnet til alle værelser, for eksempel anbefales det ikke at dekorere børns værelser med det. For små værelser er det bedre at bruge en gylden nuance, og generelt er gul farve velegnet til store og rummelige værelser.

Hvis rummet ikke er meget stort, er det tilrådeligt at bruge kolde nuancer, de giver følelsen af ​​visuel udvidelse af rummet.

Vi vælger loftets farve

For at gøre valget rigtigt, bør du ikke blot stole på din smag og præferencer, men også på følgende regler:

 • for små værelser er det rationelt at vælge kolde toner og nuancer, hvilket giver en følelse af visuel udvidelse af rummet
 • i store rum er det ønskeligt at foretrække matlinned;
 • hvidt loft går godt med vægge malet i lyse farver;
 • hvis opgaven er at udføre zoning af rummet ved hjælp af loftet, anbefales det at bruge flere lærrede med forskellig tekstur.

Ved forkant bør altid sætte stilen på design af rummet, ikke alle farve løsninger af loftoverfladen vil blive kombineret med resten af ​​interiøret. Det er også nødvendigt at tage højde for, at for lyse toner gør rummet visuelt mindre, end det er.

Rødt strækmatte loft i interiøret

Denne mulighed vil se godt ud i køkkenet, forudsat at møblerne i den ikke er skarlagen eller lignende skygge. Det røde stretchmatteloft ser meget godt sammen med spotlights i stuen, især hvis møbelsættet vælges i beige.

Loftets røde farve anbefales ikke til indretning af soveværelserne og børnenes værelser. I sig selv er denne farve ret aggressiv og ser for fængslende ud, og tiltrækker meget ekstra opmærksomhed.

Lilac stretch loft: teksturer og funktioner

Dette design refererer til den klassiske, det kan bruges i forskellige lokaler, for eksempel i soveværelset eller i stuen. Strukturerne af lilla lofter kan være forskellige, matte, glatte eller fløjl. Den sidste mulighed ser godt ud i badeværelser, mens den indvendige stil ikke spiller en særlig rolle. Baggrunde under sådan dækning er bedre at vælge kontrasterende, for eksempel grøn eller orange.

To-farve stretch lofter

En sådan teknik i indretningen er fortjent populær, da man med sin hjælp kan dele et rum i to funktionelle zoner uden unødvendige problemer. Det er meget praktisk og rationelt, da det ikke kræver installation af skillevægge og andre strukturer, der er forbundet med genopbygningen af ​​lejligheden. Det er nok bare at vælge de rigtige farver med smag.

Udvælgelsen skal ske under hensyntagen til rummets indvendige egenskaber. For eksempel til klassikere æret på alle tidspunkter, kan matt og satin loftsbeklædning være en glimrende løsning, der kan fortyndes med glatte indsatser.

Til noten: Hvid eller fløde nuancer passer bedst til sidstnævnte, såvel som pastel- og mejeriprodukter. Her er det vigtigt at observere en yderligere tilstand - loftsbeklædningen skal være lysere end væggene med mindst en tone.

En populær stil, der bruges til at dekorere værelser, er moderne, hvilket er velegnet til lofter med en blank finish. Almindeligt anvendte farver som grøn, stål, lilla og azurblå. Til højteknologisk stil vil de dominerende farver være metallisk, grå og hvid med alle sine nuancer.

Når du vælger en fusionstilstand, har tegningen af ​​loftbelægningen en tendens til træmotiver samt stylisering under huden, marmor eller sten. Farvekombinationer kan forekomme overalt, kun de kombineres med hinanden og ser harmonisk ud. For etniske områder i det indre af den karakteristiske anvendelse af matte lofter med farve til de vigtigste efterbehandling materialer. Hvis man foretrækker minimalisme, er der lagt vægt på hvide og pastelfarver uden brug af tegninger og forskellige yderligere elementer.

Stregtakets farvepaletkatalog

Fuld klientkontrol af alle faser og fuld adgang til information fra en telefon eller computer.

Vi sætter dig lofter gratis!

Seneste feedback fra vores kunder

 • Strækmontering

I lang tid kunne de ikke vælge lofterne i hallen og køkkenet, men fandt stadig den bedste løsning hvad angår pris og kvalitet. Lavet en rabat som pensionister!

Jeg skulle ændre lofterne i lang tid, min bekendtskab rådede "EcoLux" - til sidst fik jeg det, jeg ønskede, og prisen var normal.

Jeg fandt det på internettet, jeg ringede, en måler kom gratis. Jeg har beregnet prisen - det viste sig mere rentabelt end andre muligheder. Signeret en kontrakt og i løbet af kun tre dage modtaget nye lofter!

Farver strækker lofter. Katalog farver strækker lofter.

En række farve-skalaer i lofter.

Virksomheden "Your Sky" tilbyder sine kunder et stort udvalg af farver af loftslofter. I vores sortiment finder du lofter af forskellige farver. Sorten er sådan, at der faktisk er alle farver du kan forestille dig. Også når du vælger en farve, skal du huske, hvad slags lamper du vil have.

Nedenfor er farveområdet af PVC-stræklofter. Da paletten af ​​farver i filmlofter er stort set ubegrænset. Farver af stoflofter, du kan se på de relevante sider: Clipso og Descor.

Farver matte stræklofter.

Finesserne af farvevalg stræklofter

Hvert værelse i en lejlighed eller et hus har en vis funktionel belastning. Derfor vil de æstetiske design af nogen af ​​dem skabe hygge, modernitet, elegance.

Stræklofter understreger status for hele huset, vil give det attraktivitet og unikhed.

Særlige egenskaber

Loftet, som enhver anden overflade, kræver omhyggeligt forberedelse inden afslutning. Materialer er ofte for krævende på kvaliteten af ​​det planlagte område og kræver et vist forhold til dets base.

Et af funktionerne i strækloftet er fraværet af en så lang og omhyggelig proces. Den passer ikke direkte til loftet, men er installeret i en afstand fra den.

Installation af sådanne belægninger er meget hurtigere end almindeligt gips eller gipsplader. Lerret er godt kombineret med en række belysningsenheder, og deres installation er enkel.

Det store udvalg af modeller giver rigelige muligheder for designerens fantasier, når man opretter interiøret. Denne type lofter er perfekt kombineret med forskellige typer finish, som også giver dig mulighed for at gøre det indrettede værelse unikt.

Deres tekniske egenskaber er omfattende:

 • styrke;
 • holdbarhed;
 • miljøsikkerhed
 • fugt modstand;
 • modstand mod mekaniske deformationer;
 • brandmodstand
 • alle slags farver;
 • let pleje af belægningen.

Stoffet giver dig mulighed for at skabe et simpelt loft og en kompleks design opfindelse. Rengøring af teknisk affald vil tage lidt tid, da mængden er minimal.

Typer og former

En række forskellige typer lofter er afhængige af forskellige tegn. Dette er materialet, farve, tekstur, design og monteringssystem. Ifølge belægningen af ​​belægningen er der sådanne typer som glans, stof, gennemskinnelig, mat, perlemor (metallisk).

Råmateriale til blanke stræklofter er polyvinylchloridfilm. Dette giver dig mulighed for at skabe en spejl effekt, udtrykt stærkere i en mørk farve.

Til denne type skal du tage højde for området: Jo større det er, desto lysere er skyggen nødvendig.

På scenen af ​​udseendet af et blankt loft blev betragtet som en luksus, i dag er det en af ​​de oprindelige måder at indrette. Alle kan installere dette design i deres hjem.

Glansens reflektivitet øger rummet, hvilket gør det højere og mere rummeligt. Desuden er dette materiale glimrende. Med et lille antal lamper vil belysningen være mere rigelig. Og ikke mindst, den glatte tekstur bærer i sig selv et tegn på moderne stil. Glans er ikke kun en fantastisk reflekterende overflade, det er varmebestandighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler, unikt udseende og holdbarhed, miljøvenlighed, sikkerhed og et stort udvalg af farveskærme.

På trods af disse fordele bør du ikke vælge denne belægning, hvis den:

 • svarer ikke til stilen på rummet;
 • bærer personlig mangel på glans.

blank

Dette strækloft kan være forskelligt i form og farve. Det er muligt at udskrive. Dette er et fantastisk materiale til multi-level design med en kombination af flere farver.

Fra stof

Disse stræklofter anses for at være de mest miljøvenlige blandt analoger. Deres første brug er medicinske faciliteter. Nu er de installeret i boligområder. Dette materiale giver loftet en perfekt flad overflade med fløjlsagtig følelse. Det absorberer ikke fugt, understøtter ikke forbrændingen, falmer ikke.

Montering af en klud er lavet på den kolde måde. Et af funktionerne - klippe loftet laves direkte på stedet for dets etablering.

Materialets tekstur tillader genanvendeligt maleri. De betragtes som betinget sømløse på grund af stoffets maksimale bredde. Sandt, farveskemaet har en begrænsning - hvid og et par pastellfarver. Palæets beskedenhed kompenseres ved fotoudskrivning. Mere end andre er velegnet til etablering af et udendørs lys, der skaber effekten af ​​omgivende belysning.

matteret

Lovers af klassikerne passer til disse lærred, der ligner almindeligt maleri. Renhed og friskhed af kedelige lofter gør dem relevante til brug på offentlige steder. Til fremstilling af PVC-film eller krympemateriale. Det er uundværligt, hvis overlapningen mellem panelerne har stor forskel. Skjul kabelføringen succesfuldt. Sprækker ikke, når det krymper hjemme.

Holdbarhed og rimelig pris - en af ​​dens fordele. Unikhed opnås ved at anvende et billedbillede på sin kugle.

gennemskinnelig

Loftets materiale er en film af polyvinylchlorid. Dette materiale har en heterogen gennemsigtighed og en række farver og nuancer. Installerede lys er tydeligt synlige, da loftet sender lys. Dybdeffekten skaber et vindues eller gennemsigtigt tag. Lysets lys giver unikke indretninger.

Denne form kombinerer materialets anvendelighed og resultaternes luksus. Sådanne produkter vil være passende i hoteller, skønhedssaloner, restauranter. Det gennemskinnelige loft fra flere niveauer vil være storslået, hvor en række farver og former vil blive organisk sammenflettet. Loftet, der skaber et unikt billede af den stjerneklare himmel, er i stor efterspørgsel.

perlemors

Materialet er en rig kilde til designer fantasi. Den eneste struktur, der skaber silkes virkning, vil give rummet finesse, individualitet, originalitet. De har en lille reflektivitet, men deres fascinerende brilliance udvider visuelt rummet.

Dette lærred kræver et omhyggeligt valg af interiøret. Den farverige palette er lakonisk, men den ser meget mere elegant og aristokratisk ud end en flerfarvet glans. Tykkelsen, vægten og densiteten af ​​filmen begrænser dens anvendelse. Dens styrke er et stort plus, men ikke mindre end en minus tykke og mærkbare sømme. Derfor anvendes denne type kun i trinvise strukturer.

Moderne strækloft er et lyst element i det indre af rummet. Deres former er varierede og forskelligartede. Klassikeren af ​​genren med sin alsidighed er et fladt loft. Designet i dag er gået ud over denne form, idet man foretrækker forskellige overgange af loftniveauet og udfører de mest skæve fantasier.

Farvepalette

Begrebet farve er ikke begrænset til et bestemt farveskema til måling af genstande. Forskellige nuancer og opfattes på forskellige måder, bærer en mening og skaber forskellige foreninger. Fred i sindet og den rolige atmosfære i rummet afhænger af korrekt valgt farvespektrum.

Faktorer at overveje, når du vælger farve:

 • rumstørrelse - område og højde;
 • Formålet med rummet
 • teksten af ​​det anvendte materiale
 • Installeret belysningssystem;
 • gulvbelægning - farve;
 • farve design af vægge - tegning, tone, farve af tapet;
 • Rummets stil
 • design og farve af situationen.

Der er over to hundrede forskellige nuancer. I specialbutikker og design workshops kan du lære om en særlig palette, der er nødvendig til orientering i en sådan farvecirkulation.

Hvid farve - den mest almindelige i naturen. Stor forening med begreber som renhed, lys, rum. Det giver tillid og sikkerhed for en klar dag. Takket være den naturlige hvidhed udvides grænserne for rummet visuelt.

Imidlertid bør den uønskede hvide farve på loftet og væggene på samme tid noteres. I det mindste vil det se smagløst ud.

Denne farve bruges som grundlag for enheden på andet niveau, hvis basis vil være en mørkere nuance.

Sort farve giver ubegrænset fantasifrihed. Kohler nætter og hemmeligheder har en fremragende reflekterende egenskab. Ønskelig anvendelse i rummelige værelser med højt til loftet og lyse møbler. Her er aristokratisk karakter af husets ejer manifesteret.

Grøn tone er et symbol på vækkende natur. Dette vil bringe komfort og hygge til dit hjem. Grøn nuancer har en gavnlig virkning på psyken hos de tilstedeværende.

Himmelsk blå giver rummet en naturlig og lys følelse.

Rød er den hotteste farve. Loftet på denne skygge bruges oftest i underholdningsinstitutioner.

Gul farve med alle nuancer giver rummet en atmosfære af munterhed og optimisme.

Beige farveskemaer er nuancer af naturen: træer og sand. Farven på maling er organisk kombineret med næsten ethvert interiør, skaber en atmosfære af fred og ro.

Grå farve er et tegn på stabilitet og harmoni. Derfor er de oftest set i kontorer af succesfulde virksomheder, virksomheder. Fra denne farve kan du lave svejsede kupledlofter.

Flerfarvede designs skal vælges under interiørets stil. Måske kan du lide blå, champagne, fløde, burgunder eller materialer med et mønster. Ofte brugt stretch loft chokolade, lilla, guld, sølv.

Kombinationsregler

Begrebet den rigtige kombination af farver eksisterer ikke rigtig. Det sker en succesfuld kombination og ikke særlig succesfuld. For at skabe en kombination af farver med høj kvalitet og fordelagtig, skal du bruge en cirkel af farvekombinationer. Når vi nærmer os dette problem ud fra et videnskabeligt synspunkt, vil vi se, at alle farver er opdelt i tre undergrupper:

Primærfarver er røde, gule og blå. Næsten alle de forskellige farver fås fra denne base.

Sammensatte maling indbefatter de resulterende kombinationer af basisfarver. Disse er farver som orange, grøn og lilla. Kombinationen af ​​grundlæggende og sammensatte farver danner blandede farver. Alt sammen og der er en farvepalet. Nye nuancer skabt med interaktionen af ​​alle farver.

Almindelig strækloft - et hyppigt fænomen. Stadig mere populære vinder to-, tre- og flerfarvede lærred. Eksperimentere med både tekstur af materialer og farve design.

Glem ikke om strækningen af ​​et enkelt produkt. Dette har indflydelse på kompatibiliteten af ​​multi-teksturerede lofter.

Tofarve med succes kan erstatte design fra to niveauer. De er velegnede til værelser med lave lofter. Farve adskillelse af loftet udfører funktionen af ​​zonering et værelse. For at visuelt forlænge rummet skal du bruge farvebjælker og placere dem langs længderetningen. Kryds mønstre kan udvide rummet.

For tofarvede lofter gælder reglerne for brug af kombinerede farver:

 • harmoni er skabt af røde, hvide, blå, sorte farver;
 • varme toner smelter smukt;
 • gul ser fantastisk ud med brune, grønne nuancer;
 • smuk beige i kombination med hvid og gul farvetone
 • det grønne lærred svarer til lysebrune og gule nuancer;
 • delikat lyserød farve ser smuk ud med en kaffe og lilla farve;
 • den grå skygge er i harmoni med en lysegrøn, sort og hvid farve med ferskenblomster;
 • turkis, violette toner bliver dekoration af blå.

Når der er et spørgsmål om kombinationen af ​​tre farver, betragtes nuancerne lige adskilt som de mest succesfulde komponenter. En mulig udgave af palæets generalitet, og ikke kontrasten, der understreger den holistiske stil på interiøret.

Tilgangen til at bruge flere farver skal være diskret og omhyggeligt gennemtænkt. Ellers truer mangfoldigheden, overdreven lysstyrke og når ripples i øjnene. Effekten af ​​elegance og skønhed vil fordampe, uden at have tid til at opstå. Det vigtigste er at stoppe i tide.

Tips

Ser tilbage i et par årtier, kan du huske den ubetydelige opmærksomhed på loftets afslutning i det indre af rummet. Der blev brugt to typer af traditionelle teknologier - hvidvaskning og maling. Lidt senere blev de forbundet med manipulationen af ​​tapetet og ret beskedne farver. I øjeblikket er moderne finishdesigner fyldt med farver, der gør det muligt at realisere alle slags designfantasier og projekter.

At finde farven på loftet er ikke så let.

Hovedpunktet er udformningen af ​​hele rummet med hensyn til dens følelsesmæssige tilstand.

For at kunne navigere i valg af farver, skal du kende visse regler. Professionelle betragter farvepaletten som to komponenter af en helhed. Føles som en skygge er forskellige toner. Alle mulige noter af røde farver, beige og mælkefarver er varme nuancer. Kold gruppe - halftoner af blå, grønne farver. Individuel kategori - kontrasterende farver: hvid og sort.