Suspenderet lofter Armstrong (Armstrong)

Armstrong-minerallofter er klassificeret som modulære. Komponenter til hævede lofter kan opdeles i to grupper: dele, hvorfra metalrammen er monteret, og direkte dekorative moduler (600x600 mm, 600x1200 mm).

Armstrong-loftfliser fremstilles i Det Forenede Kongerige fra presset mineraluld. De har fået popularitet over hele verden. Hovedårsagen er det gunstige forhold mellem pris og kvalitet. De har en størrelse på 600x600mm eller 600x1200mm. Lavet med forskellige kanter:

 • Board (Board), mens pladerne ligger i spidsen med ophængningssystemet;
 • Tegular (Tegular), hvor loftspladerne stikker ud fra ophængningssystemet T-24;
 • Microlook (Mikroluk) - plader med fremspring på rammen T-15.

Foto lofter Armstrong i det indre:

Kategorier Armstrong mineraluldsplader

Vores katalog præsenterer forskellige kategorier af Armstrong plader til hævede lofter. Afhængig af deres egenskaber er prisen også dannet. Men loftet på en kategori vil blive en pålidelig og smuk måde at dekorere loftet på i forskellige værelser, det være sig et hus, kontor eller hall, for eksempel et hotel.

 • "Economy" klasse - produkter med standardegenskaber ved holdbarhed, lydisolering og fugtighedsbestandighed. Monteret i værelser med normale driftsforhold. Anbefales til dekoration af kontorer og forretninger, butikker og skoler, sportscentre og hoteller;
 • funktionelle produkter opfylder de højeste tekniske standarder og er beregnet til installation i lokaler med særlige krav. Besidder høje fugtighedsbestandighed, slagfasthed, lydisolering og ting;
 • fugtisolerende - købsplader i denne kategori giver mening, hvis lofterne er installeret i svømmebassiner, vaskerier, hospitaler, på terrasser;
 • akustisk - anbefales til udsmykning af koncert- og teatersale, restauranter og klubber, industrielle faciliteter;
 • hygiejniske lofter - designet specielt til brug i mad og medicinske områder. Dækket med specielle bakteriedræbende opløsninger;
 • designer - produkter er kendetegnet ved originalt design og bruges hvor det er nødvendigt at skabe et unikt interiør.

Fordele og funktioner

For det første har produkter fremstillet af mineraluld høj hastighed for brandsikkerhed og miljøsikkerhed. Armstrong loftspaneler er holdbare, holdbare og pålidelige.

For det andet tilbyder Armstrong et bredt udvalg af mineralske loftfliser. Produkterne varierer ikke kun i tekniske egenskaber, men også i udseende (farve og tekstur).

For det tredje kan omkostningerne ved pladerne defineres som overkommelige.

Mineraluldspaneler har dog en ulempe - materialet er "bange" for vand og slibemidler. Af denne grund kan den kun rengøres med tørre svampe eller støvsuger, men da støv indsamler hovedsageligt på loftet, er rensning tilstrækkelig.

Bestil plader til et falskt loft Armstrong i vores firma (spørg vores ledere om mulige kampagner og rabatter).

Armstrong loftspaneler (Armstrong)

Armstrongs katalog af plader repræsenterer hovedgrupperne af loftpaneler. Typer af loftfliser er opdelt af funktionelle parametre.

Nedhængt loft Armstrong ARMSTRONG.

ARMSTRONG præsenterer lofter på markedet for efterbehandling materialer.

Armstrong loftsproducent sælger produkter gennem repræsentanter og partnere i virksomheden. Ceiling Systems Ceiling Store er det officielle websted for Armstrongs officielle netværk.

Armstrong hængende loft er et sæt af loftsystem og loftspaneler.

ARMSTRONG produkter er to retninger:

 1. mineral fiber loftfliser
 2. metal loft kassetter.

Armstrong mineralfiberpaneler (mineralfiber) er opdelt i grupper efter deres funktionelle kvaliteter.

Armstrong loftplader. Typer af minerallofter

Akustiske mineralfiberpaneler giver indendørs akustisk komfort. Akustiske lofter er opdelt i lydabsorberende "OP" og lydisolerende "DB".

Hygiejniske lofter har antibakteriel belægning. Designet til brug i lokaler med krav til renlighed og hygiejne.

Vådtætte loftpaneler bevarer deres tekniske egenskaber og geometriske form i rum med høj luftfugtighed.

Armstrong design lofter er loftfliser med en tekstureret overflade.

Typer af metallofter.

Armstrong metalplader er opdelt i typer efter funktionelle egenskaber. Armstrong fremstiller metalplader til forskellige formål.

 1. Kassetter til standardophæng.
 2. Kassetter til særlige formål lofter.
 3. Ceiling-gitter CELLIO og Metal Grill.
 4. Separate loftelementer - Metal Baldakin og Metal Baffles.

Metalkassetter til standardophængt loft udfører funktionen af ​​et akustisk loft.

Til lofter med krav til renlighed og hygiejne anvendes metalplader (kassetter) med en særlig antibakteriel belægning Bioguard.

Armstrong loft omkostninger.

Beregn omkostningerne til loftet for 1 kvadratmeter og fastgør prisen på Armstrongloftet med en ramme, du kan på siden af ​​enhver pladeplade. Til dette:

 • Vælg først det passende loftpanel.
 • Gå derefter til siden af ​​det valgte produkt
 • Angiv området og omkredsen af ​​dit loft,
 • vælg ramme (kun kompatible rammer er tilgængelige for valg)
 • Få værdien af ​​dit falske loft og
 • foretage en ordre.

Du kan justere antallet af komponenter i ordrekurven. Afhængigt af den samlede mængde af ordren får du en volumenrabat. Til faste kunder - særlige salgsbetingelser!

At købe Armstrong-lofter i firmaet "Ceiling Systems" LLC via telefon:

i Moskva 8 (495) 504-30-51
i Skt. Petersborg 8 (812) 454-45-75
i Nizhny Novgorod 8 (831) 429-02-30
i Rusland 8 (800) 333-02-53

Original Armstrong plader

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong-loftfliserne er fremstillet under streng kontrol, med god grund, at de alle har CE-mærkning - overholdelse af europæiske standarder.

Armstrong hængende loftfliser er lavet af mineralfiber af højeste kvalitet, fri for fremmedlegemer, ensartet i tykkelse og helt sikkert for helbred.

Armstrong plader har flere priskategorier:

- Økonomi linje: Armstrong Bajkal, Retail og Oasis.

- Gennemsnitlig prisklasse: Almindelig, Dune, Puria, Optima, Perla.

- Designlofter: Baldakin, Metal, Madera.

Armstrong-serien omfatter specialophængte plader: til medicin, våde rum og værelser, hvor der stilles ekstraordinære brandsikkerhedskrav. Derudover giver Armstrong garanti for deres plader, hvilket bekræfter deres absolutte kvalitet. Du kan sammenligne priserne på Armstrong komfurer fra forskellige producenter her.

Køb lofter Armstrong bedste pris i Moskva

Du kan altid købe Armstrong-lofter, loftplader og tilbehør til dem i vores virksomheds lager. Og også vi laver et farve falsk loft Armstrong.

Armstrong-hængende loft er en simpel installation, hvor du kan skjule alle uregelmæssigheder og derved reducere omkostningerne ved reparation. Et ophængt loft er et system bestående af en metalramme, der er ophængt fra et loft, på hvilket færdige modulære elementer er lagt eller som de er fastgjort til. Af alle hævede lofter betragtes Armstrongs hængende loft som det mest almindelige. Denne type loft er ideel til brug i kontorer, indkøbscentre, restauranter, caféer, svømmebassiner, fitnesscentre, børnepasningsfaciliteter, hospitaler samt i en boliglejlighed. Et af budgetlofterne er loftet NOMIPHON.

For Armstronglofter er der forskellige typer af ophængningssystemer, deres pris afhænger af belastningen på systemet, hvad er bredden på strimlen og typen af ​​brandbarhed.

ADVARSEL AKTION kun fra 27 til 31 august 2018. GERD loftfliser - prissat til 63 rubler / stk. med et volumen på 100m2 i sættet.

For kunder fra regionerne er der særlige rabatter på engrosleverancer.

Lamper LED og sædvanlige til hængende lofter Armstrong og Grilyato

Falsk loft Armstrong (Europa)

Hængende loftplade "Baikal"

600x600x12mm (pakke med 20 stk / 7,2kv.m)

Sæt med sele

600x600x12mm (pakke med 20 stk / 7,2kv.m)

Sæt med sele

Hængende loftplade "Detail"

600x600x12mm (pak.20 enheder / 7.2kv.m)

Sæt med sele

600x600x12mm (pak.20 enheder / 7.2kv.m)

Sæt med sele

Plade loft "ULTIMA"

600x600x19mm (12 stk / 4,32 sq.m)

Pladeplade "BIOGUARD ACOUSTIC"

600x600x17mm (kasse 14 stk. / 5,04 kvm)

Sæt med sele

False Ceiling (China)

Lampen, som er bygget i "ORION SVET" 595х595 mm

(lamper, forretter inkluderet)

Suspension "europæisk" (sæt, standardlængde)

Beregningstabel for suspensionen pr. 1 m2

Omkostningerne ved installation af 1 m2 M Armstrong hævet loft med et komplet sæt på 50 kvm M - 500 g. / Kvm, fra 100 kvm - 400 g / m², fra 200 kvm M - 350 g / kvm (afhænger af området, antallet af hjørner, lofternes højde, basens kvalitet), installation og tilslutning af lampen 250 rubler.

En af de mest almindelige typer af lofter er Armstrong-lofter. Det britiske selskab Armstrong var en af ​​de første til at tilbyde denne type lofter i Rusland. Armstrong tilbyder en bred vifte af plader, der opfylder de strengeste krav til akustik, hygiejne, brandbeskyttelse, fugtmodstand, holdbarhed og styrke. Armstrong tilbyder hævede lofter komplet med ophængte systemer. Alle loftsystemer opfylder kravene til funktionalitet, holdbarhed og dekoration. Installation af loftfliser på Armstrong-suspenderet produktionssystem garanterer højeste kvalitet af det monterede loft.

Loft Armstrong (Armstrong)

Armstrong hængende loft er en fremragende løsning til design af kontorlokaler, lagerhuse, offentlige og endda boliger. Denne mulighed giver ikke blot mulighed for at introducere dine ideer og ønsker, men også praktisk at skjule kommunikationskanaler fra nysgerrige øjne.

 • Helt overkommelig pris;
 • Nem installation
 • Evnen til at bruge plads til at skjule kommunikationskanaler

Flere oplysninger om hver model af plader kan findes ved at vælge den ønskede løsning eller ved at kontakte virksomhedens medarbejdere ved at kontakte et af kontaktnumrene på den tilsvarende side på siden.

Armstrong Standard Plader

Når det drejer sig om at afslutte lofterne for kontorer, indkøbscentre, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og andre offentlige institutioner, opstår problemet med at vælge et praktisk og tilgængeligt materiale. Standardplader Armstrong kombinerer høje funktionelle egenskaber ikke til skade for et praktisk og behageligt udseende.

Hvad er Armstrong loftfliser?

Armstronglofter er fremstillet på fabrikken af ​​firmaet med samme navn. I henhold til den generelt accepterede klassificering klassificeres de som suspenderet. De repræsenterer en præfabrikeret struktur bestående af plader og monteringssystem. Installationen er lavet under niveauet af udkastet til loftet, hvilket gør det muligt for dig at skjule kommunikationssystemet helt fra nysgerrige øjne. Derfor har Armstrong-lofter opnået en sådan popularitet inden for industriel konstruktion.

Til produktion af loftfliser anvendes miljøvenlig mineralfiber, som tilsættes en række bindende komponenter: gips, ler, stivelse og andre.

Hovedfunktionerne i Armstronglofterne omfatter:

 • Ifølge deres tekniske data og ydre egenskaber passer de perfekt ind i ethvert administrativt eller kontorligt rum;
 • deres installation kræver ikke specifikke færdigheder og stor erfaring, det bliver nemt og hurtigt udført selv af en nybegynder specialist;
 • Adgang til kommunikation overlapper ikke, når som helst kan du fjerne enhver komfur og indtaste rummet over loftet.
 • de er nemme at reparere, du skal blot udskifte nogle beskadigede plader med nye;
 • med dem er det meget lettere at fjerne konsekvenserne af brande, oversvømmelser og andre nødsituationer - der er som regel ikke behov for at ændre hele loftet (som f.eks. i tilfælde af GVL, som ikke kan erstattes af dele);
 • de skjuler uregelmæssigheder og mangler i udkastet
 • pladerne kan hurtigt erstattes af andre i henhold til tekstur eller farve, som omgående forvandler rummet;
 • det færdige design forbliver let sammenklappeligt, og alle elementer i det er udskiftelige;
 • de er fuldt klar til brug, de behøver ikke at blive primet, malet eller kittet;
 • De er overkommelige og ekstremt holdbare.

Standard Armstrong Plate Series

Sortimentet af produkter, der tilbydes af producenter af Armstrong-plader, er så bredt, at de adskiller flere serier. Standardkategorien indeholder følgende:

 • Baikal (Baikal) - økonomiplader, som har en hvid overflade med "ormhuller" i sin struktur. Serien er den mest populære og efterspurgte. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis (Oasis) - tilhører også økonomiklassen, mens den har en ret original grov overfladestruktur. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis Plus (Oasis Plus) - adskiller sig fra andre serier ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer af alternerende diameter, hvilket øger pladernes evne til at slukke støj. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Tatra (Tatra) - har en interessant struktur, specklede "revner". Tilgængelig med bordets kanter (Board) og Tegular (Tegular).
 • Cortega (Cortega) - ligner pladerne i Tatra-serien (Tatra). Kan også fås med bord- og tegulkanter.

Armstronglofter kendetegnes ikke kun af de anvendte serier af plader, men også af den måde, de lægges på, hvilket direkte afhænger af de ovenfor nævnte typer af kanter.

Overvej de vigtigste variationer:

 • Tegular (Tegular) - Dette er en plade med en bred kant, de skal monteres i ophængssystemer 24 mm brede.
 • Board (Board) - disse er standardplader med lige ujævne kanter, der kan monteres i systemer med bredder på både 15 og 24 mm.

Det er også muligt at møde plader med en kant af Microlook (Microlook) til ophængte systemer 15 mm brede. Men de er typisk kun for paneler fra specialserier, som vi vil beskrive i detaljer i vores næste artikel.

Baseret på dette er det ikke svært at gætte, at der kun er to typer systemer: 15 og 24 mm brede. De er tilgængelige i hvid, men om nødvendigt kan du vælge og bestille en anden ønsket skygge. Suspension kan være skjult eller synlig. Låse, der gør det muligt at fastgøre pladen, produceret i to varianter: messing og fast stemplet. Den første er af høj styrke.

Tekniske specifikationer for Armstrong Standard Plader

Der er to standardpladestørrelser: 60x60 cm og 120x60 cm.

Deres tykkelse kan variere fra 0,8 til 2,5 cm og vægt - fra 2,5 til 8 kg pr. 1 kvadratmeter, det vil sige pladerne selv er meget lette, næsten luftige.

Standardfarven på alle pladerne er hvid, men på anmodning kan de laves i andre nuancer.

Lad os se nærmere på de tekniske egenskaber ved hver serie Armstrong-loftfliser:

Armstrong Loft

Armstrong hævet loft den hurtigste og mest rentable løsning

Loftet er et stort åbent rum i rummet, som nødvendigvis tiltrækker opmærksomhed. For at arrangere det med smag, gavn og bekvemmelighed, ville den bedste løsning være at købe et hæftet loft. Hvad er - Armstrong type loftslofter?

Loft Baikal (aka Armstrong, navnet på producenten er blevet et husnavn for denne samling) - dette er et sæt til beklædning loftsbelagt dækket. Faktisk er det en letvægts præfabrikeret struktur lavet af en forstærket ramme og stive fibrøse eller metalplader, som er monteret på bøjler i den ønskede højde. Et sådant loft ville være ideelt til ethvert kontorlokal og er ikke mindre praktisk hjemme.

Hvad er fordelene ved Armstrong-loftet?

 • miljøvenlighed, sikkerhed. Pladerne er komprimeret papir, ofte perforeret, så dette loft giver naturlig ventilation og udsender ikke skadelige stoffer i luften.
 • tilgængelighed. Distinguished hængende loft Armstrong pris. Dette design er samlet fra enkle komponenter og kræver ikke store udgifter, og derfor er Oasis-loftet betragtes som en ideel løsning til reparationer med et beskedent budget.
 • enkelhed. Installation af et hængende loft af denne type er elementært og kræver ikke obligatorisk deltagelse af specialister. Dette design kan nemt installeres eller repareres af dig selv. Derudover monterede loftet armstrong baikal uden vanskeligheder lys, ventilation og andre elementer.

Style. Med al den beskedenhed af denne mulighed ser det ud til at være temmelig imponerende, pænt og godt vedligeholdt. Armstrong metal loftramme ser ud som en elegant finish på baggrund af behagelige fliser.

Convenience. Suspenderede lofter kan skjule underkonstruktioner, såsom ledninger og andre indlejrede systemer. Desuden er loftpladerne let fjernet, hvis det er nødvendigt, hvilket giver adgang til skjulte elementer.

Er der nogen ulempe for Armstrong-loftet?

Blandt svaghederne er der et par punkter, der simpelthen ikke kan komme til konceptet med din reparation:

 • Et sådant loft er ekstremt lineært. Dvs. huset og pladerne kan ikke tilpasses til bøjning af former, designet indebærer en rektangulær form. Et sådant spørgsmål løses ved hjælp af yderligere materialer: for eksempel kan afrundede hjørner lukkes med et bræt eller gipspladfragment.
 • Åndbar papirplader er ikke 100% vandafvisende, så denne løsning er ikke egnet til et badeværelse eller andre dampe. Men hvis du nøje overvejer valget af "grade" fliser, og dette problem kan undgås. Produkterne har passende mærkning, hvilket gør valget nemt.

Armstrong hængende loft enhed: Hvad er inkluderet?

Strukturen af ​​det hængende loft Armstrong omfatter følgende komponenter:

1. Aluminiumsprofiler til rammen med 2 eller 3 typer:

 • bærende, det vil sige guider. De skal købes i et stykke i rummets dimensioner og dække pladsen korrekt.
 • skillevæg, der er tværgående, som danner et gitter til overlappende fliser. Disse profiler svarer til pladens format og har en længde på 60 og 120 cm. Nogle gange køber de to forskellige typer af sådanne profiler: Til bunden af ​​gitteret 120 cm hver og "knuse" dem i halve lysekanter.

Reiki frigives straks med perforeringer, så de klæber fast til fastgørelsesorganerne så behageligt som muligt og forbindes med riller til hinanden. Designet er fastgjort i den ønskede højde.

2. Fastgørelsesanordninger:

 • hook hangers i flere mulige formater. Det er valgt individuelt til dit projekt, normalt kan konsulenten hjælpe med udvælgelsen.
 • skruer eller dowel-negle til styrkelse, i overensstemmelse med basismaterialets kontaktmateriale.

3. Plader. Faktisk er pladen til opførelsen af ​​et sådant loft særligt og købes med et sæt. Normalt er Armstrong loftplader taget med en lille margin for mulig udskiftning i tilfælde af behov for reparation med tiden.

Lad ud sådanne fliser af flere slags. Forskellige producenter har forskellig produktmærkning, men denne division vil være omtrent overalt:

 • Økonomi mulighed - de mest enkle pæne fliser af forskellige teksturer og farver, med perforering og uden. Den ideelle budgetløsning til ethvert kontorlokal.
 • Medium, forbedret. Disse plader har forøget fugtmodstand og styrke.
 • Specialklasse. Blandt dem er der vaskbare muligheder, der er specialiserede til industrielle lokaler, og også hygiejneplader, der er beregnet til afslutning af lofter i medicinske institutioner og i fødevareproduktion, hvor regelmæssig sanitær behandling er nødvendig.
 • Dekorativ type. I modsætning til de sædvanlige plader, der produceres i en lys skygge, fremstiller de også forskellige stiliserede løsninger: glas, metalliseret, dækket med farvet film med et mønster.

Generelt kan du nemt bestille det design du har brug for: På basis af en standard flise ved hjælp af ekstra materialer kan du opnå et unikt mønster eller en tekstur. Distinguishes such suspended ceiling pris: Armstrong oasis loft, for eksempel en af ​​de mest enkle og økonomiske muligheder, men der er også smarte spektakulære versioner. Ofte byder designerne på at lave en "ø" af blanke fliser med billedet af skyer eller en trækron: Et sådant loft ser levende ud i det offentlige rum og med designerreparationer i en lejlighed.

Armstrong hævet loft installation og omkostninger

Mange købere er interesserede i spørgsmålet om pris, når de planlægger et budget til reparationer. Lad os se, hvor meget forbrugsstoffer og penge der er behov for at installere et sådant loft.

Ved beregning af estimatet for Armstrong-lofter er prisen pr. M2 taget som basis. Det er nødvendigt at måle rummets dimensioner og beregne:

 • længden og antallet af nødvendige profiler af alle typer
 • antal plader
 • fastgørelsesvolumen

Hvordan forstår du hvor mange fastgørere du har brug for? Ved overlapning er profilstangen fastgjort for hver 50 cm for pålidelighed, og det beregner derfor antallet af dowels og selvdrejende skruer. Hvad angår suspensioner, er det nødvendigt at afklare funktionerne af en passende type, men i gennemsnit er det samme led på en halv meter.

Hvis du leder efter en mere pålidelig løsning, anbefaler eksperter Baikal. Profilstrimler i dette tilfælde er stærkere, og fliser er mere perfekte. Men loftet skelnes af Baikal-prisen, denne mulighed vil koste mere.

Uanset hvad du vælger og uanset hvordan prioriteret, vil det være nyttigt for dig at udforske det brede udvalg af Armstronglofter: fra enkle, diskrete og økonomiske muligheder til æstetisk luksuriøse og teknisk optimerede versioner. Overvej alle dine ønsker og behov vedrørende:

 • lydisolering
 • fugtighed
 • sundhed
 • design
 • budget - og lav dit valg

For at købe Armstrong ophængt loft - bare send en anmodning

Lederen af ​​vores onlinebutik House Mixes hjælper dig med at forstå mærkning og vælge den bedste mulighed med ethvert budget.

Loftsplader med tilbehør Armstrong, pris

Disse lofter blev berømt takket være en vellykket designløsning, nem installation og overkommelighed. Nedhængt loft type Armstrong bruges oftest til kontorer, men en bred vifte af plader giver dig mulighed for at vælge en model til næsten ethvert værelse.

Armstrong hævet loft

Armstrong hængende loft og dets hængende system er elsket for dets funktionalitet og enkel vedligeholdelse. Udseendet af panelerne giver dig mulighed for ikke at bruge finishet kitt eller malingen. I loftet kan du hurtigt og problemfrit montere alle taklamper. Det er muligt at skjule alle kommunikationer mellem pladerne og betonen. Armstrong præfabrikerede dele af loftet er aftagelige; hvis en flise er beskadiget, kan man tage ud uden at adskille naboerne.

Ulempen ved monterede plader er deres skrøbelighed - pladerne tåler ikke kraftige stød samt manglende evne til at modstå fugt. Udseendet af flisen kan også påvirkes, hvis det anvendes i rum med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Profil system

Suspension systemet er grundlaget for hele loftet struktur. Standardramkomponenter er produceret, så de kan altid købes og erstattes uden problemer. Standard farveprofiler - hvid, under ordren kan du købe andre farver - guld, krom, metal.

Materialet til fremstilling af rammen er malet metal eller metalplast. Sidstnævnte findes på hullerne til suspensioner. Profiler kan fastgøres til enhver base: træ, beton, blok.

For at installere et hæftet loft skal du:

 • profil for paneler. Typen af ​​profil afhænger af installationsmetoden - der er et skjult eller synligt system. Forårslås eller foldet overskæg. Bredde - 15 mm og 24 mm. Længden af ​​tværprofilen - 0,6m, 1,2m. Bærerprofilens længde - 3,6 m;
 • hjørne af væggen. Størrelsen er 24x19mm. Længde - 3m;
 • suspension element. Sættet omfatter: stangsløjfe 6x250 mm, stangkrog 6x250mm og en fjeder, der forbinder dem;
 • ankerkrog. Størrelse 8x45mm.

I fastgørelsen af ​​rammen er enten en dowel under skruen eller et metalgreb. I strukturer med øget belastning anbefales det at bruge låse med en kappe.

Armstrong Panel Typer

Materialet til produktion af Armstrong-paneler er en miljøvenlig mineralfiber. Fiberens hovedkomponenter er: cellulose (sekundære råmaterialer), gips, stivelse og latex. Fugtbestandige plader er sammensat af mere latex, i budgetversionen domineres af stivelse. Under driften af ​​panelerne skal det tilladte maksimale fugtighedsniveau være fra 70 til 90%, afhængigt af modellen, temperaturen - ikke lavere end 12, ikke højere end 30 ° C.

Nu producerer producenten paneler fra andre materialer: træ, aluminium, plast, basalt og andre. For det meste anvendes denne type loft i specielle designløsninger.

Armstrong hængende loft og paneler har tekniske egenskaber:

 • Dimensioner af panelerne: 600x600mm, 600x1200mm. Den første variant anvendes oftest, da rammen bedre modstår belastningen på grund af det mindre område af en flise;
 • tykkelsen varierer fra 8 til 25 mm afhængigt af modellen;
 • vægtintervallet 2,5 til 8 kg / m2. Træ og metal gør strukturen tungere, mineralfiber og basalt letter det meget. Den gennemsnitlige belastning af hele systemet er 6,5 - 10 kg / m2;
 • evnen til at reflektere lys ikke højere end 90%
 • lydabsorptionskoefficient i området 0,2-0,5;
 • lydisolering inden for 30-34 dB;
 • Fugtbestandighed, som er angivet af fabrikanten, ligger i området fra 70 til 95%;
 • muligheden for at behandle en særlig antimikrobiel sammensætning mod svampe, skimmel og bakterier
 • muligheden for at montere paneler i et rum med øgede hygiejniske krav: medicinske faciliteter, fødevareblokke;
 • Sanitær pleje udføres ved hjælp af bløde materialer med sæbe og vand;

Af type af pladens endekant er opdelt i:

 • Bestyrelse - universal type panel med glat kant. Bruges i både skjult og synligt fjedringssystem;
 • Microlook er en type panel med et smalt trin langs kanten. Bruges i et skjult system med en profilbredde på 15 mm;
 • Tegular - fliser har en bredere kant. Designet til installation i et skjult system med en profil på 24 mm bred.

I dag byder markedet på et bredt sortiment af Armstrong-loftspaneler fra forskellige producenter: fra klassikere til designløsninger til forskellige rum, alle slags farver og trykte mønstre, prægede og perforerede.

Overvej de vigtigste typer af hængende paneler:

 • Baikal. Økonomisk og den mest populære type hængslet klud, samtidig med at der er et højt niveau af støjisolering. Den produceres hovedsageligt i lys nuancer, den bruges i uddannelsesinstitutioner og industribygninger;
 • Prima. Disse paneler er ofte brugt i caféer, restauranter, badehuse, badeværelser, i industrielle værksteder med høj luftfugtighed, og har en øget styrke og fugtighedsbestandighed (op til 95%).
 • Ultima. En række klud med høj støjbeskyttelse, som oftest findes i biografer, klubber, hoteller mv.
 • BIOGUARD. Hygiejniske paneler, der er beskyttet mod indtrængning af damp og fedt ved hjælp af en speciel antibakteriel sammensætning, anvendes i medicinske institutioner, fødevareblokke.

Armstrong design loft type er repræsenteret af en meget bred vifte af paneler af forskellige farver, teksturer, med påføring af præget mønster. Her kan du også finde plader med høj fugtighedsbestandighed og lydisolering.

montering

Før loftet installeres, er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materialer. Du kan bestille beregningen af ​​elementerne i Armstrong-loftet fra sælgeren. Det er dog muligt at udføre beregningen alene ved hjælp af Armstrong-loftsregulatoren.

De vigtigste beregningstrin er:

 • vi måler rummets omkreds - han vil fortælle dig, hvor mange meter vægkanten du skal købe. Vi deler perimeteren med længden af ​​en bar - 3 meter, runde op til et helt tal;
 • Beregn antallet af transportørprofil under hensyntagen til, at afstanden mellem profilerne og mellem profilen og væggene ikke skal være mere end 1,2m. Hvis længden af ​​rummet er større end længden af ​​bærebjælken, kan du øge den;
 • find nummeret på den tværgående profil. For dette er spændvidden divideret med 600 mm - den mindste pitch af fastgørelsen, afrundet op til et helt antal stykker. Med slatlængder på 1,2 og 0,6m er det nemt at beregne den krævede mængde med næsten ingen affald;
 • Forbruget af suspenderede elementer beregnes som følger: 5 stk. Pr. 1m2 af loftet plus 2 stykker fastgørelsesanordninger til hver monteret armatur til loftet Armstrong.

Efter beregning, bestilling og levering af materialer, kan du fortsætte til installationen af ​​systemet. De vigtigste faser af installationen er mærkning af loftet, fastgørelsen af ​​rammen og installation af loftfliser og armaturer.

mærkning

Før du bruger markeringen, skal du sørge for, at alle væggene er forudjusteret, det er nødvendigt for en tynd pasform af profilerne. For det første anbringes en kontinuerlig vandret linje på loftets højde langs længden af ​​de tilstødende vægge ved hjælp af et laser- eller vandniveau, der monteres en vinkelstang langs den ved hjælp af dykker og selvskærende skruer.

Det næste trin er at anvende et gitter med parallelle linjer til at bestemme placeringen af ​​profilerne med det relevante trin. Det skal huskes, at man kun kan klippe de ekstreme rækker, og mellem dem skal ligge hele fliser. Samlede suspensioner installeres langs markeringslinjen med et trin på 400-450 mm. På en af ​​suspensionens komponenter er der en sløjfe, der er fastgjort til loftet, på den anden - en krog, og en bærerprofil er suspenderet fra den.

Installation af profiler

Profiler er nivelleret ved hjælp af en tråd strækket mellem modsatte vinkelplanker. Efter installation af bæreprofiler kan du installere tværgående profiler. Alle lamellerne har specielle huller og riller, med hjælp fra dem er der dannet som et enkelt ophængningssystem.

Montering af lamper og fliser

Når rammen er forberedt, installeres 600x600mm armaturerne i de krævede celler, og de er monteret på profilernes hylder. Hvis der købes spotlights, skæres hullerne i pladerne. Pas på, når du arbejder med lampens fjedermekanisme for at forhindre ødelæggelse af panelet.

Ved at installere og forbinde armaturerne kan du fylde de tomme celler med de resterende loftfliser. På deres sømfulde side markerede retningen af ​​installationen.

Armstrong ophængt loft pris 1m2

Til dato, for loftpaneler med armstrongkomponenter, er prisen pr. M2:

 • økonomiklasse - 150-450 rubler / m2;
 • Prima samling - 670-800 rubler / m2;
 • lydisolerede og akustiske lofter - 700-1500 rubler / m2;
 • hygiejnepaneler - 480-1100 rubler / m2;
 • fugtbestandig linje har en gennemsnitlig pris - 800-1200 rubler / m2;
 • Prisen på designbeslutninger er diskuteret ved ordren.

Priserne angivet i artiklen er omtrentlige. For Armstrongs hævede lofter afhænger prisen af ​​sælgerfirmaets geografiske beliggenhed og prispolitik.

Loftsplader med armstrongkomponenter, der har en ret god præstation og en bred vifte af produkter, har bevist sig på det internationale marked for byggevarer. Overholder anbefalingerne om drift og installation, kan du permanent løse problemet med loftet.

Installering af et hæftet loft armstrong gør det selv er vist i videoen:

Armstrong Standard Loftplader

I færd med at udføre reparationsarbejde i lokaler med et bestemt formål, vælges ofte til fordel for billige Armstronglofter. De er nemme at installere og kræver ikke en seriøs investering. Til almindelige formål er standardpladeplader oftest valgt, forskellig fra økonomiserien med øget styrke, høj lydabsorptionskoefficient og deres tykkelse. De vil være et glimrende valg for følgende værelser:

 • - Kontorrum;
 • - lagre;
 • - Handelsrum;
 • - Administrative lokaler.

De trimmer også lofterne i overfyldte steder - det drejer sig om biografer, haller af restauranter og caféer, forskellige lobbyer og meget mere.

Armstrong Hanging Plate Catalog

42 produkter

Ceiling Panel Dune Supreme Board 600x600x15 | Armstrong Dune BP2271M4A

Loft Armstrong Dune Supreme Board 1200x600x15mm BP2272M4A panel

Loftplade Dune Supreme Tegular 600x600x15 # 124 Dune Supreme BP2273M4A

Loftpanel Armstrong Dune Supreme Microlook 600x600x15mm BP2274M4A

Loftplade Armstrong Prima Plain Board 600x600x15 BP9587M4B / 9587M

Loftplade Armstrong Prima Plain Board 1200x600x15mm BP9587M4B / 9588M

Loftpanel Armstrong Prima Plain Tegular 600x600x15 mm BP9589M4E

Loftpanel Armstrong Prima Plain MicroLook 600x600x15 BP9590M4E

Loftplade Prima Sahara Board 600x600x15 BP2516M4

Loftplade Sahara Board 1200x600x15 BP2517M4

Side 1 af 5

Nøglefunktioner i Armstrong standard loftfliser

Standard loftfliser er lidt dyrere end økonomiklasset fliser. Men de vinder i deres styrke og ydeevne - de har et højere fugtighedsmodstandsindeks og en højere lydabsorptionskoefficient. Materialet til deres fremstilling er mineralfiber. Pladens tykkelse varierer fra 15 til 19 mm, oftest er farven ren hvid eller spredt. På grund af den øgede tykkelse absorberer de lyde bedre og har lang levetid.

Armstrong loftfliser kan købes gennem vores katalog. Vi har forberedt dig et imponerende udvalg af plader, der afviger i deres egenskaber. Firkantede og rektangulære prøver er til salg, samt modeller, der afviger i deres tykkelse - fra 15 til 19 mm. Vi kan købe både rene hvide tallerkener og plader med forskellige perforeringer. Omkostningerne ved varer er opført i kataloget - engros købere kan regne med behagelige rabatter. Armstrong-loftfliser af høj kvalitet fra førende mærker - kun i vores katalog.

Armstrong hævet loft

Økonomiske lofter Baikal

 • Pladens størrelse, mm. 600h600h12
 • Lydabsorptionskoefficient 0,45
 • Lysreflektans% 83
 • Fugtmodstand,% 90
 • Mængden i pakken, kvm 7.2
 • Mængde i pakke, stykker 20
 • Edge bord

Armstrong Baikal loftfliser har en hvid præget overflade med mørke pletter på en kaotisk måde.

Almindelige plader med antifungalcoating

 • Pladens størrelse, mm. 600x600x12 / 600x600x12 / 1200x600x12
 • Lydabsorptionskoefficient 0,20
 • Lysreflektans% 90
 • Fugtmodstand,% 90
 • Mængden i pakken, kvm 5,76 / 5,04 / 7,2
 • Mængden i pakken, stykker 16/14/10
 • Edge bord / tegular, microlook / bord
 • 15 års garanti

Almindelige loftsplader (Plain) har en hvid, lidt grov overflade, og er kendetegnet ved forbedrede reflekterende og fugtbestandige egenskaber. Overfladen har støbeformet overtræk.

Falsk loft Scala

 • Pladens størrelse, mm. 600h600h12
 • Lydabsorptionskoefficient 0,45
 • Lysreflektans% 83
 • Fugtmodstand,% 70
 • Mængden i pakken, kvm 7.2
 • Mængde i pakke, stykker 20
 • Edge bord

Scala har en hvid glat overflade med fine perforeringer.

Ophængt loft Oasis

 • Pladens størrelse, mm. 600h600h12
 • Lydabsorptionskoefficient 0,15
 • Lysreflektans% 83
 • Fugtmodstand,% 90
 • Mængden i pakken, kvm 7.2
 • Mængde i pakke, stykker 20
 • Edge bord

Til loftpladen er Oasis karakteriseret ved en hvid, finpræget overflade.

"Retail" Reteil - økonomiklasse lofter

 • Lydabsorptionskoefficient 0,15
 • Lysreflektans% 87
 • Fugtmodstand,% 90
 • Mængden i pakken, m² 7,2 / 8,64 / 5,76 / 8,64
 • Beløbet i pakken, stk. 20/12/16/12
 • Edge bord / bræt / bord, tegular, microlook / bord

Armstrong BioGuard loft hygiejnisk

 • Pladens størrelse, mm. 600h600h12
 • Lydabsorptionskoefficient 0,15
 • Lysreflektans% 90
 • Fugtmodstand,% 90
 • Mængden i pakken, kvm 7.2
 • Mængde i pakke, stykker 20
 • Edge bord

Plader af Biogard (Biogard) Armstrong adskiller sig i den specielle efterbehandling, der har de forøgede antibakterielle egenskaber. Designet til medicinske lokaler.

Dune Supreme Ceiling (akustiske)

 • Pladens størrelse, mm. 600h600h15; 1200h600h15
 • Lydabsorptionskoefficient 0,55
 • Lysreflektans% 85
 • Fugtmodstand,% 99
 • Mængden i pakken, kvm 5,76
 • Mængde i pakke, stykker 16
 • Edge bord / tegular / microlook

Loftsplader Dune Supreme (Dune Suprim) har en lille, grov relief med mikrohuller. Øget akustisk ydeevne.

Loftpanel Sahara

 • Pladens størrelse, mm. 600x600x15 / 1200x600x15
 • Lydabsorptionskoefficient på 0,6
 • Lysreflektans% 85
 • Fugtmodstand,% 95
 • Mængden i pakken, kvm 5,76 / 7,2
 • Mængden i pakken, stykker 16/10
 • Edge bord / tegular / microlook