Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Fordelene ved metalloftet

Disse fordele er:

 • fugt modstand og varmebestandighed. Armstrong metalophængede loftsplader ruster ikke, må ikke koges af varm damp og absorberer ikke fugt, så de kan sættes i bad, saunaer, svømmebassiner og lignende rum;
 • Sådanne fliser rengøres fuldstændigt af husholdningskemikalier og absorberer ikke fedt og sod (og derfor hygiejnisk). Derfor vil de være i vejen i restaurationsvirksomheder, i medicinske institutioner og simpelthen i køkkenerne i vores lejligheder;
 • slagfasthed. Panelet af aluminium vil ikke bøje eller knække fra et slag med en babybold, mopphåndtag osv.

Aluminiumsloftet beholder dog alle fordelene ved mineraluldslofter: de skjuler ledninger, varme- og køleanordninger, de er nemme at fjerne og udskifte, de giver dig mulighed for at gøre belysningen så varieret som du vil.

Og prisen på Armstrong metallofter er ikke meget mere end de mineralske, som gør det muligt for dem at forblive i budgettet. Her er blot et par eksempler fra vores rige katalog:

 • matte aluminiumskassetter af mærket Albes 0,32 mm tykt til prisen på kun 129 rubler per stykke;
 • den samme kassette Albes-kassette, men perforeret (for at forhindre dampkondensation);
 • allerede blankt kassette fra Albes farve Mettalk.

Vi vil med glæde hjælpe dig med valg og levering af dette smukke dekorative materiale. Ring til os!

Armstrong Standard Plader

Når det drejer sig om at afslutte lofterne for kontorer, indkøbscentre, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og andre offentlige institutioner, opstår problemet med at vælge et praktisk og tilgængeligt materiale. Standardplader Armstrong kombinerer høje funktionelle egenskaber ikke til skade for et praktisk og behageligt udseende.

Hvad er Armstrong loftfliser?

Armstronglofter er fremstillet på fabrikken af ​​firmaet med samme navn. I henhold til den generelt accepterede klassificering klassificeres de som suspenderet. De repræsenterer en præfabrikeret struktur bestående af plader og monteringssystem. Installationen er lavet under niveauet af udkastet til loftet, hvilket gør det muligt for dig at skjule kommunikationssystemet helt fra nysgerrige øjne. Derfor har Armstrong-lofter opnået en sådan popularitet inden for industriel konstruktion.

Til produktion af loftfliser anvendes miljøvenlig mineralfiber, som tilsættes en række bindende komponenter: gips, ler, stivelse og andre.

Hovedfunktionerne i Armstronglofterne omfatter:

 • Ifølge deres tekniske data og ydre egenskaber passer de perfekt ind i ethvert administrativt eller kontorligt rum;
 • deres installation kræver ikke specifikke færdigheder og stor erfaring, det bliver nemt og hurtigt udført selv af en nybegynder specialist;
 • Adgang til kommunikation overlapper ikke, når som helst kan du fjerne enhver komfur og indtaste rummet over loftet.
 • de er nemme at reparere, du skal blot udskifte nogle beskadigede plader med nye;
 • med dem er det meget lettere at fjerne konsekvenserne af brande, oversvømmelser og andre nødsituationer - der er som regel ikke behov for at ændre hele loftet (som f.eks. i tilfælde af GVL, som ikke kan erstattes af dele);
 • de skjuler uregelmæssigheder og mangler i udkastet
 • pladerne kan hurtigt erstattes af andre i henhold til tekstur eller farve, som omgående forvandler rummet;
 • det færdige design forbliver let sammenklappeligt, og alle elementer i det er udskiftelige;
 • de er fuldt klar til brug, de behøver ikke at blive primet, malet eller kittet;
 • De er overkommelige og ekstremt holdbare.

Standard Armstrong Plate Series

Sortimentet af produkter, der tilbydes af producenter af Armstrong-plader, er så bredt, at de adskiller flere serier. Standardkategorien indeholder følgende:

 • Baikal (Baikal) - økonomiplader, som har en hvid overflade med "ormhuller" i sin struktur. Serien er den mest populære og efterspurgte. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis (Oasis) - tilhører også økonomiklassen, mens den har en ret original grov overfladestruktur. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis Plus (Oasis Plus) - adskiller sig fra andre serier ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer af alternerende diameter, hvilket øger pladernes evne til at slukke støj. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Tatra (Tatra) - har en interessant struktur, specklede "revner". Tilgængelig med bordets kanter (Board) og Tegular (Tegular).
 • Cortega (Cortega) - ligner pladerne i Tatra-serien (Tatra). Kan også fås med bord- og tegulkanter.

Armstronglofter kendetegnes ikke kun af de anvendte serier af plader, men også af den måde, de lægges på, hvilket direkte afhænger af de ovenfor nævnte typer af kanter.

Overvej de vigtigste variationer:

 • Tegular (Tegular) - Dette er en plade med en bred kant, de skal monteres i ophængssystemer 24 mm brede.
 • Board (Board) - disse er standardplader med lige ujævne kanter, der kan monteres i systemer med bredder på både 15 og 24 mm.

Det er også muligt at møde plader med en kant af Microlook (Microlook) til ophængte systemer 15 mm brede. Men de er typisk kun for paneler fra specialserier, som vi vil beskrive i detaljer i vores næste artikel.

Baseret på dette er det ikke svært at gætte, at der kun er to typer systemer: 15 og 24 mm brede. De er tilgængelige i hvid, men om nødvendigt kan du vælge og bestille en anden ønsket skygge. Suspension kan være skjult eller synlig. Låse, der gør det muligt at fastgøre pladen, produceret i to varianter: messing og fast stemplet. Den første er af høj styrke.

Tekniske specifikationer for Armstrong Standard Plader

Der er to standardpladestørrelser: 60x60 cm og 120x60 cm.

Deres tykkelse kan variere fra 0,8 til 2,5 cm og vægt - fra 2,5 til 8 kg pr. 1 kvadratmeter, det vil sige pladerne selv er meget lette, næsten luftige.

Standardfarven på alle pladerne er hvid, men på anmodning kan de laves i andre nuancer.

Lad os se nærmere på de tekniske egenskaber ved hver serie Armstrong-loftfliser:

Loftsplader med tilbehør Armstrong, pris

Disse lofter blev berømt takket være en vellykket designløsning, nem installation og overkommelighed. Nedhængt loft type Armstrong bruges oftest til kontorer, men en bred vifte af plader giver dig mulighed for at vælge en model til næsten ethvert værelse.

Armstrong hævet loft

Armstrong hængende loft og dets hængende system er elsket for dets funktionalitet og enkel vedligeholdelse. Udseendet af panelerne giver dig mulighed for ikke at bruge finishet kitt eller malingen. I loftet kan du hurtigt og problemfrit montere alle taklamper. Det er muligt at skjule alle kommunikationer mellem pladerne og betonen. Armstrong præfabrikerede dele af loftet er aftagelige; hvis en flise er beskadiget, kan man tage ud uden at adskille naboerne.

Ulempen ved monterede plader er deres skrøbelighed - pladerne tåler ikke kraftige stød samt manglende evne til at modstå fugt. Udseendet af flisen kan også påvirkes, hvis det anvendes i rum med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Profil system

Suspension systemet er grundlaget for hele loftet struktur. Standardramkomponenter er produceret, så de kan altid købes og erstattes uden problemer. Standard farveprofiler - hvid, under ordren kan du købe andre farver - guld, krom, metal.

Materialet til fremstilling af rammen er malet metal eller metalplast. Sidstnævnte findes på hullerne til suspensioner. Profiler kan fastgøres til enhver base: træ, beton, blok.

For at installere et hæftet loft skal du:

 • profil for paneler. Typen af ​​profil afhænger af installationsmetoden - der er et skjult eller synligt system. Forårslås eller foldet overskæg. Bredde - 15 mm og 24 mm. Længden af ​​tværprofilen - 0,6m, 1,2m. Bærerprofilens længde - 3,6 m;
 • hjørne af væggen. Størrelsen er 24x19mm. Længde - 3m;
 • suspension element. Sættet omfatter: stangsløjfe 6x250 mm, stangkrog 6x250mm og en fjeder, der forbinder dem;
 • ankerkrog. Størrelse 8x45mm.

I fastgørelsen af ​​rammen er enten en dowel under skruen eller et metalgreb. I strukturer med øget belastning anbefales det at bruge låse med en kappe.

Armstrong Panel Typer

Materialet til produktion af Armstrong-paneler er en miljøvenlig mineralfiber. Fiberens hovedkomponenter er: cellulose (sekundære råmaterialer), gips, stivelse og latex. Fugtbestandige plader er sammensat af mere latex, i budgetversionen domineres af stivelse. Under driften af ​​panelerne skal det tilladte maksimale fugtighedsniveau være fra 70 til 90%, afhængigt af modellen, temperaturen - ikke lavere end 12, ikke højere end 30 ° C.

Nu producerer producenten paneler fra andre materialer: træ, aluminium, plast, basalt og andre. For det meste anvendes denne type loft i specielle designløsninger.

Armstrong hængende loft og paneler har tekniske egenskaber:

 • Dimensioner af panelerne: 600x600mm, 600x1200mm. Den første variant anvendes oftest, da rammen bedre modstår belastningen på grund af det mindre område af en flise;
 • tykkelsen varierer fra 8 til 25 mm afhængigt af modellen;
 • vægtintervallet 2,5 til 8 kg / m2. Træ og metal gør strukturen tungere, mineralfiber og basalt letter det meget. Den gennemsnitlige belastning af hele systemet er 6,5 - 10 kg / m2;
 • evnen til at reflektere lys ikke højere end 90%
 • lydabsorptionskoefficient i området 0,2-0,5;
 • lydisolering inden for 30-34 dB;
 • Fugtbestandighed, som er angivet af fabrikanten, ligger i området fra 70 til 95%;
 • muligheden for at behandle en særlig antimikrobiel sammensætning mod svampe, skimmel og bakterier
 • muligheden for at montere paneler i et rum med øgede hygiejniske krav: medicinske faciliteter, fødevareblokke;
 • Sanitær pleje udføres ved hjælp af bløde materialer med sæbe og vand;

Af type af pladens endekant er opdelt i:

 • Bestyrelse - universal type panel med glat kant. Bruges i både skjult og synligt fjedringssystem;
 • Microlook er en type panel med et smalt trin langs kanten. Bruges i et skjult system med en profilbredde på 15 mm;
 • Tegular - fliser har en bredere kant. Designet til installation i et skjult system med en profil på 24 mm bred.

I dag byder markedet på et bredt sortiment af Armstrong-loftspaneler fra forskellige producenter: fra klassikere til designløsninger til forskellige rum, alle slags farver og trykte mønstre, prægede og perforerede.

Overvej de vigtigste typer af hængende paneler:

 • Baikal. Økonomisk og den mest populære type hængslet klud, samtidig med at der er et højt niveau af støjisolering. Den produceres hovedsageligt i lys nuancer, den bruges i uddannelsesinstitutioner og industribygninger;
 • Prima. Disse paneler er ofte brugt i caféer, restauranter, badehuse, badeværelser, i industrielle værksteder med høj luftfugtighed, og har en øget styrke og fugtighedsbestandighed (op til 95%).
 • Ultima. En række klud med høj støjbeskyttelse, som oftest findes i biografer, klubber, hoteller mv.
 • BIOGUARD. Hygiejniske paneler, der er beskyttet mod indtrængning af damp og fedt ved hjælp af en speciel antibakteriel sammensætning, anvendes i medicinske institutioner, fødevareblokke.

Armstrong design loft type er repræsenteret af en meget bred vifte af paneler af forskellige farver, teksturer, med påføring af præget mønster. Her kan du også finde plader med høj fugtighedsbestandighed og lydisolering.

montering

Før loftet installeres, er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materialer. Du kan bestille beregningen af ​​elementerne i Armstrong-loftet fra sælgeren. Det er dog muligt at udføre beregningen alene ved hjælp af Armstrong-loftsregulatoren.

De vigtigste beregningstrin er:

 • vi måler rummets omkreds - han vil fortælle dig, hvor mange meter vægkanten du skal købe. Vi deler perimeteren med længden af ​​en bar - 3 meter, runde op til et helt tal;
 • Beregn antallet af transportørprofil under hensyntagen til, at afstanden mellem profilerne og mellem profilen og væggene ikke skal være mere end 1,2m. Hvis længden af ​​rummet er større end længden af ​​bærebjælken, kan du øge den;
 • find nummeret på den tværgående profil. For dette er spændvidden divideret med 600 mm - den mindste pitch af fastgørelsen, afrundet op til et helt antal stykker. Med slatlængder på 1,2 og 0,6m er det nemt at beregne den krævede mængde med næsten ingen affald;
 • Forbruget af suspenderede elementer beregnes som følger: 5 stk. Pr. 1m2 af loftet plus 2 stykker fastgørelsesanordninger til hver monteret armatur til loftet Armstrong.

Efter beregning, bestilling og levering af materialer, kan du fortsætte til installationen af ​​systemet. De vigtigste faser af installationen er mærkning af loftet, fastgørelsen af ​​rammen og installation af loftfliser og armaturer.

mærkning

Før du bruger markeringen, skal du sørge for, at alle væggene er forudjusteret, det er nødvendigt for en tynd pasform af profilerne. For det første anbringes en kontinuerlig vandret linje på loftets højde langs længden af ​​de tilstødende vægge ved hjælp af et laser- eller vandniveau, der monteres en vinkelstang langs den ved hjælp af dykker og selvskærende skruer.

Det næste trin er at anvende et gitter med parallelle linjer til at bestemme placeringen af ​​profilerne med det relevante trin. Det skal huskes, at man kun kan klippe de ekstreme rækker, og mellem dem skal ligge hele fliser. Samlede suspensioner installeres langs markeringslinjen med et trin på 400-450 mm. På en af ​​suspensionens komponenter er der en sløjfe, der er fastgjort til loftet, på den anden - en krog, og en bærerprofil er suspenderet fra den.

Installation af profiler

Profiler er nivelleret ved hjælp af en tråd strækket mellem modsatte vinkelplanker. Efter installation af bæreprofiler kan du installere tværgående profiler. Alle lamellerne har specielle huller og riller, med hjælp fra dem er der dannet som et enkelt ophængningssystem.

Montering af lamper og fliser

Når rammen er forberedt, installeres 600x600mm armaturerne i de krævede celler, og de er monteret på profilernes hylder. Hvis der købes spotlights, skæres hullerne i pladerne. Pas på, når du arbejder med lampens fjedermekanisme for at forhindre ødelæggelse af panelet.

Ved at installere og forbinde armaturerne kan du fylde de tomme celler med de resterende loftfliser. På deres sømfulde side markerede retningen af ​​installationen.

Armstrong ophængt loft pris 1m2

Til dato, for loftpaneler med armstrongkomponenter, er prisen pr. M2:

 • økonomiklasse - 150-450 rubler / m2;
 • Prima samling - 670-800 rubler / m2;
 • lydisolerede og akustiske lofter - 700-1500 rubler / m2;
 • hygiejnepaneler - 480-1100 rubler / m2;
 • fugtbestandig linje har en gennemsnitlig pris - 800-1200 rubler / m2;
 • Prisen på designbeslutninger er diskuteret ved ordren.

Priserne angivet i artiklen er omtrentlige. For Armstrongs hævede lofter afhænger prisen af ​​sælgerfirmaets geografiske beliggenhed og prispolitik.

Loftsplader med armstrongkomponenter, der har en ret god præstation og en bred vifte af produkter, har bevist sig på det internationale marked for byggevarer. Overholder anbefalingerne om drift og installation, kan du permanent løse problemet med loftet.

Installering af et hæftet loft armstrong gør det selv er vist i videoen:

Armstrong Fugtbevisede lofter

 1. minvolokno afhenter fugt
 2. pladerne deformeres og farves
 3. i sidste ende loftet kan falde sammen, ude af stand til at bære sin egen vægt

Derfor anbefales det at bruge følgende Armstrong-plader til rum med høj luftfugtighed, eller hvor finishmaterialerne endnu ikke har haft tid til helt at tørre.

 • rockfon lilia 12 mm tykt, overflade type - glat hvid, lavet af stenuld.
 • ceramaguard 15 mm tyk, overflade type - kaotisk perforering, lavet af keramiske og mineralske komponenter.
 • newtone, tynd plade 6 mm tykt, overflade type - hårdt ru, lavet af calciumsilicat

Som det fremgår af beskrivelsen af ​​100% fugtighedsbestandige plader, er de ikke fremstillet af mineralfiber. Dette tillader ovenstående plader at have sådanne høje hastigheder.

Selvfølgelig er priserne på Armstrong-plader med øget fugtmodstand lidt højere end standardindstillingerne.

Du kan finde mange af disse plader på vores hjemmeside og visuelt se deres udseende og læse oplysninger om deres egenskaber. For andre plader kan du også forlade os en ordre.

Hvis du vil finde ud af mere detaljeret, hvilke ophængte plader der passer bedst til dine lokaler - ring til vores specialister.

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Køb lofter Armstrong bedste pris i Moskva

Du kan altid købe Armstrong-lofter, loftplader og tilbehør til dem i vores virksomheds lager. Og også vi laver et farve falsk loft Armstrong.

Armstrong-hængende loft er en simpel installation, hvor du kan skjule alle uregelmæssigheder og derved reducere omkostningerne ved reparation. Et ophængt loft er et system bestående af en metalramme, der er ophængt fra et loft, på hvilket færdige modulære elementer er lagt eller som de er fastgjort til. Af alle hævede lofter betragtes Armstrongs hængende loft som det mest almindelige. Denne type loft er ideel til brug i kontorer, indkøbscentre, restauranter, caféer, svømmebassiner, fitnesscentre, børnepasningsfaciliteter, hospitaler samt i en boliglejlighed. Et af budgetlofterne er loftet NOMIPHON.

For Armstronglofter er der forskellige typer af ophængningssystemer, deres pris afhænger af belastningen på systemet, hvad er bredden på strimlen og typen af ​​brandbarhed.

ADVARSEL AKTION kun fra 27 til 31 august 2018. GERD loftfliser - prissat til 63 rubler / stk. med et volumen på 100m2 i sættet.

For kunder fra regionerne er der særlige rabatter på engrosleverancer.

Lamper LED og sædvanlige til hængende lofter Armstrong og Grilyato

Falsk loft Armstrong (Europa)

Hængende loftplade "Baikal"

600x600x12mm (pakke med 20 stk / 7,2kv.m)

Sæt med sele

600x600x12mm (pakke med 20 stk / 7,2kv.m)

Sæt med sele

Hængende loftplade "Detail"

600x600x12mm (pak.20 enheder / 7.2kv.m)

Sæt med sele

600x600x12mm (pak.20 enheder / 7.2kv.m)

Sæt med sele

Plade loft "ULTIMA"

600x600x19mm (12 stk / 4,32 sq.m)

Pladeplade "BIOGUARD ACOUSTIC"

600x600x17mm (kasse 14 stk. / 5,04 kvm)

Sæt med sele

False Ceiling (China)

Lampen, som er bygget i "ORION SVET" 595х595 mm

(lamper, forretter inkluderet)

Suspension "europæisk" (sæt, standardlængde)

Beregningstabel for suspensionen pr. 1 m2

Omkostningerne ved installation af 1 m2 M Armstrong hævet loft med et komplet sæt på 50 kvm M - 500 g. / Kvm, fra 100 kvm - 400 g / m², fra 200 kvm M - 350 g / kvm (afhænger af området, antallet af hjørner, lofternes højde, basens kvalitet), installation og tilslutning af lampen 250 rubler.

En af de mest almindelige typer af lofter er Armstrong-lofter. Det britiske selskab Armstrong var en af ​​de første til at tilbyde denne type lofter i Rusland. Armstrong tilbyder en bred vifte af plader, der opfylder de strengeste krav til akustik, hygiejne, brandbeskyttelse, fugtmodstand, holdbarhed og styrke. Armstrong tilbyder hævede lofter komplet med ophængte systemer. Alle loftsystemer opfylder kravene til funktionalitet, holdbarhed og dekoration. Installation af loftfliser på Armstrong-suspenderet produktionssystem garanterer højeste kvalitet af det monterede loft.

Armstrong loftspaneler: Tekniske specifikationer

Det modulære loft blev navngivet Armstrong efter det eponymous amerikanske selskab, der faktisk opfandt det.

Men uden modtagelse kaldte Armstrong modulært design forkert.

Et stort antal virksomheder fremstiller og sælger stadig lofter.

Eksempelvis svenske Ecophon eller AMF fra Nordamerika.

I de fleste tilfælde er Armstrong-lofter monteret i offentlige bygninger og kontorer.

Men om ønsket er sådanne design nemme at gøre i en almindelig lejlighed.

Armstrong loftsfordele

Åh, han har mange fordele:

 1. Hurtig installation. Af alle eksisterende hævede lofter er Armstrong den hurtigste monteret. På en arbejdsdag vil en brigade bestående af to personer samle 200 kvadratmeter uden stor indsats. meter af loftet. Og hvis det er nødvendigt, vil det samle mere. Efter at Armstrong-forsamlingen er afsluttet, er der ikke behov for at putte eller male overfladen af ​​loftet. Det er fuldt operationelt. Det er derfor, at Armstrong er vant til at udføre udsmykningen af ​​et meget stort område.
 2. Nem installation. Rammen under mineralfiberpladerne er meget enkel at indstille.
 3. Lav vægt. Armstrong er det letteste ophængte loft. Den tyngste del af et sådant loft vejer 0,5 gram. Så belastningen på gulvet er minimal.
 4. Evne til at montere loftet alene. En person vil montere Armstrong uden problemer.
 5. Rimelig pris. En firkant af et sådant loft vil koste i gennemsnit $ 5. Hvis du ikke ansætter installatører, og gør alt selv, vil der ikke være flere omkostninger.
 6. Nem pleje. Mineralfiberplader vaskes ikke med vand. En gang hvert 5. år gør det ikke ondt at male dem med almindelig vandbaseret maling. Hvis pladen går i stykker, er det meget nemt at skifte det til en ny.
 7. Brandsikkerhed. Hverken metalrammen eller pladerne brænder.
 8. Yderligere lyd- og varmeisolering. På trods af at loftets ramme er lavet af metal, øges lyd- og varmeisoleringen med 20%.
 9. Brug af lamper af enhver art. I princippet er specielle modulære lamper installeret i Armstrong-loftet. Men hvis du ønsker det, kan du installere halogen eller fluorescerende lampe, hænge klassiske taklamper.

På loftet soklen af ​​polyurethan, læs linket. Funktioner, hvordan man vælger og installerer.

Vil du lære at gips loftet med dine egne hænder? Læs om det her. Hvilke værktøjer er der brug for, overfladebehandling og arbejdsordre.

Ulemperne ved den suspenderede struktur

Desværre er ulemperne ved dette vidunderlige loft også:

 1. Rummets højde vil falde med 10 cm. Denne ulempe er karakteristisk for alle hævede lofter. Derfor, hvis lofthøjden først er lille, er Armstrong ikke monteret der.
 2. Lav fugtighedsbestandighed. Da hovedelementerne i en sådan loftkonstruktion er mineralfiberplader, der absorberer fugtbrønd, er Armstrong-ophængt loft ikke egnet i rum med høj luftfugtighed.
 3. Begrænset design. Pladerne er altid strenge hvide. Nogle gange er der plader med et mønster. Hvis du har brug for et falsk loft af en anden farve, bliver pladerne simpelthen malet med en vandemulsion i den ønskede farve.
 4. Lav styrke. Pladerne er skrøbelige og skal håndteres med stor forsigtighed.

Loftspanelproducenter

De største producenter af lofter er Armstong (USA), Owa (Tyskland), Ecophon (Sverige) og Rockfon (Danmark).

Nej, faktisk er producenterne meget mere.

Enkeltvis opfandt disse virksomheder noget af deres egne og kopierede ikke de kendte producenter, som det er tilfældet i Kina.

Verdensleder er det amerikanske firma Armstrong.

Amerikanerne opfandt deres suspenderede lofter for 150 år siden.

I dag er der mere end 500 produktartikler i deres sortiment: strukturer lavet af bløde og hårde mineralstoffer, træ- og metallofter, forskellige suspenderede systemer og mange andre.

Virksomheden Owa (Tyskland) fremstiller kun loftplader fra fast mineralfiber.

Hun tilbyder også flere typer metalplader.

Virksomheden har også et ophængningssystem i sit sortiment, og der er vægpaneler præget af exceptionel lydabsorption.

Virksomheden Ecophon (Sverige) beskæftiger sig med produktion af lydabsorberende plader af blød mineralfiber.

Og virksomheden tilbyder buede buede og væg lydabsorberende paneler, suspension system.

Rockfon (Danmark) er specialiseret i mineralfiberbløde plader og lydabsorberende vægpaneler.

Armstronglofter: Udsigter og deres specifikationer

Som nævnt ovenfor har Armstrong et stort udvalg af loftfliser.

De er alle forskellige og med forskellige specifikationer.

Højttalere

Akustiske Armstrong loftfliser anbefales til installation i områder, hvor god lydabsorption er nødvendig.

Sådanne lokaler omfatter: koncertsale, hoteller, restauranter, hospitaler, svømmebassiner, skoler, kontorer.

For medicinske institutioner i virksomheden har udviklet et særligt loft.

Repræsentative akustiske loftfliser: Optima, Ultima og Sabbia.

Sådanne plader afviger primært i tykkelse.

Ved Optima kan tykkelsen være 15, 20 eller 25 mm, ved Sabbia - 18 mm, ved Ultimiteter - 19 mm.

Pladens fugtighedsmodstand er den samme - 95 RH, men lydabsorptionen er forskellig: Optima afhængig af tykkelsen - 0,9 / 0,95 / 1 NRC, Ultima - 0,7 og Sabbia - 0.65 NRC.

Lysrefleksion henholdsvis: 90, 88, 83%.

hygiejnisk

Modulære hygiejnelofter Bioguard og Mylar anvendes ikke kun i medicinske institutioner.

Sådanne overtræk er også installeret i fødevareindustrien, fordi de opfylder alle hygiejniske krav.

Loft Bioguard, i modsætning til andre modeller, kan vaskes.

Dens lysreflektion er 90%, modstandsdygtigheden mod fugt er 95%, densiteten er 4,5 kg / sq. meter.

I modsætning til BioGuard-plader har Mylar-pladerne en særlig coating af glat polyesterfilm, der afviser støv.

Sådanne plader er installeret i værelser med en klasse på 100 i renhed.

Deres lyse refleksion - 80%, fugt modstand - 95%, tæthed - 5 kg / sq. meter.

Vandtæt

Fugtresistent Armstrong bruges i rum med høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer.

Dette er primært bade, pools, vaskerier, terrasser, tekniske områder og varehuse.

Modeller af fugtbestandige plader - Mylar og NEWTONE Residence.

Economy klasse konstruktioner

Disse omfatter: Cortega, Tatra, Bajkal, Oasis og Oasis Plus.

Disse er suspenderede funktionelle strukturer, som som regel er etableret i de lokaler, hvor der ikke er høje krav til fugtmodstand, hygiejne, slagfasthed, holdbarhed og akustik.

premiere

Dette er lofterne for det næste link efter klassekonomi.

Disse plader er kendetegnet ved: høj fugtbestandighed, brandmodstand, høje akustiske egenskaber, modstandsdygtighed mod skader, tilstedeværelsen af ​​et stort antal dekorative teksturer.

Disse omfatter: Prima Duna Plus, Prima Cirrus, Prima Plain, Prima Adria, Prima Casa, Prima Fina Fissured.

En af de mest populære modeller i denne kategori er Prima Plain, et hvidt loftflise.

Dens fugtighedsbestandighed er 95%, lysreflektion er 87%.

Skiller pladen glat, glat og perfekt tekstur.

design

Designermodeller adskiller sig væsentligt fra kontorens klassiske lofter.

Ved hjælp af sådanne plader på loftet kan der skabes et unikt mønster.

De er installeret i barer, restauranter, diskoteker.

Designer takmodeller: Cirrus Image, Cirrus Doric, Cellio, Graphis Diagonal, Graphis Cuadros, Graphis Lineær.

De adskiller sig i tykkelse og egenskaber.

Monteringstilbehør

Blandt de komponenter, der er en del af Armstrong-hæmmede lofter, skelnes der elementer, hvorfra faktisk understøtningsrammen dannes.

På en vis afstand fra bundloftet er der monteret et væghjørne rundt om rummets omkreds med en dowel-negle.

T-formede styringer er fastgjort til hjørnet.

At designet var stift, styrer gennem evropodvesy fastgøres til interfloor overlappende.

Afhængigt af, hvad dimensionerne af de installerede loftsplader vil være, er metalstrukturen suppleret med 0,6 eller 1,2 meter strimler.

Som følge heraf installeres en understøtningsstruktur under loftet, der repræsenterer celler af samme størrelse, i hvilke moduler der indsættes.

Pris på loftpaneler

Armstrong loftsplader er billigere end andre loftelementer.

For eksempel koster en plade af økonomiklasse Bajkal 85 rubler.

Plader af hygiejnisk hæftet loft Bioguard er allerede dyrere - 145 rubler stykke.

Sammen med det hængende system og Baikal-pladerne vil en kvadratmeter afhængt loft koste 300 rubler.

Med dyrere plader vil loftet naturligvis koste mere.

Monteringsteknologi

Installation af et hæftet loft er et simpelt spørgsmål.

Det vigtigste er at følge arbejdets rækkefølge:

 1. På væggen skal noteres, hvor væggodningen monteres. Ved brug af en laserstråle bør du tegne en ret linje omkring væggenes omkreds. Vi vil installere en ophængt struktur langs disse linjer, så den er flad, uanset krumning af loftet.
 2. Ved hjælp af dowels bør fastgøres væg molding. Trin af dowels - 40 cm.
 3. På grund af vægten af ​​gulvet og den konstruerede belastning er suspensioner monteret på forankringerne. De er installeret i trin på 120x120 cm og sikkert fastgjort. Det er bedst at bruge strikebøjler. Så fjederen kan justeres i størrelse.
 4. Hængestænger er monteret på kroge.
 5. Hvis bærebjælken har en længde mindre end det kræves, er flere af dens sektioner forbundet ved hjælp af endelåse. Og vægelementet er skåret med saks til metal.
 6. Ved hjælp af et snor eller laserniveau er alle slidserne på bærebjælken anbragt i en linje. Og ved at ændre længden af ​​suspensionerne, skal de placeres i et vandret plan.
 7. Nu er det nødvendigt at indsætte tværgående 120 centimeter lameller ind i sporene på understøtningsskinnerne. Trin dem vil være 60 cm.
 8. Hvis dine loftsplader har en størrelse på 60x60 cm, skal der i slidserne på profilerne monteres tværgående skinner, hvis længde og stigning er 60 cm.
 9. Installer armaturer.
 10. Paneler indsættes diagonalt i de modtagne celler og sænkes ned på skinnerne.

Sådan oprettes ophængningssystemet med celler på 60x60 cm.

Korsskinner, der støder op til væggen, skæres til den ønskede størrelse med metal saks.

Hvis du planlægger at installere paneler med en størrelse på 120x60 cm, er der ikke installeret tværgående profiler med en længde på 60 cm.

Det skal huskes, at panelerne i næsten alle mærker af hængende loft Armstrong er bange for vand.

Derfor skal du rengøre dem med en støvsuger og en børste til rengøring af tekstiler.

Ja, ved første øjekast virker alting kompliceret.

Men faktisk er Armstrong meget nemmere at montere end noget andet loft.

Du skal bare sørge for, at cellerne er af samme størrelse.

Video om montering Armstrong loftspaneler:

Og så vil udseendet være meget smukt!

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Armstrong Loft - Loftsplader og plader - Priser

Populære produkter

Alle produkter i kategorien Ceiling Armstrong - loftpaneler og plader

* Nogle nedhængte lofter, loftlamper og komponenter kan bestilles i detailsalg for et beløb på mindre end 20.000,00 rubler. I dette tilfælde angives muligheden for forsendelse, adresse på lageret og detailprisen fra telefon- og e-mail-ledere. Ved bestilling af en type produkt mere end 500.000,00 rubler. Der er specielle priser.
** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

Armstrong loft - loftpaneler og plader - undergrupper

beskrivelse

Armstrong loft - loftpaneler fremstillet af lederen i loftprodukter Armstrong. Panelerne er installeret i ophængningssystemet T-24 eller T-15, skjulte systemer med hængende lofter anvendes mindre hyppigt. Dimensionerne på loftpladerne er multipler på 300 mm, den fælles størrelse er 600x600 mm, paneler på 600x1200, 1200x1200 mm og andre formfaktorer er lavet på bestilling. Prisen på lofter afhænger af pladens egenskaber, Armstrong producerer flere serier af loftpaneler, de præsenteres i deres produktgrupper. Produkter i hver gruppe har lignende egenskaber og anvendes i visse typer lokaler med lignende driftsforhold. Basic-serien er en økonomiklasse, prisen er lavere end andre kategorier, der anvendes i kontorer med økonomiske reparationer. Armstrong Prima-serien er en gennemsnitlig prisklasse, der anvendes i kontorer, offentlige lokaler, receptionslokaler og mødelokaler. Armstrong akustiske lofter (dB, OP) - forbedrede egenskaber og øget pris, denne type lofter er installeret i specialiserede mødelokaler, i haller med beregnede akustiske krav, biografer. Armstrong hygiejniske lofter køber på hospitaler, børnehaver og moteller. Prisen på dem er over gennemsnittet, når de anvendes, udledes ingen urenheder og mekaniske partikler i miljøet, de bruges i driftsrum. Kategorien af ​​designpaneler indeholder dyre produkter, som designere bruger til at skabe individuelle interiører. Vælg materialer efter priskategori og behov:

 • billig kontor reparation - køb Baikal, Oasis, Ritefl - Basic serie lofter - lave priser
 • Virksomheden vokser, og virksomheden udvider, installer Armstrong-loftet til gennemsnitlige priser på Prima-Dune, Plain, Perla-serien i et nyt kontor
 • Du er blevet en chef, et privat kontor og et mødelokale - akustiske lofter for at skabe behagelige arbejdsvilkår - Armstrong Ultima, Optima, Neeva - Armsrong premium premium loft!

Du kan købe Armstrong-loft fra os til en lavere pris end konkurrenterne, bestille levering og installation. Det skal huske på, at loftspanelerne i hver serie skal installeres på suspensionssystemet, der svarer til denne serie. For eksempel har Armstron lofter til en lav pris en vægt på højst 3-4 kg / m2, og suspensionssystemet bør ikke være værre. Prima segmentpaneler vejer typisk 4-5 kg ​​/ m2, forskellen er lille, men under hensyntagen til installationen af ​​udstyr - lamper, ventilation, kan tyngdekraften øges, så vi anbefaler at bruge et mere holdbart ophængningssystem. Endelig kan Armstrong-designpaneler og lofter i den højeste prisklasse veje 6-7 kg pr. Kvadratmeter endnu mere. For disse paneler skal bruge de mest holdbare modeller af fjedringssystemer. Vores installatører kender alle disse regler og installerer lofter, så prisen på Armstrong med et ophængningssystem ikke er for høj, samtidig er styrken af ​​strukturen ikke påvirket!

I forbindelse med væksten i euroen er råvarepriserne på råvarer steget, prisen på aluminiumsplade, der produceres af Albes, stiger. Stigningen vil påvirke rackloftet, kassetten, grilyato og ventilerede facader af aluminiumprofil. Nye priser træder i kraft den 4. september 2018.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.