Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

moduler

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

 1. firkantet - 600 x 600 mm
 2. rektangulær - 600 x 1200 mm.

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader, der har lige kanter og Tegularplader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage elementer af ophængningssystemet 2,4 cm bredt, og for MicroLook plader med kanter i form af et smalt trin, har vi brug for plader med 1,5 bredde cm.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Mærkerne begynder med omridset af den vandrette linje, hvorpå monteringen af ​​lejeprofilen udføres. Derefter tegnes parallelle linjer på loftet, der bruges som referencepunkter til montering af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

fund

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Armstrong loftspaneler med tilbehør: trækrammer, paneler og gardinstænger

Armstrong loft system har modtaget en stor fordeling ikke kun i vores land, men i hele verden. Dette system er meget hurtigt og nemt at montere. Det har et klassisk design og er ideelt kombineret med næsten ethvert interiør.

Armstrong loft system består af en lysmetal ramme i hvilke 600 x 600 mm plader er indsat.

Systemets høje alsidighed gør det muligt at installere Armstrong-lofter i enhver rumkonfiguration. Herudover giver Armstrong systemet hurtig adgang til skjult kommunikation og om nødvendigt udfører reparationer eller vedligeholdelse.

I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvilke komponenter til Armstrong-loftet der skal bruges under installationen.

Armstrong hævet loft system

Loft af denne type består af to elementer:

ramme

Består af flere elementer:

 • Start hjørne. Lukker afstanden mellem loftpanelerne og væggen. Udfører en dekorativ funktion, men på samme tid opfatter en del af belastningen fra loftpanelerne.

Den er lavet af galvaniseret stål, mindre ofte af aluminium. I rum med høj luftfugtighed er det bedst at bruge aluminium.

 • Hovedvejledningen. Den har en T-formet profil. Den produceres 3,7 meter lang. Om nødvendigt er profilerne forbundet.

Det opfatter hovedbelastningen fra loftpanelerne. Den er lavet af galvaniseret stål på en speciel rullemaskine. Profilen er beskyttet mod korrosion ved galvanisk zinkcoating.

Det er malet med en dekorativ emalje belægning. De mest almindelige farver er sølv, guld, hvid og krom.

 • Tværprofil med en længde på 1,2 meter. Er etableret efter et starthjørne og hovedvejledningen. I tværsnit ser det ud som en omvendt T.

Den er lavet af galvaniseret stål.

I profilen er der specielle låse, med hvilke den er fastgjort til hovedskinnerne vinkelret.

Også i profilen er der to typer huller: runde - til justerbare suspensioner, rektangulære - til tværgående profiler på 0,6 meter.

Tværsnit 1,2 meter

 • Korsprofil med en længde på 0,6 meter. Den er lavet af galvaniseret, galvaniseret stål. Det opfatter belastningen fra loftpladerne. Afsnittet har et t-formet billede. Det giver høj styrke profil. I enderne af profilen er der tilvejebragt specielle låse, hvorved den er monteret vinkelret på hovedstyrene.

Profillængde på 0,6 meter.

Loftspaneler

Armstrong loftsfliser er lavet af ekstruderet fiber, MDF, aluminium, PVC.

Alle moderne plader opfylder GOST: Armstrong loftspaneler med tilbehør. Og også GOST 30244-94.

Paneler 600x600 m mest almindelige, har mange variationer. Afvig mellem hinanden, farve, tekstur og fremstillingsmateriale.

Typiske specifikationer vil blive præsenteret i form af en liste:

 • Lydabsorption.
  Omdannelse af lydenergi til varme, når den passerer gennem et materiale eller når luften resoneres.

Advarsel! Før starten af ​​installationsarbejdet er det nødvendigt at beregne komponenterne i Armstrong-loftet.

Denne handling vil spare dig tid og penge. Hvad er vigtigt i den moderne virkelighed.

Loftet cornices

Meget ofte monteres loftsafskærmninger sammen med lofter. De er lavet af PVC eller aluminium. Bruges til at skabe et fastgørelsessystem gardiner. Systemer af tagskinner, takket være et stort udvalg af tilbehør, gør det muligt at skabe dæk, selv meget svær konfiguration

Hvilke tilbehør til loftet kan købes?

 • Loftsprofil. Det sker to og tre rækker. Den er lavet hovedsageligt af PVC, meget sjældent af aluminium. Det er malet hvidt. Fastgør profilen med skruer eller dowel-negle.
 • Drejprofil. Tilslut loftprofilerne i 90 graders vinkel.

Rotary tre-rækken profil

 • Slutdækslet er det sidste element, der skal installeres.

Lavet af PVC.

 • Stikkontaktstænger. Det er U-formet. Det bruges til at forbinde loftsprofilerne med hinanden.
 • Gardin kroge til gardiner.
 • Baguette bar. Det kan være lavet af forskellige materialer. Giver høj dekorativitet af hele systemet, skjuler påfyldningen af ​​loftet taggrøfter.

Baguette plade med dæk

Nu ved du, hvilke komponenter i Armstrongs loftsystem der er almindelige nu. Hvilke materialer er de lavet af, når de kan bruges. Vi lærte, hvilke loftspaneler der findes, samt undersøgt detaljeret systemerne af loftkanter.

Loftsplader med Armstrong tilbehør

Loftpaneler med Armstrong komponenter skabt af et amerikansk byggefirma med samme navn. Der er et stort antal systemer til montering af hævede lofter. Men Armstrong plader er en speciel loftkonstruktion med mineralblokke. Virksomheden producerer unikke produkter uden at kopiere dem, i modsætning til kinesiske producenter. Derfor kunden efter køb af den første garanterede levetid og kvalitet.

Produktspecifikationer

Det hængende loft indeholder støtterammen og pladerne selv. Grundlaget for panelernes struktur er mineralfiber, lavet af stenuld. Den indeholder:

Teknologisk produktion af produkter er så perfekt, at omkostningerne til råmaterialer og energi er minimal. I billige typer paneler er der mere stivelse. Dyre og højkvalitetssystemer består hovedsagelig af latex, hvilket giver dem optimal fugtmodstand. Tile dimensioner er 600 × 600 × 8 (15, 20, 25) mm. Producerede varer op til 1200 mm.

Armstrong loft komponenter er pakket i hauger, der hver er tilstrækkeligt til 8 m². Opbevaringstemperatur - + 15... + 30 ° С, med en fugtighed på ikke mere end 90%. Lysreflektansen af ​​et produkt afhænger af installationsstedet, på formålet med anlægget og ligger fra 83-90%. Tætheden er 4,5-5 kg ​​/ m². Vægt pr. Kvadratmeter varierer fra 2,7 til 8 kg. Suspended design har mange fordele - det er:

 • nem montering
 • fremragende lydisolering ydeevne;
 • Mulighed for skjult ingeniørplanlægning;
 • en række farver og teksturer;
 • praktiske;
 • acceptabel pris.

Virksomheden producerer paneler med tre typer kanter: Microlooc, Tegular og Board.

Microlooc-produktet er udstyret med en smal trækkant, der er egnet til en ophængsprofil på 1,5 cm bred. Tegular-typen har en større trækkant for et ophængningssystem med en bredde på 2,4 cm. Styret er et universelt middel til montering på enhver profil, da den har en glat kant.

Typer af paneler til destination

Takket være flisens store rækkevidde og brede farvepalet kan du realisere unikke designprojekter. I dette tilfælde er det realistisk at etablere ikke kun et fladt loft, men også en to-plan rumlig struktur. Alle Armstrong fabrikker i mange lande i verden producerer følgende produktmodeller:

 1. akustisk;
 2. hygiejne;
 3. vandtæt;
 4. økonomiklasse;
 5. prima;
 6. design.

Akustisk type i overensstemmelse med dens navn er beregnet til installation, hvor en eller anden ekkogenicitet er nødvendig. Skoler, kontorer, hospitaler kræver et højt lydabsorptionsniveau, så det anbefales at installere et lavt akustisk niveau der. Prøverne i denne serie omfatter plader af typen: Optima, Ultima og Sabbia. Deres væsentligste forskel er i tykkelsen af ​​materialet.

Den hygiejniske type loftfliser Armstrong Bioguard og Mylar installeres ikke kun på hospitaler. Det findes i fødevareforarbejdning fabrikker. Bioguard moduler har en fugtresistens på mere end 95%, så de får lov til at blive vådt, hvilket skelner mellem sådanne paneler fra andre modeller. Lysreflektans - fra 90% og densitet - 4,5 kg / m². Mylar fliser er dækket af en speciel polyesterfilm, der kan afstøde støvpartikler. Det hængende loft er fastgjort i lokaler, hvis renlighed skal overholde klasse 100.

Produkter af økonomisk klasse omfatter: Oasis og Oasis Plus osv. De kræver ikke et højt fugtmodstand, hygiejne eller holdbarhed. Komponenter til lofttype Prima har et komplet sæt kvalitetsindikatorer - fra høj brandmodstand til det optimale niveau af akustik. Paneler er tilgængelige med en række dekorative tekstur detaljer. Armstrong er altid præget af et sofistikeret og unikt design. De slutter overfladen i restauranter, barer, hoteller.

Konstruktionsteknologi

Af de kendte typer af lofter er Armstrong den hurtigste monteret. For et jobskifte er 2 personer uden stress i stand til at montere op til 200 m². Derefter er overfladen klar til accept og kræver ikke yderligere behandling i form af kitt eller maling. Denne hastighed skyldes den mindste vægt af rammens komponenter.

Ved installation er det vigtigt at overholde en bestemt sekvens.

Ved hjælp af et laserniveau er det meget nemt at tegne en linje i den øverste del af væggen, hvor understøtningsstrukturen vil blive rettet. I mangel af en laser skal du bruge de gamle og pålidelige midler - vandstanden.

Vægstøbningen fastgøres ved hjælp af dykker, hvis fastgørelsestrin skal ikke være mere end 30-40 cm. Derefter er ankre forsynet med baldakiner med en afstand på 120 × 120 cm og kroge, som understøtningsskinnerne ligger på. Hvis længden af ​​guiden er mindre end den krævede, så er ved hjælp af en slutlås den næste del fastgjort til den. Nær væggen er den ekstra optagelse afskåret med metal saks.

På rammebestemmelserne bestemmes den horisontale linje svarende til slidserne. De indsættes i de tværgående 120-centimeter elementer med et trin på 60 cm. Derefter laver de på det elektriske netværk og inventar. Flisen er monteret diagonalt i de forberedte celler. Ved planlægning af installation af paneler med dimensioner på 120 × 60 cm er der ikke behov for vinkelrette profiler med en længde på mere end 50 cm. Nedhængt loft Armstrong kan indsamle en person.

Pleje af panelerne er meget enkel. For at gøre dette skal du bruge en støvsuger og en tekstilbørste. Vask vand omhyggeligt. 5 år efter installationen af ​​det hængende loft kan modeller behandles med vandbaseret maling. Når en flise går i stykker, ændres den let til en ny. Manglen på paneler er, at de reducerer højden af ​​rummet med 10 cm. Men det kompenseres fuldstændigt af en stigning i lyd- og varmeisolering med ca. 20%. Hvis du opfylder alle betingelserne for installation af rammen, så kan du glemme reparationen af ​​loftet i lang tid.

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hængende loft kommer i en række forskellige stilarter, teksturer og farver. De tekniske parametre for et sådant loft bestemmes af egenskaberne af dets strukturelle komponenter, hvis standardliste omfatter et metalstativsystem monteret på væggene og loftbøjlerne, dekorative plader eller paneler og efterbehandlingstrimler til ledd af plader med strimler og vægge.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hævet loft brugbarhed

Det hængende loft tilhører modulsystemet, når loftpladerne er udskiftelige moduler, hvilket gør det nemt at udskifte dem i en monteret metalramme. I dette tilfælde er alle fejlene i den sande overflade skjult, og det ophængte loft i sig selv kræver normalt ikke maling eller nogen form for pleje. Takket være det modulære system er det muligt at montere armaturer samt strukturelle elementer i brandsluknings- og alarmsystemer i separate moduler i stedet for loftfliser. Samtidig er det stadig muligt at designe rummet ved hjælp af en kombination af forskellige plader.

Ventilations- og vandledninger, elektriske ledninger, kabler og andre tekniske kommunikation er let anbragt i mellemrummet, hvilket gør sådanne lofter særligt populære i kontorlokaler.

Enheden hævet loft Armstrong

Karakteristik af plader og paneler Armstrong

Mange typer Armstrong-loftfliser ud over standardegenskaber, såsom vaskeevne og typiske akustiske og brandsikre parametre, har særlige egenskaber, der forbedrer rummets sikkerhed og komfort.

 1. Modstandsdygtig over for mugg og bakterier. Plader forstærket med det specielle patenterede BioBlock-system har en antimikrobiel belægning, som hæmmer væksten af ​​skimmelsvampe, en ubehagelig lugt og multiplikationen af ​​bakterier.
 2. Lydisolering. Et hængende loft kan bidrage til at reducere indendørs støj ved at absorbere op til 50-70% af lyde, der når pladens overflade. Det vil også reducere støj fra andre værelser og eliminere ekko effekten. Denne ejendom kan f.eks. Bruges til udrustning af spillelokaler og videokamerum.
 3. Sagging beskyttelse. Armstrongs suspensionssystem og plader er designet til at modstå hævning i omgivelser med høj luftfugtighed. Et sådant loft er i stand til at modstå op til 70-95% fugt, forudsat at der ikke er nogen direkte kontakt mellem pladen og vand. Hvis der er lækage af rør, er det nemt at udskifte det skadede panel med en ny.
 4. Refleksion af lys. Et højreflekterende loft, som f.eks. Bygger på en metallisk belægning, vil øge belysningen af ​​rummet, hvilket gør rummet mere lys og reducerer behovet for at installere yderligere lyskilder. Lysrefleksionen af ​​nogle typer Armstrong-plader når 70-90%.
 5. Brandsikkerhed Armstronglofter med FireGuard-systemet er specielt designet til at give forbedret modstand mod skader på understøtningsstrukturen.
 6. Luftrensning. Loftsplader med Brightex-systemet fjerner 50% formaldehyd fra luften i 10 år, samtidig reducerer støj og øger niveauet af belysning i rummet.
 7. Sikkerhed. Alle dekorative og akustiske Armstronglofter opfylder de krav, der bruges til at kontrollere udledningen af ​​flygtige organiske forbindelser i luften, og er hypoallergeniske.
 8. Brugervenlighed. Det ophængte loft giver til enhver tid adgang til rør, luftkanaler, ledninger og andre hjælpeprogrammer, som adskiller det fra stræk- og gipspladelofter.
 9. Termisk isolering. Den isolerende effekt af et ophængt loft vil medvirke til at reducere omkostningerne ved opvarmning og køling af et rum. Installation af ekstra isolering i loftrummet er tilladt.

Specifikationer falsk loft Armstrong Baikal

Armstrong ophængte loftsplader er lavet af lette materialer af høj kvalitet. Fås i paneler af fem typer materialer.

 1. Mineralfiberpaneler indeholder mineralfilt og cellulosefibre. Sammensætningen omfatter også stivelse, perlit (en form for naturglas) og ler.
 2. Metalplader er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Messing, krom eller kobberbelægning påføres aluminiumpaneler.
 3. Polyvinylchlorid (PVC) paneler er modstandsdygtig overfor mugg og bakterier og er lavet af højpræparat polymerharpikser.
 4. Laminerede træfiberpaneler er kendetegnet ved høj fugtighedsbestandighed. De er lavet af biprodukter fra træforarbejdning.
 5. Glasfiberplader er lavet af miljøvenligt kompositmateriale og har høj styrke.

Armstrong dekorative plader giver dig mulighed for at skabe det nødvendige loftsdesign.

 1. TinLook mønstrede plader giver et vintage look.
 2. Glatte og teksturerede HomeStyle fliser opfrisker interiøret.
 3. Træplader er WoodHaven laminatbrædder med fyrretræ, ahorn, æble, kirsebær, bambus og askefarver.
 4. Metallaire metalplader fås i farverne stål, messing, kobber og krom stål.
 5. Til kajakloftet anvendes EasyElegance-paneler med en dækningsdybde på 1,8 eller 6,3 cm.

Dekorative plader Armstrong

Armstrong loftsplader fås i flere firkantede eller rektangulære størrelser. Plader af lille størrelse tillader fastgørelse til cement direkte til den eksisterende pladeplade. Panel-lameller har en speciel form af leddene, maskerer ophængningssystemet. Store plader er ideelle til kommerciel brug.

I gennemsnit giver en kvadratmeter PVC- eller mineralfiberplade en belastning på 2,5-3,5 kg. Metalplader kan veje op til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Tabel. Størrelser og materialer af Armstrong plader af forskellige serier.

Loftsplader med tilbehør Armstrong, pris

Disse lofter blev berømt takket være en vellykket designløsning, nem installation og overkommelighed. Nedhængt loft type Armstrong bruges oftest til kontorer, men en bred vifte af plader giver dig mulighed for at vælge en model til næsten ethvert værelse.

Armstrong hævet loft

Armstrong hængende loft og dets hængende system er elsket for dets funktionalitet og enkel vedligeholdelse. Udseendet af panelerne giver dig mulighed for ikke at bruge finishet kitt eller malingen. I loftet kan du hurtigt og problemfrit montere alle taklamper. Det er muligt at skjule alle kommunikationer mellem pladerne og betonen. Armstrong præfabrikerede dele af loftet er aftagelige; hvis en flise er beskadiget, kan man tage ud uden at adskille naboerne.

Ulempen ved monterede plader er deres skrøbelighed - pladerne tåler ikke kraftige stød samt manglende evne til at modstå fugt. Udseendet af flisen kan også påvirkes, hvis det anvendes i rum med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Profil system

Suspension systemet er grundlaget for hele loftet struktur. Standardramkomponenter er produceret, så de kan altid købes og erstattes uden problemer. Standard farveprofiler - hvid, under ordren kan du købe andre farver - guld, krom, metal.

Materialet til fremstilling af rammen er malet metal eller metalplast. Sidstnævnte findes på hullerne til suspensioner. Profiler kan fastgøres til enhver base: træ, beton, blok.

For at installere et hæftet loft skal du:

 • profil for paneler. Typen af ​​profil afhænger af installationsmetoden - der er et skjult eller synligt system. Forårslås eller foldet overskæg. Bredde - 15 mm og 24 mm. Længden af ​​tværprofilen - 0,6m, 1,2m. Bærerprofilens længde - 3,6 m;
 • hjørne af væggen. Størrelsen er 24x19mm. Længde - 3m;
 • suspension element. Sættet omfatter: stangsløjfe 6x250 mm, stangkrog 6x250mm og en fjeder, der forbinder dem;
 • ankerkrog. Størrelse 8x45mm.

I fastgørelsen af ​​rammen er enten en dowel under skruen eller et metalgreb. I strukturer med øget belastning anbefales det at bruge låse med en kappe.

Armstrong Panel Typer

Materialet til produktion af Armstrong-paneler er en miljøvenlig mineralfiber. Fiberens hovedkomponenter er: cellulose (sekundære råmaterialer), gips, stivelse og latex. Fugtbestandige plader er sammensat af mere latex, i budgetversionen domineres af stivelse. Under driften af ​​panelerne skal det tilladte maksimale fugtighedsniveau være fra 70 til 90%, afhængigt af modellen, temperaturen - ikke lavere end 12, ikke højere end 30 ° C.

Nu producerer producenten paneler fra andre materialer: træ, aluminium, plast, basalt og andre. For det meste anvendes denne type loft i specielle designløsninger.

Armstrong hængende loft og paneler har tekniske egenskaber:

 • Dimensioner af panelerne: 600x600mm, 600x1200mm. Den første variant anvendes oftest, da rammen bedre modstår belastningen på grund af det mindre område af en flise;
 • tykkelsen varierer fra 8 til 25 mm afhængigt af modellen;
 • vægtintervallet 2,5 til 8 kg / m2. Træ og metal gør strukturen tungere, mineralfiber og basalt letter det meget. Den gennemsnitlige belastning af hele systemet er 6,5 - 10 kg / m2;
 • evnen til at reflektere lys ikke højere end 90%
 • lydabsorptionskoefficient i området 0,2-0,5;
 • lydisolering inden for 30-34 dB;
 • Fugtbestandighed, som er angivet af fabrikanten, ligger i området fra 70 til 95%;
 • muligheden for at behandle en særlig antimikrobiel sammensætning mod svampe, skimmel og bakterier
 • muligheden for at montere paneler i et rum med øgede hygiejniske krav: medicinske faciliteter, fødevareblokke;
 • Sanitær pleje udføres ved hjælp af bløde materialer med sæbe og vand;

Af type af pladens endekant er opdelt i:

 • Bestyrelse - universal type panel med glat kant. Bruges i både skjult og synligt fjedringssystem;
 • Microlook er en type panel med et smalt trin langs kanten. Bruges i et skjult system med en profilbredde på 15 mm;
 • Tegular - fliser har en bredere kant. Designet til installation i et skjult system med en profil på 24 mm bred.

I dag byder markedet på et bredt sortiment af Armstrong-loftspaneler fra forskellige producenter: fra klassikere til designløsninger til forskellige rum, alle slags farver og trykte mønstre, prægede og perforerede.

Overvej de vigtigste typer af hængende paneler:

 • Baikal. Økonomisk og den mest populære type hængslet klud, samtidig med at der er et højt niveau af støjisolering. Den produceres hovedsageligt i lys nuancer, den bruges i uddannelsesinstitutioner og industribygninger;
 • Prima. Disse paneler er ofte brugt i caféer, restauranter, badehuse, badeværelser, i industrielle værksteder med høj luftfugtighed, og har en øget styrke og fugtighedsbestandighed (op til 95%).
 • Ultima. En række klud med høj støjbeskyttelse, som oftest findes i biografer, klubber, hoteller mv.
 • BIOGUARD. Hygiejniske paneler, der er beskyttet mod indtrængning af damp og fedt ved hjælp af en speciel antibakteriel sammensætning, anvendes i medicinske institutioner, fødevareblokke.

Armstrong design loft type er repræsenteret af en meget bred vifte af paneler af forskellige farver, teksturer, med påføring af præget mønster. Her kan du også finde plader med høj fugtighedsbestandighed og lydisolering.

montering

Før loftet installeres, er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materialer. Du kan bestille beregningen af ​​elementerne i Armstrong-loftet fra sælgeren. Det er dog muligt at udføre beregningen alene ved hjælp af Armstrong-loftsregulatoren.

De vigtigste beregningstrin er:

 • vi måler rummets omkreds - han vil fortælle dig, hvor mange meter vægkanten du skal købe. Vi deler perimeteren med længden af ​​en bar - 3 meter, runde op til et helt tal;
 • Beregn antallet af transportørprofil under hensyntagen til, at afstanden mellem profilerne og mellem profilen og væggene ikke skal være mere end 1,2m. Hvis længden af ​​rummet er større end længden af ​​bærebjælken, kan du øge den;
 • find nummeret på den tværgående profil. For dette er spændvidden divideret med 600 mm - den mindste pitch af fastgørelsen, afrundet op til et helt antal stykker. Med slatlængder på 1,2 og 0,6m er det nemt at beregne den krævede mængde med næsten ingen affald;
 • Forbruget af suspenderede elementer beregnes som følger: 5 stk. Pr. 1m2 af loftet plus 2 stykker fastgørelsesanordninger til hver monteret armatur til loftet Armstrong.

Efter beregning, bestilling og levering af materialer, kan du fortsætte til installationen af ​​systemet. De vigtigste faser af installationen er mærkning af loftet, fastgørelsen af ​​rammen og installation af loftfliser og armaturer.

mærkning

Før du bruger markeringen, skal du sørge for, at alle væggene er forudjusteret, det er nødvendigt for en tynd pasform af profilerne. For det første anbringes en kontinuerlig vandret linje på loftets højde langs længden af ​​de tilstødende vægge ved hjælp af et laser- eller vandniveau, der monteres en vinkelstang langs den ved hjælp af dykker og selvskærende skruer.

Det næste trin er at anvende et gitter med parallelle linjer til at bestemme placeringen af ​​profilerne med det relevante trin. Det skal huskes, at man kun kan klippe de ekstreme rækker, og mellem dem skal ligge hele fliser. Samlede suspensioner installeres langs markeringslinjen med et trin på 400-450 mm. På en af ​​suspensionens komponenter er der en sløjfe, der er fastgjort til loftet, på den anden - en krog, og en bærerprofil er suspenderet fra den.

Installation af profiler

Profiler er nivelleret ved hjælp af en tråd strækket mellem modsatte vinkelplanker. Efter installation af bæreprofiler kan du installere tværgående profiler. Alle lamellerne har specielle huller og riller, med hjælp fra dem er der dannet som et enkelt ophængningssystem.

Montering af lamper og fliser

Når rammen er forberedt, installeres 600x600mm armaturerne i de krævede celler, og de er monteret på profilernes hylder. Hvis der købes spotlights, skæres hullerne i pladerne. Pas på, når du arbejder med lampens fjedermekanisme for at forhindre ødelæggelse af panelet.

Ved at installere og forbinde armaturerne kan du fylde de tomme celler med de resterende loftfliser. På deres sømfulde side markerede retningen af ​​installationen.

Armstrong ophængt loft pris 1m2

Til dato, for loftpaneler med armstrongkomponenter, er prisen pr. M2:

 • økonomiklasse - 150-450 rubler / m2;
 • Prima samling - 670-800 rubler / m2;
 • lydisolerede og akustiske lofter - 700-1500 rubler / m2;
 • hygiejnepaneler - 480-1100 rubler / m2;
 • fugtbestandig linje har en gennemsnitlig pris - 800-1200 rubler / m2;
 • Prisen på designbeslutninger er diskuteret ved ordren.

Priserne angivet i artiklen er omtrentlige. For Armstrongs hævede lofter afhænger prisen af ​​sælgerfirmaets geografiske beliggenhed og prispolitik.

Loftsplader med armstrongkomponenter, der har en ret god præstation og en bred vifte af produkter, har bevist sig på det internationale marked for byggevarer. Overholder anbefalingerne om drift og installation, kan du permanent løse problemet med loftet.

Installering af et hæftet loft armstrong gør det selv er vist i videoen:

Sådan beregnes Armstrong-loftet og de vigtigste tekniske egenskaber

Armstrong type suspenderet loft - hvad er det?

Faktisk er det en ophængt loftsstruktur bestående af en aluminiumsramme og mineralplader. Men det er mere end blot et falsk loft.

Dens vigtigste fordele er:

 • På grund af strukturens mobilitet er der altid mulighed for fri adgang til ventilationssystemet, belysning og anden kommunikation;
 • systemet skjuler det upræcise syn på hovedloftet, og giver dig også mulighed for at skjule ledninger, ventilationsrør osv.
 • Designet er hurtigt monteret, let at reparere og let at vedligeholde;
 • reflekterende plader forbedrer belysningen af ​​rummet;
 • Takket være sine lydisolerende kvaliteter er Armstronglofterne en fordelagtig løsning til industri- og kontorlokaler;
 • Til denne type konstruktion produceres et stort antal komponenter - gitter, belysningselementer, indretning og andre ting, som gør det muligt at planlægge loftszoner på en fri måde;
 • Naturligt materiale, hvorfra pladerne er lavet, er sikkert for mennesker.

Men der er lofter og betydelige ulemper:

 • På trods af dens fugtighedsbestandighed er pladerne bange for vand. Oversvømmelser fra naboer på toppen eller rystende rør er destruktiv og kræver udskiftning af moduler på stedet for befugtning;
 • Mineralplader er følsomme for hyppige temperatur- og fugtighedsændringer, hvilket ofte får dem til at blive gule;
 • panelet er lavet af et meget skrøbeligt materiale og kan bryde lige fra et slag fra det champagne kurver, så det anbefales at holde flere reservationer i reserven;
 • umuligheden af ​​at skabe krøllede elementer, og endda et diagonalt arrangement af loftet øger omkostningerne og kompleksiteten af ​​dets installation.

Typer af Armstronglofter:

 • Den mest populære er økonomiklassen (for eksempel "Baikal", "Oasis"). Med minimal omkostning får du et materiale af relativt høj kvalitet, hvilket giver dit loft et anstændigt udseende. Ofte bruges på offentlige steder, haller, indkøbscentre mv.
 • Funktionelle lofter (f.eks. "Prima") på grund af det øgede indhold af latex er desuden beskyttet mod fugt og deformeres ikke, selv når luftfugtigheden i rummet er op til 95%. Passende i caféer og restauranter, swimmingpools og i badeværelser, vaskerier og bade.
 • Akustisk loft (for eksempel "Ultima"), forsynet med lydisoleret og uerstattelige, hvor det er nødvendigt for at udføre lydmuren: biografer, koncertsale, natklubber, kontorer i støjende industribygninger.
 • Hygiejniske lofter (f.eks. "BioGuard"), har en speciel beskyttende belægning mod damp og fedt, og forhindrer desuden udviklingen af ​​bakterier i panelernes porer. Overholdelse af sanitære standarder gør sådanne lofter uundværlige for hospitaler, klinikker, børnehaver, industrielle køkkener.
 • Designlofter har et unikt udseende og bruges til at komplementere billedet af et værelse. Hvor du har brug for en eksklusiv, for eksempel i hotellets lobby, restaurant, vil sådanne paneler være hjertelig velkommen.

Som følge af den specielle behandling af stenuld og tilsætning af stivelse, cellulose og latex til dets sammensætning fremstilles mineralfiber. Med minimal omkostning og grundigt udviklet teknologi gives dette materiale den nødvendige grad af styrke (afhængigt af forholdet mellem stivelse og latex) og fugtighedsbestandighed.

Plader med pap lagt mellem dem er stablet i bunker på 8-22 stykker og pakket i polyethylen. Opbevaringsforhold kræver en fugtighed på ikke mere end 90% ved en temperatur på 15-30 ° C.

Tekniske parametre af plader:

 • Fås med sider 60x60 eller 60x120 centimeter, men sidstnævnte bruges ekstremt sjældent på grund af deres skrøbelighed.
 • Tykkelse fra 0,8 til 2,5 centimeter.
 • Vægt fra 2,7 til 8 kg / m 2.

Ifølge typen af ​​pladekant er de opdelt i tre grupper:

 • Kanten af ​​Microlook er et ikke meget bredt trin ved kanten og er beregnet til systemer et og en halv centimeter bredt.
 • Tegulkanten har en bredere kant og bruges i systemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Plader med kanten af ​​pladen er universelle til ethvert design, da de har en glat kant.

De mest populære paneler er hvide, men både farvede og teksturerede plader, hvoraf der er perforerede eller prægede, er til salg. Sort trim, for eksempel, kan ofte findes i biografer. Der er også gitterplader, der giver loftet et usædvanligt udseende, samtidig med at de skjuler elementer i ophængningssystemet og kommunikationen.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Designet består af en ramme og moduler. Afhængigt af panelets type kan rammen være synlig eller "forsænket" mellem beklædningselementerne.

I modsætning til det klassiske hængende loft kræver denne et større mellemrum, men disse hulrum bruges ofte til at lægge nogen ingeniørkommunikation i dem.

Hvorfor bruges disse designs sjældent i boligområder? Ja, fordi de "spiser" mindst 25 centimeter under installationen.

Loft "Armstrong" indebærer et sæt komponenter, som omfatter:

 • loftfliser
 • tværprofiler;
 • langsgående profiler;
 • bæreprofiler;
 • suspensioner med krog og barbell;
 • vægprofil;
 • monteringsknude.

Plader kan enten være bløde (organiske eller mineralske) eller hårde (metal, spejl, glas). Derfor vælges profiler efter deres type. Stiv og tung plating kræver forstærkede understøttende strukturer, hvis omkostninger er højere end for profiler til lyspaneler.

T-formede profiler af metal eller plast er tilgængelige 15-24 centimeter bredt og har åbninger til et ophængningssystem. De kan justeres i længden ved at trimme, og også tilsluttes ved hjælp af fjederlås eller specielle tænger.

Suspensionen består af to seks millimeter stænger, en flad, den anden med en krog, der er forbundet med hinanden med den såkaldte "sommerfugl". Ved at klemme den, kan stængerne flyttes og derved justere suspensionens højde. I sænket tilstand "sommerfugl" korrekt stiller stængerne. For at blive holdt i fastgørelsesenheden er den øverste del af en af ​​stængerne en profil.

Fastgørelsesknappen er anbragt i et grundloft og består af en sædvanlig dowel eller en metalbøjle. Sidstnævnte bruges oftest i forstærkede strukturer eller på steder med en ekstra belastning: inden for lamper, ventilationsenheder mv.

Beregning af loftet "Armstrong"

Installation af strukturen udføres i overensstemmelse med resultaterne af beregninger, der er nødvendige for at bestemme mængden af ​​materialer samt rationel loftszonering.

Producenter af skrøbelige mineralplader anbefaler ikke at trimme mere end 300 mm, da sådanne små celler fører til forbrug af materiale og yderligere arbejde. I stedet bliver pladerne "skåret" og reducerer gradvist deres bredde til loftets kant.

Det skal også huskes, at det er bedre at placere den beskårne række på væggen modsat indgangen.

Det er nemt at beregne omkredsen: Vi måler længderne af alle væggene, fold og runde til en værdi, der er en multipel af tre (da længden af ​​en profil er 3 m). Væg U-formet profil kan bøjes og hakket for at omgå fremspringene og hjørnerne.

Det gennemsnitlige forbrug af materialer pr. 1 m 2 for kvadratiske rum eller med et vægforhold på 3: 4:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,8 m;
 • længdeprofil, 1200 mm - 1,6 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,8 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,6 stk.

Forbrug til rum, hvor parterne vedrører fra 2: 3 til 1: 2, vil være noget store:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,84 m;
 • langsgående profil, 1200 mm - 1,68 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,87 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,7 stk.

Arealet af loftpladen på 600x600 mm vurderes i henhold til formlen: 2.78xS (hvor S er området).

Disse data er kun relevante for enkle lokaler, der strækker sig i størrelse fra 10 til 120 m 2. Hvis området har en kompleks konfiguration, kan forbruget af materialer beregnes på en online-regnemaskine eller for at skala tegningen af ​​rummet.

Den U-formede profil er fastgjort til perimeteren i trin på 60 cm til en lysramme og 30 cm til en vægtet struktur. Samtidig betragtes ventilationsgitter og spotlights ikke som belastning.

Sådan laver du et installationsdiagram

Det er tilrådeligt at lave en simpel tegning, der viser alle knuder, antallet af paneler, lamper, ventilationsgitter og meget mere.

 • Efter omkredsen er anvendt, betegner vi det som en perimeterprofil.
 • Lejerprofiler skal placeres langs korte vægge med en tonehøjde på 1,2 m. Færre samlinger sparer materiale og gør strukturen mere holdbar.
 • På de bærende søjler, ikke mere end 45 cm fra væggene, vil der være knuder, markere dem med et kryds. Vi fordeler dem jævnt i forskudte rækker.
 • Ifølge de understøttende profiler tegner vi arrangementet af de tværgående og langsgående bjælker i overensstemmelse med panelernes tonehøjde.
 • Vi markerer ved udklækning eller farve de celler, hvor lampene skal placeres, samt ventilation.
 • Ved siden af ​​disse steder, diagonalt fra nærmeste knudepunkt, markeres en ekstra monteringsnode med et kryds. Særligt tunge dele (for eksempel en split-system-enhed) skal understøttes i alle vinkler og placeres tæt på væggen.

Tip: Hvis du har brug for at indsætte et volumenobjekt i cellen, skal suspensionen placeres ikke ved profilernes tværsnit, men lidt til siden, da dets krog kan blande sig.