Typer af PVC paneler: størrelser og fordele

Når man udfører reparationer på våde områder, vælger mange PVC-paneler som beklædningsmateriale, dimensioner og design, der tillader at skabe bemærkelsesværdige overflader, der er opmærksomme. Plastpaneler er mest efterspurgte efter færdiggørelse af sådanne lokaler som et badeværelse, toilet, køkken, korridor og balkon. Ofte anvendes PVC-paneler til indvendig og udvendig udsmykning af gadebygninger. Overfor boder, butikker, lager og skur med dette materiale tager lidt tid og sparer penge.

Enhed og egenskaber af plastpaneler

Plastpaneler er fremstillet af polyvinylchlorid ved ekstrudering.

Produkterne består af to plader forbundet med ribber. En af deres plader er forsiden, som har en indretning svarende til den udviklede model. PVC-paneler er specielt fremstillet, så deres forbindelse er holdbar og ubemærket. For at gøre dette er deres sidekanter udstyret med fremspring og riller.

Plastpaneler har sådanne fordele:

 1. Præsentabel udseende. Moderne design tillod at skabe overflader med en høj kunstnerisk komponent.
 2. Vandtæt. Polymer lameller absorberer ikke fugt og er modstandsdygtig overfor mugg.
 3. Tilstrækkelig mekanisk styrke. Denne faktor gør det muligt at vaske det færdige plan med et bestemt tryk.
 4. Fleksibilitet, der forhindrer brud på skinner under transport og installation.
 5. Lav specifik vægt. Der er ingen ekstra belastning på lejefladen.
 6. En række parametre, tekstur og farveinterval af produkter. Denne kvalitet gør det muligt at vende om designernes fantasi.
 7. Økologisk renhed. PVC paneler kan bruges i alle lokaler, herunder i hospitalet afdelinger og børnehaver.
 8. Nem i forarbejdning og installation. Skæremateriale kan være en almindelig brevpapirkniv.
 9. Evnen til at adskille den færdige overflade. Dette er nyttigt, når du har brug for adgang til kommunikation eller at erstatte fragmenter af et ophængt loft eller væg.
 10. Brandsikring. Materialet understøtter ikke forbrænding.
 11. Lav pris Plastprodukter er tilgængelige for alle segmenter af befolkningen.
 12. Holdbarhed. Plastpaneler installeret i rummet kan vare i flere årtier. Bredt arbejdstemperaturområde. Produkter mister ikke deres kvaliteter, både i kulde og i et varmt miljø.
Stor efterspørgsel og distribution af paneler af denne størrelse.

Plastpaneler har visse ulemper, som består i, at deres overflade let kan ridses eller presses. Desuden er materialet deformeret og smelter på grund af stærk opvarmning.

Parametre af plastpaneler

PVC paneler bruges normalt til loft dekoration. Men der er vægplastikplader, der bruges til at dække lodrette overflader.

Størrelserne af plastpaneler er ganske forskellige:

 1. Længden af ​​panelerne er 270, 300, 595 og 1200 cm. Dette gør det muligt at afslutte overfladen af ​​et stort område uden led. De mest almindelige plastpaneler har en længde på 595 cm. De er velegnede til både lejligheden og de store lokaler. For at lette transporten skæres panelerne ind i de ønskede segmenter på salgsstedet.
 2. Bredden af ​​produkter varierer fra 10 cm til 50 cm. Som regel har lameller med en bredde på 10 cm og 12,5 cm en synlig forbindelse. De efterligner træ clapboard. Med en bredde på 18 cm eller derover forbliver der et næsten usynligt mellemrum ved grænsefladen. De mest almindelige er PVC-paneler med en bredde på 25 cm. De er ret let bøjede og skaber ikke for meget hyppige sømme.
 3. Tykkelsen afhænger af destinationen. Plastpaneler til loftet har en tykkelse fra 5 mm til 8 mm. For dem betyder styrke ikke noget. Produkter til vægge har større tykkelse og antal ribber. Dette gør det muligt for dem at modstå stød, der uforsigtigt kan påføres deres overflade.

Til tilslutning og fastgørelse af skinnerne fremstilles PVC profiler, hvis dimensioner er tilpasset deres parametre. Forskellige profilmodeller har en længde fra 270 cm til 600 cm. Åbningens størrelse svarer til tykkelsen af ​​det modstående materiale.

Indretning af plastpaneler

Da alle værelser har en vis indretning og konfiguration, er ikke alle lining muligheder egnet til deres efterbehandling. Før du køber et produkt, bør du lære bekendtskab med dets sorter.

Overfladens tekstur af PVC-paneler er som følger:

 1. Glossy. Denne overflade ser ret præsentabel ud. Den har en god reflekterende overflade. Glatte lofter ser godt ud, både i bryggerier og i stuer. Visse minus er de pletter, der forbliver på den glatte overflade.
 2. Matt. Sådant materiale anvendes af tilhængere af klassikerne til at beklæde deres hjem. Da denne plastik har en lav pris, anvendes den i vid udstrækning til efterbehandling af husholdningsgenstande og udhus i handelsområdet.
 3. Texture. Prægning på overfladen giver loftets karakter og personlighed. Som regel anvendes forskellige ornamenter og symmetriske mønstre.

Farveområdet af dette produkt er ret stort. Farvningen af ​​panelerne kan være meget forskelligartet.

I bygningen fremlagde en bred vifte af plastpaneler til enhver smag.

Fabrikanter tilbyder sådanne farvemuligheder:

 1. Hvid. Denne farve er den mest alsidige. Det passer godt med enhver form for rum.
 2. Sort. Bruges til at adskille fly og skabe en kontrast effekt.
 3. Farve. En monokromatisk farveskema eller slørede kombinationer af flere nuancer påføres.
 4. Under træet, sten, læder og andre materialer. Disse modeller ser temmelig elegante og eksotiske ud.
 5. Med et billede. Afbildet på panelerne kan himmel, blomster, insekter og dyr.
 6. Paneler. Et enkelt billede er samlet fra flere fragmenter. Billedet kan anvendes på den sædvanlige eller holografiske måde.

Sådanne modeller vil tilfredsstille den mest raffinerede smag.

Hvilke PVC paneler til loftet at vælge - typer, egenskaber, fordele og ulemper

Loftsplader lavet af polyvinylchlorid er et af de mest populære og ofte anvendte efterbehandlingsmaterialer. De bruges normalt i designet af loftoverfladen i køkkener, badeværelser, badeværelser, loggier og altaner.

Det er meget vigtigt, at disse indvendige elementer ikke forringes under forhold med høj luftfugtighed. PVC-paneler til loftet er miljøvenlige materialer, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Disse produkter består af to plader forbundet med langsgående ribber.

Størrelser af plastpaneler til loftet er forskellige. For at forbinde produkterne med hinanden har deres kanter en rille på den ene side og en torn på den anden.

Panelfordele

Fordelene ved udformning af lofter med plastfliser er baseret på polyvinylchloridens fysisk-kemiske egenskaber:

 • Det tilhører kemisk inerte materialer, det er resistent overfor alkaliske forbindelser og mange syrer ved stuetemperatur.
 • Dekorative PVC-paneler, der anvendes til udsmykning af vægge og lofter, absorberer ikke fugt, da de er ikke-hygroskopiske og har lave varmeudvidelsesgrader.
 • Også på højt niveau er varmebestandighed - materialet begynder at blødgøre ved en temperatur på mere end 80 grader. I hjemmet er det ret svært at opvarme luften til så høje niveauer, selvom det i sommervarmen er muligt at tænde gaskomfuret i sin fulde kapacitet. På grund af tilstedeværelsen af ​​en sådan kvalitet foretrækker mange forbrugere, når de beslutter, hvilke loftsplader der er bedre, PVC-produkter.
 • De kan installeres i varme og fugtige områder.
 • Materialet er ikke i stand til at absorbere lugt, let at rengøre. Fedt, sod og støv kan let vaskes ved hjælp af en sæbeopløsning. Dens overflade er ikke modtagelig for negative virkninger. I dette tilfælde må man ikke glemme, at man ikke skal bruge kompositioner med slibende partikler, når de plejer det. De vil ridse overfladen.
 • Uanset størrelsen af ​​loftet PVC-paneler er deres fastgørelse enkel, fordi det ikke kræver brug af fastgørelsesdele.
 • Loftet af PVC er ikke bange for lækager fra lokalerne der ligger ovenfor. Materialet skal derefter tørres og tørres. Loftoverfladen kræver ikke reparation, det ser ikke ud til pletter.
 • Dimensionerne af PVC-paneler til loftet påvirker ikke enkelheden og den nemme installation, da produkterne er lette. Med sådant arbejde er i stand til at klare hjem håndværker.
 • Sammenlignet med andre typer suspenderede systemer vil PVC-loftspaneler være billigere. Med hensyn til forholdet "priskvalitet" tog denne færdiggørelsesmetode en førende position.

Ulemperne ved PVC-loftspaneler

Når du vælger en designmulighed til loftoverfladen, skal du tage højde for materielle ulemper:

 • På grund af arten af ​​anlægget mellem tilstødende elementer på loftet vil leddene altid være mærkbare, uanset dimensionerne af loftpanelerne. Desuden er det umuligt at undgå dette, selvom du køber PVC-produkter med skjulte sømme.
 • Ud over hver suspenderet struktur tager denne mulighed for efterbehandling delvis plads til rummet. Men i mangel af betydelige fejl på bunden af ​​loftet vil bundhøjden kun falde med nogle få centimeter.

Udvælgelse af plastpaneler

Der er en bred vifte af disse produkter på byggematerialemarkedet, du kan købe produkter:

 • blank eller mat;
 • med skjulte eller fremhævede sømme
 • med og uden mønstre;
 • loft og væg.

Derudover sælges også PVC-blokke, der eksternt efterligner træ. Derudover kan du vælge loftplastpaneler, hvis dimensioner afviger fra standarden.

Køb dette efterbehandling materiale, være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Farve. Polyvinylchloridpaneler har normalt en hvid farve. Loftet på denne farve synes at være højere, det går godt med mange nuancer af tapet, møbler og gulve. Derudover har blanke produkter evnen til at skabe illusionen af ​​dybden - rummet køber yderligere visuelt volumen.
 2. Densitet. Du skal vælge flere tætte blokke. Når produkterne er tynde vægge, vil lyset trænge ind i loftoverfladen, og alle mangler i basen samt rammens elementer vil blive synlige.
 3. Sømmen Ved installation af indbyggede armaturer kan produkter med en dedikeret søm let bøje sig omkring en sådan barriere. Hvis du vil have en glat overflade, få glansede kopier med skjult søm.

Indstillinger. Størrelser af plastpaneler på loftet varierer i en bred vifte. Tykkelsen er typisk fra 5 til 12 millimeter. Med hensyn til bredden er den 25 centimeter, men den kan ligge i området fra 10 til 50 centimeter. Længden af ​​loftpanelerne er normalt 2,4 - 3 meter, men nogle gange når denne parameter 6 meter.

Hvad er størrelserne af PVC-paneler?

Fremskridt står ikke stille, teknologier inden for byggematerialer forbedres. Som et resultat, for nylig for 10-12 år siden, blev der opstillet polyvinylchloridpaneler i Rusland til efterbehandling, udsmykning af mure, lofter i stuer og badeværelser, på balkonen og loggier. PVC-paneler vandt kundens opmærksomhed med enkelhed, nem installation og dets fordele.

Egenskaber: fordele og ulemper

Polyvinylchloridpaneler er kendetegnet ved et stort antal fordele.

 • Smukt udseende vedvarer i lang tid. Hvis du rengør regelmæssigt, ved hjælp af rengørings- eller sæbeopløsninger, vil kvaliteten og nyheden være behageligt i lang tid.
 • Rimelig pris. Tilladt at genoplive lejligheden med et moderat budget.
 • Forskellige typer, konfigurationer, kategorier.
 • Farvelægens alsidighed hjælper med at vise alle slags ideer fra designere.
 • Tolerere forøgede belastninger, temperaturfald. Hertil kommer, holdbar og sikker. Brændtemperaturen er meget høj - over 399 ° C.
 • Modstandsdygtighed mod fugt, mange typer svampe, skimmel.
 • Nemt at vaske og rengøre med enkle vaskemidler.
 • Reparation sker hurtigt og nemt ved brug af PVC paneler. Slutresultatet er praktisk og ryddeligt. At installere speciel viden er ikke nødvendig.
 • Det er ikke svært at udskifte, hvis der opstår skade.
 • Designet er let og nemt at installere.
 • Afviger i god zvuko-og termisk isolering.
 • Miljøvenligt materiale. Polyvinylchlorid er en termoplastisk plast fremstillet af naturgas eller olie og salt ved elektrolyse. Denne inerte, slidstærke kemikalie er absolut uskadelig. Den bruges til fremstilling af børns legetøj, emballage til mejeriprodukter, beholdere til opbevaring af vand og mad.

Men PVC-paneler har ulemper:

 • skrøbelighed (panelerne er hule inde, konfigurationen understøttes af stivere);
 • frigivelse af giftige gasser i tilfælde af brand.

PVC plader adskiller sig i formål og metode til tilslutning.

Strukturen af ​​panelerne består af to plastikplader stift forbundet med hinanden ved små langsgående broer. Det tilsvarende mønster påføres på forsiden, og sidekanterne er lavet med fremspring og riller.

arter

Efter aftale er der to kategorier: væg og loft.

Den første er kendetegnet ved en lang levetid, holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt (de lader endda ikke vand gennem leddene). Deres vægt er væsentligt forskellig fra loftet.

De er forskellige i form af styrke og er i sin tur opdelt i flere underarter.

Paneler med 3D-effekt eller offset print

Perfekt 3D-tegning, brandfarve i fuld farve, isolerende lag af lak, gør dem til at ligne natursten, træ, keramisk flise eller højkvalitativ realiseret grafik. Ultraviolette malinger, der påføres panelerne, tørres øjeblikkeligt, det næste lag af lak tillader ikke at komme ind i kemisk interaktion med luft.

Tegning billeder, malerier, ornamenter, kompositioner af paneler vil bidrage til at gøre interiøret unikke, originale, unikke.

Paneler 3D - en vidunderlig løsning på problemet, når du opretter et nyt, komfortabelt interiør i en lejlighed, kontor, butik.

Paneler med termisk tryk eller termotranslation

Teknikken til at anvende indretningen på PVC-pladerne kaldes termisk udskrivning og overfører alle mulige tegninger, farver at vælge imellem. Der tegnes en tegning på polymerfilmen, og derefter på specialudstyr ved høj temperatur fjernes den til panelets overflade. Den modtagne forside af panelet behandles ikke med lak: film belagt med maling er modstandsdygtig over for slid, fugt og ultraviolette stråler.

Let installation, fugtmodstand, modstand mod temperatur ekstremer - alt dette gør panelet til en anerkendt leder i design af individuelle studier, offentlige institutioner, stuer.

Laminerede paneler

En fremgangsmåde til fremstilling af laminerede PVC-paneler består af limning af en film med et mønster og præget tekstur (fremstilling) på en plade. En film påføres på forsiden med en specifik klæbemiddelsammensætning og vikles om bagsiden. Filmen eksfolierer ikke langs kanterne, og materialet modtager yderligere tekniske egenskaber: holdbarhed, praktisk og holdbarhed over for ufrivillige handlinger (designet forringes ikke over tid, det er svært at ødelægge det og endda ridse det).

PVC laminerede paneler bruges i køkkenet, i toilettet eller badeværelset, kontorlokaler. Derudover er det en god mulighed for brug på balkonen, loggia: temperaturstyring påvirker ikke panelerne af denne type. Panelerne er belagt med et særligt antistatisk middel, derfor støder støvpartikler ikke på overfladen. Panelernes kvalitet er som regel certificeret af et passende certifikat.

Hvad angår PVC-loftspladerne, er de noget tyndere end væggen. De kan være af følgende størrelser: bredde - 25 cm, 37 cm, 50 cm, længde - 2 m, 7 m, 3 m, 6 m; tykkelse - 4-10 mm. Ved design er der to- og tre-sektioner i farve og tekstur - mat og blank, hvid og med efterligning af naturlige materialer, lyse og pasteltoner.

Polyvinylchloridpanelpaneler har følgende positive egenskaber:

 • når de anvendes, er de ikke underkastet mekanisk handling;
 • Produkter kan monteres i lokaler med forskellige formål: bolig og offentlig, kontor og detailhandel;
 • ikke tilbøjelige til dannelse af svampe, forme anvendes derfor i værelser med høj luftfugtighed;
 • giver lejligheden et æstetisk udseende, pladerne gør kommunikationen usynlig for øjet: elektrisk, ingeniørvirksomhed;
 • vedligeholdelse er let: enkle nok sæbeopløsninger til at rengøre overfladen mod forurening.

Enhedsindstillinger

Når du vælger vægpaneler, PVC, bør du overveje, hvordan de vil være placeret: lodret eller vandret.

Panelernes størrelse afhænger af valg af designbeslutninger:

 • til valgmuligheder med 3D-effekt eller offsettryk: bredde - 25, 37, 50 cm, længde - 2,7 eller 3 m, tykkelse - 8-10 mm;
 • til paneler med termisk udskrivning eller termisk overførsel: bredde - 25 cm, længde - 2,7, 3, 6 m, tykkelse - 8-10 mm;
 • til laminerede modeller: bredde - 25 cm, længde - 2,7, 3 meter, tykkelse - 8-12 mm.

Forbindelsen af ​​pladerne udføres på to måder: De er enten limet til væggen eller fastgjort på den forberedte kasse.

I den første metode skal væggene have en ideel flad og glat overflade. For at gøre dette skal de være forberedt på forhånd: Fjern forsigtigt den gamle foring, fjern fedt, snavs, udfyld hullerne, applicer en primer sammensætning og niveau. Størrelsesforskel inden for 5 mm er tilladt. Hvis mere, så efter et stykke tid er panelet deformeret og kan komme ud.

Reparation af pladerne ved hjælp af lim er uforligneligt enklere og billigere: Behovet for konstruktion af rensestrukturen er endelig tabt.

For at installere panelerne behøver du ikke bruge en masse tid og kræfter - med denne opgave begynder enhver nybegynder at klare. Men denne mulighed har en betydelig ulempe: i tilfælde af brud eller beskadigelse er det svært at fjerne det skadede panel fra væggen og udskifte det med en ny.

Metoden til fastgørelse af PVC-paneler med en batten har en række positive aspekter: bedre lyd og varmeisolering, der er ingen grund til at niveauere væggene, du kan ikke fjerne den gamle maling, tapet.

Der er tre typer kasser design afhængigt af den type materiale, hvorfra den er lavet.

 • Wood. I dette tilfælde består strukturen af ​​træplader og planker, der skrues til flyet i lige stor afstand fra hinanden. Afstanden mellem lamellerne til vægge - højst 30-40 cm, til loftet - ikke mindre end 30 cm - dette er hovedstandarden. Kassen i forhold til panelerne er fastgjort på vægoverfladen vinkelret. Fastgørelsesdele er lavet med selvdrejende skruer, hvilket er meget pålideligt og praktisk.
 • Metal. At bygge en metalkasse vælger en metalprofil. Selvskærende skruer udskiftes med specielle beslag, der giver hurtig og sikker fastgørelse på væggen. Kleimer - monteringsbeslag, som er skabt af en metalperforeret plade. Klemmer anvendes til indbygning ved montering af plastpaneler, hvor forbindelsesdelene er usynlige på bygningens overflade.

Opbygningen af ​​rammen i form af flåder hjælper med at klare isoleringen på balkonen og loggia. Hulrum i kassen er fyldt med isolering, derefter beklædt med PVC-paneler.

 • Plast. Til fremstilling af en plastramme med en U-formet profil. Fordelene ved denne løsning: let konstruktion, absolut modstandsdygtighed mod fugt og forskellige temperaturforhold, plasticitet ved forarbejdning. Profilen er fastgjort til bunden med skruer eller dykker med et interval på 30 cm.

En minus af alle disse metoder i opførelse af kasser, hvilket indebærer en ekstra udgift af tid, penge og et fald i boligareal.

Panelindstillinger

Parametrene afhænger af typen af ​​forbindelse og forskellige størrelser af PVC-paneler.

Metoder til at forbinde paneler med hinanden er opdelt i tre grupper.

 • Sutur- eller slattelameller kopierer foringen, som er karakteristisk for en sådan forbindelse. Sømmen er tydeligt synlig, er en del af designet. Paneler er præget af høj stivhed, modstand mod ufrivillige krænkelser. Ligner almindelige efterbehandlingstavler. Standard størrelse: bredde - fra 12-30 cm, længde - fra 0,9-3 m, 6 m, tykkelse - 4-10 mm.
 • Sømløs tilslutning uden synlig ledning, med korrekt installation, viser det sig en glat overflade med knap synlige tilslutninger. Materialets kvalitet afhænger af resultatet af installation, montering. Standard størrelse: Bredde - fra 15-50 cm, længde - 2,7 m, 3 m, tykkelse - 4 -10 mm.
 • Rust version. Til forbindelsen af ​​denne gruppe laves en dekorativ reces i profilen - en rille, der har form af et fremspring, som følge af hvilken en flad overflade opnås.

Afhængigt af PVC-panelets størrelse er der flere typer.

flise

Flisebelagt materiale svarer til keramiske fliser. For at skabe et usædvanligt interiør er det muligt at kombinere monokromatiske versioner med stabling, efterligning af natursten, mønster eller dekoreret med mosaikker.

Standardstørrelse: 30x30 cm, 98x98 cm, 100x100 cm, tykkelse 1-5 mm.

PVC paneler til loftet: dimensioner og montage teknologi

En af de vigtigste typer af materialer til loftoverflader er PVC-paneler til loftet, fordi dimensionerne af sådanne produkter varierer ret bredt, så de er ideelle til at afslutte loftet på et lille rum, som et badeværelse og et køkken. Derudover er de bedre end andre efterbehandlingsmaterialer, der er tilpasset til brug ved høj luftfugtighed.

I denne artikel vil vi give en beskrivelse af plastpanelpanelerne, især vi vil finde ud af, hvilke størrelser PVC-loftspaneler er, vi vil røre ved installationsteknologien for dette efterbehandling materiale.

Et eksempel på dimensionerne af en af ​​typerne af PVC-loftsplader

PVC-paneler til loftet har som regel følgende dimensioner: i længden er de i overensstemmelse med standarden fra 2,4 til 3 m, selv om de kan nå 6 m; panelets standardbredde er 25 cm, men den kan variere mellem 10-50 cm; panelets tykkelse er 5-12 mm.

Karakteristika for PVC loftpaneler

Dette færdiggørelsesmateriale er en struktur bestående af to plader, der er forbundet med hinanden ved hjælp af langsgående afstivningsribber. PVC-panelernes langsgående kanter er indrettet til at lette deres forbindelse med hinanden: på den ene side har panelet en spids, på den anden side en spalte.

Typer af plastpaneler til loftet

Overvej de tilgængelige typer af PVC-paneler, der anvendes til efterbehandling af loftoverflader afhængigt af deres forskellige egenskaber:

Standard bredde og tykkelse af polymerpladepanelet

 • Overfladen af ​​plastpanelerne kan være både mat og blank, mens materialets tekstur og farveskema kan være meget forskellige - hvide pastellfarver med efterligning af naturlige materialer som træ, sten osv.

PVC paneler af raked type, pladepaneler samt paneler til fliser er til salg.

Fordelene ved plastpaneler

Ceiling PVC paneler har tjent deres popularitet på grund af følgende fordele:

 • Æstetik. En bred vifte af størrelser og en bred vifte af designs giver mulighed for en attraktiv loftfinish.

Tip! Specielt forsynede sokler, hjørner og endeplader lavet af plast vil give panelet loftets nøjagtighed og fuldstændighed.

Paneler af forskellige farver, teksturer og ornamenter

 • Miljøvenlighed. Som du ved, er polyvinylchlorid godkendt af sundhedsministeriet til brug på mange områder af livet, hovedsageligt på grund af dette materiales sikkerhed og absolut inertitet.
 • Nem pleje. Plastpaneler er lette at tørre og vådt.
 • Holdbarhed. Ved korrekt installation og drift af panelet kan vare mere end ti år uden at miste det oprindelige udseende.
 • Nem installation og tilgængelighed. Montering af plastpaneler på loftet er i stand til at mestre selv ganske uerfarne installatør.
  Desuden vil det ikke være en katastrofe, selv om et par paneler er beskadiget, da panelerne er ret billige sammenlignet med alternative finishmaterialer.

Egenskaber ved udvælgelse og installation af PVC-paneler på loftet

Valget af paneler og reglerne for deres installation i loftet:

Tilslutning af guideprofilen med hovedinstallationsrammen

Det er nødvendigt at vælge paneler, der styres ikke kun deres udseende, men også dimensioner. Plastpladepaneler, hvis dimensioner tidligere blev annonceret, skal være sådan, at installationen forbliver så lille som muligt.
For eksempel, hvis badeværelsens længde (bredde) er 1,5 m, er det tilrådeligt at bruge paneler 3 m lange. Derefter skære dem i halvdelen, så du kan undgå affaldspaneler langs længden. Derfor bør panelets bredde også være et flertal af rummet.

 • Montering på loftet af PVC-paneler foregår på to måder - ved at bruge panelerne som en finish til loftet af fugtbestandigt gipsplader eller direkte at installere materialet på rammesystemet.
  Den første metode er mere foretrukket set i forhold til pålidelighed, mens mange betragter den anden metode mere rationel og billigere.
 • Ifølge den anden metode er en rammekonstruktion fastgjort under loftet, der består af hjælpelinjer og understøtende metalprofiler (træstænger til batten i badeværelset anbefales ikke), hvorefter plastpaneler er fastgjort til det.
 • Tip! Hvis badeværelset er overdimensioneret, kan den ekstra fastgørelse af rammen til loftet undgås, da vægten af ​​strukturen vil være ret lav, og styringsprofiler tåler det uden problemer.

  Dækker loftrammen med plastpaneler

  1. Under loftet, i en afstand af ca. 10 cm fra den, langs rummets omkreds er en styringsprofil fastgjort i et enkelt strengt vandret plan.
   Det parallelt med en af ​​væggene på tværs af panelernes fremtidige placering indsættes og fastgøres strimlerne af hovedprofilen med skruer.
   Derefter fastgøres paneler også til den færdige ramme med selvdrejende skruer, der forbinder dem med et tornsporingssystem. Efter at have dækket lægge platbaner (hjørner, bundplader osv.).

  Metoder til fastgørelse af PVC-loftsplader

  Beregning af antallet af plastpaneler til loftet

  Vi beskriver beregningsreglerne for et badeværelse på 1,7 med 1,5 m.

  For dette værelse er det optimalt at bruge et panel med en bredde på 0,25 m og en længde på 3 m.

  Forudsat at tremeterpanelet bliver skåret halvt, forventer vi, hvor mange paneler der kræves til badeværelset:

  1,7 m (badlængde) / 0,25 m (panelbredde) / 2 (skærefaktor i halvdelen) = 3,4 paneler

  Afrund brøkdelværdien til nærmeste heltal og find ud af, at 4 plastpaneler vil være nødvendige for at afslutte badeværelset.

  Så vi fandt ud af størrelsen på plastpladepanelerne, deres typer og metode til installation. Styret af de anbefalede anbefalinger, vil du helt sikkert kunne undgå problemer med udvælgelse og installation af plastpanellofter.

  Størrelser af plastpaneler til loftet

  Plastpaneler, størrelser og detaljer om valg

  Når man reparerer en lejlighed, opstår spørgsmålet uundgåeligt - hvad skal man gøre med loftet? Hvidvaskning har længe været ude af mode og opfylder ikke moderne krav til reparation. Maleri loftet kræver en perfekt flad overflade, som i de fleste lejligheder er umuligt at opnå. Alle kender niveauet dråber og brede unøjagtige sømme mellem pladerne i gamle og ofte nye boliger. Stræklofter og gipsvægskonstruktion af vejen og kræver involvering af specialister til installation.

  Heldigvis er der en praktisk mulighed i alle henseender - at sy loften med plastik. Det ser godt ud, er let at montere, uhøjtideligt at pleje og billigt nok. Gennemsigtige plexiglas-, polycarbonat- eller polystyrenloftpaneler er ideelle til at skabe designinteriør eller loftslofter. Til almindelige reparationer er uigennemsigtig PVC bedst.

  Fordele ved PVC loftpaneler

  • Praktisk - loftet varer op til 20 år og kræver ikke særlig pleje.
  • Æstetik - plast skaber en perfekt flad overflade, der ser godt ud og stilfuldt.
  • Pålidelighed - Plastpladepaneler er modstandsdygtige over for både mekanisk belastning og virkningen af ​​fugt, lys, høje temperaturer.
  • Universitet - plast på loftet, du kan installere i ethvert rum, fra badeværelset til stuen.
  • Lav vægt - PVC paneler kræver ikke en super stærk ramme.
  • Enkelhed i forarbejdning - let skåret med en almindelig brevpapirkniv, der er egnet til limning og svejsning.
  • Let installation - du behøver ikke at tiltrække dyre specialister, du vil selv kunne styre installationen af ​​et PVC-loft.
  • Upretensiøsitet til grund - inden installation af plast skal loftet ikke udjævnes. Tværtimod vil PVC-paneler skjule alle sine mangler.
  • Miljøvenlig - PVC er fuldstændig harmløs for mennesker og kæledyr.

  Derudover vil et plastisk falsk loft være en ekstra lydisolering til din lejlighed. Og i et privat hus under det kan du lægge og isolere materiale og dermed isolere rummet.

  Hvordan vælger man et panel i loftet?

  Det første du skal vide, når du vælger - plastpaneler er ikke kun loft, men også væg. De adskiller sig i stivhed og vægt. Vægplader til montering på loftet er uegnede bare på grund af større vægt. Det vil komplicere ikke kun installationsprocessen, men også driften af ​​den færdige belægning.

  Loftsplader er på markedet i en række forskellige muligheder. Matt, blank, sømløs (giver dig mulighed for at skabe illusion af en monolitisk belægning), perforeret, spejlet, imiteret træ... du kan ikke liste alle. Du kan vælge det rigtige interiør til enhver stil. Det vigtigste at huske, når du køber det materiale fra forskellige partier, kan variere i skygge. Tjek det i butikken for at undgå installationsproblemer.

  Efter type konstruktion er følgende typer paneler kendetegnet:

  • Foring ("European") - Et langt panel, 10 cm bredt, med en bred lås;
  • "Polka" - den samme 10-centimeter vægpanel, men med en smalere lås;
  • Forstærket foring - adskiller sig fra de to foregående størrelse (12,5 cm i bredden) og en dobbelt profil i strukturen;
  • Bredt panel - sømløs uden lås
  • PVC plade - en firkantet plade, lille i størrelse uden lås;
  • Sheet - PVC plade, fra 80x150 cm i størrelse, uden lås.

  Korrekt valg af paneler efter type giver dig mulighed for ikke blot at forenkle processen med at installere et nyt loft, men også for at reducere omkostningerne ved materialer. Dimensionerne af alle ovenstående paneler er forskellige. Det er værd at tælle, måske ville det være mere rentabelt at købe to ark plastik i stedet for et dusin strimler af "europæisk".

  Størrelser af plastpaneler

  Standardtykkelsen af ​​PVC-paneler er 8-10 mm. Det er for disse størrelser produceret de fleste lister. Men der er også plader 5 mm tykke.

  De er mere skrøbelige og kræver mere omhyggelig installation. Desuden vil det være vanskeligere at finde lister til dem.

  Størrelse af paneler afhængigt af typen:

  • Vægpaneler - 10 cm på 3.
  • Forstærket foring - 12,5 cm ved 3..
  • Brede paneler - fra 15 til 50 cm i bredden, længden kan være 2,6, 2,7 eller 3 meter.
  • Bladbredde fra 80 cm til 2,03 m, længde fra 1,5 til 4,05 meter.

  Det er bedst at vælge paneler på en sådan måde, at der under installationen forbliver et minimum antal afskrabninger. For eksempel, hvis rummet hvor du vil installere plast, er loftet 1,5 meter bredt, det er bedre at købe tre meter paneler. Klippe dem halvt og lægge hen over rummet, redder du dig selv fra unødvendigt affald og behovet for led i længden. Kort sagt skal du vælge plastpaneler, hvis dimensioner vil være et flertal af størrelsen af ​​det fremtidige loft.

  Ved beregning af mængden af ​​materiale skal du ikke gå til den anden ekstreme - for at købe materialet "butt". For det første er der altid risiko for, at panelerne ikke stemmer overens (de kommer fra forskellige partier). For det andet kan de blive beskadiget under installation eller transport. Dækker på overfladen af ​​materialet vil temmelig ødelægge loftets udseende. Og hvis duften er på kanterne, er det svært at installere - elementerne passer ikke tæt på hinanden, på det færdige loft vil der være synlige led med det blotte øje. På hvid plast kan de maskeres med silikone. Men over tid bliver kittet gul og bliver mærkbart. En farvecoating i en sådan situation er simpelthen umulig at genvinde.

  Ikke værd at risikoen. Det er bedre at tage en - to plader i reserve. Returner dem til butikken, du kan altid. Men hvis materialet ikke er nok, vil det være problematisk at købe det.

  Montering af plastloft

  Inden du installerer PVC-plader på loftet, er det nødvendigt at bygge en ramme fra en metalprofil. For at gøre dette skal du bruge profilen selv, suspensioner og dowels til at fastgøre den til loftet, små skruer til fastgørelse af rammen selv.

  Du kan straks installere en plastikstøbning omkring rummets omkreds for at fastgøre de ydre paneler. Hvis du omgiver perimeteren med en metalprofil, skal du have en ekstra loftsplint til at dække samlingen af ​​dit nye loft og vægge.

  Fra værktøjerne skal du bruge:

  Fremgangsmåden ved montering af loftet på plast tager ikke meget tid. Og hvis du korrekt har beregnet mængden af ​​materiale, så vil der være et minimum af affald efter installation af loftet.

  PVC loft: 3 typer

  PVC-paneler er perfekte til loftindretning, fordi de er kendetegnet ved lave omkostninger og enkelhed ved fastgørelse. PVC-paneler er et af de mest populære materialer til afslutning af lofter i lejligheder og huse. Deres fordele er: lave omkostninger, let limning, et stort udvalg af farver og mønstre, som giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for ethvert interiør. Læs mere om moderne PVC paneler, samt hvordan man limer dem selv - som beskrevet nedenfor.

  Typer og egenskaber ved PVC-paneler til lofter og vægge

  PVC-paneler har følgende egenskaber. De har høj fugtresistens, hvilket gør dem til et ideelt materiale til køkken og badeværelse. De er lyse, men har samtidig god støjisolering, udjævner små overfladefejl. De er nemme at passe på - tør kun af med en klud fra støv.

  Forskellige størrelser giver dig mulighed for at vælge panelet til et stort rum og til et værelse i et lille område.

  Selve panelet består af to plader bundet til hinanden med ribben. På den ene side er der en spids, og på den anden en rille. Overfladen af ​​PVC-panelerne kan være både uigennemsigtig og blank.

  Ved hjælp af PVC paneler kan du skabe et smukt og unikt interiør i rummet

  Panelerne er også opdelt i følgende typer:

  Hver type har en anden farve, størrelse, kan endda have et design under en sten eller et træ. Afhængigt af panelets tykkelse og farve kan forskellige ekstra elementer (vinkler, bundplader) samt klæbematerialer anvendes. Forskellige typer af PVC-paneler har også forskellige størrelser, som også skal overvejes, når man køber efterbehandling.

  Lofter PVC-paneler gør-det-selv i rummet

  Lim PVC-paneler på loftet gør det nemt og enkelt. For at gøre dette har du brug for direkte PVC-paneler og flydende negle eller lim, som kan købes i butikens byggematerialer. Denne limningsmetode anvendes med et fladt loft, der er også en anden metode til montering af PVC-paneler i loftet. For at gøre dette skal du installere et specielt design af metalprofiler og holde PVC-paneler på den.

  Efter at have købt mindst en dag inden afslutningen af ​​arbejdet, skal du få panelerne ud af pakken og lade dem akklimatisere.

  Du kan installere PVC paneler med dine egne hænder, det vigtigste er at gøre det korrekt og præcist.

  Nogle regler bør huskes under installationen af ​​PVC-paneler i loftet:

  • Hvis der er moderat luftfugtighed i rummet, så kan du i stedet for en metalprofil bruge en træ;
  • Profilens ramme skal fastgøres med dykker og skruer;
  • I et stort rum er det tilrådeligt at anvende specielle suspensioner, der kan hjælpe til at forbinde betonbunden med lamellerne;
  • Det er nødvendigt at klæbe panelerne pænt, afhængigt af, hvordan det første panel klistres, afhænger nøjagtigheden af ​​hele finishen.

  Det er nødvendigt at forlade plads til armaturer, hvis alt er forudset og gjort omhyggeligt, så skabes et smukt og glat loft ved hjælp af PVC paneler er et snap.

  Det sidste PVC-panel på loftet

  Ofte under installationen af ​​det sidste panel i loftet, uden hjælp fra fagfolk, kan du stå over for problemet med montering.

  Panelet passer ofte ikke helt, der er flere måder at løse problemet på:

  • Tag panelet og skære det pænt og jævnt med en kontorkniv, fastgør den fast til det forreste panel og fastgør den.
  • I tilfælde af sammenfoldelige paneler er det bedre og sikrere at simpelthen trimme panelet til bredden og forbinde det med det foregående panel.

  Det er bedre at montere det sidste panel i hjørnet, så det ikke skiller sig meget ud i loftet.

  Under alle omstændigheder skal man huske på, at PVC-paneler er meget skrøbelige, man bør håndtere dem så forsigtigt som muligt, ikke bøj eller hold dem for tæt. Det sidste panel kan være lidt anderledes end resten, især hvis panelet har et mønster. Derfor er det nødvendigt at gøre installationen på en sådan måde, at det sidste panel ville være i hjørnet og ikke så meget slående.

  Et smukt hjørne er skabt ved hjælp af sokler, som også er lavet af PVC. Hvilket er bedre at tage baseboards? Det er bedre at tage brede bundplader, hvis der er en stor afstand mellem loftet og tapetet, eller hvis de ikke limes meget jævnt.

  Ikke nok længde af PVC-paneler på loftet

  Hvad skal man gøre, hvis der ikke er nok panellængde under installationen? Så kan du holde PVC-panelet og klippe det andet panel så det dækker det manglende rum. Du har måske brug for en meget lille firkant, og måske et ret langt rektangel. Paneler kan skæres med en brevpapirkniv eller skarpe saks.

  Et stykke af det sidste panel skal, uanset længde og bredde, passe tæt ind mellem de øvrige PVC-paneler, så panelet skal skæres til den ønskede størrelse omhyggeligt og så præcist som muligt.

  Før du installerer panelerne, er det vigtigt at lave målinger af loftet.

  Du skal også tilføje følgende:

  • Dimensioner skal vælges omhyggeligt, for ikke at skære de nødvendige fliser igen;
  • Placering af loftpaneler skal være så fladt som muligt, kvadrater og rektangler, der er skåret af PVC-paneler, vil reducere nøjagtigheden af ​​limning generelt;
  • For ikke at forveksle med panelernes dimensioner er det nødvendigt at udføre beregningen og målingerne.

  Hvordan man korrekt beregner antallet af paneler til loftet - er skrevet nedenfor.

  Størrelser af PVC-paneler til loftet

  Det skal tages i betragtning, at størrelsen af ​​PVC-paneler afhænger af typen. Plastpaneler til loft og vægpaneler vil have forskellige størrelser og egenskaber. Enheden af ​​sådanne paneler adskiller sig også fra hinanden.

  Der er mange sorter af PVC paneler, som skal vælges i betragtning af design af rummet.

  For at beregne antallet af PVC-paneler til rummet, er det nødvendigt at beregne. For at gøre dette skal du kende rummet i rummet, området for et enkelt PVC-panel. Del gulvpladsen ved pladens firkant og drej det resulterende nummer om nødvendigt til det hele. Det resulterende tal er lig med antallet af fliser, der skal bruges til at afslutte hele rummet. Det er bedre at først finde ud af loftets areal og komme med hende til butikken, der vælger materialet og foretager beregninger.

  PVC-paneler til loftet har normalt følgende dimensioner:

  • Længden af ​​standardpanelet når fra 2,4 til 3 m;
  • Der er paneler og en længde på 6 m;
  • Standardpaneler er 25 cm brede;
  • Nogle paneler når en bredde på 10-50 cm;
  • Alle paneler har en anden tykkelse fra 5 til 12 mm.

  Installation af PVC-paneler på loftet gør det selv (video)

  Som konklusion er PVC-paneler et glimrende efterbehandling materiale til dem, der ikke ønsker at bruge mange penge på reparationer. Panelerne er nemme at installere selv, uden hjælp fra fagfolk. For at gøre installationen selv, skal du beregne antallet af paneler, vælge størrelse og farve, og efterbehandling vil ikke tage meget tid, og resultatet vil glæde dig i lang tid.

  Design af loftet på PVC-paneler (foto i interiøret)

  PVC paneler til loftet: hvad de er og installationsteknologi

  PVC loftpaneler er et af de mest populære beklædningsgenstande. Normalt bruges de til færdiggørelse af køkken, badeværelse, badeværelser, balkoner og loggier. I rum med høj luftfugtighed er PVC-paneler meget komfortable, og det er desuden et miljøvenligt og ikke-allergifremkaldende materiale.

  Plastpaneler absorberer ikke lugt. Det er nok at passe på dem. Hvis fedt kommer ind i plastkøkken eller sodaflejringer, er det let nok at fjerne det med en svamp og sæbevand.

  På grund af den lave vægt er PVC-loftsplader meget nemme og nemme at installere. Næsten enhver begynder hjemme mester kan klare dette.

  PVC paneler til lofter

  Produktion af plastpaneler

  Plastpaneler til loftet er lavet af polyvinylchlorid. Dette syntetiske materiale fremstilles af polypropylenchips, opløsningsmidler og blødgørere. Bland dem i en stor industriel mixer for at opnå en pastaagtig masse.

  Den resulterende dej lægges i et specielt udstyr kaldet en ekstruder. I en ekstruder ekstruderes massen gennem dyser (svarende til dyser til kager og kødkværne) under en vis temperatur og tryk. Ved udgangen er de færdige guillotinplader skåret i størrelse (i længden, da bredden af ​​panelet afhænger af dysens bredde).

  PVC plastpaneler til loftet er meget lette og forholdsvis holdbare. Styrken af ​​plastpladens design sikrer dens indre struktur. Hvis man ser på skæret, kan man se skillevægne, der minder om honeycombs. De giver stivhed til et meget tyndt og let panel.

  Den selvlukkende skrue på 12 mm med en boremaskine

  Efter at have forlod ekstruderen, er panelet malet fra forsiden med organisk baserede farvestoffer og lakeret. Til salg kan du finde et meget stort antal farver og teksturer af PVC-paneler, der anvendes ved offsettryk (træ, granit, marmor). Den malede del er mere holdbar og har en blank overflade.

  Der er praktisk taget ingen mikroporer på den, hvilket forhindrer udviklingen af ​​bakterier og mikrober på PVC-skinnen. Husholdningsstøv på loftpanelet sætter næsten ikke sig ned, da det har antistatiske egenskaber. På den ene side panel har en tap, medens den anden rille, det giver pålidelig docking og fremstilling af høj kvalitet minimerer samlingen mellem de to skinner.

  Typer af plastpaneler til loftet

  I dag i byggematerialer butikker finder du plastpaneler til loftet for enhver smag og farve. Der er to hovedtyper af PVC loftsplader:

  Både dem og andre er opdelt i:

  Ved sammenføjning har sømløse paneler et meget smalt, næsten usynligt led, og sømmerne efter samlingen ligner overfladen revet med træklapbræt. Begge er gode, men valget er dit.

  Laser niveau markering

  Størrelser af plastpaneler og deres emballage

  Pakken indeholder 6 stykker PVC plader til loftet. Loftsplader kan have følgende dimensioner:

  • Længden er 2700 mm, 3000 mm, 4000 mm, 6000 mm
  • Bredde 100 mm, 200 mm, 250 mm
  • Tykkelse 10 mm

  PVC-loftsplader på 4 meter og 6 meter anvendes til efterbehandling af store arealer (garager) eller industrielle lokaler. Til udsmykning af lejligheder og huse anvendes oftest paneler med en bredde på 25 mm og en længde på 2,7 m eller 3 m.

  Teknologi installation af plastpaneler

  Inden du installerer PVC-loftspladerne med dine egne hænder, skal du forberede følgende værktøj:

  • Vand eller laser niveau
  • Sakse til metal
  • Linjemåler, målebånd og blyant
  • Masking tråd
  • hammer
  • Perforator eller hammerboremaskine
  • 6 mm borekrone på beton
  • Regelniveau 1,5 m
  • Crosshead skruetrækker
  • Monteret snedkerarbejde
  • nedstryger
  • Byggekniv eller papirvarer

  Plastophænget ramme til loft

  Materialer til beklædning af loftet med plastpaneler

  PVC plastrackloft er en ophængt struktur, der består af en plastbeklædt ramme. Til enhedens ramme kan du bruge en træstråle, men den er ikke modstandsdygtig overfor fugt. I "våde" rum kan træet svulme og deformere, hvilket vil medføre en krumning af loftplanet.

  Vigtigt at vide! Til installation af en ramme til loftpaneler i værelser med høj luftfugtighed anbefales det at anvende galvaniserede metalprofiler til gipsvæg.

  Følgende er en anbefalet liste over materialer til rammen:

  • Profilguide eller væg UD-27
  • Loft- eller transportørprofil CD-60
  • U-formet eller lige suspension

  Rammeelementerne er fastgjort til vægge og loft med dykker og 6 x 40 mm selvdrejende skruer. Mellem dem er metaldele forbundet med metal skruer 12 mm med en boremaskine. Foring kræver følgende materiale:

  • Loftplade til paneler
  • Sømløse plastpaneler (bredde 250 mm, længde 3 m)

  Plastelementer er fastgjort til ophængningsrammen med 25 mm selvdrejende skruer med en pressevasker.

  Ved hjælp af et niveau (vand eller laser) markeres det horisontale plan for det fremtidige loft på væggene. Hvis der anvendes indbyggede spotlights, sænkes loftniveauet med 10 eller 12 cm, afhængigt af belysningsenhedens størrelse. På loftet markerer loftprofilens akse. Afstanden mellem akserne skal ikke være mere end 0,6 m.

  Plastophænget ramme til loft

  På linjen på væggene med en pitch på 35-40 mm, bor huller til dowels. UD-27 guide profil er fastgjort til væggen med dowels med selvdrejende skruer. I lighed med loftet i trin på 0,6 mm rawlplugs og skruer fastgjort direkte suspensioner og deres fødder nedsænket i en vinkel på 90 grader.

  Det er vigtigt at huske! Før installation af loftsprofiler skal belysningsskablerne installeres og lægges i en bølgepappemuffe. Muffen er fastgjort til de eksisterende lofter. Bare ledninger skal isoleres.

  Til suspensionerne (langs længden af ​​rummet) er profil CD-60 fastgjort med et låg ned. For at gøre dette skal du dreje to skruer 12 mm på hver side af suspensionen. Kanterne på CD-60 profilen indsættes i UD-27 profilen. Langs omkredsen er en styrprofil-soklen fastgjort til UD-27 profilen med selvdrejende skruer med en pressevasker. Før det er det skåret i størrelse, og til dockning i hjørnerne slagtes det i en vinkel på 45 grader.

  Denne profil har en særlig udsparing, hvori det er bekvemt at montere PVC-loftsplader. Det første panel er skåret i størrelse og indsat i fordybningen af ​​loftsplinten. Derefter fastgøres den til sporets væg med en 25 mm selvdrejende skrue til CD-60 profilen.

  PVC-rammebeklædning

  Den anden er indsat i første spids og trykt presset, indtil afstanden mellem pladerne er fjernet. I de plader, hvor det er nødvendigt at installere lamperne, skæres hullerne ud med en kniv, og efter at have presset fjedrene, indsætter de belysningsapparatets krop.

  Den sidste plade er skåret langs og ved fastgørelsen peger på profilen på forsiden, huller bores, så skruen på skruen bliver druknet. Afslut installationen af ​​slutplintens installation. Du kan kende processen mere detaljeret ved at se videoen om installationen af ​​PVC-loftpaneler, der præsenteres i denne artikel.

  Størrelser af PVC-loftsplader og omkostningerne ved plastik

  Plastpaneler er meget populære på grund af rimelige priser og forskellige designs. Dette materiale kan bruges til at afslutte væggene og loftet på værelser med høj fugtighed og snavsethed af overflader. PVC loftpaneler er monteret på balkonen eller loggia, fordi materialet ikke er bange for lave temperaturer og deres dråber. For at vælge et passende produkt skal du forstå dets sorter og størrelser samt tage hensyn til omkostninger og kvalitet. Dimensioner og priser på PVC-paneler til loftet findes i vores artikel.

  Fordelene ved plastpaneler

  Plastpladepaneler har følgende fordele:

  1. Den største fordel ved dette efterbehandling er den rimelige pris. Og prisklassen af ​​produkter er ret omfattende. Der er billige monokrome paneler eller dyrere produkter med mønstre, præget overflade og efterligning af tekstilmaterialet.
  2. Plastoverfladen er fugtbestandig, nem at rengøre, er ikke modtagelig for støbeform og rådner og derfor egnet til montering på steder med høj luftfugtighed.
  3. Efter oversvømmelse vil loftet ikke lide, fordi materialet ikke forringes af direkte kontakt med vand.
  4. Til salg er der sømløse belægninger, der giver en kontinuerlig overflade uden synlige revner.
  5. Lysblanke belægninger øger visuelt højden af ​​rummet.
  6. Et stort udvalg af farveindstillinger, overfladeteksturer og indretning giver dig mulighed for at vælge finishen til din smag under hensyntagen til indretningens indretning. Fås i matte, glans, spejl, reliefpaneler, samt plader med mønstre, mønstre og efterligninger af andre materialer.
  7. Der er flere måder at installere - på metal- og trækasser eller på lim. Alle muligheder giver dig mulighed for at gøre arbejdet med dine egne hænder så hurtigt som muligt.
  8. Hvis loftsplastikmonteret er monteret på understøtningsrammen, så bagved overfladen skjuler basisfejl og ingeniørkommunikation, skal du installere forsænket belysning, læg varme og lydisoleringsmaterialer for at beskytte rummet mod støj og kulde.
  9. På grund af materialets lave vægt vejer loftbelægningen ikke ned de forfaldne bygningskonstruktioner.

  Det er vigtigt! Den største ulempe ved plastik er dens brændbarhed. Materialet udsender røg og giftige forbindelser under en brand.

  Anvendelsesområde

  Plastpaneler til loftet anvendes i forskellige rum. Denne mulighed er særlig god finish for steder med høj luftfugtighed, fordi den har absolut fugtighedsbestandighed. PVC-beklædning anvendes ofte i badeværelset, i køkkenet, i badeværelset, i wasteroom-badet og i saunaen, i poolen.

  På grund af stabiliteten af ​​materialet for temperaturændringer og dens lave værdi polyvinylchlorid liner der anvendes i stedet uden opvarmning, for eksempel på en altan eller en loggia, på veranda i forretningslokaler.

  Overfladen af ​​indretningsmuligheder og efterligning af overfladen af ​​andre materialer udvider omfanget af brugen af ​​plastbelægninger. De rammer ofte lofter i lofter og korridorer, fordi belægningen harmonerer harmonisk ind i forskellige stilarter af interiører.

  Trim størrelser

  Hvad angår størrelsen af ​​PVC-loftsplader, varierer deres tykkelse fra 5-10 mm. Tynde paneler bruges normalt til at beklæde loftoverfladen, fordi der på dette sted ikke kræves øget materialestyrke. Tykkere plader er stive og modstandsdygtige over for mekaniske skader, så de bruges til vægbeklædning.

  Længden og bredden af ​​foringen af ​​plast varierer også afhængigt af elementets type:

  1. Plastforing er et suturmateriale med en bredde i området 100-125 mm og en længde på 300 cm. Dette er de billigste produkter, der ikke er meget smukke.
  2. Dekorative PVC paneler betragtes som sømløse, fordi de har en speciel lås, der giver en tæt pasform uden huller. Deres bredde varierer mellem 15-50 cm, og længden når 3 meter, men der er også udvidet seks meter produkter.
  3. Også på salg er arkplastik. Dens bredde når 2 meter, og den maksimale længde er 4 m.

  Som du kan se, giver de forskellige størrelser af PVC-paneler til loftet mulighed for at lave kontinuerlige belægninger og lægge foringen på store områder. Ofte bruges brede plader til indretningen af ​​vindueskråninger.

  Materiale pris

  Prisen på plastpaneler afhænger af størrelsen, sorten og mulighederne for dekorativt materiale design. De billigste hvide matvarer, såsom foring. De koster omkring 1 dollar. Farvet dækbredde på 25 cm og en længde på 300 cm ligger i størrelsesordenen $ 1,5-4. De dyreste produkter med struktureret overflade, mønster og efterligning af forskellige materialer. De vil koste 7-9 dollars.

  Hvis arbejdet udføres af professionelle håndværkere, skal omkostningerne ved køb af materialer tilføjes til anskaffelsesomkostningerne. Dette er omkring $ 10 for hver kvadratmeter.

  Varianter af plastpaneler

  Der findes flere typer plastik:

  1. Suturpuderne er de billigste. Faktisk er det plastforing, som i slutningen af ​​90'erne var meget brugt til indvendig og udvendig dekoration. Nu anvendes sådanne produkter kun til efterbehandling af lokaler til husholdningsbrug, fordi de ikke adskiller sig i æstetisk appel.
  2. Sømløse paneler findes i enhver hardware butik. Takket være et specielt tunge- og ridsystem er pladerne forbundet uden synlig søm og mellemrum, der danner en monolitisk overflade.
  3. Sheet plast er stor i størrelse og giver dig mulighed for at hæve hele loftet i et kompakt rum med et ark. Det er dog svært at finde materiale til salg.

  Ifølge tekstur af overfladen af ​​pladen er matte, glatte, spejl, samt med efterligning af læder, træ, sten. Belægningen er monofonisk og mønstreret. Fotoudskrivning påføres overfladen.

  PVC loft trim regler

  Når du vælger en passende finish, skal du overveje følgende materielle egenskaber:

  • Holdbarhed og tykkelse af produkter er vigtig for vægdekoration. På loftet bruger de både tynde og fortykkede plader, som ikke har stor vægt.
  • Hvis installationen sker langs længden af ​​rummet, skal den ikke overstige materialets længde, fordi det er umuligt at udføre endeforbindelsen umærkeligt. I dette tilfælde er det bedre at lægge pladerne over bredden af ​​rummet.
  • Lys blank finish er egnet til lave værelser, fordi det gør rummet visuelt højere og mere rummeligt.
  • Vælg produkter fra dokumenterede producenter.

  Materialekvalitetsvurdering

  For at vurdere kvaliteten af ​​det sømløse panel skal du tilsluttes to elementer for at slutte sig til en søm. Kvalitetsmateriale giver en tæt pasform uden synlige huller og revner. Lavkvalitetsprodukter er kendetegnet ved, at det er svært at nøjes med pladerne, og hullerne kan øges under brugen af ​​belægningen.

  Det er vigtigt! Jo mere stivnerne, jo stærkere pladen. Styrken påvirkes også af produktets tykkelse.

  Hvert panel skal have en beskyttende filmcoating, som fjernes før installation. Takket være den beskyttende film på overfladen er der ingen defekter, ridser og chips, som ofte vises under transport og opbevaring af materialet.

  Når du vurderer kvaliteten, skal du let trykke på produktets overflade med fingeren. Der må ikke forekomme bukser, folder eller revner. Dårlig kvalitetspaneler er kendetegnet ved lav styrke og lav modstandsdygtighed over for mekaniske skader.

  Vær opmærksom på farven, overfladestrukturen, mønsterets fladhed og kvaliteten af ​​dens docking. Mønsteret skal være klart og jævnt, og reliefoverfladen skal være ensartet i hele.

  For at skelne produktionen af ​​industri- og håndværksproduktion er det nok at beregne stivningsribben af ​​flere elementer fra samme pakke. Hvis nummeret er det samme, så er partiet fabriksfremstillet. Er antallet af forstærkere forskellige? Så panelerne er ikke lavet på fabrikken, så du bør afstå fra at købe.