Flydende gipsvæg lofter: eksempler og installations tips

Korrekt udvalgt loft kan ændre rummet radikalt: for at gøre det højere, mere voluminøst. Derfor skal valget af materiale og konfiguration behandles ansvarligt.

En populær mulighed, der passer til både et privat hus og en lejlighed, er et flydende loft lavet af gipsplader med belysning. Det ser smukt ud, er let at installere, det er ikke for dyrt.

Lad os se nærmere på dets egenskaber og fordele i forhold til andre typer af belægninger?

Hvad er det svævende loft?

Hovedtræk ved et sådant loft er en struktur, der synes at flyde i luften uden støtte. Effekten opnås gennem specielle skjulte fester, som vi vil beskrive nedenfor.

Styrker indtryk og belysning, som normalt er installeret rundt om gipspladerblokens omkreds - en blød glød ser ikke kun smuk ud, men hjælper også med at skjule fastgørelseselementer.

Et flydende loft er ikke nødvendigvis et standard hvidt gipsplader. Det kan variere både i udseende og i kompleksitet af konstruktion: single-level, to eller flere niveauer, dekorative figurer...

Det er nødvendigt at vælge en konfiguration afhængigt af rummets størrelse og dens generelle stilistik. For et lille køkken er et enkelt niveau f.eks. Mere egnet.
loft, og i den store stue kan du installere en kompleks svævekaskade af flere elementer.

Fordele ved at bruge

Gipsvæg er et populært efterbehandling materiale til lofter. Det er billigt, let og i stand til at skjule kommunikation og alle fejl i den hårde finish.

De svævende lofter, sammenlignet med simpel gipsvæg, har en række yderligere fordele:

 • Det usædvanlige udseende tiltrækker opmærksomhed og gør selv det enkleste design smukt og stilfuldt. På trods af populariteten er disse lofter endnu ikke betragtet som almindelige.
 • På grund af den lille afstand mellem overlapningen og gipspladen er det lettere at installere armaturerne.
 • Belysning omkring strukturens omkreds skaber ikke kun effekten af ​​skyhøjde, men tjener også som en yderligere lyskilde. Derudover hjælper denne teknik med at visuelt forstørre rummet, gøre det højere og mere rummeligt.
 • Brug af flere suspenderede strukturer hjælper dig i zonerum. Dette gælder især studiolejligheder, hvor opdeling af plads i zoner er en af ​​prioriteterne.
 • Installation er ret simpel, og du kan selvfølgelig håndtere det selv.
 • Hvis du vil opdatere designet - skal du kun male om gipsvæggen!

Derudover kan gipsvæg tage næsten enhver form, hvilket betyder at antallet af designbeslutninger er ubegrænset.

Installationsfunktioner

Hvis du vil installere et flydende loft med et selvbelyset loft, er denne trinvise installationsvejledning, som vi har forberedt til dig, nyttig. Må ikke komme ned fra det - og du vil lykkes!

Trin 1. Først skal du tage alle målinger og beregne den rigtige mængde materiale. Alt afhænger af hvilket design du planlægger. Derudover skal du lave en tegning - her kan du komme med hjælp ved hjælp af fagfolk.

Trin 2. Installer rammen. For at gøre dette skal du anvende markeringen, da det første niveau af konstruktion skal være under overlapningen på mindst 10 centimeter. Markér hullerne til profilen (brug et slag).

Trin 3. Færdig med støjende arbejde, fortsæt til monteringsprofilen med skruer. Vi anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer profilen, om strukturen er flad, ellers risikerer du at få et buet loft, der ødelægger hele indtrykket.

Trin 4. Her har du brug for omsorg og nøjagtighed. Det er nødvendigt at behandle gipsplader. Anvend markeringen ifølge tegningen. Skær derefter papen med en skarp kniv og omhyggeligt opdele lærredet i stykker af ønsket form.

Vigtigt: Glem ikke at skære gennem hullerne til lamperne - i det færdige loft er det ret svært at lave.

Trin 5. Installation af belysningsarmaturer er et vigtigt skridt for at skabe et smukt belyst design. Køb LED-strimmel med den ønskede længde. I bygningsbutikkerne kan du vælge den passende skygge: hent den op, så den er i harmoni med det indre af rummet. For nogle værelser egnede flerfarvede, og i nogle bedre begrænset til den klassiske hvide eller blålige farvetone.

Vigtigt: Spredningen af ​​lys, der skaber effekten af ​​skyhøje, er meget afhængig af installationens nøjagtighed.

LED-strimler stables på samme tid som profilen, som er forsynet med et oversættelseslag - det vil blødgøre lysstrømmen og gøre det mere diffust.

Sørg for, at de ligger rundt om hele omkredsen af ​​det kommende loft - noget mellemrum vil ændre effekten ikke til det bedste.

OBS: Hvis du er bange for, at lyset bliver for svagt eller tværtimod overdrevent intenst - vælg en baggrundsbelysning, der kan justeres af fjernbetjeningen. Dette vil medvirke til at opnå den ønskede lysstyrke og endda ændre sin farve.

Trin 6. Det vigtigste trin er installationen af ​​gipsvæggen direkte. I overensstemmelse med profilerne skal du installere de forberedte elementer i leddene. De er fastgjort med skruer.

Vigtigt: Sørg for, at alle ark er forsvarligt fastgjort med fastgørelsesanordninger. Hvis det ser ud til dig, at en del af strukturen er upålidelig, er det bedre at tilføje yderligere fastgørelsesdele.

Trin 7. Det er på tide at gå videre til den sidste del af arbejdet - efterbehandling. Det er nødvendigt at prime overfladen. Efter dette, fortsæt til kittet. Nu er alt du skal gøre, at male pladerne eller holde tapetet. Afgørelsen afhænger af det valgte designkoncept.

Overvej: Putty og primer er ikke vanskelige i sig selv. Men de vil tage meget tid - hvert lag tørrer i omkring en dag. Vi anbefaler dig ikke at forsøge at fremskynde processen - kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det.

Forhåbentlig har vores instruktioner hjulpet dig med at forstå, hvordan du laver et svævende gipsloft med dine egne hænder.

Design muligheder

Som vi har sagt, er der mange muligheder for udformningen af ​​sådanne lofter. Hver af dem har sine fordele og ulemper og kan se anderledes ud i et bestemt rum.

Lad os se, hvilke typer af design anses for at være de mest populære og spektakulære.

Mulighed 1. Et skyhøje loft på et niveau

Nogle gange er tidsprøvede klassikere det bedste valg. Gipsplade på enkelt niveau er transformeret på grund af baggrundsbelysningen. Værelset vil virke højere og mere rummeligt.

Denne løsning er perfekt til korridorer og små rum: køkkener, badeværelser. Men i et stort rum vil det se spektakulært ud.

Vælg typen af ​​belysning, afhængigt af indretningens stil. Forresten er det ikke nødvendigt at lave loftet hvide farvede lofter ser meget smukke og usædvanlige ud. På trods af designets tilsyneladende enkelhed vil du være tilfreds med resultatet.

Mulighed 2. Fladskærende loft

En mere kompleks løsning kræver en vis mængde plads. I betragtning af at hvert niveau kræver mindst 10 centimeter, skal du sørge for, at højden af ​​væggene er nok for dig - ellers bliver rummet meget lavt.

Glatte overgange oplyste skarpt design ser meget elegant og smukt ud, men du kan tilføje lysstyrke: Brug bare forskellige farver i baggrundslyset. Overvej at de skal kombineres med hinanden - du bør ikke forsøge at kombinere varme og kolde toner.

Mulighed 3. Geometriske figurer

Det er ikke nødvendigt at bruge et solidt lærred. Geometriske figurer flydende i luften, forsigtigt fremhævet langs konturen, ser meget usædvanligt ud.

Det er bedre at opgive ideen om forskellige typer elementer - flere symmetriske trekanter eller cirkler af forskellig størrelse ser meget pænere ud end at overføre hele listen af ​​geometriske former til loftet. Den første regel, du skal huske, hvis du kan lide denne designmulighed - uden dikkedarer.

Denne type design er velegnet til store rum - i små vil du miste hele visuel effekt.

Mulighed 4. Figurer

Du bør ikke tro, at suspenderede flydende elementer kun kan vedrøre geometri. Du kan bruge mere komplekse muligheder: blomster, stjerner, dyrekonturer.

Idé: Hvis du leder efter en usædvanlig udsmykning til et sort og hvidt interiør, skal du prøve at genskabe en zebra fra gipsvæggen. Hvide striber skildrer baggrundslyset - du må indrømme en fed, men original beslutning.

Eleverne belyst på denne måde ser meget usædvanlige og smukke ud. Vær ikke bange for eksperimenter - bare vælg den flydende genstand, der vil være i overensstemmelse med den generelle stil i rummet.

Som du kan se, giver et bredt udvalg af flydende gipsplader lofter dig mulighed for at vælge en mulighed for enhver smag for ethvert værelse. Ligegyldigt hvilken stil du foretrækker - klassisk eller hi-tech. Viser fantasi, du finder den perfekte løsning til loftindretning.

Oprettelse af et flydende loft på gipsvæg med lyse linjer

Gør reparationer i dit eget hjem, det er ofte et spørgsmål om loftet, fordi det skaber et overordnet billede af hele indretningen af ​​lejligheden. Fremhæver det overordnede design eller skjuler fejl. Et svævende loft med lyse striber gør rummet altid attraktivt, lyst og rummeligt. Oprettelse af et "skyhøje" loft over hovedet skal være bekendt med installationsteknikken, samt vælge baggrundsbelysning, hvilket skaber den "stigende effekt".

Karakteristik af det svævende loft

I det svævende loft med linjer er der en vigtig faktor - valget af den rigtige belysning. Det er den rigtige installation af rammebasen, samt belysningen der gør loftet smukt og velplejet.

Det svære loft på gipsvæg i soveværelset over sengen

For reproduktion af svævende linjer på loftet behøver ikke store investeringer. Det er skabt for hånd, du skal være forsigtig og nøjagtig i beregningerne.

Svævende loft skal være i samme plan

Der er 3 typer af svævende lofter:

 1. Enkeltniveau - niche til belysning er monteret på udkast. LED-stripe til loftet er monteret rundt om planetens omkreds.

Et niveau loft med belysning omkring omkredsen

 • To-niveau - det første lag syes op med gips. På denne tier skabes en boks til skjult belysning.

  To-niveau gipsloft stigende

 • Multilevel - det tredje og fjerde niveau er buede strukturer, såvel som cirkler, firkanter.

  Multi-niveau gipsplankloft

  Særlige træk ved loftet med skrånende linjer:

  • Visuelt udvider rummet
  • Om ønsket er afrundets hjørner afrundet;
  • Den hurtige og nemme produktion.
  • Omkostningerne ved materialer er forholdsvis lave.
  • LED-strimler er let og hurtigt monteret i loftet.
  Soaring loft øger værelse

  Ulemper er reduktionen i rummets højde samt loftets absurditet i et lille rum. Varianter af svævende linjer på loftet ses i vedlagte billede.

  De svingende linjer på gipsplankloftet. De svævende linjer på loftet skaber illusionen af ​​skyhøje

  Nødvendige materialer til at skabe et loft med lyse linjer

  1. Gipsplankloft 9,5 mm.
  2. Profiler: PNP, PP, aluminium til LED-strimmel.
  3. Suspensioner til montering af loftprofil.
  4. Dowel-nails og anker kiler 6 * 40,6 * 60.
  5. Skruer til fastgørelsesprofiler, suspensioner 11 mm, til gipsvæg 3,5 * 25 mm.
  6. Elektriske ledninger til ledninger.
  7. Til lysstrimlen i loftet: LED-tape, plexiglas, plasthjørner (den mindste).
  8. PVA lim.
  9. Priming blandinger.
  10. Spackling materialer til forstærkning af sømme, serpyanka tape.
  11. Efterbehandling kittet.
  Materialer til opbygning af et skrå loft Nødvendige materialer til en svævende linje

  Materialer købes med en sats på 10% mere.

  Lamper til det svævende loft

  For at gøre effekten af ​​"flydende" med en lys stripe i loftet, bør du vælge den rigtige belysning. Brugte fluorescerende lamper, installeret i en skjult belysning. Det er bedre at bruge LED stripe, hvis valg er stort med hensyn til farve og antallet af dioder pr. 1 kvadratmeter.

  LED-tape LED-bånd parret kraftigt

  Nu tilbyder designere færdige løsninger, brugskasser til LED-tape, lukket med plexiglas. Dette gøres simpelthen. For at installere LED-strimlerne i loftet, er der 2 metoder: hjemmelavet design og brug af præ-indbyggede forsænkede kasser.

  Specielt designet kasse til LED-strimler

  I midten af ​​loftet er der normalt hængt en lysekrone som hovedbelysning. Kun i et loft på et niveau skal lysekronen ikke være omfangsrig. Store smukke lysekroner er hængt i høje værelser med multi-level designs. Men i grunden, når der oprettes en "svær", mangler belysningsenheder i midten af ​​rummet.

  Skitse af skabets opbygning med lyslinjen

  Den første ting at gøre er at tegne en skitse af loftet. Du bør vide præcis, hvor mange niveauer der vil være, hvilken baggrundsbelysning vil blive anvendt? Ved at vælge lysstrimler i loftet får du et eller to niveauer. Hvis et andet niveau er angivet, så vil det være en størrelsesorden mindre end den første, siger et højkvartet firkant i midten.

  Til et loft på et niveau er der tegnet en skitse til en metalramme på papir. Men med niche for at fremhæve. På den oprettede tegning er alle dimensioner, skæringspunkter for profiler samt fastgørelsessteder markeret. Plader af gipsplader er nødvendigvis trukket. Leddene af ark er af stor betydning, da der på dette sted skal være en tværgående bjælke fra profilen. Alle mål er angivet i måleenheden - millimeter.

  Gipsplade lofttegning

  Advarsel. Ved at angive enhedens centimeter kan du komme ud i beregningerne, hvilket truer med ukorrekt installation af metalrammen.

  Separat er der udarbejdet en plan for ledninger. Forudbestemt, hvor udgangskablerne til tilslutning af LED-båndet, stikkontakter, kontakter. Det angiver også ledningsforbindelsen til krydsekassen.

  Ledninger til tilslutning af LED-strimlen

  Forberedelse betyder noget

  Arbejdet inden installationen af ​​metalrammen vil indikere styrken af ​​hele konstruktionen. Det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

  1. Værelset, hvor det skumrede loft er skabt med lyse linjer fra gipsplader, frigøres fra genstande, der forstyrrer arbejde (møbler, gardiner, lysekroner).
  2. I tilfælde af revner er det nødvendigt at udføre forstærkning og spaltning.
  3. Hele overfladen af ​​loftet er dækket af primer.
  Loftsforberedelse og montering af styrprofil

  Ikke faste revner i loftet i fremtiden kan have negativ indflydelse på gipsvæggen. Hvis loftet ikke er dækket af en primer, og huset (lejlighed på øverste etage) er koldt, vil der opstå en svamp, hvilket også vil påvirke det suspenderede gipspladekonstruktion.

  Tegning på udkastet loftet

  For at øve tegningslinjer til metalprofiler, skal du bruge værktøjer:

  • Laser niveau. Normal bygning er også nødvendig, men det vil være vanskeligt at bygge glatte linjer på loftet.
  • En blyant eller farvet kridt. Tja, hvis der er en tailing cord. Med den er den nemmeste måde at forlade på væggenes plan og loftglatte linjer til rammen.
  • Måler eller målebånd.
  Værktøjer til mærkning af svævende loft

  I første omgang skal du måle højden af ​​alle vinkler i rummet. Når man finder det laveste punkt er et mærke. Fra udkastet loft er indrykket ned til 8 cm minimum. I samme hjørne på loftet er det samme punkt markeret med et indsnit på 8 cm. Hvad betyder dette? På disse punkter trækkes hele bygningen omkring perimeterlinierne. En markering er oprettet for nicheen under de flydende linjer. Jo bredere nichen er, desto større er linjen. Her kommer reglen - størrelsen af ​​rummet. I et lille rum på loftet er brede lysstrimler irrelevante.

  Tegning svævende loft i 1 niveau

  På loftet med et trin på 60 cm holdes striber til loftprofilen. Suspensionernes fastgørelsespunkter er sat på disse strimler - hver 50 cm. Vinkelret på linjerne i loftet er fastgørelsespunkterne på de tværgående til fastgørelsen af ​​gipsvæggen markeret. De har samme trin - 60 cm. Cellerne skal være 60x60.

  Layout til det klare loft på gipsvæg klar.

  Montering af gipsloft med kraftige linjer

  At skabe et flydende loft med lyse linjer kræver pleje, tid til at kontrollere nøjagtigheden af ​​arbejdet. Alt arbejde er opdelt i etaper af dannelsen af ​​loftkonstruktionen. Den første er fremstillingen af ​​en metalramme. Dens funktioner: Det korrekte valg af fastgørelseselementer, kontrol af nøjagtigheden af ​​det skabte fly, styrke, stivhed.

  Oprettelse af en ramme bund til det skyde loft

  Det andet trin er gipsplader i gipsplader. Der er regler, hvis udeladelse vil føre til hurtig deformation og revner i loftet. Det tredje trin er installationen af ​​svævende linjer i loftet. Effekten af ​​et flydende loft afhænger af den korrekte belysning og nøjagtigheden af ​​dens installation.

  Den svævende linje på loftet af gipsplader

  Det fjerde stadium er forstærkningen af ​​leddene, priming, spackling. På dette stadium er det vigtigste ved kvaliteten af ​​materialet og korrektheden af ​​det udførte arbejde.

  Forstærkning af hjørner og led

  Afslutning, den afsluttende fase af processen - loft trim. Det kan males, indsættes med almindeligt tapet, dekorativ finish.

  Afslutende svævende loft

  Montageprofiler til metalrammehøje loft

  Metalrammen er grundlaget for den stigende strømning. Korrektheden af ​​dens gennemførelse afspejles på hele loftet med LED-striber. Når der opstilles en rammebestemmelse, tages der hensyn til faktorer som krympning af den nye bygning, husets alder (især de gamle private huse), procentdelen af ​​fugtighed og temperaturregimet. Hvis der skabes et flydende loft med en LED-stripe i en varm lejlighed, og lejligheden er stabil, så er de tværgående i rammen kun monteret på gipspladens ledd. Men hvis bygningen er ustabil og udsat for mange eksterne faktorer, skal rammebasis være kapital, holdbar. At få tværgående sæt med et bestemt trin.

  Så etableringen af ​​metal obreshetki begynder med installationen af ​​guide profiler. Legend: PNP - loft guide profil eller UD - europæisk mærkning.

  Profilfastgørelse i loftet

  Loftprofilen er fastgjort med dowel-negle 6/40 til loftet langs den ekstreme linje. Monteringstrinnet er som følger: Tiltræk fra kanten 15 cm. Efter hver 25 cm. Den sidste klap er også fastgjort fra kanten af ​​profilen med 15 cm. PNP'en er fastgjort over hele firkanten i loftet.

  Dernæst skal du klippe stykker fra loftprofil PP (aka CD). Længden af ​​et sådant segment er lig med afstanden af ​​den drevne linje fra loftet langs væggen (100 mm). Racks er fastgjort med små skruer til styrprofilen på loftet. Monteringsstativene - 30 cm. De skaber stivhed, strukturstyrke.

  En anden guideprofil er fastgjort til de stillinger, hvor loftsprofilerne skal indsættes. Direkte suspensioner er fastgjort til anker kilerne på de markerede punkter langs loftet. Fastgørelseselementer indsættes i "ører" af suspensioner og hamret med en hammer. For at opretholde ensartetheden og danne et enkelt plan strækkes en tråd over hele overfladen. Fokus på denne tråd, såvel som at bruge et niveau, er loftsprofiler indsat i styrene og fastgjort til suspensionerne.

  Loftprofil er indsat i guiden Skematisk repræsentation af skabelsen af ​​et rammebasis for loftet

  Jumpers er lavet af PP. De er knyttet til loftprofilen med krabber. Til stivhed fastgøres krabber ikke kun med klemmer, men også med selvlukkende skruer.

  I slutningen kontrolleres hele metalkassen for stivhed, styrke og ensartethed. Dette er et vigtigt punkt, fordi den ujævne og rystede ramme ikke skaber en flydende struktur.

  Færdigmetalbyggeri

  Advarsel. Ledningernes ledning blandt metalprofilerne forekommer kun i den bølgede bøsning, ellers når den levende ledning rører ved metallet, opstår der en kortslutning. På stedet for tilslutning af belysningsenheden til de elektriske ledninger er kabeltrådene eksponeret 20 cm og isoleret.

  Metal gipsplader gipsplader ark

  Til at begynde med følger det fra gipsvæggen at skære loftets højde. Disse segmenter er fastgjort på ydersiden af ​​metalbatten. Til dette er skruer af størrelse 3,5 * 25 mm gældende.

  LED niche casing med gypsocratone

  Efter fastgørelsen af ​​gipspladens vertikale længder er hele loftet beklædt med gipsplader. Her skal du læse reglerne:

  1. Gipsplader ark er kun fastgjort på profilen. Der skulle ikke være nogen hængende hjørner.
  2. Fastgørelsen af ​​skruen udføres med et trin på 15 cm og fra kanten af ​​arket 1 cm.
  3. Gipsets ledd bør ikke være det samme vandret. Skak plating ordre skaber styrken af ​​hele strukturen.
  4. Skruen skal ikke stikke ud over overfladen, men skruen må heller ikke skrues for dybt, da dette vil beskadige overfladen af ​​arket.

  Ved plastering af en metalmetallelad skal man igen kontrollere overfladen ved hjælp af niveaureglerne. Der bør ikke være forskelle i stedet for GK-lister krydset.

  Lav en niche for den lyse linje rundt om loftet med dine egne hænder

  Da loftet er enkeltniveauet, opnås nichen fra den klare bund af loftet og væggen. LED strips til loftet er skabt i denne metode uden en holdingsprofil, som er lavet specielt til denne belysning. Du skal bruge en profil til LED-strimmel, plast hjørner af mindste størrelse, plexiglas.

  Niche til LED-baggrundsbelysning

  For at nive overfladen af ​​nichen er det nødvendigt at belægge hele indersiden med en primerblanding, og efter tørring anbringes et ensartet lag af kitt og lades tørre. Den tørre overflade behandles med sandpapir.

  Ifølge mesterne, i nichen bør lægges isolerende materiale. Dette kan være en folie eller et andet foliemateriale. Det fastgøres ved hjælp af PVA. Det er skabt til at afspejle lys og isolering.

  I midten af ​​nichen er profilen til LED-båndet fastgjort til loftet. Da båndet er opvarmet, bør profilen ifølge eksperter ikke løses i slutningen af ​​nicheen. 3-5 mm tilbage. Valget af LED tape er individuel. Der findes mange typer diodestrimler: et andet antal dioder pr. Meter, farve, fabrikant.

  Profil designet til LED strip

  Fastgørelse af LED-strimlen og installation af glas

  I loftet med skrånende linjer er LED-strimmel til korrekt drift forbundet til dimmeren. Dette bør overvejes, når du forbereder dig til at montere båndet. LED'erne er anbragt på et specialark, der har et klæbrig lag på bagsiden. Dette lag skal rette båndet på profilen. For at forbinde til lysdæmperen skal controlleren, samt tilslutte båndet, du har brug for, for at gøre dig bekendt med reglerne for installation og drift.

  LED strip-forbindelsesskema

  Efter tilslutning af belysningselementet tændes netspændingen, og installationen kontrolleres.

  Det næste trin er at fastgøre plexiglasset. For at gøre dette skal du handle efter planen:

  1. Der købes et plasthjørne med en minimumsstørrelse på 20x10, lim, små selvdrejende skruer med forsænket hoved.
  2. Sidene skæres fra hjørnet på en sådan måde, at striber opnås. Disse plastikstrimler fastgøres på indersiden af ​​nichen på en sådan måde, at kanterne falder sammen med de ydre hjørner. Spacers bruges til pålidelig fixering.
  3. Plast hjørner er fastgjort med selvlukkende skruer til de limede strimler, ser indad. Skruerne på skruerne er "druknede" - efter at hullet er lavet med skruen, skal der laves en tom flagermus på 2-3 omgange på dette sted. Få en udsparing til hætten. Hylder, som plexiglas vil holde, er klar.

  En mulig variant af enhedens nicheloft på PVC hjørner. I fremtiden indsættes frostet plexiglas i åbningen.

  Designet viser foldning. Hvis reparation eller installation af yderligere belysning af lysstrimlerne er påkrævet, stiger den ene side, glasset tændes og skrues tilbage.

  Lys bar på loftet i nichen

  De huller, der forbliver under ved forbindelsen mellem plast og gipsvæg, er fyldt med kit eller akrylforsegling.

  Installation af LED strip og loft trim

  LED-båndet limes på profilen etableret i en niche. Derefter forbindes den elektriske ledninger, lysdæmper, i henhold til båndinstallationsskemaet.

  Advarsel. Lim ikke båndet til slutningen af ​​nicheen. Som det varmer op, er der ekspansion på vej. I enden af ​​nichen er der et hul på mindst 5 mm.

  Når LED-strimlen er installeret, skal den kontrolleres for korrekt tilslutning. For at gøre dette skal du bruge både switchen og kontrolpanelet.

  Hele overfladen af ​​gipsloftet er dækket af en primer. På steder af led er GKL primerblanding påført med en børste. Alle sømme er dækket med forstærket tape og knauf fugen kittet. Den samme blanding lukker alle fastgørelsesdele.

  Dernæst er loftet færdigt afhængigt af det planlagte design - maling, tapet, dekorative belægninger.

  Lysstrimler i loftet - dette er en designidé om en usædvanlig loftsbelysning, som gør hele rummet lyst, velplejet, usædvanligt.

  Soaring gips loft med dine egne hænder med lys

  Der er mange muligheder for design af lofter GCR. Multi-level strukturer, der passer til rummelige værelser med tilstrækkelig højde er meget populære. Måske anses det smukkeste udvalg af sådanne overtræk som et flydende loft lavet af gipsplader med belysning. På grund af den specielle placering af baggrundsbelysningen ser det ud til, at hele strukturen ser ud til at flyde over gulvfladen og ikke stift forbinder til bunden.

  Typer af svævende belægninger af gips

  Der findes følgende typer flydende gipsplader:

  1. Suspenderede konstruktioner på en plan er velegnede til installation i små værelser. Deres enhed er den enkleste, så dette design er nemt at gøre med dine egne hænder.
  2. To-tier-systemer er lidt mere komplicerede i udførelse, men de ser meget mere imponerende ud og giver dig mulighed for at zone et værelse. I sådanne belægninger kan du bruge forskellige muligheder for skjult belysning.
  3. Multi-level strukturer er kun egnet til installation i værelser med en højde på mindst 3,5 m. Installation er ret kompliceret, derfor er det bedre at overlade design og installation af loft til fagfolk.

  Det er vigtigt! Effekten af ​​svingning af overfladen opnås på grund af den skjulte belysning af loftet, som er placeret omkring strukturens omkreds i en særlig niche. Som regel gøres dette ved hjælp af LED strip.

  Baggrundsbelysning indstillinger

  Loftet til flydende gipsplader kan have følgende lysindstillinger:

  • En åben version af baggrundsbelysningen indebærer at lægge LED-strimlen i en nichehylde, der ligger omkring omkredsen af ​​den nederste del. Lyskilden selv er ikke synlig, men lyset fra det er spredt over loftoverfladen, hvilket skaber effekten af ​​at flyde overfladen.
  • Skjulte loftslys lavet af gipsplader monteret i en speciel profil, som er lukket fra toppen med en lysdrevende diffusionsindsats.

  Følgende belysningskilder bruges til belysning af det hængende gipsplankloft:

  1. LED-strimler installeres let og hurtigt på grund af tilstedeværelsen af ​​et selvklæbende lag på bagsiden. Disse enheder er økonomiske, varme ikke meget op. Der er monokrome og farvelampe. Ud over selve dioderne skal du have en strømforsyning, samt en RGB-controller og et kontrolpanel til farvebånd.
  2. Neonrør bruges mindre hyppigt, fordi de laver meget støj, når de arbejder. Desuden er installationen af ​​en sådan baggrundsbelysning ret dyr.
  3. Fiberoptiske tråde bruger lidt strøm, er holdbare og brandsikre. Med deres hjælp laves lofter med effekten af ​​"stjerneklar himmel" oftere.

  Skjult Backlight Functionality

  På billedet ser det flytende loft på gipsvæggen med belysning helt anderledes ud. Det hele afhænger af baggrundsbelysningen og dens formål.

  Belysning af et falskt loft fra HL udfører følgende funktioner:

  • Tillader dig at belyse rummet yderligere ud over de vigtigste belysningskilder. Normalt gælder dette for den åbne mulighed for at lægge lysdioder.
  • Ved hjælp af fremhævning understrege den funktionelle zoneinddeling af rummet. Så speciel belysning kan arrangeres i et separat område af rummet, for eksempel over baren, spisepladsen, sovesofaen eller arbejdspladsens værtinde i køkkenet.
  • Dekorelys påvirker ikke belysningsniveauet i rummet væsentligt og udfører ikke funktionen ved zoneinddeling i rummet. Den er designet til at understrege lindring af loftoverfladen og de enkelte dele af konstruktionen.

  Fordele og ulemper

  Blandt fordelene ved skyhøje gipsvægkonstruktioner er følgende:

  1. Værelset skaber en særlig atmosfære af komfort. Takket være de mange farvede lysdioder kan lysets farve ændres i overensstemmelse med dit humør og situation.
  2. Enkelheden ved montering af en- og to-niveau strukturer giver dig mulighed for selv at udføre alt arbejdet.
  3. Bag et nedhængt loft kan du skjule basefelter, lagt værktøjer, varmeisolerende materialer og bygningskonstruktioner.
  4. Hele strukturen består af miljøvenlige materialer, der ikke er sundhedsskadelige og udsender ikke giftige stoffer.
  5. Takket være den specielle belysning synes loftoverfladen at være visuelt højere.
  6. Stort udvalg af efterbehandlingsmuligheder - vægpapir eller selvklæbende film, maleri, fliser, træpaneler og andre materialer.
  7. LED belysning giver dig mulighed for at reducere energikostnader på grund af ekstra rumbelysning og effektivitet.
  8. Stort omfang for udførelsen af ​​forskellige design ideer.

  Det er vigtigt! Den største ulempe ved stigende multi-level strukturer er, at de ikke er egnede til installation i lave rum.

  En anden ulempe ved denne belægning er dens lave modstandsdygtighed mod fugt. Efter oversvømmelse ovenfra skal belægningen repareres eller udskiftes helt. En yderligere ulempe ved gipsvægskonstruktioner i løbet af installationen og en stor del af affald.

  Nødvendige materialer og værktøjer

  Hvis du beslutter dig for at lave et skygt gipsloft med dine egne hænder, så skal du bruge følgende værktøjer til arbejde:

  • laser eller bygningsniveau;
  • målebånd;
  • Punch;
  • bore;
  • en hammer;
  • skruetrækker;
  • kontor kniv;
  • stigen;
  • spartler;
  • ruller;
  • saks til metal;
  • tænger;
  • maling ledning;
  • maleri gitter;
  • bakke til løsninger.

  Fra materialerne skal du bruge følgende:

  • primer;
  • kit;
  • loftsgips eller modstandsdygtighed over for fugt
  • metalprofiler (PN-lameller 27x28 mm og PP-lameller 60x28 mm);
  • enkelt niveau og to-niveau stik;
  • serpyanka;
  • dykker og skruer;
  • dyvel-negle;
  • direkte suspensioner;
  • metal skruer;
  • elektriske kabler;
  • LED strip og strømforsyning til den;
  • elektrisk tape.

  Valg af lamper

  Følgende typer af lyskilder er egnede til installation i gulvloft på flere niveauer:

  • fiberoptik;
  • halogenlamper;
  • LED stripe;
  • glødelamper;
  • fluorescerende lamper.

  I designet kan installeres flere kilder til lys. For eksempel lægges en LED-strimmel i en niche omkring omkredsen på det nedre niveau, og indbyggede enheder med halogenlamper er monteret i selve boksen. I midten af ​​rummet kan du hænge en traditionel lysekrone med glødelamper.

  Design, beregninger og indretning af loftet

  Vi vil se nærmere på, hvordan man laver et flydende loft lavet af gipsplader med belysning omkring omkredsen. Det er nemmere at installere komplekse loftssystemer på flere niveauer, hvis der er en ordning for den fremtidige konstruktion. Til produktion på en skala tegner vi en loftsplan og en del af rummet langs dette plan.

  På planen tegner vi grænsen for belægningens niveauer, gør markeringen af ​​rammens installationssteder, betegner stederne for installation af belysningsenheder. På sektionen skal du sørge for at tegne loftniveauet og anbringe de nødvendige dimensioner.

  Tip! Overførsel af den buede grænse af niveauforskellen til loftet vil være lettere, hvis den består af buer af parringscirkler, hvis radius kan være bundet til hjørnerne, midt i rummet eller andre referencepunkter.

  Herefter fortsætter vi med markeringen af ​​loftet og vægoverfladen, som anvendes i denne rækkefølge:

  1. Til at begynde med finder vi det nederste hjørne af rummet og derfra lægger vi højden af ​​hver tier.
  2. De opnåede to punkter ved hjælp af en laser måleindretning overføres til de andre hjørner af rummet.
  3. Punkterne er forbundet med langsgående linjer på væggene. Jobbet er nemmere at gennemføre ved hjælp af en jingle-ledning.
  4. Derefter tegner du på bundloftet tværsnit med et trin på 40 cm. Dette er monteringsstedene for loftsprofilerne.
  5. Langs disse linjer sætter vi prikker med et trin på 600 mm. På dette sted vil vi montere direkte suspensioner.
  6. På loftet tegner en linje, der krydser niveauerne.

  Det er vigtigt! I forberedelsesfasen udfører vi lægning af ingeniørkommunikation.

  Monteringskonstruktion

  Arbejdet med konstruktionen af ​​rammen begynder med samlingen af ​​konstruktionen af ​​den øverste del. Herefter sikrer vi den nedre niveau struktur til den samlede kasse. Hvis det er nødvendigt, lægge et blødt isolerende materiale mellem rammens styringer. På dette tidspunkt lægger vi elektriske kabler til installationsstedet for belysningsenheder.

  Rammeindretning

  Vi udfører rammearbejdsarbejdet i denne rækkefølge:

  • For det første lægger vi på MO-profilerne på markeringerne på væggene. Dowels og skruer bruges til fastsættelse. Fastgørelsesanordninger i trin på 50 cm. Monter styrene på de øverste og nederste niveauer omkring rummets omkreds.
  • Herefter installerer vi suspensioner på markeringerne på bundloftet, der hver er fastgjort til to dugle-negle.
  • Nu skærer vi PP-profiler på tværs af rummets bredde og starter dem med enderne mellem hylderne på de øverste tier guider på vægoverfladen. I den centrale del af hver skinne fastgjort til perforerede ører af suspensioner.
  • Herefter monterer vi korte tværgående lintel fra PP-skinner. For at gøre dette skal du installere delen med enderne mellem PP-strimlerne og tilslut dem med enkeltniveau-stik.
  • Vi gennemfører installation af den anden tier. Til dette er PN-profilen bendy i form af niveauforskellen grænsen. Fastgør skinnen til rammen af ​​den øvre del med skruer.

  Tip! For at bøje en PN-skinne, laver vi snit på hylderne med samme pitch.

  • I sporet af denne Mon-strip indsats lodrette rackprofiler, hvis højde er lig med højden af ​​niveauforskellen minus tykkelsen af ​​Mon-rail. Racks er monteret med en pitch på 100-300 mm, afhængigt af overfladens krumning og fastgøres med skruer til profilhylder.
  • Nederst på rackelementerne fastgøres en anden Mon-skinne, buet langs grænsen for differentierede tier. I dette tilfælde skal elementets rille rettes opad, det vil sige, at stiverens ende skal indsættes mellem hylderne.
  • Skær PP-profiler langs bredden af ​​den nederste del under hensyntagen til den udragende hylde under baggrundslyset. Vi sætter den ene ende af dette element i sporet af føringen af ​​den nederste del på væggen. På skæringsstedet for den del med PN-skinnen, der er installeret i det foregående trin, forbinder vi begge dele med en to-niveaus stik. I den centrale del er denne del fastgjort på bøjlerne til rammen af ​​den øverste del.
  • På den åbne ende af loftskinnerne i den nederste del installerer vi en buet styrprofil.

  Installation af gipsplader

  Installation af plader af gipsvæg adfærd fra top niveau. Vi skærer pladerne til de ønskede dimensioner og fastgør dem til rammen med selvlukkende skruer, som vi monterer i 15 cm trin. Samtidig skal kantene på de tilstødende plader konvergere i den midterste del af loftskinnen. Derefter monteres pladerne på underniveauet.

  Under installationen af ​​gipspladen skærer vi huller i dem til indbyggede lamper. Enden af ​​hylden er også syet med en strimmel af gipsvæg.

  Hvis kanten af ​​hylden er buet, kan båndet bøjes på to måder:

  1. Lav lodrette fladskæringer på bagsiden med lige højde, og bøj forsigtigt materialet.
  2. Gå på ryggen med en nålevalse, fugt overfladen og vent lidt. Efter disintegration af pladen kan båndet let bøjes og fastgøres til rammen.

  Baggrundsbelysningsenhed

  Spotlights er indsat i forberedte huller. Og i første ende er enheden monteret uden en pære. For at gøre dette skal du holde fjederklipene, passe enheden i hullet og løsne klip. Derefter forbinder de en lyspære til ledningerne, bringes den ind i enheden og fastgør den til bunden med en fastholdelsesring.

  Installation af LED-baggrundsbelysning er i denne rækkefølge:

  • Om nødvendigt skæres båndet eller forlænges. Du kan kun skære på et specielt udpeget sted. For at forbinde båndstykkerne med en spids.
  • Baggrundsbelysningskilden er lagt ud på gulvet og tilsluttet strømforsyningen for at kontrollere driften.
  • Derefter fjernes beskyttelsespapiret på bagsiden af ​​båndet. Strimlen er anbragt i en niche til belysning af den selvklæbende side nedad.
  • Båndet er tilsluttet, idet polariteten overholdes.

  efterbehandling

  I sluttrinnet er loftsplinterne installeret, og loftet er færdigt. Som foring GKL lofter i et rum med normal fugtighed ved hjælp af maling eller vægpapir. Før dette skal overfladen være forberedt.

  Før vægpapiret sættes alle sømme mellem pladerne ved hjælp af serpyanka. Efter opløsningen tørrer disse steder jorden og jorden. Et sådant præparat vil ikke være tilstrækkeligt til maling, så hele overfladen af ​​gipspladerne bliver plasteret, jorden og jorden i to lag.

  Hvordan laver man et højtryk på gipspladen? (7 foto)

  Det moderne niveau af lejlighed design giver dig mulighed for at øve de mest dristige fantasier, hvilket gør interiøret af interiøret specielt, originalt og uendeligt. På mange måder er årsagen til sådanne muligheder skyldes fremkomsten af ​​nye teknologier, hvor et af de førende steder er optaget af gips. Især dette materiale var nyttigt inden for loftdesign. På grund af GCR's høje teknologiske egenskaber og egenskaber har det vist sig en enestående mulighed for hurtigt at omdanne et ubeskriveligt loft til en perfekt flad og glat overflade.

  Imidlertid er i dette anvendelsesområde for gipsvæg ikke begrænset. Det bliver fashionabelt at skabe indviklede loftsstrukturer ved brug af gipsplader til disse formål. Og flyvningen af ​​fancy i dette tilfælde er begrænset kun af rummets teknologiske karakteristika og egne økonomiske muligheder. Den oprindelige løsning i denne henseende er det høje loft af gipsplader. Dette er helt unikt i sin tekniske og æstetiske egenskabs loftkonstruktion, som i stigende grad kan findes på lofter i landhuse og hytter. Allerede med deres tilstedeværelse ændrer sådanne lofter det indre af lokalerne radikalt.

  Sådan laver du et lignende design derhjemme, hvis du har et sådant ønske, og der er tilsvarende økonomiske muligheder. Vi vil forstå i detaljer med denne teknologi, med hver lille ting, med tekniske subtiliteter og nuancer.

  Det svævende loft - hvad er hemmeligheden og designfunktionen

  Gipspladerlofter på flere niveauer repræsenterer allerede et komplekst og besværligt design. I modsætning til den sædvanlige forsegling af gipsplader er oprettelsen af ​​et hævet loftsystem en besværlig og besværlig opgave. Hængende lofter i denne henseende er ikke meget forskellige, men de kræver mere detaljeret træning og passende færdigheder.

  Det skal straks sige! Gør-det-selv loftgipsloft i dit hus er dyrt. Ikke alle familiebudgettet vil tegne omkostninger i forbindelse med udstyret i en så kompleks struktur. Kun specialister med stor erfaring, viden om teknologi og relevante færdigheder kan gøre noget svarende til den ønskede kvalitet.

  Hovedhemmeligheden ved kompleksiteten af ​​denne type loftdesign ligger i, at designet er en ramme med en særlig konfiguration, hvor både vandrette og buede, buede overflader er til stede. På grund af kombinationen af ​​profiler og suspensioner af forskellige længder opnås placeringen af ​​niveauer i forskellige højder, den nødvendige stigende effekt af hele sættet. Hvis du allerede har ramt lofter på flere niveauer, kan du begynde at forsøge dig selv i oprettelsen af ​​svækkede luftstrukturer. Efter at have brugt tid og i nogen tid kan du ende med det ønskede resultat. Det vigtigste ved at overholde teknologien til installation og montering af skyhøje loftsstrukturer.

  Den svævende virkning af loftophænget konstruktion opnås ved anvendelse af skjulte suspensioner, der gør gipspladens overflade usynlig. Ved hjælp af dekorativ belysning forstærker den visuelle effekt af skyhøjde kun forstærker.

  I modsætning til konventionelle gipslofter på flere niveauer har flydende gipslofter følgende fordele:

  • det storslåede udseende, der gør sådanne loftsstrukturer til et centralt sted i interiøret;
  • På grund af den suspenderede konstruktion og det skjulte ophængningssystem kan du med succes skjule uregelmæssigheder på lofter og vægge, juster lige vinkler;
  • høje loftoverflader kan visuelt øge eller formindske lokaletes indre rum;
  • svæveffekten giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede designloftprojekter i indretningen.

  Fordelene ved høje loftsystemer har et mere æstetisk aspekt. Ud fra et synspunkt af praktisk og effektivitet kan sådanne strukturer ikke betegnes som ideelle. Installation af denne type ophængningsstruktur er en kompleks og lang proces. Ikke alle værelser er velegnede til denne type loftdesign. Under arbejdet med lofter er kurver og buede overflader et ideelt sted for ophobning af støv og snavs.

  Bemærk: For en standardbylejlighed med en lofthøjde på 240-255 cm er den praktiske anvendelse af hængende loftssystemer med stigende effekt ikke hensigtsmæssig.

  Hvordan man laver et selvstyrende loft på gipsplader

  Hvis du har den nødvendige erfaring, færdigheder og passende værktøjer, start og stop ikke. For at kunne gøre noget ensartet på egen hånd, skal du først have en ide - hvilke typer loftdesign med stigende effekt bruges i praksis.

  Typer af svævende lofter

  Af alle mulige designmuligheder bruges de følgende typer af loftkonstruktioner med stigende effekt oftest:

  • enkeltstående suspenderede strukturer (den enkleste og mest overkommelige version);
  • to-niveau loftsflader, som har et sekund, yderligere niveau;
  • fladniveau flydende lofter - strukturer, hvor der er flere niveauer, herunder forskellige dekorative fragmenter og fly.

  Den første version er et ophængningssystem med et niveau. I det andet tilfælde taler vi om et mere komplekst system, hvor der er et andet niveau i form af et dekorativt ornament. Den tredje mulighed er den mest tidskrævende. Her taler vi om det faktum, at der i konstruktionen er flere niveauer, der er placeret i forskellige planer og har en ikke-standardiseret, buet eller buet form.

  Fra designers synsvinkel er det den anden og tredje mulighed, der har størst interesse i form af ydeevne.

  Det er vigtigt! To-niveau og multi-level suspenderede systemer med stigende effekt anvendes kun i rummelige, høje og store værelser.

  img class = "aligncenter størrelse-fuld wp-image-7439" src = "https://potolokjournal.ru/wp-content/uploads/2017/05/paryashii-potolok-iz-gipsokartona-4.png" alt = " "Bredde =" 604 "height =" 369 "/>

  Nødvendige hjælpematerialer og værktøjer

  Du kan begynde at arbejde, når du har alle de nødvendige værktøjer og materialer til rådighed. Som forbrugsmateriale er det bedre at bruge gipsplader med en tykkelse på 8-10 mm. I handelsnetværket er der gipsplader af standardstørrelser med en længde på 2-3 m og med en bredde på 1,2 cm. For at købe den nødvendige mængde forbrugsstoffer er det bedst at have et færdigt projekt af en ophængt konstruktion ved hånden. På den oprettede skitse kan du altid angive størrelsen og placeringen af ​​alle elementer i en kompleks struktur. Ved hjælp af tegningen vil du altid følge processen med at installere loftkonstruktionen korrekt og dermed ikke krænke teknologien.

  Forbrugsstoffer til montering af rammen - disse er profiler, suspensioner og skruer af forskellig længde. Fra værktøjerne skal du bruge en skruetrækker, en bulgarsk, en percussionsboremaskine, en fil og et målebånd.

  Serpyanka, papirtape, fugenfüller, kittet, fint sandpapir og primer er nødvendige til efterbehandling. At male eller indsætte over flydende lofter - du bestemmer dig. Den første metode til efterbehandling - maling gips er den mest lovende og nem at bruge.

  Montering af flydende struktur

  Kom i gang, du skal overveje rummets egenskaber. Strukturelle elementer i rummet, tegnet på tegningen, kommunikationslinjer gør det muligt at opbygge rammen korrekt, for at gøre gipspladens høje loft så spektakulært og smukt. For det første laver vi markeringen af ​​hvert niveau under hensyntagen til placeringen af ​​kurverne og de buede overflader. Hovedgrænsen på gipsplader vil være udgangspunktet for den efterfølgende opførelse af alle andre niveauer.

  Den horisontale placering af første niveau er en nøglefaktor for fremtidigt arbejde.

  Rammen er monteret i den sædvanlige form, som ved montering af lofter på enkelt niveau. Først er startprofiler installeret, derefter montering af suspensioner og kasser fra langsgående og tværgående profiler. For at designet kunne se ud som et flydende og luftpanel, anvendes en særlig type suspensioner.

  Ved hjælp af sådanne elementer af rammen er lavet og bølgen - et meget populært element i loftet design. Bølgeformen er lavet på mønsteret.

  Det er vigtigt! Beregning af dybden af ​​sænkning af næste niveau eller dekorative element fra basisgipsloftet tages der hensyn til følgende aspekt. Sammenlægning af hele strukturen med periferkaskadeelementerne i de flydende lofter, bør det bølgende elements ekstreme punkter altid være i samme plan med basisniveauet.

  Gipsvægets loft, der er monteret alene og specielt med egne hænder, er kun klar, når systemet udover rammen er udstyret med belysningsanordninger og syet med gipsplader.

  Alle dele af gipsvæg, skåret i overensstemmelse med de angivne parametre, passer på plads. Samlinger skal falde midt i profilen. Foringen af ​​endepartiet af den viste overflade udføres under anvendelse af en perforeret forstærket vinkel. Under loftets fyldstof kræver alle leddene og kontakten på forskellige planer forsigtig forsegling. Corners skal være hårde kitt, så metallet ikke vises gennem et lag maling. Dernæst er den færdige overflade primet og udsat for maling.

  konklusion

  Flydende lofter er altid smukke, stilfulde og fashionable. Denne type loftdesign er imidlertid ikke altid passende. Hvis du selv ønsker at lave disse lofter, skal du huske følgende aspekter:

  1. Flydende gipsvæg lofter - en af ​​de vanskeligste typer af loft design

  2. Der er tre typer loftoverflade med flydende virkning:

  • enkelt niveau
  • duplex;
  • flere niveauer.

  3. For at komme i gang skal du oprette en tegning og et projekt af loftkonstruktionen

  4. Installationen udføres i streng rækkefølge, begyndende med opførelsen af ​​rammen på første niveau.

  5. Alle buede og krøllede planer skal have en sænkedybde - minimumspladetykkelse, maks. 20 cm.

  Svævende loft

  Det svævende loft er en slags suspenderede eller spændingsstrukturer med indbygget LED-belysning. På grund af det bløde omgivelseslys skaber følelsen af ​​at loftet ikke ligger på væggene og svæver i luften. Baggrundslyset kan placeres langs en af ​​væggene, rundt om rummet, eller for at ramme individuelle tier og loftelementer. Hvordan man laver et skyhøje loft med egne hænder, vil blive diskuteret i vores artikel.

  Enhed og træk ved skyhøje lofter

  Stigende lofter - en forholdsvis nyligt udformet opfindelse, derimod anvendes de ganske bredt. Denne teknik bruges til udsmykning af lejligheder, kontorer og underholdningssteder. Ofte er skyhøje lofter installeret i små værelser for at tilføje visuelt volumen, samt en atmosfære af privatliv og komfort.

  Det svævende strækloft med fotoudskrivning

  Du kan skabe en flydende loftseffekt på tre måder:

  • monter stræklofter på specielle baguetter, hvor der er en rille til LED-strimmel og et hul til diffusering af lys;
  • installere suspenderede gipsplader lofter, efterlader nicher og huller til belysning;
  • at bruge til loftet klipper afskærmninger af skjult belysning fra polyurethan.

  Hver metode har både fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

  Strække høje lofter

  Den væsentligste forskel mellem dem og almindelige stræklofter er brugen af ​​specielle baguetter, hvor der ud over sporet til fastgørelse af nettet er et hul til installation af LED-båndet. Lerret bruges nøjagtigt som i konventionelle designs.

  Profil for flydende loft med belysning

  Krav til armaturer til svækkede lofter er ret stive: Apparater bør ikke opvarmes over 35-40 grader. Ellers deformeret og revnet lærredet med tiden. Det bedste valg - LED strip lys, forbundet via styreenheden. De er sikre og økonomiske, med en lang levetid.

  Soaring suspenderet loft

  Belysning kan placeres på mange måder, men designere bruger normalt følgende teknikker:

  • valget af lys en eller flere vægge;
  • installation af belysning omkring omkredsen;
  • lys stripe langs grænsen af ​​tieret i flere niveauer strukturer;
  • en stribe af lys i midten af ​​loftet uden at ændre niveauet;
  • fremhævning af separate områder ved lys - tegning, indretning.

  Eksempler på design ved hjælp af disse teknikker er vist på billedet.

  Et eksempel på et suspenderet loft

  Stretchloft med belysning omkring omkredsen

  Multi-level svævende loft

  Hvidt loft

  Stretchloft med blå belysning omkring omkredsen

  Sovende hængende loft med effekten af ​​den stjerneklar himmel

  Fordelene ved suspenderede lofter er generelt de samme som i konventionelle spændingsstrukturer:

  • et stort udvalg af farver og teksturer i lærredet;
  • vanskeligt forberedelse af grundlaget er ikke påkrævet
  • installationen er hurtig og nem;
  • Loftet er pålideligt og holdbart, tiltrækker ikke støv og er let at rengøre om nødvendigt.
  • når du bruger PVC-film, er strækloftet i stand til at holde store mængder vand under lækager;
  • brugen af ​​vævsfilm giver effekten af ​​diffunderet blødt lys.

  Ulemperne er:

  • sænke loftet med mindst 5 cm, og nogle gange mere;
  • Det faktum, at PVC-film er bange for skarpe genstande, overophedning fra lamper og under-nul temperaturer.

  Vær opmærksom! Stræklofter med belysning kan kombineres med gipsplader. Brugen af ​​forskellige materialer udvider designmulighederne.

  Strækloft kan kombineres med gipskonstruktioner

  Flydende gipsvæg lofter

  Gipsvæg er et praktisk materiale, det gør det ikke bare muligt hurtigt at loftet, men også at skabe komplekse strukturer, herunder flydende elementer. Til dette formål er en ramme af en hvilken som helst ønsket form monteret på loftet og dækket af gipsplader. Baggrundsbelysningen er placeret i en speciel profil eller over strukturen.

  Tilnærmelsesvis planlægning gips skyhøje loft

  Krav til armaturer i tilfælde af gips er ikke så stive som for hævede lofter - GKL tolererer en højere temperatur. En lysemitterende strimmel bruges til installation i profilen, og næsten enhver lampe kan bruges til at belyse strukturen. Rammen af ​​det hængende loft er i stand til at modstå ganske store belastninger, så du kan også bruge spejle, farvet glas eller stuck i dekorationen.

  Designeksempler på flydende gipslofter er vist på billedet.

  Eksempel på et flydende gipsplankloft

  Gips hævende loft

  Multi Level Floating Gipsplansloft

  Gipsplankloft med belysning omkring omkredsen

  Figuren svævende loft

  Smukt svævende gipsplankloft

  Fordele ved flydende gipsplader lofter:

  • miljøvenligt materiale, forstyrrer ikke dampudveksling;
  • Det er ikke nødvendigt at udarbejde et udkastloft
  • under gipspladerne kan du skjule elevations- og kommunikationsdråber;
  • du kan skabe design af enhver kompleksitet;
  • let at male og hurtigt male i enhver farve;
  • Den mekaniske styrke er højere end den af ​​stræklofterne;
  • De er ikke bange for ændringer i temperaturen, kan bruges på hytten med midlertidig bopæl.
  • Materialet er ikke modstandsdygtigt over for lækage, når det bliver vådt sammenbrud;
  • Til installation og færdiggørelse kræves maleri arbejde;
  • sænker loftet med mindst 5-10 cm.

  Vær opmærksom! Til badeværelset og køkkenet brug fugtbestandige plader GVL, som modstår høj luftfugtighed. For at beskytte mod lækage i dette tilfælde skal du anvende vandtætningsloft.

  Tekniske egenskaber ved gipsvæg

  Eaves lys

  Eaves af den skjulte belysning - en fantastisk måde at skabe effekten af ​​et skyhøje loft uden ekstra omkostninger og opbygningen af ​​komplekse strukturer. Cornice kan bruges med malede eller indlagte lofter, såvel som som en del af suspenderede gipsplader, Armstrong fliser, metalplader eller paneler.

  LED taklampe

  Eaves af den skjulte belysning gør af polyurethan - glat, stærkt og slidstærkt materiale. Den kan males med maling på ethvert grundlag, give den effekten af ​​antikviteter ved hjælp af en patina eller male den under en natursten. Takskæggene er fastgjort til væggen med selvlukkende skruer i en afstand på 5-7 cm fra loftet, hvorefter LED-båndet er monteret i en særlig niche. Kontrolenheden er skjult bag dekorationselementerne.

  Det meste af lyset vil blive absorberet af tagskægget og loftet.

  Montering af loftet med LED-belysning

  Billeder af design ved hjælp af tagbøjler af skjult belysning er vist nedenfor.

  Eksempel på et svævende loft med en cornice

  Soaring loft med lys i tagskægget

  Fordele ved dækkets belysning:

  • kan bruges med enhver form for loft, mens dets niveau ikke ændres;
  • enkel og hurtig installation;
  • pålidelighed og holdbarhed.
  • design teknikker er begrænset til at skabe belysning langs en eller flere vægge;
  • over tid samler støv inde i nicheen.

  Vær opmærksom! Polyuretanskanaler er perfekt kombineret med stuck på loftet. Baggrundslyset i dette tilfælde giver en følelse af lys og volumen, hvilket er særligt vigtigt i værelser med en lille lofthøjde.

  Teknologi installation af suspenderede lofter

  Til selvinstallation af hævede lofter med belysning er vigtig det korrekte valg af materiale og komponenter.

  Derudover kræves følgende værktøjer:

  • niveau og roulette samt en markør til mærkning;
  • boremaskine eller hammerbor
  • stiksav med en metalfil;
  • særlige afrundede spatler til montering af banen;
  • samling kniv;
  • PVC-klud har også brug for en gasvarmepistol.

  Hvis det hårde loft er beskadiget og revnet, vil også spatler, gips eller kitt og primervalser være nødvendige.

  Tilbehør til hængende lofter

  Til installation af loftet med lys er der brug for en speciel profil. Afhængigt af loftet design og antallet af niveauer, vil der være brug for forskellige baguetter, de er beskrevet nedenfor.

  1. Profilvæg KP 4003 er designet til at skabe et blødt diffust lys langs væggene. Den bruges i konstruktioner med gennemskinnelige malerier, der spiller rollen som loftet. Sporet til LED-båndet i denne type profil er monteret med tape under installationen, så armaturet kan kun udskiftes, når banen fjernes.

  KP 4003 profil

  Duken til det kraftige strækloft kan du vælge: PVC med en mat, blank eller satin struktur eller stof. Farven på loftet kan også være noget, det er kun vigtigt at huske: Hvide eller lette plader er mere egnede til farvebelysning, og hvide lysdioder kan bruges med enhver skygge af film.

  Ellers er der ingen særlige forskelle mellem stigende og almindelige former for sådan efterbehandling.

  Det er vigtigt! For gennemsigtige og gennemskinnelige klæder og en diffust lyslinje kræves en KP 4003 vægprofil, for uigennemsigtige mørke lofter, skal KP 2301 profilen vælges.

  Lys til det svævende loft er som regel en LED stripe, enkelt eller flerfarvet. At tænde baggrundslyset er muligt både fra kontakten og fra konsollen, og dens funktionalitet afhænger af de anvendte lysdioder og styreenheden. Den nemmeste mulighed er at aktivere og deaktivere, de mere komplekse involverer inddragelse af individuelle dele af baggrundsbelysningen, justering af lysstyrke og farve.

  LED-stripsforbindelse: 12 volt strømforsyning, LED-controller, RGB

  Trinvise installationsinstruktioner for flydende lofter

  Først skal du vælge loftets design og design og beregne det krævede antal profiler. For nemheds skyld kan du tegne en skitse af rummet i målestok og angive placeringen af ​​alle elementer.

  Det første skridt i retning af at skabe en flydende bue begynder med et rent papirark.

  Efter at du har lavet skissen, købt guider og bestilt lærredet, kan du fortsætte til installationen. Trinvise instruktioner vises i tabel 1.

  Trin af installation af strækloftet

  Tabel 1. Installeringsteknologi af hængende loft.