Udformningen af ​​det kraftige strækloft

Stigende lofter optrådte på markedet for ikke så længe siden, men lykkedes allerede at opnå enorm popularitet på grund af deres usædvanlige udseende. Virkningen af ​​det høje loft er skabt på grund af det usædvanlige design af finishen. Det vil tage en stor indsats, tid og viden for at opnå det ønskede resultat, men det er det værd.

Forskelle fra andre typer af finish

Den væsentligste forskel er materialet i arbejdet. Det adskiller sig fra de allerede kendte karakteristika og udseende.

Det to-niveau design af det svævende loft har den største popularitet

Den anden forskel er det unikke fastgørelsessystem. Det anvendes ikke i loftet til andre udsmykninger. Særlige materialer giver dig mulighed for at forlade mellem de to niveauer af loftets overflade i det hul, hvor lysene er installeret. Virkningen af ​​skyhøje afhænger af dem.

Fordele og ulemper ved en flydende finish

Efterbehandling har flere fordele, der kan skubbe enhver person til at vælge for denne mulighed:

 • udvidelse af rummet. Hvis reparationen er færdig i et lille rum, vil denne mulighed for at afslutte loftoverfladen være god - det vil være i stand til visuelt at udvide rummet;
 • strømlinet plads. Flydende lofter tak takket være belysningssystemet glatte ud skarpe hjørner, hvilket gør ethvert værelse mere behageligt;
 • farvepalet. Farvekombinationerne af lærred og baggrundsbelysning er ubegrænsede. Dette vil skabe det mest interessante design på loftoverfladen: du kan arrangere rummet i varme, seng farver, og du kan bruge lyse, festlige farver;
 • fotoudskrivning. Det svævende loft med belysning kan suppleres med et smukt mønster. Moderne fototrykteknologi giver dig mulighed for at sætte på malerier af malerier. Det er muligt at anvende både et lille billede og en 3D-tegning på hele området af filmen;
 • forskellige former. Den klassiske version af det flydende loft er et rektangulært design. Moderne konstruktionsteknologier gør det muligt at skabe strukturer af enhver geometrisk form med komplekse bøjninger. Hver person kan ikke begrænse deres fantasi og realisere de mest interessante ideer;
 • elbesparelser. Det svingende loft med belysning ledsages af dioder, der spiser lidt energi. Dette vil reducere omkostningerne ved elektricitet;
 • nem installation På trods af designets kompleksitet skaber specialister med stor erfaring hurtigt og uden problemer et sådant design.
 • rimelig pris. Omkostningerne til alle materialer og tjenester af specialister er tilgængelige for almindelige gennemsnitlige borgere.

Brugen af ​​blankt lærred i designet af det svævende loft giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet

Den største ulempe ved svævende lofter - de tager 20-40 centimeter fra lofthøjden, så det er bedre at afholde sig fra denne type dekoration i lave rum.

Udformningen af ​​det høje loft

Kernen i dette design er en profil for stigende lofter. Det adskiller sig fra andre i nogle konstruktionsmæssige træk. Takket være ham skabes der et mellemrum mellem loftenes overflade (10-20 centimeter). Lysarmaturer (LED-strimler) installeres i dette mellemrum, som giver en flydende effekt.

Komplet med en profil til svævende stræklofter er der en speciel stang, der lader gennem 90% af lyset. Det skjuler LED-strimlerne, så de ikke ødelægger det overordnede udseende. I tilfælde af brud på den lette enhed kan stangen hurtigt fjernes, udskift den ødelagte enhed og sæt den tilbage.

Typer af svævende lofter

Der er flere typer af dette design:

 • enkelt niveau - enheden af ​​loftet trim i samme plan. Den nemmeste mulighed, du kan gøre med dine egne hænder, har en lille erfaring og indledende viden;
 • to-niveau - lavet ved hjælp af to skiftevis monterede rammer og deres efterfølgende foring med efterbehandling materiale;
 • multilevel - den mest komplekse struktur, hvis oprettelse kun er mulig ved hjælp af en sand professionel. Brugte kræfter er helt i overensstemmelse med resultatet.

Den yndefulde sober effekt på loftoverfladen vil supplere det indre af enhver stue.

Det endelige resultat afhænger i høj grad af rigtigheden af ​​valget af alle de nødvendige materialer.

Udvælgelse af materialer

Kvaliteten af ​​den fremtidige konstruktion afhænger af materialevalg, derfor er det nødvendigt at henvende sig til denne proces med stort ansvar.

PVC film

Til det overordnede design ved hjælp af det sædvanlige stretch lærred. Standardindstillinger er blank, mat og satinbelægning. Nogle mennesker bruger stofmateriale, men det øger kraftigt omkostningerne ved at installere et svævende loft.

Moderne fototrykteknologi giver dig mulighed for at sætte på tegninger på tegninger: de ser godt ud med den flydende effekt

Glosset lærred bruges i små værelser. På grund af den yderligere afspejling af dagslys bliver rummet bredere. Når lys tændes, skaber den ekstra refleksion en effekt af lethed og lethed.

Mattfilm kan bruges i store lokaler, for eksempel i stuen. Dette materiale vil gøre stuen mere komfortabel, hvilket skaber effekten af ​​blød belysning. Populære designmuligheder er "stjerneklar himmel" og "rumloft", hvis oprettelse er mulig med indførelsen af ​​et avanceret belysningssystem.

baguetter

Den største forskel i stigende lofter er kløften skabt af specielle profiler. Der er to typer baguetter til flydende lofter:

 • profiler uden stik. LED-strimmel monteret i rillen. Bundlampe er lukket lærred. Der er en spredning af lys, som er rettet ind i væggen. En sådan profil er ikke påkrævet suppleret med nogen elementer, den har straks et færdigt udseende. Men du skal straks vide, at i tilfælde af en nedbrydning af lamperne skal spændingsvævet fjernes for at kunne udføre reparationer.
 • profiler med en hætte. Denne version af baguetten til svævende lofter blev beskrevet ovenfor. Inkluderet er en speciel indsats med en lys båndbredde på 90%. Det maskerer fastgørelsesanordninger og belysningsenheder. For at udskifte LED-strimlerne er det nok at fjerne hætten, udføre reparationer og sætte den tilbage.

Lysarmaturer

Den stigende effekt afhænger af belysningsenhederne, så deres valg er vigtigt. En populær mulighed for denne type finish er LED-strimler. De er nemme at installere, må ikke opvarme lærredet, forbruge lille elektricitet. Før du køber, læs egenskaberne, er der mange sorter.

Der er ikke nok enkelt LED-stripe til at belyse rummet, så det anbefales at bruge andre lyskilder

Hvis en sådan finish er monteret i køkkenet eller i badeværelset, skal LED-strimler vælges med beskyttelse mod høj luftfugtighed. Den klassiske mulighed er at bruge et hvidt lærred med baggrundsbelysning af enhver farve, men også monokrom belysning er acceptabel, når filmen kan have nogen farve.

Hvis du har et begrænset budget, kan du købe enkle bånd: de tænder og slukker bare. Hvis det er muligt at pådrage ekstraomkostninger, kan du udstyre belysningssystemet med en kontrolenhed. Det giver dig mulighed for at justere farveskalaen og justere lysstyrken.

Design Tips

Hvis du endnu ikke har truffet en endelig beslutning om designet, så inden du begynder installationen af ​​det kraftige strækloft, kan du gøre dig bekendt med følgende anbefalinger:

 • installation af et flydende loft i et stort rum kræver ikke at matche farven på baggrundslyset med farven på hele indretningen. Da visuel ekspansion ikke er påkrævet, kan du accentere loftoverfladen, fremhæve den med en usædvanlig baggrundsbelysning farve;
 • Det er muligt at kombinere klæder af en anden type. Ser stor matkant ud af glansens vigtigste lærred. Hvis et simpelt farveskema ikke er nok for dig, kan du anvende et hvilket som helst mønster på filmen;
 • 1-3 farver er nok til dekoration af loftoverfladen. Jo flere farver, jo sværere er det at kombinere dem. Den forkerte kombination kan ødelægge hele rummets udseende;
 • Spejlplader kan bruges til at give rummet en luksus og visuel ekspansion. Denne designløsning skaber virkningen af ​​uendelighed i ethvert rum.

For at designe en sådan finish kan du bruge enhver farve og kombination. Designere anbefales ikke at bruge mørke og kolde nuancer, da de "dræber" al den komfort og hygge i rummet, samt negativt påvirker tilstanden hos mennesker.

Det klassiske flydende loft er en enkelt niveau struktur med belysning omkring omkredsen.

Hvis du ikke ønsker at bruge PVC-film til at afslutte dit hjem, kan du lave et kraftigt loft af gipsplader - et naturligt materiale, hvis produktion der ikke anvendes nogen skadelige stoffer. Gipspladens loft med belysning er ikke ringere end spændingsvævet, hverken i kvalitet eller i skønhed.

Hvis du kan lide denne finish, så er det tid til at lære at lave et skyhøje loft. Hvis du tvivler på, at du selv kan lave et sådant design, er det bedre at bruge tjenesterne fra fagfolk, der vil gøre alt hurtigt og effektivt.

Hvordan det svævende loft er arrangeret - designfunktioner, installationsregler

En af modetrendsne i design af lokaler til forskellige formål er flydende lofter. De adskiller sig i den virkning, de skaber - det ser ud som om loftoverfladen hænger i luften. Sådanne designs ser godt ud i stuer.

Hvad er flydende lofter

Ved første øjekast ser det ud til at lærredet i det svævende strækloft er i luften uden synlige fikseringer og understøtninger. En lignende effekt forklares af tilstedeværelsen mellem loftet og væggen af ​​et lille hulrum, hvor der er installeret en LED-strimmel, hvilket for eksempel skaber dagslysets udseende.

En sådan usædvanlig indretning gør det originalt. Forresten, LED belysning er ikke i stand til at give fuld dækning af rummet, så du er nødt til at installere en lysekrone på spænding loftet struktur.

Fordelene ved flydende lofter

Fordelene ved sådanne moderne loftmalerier omfatter følgende funktioner:

 1. Værelset efter at have lavet et skyhøje loft synes at være mere rummeligt end før renoveringen, og på grund af tilstedeværelsen af ​​LED-belysning bliver hjørnerne diskret.
 2. Da lærredet kan have forskellige nuancer, er det muligt at montere strukturen i et enkelt farveskema med væggene. Og når det ligger mellem væggene og loftet på LED'erne, er der en følelse af vægtløshed.
 3. Det ser ud som om størrelsen af ​​rummet blev større på grund af at hjørnerne ser afrundede.
 4. Som det er tilfældet med konventionelle loftslofter, kan du installere et filmark med et mønster påført det. Hvis du vælger den relevante belysning til den, for eksempel at oprette en stjerneklar himmel med konstellationer, der blinker på det, bliver resultatet et oprindeligt indrettet værelse.
 5. Det er ikke nødvendigt at gøre det skarpe loft helt glat, og brugen af ​​linjer og forskellige bøjninger vil også se godt ud på det. I dette tilfælde afhænger loftoverfladen af ​​personlige ejendele og fantasier af ejendommens ejer.
 6. LED-baggrundsbelysning er mere økonomisk med hensyn til elforbrug, så der vil være en mindre mængde i lysregningen end ved brug af fuld belysning.
 7. For at montere profilen for stigende lofter og lærredet, vil det tage lidt tid, og ejerne skal ikke vente længe efter færdiggørelsen af ​​byggearbejder.
 8. Omkostningerne ved at arrangere en sådan loftkonstruktion er ret overkommelige og vil ikke ødelægge boligbudgettet betydeligt.

Funktioner af enheden

Effekten af ​​denne metode til at dekorere loftoverfladen opnås på grund af det faktum, at når du er i rummet, er det absolut ikke synligt, hvordan strukturen er fast. For at gøre dette skal du bruge en aluminiumsprofil til svævende lofter, som under installationen vil blive installeret belysningsenheder. Hvis de er korrekt placeret, vil rummet blive godt oplyst, og der vil ikke være mørke områder.

Installationen af ​​et sådant loft er simpelt, det er heller ikke et problem at placere LED'erne, som skal belyse hele rummet. Tilstedeværelsen af ​​en gennemskinnelig indsats vil give ensartet belysning af hele rummet i rummet.

Du kan udstyre loftsstrukturen med baggrundsbelyst belysning. I dette tilfælde vil lysstrømmen fra LED-strimlen ikke blive rettet mod sidens overflader, men direkte til midten af ​​nettet. Med denne placering af belysningslygter skyder loftet også spektakulært og originalt.

Loftet konstruktion med en hickey belysning er skabt i en bestemt rækkefølge:

 • tjek LED-strimlens ydeevne
 • Fjern papirstrimlen, der beskytter den mod mulig skade.
 • bånd med LED'er placeret i en niche, der ligger på taggrænserne;
 • Placer og reparer belysningsproduktet langs alle rummets vægge;
 • inklusiv pærer at kontrollere.

Hvis du efter at have fastgjort profilen til det høje strækloft og installationen af ​​LED-striplampen er tændt, vil effekten af ​​det udførte arbejde være fantastisk.

Installation af flydende loftsstruktur

Før du installerer lærredet, skal du udføre en række vigtige forberedende aktiviteter. Rummets dimensioner måles, og kun derefter fortsæt til udarbejdelsen af ​​projektet. Dens tilstedeværelse hjælper ejendomsindehaveren til at forestille sig, hvordan det flydende loft vil se ud og om nødvendigt lave sine egne tilpasninger til det.

Herefter udføres installationsarbejdet i etaper:

 1. Den indledende fase. Det er nødvendigt at forberede bundloftet til installation af en ny loftsstruktur. Også elektriske ledninger designet til at forbinde LED strip.
 2. Trin to. Under det sæt ramme. Det er nødvendigt at montere en baguette til svævende stræklofter, ved hjælp af dykker og skruer, som er fastgjort på præmærkede steder. Fastgørelsen udføres med intervaller på fra 8 til 15 centimeter.
 3. Trin tre. Installation af lyskilder involverer installation og tilslutning af LED-båndet, der belyser hele rummet.
 4. Etape fire For at installere strækningstaket bruger en varmepistol.
 5. Det sidste stadium. I nærheden af ​​LED-tape sæt maskeringsbånd.

Når du har gennemført alle ovenstående trin, kan du derfor få et færdigt usædvanligt smukt design af det svævende strækloft.

Flydende lofter: fordele og ulemper

For at skabe et originalt interiør bruger designere forskellige metoder, hvoraf den ene er flydende lofter. En sådan udsmykning skaber en ubeskrivelig følelse, som om loftdækket flyder i luften. For nylig har designere udviklet et system til det høje loft, som giver dig mulighed for at dekorere loftsbeklædningen med højdepunkt og smag. I denne artikel vil vi se på beskrivelsen af ​​designet af det svævende loft og dets sorter.

Særlige egenskaber

Udformningen af ​​loftbeklædningen med virkningen af ​​skyhøjde består af sådanne elementer som:

 • film eller stofmateriale;
 • fastgørelsesværktøjer;
 • specialiseret fleksibel profil;
 • gennemsigtigt maskeringsbånd
 • LED strip.

Det er muligt at udføre den særlige effekt af det svævende loft med 3 metoder:

 • installation af en flydende struktur, som udføres på baguetter med riller til et lysbånd og huller til gennemførelse af en diffuserende speciel virkning;
 • montering af strækloftet, som er gjort ved brug af gipsvæg
 • brugen af ​​hule skjult skjul, der er lavet af polyurethan til at dekorere loftet.

Således at resultaterne under installationen af ​​systemet ikke medfører skuffelse, er det nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet og elementerne i byggesættet.

Hovedmaterialet i det svævende loft er et spændingslærred. Matte, glatte og satinelementer anbefales til loftbehandling. Moderne metoder (fotoudskrivning og belysning) gør det muligt at realisere eventuelle ønsker til at dekorere loftoverfladen.

Frostet glasmateriale er ideelt til at skabe effekten af ​​at flyde i luften. Den er lavet af forskellige farver af glas eller akryl. Ser imponerende ud i ethvert rum, uanset hvor den er installeret. Den bedste mulighed er at bruge fiber, hvorunder du kan skjule ledningerne inde i strukturen. Transparente paneler er ikke monteret, da der ved sådanne materialer vil være synlige fejl i loftet og ledningerne.

Radiance og glans øger visuelt rummet, de bruges hovedsagelig i små lokaler. Når lyset er tændt, forstærkes ekspansionseffekten. For store og rummelige værelser anvender matte eller halvmattede materialer og derved skabe hygge og komfort i rummet.

Bunden af ​​det høje loftsystem er en profil til fastgørelsesanordninger, som giver dig mulighed for at skabe huller på 10-20 cm i højden mellem niveauerne af loftsbeklædning. Ved disse intervaller fastgøres LED eller lineær belysning ved hjælp af spotlights og bånd. Deres mekanismer er skjult i konturerne af niveauerne og derved skaber indtryk af stigning.

For at forbedre skjulingen af ​​belysningsmekanismer anvendes lysdiffuserende indsatser, som har en lysledningsevne på op til 95%.

Der er en anden måde at montere flydende indretning på. I dette tilfælde skjuler LED'erne lærredet, hvilket resulterer i fremragende lysfordeling, rettet langs omkredsen. Den eneste ulempe ved denne installationsmetode er, at ved udskiftning af elektroniske mekanismer er demontering af lærredet.

Profiler der skaber glødende linjer kan installeres i enhver position. For visuelt at forøge rummet i rummet er det nødvendigt at arrangere linjerne i horisonten. For at øge rummet skal der være faste linjer lodret. Sådan belysning er perfekt til korridoren, gangen. Også ved hjælp af lysende linjer er det muligt at skabe geometriske former.

Flydende suspenderede lofter er stof og film.

 • Filmmaterialer er lavet af polyvinylchlorid. Grundlaget for dette materiale er vinyl. Levetid på mindst 10 år. Fordele ved vinyl er fugtbestandighed, holdbarhed og anvendelighed. Den eneste ulempe kan kaldes modtagelighed for mekaniske skader. Eksperter anbefaler at installere PVC-film ved temperaturer over +5 grader.
 • Grundlaget for stoflofter er polyestergarn. Sådanne materialer er dobbelt så dyre som filmovertræk. De vigtigste fordele ved denne belægning er høj temperaturbestandighed og damppermeabilitet. Den eneste ulempe er lav fugtighedsbestandighed. Tygoverflader bliver hurtigt snavsede og absorberer fremmede lugte.

Stræklofter med belysning perfekt kombineret med gipspladematerialer. Med deres hjælp kan du niveauer bunden af ​​loftoverfladen.

Fordele ved gipsvæg:

 • miljøvenlighed af materialet
 • installationen af ​​trækloftet til gipsplademateriale udføres ikke;
 • det er muligt at skabe strukturer af enhver kompleksitet;
 • gipsvæg kan let males i forskellige farver;
 • Modstand mod mekaniske skader er højere end for film og stofbelægninger.

ulemper:

 • lav modstandsdygtighed mod fugt, vandlækage fører til ødelæggelse af materialet;
 • at arbejde med gipsplader, skal du have byggeri færdigheder;
 • loftets højde efter installation er reduceret med 10 cm.

Lofter er også opdelt i multi-level, single-level og to-niveau systemer.

Den enkleste mulighed for at installere en sådan belægning er et enkeltniveau design. Installationen udføres ved hjælp af en klud strækket langs et plan. Disse systemer monteres ved hjælp af PVC-film eller gipsplader. Multi-level konstruktioner er konstrueret ved en kompliceret metode. Hovedrammen installeres først, og efterfølgende lag af belægningen monteres oven på den. Niveaufastgørelsen udføres ved hjælp af specielle monteringer. Multi-level systemer kræver ekstra værktøjer: spotlights, baguettes, indlæg til dekoration.

Denne metode til loft dekoration har et stort antal sorter, der definerer designer luner. Jo større antallet af belægninger, jo mere sofistikerede og originale det flydende loft vil se ud.

Der er Armstronglofter, som er opdelt typer:

 • Fastgjort til bunden af ​​loftoverfladen med kabler. Modeller af sådanne systemer er forskellige.
 • Konkave og buede. Holdbare designs, der er karakteriseret ved originalitet og usædvanlige modeller.
 • Produktion af paneler foregår på specielle teknologier. De kan være former for en cirkel, quadrangle, trekant. Ved hjælp af sådanne installationer er det muligt at allokere nogle områder. Spejlbelægninger afspejler perfekt lys- og muffelstøj.

design

En anden ny opfindelse i udsmykning af loftoverfladen med effekten af ​​luftstigning er brugen af ​​et skjult taggulv til gardiner. Et sådant gardin skaber indtryk af enhed mellem loftets design og vægets vandrette plan.

Skjult beslag ser godt ud i et værelse med lave lofter og derved øger deres højde visuelt.

Gennemsigtig skjult cornice er fastgjort direkte til profilen af ​​strækloftet og derved ikke tager det brugbare område. Omkostningerne ved en konventionel cornice er dyrere i betragtning af de ekstra elementer af indretning og teknologisk arbejde. Gardinstænger behøver ikke at samle farverne og elementerne i dekoration, de kræver kun installation.

Fordelen ved brug af sådanne strukturer er, at de ikke kun kan installeres på flade overflader, men også på buet, oval, U-formet.

belysning

Belysning langs konturerne i det svævende loft udføres ved hjælp af LED stripe. LED-lamper fremstilles i meget små størrelser, og det omgivende rum opvarmes ikke. Lysbånd har deres egne sorter, som du skal vide, når du køber belysningsarmaturer. Tape ruller produceres (maksimal længde op til 5 meter).

Du kan justere belysningen ved hjælp af fjernbetjeningen. En-tier-mekanismen kan simpelthen tændes og slukkes.

To-niveau og multi-niveau loft er reguleret:

 • ved zonal parametre;
 • på intensitet af en luminescens;
 • på farvepaletter
 • ved belysning, som kan være konstant eller impulsiv.

Svævende loft: hvad er det?

Relativt for nylig opstod der en revolution inden for interiørdesign: traditionelle lofter med hvidvask kom til at erstatte den nye generation af loftmaterialer. Loftet er blevet en selvstændig del af indretningen af ​​hele rummet. Multi-level gipsplader overbygninger, strækstof og PVC strukturer, med indbygget belysning og 3D malerier - du kan vælge den mest egnede indstilling til enhver indretningsstil.

Designernes fremskridt og fantasi står imidlertid ikke stille, takket være, at en ny slags raffineret indretning i nyere tid er ved at vinde i popularitet - stigende lofter. Dette designloft har opnået en visuel følelse af "luftighed".

Særlige egenskaber

At være i et rum med et flydende loft, ser det ud til at loftet lærred eller en del af det ikke kommer i kontakt med væggene og er i fri flydende.

Den stigende effekt er skabt på grund af metoden til fastgørelsesmaterialer i en vis afstand fra loftet og væggene. En integreret LED-bånd eller anden lyskilde fuldender designet. Spredt belysning, der strømmer i en vis vinkel på væggene, skaber for det menneskelige øje indtryk af en fritflydende struktur.

arter

Ifølge installationsmetode og materiale kan flydende lofter være af to typer:

 • PVC stræklofter;
 • gulvbelægning i flere niveauer.

Lav en svævende effekt af loftet på en mere økonomisk måde. Dette omfatter installation af belysning ved brug af loftet cornice. Hvert af designerne har sine fordele og fortjener en separat beskrivelse.

strakt

Teknologien til at installere et flydende loft lavet af PVC film eller stof er ikke meget forskelligt fra den standard. Den væsentligste forskel er brugen af ​​særlige ramme-baguetter. En LED-strimmel er anbragt inde i hulrummet, og baguetten selv er lukket med en gennemsigtig hætte, som gør det muligt for diffusionen at diffusere og forhindrer rillen i at opsamle støv.

Ellers er processen med at strække loftet baseret på installationen af ​​profilen, hvorpå loftet er placeret.

Lyskilden til hævede lofter er ledbånd. De er de mest økonomiske. Et andet argument til fordel for disse enheder er sikkerhed. Tagdug bør ikke opvarmes over 40 grader, ellers over tid, for ikke at undgå deformation og kompression af tekstur. Diffusionsbåndet indsættes bekvemt i baguettens riller, en bestemt installationsvinkel skaber en følelse af stigning, og baggrundslysets lysstyrke styres ved hjælp af fjernbetjeningen eller strømforsyningen.

Spændingsstrukturer kan bestå af flere niveauer, der afviger i farve og tekstur. Hvis rummet er stort nok, kan du ved hjælp af niveauer vælge funktionelle zoner eller individuelle moduler.

Fordelene ved stræklofter inkluderer holdbarhed og lethed ved vedligeholdelse. PVC-klud tiltrækker ikke støv, med lækager, der kan modstå store mængder vand, men det er underlagt deformation på grund af temperaturforskellen. Ustabil til mekanisk skade, som enhver film.

Gipsplader

Ved installation af et gipsplankloft anvendes en metalramme, der understøtter en betydelig vægt af strukturen. Som i tilfælde af en strækning kan gipspladens loft være enkelt og multi-niveau. Gipsplade niveauer giver dig mulighed for at udføre de mest indviklede former med baggrundsbelysning, men for den høje effekt bør belysningselementerne være skjult i særlige nicher. Således er lyset rettet opad, reflekteret fra loftet og den øverste del af væggen, hvilket skaber følelsen af ​​separate elementer, der flyder i luften.

Gipsvæg samt strækstof gør det muligt at justere loftet og skjule dets oprindelige fejl.

Krav til belysningsudstyr er mindre strenge - gipsvæg modstår høje temperaturer, deformeres ikke, når de overophedes. Derfor kan du bruge lygter i loftkonstruktioner af denne type.

En anden fordel ved gipsvæg og ramme under den er modstandsdygtighed mod stress. I designet kan du bruge spejlindsatser, stucco eller mosaikglas.

Svævende loft

Det svævende loft er en slags suspenderede eller spændingsstrukturer med indbygget LED-belysning. På grund af det bløde omgivelseslys skaber følelsen af ​​at loftet ikke ligger på væggene og svæver i luften. Baggrundslyset kan placeres langs en af ​​væggene, rundt om rummet, eller for at ramme individuelle tier og loftelementer. Hvordan man laver et skyhøje loft med egne hænder, vil blive diskuteret i vores artikel.

Enhed og træk ved skyhøje lofter

Stigende lofter - en forholdsvis nyligt udformet opfindelse, derimod anvendes de ganske bredt. Denne teknik bruges til udsmykning af lejligheder, kontorer og underholdningssteder. Ofte er skyhøje lofter installeret i små værelser for at tilføje visuelt volumen, samt en atmosfære af privatliv og komfort.

Det svævende strækloft med fotoudskrivning

Du kan skabe en flydende loftseffekt på tre måder:

 • monter stræklofter på specielle baguetter, hvor der er en rille til LED-strimmel og et hul til diffusering af lys;
 • installere suspenderede gipsplader lofter, efterlader nicher og huller til belysning;
 • at bruge til loftet klipper afskærmninger af skjult belysning fra polyurethan.

Hver metode har både fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Strække høje lofter

Den væsentligste forskel mellem dem og almindelige stræklofter er brugen af ​​specielle baguetter, hvor der ud over sporet til fastgørelse af nettet er et hul til installation af LED-båndet. Lerret bruges nøjagtigt som i konventionelle designs.

Profil for flydende loft med belysning

Krav til armaturer til svækkede lofter er ret stive: Apparater bør ikke opvarmes over 35-40 grader. Ellers deformeret og revnet lærredet med tiden. Det bedste valg - LED strip lys, forbundet via styreenheden. De er sikre og økonomiske, med en lang levetid.

Soaring suspenderet loft

Belysning kan placeres på mange måder, men designere bruger normalt følgende teknikker:

 • valget af lys en eller flere vægge;
 • installation af belysning omkring omkredsen;
 • lys stripe langs grænsen af ​​tieret i flere niveauer strukturer;
 • en stribe af lys i midten af ​​loftet uden at ændre niveauet;
 • fremhævning af separate områder ved lys - tegning, indretning.

Eksempler på design ved hjælp af disse teknikker er vist på billedet.

Et eksempel på et suspenderet loft

Stretchloft med belysning omkring omkredsen

Multi-level svævende loft

Hvidt loft

Stretchloft med blå belysning omkring omkredsen

Sovende hængende loft med effekten af ​​den stjerneklar himmel

Fordelene ved suspenderede lofter er generelt de samme som i konventionelle spændingsstrukturer:

 • et stort udvalg af farver og teksturer i lærredet;
 • vanskeligt forberedelse af grundlaget er ikke påkrævet
 • installationen er hurtig og nem;
 • Loftet er pålideligt og holdbart, tiltrækker ikke støv og er let at rengøre om nødvendigt.
 • når du bruger PVC-film, er strækloftet i stand til at holde store mængder vand under lækager;
 • brugen af ​​vævsfilm giver effekten af ​​diffunderet blødt lys.

Ulemperne er:

 • sænke loftet med mindst 5 cm, og nogle gange mere;
 • Det faktum, at PVC-film er bange for skarpe genstande, overophedning fra lamper og under-nul temperaturer.

Vær opmærksom! Stræklofter med belysning kan kombineres med gipsplader. Brugen af ​​forskellige materialer udvider designmulighederne.

Strækloft kan kombineres med gipskonstruktioner

Flydende gipsvæg lofter

Gipsvæg er et praktisk materiale, det gør det ikke bare muligt hurtigt at loftet, men også at skabe komplekse strukturer, herunder flydende elementer. Til dette formål er en ramme af en hvilken som helst ønsket form monteret på loftet og dækket af gipsplader. Baggrundsbelysningen er placeret i en speciel profil eller over strukturen.

Tilnærmelsesvis planlægning gips skyhøje loft

Krav til armaturer i tilfælde af gips er ikke så stive som for hævede lofter - GKL tolererer en højere temperatur. En lysemitterende strimmel bruges til installation i profilen, og næsten enhver lampe kan bruges til at belyse strukturen. Rammen af ​​det hængende loft er i stand til at modstå ganske store belastninger, så du kan også bruge spejle, farvet glas eller stuck i dekorationen.

Designeksempler på flydende gipslofter er vist på billedet.

Eksempel på et flydende gipsplankloft

Gips hævende loft

Multi Level Floating Gipsplansloft

Gipsplankloft med belysning omkring omkredsen

Figuren svævende loft

Smukt svævende gipsplankloft

Fordele ved flydende gipsplader lofter:

 • miljøvenligt materiale, forstyrrer ikke dampudveksling;
 • Det er ikke nødvendigt at udarbejde et udkastloft
 • under gipspladerne kan du skjule elevations- og kommunikationsdråber;
 • du kan skabe design af enhver kompleksitet;
 • let at male og hurtigt male i enhver farve;
 • Den mekaniske styrke er højere end den af ​​stræklofterne;
 • De er ikke bange for ændringer i temperaturen, kan bruges på hytten med midlertidig bopæl.
 • Materialet er ikke modstandsdygtigt over for lækage, når det bliver vådt sammenbrud;
 • Til installation og færdiggørelse kræves maleri arbejde;
 • sænker loftet med mindst 5-10 cm.

Vær opmærksom! Til badeværelset og køkkenet brug fugtbestandige plader GVL, som modstår høj luftfugtighed. For at beskytte mod lækage i dette tilfælde skal du anvende vandtætningsloft.

Tekniske egenskaber ved gipsvæg

Eaves lys

Eaves af den skjulte belysning - en fantastisk måde at skabe effekten af ​​et skyhøje loft uden ekstra omkostninger og opbygningen af ​​komplekse strukturer. Cornice kan bruges med malede eller indlagte lofter, såvel som som en del af suspenderede gipsplader, Armstrong fliser, metalplader eller paneler.

LED taklampe

Eaves af den skjulte belysning gør af polyurethan - glat, stærkt og slidstærkt materiale. Den kan males med maling på ethvert grundlag, give den effekten af ​​antikviteter ved hjælp af en patina eller male den under en natursten. Takskæggene er fastgjort til væggen med selvlukkende skruer i en afstand på 5-7 cm fra loftet, hvorefter LED-båndet er monteret i en særlig niche. Kontrolenheden er skjult bag dekorationselementerne.

Det meste af lyset vil blive absorberet af tagskægget og loftet.

Montering af loftet med LED-belysning

Billeder af design ved hjælp af tagbøjler af skjult belysning er vist nedenfor.

Eksempel på et svævende loft med en cornice

Soaring loft med lys i tagskægget

Fordele ved dækkets belysning:

 • kan bruges med enhver form for loft, mens dets niveau ikke ændres;
 • enkel og hurtig installation;
 • pålidelighed og holdbarhed.
 • design teknikker er begrænset til at skabe belysning langs en eller flere vægge;
 • over tid samler støv inde i nicheen.

Vær opmærksom! Polyuretanskanaler er perfekt kombineret med stuck på loftet. Baggrundslyset i dette tilfælde giver en følelse af lys og volumen, hvilket er særligt vigtigt i værelser med en lille lofthøjde.

Teknologi installation af suspenderede lofter

Til selvinstallation af hævede lofter med belysning er vigtig det korrekte valg af materiale og komponenter.

Derudover kræves følgende værktøjer:

 • niveau og roulette samt en markør til mærkning;
 • boremaskine eller hammerbor
 • stiksav med en metalfil;
 • særlige afrundede spatler til montering af banen;
 • samling kniv;
 • PVC-klud har også brug for en gasvarmepistol.

Hvis det hårde loft er beskadiget og revnet, vil også spatler, gips eller kitt og primervalser være nødvendige.

Tilbehør til hængende lofter

Til installation af loftet med lys er der brug for en speciel profil. Afhængigt af loftet design og antallet af niveauer, vil der være brug for forskellige baguetter, de er beskrevet nedenfor.

 1. Profilvæg KP 4003 er designet til at skabe et blødt diffust lys langs væggene. Den bruges i konstruktioner med gennemskinnelige malerier, der spiller rollen som loftet. Sporet til LED-båndet i denne type profil er monteret med tape under installationen, så armaturet kan kun udskiftes, når banen fjernes.

KP 4003 profil

Duken til det kraftige strækloft kan du vælge: PVC med en mat, blank eller satin struktur eller stof. Farven på loftet kan også være noget, det er kun vigtigt at huske: Hvide eller lette plader er mere egnede til farvebelysning, og hvide lysdioder kan bruges med enhver skygge af film.

Ellers er der ingen særlige forskelle mellem stigende og almindelige former for sådan efterbehandling.

Det er vigtigt! For gennemsigtige og gennemskinnelige klæder og en diffust lyslinje kræves en KP 4003 vægprofil, for uigennemsigtige mørke lofter, skal KP 2301 profilen vælges.

Lys til det svævende loft er som regel en LED stripe, enkelt eller flerfarvet. At tænde baggrundslyset er muligt både fra kontakten og fra konsollen, og dens funktionalitet afhænger af de anvendte lysdioder og styreenheden. Den nemmeste mulighed er at aktivere og deaktivere, de mere komplekse involverer inddragelse af individuelle dele af baggrundsbelysningen, justering af lysstyrke og farve.

LED-stripsforbindelse: 12 volt strømforsyning, LED-controller, RGB

Trinvise installationsinstruktioner for flydende lofter

Først skal du vælge loftets design og design og beregne det krævede antal profiler. For nemheds skyld kan du tegne en skitse af rummet i målestok og angive placeringen af ​​alle elementer.

Det første skridt i retning af at skabe en flydende bue begynder med et rent papirark.

Efter at du har lavet skissen, købt guider og bestilt lærredet, kan du fortsætte til installationen. Trinvise instruktioner vises i tabel 1.

Trin af installation af strækloftet

Tabel 1. Installeringsteknologi af hængende loft.

Hvordan kan man lave flydende lofter og hvordan man laver installation

Loftbelægninger, der flyder i luften uden synlige armaturer: Billeder af sådanne rum er i stigende grad forstyrrende. Disse strukturer anses med rette for at være lofterne for den nye generation, især i betragtning af at det er i vores magt at bygge det med egne hænder uden særlige færdigheder og værktøjer. Bare en sådan udsigt som et skyhøje loft er en reel musthave til en moderne lejlighed, bar, restaurant eller et andet rum. Samtidig vil omkostningerne ved dette design være forholdsvis små.

Men den fantastiske effekt opnås ikke kun på grund af den usynlige montering af loftets "skelet". Hovedelementet, der tilføjer til denne konstruktion af originalitet, er ikke tilstedeværelsen af ​​to - tre niveauer, usædvanlige geometriske former, men brugen af ​​belysning.

Generelle egenskaber og typer af strukturer

Enhver, der så et billede eller et levende rum med et sådant loftdæksel, kunne ikke tage øjnene af det. Det sædvanlige strækloft er allerede overrasket over ingen, men stigende er en innovation. I modsætning til den klassiske er den ikke på hele rummet. Mellem kanten af ​​det første niveau af dækning og væggen er efterladt et hul, som fremhæves af LED tape.

Til opførelse af sådanne strukturer kan du bruge enten plader af gipsvæg eller et specielt strækstof. Begge disse muligheder har visse specifikke funktioner, der skal overvejes, når de udfører arbejde.

Ud over former og forskellige farver kan sådanne flydende overflader variere i antallet af niveauer. Generelt er der tre typer:

 • enkelt niveau
 • i to niveauer;
 • flere niveauer.
To-niveau skyde lofter Multi-niveau svævende loft Enkelt niveau svævende loft

Den første mulighed er den enkleste: loftet er installeret på et enkelt plan. Det kan være lavet af gipsvæg eller spænding (i stedet for plader af gipsvæg anvendes et specielt stof eller en film).

Den to-niveau flydende belægning er lavet i henhold til følgende skema: For det første er den primære ramme konstrueret, og det andet niveau er monteret på den. Følgelig er multilevel typen også etableret, den eneste forskel er i de anvendte fastgørelsesdele. Sådanne lofter, hvis de installeres korrekt, vil overraske og også skabe en unik atmosfære i dit værelse.

Fordele og ulemper

Ud over det smukke udseende har dette loft følgende fordele i forhold til andre typer:

 • Med denne designopløsning kan du smøre skarpe og rette vinkler;
 • Rummets rum bliver visuelt større (dette er især mærkbart i billedet af lokaler med baggrundsbelysning);
 • Ved installation af spændingsbelægninger kan du bruge forskellige farveløsninger både ved at vælge selve konstruktionen af ​​konstruktionen og ved at vælge lyset: Du kan tage plot af forskellige nuancer, bruge farveprinter (loftet med lyset og billedet af den stjerneklare himmel er særligt populært);
 • en række former, der vil tillade at belyser de mest modige ideer;
 • LED belysning vil spare lidt på forbruget af elektrisk energi, når belysningen af ​​rummet;
 • nem installationsproces, som let kan styres af en person, der først begyndte at installere lofter
 • sammenlignet med andre typer af loft, skyhøje er ret overkommelige fra et finansielt synspunkt.

Blandt manglerne kan det bemærkes, at et sådant kunstværk ikke ser godt ud i hvert rum. For små (for eksempel køkkener) værelser er det bedre at vælge en anden type, hvilket ville give mulighed for visuelt at forstørre rummet.

Flydende gipsvægskonstruktion

Ofte foretrækker mange design af skyhøje lofter fra gipsvæg, som kan monteres med egne hænder. For at gøre dette skal du have materialer og værktøjer samt kende stadierne for at skabe en flydende struktur lavet af gipsplader.

Hvad du skal arbejde

Til opførelse af byggegrunden ved hjælp af en ramme af aluminiums baguette (profil) med plader af gipsplader. Plader med en tykkelse på 0,8 til 0,95 cm vil være mest egnede. Det tyndeste materiale vælges for at reducere strukturens samlede vægt.

Parametrene for arkene er valgt afhængigt af størrelsen af ​​den konstruerede struktur. Hvis dette er et solidt plan for hele rummet, er det bedre at tage den maksimale arkstørrelse (2-3 m ved 1,2 m).

Desuden er der brug for profilen, som fastgøres til gipspladerne, ophæng, fastgørelsesmaterialer og efterbehandling. Fra værktøjerne skal du bruge:

 • niveau;
 • målebånd;
 • skruetrækker;
 • Punch;
 • en kniv;
 • kittet værktøj;
 • bækken til opdræt af primer og kitt.
Værktøj til arbejde

Ramme konstruktion

For første gang efter at have set en sådan konstruktion på et foto eller live, indser mange ikke, at det ikke er svært at lave det selv. Installation foregår i flere faser. Første fase er forberedende. Det er nødvendigt at tage målinger, designe den fremtidige ramme og købe de nødvendige materialer.

Rammens ramme og foring af kassen med en niche til belysning Skema af rammen til den ophængte struktur

Det andet trin er installationen af ​​selve rammen. Tegn det på forhånd på papir. Yderligere er i overensstemmelse med ordningen markering i loftet. Mellem bunden og første niveau skal være mindst 10-15 cm.

Efter markeringen er det nødvendigt at lave huller til fastgørelse af profilen. For at gøre dette skal du bruge en slag- eller hammerboremaskine. Når alle hullerne er klare, kan du fastgøre profilen med fastgørelsesanordninger (selvskærende skruer). Det er nødvendigt at glemme at kontrollere de installerede elementer efter niveau, fordi de mindste afvigelser kan føre til, at strukturen skal demonteres og genfremstilles.

Installation af profiler til rammen Fastgøringsprofiler Den færdige ramme til gipsvæg

Gipsvæg installation

Når profilen for stoffet er installeret, kan du fortsætte med fastgørelsen af ​​gipsvæggen. Tidligere skal alle ark markeres og markeres med en blyantskåret linje. For at skære arket forsigtigt, er det nok at bruge en skarp kniv: Skær først kartonlaget langs linjen på den ene side og derefter med det omvendte. Efter dette ark er let brudt langs skæreaksen.

Alle leddene på arkene skal falde på profilerne. Det er også nødvendigt at markere på forhånd på lærredet de steder, hvor belysningsenhederne skal placeres og lave huller til dem. Når alt forberedende arbejde er færdigt, kan du vedhæfte arkene til profilen ved hjælp af selvlukkende skruer. For at gøre det lettere at skjule dem med kitt, skal du "varme" dem i gips. Hvis du er i tvivl om pålideligheden af ​​et bestemt websted, er det bedre at spille det sikkert og igen gøre yderligere fastgørelser.

Det sidste trin er kittens og primeroverfladen. Til efterbehandling kan du bruge både tapet og maleri efter dine personlige præferencer.

Fiksering af plader af gipsplader Forsegling af led på plader af gipsplader

Stretching svævende loft

Stretch skyhøje lofter er blevet udviklingen af ​​denne sæson. De er præget af en meget usædvanlig æstetik, som om at hænge i luften. Af dets egenskaber og specifikationerne af installationen er et sådant lærred forskelligt fra andre former for spændingsstrukturer. Til den høje effekt mellem konstruktionen og vægoverfladen skal der være et lille mellemrum. Det installeres efterfølgende baggrundsbelysning (dagstype eller flerfarvet). Og netop på grund af denne kendsgerning vil lysets stråler adskille væggen fra loftet og derved skabe effekten af ​​at hænge over gulvet.

Hvad er der brug for til opførelse af loftet

Husk, at hvis du skal lave et strækloft, vil en speciel film og en varmepistol blive brugt i stedet for gips. Med sin hjælp er lærredet strakt.

For at installere et sådant loft skal du anvende en speciel svingende aluminiumsprofil. Det bidrager til skabelsen af ​​en halo på 15 mm bred på væggen. Inkluderet med denne profil er en gennemskinnelig tegnindsats. Det har et translucidus lag, som overfører 90% af lysstrålerne.

Profil vedhæftning skema

Montering af spændingsstruktur

Før arbejdet påbegyndes, skal du foretage målinger, oprette et rammeprojekt og udføre markering på spændeklædet. Mellem hovedfladen og spændingsflowet er tilbage med en afstand på ca. 15 cm. Ved hjælp af en perforator er hullerne, hvori metalprofilen er fastgjort, lavet ved hjælp af perforatoren. Endvidere er kassen konstrueret på den fra specielle suspensioner.

Læg derefter de elektriske ledninger og LED-strimlerne for at skabe en svævende effekt. Nu er strukturen beklædt med gipsvæg, puttied og malet. I sidste ende skal du installere spændingsvævet på metalrammen.

Stretch baguettes Film til stretch loft

Belysning - hovedelementet

Hvis du planlægger at loft med lys, er LED-strimmel påkrævet. Ingen forbyder at lave et flydende loft uden belysning. Men i dette tilfælde vil det ikke producere sådan en fantastisk effekt.

LED-stripe til skjult loftsbelysning Belysning til montering i et svævende strækloft

Hovedpunktet er, at LED-stripen er installeret med profilen med en vis vinkel i tilfælde af gips. På grund af dette fordeles lyset jævnt og skaber ikke skarpe overgange.

Her anvendes en profil, som er forsynet med et gennemskinneligt materialeindsats med et oversættelsesskik. Hovedfunktionen er at blødgøre lysstrømmen og sende lysstråler med kun 90%. I tilfælde af stigende spændingsstrukturer placeres LED stripen i rummet mellem væggen og loftet.

Baggrundsbelysning installations trin

Alle vil gerne have evnen til at justere lysets lysstyrke eller evnen til at vælge en farve. Ved hjælp af en speciel fjernbetjening til LED-båndet kan du vælge lysstyrke, farver, aktivere blinkende tilstand, hvilket vil være nyttigt under festivaler og festligheder. Spændings- og ophængningsstrukturer, med eller uden belysning, er ikke så sjælden. Men svævende er stadig et vidunder. Men at bygge dem helt enkelt og uden nogen specielle værktøjer. Du behøver kun at udføre de korrekte målinger og følge installationsvejledningen.

Installation af soaring stretch loft gør det selv

Blog sektioner

Stretch lofter har længe vundet popularitet på markedet for byggematerialer. På grund af dets anvendelighed, holdbarhed, miljøvenlige materialer og et bredt udvalg af design, er dette loftbelægning egnet til ethvert formål. Det er længe gået på markedet og er allerede betragtet som en klassiker. Derfor skal fabrikanterne lægge stor vægt på at overraske forbrugeren. En af disse innovationer var skyhøje lofter.

Essensen af ​​designet af en sådan belægning er at loftet svækker. Den visuelle effekt af loftet svæver i luften giver et fantastisk indtryk. Denne effekt opnås ved hjælp af et specielt monteringssystem og tilstedeværelsen af ​​belysning mellem kanterne og væggene. Denne lærred ser godt ud i en lejlighed eller et hus i underholdningsinstitutioner.

Fordelene og ulemperne ved en sådan dækning

Enhver belægning har sine fordele og ulemper. For at kunne vælge, skal forbrugeren undersøge alle "For" og "Against".

 • Evnen til visuelt at skubbe grænser for rummet.
 • Det skaber en festlig stemning, en følelse af højtidelighed.
 • Under designet kan du skjule alle de tekniske enheder, ledninger.
 • Væsentlige besparelser i penge til elektricitet.
 • Evnen til at bruge de skarpeste og usædvanlige bøjninger.
 • Rimelig pris.

Installation af svævende lofter er udført i et kompleks med LED belysning. Dette giver dig mulighed for ikke at installere yderligere baggrundsbelysning. LED strips belyser godt rummet. Takket være den korrekt anbragte belysning udvides rummet visuelt, hvilket er vigtigt for små værelser.

På grund af det faktum, at designet falder et par centimeter under bunden, dannes der et mellemrum. Det er placeret i det ledninger, luftkanal og andre tekniske elementer. Lerret, som er monteret i designet, gemmer det med succes.

Skønheden i denne type belægning er ubeskrivelig. Og omkostningerne ved skabelsen forbløffer endnu mere på en god måde. Designet er trods alt en klassiker. Kun installationsmetoden adskiller sig, hvilket er lidt mere kompliceret end i standardversionen. Prisen på LED-strimler er også ret lav. Generelt er omkostningerne ved byggeri lidt højere end prisen på et standardstrækloft.

 • Den største ulempe ved dette design er en mere kompleks installation, hvilket kræver lidt mere indsats og tid;
 • design indebærer en konstant baggrundsbelysning
 • vigtigheden af ​​at vælge den rigtige farve til lysdioder og nettet
 • nøjagtig beregning af dybden af ​​kassen til fastgørelse af bånd.

Ulempen ved en sådan belægning er lidt. Hvis du studerer dem alle og bruger råd fra eksperter korrekt, vil du kunne undgå alle vanskelighederne.

Valget af type design

Installationen af ​​det flydende strækloft begynder med valget af lærredets design og baggrundslysets farve.

Først og fremmest bør du forstå, hvilken form designet skal være. Det hele afhænger af din fantasi. Basen er dannet af gipsvæg. Det er fastgjort til det profil til fastsættelse af lærred og belysning.

Farvepaletten kan være nogen. Du kan bestille et lærred med et mønster og fotoudskrivning. For eksempel kan du købe et lærred med et mønster af himlen, dag eller nat.

Når du har besluttet dig for designet, skal du vælge baggrundslysets farve. Alt afhænger af bundens farve. Du kan fremhæve bundens farveskema eller spille på kontraster.

Installationsfunktioner

Det vigtigste særpræg af installationen er låseprofilsystemet. Det adskiller sig fra det sædvanlige system.

Dette profilsystem giver mulighed for at fastgøre LED'erne, dannelsen af ​​et mellemrum mellem lærredet og væggene, hvilket skaber indtryk af at hænge i luften.

Profilen er monteret rundt om rummet eller på siderne af gipspladekonstruktionen. Under den nederste kant gemt lærred. Webens kanter er fastgjort med en speciel harpunklemme, som ikke tillader weben at glide ud under profilen. Mellem de to monteringsstrimler, der er forsynet med en profil, er installeret LED-strimmel. Overhead er en indsats til diffusering af lys. Faktum er, at LED'erne udsender ret skarpe lysstråler, som kan irritere synet. Og nøglen til at skabe effekten af ​​at svæve i luften er tilstedeværelsen af ​​blødt lys. Det er en indsats til diffusering af lys, der gør belysningen blød og behagelig at se.

Vigtige nuancer

En af de vigtigste nuancer i installationen af ​​dette design er installationen af ​​baggrundsbelysningsstyringsenheden. Den enkleste løsning er en enhed, der tænder og slukker for baggrundslyset. Dette gøres ved hjælp af fjernbetjeningen. Den sværeste mulighed er at installere enheden, som ændrer baggrundslysets farve, lysets skarphed, tændes og slukkes for båndets lys. Eksklusive er de enheder, hvor timeren er indstillet, sluk for baggrundslyset.

Hvis du beslutter dig for at montere et svævende strækloft fra flere niveauer, skal du bruge et installationsinstallationsdiagram. Så det vil være meget nemmere at sammensætte alle niveauer af konstruktion.

Installation trin

Det første trin i installationen af ​​denne type loft er en skematisk fremstilling af loftets form.

Derefter er det nødvendigt at foretage målinger af alle detaljer. Det er vigtigt at huske på, at lærredet skal være ti til femten centimeter under bunden. Der er ikke behov for at måle kløften mellem væggene og strukturen, dens dimensioner afhænger af profilen.

På markeret afstand er profilen fastgjort til væggene.

Ledninger er lagt til hovedbelysningen. Indstil enheden for at justere baggrundslyset

I de rigtige områder er der installeret gipspladkasse.

Efter alt dette er et lærred knyttet til profilerne.

I lærredet bør der laves et hul til hovedlyset. En særlig ring er fastgjort til dette hul. Ledningerne er forbundet til indersiden af ​​ringen, som er forbundet til belysningsenheden.

Steder ledd drywall strimler bør omhyggeligt puttied.

Omkostningerne ved en kvadratmeter materiale til at skabe et flydende strækloft begynder 1.500 rubler. Omkostningerne kan være betydeligt højere afhængigt af materialer og fabrikant. Alle detaljer skal ses hos vores ledere.

En mere detaljeret og visuel beskrivelse af installationen af ​​dækning af denne type kan ses i videoen.