Spider til loft til maleri

Afslutning af loftets overflade er en tidskrævende proces, der kræver erfaring. Spider web til maleri - en af ​​løsningerne på problemet. Selvom arbejdet kræver tålmodighed, arbejde og tid, overstiger resultatet forventningerne.

Den overvejende side af at indsætte glasfiber

Glasfiber kan neutralisere de fleste fejl og fejl i loftet i fremtiden. Glasstof på grund af dens densitet bruges oftest som et slidstærkt tapet til efterfølgende maleri. Formålet med at bruge dette materiale er at forstærke loftets overflade.

Brug af glasfiber på grund af følgende opgaver:

 • Bygninger krymper over tid. Dette medfører en ændring i pladens og gulvernes placering. Som et resultat af deres forskydning er der opstået revner i loftet, og i nogle tilfælde gipset kaster.
 • Forstærkning ved brug af glasfiber kan neutralisere manifestationen af ​​små revner. Naturligvis vil spindelvævet ikke holde pladerne divergerende med flere centimeter, men det er helt sikkert fra små fejl.
 • Suspenderet gipsplankloft har også svært ved yderligere drift - revner i sømme. Det er som en advarsel om dette problem, at spindelvævet bruges. Den påføres efterbehandling af færdiggørelsen inden afslutning af putty.

Glasfiber på loftet til maling har flere fordele. Især er den meget modstandsdygtig overfor vand og kemikalier. Modstå mekanisk påvirkning. Materialet er brandsikkert og akkumulerer ikke elektrostatik. På grund af dette adderer overfladen og forhindrer dannelsen af ​​svamp og skimmelsvamp.

Spindelvævet har dog fejl. For eksempel, hvis parallelle revner blev dannet eller nær sømmen, afvises materialet. Som regel opstår der en sådan situation, når du limer glasfiber til gipsvæg. I lyset af dette anbefales det at lave et indryk fra sømmen på 2-3 cm under finishen.

Fremgangsmåden til klistning af loftoverfladen med gossamer

Spindelvævet på loftet er installeret i flere faser:

 1. Forberedende fase. Det er nødvendigt at fjerne dybe huller og revner på overfladen med kitt. Hvis porøsiteten ses i loftet, skal overfladen behandles med en primer. Derefter elimineres den gamle belægning helt ned til bunden.
 2. Anvendelsen af ​​en primer kan øge vedhæftningen mellem klæbemidlet og substratet. Det er vigtigt på dette stadium at vente på den nødvendige tid, som angivet i instruktionerne, for at absorbere sammensætningen.
 3. Det er nødvendigt at lim spindelvævet ved hjælp af specielle formuleringer. Undtagelser er midler baseret på PVA. Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste producenter af glasfiber er færdige med blandinger.
 4. Installation af glasfiber bør ske ved en temperatur, der ikke er lavere end 18 ° С, men ikke højere end 25 ° С. Derudover er det nødvendigt at eliminere udkast, og indsætning udføres uden direkte eksponering for UV-stråling.
 5. Endvidere skal rullen fordeles på strimler på den nødvendige længde. Installationen af ​​malingsgitteret er lavet fra ende til ende hjørne. Ved hjælp af en spatel til tapet glattes stoffet i retning fra midten til kanten.

Advarsel! Glasfiber lim med forsigtighed, fordi Når den er færdig på dette stadium, er det let at beskadige.

Overflødig glasfiber er skåret af med en blid bevægelse. Efter at være færdig med at tegne alle klæder, bliver den ydre side behandlet af limstruktur. Efter 24 timer kan du begynde at afslutte loftet.

Afslutningsvariationer

Glasfiber på loftet for maling tyder på to efterbehandlinger. Valget af en metode eller en anden er påvirket af rummets design og personlige smag.

Spider Web Maleri

Denne færdiggørelsesmetode indebærer bevaring af glasfiber, efterfulgt af farvning med en vandbaseret sammensætning. Brug om nødvendigt akrylbaseret maling. Som et resultat af arbejdet vil loftets tekstur ændre sig, det bliver tydeligt og tydeligt.

Eksperter anbefaler at male med en rulle med en bunke med medium længde. Dette værktøj giver dig mulighed for jævnt at fordele sammensætningen på loftets overflade. Under maleriet skal flytte vandret og lodret. Efter påføring af det første lag skal du vente på tid og kun derefter anvende den næste. Effekten er synlig efter anden farve.

Glasfiber spejl overflade

I det andet tilfælde vil loftets overfladefinish være baseret på at give det en glat overflade. For at gøre dette skal du bruge kitt og gummispatel. Konsistensen af ​​blandingen skal være flydende. Påfør sammensætningen i henhold til standardskemaet.

Efter tørring af opløsningen kan du fortsætte til den endelige finish. Finkornet sandpapir behandles yderlag. Bevægelsen skal være forsigtig med at undgå skader på glasfiber. Det sidste trin er at bære primeren.

Maling glasfiber web: ansøgning

Fremskridt står ikke stille, og hver gang vi hører om noget nyt på forskellige områder og brancher. For nylig for nylig kom der en ny type vægbeklædning på markedet - glasfiber. Denne type overtræk benævnes almindeligvis glasfiberbanen på grund af dens udseende.

Maleri fiberglas spindelvæv finder sin anvendelse i forstærkning af overflader inden afslutning af arbejdet. Dette materiale er ikke en belægning af efterbehandlingstypen, det er så at sige grundlaget for den yderligere efterbehandling af væggene og loftet. Spindelvævet kan kaldes en effektiv hjælper til at håndtere så alvorlige problemer som revner på overfladen af ​​lofter og vægge.

Ofte forekommer der sprængsproblemer i nye boliger, der blev bygget relativt for nylig, fordi da huset falder med tiden, er det den bedste hjælper i den nuværende situation at male glasfibergossamer, hvis anvendelse er passende.

Det skal også bemærkes, at denne type efterbehandling belægning til vægge i dag er ved at vinde sin popularitet på markedet for efterbehandling materialer, og med ganske alvorlige sving. I denne type "forberedende tapet" er der ligheder og forskelle med glas tapet. Også vi vil sammenligne processen med fremstilling af papir og glasfiber.

Tekniske egenskaber og omfang af materialet

Malingfiberglas består af glasfibertyper, som glasmurpapir, men forskellen er, at spindelvævet ikke er lavet på maskiner. Processen med fremstilling af den betragtede "tapet" er som følger: glasfiber falder under pressen, som ved fremstillingen af ​​papirark. Resultatet af dette presserende - flade, tynde plader, hvis overflade er meget glat. Tætheden af ​​komprimeret glasfiber er 25-50 g / m2.

Selv om processen med fremstilling af glasfiber spindelvæv og papir er lidt ens, er forskellen mellem dem enorm - i modsætning til papirark, akkumuleres det ikke statisk elektricitet på overfladen, og de er heller ikke bange for vand, mekaniske skader eller kemiske reagenser. Støv på dem er ikke tiltrukket, og de brænder blandt andet ikke. Nogle finder det svært at forestille sig, hvordan et sådant finishmateriale ser ud, og derfor vil du kunne se en video, hvor metoden til brug af glasfiber til maleri vil blive vist i denne artikel.

Til de tilsvarende egenskaber af nettet og papiret kan tilskrives deres sammensætning, nemlig ingredienserne i dets sammensætning, ekstremt naturlige, som i papir, er også ikke-allergifremkaldende materiale, luften passeres perfekt. Forskellen mellem glasfiber og glasvæg er fraværet af et kurvemønster og relief på overfladen af ​​den første. Men her er der også fordele, hvis der ikke er nogen fremtrædende elementer på overfladen, betyder det at de kan males et ubegrænset antal gange, der er ingen lettelse - der er ingen problemer.

Hvordan man limer maleri glasfiber

For at holde materialet på væggene eller loftet behøver ikke at have nogen specielle færdigheder og viden. Bare lær hvordan du gør det og komme i gang. Hvis du ikke ønsker at betale store penge til mestere for en ret simpel efterbehandling, så hold dig bare til de anbefalinger, der hjælper dig med at gøre alt korrekt og hurtigt.

 • Til at begynde med påføres lim på overfladen af ​​loftet eller væggene, du bør ikke anvende meget, det vil være nok til at anvende lim en lane bred. Stoffet absorberes hurtigt nok, så det er ikke nødvendigt at køre det ud under underlagsmaterialet.
 • Der er ingen standarder for strimlernes bredde, du kan klippe dem som du ønsker, så længe det er bekvemt at arbejde med dem. Med vægdekorationer vil alt være enklere, så du kan klippe strimlen i fuld længde, men i loftet vil der være nok strimmel på en og en halv to meter. Kontroller, hvor for- og bagsiden er, inden du klæber. De ligner meget, men der er en forskel i dem, så alle nødvendige oplysninger om dette kan findes på etiketten.
 • Maling glasfiber spindel linje: hvis brug er passende for alle overflader i rummet, og selv for gipsplader strukturer, efter justering til væggen glattes forsigtigt med hænderne. Du skal sørge for, at hjørnet af rummet falder sammen med spidsens kant. Derefter er det nødvendigt at holde spatelen over overfladen, så der ikke bliver nogen luft under belægningen.
 • Når arket er fastgjort på væggen, kan du begynde at afskære alt overskud, der stikker ud eller hænger. Så fedt vi overfladen igen. For at forstå, at arket er godt mættet, skal det blive mørkt med fugt.
 • Det næste ark, samme størrelse som det foregående, limes til væggen, nødvendigvis overlappes. Hvis materialet limes på loftet, er det bedre at klæbe det langs rummet.

Klæbemiddelforbrug pr. 1m2

Spørgsmålet om limforbrug i tilfælde af væg- eller loftindretning med murstenfiberglas opstår ganske ofte, fordi det vil tage meget af det til en sådan proces. Faktum er, at der ikke er nogen standarder for dette. Det er umuligt at beregne mængden af ​​lim, der vil gå til en kvadratmeter pr. Overflade, fordi det vil afhænge af, hvem der vil anvende denne lim på overfladen.

Hvis limen ikke er nok, vil du se det selv, meget - det vil også være svært at gå glip af. For at mætte overfladen med lim skal du følge farven på nettet af glasfiber så snart det bliver mørkt fra fugt, hvilket betyder at der er tilstrækkelig lim på overfladen.

 • Efter at vi har limet det andet ark overlapning, mætter vi det med et lag lim og uden at trykke det godt på væggen. For at gøre sømmen mellem arkene usynlige, er det nødvendigt at skære båndet gennem begge indsatte lag, selvom dit snit er ujævnt, er der intet galt med det, vi stræber efter at overfladen bliver glat, og disse ujævnheder af båndet, der er skåret af dig, vil ikke være synlige. væg eller loft.
 • Efter 24 timer vil limen på overfladen tørre helt, og du kan fortsætte til næste trin af efterbehandling.

Maling glasfiber spindel web applikation: hvordan man male

Hvis du beslutter dig for at male lærredet, anbefaler vi at bruge vandbaseret maling til denne overflade. En sådan maling for at bevare egenskaberne af det færdige materiale selv og desuden kan mere end et lag maling ligge ligeligt på det.

Til maleri skal du bruge følgende værktøjer:

 1. bad, hvor malingen skal hældes;
 2. rulle, helst med en bungetråd type (du kan bruge en pensel, men så tager malingsprocessen lang tid).

Det er nødvendigt at male glasfiber spider to gange, det vil sige to lag maling. Det er værd at bemærke, at tiden mellem påføring af lag skal være mindst 12 timer. For at udføre sømens rulning er det nødvendigt at bruge "vingen", hvis du laver den med en rulle - resultatet bliver ikke optimalt. I princippet dette og alle funktionerne ved at male et sådant efterbehandling materiale.

Må jeg putte maling glasfiber før maleri

Spindelvævets positive kvalitet er, at efter at have klæbet den på væggen, kan du straks begynde at male overfladen af ​​væggene eller loftet. I dette tilfælde betyder ordet straks. Efter at overfladen er helt tør, simpelthen uden forudgående og forberedende arbejde.

At sætte det er kun nødvendigt, hvis du vil have en helt flad overflade af væggen eller loftet, eller du vil skjule tekstur af finishmaterialet, i dette tilfælde - spindelvæv.

Den bedste mulighed for det forberedende arbejde, inden du klæber, vil være primeren med glasfiberlim, så du reducerer malingforbruget. Dette er rigtigt og rentabelt, fordi limen er meget billigere end maling.

Kan jeg limte tapet på glasfiber spiderweb

Jeg vil gerne begynde med at sige, at maleri glasfiber er et materiale, der tjener til at forstærke overflader, og det limes til at fastgøre gips, kitt og for at undgå udbrud af revner på væggene. Dette materiale er fantastisk til maleri.

Med hensyn til tapetet, når det drejer sig om glasfiber, kan du gøre dem klæbrige, men før du skal behandle overfladen af ​​væggen eller loftet, og kun derefter fortsætte med at indsætte tapetet på overfladen.

Da malingen af ​​glasfiber spindelvæv applikation, som er beskyttelse mod revner, ikke overfladebelægningen, kan den både male og lim tapetet ovenpå, men har tidligere behandlet overfladen.

Hvis limningsprocessen synes at være svært for dig, og til en vis grad uforståelig, anbefaler vi at du ser videoen på vores hjemmeside, hvor den er beskrevet detaljeret og vist, hvordan du korrekt limer glasfiber spindelvæv på forskellige overflader.

Klæbende glasfiber i loftet - hvordan man holder glasfiberen korrekt til maling

Installation af en spænding eller ophængt konstruktion er ikke altid passende i værelser med lave lofter. Løs problemet med konstruktionen af ​​loftoverfladen kan ikke kun ved at male eller limke tapet. Der er sådan materiale som glasfiber, som bliver mere populært.

Glasfiber applikation til loftet

Når man ser på dette materiale, kan det virke som om det ikke er meget holdbart og kan let beskadiges. Faktisk, i tilfælde af uforsigtig håndtering glasfiberlofter selv bryder. Men klistret i overensstemmelse med teknologien, er det i stand til at danne et forstærkende lag af fremragende kvalitet.

Materialet tillader ikke revner at sprede sig længere, når de allerede findes på loftoverfladen, og i fremtiden vil det forhindre fremkomsten af ​​nye. I handelsnettet kommer glasfiber til loftet i ruller op til 50 meter lang og 1 meter bred.

Afhængigt af densiteten, som er forskellig, er dette materiale opdelt i flere klasser. I handelsnetværket tilbydes kunderne glasfiber med en tæthed fra 25 til 50 g / m². Spidsen af ​​spindelvævet til loftet for maling påvirker direkte dets værdi.

For at klæde loftoverfladen er der nok produkter med en tæthed på 25 g / m². Denne indikator er i stand til at tilvejebringe dannelsen af ​​et lys og på samme tid holdbar forstærkningsbelægning. I det tilfælde, hvor overfladen ikke synes at være fuldstændig pålidelig, for at forhindre ødelæggelsen af ​​den grove bund, kan du bruge glasfiber med en højere densitet.

Glasfiberfabrikation til loftoverflade

Dette materiale fremstilles ved at smelte glas med en speciel sammensætning. Glasfiber til loftet er et miljømæssigt sikkert produkt, da kvartsand, sodavand, lime og dolomit bruges til at gøre det. Når smelten opvarmes, dannes filamenter, derefter slås de tilfældigt over hinanden og limes sammen.

Udadtil ser de ud som et web, hvilket er svært at bryde. Samtidig bøjes glasfibre let og ikke deformeres, og deres struktur forstyrres ikke. Endvidere udsættes materialet for pressning for at give den øget styrke.

Som følge heraf har den fremstillede glasfiber på loftet følgende egenskaber:

 • økologisk renlighed
 • brandmodstand
 • vand modstand;
 • skade modstand.

Derudover har dette materiale antistatiske egenskaber, og på grund af den uorganiske sammensætning bliver den ikke underkastet dannelsen af ​​støbeform.

Fordelene ved at bruge glasfiber

Brugen af ​​et glasfiberbånd hjælper med at forhindre, at der opstår problemer med den indrettede loftsoverflade under efterfølgende drift:

 • Først og fremmest kan dets anvendelse betydeligt forbedre tilstanden af ​​basisbasis til yderligere efterbehandling med farvestoffer eller tapet.
 • Fiberglass forbedrer loftets styrkeegenskaber. Det betyder, at det over tid ikke dækker revnerne, det vil ikke forekomme chips, hvilket kan skade finishen og mærkbart ødelægge dets udseende.
 • Loftet kan have evnen til ikke at være bange for vandets virkninger, derfor er det muligt at udføre sin vådrensning ved brug af kemiske plejeprodukter. Det påvirker ikke loftloftets tilstand.
 • Da glasfiber er et ubrændbart materiale, vil det i tilfælde af brand ikke understøtte yderligere spredning af ild.
 • På grund af den usædvanlige vævning af tråde på materialet er der et originalt mønster, der ser interessant ud.
 • Malespindelvæv er monteret på betonbaser med et lag af gips, på konstruktion af gipsplader og på ekstruderende skummet polystyren. Sidstnævnte materiale bruges ofte til termisk isolering af værelser, herunder når der lægges isolering på loftet inde i rummet.

Stikker glasfiber til maling

Før du limer glasfiberen til maling i loftet, har du brug for en bestemt måde at forberede overfladen på. Det er nødvendigt at fjerne alle rester af gamle efterbehandling materialer - maling, wallpapers, whitewash og gips. Det anbefales at rengøre hvidvaskningen med en spatel og vask den derefter med en klud fugtet med rigeligt vand.

Under rengøringsprocessen vil der forekomme huller på loftoverfladen, som skal primeres og anbringes. Men den bedste løsning er at fylde hele loftets loft.

Dernæst fortsæt til anvendelse af primer. Dette arbejde er færdigt, når det færdige lag af kittet er tørret. Sammensætningen anvendes rigeligt. Tørretid er normalt 20-30 minutter. Rigelig imprægnering giver bedre vedhæftning med lim og følgelig med en malingsbane. I dette tilfælde anbefaler eksperter at bruge ikke den sædvanlige primersammensætning, men et middel til dyb imprægnering.

Efter at primeren er helt tør, inden limen ligger på loftet, skal limen fortyndes. Du kan kun bruge specielle formuleringer til at arbejde med dette materiale. I ekstreme tilfælde er brugen af ​​lim baseret på PVA tilladt.

Det er usandsynligt, at der vil være problemer med erhvervelsen af ​​specielle klæbemiddelsammensætninger til glasfiber, da de sælges i butikker i form af tørpulver i pakninger eller i flydende form i spande.

Hvis købt pulver skal fortyndes indholdet af 300 gram pakningen i 11 liter koldt vand og blandes til glat. Denne klæbemiddelsammensætning skal være tilstrækkelig til at gøre klæbning med glasfiber 50 kvadratmeter af loftoverfladen.

Dernæst fortsæt til limning af webets maleri og observere en række betingelser:

 • rumtemperaturen skal ligge i området fra +18 til + 25 ° C;
 • mangel på udkast
 • intet direkte sollys kan nå materialet.

Klæbende glasfiber på loftet udføres i en bestemt rækkefølge:

 1. Et stykke er skåret fra rullen og skåret i stykker af den rigtige størrelse, hvilket giver en lille margen. Klæder er normalt faste ende til ende. Lim påføres på loftet med en bred børste eller rulle på belægningsområdet, som er lig med glasfiberens bredde. Et stykke materiale påføres på overfladen, på hvilken klæbemidlet spredes og glattes i retning fra midten til kanten. Denne procedure udføres med en plastikspatel, der anvendes til vægpapir.
 2. Afskær den overskydende glasfiberlængde. Dette bør gøres med stor forsigtighed og undgår stærkt pres, fordi malingsbanen er et meget sårbart materiale og kan let beskadiges. På samme måde pasta over hele loftoverfladen.
 3. På det sidste trin overtrækkes glasfiber på toppen med en klæbemiddelforbindelse. De limede plader tørre helt inden for en dag. Som et resultat af at afslutte loftet med en glasfiber, dannes et højkvalitets forstærkende lag. Det viser sig så stærkt, at det ikke er muligt at tænke på behovet for reparationer i denne del af lokalet i lang tid.

Nogle gange sker der, at et stykke malebane kan revet fra siden. I dette tilfælde skal de nærliggende lærredene limes med en overlapning på ca. 3-5 centimeter. Påfør den klæbende sammensætning vil komme til næste loftsafsnit og en del af stykket, som er planlagt til at pålægge glasfiber.

For ikke at forlade en strimmel af et dobbeltlag af materiale, da det vil begynde at skille sig stærkt ud efter påføring af malingen, skal applikationsstedet bølges med en tapetkniv. Dernæst fjerner hver del af malerierne de ekstra lag, og den eksisterende led glattes forsigtigt med en spatel.

Brugen af ​​glasfiber på loftet til maling

Da loftets overflade udføres indendørs, vil den bedste løsning være at bruge indvendige typer maling, f.eks. Vandbaserede eller akrylmaling. De har ingen skarp lugt, de tørrer hurtigt og er i stand til at understrege strukturen af ​​glasfiber til loftet for maleri.

For bedste resultater ved påføring af farvestofsammensætningen er det ønskeligt at anvende en rulle med en bunke af mellemstørrelse. Når et værktøj kommer i kontakt med en spindelvæv, skal det ikke være tørt, så det skal være gennemblødt i maling.

For at kunne behandle alle riller og fremspring på glasfiberen til loftet til maling jævnt, skal du rulle rullen langs overfladen i to retninger skiftevis - vandret og lodret. Efter det første lag tørrer, kun derefter sætte følgende. Normalt, for at opnå en smuk og holdbar belægning er nok to gange.

Få effekten af ​​spejlfladen

En lignende finish valgmulighed ser meget oprindelige ud, men listen over værker, der skal udføres, vil blive suppleret med endnu en ting - dette er anvendelsen af ​​et lag af kitt, når klæbemidlet tørrer. For at gøre dette skal du bruge en gummispatel, og opløsningens konsistens gøres mere flydende end nogensinde.

Det skal påføres i et tyndt lag, så glasfiberet på loftet for maling dækkes jævnt. Kittet skal tørre godt og derefter bruge finkornet sandpapir til overfladebehandling. Slibning udføres forsigtigt, for ikke at skade det påførte lag uheld, og malingen webs struktur opstår ikke. Derefter bliver overfladen primet.

Fiberglass klistermærke på gipsplankloft

Loftkonstruktioner, der bruger gipsplader, installeres ofte. Ved afslutning af dem anvendes glasfiber som en forstærkende belægning. Eksperter anbefaler at bruge dette materiale, uanset om der er en serpyanka til styrkelse ved GKL's kryds.

Når man arbejder med gips, tillader spindelvævet ikke sin deformation, da dette byggemateriale kan opbevares i butikken under uhensigtsmæssige forhold og absorbere fugt.

Teknologien til limning af glasfiber anvendt som mellemlag mellem arkene og den endelige finish svarer til den ovenfor beskrevne algoritme til udførelse af sådant arbejde. Den eneste forskel er i nuancer af overfladebehandling.

Derfor, før du lim spindelvævet på GCR, bør du:

 • sætte indgangspunkterne for de selvlukkende skruer og sømme mellem de tilstødende gipsplader;
 • På hele loftet anbringes et lag lim, som i dette tilfælde tjener som primer - det vil ikke tillade det næste bindemiddel at blive absorberet;
 • vent på den endelige tørring af klæbemiddelsammensætningen og fortsæt til limning af glasfiber.

Forskellen mellem glasfiber og glasfiber

Spindelvæv og glasfiber er ikke det samme materiale til dekoration. De har nogle ligheder, som består i evnen til at styrke overfladen, der fremstilles og i tilfælde af karakteristika med hensyn til refraktoritet og holdbarhed.

Der er betydelige forskelle mellem glasfiber og glasfiber:

 1. Hvad angår produktionsmetoden. Glasfiber er et vævet materiale, og malingsbanen er ikke. Fiberglass har en glat struktur, og tapet har en struktureret.
 2. Glasfiber på loftet til maling kan males et ubegrænset antal gange, og hans modstander kan mere end 25 farveændringer ikke stå.
 3. Maleri spindelvæv udfører funktionen af ​​et mellemliggende forstærkende lag, og glasfabrikker er beregnet til efterbehandling.
 4. Glasfiber er dårligere end tapet med hensyn til densitet: 25-65 g / m² mod 150-225 g / m². Der er også en stor forskel i vægt.
 5. Udgifterne til disse produkter er helt forskellige. Prisen på spindelvævet er mindre end 2 gange på tapet.

Virksomheder - producenter af loftfiberglas

Oskar brand fiberglas er produceret i Rusland. Dens densitet ligger fra 25 til 50 g / m². Denne produktion til rådighed til prisen adskiller sig i høj holdbarhed. Materialet kan males mange gange, mens det ikke kræver meget maling.

I Finland producerer de et maleri web under Wellton mærket. Glasfiber fra denne fabrikant er populær blandt forbrugerne, det er i stand til at modstå genanvendelig genbehandling.

Derudover fremstilles højkvalitets glasfiber i Holland under varemærket Spectrum og i Kina under mærket Nortex. Velbevist Ecotex gossamer.

Hvilken fabrikant at give præference, og hvilken glasfiber er bedre på loftet, beslutter hvert boligejer alene. Hvis det er svært at vælge, kan du anmode om tilbagemelding på dette eller det pågældende produkt. I sig selv er det ikke en vanskelig proces at klæbe loftplanet med glasfiber på, og derfor kan dette arbejde udføres alene.

lofter

Afslutning af loftet er besværligt og kræver en vis færdighed og tålmodighed. Fiberglas som en løsning på dette problem lige fra kategorien af ​​de arbejder, der skal gennemføres, som skal arbejde lidt, men resultatet er garanteret at overstige alle forventninger. Artiklen vil diskutere, hvordan man holder glasfiber i loftet.

Indhold:

Hvad er glasfiber

Før du går videre til beskrivelsen af ​​installationsprocessen, skal du kigge nærmere på selve materialet.

 • Maling glasfiber synes ikke at være slidstærkt materiale. Det kan endda blive brudt, hvis det håndteres uforsigtigt. Imidlertid klistret i overensstemmelse med teknologien, og i en "arbejdende" tilstand udgør den et storslået forstærkende lag. En sådan "rustning" vil ikke tillade spredning af revner, hvis nogen, og vil forhindre deres dannelse i fremtiden.
 • I detailhandlen sælges den i ruller, 1 m bred, og længden varierer op til 50 m.
 • Ifølge densiteten, som er forskellig, er glasfiber opdelt i flere klasser. Butikkerne præsenterede materialer med indikatorer fra 25 til 50 g / m². Selvfølgelig vil tykkelsen af ​​nettet direkte påvirke dens værdi. Til limning af loftet er et materiale med en tæthed på 25 g / m² meget velegnet. En sådan indikator vil sikre oprettelsen af ​​et holdbart og letvægts forstærkningslag. Men hvis overfladen ser ud til at være upålidelig, kan glasfiber købes med en højere densitet for at undgå ødelæggelse af basen.

Sådan fremstilles glasfiber

Glasfiber fremstilles ved at smelte glas med en speciel sammensætning. Det er et miljøvenligt materiale, det indeholder kvartssand, lime, sodavand, dolomit. Efter opvarmningen danner smelten filamenter, som tilfældigt ligger på hinanden og holder sammen. De ligner en web (dermed andet navn), det er svært at bryde. Imidlertid er de resulterende glasfibre let bøjede, ikke deformerede og ikke at bryde sin egen struktur. Endvidere presses materialet fremstillet på denne måde for at give det større styrke. Som et resultat opnås et produkt, som er:

 • miljøvenlig;
 • vandafvisende;
 • brandhæmmende;
 • modstandsdyktig over for skade.

Derudover krediteres han med antistatiske egenskaber, og på grund af sin uorganiske sammensætning er den ikke modtagelig for dannelsen af ​​mug.

Fordele ved glaspladepasta

Brug af glasfiber vil hjælpe med at forhindre nogle af de problemer, der kan forekomme, når overfladen bliver trimmet under videre drift.

 • For det første vil dets brug betydeligt forbedre selve grundlaget for at male eller indsætte tapet.
 • For det andet øger spindelvævet takets styrkeegenskaber. Det bliver med tiden ikke dækket af revner, og der dannes ikke chips, hvilket igen kan beskadige overfladen og ødelægge det generelle udseende mærkbart.
 • For det tredje opnår overfladen evnen til ikke at være bange for vand, og det er muligt at udføre vådrensning ved hjælp af husholdningskemikalier. På loftet vil denne procedure ikke påvirke på nogen måde.
 • Da glasfiber er et ubrændbart materiale, vil det i tilfælde af brand ikke medvirke til yderligere spredning af ild.
 • På grund af den interessante sammenlægning af glasgarner dannes et originalt mønster, som ser interessant ud på overfladen.
 • Foruden betonfundamenter med et kittelag af kitt og gipsplader kan malerens spindelvæv også monteres på ekstruderende polystyrenskum, som ofte bruges til opvarmning rum, herunder fra indersiden af ​​rummet langs loftet.

Sådan limes glasfiber på loftet for at male

 • Forbered loftoverfladen. Hovedkravet for ethvert efterbehandlingsarbejde er en velforberedt overflade. Fastgørelse af loftet med glasfiber vil kræve ikke mindre grundighed i denne sag. Fjernelse vil kræve rester af den gamle belægning: maling, tapet, hvidvask, gips. Nogle eksperter peger på et sådant "smuthull": Du kan lim en spindelvæv på et loft hvidkalket med kalkmørtel, hvis du er sikker på, at der efter påføring blev anvendt tre eller færre lag kalk. Det er dog endnu sikrere at være sikkert og rense det med en spatel, og vaske det derefter med en klud, der fugtiger det med vand. Huller vil uundgåeligt danne under rengøring. De skal være primet og zashpatlevany. Generelt ville den ideelle løsning være at fylde hele loftet.
 • Prime basen. Nu skal du sørge for, at det færdige lag af kittet har tørret, og hvordan man skal prime det. Sammensætningen anbringes rigeligt, således at tørringsperioden varierede fra 20 minutter til en halv time. En sådan rigelig imprægnering vil bidrage til bedre vedhæftning med henholdsvis klæbemiddelsammensætningen og selve materialet. Forresten er det bedre at bruge ikke en sædvanlig primer, men et middel til dyb imprægnering.
 • Fortynd lim. Når primeren er tørret, kan du fortsætte til den faktiske limning. Til dette formål anvendes kun specielle sammensætninger til glasfiber, i det mest ekstreme tilfælde anvendes lim baseret på PVA. Men der skulle opstå problemer med den "oprindelige" blanding. Den fås i butikker i færdig form i spande eller som tørpulver i pakker. Den sidste mulighed er meget økonomisk. Indholdet af tre hundrede gram emballage fortyndes med koldt vand i mængden af ​​11 liter, blandet til homogen. Den resulterende opløsning er nok til at indsætte over 50 m² malingsbane.
 • Stikker glasfiber i loftet. Før du begynder denne fase af arbejdet, skal du opfylde følgende betingelser:
  • Det anbefales at observere en bestemt temperatur: fra + 18 ° C til + 25 ° C;
  • Der skal ikke være nogen udkast på værelset;
  • Materialet skal beskyttes mod direkte sollys.
 • Fra rullen måles og skæres i stykker af den krævede størrelse med en lille margen. Normalt limes kludene ende-til-ende. Lim påføres med en bred børste eller rulle direkte på loftet over et område svarende til glasfiberens bredde. Et stykke spindelvæv påføres den smurt overflade med lim og glider ud fra midten til kanterne. Denne procedure udføres med en plastikspatel, som bruges til vægpapir.
 • Overskydende lærred langs længden af ​​skæringen. Det er vigtigt ikke at gøre for meget pres, for i dette stadium er glasfiber et sårbart materiale, og det er ret nemt at bryde det. Således limes hele overfladen af ​​loftet. Den endelige handling er at dække hele nettet med lim. Bladene tørrer helt ud om en dag, hvorefter et storslået forstærkningslag opnås, holdbart nok til at glemme reparationsarbejde i loftet i mange år.

Hvad skal man gøre, hvis et glasfiberglas er brudt på siden? Dette er tilfældet, når det næste lærred skal limes med en overlapning på 3-5 cm. Du skal ikke kun bruge det næste afsnit af loftet, men også en del af stykket (med så mange centimeter som planlagt at pålægge en web). For ikke at forlade en strimmel med et dobbeltlag af materiale (det vil skille sig stærkt ud efter maling), skal applikationsstedet være bølget skåret med en skarp tapetkniv. Derefter fjernes de ekstra lag fra hver del af lærredene, og den resulterende ledning glattes forsigtigt med en spatel.

Glasfiber på loftet video

Glasfiber på loftet til maling

Da finishen er lavet inde i stuen, vil enhver form for indvendig maling, for eksempel akryl eller vandbaseret maling, være den ideelle løsning. De har ikke en stærk lugt, tør hurtigt og meget gavnligt understreger spindelvævets struktur.

 • For det bedste resultat af at male glasfiber på loftet, er det bedre at bruge en rulle med en gennemsnitlig bunke. På tidspunktet for kontakt med glasfiberet bør det ikke være tørt, så du bør suge det godt i malingen.
 • Så at alle riller og baner på nettet blev malet ensartet, kan du rulle med en rulle skiftevis i to retninger: lodret og vandret.
 • Efter tørring af det første lag af maling, sæt den anden. De er nok til at få en stærk og smuk overflade.

Sådan får du effekten af ​​spejlfladen?

Denne mulighed ser meget fordelagtig ud, men skal medtages i listen over yderligere varer.

 • Dette er anvendelsen af ​​et lag af kitt efter limens tørring. Fremgangsmåden udføres under anvendelse af en gummispatel, og sammensætningen af ​​sammensætningen bør være mere flydende end normalt. Dette er nødvendigt, så det påførte lag ligger tyndt, fordi opgaven er at jævnt dække laget af glasfiber.
 • Kittet får lov til at tørre og forarbejdes med fintkornet sandpapir. Slibning udføres omhyggeligt for ikke at fjerne det overskydende lag, hvorfra glasfiberstrukturen opstår. Efter færdiggørelsen er overfladen primet.

Fiberglass klistermærke på gipsplankloft

Gipsplankloftkonstruktioner er meget almindelige. Og maling på glasfiber påføres dem som en forstærkende belægning med samme succes. Dens brug anbefales, uanset om serpyanka blev brugt på leddene af ark for at styrke eller ej. Ved gipsvæg er spindelvævet en forsikring mod dens deformation. Når alt kommer til alt, i et lager eller i en butik, kan materiale opbevares under uhensigtsmæssige forhold og fx samle fugt. Princippet om at indsætte glasfiber som et mellemlag mellem arkene og den endelige finish svarer til den ovenfor beskrevne arbejdsalgoritme. Nuancerne er i overfladebehandling. Derfor, før limning af glasfiber til loftet er det nødvendigt:

 • Fyld hakene fra indgangen af ​​selvlukkende skruer og sømmen mellem gipspladerne;
 • Over hele området af loftet påføres et klæbende lag, som vil spille rollen som en primer. Det vil forhindre absorption af det efterfølgende bindingslag. Du skal vente, indtil den tørrer fuldstændigt;
 • Nu kan du lime glasfiber.

Hvordan er glasfiber forskellig fra glasfiber?

Nogle mennesker tror, ​​at internettet og glasfiber tapet er det samme. Det er det ikke. Oprindelsen af ​​disse materialer har virkelig fælles rødder, muligheden for at styrke overfladen, der skal limes, og kendetegnene for brandmodstand og slidstyrke er tilgængelige for begge, men det er her, hvor deres lighed slutter. Væsentlige forskelle er som følger.

 • Fremstillingsmetode. Glasfiber er et vævet materiale, mens glasfiber ikke er. Det har en glat struktur, og tapetet - tekstureret.
 • Spider web kan males ubegrænset, men modstanderen kan ikke modstå mere end 25 farveændringer.
 • Glasfiber er et produkt til efterbehandling, og spindelvævet er beregnet til at tjene som mellemliggende forstærkningslag.
 • Tætheden af ​​glasfiber markant dårligere end tapet: 25-65 g / m² mod 150-225 g / m². Forskellen i vægt henholdsvis signifikant.
 • Prisen på disse produkter varierer betydeligt. Spider web er billigere end tapet omkring 2 gange.

Producenter og priser på glasfiber i loftet

 • Oskar brandfiberglas produceres i Rusland, prisen for en 50 meter rull er 960 og 1035 rubler. afhængigt af tætheden på 25 og 50 g / m². Meget stærkt materiale og samtidig til rådighed til prisen, tillader genanvendeligt gentemaling og kræver ikke en stor udgift af maling.
 • Brand Wellton produceres i Finland og koster 1065 rubler. pr. rulle af web 45 g / m², densitet, 980 rubler. til 50 meter materiale med en tæthed på 30 g / m². Dette materiale har bevist sig blandt køberne, det opretholder perfekt genanvendelig genbehandling.
 • Spectrum er et mærke af glasfiber fremstillet i Holland. Omkostningerne til materiale med en tæthed på henholdsvis 30,45,50 g / m², 708, 843 og 912 rubler. for en rulle.
 • Spider web Ecotex 40 g / m² kan købes til 534 rubler. over 50 meter materiale.
 • Brand Nortex tæthed på 50 g / m² lavet i Kina for omkring 600 rubler. for en rulle.

Hvilke af fabrikanterne at give præference, skal i sidste ende selv bestemme. Alle mærker er fremstillet ved hjælp af samme teknologi, og de egenskaber, der tilskrives dem, adskiller sig ikke fra hinanden. Overpay for et navn, som alle ved eller vælger et kendt mærke? Under alle omstændigheder skal du læse anmeldelserne på dette produkt, inden du køber et køb. Og tapet på loftet med glasfiber, som det er let at se, er ikke så kompliceret og er helt i stand til nogen.

Stikker "loft" til loftet

Du kan bruge meget tid, indsats og penge til at justere loftet og på samme tid efter et stykke tid for at finde revner på den. Årsagerne kan være mange - fra overtrædelse af efterbehandlingsteknologi til byggematerialer af dårlig kvalitet. For at undgå sådanne problemer bruger mange den enkleste metode til beskyttelse af overfladen - et klistermærke på spindelvævets loft. Hvad er det og hvordan man bruger det, overveje i dette materiale.

Hvad er det

Spider linje svarer meget til almindeligt tapet. Solgt i de samme ruller og ligner et gennemskinneligt lærred. Men ligheden med tapetet og dette ender. Resten vil være solide forskelle.

Materialet til fremstilling af glasfiber er almindeligt glas. Det smeltes, passeres gennem en særlig installation, der omdanner det smeltede råmateriale til et stort antal af de fineste fibre. Disse tråde behandles med en binderpolymer og presses ind i en fast bane.

Det resulterende materiale er meget ens udseende på nettet, på grund af de tilfældigt arrangerede fibre. Det er derfor, han fik navnet "web". Tykkelsen af ​​en sådan glasfiber kan være anderledes og afhænger af trådens tæthed. Tæthed er hovedkarakteristika for dette materiale. Jo højere tætheden er, desto stærkere er det.

Sådan bruges

Hovedanvendelsen af ​​dette lærred var inkorporeringen af ​​revner og indsætningen af ​​forskellige overflader for at forhindre deres forekomst. Spider web, som folk kalder sådan glasfiber, kan beskytte selv meget "rastløse" fly fra revner. I gamle huse med smuldrende gips er sådanne foranstaltninger til beskyttelse af loftet mod revner meget relevante.

For at bruge en spindelvæv, behøver du ikke noget avanceret udstyr eller særlige færdigheder til at arbejde med det. Nok at have på hånden lim og lidt udholdenhed. Hvis mindst en gang du har limet tapet, så håndter spindelvævet.

Efter at have klistret over overfladen, kan den blive nivelleret med kitt eller umiddelbart malet. Hvis du blot male flyet, der er dækket af en sådan glasfiber, vil den erhverve den ønskede farve, samtidig med at man beholder spindelvævets karakteristiske struktur og mønster.

Lim på nettet

På trods af producenternes forsikringer om, at spindelvævet nemt lime og males, er det ikke så nemt at arbejde med det. Den anvendes på væggene på samme måde som standard tapet, med den eneste forskel, at glasfiber skal belægges med lim og efter fastgørelse af lærredet på væggen. En anden ting - hvordan man limer spindelvævet på loftet. Der er mange nuancer, som ikke alle ved.

Først og fremmest er det værd at huske, at limen kun skal limes på overfladen, som tidligere er blevet behandlet med primerpræparater. Uden dette holder lærredet simpelthen ikke til flyet. Hvis loftets overflade ikke er for absorberende, er en enkelt passage med en primer tilstrækkelig. Hvis absorptionen er stærk nok, er det nødvendigt at anvende dybe penetrationssammensætninger og gå dem i to lag.

Endvidere er lærredet klistret. Den er skåret med en kant på fem centimeter, som efter stakning kan skæres. Dette gøres for at kompensere for strækningen eller sammentrækningen af ​​banen på ujævne overfladearealer.

Tip: Sørg for at sikre, at klæbningen er ude af lærredet. Begge sider er meget ens, derfor er det nødvendigt at se på etiketten, hvilken side af rullen er såret inde.

Når lærredet er trykt på loftet, skal det smøres igen med lim over hele området. Overskydende lim fjernes med en blød klud eller gummispatel. Klæbemidlet må fuldstændigt mætte hele materialelaget. Af limens virkninger kan lærredet mørkere lidt - det er normalt. Efter tørring vil farven blive genoprettet.

Det følgende ark kan limes ende-til-ende, men det er bedre at lave en lille overlapning. Efter fastgørelse af banen skæres en retlinie gennem et ark af klæbende papir gennem begge limede plader, og overskydende materiale fjernes. Så det fælles vil være perfekt.

Når hele overfladen af ​​loftet bliver dækket af en spindelvæv, skal den blive tørret. Fuld tørring vil forekomme tidligst en dag. Derefter kan du begynde yderligere behandling af den resulterende coating.

Herefter er loftets revner ikke længere forfærdelige. Hvad angår videre behandling, er mange ikke enige. Nogle foretrækker at male belægningen og bevare den resulterende tekstur, og nogle vil ikke involvere sig i en ret kompliceret farvningsproces.

At niveauer et sådant loft vil være meget lettere, og derfor foretrækker de mest at blot zashpatlevat overflade til glat og kun derefter male. Hvis der er et ønske om at bevare den unikke tekstur og design på loftet, skal du forberede dig på det. At malingen ikke falder på ham for godt. Yderligere priming er påkrævet i flere lag.

Vælg den rigtige type viderebehandling, hver er fri for sig selv i overensstemmelse med deres evner og præferencer.

Glasfiber til maling: fordele og ulemper

Ved udførelsen af ​​færdiggørelsen er der lagt stor vægt på hvert materiale, der er involveret i efterbehandling. Nuværende tendenser dikterer deres egne regler, der strækker sig til et højt niveau af beklædning. Lad os være opmærksomme på glasfiber til maling: I dag er dette materiale i stor efterspørgsel blandt professionelle håndværkere. Overvej dets træk, fordele og ulemper, arbejdsmetoder og anbefalinger fra eksperter.

Særlige egenskaber

Fiberglass er intet som byggematerialet i den nye generation, der forbereder overfladen af ​​basen til efterbehandling. Dette er ikke en glasvæg, da de, der ikke er bekendt med dette materiale, fejlagtigt tror. Dette råmateriale er i form af en web, som sælges i ruller 50 m lang med en måler bredde. På byggemarkedet viste han sig for nylig for nylig. Materialets kvalitet tillader dog noget, der tidligere var vanskeligt at gøre, når det er færdigt.

Fakturaen af ​​glasfiber repræsenterer ikke-vævet stof. Den består af de fineste glasfiberfilamenter, der presses. Ydermere er glasfiber tynd og gennemsigtig. I en rulle vises farven på spindelvævet hvid. Ved overvejelse af denne tråd, webs, sammenkoblet på en kaotisk måde ved hjælp af klæbende stoffer baseret på organiske harpikser.

Råmaterialet til fremstilling af glasfiber er kvartsand. Tætheden af ​​det forberedende materiale til maling kan variere fra 25 til 50 g / m2. Det betyder noget ved valg af råmaterialer til de forskellige fly. Normalt for lodrette overflader anvendes arter med lavere densitet. Til vægge har du brug for en, der er tættere. Med stigende tæthed bliver massen af ​​glasfiber større.

Anvendelsesområde

Anvendelsesområdet for dette materiale er omfattende. Dens brug giver dig mulighed for at slippe af med visuelle uregelmæssigheder og indlysende grundfejl uden globalt forberedende arbejde. Dens funktion er forstærkning. Dette er ikke-dekorativt materiale: Når det er fastgjort på bunden, er det plasteret, og overfladen er malet eller indsat med tapet.

Glasfiber til maling anvendes på forskellige baser (fra beton til puds og gipsplader). På grund af den høje kvalitet og ydeevne egenskaber, kan den bruges i forskellige formål rum. Typen af ​​lokaler kan være bolig eller nytteværdi. Ofte bruges dette materiale til at forberede basen af ​​soveværelser, stuer, klasseværelser, hjemmebiblioteker, badeværelser, gange, korridorer.

Populariteten af ​​glasfiber til maling på grund af forebyggelse af revner. Flyet, der er færdigt med maling efter forstærkning med spindelvæv, bevarer udseendet i mange år. Du behøver ikke at maskere revnerne og tynde dem med frisk maling.

Derudover kan glasfiber til maling anvendes i byggebranchen til:

 • øge levetiden for metalrør
 • fremstilling gulvbeklædning og vægpaneler;
 • vandtætningsanlæg;
 • udføre dræningsanordninger
 • madlavning mastic brugt til at oprette taget.

Fordele og ulemper

Ligesom ethvert byggemateriale har glasfiber fordele og ulemper.

Bemærk fordelene.

 • Det er modstandsdygtigt mod temperaturændringer. Du kan udføre forberedelsen af ​​flyet til maling, når tilstanden er fra -40 til +60 grader. Kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen afspejles ikke.
 • Glasfiber er åndbar og hygiejnisk. Dens anvendelse eliminerer dannelsen af ​​kondensat og miljøet for udseendet af svampe såvel som skimmelsvamp.
 • Materialet er ikke elektrificeret, da det er antistatisk. Af denne grund ophobes det ikke støv.
 • Anvendelsen af ​​materialet har ingen negativ indvirkning på husstandens sundhed. Dette skyldes miljøpræstationen af ​​glasfiber.
 • Det er allergivenligt. Denne nuance er især vigtig for allergier.
 • Brandsikkerhed er en af ​​de væsentligste fordele. Sådant materiale er værdsat af enhver erfaren mester.
 • Prisen på glasfiber er tilgængelig for alle kunder, hvilket gør det muligt at lave reparationer billigt og af høj kvalitet. Det kan købes i hardware butikker.
 • Glasfiber har en høj slidstyrke. Det forringes ikke over tid, så du behøver ikke gøre reparationer ofte.
 • Dette materiale kan males. Det unikke er det faktum, at maleriet kan gentages.

Efter at have undersøgt de positive karakteristika bemærker vi manglerne, fordi de ikke er så harmløse.

Det er nødvendigt at arbejde med glasfiber ekstremt omhyggeligt. Dette skyldes det faktum, at i bunden af ​​udjævning kan basen fra lærredet afbryde små glasfragmenter. Stik i huden, de kan forårsage alvorlig sundhedsskader, komme på huden af ​​hænder, krop, nogle gange i øjnene og åndedrætsorganerne. I nogle tilfælde er kløe mulig, hvis det kommer i kontakt med øjnene, skal du konsultere en læge.

Arbejde med glasfiber kræver brug af lukkede tøj. Du bør bære handsker på dine hænder, et åndedrætsværn og beskyttelsesbriller på dit ansigt.

Hvordan holder man fast?

Overvej finesserne ved at bruge glasfiber til maling. Dette giver dig mulighed for at blive bedre bekendt med materialet og forstå funktionerne i dens applikation. I første omgang skaber vi optimale arbejdsbetingelser. Det er bedre at holde dem ved en temperatur på +18 til +25 grader. Vinduer under det forberedende arbejde bør lukkes. Udkast er udelukket, det er nødvendigt at sikre, at glasfiber ikke ligger under solen.

Følg de små instruktioner.

 • Undersøg overfladen af ​​bunden. Hvis den har betydelige mangler (gylder, store chips), skal glasfiberen være til stede. I dette tilfælde skal du først slippe af med synlige fejl med en kit eller gipsblanding.
 • Derefter er det nødvendigt at behandle basen med en speciel primer sammensætning. Det anbefales at bruge en primer med høj indtrængende effekt. Det vil justere overfladens struktur, binde støvet og fylde mikroskraberne.
 • Efter påføring af primeren, lad den tørre. I processen med at tørre materialet på overfladen af ​​et fint krystallinsk gitter, der bidrager til høj vedhæftning. Hvis du ikke venter til tørringens afslutning, vil gitterfilmen blive brudt.
 • Glasfiber er ikke fastgjort med en hel klud. Den skal skæres i strimler af denne størrelse, så du kan arbejde komfortabelt. Samtidig tilføj en lille margen godtgørelse (1 til 2 cm er nok).
 • Klargør lim til glasfiber. Påfør den på bagsiden og bredden. Spred limet jævnt i et tyndt lag (højst 1 mm).
 • Start arbejde fra hjørnet af flyet. Det kan være et loft eller en væg. Efter limning af den første strimmel er den anden fastgjort næste, og det er også alle andre. Samtidig danner de en lille overlapning, som efter den endelige fiksering skal trimmes.
 • Til leddene af glasfiberstrimler afviger ikke, det er nødvendigt at imprægnere dem med lim, især forsigtigt at trykke dem med en spatel. Eksperter understreger vigtigheden af ​​denne fase.

Lad nu basen i 2 dage tørre. Derefter kittes, så retter du det med en sandpapir for at gøre det glat. Behandl overfladen med en primer, før den males og lad den tørre.

Hvordan male?

Når overfladen er forberedt, kan du begynde at male. Så det ikke giver noget besvær, er det vigtigt at vælge den rigtige farve sammensætning, hvilke typer der i dag eksisterer ret meget.

Du kan vælge maling:

 • vand emulsion;
 • akryl;
 • silicone;
 • latex.

Et særpræg ved dette maleri er behovet for at anvende flere lag. Det er umuligt at påføre to lag på én gang: det vil fastgøre eller afskrække på en temmelig kort tid og udsætte baserne med kitt. Manglende brug af farvestofsammensætningsteknologi er fyldt med en reduktion i malingenes levetid. I dette tilfælde er det usandsynligt, at du vil kunne male en sådan overflade flere gange.

For at anvende kvalitetsmaling er det vigtigt at vælge det rigtige værktøj. Børsten i dette tilfælde er kun egnet til maling af led og hjørner. Brugen af ​​en rulle vil være mere hensigtsmæssig. Det vil fremskynde tiden til maling, vil give dig mulighed for at lægge et tyndt lag, hvilket vil reducere forbruget af farvesammensætningen.

Dip rullen i en beholder med maling, klem lidt og rul på flyet. Brug ikke et værktøj med skumlag: skummet begynder at smuldre i stykker. Har brug for en analog med lur. Bevægelserne skal være i forskellige retninger: dette vil gøre det muligt for malingen at ligge bedre og mere jævnt. Glem ikke, at flyet før malingen skal puttyes og primet. Ved maleri kan du anvende to eller tre lag af sammensætningen.

Tips

For at forberede overfladen til maling ved brug af glasfiber for at være af høj kvalitet, henvises vi til anbefalinger fra fagfolk inden for konstruktion og dekoration.

 • Når du har limet spindelvævet til overfladen, skal du styrke sin fixering. For at gøre dette skal du fortynde limen til en flydende konsistens og sprede den over toppen. Han må suge glasfiber.
 • Undgå at ignorere startværkerne, hvis de virkelig er nødvendige. Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, kan du invitere en specialist, som vil hjælpe med at forberede fundamentet.
 • Udfør arbejde effektivt og uden hastværk. Derefter, hvor stærkt du vil lime glasfiber, vil styrken og pålideligheden af ​​alt grundlag afhænge.
 • Som klæbemiddel kan du bruge lim den limede glasvæg. Sammensætningen af ​​sådanne blandinger indeholder særlige indeslutninger, der forhindrer dannelse af svampe. Hvis du er i tvivl om valget, spørg sælgeren: Ikke alle lim til tapet er passende her.